Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Savoie

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Savoie zellt àlla 279 Gmeina ìm Département Haute-Savoie uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abondance Abondance 74001 74360 1439 58,84 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Alby-sur-Chéran Arbi 74002 74540 2579 6,56 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Alex 74003 74290 1072 17,02 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Vallées de Thônes
Allèves 74004 74540 411 8,81 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Allinges Les Alinjos 74005 74200 4459 15,01 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Allonzier-la-Caille 74006 74350 2071 9,62 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Amancy Amanci 74007 74800 2665 8,62 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Ambilly Ambelyi 74008 74100 6385 1,25 Annemasse
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Andilly 74009 74350 900 6,07 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Annecy Èneci / Ènneci 74010 74000
74370
74600
74940
74960
126.924 66,94 Annecy-1
Annecy-2
Annecy-le-Vieux
Seynod
Annecy-Centre
Annecy-Nord-Est
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Grand Annecy
Annemasse Anemâsse 74012 74100 35.712 4,98 Annemasse
Annemasse-Nord
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Anthy-sur-Léman 74013 74200 2171 4,62 Sciez
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Arâches-la-Frasse 74014 74300 1910 37,69 Sallanches
Cluses
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Arbusigny 74015 74930 1115 12,25 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Archamps 74016 74160 2556 10,69 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Arenthon 74018 74800 1741 11,47 Bonneville
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Argonay 74019 74370 3025 5,16 Annecy-le-Vieux
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Armoy 74020 74200 1295 4,95 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Arthaz-Pont-Notre-Dame Arta 74021 74380 1577 5,96 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Ayse 74024 74130 2145 10,48 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Ballaison Balêson 74025 74140 1470 13,30 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Bassy Bassi 74029 74910 413 7,57 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Beaumont 74031 74160 2838 9,74 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Bellevaux Bèlavâl / Balavâl 74032 74470 1294 48,97 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Bernex Bèrnèx 74033 74500 1352 22,31 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Bloye 74035 74150 609 4,40 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Bluffy 74036 74290 391 3,74 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Boëge Bouèjo 74037 74420 1765 16,00 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Bogève Bogéva 74038 74250 1111 7,00 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Bonne Bona / Bonna 74040 74380 3218 8,58 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Bonnevaux 74041 74360 277 7,82 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Bonneville Bônavela 74042 74130 12.608 27,15 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Bons-en-Chablais Bons 74043 74890 5631 19,09 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Bossey 74044 74160 1018 3,88 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Boussy Bœci 74046 74150 505 5,23 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Brenthonne Brentena 74048 74890 1037 8,38 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Brizon 74049 74130 485 10,39 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Burdignin Bôrdegnin 74050 74420 628 9,87 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Cercier Cèrciér 74051 74350 678 11,46 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Cernex 74052 74350 1010 12,66 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Cervens Cèrvens 74053 74550 1205 6,36 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Chainaz-les-Frasses Chènâ-les-Frasses 74054 74540 728 5,57 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Challonges Chalonjo 74055 74910 536 7,90 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chamonix-Mont-Blanc Chamônix 74056 74400 8611 116,53 Le Mont-Blanc
Chamonix-Mont-Blanc
Bonneville Vallée de Chamonix-Mont-Blanc
Champanges Champenjo 74057 74500 1015 3,71 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Chapeiry Chapèri 74061 74540 812 5,76 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Charvonnex 74062 74370 1356 4,71 Annecy-le-Vieux
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Châtel Chatél 74063 74390 1246 32,19 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Châtillon-sur-Cluses 74064 74300 1245 9,18 Cluses
Cluses
Bonneville Montagnes du Giffre
Chaumont 74065 74270 492 12,38 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chavannaz 74066 74270 236 3,17 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chavanod Chavanôd 74067 74650 2643 13,36 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Chêne-en-Semine Châno-en-Semena 74068 74270 496 9,46 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chênex 74069 74520 828 5,38 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Chens-sur-Léman Chens 74070 74140 2776 10,87 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Chessenaz Chèssenâ 74071 74270 214 5,23 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chevaline 74072 74210 203 14,16 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Chevenoz Cheveno / Chevenno 74073 74500 607 10,54 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Chevrier 74074 74520 545 5,35 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Chilly Chelyi 74075 74270 1382 18,58 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Choisy 74076 74330 1604 16,57 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Clarafond-Arcine 74077 74270 1033 16,88 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Clermont Cllârmont 74078 74270 409 6,98 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Cluses Clluses 74081 74300 17.059 10,45 Cluses
Cluses
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Collonges-sous-Salève Colonges 74082 74160 3979 6,13 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Combloux 74083 74920 2106 17,27 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Contamine-Sarzin 74086 74270 704 6,86 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Contamine-sur-Arve Contamena 74087 74130 2083 6,92 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Copponex Copônèx 74088 74350 1154 9,21 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Cordon 74089 74700 973 22,35 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Cornier 74090 74800 1333 6,78 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Cranves-Sales Cranges 74094 74380 6793 13,61 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Crempigny-Bonneguête Crempigni 74095 74150 316 5,82 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Cruseilles Croueselyes 74096 74350 4431 25,41 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Cusy Côsi 74097 74540 1850 17,43 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Cuvat 74098 74350 1391 4,72 La Roche-sur-Foron
Annecy-le-Vieux
Annecy Pays de Cruseilles
Demi-Quartier 74099 74120 909 8,90 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Desingy Desingi 74100 74270 806 18,93 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Dingy-en-Vuache 74101 74520 682 7,18 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Dingy-Saint-Clair Dingi 74102 74230 1433 34,12 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Vallées de Thônes
Domancy 74103 74700 2113 7,40 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Doussard 74104 74210 3592 20,14 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Douvaine Dovêno / Dovênno 74105 74140 5948 10,55 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Draillant Dralyent 74106 74550 859 10,41 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Droisy Drouèsi 74107 74270 159 4,55 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Duingt 74108 74410 972 4,39 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Éloise 74109 1200 864 8,95 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Entrevernes 74111 74410 214 8,31 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Epagny Metz-Tessy 74112 74330
74370
7824 12,06 Annecy-le-Vieux
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Grand Annecy
Essert-Romand 74114 74110 513 6,78 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Etaux 74116 74800 1979 13,69 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Étercy Ètèrci 74117 74150 813 4,55 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Étrembières Ètrembiéres 74118 74100 2453 5,43 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Évian-les-Bains Èvian / L’Èvian 74119 74500 9098 4,30 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Excenevex 74121 74140 1104 6,66 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Faucigny Fôcegni 74122 74130 628 4,91 Bonneville
Bonneville
Bonneville Quatre Rivières
Faverges-Seythenex Favèrges 74123 74210 7606 59,27 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Feigères Fiogiéres 74124 74160 1682 7,66 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Fessy Fèssi 74126 74890 923 8,53 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Féternes Fètèrna 74127 74500 1418 14,31 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Fillière Torens 74282 74370
74570
9255 119,41 Annecy-le-Vieux
Thorens-Glières
Annecy Grand Annecy
Fillinges Felinjo 74128 74250 3413 11,67 Bonneville
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Quatre Rivières
Franclens 74130 74910 533 5,37 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Frangy Frengi 74131 74270 2119 9,69 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Gaillard Galyârd / Gàlyârd 74133 74240 10.619 4,02 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Giez 74135 74210 541 12,65 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Glières-Val-de-Borne 74212 74130 1798 71,77 Bonneville
Faverges
Bonneville Faucigny-Glières
Groisy 74137 74570 3629 21,44 Annecy-le-Vieux
Thorens-Glières
Annecy Grand Annecy
Gruffy Grôfi 74138 74540 1567 14,44 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Habère-Lullin Âbèro d’Avâl 74139 74420 1010 8,86 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Habère-Poche Âbèro d’Amont 74140 74420 1465 11,96 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Hauteville-sur-Fier Hôtavela 74141 74150 958 4,90 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Héry-sur-Alby 74142 74540 975 7,33 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Jonzier-Épagny Jonziér / Jonviér 74144 74520 798 7,16 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Juvigny Jevegni 74145 74100 639 2,71 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
La Balme-de-Sillingy La Bârma-de-Felingi / La Barma-d’Flinghy 74026 74330 5037 16,51 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
La Balme-de-Thuy 74027 74230 462 17,79 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
La Baume 74030 74430 309 16,91 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
La Chapelle-d’Abondance 74058 74360 911 37,85 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
La Chapelle-Rambaud 74059 74800 256 4,27 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
La Chapelle-Saint-Maurice 74060 74410 119 6,48 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
La Clusaz La Cllusa / La Clusa 74080 74220 1734 40,62 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
La Côte-d’Arbroz 74091 74110 339 12,24 Évian-les-Bains
Taninges
Bonneville Haut-Chablais
La Forclaz La Forclla / La Forcla 74129 74200 233 4,04 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
La Muraz 74193 74560 1063 14,38 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
La Rivière-Enverse 74223 74440 468 7,98 Cluses
Taninges
Bonneville Montagnes du Giffre
La Roche-sur-Foron La Roche 74224 74800 11.339 17,94 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
La Tour La Tor / La Tœr 74284 74250 1275 7,73 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
La Vernaz La Vèrna 74295 74200 337 7,78 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Larringes Larrinjo / Lârrinjo 74146 74500 1424 8,07 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Lathuile 74147 74210 1016 8,76 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Le Biot Le Biôl 74034 74430 572 13,18 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Le Bouchet-Mont-Charvin 74045 74230 242 18,52 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Le Grand-Bornand 74136 74450 2118 61,42 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Le Reposoir 74221 74950 522 37,36 Cluses
Scionzier
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Le Sappey 74259 74350 409 13,72 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Les Clefs 74079 74230 659 18,47 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Les Contamines-Montjoie 74085 74170 1167 43,55 Le Mont-Blanc
Saint-Gervais-les-Bains
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Les Gets Los Jèts 74134 74260 1239 29,98 Évian-les-Bains
Taninges
Bonneville Haut-Chablais
Les Houches 74143 74310 2943 43,07 Le Mont-Blanc
Chamonix-Mont-Blanc
Bonneville Vallée de Chamonix-Mont-Blanc
Les Villards-sur-Thônes 74302 74230 1068 13,32 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Leschaux 74148 74320 274 12,52 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Loisin Luèsin 74150 74140 1551 7,86 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Lornay Lornê 74151 74150 560 9,65 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Lovagny 74152 74330 1286 5,55 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Lucinges 74153 74380 1625 7,69 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Lugrin 74154 74500 2435 13,22 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Lullin Lelyin 74155 74470 799 13,25 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Lully Lelyi 74156 74890 701 4,86 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Lyaud 74157 74200 1729 9,17 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Machilly Machelyi 74158 74140 1086 5,76 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Magland 74159 74300 3279 40,32 Sallanches
Cluses
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Manigod Manegôd 74160 74230 1004 44,12 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Marcellaz 74162 74250 1018 4,17 Bonneville
Bonneville
Bonneville Quatre Rivières
Marcellaz-Albanais 74161 74150 1906 14,54 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Margencel Margencér 74163 74200 2145 7,38 Sciez
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Marignier Mâregniér 74164 74970 6445 19,97 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Marigny-Saint-Marcel Maregni 74165 74150 685 7,35 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Marin Marin 74166 74200 1789 5,13 Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Marlioz 74168 74270 1012 8,12 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Marnaz 74169 74460 5521 9,02 Cluses
Scionzier
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Massingy Massingi 74170 74150 875 12,34 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Massongy Massongi / Marsongi 74171 74140 1494 9,81 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Maxilly-sur-Léman 74172 74500 1414 4,03 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Megève Megéva 74173 74120 3036 44,11 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Mégevette Megèveta 74174 74490 581 21,66 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Meillerie Mèlyeria 74175 74500 317 3,91 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Menthonnex-en-Bornes Mentonè / Mentonèx 74177 74350 1076 8,48 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Menthonnex-sous-Clermont Mentonè / Mentonèx 74178 74270 715 10,14 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Menthon-Saint-Bernard Menton 74176 74290 1889 4,51 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Mésigny Mèsegni 74179 74330 753 6,73 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Messery Mèsseri 74180 74140 2134 9,22 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Mieussy Miôci / Miœci 74183 74440 2340 44,45 Cluses
Taninges
Bonneville Montagnes du Giffre
Minzier Minziér 74184 74270 1023 8,79 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Monnetier-Mornex 74185 74560 2295 11,40 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Montagny-les-Lanches 74186 74600 705 4,38 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Montriond 74188 74110 905 24,71 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Mont-Saxonnex 74189 74130 1668 26,28 Cluses
Bonneville
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Morillon 74190 74440 662 14,51 Cluses
Samoëns
Bonneville Montagnes du Giffre
Morzine Morzena 74191 74110 2785 44,10 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Moye Moye 74192 74150 1018 23,80 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Mûres 74194 74540 784 5,23 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Musièges 74195 74270 416 2,98 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Nancy-sur-Cluses 74196 74300 460 14,22 Cluses
Scionzier
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Nangy Nangi 74197 74380 1618 4,35 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Nâves-Parmelan 74198 74370 969 5,39 Annecy-le-Vieux
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Nernier Nèrniér 74199 74140 380 1,82 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Neuvecelle 74200 74500 3048 4,00 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Neydens 74201 74160 1915 6,96 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Nonglard Nongllârd 74202 74330 654 4,12 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Novel 74203 74500 48 9,75 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Onnion Onion 74205 74490 1293 18,97 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Orcier Orciér 74206 74550 981 9,39 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Passy 74208 74190
74480
10.902 80,03 Le Mont-Blanc
Saint-Gervais-les-Bains
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Peillonnex Pèlyenèx 74209 74250 1400 6,40 Bonneville
Bonneville
Bonneville Quatre Rivières
Perrignier Peregnér 74210 74550 1845 7,85 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Pers-Jussy 74211 74930 3052 18,68 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Poisy 74213 74330 8124 11,33 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Grand Annecy
Praz-sur-Arly Le Prât 74215 74120 1228 22,64 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Présilly 74216 74160 960 8,66 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Publier 74218 74500 7148 8,92 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Quintal 74219 74600 1238 9,11 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Reignier-Ésery Regniér 74220 74930 7994 25,08 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Reyvroz Rêvro 74222 74200 510 9,82 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Rumilly Remelyi 74225 74150 15.379 16,89 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Saint-André-de-Boëge 74226 74420 542 12,60 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Saint-Blaise 74228 74350 350 2,55 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Saint-Cergues Sant-Cèrgue 74229 74140 3613 12,55 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Saint-Eusèbe Sant-Erojo 74231 74150 547 6,88 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Saint-Eustache 74232 74410 513 10,54 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Saint-Félix Sant-Felix 74233 74540 2421 6,60 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Saint-Ferréol Sant-Fèrréôl 74234 74210 867 16,79 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Saint-Germain-sur-Rhône 74235 74910 526 7,85 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Saint-Gervais-les-Bains 74236 74170 5573 63,63 Le Mont-Blanc
Saint-Gervais-les-Bains
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Saint-Gingolph Sent-Gingolf / Sent-Gingœlf 74237 74500 840 7,33 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Saint-Jean-d’Aulps Sent-Jian d’Âlp / Sant-Guèrin 74238 74430 1440 40,19 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Saint-Jean-de-Sixt Sent-Jian-de-Sixt 74239 74450 1453 12,21 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Saint-Jean-de-Tholome 74240 74250 990 12,37 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Saint-Jeoire 74241 74490 3282 22,75 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Saint-Jorioz 74242 74410 5738 21,12 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Saint-Julien-en-Genevois Sant-Jelien 74243 74160 14.258 10,59 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Saint-Laurent 74244 74800 836 10,96 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Saint-Paul-en-Chablais Sent-Pol 74249 74500 2412 14,45 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Saint-Pierre-en-Faucigny 74250 74800 6573 14,91 Bonneville
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Saint-Sigismond 74252 74300 589 7,92 Cluses
Cluses
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Saint-Sixt 74253 74800 1021 5,21 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Saint-Sylvestre Sant-Savétro 74254 74540 607 5,34 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Sales 74255 74150 1978 9,21 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Sallanches Salenches 74256 74700 16.088 65,87 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Sallenôves 74257 74270 703 3,64 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Samoëns Samouens 74258 74340 2458 97,29 Cluses
Samoëns
Bonneville Montagnes du Giffre
Savigny 74260 74520 893 10,52 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Saxel Sassèl 74261 74420 484 5,63 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Scientrier 74262 74930 1159 7,21 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Sciez Siéz / Sciéz 74263 74140 6033 20,47 Sciez
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Scionzier Scionziér 74264 74950 8683 10,62 Cluses
Scionzier
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Serraval Sarravâl / Sèrravâl 74265 74230 700 19,73 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Servoz 74266 74310 999 13,47 Le Mont-Blanc
Chamonix-Mont-Blanc
Bonneville Vallée de Chamonix-Mont-Blanc
Sévrier 74267 74320 4161 12,65 Annecy-2
Seynod
Annecy Grand Annecy
Seyssel 74269 74910 2325 16,86 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Seytroux 74271 74430 513 18,44 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Sillingy Felingi / Flinghy / Flinzhi 74272 74330 5245 14,84 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Sixt-Fer-à-Cheval Sixt 74273 74740 769 119,07 Cluses
Samoëns
Bonneville Montagnes du Giffre
Talloires-Montmin Talouères 74275 74210 1996 36,98 Faverges
Annecy-le-Vieux
Faverges
Annecy Grand Annecy
Taninges Taninjo / Tagninjo 74276 74440 3443 42,66 Cluses
Taninges
Bonneville Montagnes du Giffre
Thollon-les-Mémises Tolon 74279 74500 793 13,78 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Thônes 74280 74230 6576 52,33 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Thonon-les-Bains Tonon 74281 74200 34.756 16,21 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Thusy Tôsi 74283 74150 1101 10,74 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Thyez 74278 74300 6198 9,81 Cluses
Bonneville
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Usinens 74285 74910 402 7,63 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Vacheresse Vacherèce 74286 74360 855 31,02 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Vailly Vâlyi 74287 74470 910 18,89 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Val de Chaise Marlens 74167 74210 1363 18,70 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Valleiry 74288 74520 4697 6,95 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Vallières-sur-Fier Valiére / Valiéres 74289 74150 2503 19,14 Rumilly Annecy Rumilly Terre de Savoie
Vallorcine 74290 74660 400 44,57 Le Mont-Blanc
Chamonix-Mont-Blanc
Bonneville Vallée de Chamonix-Mont-Blanc
Vanzy Vanzi 74291 74270 329 5,57 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Vaulx Vâls / Vâlx 74292 74150 978 11,19 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Veigy-Foncenex 74293 74140 3685 12,99 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Verchaix 74294 74440 752 15,89 Cluses
Samoëns
Bonneville Montagnes du Giffre
Vers 74296 74160 893 5,91 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Versonnex Vèrzenèx 74297 74150 612 4,18 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Vétraz-Monthoux 74298 74100 8900 7,11 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Veyrier-du-Lac Vêriér 74299 74290 2251 8,21 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Villard Le Velârd / Le Velyârd 74301 74420 812 7,42 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Villaz 74303 74370 3427 15,27 Annecy-le-Vieux
Thorens-Glières
Annecy Grand Annecy
Ville-en-Sallaz 74304 74250 905 3,37 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Ville-la-Grand Vela-la-Grand 74305 74100 8802 4,49 Annemasse
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Villy-le-Bouveret 74306 74350 597 3,49 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Villy-le-Pelloux 74307 74350 938 2,97 La Roche-sur-Foron
Annecy-le-Vieux
Annecy Pays de Cruseilles
Vinzier 74308 74500 821 6,51 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Viry 74309 74580 5182 26,16 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Viuz-en-Sallaz Viuz 74311 74250 4374 20,99 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Viuz-la-Chiésaz 74310 74540 1324 13,91 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Vougy 74312 74130 1561 3,99 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Vovray-en-Bornes 74313 74350 524 6,57 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Vulbens 74314 74520 1588 12,53 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Yvoire Ivouère 74315 74140 993 3,12 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: