Lischt vun dr Gmeina im Département Orne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Orne zellt àlla 385 Gmeina ìm Département Orne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Alençon 61001 61000 25.775 10,68 2413 Alençon-1
Alençon-2
Alençon-1
Alençon-2
Alençon-3
Alençon
Alençon
Alençon
Almenêches 61002 61570 691 20,27 34 Sées
Mortrée
Alençon
Argentan
Sources de l’Orne
Appenai-sous-Bellême 61005 61130 280 10,74 26 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Argentan 61006 61200 13.730 18,18 755 Argentan-1
Argentan-2
Argentan-Est
Argentan-Ouest
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Athis-Val de Rouvre 61007 61100
61430
4236 76,97 55 Athis-de-l’Orne
Athis-de-l’Orne
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Aube 61008 61270 1279 5,74 223 Rai
L’Aigle-Ouest
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Aubry-le-Panthou 61010 61120 116 6,85 17 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Aubusson 61011 61100 423 3,90 108 Flers-2
Flers-Nord
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Auguaise 61012 61270 211 2,25 94 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Aunay-les-Bois 61013 61500 140 8,53 16 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Aunou-le-Faucon 61014 61200 245 6,69 37 Argentan-1
Argentan-Est
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Aunou-sur-Orne 61015 61500 265 18,04 15 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Avernes-Saint-Gourgon 61018 61470 59 12,13 5 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Avoine 61020 61150 217 9,43 23 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Avrilly 61021 61700 105 5,50 19 Domfront
Domfront
Argentan
Alençon
Domfront Tinchebray Interco
Bagnoles de l’Orne Normandie 61483 61140
61600
2713 15,70 173 Bagnoles-de-l’Orne
La Ferté-Macé
Juvigny-sous-Andaine
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Bailleul 61023 61160 609 16,67 37 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Banvou 61024 61450 606 12,98 47 La Ferté-Macé
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Barville 61026 61170 187 7,53 25 Radon
Pervenchères
Alençon
Mortagne-au-Perche
Vallée de la Haute Sarthe
Bazoches-au-Houlme 61028 61210 465 28,64 16 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Bazoches-sur-Hoëne 61029 61560 850 21,44 40 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Beaufai 61032 61270 338 12,90 26 Rai
L’Aigle-Ouest
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Beaulieu 61034 61190 211 18,06 12 Tourouvre
Tourouvre
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
Beauvain 61035 61600 275 12,46 22 La Ferté-Macé
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Belfonds 61036 61500 204 14,29 14 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Belforêt-en-Perche 61196 61130 1621 74,53 22 Ceton
Bellême
Pervenchères
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Bellavilliers 61037 61360 134 15,73 9 Mortagne-au-Perche
Pervenchères
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Bellême 61038 61130 1456 1,71 851 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Bellou-en-Houlme 61040 61220 1096 38,73 28 La Ferté-Macé
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Bellou-le-Trichard 61041 61130 211 9,67 22 Ceton
Le Theil
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Berd’huis 61043 61340 1103 11,45 96 Bretoncelles
Nocé
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Berjou 61044 61430 454 8,82 51 Athis-de-l’Orne
Athis-de-l’Orne
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Bizou 61046 61290 131 9,04 14 Tourouvre
Longny-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
Boëcé 61048 61560 123 2,41 51 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Boischampré 61375 61570 1194 46,40 26 Argentan-1
Mortrée
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Boissei-la-Lande 61049 61570 127 7,11 18 Sées
Mortrée
Alençon
Argentan
Sources de l’Orne
Boitron 61051 61500 356 13,35 27 Sées
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Bonnefoi 61052 61270 187 5,39 35 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Bonsmoulins 61053 61380 237 7,57 31 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Boucé 61055 61570 616 20,39 30 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Brethel 61060 61270 165 2,97 56 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Bretoncelles 61061 61110 1483 40,21 37 Bretoncelles
Rémalard
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Brieux 61062 61160 91 5,17 18 Argentan-1
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Briouze 61063 61220 1526 17,15 89 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Brullemail 61064 61390 94 10,28 9 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Buré 61066 61170 109 5,65 19 Radon
Bazoches-sur-Hoëne
Alençon
Mortagne-au-Perche
Vallée de la Haute Sarthe
Bures 61067 61170 163 9,64 17 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Bursard 61068 61500 210 10,55 20 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Cahan 61069 61430 175 5,87 30 Athis-de-l’Orne
Athis-de-l’Orne
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Caligny 61070 61100 822 14,97 55 Flers-1
Flers-Nord
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Camembert 61071 61120 182 10,30 18 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Canapville 61072 61120 205 8,22 25 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Carrouges 61074 61320 656 8,58 76 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Ceaucé 61075 61330 1177 41,52 28 Bagnoles-de-l’Orne
Domfront
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Cerisé 61077 61000 857 4,42 194 Alençon-1
Alençon-3
Alençon
Alençon
Alençon
Cerisy-Belle-Étoile 61078 61100 719 13,40 54 Flers-1
Flers-Nord
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Ceton 61079 61260 1778 59,39 30 Ceton
Le Theil
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Chahains 61080 61320 83 7,65 11 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Chailloué 61081 61500 886 35,88 25 Sées
Mortrée
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Champcerie 61084 61210 165 8,94 18 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Champeaux-sur-Sarthe 61087 61560 165 9,49 17 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Champ-Haut 61088 61240 48 5,16 9 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Champosoult 61089 61120 97 7,01 14 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Champsecret 61091 61700 898 44,68 20 Domfront
Domfront
Argentan
Alençon
Domfront Tinchebray Interco
Chandai 61092 61300 671 13,73 49 L’Aigle
L’Aigle-Est
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Chanu 61093 61800 1261 15,72 80 Domfront
Tinchebray
Argentan
Argentan
Domfront Tinchebray Interco
Charencey 61100 61429 277 45,56 6 Tourouvre
Tourouvre
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Chaumont 61103 61230 174 19,51 9 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Chemilli 61105 61360 193 10,92 18 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Ciral 61107 61320 393 17,99 22 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Alençon
Cisai-Saint-Aubin 61108 61230 160 14,49 11 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Colombiers 61111 61250 332 12,34 27 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Comblot 61113 61400 63 4,31 15 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Commeaux 61114 61200 154 6,38 24 Argentan-1
Argentan-Ouest
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Condé-sur-Sarthe 61117 61250 2478 8,46 293 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Corbon 61118 61400 130 8,38 16 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Coudehard 61120 61160 76 8,52 9 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Coulimer 61121 61360 290 17,19 17 Mortagne-au-Perche
Pervenchères
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Coulmer 61122 61230 84 6,68 13 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Coulonces 61123 61160 222 6,15 36 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Coulonges-sur-Sarthe 61126 61170 529 9,65 55 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Courgeon 61129 61400 369 10,41 35 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Courgeoût 61130 61560 456 17,82 26 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Cour-Maugis sur Huisne 61050 61110
61340
601 47,28 13 Bretoncelles
Nocé
Rémalard
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Courtomer 61133 61390 700 19,90 35 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Craménil 61137 61220 140 8,09 17 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Croisilles 61138 61230 209 11,32 18 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Crouttes 61139 61120 306 13,47 23 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Crulai 61140 61300 854 22,50 38 Tourouvre
L’Aigle-Est
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Cuissai 61141 61250 412 8,78 47 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Dame-Marie 61142 61130 141 13,27 11 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Damigny 61143 61250 2479 4,81 515 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Domfront en Poiraie 61145 61700 4211 65,49 64 Domfront
Domfront
Argentan
Alençon
Domfront Tinchebray Interco
Dompierre 61146 61700 402 8,56 47 La Ferté-Macé
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Durcet 61148 61100 305 9,54 32 Athis-de-l’Orne
Athis-de-l’Orne
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Échalou 61149 61440 388 5,59 69 La Ferté-Macé
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Échauffour 61150 61370 742 33,14 22 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Écorcei 61151 61270 392 9,47 41 Rai
L’Aigle-Ouest
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Écorches 61152 61160 94 9,71 10 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Écouché-les-Vallées 61153 61150 2180 41,23 53 Argentan-1
Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Écouves 61341 61250 1695 36,40 47 Radon
Alençon-3
Alençon
Alençon
Alençon
Essay 61156 61500 536 15,99 34 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Faverolles 61158 61600 147 10,57 14 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Fay 61159 61390 71 8,68 8 Rai
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Feings 61160 61400 189 20,24 9 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Ferrières-la-Verrerie 61166 61390 143 14,58 10 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Flers 61169 61100 14.779 21,15 699 Flers-1
Flers-2
Flers-Nord
Flers-Sud
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Fleuré 61170 61200 201 11,80 17 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Fontaine-les-Bassets 61171 61160 104 5,88 18 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Francheville 61176 61570 146 9,72 15 Sées
Mortrée
Alençon
Argentan
Sources de l’Orne
Fresnay-le-Samson 61180 61120 85 6,76 13 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Gacé 61181 61230 1836 6,50 282 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Gandelain 61182 61420 415 15,31 27 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Gâprée 61183 61390 138 9,84 14 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Giel-Courteilles 61189 61210 448 12,58 36 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Ginai 61190 61310 76 9,25 8 Argentan-2
Exmes
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Godisson 61192 61240 109 6,21 18 Rai
Courtomer
Mortagne-au-Perche
Alençon
Vallées d’Auge et du Merlerault
Gouffern en Auge 61474 61160
61200
61310
3712 165,79 22 Argentan-2
Argentan-Est
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Guêprei 61197 61160 136 7,10 19 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Guerquesalles 61198 61120 134 8,66 15 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Habloville 61199 61210 326 11,70 28 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Hauterive 61202 61250 466 6,98 67 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Héloup 61203 61250 910 12,96 70 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Igé 61207 61130 614 27,86 22 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Irai 61208 61190 617 14,85 42 Tourouvre
L’Aigle-Est
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Joué-du-Bois 61209 61320 420 21,08 20 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Joué-du-Plain 61210 61150 251 14,56 17 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Juvigny Val d’Andaine 61211 61140
61330
2180 79,62 27 Bagnoles-de-l’Orne
Juvigny-sous-Andaine
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Juvigny-sur-Orne 61212 61200 124 3,30 38 Argentan-1
Argentan-Est
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
L’Aigle 61214 61300 8019 18,02 445 L’Aigle
L’Aigle-Est
L’Aigle-Ouest
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
L’Hôme-Chamondot 61206 61290 251 15,92 16 Tourouvre
Longny-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
La Bazoque 61030 61100 267 2,59 103 Flers-1
Flers-Nord
Argentan
Argentan
Flers Agglo
La Bellière 61039 61570 128 13,91 9 Sées
Mortrée
Alençon
Argentan
Sources de l’Orne
La Chapelle-au-Moine 61094 61100 587 5,32 110 Flers-1
Flers-Sud
Argentan
Argentan
Flers Agglo
La Chapelle-Biche 61095 61100 529 6,25 85 Flers-1
Flers-Sud
Argentan
Argentan
Flers Agglo
La Chapelle-Montligeon 61097 61400 518 8,33 62 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
La Chapelle-près-Sées 61098 61500 455 9,95 46 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
La Chapelle-Souëf 61099 61130 250 11,13 22 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
La Chaux 61104 61600 52 5,06 10 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
La Coulonche 61124 61220 496 14,32 35 La Ferté-Macé
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
La Ferrière-au-Doyen 61162 61380 164 22,47 7 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
La Ferrière-aux-Étangs 61163 61450 1538 10,93 141 La Ferté-Macé
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
La Ferrière-Béchet 61164 61500 241 13,79 17 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
La Ferrière-Bochard 61165 61420 744 10,82 69 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
La Ferté Macé 61168 61600 5207 31,86 163 La Ferté-Macé
Magny-le-Désert
La Ferté-Macé
Argentan
Alençon
Flers Agglo
La Ferté-en-Ouche 61167 61470
61550
3154 131,69 24 Rai
La Ferté-Frênel
Mortagne-au-Perche
Argentan
Pays de L’Aigle
La Fresnaie-Fayel 61178 61230 54 5,09 11 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
La Genevraie 61188 61240 92 13,37 7 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
La Gonfrière 61193 61550 292 12,83 23 Rai
La Ferté-Frênel
Mortagne-au-Perche
Argentan
Pays de L’Aigle
La Lande-de-Goult 61216 61320 191 28,57 7 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
La Lande-de-Lougé 61217 61210 51 4,95 10 Magny-le-Désert
Briouze
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
La Lande-Patry 61218 61100 1805 6,60 273 Flers-1
Flers-Sud
Argentan
Argentan
Flers Agglo
La Lande-Saint-Siméon 61219 61100 155 5,33 29 Athis-de-l’Orne
Athis-de-l’Orne
Argentan
Argentan
Flers Agglo
La Madeleine-Bouvet 61241 61110 409 12,92 32 Bretoncelles
Rémalard
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
La Mesnière 61277 61560 285 12,26 23 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
La Motte-Fouquet 61295 61600 162 9,32 17 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
La Roche-Mabile 61350 61420 159 5,21 31 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
La Selle-la-Forge 61466 61100 1471 8,32 177 Flers-2
Flers-Sud
Argentan
Argentan
Flers Agglo
La Trinité-des-Laitiers 61493 61230 63 11,16 6 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
La Ventrouze 61500 61190 125 7,06 18 Tourouvre
Tourouvre
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
Lalacelle 61213 61320 279 13,37 21 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Laleu 61215 61170 358 11,41 31 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Landigou 61221 61100 449 5,36 84 Flers-2
Flers-Sud
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Landisacq 61222 61100 753 10,91 69 Flers-1
Flers-Sud
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Larré 61224 61250 444 5,67 78 Radon
Alençon-3
Alençon
Alençon
Alençon
Le Bosc-Renoult 61054 61470 250 12,70 20 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Le Bouillon 61056 61500 169 17,77 10 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Le Cercueil 61076 61500 135 13,23 10 Sées
Carrouges
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Le Chalange 61082 61390 93 6,27 15 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Le Champ-de-la-Pierre 61085 61320 37 4,05 9 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Le Château-d’Almenêches 61101 61570 204 10,76 19 Sées
Mortrée
Alençon
Argentan
Sources de l’Orne
Le Châtellier 61102 61450 407 8,18 50 Flers-1
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Le Grais 61195 61600 194 12,21 16 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Le Mage 61242 61290 227 25,34 9 Tourouvre
Longny-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
Le Mêle-sur-Sarthe 61258 61170 679 0,62 1095 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Le Ménil-Bérard 61259 61270 75 7,33 10 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Le Ménil-Broût 61261 61250 168 3,44 49 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Le Ménil-Ciboult 61262 61800 114 6,31 18 Domfront
Tinchebray
Argentan
Argentan
Domfront Tinchebray Interco
Le Ménil-de-Briouze 61260 61220 551 21,39 26 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Le Ménil-Guyon 61266 61170 77 2,76 28 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Le Ménil-Scelleur 61271 61320 88 5,37 16 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Le Ménil-Vicomte 61272 61240 23 3,86 6 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Le Merlerault 61275 61240 791 19,10 41 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Le Pas-Saint-l’Homer 61323 61290 130 9,43 14 Tourouvre
Longny-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
Le Pin-au-Haras 61328 61310 271 8,66 31 Argentan-2
Exmes
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Le Pin-la-Garenne 61329 61400 645 15,88 41 Mortagne-au-Perche
Pervenchères
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Le Plantis 61331 61170 142 8,02 18 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Le Renouard 61346 61120 202 14,48 14 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Le Sap-André 61461 61230 121 9,53 13 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Les Aspres 61422 61270 623 23,21 27 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Les Authieux-du-Puits 61017 61240 76 4,43 17 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Les Champeaux 61086 61120 111 9,65 12 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Les Genettes 61187 61270 193 6,54 30 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Les Menus 61274 61290 237 11,81 20 Tourouvre
Longny-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
Les Monts d’Andaine 61463 61600 1753 38,08 46 La Ferté-Macé
La Ferté-Macé
Argentan
Alençon
Flers Agglo
Les Ventes-de-Bourse 61499 61170 148 20,95 7 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Les Yveteaux 61512 61210 105 5,79 18 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Lignères 61225 61240 29 5,37 5 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Lignou 61227 61220 146 7,61 19 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Loisail 61229 61400 126 5,16 24 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Longny les Villages 61230 61290 3002 151,76 20 Tourouvre
Longny-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
Lonlay-l’Abbaye 61232 61700 1121 53,41 21 Domfront
Domfront
Argentan
Alençon
Domfront Tinchebray Interco
Lonlay-le-Tesson 61233 61600 225 12,37 18 La Ferté-Macé
La Ferté-Macé
Argentan
Alençon
Flers Agglo
Lonrai 61234 61250 1127 6,14 184 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
L’Orée-d’Écouves 61228 61320
61420
757 44,45 17 Magny-le-Désert Alençon Alençon
Lougé-sur-Maire 61237 61150 315 13,58 23 Magny-le-Désert
Briouze
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Louvières-en-Auge 61238 61160 82 6,22 13 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Macé 61240 61500 388 14,53 27 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Magny-le-Désert 61243 61600 1401 33,34 42 Magny-le-Désert
La Ferté-Macé
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Mahéru 61244 61380 268 19,63 14 Rai
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Mantilly 61248 61350 528 28,70 18 Bagnoles-de-l’Orne
Passais
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Marchemaisons 61251 61170 153 8,85 17 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Mardilly 61252 61230 138 12,76 11 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Mauves-sur-Huisne 61255 61400 539 14,26 38 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Médavy 61256 61570 153 4,34 35 Sées
Mortrée
Alençon
Argentan
Sources de l’Orne
Méhoudin 61257 61410 120 3,85 31 Magny-le-Désert
La Ferté-Macé
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Ménil-Erreux 61263 61250 213 11,05 19 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Alençon
Ménil-Froger 61264 61240 55 5,31 10 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Ménil-Gondouin 61265 61210 169 9,17 18 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Ménil-Hermei 61267 61210 204 6,61 31 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Ménil-Hubert-en-Exmes 61268 61230 111 10,34 11 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Ménil-Hubert-sur-Orne 61269 61430 483 10,68 45 Athis-de-l’Orne
Athis-de-l’Orne
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Ménil-Vin 61273 61210 52 3,62 14 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Merri 61276 61160 158 5,81 27 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Messei 61278 61440 1881 13,21 142 La Ferté-Macé
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Mieuxcé 61279 61250 617 10,36 60 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Moncy 61281 61800 253 7,75 33 Flers-1
Tinchebray
Argentan
Argentan
Domfront Tinchebray Interco
Montabard 61283 61160 283 10,97 26 Argentan-1
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Montchevrel 61284 61170 228 10,80 21 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Montgaudry 61286 61360 79 11,05 7 Mortagne-au-Perche
Pervenchères
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Montilly-sur-Noireau 61287 61100 722 11,03 65 Flers-2
Flers-Nord
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Montmerrei 61288 61570 514 12,67 41 Sées
Mortrée
Alençon
Argentan
Sources de l’Orne
Mont-Ormel 61289 61160 51 3,73 14 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Montreuil-au-Houlme 61290 61210 132 7,82 17 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Montreuil-la-Cambe 61291 61160 65 9,57 7 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Montsecret-Clairefougère 61292 61800 657 13,92 47 Domfront
Tinchebray
Argentan
Argentan
Domfront Tinchebray Interco
Monts-sur-Orne 61194 61150 890 30,90 29 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Mortagne-au-Perche 61293 61400 3801 8,60 442 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Mortrée 61294 61500
61570
1160 32,26 36 Sées Alençon Sources de l’Orne
Moulins-la-Marche 61297 61380 718 13,14 55 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Moulins-sur-Orne 61298 61200 313 9,14 34 Argentan-1
Argentan-Ouest
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Moutiers-au-Perche 61300 61110 387 33,61 12 Bretoncelles
Rémalard
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Neauphe-sous-Essai 61301 61500 211 11,43 18 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Neauphe-sur-Dive 61302 61160 136 13,89 10 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Nécy 61303 61160 517 7,80 66 Argentan-1
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Neuilly-le-Bisson 61304 61250 301 5,98 50 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Neuville-sur-Touques 61307 61120 227 15,35 15 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Neuvy-au-Houlme 61308 61210 208 15,62 13 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Nonant-le-Pin 61310 61240 470 18,44 25 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Occagnes 61314 61200 662 15,56 43 Argentan-1
Argentan-Ouest
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Ommoy 61316 61160 119 5,66 21 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Orgères 61317 61230 176 12,04 15 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Origny-le-Roux 61319 61130 265 14,12 19 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Maine Saosnois
Pacé 61321 61250 409 7,56 54 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Parfondeval 61322 61400 109 3,10 35 Mortagne-au-Perche
Pervenchères
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Passais Villages 61324 61350 1176 42,36 28 Bagnoles-de-l’Orne
Passais
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Perche en Nocé 61309 61340 2029 86,63 23 Bretoncelles
Nocé
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Perrou 61326 61700 307 4,34 71 Bagnoles-de-l’Orne
Juvigny-sous-Andaine
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Pervenchères 61327 61360 340 28,35 12 Mortagne-au-Perche
Pervenchères
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Planches 61330 61370 187 12,49 15 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Pointel 61332 61220 319 7,52 42 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Pontchardon 61333 61120 177 4,83 37 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Pouvrai 61336 61130 105 6,80 15 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Putanges-le-Lac 61339 61210 2160 76,91 28 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Rai 61342 61270 1414 16,03 88 Rai
L’Aigle-Ouest
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Rânes 61344 61150 1039 34,18 30 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Rémalard en Perche 61345 61110 1927 50,68 38 Bretoncelles
Rémalard
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Résenlieu 61347 61230 173 5,09 34 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Réveillon 61348 61400 373 11,66 32 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Ri 61349 61210 164 7,39 22 Argentan-1
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Rives d’Andaine 61096 61140
61410
3050 37,14 82 Bagnoles-de-l’Orne
Juvigny-sous-Andaine
La Ferté-Macé
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Roiville 61351 61120 132 8,18 16 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Rônai 61352 61160 173 5,40 32 Argentan-1
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Rouperroux 61357 61320 194 9,78 20 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Sablons sur Huisne 61116 61110 2111 52,36 40 Bretoncelles
Rémalard
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Sai 61358 61200 223 5,04 44 Argentan-1
Argentan-Est
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Saint-Agnan-sur-Sarthe 61360 61170 97 6,24 16 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Saint-André-de-Briouze 61361 61220 176 12,21 14 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Saint-André-de-Messei 61362 61440 558 14,99 37 La Ferté-Macé
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Saint-Aquilin-de-Corbion 61363 61380 63 6,10 10 Mortagne-au-Perche
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Aubin-d’Appenai 61365 61170 404 11,29 36 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Saint-Aubin-de-Bonneval 61366 61470 134 11,67 11 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Saint-Aubin-de-Courteraie 61367 61560 132 10,05 13 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Bômer-les-Forges 61369 61700 1033 31,08 33 Domfront
Domfront
Argentan
Alençon
Domfront Tinchebray Interco
Saint-Brice 61370 61700 152 4,58 33 Domfront
Domfront
Argentan
Alençon
Domfront Tinchebray Interco
Saint-Brice-sous-Rânes 61371 61150 137 9,45 14 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Saint-Céneri-le-Gérei 61372 61250 117 3,86 30 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Saint-Christophe-de-Chaulieu 61374 61800 97 6,51 15 Domfront
Tinchebray
Argentan
Argentan
Domfront Tinchebray Interco
Saint-Clair-de-Halouze 61376 61490 866 11,81 73 Flers-1
Domfront
Argentan
Alençon
Flers Agglo
Saint-Cyr-la-Rosière 61379 61130 232 18,75 12 Bretoncelles
Nocé
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Saint-Denis-sur-Huisne 61381 61400 57 4,59 12 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Denis-sur-Sarthon 61382 61420 1120 13,81 81 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Sainte-Céronne-lès-Mortagne 61373 61380 245 12,55 20 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Sainte-Gauburge-Sainte-Colombe 61389 61370 1059 21,17 50 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Sainte-Honorine-la-Chardonne 61407 61430 712 14,40 49 Athis-de-l’Orne
Athis-de-l’Orne
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Sainte-Honorine-la-Guillaume 61408 61210 333 14,87 22 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Saint-Ellier-les-Bois 61384 61320 253 13,68 18 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Alençon
Sainte-Marguerite-de-Carrouges 61419 61320 219 8,69 25 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Sainte-Marie-la-Robert 61420 61320 86 5,45 16 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Sainte-Opportune 61436 61100 240 8,46 28 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Sainte-Scolasse-sur-Sarthe 61454 61170 611 13,88 44 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Saint-Evroult-de-Montfort 61385 61230 339 22,36 15 Vimoutiers
Gacé
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Saint-Evroult-Notre-Dame-du-Bois 61386 61550 448 34,47 13 Rai
La Ferté-Frênel
Mortagne-au-Perche
Argentan
Pays de L’Aigle
Saint-Fraimbault 61387 61350 541 28,59 19 Bagnoles-de-l’Orne
Passais
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Saint-Fulgent-des-Ormes 61388 61130 160 8,32 19 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Saint-Georges-d’Annebecq 61390 61600 152 9,35 16 Magny-le-Désert
Briouze
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Saint-Georges-des-Groseillers 61391 61100 3160 7,06 448 Flers-2
Flers-Nord
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Saint-Germain-d’Aunay 61392 61470 144 8,51 17 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Saint-Germain-de-Clairefeuille 61393 61240 137 12,31 11 Rai
Le Merlerault
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Saint-Germain-de-la-Coudre 61394 61130 779 26,21 30 Ceton
Le Theil
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Saint-Germain-de-Martigny 61396 61560 78 3,89 20 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Germain-des-Grois 61395 61110 236 10,38 23 Bretoncelles
Rémalard
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Saint-Germain-du-Corbéis 61397 61000 3789 7,52 504 Alençon-2
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Saint-Germain-le-Vieux 61398 61390 59 3,16 19 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Saint-Gervais-des-Sablons 61399 61160 73 8,80 8 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Saint-Gervais-du-Perron 61400 61500 367 11,28 33 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Saint-Gilles-des-Marais 61401 61700 109 5,92 18 Domfront
Domfront
Argentan
Alençon
Domfront Tinchebray Interco
Saint-Hilaire-de-Briouze 61402 61220 308 13,63 23 Athis-de-l’Orne
Briouze
Argentan
Argentan
Val d’Orne
Saint-Hilaire-le-Châtel 61404 61400 639 22,34 29 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Hilaire-sur-Erre 61405 61340 532 15,12 35 Ceton
Le Theil
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Saint-Hilaire-sur-Risle 61406 61270 316 6,61 48 Tourouvre
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Saint-Jouin-de-Blavou 61411 61360 281 17,71 16 Mortagne-au-Perche
Pervenchères
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Julien-sur-Sarthe 61412 61170 677 16,39 41 Radon
Pervenchères
Alençon
Mortagne-au-Perche
Vallée de la Haute Sarthe
Saint-Lambert-sur-Dive 61413 61160 143 7,73 18 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Saint-Langis-lès-Mortagne 61414 61400 900 12,61 71 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Léger-sur-Sarthe 61415 61170 327 13,25 25 Radon
Le Mêle-sur-Sarthe
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Saint-Léonard-des-Parcs 61416 61390 77 13,40 6 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Saint-Mard-de-Réno 61418 61400 420 19,13 22 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Mars-d’Égrenne 61421 61350 669 25,06 27 Bagnoles-de-l’Orne
Passais
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Saint-Martin-d’Écublei 61423 61300 646 11,94 54 L’Aigle
L’Aigle-Est
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Saint-Martin-des-Landes 61424 61320 207 11,19 18 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Saint-Martin-des-Pézerits 61425 61380 142 4,66 30 Mortagne-au-Perche
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Martin-du-Vieux-Bellême 61426 61130 570 15,84 36 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Saint-Martin-l’Aiguillon 61427 61320 195 14,61 13 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Saint-Maurice-lès-Charencey 61429 61190 791 16,19 49 Tourouvre
Tourouvre
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
Saint-Michel-Tubœuf 61432 61300 624 8,73 71 L’Aigle
L’Aigle-Est
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Saint-Nicolas-des-Bois 61433 61250 283 25,26 11 Damigny
Alençon-1
Alençon
Alençon
Alençon
Saint-Nicolas-de-Sommaire 61435 61550 274 16,28 17 Rai
La Ferté-Frênel
Mortagne-au-Perche
Argentan
Pays de L’Aigle
Saint-Ouen-de-Sécherouvre 61438 61560 176 10,15 17 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Saint-Ouen-le-Brisoult 61439 61410 122 9,75 13 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Saint-Ouen-sur-Iton 61440 61300 827 14,19 58 L’Aigle
L’Aigle-Est
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Saint-Patrice-du-Désert 61442 61600 208 20,48 10 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Saint-Paul 61443 61100 689 7,96 87 Flers-1
Flers-Sud
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Saint-Philbert-sur-Orne 61444 61430 117 5,97 20 Athis-de-l’Orne
Putanges-Pont-Écrepin
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Saint-Pierre-d’Entremont 61445 61800 677 6,19 109 Flers-1
Tinchebray
Argentan
Argentan
Domfront Tinchebray Interco
Saint-Pierre-des-Loges 61446 61370 155 9,79 16 Rai
Moulins-la-Marche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Vallées d’Auge et du Merlerault
Saint-Pierre-du-Regard 61447 61790 1413 9,30 152 Flers-2
Athis-de-l’Orne
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Saint-Pierre-la-Bruyère 61448 61340 431 6,33 68 Bretoncelles
Nocé
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Saint-Quentin-de-Blavou 61450 61360 72 6,46 11 Radon
Pervenchères
Alençon
Mortagne-au-Perche
Vallée de la Haute Sarthe
Saint-Quentin-les-Chardonnets 61451 61800 324 9,00 36 Domfront
Tinchebray
Argentan
Argentan
Domfront Tinchebray Interco
Saint-Roch-sur-Égrenne 61452 61350 177 12,29 14 Bagnoles-de-l’Orne
Passais
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Saint-Sauveur-de-Carrouges 61453 61320 248 11,42 22 Magny-le-Désert
Carrouges
Alençon
Alençon
Pays Fertois et Bocage Carrougien
Saint-Sulpice-sur-Risle 61456 61300 1667 28,45 59 L’Aigle
L’Aigle-Est
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Saint-Symphorien-des-Bruyères 61457 61300 481 16,02 30 Rai
L’Aigle-Ouest
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle
Saires-la-Verrerie 61459 61220 308 7,88 39 La Ferté-Macé
Messei
Argentan
Argentan
Flers Agglo
Sap-en-Auge 61460 61120
61470
957 29,98 32 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Sarceaux 61462 61200 1045 10,77 97 Argentan-1
Argentan-Ouest
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Sées 61464 61500 4193 40,31 104 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Semallé 61467 61250 344 14,04 25 Radon
Alençon-3
Alençon
Alençon
Alençon
Sévigny 61472 61200 307 7,67 40 Argentan-1
Argentan-Est
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Sevrai 61473 61150 259 8,11 32 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Soligny-la-Trappe 61475 61380 671 19,50 34 Mortagne-au-Perche
Bazoches-sur-Hoëne
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Suré 61476 61360 278 17,44 16 Ceton
Pervenchères
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Maine Saosnois
Tanques 61479 61150 157 6,22 25 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Tanville 61480 61500 232 13,32 17 Sées
Sées
Alençon
Alençon
Sources de l’Orne
Tellières-le-Plessis 61481 61390 73 5,41 13 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Tessé-Froulay 61482 61410 385 5,24 73 Bagnoles-de-l’Orne
Juvigny-sous-Andaine
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Ticheville 61485 61120 201 9,93 20 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Tinchebray-Bocage 61486 61800 4902 90,88 54 Domfront
Tinchebray
Argentan
Argentan
Domfront Tinchebray Interco
Torchamp 61487 61330 297 14,69 20 Bagnoles-de-l’Orne
Passais
Alençon
Alençon
Andaine-Passais
Touquettes 61488 61550 91 9,73 9 Rai
La Ferté-Frênel
Mortagne-au-Perche
Argentan
Pays de L’Aigle
Tournai-sur-Dive 61490 61160 305 12,40 25 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Tourouvre au Perche 61491 61190 3115 93,76 33 Tourouvre
Tourouvre
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Hauts du Perche
Trémont 61492 61390 120 6,22 19 Radon
Courtomer
Alençon
Alençon
Vallée de la Haute Sarthe
Trun 61494 61160 1240 9,12 136 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Val-au-Perche 61484 61130
61260
61340
3526 63,26 56 Ceton
Le Theil
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Valframbert 61497 61250 1771 13,95 127 Damigny
Alençon-3
Alençon
Alençon
Alençon
Vaunoise 61498 61130 101 7,65 13 Ceton
Bellême
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Collines du Perche Normand
Verrières 61501 61110 423 17,75 24 Bretoncelles
Nocé
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Cœur du Perche
Vidai 61502 61360 97 1,55 63 Radon
Pervenchères
Alençon
Mortagne-au-Perche
Vallée de la Haute Sarthe
Vieux-Pont 61503 61150 197 9,67 20 Magny-le-Désert
Écouché
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Villedieu-lès-Bailleul 61505 61160 214 4,71 45 Argentan-2
Trun
Argentan
Argentan
Argentan Intercom
Villiers-sous-Mortagne 61507 61400 282 13,04 22 Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de Mortagne-au-Perche
Vimoutiers 61508 61120 3224 16,15 200 Vimoutiers
Vimoutiers
Mortagne-au-Perche
Argentan
Vallées d’Auge et du Merlerault
Vitrai-sous-Laigle 61510 61300 230 11,33 20 L’Aigle
L’Aigle-Est
Mortagne-au-Perche
Mortagne-au-Perche
Pays de L’Aigle

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: