Lischt vun dr Gmeina im Département Marne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Marne zellt àlla die 613 Gmeina ìm Département Marne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit April 2017
Arrondissement bìs März 2017
Kommünàlverbànd
Ablancourt 51001 51240 162 7,07 22 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Aigny 51003 51150 274 11,24 25 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Allemanche-Launay-et-Soyer 51004 51260 107 15,24 7 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Allemant 51005 51120 159 15,77 10 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Alliancelles 51006 51250 140 6,93 20 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Ambonnay 51007 51150 976 11,80 83 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Ambrières 51008 51290 227 10,07 22 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Anglure 51009 51260 869 8,05 107 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Angluzelles-et-Courcelles 51010 51230 152 13,70 11 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Anthenay 51012 51700 71 6,64 11 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Aougny 51013 51170 101 7,47 14 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Arcis-le-Ponsart 51014 51170 314 15,43 21 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Argers 51015 51800 115 6,97 16 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Arrigny 51016 51290 251 16,08 16 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Arzillières-Neuville 51017 51290 328 12,23 27 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Athis 51018 51150 886 16,88 52 Vertus-Plaine Champenoise
Écury-sur-Coole
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Aubérive 51019 51600 232 27,50 8 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Aubilly 51020 51170 51 3,16 16 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Aulnay-l’Aître 51022 51240 170 8,36 19 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Aulnay-sur-Marne 51023 51150 254 9,07 27 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Auménancourt 51025 51110 1028 12,82 79 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Auve 51027 51800 299 23,30 12 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Avenay-Val-d’Or 51028 51160 1019 12,49 79 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Avize 51029 51190 1763 7,62 235 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Aÿ-Champagne 51030 51160 5741 31,94 180 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Baconnes 51031 51400 270 20,86 13 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Châlons-en-Champagne
Reims
Châlons-en-Champagne
Bagneux 51032 51260 457 13,80 34 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Bannay 51034 51270 19 7,06 2 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Bannes 51035 51230 286 23,33 13 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Barbonne-Fayel 51036 51120 500 24,35 20 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Baslieux-lès-Fismes 51037 51170 318 5,62 55 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Baslieux-sous-Châtillon 51038 51700 191 5,88 32 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Bassu 51039 51300 111 10,29 12 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bassuet 51040 51300 255 8,42 30 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Baudement 51041 51260 112 8,57 13 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Baye 51042 51270 422 17,98 23 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Bazancourt 51043 51110 2126 11,64 175 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Beaumont-sur-Vesle 51044 51360 800 5,69 139 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Beaunay 51045 51270 110 3,53 32 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Beine-Nauroy 51046 51490 1016 42,68 24 Bourgogne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Belval-en-Argonne 51047 51330 49 12,17 4 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Belval-sous-Châtillon 51048 51480 151 7,15 22 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Bergères-lès-Vertus 51049 51130 637 18,28 34 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Bergères-sous-Montmirail 51050 51210 117 10,52 12 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Berméricourt 51051 51220 198 8,01 25 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Berru 51052 51420 554 13,65 39 Bourgogne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Berzieux 51053 51800 73 11,67 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Bétheniville 51054 51490 1278 17,74 72 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Bétheny 51055 51450 6817 19,90 335 Reims-5
Reims-4
Reims
Reims
Grand Reims
Bethon 51056 51260 282 15,23 19 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Bettancourt-la-Longue 51057 51330 79 6,09 13 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bezannes 51058 51430 1692 8,01 190 Reims-4
Reims-5
Reims
Reims
Grand Reims
Bignicourt-sur-Marne 51059 51300 346 2,83 125 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Bignicourt-sur-Saulx 51060 51340 191 11,01 17 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Billy-le-Grand 51061 51400 123 7,26 17 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Reims
Châlons-en-Champagne
Grand Reims
Binarville 51062 51800 102 16,61 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Binson-et-Orquigny 51063 51700 175 3,39 52 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Blacy 51065 51300 670 17,26 39 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Blaise-sous-Arzillières 51066 51300 342 6,89 49 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Blancs-Coteaux 51612 51130
51190
3330 65,81 51 Vertus-Plaine Champenoise
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Blesme 51068 51340 220 6,70 33 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bligny 51069 51170 125 2,59 48 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Boissy-le-Repos 51070 51210 222 15,30 15 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Bouchy-Saint-Genest 51071 51310 197 19,69 10 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Bouilly 51072 51390 195 5,64 33 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Bouleuse 51073 51170 206 4,11 50 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Boult-sur-Suippe 51074 51110 1707 19,75 86 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Bourgogne-Fresne 51075 51110 1383 26,84 52 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Boursault 51076 51480 450 16,45 27 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Bouvancourt 51077 51140 194 12,91 15 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Bouy 51078 51400 563 22,46 25 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Bouzy 51079 51150 948 6,26 150 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Brandonvillers 51080 51290 181 11,69 15 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Branscourt 51081 51140 299 3,72 77 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Braux-Sainte-Cohière 51082 51800 96 6,21 15 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Braux-Saint-Remy 51083 51800 86 9,57 9 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Bréban 51084 51320 82 10,57 8 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Breuil-sur-Vesle 51086 51140 346 6,46 54 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Breuvery-sur-Coole 51087 51240 218 10,06 22 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Brimont 51088 51220 432 12,61 34 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Brouillet 51089 51170 80 4,58 18 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Broussy-le-Grand 51090 51230 314 21,31 15 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Broussy-le-Petit 51091 51230 126 11,62 11 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Broyes 51092 51120 362 15,24 24 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Brugny-Vaudancourt 51093 51530 452 19,87 23 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Brusson 51094 51300 189 4,86 40 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bussy-le-Château 51097 51600 169 23,93 7 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Bussy-le-Repos 51098 51330 134 22,64 6 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bussy-Lettrée 51099 51320 350 33,48 10 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Caurel 51101 51110 638 9,79 64 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Cauroy-lès-Hermonville 51102 51220 503 10,27 50 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Cernay-en-Dormois 51104 51800 156 24,82 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Cernay-lès-Reims 51105 51420 1393 16,49 82 Reims-8
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Cernon 51106 51240 129 16,10 8 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Chaintrix-Bierges 51107 51130 326 10,31 31 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Châlons-en-Champagne 51108 51000 44.980 26,05 2 Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne-4
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-sur-Vesle 51109 51140 196 4,45 45 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Chaltrait 51110 51130 60 6,69 9 Vertus-Plaine Champenoise
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Chambrecy 51111 51170 146 6,12 24 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Chamery 51112 51500 411 5,27 77 Fismes-Montagne de Reims
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Champaubert 51113 51270 124 12,75 10 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Champfleury 51115 51500 540 4,02 132 Reims-4
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Champguyon 51116 51310 271 16,63 16 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Champigneul-Champagne 51117 51150 312 29,66 10 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Champigny 51118 51370 1436 4,49 307 Reims-4
Reims-8
Reims
Reims
Grand Reims
Champillon 51119 51160 502 1,46 346 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Champlat-et-Boujacourt 51120 51480 170 6,36 27 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Champvoisy 51121 51700 250 9,20 28 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Changy 51122 51300 119 6,26 19 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Chantemerle 51124 51260 45 8,51 5 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Chapelaine 51125 51290 48 9,19 5 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Charleville 51129 51120 244 17,67 14 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Charmont 51130 51330 222 22,79 10 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Châtelraould-Saint-Louvent 51134 51300 226 16,91 14 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Châtillon-sur-Broué 51135 51290 75 6,63 11 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Châtillon-sur-Marne 51136 51700 691 11,69 61 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Châtillon-sur-Morin 51137 51310 213 18,05 11 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Châtrices 51138 51800 34 19,53 2 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Chaudefontaine 51139 51800 324 12,98 25 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Chaumuzy 51140 51170 375 19,94 19 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Chavot-Courcourt 51142 51530 349 4,42 80 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Cheminon 51144 51250 611 27,60 22 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Chenay 51145 51140 233 3,89 62 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Cheniers 51146 51510 109 15,58 7 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Cheppes-la-Prairie 51148 51240 177 20,02 9 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Chepy 51149 51240 428 8,68 49 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Cherville 51150 51150 80 3,76 21 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Chichey 51151 51120 175 7,40 23 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Chigny-les-Roses 51152 51500 560 4,38 128 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Chouilly 51153 51530 1013 16,12 63 Épernay-2
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Clamanges 51154 51130 207 23,59 9 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Clesles 51155 51260 628 13,26 48 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Cloyes-sur-Marne 51156 51300 133 6,29 22 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Coizard-Joches 51157 51270 76 10,78 7 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Compertrix 51160 51510 1547 4,76 321 Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Condé-sur-Marne 51161 51150 823 12,30 66 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Conflans-sur-Seine 51162 51260 652 6,14 108 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Congy 51163 51270 259 17,47 14 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Connantray-Vaurefroy 51164 51230 168 28,83 6 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Connantre 51165 51230 1108 28,55 39 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Contault 51166 51330 66 9,62 7 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Coole 51167 51320 144 29,92 5 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Coolus 51168 51510 220 13,18 17 Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Corbeil 51169 51320 93 9,72 10 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Corfélix 51170 51210 111 8,27 13 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Cormicy 51171 51220 1467 31,74 46 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Cormontreuil 51172 51350 6528 4,62 1379 Reims-8
Reims-7
Reims
Reims
Grand Reims
Cormoyeux 51173 51480 119 2,17 54 Dormans-Paysages de Champagne
Ay
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Corribert 51174 51270 58 9,71 6 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Corrobert 51175 51210 203 14,26 14 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Corroy 51176 51230 162 19,97 8 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Coulommes-la-Montagne 51177 51390 211 2,70 81 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Coupetz 51178 51240 76 10,65 7 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Coupéville 51179 51240 164 30,42 6 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Courcelles-Sapicourt 51181 51140 365 3,86 93 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Courcemain 51182 51260 110 9,96 11 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Courcy 51183 51220 975 15,50 67 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Courdemanges 51184 51300 392 19,16 20 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Courgivaux 51185 51310 319 10,72 29 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Courjeonnet 51186 51270 47 5,55 9 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Courlandon 51187 51170 293 3,40 86 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Courmas 51188 51390 207 2,87 71 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Courtagnon 51190 51480 64 3,95 16 Fismes-Montagne de Reims
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Courtémont 51191 51800 62 10,57 6 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Courthiézy 51192 51700 367 5,89 62 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Courtisols 51193 51460 2441 65,62 37 Argonne Suippe et Vesle
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Courville 51194 51170 460 11,94 39 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Couvrot 51195 51300 866 8,05 110 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Cramant 51196 51530 901 5,37 163 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Crugny 51198 51170 636 12,46 50 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Cuchery 51199 51480 407 7,03 58 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Cuis 51200 51530 395 8,27 48 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Cuisles 51201 51700 137 2,78 51 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Cumières 51202 51480 768 2,99 260 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Cuperly 51203 51400 232 20,92 11 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Damery 51204 51480 1444 15,44 94 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Dampierre-au-Temple 51205 51400 274 10,26 26 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Dampierre-le-Château 51206 51330 102 11,13 9 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Dampierre-sur-Moivre 51208 51240 112 11,55 10 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Dizy 51210 51530 1540 3,23 480 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Dommartin-Dampierre 51211 51800 72 8,27 9 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Dommartin-Lettrée 51212 51320 152 32,67 5 Châlons-en-Champagne-3
Sompuis
Châlons-en-Champagne
Vitry-le-François
Châlons-en-Champagne
Dommartin-sous-Hans 51213 51800 56 6,49 8 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Dommartin-Varimont 51214 51330 140 23,60 6 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Dompremy 51215 51300 155 3,65 42 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Dontrien 51216 51490 263 12,66 19 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Dormans 51217 51700 2922 22,58 130 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Drosnay 51219 51290 212 18,62 11 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Drouilly 51220 51300 137 2,43 56 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Éclaires 51222 51800 94 10,96 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Écollemont 51223 51290 54 2,81 20 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Écriennes 51224 51300 170 6,36 27 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Écueil 51225 51500 303 7,03 44 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Écury-le-Repos 51226 51230 60 9,96 6 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Écury-sur-Coole 51227 51240 498 18,30 27 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Élise-Daucourt 51228 51800 102 15,32 7 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Épense 51229 51330 126 11,32 11 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Épernay 51230 51200 23.084 22,69 1 Épernay-1
Épernay-2
Épernay-1
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Époye 51232 51490 437 15,35 29 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Escardes 51233 51310 86 14,49 6 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Esclavolles-Lurey 51234 51260 595 9,47 63 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Esternay 51237 51310 1909 31,98 61 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Étoges 51238 51270 458 14,57 31 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Étréchy 51239 51130 107 6,64 16 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Étrepy 51240 51340 139 7,63 18 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Euvy 51241 51230 84 14,43 6 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Fagnières 51242 51510 4830 19,48 244 Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Faux-Fresnay 51243 51230 329 27,26 12 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Faux-Vésigneul 51244 51320 245 39,42 6 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Faverolles-et-Coëmy 51245 51170 563 5,48 101 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Favresse 51246 51300 224 10,31 22 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Fèrebrianges 51247 51270 158 7,19 23 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Fère-Champenoise 51248 51230 2173 65,89 33 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Festigny 51249 51700 404 25,63 16 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Fismes 51250 51170 5493 16,75 324 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Flavigny 51251 51190 163 7,98 21 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Fleury-la-Rivière 51252 51480 520 7,98 65 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Florent-en-Argonne 51253 51800 243 12,29 20 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Fontaine-Denis-Nuisy 51254 51120 234 13,17 18 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Fontaine-en-Dormois 51255 51800 17 5,29 4 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Fontaine-sur-Ay 51256 51160 341 7,72 44 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Francheville 51259 51240 210 9,43 22 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Frignicourt 51262 51300 1862 9,70 193 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Fromentières 51263 51210 375 8,88 43 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Gaye 51265 51120 591 21,13 28 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Germaine 51266 51160 512 14,87 34 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Germigny 51267 51390 184 2,39 78 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Germinon 51268 51130 174 19,61 9 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Giffaumont-Champaubert 51269 51290 270 28,16 9 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Gigny-Bussy 51270 51290 227 22,45 10 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Givry-en-Argonne 51272 51330 450 7,66 59 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Givry-lès-Loisy 51273 51130 73 5,05 15 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Gizaucourt 51274 51800 114 7,79 15 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Glannes 51275 51300 190 13,10 15 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Gourgançon 51276 51230 154 29,15 5 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Granges-sur-Aube 51279 51260 184 8,06 23 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Gratreuil 51280 51800 30 4,77 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Grauves 51281 51190 626 7,84 81 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Gueux 51282 51390 1677 8,86 188 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Hans 51283 51800 145 19,50 8 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Haussignémont 51284 51300 277 2,78 100 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Haussimont 51285 51320 141 17,63 8 Châlons-en-Champagne-3
Fère-Champenoise
Châlons-en-Champagne
Épernay
Châlons-en-Champagne
Hauteville 51286 51290 243 10,78 23 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Hautvillers 51287 51160 717 11,77 63 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Heiltz-l’Évêque 51290 51340 302 9,43 32 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Heiltz-le-Hutier 51288 51300 235 10,84 22 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Heiltz-le-Maurupt 51289 51340 413 16,27 26 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Hermonville 51291 51220 1447 13,30 111 Bourgogne
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Herpont 51292 51460 135 23,00 6 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Heutrégiville 51293 51110 427 11,63 35 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Hourges 51294 51140 82 4,34 19 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Huiron 51295 51300 302 13,28 23 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Humbauville 51296 51320 79 16,85 5 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Igny-Comblizy 51298 51700 403 40,74 10 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Isles-sur-Suippe 51299 51110 887 12,39 70 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Isle-sur-Marne 51300 51290 101 5,47 19 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Isse 51301 51150 118 10,81 11 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Jâlons 51303 51150 569 10,35 56 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Janvilliers 51304 51210 168 8,74 19 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Janvry 51305 51390 134 1,94 70 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Joiselle 51306 51310 99 9,76 10 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Jonchery-sur-Suippe 51307 51600 224 24,74 9 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Jonchery-sur-Vesle 51308 51140 1861 3,20 577 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Jonquery 51309 51700 119 4,34 28 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Jouy-lès-Reims 51310 51390 215 1,86 115 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Jussecourt-Minecourt 51311 51340 210 8,92 24 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Juvigny 51312 51150 922 21,37 44 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
L’Épine 51231 51460 622 30,51 20 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
La Caure 51100 51270 99 8,55 11 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
La Celle-sous-Chantemerle 51103 51260 145 12,03 13 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
La Chapelle-Felcourt 51126 51800 51 9,58 5 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
La Chapelle-Lasson 51127 51260 85 15,04 6 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
La Chapelle-sous-Orbais 51128 51270 54 14,54 4 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
La Chaussée-sur-Marne 51141 51240 796 22,05 37 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
La Cheppe 51147 51600 334 23,90 14 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
La Croix-en-Champagne 51197 51600 78 16,58 5 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
La Forestière 51258 51120 222 22,67 10 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
La Neuville-au-Pont 51399 51800 549 15,11 37 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
La Neuville-aux-Bois 51397 51330 148 14,48 10 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
La Neuville-aux-Larris 51398 51480 162 1,64 98 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
La Noue 51407 51310 402 13,34 30 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
La Veuve 51617 51520 620 24,41 26 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
La Villeneuve-lès-Charleville 51626 51120 114 11,17 10 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
La Ville-sous-Orbais 51639 51270 52 11,05 5 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Lachy 51313 51120 329 16,89 19 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Lagery 51314 51170 210 9,34 22 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Landricourt 51315 51290 154 5,88 27 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Larzicourt 51316 51290 280 16,86 17 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Laval-sur-Tourbe 51317 51600 60 14,58 4 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Lavannes 51318 51110 607 17,77 35 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Le Baizil 51033 51270 257 14,49 18 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Le Breuil 51085 51210 391 16,01 25 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Le Buisson 51095 51300 87 6,77 12 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Le Châtelier 51133 51330 57 10,70 5 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Le Chemin 51143 51800 52 6,24 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Le Fresne 51260 51240 75 17,71 4 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Le Gault-Soigny 51264 51210 540 26,09 21 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Le Meix-Saint-Epoing 51360 51120 272 11,29 24 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Le Meix-Tiercelin 51361 51320 179 19,41 9 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Le Mesnil-sur-Oger 51367 51190 1116 7,91 142 Vertus-Plaine Champenoise
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Le Thoult-Trosnay 51570 51210 101 14,89 7 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Le Vézier 51618 51210 193 12,39 16 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Le Vieil-Dampierre 51619 51330 119 13,78 9 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Lenharrée 51319 51230 92 17,75 5 Châlons-en-Champagne-3
Fère-Champenoise
Châlons-en-Champagne
Épernay
Châlons-en-Champagne
Les Charmontois 51132 51330 119 14,65 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Les Essarts-lès-Sézanne 51235 51120 259 16,79 16 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Les Essarts-le-Vicomte 51236 51310 142 11,29 13 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Les Grandes-Loges 51278 51400 272 12,82 21 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Les Istres-et-Bury 51302 51190 98 5,15 19 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Les Mesneux 51365 51370 852 4,26 199 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Les Petites-Loges 51428 51400 490 4,87 101 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Les Rivières-Henruel 51463 51300 178 11,97 15 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Leuvrigny 51320 51700 352 8,00 44 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Lhéry 51321 51170 84 6,08 13 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Lignon 51322 51290 129 7,50 17 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Linthelles 51323 51230 108 11,02 10 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Linthes 51324 51230 118 9,03 13 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Lisse-en-Champagne 51325 51300 122 8,29 15 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Livry-Louvercy 51326 51400 1112 30,74 36 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Loisy-en-Brie 51327 51130 210 15,09 14 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Loisy-sur-Marne 51328 51300 1095 14,07 78 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Loivre 51329 51220 1283 10,24 125 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Ludes 51333 51500 635 12,22 52 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Luxémont-et-Villotte 51334 51300 445 9,19 47 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Maffrécourt 51336 51800 57 6,74 8 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Magenta 51663 51530 1717 0,97 1780 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Magneux 51337 51170 283 3,19 87 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Mailly-Champagne 51338 51500 672 10,06 68 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Mairy-sur-Marne 51339 51240 548 20,78 26 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Maisons-en-Champagne 51340 51300 528 29,14 18 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Malmy 51341 51800 34 4,83 7 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Mancy 51342 51530 254 3,57 72 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Marcilly-sur-Seine 51343 51260 643 10,01 65 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Mardeuil 51344 51530 1513 9,19 167 Épernay-1
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Mareuil-en-Brie 51345 51270 270 8,89 30 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Mareuil-le-Port 51346 51700 1179 8,96 133 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Marfaux 51348 51170 131 6,75 21 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Margerie-Hancourt 51349 51290 190 21,87 9 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Margny 51350 51210 117 10,53 11 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Marigny 51351 51230 107 11,73 9 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Marolles 51352 51300 900 4,38 206 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Marsangis 51353 51260 48 6,74 8 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Marson 51354 51240 294 30,76 10 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Massiges 51355 51800 48 8,19 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Matignicourt-Goncourt 51356 51300 144 9,25 15 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Matougues 51357 51510 612 13,77 45 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Maurupt-le-Montois 51358 51340 580 18,12 32 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Mécringes 51359 51210 199 10,68 18 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Merfy 51362 51220 607 6,69 91 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Merlaut 51363 51300 241 5,04 48 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Méry-Prémecy 51364 51390 61 5,11 12 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Minaucourt-le-Mesnil-lès-Hurlus 51368 51800 50 23,04 2 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Mœurs-Verdey 51369 51120 319 13,18 24 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Moiremont 51370 51800 205 16,98 12 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Moivre 51371 51240 62 21,84 3 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Moncetz-l’Abbaye 51373 51290 95 6,95 14 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Moncetz-Longevas 51372 51470 541 7,24 74 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Mondement-Montgivroux 51374 51120 33 7,37 5 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Montbré 51375 51500 258 3,08 84 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Montépreux 51377 51320 43 15,41 3 Châlons-en-Champagne-3
Fère-Champenoise
Châlons-en-Champagne
Épernay
Châlons-en-Champagne
Montgenost 51376 51260 157 8,40 19 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Monthelon 51378 51530 356 2,66 132 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Montigny-sur-Vesle 51379 51140 521 9,46 56 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Montmirail 51380 51210 3611 48,82 75 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Montmort-Lucy 51381 51270 603 29,17 20 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Mont-sur-Courville 51382 51170 130 5,94 22 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Morangis 51384 51530 382 8,65 43 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Morsains 51386 51210 132 14,33 9 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Moslins 51387 51530 312 11,72 27 Vertus-Plaine Champenoise
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Mourmelon-le-Grand 51388 51400 5183 23,21 228 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Mourmelon-le-Petit 51389 51400 805 12,19 66 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moussy 51390 51530 748 2,81 262 Épernay-2
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Muizon 51391 51140 2187 7,15 300 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Mutigny 51392 51160 191 3,75 52 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Nanteuil-la-Forêt 51393 51480 267 14,55 17 Épernay-1
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Grande Vallée de la Marne
Nesle-la-Reposte 51395 51120 103 10,64 9 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Nesle-le-Repons 51396 51700 153 5,07 31 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Neuvy 51402 51310 244 17,11 14 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Nogent-l’Abbesse 51403 51420 541 10,16 55 Bourgogne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Noirlieu 51404 51330 105 13,73 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Norrois 51406 51300 148 4,14 36 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Nuisement-sur-Coole 51409 51240 352 15,13 23 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Œuilly 51410 51480 635 9,30 67 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Ognes 51412 51230 65 7,79 9 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Oiry 51413 51530 835 10,76 78 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Olizy 51414 51700 164 4,57 36 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Omey 51415 51240 216 3,94 56 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Orbais-l’Abbaye 51416 51270 572 16,03 36 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Orconte 51417 51300 400 13,65 30 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Ormes 51418 51370 441 6,31 71 Fismes-Montagne de Reims
Reims-1
Reims
Reims
Grand Reims
Outines 51419 51290 134 15,42 9 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Outrepont 51420 51300 86 3,72 24 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Oyes 51421 51120 79 7,69 9 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Pargny-lès-Reims 51422 51390 456 3,62 123 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Pargny-sur-Saulx 51423 51340 1896 12,44 154 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Passavant-en-Argonne 51424 51800 211 7,24 29 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Passy-Grigny 51425 51700 378 11,99 32 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Péas 51426 51120 67 7,69 9 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Pévy 51429 51140 211 7,40 29 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Pierre-Morains 51430 51130 95 13,44 7 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Pierry 51431 51530 1201 5,16 229 Épernay-2
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Pleurs 51432 51230 870 16,72 53 Vertus-Plaine Champenoise
Sézanne
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Plichancourt 51433 51300 241 5,89 41 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Plivot 51434 51150 753 12,60 60 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Pocancy 51435 51130 168 26,93 6 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Pogny 51436 51240 920 14,05 66 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Poilly 51437 51170 95 4,45 21 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Poix 51438 51460 72 14,72 5 Argonne Suippe et Vesle
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Pomacle 51439 51110 438 11,19 39 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Pontfaverger-Moronvilliers 51440 51490 1749 31,52 55 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Ponthion 51441 51300 111 7,26 16 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Possesse 51442 51330 168 35,87 5 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Potangis 51443 51260 127 8,87 14 Vertus-Plaine Champenoise
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Pouillon 51444 51220 495 2,78 178 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Pourcy 51445 51480 190 8,35 21 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Pringy 51446 51300 409 15,34 27 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Prosnes 51447 51400 495 32,79 15 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Prouilly 51448 51140 563 10,19 55 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Prunay 51449 51360 1039 18,41 56 Reims-8
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Puisieulx 51450 51500 413 9,07 45 Reims-8
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Queudes 51451 51120 99 10,06 10 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Rapsécourt 51452 51330 34 7,23 5 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Recy 51453 51520 1036 14,38 72 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Reims 51454 51100 183.113 47,02 4 Reims-1
Reims-2
Reims-3
Reims-4
Reims-5
Reims-6
Reims-7
Reims-8
Reims-9
Reims-1
Reims-2
Reims-3
Reims-4
Reims-5
Reims-6
Reims-7
Reims-8
Reims-9
Reims-10
Reims
Reims
Grand Reims
Reims-la-Brûlée 51455 51300 232 6,51 36 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Remicourt 51456 51330 56 9,37 6 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Reuil 51457 51480 282 5,36 54 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Reuves 51458 51120 75 6,40 11 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Réveillon 51459 51310 105 6,72 16 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Rieux 51460 51210 200 11,56 17 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Rilly-la-Montagne 51461 51500 1000 8,87 114 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Romain 51464 51140 322 8,46 39 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Romery 51465 51480 154 2,07 76 Dormans-Paysages de Champagne
Ay
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Romigny 51466 51170 211 11,35 19 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Rosnay 51468 51390 346 5,54 61 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Rouffy 51469 51130 114 5,69 20 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Rouvroy-Ripont 51470 51800 10 11,77 1 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Sacy 51471 51500 375 5,56 68 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Amand-sur-Fion 51472 51300 1025 28,40 37 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Bon 51473 51310 112 8,00 14 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Brice-Courcelles 51474 51370 3453 4,16 825 Reims-5
Reims-8
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Chéron 51475 51290 62 9,16 7 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Sainte-Gemme 51480 51700 139 7,25 19 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Sainte-Marie-à-Py 51501 51600 198 26,92 7 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Sainte-Marie-du-Lac-Nuisement 51277 51290 268 17,35 15 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Sainte-Menehould 51507 51800 4110 57,11 73 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Saint-Étienne-au-Temple 51476 51460 813 11,94 68 Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Étienne-sur-Suippe 51477 51110 313 7,74 40 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Eulien 51478 52100 452 8,06 58 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Saint-Euphraise-et-Clairizet 51479 51390 233 4,91 47 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Germain-la-Ville 51482 51240 669 11,74 57 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Saint-Gibrien 51483 51510 522 4,04 125 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Gilles 51484 51170 288 6,37 44 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Hilaire-au-Temple 51485 51400 337 6,15 54 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Hilaire-le-Grand 51486 51600 352 42,39 8 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Saint-Hilaire-le-Petit 51487 51490 342 22,76 15 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Imoges 51488 51160 318 17,13 18 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Saint-Jean-devant-Possesse 51489 51330 31 5,33 6 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Jean-sur-Moivre 51490 51240 206 15,07 13 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Saint-Jean-sur-Tourbe 51491 51600 96 17,04 6 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Saint-Just-Sauvage 51492 51260 1486 17,74 85 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Léonard 51493 51500 108 3,04 36 Reims-8
Reims-7
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Loup 51495 51120 84 6,88 12 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Lumier-en-Champagne 51496 51300 260 8,56 31 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Lumier-la-Populeuse 51497 51340 48 2,38 20 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Mard-lès-Rouffy 51499 51130 164 6,90 24 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Saint-Mard-sur-Auve 51498 51800 64 10,10 6 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Saint-Mard-sur-le-Mont 51500 51330 120 13,69 9 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Saint-Martin-aux-Champs 51502 51240 100 7,20 13 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Saint-Martin-d’Ablois 51002 51530 1438 21,88 66 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Saint-Martin-l’Heureux 51503 51490 84 13,66 6 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Martin-sur-le-Pré 51504 51520 794 11,89 65 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Masmes 51505 51490 457 6,58 68 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Memmie 51506 51470 5548 12,64 442 Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne-4
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Ouen-Domprot 51508 51320 206 37,28 5 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Saint-Pierre 51509 51510 295 10,27 28 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Quentin-les-Marais 51510 51300 138 6,56 21 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Quentin-le-Verger 51511 51120 122 10,63 11 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Quentin-sur-Coole 51512 51240 102 8,79 10 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson 51513 51290 519 21,85 24 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Saint-Remy-sous-Broyes 51514 51120 104 7,75 14 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Remy-sur-Bussy 51515 51600 343 34,65 10 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Saint-Saturnin 51516 51260 58 7,96 7 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Souplet-sur-Py 51517 51600 128 21,20 6 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Thierry 51518 51220 636 7,59 85 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Thomas-en-Argonne 51519 51800 38 4,43 8 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Saint-Utin 51520 51290 83 10,17 9 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Saint-Vrain 51521 51340 226 11,57 20 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Sapignicourt 51522 52100 403 4,82 82 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Sarcy 51523 51170 249 6,90 35 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Saron-sur-Aube 51524 51260 303 16,43 18 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Sarry 51525 51520 2054 20,01 103 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saudoy 51526 51120 360 12,66 29 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Savigny-sur-Ardres 51527 51170 266 8,95 29 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Scrupt 51528 51340 134 11,46 12 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Selles 51529 51490 402 11,34 35 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Sept-Saulx 51530 51400 605 18,30 33 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Sermaize-les-Bains 51531 51250 1967 17,69 111 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Sermiers 51532 51500 553 18,23 30 Fismes-Montagne de Reims
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Servon-Melzicourt 51533 51800 109 25,78 4 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Serzy-et-Prin 51534 51170 196 7,36 25 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Sézanne 51535 51120 4912 22,82 219 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Sillery 51536 51500 1736 9,20 190 Reims-8
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Sivry-Ante 51537 51800 180 21,60 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Sogny-aux-Moulins 51538 51520 114 6,69 17 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Sogny-en-l’Angle 51539 51340 57 6,66 8 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Soizy-aux-Bois 51542 51120 183 7,28 25 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Somme-Bionne 51543 51800 84 9,21 9 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Sommepy-Tahure 51544 51600 626 68,24 9 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Sommesous 51545 51320 533 37,04 14 Châlons-en-Champagne-3
Sompuis
Châlons-en-Champagne
Vitry-le-François
Châlons-en-Champagne
Somme-Suippe 51546 51600 468 31,51 15 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Somme-Tourbe 51547 51600 144 19,39 7 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Somme-Vesle 51548 51460 428 35,31 12 Argonne Suippe et Vesle
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Somme-Yèvre 51549 51330 113 21,57 5 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Sompuis 51550 51320 302 43,82 7 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Somsois 51551 51290 197 21,31 9 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Songy 51552 51240 265 15,06 18 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Souain-Perthes-lès-Hurlus 51553 51600 236 53,12 4 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Soudé 51555 51320 185 31,94 6 Châlons-en-Champagne-3
Sompuis
Châlons-en-Champagne
Vitry-le-François
Châlons-en-Champagne
Soudron 51556 51320 305 43,02 7 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Soulanges 51557 51300 478 12,37 39 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Soulières 51558 51130 141 6,04 23 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Suippes 51559 51600 3931 42,25 94 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Suizy-le-Franc 51560 51270 108 6,05 18 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Taissy 51562 51500 2208 11,53 193 Reims-8
Reims-7
Reims
Reims
Grand Reims
Talus-Saint-Prix 51563 51270 110 6,20 18 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Thaas 51565 51230 97 10,47 10 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Thibie 51566 51510 289 10,46 28 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Thiéblemont-Farémont 51567 51300 549 9,25 60 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Thil 51568 51220 297 2,11 140 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Thillois 51569 51370 426 6,35 64 Fismes-Montagne de Reims
Reims-1
Reims
Reims
Grand Reims
Tilloy-et-Bellay 51572 51460 212 19,34 11 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Tinqueux 51573 51430 10.096 4,15 2 Reims-4
Reims-1
Reims
Reims
Grand Reims
Togny-aux-Bœufs 51574 51240 137 9,98 14 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Tours-sur-Marne 51576 51150 1379 23,51 59 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Tramery 51577 51170 151 3,56 42 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Trécon 51578 51130 79 12,45 6 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Tréfols 51579 51210 161 14,39 11 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Trépail 51580 51380 431 8,37 52 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Treslon 51581 51140 239 3,97 59 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Trigny 51582 51140 541 12,21 44 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Trois-Fontaines-l’Abbaye 51583 51340 206 43,71 5 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Trois-Puits 51584 51500 155 2,14 73 Reims-8
Reims-7
Reims
Reims
Grand Reims
Troissy 51585 51700 860 15,46 60 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Unchair 51586 51170 165 3,73 44 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Vadenay 51587 51400 246 19,65 13 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Val de Livre 51564 51150 646 22,34 28 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Val-des-Marais 51158 51130 566 39,85 14 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Val-de-Vesle 51571 51360 916 37,15 25 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Val-de-Vière 51218 51340 129 19,25 7 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Valmy 51588 51800 292 24,28 12 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vanault-le-Châtel 51589 51330 178 34,78 5 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vanault-les-Dames 51590 51340 366 19,97 18 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vandeuil 51591 51140 210 5,35 42 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Vandières 51592 51700 312 13,20 24 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Vassimont-et-Chapelaine 51594 51320 60 21,73 3 Châlons-en-Champagne-3
Fère-Champenoise
Châlons-en-Champagne
Épernay
Châlons-en-Champagne
Vatry 51595 51320 148 8,39 16 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Vauchamps 51596 51210 356 12,88 28 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Vauciennes 51597 51480 334 5,08 66 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Vauclerc 51598 51300 500 6,09 82 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vaudemange 51599 51380 301 13,12 23 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Reims
Châlons-en-Champagne
Grand Reims
Vaudesincourt 51600 51600 88 12,64 7 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Vavray-le-Grand 51601 51300 166 7,00 24 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vavray-le-Petit 51602 51300 66 5,39 12 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vélye 51603 51130 187 10,68 17 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Ventelay 51604 51140 258 14,74 18 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Venteuil 51605 51480 533 6,25 86 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Verdon 51607 51210 211 11,39 18 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Vernancourt 51608 51330 90 8,98 10 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Verneuil 51609 51700 840 13,14 64 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Verrières 51610 51800 412 5,80 73 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vert-Toulon 51611 51130 295 22,04 14 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Verzenay 51613 51360 1062 10,62 99 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Verzy 51614 51380 992 13,37 75 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Vésigneul-sur-Marne 51616 51240 240 7,86 31 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Vienne-la-Ville 51620 51800 173 7,48 23 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vienne-le-Château 51621 51800 524 51,36 10 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Ville-Dommange 51622 51390 401 3,40 118 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Ville-en-Selve 51623 51500 274 8,84 31 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Ville-en-Tardenois 51624 51170 661 11,20 59 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Villeneuve-la-Lionne 51625 51310 286 15,27 19 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Villeneuve-Renneville-Chevigny 51627 51130 314 17,17 18 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Villeneuve-Saint-Vistre-et-Villevotte 51628 51120 124 9,51 13 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Villers-Allerand 51629 51500 876 12,30 72 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Villers-aux-Bois 51630 51130 325 5,11 64 Vertus-Plaine Champenoise
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Villers-aux-Nœuds 51631 51500 176 6,44 27 Reims-4
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Villers-en-Argonne 51632 51800 229 9,57 24 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Villers-Franqueux 51633 51220 298 3,29 90 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Villers-le-Château 51634 51510 250 20,94 12 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Villers-le-Sec 51635 51250 121 5,80 21 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Villers-Marmery 51636 51380 536 10,73 50 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Villers-sous-Châtillon 51637 51700 213 4,84 44 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Villeseneux 51638 51130 232 25,86 9 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Ville-sur-Tourbe 51640 51800 232 11,13 22 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Villevenard 51641 51270 214 13,28 16 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Villiers-aux-Corneilles 51642 51260 108 5,88 18 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Vinay 51643 51530 609 3,09 195 Épernay-2
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Vincelles 51644 51700 297 3,55 84 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Vindey 51645 51120 121 7,94 16 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Virginy 51646 51800 86 12,28 7 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vitry-en-Perthois 51647 51300 844 17,49 49 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vitry-la-Ville 51648 51240 367 9,24 39 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Vitry-le-François 51649 51300 12.552 6,45 2 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Voilemont 51650 51800 43 5,81 7 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vouarces 51652 51260 65 5,96 12 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Vouillers 51654 51340 255 8,28 30 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Vouzy 51655 51130 293 9,44 31 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Vraux 51656 51150 460 12,80 36 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Vrigny 51657 51390 223 4,46 48 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Vroil 51658 51330 104 10,34 10 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Wargemoulin-Hurlus 51659 51800 46 15,17 3 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Warmeriville 51660 51110 2407 23,25 101 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Witry-lès-Reims 51662 51420 5017 16,49 304 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2018:

2017:

2016: