Lischt vun dr Gmeina im Département Corrèze

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Corrèze zellt àlla 280 Gmeina ìm Département Corrèze uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Affieux A Fio 19001 19260 364 30,19 12 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Aix Ais 19002 19200 389 48,02 8 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Albignac Albinhac 19003 19190 254 9,74 26 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Albussac Albuçac 19004 19380 722 36,26 20 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Allassac Alaçac 19005 19240 3903 39,01 100 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Alleyrat Alairac 19006 19200 95 14,76 6 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Altillac Altilhac 19007 19120 867 25,23 34 Argentat
Mercœur
Brive-la-Gaillarde
Tulle
Midi Corrézien
Ambrugeat Ambrujac 19008 19250 201 29,57 7 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Argentat-sur-Dordogne Argentat 19010 19400 3083 29,57 104 Argentat
Sainte-Fortunade
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Arnac-Pompadour Arnac e Pompador 19011 19230 1129 15,09 75 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Astaillac Astalhac 19012 19120 232 7,35 32 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Aubazines Obasina 19013 19190 911 14,10 65 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Auriac Auriac 19014 19220 231 34,89 7 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Ayen Aient 19015 19310 721 13,16 55 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Bar Bar 19016 19800 311 20,82 15 Naves
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Bassignac-le-Bas Bassinhac de Debàs 19017 19430 92 12,29 7 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Bassignac-le-Haut Bassinhac de Dessús 19018 19220 189 18,37 10 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Beaulieu-sur-Dordogne Bel Luec 19019 19120 1320 16,89 78 Midi Corrézien Brive-la-Gaillarde Midi Corrézien
Beaumont Beu Mont 19020 19390 116 10,90 11 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Bellechassagne Belachassanha 19021 19290 87 13,34 7 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Benayes Benaias 19022 19510 231 23,12 10 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Beynat Beinat 19023 19190 1272 34,84 37 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Beyssac Baissac 19024 19230 623 21,34 29 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Beyssenac Baissenac 19025 19230 372 18,30 20 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Bilhac Bilhac 19026 19120 229 6,99 33 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Bonnefond Bonafont 19027 19170 112 45,06 2 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Bort-les-Orgues Bòrt 19028 19110 2699 15,07 179 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Branceilles Brancelhas 19029 19500 277 11,59 24 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Brignac-la-Plaine Brenhac 19030 19310 987 18,72 53 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Brive-la-Gaillarde Briva 19031 19100 47.004 48,59 967 Brive-la-Gaillarde-1
Brive-la-Gaillarde-2
Brive-la-Gaillarde-3
Brive-la-Gaillarde-4
Brive-la-Gaillarde-Centre
Brive-la-Gaillarde-Nord-Est
Brive-la-Gaillarde-Nord-Ouest
Brive-la-Gaillarde-Sud-Est
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Bugeat Bujac 19033 19170 816 30,99 26 Plateau de Millevaches
Bugeat
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Camps-Saint-Mathurin-Léobazel Camps, Sent Maturin e Leubagel 19034 19430 240 34,08 7 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Chabrignac Chabrinhac 19035 19350 585 11,04 53 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Chamberet Chambarèt 19036 19370 1367 69,85 20 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Chamboulive Chamboliva 19037 19450 1204 46,80 26 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Chameyrat Chamairac 19038 19330 1552 18,95 82 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Champagnac-la-Noaille Champanhac la Noalha 19039 19320 239 25,47 9 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Champagnac-la-Prune Champanhac la Pruna 19040 19320 163 13,27 12 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Chanac-les-Mines Chanac 19041 19150 509 13,26 38 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Chanteix Chantau 19042 19330 601 19,47 31 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Chapelle-Spinasse Chapela Espinassa 19046 19300 116 5,89 20 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Chartrier-Ferrière Chartrier e Ferrièra 19047 19600 367 15,16 24 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Chasteaux Chastel 19049 19600 771 18,75 41 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Chauffour-sur-Vell Chauç Forn 19050 19500 422 7,19 59 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Chaumeil Chalmelh 19051 19390 155 31,70 5 Égletons
Corrèze
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Chavanac Chavanac 19052 19290 52 9,85 5 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Chaveroche Chava Ròcha 19053 19200 218 18,26 12 Plateau de Millevaches
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Chenailler-Mascheix Chanaliech Mascher 19054 19120 205 15,82 13 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Chirac-Bellevue Chirac 19055 19160 291 20,65 14 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Clergoux Clergor 19056 19320 415 16,11 26 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Collonges-la-Rouge Colonjas 19057 19500 488 14,31 34 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Combressol Combrossòl 19058 19250 348 25,43 14 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Concèze Concèsa 19059 19350 424 13,44 32 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Condat-sur-Ganaveix Condat de Ganavés 19060 19140 664 37,52 18 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Confolent-Port-Dieu Confolens 19167 19200 38 8,47 4 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Cornil Cornilh 19061 19150 1369 19,66 70 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Corrèze Corrèsa 19062 19800 1126 34,16 33 Naves
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Cosnac Cosnac 19063 19360 2984 19,98 149 Brive-la-Gaillarde-3
Brive-la-Gaillarde-Sud-Est
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Couffy-sur-Sarsonne Confin de Sarsòna 19064 19340 78 14,05 6 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Courteix Cortés 19065 19340 64 10,09 6 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Cublac Cublac 19066 19520 1674 20,18 83 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Curemonte Curamonta 19067 19500 211 8,83 24 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Dampniat Dampnhac 19068 19360 743 15,38 48 Malemort-sur-Corrèze
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Darazac Darasac 19069 19220 136 14,55 9 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Darnets Darnet 19070 19300 360 25,42 14 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Ventadour-Égletons-Monédières
Davignac Davinhac 19071 19250 213 30,14 7 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Donzenac Domzenac 19072 19270 2646 24,12 110 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Égletons Aus Gletons 19073 19300 4287 16,85 254 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Espagnac Espanhac 19075 19150 373 23,63 16 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Espartignac Espartinhac 19076 19140 440 14,03 31 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Estivals Estival 19077 19600 126 8,88 14 Saint-Pantaléon-de-Larche
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Estivaux Estivau 19078 19410 425 16,80 25 Allassac
Vigeois
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Eyburie Esburia 19079 19140 494 29,14 17 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Eygurande Eiguranda 19080 19340 683 34,37 20 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Eyrein Airent 19081 19800 497 26,39 19 Sainte-Fortunade
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Favars Favars 19082 19330 1058 11,88 89 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Feyt Fauet 19083 19340 129 19,56 7 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Forgès Faurges 19084 19380 303 10,43 29 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Gimel-les-Cascades Gimel 19085 19800 787 20,86 38 Naves
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Goulles Golas 19086 19430 327 33,40 10 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Gourdon-Murat Gordon e Murat 19087 19170 109 15,81 7 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Grandsaigne Grandsanha 19088 19300 50 19,92 3 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Gros-Chastang Gròs Chastanh 19089 19320 179 13,37 13 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Gumond Agutmont 19090 19320 96 9,87 10 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Hautefage Auta Faja 19091 19400 310 24,06 13 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Jugeals-Nazareth Jutjal e Nasareth 19093 19500 956 10,95 87 Saint-Pantaléon-de-Larche
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Juillac Julhac 19094 19350 1127 33,14 34 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
L’Église-aux-Bois L'Egleisa aus Bòscs 19074 19170 56 16,20 3 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
La Chapelle-aux-Brocs La Chapela aus Bròsts 19043 19360 420 4,99 84 Brive-la-Gaillarde-3
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
La Chapelle-aux-Saints La Chapela aus Sents 19044 19120 259 4,72 55 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
La Chapelle-Saint-Géraud La Chapèla Sent Geraud 19045 19430 201 17,59 11 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
La Roche-Canillac La Ròcha Canilhac 19174 19320 146 3,02 48 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Lacelle La Cèla 19095 19170 134 20,58 7 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Ladignac-sur-Rondelles Ladinhac 19096 19150 412 10,18 40 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Lafage-sur-Sombre La Faja 19097 19320 120 18,94 6 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Lagarde-Marc-la-Tour La Garda 19098 19150 979 28,44 34 Sainte-Fortunade Tulle Tulle Agglo
Lagleygeolle La Gleisòla 19099 19500 219 19,54 11 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Lagraulière La Grauliera 19100 19700 1104 30,75 36 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Laguenne-sur-Avalouze Las Guenas 19101 19150 1550 12,15 128 Sainte-Fortunade Tulle Tulle Agglo
Lamazière-Basse La Masiera Bassa 19102 19160 300 44,04 7 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Lamazière-Haute La Masiera Nauta 19103 19340 66 15,31 4 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Lamongerie La Monjariá 19104 19510 115 12,15 9 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Lanteuil Lantòl 19105 19190 522 22,68 23 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Lapleau La Pleu 19106 19550 388 17,76 22 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Larche L'Archa 19107 19600 1595 5,74 278 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Laroche-près-Feyt La Ròcha 19108 19340 64 17,24 4 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Lascaux Las Caums 19109 19130 212 7,26 29 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Latronche La Troncha 19110 19160 135 19,79 7 Haute-Dordogne
Lapleau
Ussel
Tulle
Haute-Corrèze Communauté
Laval-sur-Luzège La Val 19111 19550 99 16,94 6 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Le Chastang Lo Chastanh 19048 19190 371 7,87 47 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Le Jardin Lo Jardenc 19092 19300 83 12,23 7 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Le Lonzac Lo 'Lonzac 19118 19470 802 35,97 22 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Le Pescher Lo Peschier 19163 19190 285 11,32 25 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Les Angles-sur-Corrèze Los Angles 19009 19000 109 4,73 23 Naves
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Lestards Lestaurs 19112 19170 105 18,52 6 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Liginiac Liginhac 19113 19160 583 28,53 20 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Lignareix Linhares 19114 19200 164 9,38 17 Plateau de Millevaches
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Ligneyrac Linhairac 19115 19500 307 8,36 37 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Liourdres Liordres 19116 19120 250 5,91 42 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Lissac-sur-Couze Lissac 19117 19600 749 12,62 59 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Lostanges Lostanjas 19119 19500 134 9,46 14 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Louignac Lonhac 19120 19310 237 21,91 11 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Lubersac Liberçac 19121 19210 2225 57,46 39 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Madranges Madranjas 19122 19470 193 12,88 15 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Malemort Mala Mòrt 19123 19360 8012 19,65 408 Malemort-sur-Corrèze
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Mansac Mansac 19124 19520 1420 18,40 77 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Marcillac-la-Croisille Marcilhac la Crosilha 19125 19320 796 38,69 21 Égletons
La Roche-Canillac
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Marcillac-la-Croze Marcilhac la Cròsa 19126 19500 179 6,11 29 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Margerides Marjarida 19128 19200 299 11,65 26 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Masseret Mas Seren 19129 19510 682 13,50 51 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Maussac Maussac 19130 19250 435 13,78 32 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Meilhards Melhars 19131 19510 507 44,99 11 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Ménoire Menoire 19132 19190 112 6,43 17 Midi Corrézien
Argentat
Brive-la-Gaillarde
Tulle
Midi Corrézien
Mercœur Mercuer 19133 19430 248 29,94 8 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Merlines Merlinas 19134 19340 731 14,07 52 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Mestes Mestas 19135 19200 356 11,45 31 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Meymac Maismac 19136 19250 2411 87,15 28 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Meyrignac-l’Église Mairinhac 19137 19800 62 10,22 6 Naves
Corrèze
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Meyssac Maiçac 19138 19500 1283 11,59 111 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Millevaches Miuvachas 19139 19290 83 11,54 7 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Monceaux-sur-Dordogne Molceon 19140 19400 639 36,93 17 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Monestier-Merlines Monestièr e Merlinas 19141 19340 313 9,48 33 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Monestier-Port-Dieu Monestièr e Port Dieu 19142 19110 106 18,00 6 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Montaignac-Saint-Hippolyte Montanhac 19143 19300 576 20,47 28 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Montgibaud Mont Gibaud 19144 19210 241 13,99 17 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Moustier-Ventadour Mostier de Ventadorn 19145 19300 472 29,85 16 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Naves Navas 19146 19460 2325 35,93 65 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Nespouls Nespols 19147 19600 632 20,14 31 Saint-Pantaléon-de-Larche
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Neuvic Nòu Vic 19148 19160 1668 72,88 23 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Neuville Neuvila 19149 19380 190 14,29 13 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Noailhac Noalhac 19150 19500 379 13,51 28 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Noailles Noalhas 19151 19600 895 12,57 71 Saint-Pantaléon-de-Larche
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Nonards Nonars 19152 19120 454 11,10 41 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Objat Ajac 19153 19130 3652 9,57 382 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Orgnac-sur-Vézère Ornhac de Vesera 19154 19410 312 18,76 17 Allassac
Vigeois
Tulle
Brive-la-Gaillarde
Pays d’Uzerche
Orliac-de-Bar Orlhac de Bar 19155 19390 292 14,97 20 Naves
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Palazinges Palajanjas 19156 19190 148 5,25 28 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Palisse Paliça 19157 19160 227 32,89 7 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Pandrignes Pandrinhas 19158 19150 164 8,45 19 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Péret-Bel-Air Peret 19159 19300 92 15,49 6 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Ventadour-Égletons-Monédières
Pérols-sur-Vézère Peròls de Vesera 19160 19170 181 46,98 4 Plateau de Millevaches
Bugeat
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Perpezac-le-Blanc Perpesac lo Blanc 19161 19310 469 19,42 24 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Perpezac-le-Noir Perpesac lo Negre 19162 19410 1133 24,79 46 Allassac
Vigeois
Tulle
Brive-la-Gaillarde
Pays d’Uzerche
Peyrelevade Pèira Levada 19164 19290 860 66,43 13 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Peyrissac Pairiçac 19165 19260 131 5,89 22 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Pierrefitte Pèira Ficha 19166 19450 89 10,01 9 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Pradines Pradinas 19168 19170 97 19,59 5 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Puy-d’Arnac Puèg d'Arnac 19169 19120 289 12,27 24 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Queyssac-les-Vignes Caissac las Vinhas 19170 19120 198 11,13 18 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Reygade Raigadas 19171 19430 192 13,94 14 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Rilhac-Treignac Rélhac 19172 19260 110 9,42 12 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Rilhac-Xaintrie Rilhac e Santria 19173 19220 304 25,31 12 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Roche-le-Peyroux Ròcha lo Peirós 19175 19160 98 7,15 14 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Rosiers-d’Égletons Rosiers daus Gletons 19176 19300 1067 38,09 28 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Rosiers-de-Juillac Rosier de Julhac 19177 19350 185 9,85 19 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Sadroc Sadran 19178 19270 925 19,26 48 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saillac Salhac 19179 19500 208 4,25 49 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Saint-Angel Sent Angiau 19180 19200 707 47,54 15 Plateau de Millevaches
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Augustin Sent Augustin 19181 19390 424 29,31 14 Naves
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Aulaire Senta Aulària 19182 19130 799 10,79 74 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Bazile-de-Meyssac Sent Mauvire 19184 19500 132 4,47 30 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Saint-Bonnet-Elvert Sent Bonet el Vernh 19186 19380 208 18,37 11 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Bonnet-l’Enfantier Sent Bonet l'Enfantier 19188 19410 392 11,78 33 Allassac
Vigeois
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Bonnet-la-Rivière Sent Bonet la Ribèira 19187 19130 381 10,11 38 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Bonnet-les-Tours-de-Merle Sent Bonet las Tors de Merle 19189 19430 50 5,94 8 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Bonnet-près-Bort Sent Bonet prep Baurt 19190 19200 194 17,14 11 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Cernin-de-Larche Sent Sarnin de L'Archa 19191 19600 655 9,15 72 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Chamant Sench Amand 19192 19380 491 14,05 35 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Cirgues-la-Loutre Sent Cirgues la Loira 19193 19220 177 18,41 10 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Clément Sent Clement 19194 19700 1322 26,56 50 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Cyprien Sent Cibran 19195 19130 387 7,86 49 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Cyr-la-Roche Sent Cir la Ròcha 19196 19130 503 8,24 61 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Sainte-Féréole Senta Ferriòla 19202 19270 1893 35,30 54 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Sainte-Fortunade Senta Fortunada 19203 19490 1789 38,31 47 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Éloy-les-Tuileries Sent Alieg 19198 19210 104 9,13 11 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Saint-Yrieix
Sainte-Marie-Lapanouze Senta Maria la Panosa 19219 19160 63 6,63 10 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Étienne-aux-Clos Sent Estefe deus Chaus 19199 19200 227 34,78 7 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Étienne-la-Geneste Sent Estefe la Genesta 19200 19160 94 5,01 19 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Exupéry-les-Roches Sent Sepieri 19201 19200 590 37,00 16 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Fréjoux Sent Frejolh 19204 19200 293 24,93 12 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Geniez-ô-Merle Sent Genes au Merle 19205 19220 92 15,83 6 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Germain-Lavolps Sent German las Vòlps 19206 19290 87 21,89 4 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Germain-les-Vergnes Sent German las Vernhas 19207 19330 1101 19,15 57 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Hilaire-Foissac Sent Alari Foissac 19208 19550 194 36,92 5 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Saint-Hilaire-les-Courbes Sent Alari 19209 19170 153 36,36 4 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Saint-Hilaire-Luc Sent Alari al Luc 19210 19160 71 10,84 7 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Hilaire-Peyroux Sent Alari Peirós 19211 19560 966 18,89 51 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Hilaire-Taurieux Sent Alari de Taurion 19212 19400 99 8,61 11 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Jal Sent Jal 19213 19700 633 26,55 24 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Julien-aux-Bois Sent Julian al Bois 19214 19220 466 44,09 11 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Julien-le-Pèlerin Sent Julian lo Peregrin 19215 19430 132 15,40 9 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Julien-le-Vendômois Sent Julian 19216 19210 250 23,29 11 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Saint-Julien-Maumont Sent Julian Momon 19217 19500 166 6,21 27 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Saint-Martial-de-Gimel Sent Marçau de Gimel 19220 19150 488 24,04 20 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Martial-Entraygues Sent Marçau d'Entre Aigas 19221 19400 82 7,39 11 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Martin-la-Méanne Sent Martin la Mediana 19222 19320 340 27,70 12 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Martin-Sepert Sent Martin Set Pers 19223 19210 283 15,71 18 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Saint-Merd-de-Lapleau Sent Merd de la Pleu 19225 19320 183 24,50 7 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Saint-Merd-les-Oussines Sent Merd las Aussinas 19226 19170 130 42,46 3 Plateau de Millevaches
Bugeat
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Mexant Sent Maissenç 19227 19330 1309 18,64 70 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Pantaléon-de-Lapleau Sent Pantaleon de la Pléu 19228 19160 67 8,46 8 Haute-Dordogne
Lapleau
Ussel
Tulle
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Pantaléon-de-Larche Sent Pantaleon de L'Archa 19229 19600 4787 23,47 204 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Pardoux-Corbier Sent Pardós Corbier 19230 19210 417 17,44 24 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Saint-Pardoux-l’Ortigier Sent Perdòu l'Ortigier 19234 19270 480 12,98 37 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Pardoux-la-Croisille Sent Pardós la Crosilha 19231 19320 176 16,36 11 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Pardoux-le-Neuf Sent Pardos lo Nòu 19232 19200 78 10,54 7 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Pardoux-le-Vieux Sent Pardós lo Vielh 19233 19200 299 15,80 19 Plateau de Millevaches
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Paul Sent Pau 19235 19150 212 14,10 15 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Priest-de-Gimel Sent Préch 19236 19800 496 17,68 28 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Privat Sent Privat 19237 19220 1081 32,85 33 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Rémy Sent Remic 19238 19290 224 30,96 7 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Robert Sent Robèrt 19239 19310 312 6,08 51 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Salvadour Sent Salvador 19240 19700 310 19,47 16 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Setiers Sent Sestari 19241 19290 283 46,78 6 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Solve Sent Sòlve 19242 19130 461 5,84 79 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Sornin-Lavolps Sent Sarnin las Volps 19243 19230 864 15,36 56 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Saint-Sulpice-les-Bois Sent Sulpici los Bòscs 19244 19250 84 22,92 4 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Sylvain Sent Silvan 19245 19380 136 7,49 18 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Viance Sent Viànçan 19246 19240 1823 16,23 112 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Victour Sent Victor 19247 19200 181 14,79 12 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Ybard Sanch Ibarch 19248 19140 681 30,05 23 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Saint-Yrieix-le-Déjalat Sent Iries lo Desjalat 19249 19300 345 40,33 9 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Salon-la-Tour Salom 19250 19510 652 43,01 15 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Sarran Serran 19251 19800 275 26,09 11 Égletons
Corrèze
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Sarroux-Saint Julien Sarron 19252 19110 842 54,39 15 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Segonzac Segonzac 19253 19310 224 20,21 11 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Ségur-le-Château Segur lo Chasteu 19254 19230 179 9,48 19 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Saint-Yrieix
Seilhac Selhac 19255 19700 1719 25,75 67 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Sérandon Serendon 19256 19160 357 34,48 10 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Sérilhac Serelhac 19257 19190 268 12,32 22 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Servières-le-Château Serviera lo Chasteu 19258 19220 616 24,24 25 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Sexcles Sescles 19259 19430 234 25,91 9 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Sioniac Seunhac 19260 19120 229 10,60 22 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Sornac Saurnac 19261 19290 767 59,48 13 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Soudaine-Lavinadière Sodena 19262 19370 176 21,86 8 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Soudeilles Sodelhas 19263 19300 306 20,39 15 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Ventadour-Égletons-Monédières
Soursac Sorçac 19264 19550 502 42,00 12 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Haute-Corrèze Communauté
Tarnac Tàrnac 19265 19170 327 67,46 5 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Thalamy Talamin 19266 19200 96 11,84 8 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Toy-Viam Autoire Viam 19268 19170 37 9,93 4 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Treignac Tréinhac 19269 19260 1356 36,73 37 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Troche Trocha 19270 19230 560 19,79 28 Allassac
Vigeois
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Tudeils Tudel 19271 19120 245 9,39 26 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Tulle Tula 19272 19000 14.453 24,44 591 Tulle
Tulle-Campagne-Nord
Tulle-Campagne-Sud
Tulle-Urbain-Nord
Tulle-Urbain-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Turenne Torena 19273 19500 850 28,03 30 Saint-Pantaléon-de-Larche
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Ussac Ussac 19274 19270 4169 24,63 169 Malemort-sur-Corrèze
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Ussel Ussèl 19275 19200 9782 50,37 194 Ussel
Ussel-Est
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Uzerche Usercha 19276 19140 2848 23,85 119 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Valiergues Valhergas 19277 19200 145 13,13 11 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Varetz Vares 19278 19240 2407 20,38 118 Malemort-sur-Corrèze
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Vars-sur-Roseix Vars 19279 19130 375 4,26 88 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Végennes Vegena 19280 19120 176 10,11 17 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Veix Vest 19281 19260 65 22,14 3 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Veyrières Veirièras 19283 19200 72 4,10 18 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Viam Viam 19284 19170 100 29,99 3 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Vigeois Visoas 19285 19410 1202 43,25 28 Allassac
Vigeois
Tulle
Brive-la-Gaillarde
Pays d’Uzerche
Vignols Vinhòls 19286 19130 557 15,41 36 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Vitrac-sur-Montane Vitrac de Montana 19287 19800 261 27,24 10 Égletons
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Voutezac Voltesac 19288 19130 1270 22,38 57 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Yssandon Eissandon 19289 19310 684 20,17 34 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: