Lischt vun dr Gmeina im Département Loire-Atlantique

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Loire-Atlantique zellt àlla 207 Gmeina ìm Département Loire-Atlantique uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abbaretz 44001 44170 2068 61,76 33 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Aigrefeuille-sur-Maine 44002 44140 3763 14,58 258 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Ancenis-Saint-Géréon 44003 44150 10.595 27,58 384 Ancenis Châteaubriant-Ancenis Pays d’Ancenis
Assérac 44006 44410 1797 32,91 55 Guérande
Herbignac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Avessac 44007 44460 2501 76,49 33 Pontchâteau
Saint-Nicolas-de-Redon
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Basse-Goulaine 44009 44115 8867 13,74 645 Saint-Sébastien-sur-Loire
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Batz-sur-Mer 44010 44740 2947 9,27 318 La Baule-Escoublac
Le Croisic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Besné 44013 44160 2999 17,54 171 Saint-Nazaire-2
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Blain 44015 44130 9687 101,72 95 Blain
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Région de Blain
Bouaye 44018 44830 7620 13,83 551 Rezé-1
Bouaye
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Bouée 44019 44260 956 21,34 45 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Bouguenais 44020 44340 19.049 31,50 605 Rezé-1
Rezé
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Boussay 44022 44190 2632 26,45 100 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Bouvron 44023 44130 3141 47,63 66 Blain
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Région de Blain
Brains 44024 44830 2790 15,31 182 Rezé-1
Bouaye
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Campbon 44025 44750 4018 49,82 81 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Carquefou 44026 44470 19.384 43,42 446 Carquefou
Carquefou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Casson 44027 44390 2217 16,15 137 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Châteaubriant 44036 44110 11.854 33,62 353 Châteaubriant
Châteaubriant
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Château-Thébaud 44037 44690 3007 17,64 170 Vertou
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Chaumes-en-Retz 44005 44680 6691 76,55 87 Machecoul
Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Chauvé 44038 44320 2814 40,98 69 Pornic
Saint-Père-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Cheix-en-Retz 44039 44640 1047 8,34 126 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz
Clisson 44043 44190 7035 11,30 623 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Conquereuil 44044 44290 1109 32,87 34 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Corcoué-sur-Logne 44156 44650 2873 50,39 57 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Legé
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Cordemais 44045 44360 3692 37,15 99 Blain
Saint-Étienne-de-Montluc
Nantes
Nantes
Estuaire et Sillon
Corsept 44046 44560 2684 23,62 114 Saint-Brevin-les-Pins
Paimbœuf
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Couëron 44047 44220 20.900 44,03 475 Saint-Herblain-1
Saint-Étienne-de-Montluc
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Couffé 44048 44521 2543 39,97 64 Ancenis
Ligné
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Crossac 44050 44160 2926 25,85 113 Pontchâteau
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Derval 44051 44590 3488 63,51 55 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Divatte-sur-Loire 44029 44450 6713 33,90 198 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Donges 44052 44480 7852 59,90 131 Saint-Nazaire-2
Montoir-de-Bretagne
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Drefféac 44053 44530 2188 14,16 155 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Erbray 44054 44110 2983 58,18 51 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Fay-de-Bretagne 44056 44130 3601 64,81 56 La Chapelle-sur-Erdre
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Fégréac 44057 44460 2447 44,18 55 Pontchâteau
Saint-Nicolas-de-Redon
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Fercé 44058 44660 483 22,04 22 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Frossay 44061 44320 3227 57,22 56 Saint-Brevin-les-Pins
Saint-Père-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Geneston 44223 44140 3638 8,04 452 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Gétigné 44063 44190 3621 23,97 151 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Gorges 44064 44190 4543 15,77 288 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Grand-Auverné 44065 44520 772 34,40 22 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Grandchamps-des-Fontaines 44066 44119 5841 33,87 172 La Chapelle-sur-Erdre
La Chapelle-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Nantes
Erdre et Gesvres
Guémené-Penfao 44067 44290 5215 105,51 49 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Guenrouet 44068 44530 3335 69,90 48 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Guérande 44069 44350 16.186 81,44 199 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Haute-Goulaine 44071 44115 5755 20,59 280 Saint-Sébastien-sur-Loire
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Herbignac 44072 44410 6719 71,43 94 Guérande
Herbignac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Héric 44073 44810 5930 73,93 80 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Indre 44074 44610 3915 4,72 829 Saint-Herblain-1
Saint-Herblain-Ouest-Indre
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Issé 44075 44520 1853 38,66 48 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Jans 44076 44170 1342 33,21 40 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Joué-sur-Erdre 44077 44440 2434 54,53 45 Nort-sur-Erdre
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Juigné-des-Moutiers 44078 44670 351 24,65 14 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
La Baule-Escoublac 44055 44500 15.455 22,19 696 La Baule-Escoublac
La Baule-Escoublac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
La Bernerie-en-Retz 44012 44760 2944 6,08 484 Pornic
Bourgneuf-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
La Boissière-du-Doré 44016 44430 1040 9,41 111 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
La Chapelle-des-Marais 44030 44410 4109 18,05 228 Guérande
Herbignac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
La Chapelle-Glain 44031 44670 816 34,50 24 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
La Chapelle-Heulin 44032 44330 3265 13,47 242 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
La Chapelle-Launay 44033 44260 2983 24,82 120 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
La Chapelle-sur-Erdre 44035 44240 19.348 33,42 579 La Chapelle-sur-Erdre
La Chapelle-sur-Erdre
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
La Chevallerais 44221 44810 1556 10,23 152 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Région de Blain
La Chevrolière 44041 44118 5490 32,56 169 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
La Grigonnais 44224 44170 1657 21,22 78 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
La Haie-Fouassière 44070 44690 4648 11,81 394 Vertou
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
La Limouzinière 44083 44310 2401 29,54 81 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
La Marne 44090 44270 1479 17,80 83 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
La Meilleraye-de-Bretagne 44095 44520 1512 27,63 55 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
La Montagne 44101 44620 6215 3,64 1707 Saint-Brevin-les-Pins
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
La Plaine-sur-Mer 44126 44770 4164 16,39 254 Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
La Planche 44127 44140 2610 24,42 107 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
La Regrippière 44140 44330 1525 18,17 84 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
La Remaudière 44141 44430 1284 12,98 99 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
La Roche-Blanche 44222 44522 1187 14,82 80 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
La Turballe 44211 44420 4502 18,53 243 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Lavau-sur-Loire 44080 44260 766 16,22 47 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Le Bignon 44014 44140 3718 27,54 135 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Le Cellier 44028 44850 3698 35,99 103 Nort-sur-Erdre
Ligné
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Le Croisic 44049 44490 4066 4,50 904 La Baule-Escoublac
Le Croisic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Le Gâvre 44062 44130 1781 53,58 33 Blain
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Région de Blain
Le Landreau 44079 44430 2977 23,98 124 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Le Loroux-Bottereau 44084 44430 8126 45,31 179 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Le Pallet 44117 44330 3236 11,75 275 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Le Pellerin 44120 44640 5050 30,65 165 Saint-Brevin-les-Pins
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Le Pin 44124 44540 770 24,95 31 Ancenis
Saint-Mars-la-Jaille
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Le Pouliguen 44135 44510 4410 4,39 1005 La Baule-Escoublac
Le Croisic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Le Temple-de-Bretagne 44203 44360 1928 1,72 1121 Blain
Saint-Étienne-de-Montluc
Nantes
Nantes
Estuaire et Sillon
Legé 44081 44650 4493 63,32 71 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Legé
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Les Moutiers-en-Retz 44106 44580 1576 9,57 165 Pornic
Bourgneuf-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Les Sorinières 44198 44840 8216 13,02 631 Vertou
Vertou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Les Touches 44205 44390 2488 35,15 71 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Ligné 44082 44850 5143 45,41 113 Nort-sur-Erdre
Ligné
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Loireauxence 44213 44370 7540 118,28 64 Ancenis
Varades
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Louisfert 44085 44110 1020 18,16 56 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Lusanger 44086 44590 1035 35,38 29 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Machecoul-Saint-Même 44087 44270 7393 84,89 87 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Maisdon-sur-Sèvre 44088 44690 2908 17,45 167 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Malville 44089 44260 3429 31,24 110 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Marsac-sur-Don 44091 44170 1499 27,68 54 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Massérac 44092 44290 691 18,78 37 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Mauves-sur-Loire 44094 44470 3208 14,75 217 Carquefou
Carquefou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Mésanger 44096 44522 4686 49,75 94 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Mesquer 44097 44420 1938 16,72 116 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Missillac 44098 44780 5271 59,55 89 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Moisdon-la-Rivière 44099 44520 1960 50,43 39 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Monnières 44100 44690 2179 9,78 223 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Montbert 44102 44140 3097 28,24 110 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Montoir-de-Bretagne 44103 44550 7079 36,79 192 Saint-Nazaire-2
Montoir-de-Bretagne
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Montrelais 44104 44370 859 13,73 63 Ancenis
Varades
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Mouais 44105 44590 384 9,93 39 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Mouzeil 44107 44850 1874 18,87 99 Nort-sur-Erdre
Ligné
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Mouzillon 44108 44330 2810 16,50 170 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Nantes 44109 44000
44100
44200
44300
306.694 65,19 4705 Nantes-1
Nantes-2
Nantes-3
Nantes-4
Nantes-5
Nantes-6
Nantes-7
Nantes-1
Nantes-2
Nantes-3
Nantes-4
Nantes-5
Nantes-6
Nantes-7
Nantes-8
Nantes-9
Nantes-10
Nantes-11
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Nort-sur-Erdre 44110 44390 8651 66,56 130 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Notre-Dame-des-Landes 44111 44130 2144 37,40 57 Nort-sur-Erdre
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Noyal-sur-Brutz 44112 44110 592 7,71 77 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Nozay 44113 44170 4130 57,70 72 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Orvault 44114 44700 25.931 27,67 937 Saint-Herblain-2
Orvault
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Oudon 44115 44521 3763 22,12 170 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Paimbœuf 44116 44560 3144 2,00 1572 Saint-Brevin-les-Pins
Paimbœuf
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Pannecé 44118 44440 1342 30,59 44 Ancenis
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Paulx 44119 44270 1978 35,92 55 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Petit-Auverné 44121 44670 429 22,53 19 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Petit-Mars 44122 44390 3605 25,97 139 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Pierric 44123 44290 983 27,30 36 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Piriac-sur-Mer 44125 44420 2261 12,37 183 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Plessé 44128 44630 5241 104,38 50 Pontchâteau
Saint-Nicolas-de-Redon
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Pontchâteau 44129 44160 10.666 55,79 191 Pontchâteau
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Pont-Saint-Martin 44130 44860 5877 21,88 269 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Bouaye
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Pornic 44131 44210 14.703 94,20 156 Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Pornichet 44132 44380 10.676 12,67 843 La Baule-Escoublac
La Baule-Escoublac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Port-Saint-Père 44133 44710 2910 32,57 89 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz
Pouillé-les-Côteaux 44134 44522 1025 11,72 87 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Préfailles 44136 44770 1223 4,88 251 Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Prinquiau 44137 44260 3476 22,82 152 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Puceul 44138 44390 1119 20,09 56 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Quilly 44139 44750 1379 17,67 78 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Remouillé 44142 44140 1899 21,38 89 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Rezé 44143 44400 40.368 13,78 2929 Rezé-1
Rezé-2
Bouaye
Rezé
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Riaillé 44144 44440 2319 50,02 46 Nort-sur-Erdre
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Rouans 44145 44640 2913 37,73 77 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz
Rougé 44146 44660 2237 56,32 40 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Ruffigné 44148 44660 708 33,63 21 Châteaubriant
Châteaubriant
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Saffré 44149 44390 3860 57,46 67 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Saint-Aignan-Grandlieu 44150 44860 3912 17,94 218 Rezé-1
Bouaye
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-André-des-Eaux 44151 44117 6355 24,71 257 La Baule-Escoublac
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Saint-Aubin-des-Châteaux 44153 44110 1777 47,56 37 Châteaubriant
Châteaubriant
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Saint-Brevin-les-Pins 44154 44250 13.778 19,29 714 Saint-Brevin-les-Pins
Paimbœuf
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Saint-Colomban 44155 44310 3333 35,72 93 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Sainte-Anne-sur-Brivet 44152 44160 2984 25,99 115 Pontchâteau
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Sainte-Luce-sur-Loire 44172 44980 15.247 11,45 1332 Carquefou
Carquefou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Sainte-Pazanne 44186 44680 6659 41,56 160 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz
Sainte-Reine-de-Bretagne 44189 44160 2353 19,73 119 Pontchâteau
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Étienne-de-Mer-Morte 44157 44270 1715 27,33 63 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Saint-Étienne-de-Montluc 44158 44360 6952 57,57 121 Blain
Saint-Étienne-de-Montluc
Nantes
Nantes
Estuaire et Sillon
Saint-Fiacre-sur-Maine 44159 44690 1186 5,97 199 Vertou
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Saint-Gildas-des-Bois 44161 44530 3776 33,42 113 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Herblain 44162 44800 46.603 30,02 1552 Saint-Herblain-1
Saint-Herblain-2
Saint-Herblain-Est
Saint-Herblain-Ouest-Indre
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-Hilaire-de-Chaléons 44164 44680 2265 34,98 65 Machecoul
Bourgneuf-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Saint-Hilaire-de-Clisson 44165 44190 2268 18,43 123 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Saint-Jean-de-Boiseau 44166 44640 5692 11,40 499 Saint-Brevin-les-Pins
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-Joachim 44168 44720 3983 86,22 46 Guérande
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Saint-Julien-de-Concelles 44169 44450 6888 31,74 217 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Saint-Julien-de-Vouvantes 44170 44670 973 25,60 38 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Saint-Léger-les-Vignes 44171 44710 1776 6,49 274 Rezé-1
Bouaye
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-Lumine-de-Clisson 44173 44190 2109 18,26 115 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Saint-Lumine-de-Coutais 44174 44310 2128 17,64 121 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Saint-Lyphard 44175 44410 4699 24,63 191 Guérande
Herbignac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Saint-Malo-de-Guersac 44176 44550 3175 14,62 217 Saint-Nazaire-2
Montoir-de-Bretagne
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Saint-Mars-de-Coutais 44178 44680 2630 34,67 76 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Saint-Mars-du-Désert 44179 44850 4787 30,46 157 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Saint-Mars-la-Jaille 44180 44540 6589 20,06 328 Ancenis
Saint-Mars-la-Jaille
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Saint-Michel-Chef-Chef 44182 44730 4813 25,12 192 Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Saint-Molf 44183 44350 2560 22,82 112 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Saint-Nazaire 44184 44600 69.719 46,79 1490 Saint-Nazaire-1
Saint-Nazaire-2
Saint-Nazaire-Centre
Saint-Nazaire-Est
Saint-Nazaire-Ouest
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Saint-Nicolas-de-Redon 44185 44460 3164 22,32 142 Pontchâteau
Saint-Nicolas-de-Redon
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Saint-Père-en-Retz 44187 44320 4553 62,72 73 Saint-Brevin-les-Pins
Saint-Père-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu 44188 44310 8851 58,81 151 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Saint-Sébastien-sur-Loire 44190 44230 26.872 11,66 2305 Saint-Sébastien-sur-Loire
Nantes-10
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-Viaud 44192 44320 2457 32,63 75 Saint-Brevin-les-Pins
Saint-Père-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Saint-Vincent-des-Landes 44193 44590 1521 33,70 45 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Sautron 44194 44880 7915 17,28 458 Saint-Herblain-1
Orvault
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Savenay 44195 44260 8448 26,00 325 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Sévérac 44196 44530 1628 22,41 73 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Sion-les-Mines 44197 44590 1598 54,71 29 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Soudan 44199 44110 2000 53,82 37 Châteaubriant
Châteaubriant
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Soulvache 44200 44660 351 11,27 31 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Sucé-sur-Erdre 44201 44240 6958 41,33 168 La Chapelle-sur-Erdre
La Chapelle-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Nantes
Erdre et Gesvres
Teillé 44202 44440 1785 28,55 63 Nort-sur-Erdre
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Thouaré-sur-Loire 44204 44470 9778 12,76 766 Carquefou
Carquefou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Touvois 44206 44650 1794 39,21 46 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Legé
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Trans-sur-Erdre 44207 44440 1065 22,56 47 Nort-sur-Erdre
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Treffieux 44208 44170 862 19,12 45 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Treillières 44209 44119 8978 29,05 309 La Chapelle-sur-Erdre
La Chapelle-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Nantes
Erdre et Gesvres
Trignac 44210 44570 7871 14,38 547 Saint-Nazaire-2
Montoir-de-Bretagne
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Vair-sur-Loire 44163 44152 4624 51,73 89 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Vallet 44212 44330 8953 58,96 152 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Saint-Mars-la-Jaille 44180 44540
49440
6589 189,21 35 Vallet
-
Châteaubriant-Ancenis
-
Pays d’Ancenis
Vay 44214 44170 2060 36,13 57 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Vertou 44215 44120 23.581 35,68 661 Vertou
Vertou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Vieillevigne 44216 44116 3961 51,76 77 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Vigneux-de-Bretagne 44217 44360 5923 54,68 108 La Chapelle-sur-Erdre
Saint-Étienne-de-Montluc
Châteaubriant-Ancenis
Nantes
Erdre et Gesvres
Villeneuve-en-Retz 44021 44580 4931 73,68 67 Machecoul
Bourgneuf-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Retz Atlantique
Villepot 44218 44110 662 20,59 32 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Vue 44220 44640 1648 19,51 84 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2016: