Lischt vun dr Gmeina im Département Territoire de Belfort

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Territoire de Belfort zellt àlla 101 Gmeina ìm Territoire de Belfort uf.

Code
INSEE
PLZ Gmein ditscher Nàme Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Arrondissement bìs 2014
Kommünàlverbànd
90001 90400 Andelnans Andelnach 1186 4,17 284 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90002 90150 Angeot Engelsod oder Ingelsod 349 6,56 53 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90003 90170 Anjoutey Anschatingen 595 7,79 76 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90004 90800 Argiésans 508 2,73 186 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90082 90140 Autrechêne 277 2,96 94 Grandvillars
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90005 90200 Auxelles-Bas Nieder-Assel 458 9,41 49 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90006 90200 Auxelles-Haut Ober-Assel 287 6,48 44 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90007 90800 Banvillars 285 4,67 61 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90008 90800 Bavilliers 4680 4,80 975 Bavilliers
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90009 90500 Beaucourt 5014 4,95 1013 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90010 90000 Belfort Beffert oder Befert 46.954 17,10 2746 Belfort-1
Belfort-2
Belfort-3
Belfort-Centre
Belfort-Est
Belfort-Nord
Belfort-Ouest
Belfort-Sud
Belfort Grand Belfort
90011 90400 Bermont 384 2,74 140 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90012 90160 Bessoncourt Bischingen 1264 7,80 162 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90013 90150 Bethonvilliers 244 1,90 128 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90014 90100 Boron 484 6,05 80 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90015 90400 Botans 237 2,29 103 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90016 90110 Bourg-sous-Châtelet Welschennest 122 0,84 145 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90017 90140 Bourogne Böll 1888 13,71 138 Châtenois-les-Forges
Grandvillars
Belfort Grand Belfort
90018 90140 Brebotte 389 3,78 103 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90019 90130 Bretagne Brett oder Bretten 268 4,67 57 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90020 90800 Buc Birr 279 2,44 114 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90021 90140 Charmois 344 4,17 82 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90022 90700 Châtenois-les-Forges 2709 8,67 312 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90023 90330 Chaux 1157 9,26 125 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90024 90100 Chavanatte Kleinschaffnatt 147 3,86 38 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90025 90100 Chavannes-les-Grands 341 6,93 49 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90026 90340 Chèvremont Geisenberg 1585 8,83 180 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90027 90100 Courcelles Kurzel 118 5,32 22 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90028 90100 Courtelevant Hebsdorf 403 5,82 69 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90029 90300 Cravanche Cranwelsch 1959 1,35 1451 Bavilliers
Valdoie
Belfort Grand Belfort
90030 90100 Croix 167 5,41 31 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90031 90150 Cunelières Löffeldorf 349 2,02 173 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90032 90400 Danjoutin Damjustin 3668 5,65 649 Bavilliers
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90033 90100 Delle Dettenried oder Dattenried 5678 9,20 617 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90034 90160 Denney Düringen 764 3,48 220 Valdoie
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90035 90400 Dorans 774 3,77 205 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90036 90150 Eguenigue Egelingen 271 2,49 109 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90037 90300 Éloie 944 5,55 170 Valdoie
Offemont
Belfort Grand Belfort
90039 90850 Essert Schert 3325 7,01 474 Bavilliers
Valdoie
Belfort Grand Belfort
90041 90170 Étueffont Staufen 1458 12,53 116 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90042 90350 Évette-Salbert Weide 2044 9,16 223 Valdoie
Giromagny
Belfort Grand Belfort
90043 90100 Faverois Faverach 578 6,50 89 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90045 90100 Fêche-l’Église Fesch und Witz 765 3,93 195 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90044 90110 Felon 240 4,11 58 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90046 90100 Florimont Blumenberg 450 18,19 25 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90047 90150 Fontaine Brunn 598 6,96 86 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90048 90340 Fontenelle 124 1,75 71 Grandvillars
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90049 90150 Foussemagne 919 5,10 180 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90050 90150 Frais Freß 230 2,81 82 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90051 90140 Froidefontaine Kaltenbrunn 458 4,55 101 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90052 90200 Giromagny Schermenei 2997 5,65 530 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90053 90600 Grandvillars Granweiler 2991 15,17 197 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90054 90200 Grosmagny Großmenglatt 525 9,46 55 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90055 90100 Grosne Welschengrüne 335 3,65 92 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90056 90100 Joncherey Guntscherach 1398 5,18 270 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90057 90300 Lachapelle-sous-Chaux Kappeltscha 747 11,16 67 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90058 90360 Lachapelle-sous-Rougemont Welschenkappel 578 4,89 118 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90059 90150 Lacollonge 228 1,92 119 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90060 90150 Lagrange Scheuern 137 0,92 149 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90061 90170 Lamadeleine-Val-des-Anges 42 6,52 6 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90062 90150 Larivière 289 4,84 60 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90063 90100 Lebetain Liebthal 418 4,84 86 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90065 90200 Lepuix 1157 29,69 39 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90064 90100 Lepuix-Neuf Sood oder Soda 300 5,46 55 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90066 90110 Leval 239 6,00 40 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90067 90150 Menoncourt Mimingen 393 4,70 84 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90068 90400 Meroux-Moval Mörlingen 1310 10,01 131 Châtenois-les-Forges Belfort Grand Belfort
90069 90120 Méziré Miserach 1318 3,91 337 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Grand Belfort
90070 90500 Montbouton Munpetun 404 2,81 144 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90071 90130 Montreux-Château Münsterol die Burg oder Burg-Münsterol 1178 4,66 253 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90072 90120 Morvillars Morsweiler 1078 5,27 205 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Grand Belfort
90074 90340 Novillard Neuweiler 301 3,79 79 Grandvillars
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90075 90300 Offemont Offemundt 4179 5,55 753 Valdoie
Offemont
Belfort Grand Belfort
90076 90160 Pérouse Pfeffershausen 1173 4,90 239 Bavilliers
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90077 90130 Petit-Croix Kleinkreuz 298 3,79 79 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90078 90360 Petitefontaine Kleinbrunnen 189 3,13 60 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90079 90170 Petitmagny Kleinmenglatt 306 2,20 139 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90080 90150 Phaffans Pfeffingen 445 3,24 137 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90081 90370 Réchésy Röschlitz 779 12,61 62 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90083 90140 Recouvrance Ruggenfrans 116 1,50 77 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90084 90150 Reppe Rispach 344 3,88 89 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90085 90200 Riervescemont Oberwessenberg 98 8,52 12 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90086 90110 Romagny-sous-Rougemont Welschenesch 220 2,47 89 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90087 90380 Roppe Rotbach oder Roppach 1042 7,43 140 Valdoie
Offemont
Belfort Grand Belfort
90088 90200 Rougegoutte 971 8,07 120 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90089 90110 Rougemont-le-Château Rothenburg 1494 16,64 90 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90090 90100 Saint-Dizier-l’Évêque Sankt Störingen 431 10,83 40 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90091 90110 Saint-Germain-le-Châtelet 644 3,36 192 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90093 90300 Sermamagny 888 7,90 112 Valdoie
Giromagny
Belfort Grand Belfort
90094 90400 Sevenans 702 2,02 348 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90095 90100 Suarce Schwerz 435 11,80 37 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90096 90100 Thiancourt 284 2,67 106 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90097 90400 Trévenans 1266 5,96 212 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90098 90800 Urcerey 233 3,39 69 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90099 90300 Valdoie Wedau 5260 4,66 1129 Valdoie
Valdoie
Belfort Grand Belfort
90100 90150 Vauthiermont Waltersberg 204 4,74 43 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90101 90100 Vellescot Hanendorf oder Hahndorf 248 3,55 70 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90102 90200 Vescemont Wessenberg 733 7,05 104 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90103 90300 Vétrigne Würteringen oder Würtringen 635 2,46 258 Valdoie
Offemont
Belfort Grand Belfort
90104 90400 Vézelois Wieswald 973 9,43 103 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90105 90100 Villars-le-Sec 180 3,05 59 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: