Lischt vun dr Gmeina im Département Lozère

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Lozère zellt àlla 152 Gmeina ìm Département Lozère uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Albaret-le-Comtal Albaret le Comtal 48001 48310 172 29,56 6 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Albaret-Sainte-Marie Albaret Santa Maria 48002 48200 571 15,98 36 Saint-Chély-d’Apcher
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Allenc Allenc 48003 48190 234 38,58 6 Grandrieu
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Altier Altier 48004 48800 204 54,45 4 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Antrenas Antrenas 48005 48100 334 17,55 19 Marvejols
Marvejols
Mende Gévaudan
Arzenc-d’Apcher Arzenc d'Apcher 48007 48310 50 7,88 6 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Arzenc-de-Randon Arzenc de Randon 48008 48170 207 69,20 3 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Auroux Auroux 48010 48600 390 35,09 11 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Badaroux Badarosc 48013 48000 963 20,72 46 Grandrieu
Mende-Nord
Mende Cœur de Lozère
Balsièges Balsièja 48016 48000 544 32,88 17 Chirac
Mende-Sud
Mende Cœur de Lozère
Banassac-Canilhac Banassac 48017 48500 1042 24,68 42 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Barjac Barjac 48018 48000 750 29,92 25 Chirac
Chanac
Mende Cœur de Lozère
Barre-des-Cévennes Barra (de las Cevenas) 48019 48400 205 34,29 6 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Gorges Causses Cévennes
Bassurels Bassurels 48020 48400 61 46,34 1 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Bédouès-Cocurès Cocurès 48050 48400 481 30,35 16 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Bel-Air-Val-d’Ance Lo Chambon (del Chastèl) 48038 48600 517 41,40 12 Grandrieu Mende Haut Allier
Blavignac Blavignac 48026 48200 273 13,83 20 Saint-Chély-d’Apcher
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Bourgs sur Colagne Le Monastier-Pin-Moriès 48099 48100 2169 53,09 41 Chirac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Gévaudan
Brenoux Brenoux 48030 48000 379 11,25 34 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Mende-Sud
Mende Mont Lozère
Brion Brion 48031 48310 80 22,11 4 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Cans et Cévennes Sant Laurenç de Trèves 48166 48400 280 43,81 6 Le Collet-de-Dèze
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Cassagnas Cassanhaç 48036 48400 120 35,19 3 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Gorges Causses Cévennes
Chadenet Chadenet 48037 48190 100 12,96 8 Grandrieu
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Chanac Chanac 48039 48230 1459 71,14 21 La Canourgue
Chanac
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Chastanier Chastanhièr 48041 48300 77 10,41 7 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Chastel-Nouvel Chastel Nouvel 48042 48000 858 31,50 27 Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende-Nord
Mende Randon-Margeride
Châteauneuf-de-Randon Chastèlnòu de Randon 48043 48170 561 24,49 23 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Chauchailles Chauchailles 48044 48310 92 17,40 5 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Chaudeyrac Chaudairac 48045 48170 314 44,10 7 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Chaulhac Chaulhac 48046 48140 71 9,47 7 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Cheylard-l’Évêque Lo Chailair (de l'Avesque) 48048 48300 64 29,64 2 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Cubières Cubièira 48053 48190 171 48,88 3 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Cubiérettes Cubièireta 48054 48190 53 11,34 5 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Cultures Cultura 48055 48230 156 3,96 39 Chirac
Chanac
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Esclanèdes Esclanèdes 48056 48230 385 12,51 31 Chirac
Chanac
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Florac Trois Rivières Florac 48061 48400 2069 48,39 43 Florac
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Fontans Fontans 48063 48700 216 33,90 6 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Fournels Fornèls 48064 48310 364 15,76 23 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Fraissinet-de-Fourques Fraissinet (de Forcas) 48065 48400 74 24,30 3 Le Collet-de-Dèze
