Lischt vun dr Gmeina im Département Lot

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Lot zellt àlla 313 Gmeina ìm Département Lot uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Albas Albàs 46001 46140 525 21,84 24 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Albiac Albiac 46002 46500 73 3,83 19 Gramat
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Alvignac Albinhac 46003 46500 735 13,05 56 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Anglars Anglars 46004 46120 212 9,99 21 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Anglars-Juillac Anglars e Julhac 46005 46140 322 5,48 59 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Anglars-Nozac Anglars e Nosac 46006 46300 353 9,83 36 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Arcambal Arcambald 46007 46090 997 23,11 43 Cahors-2
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Assier Assièr 46009 46320 657 16,49 40 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Aujols Aujòls 46010 46090 363 16,43 22 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Autoire Altoire 46011 46400 362 7,15 51 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Aynac Ainac 46012 46120 558 21,55 26 Saint-Céré
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bach Bach 46013 46230 181 21,02 9 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Bagnac-sur-Célé Banhac 46015 46270 1477 22,29 66 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Baladou Baladon 46016 46600 406 15,74 26 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Bannes Banas 46017 46400 128 10,11 13 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Barguelonne-en-Quercy 46263 46800 681 46,11 15 Luzech Cahors Quercy Blanc
Beauregard Bèlregard 46020 46260 233 15,30 15 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Béduer Beduèr 46021 46100 729 24,78 29 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bélaye Belaiga 46022 46140 230 18,69 12 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Belfort-du-Quercy Belfòrt de Carcin 46023 46230 511 36,19 14 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Bellefont-La Rauze 46156 46090 1224 38,22 32 Cahors-2
Cahors-Nord-Est
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Belmont-Bretenoux Bèlmont 46024 46130 398 6,65 60 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Belmont-Sainte-Foi Belmont Senta Fe 46026 46230 101 9,01 11 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Berganty Bergantin 46027 46090 114 6,98 16 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Bessonies Bessónias 46338 46210 81 7,41 11 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bétaille Betalha 46028 46110 976 13,99 70 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Biars-sur-Cère Biars 46029 46130 2108 3,63 581 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Bio Viá 46030 46500 353 10,79 33 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Blars Blars 46031 46330 135 25,68 5 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Boissières Boissièras 46032 46150 395 13,03 30 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Boussac Bossac 46035 46100 187 7,77 24 Figeac-1
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bouziès Bosiès 46037 46330 80 8,20 10 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Brengues Brengas 46039 46320 208 20,56 10 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Bretenoux Bretenons 46038 46130 1371 5,69 241 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Cabrerets Crabairet 46040 46330 229 43,38 5 Causse et Vallées
Lauzès
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cadrieu Cadriu 46041 46160 163 5,24 31 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Cahors Caors 46042 46000 19.405 64,72 300 Cahors-1
Cahors-2
Cahors-3
Cahors-Nord-Est
Cahors-Nord-Ouest
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cahus Caüs 46043 46130 209 10,01 21 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Caillac Calhac 46044 46140 604 7,44 81 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cajarc Cajarc 46045 46160 1131 25,10 45 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Calamane Calamana 46046 46150 458 7,60 60 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Calès Calès 46047 46350 168 34,23 5 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Calvignac Calvinhac 46049 46160 208 17,89 12 Causse et Vallées
Limogne-en-Quercy
Figeac
Cahors
Grand-Figeac
Cambayrac Cambairac 46050 46140 153 7,39 21 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Cambes Cambas 46051 46100 361 6,57 55 Figeac-1
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Camboulit Cambolit 46052 46100 257 5,19 50 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Camburat Camburat 46053 46100 416 8,03 52 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Caniac-du-Causse Canhac 46054 46240 360 35,00 10 Causse et Vallées
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Capdenac Capdenac 46055 46100 1101 10,90 101 Figeac-2
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Carayac Caraiac 46056 46160 99 6,87 14 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Cardaillac Cardalhac 46057 46100 603 18,10 33 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Carennac Carennac 46058 46110 408 19,00 21 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Carlucet Carlucet 46059 46500 219 33,70 6 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Carnac-Rouffiac Carnac 46060 46140 215 13,57 16 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Cassagnes Cassanhas 46061 46700 189 11,62 16 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Castelfranc Castèlfranc 46062 46140 416 5,71 73 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Castelnau Montratier-Sainte Alauzie Castèlnau de Montratièr e Senta Alàusia 46063 46170 1902 84,76 22 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Catus Catús 46064 46150 871 21,32 41 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cavagnac Cavanhac 46065 46110 468 10,34 45 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Cazals Casals 46066 46250 626 10,57 59 Gourdon
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Cénevières Cenebièras 46068 46330 169 15,69 11 Causse et Vallées
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Cézac Cesac 46069 46170 171 17,34 10 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Cieurac Ciurac 46070 46230 535 18,70 29 Cahors-3
Lalbenque
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Cœur de Causse Còr de Causse 46138 46240 958 70,76 14 Causse et Vallées
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Concorès Concorès 46072 46310 323 19,00 17 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Concots Concòts 46073 46260 419 26,02 16 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Condat Condat 46074 46110 408 6,12 67 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Corn Còrn 46075 46100 217 15,26 14 Figeac-1
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Cornac Cornac 46076 46130 352 13,76 26 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Couzou Coson 46078 46500 92 21,72 4 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Cras Cras 46079 46360 100 10,22 10 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Crayssac Craissac 46080 46150 769 14,95 51 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Crégols Cregòl 46081 46330 79 18,35 4 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Cremps Cremps 46082 46230 362 19,66 18 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Cressensac-Sarrazac Cressensac e Sarrasac 46083 46600 1131 41,42 27 Martel Gourdon Causses et Vallée de la Dordogne
Creysse Crèissa 46084 46600 296 9,51 31 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Cuzac Cusac 46085 46270 245 5,02 49 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Cuzance Cusença 46086 46600 595 29,74 20 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Dégagnac Deganhac 46087 46340 656 37,90 17 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Douelle Doèla 46088 46140 810 8,77 92 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Duravel Duravèl 46089 46700 970 14,97 65 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Durbans Durbans 46090 46320 139 27,81 5 Gramat
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Escamps Escamps 46091 46230 205 12,11 17 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Esclauzels Esclausèls 46092 46090 223 17,73 13 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Espagnac-Sainte-Eulalie Espanhac-Sent Auglari 46093 46320 92 9,75 9 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Espédaillac Espedalhac 46094 46320 264 34,93 8 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Espère Espèra 46095 46090 1029 6,31 163 Causse et Bouriane
Cahors-Nord-Ouest
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Espeyroux Espeirós 46096 46120 97 7,64 13 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Estal Estal 46097 46130 109 6,04 18 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Fajoles Fajòlas 46098 46300 290 8,98 32 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Faycelles Faicelas 46100 46100 654 14,08 46 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Felzins Felsins 46101 46270 435 15,00 29 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Figeac Fijac 46102 46100 9833 35,16 280 Figeac-1
Figeac-2
Figeac-Est
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Flaujac-Gare Flaujac 46104 46320 103 8,09 13 Gramat
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Flaujac-Poujols Flaujac-Pojòls 46105 46090 752 12,64 59 Cahors-3
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Floirac Floirac 46106 46600 267 19,02 14 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Floressas Floressàs 46107 46700 159 13,84 11 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Fons Fons 46108 46100 406 14,95 27 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Fontanès Fontanas 46109 46230 469 16,44 29 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Fourmagnac Formanhac 46111 46100 157 3,78 42 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Francoulès Francolès 46112 46090 222 13,61 16 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Frayssinet Fraissinet 46113 46310 305 16,83 18 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Frayssinet-le-Gélat Fraissinet lo Gelat 46114 46250 355 23,14 15 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Frayssinhes Fraissinhas 46115 46400 169 12,15 14 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Frontenac Frontenac 46116 46160 67 2,84 24 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Gagnac-sur-Cère Ganhac 46117 46130 672 12,83 52 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Gignac Ginhac 46118 46600 661 40,66 16 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Gigouzac Gigosac 46119 46150 264 9,91 27 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Gindou Gindon 46120 46250 314 15,65 20 Gourdon
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Ginouillac Ginolhac 46121 46300 154 9,42 16 Causse et Bouriane
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Gintrac Gintrac 46122 46130 105 6,79 15 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Girac Girac 46123 46130 380 4,40 86 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Glanes Glanas 46124 46130 304 2,72 112 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Gorses Gòrsas 46125 46210 322 35,60 9 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Goujounac Gojonac 46126 46250 224 10,38 22 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Gourdon Gordon 46127 46300 4202 45,56 92 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Gramat Gramat 46128 46500 3589 57,07 63 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Gréalou Grialon 46129 46160 277 17,50 16 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Grézels Gresèls 46130 46700 224 10,79 21 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Grèzes Gresas 46131 46320 175 11,02 16 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Issendolus Aissendolús 46132 46500 513 18,91 27 Gramat
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Issepts Aissets 46133 46320 226 9,15 25 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Labastide-du-Haut-Mont La Bastida 46135 46210 48 9,85 5 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Labastide-du-Vert La Bastida del Vèrn 46136 46150 261 10,44 25 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Labastide-Marnhac La Bastida Marnhac 46137 46090 1217 28,87 42 Cahors-3
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Labathude Labatuda 46139 46120 213 10,05 21 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Laburgade La Burgada 46140 46230 351 12,57 28 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Lacapelle-Cabanac La Capèla Cabanac 46142 46700 163 8,04 20 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Lacapelle-Marival La Capèla Marival 46143 46120 1279 11,61 110 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lacave Lacava 46144 46200 267 21,19 13 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Lachapelle-Auzac La Capèla Ausac 46145 46200 794 31,34 25 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Ladirat Ladirat 46146 46400 99 8,93 11 Saint-Céré
Latronquière
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Lagardelle La Gardèla 46147 46220 122 3,07 40 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Lalbenque L'Albenca 46148 46230 1672 52,24 32 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Lamagdelaine Lamagdalena 46149 46090 704 10,63 66 Cahors-2
Cahors-Nord-Est
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Lamothe-Cassel La Mota 46151 46240 139 11,35 12 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Lamothe-Fénelon La Mota-Fenelon 46152 46350 286 13,99 20 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Lanzac Lanzac 46153 46200 594 14,62 41 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Laramière La Ramièra 46154 46260 346 22,08 16 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Grand Villefranchois
Larnagol Larnagòl 46155 46160 135 24,36 6 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Larroque-Toirac La Ròca-Toirac 46157 46160 133 6,56 20 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Latouille-Lentillac Latolha 46159 46400 230 11,71 20 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Latronquière La Tronquièra 46160 46210 451 10,37 43 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lauresses Laurèssas 46161 46210 271 23,73 11 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lauzès Lausès 46162 46360 179 6,39 28 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Laval-de-Cère La Val de Cèra 46163 46130 309 7,98 39 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Lavercantière La Vercantièra 46164 46340 241 14,99 16 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Lavergne La Vèrnha 46165 46500 448 8,82 51 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Le Bastit Lo Bastit 46018 46500 155 28,25 5 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Le Bourg Lo Borg 46034 46120 325 13,15 25 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Le Bouyssou Lo Boisson 46036 46120 145 5,62 26 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Le Montat Lo Montat 46197 46090 1040 22,54 46 Cahors-3
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Le Roc Lo Ròc 46239 46200 216 6,95 31 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Le Vigan Lo Vigan 46334 46300 1579 34,40 46 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Lendou-en-Quercy 46262 46800 641 42,46 15 Luzech
Montcuq
Gourdon
Cahors
Quercy Blanc
Lentillac-du-Causse Lentilhac 46167 46330 99 13,68 7 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Lentillac-Saint-Blaise Lentilhac Sent Blasi 46168 46100 167 5,75 29 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Léobard Liaubard 46169 46300 214 10,30 21 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Les Arques Las Arcas 46008 46250 197 15,05 13 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Les Junies Las Joènias 46134 46150 267 13,06 20 Puy-l’Évêque
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Les Pechs du Vers 46252 46360 302 26,21 12 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Le Vignon-en-Quercy 46232 46110
46600
1028 21,82 47 Martel Gourdon Causses et Vallée de la Dordogne
Leyme Lèime 46170 46120 936 10,16 92 Saint-Céré
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lherm L'Èrm 46171 46150 230 13,47 17 Puy-l’Évêque
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Lhospitalet L'Espitalet 46172 46170 483 14,65 33 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Limogne-en-Quercy Limonha de Carcin 46173 46260 764 32,31 24 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Linac Linac 46174 46270 221 12,30 18 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lissac-et-Mouret Lissac e Morret 46175 46100 919 15,55 59 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Livernon Livernon 46176 46320 681 25,86 26 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Loubressac Laubressac 46177 46130 550 23,75 23 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Loupiac Lopiac 46178 46350 260 12,65 21 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Lugagnac Luganhac 46179 46260 127 15,81 8 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Lunan Lunant 46180 46100 566 6,15 92 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Lunegarde Lunagarda 46181 46240 100 10,43 10 Causse et Vallées
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Luzech Lusèg 46182 46140 1805 22,13 82 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Marcilhac-sur-Célé Marcilhac 46183 46160 198 27,35 7 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Marminiac Marminhac 46184 46250 366 22,88 16 Gourdon
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Martel Martèl 46185 46600 1599 35,28 45 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Masclat Masclat 46186 46350 357 10,02 36 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Mauroux Maurós 46187 46700 522 16,20 32 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Maxou Maxon 46188 46090 304 12,59 24 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Mayrac Mairac 46337 46200 256 7,86 33 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Mayrinhac-Lentour Mairinhac-Lentorn 46189 46500 507 15,57 33 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Mechmont Mègmont 46190 46150 123 6,71 18 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Mercuès Mercuès 46191 46090 1072 7,24 148 Cahors-1
Cahors-Nord-Ouest
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Meyronne Mairona 46192 46200 283 8,04 35 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Miers Mièrs 46193 46500 453 25,28 18 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Milhac Milhac 46194 46300 185 5,42 34 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Molières Molièras 46195 46120 367 12,77 29 Saint-Céré
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Montamel Montamèl 46196 46310 107 9,61 11 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Montbrun Montbrun 46198 46160 94 8,34 11 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Montcabrier Montcabrièr 46199 46700 354 21,75 16 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Montcléra Montclarat 46200 46250 275 20,91 13 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Montcuq-en-Quercy-Blanc Montcuc en Carcin Blanc 46201 46800 1707 78,23 22 Luzech
Montcuq
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Montdoumerc Montdomèrc 46202 46230 531 13,62 39 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Montet-et-Bouxal Montet e Bojal 46203 46210 221 11,51 19 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Montfaucon Montfalcon 46204 46240 588 26,18 22 Causse et Bouriane
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Montgesty Montgestin 46205 46150 335 11,88 28 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Montlauzun Montliausut 46206 46800 125 6,48 19 Luzech
Montcuq
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Montredon Montredond 46207 46270 297 11,78 25 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Montvalent Montvalent 46208 46600 285 27,61 10 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Nadaillac-de-Rouge Nadalhac 46209 46350 160 7,73 21 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Nadillac Nadilhac 46210 46360 62 7,35 8 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Nuzéjouls Nusejols 46211 46150 382 4,74 81 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Orniac Orniac 46212 46330 72 16,79 4 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Padirac Padirac 46213 46500 159 8,86 18 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Parnac Parnac 46214 46140 373 5,77 65 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Payrac Pairac 46215 46350 628 19,50 32 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Payrignac Pairinhac 46216 46300 683 21,64 32 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Pern Pèrn 46217 46170 458 25,66 18 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Pescadoires Pescadoiras 46218 46220 193 3,28 59 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Peyrilles Peirilhas 46219 46310 370 28,41 13 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Pinsac Pinsac 46220 46200 765 19,69 39 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Planioles Planiòlas 46221 46100 513 5,85 88 Figeac-1
Figeac-Ouest
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Pomarède Pomareda 46222 46250 180 7,04 26 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Pontcirq Pontcirc 46223 46150 146 8,94 16 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Porte-du-Quercy 46033 46800 580 49,02 12 Puy-l’Évêque
Luzech
Cahors Quercy Blanc
Pradines Pradinas 46224 46090 3419 16,49 207 Cahors-1
Cahors-Nord-Ouest
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Prayssac Praissac 46225 46220 2406 24,05 100 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Prendeignes Prandinhas 46226 46270 230 15,76 15 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Promilhanes Promilhanas 46227 46260 224 14,55 15 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Grand Villefranchois
Prudhomat Prudomat 46228 46130 716 12,39 58 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Puybrun Puègbrun 46229 46130 981 4,36 225 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Puyjourdes Puègjorda 46230 46260 90 7,83 11 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Puy-l’Évêque Puèg l'Avesque 46231 46700 1984 26,38 75 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Quissac Quissac 46233 46320 113 25,17 4 Causse et Vallées
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Rampoux Rampons 46234 46340 97 5,83 17 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Reilhac Relhac 46235 46500 176 12,98 14 Gramat
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Reilhaguet Relhaguet 46236 46350 131 15,96 8 Souillac
Payrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Reyrevignes Rèirevinhas 46237 46320 377 12,44 30 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Rignac Rinhac 46238 46500 266 9,64 28 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Rocamadour Ròc Amador 46240 46500 617 49,42 12 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Rouffilhac Rofilhac 46241 46300 184 6,50 28 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Rudelle Rudèla 46242 46120 169 6,83 25 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Rueyres Ruèiras 46243 46120 200 9,31 21 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Sabadel-Latronquière Sabadèl-Latronquièra 46244 46210 95 12,29 8 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Sabadel-Lauzès Sabadèl 46245 46360 80 8,79 9 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Saignes Sanhas 46246 46500 80 3,55 23 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saillac Salhac 46247 46260 161 16,28 10 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Saint-Bressou Sent Berçon 46249 46120 115 10,03 11 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Caprais Sent Cabrasi 46250 46250 71 8,85 8 Puy-l’Évêque
Cazals
Gourdon
Cahors
Cazals-Salviac
Saint-Céré Sant Seren 46251 46400 3449 11,33 304 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Chamarand Sent Chamarand 46253 46310 197 13,09 15 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Chels Sant Cèl 46254 46160 141 17,86 8 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Cirgues Sant Cirgues 46255 46210 351 32,50 11 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Cirq-Lapopie Sent Circ 46256 46330 204 17,89 11 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Cirq-Madelon Sent Circ Madelon 46257 46300 131 7,49 17 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Cirq-Souillaguet Sent Circ Solhaguet 46258 46300 158 8,54 19 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Clair Sent Clar 46259 46300 148 11,00 13 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Denis-Catus Sent Daunís-Catús 46264 46150 172 10,78 16 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Denis-lès-Martel Sent Daunís de Martèl 46265 46600 335 7,93 42 Martel
Martel
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Sainte-Colombe Senta Colomba 46260 46120 208 11,35 18 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Félix Sant Fèliç 46266 46100 516 7,73 67 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Germain-du-Bel-Air Sent Girman 46267 46310 568 21,47 26 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint Géry-Vers Sent Gèri e Vèrn 46268 46330 861 31,52 27 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Hilaire Sant Alari 46269 46210 68 7,93 9 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Jean-de-Laur Sent Joan de Laur 46270 46260 232 21,57 11 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Jean-Lagineste La Ginesta 46339 46400 318 12,66 25 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Jean-Lespinasse Sent Joan Lespinassa 46271 46400 387 5,99 65 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Jean-Mirabel Sent Joan Mirabèl 46272 46270 225 9,20 24 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Laurent-les-Tours Sent Laurenç 46273 46400 912 10,84 84 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Martin-Labouval Sant Martin Laboval 46276 46330 182 13,49 13 Causse et Vallées
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Saint-Martin-le-Redon Sent Martin lo Redond 46277 46700 209 10,60 20 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Saint-Maurice-en-Quercy Sent Maurice 46279 46120 222 13,00 17 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Médard Sant Medard 46280 46150 173 11,78 15 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Médard-de-Presque Sant Medard de Presque 46281 46400 200 5,29 38 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Médard-Nicourby Sant Medard Nicorbin 46282 46210 89 7,77 11 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Michel-de-Bannières Sent Miquèl l'Entendon 46283 46110 327 7,74 42 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Michel-Loubéjou Sent Miquèl Lo Veson 46284 46130 401 5,25 76 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Paul-de-Vern Sant Pau de Vèrn 46286 46400 183 10,84 17 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Paul-Flaugnac Sent Pau e Flaunhac 46103 46170 994 51,15 19 Marches du Sud-Quercy
Castelnau-Montratier
Cahors
Cahors
Quercy Blanc
Saint-Perdoux Sant Perdon 46288 46100 205 12,53 16 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Pierre-Lafeuille Sent Pèire 46340 46090 368 8,52 43 Causse et Bouriane
Catus
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Saint-Pierre-Toirac Sant Pèire-Toirac 46289 46160 149 5,83 26 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Projet Sent Projet 46290 46300 345 15,83 22 Gourdon
Gourdon
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Saint-Simon Sant Simon 46292 46320 171 9,26 18 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Sozy Sent Sòsi 46293 46200 460 8,59 54 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Sulpice Sant Sopleci 46294 46160 145 13,19 11 Causse et Vallées
Cajarc
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Saint-Vincent-du-Pendit Sant Vincenç 46295 46400 188 9,24 20 Saint-Céré
Saint-Céré
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Saint-Vincent-Rive-d’Olt Sent Vincenç-Riba d'Òlt 46296 46140 444 19,90 22 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Salviac Salviac 46297 46340 1214 29,61 41 Gourdon
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Sauliac-sur-Célé Sauliac 46299 46330 122 25,13 5 Causse et Vallées
Lauzès
Figeac
Cahors
Grand-Figeac
Sauzet Sauset 46301 46140 515 11,09 46 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Sénaillac-Latronquière Senalhac-Latronquièra 46302 46210 139 11,26 12 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Sénaillac-Lauzès Senalhac-Lausès 46303 46360 128 25,78 5 Causse et Vallées
Lauzès
Gourdon
Cahors
Causse de Labastide Murat
Séniergues Senièrgas 46304 46240 129 18,17 7 Causse et Bouriane
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Sérignac Serinhac 46305 46700 297 18,44 16 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Sonac Sonac 46306 46320 85 7,34 12 Lacapelle-Marival
Livernon
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Soturac Soturac 46307 46700 634 19,55 32 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Soucirac Socirac 46308 46300 100 11,31 9 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Souillac Solhac 46309 46200 3342 25,92 129 Souillac
Souillac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Soulomès Solòmes 46310 46240 118 7,67 15 Causse et Vallées
Labastide-Murat
Gourdon
Gourdon
Causse de Labastide Murat
Sousceyrac-en-Quercy Soçairac en Carcin 46311 46190 1360 140,30 10 Cère et Ségala
Sousceyrac
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Strenquels Strinquèl 46312 46110 263 9,01 29 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Tauriac Tauriac 46313 46130 412 8,23 50 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Terrou Terron 46314 46120 171 9,94 17 Lacapelle-Marival
Latronquière
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Teyssieu Teissiu 46315 46190 176 13,63 13 Cère et Ségala
Bretenoux
Figeac
Figeac
Causses et Vallée de la Dordogne
Thédirac Tedirac 46316 46150 302 16,51 18 Causse et Bouriane
Salviac
Gourdon
Gourdon
Cazals-Salviac
Thégra Tegrà 46317 46500 469 12,82 37 Gramat
Gramat
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Thémines Teminas 46318 46120 216 13,35 16 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Théminettes Teminetas 46319 46120 170 8,71 20 Lacapelle-Marival
Lacapelle-Marival
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Tour-de-Faure Torre del Faure 46320 46330 326 8,77 37 Causse et Vallées
Saint-Géry
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Touzac Tosac 46321 46700 375 4,89 77 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Trespoux-Rassiels Trespotz 46322 46090 810 20,70 39 Cahors-3
Cahors-Sud
Cahors
Cahors
Grand Cahors
Ussel Ussèl 46323 46240 90 6,74 13 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Uzech Uzèg 46324 46310 218 12,21 18 Causse et Bouriane
Saint-Germain-du-Bel-Air
Gourdon
Gourdon
Quercy-Bouriane
Varaire Varaire 46328 46260 315 25,52 12 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Vaylats Vailats 46329 46230 318 26,37 12 Marches du Sud-Quercy
Lalbenque
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Vayrac Vairac 46330 46110 1292 16,33 79 Martel
Vayrac
Gourdon
Gourdon
Causses et Vallée de la Dordogne
Viazac Viasac 46332 46100 328 17,74 18 Figeac-2
Figeac-Est
Figeac
Figeac
Grand-Figeac
Vidaillac Vidalhac 46333 46260 168 9,49 18 Marches du Sud-Quercy
Limogne-en-Quercy
Cahors
Cahors
Pays de Lalbenque-Limogne
Villesèque Vilaseca 46335 46090 399 23,56 17 Luzech
Luzech
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble
Vire-sur-Lot Vira 46336 46700 357 7,77 46 Puy-l’Évêque
Puy-l’Évêque
Cahors
Cahors
Vallée du Lot et du Vignoble

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: