Lischt vun dr Gmeina uf Réunion

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Gmeina vun Réunion

D Lischt vun dr Gmeina uf Réunion zellt àlla 24 Gmeina ìm Ìwerseedépartement Réunion uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 24. Fewer 2014
Kànton bìs 23. Fewer 2014
Arrondissement Kommünàlverbànd
Bras-Panon 974402 97412 12.735 88,55 144 Saint-André-3
Bras-Panon
Saint-Benoît Réunion Est
Cilaos 974424 97413 5350 84,40 63 Saint-Louis-2
Saint-Louis-3
Saint-Pierre Villes Solidaires
Entre-Deux 974403 97414 6781 66,83 101 Saint-Louis-2
Entre-Deux
Saint-Pierre Sud
L’Étang-Salé 974404 97427 14.330 38,65 371 L’Étang-Salé
L’Étang-Salé
Saint-Pierre Villes Solidaires
La Plaine-des-Palmistes 974406 97431 6157 83,19 74 Saint-Benoît-1
La Plaine-des-Palmistes
Saint-Benoît Réunion Est
La Possession 974408 97419 32.720 118,35 276 La Possession
La Possession
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Le Port 974407 97420 35.280 16,62 2123 Le Port
Le Port-1 Nord
Le Port-2 Sud
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Le Tampon 974422 97418 76.310 165,43 461 Le Tampon-1
Le Tampon-2
Le Tampon-1
Le Tampon-2
Le Tampon-3
Le Tampon-4
Saint-Pierre Sud
Les Avirons 974401 97425 11.148 26,27 424 L’Étang-Salé
Les Avirons
Saint-Pierre
Les Trois-Bassins 974423 97426 7127 42,58 167 Saint-Leu
Les Trois-Bassins
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Petite-Île 974405 97429 12.143 33,93 358 Saint-Pierre-3
Petite-Île
Saint-Pierre Villes Solidaires
Saint-André 974409 97440 55.730 53,07 1050 Saint-André-1
Saint-André-3
Saint-André-3
Saint-André-1
Saint-André-3
Saint-André-3
Saint-Benoît Réunion Est
Saint-Benoît 974410 97437 37.940 229,61 165 Saint-Benoît-1
Saint-Benoît-2
Saint-Benoît-1
Saint-Benoît-2
Saint-Benoît Réunion Est
Saint-Denis 974411 97400 146.985 142,79 1029 Saint-Denis-1
Saint-Denis-2
Saint-Denis-3
Saint-Denis-4
Saint-Denis-1
Saint-Denis-2
Saint-Denis-3
Saint-Denis-4
Saint-Denis-5
Saint-Denis-6
Saint-Denis-7
Saint-Denis-8
Saint-Denis-9
Saint-Denis Nord de la Réunion
Sainte-Marie 974418 97438 32.940 87,21 378 Sainte-Marie
Sainte-Marie
Saint-Denis Nord de la Réunion
Sainte-Rose 974419 97439 6621 177,60 37 Saint-Benoît-2
Sainte-Rose
Saint-Benoît Réunion Est
Sainte-Suzanne 974420 97441 23.068 58,84 392 Saint-André-1
Sainte-Suzanne (Réunion)
Saint-Denis Nord de la Réunion
Saint-Joseph 974412 97480 37.608 178,50 211 Saint-Joseph
Saint-Leu
Saint-Pierre-3
Saint-Joseph-1
Saint-Joseph-2
Saint-Pierre Sud
Saint-Leu 974413 97416 33.701 118,37 285 L’Étang-Salé
Saint-Leu-1
Saint-Leu-2
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Saint-Louis 974414 97450 53.524 98,90 541 Saint-Louis-1
Saint-Louis-2
Saint-Louis-1
Saint-Louis-2
Saint-Louis-3
Saint-Pierre Villes Solidaires
Saint-Paul 974415 97428 105.967 241,28 439 Saint-Paul-1
Saint-Paul-2
Saint-Paul-3
Saint-Paul-1
Saint-Paul-2
Saint-Paul-3
Saint-Paul-4
Saint-Paul-5
Saint-Paul Territoire de la Côte Ouest
Saint-Philippe 974417 97442 5115 153,94 33 Saint-Benoît-2
Saint-Philippe
Saint-Pierre Sud
Saint-Pierre 974416 97410 84.063 95,99 876 Saint-Pierre-1
Saint-Pierre-2
Saint-Pierre-3
Saint-Pierre-1
Saint-Pierre-2
Saint-Pierre-3
Saint-Pierre-4
Saint-Pierre Villes Solidaires
Salazie 974421 97433 7384 103,82 71 Saint-André-3
Salazie
Saint-Benoît Réunion Est