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Gabriac Gabriac 48067 48110 99 8,44 12 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Gabrias Gabriaç 48068 48100 148 20,65 7 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Gatuzières Gatusièras 48069 48150 58 29,40 2 Florac
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Gorges du Tarn Causses Santa Enimia 48146 48210
48320
971 144,22 7 Florac
La Canourgue
Sainte-Enimie
Florac Gorges Causses Cévennes
Grandrieu Grandrieu 48070 48600 743 65,37 11 Grandrieu
Grandrieu
Mende Randon-Margeride
Grandvals Grandvals 48071 48260 75 12,84 6 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Grèzes Grèsas 48072 48100 214 16,21 13 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Hures-la-Parade Ura (e la Parada) 48074 48150 260 88,59 3 Florac
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Ispagnac Espanhac 48075 48320 892 53,71 17 Florac
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Julianges Julhanjas 48077 48140 57 9,42 6 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
La Bastide-Puylaurent La Bastide Puylaurent 48021 48250 156 24,19 6 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
La Canourgue La Canorga 48034 48500 2156 104,29 21 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
La Fage-Montivernoux La Faja 48058 48310 156 37,77 4 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
La Fage-Saint-Julien La Faja (de Sent Julian) 48059 48200 294 18,06 16 Aumont-Aubrac
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
La Malène La Malena 48088 48210 143 40,68 4 La Canourgue
Sainte-Enimie
Florac Gorges Causses Cévennes
La Panouse La Panosa 48108 48600 79 37,83 2 Grandrieu
Grandrieu
Mende Randon-Margeride
La Tieule La Tieule 48191 48500 90 24,00 4 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Lachamp-Ribennes Ribennas 48126 48100
48700
340 50,86 7 Marvejols Mende Randon-Margeride
Lajo L'Atgièr 48079 48120 101 18,58 5 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Langogne Langònha 48080 48300 2886 31,37 92 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Lanuéjols Lanuèjols 48081 48000 314 32,67 10 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Mende-Sud
Mende Mont Lozère
Laubert Laubèrt 48082 48170 99 14,28 7 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Mont Lozère
Laval-du-Tarn La Val de Tarn 48085 48500 99 36,85 3 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Le Born Le Born 48029 48000 148 30,21 5 Grandrieu
Mende-Nord
Mende Cœur de Lozère
Le Buisson Lo Boisson 48032 48100 230 24,45 9 Aumont-Aubrac
Marvejols
Mende Gévaudan
Le Collet-de-Dèze Lo Colet (de Dèsa) 48051 48160 776 26,47 29 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Le Malzieu-Forain Lo Malasiu Foran 48089 48140 468 48,65 10 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Le Malzieu-Ville Lo Malasiu 48090 48140 735 7,80 94 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Le Pompidou Lo Pompidor 48115 48110 161 22,80 7 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Le Rozier Le Rozier 48131 48150 136 2,03 67 Florac
Meyrueis
Florac Millau Grands Causses
Les Bessons Les Bessons 48025 48200 442 23,49 19 Aumont-Aubrac
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Les Bondons Les Bondons 48028 48400 143 45,54 3 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Les Hermaux Los Ermals 48073 48340 102 17,59 6 Aumont-Aubrac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Les Laubies Las Làubias 48083 48700 165 22,80 7 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Amans
Mende Randon-Margeride
Les Monts-Verts Les Monts Verts 48012 48200 350 29,13 12 Aumont-Aubrac
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Les Salces Les Salces 48187 48100 99 45,78 2 Aumont-Aubrac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Les Salelles Les Salèlas 48185 48230 166 10,62 16 Chirac
Chanac
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Luc Luc 48086 48250 220 46,10 5 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Marchastel Marchastèl 48091 48260 56 34,87 2 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Marvejols Maruèjols 48092 48100 4776 12,45 384 Marvejols
Marvejols
Mende Gévaudan
Mas-Saint-Chély Sench Eli 48141 48210 116 56,81 2 Florac
Sainte-Enimie
Florac Gorges Causses Cévennes
Massegros Causses Gorges Lo Mas Sagran 48094 48500 976 159,36 6 La Canourgue
Le Massegros
Florac Aubrac Lot Causses Tarn
Mende Mende 48095 48000 11.860 36,56 324 Mende-1
Mende-2
Mende-Nord
Mende-Sud
Mende Cœur de Lozère
Meyrueis Maruèis 48096 48150 833 104,68 8 Florac
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Moissac-Vallée-Française Moissac Vallada Francesa 48097 48110 221 27,05 8 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Molezon Molezon 48098 48110 93 14,76 6 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Mont Lozère et Goulet Lo Blumar 48027 48170
48190
48250
1033 166,21 6 Grandrieu
Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Montbel Montbèl 48100 48170 112 22,87 5 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Mont Lozère
Montrodat Montrodat 48103 48100 1231 20,65 60 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Monts-de-Randon Rieutòrt de Randon 48127 48000
48700
1307 147,38 9 Saint-Alban-sur-Limagnole
Marvejols
Mende Randon-Margeride
Nasbinals Las Binals 48104 48260 509 63,64 8 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Naussac-Fontanes Naussac 48105 48300 351 24,80 14 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Noalhac Noalhac 48106 48310 98 13,51 7 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Palhers Palhièrs 48107 48100 188 8,59 22 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Paulhac-en-Margeride Paulhac (de Marjarida) 48110 48140 100 15,79 6 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Pelouse Pelosa 48111 48000 235 32,98 7 Grandrieu
Mende-Nord
Mende Cœur de Lozère
Peyre en Aubrac Aumont d' Aubrac 48009 48130 2322 153,30 15 Aumont-Aubrac
Florac
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Pied-de-Borne Planchamp 48015 48800 190 27,89 7 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Pierrefiche Pèiraficha 48112 48300 164 16,82 10 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Pont de Montvert - Sud Mont Lozère Lo Pont de Mont Verd 48116 48220 594 167,34 4 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Pont-de-Montvert
Florac Cévennes au Mont Lozère
Pourcharesses Porcharessas 48117 48800 118 31,79 4 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Prévenchères Prevenchièiras 48119 48800 256 62,75 4 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Prinsuéjols-Malbouzon Masboson 48087 48100
48270
287 57,22 5 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Prunières Prunièiras 48121 48200 259 13,09 20 Saint-Chély-d’Apcher
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Recoules-d’Aubrac Recola (d'Aubrac) 48123 48260 192 26,55 7 Aumont-Aubrac
Nasbinals
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Recoules-de-Fumas Recola (de Fumaç) 48124 48100 103 9,77 11 Marvejols
Marvejols
Mende Gévaudan
Rimeize Rimèsa 48128 48200 581 32,30 18 Saint-Chély-d’Apcher
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Rocles Rocles 48129 48300 234 19,84 12 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Rousses Rossas 48130 48400 113 22,38 5 Le Collet-de-Dèze
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Saint-Alban-sur-Limagnole Sench Aubanh 48132 48120 1336 51,23 26 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-André-Capcèze Sent Andriu (de cap a Cèse) 48135 48800 181 9,85 18 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère
Saint-André-de-Lancize Sant André de Lancize 48136 48240 126 22,78 6 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Bauzile Sant Bauzile 48137 48000 624 29,33 21 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Mende-Sud
Mende Cœur de Lozère
Saint-Bonnet-de-Chirac Sant Bonet de Chirac 48138 48100 70 7,68 9 Chirac
Marvejols
Mende Gévaudan
Saint Bonnet-Laval Sant Bonet de Montaurós 48139 48600 258 32,00 8 Langogne
Grandrieu
Mende Haut Allier
Saint-Chély-d’Apcher Sanch Èli d'Apcher 48140 48200 4160 28,26 147 Saint-Chély-d’Apcher
Saint-Chély-d’Apcher
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-Denis-en-Margeride Sant Denis en Margeride 48145 48700 179 38,67 5 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Amans
Mende Randon-Margeride
Sainte-Croix-Vallée-Française Senta Crotz (de Valfrancesca) 48144 48110 279 18,57 15 Le Collet-de-Dèze
Barre-des-Cévennes
Florac Cévennes au Mont Lozère
Sainte-Eulalie Santa Eulàlia 48149 48120 37 21,31 2 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Sainte-Hélène Santa Elena 48157 48190 98 6,73 15 Grandrieu
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Saint-Étienne-du-Valdonnez Sent Estève 48147 48000 647 56,09 12 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Mende-Sud
Mende Mont Lozère
Saint-Étienne-Vallée-Française Sent Estève (de Valfrancesca) 48148 48330 512 50,99 10 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Flour-de-Mercoire Sant Flor (de Mercoira) 48150 48300 192 12,17 16 Langogne
Langogne
Mende Haut Allier
Saint-Frézal-d’Albuges Sent Fresald d'Albujas 48151 48170 69 17,20 4 Grandrieu
Le Bleymard
Mende Mont Lozère
Saint-Gal Sent Gal 48153 48700 90 9,88 9 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Amans
Mende Randon-Margeride
Saint-Germain-de-Calberte Sant Germain de Calberte 48155 48370 441 38,60 11 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Germain-du-Teil Sant German (del Telh) 48156 48340 878 22,58 39 Chirac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Saint-Hilaire-de-Lavit Sant Hilaire de Lavit 48158 48160 115 10,51 11 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Jean-la-Fouillouse Sant Jean la Fouillouse 48160 48170 159 29,27 5 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Saint-Juéry Sant Juèri 48161 48310 66 1,65 40 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Saint-Julien-des-Points Sant Julien des Points 48163 48160 111 3,83 29 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Laurent-de-Muret Sant Laurenç de Muret 48165 48100 187 46,04 4 Aumont-Aubrac
Marvejols
Mende Gévaudan
Saint-Laurent-de-Veyrès Sant Laurenç de Veyrès 48167 48310 38 9,11 4 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Saint-Léger-de-Peyre Sant Léger de Peyre 48168 48100 184 27,35 7 Marvejols
Marvejols
Mende Gévaudan
Saint-Léger-du-Malzieu Sant Léger du Malzieu 48169 48140 213 18,92 11 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-Martin-de-Boubaux Sant Martin de Boubaux 48170 48160 176 31,41 6 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Martin-de-Lansuscle Sant Martin de Lansuscle 48171 48110 188 18,05 10 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Michel-de-Dèze Sant Michel de Dèze 48173 48160 248 14,19 17 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Paul-le-Froid Sant Paul le Froid 48174 48600 141 44,17 3 Grandrieu
Grandrieu
Mende Randon-Margeride
Saint-Pierre-de-Nogaret Sant Pèire de Nogaret 48175 48340 180 16,44 11 Aumont-Aubrac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Saint-Pierre-des-Tripiers Sant Pèire des Tripiers 48176 48150 84 34,74 2 Florac
Meyrueis
Florac Gorges Causses Cévennes
Saint-Pierre-le-Vieux Sant Pèire le Vieux 48177 48200 315 15,55 20 Saint-Chély-d’Apcher
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-Privat-de-Vallongue Sant Privat de Vallonga 48178 48240 233 23,87 10 Le Collet-de-Dèze
Saint-Germain-de-Calberte
Florac Cévennes au Mont Lozère
Saint-Privat-du-Fau Sant Privat du Fau 48179 48140 130 22,16 6 Saint-Alban-sur-Limagnole
Le Malzieu-Ville
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Saint-Saturnin Sant Saturnin 48181 48500 64 9,14 7 La Canourgue
La Canourgue
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Saint-Sauveur-de-Ginestoux Sant Sauveur de Ginestoux 48182 48170 57 22,14 3 Grandrieu
Châteauneuf-de-Randon
Mende Randon-Margeride
Serverette Serverette 48188 48700 264 17,35 15 Saint-Alban-sur-Limagnole
Saint-Alban-sur-Limagnole
Mende Terres d’Apcher-Margeride-Aubrac
Termes Termes 48190 48310 207 17,65 12 Aumont-Aubrac
Fournels
Mende Hautes Terres de l’Aubrac
Trélans Trélans 48192 48340 93 23,55 4 Aumont-Aubrac
Saint-Germain-du-Teil
Mende Aubrac Lot Causses Tarn
Vebron Vebron 48193 48400 199 69,66 3 Le Collet-de-Dèze
Florac
Florac Gorges Causses Cévennes
Ventalon en Cévennes Sent Fresald de Ventalon 48152 48160
48240
221 23,75 9 Le Collet-de-Dèze
Le Pont-de-Montvert
Florac Cévennes au Mont Lozère
Vialas Vialas 48194 48220 434 49,77 9 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Le Pont-de-Montvert
Florac Cévennes au Mont Lozère
Villefort Vilafòrt 48198 48800 549 7,35 75 Saint-Étienne-du-Valdonnez
Villefort
Mende Mont Lozère

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: