Lischt vun dr Gmeina im Département Yonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Yonne zellt àlla 423 Gmeina ìm Département Yonne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigremont 89002 89800 78 6,82 11 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Aisy-sur-Armançon 89004 89390 248 17,97 14 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ancy-le-Franc 89005 89160 935 19,65 48 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ancy-le-Libre 89006 89160 182 21,65 8 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Andryes 89007 89480 403 29,79 14 Vincelles
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Angely 89008 89440 159 8,62 18 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Annay-la-Côte 89009 89200 345 12,92 27 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Annay-sur-Serein 89010 89310 229 27,00 8 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Annéot 89011 89200 133 6,13 22 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Annoux 89012 89440 87 8,97 10 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Appoigny 89013 89380 3174 22,09 144 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Arces-Dilo 89014 89320 616 27,02 23 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Arcy-sur-Cure 89015 89270 486 26,33 18 Joux-la-Ville
Vermenton
Avallon
Auxerre
Avallon, Vézelay, Morvan
Argentenay 89016 89160 83 5,07 16 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Argenteuil-sur-Armançon 89017 89160 210 30,51 7 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Armeau 89018 89500 769 10,31 75 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Arthonnay 89019 89740 158 25,50 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Asnières-sous-Bois 89020 89660 132 17,95 7 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Asquins 89021 89450 294 21,60 14 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Athie 89022 89440 138 4,90 28 Avallon
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Augy 89023 89290 1067 5,05 211 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Auxerre 89024 89000 34.846 49,95 698 Auxerre-1
Auxerre-2
Auxerre-3
Auxerre-4
Auxerre-Est
Auxerre-Nord
Auxerre-Nord-Ouest
Auxerre-Sud
Auxerre-Sud-Ouest
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Avallon 89025 89200 6748 26,75 252 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bagneaux 89027 89190 211 16,24 13 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Baon 89028 89430 81 8,57 9 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Bassou 89029 89400 872 4,08 214 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Bazarnes 89030 89460 429 19,39 22 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Beaumont 89031 89250 632 6,55 96 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Beauvilliers 89032 89630 83 6,21 13 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Beauvoir 89033 89240 390 6,72 58 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Beine 89034 89800 490 21,57 23 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Bellechaume 89035 89210 435 24,51 18 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Béon 89037 89410 514 15,41 33 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Bernouil 89038 89360 106 4,55 23 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Béru 89039 89700 77 5,17 15 Chablis
Tonnerre
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Bessy-sur-Cure 89040 89270 191 10,53 18 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Beugnon 89041 89570 314 7,70 41 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Bierry-les-Belles-Fontaines 89042 89420 202 26,90 8 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Blacy 89043 89440 104 9,06 11 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Blannay 89044 89200 118 7,26 16 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bleigny-le-Carreau 89045 89230 301 10,29 29 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Bléneau 89046 89220 1351 39,41 34 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Bœurs-en-Othe 89048 89770 343 22,30 15 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Bois-d’Arcy 89049 89660 25 3,48 7 Joux-la-Ville
Vermenton
Avallon
Auxerre
Avallon, Vézelay, Morvan
Bonnard 89050 89400 891 4,02 222 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Branches 89053 89113 466 10,99 42 Auxerre-2
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Brannay 89054 89150 792 10,81 73 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Brienon-sur-Armançon 89055 89210 3158 31,19 101 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Brion 89056 89400 629 16,50 38 Migennes
Migennes
Sens
Auxerre
Jovinien
Brosses 89057 89660 305 19,97 15 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bussières 89058 89630 127 11,62 11 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bussy-en-Othe 89059 89400 737 56,50 13 Migennes
Brienon-sur-Armançon
Sens
Auxerre
Jovinien
Bussy-le-Repos 89060 89500 449 23,79 19 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Butteaux 89061 89360 257 7,55 34 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Carisey 89062 89360 360 11,29 32 Chablis
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Censy 89064 89310 55 4,86 11 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Cérilly 89065 89320 40 7,29 5 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Cerisiers 89066 89320 990 25,78 38 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Cézy 89067 89410 1124 16,02 70 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Chablis 89068 89800 2281 38,83 59 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Chailley 89069 89770 542 16,51 33 Saint-Florentin
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Chamoux 89071 89660 99 6,93 14 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Champcevrais 89072 89220 312 32,73 10 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Champignelles 89073 89350 1039 53,29 19 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Champigny 89074 89340 2283 21,28 107 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Champlay 89075 89300 720 21,08 34 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Champlost 89076 89210 796 22,94 35 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Champs-sur-Yonne 89077 89290 1558 4,39 355 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Chamvres 89079 89300 654 5,58 117 Charny
Charny
Sens
Auxerre
Jovinien
Charbuy 89083 89113 1871 23,40 80 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Charentenay 89084 89580 305 14,64 21 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Charmoy 89085 89400 1151 7,02 164 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Charny Orée de Puisaye 89086 89120
89350
4967 230,40 22 Charny
Charny
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Chassignelles 89087 89160 319 13,00 25 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Chassy 89088 89110 461 16,45 28 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Chastellux-sur-Cure 89089 89630 135 10,55 13 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Châtel-Censoir 89091 89660 643 24,62 26 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Châtel-Gérard 89092 89310 220 30,67 7 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Chaumont 89093 89340 659 8,64 76 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Chaumot 89094 89500 786 14,86 53 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Chemilly-sur-Serein 89095 89800 153 13,00 12 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Chemilly-sur-Yonne 89096 89250 912 5,72 159 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Cheney 89098 89700 237 5,95 40 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Cheny 89099 89400 2484 9,72 256 Migennes
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Chéroy 89100 89690 1651 10,52 157 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Chéu 89101 89600 552 7,61 73 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Chevannes 89102 89240 2186 23,54 93 Auxerre-4
Auxerre-Sud
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Chichée 89104 89800 319 18,78 17 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Chichery 89105 89400 477 6,78 70 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Chitry 89108 89530 354 15,20 23 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Collan 89112 89700 175 13,16 13 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Collemiers 89113 89100 658 10,70 61 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Compigny 89115 89140 191 7,79 25 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Cornant 89116 89500 358 5,06 71 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Coulangeron 89117 89580 210 8,52 25 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Coulanges-la-Vineuse 89118 89580 842 10,59 80 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Coulanges-sur-Yonne 89119 89480 571 10,58 54 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Coulours 89120 89320 135 17,40 8 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Courgenay 89122 89190 559 29,87 19 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Courgis 89123 89800 260 10,04 26 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Courlon-sur-Yonne 89124 89140 1192 16,73 71 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Courson-les-Carrières 89125 89560 935 34,16 27 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Courtoin 89126 89150 42 6,15 7 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Courtois-sur-Yonne 89127 89100 755 4,29 176 Pont-sur-Yonne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Coutarnoux 89128 89440 143 8,68 16 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Crain 89129 89480 394 9,90 40 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Cruzy-le-Châtel 89131 89740 257 59,52 4 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Cry 89132 89390 172 11,16 15 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Cudot 89133 89116 345 19,11 18 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Cussy-les-Forges 89134 89420 344 13,62 25 Avallon
Guillon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Cuy 89136 89140 873 6,97 125 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Dannemoine 89137 89700 473 10,28 46 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Deux Rivières 89130 89460 1259 31,81 40 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Diges 89139 89240 1143 35,84 32 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Dissangis 89141 89440 125 7,33 17 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Dixmont 89142 89500 914 42,18 22 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Dollot 89143 89150 326 15,28 21 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Domats 89144 89150 831 24,15 34 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Domecy-sur-Cure 89145 89450 391 20,57 19 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Domecy-sur-le-Vault 89146 89200 89 6,21 14 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Dracy 89147 89130 218 21,86 10 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Druyes-les-Belles-Fontaines 89148 89560 283 39,48 7 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Dyé 89149 89360 208 17,00 12 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Égleny 89150 89240 448 8,02 56 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Égriselles-le-Bocage 89151 89500 1298 23,69 55 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Épineau-les-Voves 89152 89400 730 7,05 104 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Épineuil 89153 89700 598 6,21 96 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Escamps 89154 89240 890 22,21 40 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Escolives-Sainte-Camille 89155 89290 710 7,52 94 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Esnon 89156 89210 392 12,05 33 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Étais-la-Sauvin 89158 89480 634 44,79 14 Vincelles
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Étaule 89159 89200 359 8,89 40 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Étigny 89160 89510 756 6,86 110 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Étivey 89161 89310 199 28,02 7 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Évry 89162 89140 386 4,54 85 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Festigny 89164 89480 86 5,56 15 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Flacy 89165 89190 114 12,50 9 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Fleury-la-Vallée 89167 89113 1102 15,06 73 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Fleys 89168 89800 182 8,17 22 Chablis
Tonnerre
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Flogny-la-Chapelle 89169 89360 1032 23,75 43 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Foissy-lès-Vézelay 89170 89450 130 5,53 24 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Foissy-sur-Vanne 89171 89190 339 15,75 22 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Fontaine-la-Gaillarde 89172 89100 505 10,61 48 Brienon-sur-Armançon
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Fontaines 89173 89130 479 25,18 19 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fontenay-près-Chablis 89175 89800 141 5,05 28 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Fontenay-près-Vézelay 89176 89450 133 15,48 9 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Fontenay-sous-Fouronnes 89177 89660 74 12,34 6 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fontenoy 89179 89520 294 15,90 18 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fouchères 89180 89150 458 14,72 31 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Fournaudin 89181 89320 120 9,16 13 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Fouronnes 89182 89560 165 17,79 9 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fresnes 89183 89310 65 4,97 13 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Fulvy 89184 89160 132 3,81 35 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Germigny 89186 89600 548 11,87 46 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Gigny 89187 89160 100 10,77 9 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Girolles 89188 89200 174 16,35 11 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Gisy-les-Nobles 89189 89140 570 10,91 52 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Givry 89190 89200 170 8,43 20 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Gland 89191 89740 39 16,67 2 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Grimault 89194 89310 122 23,77 5 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Gron 89195 89100 1223 11,73 104 Sens-2
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Guillon-Terre-Plaine 89197 89420 770 48,49 16 Chablis Avallon Serein
Gurgy 89198 89250 1728 13,12 132 Auxerre-2
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Gy-l’Évêque 89199 89580 453 15,02 30 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Hauterive 89200 89250 390 9,56 41 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Héry 89201 89550 1814 21,19 86 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Irancy 89202 89290 288 11,98 24 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Island 89203 89200 184 20,64 9 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Jaulges 89205 89360 517 12,35 42 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Joigny 89206 89300 9850 46,67 211 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Jouancy 89207 89310 23 5,94 4 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Joux-la-Ville 89208 89440 1210 43,81 28 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Jouy 89209 89150 530 17,60 30 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Jully 89210 89160 155 19,76 8 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Junay 89211 89700 83 3,63 23 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Jussy 89212 89290 394 7,28 54 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
L’Isle-sur-Serein 89204 89440 672 4,44 151 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
La Belliole 89036 89150 256 8,49 30 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
La Celle-Saint-Cyr 89063 89116 817 18,57 44 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
La Chapelle-sur-Oreuse 89080 89260 617 17,92 34 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
La Chapelle-Vaupelteigne 89081 89800 89 5,04 18 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
La Ferté-Loupière 89163 89110 519 30,48 17 Charny
Charny
Auxerre
Auxerre
Aillantais
La Postolle 89310 89260 141 11,59 12 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Lailly 89214 89190 192 22,48 9 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Lain 89215 89560 181 10,18 18 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Lainsecq 89216 89520 334 25,00 13 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Lalande 89217 89130 135 10,13 13 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Laroche-Saint-Cydroine 89218 89400 1250 8,95 140 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Lasson 89219 89570 143 7,07 20 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Lavau 89220 89170 469 55,06 9 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Le Val d’Ocre 89334 89110 573 29,47 19 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Les Bordes 89051 89500 551 18,68 29 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Les Clérimois 89111 89190 295 12,61 23 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Les Hauts de Forterre 89405 89560 523 33,07 16 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Les Ormes 89281 89110 337 8,55 39 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Les Sièges 89395 89190 420 23,59 18 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Les Vallées de la Vanne 89411 89190
89320
1092 33,72 32 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Leugny 89221 89130 346 13,34 26 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Levis 89222 89520 230 12,08 19 Vincelles
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Lézinnes 89223 89160 674 15,96 42 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Lichères-près-Aigremont 89224 89800 162 16,37 10 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Lichères-sur-Yonne 89225 89660 55 14,31 4 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Lignorelles 89226 89800 190 11,55 16 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Ligny-le-Châtel 89227 89144 1286 27,48 47 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Lindry 89228 89240 1392 15,23 91 Auxerre-1
Toucy
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Lixy 89229 89140 441 12,02 37 Gâtinais en Bourgogne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Looze 89230 89300 450 6,36 71 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Lucy-le-Bois 89232 89200 303 10,59 29 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Lucy-sur-Cure 89233 89270 209 10,58 20 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Lucy-sur-Yonne 89234 89480 142 8,19 17 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Magny 89235 89200 863 30,75 28 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Maillot 89236 89100 1141 6,17 185 Sens-2
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Mailly-la-Ville 89237 89270 513 23,79 22 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Mailly-le-Château 89238 89660 561 37,28 15 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Malay-le-Grand 89239 89100 1543 21,80 71 Sens-2
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Malay-le-Petit 89240 89100 353 11,04 32 Brienon-sur-Armançon
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Maligny 89242 89800 804 22,28 36 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Marmeaux 89244 89420 91 10,76 8 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Marsangy 89245 89500 836 14,68 57 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Massangis 89246 89440 382 43,35 9 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Mélisey 89247 89430 256 22,17 12 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Menades 89248 89450 62 5,70 11 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Mercy 89249 89210 81 2,66 30 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Méré 89250 89144 193 11,86 16 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Merry-la-Vallée 89251 89110 377 18,31 21 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Merry-Sec 89252 89560 174 14,17 12 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Merry-sur-Yonne 89253 89660 202 23,66 9 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Avallon
Auxerre
Avallon, Vézelay, Morvan
Mézilles 89254 89130 568 52,42 11 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Michery 89255 89140 1033 17,05 61 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Migé 89256 89580 433 14,62 30 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Migennes 89257 89400 7162 16,58 432 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Môlay 89259 89310 91 12,00 8 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Molinons 89261 89190 278 11,97 23 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Molosmes 89262 89700 175 24,51 7 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Monéteau 89263 89470 3989 18,19 219 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Montacher-Villegardin 89264 89150 768 29,20 26 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Montholon 89003 89110
89710
2888 50,08 58 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Montigny-la-Resle 89265 89230 590 16,19 36 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Montillot 89266 89660 276 22,45 12 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Montréal 89267 89420 187 7,41 25 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Mont-Saint-Sulpice 89268 89250 802 19,62 41 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Mouffy 89270 89560 133 4,89 27 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Moulins-en-Tonnerrois 89271 89310 102 15,13 7 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Moulins-sur-Ouanne 89272 89130 301 10,19 30 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Moutiers-en-Puisaye 89273 89520 288 31,42 9 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Nailly 89274 89100 1276 21,61 59 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Neuvy-Sautour 89276 89570 918 19,06 48 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Nitry 89277 89310 366 34,70 11 Chablis
Noyers
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Noé 89278 89320 546 8,55 64 Brienon-sur-Armançon
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Noyers 89279 89310 589 35,66 17 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Nuits 89280 89390 402 11,58 35 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ormoy 89282 89400 689 13,33 52 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Ouanne 89283 89560 614 38,70 16 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Pacy-sur-Armançon 89284 89160 190 13,35 14 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Pailly 89285 89140 290 14,89 19 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Parly 89286 89240 808 20,77 39 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Paron 89287 89100 4866 10,51 463 Sens-2
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Paroy-en-Othe 89288 89210 187 5,40 35 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Paroy-sur-Tholon 89289 89300 291 4,21 69 Charny
Charny
Sens
Auxerre
Jovinien
Pasilly 89290 89310 49 9,99 5 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Passy 89291 89510 341 5,74 59 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Perceneige 89469 89260 952 60,99 16 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Percey 89292 89360 247 9,56 26 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Perrigny 89295 89000 1279 12,62 101 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Perrigny-sur-Armançon 89296 89390 130 14,04 9 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Pierre-Perthuis 89297 89450 126 7,34 17 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Piffonds 89298 89330 645 24,55 26 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Pimelles 89299 89740 61 9,91 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Pisy 89300 89420 71 12,08 6 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Plessis-Saint-Jean 89302 89140 219 11,02 20 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Poilly-sur-Serein 89303 89310 283 21,28 13 Chablis
Noyers
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Poilly-sur-Tholon 89304 89110 694 19,56 35 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Pontaubert 89306 89200 395 3,91 101 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Pontigny 89307 89230 754 11,92 63 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Pont-sur-Vanne 89308 89190 192 10,47 18 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Pont-sur-Yonne 89309 89140 3382 13,9 243 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Pourrain 89311 89240 1409 23,84 59 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Précy-le-Sec 89312 89440 251 15,76 16 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Précy-sur-Vrin 89313 89116 442 21,16 21 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Prégilbert 89314 89460 186 6,80 27 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Préhy 89315 89800 148 14,00 11 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Provency 89316 89200 243 11,88 20 Avallon
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Quarré-les-Tombes 89318 89630 643 46,05 14 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Quenne 89319 89290 467 8,72 54 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Quincerot 89320 89740 58 9,91 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ravières 89321 89390 770 21,85 35 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Roffey 89323 89700 142 8,55 17 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Rogny-les-Sept-Écluses 89324 89220 683 32,59 21 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Ronchères 89325 89170 98 11,33 9 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Rosoy 89326 89100 1116 5,94 188 Sens-2
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Rousson 89327 89500 407 5,62 72 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Rouvray 89328 89230 391 7,59 52 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Rugny 89329 89430 79 13,89 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sainpuits 89331 89520 315 22,84 14 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Agnan 89332 89340 952 13,22 72 Gâtinais en Bourgogne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Saint-André-en-Terre-Plaine 89333 89420 162 14,26 11 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Saint-Aubin-sur-Yonne 89335 89300 416 8,87 47 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Saint-Brancher 89336 89630 294 22,02 13 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Bris-le-Vineux 89337 89530 1039 31,23 33 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Saint-Clément 89338 89100 2762 8,47 326 Sens-1
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Saint-Cyr-les-Colons 89341 89800 446 34,77 13 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Saint-Denis-lès-Sens 89342 89100 766 6,73 114 Thorigny-sur-Oreuse
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sainte-Colombe 89339 89440 205 18,48 11 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Sainte-Magnance 89351 89420 474 19,37 24 Avallon
Guillon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Sainte-Pallaye 89363 89460 110 4,07 27 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Sainte-Vertu 89371 89310 92 14,36 6 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Saint-Fargeau 89344 89170 1636 67,20 24 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Florentin 89345 89600 4396 28,60 154 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Saint-Georges-sur-Baulche 89346 89000 3254 9,60 339 Auxerre-1
Auxerre-Sud-Ouest
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Saint-Germain-des-Champs 89347 89630 360 35,92 10 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Julien-du-Sault 89348 89330 2409 23,81 101 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Saint-Léger-Vauban 89349 89630 361 33,81 11 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Loup-d’Ordon 89350 89330 257 17,67 15 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Cléry, du Betz et de l’Ouanne
Saint-Martin-d’Ordon 89353 89330 411 10,17 40 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Saint-Martin-des-Champs 89352 89170 291 34,22 9 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Martin-du-Tertre 89354 89100 1588 6,91 230 Sens-1
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Saint-Martin-sur-Armançon 89355 89700 138 14,11 10 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Saint-Maurice-aux-Riches-Hommes 89359 89190 418 33,17 13 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Saint-Maurice-le-Vieil 89360 89110 372 4,93 75 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Saint-Maurice-Thizouaille 89361 89110 268 1,95 137 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Saint-Moré 89362 89270 175 11,98 15 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Père 89364 89450 318 15,28 21 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Privé 89365 89220 537 41,41 13 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saints 89367 89520 571 27,71 21 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Sauveur-en-Puisaye 89368 89520 890 30,89 29 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Sérotin 89369 89140 565 14,10 40 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Saint-Valérien 89370 89150 1677 22,31 75 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Saligny 89373 89100 667 9,99 67 Brienon-sur-Armançon
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sambourg 89374 89160 81 12,44 7 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Santigny 89375 89420 103 9,35 11 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Sarry 89376 89310 161 25,64 6 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Sauvigny-le-Beuréal 89377 89420 73 4,82 15 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Sauvigny-le-Bois 89378 89200 710 15,34 46 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Savigny-en-Terre-Plaine 89379 89420 154 8,69 18 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Savigny-sur-Clairis 89380 89150 455 16,44 28 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Seignelay 89382 89250 1559 13,47 116 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Sementron 89383 89560 113 11,70 10 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Senan 89384 89710 711 17,54 41 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Sennevoy-le-Bas 89385 89160 90 8,69 10 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sennevoy-le-Haut 89386 89160 117 8,84 13 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sens 89387 89100 25.913 21,91 1183 Sens-1
Sens-2
Sens-Nord-Est
Sens-Ouest
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sépeaux-Saint Romain 89388 89116 579 30,27 19 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Jovinien
Serbonnes 89390 89140 600 9,93 60 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Sergines 89391 89140 1295 18,96 68 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Sermizelles 89392 89200 259 7,01 37 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Serrigny 89393 89700 114 7,50 15 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sery 89394 89270 98 4,26 23 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Sommecaise 89397 89110 372 15,53 24 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Sormery 89398 89570 344 30,56 11 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Soucy 89399 89100 1581 21,62 73 Thorigny-sur-Oreuse
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sougères-en-Puisaye 89400 89520 321 26,50 12 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Soumaintrain 89402 89570 216 10,61 20 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Stigny 89403 89160 101 17,86 6 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Subligny 89404 89100 502 7,88 64 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Talcy 89406 89420 75 6,88 11 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Tanlay 89407 89430 1030 38,66 27 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Tannerre-en-Puisaye 89408 89350 284 28,93 10 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Tharoiseau 89409 89450 62 3,43 18 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Tharot 89410 89200 93 2,35 40 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Thizy 89412 89420 203 5,55 37 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Thorey 89413 89430 31 6,93 4 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Thorigny-sur-Oreuse 89414 89260 1485 49,23 30 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Thory 89415 89200 205 8,25 25 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Thury 89416 89520 441 23,22 19 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Tissey 89417 89700 98 5,97 16 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Tonnerre 89418 89700 4705 58,27 81 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Toucy 89419 89130 2690 34,85 77 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Treigny-Perreuse-Sainte-Colombe 89420 89520 1007 67,46 15 Vincelles Auxerre Puisaye-Forterre
Trichey 89422 89430 43 6,61 7 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Tronchoy 89423 89700 126 6,59 19 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Trucy-sur-Yonne 89424 89460 141 8,31 17 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Turny 89425 89570 696 24,87 28 Saint-Florentin
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Val-de-Mercy 89426 89580 392 13,46 29 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Vallan 89427 89580 680 11,70 58 Auxerre-4
Auxerre-Sud
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vallery 89428 89150 555 12,43 45 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Valravillon 89196 89110
89113
1751 37,05 47 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Varennes 89430 89144 322 10,06 32 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Vassy-sous-Pisy 89431 89420 71 7,45 10 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Vaudeurs 89432 89320 479 27,45 17 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Vault-de-Lugny 89433 89200 305 15,20 20 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Vaumort 89434 89320 365 14,52 25 Brienon-sur-Armançon
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Venizy 89436 89210 925 43,68 21 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Venouse 89437 89230 305 7,91 39 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Venoy 89438 89290 1798 22,74 79 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vergigny 89439 89600 1558 38,01 41 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Verlin 89440 89330 435 14,10 31 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Vermenton 89441 89270 1320 53,34 25 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Vernoy 89442 89150 241 14,42 17 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Véron 89443 89510 1961 15,91 123 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Vézannes 89445 89700 47 9,01 5 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Vézelay 89446 89450 433 21,83 20 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Vézinnes 89447 89700 161 6,30 26 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Villeblevin 89449 89340 1866 7,36 254 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villebougis 89450 89150 630 11,81 53 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villechétive 89451 89320 237 9,42 25 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Villecien 89452 89300 396 7,60 52 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Villefargeau 89453 89240 1099 13,77 80 Auxerre-1
Auxerre-Sud-Ouest
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Villemanoche 89456 89140 667 14,39 46 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villenavotte 89458 89140 179 2,22 81 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villeneuve-l’Archevêque 89461 89190 1146 6,89 166 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Villeneuve-la-Dondagre 89459 89150 292 14,55 20 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villeneuve-la-Guyard 89460 89340 3444 16,62 207 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villeneuve-les-Genêts 89462 89350 283 24,69 11 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Villeneuve-Saint-Salves 89463 89230 256 7,04 36 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Villeneuve-sur-Yonne 89464 89500 5259 40,00 131 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Villeperrot 89465 89140 322 8,15 40 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villeroy 89466 89100 402 7,10 57 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villethierry 89467 89140 840 20,88 40 Gâtinais en Bourgogne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villevallier 89468 89330 420 8,37 50 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Villiers-les-Hauts 89470 89160 127 19,12 7 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Villiers-Louis 89471 89320 450 11,07 41 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Grand Sénonais
Villiers-Saint-Benoît 89472 89130 499 34,04 15 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Villiers-Vineux 89474 89360 295 11,18 26 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Villon 89475 89740 108 9,42 11 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Villy 89477 89800 106 5,84 18 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Vincelles 89478 89290 944 12,53 75 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vincelottes 89479 89290 272 1,85 147 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vinneuf 89480 89140 1498 15,26 98 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Vireaux 89481 89160 142 14,58 10 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Viviers 89482 89700 134 9,18 15 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Voisines 89483 89260 502 27,12 19 Thorigny-sur-Oreuse
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Grand Sénonais
Voutenay-sur-Cure 89485 89270 215 10,04 21 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Yrouerre 89486 89700 162 14,28 11 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: