Lischt vun dr Gmeina im Département Yonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Yonne zellt àlla 423 Gmeina ìm Département Yonne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigremont 89002 89800 78 6,82 11 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Aisy-sur-Armançon 89004 89390 245 17,97 14 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ancy-le-Franc 89005 89160 908 19,65 46 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ancy-le-Libre 89006 89160 183 21,65 8 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Andryes 89007 89480 399 29,79 13 Vincelles
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Angely 89008 89440 158 8,62 18 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Annay-la-Côte 89009 89200 348 12,92 27 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Annay-sur-Serein 89010 89310 219 27,00 8 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Annéot 89011 89200 128 6,13 21 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Annoux 89012 89440 86 8,97 10 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Appoigny 89013 89380 3167 22,09 143 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Arces-Dilo 89014 89320 605 27,02 22 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Arcy-sur-Cure 89015 89270 484 26,33 18 Joux-la-Ville
Vermenton
Avallon
Auxerre
Avallon, Vézelay, Morvan
Argentenay 89016 89160 81 5,07 16 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Argenteuil-sur-Armançon 89017 89160 213 30,51 7 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Armeau 89018 89500 770 10,31 75 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Arthonnay 89019 89740 152 25,50 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Asnières-sous-Bois 89020 89660 126 17,95 7 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Asquins 89021 89450 294 21,60 14 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Athie 89022 89440 137 4,90 28 Avallon
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Augy 89023 89290 1059 5,05 210 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Auxerre 89024 89000 34.634 49,95 693 Auxerre-1
Auxerre-2
Auxerre-3
Auxerre-4
Auxerre-Est
Auxerre-Nord
Auxerre-Nord-Ouest
Auxerre-Sud
Auxerre-Sud-Ouest
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Avallon 89025 89200 6572 26,75 246 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bagneaux 89027 89190 209 16,24 13 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Baon 89028 89430 75 8,57 9 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Bassou 89029 89400 873 4,08 214 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Bazarnes 89030 89460 424 19,39 22 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Beaumont 89031 89250 630 6,55 96 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Beauvilliers 89032 89630 76 6,21 12 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Beauvoir 89033 89240 392 6,72 58 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Beine 89034 89800 482 21,57 22 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Bellechaume 89035 89210 441 24,51 18 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Béon 89037 89410 510 15,41 33 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Bernouil 89038 89360 108 4,55 24 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Béru 89039 89700 76 5,17 15 Chablis
Tonnerre
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Bessy-sur-Cure 89040 89270 190 10,53 18 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Beugnon 89041 89570 307 7,70 40 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Bierry-les-Belles-Fontaines 89042 89420 190 26,90 7 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Blacy 89043 89440 103 9,06 11 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Blannay 89044 89200 114 7,26 16 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bleigny-le-Carreau 89045 89230 295 10,29 29 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Bléneau 89046 89220 1289 39,41 33 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Bœurs-en-Othe 89048 89770 343 22,30 15 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Bois-d’Arcy 89049 89660 24 3,48 7 Joux-la-Ville
Vermenton
Avallon
Auxerre
Avallon, Vézelay, Morvan
Bonnard 89050 89400 881 4,02 219 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Branches 89053 89113 451 10,99 41 Auxerre-2
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Brannay 89054 89150 786 10,81 73 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Brienon-sur-Armançon 89055 89210 3176 31,19 102 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Brion 89056 89400 629 16,50 38 Migennes
Migennes
Sens
Auxerre
Jovinien
Brosses 89057 89660 302 19,97 15 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bussières 89058 89630 125 11,62 11 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Bussy-en-Othe 89059 89400 730 56,50 13 Migennes
Brienon-sur-Armançon
Sens
Auxerre
Jovinien
Bussy-le-Repos 89060 89500 452 23,79 19 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Butteaux 89061 89360 255 7,55 34 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Carisey 89062 89360 355 11,29 31 Chablis
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Censy 89064 89310 56 4,86 12 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Cérilly 89065 89320 40 7,29 5 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Cerisiers 89066 89320 984 25,78 38 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Cézy 89067 89410 1118 16,02 70 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Chablis 89068 89800 2274 38,83 59 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Chailley 89069 89770 540 16,51 33 Saint-Florentin
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Chamoux 89071 89660 101 6,93 15 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Champcevrais 89072 89220 310 32,73 9 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Champignelles 89073 89350 994 53,29 19 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Champigny 89074 89340 2204 21,28 104 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Champlay 89075 89300 721 21,08 34 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Champlost 89076 89210 790 22,94 34 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Champs-sur-Yonne 89077 89290 1574 4,39 359 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Chamvres 89079 89300 657 5,58 118 Charny
Charny
Sens
Auxerre
Jovinien
Charbuy 89083 89113 1865 23,40 80 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Charentenay 89084 89580 297 14,64 20 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Charmoy 89085 89400 1150 7,02 164 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Charny Orée de Puisaye 89086 89120
89350
4877 230,40 21 Charny
Charny
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Chassignelles 89087 89160 313 13,00 24 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Chassy 89088 89110 460 16,45 28 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Chastellux-sur-Cure 89089 89630 136 10,55 13 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Châtel-Censoir 89091 89660 643 24,62 26 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Châtel-Gérard 89092 89310 215 30,67 7 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Chaumont 89093 89340 656 8,64 76 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Chaumot 89094 89500 760 14,86 51 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Chemilly-sur-Serein 89095 89800 148 13,00 11 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Chemilly-sur-Yonne 89096 89250 910 5,72 159 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Cheney 89098 89700 232 5,95 39 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Cheny 89099 89400 2487 9,72 256 Migennes
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Chéroy 89100 89690 1655 10,52 157 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Chéu 89101 89600 558 7,61 73 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Chevannes 89102 89240 2178 23,54 93 Auxerre-4
Auxerre-Sud
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Chichée 89104 89800 311 18,78 17 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Chichery 89105 89400 481 6,78 71 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Chitry 89108 89530 353 15,20 23 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Collan 89112 89700 172 13,16 13 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Collemiers 89113 89100 660 10,70 62 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Compigny 89115 89140 194 7,79 25 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Cornant 89116 89500 357 5,06 71 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Coulangeron 89117 89580 214 8,52 25 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Coulanges-la-Vineuse 89118 89580 826 10,59 78 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Coulanges-sur-Yonne 89119 89480 551 10,58 52 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Coulours 89120 89320 133 17,40 8 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Courgenay 89122 89190 565 29,87 19 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Courgis 89123 89800 257 10,04 26 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Courlon-sur-Yonne 89124 89140 1192 16,73 71 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Courson-les-Carrières 89125 89560 942 34,16 28 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Courtoin 89126 89150 38 6,15 6 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Courtois-sur-Yonne 89127 89100 769 4,29 179 Pont-sur-Yonne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Coutarnoux 89128 89440 141 8,68 16 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Crain 89129 89480 399 9,90 40 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Cruzy-le-Châtel 89131 89740 242 59,52 4 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Cry 89132 89390 170 11,16 15 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Cudot 89133 89116 345 19,11 18 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Cussy-les-Forges 89134 89420 338 13,62 25 Avallon
Guillon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Cuy 89136 89140 862 6,97 124 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Dannemoine 89137 89700 474 10,28 46 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Deux Rivières 89130 89460 1260 31,81 40 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Diges 89139 89240 1141 35,84 32 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Dissangis 89141 89440 120 7,33 16 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Dixmont 89142 89500 914 42,18 22 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Dollot 89143 89150 322 15,28 21 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Domats 89144 89150 819 24,15 34 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Domecy-sur-Cure 89145 89450 388 20,57 19 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Domecy-sur-le-Vault 89146 89200 88 6,21 14 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Dracy 89147 89130 216 21,86 10 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Druyes-les-Belles-Fontaines 89148 89560 279 39,48 7 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Dyé 89149 89360 210 17,00 12 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Égleny 89150 89240 448 8,02 56 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Égriselles-le-Bocage 89151 89500 1295 23,69 55 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Épineau-les-Voves 89152 89400 742 7,05 105 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Épineuil 89153 89700 597 6,21 96 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Escamps 89154 89240 888 22,21 40 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Escolives-Sainte-Camille 89155 89290 702 7,52 93 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Esnon 89156 89210 392 12,05 33 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Étais-la-Sauvin 89158 89480 629 44,79 14 Vincelles
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Étaule 89159 89200 369 8,89 42 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Étigny 89160 89510 752 6,86 110 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Étivey 89161 89310 197 28,02 7 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Évry 89162 89140 386 4,54 85 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Festigny 89164 89480 89 5,56 16 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Flacy 89165 89190 111 12,50 9 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Fleury-la-Vallée 89167 89113 1102 15,06 73 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Fleys 89168 89800 180 8,17 22 Chablis
Tonnerre
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Flogny-la-Chapelle 89169 89360 1029 23,75 43 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Foissy-lès-Vézelay 89170 89450 128 5,53 23 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Foissy-sur-Vanne 89171 89190 325 15,75 21 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Fontaine-la-Gaillarde 89172 89100 509 10,61 48 Brienon-sur-Armançon
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Fontaines 89173 89130 475 25,18 19 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fontenay-près-Chablis 89175 89800 143 5,05 28 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Fontenay-près-Vézelay 89176 89450 136 15,48 9 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Fontenay-sous-Fouronnes 89177 89660 73 12,34 6 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fontenoy 89179 89520 296 15,90 19 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fouchères 89180 89150 469 14,72 32 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Fournaudin 89181 89320 121 9,16 13 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Fouronnes 89182 89560 164 17,79 9 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Fresnes 89183 89310 66 4,97 13 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Fulvy 89184 89160 131 3,81 34 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Germigny 89186 89600 547 11,87 46 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Gigny 89187 89160 99 10,77 9 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Girolles 89188 89200 169 16,35 10 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Gisy-les-Nobles 89189 89140 575 10,91 53 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Givry 89190 89200 174 8,43 21 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Gland 89191 89740 42 16,67 3 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Grimault 89194 89310 120 23,77 5 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Gron 89195 89100 1238 11,73 106 Sens-2
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Guillon-Terre-Plaine 89197 89420 760 48,49 16 Chablis Avallon Serein
Gurgy 89198 89250 1716 13,12 131 Auxerre-2
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Gy-l’Évêque 89199 89580 454 15,02 30 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Hauterive 89200 89250 390 9,56 41 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Héry 89201 89550 1809 21,19 85 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Irancy 89202 89290 279 11,98 23 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Island 89203 89200 182 20,64 9 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Jaulges 89205 89360 550 12,35 45 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Joigny 89206 89300 9580 46,67 205 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Jouancy 89207 89310 24 5,94 4 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Joux-la-Ville 89208 89440 1181 43,81 27 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Jouy 89209 89150 524 17,60 30 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Jully 89210 89160 147 19,76 7 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Junay 89211 89700 76 3,63 21 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Jussy 89212 89290 384 7,28 53 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
L’Isle-sur-Serein 89204 89440 662 4,44 149 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
La Belliole 89036 89150 252 8,49 30 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
La Celle-Saint-Cyr 89063 89116 810 18,57 44 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
La Chapelle-sur-Oreuse 89080 89260 624 17,92 35 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
La Chapelle-Vaupelteigne 89081 89800 89 5,04 18 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
La Ferté-Loupière 89163 89110 532 30,48 17 Charny
Charny
Auxerre
Auxerre
Aillantais
La Postolle 89310 89260 143 11,59 12 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Lailly 89214 89190 192 22,48 9 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Lain 89215 89560 182 10,18 18 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Lainsecq 89216 89520 326 25,00 13 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Lalande 89217 89130 136 10,13 13 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Laroche-Saint-Cydroine 89218 89400 1252 8,95 140 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Lasson 89219 89570 146 7,07 21 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Lavau 89220 89170 464 55,06 8 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Le Val d’Ocre 89334 89110 566 29,47 19 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Les Bordes 89051 89500 551 18,68 29 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Les Clérimois 89111 89190 297 12,61 24 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Les Hauts de Forterre 89405 89560 509 33,07 15 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Les Ormes 89281 89110 346 8,55 40 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Les Sièges 89395 89190 414 23,59 18 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Les Vallées de la Vanne 89411 89190
89320
1078 33,72 32 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Leugny 89221 89130 341 13,34 26 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Levis 89222 89520 225 12,08 19 Vincelles
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Lézinnes 89223 89160 669 15,96 42 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Lichères-près-Aigremont 89224 89800 161 16,37 10 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Lichères-sur-Yonne 89225 89660 51 14,31 4 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Lignorelles 89226 89800 192 11,55 17 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Ligny-le-Châtel 89227 89144 1280 27,48 47 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Lindry 89228 89240 1387 15,23 91 Auxerre-1
Toucy
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Lixy 89229 89140 450 12,02 37 Gâtinais en Bourgogne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Looze 89230 89300 446 6,36 70 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Lucy-le-Bois 89232 89200 298 10,59 28 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Lucy-sur-Cure 89233 89270 203 10,58 19 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Lucy-sur-Yonne 89234 89480 134 8,19 16 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Magny 89235 89200 866 30,75 28 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Maillot 89236 89100 1166 6,17 189 Sens-2
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Mailly-la-Ville 89237 89270 511 23,79 21 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Mailly-le-Château 89238 89660 554 37,28 15 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Malay-le-Grand 89239 89100 1533 21,80 70 Sens-2
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Malay-le-Petit 89240 89100 339 11,04 31 Brienon-sur-Armançon
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Maligny 89242 89800 802 22,28 36 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Marmeaux 89244 89420 93 10,76 9 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Marsangy 89245 89500 849 14,68 58 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Massangis 89246 89440 360 43,35 8 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Mélisey 89247 89430 254 22,17 11 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Menades 89248 89450 55 5,70 10 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Mercy 89249 89210 81 2,66 30 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Méré 89250 89144 197 11,86 17 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Merry-la-Vallée 89251 89110 376 18,31 21 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Merry-Sec 89252 89560 175 14,17 12 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Merry-sur-Yonne 89253 89660 200 23,66 8 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Avallon
Auxerre
Avallon, Vézelay, Morvan
Mézilles 89254 89130 547 52,42 10 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Michery 89255 89140 1048 17,05 61 Thorigny-sur-Oreuse
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Migé 89256 89580 423 14,62 29 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Migennes 89257 89400 7240 16,58 437 Migennes
Migennes
Auxerre
Auxerre
Agglomération Migennoise
Môlay 89259 89310 91 12,00 8 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Molinons 89261 89190 277 11,97 23 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Molosmes 89262 89700 175 24,51 7 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Monéteau 89263 89470 3985 18,19 219 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Montacher-Villegardin 89264 89150 766 29,20 26 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Montholon 89003 89110
89710
2866 50,08 57 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Montigny-la-Resle 89265 89230 588 16,19 36 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Montillot 89266 89660 274 22,45 12 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Montréal 89267 89420 182 7,41 25 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Mont-Saint-Sulpice 89268 89250 795 19,62 41 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Mouffy 89270 89560 128 4,89 26 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Moulins-en-Tonnerrois 89271 89310 103 15,13 7 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Moulins-sur-Ouanne 89272 89130 298 10,19 29 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Moutiers-en-Puisaye 89273 89520 289 31,42 9 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Nailly 89274 89100 1299 21,61 60 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Neuvy-Sautour 89276 89570 914 19,06 48 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Nitry 89277 89310 369 34,70 11 Chablis
Noyers
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Noé 89278 89320 555 8,55 65 Brienon-sur-Armançon
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Noyers 89279 89310 580 35,66 16 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Nuits 89280 89390 399 11,58 34 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ormoy 89282 89400 681 13,33 51 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Ouanne 89283 89560 606 38,70 16 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Pacy-sur-Armançon 89284 89160 191 13,35 14 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Pailly 89285 89140 306 14,89 21 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Parly 89286 89240 819 20,77 39 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Paron 89287 89100 4853 10,51 462 Sens-2
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Paroy-en-Othe 89288 89210 185 5,40 34 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Paroy-sur-Tholon 89289 89300 284 4,21 67 Charny
Charny
Sens
Auxerre
Jovinien
Pasilly 89290 89310 46 9,99 5 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Passy 89291 89510 342 5,74 60 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Perceneige 89469 89260 950 60,99 16 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Percey 89292 89360 252 9,56 26 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Perrigny 89295 89000 1272 12,62 101 Auxerre-2
Auxerre-Nord
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Perrigny-sur-Armançon 89296 89390 131 14,04 9 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Pierre-Perthuis 89297 89450 122 7,34 17 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Piffonds 89298 89330 639 24,55 26 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Pimelles 89299 89740 62 9,91 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Pisy 89300 89420 76 12,08 6 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Plessis-Saint-Jean 89302 89140 216 11,02 20 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Poilly-sur-Serein 89303 89310 272 21,28 13 Chablis
Noyers
Auxerre
Avallon
Chablis Villages et Terroirs
Poilly-sur-Tholon 89304 89110 688 19,56 35 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Pontaubert 89306 89200 385 3,91 98 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Pontigny 89307 89230 752 11,92 63 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Pont-sur-Vanne 89308 89190 194 10,47 19 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Pont-sur-Yonne 89309 89140 3334 13,9 240 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Pourrain 89311 89240 1403 23,84 59 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Précy-le-Sec 89312 89440 253 15,76 16 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Précy-sur-Vrin 89313 89116 438 21,16 21 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Prégilbert 89314 89460 181 6,80 27 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Préhy 89315 89800 150 14,00 11 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Provency 89316 89200 243 11,88 20 Avallon
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Quarré-les-Tombes 89318 89630 645 46,05 14 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Quenne 89319 89290 472 8,72 54 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Quincerot 89320 89740 60 9,91 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Ravières 89321 89390 736 21,85 34 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Roffey 89323 89700 141 8,55 16 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Rogny-les-Sept-Écluses 89324 89220 675 32,59 21 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Ronchères 89325 89170 96 11,33 8 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Rosoy 89326 89100 1122 5,94 189 Sens-2
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Rousson 89327 89500 407 5,62 72 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Rouvray 89328 89230 381 7,59 50 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Rugny 89329 89430 78 13,89 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sainpuits 89331 89520 315 22,84 14 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Agnan 89332 89340 951 13,22 72 Gâtinais en Bourgogne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Saint-André-en-Terre-Plaine 89333 89420 159 14,26 11 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Saint-Aubin-sur-Yonne 89335 89300 411 8,87 46 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Saint-Brancher 89336 89630 290 22,02 13 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Bris-le-Vineux 89337 89530 1024 31,23 33 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Saint-Clément 89338 89100 2756 8,47 325 Sens-1
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Saint-Cyr-les-Colons 89341 89800 447 34,77 13 Chablis
Chablis
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Saint-Denis-lès-Sens 89342 89100 723 6,73 107 Thorigny-sur-Oreuse
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sainte-Colombe 89339 89440 200 18,48 11 Joux-la-Ville
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Sainte-Magnance 89351 89420 477 19,37 25 Avallon
Guillon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Sainte-Pallaye 89363 89460 109 4,07 27 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Sainte-Vertu 89371 89310 90 14,36 6 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Saint-Fargeau 89344 89170 1589 67,20 24 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Florentin 89345 89600 4362 28,60 153 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Saint-Georges-sur-Baulche 89346 89000 3230 9,60 336 Auxerre-1
Auxerre-Sud-Ouest
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Saint-Germain-des-Champs 89347 89630 360 35,92 10 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Julien-du-Sault 89348 89330 2348 23,81 99 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Saint-Léger-Vauban 89349 89630 360 33,81 11 Avallon
Quarré-les-Tombes
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Loup-d’Ordon 89350 89330 256 17,67 14 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Cléry, du Betz et de l’Ouanne
Saint-Martin-d’Ordon 89353 89330 413 10,17 41 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Saint-Martin-des-Champs 89352 89170 282 34,22 8 Cœur de Puisaye
Saint-Fargeau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Martin-du-Tertre 89354 89100 1567 6,91 227 Sens-1
Sens-Ouest
Sens
Sens
Grand Sénonais
Saint-Martin-sur-Armançon 89355 89700 141 14,11 10 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Saint-Maurice-aux-Riches-Hommes 89359 89190 420 33,17 13 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Saint-Maurice-le-Vieil 89360 89110 373 4,93 76 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Saint-Maurice-Thizouaille 89361 89110 263 1,95 135 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Saint-Moré 89362 89270 178 11,98 15 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Père 89364 89450 310 15,28 20 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Saint-Privé 89365 89220 521 41,41 13 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saints 89367 89520 561 27,71 20 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Sauveur-en-Puisaye 89368 89520 885 30,89 29 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Saint-Sérotin 89369 89140 557 14,10 40 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Saint-Valérien 89370 89150 1681 22,31 75 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Saligny 89373 89100 668 9,99 67 Brienon-sur-Armançon
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sambourg 89374 89160 78 12,44 6 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Santigny 89375 89420 97 9,35 10 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Sarry 89376 89310 161 25,64 6 Chablis
Noyers
Avallon
Avallon
Serein
Sauvigny-le-Beuréal 89377 89420 73 4,82 15 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Sauvigny-le-Bois 89378 89200 708 15,34 46 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Savigny-en-Terre-Plaine 89379 89420 153 8,69 18 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Savigny-sur-Clairis 89380 89150 459 16,44 28 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Seignelay 89382 89250 1522 13,47 113 Saint-Florentin
Seignelay
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Sementron 89383 89560 110 11,70 9 Vincelles
Courson-les-Carrières
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Senan 89384 89710 700 17,54 40 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Sennevoy-le-Bas 89385 89160 86 8,69 10 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sennevoy-le-Haut 89386 89160 118 8,84 13 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sens 89387 89100 25.935 21,91 1184 Sens-1
Sens-2
Sens-Nord-Est
Sens-Ouest
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sépeaux-Saint Romain 89388 89116 559 30,27 18 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Jovinien
Serbonnes 89390 89140 626 9,93 63 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Sergines 89391 89140 1287 18,96 68 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Sermizelles 89392 89200 256 7,01 37 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Serrigny 89393 89700 113 7,50 15 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Sery 89394 89270 91 4,26 21 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Sommecaise 89397 89110 369 15,53 24 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Sormery 89398 89570 349 30,56 11 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Soucy 89399 89100 1589 21,62 73 Thorigny-sur-Oreuse
Sens-Nord-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Sougères-en-Puisaye 89400 89520 318 26,50 12 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Soumaintrain 89402 89570 218 10,61 21 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Stigny 89403 89160 94 17,86 5 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Subligny 89404 89100 510 7,88 65 Gâtinais en Bourgogne
Sens-Ouest
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Talcy 89406 89420 74 6,88 11 Chablis
L’Isle-sur-Serein
Avallon
Avallon
Serein
Tanlay 89407 89430 998 38,66 26 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Tannerre-en-Puisaye 89408 89350 283 28,93 10 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Tharoiseau 89409 89450 62 3,43 18 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Tharot 89410 89200 93 2,35 40 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Thizy 89412 89420 197 5,55 35 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Thorey 89413 89430 29 6,93 4 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Thorigny-sur-Oreuse 89414 89260 1456 49,23 30 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Thory 89415 89200 203 8,25 25 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Thury 89416 89520 439 23,22 19 Vincelles
Saint-Sauveur-en-Puisaye
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Tissey 89417 89700 102 5,97 17 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Tonnerre 89418 89700 4575 58,27 79 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Toucy 89419 89130 2662 34,85 76 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Treigny-Perreuse-Sainte-Colombe 89420 89520 994 67,46 15 Vincelles Auxerre Puisaye-Forterre
Trichey 89422 89430 42 6,61 6 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Tronchoy 89423 89700 127 6,59 19 Tonnerrois
Flogny-la-Chapelle
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Trucy-sur-Yonne 89424 89460 139 8,31 17 Joux-la-Ville
Coulanges-sur-Yonne
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Turny 89425 89570 681 24,87 27 Saint-Florentin
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Val-de-Mercy 89426 89580 391 13,46 29 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Vallan 89427 89580 680 11,70 58 Auxerre-4
Auxerre-Sud
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vallery 89428 89150 556 12,43 45 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Valravillon 89196 89110
89113
1762 37,05 48 Charny
Aillant-sur-Tholon
Auxerre
Auxerre
Aillantais
Varennes 89430 89144 323 10,06 32 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Vassy-sous-Pisy 89431 89420 71 7,45 10 Chablis
Guillon
Avallon
Avallon
Serein
Vaudeurs 89432 89320 476 27,45 17 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Vault-de-Lugny 89433 89200 292 15,20 19 Avallon
Avallon
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Vaumort 89434 89320 364 14,52 25 Brienon-sur-Armançon
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Venizy 89436 89210 902 43,68 21 Brienon-sur-Armançon
Brienon-sur-Armançon
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Venouse 89437 89230 303 7,91 38 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Venoy 89438 89290 1800 22,74 79 Auxerre-3
Auxerre-Est
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vergigny 89439 89600 1549 38,01 41 Saint-Florentin
Saint-Florentin
Auxerre
Auxerre
Serein et Armance
Verlin 89440 89330 425 14,10 30 Joigny
Saint-Julien-du-Sault
Sens
Sens
Jovinien
Vermenton 89441 89270 1289 53,34 24 Joux-la-Ville
Vermenton
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Vernoy 89442 89150 245 14,42 17 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Véron 89443 89510 1955 15,91 123 Villeneuve-sur-Yonne
Sens-Sud-Est
Sens
Sens
Grand Sénonais
Vézannes 89445 89700 49 9,01 5 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Vézelay 89446 89450 428 21,83 20 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Vézinnes 89447 89700 159 6,30 25 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Villeblevin 89449 89340 1865 7,36 253 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villebougis 89450 89150 630 11,81 53 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villechétive 89451 89320 241 9,42 26 Brienon-sur-Armançon
Cerisiers
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Villecien 89452 89300 405 7,60 53 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Villefargeau 89453 89240 1107 13,77 80 Auxerre-1
Auxerre-Sud-Ouest
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Villemanoche 89456 89140 670 14,39 47 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villenavotte 89458 89140 176 2,22 79 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villeneuve-l’Archevêque 89461 89190 1131 6,89 164 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Vanne et du Pays d’Othe
Villeneuve-la-Dondagre 89459 89150 301 14,55 21 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villeneuve-la-Guyard 89460 89340 3465 16,62 208 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villeneuve-les-Genêts 89462 89350 281 24,69 11 Cœur de Puisaye
Bléneau
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Villeneuve-Saint-Salves 89463 89230 253 7,04 36 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Villeneuve-sur-Yonne 89464 89500 5219 40,00 130 Villeneuve-sur-Yonne
Villeneuve-sur-Yonne
Sens
Sens
Grand Sénonais
Villeperrot 89465 89140 323 8,15 40 Pont-sur-Yonne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Yonne Nord
Villeroy 89466 89100 390 7,10 55 Gâtinais en Bourgogne
Chéroy
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villethierry 89467 89140 838 20,88 40 Gâtinais en Bourgogne
Pont-sur-Yonne
Sens
Sens
Gâtinais en Bourgogne
Villevallier 89468 89330 424 8,37 51 Joigny
Joigny
Sens
Auxerre
Jovinien
Villiers-les-Hauts 89470 89160 125 19,12 7 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Villiers-Louis 89471 89320 457 11,07 41 Brienon-sur-Armançon
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Grand Sénonais
Villiers-Saint-Benoît 89472 89130 476 34,04 14 Cœur de Puisaye
Toucy
Auxerre
Auxerre
Puisaye-Forterre
Villiers-Vineux 89474 89360 282 11,18 25 Saint-Florentin
Flogny-la-Chapelle
Auxerre
Avallon
Serein et Armance
Villon 89475 89740 110 9,42 12 Tonnerrois
Cruzy-le-Châtel
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Villy 89477 89800 107 5,84 18 Chablis
Ligny-le-Châtel
Auxerre
Auxerre
Chablis Villages et Terroirs
Vincelles 89478 89290 930 12,53 74 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vincelottes 89479 89290 279 1,85 151 Vincelles
Coulanges-la-Vineuse
Auxerre
Auxerre
Auxerrois
Vinneuf 89480 89140 1548 15,26 101 Thorigny-sur-Oreuse
Sergines
Sens
Sens
Yonne Nord
Vireaux 89481 89160 131 14,58 9 Tonnerrois
Ancy-le-Franc
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Viviers 89482 89700 127 9,18 14 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne
Voisines 89483 89260 498 27,12 18 Thorigny-sur-Oreuse
Villeneuve-l’Archevêque
Sens
Sens
Grand Sénonais
Voutenay-sur-Cure 89485 89270 214 10,04 21 Joux-la-Ville
Vézelay
Avallon
Avallon
Avallon, Vézelay, Morvan
Yrouerre 89486 89700 159 14,28 11 Tonnerrois
Tonnerre
Avallon
Avallon
Le Tonnerrois en Bourgogne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: