Lischt vun dr Gmeina im Département Vienne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Vienne zellt àlla 266 Gmeina ìm Département Vienne uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Adriers 86001 86430 714 68,09 10 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Amberre 86002 86110 580 15,63 37 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Anché 86003 86700 338 16,23 21 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Angles-sur-l’Anglin 86004 86260 347 14,75 24 Montmorillon
Saint-Savin
Châtellerault
Montmorillon
Grand Châtellerault
Angliers 86005 86330 617 23,31 26 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Antigny 86006 86310 546 43,93 12 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Antran 86007 86100 1163 23,82 49 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Arçay 86008 86200 343 14,05 24 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Archigny 86009 86210 1070 66,68 16 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Aslonnes 86010 86340 1119 23,00 49 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Asnières-sur-Blour Asnieras 86011 86430 180 32,49 6 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Asnois 86012 86250 164 16,26 10 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Aulnay 86013 86330 97 8,01 12 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Availles-en-Châtellerault 86014 86530 1740 15,46 113 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Availles-Limouzine Avalhas Lemosinas 86015 86460 1244 57,90 21 Civray
Availles-Limouzine
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Avanton 86016 86170 2200 10,80 204 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Ayron 86017 86190 1104 28,30 39 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Basses 86018 86200 321 10,25 31 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Beaumont Saint-Cyr 86019 86490 2958 36,47 81 Jaunay-Clan
Vouneuil-sur-Vienne
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Bellefonds 86020 86210 253 8,50 30 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Berrie 86022 86120 259 16,64 16 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Berthegon 86023 86420 280 10,61 26 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Béruges 86024 86190 1553 32,63 48 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Béthines 86025 86310 474 37,02 13 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Beuxes 86026 86120 546 11,19 49 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Biard 86027 86580 1832 7,47 245 Poitiers-1
Poitiers-6
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Bignoux 86028 86800 1067 14,52 73 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Blanzay 86029 86400 780 35,45 22 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Boivre-la-Vallée 86123 86470 3073 117,41 26 Vouneuil-sous-Biard Poitiers Haut-Poitou
Bonnes 86031 86300 1729 34,35 50 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Bonneuil-Matours 86032 86210 2079 42,80 49 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Bouresse 86034 86410 601 36,62 16 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Bourg-Archambault 86035 86390 185 24,33 8 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Bournand 86036 86120 885 32,42 27 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Brigueil-le-Chantre 86037 86290 507 53,79 9 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Brion 86038 86160 219 16,08 14 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Brux 86039 86510 733 35,91 20 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Buxerolles 86041 86180 10.060 9,10 1105 Poitiers-2
Poitiers-2
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Buxeuil 86042 37160 919 11,96 77 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Ceaux-en-Loudun 86044 86200 548 28,89 19 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Celle-Lévescault 86045 86600 1351 42,67 32 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Cenon-sur-Vienne 86046 86530 1737 8,60 202 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Cernay 86047 86140 485 3,29 147 Loudun
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Chabournay 86048 86380 1153 5,84 197 Jaunay-Clan
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Chalais 86049 86200 501 14,87 34 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Chalandray 86050 86190 843 24,97 34 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Champagné-le-Sec 86051 86510 197 7,99 25 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Champagné-Saint-Hilaire 86052 86160 995 46,36 21 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Champigny en Rochereau 86053 86170 1961 33,24 59 Migné-Auxances
Vouneuil-sous-Biard
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Champniers 86054 86400 352 20,03 18 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Chapelle-Viviers 86059 86300 581 14,53 40 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Charroux 86061 86250 1128 44,29 25 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Chasseneuil-du-Poitou 86062 86360 4692 17,61 266 Chasseneuil-du-Poitou
Poitiers-7
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Chatain 86063 86250 249 22,05 11 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Château-Garnier 86064 86350 613 35,89 17 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Château-Larcher 86065 86370 1045 15,35 68 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Châtellerault 86066 86100 31.487 51,93 606 Châtellerault-1
Châtellerault-2
Châtellerault-3
Châtellerault-Nord
Châtellerault-Ouest
Châtellerault-Sud
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Chaunay 86068 86510 1211 38,64 31 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Chauvigny 86070 86300 7062 95,82 74 Chauvigny
Chauvigny
Poitiers
Montmorillon
Grand Poitiers
Chenevelles 86072 86450 454 29,30 15 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Cherves 86073 86170 528 25,81 20 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Chiré-en-Montreuil 86074 86190 915 21,41 43 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Chouppes 86075 86110 750 31,72 24 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Poitiers
Châtellerault
Haut-Poitou
Cissé 86076 86170 2835 16,92 168 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Civaux 86077 86320 1209 26,39 46 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Civray 86078 86400 2596 8,70 298 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Cloué 86080 86600 493 12,21 40 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Colombiers 86081 86490 1438 20,77 69 Châtellerault-1
Châtellerault-Ouest
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Coulombiers 86083 86600 1132 27,93 41 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Coulonges Colonjas 86084 86290 235 18,35 13 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Coussay 86085 86110 249 20,14 12 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Poitiers
Châtellerault
Haut-Poitou
Coussay-les-Bois 86086 86270 954 43,32 22 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Craon 86087 86110 185 21,58 9 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Croutelle 86088 86240 865 1,48 584 Poitiers-1
Poitiers-5
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Cuhon 86089 86110 391 16,34 24 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Curçay-sur-Dive 86090 86120 216 15,79 14 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Curzay-sur-Vonne 86091 86600 387 16,52 23 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Dangé-Saint-Romain 86092 86220 2969 34,99 85 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Dercé 86093 86420 156 12,28 13 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Dienné 86094 86410 573 16,56 35 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Dissay 86095 86130 3255 23,71 137 Jaunay-Clan
Saint-Georges-lès-Baillargeaux
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Doussay 86096 86140 659 27,10 24 Loudun
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Fleix 86098 86300 141 9,15 15 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Fleuré 86099 86340 1054 16,68 63 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Fontaine-le-Comte 86100 86240 3934 18,66 211 Poitiers-1
Poitiers-5
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Frozes 86102 86190 583 8,72 67 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Gençay 86103 86160 1746 4,74 368 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Genouillé 86104 86250 497 29,80 17 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Gizay 86105 86340 369 20,76 18 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Glénouze 86106 86200 98 9,65 10 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Gouex 86107 86320 467 18,16 26 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Guesnes 86109 86420 220 12,98 17 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Haims 86110 86310 227 32,25 7 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Ingrandes 86111 86220 1744 35,03 50 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Iteuil 86113 86240 2966 22,05 135 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Jardres 86114 86800 1279 20,74 62 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Jaunay-Marigny 86115 86130
86380
7600 48,29 157 Jaunay-Clan
Saint-Georges-lès-Baillargeaux
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Jazeneuil 86116 86600 783 31,82 25 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Jouhet 86117 86500 525 25,53 21 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Journet 86118 86290 373 58,51 6 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Joussé 86119 86350 302 7,59 40 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
L’Isle-Jourdain 86112 86150 1165 5,92 197 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
La Bussière 86040 86310 314 32,09 10 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
La Chapelle-Bâton 86055 86250 356 29,68 12 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
La Chapelle-Moulière 86058 86210 726 17,04 43 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
La Chaussée 86069 86330 180 13,58 13 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
La Ferrière-Airoux 86097 86160 328 27,22 12 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
La Grimaudière 86108 86330 402 19,09 21 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
La Puye 86202 86260 599 23,57 25 Montmorillon
Pleumartin
Poitiers
Châtellerault
Grand Poitiers
La Roche-Posay 86207 86270 1560 35,31 44 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
La Roche-Rigault 86079 86200 560 25,64 22 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
La Trimouille 86273 86290 859 41,65 21 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
La Villedieu-du-Clain 86290 86340 1555 7,16 217 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Lathus-Saint-Rémy 86120 86390 1217 98,28 12 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Latillé 86121 86190 1458 25,17 58 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Lauthiers 86122 86300 67 8,16 8 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Lavoux 86124 86800 1185 15,03 79 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Le Vigeant 86289 86150 676 64,36 11 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Leigné-les-Bois 86125 86450 596 29,97 20 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Leignes-sur-Fontaine 86126 86300 644 32,37 20 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Leigné-sur-Usseau 86127 86230 465 11,23 41 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Lencloître 86128 86140 2457 19,04 129 Châtellerault-1
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Les Ormes 86183 86220 1606 24,22 66 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Les Trois-Moutiers 86274 86120 1097 35,94 31 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Lésigny 86129 86270 527 13,21 40 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Leugny 86130 86220 382 15,74 24 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Lhommaizé 86131 86410 883 30,59 29 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Liglet 86132 86290 310 52,53 6 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Ligugé 86133 86240 3374 22,77 148 Poitiers-5
Poitiers-5
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Linazay 86134 86400 221 9,14 24 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Liniers 86135 86800 573 16,19 35 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Lizant 86136 86400 391 16,95 23 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Loudun 86137 86200 6712 43,77 153 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Luchapt Luchapt 86138 86430 250 26,39 9 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Lusignan 86139 86600 2659 37,82 70 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Lussac-les-Châteaux 86140 86320 2294 28,06 82 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Magné 86141 86160 674 20,01 34 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Maillé 86142 86190 642 12,32 52 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Mairé 86143 86270 169 20,57 8 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Maisonneuve 86144 86170 328 8,97 37 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Marçay 86145 86370 1228 30,32 41 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Marigny-Chemereau 86147 86370 605 11,51 53 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Marnay 86148 86160 712 45,10 16 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Martaizé 86149 86330 376 19,48 19 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Massognes 86150 86170 274 13,59 20 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Maulay 86151 86200 174 23,01 8 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Mauprévoir 86152 86460 583 48,59 12 Civray
Availles-Limouzine
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Mazerolles 86153 86320 862 21,25 41 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Mazeuil 86154 86110 263 13,63 19 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Messemé 86156 86200 239 9,84 24 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Mignaloux-Beauvoir 86157 86550 5026 21,56 233 Poitiers-4
Poitiers-3
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Migné-Auxances 86158 86440 6154 28,96 213 Migné-Auxances
Poitiers-1
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Millac Milhac 86159 86150 552 40,59 14 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Mirebeau 86160 86110 2171 13,84 157 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Moncontour 86161 86330 998 41,06 24 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Mondion 86162 86230 110 8,91 12 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Montamisé 86163 86360 3677 31,71 116 Chasseneuil-du-Poitou
Poitiers-7
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Monthoiron 86164 86210 665 16,66 40 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Montmorillon 86165 86500 5940 57,00 104 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Monts-sur-Guesnes 86167 86420 909 11,40 80 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Morton 86169 86120 348 7,99 44 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Moulismes 86170 86500 367 29,06 13 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Moussac 86171 86150 441 24,69 18 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Mouterre-Silly 86173 86200 661 30,89 21 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Mouterre-sur-Blourde Moterra 86172 86430 162 20,18 8 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Naintré 86174 86530 5941 24,86 239 Châtellerault-1
Châtellerault-Sud
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Nalliers 86175 86310 312 16,03 19 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Nérignac 86176 86150 123 4,46 28 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Neuville-de-Poitou 86177 86170 5359 17,06 314 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Nieuil-l’Espoir 86178 86340 2757 20,64 134 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Nouaillé-Maupertuis 86180 86340 2847 22,13 129 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Nueil-sous-Faye 86181 86200 208 15,99 13 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Orches 86182 86230 378 19,22 20 Châtellerault-2
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Ouzilly 86184 86380 939 10,63 88 Châtellerault-1
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Oyré 86186 86220 952 33,19 29 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Paizay-le-Sec 86187 86300 458 34,65 13 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Payroux 86189 86350 475 30,05 16 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Persac 86190 86320 737 59,41 12 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Pindray 86191 86500 248 26,74 9 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Plaisance 86192 86500 174 13,11 13 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Pleumartin 86193 86450 1217 23,92 51 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Poitiers 86194 86000 89.212 42,11 2119 Poitiers-1
Poitiers-2
Poitiers-3
Poitiers-4
Poitiers-5
Poitiers-1
Poitiers-2
Poitiers-3
Poitiers-4
Poitiers-5
Poitiers-6
Poitiers-7
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Port-de-Piles 86195 86220 571 5,32 107 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Pouançay 86196 86120 234 5,46 43 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Pouant 86197 86200 416 26,57 16 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Pouillé 86198 86800 692 13,96 50 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Pressac Preissac 86200 86460 572 49,21 12 Civray
Availles-Limouzine
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Prinçay 86201 86420 212 16,59 13 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Queaux 86203 86150 547 52,64 10 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Quinçay 86204 86190 2160 29,66 73 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Ranton 86205 86200 200 6,07 33 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Raslay 86206 86120 138 3,98 35 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Roches-Prémarie-Andillé 86209 86340 2034 22,37 91 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Roiffé 86210 86120 753 24,30 31 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Romagne 86211 86700 905 40,84 22 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Rouillé 86213 86480 2496 52,04 48 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Benoît 86214 86280 7267 13,58 535 Poitiers-5
Poitiers-4
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Christophe 86217 86230 290 15,20 19 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Saint-Clair 86218 86330 198 10,67 19 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Sainte-Radégonde 86239 86300 172 13,18 13 Chauvigny
Chauvigny
Poitiers
Montmorillon
Grand Poitiers
Saint-Gaudent 86220 86400 313 11,76 27 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Genest-d’Ambière 86221 86140 1205 32,06 38 Châtellerault-1
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Saint-Georges-lès-Baillargeaux 86222 86130 4233 33,90 125 Jaunay-Clan
Saint-Georges-lès-Baillargeaux
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Germain 86223 86310 915 20,23 45 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers 86224 86230 1327 39,15 34 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Saint-Jean-de-Sauves 86225 86330 1408 56,58 25 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Saint-Julien-l’Ars 86226 86800 2779 18,46 151 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Laon 86227 86200 133 11,93 11 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Saint-Laurent-de-Jourdes 86228 86410 198 17,96 11 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Léger-de-Montbrillais 86229 86120 338 10,40 33 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Saint-Léomer 86230 86290 174 28,67 6 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Macoux 86231 86400 485 10,68 45 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Martin-la-Pallu 86281 86110
86170
86380
5578 93,87 59 Jaunay-Clan
Migné-Auxances
Poitiers Haut-Poitou
Saint-Martin-l’Ars 86234 86350 385 41,76 9 Civray
Availles-Limouzine
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Maurice-la-Clouère 86235 86160 1299 39,60 33 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Pierre-d’Exideuil 86237 86400 769 19,32 40 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Pierre-de-Maillé 86236 86260 885 74,89 12 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Rémy-sur-Creuse 86241 86220 391 12,94 30 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Saint-Romain 86242 86250 394 20,48 19 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Sauvant 86244 86600 1255 59,58 21 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Savin 86246 86310 826 18,80 44 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Saviol 86247 86400 534 10,81 49 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Secondin 86248 86350 536 38,14 14 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saires 86249 86420 125 14,05 9 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Saix 86250 86120 290 22,55 13 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Sammarçolles 86252 86200 651 21,22 31 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Sanxay 86253 86600 550 24,13 23 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saulgé 86254 86500 1005 62,31 16 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Savigné 86255 86400 1337 36,35 37 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Savigny-Lévescault 86256 86800 1187 22,14 54 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Savigny-sous-Faye 86257 86140 373 15,00 25 Châtellerault-2
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Scorbé-Clairvaux 86258 86140 2242 22,85 98 Châtellerault-1
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Senillé-Saint-Sauveur 86245 86100 1795 50,31 36 Châtellerault-3
Châtellerault-Nord
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Sérigny 86260 86230 311 24,92 12 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Sèvres-Anxaumont 86261 86800 2236 15,49 144 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Sillars 86262 86320 593 60,79 10 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Smarves 86263 86240 2892 20,09 144 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Sommières-du-Clain 86264 86160 753 26,21 29 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Sossais 86265 86230 428 12,04 36 Châtellerault-2
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Surin 86266 86250 142 11,91 12 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Tercé 86268 86800 1118 23,53 48 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Ternay 86269 86120 191 10,05 19 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Thollet 86270 86290 151 29,92 5 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Thurageau 86271 86110 814 35,29 23 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Thuré 86272 86540 2858 43,47 66 Châtellerault-1
Châtellerault-Ouest
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Usseau 86275 86230 601 18,95 32 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Usson-du-Poitou 86276 86350 1251 72,64 17 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Valdivienne 86233 86300 2749 61,24 45 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Valence-en-Poitou 86082 86700 4455 83,22 54 Lusignan Montmorillon Civraisien en Poitou
Vaux-sur-Vienne 86279 86220 532 7,00 76 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Vellèches 86280 86230 358 19,64 18 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Vernon 86284 86340 714 38,38 19 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Verrières 86285 86410 969 19,58 49 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Verrue 86286 86420 389 28,44 14 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Vézières 86287 86120 357 26,31 14 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Vicq-sur-Gartempe 86288 86260 607 33,22 18 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Villemort 86291 86310 102 4,42 23 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Villiers 86292 86190 920 10,87 85 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Vivonne 86293 86370 4409 41,16 107 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Vouillé 86294 86190 3683 33,95 108 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Voulême 86295 86400 391 11,12 35 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Voulon 86296 86700 471 8,31 57 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Vouneuil-sous-Biard 86297 86580 6060 25,98 233 Vouneuil-sous-Biard
Poitiers-5
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Vouneuil-sur-Vienne 86298 86210 2264 36,80 62 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Vouzailles 86299 86170 575 15,77 36 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Yversay 86300 86170 602 5,95 101 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: