Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Vienne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Vienne zellt àlla 195 Gmeina ìm Département Haute-Vienne uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aixe-sur-Vienne Aissa 87001 87700 5804 22,85 254 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Ambazac Embasac 87002 87240 5593 57,83 97 Ambazac
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Arnac-la-Poste Arnac 87003 87160 936 46,62 20 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Augne Ònha 87004 87120 109 17,59 6 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Aureil Aurèlh 87005 87220 1008 10,17 99 Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges-Panazol
Limoges Limoges Métropole
Azat-le-Ris Asac lo Riu 87006 87360 246 56,22 4 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Balledent Baladent 87007 87290 196 12,28 16 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Beaumont-du-Lac Beu Mont 87009 87120 142 23,91 6 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Bellac Belac 87011 87300 3639 24,42 149 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Berneuil Bernuèlh 87012 87300 437 26,09 17 Bellac
Nantiat
Bellac Haut Limousin en Marche
Bersac-sur-Rivalier Barçac 87013 87370 651 32,54 20 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Bessines-sur-Gartempe Becinas 87014 87250 2803 55,41 51 Ambazac
Bessines-sur-Gartempe
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Beynac Beinac 87015 87700 702 12,57 56 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Blanzac Blanzac 87017 87300 499 23,50 21 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Blond Blom 87018 87300 696 64,69 11 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Boisseuil Boissuelh 87019 87220 2926 18,92 155 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Limoges Métropole
Bonnac-la-Côte Bonac 87020 87270 1651 26,06 63 Ambazac
Ambazac
Limoges Limoges Métropole
Bosmie-l’Aiguille Bòsc Mian 87021 87110 2616 8,01 327 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Breuilaufa Lo Bruèlh au Fag 87022 87300 120 4,60 26 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Bujaleuf Bujaleu 87024 87460 814 41,17 20 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Burgnac Burnhac 87025 87800 848 11,50 74 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Bussière-Galant Bussiera (Galand) 87027 87230 1282 53,86 24 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Chaillac-sur-Vienne Chalhac 87030 87200 1257 15,14 83 Saint-Junien
Saint-Junien-Ouest
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Châlus Chasluç 87032 87230 1640 27,98 59 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Chamboret Chamborèt 87033 87140 791 21,59 37 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Champagnac-la-Rivière Champanhac 87034 87150 566 24,46 23 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Champnétery Champ Menesterí 87035 87400 530 30,60 17 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Champsac Chamçac 87036 87230 669 23,94 28 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Chaptelat Chaptalac 87038 87270 2102 17,92 117 Couzeix
Nieul
Limoges Limoges Métropole
Château-Chervix Chasteu Chervic 87039 87380 800 51,05 16 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Châteauneuf-la-Forêt Chasteu Nuòu 87040 87130 1523 29,25 52 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Châteauponsac Chastel (Ponçac) 87041 87290 2042 68,79 30 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Cheissoux Chaisson la Chapèla 87043 87460 204 10,21 20 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Chéronnac Charennac 87044 87600 323 18,90 17 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Cieux Síus 87045 87520 1002 41,06 24 Bellac
Nantiat
Bellac Haut Limousin en Marche
Cognac-la-Forêt Conhac la Forest 87046 87310 1188 31,56 38 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Compreignac Comprenhac 87047 87140 1854 47,62 39 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Condat-sur-Vienne Condat 87048 87920 5128 15,47 331 Condat-sur-Vienne
Limoges-Condat
Limoges Limoges Métropole
Coussac-Bonneval Coçac 87049 87500 1317 66,73 20 Eymoutiers
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Couzeix Cosés 87050 87270 9518 30,69 310 Couzeix
Limoges-Couzeix
Limoges Limoges Métropole
Cromac Cròmac 87053 87160 244 24,15 10 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Cussac Cussac 87054 87150 1192 31,70 38 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Dinsac Dinçac 87056 87210 275 19,43 14 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Dompierre-les-Églises Dòmpièrre 87057 87190 369 30,62 12 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Domps Doms 87058 87120 107 13,54 8 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Dournazac Dornasac 87060 87230 671 35,97 19 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Pays de Nexon-Monts de Châlus
Droux Drolh 87061 87190 346 23,98 14 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Eybouleuf Esboleu 87062 87400 457 10,83 42 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Eyjeaux Esjau 87063 87220 1316 24,23 54 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Limoges Métropole
Eymoutiers Aimostier 87064 87120 2077 70,22 30 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Feytiat Festiac 87065 87220 6118 25,32 242 Panazol
Limoges-Panazol
Limoges Limoges Métropole
Flavignac Flavinhac 87066 87230 1075 30,79 35 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Folles Faulas 87067 87250 466 31,18 15 Ambazac
Bessines-sur-Gartempe
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Fromental Fromentau 87068 87250 517 22,65 23 Ambazac
Bessines-sur-Gartempe
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Gajoubert Ga Jaubèrt 87069 87330 140 14,11 10 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Glandon Glandon 87071 87500 780 27,47 28 Saint-Yrieix-la-Perche
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Glanges Glanjas 87072 87380 507 22,85 22 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Gorre Gòra 87073 87310 388 16,17 24 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Isle Isla 87075 87170 7847 20,18 389 Limoges-9
Limoges-Isle
Limoges Limoges Métropole
Jabreilles-les-Bordes Jabrelhas 87076 87370 235 19,05 12 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Janailhac Janalhac 87077 87800 527 18,73 28 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Javerdat Javerdac 87078 87520 695 25,52 27 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Jouac Joac 87080 87890 179 20,31 9 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Jourgnac Jurnhac 87081 87800 1106 14,39 77 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
La Bazeuge La Baseuge 87008 87210 147 10,19 14 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
La Chapelle-Montbrandeix La Chapela 87037 87440 262 19,83 13 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
La Croisille-sur-Briance La Crosilha 87051 87130 624 43,61 14 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
La Croix-sur-Gartempe La Crotz 87052 87210 180 12,74 14 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
La Geneytouse La Janestosa 87070 87400 975 19,35 50 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
La Jonchère-Saint-Maurice La Junchera 87079 87340 839 15,59 54 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
La Meyze La Meisa 87096 87800 847 28,11 30 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Saint-Yrieix
La Porcherie La Porcharia 87120 87380 504 31,34 16 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
La Roche-l’Abeille La Ròcha l'Abelha 87127 87800 604 36,56 17 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Ladignac-le-Long Ladinhac 87082 87500 1165 47,21 25 Saint-Yrieix-la-Perche
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Laurière L'Auriera 87083 87370 543 20,77 26 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Lavignac Lavinhac 87084 87230 165 6,04 27 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Le Buis Lu Bois 87023 87140 188 6,55 29 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Le Chalard Lu Chaslar 87031 87500 310 12,42 25 Saint-Yrieix-la-Perche
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Le Châtenet-en-Dognon Lo Chastanet 87042 87400 388 20,39 19 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Le Dorat Le Daurat 87059 87210 1586 23,77 67 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Le Palais-sur-Vienne Lu Palaiç 87113 87410 6023 10,33 583 Limoges-5
Limoges-Le Palais
Limoges Limoges Métropole
Le Vigen Lo Vijan 87205 87110 2236 29,51 76 Condat-sur-Vienne
Limoges-Condat
Limoges Limoges Métropole
Les Billanges Los Bilanges 87016 87340 282 22,61 12 Ambazac
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Les Cars Los Cars 87029 87230 629 16,72 38 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Les Grands-Chézeaux Lòs Seujaus 87074 87160 246 13,51 18 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Les Salles-Lavauguyon Las Salas la Vau Guion 87189 87440 139 12,32 11 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Limoges Limòtges 87085 87000
87100
87280
130.876 77,45 1690 Limoges-1
Limoges-2
Limoges-3
Limoges-4
Limoges-5
Limoges-6
Limoges-7
Limoges-8
Limoges-9
Limoges-Beaupuy
Limoges-Carnot
Limoges-Centre
Limoges-Cité
Limoges-Condat
Limoges-Corgnac
Limoges-Couzeix
Limoges-Émailleurs
Limoges-Grand-Treuil
Limoges-Isle
Limoges-La Bastide
Limoges-Landouge
Limoges-Le Palais
Limoges-Panazol
Limoges-Puy-las-Rodas
Limoges-Vigenal
Limoges Limoges Métropole
Linards Linards 87086 87130 1030 36,30 28 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Lussac-les-Églises Luçac 87087 87360 488 41,02 12 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Magnac-Bourg Manhac 87088 87380 1106 15,11 73 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Magnac-Laval Manhac la Vau 87089 87190 1711 72,22 24 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Mailhac-sur-Benaize Malhac 87090 87160 265 21,20 13 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Maisonnais-sur-Tardoire Maisonès 87091 87440 384 31,89 12 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
Marval Marvau 87092 87440 500 38,50 13 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
Masléon Mas Leu 87093 87130 281 8,72 32 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Meilhac Melhac 87094 87800 527 14,84 36 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Meuzac Meusac 87095 87380 733 43,40 17 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Moissannes Moissanas 87099 87400 337 24,64 14 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Montrol-Sénard Monsteiròu 87100 87330 268 27,17 10 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Mortemart Mòrtamar 87101 87330 119 3,60 33 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Nantiat Nantiac 87103 87140 1614 25,42 63 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Nedde Neda 87104 87120 456 52,73 9 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Neuvic-Entier Nòu Vic 87105 87130 923 39,34 23 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Nexon 'Neiçon 87106 87800 2509 40,79 62 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Nieul Nuèlh 87107 87510 1635 16,97 96 Couzeix
Nieul
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Nouic Noic 87108 87330 461 35,95 13 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Oradour-Saint-Genest Orador Sent Genès 87109 87210 329 37,90 9 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Oradour-sur-Glane Orador de Glana 87110 87520 2477 38,16 65 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Oradour-sur-Vayres Orador (de Vairas) 87111 87150 1490 39,09 38 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Pageas Pajas 87112 87230 576 27,76 21 Saint-Yrieix-la-Perche
Châlus
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Panazol Panasòu 87114 87350 10.900 20,05 544 Panazol
Limoges-Panazol
Limoges Limoges Métropole
Pensol Pansòu 87115 87440 173 15,04 12 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
Peyrat-de-Bellac Pairac (de Belac) 87116 87300 1044 31,20 33 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Peyrat-le-Château Pairac (lo Chasteu) 87117 87470 1027 52,96 19 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Peyrilhac Pairilhac 87118 87510 1278 38,63 33 Couzeix
Nieul
Limoges Limoges Métropole
Pierre-Buffière Peira Bufiera 87119 87260 1161 5,75 202 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Rancon Rancom 87121 87290 488 32,31 15 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Razès Rasès 87122 87640 1173 24,14 49 Ambazac
Bessines-sur-Gartempe
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Rempnat Remnac 87123 87120 149 20,91 7 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Rilhac-Lastours Rilhac de Las Tors 87124 87800 373 16,32 23 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Rilhac-Rancon Rilhac (Rancom) 87125 87570 4608 17,42 265 Limoges-5
Ambazac
Limoges Limoges Métropole
Rochechouart Rechoard 87126 87600 3767 53,88 70 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Royères Roiera 87129 87400 955 17,42 55 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Roziers-Saint-Georges Rosiers 87130 87130 172 11,66 15 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Saillat-sur-Vienne Salhac 87131 87720 812 6,29 129 Saint-Junien
Saint-Junien-Ouest
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Amand-le-Petit Sent Amand 87132 87120 110 15,31 7 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Saint-Amand-Magnazeix Sent Amand Manhasés 87133 87290 496 30,71 16 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Saint-Auvent Sent Auvenç 87135 87310 960 33,46 29 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Bazile Sent Basaris 87137 87150 129 8,58 15 Rochechouart
Oradour-sur-Vayres
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Bonnet-Briance Sent Bonet Briança 87138 87260 571 30,06 19 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Noblat
Saint-Bonnet-de-Bellac Sent Bonet de Belac 87139 87300 460 34,51 13 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Brice-sur-Vienne Sent Brecís 87140 87200 1682 20,85 81 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Cyr Sent Circ 87141 87310 683 21,30 32 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Denis-des-Murs Sent Deunis 87142 87400 541 23,81 23 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Sainte-Anne-Saint-Priest Senta Anna-Sent Príech 87134 87120 155 16,54 9 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Sainte-Marie-de-Vaux Senta Marí de Vaus 87162 87420 204 5,55 37 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Gence Sent Gençan 87143 87510 2170 21,77 100 Couzeix
Nieul
Limoges Limoges Métropole
Saint-Genest-sur-Roselle Sent Giniés 87144 87260 518 19,22 27 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Saint-Georges-les-Landes Sent Jòrge las Landes 87145 87160 237 16,21 15 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Germain-les-Belles Sent German las Belas 87146 87380 1159 37,28 31 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Saint-Gilles-les-Forêts Sent Geris 87147 87130 47 8,28 6 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Saint-Hilaire-Bonneval Sent Alari Bona Vau 87148 87260 990 28,49 35 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Saint-Hilaire-la-Treille Sent Ilaire 87149 87190 374 29,14 13 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Hilaire-les-Places Sent Alari las Plaças 87150 87800 849 23,06 37 Saint-Yrieix-la-Perche
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Saint-Jean-Ligoure Sent Jan Ligora 87151 87260 500 30,30 17 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Saint-Jouvent Sent Jauvenç 87152 87510 1658 24,96 66 Couzeix
Nieul
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Julien-le-Petit Sent Julian lo Pitit 87153 87460 291 29,00 10 Eymoutiers
Eymoutiers
Limoges Portes de Vassivière
Saint-Junien Sent Junian 87154 87200 11.254 56,82 198 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Saint-Junien-Ouest
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Junien-les-Combes Lo Pitit Sent Junian 87155 87300 179 20,59 9 Bellac
Bellac
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Just-le-Martel Sent Just 87156 87590 2670 31,70 84 Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges-Panazol
Limoges Limoges Métropole
Saint-Laurent-les-Églises Sent Laurenç l'Egleisas 87157 87340 843 27,37 31 Ambazac
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Laurent-sur-Gorre Sent Laurenç de Gòra 87158 87310 1439 39,92 36 Rochechouart
Saint-Laurent-sur-Gorre
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Léger-la-Montagne Sent Legèr 87159 87340 350 32,62 11 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Léger-Magnazeix Sent Legíer 87160 87190 495 55,71 9 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Léonard-de-Noblat Sent Liunard 87161 87400 4385 55,59 79 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Saint-Martial-sur-Isop Sent Marçau 87163 87330 140 23,44 6 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Martin-de-Jussac Sent Martin de Jussac 87164 87200 568 14,40 39 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Martin-le-Mault Sent Martin 87165 87360 137 12,50 11 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Martin-le-Vieux Sent Martin lu Vielh 87166 87700 930 17,49 53 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Saint-Martin-Terressus Sent Martin Tarrassos 87167 87400 553 23,53 24 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Saint-Mathieu Samatiá 87168 87440 1079 40,39 27 Rochechouart
Saint-Mathieu
Rochechouart Ouest Limousin
Saint-Maurice-les-Brousses Sent Mauseris 87169 87800 1052 10,87 97 Condat-sur-Vienne
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Saint-Méard Sent Mèrd 87170 87130 351 24,51 14 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Saint-Ouen-sur-Gartempe Sent Oen 87172 87300 216 22,12 10 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Pardoux-le-Lac Rossac 87128 87140
87250
1327 67,40 20 Bellac
Ambazac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Saint-Paul Sent Paul 87174 87260 1227 37,39 33 Condat-sur-Vienne
Pierre-Buffière
Limoges Noblat
Saint-Priest-Ligoure Sent Prèch (Ligora) 87176 87800 667 41,13 16 Eymoutiers
Nexon
Limoges Pays de Nexon-Monts de Châlus
Saint-Priest-sous-Aixe Sent Prech d'Aissa 87177 87700 1790 23,15 77 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Saint-Priest-Taurion Sent Prech 87178 87480 2888 27,00 107 Saint-Léonard-de-Noblat
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Sornin-la-Marche Sent Sòrnin la Marcha 87179 87210 241 24,39 10 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Sornin-Leulac Sent Sòrnin 87180 87290 577 32,28 18 Châteauponsac
Châteauponsac
Bellac Gartempe Saint-Pardoux
Saint-Sulpice-Laurière Sent Superis 87181 87370 825 14,31 58 Ambazac
Laurière
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Sulpice-les-Feuilles Sent Sepise 87182 87160 1203 35,63 34 Châteauponsac
Saint-Sulpice-les-Feuilles
Bellac Haut Limousin en Marche
Saint-Sylvestre Sint Sauvestre 87183 87240 919 30,91 30 Ambazac
Ambazac
Limoges Élan Limousin Avenir Nature
Saint-Victurnien Sent Vertunian 87185 87420 1774 21,04 84 Saint-Junien
Saint-Junien-Est
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Saint-Vitte-sur-Briance Sent Vit 87186 87380 320 20,66 15 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Saint-Yrieix-la-Perche Sent Iriès 87187 87500 6718 100,98 67 Saint-Yrieix-la-Perche
Saint-Yrieix-la-Perche
Limoges Pays de Saint-Yrieix
Saint-Yrieix-sous-Aixe Sent Iriès d'Aissa 87188 87700 432 8,73 49 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Sauviat-sur-Vige Sauviac 87190 87400 870 30,85 28 Saint-Léonard-de-Noblat
Saint-Léonard-de-Noblat
Limoges Noblat
Séreilhac Cerelhac 87191 87620 1989 38,63 51 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Val de Vienne
Solignac Solenhac 87192 87110 1583 16,54 96 Condat-sur-Vienne
Limoges-Condat
Limoges Limoges Métropole
Surdoux Surdòu 87193 87130 44 3,88 11 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Sussac Suçac 87194 87130 347 25,42 14 Eymoutiers
Châteauneuf-la-Forêt
Limoges Briance Combade
Tersannes Terçanes 87195 87360 135 24,64 5 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Thouron Toron 87197 87140 565 13,73 41 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Val d’Issoire Masères 87097 87330 1025 71,60 14 Bellac
Mézières-sur-Issoire
Bellac Haut Limousin en Marche
Val-d’Oire-et-Gartempe Val d'Oira e Gartempa 87028 87320
87330
1646 121,46 14 Bellac
Châteauponsac
Bellac Haut Limousin en Marche
Vaulry Vauric 87198 87140 413 16,03 26 Bellac
Nantiat
Bellac Élan Limousin Avenir Nature
Vayres Vairas 87199 87600 734 38,13 19 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Verneuil-Moustiers Verneulh 87200 87360 129 19,39 7 Châteauponsac
Le Dorat
Bellac Haut Limousin en Marche
Verneuil-sur-Vienne Vernuèlh 87201 87430 4881 34,52 141 Aixe-sur-Vienne
Aixe-sur-Vienne
Limoges Limoges Métropole
Veyrac Vairac 87202 87520 2112 33,70 63 Couzeix
Nieul
Limoges Limoges Métropole
Vicq-sur-Breuilh Vic 87203 87260 1327 50,89 26 Eymoutiers
Saint-Germain-les-Belles
Limoges Briance Sud Haute Vienne
Videix Vidais 87204 87600 204 16,63 12 Rochechouart
Rochechouart
Rochechouart Porte Océane du Limousin
Villefavard Vile Favart 87206 87190 159 9,22 17 Châteauponsac
Magnac-Laval
Bellac Haut Limousin en Marche

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: