Lischt vun dr Gmeina im Département Manche

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Manche zellt àlla 446 Gmeina ìm Département Manche uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agneaux 50002 50180 4010 6,50 617 Saint-Lô-1
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Agon-Coutainville 50003 50230 2795 12,35 226 Agon-Coutainville
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Airel 50004 50680 541 10,17 53 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Amigny 50006 50620 143 3,69 39 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Anctoville-sur-Boscq 50008 50400 457 2,15 213 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Anneville-en-Saire 50013 50760 394 6,00 66 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Annoville 50015 50660 666 8,47 79 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Appeville 50016 50500 177 13,20 13 Carentan
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Baie du Cotentin
Aucey-la-Plaine 50019 50170 433 9,39 46 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Audouville-la-Hubert 50021 50480 82 6,40 13 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Aumeville-Lestre 50022 50630 120 2,44 49 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Auvers 50023 50500 675 18,76 36 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Auxais 50024 50500 173 7,76 22 Agon-Coutainville
Carentan
Coutances
Saint-Lô
Côte Ouest Centre Manche
Avranches 50025 50300 10.068 10,99 916 Avranches
Isigny-le-Buat
Avranches Mont-Saint-Michel-Normandie
Azeville 50026 50310 90 3,00 30 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bacilly 50027 50530 932 15,88 59 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Barenton 50029 50720 1181 34,88 34 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Barfleur 50030 50760 577 0,60 962 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Barneville-Carteret 50031 50270 2227 10,29 216 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Baubigny 50033 50270 146 6,41 23 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Baudre 50034 50000 542 3,81 142 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Baupte 50036 50500 432 2,29 189 Carentan
Périers
Coutances
Coutances
Baie du Cotentin
Beauchamps 50038 50320 404 4,10 99 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Beaucoudray 50039 50420 135 4,70 29 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Beauficel 50040 50150 144 9,13 16 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Beauvoir 50042 50170 413 14,29 29 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Belval 50044 50210 314 5,72 55 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Benoîtville 50045 50340 622 8,29 75 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bérigny 50046 50810 423 12,15 35 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Beslon 50048 50800 562 17,24 33 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Besneville 50049 50390 666 18,27 36 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Beuvrigny 50050 50420 138 6,77 20 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Beuzeville-la-Bastille 50052 50360 145 4,34 33 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Biéville 50054 50160 189 5,56 34 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Biniville 50055 50390 115 2,98 39 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Blainville-sur-Mer 50058 50560 1633 11,60 141 Agon-Coutainville
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Blosville 50059 50480 309 4,22 73 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Boisyvon 50062 50800 113 3,85 29 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Bourguenolles 50069 50800 343 7,65 45 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Bourgvallées 50546 50750 3193 48,27 66 Saint-Lô-2 Saint-Lô Saint-Lô Agglo
Boutteville 50070 50480 72 1,82 40 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Brainville 50072 50200 221 3,19 69 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Brécey 50074 50370 2100 20,96 100 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Bréhal 50076 50290 3366 12,71 265 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Bretteville 50077 50110 1092 5,78 189 Tourlaville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bretteville-sur-Ay 50078 50430 384 9,75 39 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Breuville 50079 50260 421 8,41 50 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bréville-sur-Mer 50081 50290 781 6,86 114 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Bricquebec-en-Cotentin 50082 50260 5939 76,63 78 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bricquebosq 50083 50340 585 8,05 73 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Bricqueville-la-Blouette 50084 50200 558 6,25 89 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Bricqueville-sur-Mer 50085 50290 1204 12,88 93 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Brillevast 50086 50330 326 9,07 36 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Brix 50087 50700 2127 32,16 66 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Brouains 50088 50150 141 3,79 37 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Buais-Les-Monts 50090 50640 629 24,73 25 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Le Teilleul
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Cambernon 50092 50200 722 17,01 42 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Cametours 50093 50570 430 7,22 60 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Camprond 50094 50210 418 6,27 67 Coutances
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Canisy 50095 50750 1778 18,15 98 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Canteloup 50096 50330 215 4,28 50 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Canville-la-Rocque 50097 50580 132 5,35 25 Créances
La Haye-du-Puits
Cherbourg
Coutances
Cotentin
Carantilly 50098 50570 645 10,70 60 Saint-Lô-2
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Carentan-les-Marais 50099 50480
50500
50620
10.148 133,29 76 Carentan
Pont-Hébert
Saint-Lô Baie du Cotentin
Carneville 50101 50330 236 6,88 34 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Carolles 50102 50740 749 3,85 195 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Catteville 50105 50390 103 4,57 23 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Cavigny 50106 50620 257 6,78 38 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Céaux 50108 50220 429 8,39 51 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Cérences 50109 50510 1846 26,04 71 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Cerisy-la-Forêt 50110 50680 1006 23,81 42 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Cerisy-la-Salle 50111 50210 1062 16,86 63 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Champeaux 50117 50530 364 4,29 85 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Champrepus 50118 50800 336 9,12 37 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Chanteloup 50120 50510 355 4,17 85 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Chaulieu 50514 50150 299 10,64 28 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Chavoy 50126 50870 127 3,70 34 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Cherbourg-en-Cotentin 50129 50100
50110
50120
50130
50460
50470
80.076 68,54 1168 Cherbourg-Octeville-1
Cherbourg-Octeville-2
Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
La Hague
Tourlaville
Cherbourg-Octeville-Nord-Ouest
Cherbourg-Octeville-Sud-Est
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Équeurdreville-Hainneville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Chérencé-le-Héron 50130 50800 398 9,54 42 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Clitourps 50135 50330 200 6,30 32 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Colomby 50138 50700 528 11,16 47 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Condé-sur-Vire 50139 50420
50890
4058 36,36 112 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Coudeville-sur-Mer 50143 50290 857 8,70 99 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Coulouvray-Boisbenâtre 50144 50670 558 17,25 32 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Courcy 50145 50200 607 11,45 53 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Courtils 50146 50220 225 5,39 42 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Coutances 50147 50200 8624 12,51 689 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Couvains 50148 50680 488 15,03 32 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Couville 50149 50690 1125 8,60 131 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Crasville 50150 50630 254 7,18 35 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Créances 50151 50710 2169 20,32 107 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Crollon 50155 50220 301 4,68 64 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Crosville-sur-Douve 50156 50360 63 4,06 16 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Cuves 50158 50670 284 9,69 29 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Dangy 50159 50750 659 9,93 66 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Digosville 50162 50110 1520 9,27 164 Tourlaville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Domjean 50164 50420 1062 16,57 64 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Donville-les-Bains 50165 50350 3164 2,75 1151 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Doville 50166 50250 318 11,09 29 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Dragey-Ronthon 50167 50530 816 15,17 54 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Ducey-Les Chéris 50168 50220 2757 17,08 161 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Écausseville 50169 50310 100 5,27 19 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Émondeville 50172 50310 356 5,33 67 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Équilly 50174 50320 194 5,65 34 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Éroudeville 50175 50310 236 4,86 49 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Étienville 50177 50360 373 7,36 51 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Fermanville 50178 50840 1286 11,60 111 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Feugères 50181 50190 340 8,31 41 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Fierville-les-Mines 50183 50580 335 7,44 45 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Flamanville 50184 50340 1742 7,22 241 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Fleury 50185 50800 1043 12,60 83 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Flottemanville 50186 50700 185 4,85 38 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Folligny 50188 50320 1085 11,80 92 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Fontenay-sur-Mer 50190 50310 180 8,18 22 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Fourneaux 50192 50420 153 3,34 46 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Fresville 50194 50310 365 13,94 26 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gathemo 50195 50150 240 10,41 23 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Gatteville-le-Phare 50196 50760 492 9,70 51 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gavray-sur-Sienne 50197 50450 1980 38,02 52 Quettreville-sur-Sienne Coutances Coutances Mer et Bocage
Geffosses 50198 50560 434 15,07 29 Agon-Coutainville
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Genêts 50199 50530 429 6,89 62 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Ger 50200 50850 814 39,78 20 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Golleville 50207 50390 174 6,46 27 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gonfreville 50208 50190 149 9,04 16 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Gonneville-Le Theil 50209 50330 1574 29,17 54 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Gorges 50210 50190 348 22,67 15 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Gouvets 50214 50420 265 11,01 24 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Gouville sur Mer 50215 50200
50560
3154 34,55 91 Agon-Coutainville
Coutances
Coutances Coutances Mer et Bocage
Graignes-Mesnil-Angot 50216 50620 793 18,35 43 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Grandparigny 50391 50600 2700 34,61 78 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Granville 50218 50400 12.900 9,90 1303 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Gratot 50219 50200 651 10,73 61 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Grimesnil 50221 50450 62 2,61 24 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Grosville 50222 50340 788 13,15 60 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hambye 50228 50450 1152 29,57 39 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hamelin 50229 50730 94 2,46 38 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Hardinvast 50230 50690 874 7,30 120 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hauteville-la-Guichard 50232 50570 469 11,98 39 Agon-Coutainville
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hauteville-sur-Mer 50231 50590 702 3,31 212 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hautteville-Bocage 50233 50390 152 4,22 36 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Héauville 50238 50340 474 10,83 44 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Helleville 50240 50340 513 5,88 87 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hémevez 50241 50700 181 4,30 42 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Heugueville-sur-Sienne 50243 50200 541 5,88 92 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Hiesville 50246 50480 62 4,03 15 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Hocquigny 50247 50320 184 3,05 60 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Huberville 50251 50700 369 5,76 64 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Hudimesnil 50252 50510 880 18,68 47 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Huisnes-sur-Mer 50253 50170 191 6,75 28 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Isigny-le-Buat 50256 50540 3315 73,31 45 Isigny-le-Buat
Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Joganville 50258 50310 106 2,87 37 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Juilley 50259 50220 672 11,23 60 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Jullouville 50066 50610
50740
2301 21,88 105 Avranches
Granville
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Juvigny les Vallées 50260 50520 1709 57,25 30 Isigny-le-Buat
Juvigny-le-Tertre
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
L’Étang-Bertrand 50176 50260 338 8,74 39 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Baleine 50028 50450 92 4,13 22 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
La Barre-de-Semilly 50032 50810 988 7,74 128 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
La Bloutière 50060 50800 425 9,31 46 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Bonneville 50064 50360 194 6,31 31 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Chaise-Baudouin 50112 50370 480 12,06 40 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
La Chapelle-Cécelin 50121 50800 243 5,22 47 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
La Chapelle-Urée 50124 50370 152 4,60 33 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
La Colombe 50137 50800 626 14,37 44 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Feuillie 50182 50190 270 12,46 22 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
La Godefroy 50205 50300 271 3,65 74 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
La Hague 50041 50440
50460
50680
11.785 148,68 79 La Hague
Beaumont-Hague
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Haye 50236 50250
50580
4020 63,81 63 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
La Haye-Bellefond 50234 50410 83 2,82 29 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Haye-d’Ectot 50235 50270 247 7,32 34 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Haye-Pesnel 50237 50320 1366 6,29 217 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
La Lande-d’Airou 50262 50800 514 15,10 34 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Lucerne-d’Outremer 50281 50320 809 14,48 56 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
La Luzerne 50283 50680 77 1,94 40 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
La Meauffe 50297 50880 1055 10,22 103 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
La Meurdraquière 50327 50510 169 7,60 22 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
La Mouche 50361 50320 245 4,43 55 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
La Pernelle 50395 50630 254 7,23 35 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
La Trinité 50607 50800 397 9,16 43 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
La Vendelée 50624 50200 457 5,04 91 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Lamberville 50261 50160 174 7,12 24 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Lapenty 50263 50600 374 14,89 25 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Laulne 50265 50430 185 9,06 20 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Le Dézert 50161 50620 586 14,58 40 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Fresne-Poret 50193 50850 214 10,08 21 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Grand-Celland 50217 50370 579 12,45 47 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Grippon 50115 50320 364 9,81 37 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Guislain 50225 50410 132 5,39 24 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Le Ham 50227 50310 309 3,86 80 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Loreur 50278 50510 278 3,23 86 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Le Lorey 50279 50570 609 14,57 42 Saint-Lô-1
Saint-Sauveur-Lendelin
Saint-Lô
Coutances
Saint-Lô Agglo
Le Luot 50282 50870 265 8,50 31 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil 50299 50580 218 3,45 63 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Mesnil-Adelée 50300 50520 171 6,82 25 Isigny-le-Buat
Juvigny-le-Tertre
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil-Amey 50302 50570 272 2,81 97 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Aubert 50304 50510 183 5,96 31 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Le Mesnil-au-Val 50305 50110 728 13,34 55 Tourlaville
Tourlaville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Mesnil-Eury 50310 50570 176 3,46 51 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Garnier 50311 50450 230 10,41 22 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Le Mesnil-Gilbert 50312 50670 139 7,85 18 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnillard 50315 50600 271 9,75 28 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil-Ozenne 50317 50220 264 4,59 58 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Mesnil-Rouxelin 50321 50000 515 4,74 109 Pont-Hébert
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Véneron 50324 50620 129 2,86 45 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Mesnil-Villeman 50326 50450 237 10,80 22 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Le Mont-Saint-Michel 50353 50170 30 3,97 8 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Neufbourg 50371 50140 418 2,25 186 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Parc 50535 50870 906 22,63 40 Avranches
Bréhal
Isigny-le-Buat
Avranches
Brécey
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Perron 50398 50160 211 4,66 45 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Le Petit-Celland 50399 50370 199 6,57 30 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Plessis-Lastelle 50405 50250 241 14,99 16 Créances
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Le Rozel 50442 50340 253 5,52 46 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Tanu 50590 50320 386 10,12 38 Villedieu-les-Poêles
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Le Teilleul 50591 50640 1715 66,89 26 Le Mortainais
Le Teilleul
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Val-Saint-Père 50616 50300 2028 11,10 183 Pontorson
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Le Vast 50619 50630 320 13,04 25 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Le Vicel 50633 50760 126 4,74 27 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Lengronne 50266 50510 430 12,07 36 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Les Cresnays 50152 50370 232 9,78 24 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Les Loges-Marchis 50274 50600 1005 19,78 51 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Les Loges-sur-Brécey 50275 50370 139 5,27 26 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Les Moitiers-d’Allonne 50332 50270 675 17,21 39 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Les Pieux 50402 50340 3225 15,25 211 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Lessay 50267 50430 2246 28,95 78 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Lestre 50268 50310 247 7,57 33 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Liesville-sur-Douve 50269 50480 204 5,24 39 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Lieusaint 50270 50700 427 5,22 82 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Lingeard 50271 50670 79 3,65 22 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Lingreville 50272 50660 1001 9,04 111 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Lolif 50276 50530 557 12,50 45 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Longueville 50277 50290 611 4,07 150 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Magneville 50285 50260 339 9,49 36 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Marcey-les-Grèves 50288 50300 1277 6,73 190 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Marchésieux 50289 50190 720 19,89 36 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Marcilly 50290 50220 332 8,86 37 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Margueray 50291 50410 133 4,64 29 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Marigny-le-Lozon 50292 50570 2633 19,17 137 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Martinvast 50294 50690 1255 10,31 122 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Maupertuis 50295 50410 135 5,41 25 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Maupertus-sur-Mer 50296 50330 220 3,42 64 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Méautis 50298 50500 647 16,98 38 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Millières 50328 50190 788 20,27 39 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Montabot 50334 50410 277 11,56 24 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Montaigu-la-Brisette 50335 50700 509 14,71 35 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Montaigu-les-Bois 50336 50450 226 6,67 34 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montbray 50338 50410 330 14,04 24 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Montcuit 50340 50490 183 4,79 38 Agon-Coutainville
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montebourg 50341 50310 2085 5,89 354 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Montfarville 50342 50760 811 5,40 150 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Monthuchon 50345 50200 662 7,66 86 Coutances
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montjoie-Saint-Martin 50347 50240 248 7,49 33 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Montmartin-sur-Mer 50349 50590 1343 9,81 137 Quettreville-sur-Sienne
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montpinchon 50350 50210 537 16,94 32 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Montrabot 50351 50810 79 3,86 20 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Montreuil-sur-Lozon 50352 50570 328 6,45 51 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Montsenelle 50273 50250 1398 43,08 32 Créances
La Haye-du-Puits
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Moon-sur-Elle 50356 50680 843 9,84 86 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Morigny 50357 50410 89 4,35 20 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Mortain-Bocage 50359 50140 2955 62,63 47 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Morville 50360 50700 265 7,08 37 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Moulines 50362 50600 294 7,41 40 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Moyon Villages 50363 50860 1503 32,94 46 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Muneville-le-Bingard 50364 50490 688 19,81 35 Agon-Coutainville
Saint-Sauveur-Lendelin
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Muneville-sur-Mer 50365 50290 469 7,42 63 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Nay 50368 50190 72 2,51 29 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Négreville 50369 50260 803 11,48 70 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Néhou 50370 50390 618 15,98 39 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Neufmesnil 50372 50250 200 5,33 38 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Neuville-au-Plain 50373 50480 91 4,70 19 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Neuville-en-Beaumont 50374 50250 39 1,69 23 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Nicorps 50376 50200 415 5,63 74 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Notre-Dame-de-Cenilly 50378 50210 661 25,23 26 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Notre-Dame-de-Livoye 50379 50370 141 3,54 40 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Nouainville 50382 50690 577 3,81 151 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Octeville-l’Avenel 50384 50630 216 6,86 31 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Orglandes 50387 50390 366 9,26 40 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Orval sur Sienne 50388 50660 1161 19,04 61 Coutances
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Ouville 50389 50210 449 11,20 40 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Ozeville 50390 50310 156 4,70 33 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Percy-en-Normandie 50393 50410 2596 48,32 54 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Périers 50394 50190 2301 14,62 157 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Perriers-en-Beauficel 50397 50150 214 9,30 23 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Picauville 50400 50250
50360
50480
3301 64,89 51 Carentan
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Coutances
Baie du Cotentin
Pierreville 50401 50340 728 10,11 72 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Pirou 50403 50770 1461 29,11 50 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Poilley 50407 50220 888 12,65 70 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Pontaubault 50408 50220 542 1,94 279 Pontorson
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Pont-Hébert 50409 50880 2042 29,84 68 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Pontorson 50410 50170 4350 61,47 71 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Ponts 50411 50300 636 6,70 95 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Port-Bail-sur-Mer 50412 50580 2640 38,50 69 Les Pieux Cherbourg Cotentin
Précey 50413 50220 545 7,73 71 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Quettehou 50417 50630 1786 19,82 90 Val-de-Saire Cherbourg Cotentin
Quettreville-sur-Sienne 50419 50210
50660
3199 49,42 65 Quettreville-sur-Sienne Coutances Coutances Mer et Bocage
Quibou 50420 50750 938 17,15 55 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Quinéville 50421 50310 279 4,60 61 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Raids 50422 50500 187 6,80 28 Agon-Coutainville
Carentan
Coutances
Saint-Lô
Côte Ouest Centre Manche
Rampan 50423 50000 206 4,09 50 Pont-Hébert
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Rauville-la-Bigot 50425 50260 1149 17,16 67 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Rauville-la-Place 50426 50390 381 11,88 32 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Reffuveille 50428 50520 505 23,34 22 Isigny-le-Buat
Juvigny-le-Tertre
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Regnéville-sur-Mer 50429 50590 733 8,50 86 Coutances
Montmartin-sur-Mer
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Reigneville-Bocage 50430 50390 39 2,27 17 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Remilly Les Marais 50431 50570 1098 22,13 50 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Réville 50433 50760 1051 10,55 100 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Rocheville 50435 50260 616 10,07 61 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Romagny Fontenay 50436 50140 1338 36,31 37 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Roncey 50437 50210 805 12,15 66 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Sacey 50443 50170 522 15,27 34 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Amand-Villages 50444 50160 2557 38,19 67 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-André-de-Bohon 50445 50500 337 10,43 32 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Saint-André-de-l’Épine 50446 50680 554 7,24 77 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Aubin-des-Préaux 50447 50380 431 8,24 52 Bréhal
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Aubin-de-Terregatte 50448 50240 686 20,96 33 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Barthélemy 50450 50140 330 6,81 48 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Brice 50451 50300 135 2,55 53 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Brice-de-Landelles 50452 50730 699 14,77 47 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Christophe-du-Foc 50454 50340 431 3,58 120 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Clair-sur-l’Elle 50455 50680 949 7,99 119 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Clément-Rancoudray 50456 50140 548 32,10 17 Le Mortainais
Mortain
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Cyr 50461 50310 185 5,70 32 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Cyr-du-Bailleul 50462 50720 394 23,41 17 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Denis-le-Gast 50463 50450 541 16,73 32 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Denis-le-Vêtu 50464 50210 619 14,08 44 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Sainte-Cécile 50453 50800 831 11,29 74 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Sainte-Colombe 50457 50390 216 4,99 43 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sainte-Geneviève 50469 50760 320 4,95 65 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sainte-Marie-du-Mont 50509 50480 726 26,98 27 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Sainte-Mère-Église 50523 50480 3107 52,27 59 Carentan Cherbourg Baie du Cotentin
Sainte-Suzanne-sur-Vire 50556 50750 680 5,05 135 Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Floxel 50467 50310 491 8,45 58 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Fromond 50468 50620 768 15,52 49 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Georges-d’Elle 50473 50680 402 8,96 45 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Georges-de-la-Rivière 50471 50270 273 3,79 72 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Georges-de-Livoye 50472 50370 200 5,53 36 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Georges-de-Rouelley 50474 50720 557 20,52 27 Le Mortainais
Barenton
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Georges-Montcocq 50475 50000 915 8,94 102 Pont-Hébert
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Germain-d’Elle 50476 50810 221 8,87 25 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Germain-de-Tournebut 50478 50700 428 13,91 31 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Germain-de-Varreville 50479 50480 115 5,81 20 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Saint-Germain-le-Gaillard 50480 50340 742 13,83 54 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Germain-sur-Ay 50481 50430 910 14,52 63 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Germain-sur-Sèves 50482 50190 180 8,19 22 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Gilles 50483 50180 904 7,84 115 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Hilaire-du-Harcouët 50484 50600
50730
6120 46,97 130 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-Hilaire-du-Harcouët
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jacques-de-Néhou 50486 50390 600 21,49 28 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-James 50487 50240 5006 86,41 58 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jean-d’Elle 50492 50810 2440 33,72 72 Condé-sur-Vire
Saint-Lô Agglo Saint-Lô
Saint-Jean-de-Daye 50488 50620 623 4,24 147 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Jean-de-la-Haize 50489 50300 510 8,95 57 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jean-de-la-Rivière 50490 50270 347 3,57 97 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Jean-de-Savigny 50491 50680 438 7,58 58 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Jean-des-Champs 50493 50320 1401 19,40 72 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Jean-du-Corail-des-Bois 50495 50370 69 3,63 19 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Jean-le-Thomas 50496 50530 408 2,38 171 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Joseph 50498 50700 793 9,78 81 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Laurent-de-Cuves 50499 50670 483 14,80 33 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Laurent-de-Terregatte 50500 50240 645 16,35 39 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Lô 50502 50000 18.961 23,19 818 Saint-Lô-1
Saint-Lô-2
Saint-Lô-Est
Saint-Lô-Ouest
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Louet-sur-Vire 50504 50420 206 7,33 28 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Loup 50505 50300 723 6,45 112 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Malo-de-la-Lande 50506 50200 480 4,01 120 Agon-Coutainville
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Marcouf 50507 50310 342 13,38 26 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Martin-d’Aubigny 50510 50190 595 15,16 39 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Martin-d’Audouville 50511 50310 133 3,64 37 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Martin-de-Bonfossé 50512 50750 531 12,68 42 Saint-Lô-2
Canisy
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Martin-de-Cenilly 50513 50210 185 6,76 27 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Martin-de-Varreville 50517 50480 188 8,36 22 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Saint-Martin-le-Bouillant 50518 50800 317 12,37 26 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Saint-Martin-le-Gréard 50519 50690 489 2,86 171 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Maur-des-Bois 50521 50800 150 4,97 30 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Saint-Maurice-en-Cotentin 50522 50270 258 7,46 35 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Michel-de-Montjoie 50525 50670 307 14,46 21 Isigny-le-Buat
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Nicolas-de-Pierrepont 50528 50250 303 8,13 37 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Nicolas-des-Bois 50529 50370 92 3,57 26 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Ovin 50531 50220
50300
768 12,93 59 Pontorson
Avranches
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Pair-sur-Mer 50532 50380 4045 14,42 281 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Patrice-de-Claids 50533 50190 172 5,58 31 Créances
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Pierre-d’Arthéglise 50536 50270 131 5,36 24 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Pierre-de-Coutances 50537 50200 415 4,04 103 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Saint-Pierre-de-Semilly 50538 50810 442 4,59 96 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Saint-Pierre-Église 50539 50330 1799 8,06 223 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Pierre-Langers 50540 50530 583 8,40 69 Avranches
Sartilly
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Planchers 50541 50400 1353 11,96 113 Bréhal
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Saint-Pois 50542 50670 509 7,78 65 Villedieu-les-Poêles
Saint-Pois
Avranches
Avranches
Villedieu Intercom
Saint-Quentin-sur-le-Homme 50543 50220 1272 16,84 76 Pontorson
Ducey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Sauveur-de-Pierrepont 50548 50250 133 8,18 16 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Sauveur-la-Pommeraye 50549 50510 361 5,27 69 Bréhal
Brécey
Avranches
Coutances
Granville, Terre et Mer
Saint-Sauveur-le-Vicomte 50551 50390 2166 34,27 63 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Sauveur-Villages 50550 50200
50490
3568 53,70 66 Agon-Coutainville
Coutances
Coutances Coutances Mer et Bocage
Saint-Sébastien-de-Raids 50552 50190 340 5,27 65 Agon-Coutainville
Périers
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Saint-Senier-de-Beuvron 50553 50240 363 11,21 32 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Saint-James
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Senier-sous-Avranches 50554 50300 1398 8,62 162 Isigny-le-Buat
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saint-Vaast-la-Hougue 50562 50550 1779 6,28 283 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saint-Vigor-des-Monts 50563 50420 286 15,74 18 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Sartilly-Baie-Bocage 50565 50530 2808 30,68 92 Avranches
Bréhal
Sartilly
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Saussemesnil 50567 50700 897 21,45 42 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Saussey 50568 50200 471 8,89 53 Coutances
Coutances
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Savigny 50569 50210 446 10,16 44 Quettreville-sur-Sienne
Cerisy-la-Salle
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Savigny-le-Vieux 50570 50640 445 17,16 26 Saint-Hilaire-du-Harcouët
Le Teilleul
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Sébeville 50571 50480 32 2,88 11 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Sénoville 50572 50270 207 7,22 29 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Servon 50574 50170 278 9,23 30 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Sideville 50575 50690 703 7,63 92 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Siouville-Hague 50576 50340 1073 6,37 168 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sortosville 50578 50310 93 2,48 38 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sortosville-en-Beaumont 50577 50270 316 10,24 31 Les Pieux
Barneville-Carteret
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sottevast 50579 50260 1352 10,82 125 Bricquebec
Bricquebec
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sotteville 50580 50340 467 6,13 76 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Sourdeval 50582 50150 3162 51,87 61 Le Mortainais
Sourdeval
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Subligny 50584 50870 375 8,00 47 Bréhal
La Haye-Pesnel
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Surtainville 50585 50270 1192 14,61 82 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Taillepied 50587 50390 23 2,15 11 Bricquebec
Saint-Sauveur-le-Vicomte
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tamerville 50588 50700 652 18,20 36 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tanis 50589 50170 301 7,49 40 Pontorson
Pontorson
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Terre-et-Marais 50564 50500 1282 35,59 36 Carentan
Carentan
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Tessy Bocage 50592 50420 2356 34,24 69 Condé-sur-Vire
Tessy-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Teurthéville-Bocage 50593 50630 593 21,47 28 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Teurthéville-Hague 50594 50690 1047 12,73 82 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Thèreval 50239 50180 1792 28,39 63 Saint-Lô-1
Marigny
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Théville 50596 50330 319 7,77 41 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tirepied-sur-Sée 50597 50300
50870
936 22,55 42 Isigny-le-Buat Avranches Mont-Saint-Michel-Normandie
Tocqueville 50598 50330 282 5,90 48 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tollevast 50599 50470 1510 12,36 122 Cherbourg-Octeville-3
Cherbourg-Octeville-Sud-Ouest
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Torigny-les-Villes 50601 50160 4352 39,23 111 Condé-sur-Vire
Torigni-sur-Vire
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Tourville-sur-Sienne 50603 50200 788 7,50 105 Coutances
Saint-Malo-de-la-Lande
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Tréauville 50604 50340 726 12,84 57 Les Pieux
Les Pieux
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Tribehou 50606 50620 540 9,97 54 Pont-Hébert
Saint-Jean-de-Daye
Saint-Lô
Saint-Lô
Baie du Cotentin
Turqueville 50609 50480 147 5,21 28 Carentan
Sainte-Mère-Église
Cherbourg
Cherbourg
Baie du Cotentin
Urville 50610 50700 207 5,15 40 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Vains 50612 50300 724 8,58 84 Avranches
Avranches
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Valcanville 50613 50760 410 6,45 64 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Valognes 50615 50700 6779 15,63 434 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Varenguebec 50617 50250 321 21,19 15 Créances
La Haye-du-Puits
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Varouville 50618 50330 266 4,19 63 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Vaudreville 50621 50310 72 3,03 24 Valognes
Montebourg
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Ver 50626 50450 375 13,27 28 Quettreville-sur-Sienne
Gavray
Coutances
Coutances
Coutances Mer et Bocage
Vernix 50628 50370 160 5,84 27 Isigny-le-Buat
Brécey
Avranches
Avranches
Mont-Saint-Michel-Normandie
Vesly 50629 50430 720 22,48 32 Créances
La Haye-du-Puits
Lessay
Coutances
Coutances
Côte Ouest Centre Manche
Vicq-sur-Mer 50142 50330 1027 20,58 50 Val-de-Saire
Saint-Pierre-Église
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Videcosville 50634 50630 80 2,51 32 Val-de-Saire
Quettehou
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Villebaudon 50637 50410 317 5,69 56 Villedieu-les-Poêles
Percy
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Villedieu-les-Poêles-Rouffigny 50639 50800 3893 14,77 264 Villedieu-les-Poêles
Villedieu-les-Poêles
Saint-Lô
Saint-Lô
Villedieu Intercom
Villiers-Fossard 50641 50680 639 8,52 75 Pont-Hébert
Saint-Clair-sur-l’Elle
Saint-Lô
Saint-Lô
Saint-Lô Agglo
Virandeville 50643 50690 797 8,22 97 Cherbourg-Octeville-3
Équeurdreville-Hainneville
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin
Yquelon 50647 50400 1069 2,14 500 Granville
Granville
Avranches
Avranches
Granville, Terre et Mer
Yvetot-Bocage 50648 50700 1126 12,46 90 Valognes
Valognes
Cherbourg
Cherbourg
Cotentin

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: