Lischt vun dr Gmeina im Département Hautes-Alpes

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Hautes-Alpes zellt àlla 162 Gmeina ìm Département Hautes-Alpes uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abriès-Ristolas Abrièrs 05001 05460 382 159,31 2 Guillestre Briançon Guillestrois et Queyras
Aiguilles Agulhas 05003 05470 428 40,16 11 Guillestre
Aiguilles
Briançon Guillestrois et Queyras
Ancelle Ancela 05004 05260 910 50,66 18 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Arvieux Arvieus 05007 05350 372 72,62 5 Guillestre
Aiguilles
Briançon Guillestrois et Queyras
Aspremont Aspremont 05008 05140 350 18,52 19 Serres
Aspres-sur-Buëch
Gap Buëch-Dévoluy
Aspres-lès-Corps Aspres los Còrps 05009 05800 107 16,73 6 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Firmin
Gap Champsaur-Valgaudemar
Aspres-sur-Buëch Aspres de Buèch 05010 05140 830 42,65 19 Serres
Aspres-sur-Buëch
Gap Buëch-Dévoluy
Aubessagne Chaufaier 05039 05500
05800
705 27,51 26 Saint-Bonnet-en-Champsaur
-
Gap Champsaur-Valgaudemar
Avançon Avançon 05011 05230 401 22,57 18 Tallard
La Bâtie-Neuve
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Baratier Baratier 05012 05200 593 15,99 37 Embrun
Embrun
Gap Serre-Ponçon
Barcillonnette Barciloneta 05013 05110 143 19,51 7 Tallard
Barcillonnette
Gap Gap-Tallard-Durance
Barret-sur-Méouge Barret sus Meüja 05014 05300 220 26,72 8 Laragne-Montéglin
Ribiers
Gap Sisteronais-Buëch
Bréziers Brezièrs 05022 05190 220 30,35 7 Chorges
Chorges
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Briançon Briançon 05023 05100 11.950 28,07 426 Briançon-1
Briançon-2
Briançon-Nord
Briançon-Sud
Briançon Briançonnais
Buissard Boissard 05025 05500 206 2,92 71 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Ceillac Celhac 05026 05600 293 96,05 3 Guillestre
Guillestre
Briançon Guillestrois et Queyras
Cervières Cerviéras 05027 05100 182 109,68 2 Briançon-1
Briançon-Sud
Briançon Briançonnais
Chabestan Chabestan 05028 05400 133 12,20 11 Serres
Veynes
Gap Buëch-Dévoluy
Chabottes Chabòtas 05029 05260 828 9,96 83 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Champcella Champcelat 05031 05310 185 30,25 6 L’Argentière-la-Bessée
L’Argentière-la-Bessée
Briançon Pays des Écrins
Champoléon Champolion 05032 05260 144 98,54 1 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Orcières
Gap Champsaur-Valgaudemar
Chanousse Chanossa 05033 05700 40 20,32 2 Serres
Rosans
Gap Sisteronais-Buëch
Châteauneuf-d’Oze Chasteunòu d'Auza 05035 05400 28 26,23 1 Veynes
Veynes
Gap Buëch-Dévoluy
Châteauroux-les-Alpes Chasteurós 05036 05380 1171 92,84 13 Embrun
Embrun
Gap Serre-Ponçon
Châteauvieux Chasteuvielh 05037 05000 488 7,07 69 Tallard
Tallard
Gap Gap-Tallard-Durance
Château-Ville-Vieille Chastèu Vila Vielha 05038 05350 344 66,90 5 Guillestre
Aiguilles
Briançon Guillestrois et Queyras
Chorges Chorge 05040 05230 2891 53,34 54 Chorges
Chorges
Gap Serre-Ponçon
Crévoux Crevós 05044 05200 135 56,26 2 Embrun
Embrun
Gap Serre-Ponçon
Crots Las Cròtas 05045 05200 1052 53,84 20 Embrun
Embrun
Gap Serre-Ponçon
Dévoluy Sant Estève en Devoluí 05139 05250 990 186,37 5 Veynes
Dévoluy
Gap Buëch-Dévoluy
Embrun Ambrun 05046 05200 6174 36,39 170 Embrun
Embrun
Gap Serre-Ponçon
Éourres Eüras 05047 05300 132 26,47 5 Laragne-Montéglin
Ribiers
Gap Sisteronais-Buëch
Esparron Esparron 05049 05110 45 24,11 2 Tallard
Barcillonnette
Gap Gap-Tallard-Durance
Espinasses Espinasses 05050 05190 762 13,86 55 Chorges
Chorges
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Étoile-Saint-Cyrice Estela Sant Cirici 05051 05700 31 14,41 2 Serres
Orpierre
Gap Sisteronais-Buëch
Eygliers Aigliers 05052 05600 776 30,04 26 Guillestre
Guillestre
Briançon Guillestrois et Queyras
Forest-Saint-Julien Forest Sant Julian 05056 05260 323 6,95 46 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Fouillouse Folhosa 05057 05130 241 7,24 33 Tallard
Tallard
Gap Gap-Tallard-Durance
Freissinières Fraissiniera 05058 05310 208 88,21 2 L’Argentière-la-Bessée
L’Argentière-la-Bessée
Briançon Pays des Écrins
Furmeyer Furmeier 05060 05400 153 14,27 11 Veynes
Veynes
Gap Buëch-Dévoluy
Gap Gap 05061 05000 40.805 110,43 370 Gap-1
Gap-2
Gap-3
Gap-4
Gap-Campagne
Gap-Centre
Gap-Nord-Est
Gap-Nord-Ouest
Gap-Sud-Est
Gap-Sud-Ouest
Gap Gap-Tallard-Durance
Garde-Colombe Aiguians 05053 05300 549 34,61 16 Serres
Laragne-Montéglin
Gap Sisteronais-Buëch
Guillestre Guilhèstra 05065 05600 2314 51,29 45 Guillestre
Guillestre
Briançon Guillestrois et Queyras
Jarjayes Jarjalhas 05068 05130 435 22,67 19 Tallard
Tallard
Gap Gap-Tallard-Durance
L’Argentière-la-Bessée L'Argentièra 05006 05120 2293 64,55 36 L’Argentière-la-Bessée
L’Argentière-la-Bessée
Briançon Pays des Écrins
La Bâtie-Montsaléon La Bastia Montsaleon 05016 05700 244 15,08 16 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
La Bâtie-Neuve La Bastia Nòva 05017 05230 2506 27,99 90 Chorges
La Bâtie-Neuve
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
La Bâtie-Vieille La Bastia Vielha 05018 05000 350 9,05 39 Tallard
La Bâtie-Neuve
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
La Beaume La Bauma 05019 05140 156 29,64 5 Serres
Aspres-sur-Buëch
Gap Buëch-Dévoluy
La Chapelle-en-Valgaudémar La Chapela en Gaudemar 05064 05800 102 108,02 1 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Firmin
Gap Champsaur-Valgaudemar
La Fare-en-Champsaur La Fara de Champsaur 05054 05500 443 10,27 43 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
La Faurie La Fauria 05055 05140 322 31,44 10 Serres
Aspres-sur-Buëch
Gap Buëch-Dévoluy
La Freissinouse La Fraissinosa 05059 05000 821 8,32 99 Tallard
Gap-Campagne
Gap Gap-Tallard-Durance
La Grave La Grava 05063 05320 484 126,91 4 Briançon-1
La Grave
Briançon Briançonnais
La Haute-Beaume La Bauma Auta 05066 05140 9 7,13 1 Serres
Aspres-sur-Buëch
Gap Buëch-Dévoluy
La Motte-en-Champsaur La Mota de Champsaur 05090 05500 219 52,80 4 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
La Piarre La Piara 05102 05700 92 21,67 4 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
La Roche-de-Rame La Ròcha de Rama 05122 05310 827 40,53 20 L’Argentière-la-Bessée
L’Argentière-la-Bessée
Briançon Pays des Écrins
La Roche-des-Arnauds La Ròcha dels Arnauds 05123 05400 1514 53,75 28 Veynes
Gap-Campagne
Gap Buëch-Dévoluy
La Rochette La Rocheta 05124 05000 469 10,34 45 Chorges
La Bâtie-Neuve
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
La Salle-les-Alpes La Sala los Aups 05161 05240 1012 35,42 29 Briançon-1
Le Monêtier-les-Bains
Briançon Briançonnais
La Saulce La Sauça 05162 05110 1516 7,89 192 Tallard
Tallard
Gap Gap-Tallard-Durance
Laragne-Montéglin L'Aranha Montaiglin 05070 05300 3485 23,51 148 Laragne-Montéglin
Laragne-Montéglin
Gap Sisteronais-Buëch
Lardier-et-Valença Lardier 05071 05110 329 14,86 22 Tallard
Tallard
Gap Gap-Tallard-Durance
Laye L'Aja 05072 05500 230 10,55 22 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Lazer Lazari 05073 05300 368 21,98 17 Laragne-Montéglin
Laragne-Montéglin
Gap Sisteronais-Buëch
L’Épine L'Espina 05048 05700 193 33,47 6 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
Le Bersac Lo Bersac 05021 05700 151 8,02 19 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
Le Glaizil Lo Glaisiú 05062 05800 170 21,93 8 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Firmin
Gap Champsaur-Valgaudemar
Le Monêtier-les-Bains Lo Monastièr 05079 05220 1040 97,87 11 Briançon-1
Le Monêtier-les-Bains
Briançon Briançonnais
Le Noyer Lo Noier 05095 05500 290 21,5 13 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Le Poët Lo Poet 05103 05300 804 15,51 52 Laragne-Montéglin
Laragne-Montéglin
Gap Sisteronais-Buëch
Le Saix Lo Sais 05158 05400 102 22,15 5 Serres
Veynes
Gap Buëch-Dévoluy
Le Sauze-du-Lac Lo Sause dau Lac 05163 05160 147 8,49 17 Chorges
Savines-le-Lac
Gap Serre-Ponçon
Les Orres Los Uèris 05098 05200 575 74,79 8 Embrun
Embrun
Gap Serre-Ponçon
Les Vigneaux Los Vinhaus 05180 05120 535 15,99 33 L’Argentière-la-Bessée
L’Argentière-la-Bessée
Briançon Pays des Écrins
Lettret L'Estrech 05074 05130 177 4,20 42 Tallard
Tallard
Gap Gap-Tallard-Durance
Manteyer Manteier 05075 05400 426 25,63 17 Veynes
Gap-Campagne
Gap Buëch-Dévoluy
Méreuil Mereulh 05076 05700 82 10,61 8 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
Molines-en-Queyras Molinas en Cairàs 05077 05350 303 53,62 6 Guillestre
Aiguilles
Briançon Guillestrois et Queyras
Monêtier-Allemont Monestier Alamont 05078 05110 288 7,15 40 Laragne-Montéglin
Laragne-Montéglin
Gap Sisteronais-Buëch
Montbrand Montbrand 05080 05140 64 25,03 3 Serres
Aspres-sur-Buëch
Gap Buëch-Dévoluy
Montclus Montclus 05081 05700 60 21,25 3 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
Mont-Dauphin Montdaufin 05082 05600 154 0,58 266 Guillestre
Guillestre
Briançon Guillestrois et Queyras
Montgardin Montgardin 05084 05230 467 15,32 30 Chorges
La Bâtie-Neuve
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Montgenèvre Montginebre 05085 05100 483 40,07 12 Briançon-2
Briançon-Nord
Briançon Briançonnais
Montjay Montjai 05086 05150 104 27,00 4 Serres
Rosans
Gap Sisteronais-Buëch
Montmaur Montmaur 05087 05400 517 48,77 11 Veynes
Veynes
Gap Buëch-Dévoluy
Montrond Montrond 05089 05700 68 4,46 15 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
Moydans Moidans 05091 05150 45 10,51 4 Serres
Rosans
Gap Sisteronais-Buëch
Neffes Nefas 05092 05000 741 8,36 89 Tallard
Tallard
Gap Gap-Tallard-Durance
Névache Nevacha 05093 05100 357 191,93 2 Briançon-2
Briançon-Nord
Briançon Briançonnais
Nossage-et-Bénévent Nossatge e Benevent 05094 05700 15 4,31 3 Serres
Orpierre
Gap Sisteronais-Buëch
Orcières Orsiera 05096 05170 710 98,27 7 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Orcières
Gap Champsaur-Valgaudemar
Orpierre Aurpèira 05097 05700 352 27,57 13 Serres
Orpierre
Gap Sisteronais-Buëch
Oze Auza 05099 05400 107 12,03 9 Serres
Veynes
Gap Buëch-Dévoluy
Pelleautier Pelautier 05100 05000 700 12,81 55 Tallard
Gap-Campagne
Gap Gap-Tallard-Durance
Poligny Polinhí 05104 05500 299 13,81 22 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Prunières Prunieras 05106 05230 298 13,20 23 Chorges
Chorges
Gap Serre-Ponçon
Puy-Saint-André Puei Sant Andreu 05107 05100 465 15,37 30 Briançon-1
Briançon-Sud
Briançon Briançonnais
Puy-Saint-Eusèbe Puei Sant Eusebi 05108 05200 136 11,31 12 Chorges
Savines-le-Lac
Gap Serre-Ponçon
Puy-Saint-Pierre Puei Sant Peire 05109 05100 534 7,74 69 Briançon-1
Briançon-Sud
Briançon Briançonnais
Puy-Saint-Vincent Puei Sant Vincent 05110 05290 284 22,98 12 L’Argentière-la-Bessée
L’Argentière-la-Bessée
Briançon Pays des Écrins
Puy-Sanières Puei Sanheras 05111 05200 270 11,38 24 Chorges
Savines-le-Lac
Gap Serre-Ponçon
Rabou Rabòu 05112 05400 76 26,56 3 Veynes
Gap-Campagne
Gap Buëch-Dévoluy
Rambaud Rambaud 05113 05000 375 10,71 35 Tallard
La Bâtie-Neuve
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Réallon Realon 05114 05160 258 71,40 4 Chorges
Savines-le-Lac
Gap Serre-Ponçon
Remollon Remolon 05115 05190 441 6,45 68 Chorges
Chorges
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Réotier Reotier 05116 05600 195 22,33 9 Guillestre
Guillestre
Briançon Guillestrois et Queyras
Ribeyret Ribeiret 05117 05150 109 17,87 6 Serres
Rosans
Gap Sisteronais-Buëch
Risoul Risós 05119 05600 641 30,34 21 Guillestre
Guillestre
Briançon Guillestrois et Queyras
Rochebrune Ròchabruna 05121 05190 168 12,37 14 Chorges
Chorges
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Rosans Rosan 05126 05150 480 30,39 16 Serres
Rosans
Gap Sisteronais-Buëch
Rousset Rosset 05127 05190 179 14,38 12 Chorges
Chorges
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Saint-André-d’Embrun Sant Andreu d'Ambrun 05128 05200 646 38,63 17 Embrun
Embrun
Gap Serre-Ponçon
Saint-André-de-Rosans Sant Andreu de Rosans 05129 05150 148 36,61 4 Serres
Rosans
Gap Sisteronais-Buëch
Saint-Apollinaire Sant Apolinari 05130 05160 141 7,54 19 Chorges
Savines-le-Lac
Gap Serre-Ponçon
Saint-Auban-d’Oze Sant Auban d'Auza 05131 05400 88 13,21 7 Serres
Veynes
Gap Buëch-Dévoluy
Saint-Bonnet-en-Champsaur Sant Bonet 05132 05500 2025 15,01 135 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Saint-Chaffrey Sant Chafrei 05133 05330 1635 25,88 63 Briançon-1
Le Monêtier-les-Bains
Briançon Briançonnais
Saint-Clément-sur-Durance Sant Clamenç sus Durença 05134 05600 300 25,06 12 Guillestre
Guillestre
Briançon Guillestrois et Queyras
Saint-Crépin Sant Crespin 05136 05600 722 46,30 16 Guillestre
Guillestre
Briançon Guillestrois et Queyras
Sainte-Colombe Santa Colomba 05135 05700 56 17,18 3 Serres
Orpierre
Gap Sisteronais-Buëch
Saint-Étienne-le-Laus Sant Estève lo Laus 05140 05130 288 8,66 33 Tallard
La Bâtie-Neuve
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Saint-Firmin Sant Fermin 05142 05800 465 22,39 21 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Firmin
Gap Champsaur-Valgaudemar
Saint-Jacques-en-Valgodemard Sant Jaume en Gaudemar 05144 05800 148 15,65 9 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Firmin
Gap Champsaur-Valgaudemar
Saint-Jean-Saint-Nicolas Sant Joan Sant Nicolau 05145 05260 1019 37,17 27 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Orcières
Gap Champsaur-Valgaudemar
Saint-Julien-en-Beauchêne Sant Julian de Buechaine 05146 05140 123 59,43 2 Serres
Aspres-sur-Buëch
Gap Buëch-Dévoluy
Saint-Julien-en-Champsaur Sant Julian de Champsaur 05147 05500 358 10,04 36 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Saint-Laurent-du-Cros Sant Laurent 05148 05500 531 12,69 42 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Saint-Léger-les-Mélèzes Sant Lagier 05149 05260 344 6,76 51 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Saint-Martin-de-Queyrières Sant Martin de Cairiera 05151 05120 1127 55,52 20 L’Argentière-la-Bessée
L’Argentière-la-Bessée
Briançon Pays des Écrins
Saint-Maurice-en-Valgodemard Sant Maurici en Gaudemar 05152 05800 125 36,37 3 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Firmin
Gap Champsaur-Valgaudemar
Saint-Michel-de-Chaillol Sant Michèu 05153 05260 324 16,78 19 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Bonnet-en-Champsaur
Gap Champsaur-Valgaudemar
Saint-Pierre-Avez Sant Peire Avez 05155 05300 30 11,37 3 Laragne-Montéglin
Ribiers
Gap Sisteronais-Buëch
Saint-Pierre-d’Argençon Sant Peire d'Argençon 05154 05140 157 18,81 8 Serres
Aspres-sur-Buëch
Gap Buëch-Dévoluy
Saint-Sauveur Sant Sauvaire 05156 05200 477 24,18 20 Embrun
Embrun
Gap Serre-Ponçon
Saint-Véran Sent Veran 05157 05350 236 44,75 5 Guillestre
Aiguilles
Briançon Guillestrois et Queyras
Saléon Saleon 05159 05300 91 9,86 9 Serres
Orpierre
Gap Sisteronais-Buëch
Salérans Salerans 05160 05300 92 13,90 7 Laragne-Montéglin
Ribiers
Gap Sisteronais-Buëch
Savines-le-Lac Savina lo Lac 05164 05160 1057 25,13 42 Chorges
Savines-le-Lac
Gap Serre-Ponçon
Savournon Savornon 05165 05700 255 39,23 7 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
Serres Sèrres 05166 05700 1293 18,57 70 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
Sigottier Sigotier 05167 05700 90 25,33 4 Serres
Serres
Gap Sisteronais-Buëch
Sigoyer Sigoier 05168 05130 664 24,38 27 Tallard
Tallard
Gap Gap-Tallard-Durance
Sorbiers Sorbiers 05169 05150 36 13,93 3 Serres
Rosans
Gap Sisteronais-Buëch
Tallard Talard 05170 05130 2168 15,02 144 Tallard
Tallard
Gap Gap-Tallard-Durance
Théus Teüs 05171 05190 201 16,71 12 Chorges
Chorges
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Trescléoux Trescléus 05172 05700 317 18,68 17 Serres
Orpierre
Gap Sisteronais-Buëch
Upaix Upàis 05173 05300 450 23,26 19 Laragne-Montéglin
Laragne-Montéglin
Gap Sisteronais-Buëch
Val Buëch-Méouge Ribiers 05118 05300 1352 68,48 20 Laragne-Montéglin
Ribiers
Gap Sisteronais-Buëch
Val-des-Prés Vau dels Prats 05174 05100 655 44,77 15 Briançon-2
Briançon-Nord
Briançon Briançonnais
Valdoule Bruis 05024 05150 212 58,51 4 Serres
Rosans
Gap Sisteronais-Buëch
Vallouise-Pelvoux Pelvós 05101 05290
05340
1230 144,81 8 L’Argentière-la-Bessée
L’Argentière-la-Bessée
Briançon Pays des Écrins
Valserres Vauserres 05176 05130 262 11,92 22 Tallard
La Bâtie-Neuve
Gap Serre-Ponçon Val d’Avance
Vars Vars 05177 05560 527 92,20 6 Guillestre
Guillestre
Briançon Guillestrois et Queyras
Ventavon Ventavon 05178 05300 548 42,69 13 Laragne-Montéglin
Laragne-Montéglin
Gap Sisteronais-Buëch
Veynes Vèina 05179 05400 3161 42,60 74 Veynes
Veynes
Gap Buëch-Dévoluy
Villar-d’Arêne Vilars d'Arena 05181 05480 322 77,51 4 Briançon-1
La Grave
Briançon Briançonnais
Villar-Loubière Vilard Lobiera 05182 05800 40 22,63 2 Saint-Bonnet-en-Champsaur
Saint-Firmin
Gap Champsaur-Valgaudemar
Villar-Saint-Pancrace Vilard Sant Pancraci 05183 05100 1471 42,53 35 Briançon-1
Briançon-Sud
Briançon Briançonnais
Vitrolles Vitròla 05184 05110 205 14,62 14 Tallard
Barcillonnette
Gap Gap-Tallard-Durance

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: