Lischt vun dr Gmeina im Département Ariège

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ariège zellt àlla 327 Gmeina ìm Département Ariège uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigues-Juntes Aigasjuntas 09001 09240 63 7,77 8 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Aigues-Vives Aigasvivas 09002 09600 655 5,16 127 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Albiès Alvièrs 09004 09310 122 7,69 16 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Aleu Aston 09005 09320 134 13,95 10 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Alliat Aliat 09006 09400 53 3,46 15 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Allières Alhèras 09007 09240 72 9,10 8 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Alos Alòs 09008 09200 120 24,26 5 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Alzen Alzenh 09009 09240 265 17,87 15 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Antras Antràs 09011 09800 68 20,02 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Appy Aston 09012 09250 26 6,10 4 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Arabaux Aravaut 09013 09000 78 4,59 17 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Argein Argenh 09014 09800 193 11,09 17 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Arignac Arnhac 09015 09400 700 8,84 79 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Arnave Arnava 09016 09400 213 8,38 25 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Arrien-en-Bethmale Arrienh 09017 09800 111 14,59 8 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Arrout Arrot 09018 09800 88 3,02 29 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Artigat Artigat 09019 09130 563 23,90 24 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Artigues Artigas 09020 09460 49 12,43 4 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Artix Artics 09021 09120 131 7,35 18 Pamiers-1
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Arvigna Arvinhan 09022 09100 219 8,60 25 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Ascou Ascon 09023 09110 120 35,59 3 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Aston Aston 09024 09310 214 153,8 1 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Aucazein Aucasenh 09025 09800 57 6,02 9 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Audressein Audressenh 09026 09800 143 3,98 36 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Augirein Augirenh 09027 09800 78 9,84 8 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Aulus-les-Bains Aulús 09029 09140 161 52,24 3 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Aulos-Sinsat Sinsat 09296 09310 159 5,05 31 Haute-Ariège Foix Haute Ariège
Auzat Ausat 09030 09220 481 162,74 3 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Axiat Axiat 09031 09250 41 9,54 4 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ax-les-Thermes Ax 09032 09110 1277 30,26 42 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Bagert Bagert 09033 09230 37 3,28 11 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Balacet Balacet 09034 09800 30 2,12 14 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Balaguères Balaguèras 09035 09800 196 17,84 11 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Barjac Barjac 09037 09230 42 2,78 15 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Baulou Baulon 09044 09000 171 14,62 12 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Bédeilhac-et-Aynat Vedelhac e Ainat 09045 09400 195 6,38 31 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Bédeille Vedelha 09046 09230 69 9,46 7 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bélesta Belestar 09047 09300 1075 26,94 40 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Belloc Bèllòc 09048 09600 77 9,54 8 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Bénac Benac 09049 09000 180 2,80 64 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Benagues Benagas 09050 09100 523 3,01 174 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Bénaix Benais 09051 09300 149 14,68 10 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Besset Becet 09052 09500 163 8,13 20 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Bestiac Bestiac 09053 09250 20 6,57 3 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Betchat Bèthhag 09054 09160 346 22,00 16 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bethmale Vathmala 09055 09800 94 31,61 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bézac Vesac 09056 09100 376 8,35 45 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Biert Bièrt 09057 09320 319 23,51 14 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bompas Bompàs 09058 09400 192 2,75 70 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Bonac-Irazein Bonac e Irasenh 09059 09800 119 38,13 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bonnac Bonac 09060 09100 742 9,63 77 Portes d’Ariège
