Lischt vun dr Gmeina uf Martinique

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Gmeina uf Martinique

D Lischt vun dr Gmeina uf Martinique zellt àlla 34 Gmeina ìm Ìwerseedépartement Martinique uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton bìs 31. Dezember 2015 Arrondissement Kommünàlverbànd
Basse-Pointe 97203 97218 3357 27,95 120 Basse-Pointe La Trinité Pays Nord Martinique
Bellefontaine 97234 97222 1619 11,89 136 Case-Pilote-Bellefontaine Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Case-Pilote 97205 97222 4458 18,44 242 Case-Pilote-Bellefontaine Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Ducos 97207 97224 17.792 37,69 472 Ducos Le Marin Espace Sud de la Martinique
Fonds-Saint-Denis 97208 97250 790 24,28 33 Saint-Pierre Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Fort-de-France 97209 97200
97234
82.502 44,21 1866 Fort-de-France-1
Fort-de-France-2
Fort-de-France-3
Fort-de-France-4
Fort-de-France-5
Fort-de-France-6
Fort-de-France-7
Fort-de-France-8
Fort-de-France-9
Fort-de-France-10
Fort-de-France Centre de la Martinique
Grand’Rivière 97211 97218 686 16,60 41 Macouba La Trinité Pays Nord Martinique
Gros-Morne 97212 97213 10.100 54,25 186 Gros-Morne La Trinité Pays Nord Martinique
L’Ajoupa-Bouillon 97201 97216 1902 12,30 155 L’Ajoupa-Bouillon La Trinité Pays Nord Martinique
La Trinité 97230 97220 12.771 45,80 279 La Trinité La Trinité Pays Nord Martinique
Le Carbet 97204 97221 3683 36,00 102 Le Carbet Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Diamant 97206 97223 5976 27,34 219 Le Diamant Le Marin Espace Sud de la Martinique
Le François 97210 97240 17.540 53,93 325 Le François-1 Nord
Le François-2 Sud
Le Marin Espace Sud de la Martinique
Le Lamentin 97213 97232 40.033 62,32 642 Le Lamentin-1 Sud-Bourg
Le Lamentin-2 Nord
Le Lamentin-3 Est
Fort-de-France Centre de la Martinique
Le Lorrain 97214 97214 6987 50,33 139 Le Lorrain La Trinité Pays Nord Martinique
Le Marigot 97216 97225 3307 21,63 153 Le Marigot La Trinité Pays Nord Martinique
Le Marin 97217 97290 8847 31,54 281 Le Marin Le Marin Espace Sud de la Martinique
Le Morne-Rouge 97218 97260 5093 37,64 135 Le Morne-Rouge Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Morne-Vert 97233 97226 1858 13,37 139 Le Carbet Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Prêcheur 97219 97250 1449 29,92 48 Le Prêcheur Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Robert 97222 97231 23.139 47,30 489 Le Robert-1 Sud
Le Robert-2 Nord
La Trinité Pays Nord Martinique
Le Vauclin 97232 97280 9159 39,06 234 Le Vauclin Le Marin Espace Sud de la Martinique
Les Anses-d’Arlet 97202 97217 3737 25,92 144 Les Anses-d’Arlet Le Marin Espace Sud de la Martinique
Les Trois-Îlets 97231 97229 7648 28,60 267 Les Trois-Îlets Le Marin Espace Sud de la Martinique
Macouba 97215 97218 1087 16,93 64 Macouba La Trinité Pays Nord Martinique
Rivière-Pilote 97220 97211 12.120 35,78 339 Rivière-Pilote Le Marin Espace Sud de la Martinique
Rivière-Salée 97221 97215 12.407 39,38 315 Rivière-Salée Le Marin Espace Sud de la Martinique
Sainte-Anne 97226 97227 4264 38,42 111 Sainte-Anne Le Marin Espace Sud de la Martinique
Sainte-Luce 97227 97228 9943 28,02 355 Sainte-Luce Le Marin Espace Sud de la Martinique
Sainte-Marie 97228 97230 16.658 44,55 374 Sainte-Marie-1 Nord
Sainte-Marie-2 Sud
La Trinité Pays Nord Martinique
Saint-Esprit 97223 97270 9379 23,46 400 Saint-Esprit Le Marin Espace Sud de la Martinique
Saint-Joseph 97224 97212 16.494 43,29 381 Saint-Joseph Fort-de-France Centre de la Martinique
Saint-Pierre 97225 97250 4177 38,72 108 Saint-Pierre Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Schœlcher 97229 97233 19.915 21,17 941 Schœlcher-1
Schœlcher-2
Fort-de-France Centre de la Martinique