Lischt vun dr Gmeina im Département Lot

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Lot zellt àlla 313 Gmeina ìm Département Lot uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Albas Albàs 46001 46140 525 21,84 24 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Albiac Albiac 46002 46500 70 3,83 18 Gramat
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Alvignac Albinhac 46003 46500 720 13,05 55 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Anglars Anglars 46004 46120 214 9,99 21 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Anglars-Juillac Anglars e Julhac 46005 46140 326 5,48 59 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Anglars-Nozac Anglars e Nosac 46006 46300 365 9,83 37 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Arcambal Arcambald 46007 46090 994 23,11 43 Cahors-2
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Assier Assièr 46009 46320 651 16,49 39 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Aujols Aujòls 46010 46090 364 16,43 22 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Autoire Altoire 46011 46400 358 7,15 50 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Aynac Ainac 46012 46120 550 21,55 26 Saint-Céré
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bach Bach 46013 46230 178 21,02 8 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Bagnac-sur-Célé Banhac 46015 46270 1475 22,29 66 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Baladou Baladon 46016 46600 399 15,74 25 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Bannes Banas 46017 46400 135 10,11 13 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Barguelonne-en-Quercy 46263 46800 680 46,11 15 Luzech Cahors Quercy Blanc
Beauregard Bèlregard 46020 46260 233 15,30 15 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Béduer Beduèr 46021 46100 720 24,78 29 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bélaye Belaiga 46022 46140 224 18,69 12 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Belfort-du-Quercy Belfòrt de Carcin 46023 46230 516 36,19 14 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Bellefont-La Rauze 46156 46090 1230 38,22 32 Cahors-2
Cahors-Nord-Est
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Belmont-Bretenoux Bèlmont 46024 46130 401 6,65 60 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Belmont-Sainte-Foi Belmont Senta Fe 46026 46230 101 9,01 11 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Berganty Bergantin 46027 46090 116 6,98 17 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Bessonies Bessónias 46338 46210 81 7,41 11 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bétaille Betalha 46028 46110 1006 13,99 72 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Biars-sur-Cère Biars 46029 46130 2139 3,63 589 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Bio Viá 46030 46500 348 10,79 32 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Blars Blars 46031 46330 138 25,68 5 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Boissières Boissièras 46032 46150 397 13,03 30 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Boussac Bossac 46035 46100 185 7,77 24 Figeac-1
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bouziès Bosiès 46037 46330 84 8,20 10 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Brengues Brengas 46039 46320 211 20,56 10 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bretenoux Bretenons 46038 46130 1356 5,69 238 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Cabrerets Crabairet 46040 46330 229 43,38 5 Causse et Vallées
Lauzès
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cadrieu Cadriu 46041 46160 158 5,24 30 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Cahors Caors 46042 46000 19.878 64,72 307 Cahors-1
Cahors-2
Cahors-3
Cahors-Nord-Est
Cahors-Nord-Ouest
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cahus Caüs 46043 46130 206 10,01 21 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Caillac Calhac 46044 46140 599 7,44 81 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cajarc Cajarc 46045 46160 1125 25,10 45 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Calamane Calamana 46046 46150 458 7,60 60 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Calès Calès 46047 46350 167 34,23 5 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Calvignac Calvinhac 46049 46160 207 17,89 12 Causse et Vallées
Limogne-en-Quercy
Figeac
Cahors
Grand-Figeac
Cambayrac Cambairac 46050 46140 154 7,39 21 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Cambes Cambas 46051 46100 364 6,57 55 Figeac-1
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Camboulit Cambolit 46052 46100 257 5,19 50 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Camburat Camburat 46053 46100 421 8,03 52 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Caniac-du-Causse Canhac 46054 46240 367 35,00 10 Causse et Vallées
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Capdenac Capdenac 46055 46100 1105 10,90 101 Figeac-2
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Carayac Caraiac 46056 46160 101 6,87 15 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Cardaillac Cardalhac 46057 46100 602 18,10 33 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Carennac Carennac 46058 46110 408 19,00 21 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Carlucet Carlucet 46059 46500 220 33,70 7 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Carnac-Rouffiac Carnac 46060 46140 219 13,57 16 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Cassagnes Cassanhas 46061 46700 181 11,62 16 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Castelfranc Castèlfranc 46062 46140 426 5,71 75 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Castelnau Montratier-Sainte Alauzie Castèlnau de Montratièr e Senta Alàusia 46063 46170 1880 84,76 22 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Catus Catús 46064 46150 860 21,32 40 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cavagnac Cavanhac 46065 46110 461 10,34 45 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Cazals Casals 46066 46250 625 10,57 59 Gourdon
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Cénevières Cenebièras 46068 46330 172 15,69 11 Causse et Vallées
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Cézac Cesac 46069 46170 168 17,34 10 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Cieurac Ciurac 46070 46230 550 18,70 29 Cahors-3
Lalbenque
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cœur de Causse Còr de Causse 46138 46240 954 70,76 13 Causse et Vallées
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Concorès Concorès 46072 46310 313 19,00 16 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Concots Concòts 46073 46260 423 26,02 16 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Condat Condat 46074 46110 414 6,12 68 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Corn Còrn 46075 46100 227 15,26 15 Figeac-1
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Cornac Cornac 46076 46130 348 13,76 25 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Couzou Coson 46078 46500 92 21,72 4 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Cras Cras 46079 46360 103 10,22 10 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Crayssac Craissac 46080 46150 770 14,95 52 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Crégols Cregòl 46081 46330 76 18,35 4 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Cremps Cremps 46082 46230 361 19,66 18 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Cressensac-Sarrazac Cressensac e Sarrasac 46083 46600 1136 41,42 27 Martel Gourdon Causses et Vallée de la Dordogne
Creysse Crèissa 46084 46600 305 9,51 32 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Cuzac Cusac 46085 46270 241 5,02 48 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Cuzance Cusença 46086 46600 607 29,74 20 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Dégagnac Deganhac 46087 46340 667 37,90 18 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Douelle Doèla 46088 46140 816 8,77 93 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Duravel Duravèl 46089 46700 965 14,97 64 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Durbans Durbans 46090 46320 141 27,81 5 Gramat
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Escamps Escamps 46091 46230 209 12,11 17 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Esclauzels Esclausèls 46092 46090 224 17,73 13 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Espagnac-Sainte-Eulalie Espanhac-Sent Auglari 46093 46320 91 9,75 9 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Espédaillac Espedalhac 46094 46320 270 34,93 8 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Espère Espèra 46095 46090 1044 6,31 165 Causse et Bouriane
Cahors-Nord-Ouest
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Espeyroux Espeirós 46096 46120 97 7,64 13 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Estal Estal 46097 46130 109 6,04 18 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Fajoles Fajòlas 46098 46300 288 8,98 32 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Faycelles Faicelas 46100 46100 659 14,08 47 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Felzins Felsins 46101 46270 443 15,00 30 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Figeac Fijac 46102 46100 9792 35,16 278 Figeac-1
Figeac-2
Figeac-Est
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Flaujac-Gare Flaujac 46104 46320 99 8,09 12 Gramat
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Flaujac-Poujols Flaujac-Pojòls 46105 46090 772 12,64 61 Cahors-3
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Floirac Floirac 46106 46600 258 19,02 14 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Floressas Floressàs 46107 46700 163 13,84 12 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Fons Fons 46108 46100 405 14,95 27 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Fontanès Fontanas 46109 46230 476 16,44 29 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Fourmagnac Formanhac 46111 46100 161 3,78 43 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Francoulès Francolès 46112 46090 220 13,61 16 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Frayssinet Fraissinet 46113 46310 304 16,83 18 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Frayssinet-le-Gélat Fraissinet lo Gelat 46114 46250 358 23,14 15 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Frayssinhes Fraissinhas 46115 46400 167 12,15 14 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Frontenac Frontenac 46116 46160 69 2,84 24 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Gagnac-sur-Cère Ganhac 46117 46130 671 12,83 52 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Gignac Ginhac 46118 46600 666 40,66 16 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Gigouzac Gigosac 46119 46150 275 9,91 28 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Gindou Gindon 46120 46250 321 15,65 21 Gourdon
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Ginouillac Ginolhac 46121 46300 154 9,42 16 Causse et Bouriane
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Gintrac Gintrac 46122 46130 103 6,79 15 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Girac Girac 46123 46130 379 4,40 86 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Glanes Glanas 46124 46130 308 2,72 113 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Gorses Gòrsas 46125 46210 325 35,60 9 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Goujounac Gojonac 46126 46250 225 10,38 22 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Gourdon Gordon 46127 46300 4094 45,56 90 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Gramat Gramat 46128 46500 3528 57,07 62 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Gréalou Grialon 46129 46160 282 17,50 16 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Grézels Gresèls 46130 46700 224 10,79 21 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Grèzes Gresas 46131 46320 175 11,02 16 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Issendolus Aissendolús 46132 46500 516 18,91 27 Gramat
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Issepts Aissets 46133 46320 241 9,15 26 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Labastide-du-Haut-Mont La Bastida 46135 46210 49 9,85 5 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Labastide-du-Vert La Bastida del Vèrn 46136 46150 269 10,44 26 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Labastide-Marnhac La Bastida Marnhac 46137 46090 1226 28,87 42 Cahors-3
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Labathude Labatuda 46139 46120 209 10,05 21 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Laburgade La Burgada 46140 46230 353 12,57 28 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Lacapelle-Cabanac La Capèla Cabanac 46142 46700 162 8,04 20 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Lacapelle-Marival La Capèla Marival 46143 46120 1272 11,61 110 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lacave Lacava 46144 46200 262 21,19 12 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Lachapelle-Auzac La Capèla Ausac 46145 46200 792 31,34 25 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Ladirat Ladirat 46146 46400 97 8,93 11 Saint-Céré
Latronquière
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Lagardelle La Gardèla 46147 46220 124 3,07 40 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Lalbenque L'Albenca 46148 46230 1684 52,24 32 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Lamagdelaine Lamagdalena 46149 46090 698 10,63 66 Cahors-2
Cahors-Nord-Est
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Lamothe-Cassel La Mota 46151 46240 129 11,35 11 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Lamothe-Fénelon La Mota-Fenelon 46152 46350 293 13,99 21 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Lanzac Lanzac 46153 46200 588 14,62 40 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Laramière La Ramièra 46154 46260 348 22,08 16 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Grand Villefranchois
Larnagol Larnagòl 46155 46160 137 24,36 6 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Larroque-Toirac La Ròca-Toirac 46157 46160 133 6,56 20 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Latouille-Lentillac Latolha 46159 46400 226 11,71 19 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Latronquière La Tronquièra 46160 46210 441 10,37 43 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lauresses Laurèssas 46161 46210 263 23,73 11 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lauzès Lausès 46162 46360 189 6,39 30 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Laval-de-Cère La Val de Cèra 46163 46130 296 7,98 37 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Lavercantière La Vercantièra 46164 46340 244 14,99 16 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Lavergne La Vèrnha 46165 46500 446 8,82 51 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Le Bastit Lo Bastit 46018 46500 143 28,25 5 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Le Bourg Lo Borg 46034 46120 331 13,15 25 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Le Bouyssou Lo Boisson 46036 46120 139 5,62 25 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Le Montat Lo Montat 46197 46090 1036 22,54 46 Cahors-3
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Le Roc Lo Ròc 46239 46200 220 6,95 32 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Le Vigan Lo Vigan 46334 46300 1603 34,40 47 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Lendou-en-Quercy 46262 46800 642 42,46 15 Luzech
Montcuq
Gourdon
Cahors
Quercy Blanc
Lentillac-du-Causse Lentilhac 46167 46330 99 13,68 7 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Lentillac-Saint-Blaise Lentilhac Sent Blasi 46168 46100 179 5,75 31 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Léobard Liaubard 46169 46300 210 10,30 20 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Les Arques Las Arcas 46008 46250 195 15,05 13 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Les Junies Las Joènias 46134 46150 269 13,06 21 Puy-l’Évêque
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Les Pechs du Vers 46252 46360 310 26,21 12 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Le Vignon-en-Quercy 46232 46110
46600
1014 21,82 46 Martel Gourdon Causses et Vallée de la Dordogne
Leyme Lèime 46170 46120 933 10,16 92 Saint-Céré
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lherm L'Èrm 46171 46150 229 13,47 17 Puy-l’Évêque
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Lhospitalet L'Espitalet 46172 46170 496 14,65 34 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Limogne-en-Quercy Limonha de Carcin 46173 46260 762 32,31 24 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Linac Linac 46174 46270 223 12,30 18 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lissac-et-Mouret Lissac e Morret 46175 46100 918 15,55 59 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Livernon Livernon 46176 46320 680 25,86 26 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Loubressac Laubressac 46177 46130 537 23,75 23 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Loupiac Lopiac 46178 46350 260 12,65 21 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Lugagnac Luganhac 46179 46260 127 15,81 8 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Lunan Lunant 46180 46100 567 6,15 92 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lunegarde Lunagarda 46181 46240 100 10,43 10 Causse et Vallées
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Luzech Lusèg 46182 46140 1815 22,13 82 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Marcilhac-sur-Célé Marcilhac 46183 46160 200 27,35 7 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Marminiac Marminhac 46184 46250 361 22,88 16 Gourdon
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Martel Martèl 46185 46600 1597 35,28 45 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Masclat Masclat 46186 46350 361 10,02 36 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Mauroux Maurós 46187 46700 526 16,20 32 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Maxou Maxon 46188 46090 305 12,59 24 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Mayrac Mairac 46337 46200 249 7,86 32 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Mayrinhac-Lentour Mairinhac-Lentorn 46189 46500 511 15,57 33 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Mechmont Mègmont 46190 46150 125 6,71 19 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Mercuès Mercuès 46191 46090 1116 7,24 154 Cahors-1
Cahors-Nord-Ouest
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Meyronne Mairona 46192 46200 278 8,04 35 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Miers Mièrs 46193 46500 455 25,28 18 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Milhac Milhac 46194 46300 183 5,42 34 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Molières Molièras 46195 46120 362 12,77 28 Saint-Céré
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Montamel Montamèl 46196 46310 108 9,61 11 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Montbrun Montbrun 46198 46160 99 8,34 12 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Montcabrier Montcabrièr 46199 46700 355 21,75 16 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Montcléra Montclarat 46200 46250 271 20,91 13 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Montcuq-en-Quercy-Blanc Montcuc en Carcin Blanc 46201 46800 1706 78,23 22 Luzech
Montcuq
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Montdoumerc Montdomèrc 46202 46230 538 13,62 40 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Montet-et-Bouxal Montet e Bojal 46203 46210 218 11,51 19 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Montfaucon Montfalcon 46204 46240 592 26,18 23 Causse et Bouriane
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Montgesty Montgestin 46205 46150 339 11,88 29 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Montlauzun Montliausut 46206 46800 123 6,48 19 Luzech
Montcuq
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Montredon Montredond 46207 46270 297 11,78 25 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Montvalent Montvalent 46208 46600 286 27,61 10 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Nadaillac-de-Rouge Nadalhac 46209 46350 159 7,73 21 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Nadillac Nadilhac 46210 46360 61 7,35 8 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Nuzéjouls Nusejols 46211 46150 372 4,74 78 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Orniac Orniac 46212 46330 72 16,79 4 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Padirac Padirac 46213 46500 158 8,86 18 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Parnac Parnac 46214 46140 377 5,77 65 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Payrac Pairac 46215 46350 620 19,50 32 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Payrignac Pairinhac 46216 46300 671 21,64 31 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Pern Pèrn 46217 46170 449 25,66 17 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Pescadoires Pescadoiras 46218 46220 190 3,28 58 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Peyrilles Peirilhas 46219 46310 354 28,41 12 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Pinsac Pinsac 46220 46200 774 19,69 39 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Planioles Planiòlas 46221 46100 525 5,85 90 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Pomarède Pomareda 46222 46250 189 7,04 27 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Pontcirq Pontcirc 46223 46150 158 8,94 18 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Porte-du-Quercy 46033 46800 576 49,02 12 Puy-l’Évêque
Luzech
Cahors Quercy Blanc
Pradines Pradinas 46224 46090 3467 16,49 210 Cahors-1
Cahors-Nord-Ouest
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Prayssac Praissac 46225 46220 2397 24,05 100 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Prendeignes Prandinhas 46226 46270 230 15,76 15 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Promilhanes Promilhanas 46227 46260 226 14,55 16 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Grand Villefranchois
Prudhomat Prudomat 46228 46130 715 12,39 58 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Puybrun Puègbrun 46229 46130 1005 4,36 231 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Puyjourdes Puègjorda 46230 46260 89 7,83 11 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Puy-l’Évêque Puèg l'Avesque 46231 46700 1973 26,38 75 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Quissac Quissac 46233 46320 112 25,17 4 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Rampoux Rampons 46234 46340 98 5,83 17 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Reilhac Relhac 46235 46500 172 12,98 13 Gramat
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Reilhaguet Relhaguet 46236 46350 130 15,96 8 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Reyrevignes Rèirevinhas 46237 46320 386 12,44 31 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Rignac Rinhac 46238 46500 266 9,64 28 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Rocamadour Ròc Amador 46240 46500 606 49,42 12 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Rouffilhac Rofilhac 46241 46300 186 6,50 29 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Rudelle Rudèla 46242 46120 173 6,83 25 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Rueyres Ruèiras 46243 46120 196 9,31 21 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Sabadel-Latronquière Sabadèl-Latronquièra 46244 46210 96 12,29 8 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Sabadel-Lauzès Sabadèl 46245 46360 79 8,79 9 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Saignes Sanhas 46246 46500 78 3,55 22 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saillac Salhac 46247 46260 159 16,28 10 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Saint-Bressou Sent Berçon 46249 46120 114 10,03 11 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Caprais Sent Cabrasi 46250 46250 75 8,85 8 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Saint-Céré Sant Seren 46251 46400 3462 11,33 306 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Chamarand Sent Chamarand 46253 46310 187 13,09 14 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Chels Sant Cèl 46254 46160 141 17,86 8 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Cirgues Sant Cirgues 46255 46210 350 32,50 11 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Cirq-Lapopie Sent Circ 46256 46330 203 17,89 11 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Cirq-Madelon Sent Circ Madelon 46257 46300 128 7,49 17 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Cirq-Souillaguet Sent Circ Solhaguet 46258 46300 159 8,54 19 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Clair Sent Clar 46259 46300 145 11,00 13 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Denis-Catus Sent Daunís-Catús 46264 46150 181 10,78 17 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Denis-lès-Martel Sent Daunís de Martèl 46265 46600 333 7,93 42 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Sainte-Colombe Senta Colomba 46260 46120 208 11,35 18 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Félix Sant Fèliç 46266 46100 522 7,73 68 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Germain-du-Bel-Air Sent Girman 46267 46310 562 21,47 26 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint Géry-Vers Sent Gèri e Vèrn 46268 46330 863 31,52 27 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Hilaire Sant Alari 46269 46210 66 7,93 8 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Jean-de-Laur Sent Joan de Laur 46270 46260 237 21,57 11 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Jean-Lagineste La Ginesta 46339 46400 336 12,66 27 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Jean-Lespinasse Sent Joan Lespinassa 46271 46400 393 5,99 66 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Jean-Mirabel Sent Joan Mirabèl 46272 46270 240 9,20 26 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Laurent-les-Tours Sent Laurenç 46273 46400 891 10,84 82 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Martin-Labouval Sant Martin Laboval 46276 46330 186 13,49 14 Causse et Vallées
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Saint-Martin-le-Redon Sent Martin lo Redond 46277 46700 210 10,60 20 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Saint-Maurice-en-Quercy Sent Maurice 46279 46120 218 13,00 17 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Médard Sant Medard 46280 46150 177 11,78 15 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Médard-de-Presque Sant Medard de Presque 46281 46400 202 5,29 38 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Médard-Nicourby Sant Medard Nicorbin 46282 46210 93 7,77 12 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Michel-de-Bannières Sent Miquèl l'Entendon 46283 46110 318 7,74 41 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Michel-Loubéjou Sent Miquèl Lo Veson 46284 46130 401 5,25 76 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Paul-de-Vern Sant Pau de Vèrn 46286 46400 181 10,84 17 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Paul-Flaugnac Sent Pau e Flaunhac 46103 46170 997 51,15 19 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Saint-Perdoux Sant Perdon 46288 46100 211 12,53 17 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Pierre-Lafeuille Sent Pèire 46340 46090 367 8,52 43 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Pierre-Toirac Sant Pèire-Toirac 46289 46160 153 5,83 26 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Projet Sent Projet 46290 46300 342 15,83 22 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Simon Sant Simon 46292 46320 172 9,26 19 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Sozy Sent Sòsi 46293 46200 468 8,59 54 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Sulpice Sant Sopleci 46294 46160 144 13,19 11 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Vincent-du-Pendit Sant Vincenç 46295 46400 191 9,24 21 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Vincent-Rive-d’Olt Sent Vincenç-Riba d'Òlt 46296 46140 443 19,90 22 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Salviac Salviac 46297 46340 1211 29,61 41 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Sauliac-sur-Célé Sauliac 46299 46330 121 25,13 5 Causse et Vallées
Lauzès
Figeac
Cahors
Grand-Figeac
Sauzet Sauset 46301 46140 515 11,09 46 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Sénaillac-Latronquière Senalhac-Latronquièra 46302 46210 142 11,26 13 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Sénaillac-Lauzès Senalhac-Lausès 46303 46360 128 25,78 5 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Séniergues Senièrgas 46304 46240 131 18,17 7 Causse et Bouriane
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Sérignac Serinhac 46305 46700 300 18,44 16 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Sonac Sonac 46306 46320 85 7,34 12 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Soturac Soturac 46307 46700 637 19,55 33 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Soucirac Socirac 46308 46300 101 11,31 9 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Souillac Solhac 46309 46200 3284 25,92 127 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Soulomès Solòmes 46310 46240 120 7,67 16 Causse et Vallées
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Sousceyrac-en-Quercy Soçairac en Carcin 46311 46190 1351 140,30 10 Cère et Ségala
Sousceyrac
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Strenquels Strinquèl 46312 46110 271 9,01 30 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Tauriac Tauriac 46313 46130 418 8,23 51 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Terrou Terron 46314 46120 168 9,94 17 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Teyssieu Teissiu 46315 46190 173 13,63 13 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Thédirac Tedirac 46316 46150 296 16,51 18 Causse et Bouriane
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Thégra Tegrà 46317 46500 472 12,82 37 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Thémines Teminas 46318 46120 218 13,35 16 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Théminettes Teminetas 46319 46120 169 8,71 19 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Tour-de-Faure Torre del Faure 46320 46330 323 8,77 37 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Touzac Tosac 46321 46700 373 4,89 76 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Trespoux-Rassiels Trespotz 46322 46090 812 20,70 39 Cahors-3
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Ussel Ussèl 46323 46240 95 6,74 14 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Uzech Uzèg 46324 46310 216 12,21 18 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Varaire Varaire 46328 46260 314 25,52 12 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Vaylats Vailats 46329 46230 323 26,37 12 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Vayrac Vairac 46330 46110 1292 16,33 79 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Viazac Viasac 46332 46100 328 17,74 18 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Vidaillac Vidalhac 46333 46260 171 9,49 18 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Villesèque Vilaseca 46335 46090 396 23,56 17 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Vire-sur-Lot Vira 46336 46700 350 7,77 45 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: