Lischt vun dr Gmeina im Département Manche

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Manche zellt àlla 446 Gmeina ìm Département Manche uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agneaux 50002 50180 4061 6,50 625 Saint-Lô-1
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Agon-Coutainville 50003 50230 2790 12,35 226 Agon-Coutainville
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Airel 50004 50680 550 10,17 54 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Amigny 50006 50620 150 3,69 41 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Anctoville-sur-Boscq 50008 50400 446 2,15 207 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Anneville-en-Saire 50013 50760 387 6,00 65 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Annoville 50015 50660 662 8,47 78 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Appeville 50016 50500 179 13,20 14 Carentan
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Baie du Cotentin
Aucey-la-Plaine 50019 50170 423 9,39 45 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Audouville-la-Hubert 50021 50480 77 6,40 12 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Aumeville-Lestre 50022 50630 112 2,44 46 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Auvers 50023 50500 676 18,76 36 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Auxais 50024 50500 172 7,76 22 Agon-Coutainville
Carentan
Coutances
Saint-Lô
Côte Ouest Centre Manche
Avranches 50025 50300 10.246 10,99 932 Avranches
Isigny-le-Buat
Avranches Mont-Saint-Michel-Normandie
Azeville 50026 50310 80 3,00 27 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bacilly 50027 50530 951 15,88 60 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Barenton 50029 50720 1171 34,88 34 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Barfleur 50030 50760 564 0,60 940 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Barneville-Carteret 50031 50270 2235 10,29 217 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Baubigny 50033 50270 142 6,41 22 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Baudre 50034 50000 544 3,81 143 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Baupte 50036 50500 430 2,29 188 Carentan
Périers
Coutances
Coutances
Baie du Cotentin
Beauchamps 50038 50320 414 4,10 101 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Beaucoudray 50039 50420 131 4,70 28 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Beauficel 50040 50150 126 9,13 14 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Beauvoir 50042 50170 428 14,29 30 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Belval 50044 50210 318 5,72 56 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Benoîtville 50045 50340 613 8,29 74 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bérigny 50046 50810 429 12,15 35 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Beslon 50048 50800 558 17,24 32 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Besneville 50049 50390 663 18,27 36 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Beuvrigny 50050 50420 138 6,77 20 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Beuzeville-la-Bastille 50052 50360 144 4,34 33 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Biéville 50054 50160 189 5,56 34 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Biniville 50055 50390 114 2,98 38 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Blainville-sur-Mer 50058 50560 1637 11,60 141 Agon-Coutainville
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Blosville 50059 50480 317 4,22 75 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Boisyvon 50062 50800 114 3,85 30 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Bourguenolles 50069 50800 344 7,65 45 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Bourgvallées 50546 50750 3240 48,27 67 Saint-Lô-2 Saint-Lô Saint-Lô Agglo
Boutteville 50070 50480 74 1,82 41 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Brainville 50072 50200 213 3,19 67 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Brécey 50074 50370 2139 20,96 102 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Bréhal 50076 50290 3438 12,71 270 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Bretteville 50077 50110 1055 5,78 183 Tourlaville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bretteville-sur-Ay 50078 50430 395 9,75 41 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Breuville 50079 50260 415 8,41 49 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bréville-sur-Mer 50081 50290 774 6,86 113 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Bricquebec-en-Cotentin 50082 50260 5869 76,63 77 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bricquebosq 50083 50340 594 8,05 74 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bricqueville-la-Blouette 50084 50200 548 6,25 88 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Bricqueville-sur-Mer 50085 50290 1221 12,88 95 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Brillevast 50086 50330 323 9,07 36 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Brix 50087 50700 2157 32,16 67 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Brouains 50088 50150 136 3,79 36 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Buais-Les-Monts 50090 50640 617 24,73 25 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Le Teilleul
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Cambernon 50092 50200 699 17,01 41 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Cametours 50093 50570 423 7,22 59 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Camprond 50094 50210 409 6,27 65 Coutances
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Canisy 50095 50750 1785 18,15 98 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Canteloup 50096 50330 208 4,28 49 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Canville-la-Rocque 50097 50580 125 5,35 23 Créances
La Haye-du-Puits
Cherbourg
Coutances
Cotentin
Carantilly 50098 50570 632 10,70 59 Saint-Lô-2
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Carentan-les-Marais 50099 50480
50500
50620
10.084 133,29 76 Carentan
Pont-Hébert
Saint-Lô Baie du Cotentin
Carneville 50101 50330 235 6,88 34 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Carolles 50102 50740 747 3,85 194 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Catteville 50105 50390 98 4,57 21 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Cavigny 50106 50620 263 6,78 39 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Céaux 50108 50220 415 8,39 49 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Cérences 50109 50510 1792 26,04 69 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Cerisy-la-Forêt 50110 50680 1031 23,81 43 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Cerisy-la-Salle 50111 50210 1023 16,86 61 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Champeaux 50117 50530 355 4,29 83 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Champrepus 50118 50800 333 9,12 37 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Chanteloup 50120 50510 358 4,17 86 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Chaulieu 50514 50150 303 10,64 28 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Chavoy 50126 50870 129 3,70 35 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Cherbourg-en-Cotentin 50129 50100
50110
50120
50130
50460
50470
79.144 68,54 1155 Cherbourg-Octeville-1
Cherbourg-Octeville-2
Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
La Hague
Tourlaville
Cherbourg-Octeville-Nord-Ouest
Cherbourg-Octeville-Sud-Est
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Équeurdreville-Hainneville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Chérencé-le-Héron 50130 50800 419 9,54 44 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Clitourps 50135 50330 217 6,30 34 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Colomby 50138 50700 546 11,16 49 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Condé-sur-Vire 50139 50420
50890
4033 36,36 111 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Coudeville-sur-Mer 50143 50290 858 8,70 99 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Coulouvray-Boisbenâtre 50144 50670 549 17,25 32 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Courcy 50145 50200 593 11,45 52 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Courtils 50146 50220 230 5,39 43 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Coutances 50147 50200 8454 12,51 676 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Couvains 50148 50680 525 15,03 35 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Couville 50149 50690 1165 8,60 135 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Crasville 50150 50630 230 7,18 32 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Créances 50151 50710 2105 20,32 104 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Crollon 50155 50220 300 4,68 64 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Crosville-sur-Douve 50156 50360 64 4,06 16 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Cuves 50158 50670 281 9,69 29 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Dangy 50159 50750 677 9,93 68 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Digosville 50162 50110 1572 9,27 170 Tourlaville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Domjean 50164 50420 1013 16,57 61 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Donville-les-Bains 50165 50350 3138 2,75 1141 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Doville 50166 50250 324 11,09 29 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Dragey-Ronthon 50167 50530 814 15,17 54 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Ducey-Les Chéris 50168 50220 2792 17,08 163 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Écausseville 50169 50310 103 5,27 20 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Émondeville 50172 50310 351 5,33 66 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Équilly 50174 50320 195 5,65 35 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Éroudeville 50175 50310 209 4,86 43 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Étienville 50177 50360 369 7,36 50 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Fermanville 50178 50840 1274 11,60 110 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Feugères 50181 50190 332 8,31 40 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Fierville-les-Mines 50183 50580 343 7,44 46 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Flamanville 50184 50340 1766 7,22 245 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Fleury 50185 50800 1039 12,60 82 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Flottemanville 50186 50700 207 4,85 43 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Folligny 50188 50320 1093 11,80 93 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Fontenay-sur-Mer 50190 50310 175 8,18 21 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Fourneaux 50192 50420 138 3,34 41 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Fresville 50194 50310 368 13,94 26 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gathemo 50195 50150 249 10,41 24 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Gatteville-le-Phare 50196 50760 488 9,70 50 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gavray-sur-Sienne 50197 50450 1963 38,02 52 Quettreville-sur-Sienne Coutances Coutances Mer et Bocage
Geffosses 50198 50560 455 15,07 30 Agon-Coutainville
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Genêts 50199 50530 441 6,89 64 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Ger 50200 50850 805 39,78 20 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Golleville 50207 50390 175 6,46 27 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gonfreville 50208 50190 154 9,04 17 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Gonneville-Le Theil 50209 50330 1532 29,17 53 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gorges 50210 50190 344 22,67 15 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Gouvets 50214 50420 273 11,01 25 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Gouville sur Mer 50215 50200
50560
3198 34,55 93 Agon-Coutainville
Coutances
Coutances Coutances Mer et Bocage
Graignes-Mesnil-Angot 50216 50620 808 18,35 44 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Grandparigny 50391 50600 2659 34,61 77 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Granville 50218 50400 12.567 9,90 1269 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Gratot 50219 50200 661 10,73 62 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Grimesnil 50221 50450 60 2,61 23 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Grosville 50222 50340 786 13,15 60 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hambye 50228 50450 1127 29,57 38 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hamelin 50229 50730 89 2,46 36 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Hardinvast 50230 50690 881 7,30 121 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hauteville-la-Guichard 50232 50570 469 11,98 39 Agon-Coutainville
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hauteville-sur-Mer 50231 50590 690 3,31 208 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hautteville-Bocage 50233 50390 157 4,22 37 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Héauville 50238 50340 463 10,83 43 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Helleville 50240 50340 536 5,88 91 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hémevez 50241 50700 181 4,30 42 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Heugueville-sur-Sienne 50243 50200 526 5,88 89 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hiesville 50246 50480 67 4,03 17 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Hocquigny 50247 50320 183 3,05 60 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Huberville 50251 50700 368 5,76 64 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hudimesnil 50252 50510 905 18,68 48 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Huisnes-sur-Mer 50253 50170 178 6,75 26 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Isigny-le-Buat 50256 50540 3272 73,31 45 Isigny-le-Buat
Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Joganville 50258 50310 112 2,87 39 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Juilley 50259 50220 640 11,23 57 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Jullouville 50066 50610
50740
2338 21,88 107 Avranches
Granville
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Juvigny les Vallées 50260 50520 1695 57,25 30 Isigny-le-Buat
Juvigny-le-Tertre
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
L’Étang-Bertrand 50176 50260 343 8,74 39 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Baleine 50028 50450 96 4,13 23 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
La Barre-de-Semilly 50032 50810 1021 7,74 132 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
La Bloutière 50060 50800 432 9,31 46 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Bonneville 50064 50360 178 6,31 28 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Chaise-Baudouin 50112 50370 470 12,06 39 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
La Chapelle-Cécelin 50121 50800 246 5,22 47 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
La Chapelle-Urée 50124 50370 162 4,60 35 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
La Colombe 50137 50800 628 14,37 44 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Feuillie 50182 50190 279 12,46 22 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
La Godefroy 50205 50300 280 3,65 77 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
La Hague 50041 50440
50460
50680
11.387 148,68 77 La Hague
Beaumont-Hague
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Haye 50236 50250
50580
3989 63,81 63 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
La Haye-Bellefond 50234 50410 80 2,82 28 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Haye-d’Ectot 50235 50270 266 7,32 36 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Haye-Pesnel 50237 50320 1294 6,29 206 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
La Lande-d’Airou 50262 50800 524 15,10 35 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Lucerne-d’Outremer 50281 50320 776 14,48 54 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
La Luzerne 50283 50680 74 1,94 38 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
La Meauffe 50297 50880 1026 10,22 100 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
La Meurdraquière 50327 50510 179 7,60 24 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
La Mouche 50361 50320 241 4,43 54 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
La Pernelle 50395 50630 265 7,23 37 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Trinité 50607 50800 392 9,16 43 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Vendelée 50624 50200 472 5,04 94 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Lamberville 50261 50160 172 7,12 24 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Lapenty 50263 50600 367 14,89 25 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Laulne 50265 50430 192 9,06 21 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Le Dézert 50161 50620 593 14,58 41 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Fresne-Poret 50193 50850 217 10,08 22 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Grand-Celland 50217 50370 594 12,45 48 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Grippon 50115 50320 377 9,81 38 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Guislain 50225 50410 139 5,39 26 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Le Ham 50227 50310 309 3,86 80 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Loreur 50278 50510 277 3,23 86 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Le Lorey 50279 50570 607 14,57 42 Saint-Lô-1
Saint-Sauveur-Lendelin
Saint-Lô
Coutances
Saint-Lô Agglo
Le Luot 50282 50870 282 8,50 33 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil 50299 50580 220 3,45 64 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Mesnil-Adelée 50300 50520 166 6,82 24 Isigny-le-Buat
Juvigny-le-Tertre
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil-Amey 50302 50570 281 2,81 100 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Aubert 50304 50510 192 5,96 32 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Le Mesnil-au-Val 50305 50110 729 13,34 55 Tourlaville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Mesnil-Eury 50310 50570 173 3,46 50 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Garnier 50311 50450 226 10,41 22 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Le Mesnil-Gilbert 50312 50670 135 7,85 17 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnillard 50315 50600 249 9,75 26 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil-Ozenne 50317 50220 270 4,59 59 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil-Rouxelin 50321 50000 504 4,74 106 Pont-Hébert
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Véneron 50324 50620 118 2,86 41 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Villeman 50326 50450 235 10,80 22 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Le Mont-Saint-Michel 50353 50170 30 3,97 8 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Neufbourg 50371 50140 410 2,25 182 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Parc 50535 50870 916 22,63 40 Avranches
Bréhal
Isigny-le-Buat
Avranches
Brécey
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Perron 50398 50160 203 4,66 44 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Petit-Celland 50399 50370 178 6,57 27 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Plessis-Lastelle 50405 50250 237 14,99 16 Créances
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Le Rozel 50442 50340 251 5,52 45 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Tanu 50590 50320 405 10,12 40 Villedieu-les-Poêles
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Le Teilleul 50591 50640 1681 66,89 25 Le Mortainais
Le Teilleul
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Val-Saint-Père 50616 50300 2007 11,10 181 Pontorson
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Vast 50619 50630 328 13,04 25 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Vicel 50633 50760 120 4,74 25 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Lengronne 50266 50510 420 12,07 35 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Les Cresnays 50152 50370 227 9,78 23 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Les Loges-Marchis 50274 50600 1002 19,78 51 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Les Loges-sur-Brécey 50275 50370 128 5,27 24 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Les Moitiers-d’Allonne 50332 50270 704 17,21 41 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Les Pieux 50402 50340 3222 15,25 211 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Lessay 50267 50430 2231 28,95 77 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Lestre 50268 50310 249 7,57 33 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Liesville-sur-Douve 50269 50480 204 5,24 39 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Lieusaint 50270 50700 408 5,22 78 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Lingeard 50271 50670 84 3,65 23 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Lingreville 50272 50660 1015 9,04 112 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Lolif 50276 50530 574 12,50 46 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Longueville 50277 50290 596 4,07 146 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Magneville 50285 50260 322 9,49 34 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Marcey-les-Grèves 50288 50300 1291 6,73 192 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Marchésieux 50289 50190 719 19,89 36 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Marcilly 50290 50220 325 8,86 37 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Margueray 50291 50410 126 4,64 27 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Marigny-le-Lozon 50292 50570 2656 19,17 139 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Martinvast 50294 50690 1286 10,31 125 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Maupertuis 50295 50410 140 5,41 26 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Maupertus-sur-Mer 50296 50330 219 3,42 64 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Méautis 50298 50500 647 16,98 38 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Millières 50328 50190 788 20,27 39 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Montabot 50334 50410 277 11,56 24 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Montaigu-la-Brisette 50335 50700 505 14,71 34 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Montaigu-les-Bois 50336 50450 227 6,67 34 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montbray 50338 50410 302 14,04 22 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Montcuit 50340 50490 187 4,79 39 Agon-Coutainville
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montebourg 50341 50310 2100 5,89 357 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Montfarville 50342 50760 805 5,40 149 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Monthuchon 50345 50200 685 7,66 89 Coutances
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montjoie-Saint-Martin 50347 50240 237 7,49 32 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Montmartin-sur-Mer 50349 50590 1356 9,81 138 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montpinchon 50350 50210 524 16,94 31 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montrabot 50351 50810 88 3,86 23 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Montreuil-sur-Lozon 50352 50570 332 6,45 51 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Montsenelle 50273 50250 1410 43,08 33 Créances
La Haye-du-Puits
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Moon-sur-Elle 50356 50680 823 9,84 84 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Morigny 50357 50410 78 4,35 18 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Mortain-Bocage 50359 50140 2940 62,63 47 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Morville 50360 50700 274 7,08 39 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Moulines 50362 50600 288 7,41 39 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Moyon Villages 50363 50860 1453 32,94 44 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Muneville-le-Bingard 50364 50490 699 19,81 35 Agon-Coutainville
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Muneville-sur-Mer 50365 50290 481 7,42 65 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Nay 50368 50190 69 2,51 27 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Négreville 50369 50260 815 11,48 71 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Néhou 50370 50390 620 15,98 39 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Neufmesnil 50372 50250 187 5,33 35 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Neuville-au-Plain 50373 50480 90 4,70 19 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Neuville-en-Beaumont 50374 50250 31 1,69 18 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Nicorps 50376 50200 399 5,63 71 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Notre-Dame-de-Cenilly 50378 50210 634 25,23 25 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Notre-Dame-de-Livoye 50379 50370 153 3,54 43 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Nouainville 50382 50690 628 3,81 165 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Octeville-l’Avenel 50384 50630 219 6,86 32 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Orglandes 50387 50390 365 9,26 39 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Orval sur Sienne 50388 50660 1155 19,04 61 Coutances
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Ouville 50389 50210 448 11,20 40 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Ozeville 50390 50310 155 4,70 33 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Percy-en-Normandie 50393 50410 2588 48,32 54 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Périers 50394 50190 2263 14,62 155 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Perriers-en-Beauficel 50397 50150 213 9,30 23 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Picauville 50400 50250
50360
50480
3270 64,89 50 Carentan
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Coutances
Baie du Cotentin
Pierreville 50401 50340 741 10,11 73 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Pirou 50403 50770 1432 29,11 49 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Poilley 50407 50220 916 12,65 72 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Pontaubault 50408 50220 562 1,94 290 Pontorson
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Pont-Hébert 50409 50880 1932 29,84 65 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Pontorson 50410 50170 4330 61,47 70 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Ponts 50411 50300 668 6,70 100 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Port-Bail-sur-Mer 50412 50580 2567 38,50 67 Les Pieux Cherbourg Cotentin
Précey 50413 50220 567 7,73 73 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Quettehou 50417 50630 1789 19,82 90 Val-de-Saire Cherbourg Cotentin
Quettreville-sur-Sienne 50419 50210
50660
3187 49,42 64 Quettreville-sur-Sienne Coutances Coutances Mer et Bocage
Quibou 50420 50750 889 17,15 52 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Quinéville 50421 50310 270 4,60 59 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Raids 50422 50500 193 6,80 28 Agon-Coutainville
Carentan
Coutances
Saint-Lô
Côte Ouest Centre Manche
Rampan 50423 50000 203 4,09 50 Pont-Hébert
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Rauville-la-Bigot 50425 50260 1134 17,16 66 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Rauville-la-Place 50426 50390 373 11,88 31 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Reffuveille 50428 50520 508 23,34 22 Isigny-le-Buat
Juvigny-le-Tertre
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Regnéville-sur-Mer 50429 50590 738 8,50 87 Coutances
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Reigneville-Bocage 50430 50390 38 2,27 17 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Remilly Les Marais 50431 50570 1086 22,13 49 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Réville 50433 50760 1019 10,55 97 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Rocheville 50435 50260 592 10,07 59 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Romagny Fontenay 50436 50140 1298 36,31 36 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Roncey 50437 50210 797 12,15 66 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Sacey 50443 50170 516 15,27 34 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Amand-Villages 50444 50160 2502 38,19 66 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-André-de-Bohon 50445 50500 346 10,43 33 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Saint-André-de-l’Épine 50446 50680 547 7,24 76 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Aubin-des-Préaux 50447 50380 444 8,24 54 Bréhal
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Aubin-de-Terregatte 50448 50240 672 20,96 32 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Barthélemy 50450 50140 334 6,81 49 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Brice 50451 50300 129 2,55 51 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Brice-de-Landelles 50452 50730 676 14,77 46 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Christophe-du-Foc 50454 50340 424 3,58 118 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Clair-sur-l’Elle 50455 50680 957 7,99 120 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Clément-Rancoudray 50456 50140 549 32,10 17 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Cyr 50461 50310 189 5,70 33 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Cyr-du-Bailleul 50462 50720 384 23,41 16 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Denis-le-Gast 50463 50450 526 16,73 31 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Denis-le-Vêtu 50464 50210 626 14,08 44 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Sainte-Cécile 50453 50800 800 11,29 71 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Sainte-Colombe 50457 50390 203 4,99 41 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sainte-Geneviève 50469 50760 315 4,95 64 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sainte-Marie-du-Mont 50509 50480 713 26,98 26 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Sainte-Mère-Église 50523 50480 3074 52,27 59 Carentan Cherbourg Baie du Cotentin
Sainte-Suzanne-sur-Vire 50556 50750 691 5,05 137 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Floxel 50467 50310 493 8,45 58 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Fromond 50468 50620 769 15,52 50 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Georges-d’Elle 50473 50680 396 8,96 44 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Georges-de-la-Rivière 50471 50270 284 3,79 75 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Georges-de-Livoye 50472 50370 201 5,53 36 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Georges-de-Rouelley 50474 50720 546 20,52 27 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Georges-Montcocq 50475 50000 924 8,94 103 Pont-Hébert
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Germain-d’Elle 50476 50810 224 8,87 25 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Germain-de-Tournebut 50478 50700 434 13,91 31 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Germain-de-Varreville 50479 50480 112 5,81 19 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Saint-Germain-le-Gaillard 50480 50340 749 13,83 54 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Germain-sur-Ay 50481 50430 905 14,52 62 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Germain-sur-Sèves 50482 50190 164 8,19 20 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Gilles 50483 50180 933 7,84 119 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Hilaire-du-Harcouët 50484 50600
50730
5932 46,97 126 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jacques-de-Néhou 50486 50390 614 21,49 29 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-James 50487 50240 4902 86,41 57 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jean-d’Elle 50492 50810 2479 33,72 74 Condé-sur-Vire
Saint-Lô Agglo Saint-Lô
Saint-Jean-de-Daye 50488 50620 635 4,24 150 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Jean-de-la-Haize 50489 50300 523 8,95 58 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jean-de-la-Rivière 50490 50270 352 3,57 99 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Jean-de-Savigny 50491 50680 444 7,58 59 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Jean-des-Champs 50493 50320 1430 19,40 74 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Jean-du-Corail-des-Bois 50495 50370 73 3,63 20 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jean-le-Thomas 50496 50530 378 2,38 159 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Joseph 50498 50700 795 9,78 81 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Laurent-de-Cuves 50499 50670 483 14,80 33 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Laurent-de-Terregatte 50500 50240 647 16,35 40 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Lô 50502 50000 19.024 23,19 820 Saint-Lô-1
Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Louet-sur-Vire 50504 50420 206 7,33 28 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Loup 50505 50300 694 6,45 108 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Malo-de-la-Lande 50506 50200 477 4,01 119 Agon-Coutainville
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Marcouf 50507 50310 342 13,38 26 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Martin-d’Aubigny 50510 50190 595 15,16 39 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Martin-d’Audouville 50511 50310 130 3,64 36 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Martin-de-Bonfossé 50512 50750 528 12,68 42 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Martin-de-Cenilly 50513 50210 179 6,76 26 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Martin-de-Varreville 50517 50480 174 8,36 21 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Saint-Martin-le-Bouillant 50518 50800 324 12,37 26 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Saint-Martin-le-Gréard 50519 50690 541 2,86 189 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Maur-des-Bois 50521 50800 153 4,97 31 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Saint-Maurice-en-Cotentin 50522 50270 256 7,46 34 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Michel-de-Montjoie 50525 50670 321 14,46 22 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Nicolas-de-Pierrepont 50528 50250 307 8,13 38 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Nicolas-des-Bois 50529 50370 84 3,57 24 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Ovin 50531 50220
50300
768 12,93 59 Pontorson
Avranches
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Pair-sur-Mer 50532 50380 4053 14,42 281 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Patrice-de-Claids 50533 50190 179 5,58 32 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Pierre-d’Arthéglise 50536 50270 149 5,36 28 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Pierre-de-Coutances 50537 50200 410 4,04 101 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Pierre-de-Semilly 50538 50810 449 4,59 98 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Pierre-Église 50539 50330 1807 8,06 224 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Pierre-Langers 50540 50530 611 8,40 73 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Planchers 50541 50400 1374 11,96 115 Bréhal
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Pois 50542 50670 501 7,78 64 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Saint-Quentin-sur-le-Homme 50543 50220 1320 16,84 78 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Sauveur-de-Pierrepont 50548 50250 123 8,18 15 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Sauveur-la-Pommeraye 50549 50510 393 5,27 75 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Saint-Sauveur-le-Vicomte 50551 50390 2099 34,27 61 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Sauveur-Villages 50550 50200
50490
3593 53,70 67 Agon-Coutainville
Coutances
Coutances Coutances Mer et Bocage
Saint-Sébastien-de-Raids 50552 50190 329 5,27 62 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Senier-de-Beuvron 50553 50240 356 11,21 32 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Senier-sous-Avranches 50554 50300 1433 8,62 166 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Vaast-la-Hougue 50562 50550 1729 6,28 275 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Vigor-des-Monts 50563 50420 282 15,74 18 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Sartilly-Baie-Bocage 50565 50530 2813 30,68 92 Avranches
Bréhal
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saussemesnil 50567 50700 880 21,45 41 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saussey 50568 50200 462 8,89 52 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Savigny 50569 50210 448 10,16 44 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Savigny-le-Vieux 50570 50640 438 17,16 26 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Le Teilleul
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Sébeville 50571 50480 34 2,88 12 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Sénoville 50572 50270 194 7,22 27 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Servon 50574 50170 275 9,23 30 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Sideville 50575 50690 767 7,63 101 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Siouville-Hague 50576 50340 992 6,37 156 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sortosville 50578 50310 82 2,48 33 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sortosville-en-Beaumont 50577 50270 313 10,24 31 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sottevast 50579 50260 1418 10,82 131 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sotteville 50580 50340 465 6,13 76 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sourdeval 50582 50150 3165 51,87 61 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Subligny 50584 50870 400 8,00 50 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Surtainville 50585 50270 1166 14,61 80 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Taillepied 50587 50390 18 2,15 8 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tamerville 50588 50700 669 18,20 37 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tanis 50589 50170 290 7,49 39 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Terre-et-Marais 50564 50500 1299 35,59 36 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Tessy Bocage 50592 50420 2317 34,24 68 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Teurthéville-Bocage 50593 50630 590 21,47 27 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Teurthéville-Hague 50594 50690 1050 12,73 82 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Thèreval 50239 50180 1792 28,39 63 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Théville 50596 50330 333 7,77 43 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tirepied-sur-Sée 50597 50300
50870
952 22,55 42 Isigny-le-Buat Avranches Mont-Saint-Michel-Normandie
Tocqueville 50598 50330 274 5,90 46 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tollevast 50599 50470 1533 12,36 124 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Torigny-les-Villes 50601 50160 4379 39,23 112 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Tourville-sur-Sienne 50603 50200 781 7,50 104 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Tréauville 50604 50340 742 12,84 58 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tribehou 50606 50620 527 9,97 53 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Turqueville 50609 50480 132 5,21 25 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Urville 50610 50700 209 5,15 41 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Vains 50612 50300 733 8,58 85 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Valcanville 50613 50760 409 6,45 63 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Valognes 50615 50700 6827 15,63 437 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Varenguebec 50617 50250 326 21,19 15 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Varouville 50618 50330 255 4,19 61 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Vaudreville 50621 50310 73 3,03 24 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Ver 50626 50450 376 13,27 28 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Vernix 50628 50370 155 5,84 27 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Vesly 50629 50430 731 22,48 33 Créances
La Haye-du-Puits
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Vicq-sur-Mer 50142 50330 1038 20,58 50 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Videcosville 50634 50630 83 2,51 33 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Villebaudon 50637 50410 313 5,69 55 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Villedieu-les-Poêles-Rouffigny 50639 50800 3865 14,77 262 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Villiers-Fossard 50641 50680 650 8,52 76 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Virandeville 50643 50690 788 8,22 96 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Yquelon 50647 50400 1113 2,14 520 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Yvetot-Bocage 50648 50700 1163 12,46 93 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: