Lischt vun dr Gmeina im Département Yonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Yonne zellt àlla 423 Gmeina ìm Département Yonne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigremont 89002 89800 78 6,82 11 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Aisy-sur-Armançon 89004 89390 241 17,97 13 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ancy-le-Franc 89005 89160 880 19,65 45 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ancy-le-Libre 89006 89160 172 21,65 8 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Andryes 89007 89480 412 29,79 14 Vincelles
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Angely 89008 89440 157 8,62 18 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Annay-la-Côte 89009 89200 351 12,92 27 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Annay-sur-Serein 89010 89310 210 27,00 8 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Annéot 89011 89200 124 6,13 20 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Annoux 89012 89440 85 8,97 9 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Appoigny 89013 89380 3248 22,09 147 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Arces-Dilo 89014 89320 608 27,02 23 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Arcy-sur-Cure 89015 89270 479 26,33 18 Joux-la-Ville
Vermenton
Avallon
Auxerre
Avallon, Vézelay, Morvan
Argentenay 89016 89160 79 5,07 16 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Argenteuil-sur-Armançon 89017 89160 217 30,51 7 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Armeau 89018 89500 770 10,31 75 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Arthonnay 89019 89740 151 25,50 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Asnières-sous-Bois 89020 89660 119 17,95 7 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Asquins 89021 89450 295 21,60 14 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Athie 89022 89440 134 4,90 27 Avallon
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Augy 89023 89290 1034 5,05 205 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Auxerre 89024 89000 34.764 49,95 696 Auxerre-1
Auxerre-2
Auxerre-3
Auxerre-4
Auxerre-Est
Auxerre-Nord
Auxerre-Nord-Ouest
Auxerre-Sud
Auxerre-Sud-Ouest
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Avallon 89025 89200 6513 26,75 243 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bagneaux 89027 89190 207 16,24 13 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Baon 89028 89430 68 8,57 8 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Bassou 89029 89400 874 4,08 214 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Bazarnes 89030 89460 418 19,39 22 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Beaumont 89031 89250 637 6,55 97 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Beauvilliers 89032 89630 71 6,21 11 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Beauvoir 89033 89240 393 6,72 58 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Beine 89034 89800 478 21,57 22 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Bellechaume 89035 89210 442 24,51 18 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Béon 89037 89410 514 15,41 33 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Bernouil 89038 89360 110 4,55 24 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Béru 89039 89700 76 5,17 15 Chablis
Tonnerre
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Bessy-sur-Cure 89040 89270 190 10,53 18 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Beugnon 89041 89570 304 7,70 39 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Bierry-les-Belles-Fontaines 89042 89420 178 26,90 7 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Blacy 89043 89440 102 9,06 11 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Blannay 89044 89200 110 7,26 15 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bleigny-le-Carreau 89045 89230 289 10,29 28 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Bléneau 89046 89220 1232 39,41 31 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Bœurs-en-Othe 89048 89770 342 22,30 15 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Bois-d’Arcy 89049 89660 22 3,48 6 Joux-la-Ville
Vermenton
Avallon
Auxerre
Avallon, Vézelay, Morvan
Bonnard 89050 89400 871 4,02 217 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Branches 89053 89113 446 10,99 41 Auxerre-2
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Brannay 89054 89150 790 10,81 73 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Brienon-sur-Armançon 89055 89210 3173 31,19 102 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Brion 89056 89400 628 16,50 38 Migennes
Migennes
Sens
Auxerre
Jovinien
Brosses 89057 89660 303 19,97 15 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bussières 89058 89630 124 11,62 11 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bussy-en-Othe 89059 89400 723 56,50 13 Migennes
Brienon-sur-Armançon
Sens
Auxerre
Jovinien
Bussy-le-Repos 89060 89500 454 23,79 19 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Butteaux 89061 89360 252 7,55 33 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Carisey 89062 89360 357 11,29 32 Chablis
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Censy 89064 89310 56 4,86 12 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Cérilly 89065 89320 39 7,29 5 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Cerisiers 89066 89320 978 25,78 38 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Cézy 89067 89410 1111 16,02 69 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Chablis 89068 89800 2240 38,83 58 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Chailley 89069 89770 537 16,51 33 Saint-Florentin
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Chamoux 89071 89660 102 6,93 15 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Champcevrais 89072 89220 308 32,73 9 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Champignelles 89073 89350 957 53,29 18 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Champigny 89074 89340 2161 21,28 102 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Champlay 89075 89300 722 21,08 34 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Champlost 89076 89210 785 22,94 34 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Champs-sur-Yonne 89077 89290 1570 4,39 358 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Chamvres 89079 89300 660 5,58 118 Charny
Charny
Sens
Auxerre
Jovinien
Charbuy 89083 89113 1860 23,40 79 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Charentenay 89084 89580 289 14,64 20 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Charmoy 89085 89400 1152 7,02 164 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Charny Orée de Puisaye 89086 89120
89350
4854 230,40 21 Charny
Charny
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Chassignelles 89087 89160 306 13,00 24 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Chassy 89088 89110 461 16,45 28 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Chastellux-sur-Cure 89089 89630 136 10,55 13 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Châtel-Censoir 89091 89660 622 24,62 25 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Châtel-Gérard 89092 89310 211 30,67 7 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Chaumont 89093 89340 650 8,64 75 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Chaumot 89094 89500 734 14,86 49 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Chemilly-sur-Serein 89095 89800 144 13,00 11 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Chemilly-sur-Yonne 89096 89250 908 5,72 159 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Cheney 89098 89700 229 5,95 38 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Cheny 89099 89400 2424 9,72 249 Migennes
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Chéroy 89100 89690 1665 10,52 158 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Chéu 89101 89600 560 7,61 74 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Chevannes 89102 89240 2174 23,54 92 Auxerre-4
Auxerre-Sud
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Chichée 89104 89800 308 18,78 16 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Chichery 89105 89400 487 6,78 72 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Chitry 89108 89530 349 15,20 23 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Collan 89112 89700 168 13,16 13 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Collemiers 89113 89100 667 10,70 62 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Compigny 89115 89140 202 7,79 26 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Cornant 89116 89500 355 5,06 70 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Coulangeron 89117 89580 217 8,52 25 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Coulanges-la-Vineuse 89118 89580 815 10,59 77 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Coulanges-sur-Yonne 89119 89480 532 10,58 50 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Coulours 89120 89320 131 17,40 8 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Courgenay 89122 89190 571 29,87 19 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Courgis 89123 89800 258 10,04 26 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Courlon-sur-Yonne 89124 89140 1194 16,73 71 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Courson-les-Carrières 89125 89560 940 34,16 28 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Courtoin 89126 89150 34 6,15 6 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Courtois-sur-Yonne 89127 89100 784 4,29 183 Pont-sur-Yonne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Coutarnoux 89128 89440 138 8,68 16 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Crain 89129 89480 405 9,90 41 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Cruzy-le-Châtel 89131 89740 237 59,52 4 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Cry 89132 89390 167 11,16 15 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Cudot 89133 89116 348 19,11 18 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Cussy-les-Forges 89134 89420 333 13,62 24 Avallon
Guillon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Cuy 89136 89140 861 6,97 124 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Dannemoine 89137 89700 474 10,28 46 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Deux Rivières 89130 89460 1263 31,81 40 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Diges 89139 89240 1122 35,84 31 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Dissangis 89141 89440 119 7,33 16 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Dixmont 89142 89500 917 42,18 22 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Dollot 89143 89150 317 15,28 21 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Domats 89144 89150 815 24,15 34 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Domecy-sur-Cure 89145 89450 383 20,57 19 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Domecy-sur-le-Vault 89146 89200 87 6,21 14 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Dracy 89147 89130 225 21,86 10 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Druyes-les-Belles-Fontaines 89148 89560 272 39,48 7 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Dyé 89149 89360 212 17,00 12 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Égleny 89150 89240 449 8,02 56 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Égriselles-le-Bocage 89151 89500 1321 23,69 56 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Épineau-les-Voves 89152 89400 742 7,05 105 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Épineuil 89153 89700 576 6,21 93 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Escamps 89154 89240 887 22,21 40 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Escolives-Sainte-Camille 89155 89290 695 7,52 92 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Esnon 89156 89210 393 12,05 33 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Étais-la-Sauvin 89158 89480 627 44,79 14 Vincelles
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Étaule 89159 89200 380 8,89 43 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Étigny 89160 89510 757 6,86 110 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Étivey 89161 89310 196 28,02 7 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Évry 89162 89140 386 4,54 85 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Festigny 89164 89480 90 5,56 16 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Flacy 89165 89190 110 12,50 9 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Fleury-la-Vallée 89167 89113 1110 15,06 74 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Fleys 89168 89800 177 8,17 22 Chablis
Tonnerre
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Flogny-la-Chapelle 89169 89360 1001 23,75 42 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Foissy-lès-Vézelay 89170 89450 126 5,53 23 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Foissy-sur-Vanne 89171 89190 311 15,75 20 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Fontaine-la-Gaillarde 89172 89100 506 10,61 48 Brienon-sur-Armançon
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Fontaines 89173 89130 471 25,18 19 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fontenay-près-Chablis 89175 89800 146 5,05 29 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Fontenay-près-Vézelay 89176 89450 136 15,48 9 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Fontenay-sous-Fouronnes 89177 89660 72 12,34 6 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fontenoy 89179 89520 298 15,90 19 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fouchères 89180 89150 479 14,72 33 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Fournaudin 89181 89320 120 9,16 13 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Fouronnes 89182 89560 167 17,79 9 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fresnes 89183 89310 67 4,97 13 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Fulvy 89184 89160 131 3,81 34 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Germigny 89186 89600 538 11,87 45 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Gigny 89187 89160 94 10,77 9 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Girolles 89188 89200 168 16,35 10 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Gisy-les-Nobles 89189 89140 580 10,91 53 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Givry 89190 89200 177 8,43 21 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Gland 89191 89740 45 16,67 3 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Grimault 89194 89310 118 23,77 5 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Gron 89195 89100 1254 11,73 107 Sens-2
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Guillon-Terre-Plaine 89197 89420 753 48,49 16 Chablis Avallon Serein
Gurgy 89198 89250 1705 13,12 130 Auxerre-2
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Gy-l’Évêque 89199 89580 452 15,02 30 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Hauterive 89200 89250 392 9,56 41 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Héry 89201 89550 1797 21,19 85 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Irancy 89202 89290 269 11,98 22 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Island 89203 89200 184 20,64 9 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Jaulges 89205 89360 583 12,35 47 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Joigny 89206 89300 9479 46,67 203 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Jouancy 89207 89310 25 5,94 4 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Joux-la-Ville 89208 89440 1152 43,81 26 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Jouy 89209 89150 518 17,60 29 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Jully 89210 89160 139 19,76 7 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Junay 89211 89700 68 3,63 19 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Jussy 89212 89290 374 7,28 51 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
L’Isle-sur-Serein 89204 89440 661 4,44 149 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
La Belliole 89036 89150 249 8,49 29 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
La Celle-Saint-Cyr 89063 89116 810 18,57 44 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
La Chapelle-sur-Oreuse 89080 89260 631 17,92 35 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
La Chapelle-Vaupelteigne 89081 89800 89 5,04 18 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
La Ferté-Loupière 89163 89110 530 30,48 17 Charny
Charny
Auxerre
Auxerre
Aillantais
La Postolle 89310 89260 142 11,59 12 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Lailly 89214 89190 193 22,48 9 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Lain 89215 89560 184 10,18 18 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Lainsecq 89216 89520 318 25,00 13 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Lalande 89217 89130 136 10,13 13 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Laroche-Saint-Cydroine 89218 89400 1257 8,95 140 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Lasson 89219 89570 145 7,07 21 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Lavau 89220 89170 462 55,06 8 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Le Val d’Ocre 89334 89110 560 29,47 19 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Les Bordes 89051 89500 547 18,68 29 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Les Clérimois 89111 89190 299 12,61 24 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Les Hauts de Forterre 89405 89560 496 33,07 15 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Les Ormes 89281 89110 356 8,55 42 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Les Sièges 89395 89190 413 23,59 18 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Les Vallées de la Vanne 89411 89190
89320
1058 33,72 31 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Leugny 89221 89130 334 13,34 25 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Levis 89222 89520 219 12,08 18 Vincelles
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Lézinnes 89223 89160 666 15,96 42 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Lichères-près-Aigremont 89224 89800 159 16,37 10 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Lichères-sur-Yonne 89225 89660 48 14,31 3 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Lignorelles 89226 89800 191 11,55 17 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Ligny-le-Châtel 89227 89144 1255 27,48 46 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Lindry 89228 89240 1393 15,23 91 Auxerre-1
Toucy
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Lixy 89229 89140 461 12,02 38 Gâtinais en Bourgogne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Looze 89230 89300 441 6,36 69 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Lucy-le-Bois 89232 89200 293 10,59 28 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Lucy-sur-Cure 89233 89270 201 10,58 19 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Lucy-sur-Yonne 89234 89480 127 8,19 16 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Magny 89235 89200 870 30,75 28 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Maillot 89236 89100 1175 6,17 190 Sens-2
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Mailly-la-Ville 89237 89270 502 23,79 21 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Mailly-le-Château 89238 89660 549 37,28 15 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Malay-le-Grand 89239 89100 1537 21,80 71 Sens-2
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Malay-le-Petit 89240 89100 333 11,04 30 Brienon-sur-Armançon
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Maligny 89242 89800 801 22,28 36 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Marmeaux 89244 89420 90 10,76 8 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Marsangy 89245 89500 848 14,68 58 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Massangis 89246 89440 357 43,35 8 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Mélisey 89247 89430 246 22,17 11 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Menades 89248 89450 48 5,70 8 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Mercy 89249 89210 80 2,66 30 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Méré 89250 89144 198 11,86 17 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Merry-la-Vallée 89251 89110 374 18,31 20 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Merry-Sec 89252 89560 177 14,17 12 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Merry-sur-Yonne 89253 89660 196 23,66 8 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Avallon
Auxerre
Avallon, Vézelay, Morvan
Mézilles 89254 89130 527 52,42 10 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Michery 89255 89140 1062 17,05 62 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Migé 89256 89580 418 14,62 29 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Migennes 89257 89400 7247 16,58 437 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Môlay 89259 89310 92 12,00 8 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Molinons 89261 89190 277 11,97 23 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Molosmes 89262 89700 173 24,51 7 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Monéteau 89263 89470 4127 18,19 227 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Montacher-Villegardin 89264 89150 749 29,20 26 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Montholon 89003 89110
89710
2866 50,08 57 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Montigny-la-Resle 89265 89230 585 16,19 36 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Montillot 89266 89660 269 22,45 12 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Montréal 89267 89420 179 7,41 24 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Mont-Saint-Sulpice 89268 89250 795 19,62 41 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Mouffy 89270 89560 127 4,89 26 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Moulins-en-Tonnerrois 89271 89310 104 15,13 7 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Moulins-sur-Ouanne 89272 89130 296 10,19 29 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Moutiers-en-Puisaye 89273 89520 284 31,42 9 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Nailly 89274 89100 1317 21,61 61 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Neuvy-Sautour 89276 89570 892 19,06 47 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Nitry 89277 89310 368 34,70 11 Chablis
Noyers
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Noé 89278 89320 553 8,55 65 Brienon-sur-Armançon
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Noyers 89279 89310 584 35,66 16 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Nuits 89280 89390 395 11,58 34 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ormoy 89282 89400 678 13,33 51 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Ouanne 89283 89560 603 38,70 16 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Pacy-sur-Armançon 89284 89160 187 13,35 14 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Pailly 89285 89140 313 14,89 21 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Parly 89286 89240 829 20,77 40 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Paron 89287 89100 4841 10,51 461 Sens-2
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Paroy-en-Othe 89288 89210 182 5,40 34 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Paroy-sur-Tholon 89289 89300 287 4,21 68 Charny
Charny
Sens
Auxerre
Jovinien
Pasilly 89290 89310 45 9,99 5 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Passy 89291 89510 341 5,74 59 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Perceneige 89469 89260 948 60,99 16 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Percey 89292 89360 251 9,56 26 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Perrigny 89295 89000 1266 12,62 100 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Perrigny-sur-Armançon 89296 89390 130 14,04 9 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Pierre-Perthuis 89297 89450 117 7,34 16 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Piffonds 89298 89330 625 24,55 25 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Pimelles 89299 89740 62 9,91 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Pisy 89300 89420 79 12,08 7 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Plessis-Saint-Jean 89302 89140 209 11,02 19 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Poilly-sur-Serein 89303 89310 262 21,28 12 Chablis
Noyers
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Poilly-sur-Tholon 89304 89110 681 19,56 35 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Pontaubert 89306 89200 376 3,91 96 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Pontigny 89307 89230 751 11,92 63 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Pont-sur-Vanne 89308 89190 192 10,47 18 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Pont-sur-Yonne 89309 89140 3286 13,9 236 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Pourrain 89311 89240 1395 23,84 59 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Précy-le-Sec 89312 89440 251 15,76 16 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Précy-sur-Vrin 89313 89116 432 21,16 20 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Prégilbert 89314 89460 181 6,80 27 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Préhy 89315 89800 151 14,00 11 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Provency 89316 89200 251 11,88 21 Avallon
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Quarré-les-Tombes 89318 89630 639 46,05 14 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Quenne 89319 89290 478 8,72 55 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Quincerot 89320 89740 62 9,91 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ravières 89321 89390 728 21,85 33 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Roffey 89323 89700 141 8,55 16 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Rogny-les-Sept-Écluses 89324 89220 666 32,59 20 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Ronchères 89325 89170 94 11,33 8 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Rosoy 89326 89100 1106 5,94 186 Sens-2
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Rousson 89327 89500 401 5,62 71 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Rouvray 89328 89230 375 7,59 49 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Rugny 89329 89430 77 13,89 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sainpuits 89331 89520 313 22,84 14 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Agnan 89332 89340 950 13,22 72 Gâtinais en Bourgogne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Saint-André-en-Terre-Plaine 89333 89420 156 14,26 11 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Saint-Aubin-sur-Yonne 89335 89300 409 8,87 46 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Saint-Brancher 89336 89630 287 22,02 13 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Bris-le-Vineux 89337 89530 1021 31,23 33 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Saint-Clément 89338 89100 2748 8,47 324 Sens-1
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Saint-Cyr-les-Colons 89341 89800 449 34,77 13 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Saint-Denis-lès-Sens 89342 89100 687 6,73 102 Thorigny-sur-Oreuse
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sainte-Colombe 89339 89440 195 18,48 11 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Sainte-Magnance 89351 89420 479 19,37 25 Avallon
Guillon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Sainte-Pallaye 89363 89460 108 4,07 27 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Sainte-Vertu 89371 89310 87 14,36 6 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Saint-Fargeau 89344 89170 1542 67,20 23 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Florentin 89345 89600 4376 28,60 153 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Saint-Georges-sur-Baulche 89346 89000 3230 9,60 336 Auxerre-1
Auxerre-Sud-Ouest
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Saint-Germain-des-Champs 89347 89630 354 35,92 10 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Julien-du-Sault 89348 89330 2292 23,81 96 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Saint-Léger-Vauban 89349 89630 358 33,81 11 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Loup-d’Ordon 89350 89330 257 17,67 15 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Cléry, du Betz et de l’Ouanne
Saint-Martin-d’Ordon 89353 89330 416 10,17 41 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Saint-Martin-des-Champs 89352 89170 273 34,22 8 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Martin-du-Tertre 89354 89100 1546 6,91 224 Sens-1
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Saint-Martin-sur-Armançon 89355 89700 143 14,11 10 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Saint-Maurice-aux-Riches-Hommes 89359 89190 421 33,17 13 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Saint-Maurice-le-Vieil 89360 89110 370 4,93 75 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Saint-Maurice-Thizouaille 89361 89110 259 1,95 133 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Saint-Moré 89362 89270 180 11,98 15 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Père 89364 89450 303 15,28 20 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Privé 89365 89220 525 41,41 13 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saints 89367 89520 553 27,71 20 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Sauveur-en-Puisaye 89368 89520 888 30,89 29 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Sérotin 89369 89140 564 14,10 40 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Saint-Valérien 89370 89150 1704 22,31 76 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Saligny 89373 89100 666 9,99 67 Brienon-sur-Armançon
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sambourg 89374 89160 75 12,44 6 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Santigny 89375 89420 90 9,35 10 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Sarry 89376 89310 152 25,64 6 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Sauvigny-le-Beuréal 89377 89420 71 4,82 15 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Sauvigny-le-Bois 89378 89200 715 15,34 47 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Savigny-en-Terre-Plaine 89379 89420 151 8,69 17 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Savigny-sur-Clairis 89380 89150 456 16,44 28 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Seignelay 89382 89250 1485 13,47 110 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Sementron 89383 89560 106 11,70 9 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Senan 89384 89710 694 17,54 40 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Sennevoy-le-Bas 89385 89160 81 8,69 9 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sennevoy-le-Haut 89386 89160 117 8,84 13 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sens 89387 89100 26.586 21,91 1213 Sens-1
Sens-2
Sens-Nord-Est
Sens-Ouest
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sépeaux-Saint Romain 89388 89116 539 30,27 18 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Jovinien
Serbonnes 89390 89140 653 9,93 66 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Sergines 89391 89140 1279 18,96 67 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Sermizelles 89392 89200 252 7,01 36 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Serrigny 89393 89700 111 7,50 15 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sery 89394 89270 84 4,26 20 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Sommecaise 89397 89110 367 15,53 24 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Sormery 89398 89570 355 30,56 12 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Soucy 89399 89100 1593 21,62 74 Thorigny-sur-Oreuse
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sougères-en-Puisaye 89400 89520 317 26,50 12 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Soumaintrain 89402 89570 219 10,61 21 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Stigny 89403 89160 91 17,86 5 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Subligny 89404 89100 518 7,88 66 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Talcy 89406 89420 74 6,88 11 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Tanlay 89407 89430 967 38,66 25 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Tannerre-en-Puisaye 89408 89350 280 28,93 10 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Tharoiseau 89409 89450 61 3,43 18 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Tharot 89410 89200 97 2,35 41 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Thizy 89412 89420 191 5,55 34 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Thorey 89413 89430 32 6,93 5 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Thorigny-sur-Oreuse 89414 89260 1428 49,23 29 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Thory 89415 89200 202 8,25 24 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Thury 89416 89520 439 23,22 19 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Tissey 89417 89700 105 5,97 18 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Tonnerre 89418 89700 4478 58,27 77 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Toucy 89419 89130 2633 34,85 76 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Treigny-Perreuse-Sainte-Colombe 89420 89520 982 67,46 15 Vincelles Auxerre Puisaye-Forterre
Trichey 89422 89430 42 6,61 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Tronchoy 89423 89700 127 6,59 19 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Trucy-sur-Yonne 89424 89460 136 8,31 16 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Turny 89425 89570 679 24,87 27 Saint-Florentin
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Val-de-Mercy 89426 89580 390 13,46 29 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Vallan 89427 89580 684 11,70 58 Auxerre-4
Auxerre-Sud
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vallery 89428 89150 560 12,43 45 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Valravillon 89196 89110
89113
1758 37,05 47 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Varennes 89430 89144 322 10,06 32 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Vassy-sous-Pisy 89431 89420 71 7,45 10 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Vaudeurs 89432 89320 468 27,45 17 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Vault-de-Lugny 89433 89200 280 15,20 18 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Vaumort 89434 89320 356 14,52 25 Brienon-sur-Armançon
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Venizy 89436 89210 879 43,68 20 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Venouse 89437 89230 301 7,91 38 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Venoy 89438 89290 1768 22,74 78 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vergigny 89439 89600 1536 38,01 40 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Verlin 89440 89330 415 14,10 29 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Vermenton 89441 89270 1259 53,34 24 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Vernoy 89442 89150 243 14,42 17 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Véron 89443 89510 1918 15,91 121 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Vézannes 89445 89700 50 9,01 6 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Vézelay 89446 89450 423 21,83 19 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Vézinnes 89447 89700 158 6,30 25 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Villeblevin 89449 89340 1835 7,36 249 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villebougis 89450 89150 629 11,81 53 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villechétive 89451 89320 246 9,42 26 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Villecien 89452 89300 392 7,60 52 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Villefargeau 89453 89240 1113 13,77 81 Auxerre-1
Auxerre-Sud-Ouest
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Villemanoche 89456 89140 672 14,39 47 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villenavotte 89458 89140 171 2,22 77 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villeneuve-l’Archevêque 89461 89190 1128 6,89 164 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Villeneuve-la-Dondagre 89459 89150 311 14,55 21 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villeneuve-la-Guyard 89460 89340 3493 16,62 210 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villeneuve-les-Genêts 89462 89350 289 24,69 12 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Villeneuve-Saint-Salves 89463 89230 252 7,04 36 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Villeneuve-sur-Yonne 89464 89500 5179 40,00 129 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Villeperrot 89465 89140 322 8,15 40 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villeroy 89466 89100 388 7,10 55 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villethierry 89467 89140 828 20,88 40 Gâtinais en Bourgogne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villevallier 89468 89330 420 8,37 50 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Villiers-les-Hauts 89470 89160 123 19,12 6 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Villiers-Louis 89471 89320 464 11,07 42 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Grand Sénonais
Villiers-Saint-Benoît 89472 89130 454 34,04 13 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Villiers-Vineux 89474 89360 280 11,18 25 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Villon 89475 89740 109 9,42 12 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Villy 89477 89800 109 5,84 19 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Vincelles 89478 89290 917 12,53 73 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vincelottes 89479 89290 285 1,85 154 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vinneuf 89480 89140 1568 15,26 103 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Vireaux 89481 89160 119 14,58 8 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Viviers 89482 89700 119 9,18 13 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Voisines 89483 89260 504 27,12 19 Thorigny-sur-Oreuse
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Grand Sénonais
Voutenay-sur-Cure 89485 89270 209 10,04 21 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Yrouerre 89486 89700 156 14,28 11 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: