Lischt vun dr Gmeina im Département Vienne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Vienne zellt àlla 266 Gmeina ìm Département Vienne uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Adriers 86001 86430 716 68,09 11 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Amberre 86002 86110 577 15,63 37 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Anché 86003 86700 340 16,23 21 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Angles-sur-l’Anglin 86004 86260 353 14,75 24 Montmorillon
Saint-Savin
Châtellerault
Montmorillon
Grand Châtellerault
Angliers 86005 86330 623 23,31 27 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Antigny 86006 86310 541 43,93 12 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Antran 86007 86100 1178 23,82 49 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Arçay 86008 86200 349 14,05 25 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Archigny 86009 86210 1076 66,68 16 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Aslonnes 86010 86340 1114 23,00 48 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Asnières-sur-Blour Asnieras 86011 86430 181 32,49 6 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Asnois 86012 86250 163 16,26 10 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Aulnay 86013 86330 97 8,01 12 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Availles-en-Châtellerault 86014 86530 1749 15,46 113 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Availles-Limouzine Avalhas Lemosinas 86015 86460 1256 57,90 22 Civray
Availles-Limouzine
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Avanton 86016 86170 2188 10,80 203 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Ayron 86017 86190 1121 28,30 40 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Basses 86018 86200 319 10,25 31 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Beaumont Saint-Cyr 86019 86490 2997 36,47 82 Jaunay-Clan
Vouneuil-sur-Vienne
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Bellefonds 86020 86210 255 8,50 30 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Berrie 86022 86120 261 16,64 16 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Berthegon 86023 86420 293 10,61 28 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Béruges 86024 86190 1540 32,63 47 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Béthines 86025 86310 474 37,02 13 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Beuxes 86026 86120 550 11,19 49 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Biard 86027 86580 1802 7,47 241 Poitiers-1
Poitiers-6
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Bignoux 86028 86800 1053 14,52 73 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Blanzay 86029 86400 783 35,45 22 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Boivre-la-Vallée 86123 86470 3072 117,41 26 Vouneuil-sous-Biard Poitiers Haut-Poitou
Bonnes 86031 86300 1733 34,35 50 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Bonneuil-Matours 86032 86210 2092 42,80 49 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Bouresse 86034 86410 592 36,62 16 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Bourg-Archambault 86035 86390 187 24,33 8 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Bournand 86036 86120 882 32,42 27 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Brigueil-le-Chantre 86037 86290 509 53,79 9 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Brion 86038 86160 222 16,08 14 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Brux 86039 86510 729 35,91 20 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Buxerolles 86041 86180 10.042 9,10 1104 Poitiers-2
Poitiers-2
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Buxeuil 86042 37160 925 11,96 77 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Ceaux-en-Loudun 86044 86200 549 28,89 19 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Celle-Lévescault 86045 86600 1351 42,67 32 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Cenon-sur-Vienne 86046 86530 1758 8,60 204 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Cernay 86047 86140 482 3,29 147 Loudun
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Chabournay 86048 86380 1120 5,84 192 Jaunay-Clan
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Chalais 86049 86200 509 14,87 34 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Chalandray 86050 86190 843 24,97 34 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Champagné-le-Sec 86051 86510 199 7,99 25 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Champagné-Saint-Hilaire 86052 86160 1002 46,36 22 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Champigny en Rochereau 86053 86170 1943 33,24 58 Migné-Auxances
Vouneuil-sous-Biard
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Champniers 86054 86400 351 20,03 18 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Chapelle-Viviers 86059 86300 566 14,53 39 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Charroux 86061 86250 1137 44,29 26 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Chasseneuil-du-Poitou 86062 86360 4687 17,61 266 Chasseneuil-du-Poitou
Poitiers-7
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Chatain 86063 86250 250 22,05 11 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Château-Garnier 86064 86350 613 35,89 17 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Château-Larcher 86065 86370 1039 15,35 68 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Châtellerault 86066 86100 31.733 51,93 611 Châtellerault-1
Châtellerault-2
Châtellerault-3
Châtellerault-Nord
Châtellerault-Ouest
Châtellerault-Sud
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Chaunay 86068 86510 1213 38,64 31 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Chauvigny 86070 86300 7045 95,82 74 Chauvigny
Chauvigny
Poitiers
Montmorillon
Grand Poitiers
Chenevelles 86072 86450 462 29,30 16 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Cherves 86073 86170 550 25,81 21 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Chiré-en-Montreuil 86074 86190 912 21,41 43 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Chouppes 86075 86110 754 31,72 24 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Poitiers
Châtellerault
Haut-Poitou
Cissé 86076 86170 2807 16,92 166 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Civaux 86077 86320 1204 26,39 46 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Civray 86078 86400 2618 8,70 301 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Cloué 86080 86600 490 12,21 40 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Colombiers 86081 86490 1469 20,77 71 Châtellerault-1
Châtellerault-Ouest
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Coulombiers 86083 86600 1134 27,93 41 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Coulonges Colonjas 86084 86290 235 18,35 13 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Coussay 86085 86110 250 20,14 12 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Poitiers
Châtellerault
Haut-Poitou
Coussay-les-Bois 86086 86270 978 43,32 23 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Craon 86087 86110 186 21,58 9 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Croutelle 86088 86240 864 1,48 584 Poitiers-1
Poitiers-5
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Cuhon 86089 86110 395 16,34 24 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Curçay-sur-Dive 86090 86120 215 15,79 14 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Curzay-sur-Vonne 86091 86600 398 16,52 24 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Dangé-Saint-Romain 86092 86220 2975 34,99 85 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Dercé 86093 86420 156 12,28 13 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Dienné 86094 86410 567 16,56 34 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Dissay 86095 86130 3236 23,71 136 Jaunay-Clan
Saint-Georges-lès-Baillargeaux
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Doussay 86096 86140 656 27,10 24 Loudun
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Fleix 86098 86300 138 9,15 15 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Fleuré 86099 86340 1055 16,68 63 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Fontaine-le-Comte 86100 86240 3871 18,66 207 Poitiers-1
Poitiers-5
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Frozes 86102 86190 581 8,72 67 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Gençay 86103 86160 1739 4,74 367 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Genouillé 86104 86250 504 29,80 17 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Gizay 86105 86340 374 20,76 18 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Glénouze 86106 86200 100 9,65 10 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Gouex 86107 86320 479 18,16 26 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Guesnes 86109 86420 222 12,98 17 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Haims 86110 86310 225 32,25 7 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Ingrandes 86111 86220 1744 35,03 50 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Iteuil 86113 86240 2954 22,05 134 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Jardres 86114 86800 1278 20,74 62 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Jaunay-Marigny 86115 86130
86380
7587 48,29 157 Jaunay-Clan
Saint-Georges-lès-Baillargeaux
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Jazeneuil 86116 86600 793 31,82 25 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Jouhet 86117 86500 527 25,53 21 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Journet 86118 86290 372 58,51 6 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Joussé 86119 86350 302 7,59 40 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
L’Isle-Jourdain 86112 86150 1165 5,92 197 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
La Bussière 86040 86310 319 32,09 10 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
La Chapelle-Bâton 86055 86250 358 29,68 12 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
La Chapelle-Moulière 86058 86210 716 17,04 42 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
La Chaussée 86069 86330 180 13,58 13 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
La Ferrière-Airoux 86097 86160 324 27,22 12 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
La Grimaudière 86108 86330 400 19,09 21 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
La Puye 86202 86260 598 23,57 25 Montmorillon
Pleumartin
Poitiers
Châtellerault
Grand Poitiers
La Roche-Posay 86207 86270 1557 35,31 44 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
La Roche-Rigault 86079 86200 554 25,64 22 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
La Trimouille 86273 86290 874 41,65 21 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
La Villedieu-du-Clain 86290 86340 1573 7,16 220 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Lathus-Saint-Rémy 86120 86390 1217 98,28 12 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Latillé 86121 86190 1452 25,17 58 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Lauthiers 86122 86300 68 8,16 8 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Lavoux 86124 86800 1179 15,03 78 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Le Vigeant 86289 86150 687 64,36 11 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Leigné-les-Bois 86125 86450 594 29,97 20 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Leignes-sur-Fontaine 86126 86300 641 32,37 20 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Leigné-sur-Usseau 86127 86230 461 11,23 41 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Lencloître 86128 86140 2465 19,04 129 Châtellerault-1
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Les Ormes 86183 86220 1620 24,22 67 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Les Trois-Moutiers 86274 86120 1064 35,94 30 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Lésigny 86129 86270 532 13,21 40 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Leugny 86130 86220 394 15,74 25 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Lhommaizé 86131 86410 871 30,59 28 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Liglet 86132 86290 312 52,53 6 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Ligugé 86133 86240 3361 22,77 148 Poitiers-5
Poitiers-5
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Linazay 86134 86400 223 9,14 24 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Liniers 86135 86800 565 16,19 35 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Lizant 86136 86400 396 16,95 23 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Loudun 86137 86200 6740 43,77 154 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Luchapt Luchapt 86138 86430 250 26,39 9 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Lusignan 86139 86600 2660 37,82 70 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Lussac-les-Châteaux 86140 86320 2318 28,06 83 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Magné 86141 86160 675 20,01 34 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Maillé 86142 86190 655 12,32 53 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Mairé 86143 86270 164 20,57 8 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Maisonneuve 86144 86170 333 8,97 37 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Marçay 86145 86370 1207 30,32 40 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Marigny-Chemereau 86147 86370 604 11,51 52 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Marnay 86148 86160 706 45,10 16 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Martaizé 86149 86330 381 19,48 20 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Massognes 86150 86170 276 13,59 20 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Maulay 86151 86200 178 23,01 8 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Mauprévoir 86152 86460 590 48,59 12 Civray
Availles-Limouzine
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Mazerolles 86153 86320 856 21,25 40 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Mazeuil 86154 86110 258 13,63 19 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Messemé 86156 86200 239 9,84 24 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Mignaloux-Beauvoir 86157 86550 4801 21,56 223 Poitiers-4
Poitiers-3
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Migné-Auxances 86158 86440 6127 28,96 212 Migné-Auxances
Poitiers-1
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Millac Milhac 86159 86150 553 40,59 14 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Mirebeau 86160 86110 2196 13,84 159 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Moncontour 86161 86330 990 41,06 24 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Mondion 86162 86230 108 8,91 12 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Montamisé 86163 86360 3665 31,71 116 Chasseneuil-du-Poitou
Poitiers-7
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Monthoiron 86164 86210 664 16,66 40 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Montmorillon 86165 86500 5911 57,00 104 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Monts-sur-Guesnes 86167 86420 902 11,40 79 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Morton 86169 86120 347 7,99 43 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Moulismes 86170 86500 368 29,06 13 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Moussac 86171 86150 441 24,69 18 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Mouterre-Silly 86173 86200 661 30,89 21 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Mouterre-sur-Blourde Moterra 86172 86430 164 20,18 8 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Naintré 86174 86530 5908 24,86 238 Châtellerault-1
Châtellerault-Sud
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Nalliers 86175 86310 316 16,03 20 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Nérignac 86176 86150 123 4,46 28 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Neuville-de-Poitou 86177 86170 5308 17,06 311 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Nieuil-l’Espoir 86178 86340 2736 20,64 133 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Nouaillé-Maupertuis 86180 86340 2799 22,13 126 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Nueil-sous-Faye 86181 86200 210 15,99 13 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Orches 86182 86230 394 19,22 20 Châtellerault-2
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Ouzilly 86184 86380 929 10,63 87 Châtellerault-1
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Oyré 86186 86220 965 33,19 29 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Paizay-le-Sec 86187 86300 460 34,65 13 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Payroux 86189 86350 483 30,05 16 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Persac 86190 86320 753 59,41 13 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Pindray 86191 86500 251 26,74 9 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Plaisance 86192 86500 170 13,11 13 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Pleumartin 86193 86450 1232 23,92 52 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Poitiers 86194 86000 88.665 42,11 2106 Poitiers-1
Poitiers-2
Poitiers-3
Poitiers-4
Poitiers-5
Poitiers-1
Poitiers-2
Poitiers-3
Poitiers-4
Poitiers-5
Poitiers-6
Poitiers-7
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Port-de-Piles 86195 86220 567 5,32 107 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Pouançay 86196 86120 235 5,46 43 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Pouant 86197 86200 415 26,57 16 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Pouillé 86198 86800 674 13,96 48 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Pressac Preissac 86200 86460 582 49,21 12 Civray
Availles-Limouzine
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Prinçay 86201 86420 214 16,59 13 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Queaux 86203 86150 542 52,64 10 Lussac-les-Châteaux
L’Isle-Jourdain
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Quinçay 86204 86190 2187 29,66 74 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Ranton 86205 86200 197 6,07 32 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Raslay 86206 86120 137 3,98 34 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Roches-Prémarie-Andillé 86209 86340 2028 22,37 91 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Roiffé 86210 86120 756 24,30 31 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Romagne 86211 86700 897 40,84 22 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Rouillé 86213 86480 2495 52,04 48 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Benoît 86214 86280 7266 13,58 535 Poitiers-5
Poitiers-4
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Christophe 86217 86230 296 15,20 19 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Saint-Clair 86218 86330 198 10,67 19 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Sainte-Radégonde 86239 86300 170 13,18 13 Chauvigny
Chauvigny
Poitiers
Montmorillon
Grand Poitiers
Saint-Gaudent 86220 86400 311 11,76 26 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Genest-d’Ambière 86221 86140 1227 32,06 38 Châtellerault-1
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Saint-Georges-lès-Baillargeaux 86222 86130 4200 33,90 124 Jaunay-Clan
Saint-Georges-lès-Baillargeaux
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Germain 86223 86310 922 20,23 46 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers 86224 86230 1320 39,15 34 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Saint-Jean-de-Sauves 86225 86330 1402 56,58 25 Loudun
Moncontour
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Saint-Julien-l’Ars 86226 86800 2721 18,46 147 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Laon 86227 86200 131 11,93 11 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Saint-Laurent-de-Jourdes 86228 86410 196 17,96 11 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Léger-de-Montbrillais 86229 86120 339 10,40 33 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Saint-Léomer 86230 86290 179 28,67 6 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Macoux 86231 86400 479 10,68 45 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Martin-la-Pallu 86281 86110
86170
86380
5563 93,87 59 Jaunay-Clan
Migné-Auxances
Poitiers Haut-Poitou
Saint-Martin-l’Ars 86234 86350 386 41,76 9 Civray
Availles-Limouzine
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Maurice-la-Clouère 86235 86160 1306 39,60 33 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Pierre-d’Exideuil 86237 86400 767 19,32 40 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Pierre-de-Maillé 86236 86260 880 74,89 12 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Rémy-sur-Creuse 86241 86220 392 12,94 30 Châtellerault-2
Dangé-Saint-Romain
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Saint-Romain 86242 86250 395 20,48 19 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Sauvant 86244 86600 1260 59,58 21 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saint-Savin 86246 86310 836 18,80 44 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Saint-Saviol 86247 86400 533 10,81 49 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saint-Secondin 86248 86350 541 38,14 14 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Saires 86249 86420 128 14,05 9 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Saix 86250 86120 291 22,55 13 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Sammarçolles 86252 86200 642 21,22 30 Loudun
Loudun
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Sanxay 86253 86600 549 24,13 23 Lusignan
Lusignan
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Saulgé 86254 86500 1010 62,31 16 Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Savigné 86255 86400 1331 36,35 37 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Savigny-Lévescault 86256 86800 1178 22,14 53 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Savigny-sous-Faye 86257 86140 377 15,00 25 Châtellerault-2
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Scorbé-Clairvaux 86258 86140 2252 22,85 99 Châtellerault-1
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Senillé-Saint-Sauveur 86245 86100 1836 50,31 36 Châtellerault-3
Châtellerault-Nord
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Sérigny 86260 86230 309 24,92 12 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Sèvres-Anxaumont 86261 86800 2222 15,49 143 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Sillars 86262 86320 602 60,79 10 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Smarves 86263 86240 2831 20,09 141 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Sommières-du-Clain 86264 86160 771 26,21 29 Civray
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Sossais 86265 86230 433 12,04 36 Châtellerault-2
Lencloître
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Surin 86266 86250 138 11,91 12 Civray
Charroux
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Tercé 86268 86800 1117 23,53 47 Chasseneuil-du-Poitou
Saint-Julien-l’Ars
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Ternay 86269 86120 187 10,05 19 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Thollet 86270 86290 154 29,92 5 Montmorillon
La Trimouille
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Thurageau 86271 86110 814 35,29 23 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Thuré 86272 86540 2863 43,47 66 Châtellerault-1
Châtellerault-Ouest
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Usseau 86275 86230 604 18,95 32 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Usson-du-Poitou 86276 86350 1257 72,64 17 Lussac-les-Châteaux
Gençay
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Valdivienne 86233 86300 2746 61,24 45 Chauvigny
Chauvigny
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Valence-en-Poitou 86082 86700 4461 83,22 54 Lusignan Montmorillon Civraisien en Poitou
Vaux-sur-Vienne 86279 86220 538 7,00 77 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Vellèches 86280 86230 362 19,64 18 Châtellerault-2
Saint-Gervais-les-Trois-Clochers
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Vernon 86284 86340 709 38,38 18 Vivonne
La Villedieu-du-Clain
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Verrières 86285 86410 986 19,58 50 Lussac-les-Châteaux
Lussac-les-Châteaux
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Verrue 86286 86420 390 28,44 14 Loudun
Monts-sur-Guesnes
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Vézières 86287 86120 357 26,31 14 Loudun
Les Trois-Moutiers
Châtellerault
Châtellerault
Pays Loudunais
Vicq-sur-Gartempe 86288 86260 613 33,22 18 Châtellerault-3
Pleumartin
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Villemort 86291 86310 103 4,42 23 Montmorillon
Saint-Savin
Montmorillon
Montmorillon
Vienne et Gartempe
Villiers 86292 86190 906 10,87 83 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Vivonne 86293 86370 4377 41,16 106 Vivonne
Vivonne
Poitiers
Poitiers
Vallées du Clain
Vouillé 86294 86190 3689 33,95 109 Vouneuil-sous-Biard
Vouillé
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Voulême 86295 86400 385 11,12 35 Civray
Civray
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Voulon 86296 86700 468 8,31 56 Lusignan
Couhé
Montmorillon
Montmorillon
Civraisien en Poitou
Vouneuil-sous-Biard 86297 86580 5978 25,98 230 Vouneuil-sous-Biard
Poitiers-5
Poitiers
Poitiers
Grand Poitiers
Vouneuil-sur-Vienne 86298 86210 2237 36,80 61 Chauvigny
Vouneuil-sur-Vienne
Châtellerault
Châtellerault
Grand Châtellerault
Vouzailles 86299 86170 587 15,77 37 Migné-Auxances
Mirebeau
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou
Yversay 86300 86170 566 5,95 95 Migné-Auxances
Neuville-de-Poitou
Poitiers
Poitiers
Haut-Poitou

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: