Lischt vun dr Gmeina im Département Territoire de Belfort

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Territoire de Belfort zellt àlla 101 Gmeina ìm Territoire de Belfort uf.

Code
INSEE
PLZ Gmein ditscher Nàme Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Arrondissement bìs 2014
Kommünàlverbànd
90001 90400 Andelnans Andelnach 1199 4,17 288 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90002 90150 Angeot Engelsod oder Ingelsod 345 6,56 53 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90003 90170 Anjoutey Anschatingen 603 7,79 77 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90004 90800 Argiésans 461 2,73 169 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90082 90140 Autrechêne 280 2,96 95 Grandvillars
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90005 90200 Auxelles-Bas Nieder-Assel 463 9,41 49 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90006 90200 Auxelles-Haut Ober-Assel 289 6,48 45 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90007 90800 Banvillars 282 4,67 60 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90008 90800 Bavilliers 4726 4,80 985 Bavilliers
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90009 90500 Beaucourt 5007 4,95 1012 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90010 90000 Belfort Beffert oder Befert 47.656 17,10 2787 Belfort-1
Belfort-2
Belfort-3
Belfort-Centre
Belfort-Est
Belfort-Nord
Belfort-Ouest
Belfort-Sud
Belfort Grand Belfort
90011 90400 Bermont 391 2,74 143 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90012 90160 Bessoncourt Bischingen 1245 7,80 160 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90013 90150 Bethonvilliers 248 1,90 131 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90014 90100 Boron 480 6,05 79 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90015 90400 Botans 242 2,29 106 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90016 90110 Bourg-sous-Châtelet Welschennest 118 0,84 140 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90017 90140 Bourogne Böll 1896 13,71 138 Châtenois-les-Forges
Grandvillars
Belfort Grand Belfort
90018 90140 Brebotte 385 3,78 102 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90019 90130 Bretagne Brett oder Bretten 265 4,67 57 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90020 90800 Buc Birr 283 2,44 116 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90021 90140 Charmois 340 4,17 82 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90022 90700 Châtenois-les-Forges 2750 8,67 317 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90023 90330 Chaux 1147 9,26 124 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90024 90100 Chavanatte Kleinschaffnatt 154 3,86 40 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90025 90100 Chavannes-les-Grands 338 6,93 49 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90026 90340 Chèvremont Geisenberg 1600 8,83 181 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90027 90100 Courcelles Kurzel 120 5,32 23 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90028 90100 Courtelevant Hebsdorf 419 5,82 72 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90029 90300 Cravanche Cranwelsch 1957 1,35 1450 Bavilliers
Valdoie
Belfort Grand Belfort
90030 90100 Croix 165 5,41 30 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90031 90150 Cunelières Löffeldorf 355 2,02 176 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90032 90400 Danjoutin Damjustin 3715 5,65 658 Bavilliers
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90033 90100 Delle Dettenried oder Dattenried 5690 9,20 618 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90034 90160 Denney Düringen 762 3,48 219 Valdoie
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90035 90400 Dorans 751 3,77 199 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90036 90150 Eguenigue Egelingen 274 2,49 110 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90037 90300 Éloie 948 5,55 171 Valdoie
Offemont
Belfort Grand Belfort
90039 90850 Essert Schert 3306 7,01 472 Bavilliers
Valdoie
Belfort Grand Belfort
90041 90170 Étueffont Staufen 1491 12,53 119 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90042 90350 Évette-Salbert Weide 2055 9,16 224 Valdoie
Giromagny
Belfort Grand Belfort
90043 90100 Faverois Faverach 574 6,50 88 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90045 90100 Fêche-l’Église Fesch und Witz 768 3,93 195 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90044 90110 Felon 244 4,11 59 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90046 90100 Florimont Blumenberg 446 18,19 25 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90047 90150 Fontaine Brunn 603 6,96 87 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90048 90340 Fontenelle 127 1,75 73 Grandvillars
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90049 90150 Foussemagne 921 5,10 181 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90050 90150 Frais Freß 219 2,81 78 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90051 90140 Froidefontaine Kaltenbrunn 456 4,55 100 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90052 90200 Giromagny Schermenei 3064 5,65 542 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90053 90600 Grandvillars Granweiler 2974 15,17 196 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90054 90200 Grosmagny Großmenglatt 524 9,46 55 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90055 90100 Grosne Welschengrüne 329 3,65 90 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90056 90100 Joncherey Guntscherach 1353 5,18 261 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90057 90300 Lachapelle-sous-Chaux Kappeltscha 741 11,16 66 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90058 90360 Lachapelle-sous-Rougemont Welschenkappel 580 4,89 119 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90059 90150 Lacollonge 228 1,92 119 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90060 90150 Lagrange Scheuern 129 0,92 140 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90061 90170 Lamadeleine-Val-des-Anges 40 6,52 6 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90062 90150 Larivière 301 4,84 62 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90063 90100 Lebetain Liebthal 421 4,84 87 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90065 90200 Lepuix 1154 29,69 39 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90064 90100 Lepuix-Neuf Sood oder Soda 298 5,46 55 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90066 90110 Leval 241 6,00 40 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90067 90150 Menoncourt Mimingen 390 4,70 83 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90068 90400 Meroux-Moval Mörlingen 1307 10,01 131 Châtenois-les-Forges Belfort Grand Belfort
90069 90120 Méziré Miserach 1334 3,91 341 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Grand Belfort
90070 90500 Montbouton Munpetun 405 2,81 144 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90071 90130 Montreux-Château Münsterol die Burg oder Burg-Münsterol 1181 4,66 253 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90072 90120 Morvillars Morsweiler 1078 5,27 205 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Grand Belfort
90074 90340 Novillard Neuweiler 299 3,79 79 Grandvillars
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90075 90300 Offemont Offemundt 4108 5,55 740 Valdoie
Offemont
Belfort Grand Belfort
90076 90160 Pérouse Pfeffershausen 1169 4,90 239 Bavilliers
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90077 90130 Petit-Croix Kleinkreuz 299 3,79 79 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90078 90360 Petitefontaine Kleinbrunnen 190 3,13 61 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90079 90170 Petitmagny Kleinmenglatt 298 2,20 135 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90080 90150 Phaffans Pfeffingen 451 3,24 139 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90081 90370 Réchésy Röschlitz 786 12,61 62 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90083 90140 Recouvrance Ruggenfrans 108 1,50 72 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90084 90150 Reppe Rispach 342 3,88 88 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90085 90200 Riervescemont Oberwessenberg 100 8,52 12 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90086 90110 Romagny-sous-Rougemont Welschenesch 218 2,47 88 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90087 90380 Roppe Rotbach oder Roppach 1045 7,43 141 Valdoie
Offemont
Belfort Grand Belfort
90088 90200 Rougegoutte 976 8,07 121 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90089 90110 Rougemont-le-Château Rothenburg 1479 16,64 89 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90090 90100 Saint-Dizier-l’Évêque Sankt Störingen 428 10,83 40 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire
90091 90110 Saint-Germain-le-Châtelet 644 3,36 192 Giromagny
Rougemont-le-Château
Belfort Vosges du Sud
90093 90300 Sermamagny 860 7,90 109 Valdoie
Giromagny
Belfort Grand Belfort
90094 90400 Sevenans 701 2,02 347 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90095 90100 Suarce Schwerz 436 11,80 37 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90096 90100 Thiancourt 290 2,67 109 Delle
Delle
Belfort Sud Territoire
90097 90400 Trévenans 1248 5,96 209 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90098 90800 Urcerey 233 3,39 69 Châtenois-les-Forges
Châtenois-les-Forges
Belfort Grand Belfort
90099 90300 Valdoie Wedau 5300 4,66 1137 Valdoie
Valdoie
Belfort Grand Belfort
90100 90150 Vauthiermont Waltersberg 210 4,74 44 Grandvillars
Fontaine
Belfort Grand Belfort
90101 90100 Vellescot Hanendorf oder Hahndorf 255 3,55 72 Grandvillars
Grandvillars
Belfort Sud Territoire
90102 90200 Vescemont Wessenberg 746 7,05 106 Giromagny
Giromagny
Belfort Vosges du Sud
90103 90300 Vétrigne Würteringen oder Würtringen 638 2,46 259 Valdoie
Offemont
Belfort Grand Belfort
90104 90400 Vézelois Wieswald 953 9,43 101 Châtenois-les-Forges
Danjoutin
Belfort Grand Belfort
90105 90100 Villars-le-Sec 181 3,05 59 Delle
Beaucourt
Belfort Sud Territoire

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: