Lischt vun dr Gmeina uf Réunion

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Gmeina vun Réunion

D Lischt vun dr Gmeina uf Réunion zellt àlla 24 Gmeina ìm Ìwerseedépartement Réunion uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 24. Fewer 2014
Kànton bìs 23. Fewer 2014
Arrondissement Kommünàlverbànd
Bras-Panon 974402 97412 12.768 88,55 144 Saint-André-3
Bras-Panon
Saint-Benoît Réunion Est
Cilaos 974424 97413 5492 84,40 65 Saint-Louis-2
Saint-Louis-3
Saint-Pierre Villes Solidaires
Entre-Deux 974403 97414 6914 66,83 103 Saint-Louis-2
Entre-Deux
Saint-Pierre Sud
L’Étang-Salé 974404 97427 14.108 38,65 365 L’Étang-Salé
L’Étang-Salé
Saint-Pierre Villes Solidaires
La Plaine-des-Palmistes 974406 97431 6568 83,19 79 Saint-Benoît-1
La Plaine-des-Palmistes
Saint-Benoît Réunion Est
La Possession 974408 97419 32.633 118,35 276 La Possession
La Possession
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Le Port 974407 97420 33.531 16,62 2018 Le Port
Le Port-1 Nord
Le Port-2 Sud
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Le Tampon 974422 97418 79.385 165,43 480 Le Tampon-1
Le Tampon-2
Le Tampon-1
Le Tampon-2
Le Tampon-3
Le Tampon-4
Saint-Pierre Sud
Les Avirons 974401 97425 11.246 26,27 428 L’Étang-Salé
Les Avirons
Saint-Pierre
Les Trois-Bassins 974423 97426 7076 42,58 166 Saint-Leu
Les Trois-Bassins
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Petite-Île 974405 97429 12.308 33,93 363 Saint-Pierre-3
Petite-Île
Saint-Pierre Villes Solidaires
Saint-André 974409 97440 56.747 53,07 1069 Saint-André-1
Saint-André-3
Saint-André-3
Saint-André-1
Saint-André-3
Saint-André-3
Saint-Benoît Réunion Est
Saint-Benoît 974410 97437 37.274 229,61 162 Saint-Benoît-1
Saint-Benoît-2
Saint-Benoît-1
Saint-Benoît-2
Saint-Benoît Réunion Est
Saint-Denis 974411 97400 150.535 142,79 1054 Saint-Denis-1
Saint-Denis-2
Saint-Denis-3
Saint-Denis-4
Saint-Denis-1
Saint-Denis-2
Saint-Denis-3
Saint-Denis-4
Saint-Denis-5
Saint-Denis-6
Saint-Denis-7
Saint-Denis-8
Saint-Denis-9
Saint-Denis Nord de la Réunion
Sainte-Marie 974418 97438 33.234 87,21 381 Sainte-Marie
Sainte-Marie
Saint-Denis Nord de la Réunion
Sainte-Rose 974419 97439 6296 177,60 35 Saint-Benoît-2
Sainte-Rose
Saint-Benoît Réunion Est
Sainte-Suzanne 974420 97441 23.718 58,84 403 Saint-André-1
Sainte-Suzanne (Réunion)
Saint-Denis Nord de la Réunion
Saint-Joseph 974412 97480 37.517 178,50 210 Saint-Joseph
Saint-Leu
Saint-Pierre-3
Saint-Joseph-1
Saint-Joseph-2
Saint-Pierre Sud
Saint-Leu 974413 97416 34.196 118,37 289 L’Étang-Salé
Saint-Leu-1
Saint-Leu-2
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Saint-Louis 974414 97450 53.589 98,90 542 Saint-Louis-1
Saint-Louis-2
Saint-Louis-1
Saint-Louis-2
Saint-Louis-3
Saint-Pierre Villes Solidaires
Saint-Paul 974415 97428 103.492 241,28 429 Saint-Paul-1
Saint-Paul-2
Saint-Paul-3
Saint-Paul-1
Saint-Paul-2
Saint-Paul-3
Saint-Paul-4
Saint-Paul-5
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Saint-Philippe 974417 97442 5149 153,94 33 Saint-Benoît-2
Saint-Philippe
Saint-Pierre Sud
Saint-Pierre 974416 97410 84.961 95,99 885 Saint-Pierre-1
Saint-Pierre-2
Saint-Pierre-3
Saint-Pierre-1
Saint-Pierre-2
Saint-Pierre-3
Saint-Pierre-4
Saint-Pierre Villes Solidaires
Salazie 974421 97433 7224 103,82 70 Saint-André-3
Salazie
Saint-Benoît Réunion Est