Lischt vun dr Gmeina im Département Lozère

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Lozère zellt àlla 152 Gmeina ìm Département Lozère uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Albaret-le-Comtal Albaret le Comtal 48001 48310 175 29,56 6 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Albaret-Sainte-Marie Albaret Santa Maria 48002 48200 565 15,98 35 Saint-Chély-d’Apcher
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Allenc Allenc 48003 48190 248 38,58 6 Grandrieu
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Altier Altier 48004 48800 207 54,45 4 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Antrenas Antrenas 48005 48100 331 17,55 19 Marvejols
Marvejols
Mende Gévaudan
Arzenc-d’Apcher Arzenc d'Apcher 48007 48310 50 7,88 6 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Arzenc-de-Randon Arzenc de Randon 48008 48170 194 69,20 3 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Auroux Auroux 48010 48600 378 35,09 11 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Badaroux Badarosc 48013 48000 974 20,72 47 Grandrieu
Mende-Nord
Mende Cœur de Lozère
Balsièges Balsièja 48016 48000 555 32,88 17 Chirac
Mende-Sud
Mende Cœur de Lozère
Banassac-Canilhac Banassac 48017 48500 1056 24,68 43 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Barjac Barjac 48018 48000 751 29,92 25 Chirac
Chanac
Mende Cœur de Lozère
Barre-des-Cévennes Barra (de las Cevenas) 48019 48400 203 34,29 6 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Gorges Causses Cévennes
Bassurels Bassurels 48020 48400 63 46,34 1 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Bédouès-Cocurès Cocurès 48050 48400 461 30,35 15 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Bel-Air-Val-d’Ance Lo Chambon (del Chastèl) 48038 48600 534 41,40 13 Grandrieu Mende Haut Allier
Blavignac Blavignac 48026 48200 261 13,83 19 Saint-Chély-d’Apcher
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Bourgs sur Colagne Le Monastier-Pin-Moriès 48099 48100 2115 53,09 40 Chirac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Gévaudan
Brenoux Brenoux 48030 48000 384 11,25 34 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Mende-Sud
Mende Mont Lozère
Brion Brion 48031 48310 78 22,11 4 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Cans et Cévennes Sant Laurenç de Trèves 48166 48400 286 43,81 7 Le Collet-de-Dèze
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Cassagnas Cassanhaç 48036 48400 125 35,19 4 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Gorges Causses Cévennes
Chadenet Chadenet 48037 48190 119 12,96 9 Grandrieu
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Chanac Chanac 48039 48230 1459 71,14 21 La Canourgue
Chanac
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Chastanier Chastanhièr 48041 48300 77 10,41 7 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Chastel-Nouvel Chastel Nouvel 48042 48000 889 31,50 28 Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende-Nord
Mende Randon-Margeride
Châteauneuf-de-Randon Chastèlnòu de Randon 48043 48170 538 24,49 22 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Chauchailles Chauchailles 48044 48310 87 17,40 5 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Chaudeyrac Chaudairac 48045 48170 299 44,10 7 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Chaulhac Chaulhac 48046 48140 68 9,47 7 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Cheylard-l’Évêque Lo Chailair (de l'Avesque) 48048 48300 63 29,64 2 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Cubières Cubièira 48053 48190 184 48,88 4 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Cubiérettes Cubièireta 48054 48190 51 11,34 4 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Cultures Cultura 48055 48230 174 3,96 44 Chirac
Chanac
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Esclanèdes Esclanèdes 48056 48230 398 12,51 32 Chirac
Chanac
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Florac Trois Rivières Florac 48061 48400 2072 48,39 43 Florac
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Fontans Fontans 48063 48700 223 33,90 7 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Fournels Fornèls 48064 48310 369 15,76 23 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Fraissinet-de-Fourques Fraissinet (de Forcas) 48065 48400 80 24,30 3 Le Collet-de-Dèze
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Gabriac Gabriac 48067 48110 100 8,44 12 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Gabrias Gabriaç 48068 48100 155 20,65 8 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Gatuzières Gatusièras 48069 48150 53 29,40 2 Florac
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Gorges du Tarn Causses Santa Enimia 48146 48210
48320
931 144,22 6 Florac
La Canourgue
Sainte-Enimie
Florac Gorges Causses Cévennes
Grandrieu Grandrieu 48070 48600 752 65,37 12 Grandrieu
Grandrieu
Mende Randon-Margeride
Grandvals Grandvals 48071 48260 69 12,84 5 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Grèzes Grèsas 48072 48100 230 16,21 14 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Hures-la-Parade Ura (e la Parada) 48074 48150 234 88,59 3 Florac
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Ispagnac Espanhac 48075 48320 893 53,71 17 Florac
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Julianges Julhanjas 48077 48140 50 9,42 5 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
La Bastide-Puylaurent La Bastide Puylaurent 48021 48250 155 24,19 6 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
La Canourgue La Canorga 48034 48500 2146 104,29 21 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
La Fage-Montivernoux La Faja 48058 48310 155 37,77 4 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
La Fage-Saint-Julien La Faja (de Sent Julian) 48059 48200 306 18,06 17 Aumont-Aubrac
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
La Malène La Malena 48088 48210 137 40,68 3 La Canourgue
Sainte-Enimie
Florac Gorges Causses Cévennes
La Panouse La Panosa 48108 48600 75 37,83 2 Grandrieu
Grandrieu
Mende Randon-Margeride
La Tieule La Tieule 48191 48500 93 24,00 4 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Lachamp-Ribennes Ribennas 48126 48100
48700
352 50,86 7 Marvejols Mende Randon-Margeride
Lajo L'Atgièr 48079 48120 110 18,58 6 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Langogne Langònha 48080 48300 2886 31,37 92 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Lanuéjols Lanuèjols 48081 48000 319 32,67 10 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Mende-Sud
Mende Mont Lozère
Laubert Laubèrt 48082 48170 98 14,28 7 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Mont Lozère
Laval-du-Tarn La Val de Tarn 48085 48500 95 36,85 3 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Le Born Le Born 48029 48000 147 30,21 5 Grandrieu
Mende-Nord
Mende Cœur de Lozère
Le Buisson Lo Boisson 48032 48100 223 24,45 9 Aumont-Aubrac
Marvejols
Mende Gévaudan
Le Collet-de-Dèze Lo Colet (de Dèsa) 48051 48160 719 26,47 27 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Le Malzieu-Forain Lo Malasiu Foran 48089 48140 484 48,65 10 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Le Malzieu-Ville Lo Malasiu 48090 48140 725 7,80 93 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Le Pompidou Lo Pompidor 48115 48110 160 22,80 7 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Le Rozier Le Rozier 48131 48150 132 2,03 65 Florac
Meyrueis
Florac Millau Grands Causses
Les Bessons Les Bessons 48025 48200 432 23,49 18 Aumont-Aubrac
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Les Bondons Les Bondons 48028 48400 143 45,54 3 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Les Hermaux Los Ermals 48073 48340 97 17,59 6 Aumont-Aubrac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Les Laubies Las Làubias 48083 48700 153 22,80 7 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Amans
Mende Randon-Margeride
Les Monts-Verts Les Monts Verts 48012 48200 354 29,13 12 Aumont-Aubrac
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Les Salces Les Salces 48187 48100 99 45,78 2 Aumont-Aubrac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Les Salelles Les Salèlas 48185 48230 165 10,62 16 Chirac
Chanac
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Luc Luc 48086 48250 213 46,10 5 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Marchastel Marchastèl 48091 48260 53 34,87 2 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Marvejols Maruèjols 48092 48100 4667 12,45 375 Marvejols
Marvejols
Mende Gévaudan
Mas-Saint-Chély Sench Eli 48141 48210 110 56,81 2 Florac
Sainte-Enimie
Florac Gorges Causses Cévennes
Massegros Causses Gorges Lo Mas Sagran 48094 48500 975 159,36 6 La Canourgue
Le Massegros
Florac Aubrac Lot Causses Tarn
Mende Mende 48095 48000 12.227 36,56 334 Mende-1
Mende-2
Mende-Nord
Mende-Sud
Mende Cœur de Lozère
Meyrueis Maruèis 48096 48150 821 104,68 8 Florac
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Moissac-Vallée-Française Moissac Vallada Francesa 48097 48110 217 27,05 8 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Molezon Molezon 48098 48110 95 14,76 6 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Mont Lozère et Goulet Lo Blumar 48027 48170
48190
48250
1039 166,21 6 Grandrieu
Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Montbel Montbèl 48100 48170 116 22,87 5 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Mont Lozère
Montrodat Montrodat 48103 48100 1210 20,65 59 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Monts-de-Randon Rieutòrt de Randon 48127 48000
48700
1293 147,38 9 Saint-Alban-sur-Limagnole
Marvejols
Mende Randon-Margeride
Nasbinals Las Binals 48104 48260 542 63,64 9 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Naussac-Fontanes Naussac 48105 48300 362 24,80 15 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Noalhac Noalhac 48106 48310 98 13,51 7 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Palhers Palhièrs 48107 48100 180 8,59 21 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Paulhac-en-Margeride Paulhac (de Marjarida) 48110 48140 101 15,79 6 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Pelouse Pelosa 48111 48000 234 32,98 7 Grandrieu
Mende-Nord
Mende Cœur de Lozère
Peyre en Aubrac Aumont d' Aubrac 48009 48130 2287 153,30 15 Aumont-Aubrac
Florac
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Pied-de-Borne Planchamp 48015 48800 180 27,89 6 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Pierrefiche Pèiraficha 48112 48300 164 16,82 10 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Pont de Montvert - Sud Mont Lozère Lo Pont de Mont Verd 48116 48220 573 167,34 3 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Pont-de-Montvert
Florac Cévennes au Mont Lozère
Pourcharesses Porcharessas 48117 48800 120 31,79 4 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Prévenchères Prevenchièiras 48119 48800 252 62,75 4 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Prinsuéjols-Malbouzon Masboson 48087 48100
48270
272 57,22 5 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Prunières Prunièiras 48121 48200 248 13,09 19 Saint-Chély-d’Apcher
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Recoules-d’Aubrac Recola (d'Aubrac) 48123 48260 179 26,55 7 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Recoules-de-Fumas Recola (de Fumaç) 48124 48100 104 9,77 11 Marvejols
Marvejols
Mende Gévaudan
Rimeize Rimèsa 48128 48200 586 32,30 18 Saint-Chély-d’Apcher
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Rocles Rocles 48129 48300 231 19,84 12 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Rousses Rossas 48130 48400 121 22,38 5 Le Collet-de-Dèze
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Saint-Alban-sur-Limagnole Sench Aubanh 48132 48120 1364 51,23 27 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-André-Capcèze Sent Andriu (de cap a Cèse) 48135 48800 183 9,85 19 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Saint-André-de-Lancize Sant André de Lancize 48136 48240 142 22,78 6 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Bauzile Sant Bauzile 48137 48000 623 29,33 21 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Mende-Sud
Mende Cœur de Lozère
Saint-Bonnet-de-Chirac Sant Bonet de Chirac 48138 48100 66 7,68 9 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Saint Bonnet-Laval Sant Bonet de Montaurós 48139 48600 252 32,00 8 Langogne
Grandrieu
Mende Haut Allier
Saint-Chély-d’Apcher Sanch Èli d'Apcher 48140 48200 4183 28,26 148 Saint-Chély-d’Apcher
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-Denis-en-Margeride Sant Denis en Margeride 48145 48700 164 38,67 4 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Amans
Mende Randon-Margeride
Sainte-Croix-Vallée-Française Senta Crotz (de Valfrancesca) 48144 48110 272 18,57 15 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Sainte-Eulalie Santa Eulàlia 48149 48120 36 21,31 2 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Sainte-Hélène Santa Elena 48157 48190 104 6,73 15 Grandrieu
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Saint-Étienne-du-Valdonnez Sent Estève 48147 48000 645 56,09 11 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Mende-Sud
Mende Mont Lozère
Saint-Étienne-Vallée-Française Sent Estève (de Valfrancesca) 48148 48330 507 50,99 10 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Flour-de-Mercoire Sant Flor (de Mercoira) 48150 48300 190 12,17 16 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Saint-Frézal-d’Albuges Sent Fresald d'Albujas 48151 48170 66 17,20 4 Grandrieu
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Saint-Gal Sent Gal 48153 48700 86 9,88 9 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Amans
Mende Randon-Margeride
Saint-Germain-de-Calberte Sant Germain de Calberte 48155 48370 456 38,60 12 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Germain-du-Teil Sant German (del Telh) 48156 48340 879 22,58 39 Chirac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Saint-Hilaire-de-Lavit Sant Hilaire de Lavit 48158 48160 110 10,51 10 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Jean-la-Fouillouse Sant Jean la Fouillouse 48160 48170 157 29,27 5 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Saint-Juéry Sant Juèri 48161 48310 68 1,65 41 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Saint-Julien-des-Points Sant Julien des Points 48163 48160 112 3,83 29 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Laurent-de-Muret Sant Laurenç de Muret 48165 48100 183 46,04 4 Aumont-Aubrac
Marvejols
Mende Gévaudan
Saint-Laurent-de-Veyrès Sant Laurenç de Veyrès 48167 48310 37 9,11 4 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Saint-Léger-de-Peyre Sant Léger de Peyre 48168 48100 189 27,35 7 Marvejols
Marvejols
Mende Gévaudan
Saint-Léger-du-Malzieu Sant Léger du Malzieu 48169 48140 212 18,92 11 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-Martin-de-Boubaux Sant Martin de Boubaux 48170 48160 191 31,41 6 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Martin-de-Lansuscle Sant Martin de Lansuscle 48171 48110 190 18,05 11 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Michel-de-Dèze Sant Michel de Dèze 48173 48160 237 14,19 17 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Paul-le-Froid Sant Paul le Froid 48174 48600 139 44,17 3 Grandrieu
Grandrieu
Mende Randon-Margeride
Saint-Pierre-de-Nogaret Sant Pèire de Nogaret 48175 48340 178 16,44 11 Aumont-Aubrac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Saint-Pierre-des-Tripiers Sant Pèire des Tripiers 48176 48150 89 34,74 3 Florac
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Saint-Pierre-le-Vieux Sant Pèire le Vieux 48177 48200 321 15,55 21 Saint-Chély-d’Apcher
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-Privat-de-Vallongue Sant Privat de Vallonga 48178 48240 221 23,87 9 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Privat-du-Fau Sant Privat du Fau 48179 48140 118 22,16 5 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-Saturnin Sant Saturnin 48181 48500 63 9,14 7 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Saint-Sauveur-de-Ginestoux Sant Sauveur de Ginestoux 48182 48170 57 22,14 3 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Serverette Serverette 48188 48700 251 17,35 14 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Termes Termes 48190 48310 213 17,65 12 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Trélans Trélans 48192 48340 91 23,55 4 Aumont-Aubrac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Vebron Vebron 48193 48400 209 69,66 3 Le Collet-de-Dèze
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Ventalon en Cévennes Sent Fresald de Ventalon 48152 48160
48240
252 23,75 11 Le Collet-de-Dèze
Le Pont-de-Montvert
Florac Cévennes au Mont Lozère
Vialas Vialas 48194 48220 427 49,77 9 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Pont-de-Montvert
Florac Cévennes au Mont Lozère
Villefort Vilafòrt 48198 48800 546 7,35 74 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: