Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Vienne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Vienne zellt àlla 195 Gmeina ìm Département Haute-Vienne uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aixe-sur-Vienne Aissa 87001 87700 5836 22,85 255 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Ambazac Embasac 87002 87240 5667 57,83 98 Ambazac
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Arnac-la-Poste Arnac 87003 87160 951 46,62 20 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Augne Ònha 87004 87120 108 17,59 6 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Aureil Aurèlh 87005 87220 1004 10,17 99 Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges-Panazol
Limoges Limoges Métropole
Azat-le-Ris Asac lo Riu 87006 87360 257 56,22 5 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Balledent Baladent 87007 87290 197 12,28 16 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Beaumont-du-Lac Beu Mont 87009 87120 143 23,91 6 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Bellac Belac 87011 87300 3808 24,42 156 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Berneuil Bernuèlh 87012 87300 426 26,09 16 Bellac
Nantiat
Bellac Haut Limousin en Marche
Bersac-sur-Rivalier Barçac 87013 87370 631 32,54 19 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Bessines-sur-Gartempe Becinas 87014 87250 2836 55,41 51 Ambazac
Bessines-sur-Gartempe
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Beynac Beinac 87015 87700 693 12,57 55 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Blanzac Blanzac 87017 87300 495 23,50 21 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Blond Blom 87018 87300 693 64,69 11 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Boisseuil Boissuelh 87019 87220 2928 18,92 155 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Limoges Métropole
Bonnac-la-Côte Bonac 87020 87270 1701 26,06 65 Ambazac
Ambazac
Limoges Limoges Métropole
Bosmie-l’Aiguille Bòsc Mian 87021 87110 2579 8,01 322 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Breuilaufa Lo Bruèlh au Fag 87022 87300 129 4,60 28 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Bujaleuf Bujaleu 87024 87460 833 41,17 20 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Burgnac Burnhac 87025 87800 841 11,50 73 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Bussière-Galant Bussiera (Galand) 87027 87230 1308 53,86 24 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Chaillac-sur-Vienne Chalhac 87030 87200 1235 15,14 82 Saint-Junien
Saint-Junien-Ouest
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Châlus Chasluç 87032 87230 1621 27,98 58 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Chamboret Chamborèt 87033 87140 789 21,59 37 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Champagnac-la-Rivière Champanhac 87034 87150 577 24,46 24 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Champnétery Champ Menesterí 87035 87400 550 30,60 18 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Champsac Chamçac 87036 87230 671 23,94 28 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Chaptelat Chaptalac 87038 87270 2121 17,92 118 Couzeix
Nieul
Limoges Limoges Métropole
Château-Chervix Chasteu Chervic 87039 87380 799 51,05 16 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Châteauneuf-la-Forêt Chasteu Nuòu 87040 87130 1524 29,25 52 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Châteauponsac Chastel (Ponçac) 87041 87290 2035 68,79 30 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Cheissoux Chaisson la Chapèla 87043 87460 177 10,21 17 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Chéronnac Charennac 87044 87600 336 18,90 18 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Cieux Síus 87045 87520 989 41,06 24 Bellac
Nantiat
Bellac Haut Limousin en Marche
Cognac-la-Forêt Conhac la Forest 87046 87310 1185 31,56 38 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Compreignac Comprenhac 87047 87140 1838 47,62 39 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Condat-sur-Vienne Condat 87048 87920 5150 15,47 333 Condat-sur-Vienne
Limoges-Condat
Limoges Limoges Métropole
Coussac-Bonneval Coçac 87049 87500 1317 66,73 20 Eymoutiers
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Couzeix Cosés 87050 87270 9268 30,69 302 Couzeix
Limoges-Couzeix
Limoges Limoges Métropole
Cromac Cròmac 87053 87160 246 24,15 10 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Cussac Cussac 87054 87150 1235 31,70 39 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Dinsac Dinçac 87056 87210 271 19,43 14 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Dompierre-les-Églises Dòmpièrre 87057 87190 367 30,62 12 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Domps Doms 87058 87120 118 13,54 9 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Dournazac Dornasac 87060 87230 657 35,97 18 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Pays de Nexon-Monts de Châlus
Droux Drolh 87061 87190 350 23,98 15 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Eybouleuf Esboleu 87062 87400 436 10,83 40 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Eyjeaux Esjau 87063 87220 1321 24,23 55 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Limoges Métropole
Eymoutiers Aimostier 87064 87120 2062 70,22 29 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Feytiat Festiac 87065 87220 6123 25,32 242 Panazol
Limoges-Panazol
Limoges Limoges Métropole
Flavignac Flavinhac 87066 87230 1061 30,79 34 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Folles Faulas 87067 87250 486 31,18 16 Ambazac
Bessines-sur-Gartempe
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Fromental Fromentau 87068 87250 540 22,65 24 Ambazac
Bessines-sur-Gartempe
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Gajoubert Ga Jaubèrt 87069 87330 145 14,11 10 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Glandon Glandon 87071 87500 781 27,47 28 Saint-Yrieix-la-Perche
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Glanges Glanjas 87072 87380 512 22,85 22 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Gorre Gòra 87073 87310 401 16,17 25 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Isle Isla 87075 87170 7696 20,18 381 Limoges-9
Limoges-Isle
Limoges Limoges Métropole
Jabreilles-les-Bordes Jabrelhas 87076 87370 239 19,05 13 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Janailhac Janalhac 87077 87800 536 18,73 29 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Javerdat Javerdac 87078 87520 717 25,52 28 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Jouac Joac 87080 87890 181 20,31 9 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Jourgnac Jurnhac 87081 87800 1110 14,39 77 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
La Bazeuge La Baseuge 87008 87210 140 10,19 14 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
La Chapelle-Montbrandeix La Chapela 87037 87440 256 19,83 13 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
La Croisille-sur-Briance La Crosilha 87051 87130 641 43,61 15 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
La Croix-sur-Gartempe La Crotz 87052 87210 188 12,74 15 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
La Geneytouse La Janestosa 87070 87400 958 19,35 50 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
La Jonchère-Saint-Maurice La Junchera 87079 87340 824 15,59 53 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
La Meyze La Meisa 87096 87800 828 28,11 29 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Saint-Yrieix
La Porcherie La Porcharia 87120 87380 514 31,34 16 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
La Roche-l’Abeille La Ròcha l'Abelha 87127 87800 618 36,56 17 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Ladignac-le-Long Ladinhac 87082 87500 1168 47,21 25 Saint-Yrieix-la-Perche
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Laurière L'Auriera 87083 87370 568 20,77 27 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Lavignac Lavinhac 87084 87230 153 6,04 25 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Le Buis Lu Bois 87023 87140 189 6,55 29 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Le Chalard Lu Chaslar 87031 87500 312 12,42 25 Saint-Yrieix-la-Perche
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Le Châtenet-en-Dognon Lo Chastanet 87042 87400 393 20,39 19 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Le Dorat Le Daurat 87059 87210 1683 23,77 71 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Le Palais-sur-Vienne Lu Palaiç 87113 87410 6042 10,33 585 Limoges-5
Limoges-Le Palais
Limoges Limoges Métropole
Le Vigen Lo Vijan 87205 87110 2171 29,51 74 Condat-sur-Vienne
Limoges-Condat
Limoges Limoges Métropole
Les Billanges Los Bilanges 87016 87340 288 22,61 13 Ambazac
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Les Cars Los Cars 87029 87230 632 16,72 38 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Les Grands-Chézeaux Lòs Seujaus 87074 87160 246 13,51 18 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Les Salles-Lavauguyon Las Salas la Vau Guion 87189 87440 144 12,32 12 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Limoges Limòtges 87085 87000
87100
87280
132.175 77,45 1707 Limoges-1
Limoges-2
Limoges-3
Limoges-4
Limoges-5
Limoges-6
Limoges-7
Limoges-8
Limoges-9
Limoges-Beaupuy
Limoges-Carnot
Limoges-Centre
Limoges-Cité
Limoges-Condat
Limoges-Corgnac
Limoges-Couzeix
Limoges-Émailleurs
Limoges-Grand-Treuil
Limoges-Isle
Limoges-La Bastide
Limoges-Landouge
Limoges-Le Palais
Limoges-Panazol
Limoges-Puy-las-Rodas
Limoges-Vigenal
Limoges Limoges Métropole
Linards Linards 87086 87130 1057 36,30 29 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Lussac-les-Églises Luçac 87087 87360 532 41,02 13 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Magnac-Bourg Manhac 87088 87380 1089 15,11 72 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Magnac-Laval Manhac la Vau 87089 87190 1744 72,22 24 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Mailhac-sur-Benaize Malhac 87090 87160 270 21,20 13 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Maisonnais-sur-Tardoire Maisonès 87091 87440 390 31,89 12 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
Marval Marvau 87092 87440 540 38,50 14 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
Masléon Mas Leu 87093 87130 284 8,72 33 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Meilhac Melhac 87094 87800 529 14,84 36 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Meuzac Meusac 87095 87380 731 43,40 17 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Moissannes Moissanas 87099 87400 360 24,64 15 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Montrol-Sénard Monsteiròu 87100 87330 278 27,17 10 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Mortemart Mòrtamar 87101 87330 112 3,60 31 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Nantiat Nantiac 87103 87140 1598 25,42 63 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Nedde Neda 87104 87120 464 52,73 9 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Neuvic-Entier Nòu Vic 87105 87130 929 39,34 24 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Nexon 'Neiçon 87106 87800 2539 40,79 62 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Nieul Nuèlh 87107 87510 1647 16,97 97 Couzeix
Nieul
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Nouic Noic 87108 87330 467 35,95 13 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Oradour-Saint-Genest Orador Sent Genès 87109 87210 333 37,90 9 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Oradour-sur-Glane Orador de Glana 87110 87520 2473 38,16 65 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Oradour-sur-Vayres Orador (de Vairas) 87111 87150 1500 39,09 38 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Pageas Pajas 87112 87230 580 27,76 21 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Panazol Panasòu 87114 87350 10.972 20,05 547 Panazol
Limoges-Panazol
Limoges Limoges Métropole
Pensol Pansòu 87115 87440 180 15,04 12 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
Peyrat-de-Bellac Pairac (de Belac) 87116 87300 1065 31,20 34 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Peyrat-le-Château Pairac (lo Chasteu) 87117 87470 1013 52,96 19 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Peyrilhac Pairilhac 87118 87510 1270 38,63 33 Couzeix
Nieul
Limoges Limoges Métropole
Pierre-Buffière Peira Bufiera 87119 87260 1157 5,75 201 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Rancon Rancom 87121 87290 494 32,31 15 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Razès Rasès 87122 87640 1173 24,14 49 Ambazac
Bessines-sur-Gartempe
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Rempnat Remnac 87123 87120 149 20,91 7 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Rilhac-Lastours Rilhac de Las Tors 87124 87800 371 16,32 23 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Rilhac-Rancon Rilhac (Rancom) 87125 87570 4573 17,42 263 Limoges-5
Ambazac
Limoges Limoges Métropole
Rochechouart Rechoard 87126 87600 3778 53,88 70 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Royères Roiera 87129 87400 915 17,42 53 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Roziers-Saint-Georges Rosiers 87130 87130 180 11,66 15 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Saillat-sur-Vienne Salhac 87131 87720 832 6,29 132 Saint-Junien
Saint-Junien-Ouest
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Amand-le-Petit Sent Amand 87132 87120 108 15,31 7 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Saint-Amand-Magnazeix Sent Amand Manhasés 87133 87290 523 30,71 17 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Saint-Auvent Sent Auvenç 87135 87310 962 33,46 29 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Bazile Sent Basaris 87137 87150 112 8,58 13 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Bonnet-Briance Sent Bonet Briança 87138 87260 574 30,06 19 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Noblat
Saint-Bonnet-de-Bellac Sent Bonet de Belac 87139 87300 484 34,51 14 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Brice-sur-Vienne Sent Brecís 87140 87200 1669 20,85 80 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Cyr Sent Circ 87141 87310 693 21,30 33 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Denis-des-Murs Sent Deunis 87142 87400 529 23,81 22 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Sainte-Anne-Saint-Priest Senta Anna-Sent Príech 87134 87120 168 16,54 10 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Sainte-Marie-de-Vaux Senta Marí de Vaus 87162 87420 209 5,55 38 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Gence Sent Gençan 87143 87510 2134 21,77 98 Couzeix
Nieul
Limoges Limoges Métropole
Saint-Genest-sur-Roselle Sent Giniés 87144 87260 520 19,22 27 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Saint-Georges-les-Landes Sent Jòrge las Landes 87145 87160 239 16,21 15 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Germain-les-Belles Sent German las Belas 87146 87380 1169 37,28 31 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Saint-Gilles-les-Forêts Sent Geris 87147 87130 43 8,28 5 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Saint-Hilaire-Bonneval Sent Alari Bona Vau 87148 87260 988 28,49 35 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Saint-Hilaire-la-Treille Sent Ilaire 87149 87190 381 29,14 13 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Hilaire-les-Places Sent Alari las Plaças 87150 87800 870 23,06 38 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Saint-Jean-Ligoure Sent Jan Ligora 87151 87260 515 30,30 17 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Saint-Jouvent Sent Jauvenç 87152 87510 1659 24,96 66 Couzeix
Nieul
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Julien-le-Petit Sent Julian lo Pitit 87153 87460 288 29,00 10 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Saint-Junien Sent Junian 87154 87200 11.202 56,82 197 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Saint-Junien-Ouest
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Junien-les-Combes Lo Pitit Sent Junian 87155 87300 174 20,59 8 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Just-le-Martel Sent Just 87156 87590 2677 31,70 84 Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges-Panazol
Limoges Limoges Métropole
Saint-Laurent-les-Églises Sent Laurenç l'Egleisas 87157 87340 865 27,37 32 Ambazac
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Laurent-sur-Gorre Sent Laurenç de Gòra 87158 87310 1500 39,92 38 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Léger-la-Montagne Sent Legèr 87159 87340 348 32,62 11 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Léger-Magnazeix Sent Legíer 87160 87190 490 55,71 9 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Léonard-de-Noblat Sent Liunard 87161 87400 4554 55,59 82 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Saint-Martial-sur-Isop Sent Marçau 87163 87330 136 23,44 6 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Martin-de-Jussac Sent Martin de Jussac 87164 87200 565 14,40 39 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Martin-le-Mault Sent Martin 87165 87360 130 12,50 10 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Martin-le-Vieux Sent Martin lu Vielh 87166 87700 922 17,49 53 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Saint-Martin-Terressus Sent Martin Tarrassos 87167 87400 557 23,53 24 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Saint-Mathieu Samatiá 87168 87440 1080 40,39 27 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Maurice-les-Brousses Sent Mauseris 87169 87800 1060 10,87 98 Condat-sur-Vienne
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Saint-Méard Sent Mèrd 87170 87130 357 24,51 15 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Saint-Ouen-sur-Gartempe Sent Oen 87172 87300 214 22,12 10 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Pardoux-le-Lac Rossac 87128 87140
87250
1322 67,40 20 Bellac
Ambazac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Saint-Paul Sent Paul 87174 87260 1236 37,39 33 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Noblat
Saint-Priest-Ligoure Sent Prèch (Ligora) 87176 87800 668 41,13 16 Eymoutiers
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Saint-Priest-sous-Aixe Sent Prech d'Aissa 87177 87700 1746 23,15 75 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Saint-Priest-Taurion Sent Prech 87178 87480 2881 27,00 107 Saint-Léonard-de-Noblat
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Sornin-la-Marche Sent Sòrnin la Marcha 87179 87210 258 24,39 11 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Sornin-Leulac Sent Sòrnin 87180 87290 634 32,28 20 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Saint-Sulpice-Laurière Sent Superis 87181 87370 837 14,31 58 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Sulpice-les-Feuilles Sent Sepise 87182 87160 1240 35,63 35 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Sylvestre Sint Sauvestre 87183 87240 924 30,91 30 Ambazac
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Victurnien Sent Vertunian 87185 87420 1755 21,04 83 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Vitte-sur-Briance Sent Vit 87186 87380 330 20,66 16 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Saint-Yrieix-la-Perche Sent Iriès 87187 87500 6766 100,98 67 Saint-Yrieix-la-Perche
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Saint-Yrieix-sous-Aixe Sent Iriès d'Aissa 87188 87700 421 8,73 48 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Sauviat-sur-Vige Sauviac 87190 87400 889 30,85 29 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Séreilhac Cerelhac 87191 87620 1992 38,63 52 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Solignac Solenhac 87192 87110 1579 16,54 95 Condat-sur-Vienne
Limoges-Condat
Limoges Limoges Métropole
Surdoux Surdòu 87193 87130 44 3,88 11 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Sussac Suçac 87194 87130 351 25,42 14 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Tersannes Terçanes 87195 87360 138 24,64 6 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Thouron Toron 87197 87140 532 13,73 39 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Val d’Issoire Masères 87097 87330 1068 71,60 15 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Val-d’Oire-et-Gartempe Val d'Oira e Gartempa 87028 87320
87330
1671 121,46 14 Bellac
Châteauponsac
Bellac Haut Limousin en Marche
Vaulry Vauric 87198 87140 409 16,03 26 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Vayres Vairas 87199 87600 750 38,13 20 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Verneuil-Moustiers Verneulh 87200 87360 128 19,39 7 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Verneuil-sur-Vienne Vernuèlh 87201 87430 4889 34,52 142 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Limoges Métropole
Veyrac Vairac 87202 87520 2071 33,70 61 Couzeix
Nieul
Limoges Limoges Métropole
Vicq-sur-Breuilh Vic 87203 87260 1324 50,89 26 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Videix Vidais 87204 87600 211 16,63 13 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Villefavard Vile Favart 87206 87190 158 9,22 17 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: