Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Savoie

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Savoie zellt àlla 279 Gmeina ìm Département Haute-Savoie uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abondance Abondance 74001 74360 1408 58,84 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Alby-sur-Chéran Arbi 74002 74540 2580 6,56 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Alex 74003 74290 1052 17,02 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Vallées de Thônes
Allèves 74004 74540 409 8,81 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Allinges Les Alinjos 74005 74200 4433 15,01 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Allonzier-la-Caille 74006 74350 2042 9,62 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Amancy Amanci 74007 74800 2579 8,62 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Ambilly Ambelyi 74008 74100 6302 1,25 Annemasse
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Andilly 74009 74350 870 6,07 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Annecy Èneci / Ènneci 74010 74000
74370
74600
74940
74960
126.419 66,94 Annecy-1
Annecy-2
Annecy-le-Vieux
Seynod
Annecy-Centre
Annecy-Nord-Est
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Grand Annecy
Annemasse Anemâsse 74012 74100 35.041 4,98 Annemasse
Annemasse-Nord
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Anthy-sur-Léman 74013 74200 2159 4,62 Sciez
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Arâches-la-Frasse 74014 74300 1921 37,69 Sallanches
Cluses
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Arbusigny 74015 74930 1102 12,25 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Archamps 74016 74160 2571 10,69 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Arenthon 74018 74800 1679 11,47 Bonneville
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Argonay 74019 74370 2866 5,16 Annecy-le-Vieux
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Armoy 74020 74200 1303 4,95 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Arthaz-Pont-Notre-Dame Arta 74021 74380 1513 5,96 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Ayse 74024 74130 2132 10,48 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Ballaison Balêson 74025 74140 1479 13,30 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Bassy Bassi 74029 74910 410 7,57 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Beaumont 74031 74160 2806 9,74 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Bellevaux Bèlavâl / Balavâl 74032 74470 1288 48,97 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Bernex Bèrnèx 74033 74500 1309 22,31 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Bloye 74035 74150 617 4,40 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Bluffy 74036 74290 398 3,74 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Boëge Bouèjo 74037 74420 1718 16,00 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Bogève Bogéva 74038 74250 1079 7,00 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Bonne Bona / Bonna 74040 74380 3231 8,58 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Bonnevaux 74041 74360 271 7,82 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Bonneville Bônavela 74042 74130 12.735 27,15 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Bons-en-Chablais Bons 74043 74890 5563 19,09 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Bossey 74044 74160 1001 3,88 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Boussy Bœci 74046 74150 502 5,23 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Brenthonne Brentena 74048 74890 1017 8,38 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Brizon 74049 74130 479 10,39 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Burdignin Bôrdegnin 74050 74420 606 9,87 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Cercier Cèrciér 74051 74350 667 11,46 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Cernex 74052 74350 987 12,66 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Cervens Cèrvens 74053 74550 1181 6,36 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Chainaz-les-Frasses Chènâ-les-Frasses 74054 74540 700 5,57 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Challonges Chalonjo 74055 74910 518 7,90 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chamonix-Mont-Blanc Chamônix 74056 74400 8759 116,53 Le Mont-Blanc
Chamonix-Mont-Blanc
Bonneville Vallée de Chamonix-Mont-Blanc
Champanges Champenjo 74057 74500 979 3,71 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Chapeiry Chapèri 74061 74540 772 5,76 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Charvonnex 74062 74370 1320 4,71 Annecy-le-Vieux
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Châtel Chatél 74063 74390 1246 32,19 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Châtillon-sur-Cluses 74064 74300 1271 9,18 Cluses
Cluses
Bonneville Montagnes du Giffre
Chaumont 74065 74270 481 12,38 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chavannaz 74066 74270 233 3,17 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chavanod Chavanôd 74067 74650 2594 13,36 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Chêne-en-Semine Châno-en-Semena 74068 74270 480 9,46 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chênex 74069 74520 812 5,38 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Chens-sur-Léman Chens 74070 74140 2653 10,87 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Chessenaz Chèssenâ 74071 74270 211 5,23 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Chevaline 74072 74210 199 14,16 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Chevenoz Cheveno / Chevenno 74073 74500 579 10,54 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Chevrier 74074 74520 517 5,35 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Chilly Chelyi 74075 74270 1356 18,58 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Choisy 74076 74330 1586 16,57 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Clarafond-Arcine 74077 74270 1017 16,88 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Clermont Cllârmont 74078 74270 409 6,98 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Cluses Clluses 74081 74300 17.371 10,45 Cluses
Cluses
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Collonges-sous-Salève Colonges 74082 74160 3958 6,13 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Combloux 74083 74920 2092 17,27 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Contamine-Sarzin 74086 74270 692 6,86 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Contamine-sur-Arve Contamena 74087 74130 2046 6,92 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Copponex Copônèx 74088 74350 1134 9,21 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Cordon 74089 74700 968 22,35 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Cornier 74090 74800 1304 6,78 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Cranves-Sales Cranges 74094 74380 6685 13,61 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Crempigny-Bonneguête Crempigni 74095 74150 313 5,82 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Cruseilles Croueselyes 74096 74350 4365 25,41 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Cusy Côsi 74097 74540 1853 17,43 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Cuvat 74098 74350 1302 4,72 La Roche-sur-Foron
Annecy-le-Vieux
Annecy Pays de Cruseilles
Demi-Quartier 74099 74120 912 8,90 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Desingy Desingi 74100 74270 803 18,93 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Dingy-en-Vuache 74101 74520 662 7,18 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Dingy-Saint-Clair Dingi 74102 74230 1414 34,12 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Vallées de Thônes
Domancy 74103 74700 2051 7,40 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Doussard 74104 74210 3609 20,14 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Douvaine Dovêno / Dovênno 74105 74140 5922 10,55 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Draillant Dralyent 74106 74550 811 10,41 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Droisy Drouèsi 74107 74270 162 4,55 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Duingt 74108 74410 974 4,39 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Éloise 74109 1200 832 8,95 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Entrevernes 74111 74410 217 8,31 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Epagny Metz-Tessy 74112 74330
74370
7626 12,06 Annecy-le-Vieux
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Grand Annecy
Essert-Romand 74114 74110 516 6,78 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Etaux 74116 74800 1946 13,69 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Étercy Ètèrci 74117 74150 805 4,55 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Étrembières Ètrembiéres 74118 74100 2439 5,43 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Évian-les-Bains Èvian / L’Èvian 74119 74500 9074 4,30 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Excenevex 74121 74140 1095 6,66 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Faucigny Fôcegni 74122 74130 605 4,91 Bonneville
Bonneville
Bonneville Quatre Rivières
Faverges-Seythenex Favèrges 74123 74210 7602 59,27 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Feigères Fiogiéres 74124 74160 1566 7,66 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Fessy Fèssi 74126 74890 902 8,53 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Féternes Fètèrna 74127 74500 1406 14,31 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Fillière Torens 74282 74370
74570
9179 119,41 Annecy-le-Vieux
Thorens-Glières
Annecy Grand Annecy
Fillinges Felinjo 74128 74250 3390 11,67 Bonneville
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Quatre Rivières
Franclens 74130 74910 534 5,37 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Frangy Frengi 74131 74270 2153 9,69 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Gaillard Galyârd / Gàlyârd 74133 74240 11.152 4,02 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Giez 74135 74210 548 12,65 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Glières-Val-de-Borne 74212 74130 1787 71,77 Bonneville
Faverges
Bonneville Faucigny-Glières
Groisy 74137 74570 3531 21,44 Annecy-le-Vieux
Thorens-Glières
Annecy Grand Annecy
Gruffy Grôfi 74138 74540 1590 14,44 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Habère-Lullin Âbèro d’Avâl 74139 74420 984 8,86 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Habère-Poche Âbèro d’Amont 74140 74420 1423 11,96 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Hauteville-sur-Fier Hôtavela 74141 74150 922 4,90 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Héry-sur-Alby 74142 74540 971 7,33 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Jonzier-Épagny Jonziér / Jonviér 74144 74520 777 7,16 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Juvigny Jevegni 74145 74100 645 2,71 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
La Balme-de-Sillingy La Bârma-de-Felingi / La Barma-d’Flinghy 74026 74330 5011 16,51 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
La Balme-de-Thuy 74027 74230 454 17,79 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
La Baume 74030 74430 308 16,91 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
La Chapelle-d’Abondance 74058 74360 901 37,85 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
La Chapelle-Rambaud 74059 74800 256 4,27 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
La Chapelle-Saint-Maurice 74060 74410 124 6,48 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
La Clusaz La Cllusa / La Clusa 74080 74220 1754 40,62 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
La Côte-d’Arbroz 74091 74110 327 12,24 Évian-les-Bains
Taninges
Bonneville Haut-Chablais
La Forclaz La Forclla / La Forcla 74129 74200 236 4,04 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
La Muraz 74193 74560 1058 14,38 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
La Rivière-Enverse 74223 74440 462 7,98 Cluses
Taninges
Bonneville Montagnes du Giffre
La Roche-sur-Foron La Roche 74224 74800 11.795 17,94 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
La Tour La Tor / La Tœr 74284 74250 1262 7,73 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
La Vernaz La Vèrna 74295 74200 337 7,78 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Larringes Larrinjo / Lârrinjo 74146 74500 1387 8,07 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Lathuile 74147 74210 1028 8,76 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Le Biot Le Biôl 74034 74430 570 13,18 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Le Bouchet-Mont-Charvin 74045 74230 241 18,52 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Le Grand-Bornand 74136 74450 2134 61,42 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Le Reposoir 74221 74950 515 37,36 Cluses
Scionzier
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Le Sappey 74259 74350 404 13,72 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Les Clefs 74079 74230 643 18,47 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Les Contamines-Montjoie 74085 74170 1193 43,55 Le Mont-Blanc
Saint-Gervais-les-Bains
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Les Gets Los Jèts 74134 74260 1249 29,98 Évian-les-Bains
Taninges
Bonneville Haut-Chablais
Les Houches 74143 74310 2926 43,07 Le Mont-Blanc
Chamonix-Mont-Blanc
Bonneville Vallée de Chamonix-Mont-Blanc
Les Villards-sur-Thônes 74302 74230 1058 13,32 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Leschaux 74148 74320 278 12,52 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Loisin Luèsin 74150 74140 1523 7,86 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Lornay Lornê 74151 74150 552 9,65 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Lovagny 74152 74330 1301 5,55 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Lucinges 74153 74380 1633 7,69 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Lugrin 74154 74500 2405 13,22 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Lullin Lelyin 74155 74470 806 13,25 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Lully Lelyi 74156 74890 710 4,86 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Lyaud 74157 74200 1713 9,17 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Machilly Machelyi 74158 74140 1083 5,76 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Magland 74159 74300 3299 40,32 Sallanches
Cluses
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Manigod Manegôd 74160 74230 1004 44,12 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Marcellaz 74162 74250 993 4,17 Bonneville
Bonneville
Bonneville Quatre Rivières
Marcellaz-Albanais 74161 74150 1887 14,54 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Margencel Margencér 74163 74200 2120 7,38 Sciez
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Marignier Mâregniér 74164 74970 6435 19,97 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Marigny-Saint-Marcel Maregni 74165 74150 685 7,35 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Marin Marin 74166 74200 1758 5,13 Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Marlioz 74168 74270 1005 8,12 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Marnaz 74169 74460 5447 9,02 Cluses
Scionzier
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Massingy Massingi 74170 74150 861 12,34 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Massongy Massongi / Marsongi 74171 74140 1531 9,81 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Maxilly-sur-Léman 74172 74500 1365 4,03 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Megève Megéva 74173 74120 3123 44,11 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Mégevette Megèveta 74174 74490 571 21,66 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Meillerie Mèlyeria 74175 74500 322 3,91 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Menthonnex-en-Bornes Mentonè / Mentonèx 74177 74350 1075 8,48 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Menthonnex-sous-Clermont Mentonè / Mentonèx 74178 74270 695 10,14 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Menthon-Saint-Bernard Menton 74176 74290 1893 4,51 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Mésigny Mèsegni 74179 74330 748 6,73 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Messery Mèsseri 74180 74140 2163 9,22 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Mieussy Miôci / Miœci 74183 74440 2332 44,45 Cluses
Taninges
Bonneville Montagnes du Giffre
Minzier Minziér 74184 74270 1006 8,79 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Monnetier-Mornex 74185 74560 2311 11,40 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Montagny-les-Lanches 74186 74600 702 4,38 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Montriond 74188 74110 907 24,71 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Mont-Saxonnex 74189 74130 1650 26,28 Cluses
Bonneville
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Morillon 74190 74440 647 14,51 Cluses
Samoëns
Bonneville Montagnes du Giffre
Morzine Morzena 74191 74110 2827 44,10 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Moye Moye 74192 74150 1035 23,80 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Mûres 74194 74540 730 5,23 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Musièges 74195 74270 401 2,98 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Nancy-sur-Cluses 74196 74300 445 14,22 Cluses
Scionzier
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Nangy Nangi 74197 74380 1657 4,35 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Nâves-Parmelan 74198 74370 975 5,39 Annecy-le-Vieux
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Nernier Nèrniér 74199 74140 382 1,82 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Neuvecelle 74200 74500 3019 4,00 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Neydens 74201 74160 1776 6,96 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Nonglard Nongllârd 74202 74330 644 4,12 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Novel 74203 74500 46 9,75 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Onnion Onion 74205 74490 1276 18,97 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Orcier Orciér 74206 74550 943 9,39 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Passy 74208 74190
74480
10.863 80,03 Le Mont-Blanc
Saint-Gervais-les-Bains
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Peillonnex Pèlyenèx 74209 74250 1410 6,40 Bonneville
Bonneville
Bonneville Quatre Rivières
Perrignier Peregnér 74210 74550 1839 7,85 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Pers-Jussy 74211 74930 3025 18,68 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Poisy 74213 74330 7859 11,33 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Grand Annecy
Praz-sur-Arly Le Prât 74215 74120 1247 22,64 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Présilly 74216 74160 868 8,66 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Publier 74218 74500 7072 8,92 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Quintal 74219 74600 1224 9,11 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Reignier-Ésery Regniér 74220 74930 7923 25,08 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Reyvroz Rêvro 74222 74200 513 9,82 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Rumilly Remelyi 74225 74150 15.270 16,89 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Saint-André-de-Boëge 74226 74420 546 12,60 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Saint-Blaise 74228 74350 350 2,55 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Saint-Cergues Sant-Cèrgue 74229 74140 3601 12,55 Gaillard
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Saint-Eusèbe Sant-Erojo 74231 74150 524 6,88 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Saint-Eustache 74232 74410 506 10,54 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Saint-Félix Sant-Felix 74233 74540 2400 6,60 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Saint-Ferréol Sant-Fèrréôl 74234 74210 850 16,79 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Saint-Germain-sur-Rhône 74235 74910 514 7,85 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Saint-Gervais-les-Bains 74236 74170 5556 63,63 Le Mont-Blanc
Saint-Gervais-les-Bains
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Saint-Gingolph Sent-Gingolf / Sent-Gingœlf 74237 74500 816 7,33 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Saint-Jean-d’Aulps Sent-Jian d’Âlp / Sant-Guèrin 74238 74430 1340 40,19 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Saint-Jean-de-Sixt Sent-Jian-de-Sixt 74239 74450 1444 12,21 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Saint-Jean-de-Tholome 74240 74250 978 12,37 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Saint-Jeoire 74241 74490 3246 22,75 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Saint-Jorioz 74242 74410 5726 21,12 Seynod
Seynod
Annecy Grand Annecy
Saint-Julien-en-Genevois Sant-Jelien 74243 74160 14.045 10,59 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Saint-Laurent 74244 74800 829 10,96 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Saint-Paul-en-Chablais Sent-Pol 74249 74500 2393 14,45 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Saint-Pierre-en-Faucigny 74250 74800 6389 14,91 Bonneville
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Saint-Sigismond 74252 74300 590 7,92 Cluses
Cluses
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Saint-Sixt 74253 74800 1010 5,21 La Roche-sur-Foron
La Roche-sur-Foron
Bonneville Pays Rochois
Saint-Sylvestre Sant-Savétro 74254 74540 602 5,34 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Sales 74255 74150 1930 9,21 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Sallanches Salenches 74256 74700 15.902 65,87 Sallanches
Sallanches
Bonneville Pays du Mont-Blanc
Sallenôves 74257 74270 678 3,64 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Samoëns Samouens 74258 74340 2451 97,29 Cluses
Samoëns
Bonneville Montagnes du Giffre
Savigny 74260 74520 849 10,52 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Saxel Sassèl 74261 74420 472 5,63 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Scientrier 74262 74930 1176 7,21 La Roche-sur-Foron
Reignier-Ésery
Saint-Julien-en-Genevois Arve et Salève
Sciez Siéz / Sciéz 74263 74140 5866 20,47 Sciez
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Scionzier Scionziér 74264 74950 8530 10,62 Cluses
Scionzier
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Serraval Sarravâl / Sèrravâl 74265 74230 683 19,73 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Servoz 74266 74310 957 13,47 Le Mont-Blanc
Chamonix-Mont-Blanc
Bonneville Vallée de Chamonix-Mont-Blanc
Sévrier 74267 74320 4215 12,65 Annecy-2
Seynod
Annecy Grand Annecy
Seyssel 74269 74910 2315 16,86 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Seytroux 74271 74430 500 18,44 Évian-les-Bains
Le Biot
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Sillingy Felingi / Flinghy / Flinzhi 74272 74330 5143 14,84 Annecy-1
Annecy-Nord-Ouest
Annecy Fier et Usses
Sixt-Fer-à-Cheval Sixt 74273 74740 773 119,07 Cluses
Samoëns
Bonneville Montagnes du Giffre
Talloires-Montmin Talouères 74275 74210 2013 36,98 Faverges
Annecy-le-Vieux
Faverges
Annecy Grand Annecy
Taninges Taninjo / Tagninjo 74276 74440 3406 42,66 Cluses
Taninges
Bonneville Montagnes du Giffre
Thollon-les-Mémises Tolon 74279 74500 776 13,78 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Thônes 74280 74230 6576 52,33 Faverges
Thônes
Annecy Vallées de Thônes
Thonon-les-Bains Tonon 74281 74200 35.132 16,21 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains-Ouest
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Thusy Tôsi 74283 74150 1086 10,74 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Thyez 74278 74300 6105 9,81 Cluses
Bonneville
Bonneville Cluses-Arve et Montagnes
Usinens 74285 74910 395 7,63 Saint-Julien-en-Genevois
Seyssel
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Vacheresse Vacherèce 74286 74360 831 31,02 Évian-les-Bains
Abondance
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Vailly Vâlyi 74287 74470 904 18,89 Thonon-les-Bains
Thonon-les-Bains-Est
Thonon-les-Bains Haut-Chablais
Val de Chaise Marlens 74167 74210 1354 18,70 Faverges
Faverges
Annecy Sources du Lac d’Annecy
Valleiry 74288 74520 4527 6,95 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Vallières-sur-Fier Valiére / Valiéres 74289 74150 2473 19,14 Rumilly Annecy Rumilly Terre de Savoie
Vallorcine 74290 74660 396 44,57 Le Mont-Blanc
Chamonix-Mont-Blanc
Bonneville Vallée de Chamonix-Mont-Blanc
Vanzy Vanzi 74291 74270 328 5,57 Saint-Julien-en-Genevois
Frangy
Saint-Julien-en-Genevois Usses et Rhône
Vaulx Vâls / Vâlx 74292 74150 956 11,19 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Veigy-Foncenex 74293 74140 3562 12,99 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération
Verchaix 74294 74440 737 15,89 Cluses
Samoëns
Bonneville Montagnes du Giffre
Vers 74296 74160 837 5,91 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Versonnex Vèrzenèx 74297 74150 609 4,18 Rumilly
Rumilly
Annecy Rumilly Terre de Savoie
Vétraz-Monthoux 74298 74100 8678 7,11 Gaillard
Annemasse-Sud
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Veyrier-du-Lac Vêriér 74299 74290 2279 8,21 Faverges
Annecy-le-Vieux
Annecy Grand Annecy
Villard Le Velârd / Le Velyârd 74301 74420 765 7,42 Sciez
Boëge
Thonon-les-Bains Vallée Verte
Villaz 74303 74370 3465 15,27 Annecy-le-Vieux
Thorens-Glières
Annecy Grand Annecy
Ville-en-Sallaz 74304 74250 889 3,37 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Ville-la-Grand Vela-la-Grand 74305 74100 8609 4,49 Annemasse
Annemasse-Nord
Saint-Julien-en-Genevois Annemasse-Les Voirons-Agglomération
Villy-le-Bouveret 74306 74350 602 3,49 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Villy-le-Pelloux 74307 74350 910 2,97 La Roche-sur-Foron
Annecy-le-Vieux
Annecy Pays de Cruseilles
Vinzier 74308 74500 818 6,51 Évian-les-Bains
Évian-les-Bains
Thonon-les-Bains Pays d’Evian Vallée d’Abondance
Viry 74309 74580 5072 26,16 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Viuz-en-Sallaz Viuz 74311 74250 4309 20,99 Bonneville
Saint-Jeoire
Bonneville Quatre Rivières
Viuz-la-Chiésaz 74310 74540 1332 13,91 Rumilly
Alby-sur-Chéran
Annecy Grand Annecy
Vougy 74312 74130 1532 3,99 Bonneville
Bonneville
Bonneville Faucigny-Glières
Vovray-en-Bornes 74313 74350 458 6,57 La Roche-sur-Foron
Cruseilles
Saint-Julien-en-Genevois Pays de Cruseilles
Vulbens 74314 74520 1541 12,53 Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois
Saint-Julien-en-Genevois Genevois
Yvoire Ivouère 74315 74140 981 3,12 Sciez
Douvaine
Thonon-les-Bains Thonon Agglomération

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: