Lischt vun dr Gmeina uf Martinique

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Gmeina uf Martinique

D Lischt vun dr Gmeina uf Martinique zellt àlla 34 Gmeina ìm Ìwerseedépartement Martinique uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton bìs 31. Dezember 2015 Arrondissement Kommünàlverbànd
Basse-Pointe 97203 97218 2823 27,95 101 Basse-Pointe La Trinité Pays Nord Martinique
Bellefontaine 97234 97222 1813 11,89 152 Case-Pilote-Bellefontaine Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Case-Pilote 97205 97222 4455 18,44 242 Case-Pilote-Bellefontaine Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Ducos 97207 97224 17.655 37,69 468 Ducos Le Marin Espace Sud de la Martinique
Fonds-Saint-Denis 97208 97250 680 24,28 28 Saint-Pierre Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Fort-de-France 97209 97200
97234
76.512 44,21 1731 Fort-de-France-1
Fort-de-France-2
Fort-de-France-3
Fort-de-France-4
Fort-de-France-5
Fort-de-France-6
Fort-de-France-7
Fort-de-France-8
Fort-de-France-9
Fort-de-France-10
Fort-de-France Centre de la Martinique
Grand’Rivière 97211 97218 610 16,60 37 Macouba La Trinité Pays Nord Martinique
Gros-Morne 97212 97213 9689 54,25 179 Gros-Morne La Trinité Pays Nord Martinique
L’Ajoupa-Bouillon 97201 97216 1756 12,30 143 L’Ajoupa-Bouillon La Trinité Pays Nord Martinique
La Trinité 97230 97220 12.025 45,80 263 La Trinité La Trinité Pays Nord Martinique
Le Carbet 97204 97221 3461 36,00 96 Le Carbet Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Diamant 97206 97223 5511 27,34 202 Le Diamant Le Marin Espace Sud de la Martinique
Le François 97210 97240 15.980 53,93 296 Le François-1 Nord
Le François-2 Sud
Le Marin Espace Sud de la Martinique
Le Lamentin 97213 97232 40.095 62,32 643 Le Lamentin-1 Sud-Bourg
Le Lamentin-2 Nord
Le Lamentin-3 Est
Fort-de-France Centre de la Martinique
Le Lorrain 97214 97214 6768 50,33 134 Le Lorrain La Trinité Pays Nord Martinique
Le Marigot 97216 97225 3117 21,63 144 Le Marigot La Trinité Pays Nord Martinique
Le Marin 97217 97290 8751 31,54 277 Le Marin Le Marin Espace Sud de la Martinique
Le Morne-Rouge 97218 97260 4795 37,64 127 Le Morne-Rouge Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Morne-Vert 97233 97226 1816 13,37 136 Le Carbet Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Prêcheur 97219 97250 1203 29,92 40 Le Prêcheur Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Le Robert 97222 97231 21.913 47,30 463 Le Robert-1 Sud
Le Robert-2 Nord
La Trinité Pays Nord Martinique
Le Vauclin 97232 97280 8619 39,06 221 Le Vauclin Le Marin Espace Sud de la Martinique
Les Anses-d’Arlet 97202 97217 3494 25,92 135 Les Anses-d’Arlet Le Marin Espace Sud de la Martinique
Les Trois-Îlets 97231 97229 7242 28,60 253 Les Trois-Îlets Le Marin Espace Sud de la Martinique
Macouba 97215 97218 1050 16,93 62 Macouba La Trinité Pays Nord Martinique
Rivière-Pilote 97220 97211 11.877 35,78 332 Rivière-Pilote Le Marin Espace Sud de la Martinique
Rivière-Salée 97221 97215 11.874 39,38 302 Rivière-Salée Le Marin Espace Sud de la Martinique
Sainte-Anne 97226 97227 4444 38,42 116 Sainte-Anne Le Marin Espace Sud de la Martinique
Sainte-Luce 97227 97228 9487 28,02 339 Sainte-Luce Le Marin Espace Sud de la Martinique
Sainte-Marie 97228 97230 15.487 44,55 348 Sainte-Marie-1 Nord
Sainte-Marie-2 Sud
La Trinité Pays Nord Martinique
Saint-Esprit 97223 97270 9890 23,46 422 Saint-Esprit Le Marin Espace Sud de la Martinique
Saint-Joseph 97224 97212 15.883 43,29 367 Saint-Joseph Fort-de-France Centre de la Martinique
Saint-Pierre 97225 97250 4121 38,72 106 Saint-Pierre Saint-Pierre Pays Nord Martinique
Schœlcher 97229 97233 19.612 21,17 926 Schœlcher-1
Schœlcher-2
Fort-de-France Centre de la Martinique