Lischt vun dr Gmeina uf Martinique

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Gmeina uf Martinique

D Lischt vun dr Gmeina uf Martinique zellt àlla 34 Gmeina ìm Ìwerseedépartement Martinique uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton bìs 31. Dezember 2015 Arrondissement Kommünàlverbànd
Basse-Pointe 97203 97218 2923 27,95 105 Basse-Pointe La Trinité Pays Nord Martinique
Bellefontaine 97234 97222 1770 11,89 149 Case-Pilote-Bellefontaine Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Case-Pilote 97205 97222 4454 18,44 242 Case-Pilote-Bellefontaine Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Ducos 97207 97224 17.270 37,69 458 Ducos Le Marin Espace Sud de la Martinique
Fonds-Saint-Denis 97208 97250 700 24,28 29 Saint-Pierre Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Fort-de-France 97209 97200
97234
78.126 44,21 1767 Fort-de-France-1
Fort-de-France-2
Fort-de-France-3
Fort-de-France-4
Fort-de-France-5
Fort-de-France-6
Fort-de-France-7
Fort-de-France-8
Fort-de-France-9
Fort-de-France-10
Fort-de-France Centre de la Martinique
Grand’Rivière 97211 97218 666 16,60 40 Macouba La Trinité Pays Nord Martinique
Gros-Morne 97212 97213 9755 54,25 180 Gros-Morne La Trinité Pays Nord Martinique
L’Ajoupa-Bouillon 97201 97216 1815 12,30 148 L’Ajoupa-Bouillon La Trinité Pays Nord Martinique
La Trinité 97230 97220 12.232 45,80 267 La Trinité La Trinité Pays Nord Martinique
Le Carbet 97204 97221 3498 36,00 97 Le Carbet Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Diamant 97206 97223 5576 27,34 204 Le Diamant Le Marin Espace Sud de la Martinique
Le François 97210 97240 16.423 53,93 305 Le François-1 Nord
Le François-2 Sud
Le Marin Espace Sud de la Martinique
Le Lamentin 97213 97232 40.581 62,32 651 Le Lamentin-1 Sud-Bourg
Le Lamentin-2 Nord
Le Lamentin-3 Est
Fort-de-France Centre de la Martinique
Le Lorrain 97214 97214 6824 50,33 136 Le Lorrain La Trinité Pays Nord Martinique
Le Marigot 97216 97225 3156 21,63 146 Le Marigot La Trinité Pays Nord Martinique
Le Marin 97217 97290 8771 31,54 278 Le Marin Le Marin Espace Sud de la Martinique
Le Morne-Rouge 97218 97260 4955 37,64 132 Le Morne-Rouge Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Morne-Vert 97233 97226 1825 13,37 136 Le Carbet Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Prêcheur 97219 97250 1252 29,92 42 Le Prêcheur Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Robert 97222 97231 22.429 47,30 474 Le Robert-1 Sud
Le Robert-2 Nord
La Trinité Pays Nord Martinique
Le Vauclin 97232 97280 8686 39,06 222 Le Vauclin Le Marin Espace Sud de la Martinique
Les Anses-d’Arlet 97202 97217 3541 25,92 137 Les Anses-d’Arlet Le Marin Espace Sud de la Martinique
Les Trois-Îlets 97231 97229 7290 28,60 255 Les Trois-Îlets Le Marin Espace Sud de la Martinique
Macouba 97215 97218 1062 16,93 63 Macouba La Trinité Pays Nord Martinique
Rivière-Pilote 97220 97211 11.972 35,78 335 Rivière-Pilote Le Marin Espace Sud de la Martinique
Rivière-Salée 97221 97215 11.857 39,38 301 Rivière-Salée Le Marin Espace Sud de la Martinique
Sainte-Anne 97226 97227 4371 38,42 114 Sainte-Anne Le Marin Espace Sud de la Martinique
Sainte-Luce 97227 97228 9651 28,02 344 Sainte-Luce Le Marin Espace Sud de la Martinique
Sainte-Marie 97228 97230 15.571 44,55 350 Sainte-Marie-1 Nord
Sainte-Marie-2 Sud
La Trinité Pays Nord Martinique
Saint-Esprit 97223 97270 9660 23,46 412 Saint-Esprit Le Marin Espace Sud de la Martinique
Saint-Joseph 97224 97212 16.152 43,29 373 Saint-Joseph Fort-de-France Centre de la Martinique
Saint-Pierre 97225 97250 4122 38,72 106 Saint-Pierre Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Schœlcher 97229 97233 19.847 21,17 938 Schœlcher-1
Schœlcher-2
Fort-de-France Centre de la Martinique