Lischt vun dr Gmeina im Département Manche

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Manche zellt àlla 446 Gmeina ìm Département Manche uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agneaux 50002 50180 4027 6,50 620 Saint-Lô-1
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Agon-Coutainville 50003 50230 2791 12,35 226 Agon-Coutainville
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Airel 50004 50680 547 10,17 54 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Amigny 50006 50620 147 3,69 40 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Anctoville-sur-Boscq 50008 50400 450 2,15 209 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Anneville-en-Saire 50013 50760 390 6,00 65 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Annoville 50015 50660 672 8,47 79 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Appeville 50016 50500 178 13,20 13 Carentan
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Baie du Cotentin
Aucey-la-Plaine 50019 50170 427 9,39 45 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Audouville-la-Hubert 50021 50480 79 6,40 12 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Aumeville-Lestre 50022 50630 114 2,44 47 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Auvers 50023 50500 675 18,76 36 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Auxais 50024 50500 174 7,76 22 Agon-Coutainville
Carentan
Coutances
Saint-Lô
Côte Ouest Centre Manche
Avranches 50025 50300 10.155 10,99 924 Avranches
Isigny-le-Buat
Avranches Mont-Saint-Michel-Normandie
Azeville 50026 50310 85 3,00 28 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bacilly 50027 50530 935 15,88 59 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Barenton 50029 50720 1172 34,88 34 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Barfleur 50030 50760 570 0,60 950 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Barneville-Carteret 50031 50270 2231 10,29 217 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Baubigny 50033 50270 145 6,41 23 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Baudre 50034 50000 539 3,81 141 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Baupte 50036 50500 431 2,29 188 Carentan
Périers
Coutances
Coutances
Baie du Cotentin
Beauchamps 50038 50320 408 4,10 100 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Beaucoudray 50039 50420 132 4,70 28 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Beauficel 50040 50150 135 9,13 15 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Beauvoir 50042 50170 423 14,29 30 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Belval 50044 50210 315 5,72 55 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Benoîtville 50045 50340 617 8,29 74 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bérigny 50046 50810 425 12,15 35 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Beslon 50048 50800 560 17,24 32 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Besneville 50049 50390 665 18,27 36 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Beuvrigny 50050 50420 138 6,77 20 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Beuzeville-la-Bastille 50052 50360 144 4,34 33 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Biéville 50054 50160 189 5,56 34 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Biniville 50055 50390 114 2,98 38 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Blainville-sur-Mer 50058 50560 1653 11,60 143 Agon-Coutainville
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Blosville 50059 50480 313 4,22 74 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Boisyvon 50062 50800 113 3,85 29 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Bourguenolles 50069 50800 344 7,65 45 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Bourgvallées 50546 50750 3213 48,27 67 Saint-Lô-2 Saint-Lô Saint-Lô Agglo
Boutteville 50070 50480 73 1,82 40 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Brainville 50072 50200 215 3,19 67 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Brécey 50074 50370 2120 20,96 101 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Bréhal 50076 50290 3410 12,71 268 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Bretteville 50077 50110 1074 5,78 186 Tourlaville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bretteville-sur-Ay 50078 50430 382 9,75 39 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Breuville 50079 50260 422 8,41 50 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bréville-sur-Mer 50081 50290 778 6,86 113 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Bricquebec-en-Cotentin 50082 50260 5899 76,63 77 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bricquebosq 50083 50340 588 8,05 73 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bricqueville-la-Blouette 50084 50200 554 6,25 89 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Bricqueville-sur-Mer 50085 50290 1212 12,88 94 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Brillevast 50086 50330 325 9,07 36 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Brix 50087 50700 2131 32,16 66 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Brouains 50088 50150 136 3,79 36 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Buais-Les-Monts 50090 50640 623 24,73 25 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Le Teilleul
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Cambernon 50092 50200 710 17,01 42 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Cametours 50093 50570 423 7,22 59 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Camprond 50094 50210 411 6,27 66 Coutances
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Canisy 50095 50750 1796 18,15 99 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Canteloup 50096 50330 208 4,28 49 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Canville-la-Rocque 50097 50580 129 5,35 24 Créances
La Haye-du-Puits
Cherbourg
Coutances
Cotentin
Carantilly 50098 50570 638 10,70 60 Saint-Lô-2
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Carentan-les-Marais 50099 50480
50500
50620
10.118 133,29 76 Carentan
Pont-Hébert
Saint-Lô Baie du Cotentin
Carneville 50101 50330 236 6,88 34 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Carolles 50102 50740 744 3,85 193 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Catteville 50105 50390 99 4,57 22 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Cavigny 50106 50620 263 6,78 39 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Céaux 50108 50220 422 8,39 50 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Cérences 50109 50510 1819 26,04 70 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Cerisy-la-Forêt 50110 50680 1034 23,81 43 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Cerisy-la-Salle 50111 50210 1043 16,86 62 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Champeaux 50117 50530 360 4,29 84 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Champrepus 50118 50800 337 9,12 37 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Chanteloup 50120 50510 356 4,17 85 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Chaulieu 50514 50150 295 10,64 28 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Chavoy 50126 50870 128 3,70 35 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Cherbourg-en-Cotentin 50129 50100
50110
50120
50130
50460
50470
79.200 68,54 1156 Cherbourg-Octeville-1
Cherbourg-Octeville-2
Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
La Hague
Tourlaville
Cherbourg-Octeville-Nord-Ouest
Cherbourg-Octeville-Sud-Est
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Équeurdreville-Hainneville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Chérencé-le-Héron 50130 50800 409 9,54 43 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Clitourps 50135 50330 208 6,30 33 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Colomby 50138 50700 537 11,16 48 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Condé-sur-Vire 50139 50420
50890
4027 36,36 111 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Coudeville-sur-Mer 50143 50290 856 8,70 98 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Coulouvray-Boisbenâtre 50144 50670 559 17,25 32 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Courcy 50145 50200 596 11,45 52 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Courtils 50146 50220 229 5,39 42 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Coutances 50147 50200 8501 12,51 680 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Couvains 50148 50680 507 15,03 34 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Couville 50149 50690 1143 8,60 133 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Crasville 50150 50630 242 7,18 34 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Créances 50151 50710 2137 20,32 105 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Crollon 50155 50220 302 4,68 65 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Crosville-sur-Douve 50156 50360 63 4,06 16 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Cuves 50158 50670 283 9,69 29 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Dangy 50159 50750 672 9,93 68 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Digosville 50162 50110 1546 9,27 167 Tourlaville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Domjean 50164 50420 1038 16,57 63 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Donville-les-Bains 50165 50350 3166 2,75 1151 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Doville 50166 50250 321 11,09 29 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Dragey-Ronthon 50167 50530 824 15,17 54 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Ducey-Les Chéris 50168 50220 2786 17,08 163 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Écausseville 50169 50310 102 5,27 19 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Émondeville 50172 50310 352 5,33 66 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Équilly 50174 50320 195 5,65 35 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Éroudeville 50175 50310 222 4,86 46 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Étienville 50177 50360 371 7,36 50 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Fermanville 50178 50840 1281 11,60 110 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Feugères 50181 50190 333 8,31 40 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Fierville-les-Mines 50183 50580 339 7,44 46 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Flamanville 50184 50340 1759 7,22 244 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Fleury 50185 50800 1035 12,60 82 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Flottemanville 50186 50700 196 4,85 40 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Folligny 50188 50320 1089 11,80 92 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Fontenay-sur-Mer 50190 50310 178 8,18 22 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Fourneaux 50192 50420 146 3,34 44 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Fresville 50194 50310 367 13,94 26 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gathemo 50195 50150 245 10,41 24 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Gatteville-le-Phare 50196 50760 490 9,70 51 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gavray-sur-Sienne 50197 50450 1966 38,02 52 Quettreville-sur-Sienne Coutances Coutances Mer et Bocage
Geffosses 50198 50560 440 15,07 29 Agon-Coutainville
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Genêts 50199 50530 435 6,89 63 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Ger 50200 50850 806 39,78 20 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Golleville 50207 50390 174 6,46 27 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gonfreville 50208 50190 151 9,04 17 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Gonneville-Le Theil 50209 50330 1553 29,17 53 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gorges 50210 50190 349 22,67 15 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Gouvets 50214 50420 270 11,01 25 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Gouville sur Mer 50215 50200
50560
3173 34,55 92 Agon-Coutainville
Coutances
Coutances Coutances Mer et Bocage
Graignes-Mesnil-Angot 50216 50620 802 18,35 44 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Grandparigny 50391 50600 2682 34,61 77 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Granville 50218 50400 12.580 9,90 1271 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Gratot 50219 50200 656 10,73 61 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Grimesnil 50221 50450 61 2,61 23 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Grosville 50222 50340 787 13,15 60 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hambye 50228 50450 1150 29,57 39 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hamelin 50229 50730 92 2,46 37 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Hardinvast 50230 50690 881 7,30 121 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hauteville-la-Guichard 50232 50570 469 11,98 39 Agon-Coutainville
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hauteville-sur-Mer 50231 50590 697 3,31 211 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hautteville-Bocage 50233 50390 155 4,22 37 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Héauville 50238 50340 468 10,83 43 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Helleville 50240 50340 525 5,88 89 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hémevez 50241 50700 181 4,30 42 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Heugueville-sur-Sienne 50243 50200 552 5,88 94 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hiesville 50246 50480 65 4,03 16 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Hocquigny 50247 50320 184 3,05 60 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Huberville 50251 50700 369 5,76 64 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hudimesnil 50252 50510 900 18,68 48 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Huisnes-sur-Mer 50253 50170 185 6,75 27 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Isigny-le-Buat 50256 50540 3319 73,31 45 Isigny-le-Buat
Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Joganville 50258 50310 109 2,87 38 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Juilley 50259 50220 656 11,23 58 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Jullouville 50066 50610
50740
2312 21,88 106 Avranches
Granville
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Juvigny les Vallées 50260 50520 1700 57,25 30 Isigny-le-Buat
Juvigny-le-Tertre
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
L’Étang-Bertrand 50176 50260 341 8,74 39 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Baleine 50028 50450 91 4,13 22 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
La Barre-de-Semilly 50032 50810 1000 7,74 129 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
La Bloutière 50060 50800 428 9,31 46 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Bonneville 50064 50360 186 6,31 29 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Chaise-Baudouin 50112 50370 471 12,06 39 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
La Chapelle-Cécelin 50121 50800 248 5,22 48 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
La Chapelle-Urée 50124 50370 158 4,60 34 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
La Colombe 50137 50800 631 14,37 44 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Feuillie 50182 50190 270 12,46 22 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
La Godefroy 50205 50300 275 3,65 75 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
La Hague 50041 50440
50460
50680
11.634 148,68 78 La Hague
Beaumont-Hague
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Haye 50236 50250
50580
4006 63,81 63 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
La Haye-Bellefond 50234 50410 83 2,82 29 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Haye-d’Ectot 50235 50270 257 7,32 35 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Haye-Pesnel 50237 50320 1330 6,29 211 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
La Lande-d’Airou 50262 50800 518 15,10 34 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Lucerne-d’Outremer 50281 50320 780 14,48 54 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
La Luzerne 50283 50680 76 1,94 39 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
La Meauffe 50297 50880 1040 10,22 102 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
La Meurdraquière 50327 50510 172 7,60 23 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
La Mouche 50361 50320 243 4,43 55 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
La Pernelle 50395 50630 259 7,23 36 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Trinité 50607 50800 395 9,16 43 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Vendelée 50624 50200 464 5,04 92 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Lamberville 50261 50160 174 7,12 24 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Lapenty 50263 50600 369 14,89 25 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Laulne 50265 50430 189 9,06 21 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Le Dézert 50161 50620 589 14,58 40 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Fresne-Poret 50193 50850 216 10,08 21 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Grand-Celland 50217 50370 586 12,45 47 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Grippon 50115 50320 370 9,81 38 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Guislain 50225 50410 135 5,39 25 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Le Ham 50227 50310 307 3,86 80 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Loreur 50278 50510 275 3,23 85 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Le Lorey 50279 50570 604 14,57 41 Saint-Lô-1
Saint-Sauveur-Lendelin
Saint-Lô
Coutances
Saint-Lô Agglo
Le Luot 50282 50870 273 8,50 32 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil 50299 50580 219 3,45 63 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Mesnil-Adelée 50300 50520 169 6,82 25 Isigny-le-Buat
Juvigny-le-Tertre
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil-Amey 50302 50570 277 2,81 99 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Aubert 50304 50510 186 5,96 31 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Le Mesnil-au-Val 50305 50110 728 13,34 55 Tourlaville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Mesnil-Eury 50310 50570 174 3,46 50 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Garnier 50311 50450 228 10,41 22 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Le Mesnil-Gilbert 50312 50670 136 7,85 17 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnillard 50315 50600 260 9,75 27 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil-Ozenne 50317 50220 268 4,59 58 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil-Rouxelin 50321 50000 508 4,74 107 Pont-Hébert
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Véneron 50324 50620 123 2,86 43 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Villeman 50326 50450 235 10,80 22 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Le Mont-Saint-Michel 50353 50170 30 3,97 8 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Neufbourg 50371 50140 414 2,25 184 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Parc 50535 50870 911 22,63 40 Avranches
Bréhal
Isigny-le-Buat
Avranches
Brécey
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Perron 50398 50160 207 4,66 44 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Petit-Celland 50399 50370 189 6,57 29 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Plessis-Lastelle 50405 50250 236 14,99 16 Créances
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Le Rozel 50442 50340 252 5,52 46 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Tanu 50590 50320 396 10,12 39 Villedieu-les-Poêles
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Le Teilleul 50591 50640 1683 66,89 25 Le Mortainais
Le Teilleul
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Val-Saint-Père 50616 50300 2043 11,10 184 Pontorson
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Vast 50619 50630 324 13,04 25 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Vicel 50633 50760 121 4,74 26 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Lengronne 50266 50510 423 12,07 35 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Les Cresnays 50152 50370 230 9,78 24 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Les Loges-Marchis 50274 50600 992 19,78 50 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Les Loges-sur-Brécey 50275 50370 134 5,27 25 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Les Moitiers-d’Allonne 50332 50270 690 17,21 40 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Les Pieux 50402 50340 3223 15,25 211 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Lessay 50267 50430 2245 28,95 78 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Lestre 50268 50310 248 7,57 33 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Liesville-sur-Douve 50269 50480 204 5,24 39 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Lieusaint 50270 50700 418 5,22 80 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Lingeard 50271 50670 82 3,65 22 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Lingreville 50272 50660 1011 9,04 112 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Lolif 50276 50530 566 12,50 45 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Longueville 50277 50290 604 4,07 148 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Magneville 50285 50260 330 9,49 35 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Marcey-les-Grèves 50288 50300 1284 6,73 191 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Marchésieux 50289 50190 716 19,89 36 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Marcilly 50290 50220 328 8,86 37 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Margueray 50291 50410 131 4,64 28 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Marigny-le-Lozon 50292 50570 2645 19,17 138 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Martinvast 50294 50690 1266 10,31 123 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Maupertuis 50295 50410 137 5,41 25 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Maupertus-sur-Mer 50296 50330 220 3,42 64 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Méautis 50298 50500 656 16,98 39 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Millières 50328 50190 799 20,27 39 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Montabot 50334 50410 280 11,56 24 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Montaigu-la-Brisette 50335 50700 510 14,71 35 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Montaigu-les-Bois 50336 50450 226 6,67 34 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montbray 50338 50410 308 14,04 22 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Montcuit 50340 50490 185 4,79 39 Agon-Coutainville
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montebourg 50341 50310 2096 5,89 356 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Montfarville 50342 50760 808 5,40 150 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Monthuchon 50345 50200 680 7,66 89 Coutances
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montjoie-Saint-Martin 50347 50240 243 7,49 32 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Montmartin-sur-Mer 50349 50590 1337 9,81 136 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montpinchon 50350 50210 529 16,94 31 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montrabot 50351 50810 85 3,86 22 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Montreuil-sur-Lozon 50352 50570 330 6,45 51 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Montsenelle 50273 50250 1407 43,08 33 Créances
La Haye-du-Puits
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Moon-sur-Elle 50356 50680 842 9,84 86 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Morigny 50357 50410 84 4,35 19 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Mortain-Bocage 50359 50140 2942 62,63 47 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Morville 50360 50700 272 7,08 38 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Moulines 50362 50600 291 7,41 39 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Moyon Villages 50363 50860 1478 32,94 45 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Muneville-le-Bingard 50364 50490 693 19,81 35 Agon-Coutainville
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Muneville-sur-Mer 50365 50290 475 7,42 64 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Nay 50368 50190 70 2,51 28 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Négreville 50369 50260 810 11,48 71 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Néhou 50370 50390 626 15,98 39 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Neufmesnil 50372 50250 193 5,33 36 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Neuville-au-Plain 50373 50480 90 4,70 19 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Neuville-en-Beaumont 50374 50250 35 1,69 21 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Nicorps 50376 50200 409 5,63 73 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Notre-Dame-de-Cenilly 50378 50210 648 25,23 26 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Notre-Dame-de-Livoye 50379 50370 147 3,54 42 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Nouainville 50382 50690 603 3,81 158 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Octeville-l’Avenel 50384 50630 218 6,86 32 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Orglandes 50387 50390 371 9,26 40 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Orval sur Sienne 50388 50660 1150 19,04 60 Coutances
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Ouville 50389 50210 448 11,20 40 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Ozeville 50390 50310 155 4,70 33 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Percy-en-Normandie 50393 50410 2583 48,32 53 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Périers 50394 50190 2259 14,62 155 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Perriers-en-Beauficel 50397 50150 216 9,30 23 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Picauville 50400 50250
50360
50480
3278 64,89 51 Carentan
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Coutances
Baie du Cotentin
Pierreville 50401 50340 735 10,11 73 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Pirou 50403 50770 1438 29,11 49 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Poilley 50407 50220 882 12,65 70 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Pontaubault 50408 50220 555 1,94 286 Pontorson
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Pont-Hébert 50409 50880 1987 29,84 67 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Pontorson 50410 50170 4342 61,47 71 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Ponts 50411 50300 655 6,70 98 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Port-Bail-sur-Mer 50412 50580 2588 38,50 67 Les Pieux Cherbourg Cotentin
Précey 50413 50220 550 7,73 71 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Quettehou 50417 50630 1787 19,82 90 Val-de-Saire Cherbourg Cotentin
Quettreville-sur-Sienne 50419 50210
50660
3194 49,42 65 Quettreville-sur-Sienne Coutances Coutances Mer et Bocage
Quibou 50420 50750 914 17,15 53 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Quinéville 50421 50310 273 4,60 59 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Raids 50422 50500 192 6,80 28 Agon-Coutainville
Carentan
Coutances
Saint-Lô
Côte Ouest Centre Manche
Rampan 50423 50000 204 4,09 50 Pont-Hébert
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Rauville-la-Bigot 50425 50260 1153 17,16 67 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Rauville-la-Place 50426 50390 376 11,88 32 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Reffuveille 50428 50520 509 23,34 22 Isigny-le-Buat
Juvigny-le-Tertre
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Regnéville-sur-Mer 50429 50590 736 8,50 87 Coutances
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Reigneville-Bocage 50430 50390 38 2,27 17 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Remilly Les Marais 50431 50570 1103 22,13 50 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Réville 50433 50760 1038 10,55 98 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Rocheville 50435 50260 604 10,07 60 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Romagny Fontenay 50436 50140 1318 36,31 36 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Roncey 50437 50210 804 12,15 66 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Sacey 50443 50170 516 15,27 34 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Amand-Villages 50444 50160 2529 38,19 66 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-André-de-Bohon 50445 50500 338 10,43 32 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Saint-André-de-l’Épine 50446 50680 548 7,24 76 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Aubin-des-Préaux 50447 50380 438 8,24 53 Bréhal
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Aubin-de-Terregatte 50448 50240 683 20,96 33 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Barthélemy 50450 50140 332 6,81 49 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Brice 50451 50300 131 2,55 51 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Brice-de-Landelles 50452 50730 687 14,77 47 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Christophe-du-Foc 50454 50340 428 3,58 120 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Clair-sur-l’Elle 50455 50680 953 7,99 119 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Clément-Rancoudray 50456 50140 550 32,10 17 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Cyr 50461 50310 181 5,70 32 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Cyr-du-Bailleul 50462 50720 399 23,41 17 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Denis-le-Gast 50463 50450 534 16,73 32 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Denis-le-Vêtu 50464 50210 620 14,08 44 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Sainte-Cécile 50453 50800 816 11,29 72 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Sainte-Colombe 50457 50390 210 4,99 42 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sainte-Geneviève 50469 50760 318 4,95 64 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sainte-Marie-du-Mont 50509 50480 720 26,98 27 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Sainte-Mère-Église 50523 50480 3077 52,27 59 Carentan Cherbourg Baie du Cotentin
Sainte-Suzanne-sur-Vire 50556 50750 685 5,05 136 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Floxel 50467 50310 491 8,45 58 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Fromond 50468 50620 769 15,52 50 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Georges-d’Elle 50473 50680 401 8,96 45 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Georges-de-la-Rivière 50471 50270 278 3,79 73 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Georges-de-Livoye 50472 50370 198 5,53 36 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Georges-de-Rouelley 50474 50720 551 20,52 27 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Georges-Montcocq 50475 50000 919 8,94 103 Pont-Hébert
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Germain-d’Elle 50476 50810 224 8,87 25 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Germain-de-Tournebut 50478 50700 441 13,91 32 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Germain-de-Varreville 50479 50480 113 5,81 19 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Saint-Germain-le-Gaillard 50480 50340 748 13,83 54 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Germain-sur-Ay 50481 50430 909 14,52 63 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Germain-sur-Sèves 50482 50190 165 8,19 20 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Gilles 50483 50180 923 7,84 118 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Hilaire-du-Harcouët 50484 50600
50730
6094 46,97 130 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jacques-de-Néhou 50486 50390 608 21,49 28 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-James 50487 50240 4954 86,41 57 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jean-d’Elle 50492 50810 2460 33,72 73 Condé-sur-Vire
Saint-Lô Agglo Saint-Lô
Saint-Jean-de-Daye 50488 50620 629 4,24 148 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Jean-de-la-Haize 50489 50300 521 8,95 58 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jean-de-la-Rivière 50490 50270 350 3,57 98 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Jean-de-Savigny 50491 50680 446 7,58 59 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Jean-des-Champs 50493 50320 1410 19,40 73 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Jean-du-Corail-des-Bois 50495 50370 71 3,63 20 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jean-le-Thomas 50496 50530 393 2,38 165 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Joseph 50498 50700 792 9,78 81 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Laurent-de-Cuves 50499 50670 483 14,80 33 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Laurent-de-Terregatte 50500 50240 646 16,35 40 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Lô 50502 50000 19.116 23,19 824 Saint-Lô-1
Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Louet-sur-Vire 50504 50420 205 7,33 28 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Loup 50505 50300 708 6,45 110 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Malo-de-la-Lande 50506 50200 479 4,01 119 Agon-Coutainville
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Marcouf 50507 50310 341 13,38 25 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Martin-d’Aubigny 50510 50190 595 15,16 39 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Martin-d’Audouville 50511 50310 131 3,64 36 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Martin-de-Bonfossé 50512 50750 529 12,68 42 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Martin-de-Cenilly 50513 50210 182 6,76 27 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Martin-de-Varreville 50517 50480 181 8,36 22 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Saint-Martin-le-Bouillant 50518 50800 318 12,37 26 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Saint-Martin-le-Gréard 50519 50690 515 2,86 180 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Maur-des-Bois 50521 50800 151 4,97 30 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Saint-Maurice-en-Cotentin 50522 50270 257 7,46 34 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Michel-de-Montjoie 50525 50670 314 14,46 22 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Nicolas-de-Pierrepont 50528 50250 306 8,13 38 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Nicolas-des-Bois 50529 50370 86 3,57 24 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Ovin 50531 50220
50300
768 12,93 59 Pontorson
Avranches
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Pair-sur-Mer 50532 50380 4066 14,42 282 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Patrice-de-Claids 50533 50190 176 5,58 32 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Pierre-d’Arthéglise 50536 50270 140 5,36 26 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Pierre-de-Coutances 50537 50200 408 4,04 101 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Pierre-de-Semilly 50538 50810 444 4,59 97 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Pierre-Église 50539 50330 1803 8,06 224 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Pierre-Langers 50540 50530 601 8,40 72 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Planchers 50541 50400 1350 11,96 113 Bréhal
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Pois 50542 50670 511 7,78 66 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Saint-Quentin-sur-le-Homme 50543 50220 1296 16,84 77 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Sauveur-de-Pierrepont 50548 50250 128 8,18 16 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Sauveur-la-Pommeraye 50549 50510 376 5,27 71 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Saint-Sauveur-le-Vicomte 50551 50390 2132 34,27 62 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Sauveur-Villages 50550 50200
50490
3588 53,70 67 Agon-Coutainville
Coutances
Coutances Coutances Mer et Bocage
Saint-Sébastien-de-Raids 50552 50190 334 5,27 63 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Senier-de-Beuvron 50553 50240 368 11,21 33 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Senier-sous-Avranches 50554 50300 1417 8,62 164 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Vaast-la-Hougue 50562 50550 1730 6,28 275 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Vigor-des-Monts 50563 50420 285 15,74 18 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Sartilly-Baie-Bocage 50565 50530 2812 30,68 92 Avranches
Bréhal
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saussemesnil 50567 50700 884 21,45 41 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saussey 50568 50200 467 8,89 53 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Savigny 50569 50210 446 10,16 44 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Savigny-le-Vieux 50570 50640 451 17,16 26 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Le Teilleul
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Sébeville 50571 50480 34 2,88 12 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Sénoville 50572 50270 201 7,22 28 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Servon 50574 50170 278 9,23 30 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Sideville 50575 50690 744 7,63 98 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Siouville-Hague 50576 50340 1033 6,37 162 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sortosville 50578 50310 87 2,48 35 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sortosville-en-Beaumont 50577 50270 313 10,24 31 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sottevast 50579 50260 1385 10,82 128 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sotteville 50580 50340 470 6,13 77 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sourdeval 50582 50150 3173 51,87 61 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Subligny 50584 50870 390 8,00 49 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Surtainville 50585 50270 1180 14,61 81 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Taillepied 50587 50390 21 2,15 10 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tamerville 50588 50700 659 18,20 36 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tanis 50589 50170 293 7,49 39 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Terre-et-Marais 50564 50500 1295 35,59 36 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Tessy Bocage 50592 50420 2357 34,24 69 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Teurthéville-Bocage 50593 50630 591 21,47 28 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Teurthéville-Hague 50594 50690 1059 12,73 83 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Thèreval 50239 50180 1800 28,39 63 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Théville 50596 50330 330 7,77 42 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tirepied-sur-Sée 50597 50300
50870
947 22,55 42 Isigny-le-Buat Avranches Mont-Saint-Michel-Normandie
Tocqueville 50598 50330 278 5,90 47 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tollevast 50599 50470 1523 12,36 123 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Torigny-les-Villes 50601 50160 4352 39,23 111 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Tourville-sur-Sienne 50603 50200 785 7,50 105 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Tréauville 50604 50340 735 12,84 57 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tribehou 50606 50620 533 9,97 53 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Turqueville 50609 50480 138 5,21 26 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Urville 50610 50700 210 5,15 41 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Vains 50612 50300 722 8,58 84 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Valcanville 50613 50760 416 6,45 64 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Valognes 50615 50700 6803 15,63 435 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Varenguebec 50617 50250 323 21,19 15 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Varouville 50618 50330 266 4,19 63 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Vaudreville 50621 50310 73 3,03 24 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Ver 50626 50450 374 13,27 28 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Vernix 50628 50370 158 5,84 27 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Vesly 50629 50430 725 22,48 32 Créances
La Haye-du-Puits
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Vicq-sur-Mer 50142 50330 1033 20,58 50 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Videcosville 50634 50630 81 2,51 32 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Villebaudon 50637 50410 310 5,69 54 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Villedieu-les-Poêles-Rouffigny 50639 50800 3878 14,77 263 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Villiers-Fossard 50641 50680 643 8,52 75 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Virandeville 50643 50690 794 8,22 97 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Yquelon 50647 50400 1091 2,14 510 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Yvetot-Bocage 50648 50700 1145 12,46 92 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: