Lischt vun dr Gmeina im Département Côte-d’Or

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Côte-d’Or zellt àlla 698 Gmeina ìm Département Côte-d’Or uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agencourt 21001 21700 462 4,20 107 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Agey 21002 21410 268 8,42 35 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Ahuy 21003 21121 1337 6,40 185 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Aignay-le-Duc 21004 21530 275 24,86 12 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Aiserey 21005 21110 1425 10,50 131 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Aisey-sur-Seine 21006 21400 173 12,72 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Aisy-sous-Thil 21007 21390 226 8,30 27 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Alise-Sainte-Reine 21008 21150 571 3,83 155 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Allerey 21009 21230 173 18,99 9 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Aloxe-Corton 21010 21420 135 2,63 51 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Ampilly-les-Bordes 21011 21450 83 14,48 6 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Ampilly-le-Sec 21012 21400 345 24,40 15 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Ancey 21013 21410 446 8,47 51 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Antheuil 21014 21360 61 10,28 6 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Antigny-la-Ville 21015 21230 94 8,40 14 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Arceau 21016 21310 926 21,60 39 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Arcenant 21017 21700 505 10,12 51 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Arcey 21018 21410 53 3,47 15 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Arconcey 21020 21320 223 15,06 15 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Arc-sur-Tille 21021 21560 2649 22,71 115 Saint-Apollinaire
Dijon-2
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Argilly 21022 21700 526 34,12 14 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Arnay-le-Duc 21023 21230 1396 11,95 124 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Arnay-sous-Vitteaux 21024 21350 111 12,14 9 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Arrans 21025 21500 70 10,52 7 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Asnières-en-Montagne 21026 21500 190 28,47 7 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Asnières-lès-Dijon 21027 21380 1284 4,55 256 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Athée 21028 21130 781 9,43 82 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Athie 21029 21500 73 5,92 14 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Aubaine 21030 21360 91 16,21 6 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Aubigny-en-Plaine 21031 21170 520 6,34 76 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Aubigny-la-Ronce 21032 21340 168 11,79 14 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Aubigny-lès-Sombernon 21033 21540 151 7,93 19 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Autricourt 21034 21570 128 26,77 5 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Auvillars-sur-Saône 21035 21250 328 6,74 50 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Auxant 21036 21360 76 5,56 12 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Auxey-Duresses 21037 21190 300 11,09 28 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Auxonne 21038 21130 7609 40,65 190 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Avelanges 21039 21120 37 6,08 5 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Avosnes 21040 21350 91 11,54 7 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Avot 21041 21580 185 21,67 9 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Bagnot 21042 21700 161 12,57 13 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Baigneux-les-Juifs 21043 21450 236 12,47 19 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Balot 21044 21330 98 15,54 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Barbirey-sur-Ouche 21045 21410 213 10,76 21 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Bard-le-Régulier 21046 21430 70 9,10 8 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Bard-lès-Époisses 21047 21460 70 3,54 20 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Barges 21048 21910 637 3,85 153 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Barjon 21049 21580 42 4,57 8 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Baubigny 21050 21340 204 10,31 20 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Baulme-la-Roche 21051 21410 87 6,69 15 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Beaulieu 21052 21510 26 6,60 5 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Beaumont-sur-Vingeanne 21053 21310 200 11,72 17 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Beaune 21054 21200 20.711 31,30 1 Beaune
Beaune-Nord
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Beaunotte 21055 21510 16 8,50 3 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Beire-le-Châtel 21056 21310 867 19,25 43 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Beire-le-Fort 21057 21110 349 5,27 65 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Belan-sur-Ource 21058 21570 250 20,44 13 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bellefond 21059 21490 876 2,47 343 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Belleneuve 21060 21310 1621 14,47 113 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Bellenod-sur-Seine 21061 21510 71 14,59 5 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bellenot-sous-Pouilly 21062 21320 221 14,63 16 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Beneuvre 21063 21290 90 15,40 6 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Benoisey 21064 21500 110 5,80 17 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Bessey-en-Chaume 21065 21360 136 10,46 14 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Bessey-la-Cour 21066 21360 54 4,59 14 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Bessey-lès-Cîteaux 21067 21110 693 10,30 67 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Beurey-Bauguay 21068 21320 105 7,30 19 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Beurizot 21069 21350 121 14,50 8 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Bévy 21070 21220 139 5,26 26 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Bèze 21071 21310 708 23,40 31 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Bézouotte 21072 21310 198 1,10 188 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Billey 21074 21130 260 3,83 65 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Billy-lès-Chanceaux 21075 21450 65 22,29 3 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Binges 21076 21270 808 17,66 43 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Bissey-la-Côte 21077 21520 124 19,93 6 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bissey-la-Pierre 21078 21330 76 8,44 9 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Blagny-sur-Vingeanne 21079 21310 131 7,56 19 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Blaisy-Bas 21080 21540 657 13,27 53 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Blaisy-Haut 21081 21540 129 8,31 16 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Blancey 21082 21320 69 6,73 11 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Blanot 21083 21430 125 18,26 7 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Bligny-lès-Beaune 21086 21200 1230 7,30 170 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Bligny-le-Sec 21085 21440 144 16,61 9 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Bligny-sur-Ouche 21087 21360 821 27,99 30 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Boncourt-le-Bois 21088 21700 284 7,58 38 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Bonnencontre 21089 21250 441 10,83 42 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Boudreville 21090 21520 61 7,94 9 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bouhey 21091 21360 41 7,64 5 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Bouilland 21092 21420 216 16,65 13 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Bouix 21093 21330 154 15,64 10 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bourberain 21094 21610 398 30,71 12 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Bousselange 21095 21250 47 7,20 8 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Boussenois 21096 21260 112 12,49 10 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Boussey 21097 21350 36 5,57 6 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Boux-sous-Salmaise 21098 21690 125 14,64 9 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Bouze-lès-Beaune 21099 21200 313 6,91 46 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Brain 21100 21350 34 4,13 8 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Braux 21101 21390 167 12,84 12 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Brazey-en-Morvan 21102 21430 139 17,22 8 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Brazey-en-Plaine 21103 21470 2371 25,55 95 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Brémur-et-Vaurois 21104 21400 47 9,31 5 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bressey-sur-Tille 21105 21560 1120 7,26 150 Chevigny-Saint-Sauveur
Dijon-2
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Bretenière 21106 21110 925 6,03 147 Longvic
Genlis
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Bretigny 21107 21490 904 6,84 132 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Brianny 21108 21390 118 7,53 15 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Brion-sur-Ource 21109 21570 230 14,01 17 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Brochon 21110 21220 625 7,46 92 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Brognon 21111 21490 313 6,24 47 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Broin 21112 21250 423 14,18 31 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Broindon 21113 21220 203 4,64 41 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Buffon 21114 21500 168 8,88 20 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Buncey 21115 21400 374 27,02 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bure-les-Templiers 21116 21290 134 35,03 4 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Busseaut 21117 21510 48 10,62 5 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Busserotte-et-Montenaille 21118 21580 22 6,56 4 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Bussières 21119 21580 42 6,31 6 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Bussy-la-Pesle 21121 21540 77 11,47 7 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Bussy-le-Grand 21122 21150 315 29,69 11 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Buxerolles 21123 21290 32 11,97 2 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Censerey 21124 21430 173 11,99 15 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Cérilly 21125 21330 226 13,90 17 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Cessey-sur-Tille 21126 21110 618 11,54 55 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Chaignay 21127 21120 516 25,05 21 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Chailly-sur-Armançon 21128 21320 244 18,65 14 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Chambain 21129 21290 23 9,75 4 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chambeire 21130 21110 392 6,21 64 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Chamblanc 21131 21250 460 10,21 47 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Chambœuf 21132 21220 390 11,25 33 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Chambolle-Musigny 21133 21220 295 7,57 40 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Chamesson 21134 21400 248 15,76 19 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Champagne-sur-Vingeanne 21135 21310 313 13,25 23 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Champagny 21136 21440 27 7,12 4 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Champ-d’Oiseau 21137 21500 94 4,83 18 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Champdôtre 21138 21130 602 10,44 57 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Champeau-en-Morvan 21139 21210 226 33,95 7 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Champignolles 21140 21230 75 6,34 12 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Champrenault 21141 21690 35 4,18 8 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Chanceaux 21142 21440 215 21,27 11 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Channay 21143 21330 65 13,33 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Charencey 21144 21690 36 4,84 6 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Charigny 21145 21140 34 3,07 11 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Charmes 21146 21310 131 6,53 21 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Charny 21147 21350 34 7,80 4 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Charrey-sur-Saône 21148 21170 350 5,75 62 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Charrey-sur-Seine 21149 21400 142 12,68 12 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chassagne-Montrachet 21150 21190 302 6,50 48 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Chassey 21151 21150 87 6,65 14 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Châteauneuf 21152 21320 82 10,06 9 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Châtellenot 21153 21320 153 11,52 13 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Châtillon-sur-Seine 21154 21400 5354 33,15 162 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chaudenay-la-Ville 21155 21360 43 5,18 8 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Chaudenay-le-Château 21156 21360 50 5,27 9 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Chaugey 21157 21290 16 6,89 3 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chaume-et-Courchamp 21158 21610 179 8,10 22 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Chaume-lès-Baigneux 21160 21450 96 12,66 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chaumont-le-Bois 21161 21400 80 7,54 11 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chaux 21162 21700 484 7,04 68 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Chazeuil 21163 21260 195 18,55 11 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Chazilly 21164 21320 141 8,79 15 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Chemin-d’Aisey 21165 21400 74 8,51 8 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chenôve 21166 21300 14.216 7,41 2 Chenôve
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Cheuge 21167 21310 127 8,88 14 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Chevannay 21168 21540 42 7,16 6 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Chevannes 21169 21220 163 6,29 22 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Chevigny-en-Valière 21170 21200 368 5,50 60 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Chevigny-Saint-Sauveur 21171 21800 11.160 12,11 1 Chevigny-Saint-Sauveur
Dijon-2
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Chivres 21172 21820 301 8,23 35 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Chorey-les-Beaune 21173 21200 635 5,59 114 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Cirey-lès-Pontailler 21175 21270 199 8,79 21 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Civry-en-Montagne 21176 21320 126 7,70 16 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Clamerey 21177 21390 184 12,08 15 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Clénay 21179 21490 863 5,61 150 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Cléry 21180 21270 147 3,37 40 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Clomot 21181 21230 139 8,49 16 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Collonges-lès-Bévy 21182 21220 95 5,39 17 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Collonges et Premières 21183 21110 1022 12,56 70 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Colombier 21184 21360 67 3,90 15 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Combertault 21185 21200 541 3,92 144 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Comblanchien 21186 21700 625 3,61 182 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Commarin 21187 21320 123 6,39 18 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Corberon 21189 21250 438 11,72 38 Ladoix-Serrigny
Seurre
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corcelles-les-Arts 21190 21190 452 5,47 87 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corcelles-lès-Cîteaux 21191 21910 811 6,75 120 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Corcelles-les-Monts 21192 21160 632 14,33 45 Dijon-6
Dijon-5
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Corgengoux 21193 21250 365 12,53 31 Ladoix-Serrigny
Seurre
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corgoloin 21194 21700 921 12,58 71 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Cormot-Vauchignon 21195 21340 216 10,12 20 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corpeau 21196 21190 975 4,67 204 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corpoyer-la-Chapelle 21197 21150 31 4,16 6 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Corrombles 21198 21460 250 11,46 21 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Corsaint 21199 21460 161 20,37 8 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Couchey 21200 21160 1117 12,70 90 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Coulmier-le-Sec 21201 21400 255 32,29 8 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Courban 21202 21520 158 17,62 10 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Courcelles-Frémoy 21203 21460 123 11,47 11 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Courcelles-lès-Montbard 21204 21500 84 6,12 12 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Courcelles-lès-Semur 21205 21140 243 12,03 21 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Courlon 21207 21580 82 9,86 8 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Courtivron 21208 21120 167 15,63 11 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Couternon 21209 21560 1892 6,81 277 Saint-Apollinaire
Dijon-2
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Créancey 21210 21320 523 16,71 31 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Crécey-sur-Tille 21211 21120 136 10,77 14 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Crépand 21212 21500 323 5,79 57 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Crugey 21214 21360 173 6,30 29 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Cuiserey 21215 21310 185 6,33 27 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Culètre 21216 21230 102 5,59 17 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Curley 21217 21220 134 5,75 23 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Curtil-Saint-Seine 21218 21380 117 12,01 10 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Curtil-Vergy 21219 21220 138 2,70 51 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Cussey-les-Forges 21220 21580 141 23,32 6 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Cussy-la-Colonne 21221 21360 41 6,09 10 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Cussy-le-Châtel 21222 21230 113 7,23 15 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Daix 21223 21121 1504 11,8 121 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Dampierre-en-Montagne 21224 21350 69 10,36 8 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Dampierre-et-Flée 21225 21310 133 9,45 15 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Darcey 21226 21150 340 18,91 18 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Darois 21227 21121 498 8,12 57 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Détain-et-Bruant 21228 21220 142 15,48 9 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Diancey 21229 21430 88 9,96 9 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Diénay 21230 21120 377 15,39 23 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Dijon 21231 21000 156.854 40,41 4 Dijon-1
Dijon-2
Dijon-3
Dijon-4
Dijon-5
Dijon-6
Dijon-1
Dijon-2
Dijon-3
Dijon-4
Dijon-5
Dijon-6
Dijon-7
Dijon-8
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Dompierre-en-Morvan 21232 21390 207 15,01 14 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Drambon 21233 21270 195 4,77 36 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Drée 21234 21540 61 5,14 11 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Duesme 21235 21510 53 13,33 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Ébaty 21236 21190 254 2,13 119 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Échalot 21237 21510 95 27,65 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Échannay 21238 21540 131 7,18 18 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Échenon 21239 21170 786 10,62 73 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Échevannes 21240 21120 307 11,45 23 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Échevronne 21241 21420 290 8,69 33 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Échigey 21242 21110 291 5,45 52 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Écutigny 21243 21360 76 5,69 15 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Éguilly 21244 21320 65 5,69 11 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Épagny 21245 21380 315 12,39 26 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Épernay-sous-Gevrey 21246 21220 184 5,47 34 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Époisses 21247 21460 791 21,72 36 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Éringes 21248 21500 63 6,01 13 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Esbarres 21249 21170 683 15,86 45 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Essarois 21250 21290 88 18,25 5 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Essey 21251 21320 274 12,61 22 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Étais 21252 21500 82 14,04 6 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Étalante 21253 21510 147 39,15 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Étaules 21255 21121 317 16,71 16 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Étevaux 21256 21270 314 8,67 36 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Étormay 21257 21450 67 12,60 6 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Étrochey 21258 21400 226 3,21 69 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Fain-lès-Montbard 21259 21500 293 7,48 40 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Fain-lès-Moutiers 21260 21500 153 9,75 16 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Fauverney 21261 21110 622 8,68 77 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Faverolles-lès-Lucey 21262 21290 31 10,08 3 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Fénay 21263 21600 1638 10,46 149 Longvic
Gevrey-Chambertin
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Fixin 21265 21220 750 10,12 74 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Flacey 21266 21490 186 6,79 25 Fontaine-lès-Dijon
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Flagey-Echézeaux 21267 21640 482 8,06 56 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Flagey-lès-Auxonne 21268 21130 192 7,91 25 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Flammerans 21269 21130 436 16,55 25 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Flavignerot 21270 21160 193 6,29 27 Dijon-6
Dijon-5
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Flavigny-sur-Ozerain 21271 21150 293 27,79 11 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Fleurey-sur-Ouche 21273 21410 1370 29,76 41 Talant
Dijon-5
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Foissy 21274 21230 165 15,12 11 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Foncegrive 21275 21260 134 10,13 13 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Fontaine-Française 21277 21610 890 30,66 29 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Fontaine-lès-Dijon 21278 21121 8844 4,49 1978 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Fontaines-en-Duesmois 21276 21450 119 17,90 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Fontaines-les-Sèches 21279 21330 25 13,52 2 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Fontangy 21280 21390 137 17,61 8 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Fontenelle 21281 21610 169 10,14 16 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Forléans 21282 21460 102 7,10 15 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Fraignot-et-Vesvrotte 21283 21580 65 11,73 5 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Francheville 21284 21440 288 31,65 8 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Franxault 21285 21170 484 12,32 37 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Frénois 21286 21120 87 21,96 4 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Fresnes 21287 21500 164 13,07 13 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Frôlois 21288 21150 162 34,77 5 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Fussey 21289 21700 117 7,73 15 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Gemeaux 21290 21120 873 19,34 46 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Genay 21291 21140 370 13,82 27 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Genlis 21292 21110 5272 12,08 442 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Gergueil 21293 21410 117 9,93 12 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Gerland 21294 21700 437 20,68 20 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin 21295 21220 3050 24,77 125 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Gevrolles 21296 21520 179 27,05 7 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Gilly-lès-Cîteaux 21297 21640 716 11,03 61 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Gissey-le-Vieil 21298 21350 110 8,38 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Gissey-sous-Flavigny 21299 21150 88 10,29 9 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Gissey-sur-Ouche 21300 21410 354 14,48 25 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Glanon 21301 21250 258 3,65 65 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Gomméville 21302 21400 129 9,83 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Grancey-le-Château-Neuvelle 21304 21580 254 27,55 9 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Grancey-sur-Ource 21305 21570 198 23,94 9 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Grenant-lès-Sombernon 21306 21540 211 7,19 29 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Grésigny-Sainte-Reine 21307 21150 142 7,06 20 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Grignon 21308 21150 206 11,68 20 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Griselles 21309 21330 86 12,37 8 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Grosbois-en-Montagne 21310 21540 113 14,16 7 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Grosbois-lès-Tichey 21311 21250 75 4,85 16 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Gurgy-la-Ville 21312 21290 29 12,77 3 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Gurgy-le-Château 21313 21290 46 17,65 2 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Hauteroche 21314 21150 80 13,28 6 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Hauteville-lès-Dijon 21315 21121 1227 9,01 136 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Heuilley-sur-Saône 21316 21270 329 9,78 35 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Is-sur-Tille 21317 21120 4406 22,53 196 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Izeure 21319 21110 884 16,71 51 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Izier 21320 21110 790 7,48 107 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Jailly-les-Moulins 21321 21150 80 9,29 10 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Jallanges 21322 21250 318 7,48 45 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Jancigny 21323 21310 141 6,95 21 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Jeux-lès-Bard 21324 21460 52 3,25 16 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Jouey 21325 21230 184 24,26 8 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Jours-lès-Baigneux 21326 21450 74 11,20 8 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Juillenay 21328 21210 45 5,53 8 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Juilly 21329 21140 44 4,46 10 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
L’Étang-Vergy 21254 21220 210 2,65 80 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
La Bussière-sur-Ouche 21120 21360 159 20,65 7 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
La Chaume 21159 21520 100 33,10 3 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
La Motte-Ternant 21445 21210 147 21,32 7 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
La Roche-en-Brenil 21525 21530 879 50,85 18 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
La Rochepot 21527 21340 289 13,91 21 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
La Roche-Vanneau 21528 21150 143 13,19 11 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
La Villeneuve-les-Convers 21695 21450 58 8,88 5 Montbard
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Labergement-Foigney 21330 21110 371 7,63 50 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Labergement-lès-Auxonne 21331 21130 331 5,93 55 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Labergement-lès-Seurre 21332 21820 998 28,83 35 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Labruyère 21333 21250 229 7,28 31 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Lacanche 21334 21230 537 7,16 80 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Lacour-d’Arcenay 21335 21210 119 20,24 7 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Ladoix-Serrigny 21606 21550 1821 24,96 73 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Laignes 21336 21330 683 40,02 18 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Lamarche-sur-Saône 21337 21760 1340 33,96 39 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Lamargelle 21338 21440 162 25,75 6 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Lantenay 21339 21370 510 17,13 30 Talant
Dijon-5
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Lanthes 21340 21250 252 9,79 28 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Lantilly 21341 21140 107 9,26 11 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Laperrière-sur-Saône 21342 21170 442 11,17 38 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Larrey 21343 21330 94 18,51 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Le Fête 21264 21230 45 3,11 17 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Le Meix 21400 21580 49 10,61 5 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Lechâtelet 21344 21250 222 3,64 61 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Léry 21345 21440 192 14,62 14 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Les Goulles 21303 21520 10 8,93 2 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Les Maillys 21371 21130 814 29,79 29 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Leuglay 21346 21290 303 24,56 13 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Le Val-Larrey 21272 21140 266 20,02 13 Semur-en-Auxois Montbard Terres d’Auxois
Levernois 21347 21200 332 3,73 82 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Licey-sur-Vingeanne 21348 21610 103 3,39 31 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Liernais 21349 21430 503 28,53 19 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Lignerolles 21350 21520 52 13,54 4 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Longchamp 21351 21110 1166 16,23 73 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Longeault-Pluvault 21352 21110 1131 4,70 241 Genlis Dijon Plaine Dijonnaise
Longecourt-en-Plaine 21353 21110 1244 10,01 122 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Longecourt-lès-Culêtre 21354 21230 52 4,43 11 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Longvic 21355 21600 8416 10,56 850 Longvic
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Losne 21356 21170 1603 22,61 72 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Louesme 21357 21520 110 18,92 5 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Lucenay-le-Duc 21358 21150 184 28,81 7 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Lucey 21359 21290 59 18,68 3 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Lusigny-sur-Ouche 21360 21360 114 10,07 11 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Lux 21361 21120 516 23,10 23 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Maconge 21362 21320 133 6,27 21 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Magnien 21363 21230 318 24,43 13 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Magny-Lambert 21364 21450 84 12,78 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Magny-la-Ville 21365 21140 79 3,69 21 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Magny-lès-Aubigny 21366 21170 211 6,99 30 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Magny-lès-Villers 21368 21700 241 3,83 65 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Magny-Montarlot 21367 21130 262 5,94 44 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Magny-Saint-Médard 21369 21310 314 10,87 28 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Magny-sur-Tille 21370 21110 892 10,56 81 Chevigny-Saint-Sauveur
Genlis
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Maisey-le-Duc 21372 21400 84 12,67 7 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Mâlain 21373 21410 765 11,24 66 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Maligny 21374 21230 201 16,72 13 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Manlay 21375 21430 179 19,03 9 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Marandeuil 21376 21270 109 4,55 26 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Marcellois 21377 21350 48 3,66 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Marcenay 21378 21330 95 9,49 11 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Marcheseuil 21379 21430 158 17,44 9 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Marcigny-sous-Thil 21380 21390 57 4,97 14 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Marcilly-et-Dracy 21381 21350 93 8,65 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Marcilly-Ogny 21382 21320 194 17,87 11 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Marcilly-sur-Tille 21383 21120 1680 7,27 229 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Marey-lès-Fussey 21384 21700 55 3,97 15 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Marey-sur-Tille 21385 21120 324 30,15 11 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Marigny-le-Cahouët 21386 21150 323 19,28 16 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Marigny-lès-Reullée 21387 21200 220 10,02 21 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Marliens 21388 21110 596 4,35 131 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Marmagne 21389 21500 209 12,89 17 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Marsannay-la-Côte 21390 21160 5330 12,85 404 Chenôve
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Marsannay-le-Bois 21391 21380 843 11,94 70 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Martrois 21392 21320 62 7,59 8 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Massingy 21393 21400 152 9,49 16 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Massingy-lès-Semur 21394 21140 162 8,43 21 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Massingy-lès-Vitteaux 21395 21350 94 9,27 10 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Mauvilly 21396 21510 69 15,31 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Mavilly-Mandelot 21397 21190 178 9,80 18 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Maxilly-sur-Saône 21398 21270 354 7,87 44 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Meilly-sur-Rouvres 21399 21320 205 14,91 12 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Meloisey 21401 21190 323 12,27 28 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Menesble 21402 21290 10 5,51 2 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Ménessaire 21403 21430 85 14,91 5 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Ménétreux-le-Pitois 21404 21150 422 6,62 66 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Merceuil 21405 21190 810 13,80 59 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Mesmont 21406 21540 246 6,37 39 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Messanges 21407 21220 234 3,05 78 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Messigny-et-Vantoux 21408 21380 1675 33,92 48 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Meuilley 21409 21700 463 6,10 76 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Meulson 21410 21510 32 7,85 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Meursanges 21411 21200 562 14,26 38 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Meursault 21412 21190 1419 16,22 90 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Millery 21413 21140 392 20,86 18 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Mimeure 21414 21230 312 13,83 22 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Minot 21415 21510 179 36,18 5 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Mirebeau-sur-Bèze 21416 21310 2045 22,19 94 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Missery 21417 21210 106 9,66 11 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Moitron 21418 21510 60 15,38 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Molesme 21419 21330 264 28,42 9 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Molinot 21420 21340 163 12,68 12 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Moloy 21421 21120 233 19,23 12 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Molphey 21422 21210 130 7,58 17 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Montagny-lès-Beaune 21423 21200 709 6,04 111 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Montagny-lès-Seurre 21424 21250 108 7,16 15 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Montbard 21425 21500 5004 46,37 115 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Montberthault 21426 21460 205 12,12 18 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Montceau-et-Écharnant 21427 21360 184 18,58 9 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Monthelie 21428 21190 164 3,14 51 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Montigny-Montfort 21429 21500 298 17,13 18 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Montigny-Mornay-Villeneuve-sur-Vingeanne 21433 21610 390 30,83 13 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Montigny-Saint-Barthélemy 21430 21390 86 6,20 14 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Montigny-sur-Armançon 21431 21140 149 8,12 19 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Montigny-sur-Aube 21432 21520 255 19,50 14 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Montlay-en-Auxois 21434 21210 188 17,36 10 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Montliot-et-Courcelles 21435 21400 303 8,65 35 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Montmain 21436 21250 154 9,07 16 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Montmançon 21437 21270 245 8,99 28 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Montmoyen 21438 21290 76 19,20 4 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Montoillot 21439 21540 84 7,71 10 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Montot 21440 21170 194 7,51 27 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Mont-Saint-Jean 21441 21320 240 27,66 9 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Morey-Saint-Denis 21442 21220 665 7,83 87 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Mosson 21444 21400 70 7,41 10 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Moutiers-Saint-Jean 21446 21500 261 4,96 49 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Musigny 21447 21230 82 6,11 13 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Mussy-la-Fosse 21448 21150 87 4,45 18 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Nan-sous-Thil 21449 21390 184 10,99 17 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Nantoux 21450 21190 167 6,58 25 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Nesle-et-Massoult 21451 21330 75 23,38 3 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Neuilly-lès-Dijon 21452 21800 2789 4,62 395 Chevigny-Saint-Sauveur
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Nicey 21454 21330 110 23,86 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Nod-sur-Seine 21455 21400 204 24,86 9 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Nogent-lès-Montbard 21456 21500 154 6,45 24 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Noidan 21457 21390 74 7,87 10 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Noiron-sous-Gevrey 21458 21910 1131 6,56 164 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Noiron-sur-Bèze 21459 21310 236 11,80 20 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Noiron-sur-Seine 21460 21400 69 11,38 7 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Nolay 21461 21340 1450 14,30 103 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Norges-la-Ville 21462 21490 949 11,00 85 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Normier 21463 21390 51 5,10 9 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Nuits-Saint-Georges 21464 21700 5421 20,50 271 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Obtrée 21465 21400 76 5,17 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Oigny 21466 21450 38 14,84 2 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Oisilly 21467 21310 128 5,97 22 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Orain 21468 21610 91 13,67 7 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Orgeux 21469 21490 460 4,75 100 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Origny 21470 21510 51 5,16 10 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Orret 21471 21450 16 11,37 1 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Orville 21472 21260 170 2,24 76 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Ouges 21473 21600 1615 12,10 111 Longvic
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Pagny-la-Ville 21474 21250 413 6,73 60 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Pagny-le-Château 21475 21250 509 24,23 21 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Painblanc 21476 21360 163 9,15 17 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Panges 21477 21540 86 6,06 15 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Pasques 21478 21370 285 20,41 15 Talant
Dijon-5
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Pellerey 21479 21440 98 12,44 8 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Pernand-Vergelesses 21480 21420 240 5,59 44 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Perrigny-lès-Dijon 21481 21160 2139 6,71 268 Longvic
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Perrigny-sur-l’Ognon 21482 21270 639 18,92 36 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Pichanges 21483 21120 295 10,03 29 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Planay 21484 21500 66 8,72 9 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Plombières-lès-Dijon 21485 21370 2547 16,21 164 Talant
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Pluvet 21487 21110 406 6,51 65 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Poinçon-lès-Larrey 21488 21330 193 10,42 19 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Poiseul-la-Grange 21489 21440 56 22,89 3 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Poiseul-la-Ville-et-Laperrière 21490 21450 159 21,64 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Poiseul-lès-Saulx 21491 21120 69 15,13 4 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Pommard 21492 21630 477 10,05 52 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Poncey-lès-Athée 21493 21130 575 6,53 91 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Poncey-sur-l’Ignon 21494 21440 83 16,35 4 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Pont 21495 21130 145 3,49 34 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Pontailler-sur-Saône 21496 21270 1302 13,17 98 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Pont-et-Massène 21497 21140 172 6,11 32 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Posanges 21498 21350 53 5,80 11 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Pothières 21499 21400 205 17,86 12 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Pouillenay 21500 21150 554 15,04 39 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Pouilly-en-Auxois 21501 21320 1509 10,12 144 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Pouilly-sur-Saône 21502 21250 607 5,15 125 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Pouilly-sur-Vingeanne 21503 21610 127 10,56 11 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Prâlon 21504 21410 90 3,09 29 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Précy-sous-Thil 21505 21390 712 8,63 88 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Premeaux-Prissey 21506 21700 384 9,05 45 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Prenois 21508 21370 432 19,16 21 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-5
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Prusly-sur-Ource 21510 21400 157 15,74 10 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Puits 21511 21400 125 20,79 6 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Puligny-Montrachet 21512 21190 387 7,28 53 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Quemigny-sur-Seine 21514 21510 103 21,34 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Quetigny 21515 21800 9261 8,19 1178 Chevigny-Saint-Sauveur
Dijon-2
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Quincerot 21516 21500 76 4,42 18 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Quincey 21517 21700 510 5,57 89 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Quincy-le-Vicomte 21518 21500 207 19,03 11 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Recey-sur-Ource 21519 21290 355 26,69 14 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Remilly-en-Montagne 21520 21540 150 8,47 17 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Remilly-sur-Tille 21521 21560 885 9,80 89 Saint-Apollinaire
Dijon-2
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Renève 21522 21310 443 14,40 30 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Reulle-Vergy 21523 21220 142 6,13 22 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Riel-les-Eaux 21524 21570 93 25,77 4 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Rochefort-sur-Brévon 21526 21510 40 11,98 3 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Roilly 21529 21390 49 4,51 10 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Rougemont 21530 21500 152 9,52 17 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Rouvray 21531 21530 485 9,48 56 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Rouvres-en-Plaine 21532 21110 1131 14,64 74 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Rouvres-sous-Meilly 21533 21320 87 4,43 21 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Ruffey-lès-Beaune 21534 21200 732 15,44 45 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Ruffey-lès-Echirey 21535 21490 1318 11,12 117 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Sacquenay 21536 21260 286 22,13 13 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Saffres 21537 21350 114 12,43 10 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Andeux 21538 21530 125 11,84 12 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Saint-Anthot 21539 21540 57 4,11 17 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Saint-Apollinaire 21540 21850 7587 10,24 713 Saint-Apollinaire
Dijon-1
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Saint-Aubin 21541 21190 222 9,42 24 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Saint-Bernard 21542 21700 449 3,69 125 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saint-Broing-les-Moines 21543 21290 195 20,09 9 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Saint-Didier 21546 21210 208 21,14 10 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Sainte-Colombe 21544 21350 58 6,29 9 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Sainte-Colombe-sur-Seine 21545 21400 939 16,16 59 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Sainte-Marie-la-Blanche 21558 21200 890 6,79 127 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Sainte-Marie-sur-Ouche 21559 21410 696 8,25 85 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Sainte-Sabine 21570 21320 170 8,41 23 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Saint-Euphrône 21547 21140 188 11,04 17 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Germain-de-Modéon 21548 21530 175 16,31 10 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Saint-Germain-le-Rocheux 21549 21510 81 7,66 10 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Saint-Germain-lès-Senailly 21550 21500 130 4,98 23 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Saint-Hélier 21552 21690 35 3,93 10 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Jean-de-Bœuf 21553 21410 111 12,26 9 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Saint-Jean-de-Losne 21554 21170 1080 0,50 2248 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Saint-Julien 21555 21490 1472 16,43 90 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Saint-Léger-Triey 21556 21270 244 10,46 26 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Saint-Marc-sur-Seine 21557 21450 108 8,40 13 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Saint-Martin-de-la-Mer 21560 21210 298 23,22 13 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Saint-Martin-du-Mont 21561 21440 444 37,84 12 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Saint-Maurice-sur-Vingeanne 21562 21610 206 17,38 13 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Saint-Mesmin 21563 21540 125 17,62 7 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Nicolas-lès-Cîteaux 21564 21700 416 28,93 15 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saint-Philibert 21565 21220 498 4,72 94 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saint-Pierre-en-Vaux 21566 21230 145 10,86 13 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Saint-Prix-lès-Arnay 21567 21230 221 11,29 21 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Saint-Rémy 21568 21500 697 13,82 52 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Saint-Romain 21569 21190 222 19,65 11 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Saint-Sauveur 21571 21270 244 9,38 27 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Saint-Seine-en-Bâche 21572 21130 403 8,38 46 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Saint-Seine-l’Abbaye 21573 21440 374 3,84 98 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Saint-Seine-sur-Vingeanne 21574 21610 390 18,69 21 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Saint-Symphorien-sur-Saône 21575 21170 347 7,90 45 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Saint-Thibault 21576 21350 162 12,35 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Usage 21577 21170 1344 9,36 143 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Saint-Victor-sur-Ouche 21578 21410 313 12,77 21 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Salives 21579 21580 200 47,85 5 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Salmaise 21580 21690 135 13,12 10 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Samerey 21581 21170 150 7,02 22 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Santenay 21582 21590 893 10,36 83 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Santosse 21583 21340 53 7,93 7 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Saulieu 21584 21210 2385 32,03 77 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Saulon-la-Chapelle 21585 21910 963 9,99 100 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saulon-la-Rue 21586 21910 709 4,53 152 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saulx-le-Duc 21587 21120 243 29,08 8 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Saussey 21588 21360 71 8,97 9 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Saussy 21589 21380 102 9,30 11 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Savigny-lès-Beaune 21590 21420 1297 35,98 37 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Savigny-le-Sec 21591 21380 855 9,34 88 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Savigny-sous-Mâlain 21592 21540 225 6,35 34 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Savilly 21593 21430 80 8,31 10 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Savoisy 21594 21500 197 24,77 8 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Savolles 21595 21310 159 3,12 50 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Savouges 21596 21910 381 3,09 118 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Segrois 21597 21220 50 2,29 19 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Seigny 21598 21150 171 7,99 21 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Selongey 21599 21260 2413 46,42 52 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Semarey 21600 21320 123 7,32 17 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Semezanges 21601 21220 94 8,14 11 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Semond 21602 21450 25 5,97 4 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Semur-en-Auxois 21603 21140 4131 19,14 215 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Senailly 21604 21500 139 9,28 15 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Sennecey-lès-Dijon 21605 21800 2003 3,42 614 Chevigny-Saint-Sauveur
Dijon-2
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Seurre 21607 21250 2326 8,99 268 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Sincey-lès-Rouvray 21608 21530 99 8,73 12 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Soirans 21609 21110 492 4,42 107 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Soissons-sur-Nacey 21610 21270 361 7,72 47 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Sombernon 21611 21540 917 13,22 71 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Souhey 21612 21140 89 2,77 34 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Source-Seine 21084 21690 62 16,41 4 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Soussey-sur-Brionne 21613 21350 155 14,61 10 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Spoy 21614 21120 399 12,04 29 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Sussey 21615 21430 243 21,11 13 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Tailly 21616 21190 184 4,57 40 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Talant 21617 21240 11.630 4,90 2 Talant
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Talmay 21618 21270 577 22,04 26 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Tanay 21619 21310 223 12,65 18 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Tarsul 21620 21120 154 9,57 15 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Tart-le-Bas 21622 21110 250 4,66 51 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Tart 21623 21110 1579 13,68 115 Genlis Dijon Plaine Dijonnaise
Tellecey 21624 21270 141 5,07 29 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Ternant 21625 21220 83 16,35 6 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Terrefondrée 21626 21290 61 13,89 5 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Thenissey 21627 21150 97 10,25 12 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Thoires 21628 21570 65 10,22 6 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Thoisy-la-Berchère 21629 21210 301 34,74 9 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Thoisy-le-Désert 21630 21320 210 13,06 16 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Thomirey 21631 21360 53 7,07 6 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Thorey-en-Plaine 21632 21110 1042 5,82 190 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Thorey-sous-Charny 21633 21350 187 11,54 14 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Thorey-sur-Ouche 21634 21360 138 12,03 13 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Thoste 21635 21460 106 10,84 10 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Thury 21636 21340 265 13,27 21 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Tichey 21637 21250 213 6,88 30 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Til-Châtel 21638 21120 1132 26,37 40 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Tillenay 21639 21130 754 6,07 125 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Torcy-et-Pouligny 21640 21460 209 10,31 19 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Touillon 21641 21500 465 36,98 13 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Toutry 21642 21460 432 6,42 69 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Tréclun 21643 21130 457 5,68 81 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Trochères 21644 21310 168 5,10 32 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Trouhans 21645 21170 601 10,60 58 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Trouhaut 21646 21440 120 9,40 12 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Trugny 21647 21250 120 6,86 20 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Turcey 21648 21540 177 12,45 15 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Uncey-le-Franc 21649 21350 54 9,52 5 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Urcy 21650 21220 151 7,93 19 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Valforêt 21178 21220 313 22,04 14 Longvic Beaune Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Val-Mont 21327 21340 259 19,90 13 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Val-Suzon 21651 21121 204 18,51 12 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Vandenesse-en-Auxois 21652 21320 300 11,25 26 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Vannaire 21653 21400 52 3,50 16 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Vanvey 21655 21400 232 16,80 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Varanges 21656 21110 706 9,37 78 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Varois-et-Chaignot 21657 21490 1917 10,10 194 Saint-Apollinaire
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Vaux-Saules 21659 21440 168 27,89 6 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Veilly 21660 21360 45 5,39 9 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Velars-sur-Ouche 21661 21370 1721 12,13 139 Talant
Dijon-5
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Velogny 21662 21350 35 4,03 9 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Venarey-les-Laumes 21663 21150 2859 10,23 284 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Verdonnet 21664 21330 83 18,04 5 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Vernois-lès-Vesvres 21665 21260 172 11,51 16 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Vernot 21666 21120 89 12,91 6 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Véronnes 21667 21260 398 19,20 21 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Verrey-sous-Drée 21669 21540 77 3,44 20 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Verrey-sous-Salmaise 21670 21690 287 8,21 36 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Vertault 21671 21330 54 19,27 3 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Vesvres 21672 21350 28 4,15 6 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Veuvey-sur-Ouche 21673 21360 212 10,04 21 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Veuxhaulles-sur-Aube 21674 21520 204 19,24 12 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Vianges 21675 21430 39 8,81 5 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Vic-de-Chassenay 21676 21140 218 26,47 8 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Vic-des-Prés 21677 21360 118 8,95 13 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Vic-sous-Thil 21678 21390 186 21,34 9 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Vieilmoulin 21679 21540 127 6,06 20 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Vielverge 21680 21270 502 14,78 33 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Vieux-Château 21681 21460 85 6,47 14 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Viévigne 21682 21310 264 13,43 17 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Viévy 21683 21230 356 32,88 11 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Vignoles 21684 21200 964 6,72 129 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Villaines-en-Duesmois 21685 21450 252 33,95 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villaines-les-Prévôtes 21686 21500 143 10,78 13 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Villargoix 21687 21210 141 17,45 8 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Villars-et-Villenotte 21689 21140 171 7,52 24 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villars-Fontaine 21688 21700 116 2,89 42 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Villeberny 21690 21350 92 12,90 7 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villebichot 21691 21700 396 10,36 37 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Villecomte 21692 21120 251 16,41 15 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Villedieu 21693 21330 69 14,14 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villeferry 21694 21350 28 3,30 9 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villeneuve-sous-Charigny 21696 21140 95 3,24 27 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villers-la-Faye 21698 21700 385 5,84 69 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Villers-les-Pots 21699 21130 1158 10,43 105 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Villers-Patras 21700 21400 90 6,30 18 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villers-Rotin 21701 21130 127 3,11 42 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Villey-sur-Tille 21702 21120 269 12,78 21 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Villiers-en-Morvan 21703 21430 48 6,70 7 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Villiers-le-Duc 21704 21400 94 84,34 1 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villotte-Saint-Seine 21705 21690 76 7,59 9 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Villotte-sur-Ource 21706 21400 107 9,49 13 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villy-en-Auxois 21707 21350 219 16,17 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villy-le-Moutier 21708 21250 334 20,13 17 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Viserny 21709 21500 177 6,75 27 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Vitteaux 21710 21350 1073 20,7 52 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Vix 21711 21400 105 3,53 31 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Volnay 21712 21190 237 7,55 32 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Vonges 21713 21270 338 4,56 77 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Vosne-Romanée 21714 21700 343 3,69 98 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Voudenay 21715 21230 191 21,45 9 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Vougeot 21716 21640 174 0,88 201 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Voulaines-les-Templiers 21717 21290 282 23,13 13 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017: Füsion Cormot-le-Grand un VauchignonCormot-Vauchignon

2016: Füsion Ivry-en-Montagne un Jours-en-VauxVal-Mont