Lischt vun dr Gmeina im Département Côte-d’Or

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Côte-d’Or zellt àlla 698 Gmeina ìm Département Côte-d’Or uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agencourt 21001 21700 462 4,20 107 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Agey 21002 21410 266 8,42 35 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Ahuy 21003 21121 1464 6,40 185 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Aignay-le-Duc 21004 21530 269 24,86 12 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Aiserey 21005 21110 1470 10,50 131 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Aisey-sur-Seine 21006 21400 172 12,72 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Aisy-sous-Thil 21007 21390 226 8,30 27 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Alise-Sainte-Reine 21008 21150 572 3,83 155 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Allerey 21009 21230 175 18,99 9 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Aloxe-Corton 21010 21420 136 2,63 51 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Ampilly-les-Bordes 21011 21450 82 14,48 6 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Ampilly-le-Sec 21012 21400 344 24,40 15 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Ancey 21013 21410 450 8,47 51 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Antheuil 21014 21360 62 10,28 6 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Antigny-la-Ville 21015 21230 92 8,40 14 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Arceau 21016 21310 966 21,60 39 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Arcenant 21017 21700 507 10,12 51 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Arcey 21018 21410 54 3,47 15 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Arconcey 21020 21320 224 15,06 15 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Arc-sur-Tille 21021 21560 2629 22,71 115 Saint-Apollinaire
Dijon-2
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Argilly 21022 21700 536 34,12 14 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Arnay-le-Duc 21023 21230 1384 11,95 124 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Arnay-sous-Vitteaux 21024 21350 111 12,14 9 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Arrans 21025 21500 67 10,52 7 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Asnières-en-Montagne 21026 21500 189 28,47 7 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Asnières-lès-Dijon 21027 21380 1312 4,55 256 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Athée 21028 21130 781 9,43 82 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Athie 21029 21500 76 5,92 14 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Aubaine 21030 21360 88 16,21 6 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Aubigny-en-Plaine 21031 21170 529 6,34 76 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Aubigny-la-Ronce 21032 21340 167 11,79 14 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Aubigny-lès-Sombernon 21033 21540 151 7,93 19 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Autricourt 21034 21570 131 26,77 5 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Auvillars-sur-Saône 21035 21250 331 6,74 50 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Auxant 21036 21360 78 5,56 12 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Auxey-Duresses 21037 21190 297 11,09 28 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Auxonne 21038 21130 7614 40,65 190 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Avelanges 21039 21120 37 6,08 5 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Avosnes 21040 21350 95 11,54 7 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Avot 21041 21580 184 21,67 9 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Bagnot 21042 21700 161 12,57 13 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Baigneux-les-Juifs 21043 21450 223 12,47 19 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Balot 21044 21330 99 15,54 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Barbirey-sur-Ouche 21045 21410 211 10,76 21 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Bard-le-Régulier 21046 21430 70 9,10 8 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Bard-lès-Époisses 21047 21460 69 3,54 20 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Barges 21048 21910 651 3,85 153 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Barjon 21049 21580 42 4,57 8 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Baubigny 21050 21340 207 10,31 20 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Baulme-la-Roche 21051 21410 85 6,69 15 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Beaulieu 21052 21510 25 6,60 5 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Beaumont-sur-Vingeanne 21053 21310 202 11,72 17 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Beaune 21054 21200 20.551 31,30 1 Beaune
Beaune-Nord
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Beaunotte 21055 21510 15 8,50 3 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Beire-le-Châtel 21056 21310 875 19,25 43 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Beire-le-Fort 21057 21110 352 5,27 65 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Belan-sur-Ource 21058 21570 248 20,44 13 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bellefond 21059 21490 885 2,47 343 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Belleneuve 21060 21310 1618 14,47 113 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Bellenod-sur-Seine 21061 21510 67 14,59 5 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bellenot-sous-Pouilly 21062 21320 220 14,63 16 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Beneuvre 21063 21290 90 15,40 6 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Benoisey 21064 21500 112 5,80 17 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Bessey-en-Chaume 21065 21360 127 10,46 14 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Bessey-la-Cour 21066 21360 53 4,59 14 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Bessey-lès-Cîteaux 21067 21110 689 10,30 67 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Beurey-Bauguay 21068 21320 104 7,30 19 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Beurizot 21069 21350 121 14,50 8 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Bévy 21070 21220 139 5,26 26 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Bèze 21071 21310 701 23,40 31 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Bézouotte 21072 21310 193 1,10 188 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Billey 21074 21130 255 3,83 65 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Billy-lès-Chanceaux 21075 21450 68 22,29 3 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Binges 21076 21270 827 17,66 43 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Bissey-la-Côte 21077 21520 127 19,93 6 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bissey-la-Pierre 21078 21330 76 8,44 9 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Blagny-sur-Vingeanne 21079 21310 130 7,56 19 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Blaisy-Bas 21080 21540 647 13,27 53 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Blaisy-Haut 21081 21540 128 8,31 16 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Blancey 21082 21320 64 6,73 11 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Blanot 21083 21430 124 18,26 7 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Bligny-lès-Beaune 21086 21200 1239 7,30 170 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Bligny-le-Sec 21085 21440 140 16,61 9 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Bligny-sur-Ouche 21087 21360 811 27,99 30 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Boncourt-le-Bois 21088 21700 281 7,58 38 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Bonnencontre 21089 21250 437 10,83 42 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Boudreville 21090 21520 61 7,94 9 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bouhey 21091 21360 44 7,64 5 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Bouilland 21092 21420 222 16,65 13 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Bouix 21093 21330 152 15,64 10 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bourberain 21094 21610 411 30,71 12 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Bousselange 21095 21250 47 7,20 8 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Boussenois 21096 21260 107 12,49 10 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Boussey 21097 21350 38 5,57 6 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Boux-sous-Salmaise 21098 21690 125 14,64 9 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Bouze-lès-Beaune 21099 21200 311 6,91 46 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Brain 21100 21350 34 4,13 8 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Braux 21101 21390 166 12,84 12 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Brazey-en-Morvan 21102 21430 142 17,22 8 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Brazey-en-Plaine 21103 21470 2357 25,55 95 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Brémur-et-Vaurois 21104 21400 44 9,31 5 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bressey-sur-Tille 21105 21560 1127 7,26 150 Chevigny-Saint-Sauveur
Dijon-2
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Bretenière 21106 21110 929 6,03 147 Longvic
Genlis
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Bretigny 21107 21490 904 6,84 132 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Brianny 21108 21390 114 7,53 15 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Brion-sur-Ource 21109 21570 223 14,01 17 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Brochon 21110 21220 652 7,46 92 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Brognon 21111 21490 317 6,24 47 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Broin 21112 21250 415 14,18 31 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Broindon 21113 21220 198 4,64 41 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Buffon 21114 21500 159 8,88 20 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Buncey 21115 21400 369 27,02 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Bure-les-Templiers 21116 21290 134 35,03 4 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Busseaut 21117 21510 48 10,62 5 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Busserotte-et-Montenaille 21118 21580 21 6,56 4 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Bussières 21119 21580 43 6,31 6 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Bussy-la-Pesle 21121 21540 78 11,47 7 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Bussy-le-Grand 21122 21150 315 29,69 11 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Buxerolles 21123 21290 32 11,97 2 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Censerey 21124 21430 175 11,99 15 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Cérilly 21125 21330 222 13,90 17 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Cessey-sur-Tille 21126 21110 617 11,54 55 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Chaignay 21127 21120 524 25,05 21 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Chailly-sur-Armançon 21128 21320 242 18,65 14 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Chambain 21129 21290 22 9,75 4 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chambeire 21130 21110 392 6,21 64 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Chamblanc 21131 21250 464 10,21 47 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Chambœuf 21132 21220 392 11,25 33 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Chambolle-Musigny 21133 21220 293 7,57 40 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Chamesson 21134 21400 242 15,76 19 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Champagne-sur-Vingeanne 21135 21310 311 13,25 23 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Champagny 21136 21440 26 7,12 4 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Champ-d’Oiseau 21137 21500 99 4,83 18 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Champdôtre 21138 21130 597 10,44 57 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Champeau-en-Morvan 21139 21210 224 33,95 7 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Champignolles 21140 21230 75 6,34 12 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Champrenault 21141 21690 35 4,18 8 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Chanceaux 21142 21440 213 21,27 11 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Channay 21143 21330 63 13,33 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Charencey 21144 21690 37 4,84 6 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Charigny 21145 21140 37 3,07 11 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Charmes 21146 21310 127 6,53 21 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Charny 21147 21350 35 7,80 4 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Charrey-sur-Saône 21148 21170 346 5,75 62 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Charrey-sur-Seine 21149 21400 140 12,68 12 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chassagne-Montrachet 21150 21190 300 6,50 48 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Chassey 21151 21150 87 6,65 14 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Châteauneuf 21152 21320 79 10,06 9 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Châtellenot 21153 21320 155 11,52 13 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Châtillon-sur-Seine 21154 21400 5347 33,15 162 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chaudenay-la-Ville 21155 21360 41 5,18 8 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Chaudenay-le-Château 21156 21360 49 5,27 9 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Chaugey 21157 21290 16 6,89 3 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chaume-et-Courchamp 21158 21610 179 8,10 22 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Chaume-lès-Baigneux 21160 21450 99 12,66 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chaumont-le-Bois 21161 21400 79 7,54 11 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chaux 21162 21700 483 7,04 68 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Chazeuil 21163 21260 192 18,55 11 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Chazilly 21164 21320 143 8,79 15 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Chemin-d’Aisey 21165 21400 74 8,51 8 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Chenôve 21166 21300 14.025 7,41 2 Chenôve
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Cheuge 21167 21310 123 8,88 14 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Chevannay 21168 21540 40 7,16 6 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Chevannes 21169 21220 161 6,29 22 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Chevigny-en-Valière 21170 21200 378 5,50 60 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Chevigny-Saint-Sauveur 21171 21800 11.123 12,11 1 Chevigny-Saint-Sauveur
Dijon-2
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Chivres 21172 21820 304 8,23 35 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Chorey-les-Beaune 21173 21200 639 5,59 114 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Cirey-lès-Pontailler 21175 21270 193 8,79 21 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Civry-en-Montagne 21176 21320 123 7,70 16 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Clamerey 21177 21390 180 12,08 15 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Clénay 21179 21490 898 5,61 150 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Cléry 21180 21270 153 3,37 40 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Clomot 21181 21230 141 8,49 16 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Collonges-lès-Bévy 21182 21220 95 5,39 17 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Collonges et Premières 21183 21110 1055 12,56 70 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Colombier 21184 21360 70 3,90 15 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Combertault 21185 21200 529 3,92 144 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Comblanchien 21186 21700 616 3,61 182 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Commarin 21187 21320 123 6,39 18 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Corberon 21189 21250 436 11,72 38 Ladoix-Serrigny
Seurre
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corcelles-les-Arts 21190 21190 442 5,47 87 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corcelles-lès-Cîteaux 21191 21910 811 6,75 120 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Corcelles-les-Monts 21192 21160 625 14,33 45 Dijon-6
Dijon-5
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Corgengoux 21193 21250 366 12,53 31 Ladoix-Serrigny
Seurre
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corgoloin 21194 21700 936 12,58 71 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Cormot-Vauchignon 21195 21340 219 10,12 20 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corpeau 21196 21190 977 4,67 204 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Corpoyer-la-Chapelle 21197 21150 32 4,16 6 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Corrombles 21198 21460 255 11,46 21 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Corsaint 21199 21460 160 20,37 8 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Couchey 21200 21160 1110 12,70 90 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Coulmier-le-Sec 21201 21400 247 32,29 8 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Courban 21202 21520 148 17,62 10 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Courcelles-Frémoy 21203 21460 122 11,47 11 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Courcelles-lès-Montbard 21204 21500 86 6,12 12 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Courcelles-lès-Semur 21205 21140 240 12,03 21 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Courlon 21207 21580 79 9,86 8 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Courtivron 21208 21120 166 15,63 11 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Couternon 21209 21560 1912 6,81 277 Saint-Apollinaire
Dijon-2
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Créancey 21210 21320 526 16,71 31 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Crécey-sur-Tille 21211 21120 131 10,77 14 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Crépand 21212 21500 322 5,79 57 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Crugey 21214 21360 170 6,30 29 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Cuiserey 21215 21310 185 6,33 27 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Culètre 21216 21230 105 5,59 17 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Curley 21217 21220 133 5,75 23 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Curtil-Saint-Seine 21218 21380 116 12,01 10 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Curtil-Vergy 21219 21220 141 2,70 51 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Cussey-les-Forges 21220 21580 144 23,32 6 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Cussy-la-Colonne 21221 21360 40 6,09 10 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Cussy-le-Châtel 21222 21230 118 7,23 15 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Daix 21223 21121 1537 11,8 121 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Dampierre-en-Montagne 21224 21350 65 10,36 8 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Dampierre-et-Flée 21225 21310 131 9,45 15 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Darcey 21226 21150 343 18,91 18 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Darois 21227 21121 505 8,12 57 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Détain-et-Bruant 21228 21220 143 15,48 9 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Diancey 21229 21430 91 9,96 9 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Diénay 21230 21120 377 15,39 23 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Dijon 21231 21000 158.002 40,41 4 Dijon-1
Dijon-2
Dijon-3
Dijon-4
Dijon-5
Dijon-6
Dijon-1
Dijon-2
Dijon-3
Dijon-4
Dijon-5
Dijon-6
Dijon-7
Dijon-8
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Dompierre-en-Morvan 21232 21390 203 15,01 14 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Drambon 21233 21270 200 4,77 36 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Drée 21234 21540 61 5,14 11 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Duesme 21235 21510 53 13,33 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Ébaty 21236 21190 253 2,13 119 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Échalot 21237 21510 95 27,65 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Échannay 21238 21540 132 7,18 18 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Échenon 21239 21170 781 10,62 73 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Échevannes 21240 21120 313 11,45 23 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Échevronne 21241 21420 292 8,69 33 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Échigey 21242 21110 298 5,45 52 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Écutigny 21243 21360 73 5,69 15 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Éguilly 21244 21320 67 5,69 11 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Épagny 21245 21380 318 12,39 26 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Épernay-sous-Gevrey 21246 21220 182 5,47 34 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Époisses 21247 21460 798 21,72 36 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Éringes 21248 21500 61 6,01 13 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Esbarres 21249 21170 677 15,86 45 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Essarois 21250 21290 86 18,25 5 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Essey 21251 21320 280 12,61 22 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Étais 21252 21500 79 14,04 6 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Étalante 21253 21510 138 39,15 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Étaules 21255 21121 325 16,71 16 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Étevaux 21256 21270 314 8,67 36 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Étormay 21257 21450 68 12,60 6 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Étrochey 21258 21400 225 3,21 69 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Fain-lès-Montbard 21259 21500 287 7,48 40 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Fain-lès-Moutiers 21260 21500 152 9,75 16 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Fauverney 21261 21110 619 8,68 77 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Faverolles-lès-Lucey 21262 21290 30 10,08 3 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Fénay 21263 21600 1660 10,46 149 Longvic
Gevrey-Chambertin
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Fixin 21265 21220 750 10,12 74 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Flacey 21266 21490 192 6,79 25 Fontaine-lès-Dijon
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Flagey-Echézeaux 21267 21640 495 8,06 56 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Flagey-lès-Auxonne 21268 21130 190 7,91 25 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Flammerans 21269 21130 445 16,55 25 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Flavignerot 21270 21160 206 6,29 27 Dijon-6
Dijon-5
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Flavigny-sur-Ozerain 21271 21150 283 27,79 11 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Fleurey-sur-Ouche 21273 21410 1402 29,76 41 Talant
Dijon-5
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Foissy 21274 21230 165 15,12 11 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Foncegrive 21275 21260 133 10,13 13 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Fontaine-Française 21277 21610 886 30,66 29 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Fontaine-lès-Dijon 21278 21121 8800 4,49 1978 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Fontaines-en-Duesmois 21276 21450 118 17,90 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Fontaines-les-Sèches 21279 21330 25 13,52 2 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Fontangy 21280 21390 133 17,61 8 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Fontenelle 21281 21610 170 10,14 16 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Forléans 21282 21460 101 7,10 15 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Fraignot-et-Vesvrotte 21283 21580 65 11,73 5 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Francheville 21284 21440 292 31,65 8 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Franxault 21285 21170 497 12,32 37 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Frénois 21286 21120 88 21,96 4 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Fresnes 21287 21500 159 13,07 13 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Frôlois 21288 21150 162 34,77 5 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Fussey 21289 21700 118 7,73 15 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Gemeaux 21290 21120 901 19,34 46 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Genay 21291 21140 365 13,82 27 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Genlis 21292 21110 5231 12,08 442 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Gergueil 21293 21410 118 9,93 12 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Gerland 21294 21700 433 20,68 20 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin 21295 21220 3048 24,77 125 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Gevrolles 21296 21520 177 27,05 7 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Gilly-lès-Cîteaux 21297 21640 720 11,03 61 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Gissey-le-Vieil 21298 21350 108 8,38 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Gissey-sous-Flavigny 21299 21150 88 10,29 9 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Gissey-sur-Ouche 21300 21410 354 14,48 25 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Glanon 21301 21250 267 3,65 65 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Gomméville 21302 21400 124 9,83 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Grancey-le-Château-Neuvelle 21304 21580 255 27,55 9 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Grancey-sur-Ource 21305 21570 196 23,94 9 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Grenant-lès-Sombernon 21306 21540 210 7,19 29 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Grésigny-Sainte-Reine 21307 21150 142 7,06 20 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Grignon 21308 21150 203 11,68 20 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Griselles 21309 21330 83 12,37 8 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Grosbois-en-Montagne 21310 21540 113 14,16 7 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Grosbois-lès-Tichey 21311 21250 73 4,85 16 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Gurgy-la-Ville 21312 21290 26 12,77 3 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Gurgy-le-Château 21313 21290 46 17,65 2 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Hauteroche 21314 21150 79 13,28 6 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Hauteville-lès-Dijon 21315 21121 1227 9,01 136 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Heuilley-sur-Saône 21316 21270 327 9,78 35 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Is-sur-Tille 21317 21120 4405 22,53 196 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Izeure 21319 21110 894 16,71 51 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Izier 21320 21110 790 7,48 107 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Jailly-les-Moulins 21321 21150 77 9,29 10 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Jallanges 21322 21250 313 7,48 45 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Jancigny 21323 21310 138 6,95 21 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Jeux-lès-Bard 21324 21460 51 3,25 16 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Jouey 21325 21230 183 24,26 8 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Jours-lès-Baigneux 21326 21450 73 11,20 8 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Juillenay 21328 21210 47 5,53 8 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Juilly 21329 21140 42 4,46 10 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
L’Étang-Vergy 21254 21220 208 2,65 80 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
La Bussière-sur-Ouche 21120 21360 160 20,65 7 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
La Chaume 21159 21520 99 33,10 3 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
La Motte-Ternant 21445 21210 144 21,32 7 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
La Roche-en-Brenil 21525 21530 889 50,85 18 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
La Rochepot 21527 21340 285 13,91 21 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
La Roche-Vanneau 21528 21150 141 13,19 11 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
La Villeneuve-les-Convers 21695 21450 60 8,88 5 Montbard
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Labergement-Foigney 21330 21110 373 7,63 50 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Labergement-lès-Auxonne 21331 21130 330 5,93 55 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Labergement-lès-Seurre 21332 21820 996 28,83 35 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Labruyère 21333 21250 228 7,28 31 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Lacanche 21334 21230 512 7,16 80 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Lacour-d’Arcenay 21335 21210 115 20,24 7 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Ladoix-Serrigny 21606 21550 1809 24,96 73 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Laignes 21336 21330 673 40,02 18 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Lamarche-sur-Saône 21337 21760 1350 33,96 39 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Lamargelle 21338 21440 163 25,75 6 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Lantenay 21339 21370 511 17,13 30 Talant
Dijon-5
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Lanthes 21340 21250 250 9,79 28 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Lantilly 21341 21140 105 9,26 11 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Laperrière-sur-Saône 21342 21170 437 11,17 38 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Larrey 21343 21330 95 18,51 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Le Fête 21264 21230 43 3,11 17 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Le Meix 21400 21580 48 10,61 5 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Lechâtelet 21344 21250 216 3,64 61 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Léry 21345 21440 188 14,62 14 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Les Goulles 21303 21520 9 8,93 2 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Les Maillys 21371 21130 808 29,79 29 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Leuglay 21346 21290 299 24,56 13 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Le Val-Larrey 21272 21140 267 20,02 13 Semur-en-Auxois Montbard Terres d’Auxois
Levernois 21347 21200 337 3,73 82 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Licey-sur-Vingeanne 21348 21610 102 3,39 31 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Liernais 21349 21430 491 28,53 19 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Lignerolles 21350 21520 54 13,54 4 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Longchamp 21351 21110 1164 16,23 73 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Longeault-Pluvault 21352 21110 1137 4,70 242 Genlis Dijon Plaine Dijonnaise
Longecourt-en-Plaine 21353 21110 1237 10,01 122 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Longecourt-lès-Culêtre 21354 21230 53 4,43 11 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Longvic 21355 21600 8545 10,56 850 Longvic
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Losne 21356 21170 1596 22,61 72 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Louesme 21357 21520 113 18,92 5 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Lucenay-le-Duc 21358 21150 183 28,81 7 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Lucey 21359 21290 58 18,68 3 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Lusigny-sur-Ouche 21360 21360 116 10,07 11 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Lux 21361 21120 516 23,10 23 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Maconge 21362 21320 132 6,27 21 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Magnien 21363 21230 318 24,43 13 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Magny-Lambert 21364 21450 83 12,78 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Magny-la-Ville 21365 21140 79 3,69 21 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Magny-lès-Aubigny 21366 21170 214 6,99 30 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Magny-lès-Villers 21368 21700 244 3,83 65 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Magny-Montarlot 21367 21130 260 5,94 44 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Magny-Saint-Médard 21369 21310 316 10,87 28 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Magny-sur-Tille 21370 21110 902 10,56 81 Chevigny-Saint-Sauveur
Genlis
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Maisey-le-Duc 21372 21400 83 12,67 7 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Mâlain 21373 21410 783 11,24 66 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Maligny 21374 21230 191 16,72 13 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Manlay 21375 21430 187 19,03 9 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Marandeuil 21376 21270 104 4,55 26 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Marcellois 21377 21350 47 3,66 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Marcenay 21378 21330 93 9,49 11 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Marcheseuil 21379 21430 160 17,44 9 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Marcigny-sous-Thil 21380 21390 56 4,97 14 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Marcilly-et-Dracy 21381 21350 92 8,65 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Marcilly-Ogny 21382 21320 192 17,87 11 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Marcilly-sur-Tille 21383 21120 1688 7,27 229 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Marey-lès-Fussey 21384 21700 56 3,97 15 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Marey-sur-Tille 21385 21120 325 30,15 11 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Marigny-le-Cahouët 21386 21150 323 19,28 16 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Marigny-lès-Reullée 21387 21200 220 10,02 21 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Marliens 21388 21110 596 4,35 131 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Marmagne 21389 21500 207 12,89 17 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Marsannay-la-Côte 21390 21160 5311 12,85 404 Chenôve
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Marsannay-le-Bois 21391 21380 843 11,94 70 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Martrois 21392 21320 60 7,59 8 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Massingy 21393 21400 153 9,49 16 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Massingy-lès-Semur 21394 21140 158 8,43 21 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Massingy-lès-Vitteaux 21395 21350 91 9,27 10 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Mauvilly 21396 21510 69 15,31 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Mavilly-Mandelot 21397 21190 179 9,80 18 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Maxilly-sur-Saône 21398 21270 361 7,87 44 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Meilly-sur-Rouvres 21399 21320 213 14,91 12 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Meloisey 21401 21190 320 12,27 28 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Menesble 21402 21290 9 5,51 2 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Ménessaire 21403 21430 86 14,91 5 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Ménétreux-le-Pitois 21404 21150 420 6,62 66 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Merceuil 21405 21190 807 13,80 59 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Mesmont 21406 21540 248 6,37 39 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Messanges 21407 21220 236 3,05 78 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Messigny-et-Vantoux 21408 21380 1690 33,92 48 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Meuilley 21409 21700 462 6,10 76 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Meulson 21410 21510 30 7,85 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Meursanges 21411 21200 567 14,26 38 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Meursault 21412 21190 1408 16,22 90 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Millery 21413 21140 397 20,86 18 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Mimeure 21414 21230 315 13,83 22 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Minot 21415 21510 178 36,18 5 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Mirebeau-sur-Bèze 21416 21310 2008 22,19 94 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Missery 21417 21210 108 9,66 11 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Moitron 21418 21510 59 15,38 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Molesme 21419 21330 264 28,42 9 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Molinot 21420 21340 161 12,68 12 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Moloy 21421 21120 233 19,23 12 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Molphey 21422 21210 130 7,58 17 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Montagny-lès-Beaune 21423 21200 747 6,04 111 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Montagny-lès-Seurre 21424 21250 111 7,16 15 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Montbard 21425 21500 4848 46,37 115 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Montberthault 21426 21460 206 12,12 18 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Montceau-et-Écharnant 21427 21360 188 18,58 9 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Monthelie 21428 21190 166 3,14 51 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Montigny-Montfort 21429 21500 296 17,13 18 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Montigny-Mornay-Villeneuve-sur-Vingeanne 21433 21610 386 30,83 13 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Montigny-Saint-Barthélemy 21430 21390 85 6,20 14 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Montigny-sur-Armançon 21431 21140 147 8,12 19 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Montigny-sur-Aube 21432 21520 253 19,50 14 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Montlay-en-Auxois 21434 21210 192 17,36 10 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Montliot-et-Courcelles 21435 21400 301 8,65 35 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Montmain 21436 21250 156 9,07 16 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Montmançon 21437 21270 243 8,99 28 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Montmoyen 21438 21290 74 19,20 4 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Montoillot 21439 21540 88 7,71 10 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Montot 21440 21170 194 7,51 27 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Mont-Saint-Jean 21441 21320 239 27,66 9 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Morey-Saint-Denis 21442 21220 664 7,83 87 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Mosson 21444 21400 69 7,41 10 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Moutiers-Saint-Jean 21446 21500 261 4,96 49 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Musigny 21447 21230 81 6,11 13 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Mussy-la-Fosse 21448 21150 87 4,45 18 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Nan-sous-Thil 21449 21390 182 10,99 17 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Nantoux 21450 21190 166 6,58 25 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Nesle-et-Massoult 21451 21330 76 23,38 3 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Neuilly-lès-Dijon 21452 21800 3036 4,62 395 Chevigny-Saint-Sauveur
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Nicey 21454 21330 111 23,86 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Nod-sur-Seine 21455 21400 199 24,86 9 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Nogent-lès-Montbard 21456 21500 153 6,45 24 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Noidan 21457 21390 73 7,87 10 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Noiron-sous-Gevrey 21458 21910 1153 6,56 164 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Noiron-sur-Bèze 21459 21310 233 11,80 20 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Noiron-sur-Seine 21460 21400 65 11,38 7 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Nolay 21461 21340 1435 14,30 103 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Norges-la-Ville 21462 21490 948 11,00 85 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Normier 21463 21390 56 5,10 9 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Nuits-Saint-Georges 21464 21700 5362 20,50 271 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Obtrée 21465 21400 77 5,17 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Oigny 21466 21450 40 14,84 2 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Oisilly 21467 21310 128 5,97 22 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Orain 21468 21610 88 13,67 7 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Orgeux 21469 21490 459 4,75 100 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Origny 21470 21510 51 5,16 10 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Orret 21471 21450 15 11,37 1 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Orville 21472 21260 170 2,24 76 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Ouges 21473 21600 1604 12,10 111 Longvic
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Pagny-la-Ville 21474 21250 415 6,73 60 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Pagny-le-Château 21475 21250 506 24,23 21 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Painblanc 21476 21360 163 9,15 17 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Panges 21477 21540 83 6,06 15 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Pasques 21478 21370 285 20,41 15 Talant
Dijon-5
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Pellerey 21479 21440 90 12,44 8 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Pernand-Vergelesses 21480 21420 236 5,59 44 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Perrigny-lès-Dijon 21481 21160 2138 6,71 268 Longvic
Chenôve
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Perrigny-sur-l’Ognon 21482 21270 635 18,92 36 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Pichanges 21483 21120 294 10,03 29 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Planay 21484 21500 65 8,72 9 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Plombières-lès-Dijon 21485 21370 2542 16,21 164 Talant
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Pluvet 21487 21110 411 6,51 65 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Poinçon-lès-Larrey 21488 21330 192 10,42 19 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Poiseul-la-Grange 21489 21440 55 22,89 3 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Poiseul-la-Ville-et-Laperrière 21490 21450 157 21,64 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Poiseul-lès-Saulx 21491 21120 69 15,13 4 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Pommard 21492 21630 454 10,05 52 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Poncey-lès-Athée 21493 21130 571 6,53 91 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Poncey-sur-l’Ignon 21494 21440 83 16,35 4 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Pont 21495 21130 155 3,49 34 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Pontailler-sur-Saône 21496 21270 1301 13,17 98 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Pont-et-Massène 21497 21140 173 6,11 32 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Posanges 21498 21350 49 5,80 11 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Pothières 21499 21400 203 17,86 12 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Pouillenay 21500 21150 551 15,04 39 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Pouilly-en-Auxois 21501 21320 1537 10,12 144 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Pouilly-sur-Saône 21502 21250 602 5,15 125 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Pouilly-sur-Vingeanne 21503 21610 132 10,56 11 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Prâlon 21504 21410 91 3,09 29 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Précy-sous-Thil 21505 21390 710 8,63 88 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Premeaux-Prissey 21506 21700 373 9,05 45 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Prenois 21508 21370 446 19,16 21 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-5
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Prusly-sur-Ource 21510 21400 155 15,74 10 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Puits 21511 21400 128 20,79 6 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Puligny-Montrachet 21512 21190 383 7,28 53 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Quemigny-sur-Seine 21514 21510 102 21,34 4 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Quetigny 21515 21800 9099 8,19 1178 Chevigny-Saint-Sauveur
Dijon-2
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Quincerot 21516 21500 77 4,42 18 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Quincey 21517 21700 507 5,57 89 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Quincy-le-Vicomte 21518 21500 204 19,03 11 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Recey-sur-Ource 21519 21290 351 26,69 14 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Remilly-en-Montagne 21520 21540 151 8,47 17 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Remilly-sur-Tille 21521 21560 892 9,80 89 Saint-Apollinaire
Dijon-2
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Renève 21522 21310 447 14,40 30 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Reulle-Vergy 21523 21220 150 6,13 22 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Riel-les-Eaux 21524 21570 92 25,77 4 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Rochefort-sur-Brévon 21526 21510 41 11,98 3 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Roilly 21529 21390 49 4,51 10 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Rougemont 21530 21500 149 9,52 17 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Rouvray 21531 21530 484 9,48 56 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Rouvres-en-Plaine 21532 21110 1155 14,64 74 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Rouvres-sous-Meilly 21533 21320 87 4,43 21 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Ruffey-lès-Beaune 21534 21200 731 15,44 45 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Ruffey-lès-Echirey 21535 21490 1328 11,12 117 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Sacquenay 21536 21260 291 22,13 13 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Saffres 21537 21350 115 12,43 10 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Andeux 21538 21530 118 11,84 12 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Saint-Anthot 21539 21540 56 4,11 17 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Saint-Apollinaire 21540 21850 7546 10,24 713 Saint-Apollinaire
Dijon-1
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Saint-Aubin 21541 21190 221 9,42 24 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Saint-Bernard 21542 21700 450 3,69 125 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saint-Broing-les-Moines 21543 21290 193 20,09 9 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Saint-Didier 21546 21210 207 21,14 10 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Sainte-Colombe 21544 21350 58 6,29 9 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Sainte-Colombe-sur-Seine 21545 21400 929 16,16 59 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Sainte-Marie-la-Blanche 21558 21200 900 6,79 127 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Sainte-Marie-sur-Ouche 21559 21410 692 8,25 85 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Sainte-Sabine 21570 21320 169 8,41 23 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Saint-Euphrône 21547 21140 199 11,04 17 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Germain-de-Modéon 21548 21530 182 16,31 10 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Saint-Germain-le-Rocheux 21549 21510 82 7,66 10 Châtillon-sur-Seine
Aignay-le-Duc
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Saint-Germain-lès-Senailly 21550 21500 131 4,98 23 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Saint-Hélier 21552 21690 36 3,93 10 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Jean-de-Bœuf 21553 21410 109 12,26 9 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Saint-Jean-de-Losne 21554 21170 1063 0,50 2248 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Saint-Julien 21555 21490 1500 16,43 90 Fontaine-lès-Dijon
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Saint-Léger-Triey 21556 21270 243 10,46 26 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Saint-Marc-sur-Seine 21557 21450 109 8,40 13 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Saint-Martin-de-la-Mer 21560 21210 300 23,22 13 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Saint-Martin-du-Mont 21561 21440 453 37,84 12 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Saint-Maurice-sur-Vingeanne 21562 21610 198 17,38 13 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Saint-Mesmin 21563 21540 121 17,62 7 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Nicolas-lès-Cîteaux 21564 21700 407 28,93 15 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saint-Philibert 21565 21220 508 4,72 94 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saint-Pierre-en-Vaux 21566 21230 142 10,86 13 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Saint-Prix-lès-Arnay 21567 21230 215 11,29 21 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Saint-Rémy 21568 21500 691 13,82 52 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Saint-Romain 21569 21190 220 19,65 11 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Saint-Sauveur 21571 21270 238 9,38 27 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Saint-Seine-en-Bâche 21572 21130 399 8,38 46 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Saint-Seine-l’Abbaye 21573 21440 372 3,84 98 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Saint-Seine-sur-Vingeanne 21574 21610 386 18,69 21 Saint-Apollinaire
Fontaine-Française
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Saint-Symphorien-sur-Saône 21575 21170 344 7,90 45 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Saint-Thibault 21576 21350 161 12,35 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Saint-Usage 21577 21170 1344 9,36 143 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Saint-Victor-sur-Ouche 21578 21410 322 12,77 21 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Salives 21579 21580 208 47,85 5 Is-sur-Tille
Grancey-le-Château-Neuvelle
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Salmaise 21580 21690 135 13,12 10 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Samerey 21581 21170 145 7,02 22 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Santenay 21582 21590 908 10,36 83 Ladoix-Serrigny
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Santosse 21583 21340 55 7,93 7 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Saulieu 21584 21210 2372 32,03 77 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Saulon-la-Chapelle 21585 21910 969 9,99 100 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saulon-la-Rue 21586 21910 718 4,53 152 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Saulx-le-Duc 21587 21120 246 29,08 8 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Saussey 21588 21360 68 8,97 9 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Saussy 21589 21380 102 9,30 11 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Savigny-lès-Beaune 21590 21420 1288 35,98 37 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Savigny-le-Sec 21591 21380 861 9,34 88 Fontaine-lès-Dijon
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Savigny-sous-Mâlain 21592 21540 228 6,35 34 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Savilly 21593 21430 79 8,31 10 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Savoisy 21594 21500 193 24,77 8 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Savolles 21595 21310 163 3,12 50 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Savouges 21596 21910 385 3,09 118 Nuits-Saint-Georges
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Segrois 21597 21220 53 2,29 19 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Seigny 21598 21150 174 7,99 21 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Selongey 21599 21260 2407 46,42 52 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Semarey 21600 21320 124 7,32 17 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Semezanges 21601 21220 96 8,14 11 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Semond 21602 21450 26 5,97 4 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Semur-en-Auxois 21603 21140 4120 19,14 215 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Senailly 21604 21500 140 9,28 15 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Sennecey-lès-Dijon 21605 21800 1966 3,42 614 Chevigny-Saint-Sauveur
Dijon-2
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Seurre 21607 21250 2310 8,99 268 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Sincey-lès-Rouvray 21608 21530 98 8,73 12 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Soirans 21609 21110 497 4,42 107 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Soissons-sur-Nacey 21610 21270 362 7,72 47 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Sombernon 21611 21540 915 13,22 71 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Souhey 21612 21140 87 2,77 34 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Source-Seine 21084 21690 63 16,41 4 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Soussey-sur-Brionne 21613 21350 157 14,61 10 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Spoy 21614 21120 399 12,04 29 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Sussey 21615 21430 241 21,11 13 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Tailly 21616 21190 190 4,57 40 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Talant 21617 21240 11.713 4,90 2 Talant
Fontaine-lès-Dijon
Dijon
Dijon
Dijon Métropole
Talmay 21618 21270 579 22,04 26 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Tanay 21619 21310 218 12,65 18 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Tarsul 21620 21120 159 9,57 15 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Tart-le-Bas 21622 21110 255 4,66 51 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Tart 21623 21110 1578 13,68 115 Genlis Dijon Plaine Dijonnaise
Tellecey 21624 21270 141 5,07 29 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Ternant 21625 21220 81 16,35 6 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Terrefondrée 21626 21290 60 13,89 5 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Thenissey 21627 21150 95 10,25 12 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Thoires 21628 21570 65 10,22 6 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Thoisy-la-Berchère 21629 21210 305 34,74 9 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Thoisy-le-Désert 21630 21320 213 13,06 16 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Thomirey 21631 21360 54 7,07 6 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Thorey-en-Plaine 21632 21110 1040 5,82 190 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Thorey-sous-Charny 21633 21350 188 11,54 14 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Thorey-sur-Ouche 21634 21360 137 12,03 13 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Thoste 21635 21460 104 10,84 10 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Thury 21636 21340 254 13,27 21 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Tichey 21637 21250 213 6,88 30 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Til-Châtel 21638 21120 1138 26,37 40 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Tillenay 21639 21130 746 6,07 125 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Torcy-et-Pouligny 21640 21460 215 10,31 19 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Touillon 21641 21500 457 36,98 13 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Toutry 21642 21460 423 6,42 69 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Tréclun 21643 21130 445 5,68 81 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Trochères 21644 21310 170 5,10 32 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Trouhans 21645 21170 598 10,60 58 Brazey-en-Plaine
Saint-Jean-de-Losne
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Trouhaut 21646 21440 123 9,40 12 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Trugny 21647 21250 119 6,86 20 Brazey-en-Plaine
Seurre
Beaune
Beaune
Rives de Saône
Turcey 21648 21540 175 12,45 15 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Uncey-le-Franc 21649 21350 53 9,52 5 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Urcy 21650 21220 149 7,93 19 Longvic
Gevrey-Chambertin
Beaune
Dijon
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Valforêt 21178 21220 306 22,04 14 Longvic Beaune Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Val-Mont 21327 21340 255 19,90 13 Arnay-le-Duc
Nolay
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Val-Suzon 21651 21121 202 18,51 12 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Vandenesse-en-Auxois 21652 21320 297 11,25 26 Arnay-le-Duc
Pouilly-en-Auxois
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Vannaire 21653 21400 51 3,50 16 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Vanvey 21655 21400 232 16,80 14 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Varanges 21656 21110 697 9,37 78 Genlis
Genlis
Dijon
Dijon
Plaine Dijonnaise
Varois-et-Chaignot 21657 21490 1944 10,10 194 Saint-Apollinaire
Dijon-1
Dijon
Dijon
Norge et Tille
Vaux-Saules 21659 21440 168 27,89 6 Is-sur-Tille
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Veilly 21660 21360 49 5,39 9 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Velars-sur-Ouche 21661 21370 1744 12,13 139 Talant
Dijon-5
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Velogny 21662 21350 33 4,03 9 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Venarey-les-Laumes 21663 21150 2846 10,23 284 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Verdonnet 21664 21330 82 18,04 5 Montbard
Laignes
Montbard
Montbard
Montbardois
Vernois-lès-Vesvres 21665 21260 170 11,51 16 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Vernot 21666 21120 94 12,91 6 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Véronnes 21667 21260 399 19,20 21 Is-sur-Tille
Selongey
Dijon
Dijon
Tille et Venelle
Verrey-sous-Drée 21669 21540 81 3,44 20 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Verrey-sous-Salmaise 21670 21690 281 8,21 36 Montbard
Venarey-les-Laumes
Montbard
Montbard
Pays d’Alésia et de la Seine
Vertault 21671 21330 52 19,27 3 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Vesvres 21672 21350 28 4,15 6 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Veuvey-sur-Ouche 21673 21360 215 10,04 21 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Veuxhaulles-sur-Aube 21674 21520 201 19,24 12 Châtillon-sur-Seine
Montigny-sur-Aube
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Vianges 21675 21430 39 8,81 5 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Vic-de-Chassenay 21676 21140 215 26,47 8 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Vic-des-Prés 21677 21360 116 8,95 13 Arnay-le-Duc
Bligny-sur-Ouche
Beaune
Beaune
Pouilly-en-Auxois Bligny-sur-Ouche
Vic-sous-Thil 21678 21390 185 21,34 9 Semur-en-Auxois
Précy-sous-Thil
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Vieilmoulin 21679 21540 129 6,06 20 Talant
Sombernon
Dijon
Dijon
Ouche et Montagne
Vielverge 21680 21270 504 14,78 33 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Vieux-Château 21681 21460 86 6,47 14 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Viévigne 21682 21310 269 13,43 17 Saint-Apollinaire
Mirebeau-sur-Bèze
Dijon
Dijon
Mirebellois et Fontenois
Viévy 21683 21230 356 32,88 11 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Vignoles 21684 21200 951 6,72 129 Ladoix-Serrigny
Beaune-Sud
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Villaines-en-Duesmois 21685 21450 252 33,95 7 Châtillon-sur-Seine
Baigneux-les-Juifs
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villaines-les-Prévôtes 21686 21500 144 10,78 13 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Villargoix 21687 21210 139 17,45 8 Semur-en-Auxois
Saulieu
Montbard
Montbard
Saulieu
Villars-et-Villenotte 21689 21140 168 7,52 24 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villars-Fontaine 21688 21700 113 2,89 42 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Villeberny 21690 21350 92 12,90 7 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villebichot 21691 21700 396 10,36 37 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Villecomte 21692 21120 252 16,41 15 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Villedieu 21693 21330 69 14,14 5 Châtillon-sur-Seine
Laignes
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villeferry 21694 21350 26 3,30 9 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villeneuve-sous-Charigny 21696 21140 96 3,24 27 Semur-en-Auxois
Semur-en-Auxois
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villers-la-Faye 21698 21700 385 5,84 69 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Villers-les-Pots 21699 21130 1167 10,43 105 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Villers-Patras 21700 21400 86 6,30 18 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villers-Rotin 21701 21130 126 3,11 42 Auxonne
Auxonne
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Villey-sur-Tille 21702 21120 266 12,78 21 Is-sur-Tille
Is-sur-Tille
Dijon
Dijon
Vallées de la Tille et de l’Ignon
Villiers-en-Morvan 21703 21430 48 6,70 7 Arnay-le-Duc
Liernais
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Villiers-le-Duc 21704 21400 100 84,34 1 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villotte-Saint-Seine 21705 21690 77 7,59 9 Fontaine-lès-Dijon
Saint-Seine-l’Abbaye
Dijon
Dijon
Forêts, Seine et Suzon
Villotte-sur-Ource 21706 21400 104 9,49 13 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Villy-en-Auxois 21707 21350 217 16,17 13 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Villy-le-Moutier 21708 21250 331 20,13 17 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Viserny 21709 21500 178 6,75 27 Montbard
Montbard
Montbard
Montbard
Montbardois
Vitteaux 21710 21350 1064 20,7 52 Semur-en-Auxois
Vitteaux
Montbard
Montbard
Terres d’Auxois
Vix 21711 21400 102 3,53 31 Châtillon-sur-Seine
Châtillon-sur-Seine
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais
Volnay 21712 21190 233 7,55 32 Ladoix-Serrigny
Beaune-Nord
Beaune
Beaune
Beaune Côte et Sud
Vonges 21713 21270 342 4,56 77 Auxonne
Pontailler-sur-Saône
Dijon
Dijon
Auxonne Pontailler Val de Saône
Vosne-Romanée 21714 21700 339 3,69 98 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Voudenay 21715 21230 192 21,45 9 Arnay-le-Duc
Arnay-le-Duc
Beaune
Beaune
Pays Arnay Liernais
Vougeot 21716 21640 171 0,88 201 Nuits-Saint-Georges
Nuits-Saint-Georges
Beaune
Beaune
Gevrey-Chambertin et de Nuits-Saint-Georges
Voulaines-les-Templiers 21717 21290 276 23,13 13 Châtillon-sur-Seine
Recey-sur-Ource
Montbard
Montbard
Pays Châtillonnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017: Füsion Cormot-le-Grand un VauchignonCormot-Vauchignon

2016: Füsion Ivry-en-Montagne un Jours-en-VauxVal-Mont