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Bordes-Uchentein Eras Bòrdas de Les 09062 09800 186 54,48 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bouan Boan 09064 09310 39 3,44 11 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Boussenac Bocenac 09065 09320 214 26,00 8 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Brassac Braçac 09066 09000 626 24,33 26 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Brie Bria 09067 09700 216 7,06 31 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Burret Burret 09068 09000 40 4,96 8 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Buzan Busanh 09069 09800 28 8,55 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Cadarcet Cadarcet 09071 09240 224 11,01 20 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Calzan Calzan 09072 09120 33 3,99 8 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Camarade Camarada 09073 09290 188 27,68 7 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Camon Camon 09074 09500 145 10,25 14 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Campagne-sur-Arize Campanha d'Arisa 09075 09350 279 13,34 21 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Canté Cante 09076 09700 204 9,80 21 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Capoulet-et-Junac Capoleg e Junac 09077 09400 175 2,78 63 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Carcanières Carcanièra 09078 09460 75 6,50 12 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Carla-Bayle Le Carlar de Baile 09079 09130 788 35,52 22 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Carla-de-Roquefort Le Carlar de Ròcafòrt 09080 09300 171 9,34 18 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Castelnau-Durban Castèthnau de Durban 09082 09420 452 13,18 34 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Castéras Casteràs 09083 09130 23 1,84 13 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Castex Castèths 09084 09350 94 7,03 13 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Castillon-en-Couserans Castilhon de Coserans 09085 09800 399 4,94 81 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Caumont Caumont 09086 09160 328 9,22 36 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Caussou Causson 09087 09250 48 15,83 3 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Caychax Caissacs 09088 09250 15 5,66 3 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Cazals-des-Baylès Casal dels Bailes 09089 09500 56 4,71 12 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Cazaux Casals 09090 09120 38 7,37 5 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Cazavet Casavèth 09091 09160 213 17,93 12 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Cazenave-Serres-et-Allens Casanòva, Sèrras e Alens 09092 09400 56 16,15 3 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Celles Cèlas 09093 09000 154 10,27 15 Sabarthès
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Cérizols Ceridòus 09094 09230 139 14,34 10 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Cescau Cescau 09095 09800 145 5,32 27 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Château-Verdun Castèlverdun 09096 09310 43 0,79 54 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Clermont Clarmont 09097 09420 112 7,41 15 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Contrazy Contrasi 09098 09230 67 8,27 8 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Cos Còs 09099 09000 393 6,40 61 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Couflens Coflens 09100 09140 88 56,26 2 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Coussa Coçan 09101 09120 275 7,71 36 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Coutens Cotens 09102 09500 170 4,19 41 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Crampagna Crampanhan 09103 09120 852 10,02 85 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Dalou Dalon 09104 09120 774 7,66 101 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Daumazan-sur-Arize Daumasan 09105 09350 717 13,78 52 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Dreuilhe Drulha 09106 09300 357 6,93 52 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Dun Dun 09107 09600 611 41,41 15 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Durban-sur-Arize Durban d'Arisa 09108 09240 182 6,75 27 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Durfort Durfòrt 09109 09130 159 10,98 14 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Encourtiech Encortièth 09110 09200 89 4,78 19 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Engomer Angomèr 09111 09800 300 7,60 39 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Ercé Èrce 09113 09140 550 40,75 13 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Erp Èrp 09114 09200 125 9,24 14 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Esclagne Esclanha 09115 09600 139 3,52 39 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Escosse Escòça 09116 09100 401 14,83 27 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Esplas Esplàs 09117 09700 102 7,64 13 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Esplas-de-Sérou Esplàs de Seron 09118 09420 186 34,13 5 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Eycheil Eishèlh 09119 09200 550 4,77 115 Couserans Ouest
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Fabas Havars 09120 09230 352 23,04 15 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Ferrières-sur-Ariège Ferrièras 09121 09000 763 3,46 221 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Foix Fois 09122 09000 9452 19,32 489 Foix
Foix
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Fornex Hornèths 09123 09350 113 9,62 12 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Fougax-et-Barrineuf Fogats e Barrinòu 09125 09300 434 31,48 14 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Freychenet Freissenet 09126 09300 87 24,69 4 Pays d’Olmes
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays d’Olmes
Gabre Gabre 09127 09290 123 13,36 9 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Gajan Gajan 09128 09190 306 8,17 37 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Galey Galèi 09129 09800 117 9,35 13 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Ganac Ganac 09130 09000 731 20,19 36 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Garanou Garanon 09131 09250 153 3,01 51 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Gaudiès Gaudièrs 09132 09700 246 10,41 24 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Génat Genat 09133 09400 21 8,21 3 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Gestiès Gestièrs 09134 09220 31 27,46 1 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Gourbit Gorbit 09136 09400 74 17,95 4 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Gudas Gudàs 09137 09120 186 10,73 17 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Ignaux Inhaus 09140 09110 116 5,49 21 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ilhat Alhartenh 09142 09300 116 6,89 17 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Illartein Ilhat 09141 09800 73 3,97 18 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Illier-et-Laramade Ilièr e la Ramada 09143 09220 29 5,02 6 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Justiniac Justinhac 09146 09700 57 4,56 13 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
L’Aiguillon L'Agulhon 09003 09300 413 6,37 65 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
L’Herm L'Èrm 09138 09000 199 14,67 14 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
L’Hospitalet-près-l’Andorre L'Espitalet (prèp d'Andòrra) 09139 09390 100 26,12 4 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
La Bastide-de-Besplas La Bastida de Besplàs 09038 09350 382 10,22 37 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
La Bastide-de-Bousignac La Bastida de Bosinhac 09039 09500 339 12,53 27 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
La Bastide-de-Lordat La Bastida de Lordat 09040 09700 288 5,97 48 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
La Bastide-de-Sérou Era Bastida deth Salat 09042 09240 967 43,62 22 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
La Bastide-du-Salat La Bastida de Seron 09041 09160 193 6,60 29 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
La Bastide-sur-l’Hers La Bastida d'Èrç 09043 09600 671 4,77 141 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
La Tour-du-Crieu La Tor del Criu 09312 09100 3193 10,28 311 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Labatut L'Abatut 09147 09700 178 3,58 50 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Lacave Era Cava 09148 09160 134 4,50 30 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Lacourt La Cort 09149 09200 193 16,50 12 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Lagarde La Garda 09150 09500 198 11,93 17 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Lanoux Lanós 09151 09130 51 3,75 14 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Lapège La Puèja 09152 09400 26 8,29 3 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Lapenne La Pena 09153 09500 123 21,57 6 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Larbont Larbont 09154 09240 57 6,17 9 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Larcat Larcat 09155 09310 46 9,31 5 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Larnat Larnat 09156 09310 20 5,60 4 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Laroque-d’Olmes La Ròca d'Òlmes 09157 09600 2412 14,36 168 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays d’Olmes
Lasserre La Sèrra 09158 09230 250 8,47 30 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Lassur Lhassur 09159 09310 92 11,99 8 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Lavelanet L'Avelhanet 09160 09300 6099 12,57 485 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Le Bosc Le Bòsc 09063 09000 103 25,57 4 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Le Carlaret Le Carlaret 09081 09100 274 9,39 29 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Le Fossat Le Fossat 09124 09130 1043 14,41 72 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Le Mas-d’Azil Lo Mas d'Asilh 09181 09290 1151 39,36 29 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Le Peyrat Le Peirat 09229 09600 469 6,13 77 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Le Pla Al Plan 09230 09460 58 12,97 4 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Le Port Le Pòrt 09231 09320 159 49,87 3 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Le Puch Al Pug 09237 09460 29 2,89 10 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Le Vernet Lo Vernet 09331 09700 712 5,59 127 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Léran Leran 09161 09600 602 11,92 51 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Lercoul Lercol 09162 09220 19 19,01 1 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Les Bordes-sur-Arize Las Bòrdas d'Arisa 09061 09350 512 12,68 40 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Les Cabannes Las Cabanas 09070 09310 335 0,87 385 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Les Issards Les Eissarts 09145 09100 240 3,81 63 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Les Pujols Les Pujòls 09238 09100 816 13,18 62 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Lescousse Lescoça 09163 09100 77 8,48 9 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Lescure Era Escura 09164 09420 492 25,80 19 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Lesparrou L'Esparron 09165 09300 233 16,09 14 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Leychert Leishèrt 09166 09300 99 5,77 17 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Lézat-sur-Lèze Lesat 09167 09210 2336 40,13 58 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Lieurac Liurac 09168 09300 188 6,42 29 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Limbrassac Limbrassac 09169 09600 130 12,42 10 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Lissac Lissac 09170 09700 250 3,77 66 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Lordat Lhordat 09171 09250 69 7,37 9 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Lorp-Sentaraille Lòrp e Senta Aralha 09289 09190 1477 6,15 240 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Loubaut Lobaut 09172 09350 27 2,39 11 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Loubens Lobens 09173 09120 280 11,73 24 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Loubières Loubières 09174 09000 344 2,90 119 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Ludiès Ludièrs 09175 09100 92 1,87 49 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Luzenac Lusenac 09176 09250 530 26,43 20 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Madière Madièra 09177 09100 226 10,28 22 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Malegoude Malagoda 09178 09500 46 6,14 7 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Malléon Malleon 09179 09120 77 6,78 11 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Manses Mansas 09180 09500 122 15,36 8 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Massat Massat 09182 09320 685 44,71 15 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Mauvezin-de-Prat Mauvedin de Prat 09183 09160 102 1,85 55 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Mauvezin-de-Sainte-Croix Mauvesin de Senta Crotz 09184 09230 40 5,20 8 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Mazères Maseras 09185 09270 3875 44,04 88 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Méras Meràs 09186 09350 108 3,69 29 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Mercenac Mercenac 09187 09160 359 13,57 26 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Mercus-Garrabet Mèrcus, Garravet e Amplanh 09188 09400 1202 14,79 81 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Mérens-les-Vals Merenç 09189 09110 168 80,12 2 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Mérigon Merigon 09190 09230 116 6,33 18 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Miglos Miglòs 09192 09400 115 18,76 6 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Mijanès Mijanes 09193 09460 60 39,95 2 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Mirepoix Mirapeis 09194 09500 3130 47,28 66 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Monesple Monesple 09195 09130 29 6,09 5 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Montagagne Montaganha 09196 09240 81 7,06 11 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Montaillou Montalhon 09197 09110 17 8,61 2 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Montardit Montardit 09198 09230 199 7,26 27 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montaut Montaut 09199 09700 706 35,03 20 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Montbel Montbèl 09200 09600 104 17,36 6 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Montégut-en-Couserans Montagut de Coserans 09201 09200 76 6,18 12 Couserans Ouest
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montégut-Plantaurel Montagut de Plantaurèl 09202 09120 335 18,95 18 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Montels Montelhs 09203 09240 158 3,73 42 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Montesquieu-Avantès Montesquiu Avantés 09204 09200 248 16,52 15 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montfa Montfan 09205 09350 81 8,54 9 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Montferrier Montferrièr 09206 09300 515 51,79 10 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Montgaillard Montgalhard 09207 09330 1474 7,93 186 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Montgauch Montgaug 09208 09160 123 9,15 13 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montjoie-en-Couserans Montjòi de Coserans 09209 09200 1058 29,63 36 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montoulieu Montoliu 09210 09000 407 14,12 29 Sabarthès
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Montségur Montsegur 09211 09300 118 37,16 3 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Montseron Montseron 09212 09240 98 8,88 11 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Moulin-Neuf Molin Nòu 09213 09500 240 2,62 92 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Moulis Molins 09214 09200 759 36,55 21 Couserans Ouest
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Nalzen Nalzenh 09215 09300 129 5,50 23 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Nescus Nescús 09216 09240 62 3,00 21 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Niaux Nhaus 09217 09400 156 3,99 39 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Orgeix Orgeish 09218 09110 88 18,39 5 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Orgibet Orgivèth 09219 09800 191 7,45 26 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Orlu Orlun 09220 09110 164 70,79 2 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ornolac-Ussat-les-Bains Ornolac e Ussat 09221 09400 239 11,99 20 Haute-Ariège
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Orus Orús 09222 09220 26 9,12 3 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Oust Ost 09223 09140 550 18,97 29 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Pailhès Palhèrs 09224 09130 472 21,52 22 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Pamiers Pàmias 09225 09100 15.603 45,85 340 Pamiers-1
Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Pech Puèg 09226 09310 37 4,81 8 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Péreille Perella 09227 09300 205 5,36 38 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Perles-et-Castelet Pèrlas e Castelhet 09228 09110 223 17,77 13 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Prades Pradas 09232 09110 32 28,97 1 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Pradettes Pradetas 09233 09600 49 3,52 14 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Pradières Pradièras 09234 09000 117 6,79 17 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Prat-Bonrepaux Prat e Bonrepaus 09235 09160 891 14,43 62 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Prayols Praiòls 09236 09000 365 7,76 47 Sabarthès
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Quérigut Queragut 09239 09460 133 36,40 4 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Quié Quièr 09240 09400 300 2,51 120 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Rabat-les-Trois-Seigneurs Ravat 09241 09400 361 26,96 13 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Raissac Raissac 09242 09300 50 3,84 13 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Régat Regat 09243 09600 84 2,16 39 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Rieucros Riucròs 09244 09500 705 5,57 127 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Rieux-de-Pelleport Rius de Pelapòrc 09245 09120 1299 8,16 159 Pamiers-1
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Rimont Rimont 09246 09420 530 28,40 19 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Rivèrenert Ribèra Nert 09247 09200 165 28,81 6 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Roquefixade Ròcafixada 09249 09300 148 12,31 12 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Roquefort-les-Cascades Ròcafòrt 09250 09300 92 7,08 13 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Roumengoux Romengós 09251 09500 160 6,87 23 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Rouze Rosa 09252 09460 86 9,51 9 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Sabarat Savarat 09253 09350 378 9,50 40 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Saint-Amadou Sant Amador 09254 09100 242 4,64 52 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Amans Sent Amanç 09255 09100 44 2,64 17 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Bauzeil Sent Bauselh 09256 09120 58 4,47 13 Pamiers-1
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Sainte-Croix-Volvestre Senta Crotz de Volvèstre 09257 09230 623 19,66 32 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Sainte-Foi Santa Fe 09260 09500 27 2,41 11 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Sainte-Suzanne Senta Susana 09342 09130 239 10,39 23 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Saint-Félix-de-Rieutord Sent Felitz de Riutòrt 09258 09120 456 6,77 67 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Saint-Félix-de-Tournegat Sant Felitz de Tornagat 09259 09500 147 10,51 14 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Saint-Girons Sent Gironç 09261 09200 6408 19,13 335 Couserans Ouest
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saint-Jean-d’Aigues-Vives Sant Joan d'Aigasvivas 09262 09300 385 4,52 85 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Saint-Jean-de-Verges Sent Joan de Verges 09264 09000 1265 12,73 99 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Saint-Jean-du-Castillonnais Sent Joanh deth Castilhonés 09263 09800 22 4,74 5 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saint-Jean-du-Falga Sant Joan del Falgar 09265 09100 2863 4,03 710 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Julien-de-Gras-Capou Sant Jolian de Gras Capon 09266 09500 60 6,14 10 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Saint-Lary Sent Lari 09267 09800 129 33,91 4 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saint-Lizier Sent Líser 09268 09190 1357 9,01 151 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saint-Martin-d’Oydes Sent Martin d'Òidas 09270 09100 222 11,64 19 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Martin-de-Caralp Sent Martin de Caralp 09269 09000 364 9,16 40 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Saint-Michel Sent Miquèl 09271 09100 77 5,92 13 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Paul-de-Jarrat Sent Pau de Jarrat 09272 09000 1317 22,51 59 Sabarthès
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Saint-Pierre-de-Rivière Sent Pèire 09273 09000 666 2,35 283 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Saint-Quentin-la-Tour Sant Quentin 09274 09500 338 9,02 37 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Saint-Quirc Sent Quirc 09275 09700 376 3,75 100 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Victor-Rouzaud Sent Victor e Rosaud 09276 09100 222 12,77 17 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Ybars Sent Ibarç 09277 09210 688 24,31 28 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Salsein Salsenh 09279 09800 45 5,73 8 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saurat Saurat 09280 09400 640 44,29 14 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Sautel Le Sautèlh 09281 09300 115 9,13 13 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Saverdun Sabardu 09282 09700 4841 61,47 79 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Savignac-les-Ormeaux Savinhac 09283 09110 380 28,31 13 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ségura Seguran 09284 09120 186 8,77 21 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Seix Sèish 09285 09140 706 86,78 8 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Senconac Senconac 09287 09250 13 4,67 3 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Sentein Santenh 09290 09800 153 59,18 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Sentenac-d’Oust Sentenac d'Ost 09291 09140 106 18,38 6 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Sentenac-de-Sérou Sentenac de Seron 09292 09240 54 13,53 4 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Serres-sur-Arget Sèrras d'Arget 09293 09000 683 17,73 39 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Sieuras Siuràs 09294 09130 100 7,63 13 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Siguer Siguèr 09295 09220 96 38,73 2 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Sor Sòr 09297 09800 28 1,08 26 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Sorgeat Sorjat 09298 09110 81 18,92 4 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Soueix-Rogalle Soèish 09299 09140 422 13,65 31 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Soula Solan 09300 09000 176 11,16 16 Pays d’Olmes
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Soulan Solan de Coserans 09301 09320 374 23,76 16 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Surba Surban 09303 09400 320 2,22 144 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Suzan Susan 09304 09240 15 3,05 5 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Tabre Tabre 09305 09600 361 2,83 128 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays d’Olmes
Tarascon-sur-Ariège Tarascon d'Arièja 09306 09400 3028 8,65 350 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Taurignan-Castet Taurinhan deth Castèth 09307 09160 162 6,78 24 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Taurignan-Vieux Taurinhan eth Vielh 09308 09190 207 5,86 35 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Teilhet Telhet 09309 09500 153 8,96 17 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Thouars-sur-Arize Toars 09310 09350 49 2,34 21 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Tignac Tinhac 09311 09110 24 3,53 7 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Tourtouse Tortosa 09313 09230 150 11,87 13 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Tourtrol Tortròl 09314 09500 286 4,97 58 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Trémoulet Tremolet 09315 09700 129 3,89 33 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Troye-d’Ariège Tròia 09316 09500 93 8,15 11 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Unac Unac 09318 09250 121 2,65 46 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Unzent Unzent 09319 09100 117 7,90 15 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Urs Urs 09320 09310 31 0,91 34 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ussat Ussat 09321 09400 318 4,40 72 Haute-Ariège
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Ustou Uston 09322 09140 286 98,34 3 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Val-de-Sos Vic de Sòs 09334 09220 594 53,14 11 Sabarthès Foix Haute Ariège
Vals Vals 09323 09500 95 4,13 23 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Varilhes Varilhas 09324 09120 3436 11,76 292 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Vaychis Vaissís 09325 09110 26 4,49 6 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Vèbre Brèbe 09326 09310 125 5,19 24 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ventenac Ventenac 09327 09120 236 19,62 12 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Verdun Verdun 09328 09310 219 11,71 19 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Vernajoul Vernajol 09329 09000 664 9,08 73 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Vernaux Vernaus 09330 09250 28 6,06 5 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Verniolle Vernhòla 09332 09340 2274 11,26 202 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Villeneuve Vièlanava 09335 09800 38 5,00 8 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Villeneuve-d’Olmes Vilanòva d'Òlmes 09336 09300 972 5,92 164 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Villeneuve-du-Latou Vilanava del Laton 09338 09130 157 6,52 24 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Villeneuve-du-Paréage Vilanòva del Pariatge 09339 09100 766 11,47 67 Portes d’Ariège
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Vira Viran 09340 09120 158 5,28 30 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Viviès Vivièrs 09341 09500 135 4,40 31 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017: