Lischt vun dr Gmeina im Département Marne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Marne zellt àlla die 613 Gmeina ìm Département Marne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit April 2017
Arrondissement bìs März 2017
Kommünàlverbànd
Ablancourt 51001 51240 162 7,07 22 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Aigny 51003 51150 275 11,24 25 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Allemanche-Launay-et-Soyer 51004 51260 111 15,24 7 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Allemant 51005 51120 164 15,77 10 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Alliancelles 51006 51250 142 6,93 20 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Ambonnay 51007 51150 970 11,80 83 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Ambrières 51008 51290 226 10,07 22 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Anglure 51009 51260 879 8,05 107 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Angluzelles-et-Courcelles 51010 51230 146 13,70 11 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Anthenay 51012 51700 70 6,64 11 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Aougny 51013 51170 100 7,47 14 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Arcis-le-Ponsart 51014 51170 313 15,43 21 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Argers 51015 51800 117 6,97 16 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Arrigny 51016 51290 244 16,08 16 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Arzillières-Neuville 51017 51290 327 12,23 27 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Athis 51018 51150 887 16,88 52 Vertus-Plaine Champenoise
Écury-sur-Coole
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Aubérive 51019 51600 238 27,50 8 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Aubilly 51020 51170 53 3,16 16 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Aulnay-l’Aître 51022 51240 181 8,36 19 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Aulnay-sur-Marne 51023 51150 259 9,07 27 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Auménancourt 51025 51110 1048 12,82 79 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Auve 51027 51800 298 23,30 12 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Avenay-Val-d’Or 51028 51160 1026 12,49 79 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Avize 51029 51190 1740 7,62 235 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Aÿ-Champagne 51030 51160 5592 31,94 180 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Baconnes 51031 51400 270 20,86 13 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Châlons-en-Champagne
Reims
Châlons-en-Champagne
Bagneux 51032 51260 448 13,80 34 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Bannay 51034 51270 19 7,06 2 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Bannes 51035 51230 273 23,33 13 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Barbonne-Fayel 51036 51120 502 24,35 20 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Baslieux-lès-Fismes 51037 51170 327 5,62 55 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Baslieux-sous-Châtillon 51038 51700 191 5,88 32 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Bassu 51039 51300 103 10,29 12 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bassuet 51040 51300 257 8,42 30 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Baudement 51041 51260 110 8,57 13 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Baye 51042 51270 410 17,98 23 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Bazancourt 51043 51110 2212 11,64 175 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Beaumont-sur-Vesle 51044 51360 825 5,69 139 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Beaunay 51045 51270 106 3,53 32 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Beine-Nauroy 51046 51490 1010 42,68 24 Bourgogne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Belval-en-Argonne 51047 51330 47 12,17 4 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Belval-sous-Châtillon 51048 51480 147 7,15 22 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Bergères-lès-Vertus 51049 51130 615 18,28 34 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Bergères-sous-Montmirail 51050 51210 123 10,52 12 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Berméricourt 51051 51220 205 8,01 25 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Berru 51052 51420 574 13,65 39 Bourgogne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Berzieux 51053 51800 74 11,67 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Bétheniville 51054 51490 1275 17,74 72 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Bétheny 51055 51450 6971 19,90 335 Reims-5
Reims-4
Reims
Reims
Grand Reims
Bethon 51056 51260 281 15,23 19 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Bettancourt-la-Longue 51057 51330 78 6,09 13 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bezannes 51058 51430 2121 8,01 190 Reims-4
Reims-5
Reims
Reims
Grand Reims
Bignicourt-sur-Marne 51059 51300 343 2,83 125 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Bignicourt-sur-Saulx 51060 51340 190 11,01 17 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Billy-le-Grand 51061 51400 121 7,26 17 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Reims
Châlons-en-Champagne
Grand Reims
Binarville 51062 51800 99 16,61 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Binson-et-Orquigny 51063 51700 169 3,39 52 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Blacy 51065 51300 657 17,26 39 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Blaise-sous-Arzillières 51066 51300 342 6,89 49 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Blancs-Coteaux 51612 51130
51190
3325 65,81 51 Vertus-Plaine Champenoise
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Blesme 51068 51340 214 6,70 33 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bligny 51069 51170 122 2,59 48 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Boissy-le-Repos 51070 51210 220 15,30 15 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Bouchy-Saint-Genest 51071 51310 193 19,69 10 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Bouilly 51072 51390 203 5,64 33 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Bouleuse 51073 51170 212 4,11 50 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Boult-sur-Suippe 51074 51110 1705 19,75 86 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Bourgogne-Fresne 51075 51110 1396 26,84 52 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Boursault 51076 51480 451 16,45 27 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Bouvancourt 51077 51140 193 12,91 15 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Bouy 51078 51400 567 22,46 25 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Bouzy 51079 51150 921 6,26 150 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Brandonvillers 51080 51290 184 11,69 15 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Branscourt 51081 51140 309 3,72 77 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Braux-Sainte-Cohière 51082 51800 96 6,21 15 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Braux-Saint-Remy 51083 51800 86 9,57 9 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Bréban 51084 51320 81 10,57 8 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Breuil-sur-Vesle 51086 51140 342 6,46 54 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Breuvery-sur-Coole 51087 51240 217 10,06 22 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Brimont 51088 51220 432 12,61 34 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Brouillet 51089 51170 77 4,58 18 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Broussy-le-Grand 51090 51230 312 21,31 15 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Broussy-le-Petit 51091 51230 129 11,62 11 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Broyes 51092 51120 361 15,24 24 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Brugny-Vaudancourt 51093 51530 450 19,87 23 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Brusson 51094 51300 184 4,86 40 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bussy-le-Château 51097 51600 171 23,93 7 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Bussy-le-Repos 51098 51330 135 22,64 6 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Bussy-Lettrée 51099 51320 341 33,48 10 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Caurel 51101 51110 655 9,79 64 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Cauroy-lès-Hermonville 51102 51220 491 10,27 50 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Cernay-en-Dormois 51104 51800 150 24,82 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Cernay-lès-Reims 51105 51420 1426 16,49 82 Reims-8
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Cernon 51106 51240 128 16,10 8 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Chaintrix-Bierges 51107 51130 329 10,31 31 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Châlons-en-Champagne 51108 51000 44.753 26,05 2 Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne-4
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-sur-Vesle 51109 51140 192 4,45 45 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Chaltrait 51110 51130 58 6,69 9 Vertus-Plaine Champenoise
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Chambrecy 51111 51170 148 6,12 24 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Chamery 51112 51500 416 5,27 77 Fismes-Montagne de Reims
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Champaubert 51113 51270 121 12,75 10 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Champfleury 51115 51500 551 4,02 132 Reims-4
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Champguyon 51116 51310 274 16,63 16 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Champigneul-Champagne 51117 51150 314 29,66 10 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Champigny 51118 51370 1493 4,49 307 Reims-4
Reims-8
Reims
Reims
Grand Reims
Champillon 51119 51160 505 1,46 346 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Champlat-et-Boujacourt 51120 51480 165 6,36 27 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Champvoisy 51121 51700 249 9,20 28 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Changy 51122 51300 118 6,26 19 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Chantemerle 51124 51260 44 8,51 5 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Chapelaine 51125 51290 49 9,19 5 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Charleville 51129 51120 238 17,67 14 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Charmont 51130 51330 227 22,79 10 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Châtelraould-Saint-Louvent 51134 51300 233 16,91 14 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Châtillon-sur-Broué 51135 51290 77 6,63 11 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Châtillon-sur-Marne 51136 51700 668 11,69 61 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Châtillon-sur-Morin 51137 51310 217 18,05 11 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Châtrices 51138 51800 34 19,53 2 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Chaudefontaine 51139 51800 320 12,98 25 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Chaumuzy 51140 51170 378 19,94 19 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Chavot-Courcourt 51142 51530 343 4,42 80 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Cheminon 51144 51250 609 27,60 22 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Chenay 51145 51140 227 3,89 62 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Cheniers 51146 51510 107 15,58 7 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Cheppes-la-Prairie 51148 51240 177 20,02 9 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Chepy 51149 51240 429 8,68 49 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Cherville 51150 51150 81 3,76 21 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Chichey 51151 51120 175 7,40 23 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Chigny-les-Roses 51152 51500 556 4,38 128 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Chouilly 51153 51530 1019 16,12 63 Épernay-2
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Clamanges 51154 51130 206 23,59 9 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Clesles 51155 51260 623 13,26 48 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Cloyes-sur-Marne 51156 51300 129 6,29 22 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Coizard-Joches 51157 51270 75 10,78 7 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Compertrix 51160 51510 1490 4,76 321 Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Condé-sur-Marne 51161 51150 805 12,30 66 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Conflans-sur-Seine 51162 51260 641 6,14 108 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Congy 51163 51270 262 17,47 14 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Connantray-Vaurefroy 51164 51230 159 28,83 6 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Connantre 51165 51230 1084 28,55 39 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Contault 51166 51330 66 9,62 7 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Coole 51167 51320 145 29,92 5 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Coolus 51168 51510 222 13,18 17 Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Corbeil 51169 51320 92 9,72 10 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Corfélix 51170 51210 112 8,27 13 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Cormicy 51171 51220 1476 31,74 46 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Cormontreuil 51172 51350 6524 4,62 1379 Reims-8
Reims-7
Reims
Reims
Grand Reims
Cormoyeux 51173 51480 117 2,17 54 Dormans-Paysages de Champagne
Ay
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Corribert 51174 51270 60 9,71 6 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Corrobert 51175 51210 205 14,26 14 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Corroy 51176 51230 163 19,97 8 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Coulommes-la-Montagne 51177 51390 208 2,70 81 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Coupetz 51178 51240 78 10,65 7 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Coupéville 51179 51240 161 30,42 6 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Courcelles-Sapicourt 51181 51140 378 3,86 93 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Courcemain 51182 51260 104 9,96 11 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Courcy 51183 51220 1053 15,50 67 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Courdemanges 51184 51300 392 19,16 20 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Courgivaux 51185 51310 328 10,72 29 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Courjeonnet 51186 51270 46 5,55 9 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Courlandon 51187 51170 288 3,40 86 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Courmas 51188 51390 209 2,87 71 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Courtagnon 51190 51480 63 3,95 16 Fismes-Montagne de Reims
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Courtémont 51191 51800 61 10,57 6 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Courthiézy 51192 51700 360 5,89 62 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Courtisols 51193 51460 2425 65,62 37 Argonne Suippe et Vesle
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Courville 51194 51170 455 11,94 39 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Couvrot 51195 51300 848 8,05 110 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Cramant 51196 51530 894 5,37 163 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Crugny 51198 51170 647 12,46 50 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Cuchery 51199 51480 405 7,03 58 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Cuis 51200 51530 386 8,27 48 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Cuisles 51201 51700 133 2,78 51 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Cumières 51202 51480 759 2,99 260 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Cuperly 51203 51400 228 20,92 11 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Damery 51204 51480 1438 15,44 94 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Dampierre-au-Temple 51205 51400 273 10,26 26 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Dampierre-le-Château 51206 51330 106 11,13 9 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Dampierre-sur-Moivre 51208 51240 113 11,55 10 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Dizy 51210 51530 1524 3,23 480 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Dommartin-Dampierre 51211 51800 69 8,27 9 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Dommartin-Lettrée 51212 51320 153 32,67 5 Châlons-en-Champagne-3
Sompuis
Châlons-en-Champagne
Vitry-le-François
Châlons-en-Champagne
Dommartin-sous-Hans 51213 51800 57 6,49 8 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Dommartin-Varimont 51214 51330 138 23,60 6 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Dompremy 51215 51300 146 3,65 42 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Dontrien 51216 51490 272 12,66 19 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Dormans 51217 51700 2921 22,58 130 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Drosnay 51219 51290 216 18,62 11 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Drouilly 51220 51300 135 2,43 56 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Éclaires 51222 51800 96 10,96 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Écollemont 51223 51290 53 2,81 20 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Écriennes 51224 51300 174 6,36 27 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Écueil 51225 51500 304 7,03 44 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Écury-le-Repos 51226 51230 59 9,96 6 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Écury-sur-Coole 51227 51240 501 18,30 27 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Élise-Daucourt 51228 51800 96 15,32 7 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Épense 51229 51330 124 11,32 11 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Épernay 51230 51200 22.671 22,69 1 Épernay-1
Épernay-2
Épernay-1
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Époye 51232 51490 430 15,35 29 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Escardes 51233 51310 78 14,49 6 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Esclavolles-Lurey 51234 51260 589 9,47 63 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Esternay 51237 51310 1871 31,98 61 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Étoges 51238 51270 469 14,57 31 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Étréchy 51239 51130 108 6,64 16 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Étrepy 51240 51340 139 7,63 18 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Euvy 51241 51230 83 14,43 6 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Fagnières 51242 51510 4834 19,48 244 Châlons-en-Champagne-1
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Faux-Fresnay 51243 51230 318 27,26 12 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Faux-Vésigneul 51244 51320 244 39,42 6 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Faverolles-et-Coëmy 51245 51170 566 5,48 101 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Favresse 51246 51300 224 10,31 22 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Fèrebrianges 51247 51270 151 7,19 23 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Fère-Champenoise 51248 51230 2145 65,89 33 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Festigny 51249 51700 399 25,63 16 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Fismes 51250 51170 5487 16,75 324 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Flavigny 51251 51190 165 7,98 21 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Fleury-la-Rivière 51252 51480 516 7,98 65 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Florent-en-Argonne 51253 51800 235 12,29 20 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Fontaine-Denis-Nuisy 51254 51120 234 13,17 18 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Fontaine-en-Dormois 51255 51800 13 5,29 4 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Fontaine-sur-Ay 51256 51160 343 7,72 44 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Francheville 51259 51240 207 9,43 22 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Frignicourt 51262 51300 1876 9,70 193 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Fromentières 51263 51210 377 8,88 43 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Gaye 51265 51120 588 21,13 28 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Germaine 51266 51160 514 14,87 34 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Germigny 51267 51390 180 2,39 78 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Germinon 51268 51130 174 19,61 9 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Giffaumont-Champaubert 51269 51290 272 28,16 9 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Gigny-Bussy 51270 51290 228 22,45 10 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Givry-en-Argonne 51272 51330 448 7,66 59 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Givry-lès-Loisy 51273 51130 72 5,05 15 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Gizaucourt 51274 51800 115 7,79 15 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Glannes 51275 51300 189 13,10 15 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Gourgançon 51276 51230 149 29,15 5 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Granges-sur-Aube 51279 51260 184 8,06 23 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Gratreuil 51280 51800 28 4,77 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Grauves 51281 51190 619 7,84 81 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Gueux 51282 51390 1687 8,86 188 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Hans 51283 51800 146 19,50 8 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Haussignémont 51284 51300 286 2,78 100 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Haussimont 51285 51320 140 17,63 8 Châlons-en-Champagne-3
Fère-Champenoise
Châlons-en-Champagne
Épernay
Châlons-en-Champagne
Hauteville 51286 51290 241 10,78 23 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Hautvillers 51287 51160 695 11,77 63 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Heiltz-l’Évêque 51290 51340 301 9,43 32 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Heiltz-le-Hutier 51288 51300 234 10,84 22 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Heiltz-le-Maurupt 51289 51340 420 16,27 26 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Hermonville 51291 51220 1417 13,30 111 Bourgogne
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Herpont 51292 51460 136 23,00 6 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Heutrégiville 51293 51110 444 11,63 35 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Hourges 51294 51140 81 4,34 19 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Huiron 51295 51300 302 13,28 23 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Humbauville 51296 51320 79 16,85 5 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Igny-Comblizy 51298 51700 412 40,74 10 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Isles-sur-Suippe 51299 51110 898 12,39 70 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Isle-sur-Marne 51300 51290 99 5,47 19 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Isse 51301 51150 115 10,81 11 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Jâlons 51303 51150 561 10,35 56 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Janvilliers 51304 51210 167 8,74 19 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Janvry 51305 51390 131 1,94 70 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Joiselle 51306 51310 100 9,76 10 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Jonchery-sur-Suippe 51307 51600 222 24,74 9 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Jonchery-sur-Vesle 51308 51140 1860 3,20 577 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Jonquery 51309 51700 114 4,34 28 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Jouy-lès-Reims 51310 51390 220 1,86 115 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Jussecourt-Minecourt 51311 51340 208 8,92 24 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Juvigny 51312 51150 925 21,37 44 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
L’Épine 51231 51460 644 30,51 20 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
La Caure 51100 51270 103 8,55 11 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
La Celle-sous-Chantemerle 51103 51260 143 12,03 13 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
La Chapelle-Felcourt 51126 51800 50 9,58 5 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
La Chapelle-Lasson 51127 51260 85 15,04 6 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
La Chapelle-sous-Orbais 51128 51270 54 14,54 4 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
La Chaussée-sur-Marne 51141 51240 781 22,05 37 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
La Cheppe 51147 51600 335 23,90 14 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
La Croix-en-Champagne 51197 51600 78 16,58 5 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
La Forestière 51258 51120 217 22,67 10 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
La Neuville-au-Pont 51399 51800 546 15,11 37 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
La Neuville-aux-Bois 51397 51330 143 14,48 10 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
La Neuville-aux-Larris 51398 51480 170 1,64 98 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
La Noue 51407 51310 407 13,34 30 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
La Veuve 51617 51520 614 24,41 26 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
La Villeneuve-lès-Charleville 51626 51120 113 11,17 10 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
La Ville-sous-Orbais 51639 51270 49 11,05 5 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Lachy 51313 51120 331 16,89 19 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Lagery 51314 51170 217 9,34 22 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Landricourt 51315 51290 148 5,88 27 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Larzicourt 51316 51290 279 16,86 17 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Laval-sur-Tourbe 51317 51600 58 14,58 4 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Lavannes 51318 51110 592 17,77 35 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Le Baizil 51033 51270 253 14,49 18 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Le Breuil 51085 51210 387 16,01 25 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Le Buisson 51095 51300 92 6,77 12 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Le Châtelier 51133 51330 60 10,70 5 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Le Chemin 51143 51800 50 6,24 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Le Fresne 51260 51240 77 17,71 4 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Le Gault-Soigny 51264 51210 529 26,09 21 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Le Meix-Saint-Epoing 51360 51120 282 11,29 24 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Le Meix-Tiercelin 51361 51320 175 19,41 9 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Le Mesnil-sur-Oger 51367 51190 1109 7,91 142 Vertus-Plaine Champenoise
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Le Thoult-Trosnay 51570 51210 103 14,89 7 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Le Vézier 51618 51210 191 12,39 16 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Le Vieil-Dampierre 51619 51330 115 13,78 9 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Lenharrée 51319 51230 95 17,75 5 Châlons-en-Champagne-3
Fère-Champenoise
Châlons-en-Champagne
Épernay
Châlons-en-Champagne
Les Charmontois 51132 51330 118 14,65 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Les Essarts-lès-Sézanne 51235 51120 255 16,79 16 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Les Essarts-le-Vicomte 51236 51310 143 11,29 13 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Les Grandes-Loges 51278 51400 274 12,82 21 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Les Istres-et-Bury 51302 51190 97 5,15 19 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Les Mesneux 51365 51370 861 4,26 199 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Les Petites-Loges 51428 51400 482 4,87 101 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Les Rivières-Henruel 51463 51300 180 11,97 15 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Leuvrigny 51320 51700 338 8,00 44 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Lhéry 51321 51170 83 6,08 13 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Lignon 51322 51290 127 7,50 17 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Linthelles 51323 51230 108 11,02 10 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Linthes 51324 51230 117 9,03 13 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Lisse-en-Champagne 51325 51300 122 8,29 15 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Livry-Louvercy 51326 51400 1102 30,74 36 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Loisy-en-Brie 51327 51130 200 15,09 14 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Loisy-sur-Marne 51328 51300 1097 14,07 78 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Loivre 51329 51220 1283 10,24 125 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Ludes 51333 51500 640 12,22 52 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Luxémont-et-Villotte 51334 51300 450 9,19 47 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Maffrécourt 51336 51800 57 6,74 8 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Magenta 51663 51530 1708 0,97 1780 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Magneux 51337 51170 279 3,19 87 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Mailly-Champagne 51338 51500 661 10,06 68 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Mairy-sur-Marne 51339 51240 546 20,78 26 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Maisons-en-Champagne 51340 51300 532 29,14 18 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Malmy 51341 51800 33 4,83 7 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Mancy 51342 51530 253 3,57 72 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Marcilly-sur-Seine 51343 51260 639 10,01 65 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Mardeuil 51344 51530 1501 9,19 167 Épernay-1
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Mareuil-en-Brie 51345 51270 275 8,89 30 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Mareuil-le-Port 51346 51700 1166 8,96 133 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Marfaux 51348 51170 123 6,75 21 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Margerie-Hancourt 51349 51290 181 21,87 9 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Margny 51350 51210 121 10,53 11 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Marigny 51351 51230 107 11,73 9 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Marolles 51352 51300 894 4,38 206 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Marsangis 51353 51260 48 6,74 8 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Marson 51354 51240 290 30,76 10 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Massiges 51355 51800 49 8,19 6 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Matignicourt-Goncourt 51356 51300 146 9,25 15 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Matougues 51357 51510 591 13,77 45 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Maurupt-le-Montois 51358 51340 582 18,12 32 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Mécringes 51359 51210 204 10,68 18 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Merfy 51362 51220 605 6,69 91 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Merlaut 51363 51300 237 5,04 48 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Méry-Prémecy 51364 51390 61 5,11 12 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Minaucourt-le-Mesnil-lès-Hurlus 51368 51800 50 23,04 2 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Mœurs-Verdey 51369 51120 319 13,18 24 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Moiremont 51370 51800 199 16,98 12 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Moivre 51371 51240 62 21,84 3 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Moncetz-l’Abbaye 51373 51290 95 6,95 14 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Moncetz-Longevas 51372 51470 535 7,24 74 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Mondement-Montgivroux 51374 51120 29 7,37 5 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Montbré 51375 51500 278 3,08 84 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Montépreux 51377 51320 45 15,41 3 Châlons-en-Champagne-3
Fère-Champenoise
Châlons-en-Champagne
Épernay
Châlons-en-Champagne
Montgenost 51376 51260 154 8,40 19 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Monthelon 51378 51530 353 2,66 132 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Montigny-sur-Vesle 51379 51140 516 9,46 56 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Montmirail 51380 51210 3598 48,82 75 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Montmort-Lucy 51381 51270 608 29,17 20 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Mont-sur-Courville 51382 51170 127 5,94 22 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Morangis 51384 51530 389 8,65 43 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Morsains 51386 51210 133 14,33 9 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Moslins 51387 51530 308 11,72 27 Vertus-Plaine Champenoise
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Mourmelon-le-Grand 51388 51400 5085 23,21 228 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Mourmelon-le-Petit 51389 51400 813 12,19 66 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moussy 51390 51530 761 2,81 262 Épernay-2
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Muizon 51391 51140 2161 7,15 300 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Mutigny 51392 51160 188 3,75 52 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Nanteuil-la-Forêt 51393 51480 282 14,55 17 Épernay-1
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Grande Vallée de la Marne
Nesle-la-Reposte 51395 51120 104 10,64 9 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Nesle-le-Repons 51396 51700 150 5,07 31 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Neuvy 51402 51310 255 17,11 14 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Nogent-l’Abbesse 51403 51420 537 10,16 55 Bourgogne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Noirlieu 51404 51330 106 13,73 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Norrois 51406 51300 149 4,14 36 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Nuisement-sur-Coole 51409 51240 358 15,13 23 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Œuilly 51410 51480 648 9,30 67 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Ognes 51412 51230 63 7,79 9 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Oiry 51413 51530 833 10,76 78 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Olizy 51414 51700 160 4,57 36 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Omey 51415 51240 211 3,94 56 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Orbais-l’Abbaye 51416 51270 561 16,03 36 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Orconte 51417 51300 384 13,65 30 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Ormes 51418 51370 436 6,31 71 Fismes-Montagne de Reims
Reims-1
Reims
Reims
Grand Reims
Outines 51419 51290 134 15,42 9 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Outrepont 51420 51300 84 3,72 24 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Oyes 51421 51120 86 7,69 9 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Pargny-lès-Reims 51422 51390 462 3,62 123 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Pargny-sur-Saulx 51423 51340 1855 12,44 154 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Passavant-en-Argonne 51424 51800 209 7,24 29 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Passy-Grigny 51425 51700 380 11,99 32 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Péas 51426 51120 67 7,69 9 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Pévy 51429 51140 204 7,40 29 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Pierre-Morains 51430 51130 91 13,44 7 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Pierry 51431 51530 1181 5,16 229 Épernay-2
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Pleurs 51432 51230 856 16,72 53 Vertus-Plaine Champenoise
Sézanne
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Plichancourt 51433 51300 244 5,89 41 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Plivot 51434 51150 748 12,60 60 Épernay-2
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Pocancy 51435 51130 168 26,93 6 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Pogny 51436 51240 916 14,05 66 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Poilly 51437 51170 96 4,45 21 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Poix 51438 51460 71 14,72 5 Argonne Suippe et Vesle
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Pomacle 51439 51110 454 11,19 39 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Pontfaverger-Moronvilliers 51440 51490 1753 31,52 55 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Ponthion 51441 51300 109 7,26 16 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Possesse 51442 51330 159 35,87 5 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Potangis 51443 51260 131 8,87 14 Vertus-Plaine Champenoise
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Pouillon 51444 51220 494 2,78 178 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Pourcy 51445 51480 193 8,35 21 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Reims
Reims
Grand Reims
Pringy 51446 51300 417 15,34 27 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Prosnes 51447 51400 490 32,79 15 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Prouilly 51448 51140 560 10,19 55 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Prunay 51449 51360 1032 18,41 56 Reims-8
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Puisieulx 51450 51500 415 9,07 45 Reims-8
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Queudes 51451 51120 100 10,06 10 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Rapsécourt 51452 51330 36 7,23 5 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Recy 51453 51520 1031 14,38 72 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Reims 51454 51100 182.460 47,02 4 Reims-1
Reims-2
Reims-3
Reims-4
Reims-5
Reims-6
Reims-7
Reims-8
Reims-9
Reims-1
Reims-2
Reims-3
Reims-4
Reims-5
Reims-6
Reims-7
Reims-8
Reims-9
Reims-10
Reims
Reims
Grand Reims
Reims-la-Brûlée 51455 51300 228 6,51 36 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Remicourt 51456 51330 57 9,37 6 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Reuil 51457 51480 277 5,36 54 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Reuves 51458 51120 71 6,40 11 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Réveillon 51459 51310 106 6,72 16 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Rieux 51460 51210 198 11,56 17 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Rilly-la-Montagne 51461 51500 988 8,87 114 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Romain 51464 51140 315 8,46 39 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Romery 51465 51480 157 2,07 76 Dormans-Paysages de Champagne
Ay
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Romigny 51466 51170 213 11,35 19 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Rosnay 51468 51390 354 5,54 61 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Rouffy 51469 51130 113 5,69 20 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Rouvroy-Ripont 51470 51800 8 11,77 1 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Sacy 51471 51500 371 5,56 68 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Amand-sur-Fion 51472 51300 1024 28,40 37 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Bon 51473 51310 113 8,00 14 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Brice-Courcelles 51474 51370 3522 4,16 825 Reims-5
Reims-8
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Chéron 51475 51290 60 9,16 7 Vitry-le-François-Champagne et Der
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Sainte-Gemme 51480 51700 139 7,25 19 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Sainte-Marie-à-Py 51501 51600 198 26,92 7 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Sainte-Marie-du-Lac-Nuisement 51277 51290 268 17,35 15 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Sainte-Menehould 51507 51800 4120 57,11 73 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Saint-Étienne-au-Temple 51476 51460 812 11,94 68 Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Étienne-sur-Suippe 51477 51110 316 7,74 40 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Eulien 51478 52100 440 8,06 58 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Saint-Euphraise-et-Clairizet 51479 51390 234 4,91 47 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Germain-la-Ville 51482 51240 671 11,74 57 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Saint-Gibrien 51483 51510 538 4,04 125 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Gilles 51484 51170 293 6,37 44 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Hilaire-au-Temple 51485 51400 342 6,15 54 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Hilaire-le-Grand 51486 51600 363 42,39 8 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Saint-Hilaire-le-Petit 51487 51490 339 22,76 15 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Imoges 51488 51160 320 17,13 18 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Saint-Jean-devant-Possesse 51489 51330 31 5,33 6 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Jean-sur-Moivre 51490 51240 210 15,07 13 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Saint-Jean-sur-Tourbe 51491 51600 92 17,04 6 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Saint-Just-Sauvage 51492 51260 1461 17,74 85 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Léonard 51493 51500 106 3,04 36 Reims-8
Reims-7
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Loup 51495 51120 87 6,88 12 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Lumier-en-Champagne 51496 51300 263 8,56 31 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Lumier-la-Populeuse 51497 51340 49 2,38 20 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Mard-lès-Rouffy 51499 51130 163 6,90 24 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Saint-Mard-sur-Auve 51498 51800 64 10,10 6 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Saint-Mard-sur-le-Mont 51500 51330 118 13,69 9 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Saint-Martin-aux-Champs 51502 51240 104 7,20 13 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Saint-Martin-d’Ablois 51002 51530 1426 21,88 66 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Saint-Martin-l’Heureux 51503 51490 85 13,66 6 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Martin-sur-le-Pré 51504 51520 797 11,89 65 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Masmes 51505 51490 458 6,58 68 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Memmie 51506 51470 5511 12,64 442 Châlons-en-Champagne-3
Châlons-en-Champagne-4
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Ouen-Domprot 51508 51320 205 37,28 5 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Saint-Pierre 51509 51510 301 10,27 28 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saint-Quentin-les-Marais 51510 51300 139 6,56 21 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Saint-Quentin-le-Verger 51511 51120 121 10,63 11 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Quentin-sur-Coole 51512 51240 104 8,79 10 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson 51513 51290 518 21,85 24 Sermaize-les-Bains
Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Saint-Remy-sous-Broyes 51514 51120 105 7,75 14 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Remy-sur-Bussy 51515 51600 343 34,65 10 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Saint-Saturnin 51516 51260 59 7,96 7 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Saint-Souplet-sur-Py 51517 51600 125 21,20 6 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Thierry 51518 51220 627 7,59 85 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Saint-Thomas-en-Argonne 51519 51800 40 4,43 8 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Saint-Utin 51520 51290 79 10,17 9 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Saint-Vrain 51521 51340 233 11,57 20 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Sapignicourt 51522 52100 410 4,82 82 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Sarcy 51523 51170 254 6,90 35 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Saron-sur-Aube 51524 51260 304 16,43 18 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Sarry 51525 51520 2046 20,01 103 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Saudoy 51526 51120 369 12,66 29 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Savigny-sur-Ardres 51527 51170 270 8,95 29 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Scrupt 51528 51340 132 11,46 12 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Selles 51529 51490 405 11,34 35 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Sept-Saulx 51530 51400 615 18,30 33 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Sermaize-les-Bains 51531 51250 1906 17,69 111 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Sermiers 51532 51500 561 18,23 30 Fismes-Montagne de Reims
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Servon-Melzicourt 51533 51800 108 25,78 4 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Serzy-et-Prin 51534 51170 207 7,36 25 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Sézanne 51535 51120 4834 22,82 219 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Sillery 51536 51500 1724 9,20 190 Reims-8
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Sivry-Ante 51537 51800 182 21,60 8 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Sogny-aux-Moulins 51538 51520 111 6,69 17 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Sogny-en-l’Angle 51539 51340 62 6,66 8 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Soizy-aux-Bois 51542 51120 184 7,28 25 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Somme-Bionne 51543 51800 80 9,21 9 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Sommepy-Tahure 51544 51600 623 68,24 9 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Sommesous 51545 51320 533 37,04 14 Châlons-en-Champagne-3
Sompuis
Châlons-en-Champagne
Vitry-le-François
Châlons-en-Champagne
Somme-Suippe 51546 51600 475 31,51 15 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Somme-Tourbe 51547 51600 143 19,39 7 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Somme-Vesle 51548 51460 430 35,31 12 Argonne Suippe et Vesle
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Somme-Yèvre 51549 51330 117 21,57 5 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Sompuis 51550 51320 291 43,82 7 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Somsois 51551 51290 196 21,31 9 Vitry-le-François-Champagne et Der
Sompuis
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Songy 51552 51240 263 15,06 18 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Souain-Perthes-lès-Hurlus 51553 51600 238 53,12 4 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Soudé 51555 51320 183 31,94 6 Châlons-en-Champagne-3
Sompuis
Châlons-en-Champagne
Vitry-le-François
Châlons-en-Champagne
Soudron 51556 51320 301 43,02 7 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Soulanges 51557 51300 470 12,37 39 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Soulières 51558 51130 142 6,04 23 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Suippes 51559 51600 3913 42,25 94 Argonne Suippe et Vesle
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Région de Suippes
Suizy-le-Franc 51560 51270 107 6,05 18 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Taissy 51562 51500 2199 11,53 193 Reims-8
Reims-7
Reims
Reims
Grand Reims
Talus-Saint-Prix 51563 51270 108 6,20 18 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Thaas 51565 51230 99 10,47 10 Vertus-Plaine Champenoise
Fère-Champenoise
Épernay
Épernay
Sud Marnais
Thibie 51566 51510 291 10,46 28 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Thiéblemont-Farémont 51567 51300 541 9,25 60 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Perthois-Bocage et Der
Thil 51568 51220 296 2,11 140 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Thillois 51569 51370 449 6,35 64 Fismes-Montagne de Reims
Reims-1
Reims
Reims
Grand Reims
Tilloy-et-Bellay 51572 51460 219 19,34 11 Argonne Suippe et Vesle
Givry-en-Argonne
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Région de Suippes
Tinqueux 51573 51430 10.030 4,15 2 Reims-4
Reims-1
Reims
Reims
Grand Reims
Togny-aux-Bœufs 51574 51240 137 9,98 14 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Tours-sur-Marne 51576 51150 1382 23,51 59 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Tramery 51577 51170 151 3,56 42 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Trécon 51578 51130 82 12,45 6 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Tréfols 51579 51210 168 14,39 11 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Trépail 51580 51380 431 8,37 52 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Treslon 51581 51140 242 3,97 59 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Trigny 51582 51140 543 12,21 44 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Trois-Fontaines-l’Abbaye 51583 51340 198 43,71 5 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Trois-Puits 51584 51500 153 2,14 73 Reims-8
Reims-7
Reims
Reims
Grand Reims
Troissy 51585 51700 829 15,46 60 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Unchair 51586 51170 166 3,73 44 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Vadenay 51587 51400 241 19,65 13 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Val de Livre 51564 51150 633 22,34 28 Épernay-1
Ay
Épernay
Épernay
Grande Vallée de la Marne
Val-des-Marais 51158 51130 567 39,85 14 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Val-de-Vesle 51571 51360 912 37,15 25 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Val-de-Vière 51218 51340 129 19,25 7 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Valmy 51588 51800 294 24,28 12 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vanault-le-Châtel 51589 51330 178 34,78 5 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vanault-les-Dames 51590 51340 363 19,97 18 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vandeuil 51591 51140 196 5,35 42 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Vandières 51592 51700 307 13,20 24 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Vassimont-et-Chapelaine 51594 51320 61 21,73 3 Châlons-en-Champagne-3
Fère-Champenoise
Châlons-en-Champagne
Épernay
Châlons-en-Champagne
Vatry 51595 51320 158 8,39 16 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Vauchamps 51596 51210 360 12,88 28 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Vauciennes 51597 51480 332 5,08 66 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Vauclerc 51598 51300 494 6,09 82 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vaudemange 51599 51380 309 13,12 23 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Suippes
Reims
Châlons-en-Champagne
Grand Reims
Vaudesincourt 51600 51600 92 12,64 7 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Beine-Nauroy
Reims
Reims
Grand Reims
Vavray-le-Grand 51601 51300 161 7,00 24 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vavray-le-Petit 51602 51300 66 5,39 12 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vélye 51603 51130 196 10,68 17 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Ventelay 51604 51140 259 14,74 18 Fismes-Montagne de Reims
Fismes
Reims
Reims
Grand Reims
Venteuil 51605 51480 529 6,25 86 Dormans-Paysages de Champagne
Épernay-2
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Verdon 51607 51210 209 11,39 18 Sézanne-Brie et Champagne
Montmirail
Épernay
Épernay
Brie Champenoise
Vernancourt 51608 51330 88 8,98 10 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Verneuil 51609 51700 840 13,14 64 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Verrières 51610 51800 402 5,80 73 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vert-Toulon 51611 51130 291 22,04 14 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Verzenay 51613 51360 1052 10,62 99 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Verzy 51614 51380 974 13,37 75 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Vésigneul-sur-Marne 51616 51240 237 7,86 31 Châlons-en-Champagne-3
Marson
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Vienne-la-Ville 51620 51800 173 7,48 23 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vienne-le-Château 51621 51800 520 51,36 10 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Ville-Dommange 51622 51390 401 3,40 118 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Ville-en-Selve 51623 51500 279 8,84 31 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Ville-en-Tardenois 51624 51170 657 11,20 59 Dormans-Paysages de Champagne
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Villeneuve-la-Lionne 51625 51310 285 15,27 19 Sézanne-Brie et Champagne
Esternay
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Villeneuve-Renneville-Chevigny 51627 51130 316 17,17 18 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Villeneuve-Saint-Vistre-et-Villevotte 51628 51120 123 9,51 13 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Villers-Allerand 51629 51500 885 12,30 72 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Villers-aux-Bois 51630 51130 326 5,11 64 Vertus-Plaine Champenoise
Avize
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Villers-aux-Nœuds 51631 51500 188 6,44 27 Reims-4
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Villers-en-Argonne 51632 51800 232 9,57 24 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Villers-Franqueux 51633 51220 297 3,29 90 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Villers-le-Château 51634 51510 254 20,94 12 Châlons-en-Champagne-2
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Villers-le-Sec 51635 51250 117 5,80 21 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Villers-Marmery 51636 51380 524 10,73 50 Mourmelon-Vesle et Monts de Champagne
Verzy
Reims
Reims
Grand Reims
Villers-sous-Châtillon 51637 51700 215 4,84 44 Dormans-Paysages de Champagne
Châtillon-sur-Marne
Épernay
Reims
Paysages de la Champagne
Villeseneux 51638 51130 221 25,86 9 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Ville-sur-Tourbe 51640 51800 219 11,13 22 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Villevenard 51641 51270 215 13,28 16 Dormans-Paysages de Champagne
Montmort-Lucy
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Villiers-aux-Corneilles 51642 51260 109 5,88 18 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Vinay 51643 51530 589 3,09 195 Épernay-2
Épernay-2
Épernay
Épernay
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Vincelles 51644 51700 290 3,55 84 Dormans-Paysages de Champagne
Dormans
Épernay
Épernay
Paysages de la Champagne
Vindey 51645 51120 116 7,94 16 Sézanne-Brie et Champagne
Sézanne
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Virginy 51646 51800 84 12,28 7 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vitry-en-Perthois 51647 51300 828 17,49 49 Sermaize-les-Bains
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Vitry-la-Ville 51648 51240 377 9,24 39 Châlons-en-Champagne-3
Écury-sur-Coole
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Moivre à la Coole
Vitry-le-François 51649 51300 12.133 6,45 2 Vitry-le-François-Champagne et Der
Vitry-le-François-Est
Vitry-le-François-Ouest
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Vitry, Champagne et Der
Voilemont 51650 51800 44 5,81 7 Argonne Suippe et Vesle
Sainte-Menehould
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Vouarces 51652 51260 60 5,96 12 Vertus-Plaine Champenoise
Anglure
Épernay
Épernay
Sézanne-Sud Ouest Marnais
Vouillers 51654 51340 258 8,28 30 Sermaize-les-Bains
Thiéblemont-Farémont
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Saint-Dizier, Der et Blaise
Vouzy 51655 51130 293 9,44 31 Vertus-Plaine Champenoise
Vertus
Épernay
Châlons-en-Champagne
Épernay, Coteaux et Plaine de Champagne
Vraux 51656 51150 460 12,80 36 Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne-2
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne
Vrigny 51657 51390 232 4,46 48 Fismes-Montagne de Reims
Ville-en-Tardenois
Reims
Reims
Grand Reims
Vroil 51658 51330 104 10,34 10 Sermaize-les-Bains
Heiltz-le-Maurupt
Vitry-le-François
Vitry-le-François
Côtes de Champagne et Val de Saulx
Wargemoulin-Hurlus 51659 51800 46 15,17 3 Argonne Suippe et Vesle
Ville-sur-Tourbe
Châlons-en-Champagne
Sainte-Menehould
Argonne Champenoise
Warmeriville 51660 51110 2468 23,25 101 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims
Witry-lès-Reims 51662 51420 5020 16,49 304 Bourgogne
Bourgogne
Reims
Reims
Grand Reims

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2018:

2017:

2016: