Lischt vun dr Gmeina im Département Ariège

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ariège zellt àlla 327 Gmeina ìm Département Ariège uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigues-Juntes Aigasjuntas 09001 09240 67 7,77 9 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Aigues-Vives Aigasvivas 09002 09600 666 5,16 129 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Albiès Alvièrs 09004 09310 123 7,69 16 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Aleu Aston 09005 09320 130 13,95 9 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Alliat Aliat 09006 09400 51 3,46 15 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Allières Alhèras 09007 09240 71 9,10 8 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Alos Alòs 09008 09200 117 24,26 5 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Alzen Alzenh 09009 09240 260 17,87 15 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Antras Antràs 09011 09800 65 20,02 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Appy Aston 09012 09250 25 6,10 4 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Arabaux Aravaut 09013 09000 76 4,59 17 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Argein Argenh 09014 09800 194 11,09 17 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Arignac Arnhac 09015 09400 707 8,84 80 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Arnave Arnava 09016 09400 207 8,38 25 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Arrien-en-Bethmale Arrienh 09017 09800 111 14,59 8 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Arrout Arrot 09018 09800 85 3,02 28 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Artigat Artigat 09019 09130 564 23,90 24 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Artigues Artigas 09020 09460 56 12,43 5 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Artix Artics 09021 09120 141 7,35 19 Pamiers-1
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Arvigna Arvinhan 09022 09100 223 8,60 26 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Ascou Ascon 09023 09110 121 35,59 3 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Aston Aston 09024 09310 220 153,8 1 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Aucazein Aucasenh 09025 09800 59 6,02 10 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Audressein Audressenh 09026 09800 139 3,98 35 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Augirein Augirenh 09027 09800 76 9,84 8 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Aulus-les-Bains Aulús 09029 09140 158 52,24 3 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Aulos-Sinsat Sinsat 09296 09310 166 5,05 33 Haute-Ariège Foix Haute Ariège
Auzat Ausat 09030 09220 488 162,74 3 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Axiat Axiat 09031 09250 41 9,54 4 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ax-les-Thermes Ax 09032 09110 1267 30,26 42 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Bagert Bagert 09033 09230 38 3,28 12 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Balacet Balacet 09034 09800 26 2,12 12 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Balaguères Balaguèras 09035 09800 197 17,84 11 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Barjac Barjac 09037 09230 42 2,78 15 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Baulou Baulon 09044 09000 168 14,62 11 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Bédeilhac-et-Aynat Vedelhac e Ainat 09045 09400 192 6,38 30 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Bédeille Vedelha 09046 09230 70 9,46 7 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bélesta Belestar 09047 09300 1064 26,94 39 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Belloc Bèllòc 09048 09600 76 9,54 8 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Bénac Benac 09049 09000 182 2,80 65 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Benagues Benagas 09050 09100 514 3,01 171 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Bénaix Benais 09051 09300 147 14,68 10 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Besset Becet 09052 09500 164 8,13 20 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Bestiac Bestiac 09053 09250 19 6,57 3 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Betchat Bèthhag 09054 09160 333 22,00 15 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bethmale Vathmala 09055 09800 95 31,61 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bézac Vesac 09056 09100 357 8,35 43 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Biert Bièrt 09057 09320 316 23,51 13 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bompas Bompàs 09058 09400 195 2,75 71 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Bonac-Irazein Bonac e Irasenh 09059 09800 119 38,13 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bonnac Bonac 09060 09100 733 9,63 76 Portes d’Ariège
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Bordes-Uchentein Eras Bòrdas de Les 09062 09800 174 54,48 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Bouan Boan 09064 09310 38 3,44 11 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Boussenac Bocenac 09065 09320 214 26,00 8 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Brassac Braçac 09066 09000 632 24,33 26 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Brie Bria 09067 09700 219 7,06 31 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Burret Burret 09068 09000 39 4,96 8 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Buzan Busanh 09069 09800 29 8,55 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Cadarcet Cadarcet 09071 09240 224 11,01 20 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Calzan Calzan 09072 09120 32 3,99 8 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Camarade Camarada 09073 09290 182 27,68 7 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Camon Camon 09074 09500 143 10,25 14 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Campagne-sur-Arize Campanha d'Arisa 09075 09350 272 13,34 20 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Canté Cante 09076 09700 205 9,80 21 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Capoulet-et-Junac Capoleg e Junac 09077 09400 168 2,78 60 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Carcanières Carcanièra 09078 09460 76 6,50 12 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Carla-Bayle Le Carlar de Baile 09079 09130 780 35,52 22 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Carla-de-Roquefort Le Carlar de Ròcafòrt 09080 09300 169 9,34 18 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Castelnau-Durban Castèthnau de Durban 09082 09420 449 13,18 34 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Castéras Casteràs 09083 09130 24 1,84 13 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Castex Castèths 09084 09350 94 7,03 13 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Castillon-en-Couserans Castilhon de Coserans 09085 09800 400 4,94 81 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Caumont Caumont 09086 09160 326 9,22 35 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Caussou Causson 09087 09250 54 15,83 3 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Caychax Caissacs 09088 09250 14 5,66 2 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Cazals-des-Baylès Casal dels Bailes 09089 09500 56 4,71 12 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Cazaux Casals 09090 09120 39 7,37 5 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Cazavet Casavèth 09091 09160 223 17,93 12 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Cazenave-Serres-et-Allens Casanòva, Sèrras e Alens 09092 09400 51 16,15 3 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Celles Cèlas 09093 09000 148 10,27 14 Sabarthès
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Cérizols Ceridòus 09094 09230 142 14,34 10 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Cescau Cescau 09095 09800 141 5,32 27 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Château-Verdun Castèlverdun 09096 09310 43 0,79 54 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Clermont Clarmont 09097 09420 114 7,41 15 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Contrazy Contrasi 09098 09230 69 8,27 8 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Cos Còs 09099 09000 393 6,40 61 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Couflens Coflens 09100 09140 86 56,26 2 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Coussa Coçan 09101 09120 265 7,71 34 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Coutens Cotens 09102 09500 172 4,19 41 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Crampagna Crampanhan 09103 09120 840 10,02 84 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Dalou Dalon 09104 09120 772 7,66 101 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Daumazan-sur-Arize Daumasan 09105 09350 719 13,78 52 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Dreuilhe Drulha 09106 09300 355 6,93 51 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Dun Dun 09107 09600 586 41,41 14 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Durban-sur-Arize Durban d'Arisa 09108 09240 185 6,75 27 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Durfort Durfòrt 09109 09130 146 10,98 13 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Encourtiech Encortièth 09110 09200 90 4,78 19 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Engomer Angomèr 09111 09800 297 7,60 39 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Ercé Èrce 09113 09140 539 40,75 13 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Erp Èrp 09114 09200 121 9,24 13 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Esclagne Esclanha 09115 09600 146 3,52 41 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Escosse Escòça 09116 09100 417 14,83 28 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Esplas Esplàs 09117 09700 103 7,64 13 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Esplas-de-Sérou Esplàs de Seron 09118 09420 182 34,13 5 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Eycheil Eishèlh 09119 09200 550 4,77 115 Couserans Ouest
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Fabas Havars 09120 09230 351 23,04 15 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Ferrières-sur-Ariège Ferrièras 09121 09000 771 3,46 223 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Foix Fois 09122 09000 9532 19,32 493 Foix
Foix
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Fornex Hornèths 09123 09350 113 9,62 12 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Fougax-et-Barrineuf Fogats e Barrinòu 09125 09300 436 31,48 14 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Freychenet Freissenet 09126 09300 90 24,69 4 Pays d’Olmes
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays d’Olmes
Gabre Gabre 09127 09290 123 13,36 9 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Gajan Gajan 09128 09190 309 8,17 38 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Galey Galèi 09129 09800 117 9,35 13 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Ganac Ganac 09130 09000 718 20,19 36 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Garanou Garanon 09131 09250 159 3,01 53 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Gaudiès Gaudièrs 09132 09700 243 10,41 23 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Génat Genat 09133 09400 21 8,21 3 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Gestiès Gestièrs 09134 09220 28 27,46 1 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Gourbit Gorbit 09136 09400 76 17,95 4 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Gudas Gudàs 09137 09120 183 10,73 17 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Ignaux Inhaus 09140 09110 113 5,49 21 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ilhat Alhartenh 09142 09300 111 6,89 16 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Illartein Ilhat 09141 09800 73 3,97 18 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Illier-et-Laramade Ilièr e la Ramada 09143 09220 25 5,02 5 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Justiniac Justinhac 09146 09700 55 4,56 12 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
L’Aiguillon L'Agulhon 09003 09300 429 6,37 67 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
L’Herm L'Èrm 09138 09000 201 14,67 14 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
L’Hospitalet-près-l’Andorre L'Espitalet (prèp d'Andòrra) 09139 09390 95 26,12 4 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
La Bastide-de-Besplas La Bastida de Besplàs 09038 09350 380 10,22 37 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
La Bastide-de-Bousignac La Bastida de Bosinhac 09039 09500 338 12,53 27 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
La Bastide-de-Lordat La Bastida de Lordat 09040 09700 286 5,97 48 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
La Bastide-de-Sérou Era Bastida deth Salat 09042 09240 957 43,62 22 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
La Bastide-du-Salat La Bastida de Seron 09041 09160 182 6,60 28 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
La Bastide-sur-l’Hers La Bastida d'Èrç 09043 09600 678 4,77 142 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
La Tour-du-Crieu La Tor del Criu 09312 09100 3167 10,28 308 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Labatut L'Abatut 09147 09700 176 3,58 49 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Lacave Era Cava 09148 09160 145 4,50 32 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Lacourt La Cort 09149 09200 196 16,50 12 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Lagarde La Garda 09150 09500 194 11,93 16 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Lanoux Lanós 09151 09130 50 3,75 13 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Lapège La Puèja 09152 09400 29 8,29 3 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Lapenne La Pena 09153 09500 127 21,57 6 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Larbont Larbont 09154 09240 57 6,17 9 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Larcat Larcat 09155 09310 44 9,31 5 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Larnat Larnat 09156 09310 21 5,60 4 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Laroque-d’Olmes La Ròca d'Òlmes 09157 09600 2433 14,36 169 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays d’Olmes
Lasserre La Sèrra 09158 09230 247 8,47 29 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Lassur Lhassur 09159 09310 87 11,99 7 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Lavelanet L'Avelhanet 09160 09300 6137 12,57 488 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Le Bosc Le Bòsc 09063 09000 97 25,57 4 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Le Carlaret Le Carlaret 09081 09100 277 9,39 29 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Le Fossat Le Fossat 09124 09130 1037 14,41 72 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Le Mas-d’Azil Lo Mas d'Asilh 09181 09290 1166 39,36 30 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Le Peyrat Le Peirat 09229 09600 473 6,13 77 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Le Pla Al Plan 09230 09460 55 12,97 4 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Le Port Le Pòrt 09231 09320 154 49,87 3 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Le Puch Al Pug 09237 09460 29 2,89 10 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Le Vernet Lo Vernet 09331 09700 708 5,59 127 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Léran Leran 09161 09600 591 11,92 50 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Lercoul Lercol 09162 09220 22 19,01 1 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Les Bordes-sur-Arize Las Bòrdas d'Arisa 09061 09350 518 12,68 41 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Les Cabannes Las Cabanas 09070 09310 333 0,87 383 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Les Issards Les Eissarts 09145 09100 236 3,81 62 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Les Pujols Les Pujòls 09238 09100 805 13,18 61 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Lescousse Lescoça 09163 09100 75 8,48 9 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Lescure Era Escura 09164 09420 499 25,80 19 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Lesparrou L'Esparron 09165 09300 232 16,09 14 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Leychert Leishèrt 09166 09300 99 5,77 17 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Lézat-sur-Lèze Lesat 09167 09210 2323 40,13 58 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Lieurac Liurac 09168 09300 190 6,42 30 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Limbrassac Limbrassac 09169 09600 133 12,42 11 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Lissac Lissac 09170 09700 246 3,77 65 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Lordat Lhordat 09171 09250 68 7,37 9 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Lorp-Sentaraille Lòrp e Senta Aralha 09289 09190 1467 6,15 239 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Loubaut Lobaut 09172 09350 28 2,39 12 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Loubens Lobens 09173 09120 274 11,73 23 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Loubières Loubières 09174 09000 337 2,90 116 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Ludiès Ludièrs 09175 09100 90 1,87 48 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Luzenac Lusenac 09176 09250 538 26,43 20 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Madière Madièra 09177 09100 211 10,28 21 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Malegoude Malagoda 09178 09500 46 6,14 7 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Malléon Malleon 09179 09120 73 6,78 11 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Manses Mansas 09180 09500 126 15,36 8 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Massat Massat 09182 09320 659 44,71 15 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Mauvezin-de-Prat Mauvedin de Prat 09183 09160 102 1,85 55 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Mauvezin-de-Sainte-Croix Mauvesin de Senta Crotz 09184 09230 36 5,20 7 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Mazères Maseras 09185 09270 3877 44,04 88 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Méras Meràs 09186 09350 111 3,69 30 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Mercenac Mercenac 09187 09160 363 13,57 27 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Mercus-Garrabet Mèrcus, Garravet e Amplanh 09188 09400 1199 14,79 81 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Mérens-les-Vals Merenç 09189 09110 168 80,12 2 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Mérigon Merigon 09190 09230 115 6,33 18 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Miglos Miglòs 09192 09400 117 18,76 6 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Mijanès Mijanes 09193 09460 59 39,95 1 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Mirepoix Mirapeis 09194 09500 3158 47,28 67 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Monesple Monesple 09195 09130 27 6,09 4 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Montagagne Montaganha 09196 09240 76 7,06 11 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Montaillou Montalhon 09197 09110 17 8,61 2 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Montardit Montardit 09198 09230 190 7,26 26 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montaut Montaut 09199 09700 715 35,03 20 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Montbel Montbèl 09200 09600 110 17,36 6 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Montégut-en-Couserans Montagut de Coserans 09201 09200 76 6,18 12 Couserans Ouest
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montégut-Plantaurel Montagut de Plantaurèl 09202 09120 335 18,95 18 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Montels Montelhs 09203 09240 158 3,73 42 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Montesquieu-Avantès Montesquiu Avantés 09204 09200 245 16,52 15 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montfa Montfan 09205 09350 82 8,54 10 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Montferrier Montferrièr 09206 09300 495 51,79 10 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Montgaillard Montgalhard 09207 09330 1463 7,93 184 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Montgauch Montgaug 09208 09160 122 9,15 13 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montjoie-en-Couserans Montjòi de Coserans 09209 09200 1082 29,63 37 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Montoulieu Montoliu 09210 09000 410 14,12 29 Sabarthès
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Montségur Montsegur 09211 09300 119 37,16 3 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Montseron Montseron 09212 09240 94 8,88 11 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Moulin-Neuf Molin Nòu 09213 09500 238 2,62 91 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Moulis Molins 09214 09200 761 36,55 21 Couserans Ouest
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Nalzen Nalzenh 09215 09300 136 5,50 25 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Nescus Nescús 09216 09240 62 3,00 21 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Niaux Nhaus 09217 09400 165 3,99 41 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Orgeix Orgeish 09218 09110 87 18,39 5 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Orgibet Orgivèth 09219 09800 187 7,45 25 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Orlu Orlun 09220 09110 160 70,79 2 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ornolac-Ussat-les-Bains Ornolac e Ussat 09221 09400 236 11,99 20 Haute-Ariège
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Orus Orús 09222 09220 25 9,12 3 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Oust Ost 09223 09140 545 18,97 29 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Pailhès Palhèrs 09224 09130 472 21,52 22 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Pamiers Pàmias 09225 09100 15.675 45,85 342 Pamiers-1
Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Pech Puèg 09226 09310 37 4,81 8 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Péreille Perella 09227 09300 210 5,36 39 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Perles-et-Castelet Pèrlas e Castelhet 09228 09110 223 17,77 13 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Prades Pradas 09232 09110 33 28,97 1 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Pradettes Pradetas 09233 09600 50 3,52 14 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Pradières Pradièras 09234 09000 115 6,79 17 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Prat-Bonrepaux Prat e Bonrepaus 09235 09160 917 14,43 64 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Prayols Praiòls 09236 09000 371 7,76 48 Sabarthès
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Quérigut Queragut 09239 09460 133 36,40 4 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Quié Quièr 09240 09400 302 2,51 120 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Rabat-les-Trois-Seigneurs Ravat 09241 09400 356 26,96 13 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Raissac Raissac 09242 09300 48 3,84 13 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Régat Regat 09243 09600 85 2,16 39 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Rieucros Riucròs 09244 09500 702 5,57 126 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Rieux-de-Pelleport Rius de Pelapòrc 09245 09120 1304 8,16 160 Pamiers-1
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Rimont Rimont 09246 09420 530 28,40 19 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Rivèrenert Ribèra Nert 09247 09200 170 28,81 6 Couserans Est
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Roquefixade Ròcafixada 09249 09300 149 12,31 12 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Roquefort-les-Cascades Ròcafòrt 09250 09300 91 7,08 13 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Roumengoux Romengós 09251 09500 166 6,87 24 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Rouze Rosa 09252 09460 85 9,51 9 Haute-Ariège
Quérigut
Foix
Foix
Haute Ariège
Sabarat Savarat 09253 09350 361 9,50 38 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Saint-Amadou Sant Amador 09254 09100 241 4,64 52 Pamiers-2
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Amans Sent Amanç 09255 09100 46 2,64 17 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Bauzeil Sent Bauselh 09256 09120 57 4,47 13 Pamiers-1
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Sainte-Croix-Volvestre Senta Crotz de Volvèstre 09257 09230 626 19,66 32 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Sainte-Foi Santa Fe 09260 09500 26 2,41 11 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Sainte-Suzanne Senta Susana 09342 09130 238 10,39 23 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Saint-Félix-de-Rieutord Sent Felitz de Riutòrt 09258 09120 460 6,77 68 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Saint-Félix-de-Tournegat Sant Felitz de Tornagat 09259 09500 142 10,51 14 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Saint-Girons Sent Gironç 09261 09200 6383 19,13 334 Couserans Ouest
Saint-Girons
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saint-Jean-d’Aigues-Vives Sant Joan d'Aigasvivas 09262 09300 387 4,52 86 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Saint-Jean-de-Verges Sent Joan de Verges 09264 09000 1249 12,73 98 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Saint-Jean-du-Castillonnais Sent Joanh deth Castilhonés 09263 09800 23 4,74 5 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saint-Jean-du-Falga Sant Joan del Falgar 09265 09100 2934 4,03 728 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Julien-de-Gras-Capou Sant Jolian de Gras Capon 09266 09500 54 6,14 9 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Saint-Lary Sent Lari 09267 09800 131 33,91 4 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saint-Lizier Sent Líser 09268 09190 1418 9,01 157 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saint-Martin-d’Oydes Sent Martin d'Òidas 09270 09100 226 11,64 19 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Martin-de-Caralp Sent Martin de Caralp 09269 09000 357 9,16 39 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Saint-Michel Sent Miquèl 09271 09100 72 5,92 12 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Paul-de-Jarrat Sent Pau de Jarrat 09272 09000 1313 22,51 58 Sabarthès
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Saint-Pierre-de-Rivière Sent Pèire 09273 09000 644 2,35 274 Foix
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Saint-Quentin-la-Tour Sant Quentin 09274 09500 337 9,02 37 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Saint-Quirc Sent Quirc 09275 09700 368 3,75 98 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Victor-Rouzaud Sent Victor e Rosaud 09276 09100 231 12,77 18 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Saint-Ybars Sent Ibarç 09277 09210 667 24,31 27 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Salsein Salsenh 09279 09800 44 5,73 8 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Saurat Saurat 09280 09400 636 44,29 14 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Sautel Le Sautèlh 09281 09300 109 9,13 12 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Saverdun Sabardu 09282 09700 4844 61,47 79 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Savignac-les-Ormeaux Savinhac 09283 09110 371 28,31 13 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ségura Seguran 09284 09120 184 8,77 21 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Seix Sèish 09285 09140 702 86,78 8 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Senconac Senconac 09287 09250 12 4,67 3 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Sentein Santenh 09290 09800 150 59,18 3 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Sentenac-d’Oust Sentenac d'Ost 09291 09140 108 18,38 6 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Sentenac-de-Sérou Sentenac de Seron 09292 09240 52 13,53 4 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Serres-sur-Arget Sèrras d'Arget 09293 09000 687 17,73 39 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Sieuras Siuràs 09294 09130 96 7,63 13 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Siguer Siguèr 09295 09220 98 38,73 3 Sabarthès
Vicdessos
Foix
Foix
Haute Ariège
Sor Sòr 09297 09800 29 1,08 27 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Sorgeat Sorjat 09298 09110 82 18,92 4 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Soueix-Rogalle Soèish 09299 09140 418 13,65 31 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Soula Solan 09300 09000 177 11,16 16 Pays d’Olmes
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Soulan Solan de Coserans 09301 09320 373 23,76 16 Couserans Est
Massat
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Surba Surban 09303 09400 325 2,22 146 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Suzan Susan 09304 09240 16 3,05 5 Couserans Est
La Bastide-de-Sérou
Saint-Girons
Foix
Couserans-Pyrénées
Tabre Tabre 09305 09600 368 2,83 130 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays d’Olmes
Tarascon-sur-Ariège Tarascon d'Arièja 09306 09400 3044 8,65 352 Sabarthès
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Taurignan-Castet Taurinhan deth Castèth 09307 09160 165 6,78 24 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Taurignan-Vieux Taurinhan eth Vielh 09308 09190 206 5,86 35 Portes du Couserans
Saint-Lizier
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Teilhet Telhet 09309 09500 154 8,96 17 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Thouars-sur-Arize Toars 09310 09350 52 2,34 22 Arize-Lèze
Le Mas-d’Azil
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Tignac Tinhac 09311 09110 25 3,53 7 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Tourtouse Tortosa 09313 09230 146 11,87 12 Portes du Couserans
Sainte-Croix-Volvestre
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Tourtrol Tortròl 09314 09500 298 4,97 60 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Trémoulet Tremolet 09315 09700 125 3,89 32 Portes d’Ariège
Saverdun
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Troye-d’Ariège Tròia 09316 09500 86 8,15 11 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Unac Unac 09318 09250 120 2,65 45 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Unzent Unzent 09319 09100 117 7,90 15 Pamiers-1
Pamiers-Ouest
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Urs Urs 09320 09310 33 0,91 36 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ussat Ussat 09321 09400 322 4,40 73 Haute-Ariège
Tarascon-sur-Ariège
Foix
Foix
Pays de Tarascon
Ustou Uston 09322 09140 301 98,34 3 Couserans Est
Oust
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Val-de-Sos Vic de Sòs 09334 09220 627 53,14 12 Sabarthès Foix Haute Ariège
Vals Vals 09323 09500 98 4,13 24 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix
Varilhes Varilhas 09324 09120 3424 11,76 291 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Vaychis Vaissís 09325 09110 22 4,49 5 Haute-Ariège
Ax-les-Thermes
Foix
Foix
Haute Ariège
Vèbre Brèbe 09326 09310 125 5,19 24 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Ventenac Ventenac 09327 09120 235 19,62 12 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Verdun Verdun 09328 09310 221 11,71 19 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Vernajoul Vernajol 09329 09000 654 9,08 72 Val d’Ariège
Foix-Rural
Foix
Foix
Pays Foix-Varilhes
Vernaux Vernaus 09330 09250 28 6,06 5 Haute-Ariège
Les Cabannes
Foix
Foix
Haute Ariège
Verniolle Vernhòla 09332 09340 2288 11,26 203 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Villeneuve Vièlanava 09335 09800 36 5,00 7 Couserans Ouest
Castillon-en-Couserans
Saint-Girons
Saint-Girons
Couserans-Pyrénées
Villeneuve-d’Olmes Vilanòva d'Òlmes 09336 09300 989 5,92 167 Pays d’Olmes
Lavelanet
Pamiers
Foix
Pays d’Olmes
Villeneuve-du-Latou Vilanava del Laton 09338 09130 158 6,52 24 Arize-Lèze
Le Fossat
Saint-Girons
Foix
Arize Lèze
Villeneuve-du-Paréage Vilanòva del Pariatge 09339 09100 765 11,47 67 Portes d’Ariège
Pamiers-Est
Pamiers
Pamiers
Portes d’Ariège Pyrénées
Vira Viran 09340 09120 160 5,28 30 Val d’Ariège
Varilhes
Foix
Pamiers
Pays Foix-Varilhes
Viviès Vivièrs 09341 09500 124 4,40 28 Mirepoix
Mirepoix
Pamiers
Pamiers
Pays de Mirepoix

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017: