Lischt vun dr Gmeina im Département Dordogne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Dordogne zellt àlla 505 Gmeina ìm Département Dordogne uf.

Gmein Okzitànisch Saintongeais Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abjat-sur-Bandiat Ajac de Bandiat 24001 24300 619 27,62 22 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Agonac Agonac 24002 24460 1766 37,22 47 Trélissac
Brantôme
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Ajat Ajac d'Auba Ròcha 24004 24210 307 21,95 14 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Allas-les-Mines Alàs 24006 24220 200 7,04 28 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Allemans Alamans 24007 24600 507 18,75 27 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Alles-sur-Dordogne Alas 24005 24480 386 9,41 41 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Angoisse Engoissa 24008 24270 592 23,13 26 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Anlhiac Anlhac 24009 24160 272 11,86 23 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Annesse-et-Beaulieu Anessa e Beuluòc 24010 24430 1425 12,12 118 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Antonne-et-Trigonant Antona e Trigonant 24011 24420 1293 20,23 64 Trélissac
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Archignac Archinhac 24012 24590 369 22,90 16 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Aubas Aubàs 24014 24290 621 17,53 35 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Audrix Audrics 24015 24260 274 6,22 44 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Augignac Auginhac 24016 24300 819 22,64 36 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Auriac-du-Périgord Auriac de Perigòrd 24018 24290 391 18,63 21 Haut-Périgord Noir
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Azerat Aserat 24019 24210 438 20,05 22 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Badefols-d’Ans Badafòu d'Ans 24021 24390 398 18,34 22 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Badefols-sur-Dordogne Badafòu de Dordonha 24022 24150 211 6,06 35 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Baneuil Banuèlh 24023 24150 337 8,89 38 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Bardou Bardon 24024 24560 47 4,76 10 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Bars Barç 24025 24210 242 22,58 11 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Bassillac et Auberoche Bassilhac e Aubaròcha 24026 24330 4456 103,26 43 Haut-Périgord Noir
Isle-Manoire
Périgueux Le Grand Périgueux
Bayac Baiac 24027 24150 356 10,23 35 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Beaumontois en Périgord Bèlmontés en Perigòrd 24028 24440 1853 72,71 25 Lalinde Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Beaupouyet Beupoiet 24029 24400 509 22,63 22 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Beauregard-de-Terrasson Beuregard de Terrasson 24030 24120 690 7,97 87 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Beauregard-et-Bassac Beuregard e Bassac 24031 24140 259 12,02 22 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Beauronne Beurona 24032 24400 372 19,24 19 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Beleymas Belesmas 24034 24140 272 16,07 17 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Berbiguières Berbiguièras 24036 24220 176 5,35 33 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Bergerac Brageirac 24037 24100 26.823 56,10 478 Bergerac-1
Bergerac-2
Bergerac-1
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Bertric-Burée Bertrics e Bureia 24038 24320 430 16,73 26 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Besse Beça 24039 24550 157 16,20 10 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Beynac-et-Cazenac Bainac e Casenac 24040 24220 546 12,74 43 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Biras Biràs 24042 24310 664 19,43 34 Brantôme
Brantôme
Nontron
Périgueux
Dronne et Belle
Biron Biront 24043 24540 147 12,98 11 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Boisse Boissa 24045 24560 247 16,58 15 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Boisseuilh Boissuelh 24046 24390 120 11,90 10 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Bonneville-et-Saint-Avit-de-Fumadières Bonavila e Sent Avit de Fumadièras 24048 24230 323 7,04 46 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Borrèze Boresa 24050 24590 341 27,37 12 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Bosset Bòsc Sec 24051 24130 213 14,52 15 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Bouillac Bolhac 24052 24480 124 12,34 10 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Boulazac Isle Manoire Bolasac 24053 24750 10.725 55,95 192 Isle-Manoire Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Bouniagues Bonhagas 24054 24560 599 8,62 69 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Bourdeilles Bordelha 24055 24310 754 21,85 35 Brantôme
Brantôme
Nontron
Périgueux
Dronne et Belle
Bourg-des-Maisons Borg de Maisons 24057 24320 68 8,99 8 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Bourg-du-Bost Lo Borg dau Bòsc 24058 24600 222 7,16 31 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Bourgnac Bornhac 24059 24400 343 9,06 38 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Bourniquel Borniquèl 24060 24150 70 8,96 8 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Bourrou Borron 24061 24110 126 9,13 14 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Bouteilles-Saint-Sébastien Botelha e Sent Sebastian 24062 24320 174 13,96 12 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Bouzic Bosic 24063 24250 151 11,76 13 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Brantôme en Périgord Brantòsme 24064 24310
24460
24530
3688 133,33 28 Brantôme Nontron Dronne et Belle
Brouchaud Brochau 24066 24210 214 11,94 18 Isle-Loue-Auvézère
Thenon
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Bussac Bussac 24069 24350 398 16,84 24 Brantôme
Brantôme
Nontron
Périgueux
Dronne et Belle
Busserolles Bussairòla 24070 24360 504 32,46 16 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Bussière-Badil Bussiera Badiu 24071 24360 383 19,86 19 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Calès Calés 24073 24150 380 8,02 47 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Calviac-en-Périgord Calviac de Perigòrd 24074 24370 512 14,52 35 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Campagnac-lès-Quercy Campanhac prèp Carcin 24075 24550 315 19,67 16 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Campagne Campanha 24076 24260 389 14,40 27 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Campsegret Camp Sègret 24077 24140 391 13,83 28 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Capdrot Cap Dròt 24080 24540 489 43,72 11 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Carlux Carluç 24081 24370 630 13,31 47 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Carsac-Aillac Carsac e Alhac 24082 24200 1554 17,31 90 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Carsac-de-Gurson Carsac de Gurçon 24083 24610 185 6,91 27 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Carves Carvas 24084 24170 104 10,13 10 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Castelnaud-la-Chapelle Castelnòu e La Capèla 24086 24250 452 20,88 22 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Castels et Bézenac Castèls 24087 24220 819 23,76 34 Vallée Dordogne Sarlat-la-Canéda Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Cause-de-Clérans Cause de Clarenç 24088 24150 346 14,35 24 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Cazoulès Casolés 24089 24370 454 3,52 129 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Celles Cela 24090 24600 587 27,83 21 Ribérac
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Cénac-et-Saint-Julien Senac e Sent Julian 24091 24250 1203 19,87 61 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Chalagnac Chalanhac 24094 24380 439 14,15 31 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Chalais Chalés 24095 24800 406 18,81 22 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Champagnac-de-Belair Champanhac 24096 24530 771 18,46 42 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Champagne-et-Fontaine Champanha e Fontanas 24097 24320 371 25,04 15 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Champcevinel Champ Savineu 24098 24750 2915 17,72 165 Trélissac
Périgueux-Nord-Est
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Champniers-et-Reilhac Champs Niers e Relhac 24100 24360 453 20,40 22 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Champs-Romain Los Champs e Romenh 24101 24470 285 20,33 14 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Chancelade Chancelada 24102 24650 4257 16,23 262 Coulounieix-Chamiers
Périgueux-Ouest
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Chantérac Chantairac 24104 24190 617 18,94 33 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Chapdeuil Lo Chapduelh 24105 24320 133 7,71 17 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Chassaignes Chassanha 24114 24600 67 5,79 12 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Château-l’Évêque Lo Chasteu 24115 24460 2159 35,68 61 Trélissac
Périgueux-Nord-Est
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Châtres En Chastre 24116 24120 190 12,20 16 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Cherval Charvard 24119 24320 263 18,71 14 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Cherveix-Cubas Charvés e Cubas 24120 24390 559 14,96 37 Isle-Loue-Auvézère
Hautefort
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Chourgnac Chornhac 24121 24640 60 6,96 9 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Cladech Cladech 24122 24170 108 5,49 20 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Clermont-d’Excideuil Clarmont d'Eissiduelh 24124 24160 234 9,99 23 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Clermont-de-Beauregard Clarmont de Beuregard 24123 24140 112 6,24 18 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Colombier Colombièr 24126 24560 263 7,03 37 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Coly-Saint-Amand Sench Amand de Còli 24364 24120
24290
579 34,41 17 Vallée de l’Homme Sarlat-la-Canéda Vallée de l’Homme
Comberanche-et-Épeluche Combairancha e Espelucha 24128 24600 167 3,93 42 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Condat-sur-Trincou Condat de Trincor 24129 24530 480 16,54 29 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Condat-sur-Vézère Condat de Vesera 24130 24570 881 16,64 53 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Conne-de-Labarde Còmna de La Barda 24132 24560 250 10,05 25 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Connezac Conasac 24131 24300 73 5,78 13 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Corgnac-sur-l’Isle Cornhac d'Eila 24134 24800 833 20,61 40 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Cornille Cornilha 24135 24750 680 13,04 52 Trélissac
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Coubjours Cojors 24136 24390 123 9,55 13 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Coulaures Coulòures 24137 24420 722 28,87 25 Isle-Loue-Auvézère
Savignac-les-Églises
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Coulounieix-Chamiers Colonhés e Champs Niers 24138 24660 7458 21,70 344 Coulounieix-Chamiers
Périgueux-Ouest
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Coursac Corsac 24139 24430 2180 24,65 88 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Cours-de-Pile Cors de Pilas 24140 24520 1556 10,81 144 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Coutures Coturas 24141 24320 184 8,53 22 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Coux et Bigaroque-Mouzens Lo Cos, Bigaròca e Mosens 24142 24220 1225 27,47 45 Vallée Dordogne Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Couze-et-Saint-Front Cosa e Sent Front 24143 24150 719 8,19 88 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Creyssac Creissac 24144 24350 97 4,56 21 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Creysse Creissa 24145 24100 1748 11,02 159 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Creyssensac-et-Pissot Creissensac e Pissòt 24146 24380 259 8,62 30 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Cubjac-Auvézère-Val d’Ans Cujac Auvesera Vau d'Ans 24147 24640 1087 39,56 27 Isle-Loue-Auvézère Nontron Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Cunèges Cunèja 24148 24240 289 5,98 48 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Daglan Daglan 24150 24250 533 19,96 27 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Doissat Doissac 24151 24170 104 15,30 7 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Domme Doma 24152 24250 910 24,91 37 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Douchapt Dochac 24154 24350 356 8,68 41 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Douville Dovila 24155 24140 459 19,91 23 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Douzillac Dosilhac 24157 24190 796 17,17 46 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Dussac Dussac 24158 24270 399 20,26 20 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Échourgnac Eschornhac 24159 24410 392 34,88 11 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Église-Neuve-d’Issac Gleisa Nueva d'Eissac 24161 24400 134 16,67 8 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Église-Neuve-de-Vergt Gleisa Nueva de Vern 24160 24380 557 7,43 75 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Escoire Escoira 24162 24420 415 3,94 105 Trélissac
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Étouars Estoars 24163 24360 158 7,83 20 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Excideuil Eissiduelh 24164 24160 1172 5,02 233 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Eygurande-et-Gardedeuil Eiguranda e Gardadelh 24165 24700 410 35,62 12 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Eymet Aimet 24167 24500 2614 31,25 84 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Eyraud-Crempse-Maurens Maurencs 24259 24130
24140
1588 50,51 31 Périgord Central Périgueux Isle et Crempse en Périgord
Eyzerac Aiserac 24171 24800 558 11,03 51 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Fanlac Fanlac 24174 24290 139 14,37 10 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Faurilles Faurilhas 24176 24560 37 4,30 9 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Faux Faus 24177 24560 639 16,07 40 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Firbeix Firbes 24180 24450 312 22,66 14 Thiviers
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Fleurac Flurac 24183 24580 263 22,18 12 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Florimont-Gaumier Florimont e Gaumièr 24184 24250 145 9,05 16 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Fonroque Font Ròca 24186 24500 329 9,00 37 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Fossemagne Fòssa Manha 24188 24210 539 21,88 25 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Fougueyrolles Faugairòlas 24189 33220 463 11,45 40 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Fouleix Folés 24190 24380 256 10,94 23 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Fraisse Fraisse 24191 24130 174 21,50 8 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Gabillou Gabilhon 24192 24210 93 7,91 12 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Gageac-et-Rouillac Gajac e Rolhàs 24193 24240 469 13,99 34 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Gardonne Gardona 24194 24680 1613 8,26 195 Pays de la Force
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Gaugeac Gaujac 24195 24540 109 10,17 11 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Génis Janiç 24196 24160 488 25,92 19 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Ginestet Ginestet 24197 24130 727 13,06 56 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Gout-Rossignol Gots e Rossinhòu 24199 24320 374 24,91 15 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Grand-Brassac Brassac 24200 24350 539 31,74 17 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Granges-d’Ans Granges d'Ans 24202 24390 149 11,81 13 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Grignols Granhòu 24205 24110 671 20,41 33 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Grives Grivas 24206 24170 110 8,12 14 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Groléjac Graulejac 24207 24250 655 12,28 53 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Grun-Bordas Grunh e Bòrdas 24208 24380 235 12,28 19 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Hautefaye Autafaia 24209 24300 138 12,47 11 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Hautefort Autafòrt 24210 24390 894 25,68 35 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Issac Eissac 24211 24400 440 23,32 19 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Issigeac Sijac 24212 24560 749 9,16 82 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Jaure Jaure 24213 24140 170 7,54 23 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Javerlhac-et-la-Chapelle-Saint-Robert Javerlhac e La Chapela Sent Robert 24214 24300 841 29,25 29 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Jayac Jaiac 24215 24590 176 17,77 10 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Journiac Jornhac 24217 24260 443 18,88 23 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Jumilhac-le-Grand Jumilhac lo Grand 24218 24630 1207 66,67 18 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
La Bachellerie La Bachalariá 24020 24210 899 17,34 52 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Cassagne La Cassanha 24085 24120 152 14,85 10 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Chapelle-Aubareil La Capèla Albarèlh 24106 24290 532 19,85 27 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
La Chapelle-Faucher La Chapela Fauchier 24107 24530 404 18,40 22 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
La Chapelle-Gonaguet La Chapela de Gonaguet 24108 24350 1064 19,07 56 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
La Chapelle-Grésignac La Chapela de Gresinhac 24109 24320 106 6,95 15 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
La Chapelle-Montabourlet La Chapela de Montaborlet 24110 24320 62 5,77 11 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
La Chapelle-Montmoreau La Chapela de Mont Maurelh 24111 24300 70 8,09 9 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
La Chapelle-Saint-Jean La Chapela Sent Joan 24113 24390 90 3,70 24 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Coquille La Coquilha 24133 24450 1300 22,37 58 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
La Dornac Ladornac 24153 24120 399 15,86 25 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Douze La Dosa 24156 24330 1157 23,05 50 Isle-Manoire
Saint-Pierre-de-Chignac
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
La Feuillade La Fuelhada 24179 24120 751 3,97 189 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Force La Fòrça 24222 24130 2665 15,60 171 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
La Jemaye-Ponteyraud La Jamaia e Pontairaud 24216 24410 153 33,31 5 Ribérac Périgueux Pays Ribéracois
La Rochebeaucourt-et-Argentine La Ròcha Beucort e Argentina 24353 24340 329 17,31 19 Brantôme
Mareuil
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
La Roche-Chalais La Ròcha Chalés 24354 24490 3010 89,40 34 Montpon-Ménestérol
Saint-Aulaye
Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
La Roque-Gageac La Ròca de Gajac 24355 24250 426 7,17 59 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
La Tour-Blanche-Cercles La Tor Blancha 24554 24320 585 23,18 25 Ribérac Périgueux Pays Ribéracois
Lacropte La Cròpta 24220 24380 663 26,23 25 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Lalinde La Linda 24223 24150 2781 27,70 100 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Lamonzie-Montastruc La Móngia de Mont Astruc 24224 24520 702 20,66 34 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Lamonzie-Saint-Martin La Móngia e Sent Martin 24225 24680 2565 20,64 124 Pays de la Force
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Lamothe-Montravel La Mòta de Mont Ravèl 24226 24230 1353 11,63 116 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Lanouaille La Noalha 24227 24270 1000 23,78 42 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Lanquais Lencais 24228 24150 494 14,48 34 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Larzac Larzac 24230 24170 149 6,78 22 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Lavalade La Valada 24231 24540 87 3,95 22 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Lavaur La Vaur 24232 24550 70 9,00 8 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Le Bourdeix Lo Bordelh 24056 24300 227 11,69 19 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Le Bugue Albuga 24067 24260 2591 28,96 89 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Le Buisson-de-Cadouin Lo Boisson de Cadonh 24068 24480 1943 50,37 39 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Le Fleix Lo Flèis 24182 24130 1479 18,05 82 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Le Lardin-Saint-Lazare Lo Lardin e Sent Lazar 24229 24570 1720 10,85 159 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Le Pizou Lo Pison 24329 24700 1348 17,02 79 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Léguillac-de-l’Auche Lagulhac de l'Aucha 24236 24110 990 14,31 69 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Lembras Lembrac 24237 24100 1175 10,59 111 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Lempzours Lemzor 24238 24800 136 10,87 13 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Les Coteaux Périgourdins Chavanhac 24117 24120 581 19,47 30 Terrasson-Lavilledieu Sarlat-la-Canéda Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Les Eyzies Las Aisiás de Taiac e Siruèlh 24172 24260
24620
1098 53,37 21 Vallée de l’Homme Sarlat-la-Canéda Vallée de l’Homme
Les Farges Las Farjas 24175 24290 320 8,14 39 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Les Lèches Las Leschas 24234 24400 371 21,58 17 Vallée de l’Isle
La Force
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Limeuil Limuèlh 24240 24510 334 10,57 32 Périgord Central
Sainte-Alvère
Sarlat-la-Canéda
Bergerac
Vallée de l’Homme
Limeyrat Limeirac 24241 24210 444 19,72 23 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Liorac-sur-Louyre Lieurac de Loira 24242 24520 250 20,27 12 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Lisle L'Esla 24243 24350 836 17,97 47 Brantôme
Brantôme
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Lolme L'Orme 24244 24540 195 6,92 28 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Loubejac Lobejac 24245 24550 263 18,55 14 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Lunas Lunaç 24246 24130 403 16,87 24 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Lusignac Lusinhac 24247 24320 173 7,88 22 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Lussas-et-Nontronneau Luçac e Nontroneu 24248 24300 291 22,35 13 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Manzac-sur-Vern Manzac de Vern 24251 24110 582 19,96 29 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Marcillac-Saint-Quentin Marcilhac e Sent Quentin 24252 24200 804 16,46 49 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Mareuil en Périgord Maruelh 24253 24340 2315 150,48 15 Brantôme Nontron Dronne et Belle
Marnac Marnac 24254 24220 187 7,92 24 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Marquay Marcais 24255 24620 579 24,27 24 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Marsac-sur-l’Isle Marsac d'Eila 24256 24430 3105 10,05 309 Coulounieix-Chamiers
Périgueux-Ouest
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Marsalès Marsalés 24257 24540 232 9,43 25 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Mauzac-et-Grand-Castang Mausac e Grand Castanh 24260 24150 865 15,85 55 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Mauzens-et-Miremont Mausens e Miramont 24261 24260 294 20,57 14 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Mayac Maiac 24262 24420 344 11,28 30 Isle-Loue-Auvézère
Savignac-les-Églises
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Mazeyrolles Maseiròlas 24263 24550 306 29,65 10 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Ménesplet Menèsplet 24264 24700 1827 18,91 97 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Mensignac Mencinhac 24266 24350 1523 26,08 58 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Mescoules Mescola 24267 24240 179 4,85 37 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Meyrals Mairal 24268 24220 646 18,16 36 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Mialet Mialet 24269 24450 620 37,30 17 Thiviers
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Milhac-de-Nontron Milhac de Nontronh 24271 24470 495 34,75 14 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Minzac Minzac 24272 24610 465 15,91 29 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Molières Molièras 24273 24480 332 21,22 16 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Monbazillac Mont Basalhac 24274 24240 817 19,58 42 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Monestier Monestièr 24276 24240 395 17,75 22 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Monfaucon Mont Faucon 24277 24130 292 24,74 12 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Monmadalès Mont Madalés 24278 24560 82 5,04 16 Sud-Bergeracois
Issigeac
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Monmarvès Mont Marvés 24279 24560 63 5,62 11 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Monpazier Mont Pasièr 24280 24540 466 0,53 879 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Monplaisant Mont Plasent 24293 24170 299 5,56 54 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Monsac Monsac 24281 24440 193 10,74 18 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Monsaguel Monsaguèl 24282 24560 149 11,57 13 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Montagnac-d’Auberoche Montanhac d'Auba Ròcha 24284 24210 141 10,02 14 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Montagnac-la-Crempse Montanhac de Cremsa 24285 24140 404 25,49 16 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Montagrier Mont Agrier 24286 24350 506 14,04 36 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Montaut Mont Aut 24287 24560 127 16,16 8 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Montazeau Montaseus 24288 24230 290 13,78 21 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Montcaret Mont Caret 24289 24230 1466 17,07 86 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Montferrand-du-Périgord Mont Ferrand de Perigòrd 24290 24440 156 13,10 12 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Montignac Montinhac 24291 24290 2752 37,15 74 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Montpeyroux Mont Peirós 24292 24610 451 23,37 19 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Montpon-Ménestérol Mont Paun e Menestairòu 24294 24700 5602 46,34 121 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Montrem Montrenc 24295 24110 1231 20,15 61 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Mouleydier Mont Leidièr 24296 24520 1133 8,49 133 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Moulin-Neuf Molin Nuòu 24297 24700 935 8,62 108 Montpon-Ménestérol
Villefranche-de-Lonchat
Périgueux
Bergerac
Isle Double Landais
Mussidan Moissídan 24299 24400 2736 3,85 711 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Nabirat Nabirac 24300 24250 369 16,25 23 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Nadaillac Nadalhac 24301 24590 381 26,90 14 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Nailhac Nalhac 24302 24390 321 19,35 17 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Nanteuil-Auriac-de-Bourzac Nantuelh e Auriac de Borzac 24303 24320 229 20,92 11 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Nantheuil Nantuelh 24304 24800 974 16,82 58 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Nanthiat Nantiac 24305 24800 237 11,12 21 Thiviers
Lanouaille
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Nastringues Nastrengas 24306 24230 123 6,22 20 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Naussannes Nauçanas 24307 24440 260 14,82 18 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Négrondes Negrondes 24308 24460 797 20,15 40 Thiviers
Savignac-les-Églises
Nontron
Périgueux
Périgord-Limousin
Neuvic Nuòu Vic 24309 24190 3600 25,82 139 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Nontron Nontronh 24311 24300 3068 24,67 124 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Orliac Orlhac 24313 24170 57 10,54 5 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Orliaguet Orlhaguet 24314 24370 108 9,23 12 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Parcoul-Chenaud Parcol e Chanaur Parcol[1] 24316 24410 782 26,75 29 Montpon-Ménestérol Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
Paulin Paulinh 24317 24590 256 11,43 22 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Paunat Paunac 24318 24510 310 18,28 17 Périgord Central
Sainte-Alvère
Périgueux
Bergerac
Le Grand Périgueux
Paussac-et-Saint-Vivien Paussac e Sent Bebian 24319 24310 472 22,17 21 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Pays de Belvès País de Belvés 24035 24170 1384 30,72 45 Vallée Dordogne Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Payzac Paisac de la Noalha 24320 24270 978 47,72 20 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Pazayac Pasaiac 24321 24120 891 6,84 130 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Périgueux Perigüers 24322 24000 30.060 9,82 3061 Périgueux-1
Périgueux-2
Périgueux-Centre
Périgueux-Nord-Est
Périgueux-Ouest
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Petit-Bersac Pitit Brassac 24323 24600 182 10,83 17 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Peyrignac Pairinhac 24324 24210 575 6,30 91 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Peyrillac-et-Millac Pairilhac e Milhac 24325 24370 211 6,94 30 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Peyzac-le-Moustier Paisac e Lo Mostièr 24326 24620 181 10,10 18 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Pezuls Pesuls 24327 24510 125 10,38 12 Lalinde
Sainte-Alvère
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Piégut-Pluviers Puei 'Gut e Pluviers 24328 24360 1171 18,11 65 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Plaisance Plasença 24168 24560 432 24,75 17 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Plazac Plasac 24330 24580 689 33,77 20 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Pomport Pompòrt 24331 24240 729 19,55 37 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Pontours Pontors 24334 24150 190 6,69 28 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Port-Sainte-Foy-et-Ponchapt Lo Pòrt de Senta Fe e Ponchac 24335 33220 2488 18,32 136 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Pays Foyen
Prats-de-Carlux Prats de Carluç 24336 24370 538 13,00 41 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Prats-du-Périgord Prats de Perigòrd 24337 24550 148 10,99 13 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Pressignac-Vicq Prescinhac e Vic 24338 24150 431 17,06 25 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Preyssac-d’Excideuil Preissac d'Eissiduelh 24339 24160 152 3,38 45 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Prigonrieux Prigond Riu 24340 24130 4160 26,12 159 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Proissans Pruissans 24341 24200 1027 17,56 58 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Queyssac Caissac 24345 24140 464 12,35 38 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Quinsac Quinsac 24346 24530 370 17,37 21 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Rampieux Rampiu 24347 24440 147 11,82 12 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Razac-d’Eymet Rasac d'Aimet 24348 24500 297 12,28 24 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Razac-de-Saussignac Rasac de Saucinhac 24349 24240 335 11,58 29 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Razac-sur-l’Isle Rasac d'Eila 24350 24430 2395 14,24 168 Coulounieix-Chamiers
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Ribagnac Ribanhac 24351 24240 311 11,81 26 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Ribérac Rabairac 24352 24600 3862 22,79 169 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Rouffignac-de-Sigoulès Rofinhac del Sigolés 24357 24240 303 6,52 46 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Rouffignac-Saint-Cernin-de-Reilhac Rofinhac e Sent Sarnin de Relhac 24356 24580 1615 59,90 27 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Rudeau-Ladosse Rudeu e Ladaussa 24221 24340 159 13,74 12 Brantôme
Mareuil
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Sadillac Sadilhac 24359 24500 121 5,63 21 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Sagelat Sagelat 24360 24170 321 7,57 42 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Saint Aulaye-Puymangou Senta Eulàlia e Puei Mangor 24376 24410 1427 46,00 31 Montpon-Ménestérol Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
Saint-Agne Sent Anha 24361 24520 444 5,87 76 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Amand-de-Vergt Sench Amand de Vern 24365 24380 239 12,66 19 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-André-d’Allas Sent Andriu d'Alàs 24366 24200 845 28,77 29 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Saint-André-de-Double Sent Andriu de Dobla 24367 24190 177 27,61 6 Ribérac
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Antoine-de-Breuilh Sent Antòni del Bruèlh 24370 24230 1871 17,82 105 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Aquilin Sent Agulin 24371 24110 472 22,35 21 Vallée de l’Isle
Neuvic (Dordogne)
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Astier Sench Astier 24372 24110 5422 34,25 158 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Aubin-de-Cadelech Sench Aubin e Cadalech 24373 24500 338 13,66 25 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Aubin-de-Lanquais Sench Albin de Lencais 24374 24560 348 9,27 38 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Aubin-de-Nabirat Sent Aubin de Nabirac 24375 24250 146 6,49 22 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Avit-de-Vialard Sench Avit de Vialars 24377 24260 160 8,45 19 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Saint-Avit-Rivière Sench Avit de Ribièra 24378 24540 80 14,00 6 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Avit-Sénieur Sench Avit Senhor 24379 24440 422 23,40 18 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Barthélemy-de-Bellegarde Sent Bertomiu de Belagarda 24380 24700 494 33,12 15 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Saint-Barthélemy-de-Bussière Sent Bertomiu de Bussiera 24381 24360 214 15,01 14 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Capraise-d’Eymet Sent Grapasi d'Aimet 24383 24500 160 11,18 14 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Capraise-de-Lalinde Sent Grapasi de La Linda 24382 24150 528 3,83 138 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Cassien Sent Cassian 24384 24540 35 4,72 7 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Cernin-de-Labarde Sent Sarnin de La Barda 24385 24560 218 11,39 19 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Cernin-de-l’Herm Sent Sarnin de l'Èrm 24386 24550 224 16,25 14 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Chamassy Sench Amaci 24388 24260 504 15,60 32 Vallée de l’Homme
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Saint-Crépin-d’Auberoche Sent Crespin d'Auba Ròcha 24390 24330 349 9,56 37 Isle-Manoire
Saint-Pierre-de-Chignac
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Crépin-et-Carlucet Sent Crespin e Carlucet 24392 24590 521 18,51 28 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Saint-Cybranet Sent Cibranet 24395 24250 371 10,33 36 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Cyprien Sent Cíbran 24396 24220 1554 21,50 72 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Saint-Cyr-les-Champagnes Sent Circ las Champanhas 24397 24270 240 15,81 15 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Sainte-Croix Senta Crotz 24393 24440 87 12,87 7 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Sainte-Croix-de-Mareuil Senta Crotz de Maruelh 24394 24340 153 11,93 13 Brantôme
Mareuil
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Sainte-Eulalie-d’Ans Senta Eulàlia d'Ans 24401 24640 291 11,83 25 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Sainte-Foy-de-Belvès Senta Fe de Belvés 24406 24170 139 7,41 19 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Sainte-Foy-de-Longas Senta Fe de Long Ga 24407 24510 238 16,18 15 Lalinde
Sainte-Alvère
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Sainte-Mondane Senta Mundana 24470 24370 257 9,63 27 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Sainte-Nathalène Senta Nalena 24471 24200 610 13,57 45 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Sainte-Orse Senta Orsa 24473 24210 355 23,54 15 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Sainte-Radegonde Senta Radegonda 24492 24560 62 4,81 13 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Estèphe Sent Estefe 24398 24360 607 21,37 28 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Étienne-de-Puycorbier Sent Estefe de Puei Corbier 24399 24400 106 13,54 8 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Sainte-Trie Sent Tria 24507 24160 110 10,91 10 Haut-Périgord Noir
Excideuil
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Saint-Félix-de-Bourdeilles Sent Feliç de Bordelha 24403 24340 63 6,06 10 Brantôme
Mareuil
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Saint-Félix-de-Reillac-et-Mortemart Sent Feliç de Relhac e Mòrta Mar 24404 24260 182 20,31 9 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Saint-Félix-de-Villadeix Sent Feliç de Viladés 24405 24510 327 16,88 19 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Front-d’Alemps Sent Front d'Alems 24408 24460 260 19,02 14 Thiviers
Brantôme
Nontron
Périgueux
Périgord-Limousin
Saint-Front-de-Pradoux Sent Front de Pradon 24409 24400 1178 9,01 131 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Front-la-Rivière Sent Front la Ribiera 24410 24300 507 17,89 28 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Front-sur-Nizonne Sent Front de Champs Niers 24411 24300 159 13,05 12 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Geniès Sent Giniés 24412 24590 926 33,59 28 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Saint-Georges-Blancaneix Sent Jòrge de Blancanés 24413 24130 265 13,62 19 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Georges-de-Montclard Sent Jòrgi de Montclar 24414 24140 289 13,68 21 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Géraud-de-Corps Sent Giraud de Còrbs 24415 24700 248 14,95 17 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Germain-de-Belvès Sent German de Belvés 24416 24170 175 7,19 24 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Saint-Germain-des-Prés Sent Germa daus Prats 24417 24160 478 19,01 25 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Germain-du-Salembre Sent Germa de Salembre 24418 24190 943 19,55 48 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Germain-et-Mons Sent Germa e Monts 24419 24520 846 14,13 60 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Géry Sent Geri 24420 24400 237 18,71 13 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Geyrac Sengeirac 24421 24330 198 17,10 12 Isle-Manoire
Saint-Pierre-de-Chignac
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Hilaire-d’Estissac Sent Alari d'Estissac 24422 24140 114 6,14 19 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Jean-d’Ataux Sent Joan d'Astaus 24424 24190 133 12,11 11 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Jean-d’Estissac Sent Joan d'Estissac 24426 24140 172 12,86 13 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Jean-de-Côle Sent Joan de Còla 24425 24800 365 12,70 29 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Jory-de-Chalais Sent Jòri de Chalés 24428 24800 595 31,73 19 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Jory-las-Bloux Sent Jòri las Blos 24429 24160 236 16,94 14 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Julien-de-Lampon Sent Júlia de Lamponh 24432 24370 630 13,24 48 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Saint-Julien-Innocence-Eulalie Senta Denença 24423 24500 306 19,73 16 Sud-Bergeracois Bergerac Portes Sud Périgord
Saint-Just Sent Just 24434 24320 141 11,20 13 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Laurent-des-Hommes Sent Laurenç daus Urmes 24436 24400 1015 31,94 32 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Laurent-des-Vignes Sent Laurenç de las Vinhas 24437 24100 896 8,08 111 Pays de la Force
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Laurent-la-Vallée Sent Laurenç de Valech 24438 24170 238 15,07 16 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Léon-d’Issigeac Sent Leu de Sijac 24441 24560 135 5,68 24 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Léon-sur-l’Isle Sent Leu d'Eila 24442 24110 2030 14,78 137 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Léon-sur-Vézère Sent Leu de Vesera 24443 24290 421 13,76 31 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Saint-Louis-en-l’Isle Sent Loís d'Eila 24444 24400 303 2,82 107 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Maime-de-Péreyrol Sent Maime de Perairòus 24459 24380 284 10,75 26 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Marcel-du-Périgord Sent Marcèl de Perigòrd 24445 24510 147 11,46 13 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Marcory Sent Marcòri 24446 24540 49 4,76 10 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Martial-d’Albarède Sent Marçau d'Aubareda 24448 24160 469 10,28 46 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Martial-d’Artenset Sent Marçau d'Artenset 24449 24700 945 32,14 29 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Saint-Martial-de-Nabirat Sent Marçal de Nabirac 24450 24250 574 15,57 37 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Martial-de-Valette Sent Marçau de Valeta 24451 24300 793 15,71 50 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Martial-Viveyrol Sent Marçau Vivairòus 24452 24320 192 12,63 15 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Martin-de-Fressengeas Sent Martin de Fraissenjas 24453 24800 362 20,84 17 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Martin-de-Gurson Sent Martin de Gurçon 24454 24610 661 24,58 27 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Martin-de-Ribérac Sent Martin de Rabairac 24455 24600 731 16,38 45 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Martin-des-Combes Sent Martin de las Combas 24456 24140 193 13,99 14 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Martin-l’Astier Sent Martin l'Astier 24457 24400 138 9,40 15 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Martin-le-Pin Sent Martin lo Pench 24458 24300 269 15,54 17 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Méard-de-Drône Sent Meard de Drona 24460 24600 498 8,95 56 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Méard-de-Gurçon Sent Meard de Gurçon 24461 24610 815 28,38 29 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Médard-d’Excideuil Sent Medard d'Eissiduelh 24463 24160 545 18,35 30 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Médard-de-Mussidan Sent Medard de Moissida 24462 24400 1708 24,45 70 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Mesmin Sent Maimin 24464 24270 322 29,58 11 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Michel-de-Double Sent Micheu de Dobla 24465 24400 238 29,48 8 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Michel-de-Montaigne Sent Micheu de Montanha 24466 24230 331 9,10 36 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Castillon-Pujols
Saint-Michel-de-Villadeix Sent Micheu de Viladés 24468 24380 311 14,17 22 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Nexans Sent Naissent 24472 24520 975 12,38 79 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Pancrace Sent Pancraci 24474 24530 177 6,69 26 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Saint-Pantaly-d’Excideuil Sent Pantalí d'Eissiduelh 24476 24160 154 8,46 18 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Pardoux-de-Drône Sent Pardol de Drona 24477 24600 195 8,69 22 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Pardoux-et-Vielvic Sent Pardol e Vièlh Vic 24478 24170 201 14,23 14 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Saint-Pardoux-la-Rivière Sent Pardol la Ribiera 24479 24470 1171 23,84 49 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Paul-de-Serre Sent Pau de Serra 24480 24380 288 10,44 28 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Paul-la-Roche Sent Pau la Ròcha 24481 24800 521 39,22 13 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Paul-Lizonne Sent Pau de Lisona 24482 24320 277 9,28 30 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Perdoux Sent Pardol 24483 24560 139 7,43 19 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Pierre-d’Eyraud Sent Peir d'Eiraud 24487 24130 1807 26,16 69 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Pierre-de-Chignac Sent Peir de Chinhac 24484 24330 876 15,70 56 Isle-Manoire
Saint-Pierre-de-Chignac
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Pierre-de-Côle Sent Peir de Còla 24485 24800 425 19,85 21 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Pierre-de-Frugie Sent Peir de Frègia 24486 24450 403 21,74 19 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Pompont Sent Plemponh 24488 24170 361 27,40 13 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Priest-les-Fougères Sent Prich las Faugieras 24489 24450 381 20,86 18 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint Privat en Périgord Sent Privat en Perigòrd 24490 24410 1114 44,04 25 Montpon-Ménestérol Périgueux Pays de Saint-Aulaye
Saint-Rabier Sent Rabier 24491 24210 580 15,87 37 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Saint-Raphaël Sent Rafeu 24493 24160 94 7,13 13 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Rémy Sent Remedi 24494 24700 512 22,26 23 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Romain-de-Monpazier Sent Roma de Mont Pasièr 24495 24540 113 7,48 15 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Romain-et-Saint-Clément Sent Roma e Sent Clamenç 24496 24800 329 13,80 24 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Saud-Lacoussière Sensaut e La Cossiera 24498 24470 830 58,04 14 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Sauveur Sent Salvador 24499 24520 851 9,31 91 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Sauveur-Lalande Sent Sauvador de La Landa 24500 24700 153 9,30 16 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Saint-Seurin-de-Prats Sent Sieurin de Prats 24501 24230 493 5,56 89 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Séverin-d’Estissac Sent Sieurin d'Estissac 24502 24190 95 5,31 18 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Sulpice-d’Excideuil Sent Soplesí d'Eissiduelh 24505 24800 349 19,72 18 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Sulpice-de-Roumagnac Sent Soplesí de Romanhac 24504 24600 283 10,70 26 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Victor Sent Victor 24508 24350 206 5,12 40 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Vincent-de-Connezac Sent Vincenç de Conasac 24509 24190 668 14,81 45 Ribérac
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Vincent-de-Cosse Sent Vincenç de Còssa 24510 24220 363 7,19 50 Sarlat-la-Canéda
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Saint-Vincent-Jalmoutiers Sent Vincenç de Jau Mostier 24511 24410 251 16,21 15 Montpon-Ménestérol
Saint-Aulaye
Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
Saint-Vincent-le-Paluel Sent Vincenç de Paluèl 24512 24200 279 6,86 41 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Saint-Vincent-sur-l’Isle Sent Vincenç d'Eila 24513 24420 307 9,98 31 Isle-Loue-Auvézère
Savignac-les-Églises
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Vivien Sent Bebian 24514 24230 248 8,53 29 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Salagnac Salanhac 24515 24160 749 9,08 82 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Salignac-Eyvigues Salanhac e Aivigas 24516 24590 1173 43,48 27 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Salles-de-Belvès Salas de Belvés 24517 24170 72 8,76 8 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Salon Salon 24518 24380 278 16,97 16 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Sanilhac Sanilhac 24312 24660 4576 59,90 76 Isle-Manoire
Périgord Central
Périgueux Le Grand Périgueux
Sarlande Sarlanda 24519 24270 435 34,74 13 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Sarlat-la-Canéda Sarlat e La Canedat 24520 24200 8793 47,13 187 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Sarliac-sur-l’Isle Sarlhac d'Eila 24521 24420 1024 9,57 107 Trélissac
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Sarrazac Sarrasac 24522 24800 374 29,89 13 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saussignac Saucinhac 24523 24240 426 8,97 47 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Savignac-de-Miremont Savinhac de Miramont 24524 24260 178 7,62 23 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Savignac-de-Nontron Savinhac de Nontronh 24525 24300 192 9,69 20 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Savignac-Lédrier Savinhac Ledrier 24526 24270 715 26,90 27 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Savignac-les-Églises Savinhac de las Gleisas 24527 24420 953 21,90 44 Isle-Loue-Auvézère
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Sceau-Saint-Angel Vers Ceus Sent Angeu 24528 24300 125 17,49 7 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Segonzac Segonzac 24529 24600 202 3,88 52 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Sergeac Sarjac 24531 24290 214 10,71 20 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Serres-et-Montguyard Serras e Mont Guiard 24532 24500 244 6,85 36 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Servanches Servenchas 24533 24410 81 20,56 4 Montpon-Ménestérol
Saint-Aulaye
Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
Sigoulès-et-Flaugeac Lo Sigolés e Flaujac 24534 24240 1205 18,21 66 Sud-Bergeracois Bergerac Bergeracoise
Simeyrols Cimairòls 24535 24370 256 9,26 28 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Singleyrac Singlairac 24536 24500 283 7,09 40 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Siorac-de-Ribérac Sieurac de Rabairac 24537 24600 248 20,86 12 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Siorac-en-Périgord Sieurac de Perigòrd 24538 24170 1057 11,77 90 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Sorges et Ligueux en Périgord Sòrges e Ligüers en Perigòrd 24540 24420 1577 54,04 29 Thiviers Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Soudat Sodac 24541 24360 90 8,82 10 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Soulaures Solaura 24542 24540 86 10,28 8 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Sourzac Sorzac 24543 24400 1106 23,37 47 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Tamniès Tanièrs 24544 24620 386 19,09 20 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Teillots Telhòus 24545 24390 101 10,02 10 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Temple-Laguyon Lo Temple de Laguion 24546 24390 39 2,94 13 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Terrasson-Lavilledieu Terrasson e La Vila Dieu 24547 24120 6234 39,34 158 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Teyjat Taijac 24548 24300 274 16,99 16 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Thénac Tenac 24549 24240 492 20,34 24 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Thenon Tenon 24550 24210 1260 25,92 49 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Thiviers Tivier 24551 24800 2871 27,77 103 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Thonac Tonac 24552 24290 252 11,62 22 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Tocane-Saint-Apre Sent Abre 24553 24350 1716 32,35 53 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Tourtoirac Tortoirac 24555 24390 642 25,43 25 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Trélissac Trelhissac 24557 24750 6821 22,88 298 Trélissac
Périgueux-Nord-Est
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Trémolat Tremolat 24558 24510 645 14,03 46 Périgord Central
Sainte-Alvère
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Tursac Tursac 24559 24620 330 17,71 19 Vallée de l’Homme
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Urval Urval 24560 24480 116 13,38 9 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Val de Louyre et Caudeau Vau de Loira e Caudau 24362 24510 1595 82,12 19 Périgord Central Périgueux Le Grand Périgueux
Vallereuil Valaruelh 24562 24190 279 9,27 30 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Valojoulx Valaujors 24563 24290 274 11,79 23 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Vanxains Vansens 24564 24600 695 35,89 19 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Varaignes Varanha 24565 24360 387 16,60 23 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Varennes Varenas 24566 24150 465 4,05 115 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Vaunac Veunac 24567 24800 262 13,78 19 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Vélines Velinas 24568 24230 1081 10,47 103 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Vendoire Vendeira 24569 24320 130 11,65 11 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Verdon Verdon 24570 24520 45 4,95 9 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Vergt Vern 24571 24380 1679 32,52 52 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Vergt-de-Biron Al Vèrn 24572 24540 193 16,17 12 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Verteillac Vertelhac 24573 24320 632 18,44 34 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Veyrignac Veirinhac 24574 24370 337 9,54 35 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Veyrines-de-Domme Veirinas de Doma 24575 24250 231 11,44 20 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Veyrines-de-Vergt Veirinas de Vern 24576 24380 249 11,91 21 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Vézac Vesac 24577 24220 556 12,97 43 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Villac Vilhac 24580 24120 266 20,61 13 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Villamblard Vila Amblard 24581 24140 894 20,43 44 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Villars Vilars 24582 24530 458 27,67 17 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Villefranche-de-Lonchat Vilafrancha de Lopchac 24584 24610 972 14,98 65 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Villefranche-du-Périgord Vilafrancha de Perigòrd 24585 24550 682 24,50 28 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Villetoureix Vila Torrés 24586 24600 911 16,40 56 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Vitrac Vitrac 24587 24200 809 14,38 56 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016:

Referanza[ändere | Quälltäxt bearbeite]

  1. Z Parcoul wurd Saintongeais gredt, z Chenaud Okzitànisch.