Lischt vu dr Gmaine im Département Finistère

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vu dr Gmaine im Département Finistère zellt àlla 277 Gmeina ìm Département Finistère uf.

Gmai Bretonisch Code
INSEE
PLZ Yywohner
(Stand 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Bevelkerigsdichti Kanton syt 2015
Kanton bis 2015
Arrondissement Kommunalverband
Argol Argol 29001 29560 991 31,73 31 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Arzano An Arzhanou 29002 29300 1387 34,04 41 Quimperlé
Arzano
Quimper Quimperlé Communauté
Audierne Gwaien 29003 29770 3692 18,37 201 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Bannalec Banaleg 29004 29380 5659 77,51 73 Moëlan-sur-Mer
Bannalec
Quimper Quimperlé Communauté
Baye Bei 29005 29300 1149 7,29 158 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Bénodet Benoded 29006 29950 3568 10,53 339 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Berrien Berrien 29007 29690 919 56,42 16 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Beuzec-Cap-Sizun Beuzeg-ar-C'hab 29008 29790 1001 34,54 29 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Bodilis Bodiliz 29010 29400 1609 20,08 80 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Bohars Boc'harzh 29011 29820 3458 7,27 476 Brest-4
Brest-Cavale-Blanche-Bohars-Guilers
Brest Brest Métropole
Bolazec Bolazeg 29012 29640 205 17,47 12 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Botmeur Boneur 29013 29690 215 13,62 16 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Botsorhel Bodsorc'hel 29014 29650 428 25,64 17 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Bourg-Blanc Ar Vourc'h-Wenn 29015 29860 3568 28,31 126 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
Brasparts Brasparzh 29016 29190 1024 46,69 22 Carhaix-Plouguer
Pleyben
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Brélès Brelez 29017 29810 875 14,06 62 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Brennilis Breniliz 29018 29690 444 18,69 24 Carhaix-Plouguer
Pleyben
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Brest Brest 29019 29200 140.064 49,51 2829 Brest-1
Brest-2
Brest-3
Brest-4
Brest-5
Brest-Bellevue
Brest-Cavale-Blanche-Bohars-Guilers
Brest-Centre
Brest-Kerichen
Brest-Lambezellec
Brest-L’Hermitage-Gouesnou
Brest-Plouzané
Brest-Recouvrance
Brest-Saint-Marc
Brest-Saint-Pierre
Brest Brest Métropole
Briec Brieg 29020 29510 5630 68 83 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Camaret-sur-Mer Kameled 29022 29570 2543 11,64 218 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Carantec Karanteg 29023 29660 3161 9,02 350 Morlaix
Taulé
Morlaix Morlaix Communauté
Carhaix-Plouguer Karaez-Plougêr 29024 29270 7174 25,81 278 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Cast Kast 29025 29150 1556 37,66 41 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Châteaulin Kastellin 29026 29150 5214 20,81 251 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Châteauneuf-du-Faou Kastell-Nevez-ar-Faou 29027 29520 3673 42,58 86 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Cléden-Cap-Sizun Kledenn-ar-C'hab 29028 29770 944 19,08 49 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Cléden-Poher Kledenn-Poc'hêr 29029 29270 1158 29,81 39 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Cléder Kleder 29030 29233 3779 37,44 101 Saint-Pol-de-Léon
Plouzévédé
Morlaix Haut-Léon Communauté
Clohars-Carnoët Kloar-Karnoed 29031 29360 4333 34,83 124 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Clohars-Fouesnant Kloar-Fouenant 29032 29950 2055 13,02 158 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Coat-Méal Koz-Meal 29035 29870 1100 10,82 102 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
Collorec Koloreg 29036 29530 611 28,39 22 Carhaix-Plouguer
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Combrit Kombrid 29037 29120 4092 24,13 170 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Commana Kommana 29038 29450 1036 39,9 26 Landivisiau
Sizun
Morlaix Pays de Landivisiau
Concarneau Konk-Kernev 29039 29900 19.050 41,08 464 Concarneau
Concarneau
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Confort-Meilars Koñforzh-Meilar 29145 29790 879 14,68 60 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Coray Kore 29041 29370 1896 31,36 60 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Crozon Kraozon 29042 29160 7477 80,37 93 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Daoulas Daoulaz 29043 29460 1786 5,42 330 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Dinéault Dineol 29044 29150 2168 45,96 47 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Dirinon Dirinonn 29045 29460 2261 33,02 68 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Douarnenez Douarnenez 29046 29100 13.902 24,94 557 Douarnenez
Douarnenez
Quimper Douarnenez Communauté
Edern Edern 29048 29510 2224 39,98 56 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Elliant Elien 29049 29370 3271 70,3 47 Concarneau
Rosporden
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Ergué-Gabéric An Erge-Vras 29051 29500 8208 39,87 206 Fouesnant
Quimper-2
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Fouesnant Fouenant 29058 29170 9458 32,76 289 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Garlan Garlann 29059 29610 1052 13,34 79 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Gouesnach Gouenac'h 29060 29950 2769 17,07 162 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Gouesnou Gouenoù 29061 29850 6116 12,08 506 Brest-4
Brest-L’Hermitage-Gouesnou
Brest Brest Métropole
Gouézec Gouezeg 29062 29190 1100 30,94 36 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Goulien Goulien 29063 29770 433 12,77 34 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Goulven Goulc'hen 29064 29890 446 6,38 70 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Gourlizon Gourlizon 29065 29710 896 9,91 90 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Guengat Gwengad 29066 29180 1782 22,72 78 Quimper-1
Douarnenez
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Guerlesquin Gwerliskin 29067 29650 1329 21,83 61 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Guiclan Gwiglann 29068 29410 2490 42,64 58 Landivisiau
Taulé
Morlaix Pays de Landivisiau
Guilers Gwiler-Leon 29069 29820 7981 18,98 420 Brest-4
Brest-Cavale-Blanche-Bohars-Guilers
Brest Brest Métropole
Guiler-sur-Goyen Gwiler-Kerne 29070 29710 529 11,25 47 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Guilligomarc’h Gwelegouarc'h 29071 29300 778 22,75 34 Quimperlé
Arzano
Quimper Quimperlé Communauté
Guilvinec Ar Gelveneg 29072 29730 2658 2,46 1080 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Guimaëc Gwimaeg 29073 29620 947 18,73 51 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Guimiliau Gwimilio 29074 29400 1009 11,22 90 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Guipavas Gwipavaz 29075 29490 14.482 44,13 328 Guipavas
Guipavas
Brest Brest Métropole
Guissény Gwiseni 29077 29880 2009 25,18 80 Lesneven
Lannilis
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Hanvec Hanveg 29078 29460 2025 59,11 34 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Henvic Henvig 29079 29670 1351 9,95 136 Morlaix
Taulé
Morlaix Morlaix Communauté
Hôpital-Camfrout An Ospital 29080 29460 2247 13,16 171 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Huelgoat An Uhelgoad 29081 29690 1449 14,87 97 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Île-de-Batz Enez-Vaz 29082 29253 457 0,78 586 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Île-de-Sein Enez-Sun 29083 29990 249 0,58 429 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper
Île-Molène Molenez 29084 29259 141 0,72 196 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Île-Tudy Enez-Tudi 29085 29980 741 1,26 588 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Irvillac Irvilhag 29086 29460 1429 29,6 48 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Kergloff Kerglof 29089 29270 880 24,94 35 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Kerlaz Kerlaz 29090 29100 799 11,45 70 Douarnenez
Châteaulin
Quimper Douarnenez Communauté
Kerlouan Kerlouan 29091 29890 2119 17,8 119 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Kernilis Kerniliz 29093 29260 1453 10,13 143 Lesneven
Plabennec
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Kernouës Kernouez 29094 29260 685 7,78 88 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Kersaint-Plabennec Kersent-Plabenneg 29095 29860 1447 11,95 121 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
La Feuillée Ar Fouilhez 29054 29690 641 31,55 20 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
La Forest-Landerneau Ar Forest-Landerne 29056 29800 1881 9,21 204 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
La Forêt-Fouesnant Ar Forest-Fouenant 29057 29940 3366 18,53 182 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
La Martyre Ar Merzher-Salaun 29144 29800 751 18,01 42 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
La Roche-Maurice Ar Roc'h-Morvan 29237 29800 1807 12,04 150 Landerneau
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Lampaul-Guimiliau Lamboal-Gwimilio 29097 29400 2058 17,48 118 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Lampaul-Plouarzel Lambaol-Blouarzhel 29098 29810 2111 4,04 523 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Lampaul-Ploudalmézeau Lambaol-Gwitalmeze 29099 29830 838 6,35 132 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Lanarvily Lannarvili 29100 29260 421 5,92 71 Lesneven
Plabennec
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Landéda Landeda 29101 29870 3578 10,98 326 Plabennec
Lannilis
Brest Pays des Abers
Landeleau Landelo 29102 29530 937 30,41 31 Carhaix-Plouguer
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Landerneau Landernev 29103 29800 15.781 13,19 1196 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Landévennec Landevenneg 29104 29560 337 13,83 24 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Landivisiau Landivizio 29105 29400 9132 18,98 481 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Landrévarzec Landrevarzeg 29106 29510 1841 20,32 91 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Landudal Landudal 29107 29510 877 17 52 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Landudec Landudeg 29108 29710 1436 20,56 70 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Landunvez Landunvez 29109 29840 1475 13,53 109 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Langolen Langolen 29110 29510 876 17 52 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Lanhouarneau Lanhouarne 29111 29430 1308 17,69 74 Saint-Pol-de-Léon
Plouescat
Morlaix Haut-Léon Communauté
Lanildut Lannildud 29112 29840 956 5,82 164 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Lanmeur Lanveur 29113 29620 2251 26,47 85 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Lannéanou Lanneanoù 29114 29640 378 16,17 23 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Lannédern Lannedern 29115 29190 293 12,43 24 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Lanneuffret Lanneured 29116 29400 151 2,24 67 Landerneau
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Lannilis Lanniliz 29117 29870 5592 23,52 238 Plabennec
Lannilis
Brest Pays des Abers
Lanrivoaré Lanriware 29119 29290 1464 14,89 98 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Lanvéoc Lanveog 29120 29160 2095 19,21 109 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Laz Laz 29122 29520 661 34,44 19 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Le Cloître-Pleyben Kloastre-Pleiben 29033 29190 531 20,42 26 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Le Cloître-Saint-Thégonnec Ar C'hloastre-Plourin 29034 29410 660 28,48 23 Plouigneau
Saint-Thégonnec
Morlaix Morlaix Communauté
Le Conquet Konk-Leon 29040 29217 2713 8,45 321 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Le Drennec An Dreneg 29047 29860 1837 9,5 193 Lesneven
Plabennec
Brest Pays des Abers
Le Faou Ar Faou 29053 29590 1727 11,85 146 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Le Faou
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Le Folgoët Ar Folgoad 29055 29260 3187 9,77 326 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Le Juch Ar Yeuc'h 29087 29100 713 14,38 50 Douarnenez
Douarnenez
Quimper Douarnenez Communauté
Le Ponthou Ar Pontoù 29219 29650 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 29219 1,34 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Le Relecq-Kerhuon Ar Releg-Kerhuon 29235 29480 11.462 6,43 1783 Guipavas
Guipavas
Brest Brest Métropole
Le Tréhou An Treoù-Leon 29294 29450 633 22,79 28 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Le Trévoux An Treou-Kerne 29300 29380 1606 20,83 77 Moëlan-sur-Mer
Bannalec
Quimper Quimperlé Communauté
Lennon Lennon 29123 29190 788 22,94 34 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Lesneven Lesneven 29124 29260 7311 10,27 712 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Leuhan Leuc'han 29125 29390 819 32,75 25 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Loc-Brévalaire Loprevaler 29126 29260 202 1,67 121 Lesneven
Plabennec
Brest Pays des Abers
Loc-Eguiner Logeginer-Plouziri 29128 29400 402 11,9 34 Landivisiau
Ploudiry
Morlaix Pays de Landivisiau
Locmaria-Berrien Lokmaria-Berrien 29129 29690 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 29129 17,2 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Locmaria-Plouzané Lokmaria-Plouzane 29130 29280 5076 23,16 219 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Locmélar Lokmelar 29131 29400 471 15,55 30 Landivisiau
Sizun
Morlaix Pays de Landivisiau
Locquénolé Lokenole 29132 29670 787 0,85 926 Morlaix
Taulé
Morlaix Morlaix Communauté
Locquirec Lokireg 29133 29241 1456 5,96 244 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Locronan Lokorn 29134 29180 795 8,08 98 Quimper-1
Châteaulin
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Loctudy Loktudi 29135 29750 4073 12,73 320 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Locunolé Lokunole 29136 29310 1154 16,78 69 Quimperlé
Arzano
Quimper Quimperlé Communauté
Logonna-Daoulas Logonna-Daoulaz 29137 29460 2124 12,14 175 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Lopérec Lopereg 29139 29590 859 39,49 22 Carhaix-Plouguer
Le Faou
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Loperhet Loperc'hed 29140 29470 3760 20,31 185 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Loqueffret Lokeoret 29141 29530 359 27,71 13 Carhaix-Plouguer
Pleyben
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Lothey Lotei 29142 29190 459 13,48 34 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Mahalon Mahalon 29143 29790 957 21,39 45 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Melgven Melwenn 29146 29140 3356 51,17 66 Concarneau
Bannalec
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Mellac Mellag 29147 29300 3112 26,38 118 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Mespaul Mespaol 29148 29420 966 11,48 84 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Milizac-Guipronvel Milizag-Gwipronvel 29076 29290 4478 41,62 108 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Moëlan-sur-Mer Molan 29150 29350 6781 47,35 143 Moëlan-sur-Mer
Pont-Aven
Quimper Quimperlé Communauté
Morlaix Montroulez 29151 29600 14.559 24,82 587 Morlaix
Morlaix
Morlaix Morlaix Communauté
Motreff Motrev 29152 29270 703 21,59 33 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Névez Nevez 29153 29920 2661 25,37 105 Moëlan-sur-Mer
Pont-Aven
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Ouessant Enez-Eussa 29155 29242 835 15,58 54 Saint-Renan
Ouessant
Brest
Pencran Pann-ar-C'hrann 29156 29800 1970 8,93 221 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Penmarch Penmarc'h 29158 29760 5247 16,39 320 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Peumerit Purit 29159 29710 803 19,59 41 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Plabennec Plabenneg 29160 29860 8436 50,43 167 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
Pleuven Pluwenn 29161 29170 2987 13,69 218 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Pleyben Pleiben 29162 29190 3627 76,04 48 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Pleyber-Christ Pleiber-Krist 29163 29410 3139 45,47 69 Morlaix
Saint-Thégonnec
Morlaix Morlaix Communauté
Plobannalec-Lesconil Pornaleg 29165 29740 3474 18,17 191 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Ploéven Ploeven 29166 29550 518 13 40 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Plogastel-Saint-Germain Plogastell-Sant-Jermen 29167 29710 1953 31,39 62 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Plogoff Plougon 29168 29770 1229 11,73 105 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Plogonnec Plogoneg 29169 29180 3156 54,14 58 Quimper-1
Douarnenez
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Plomelin Ploveilh 29170 29700 4171 26,08 160 Quimper-1
Quimper-3
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Plomeur Ploveur 29171 29120 3774 29,69 127 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Plomodiern Ploudiern 29172 29550 2136 46,74 46 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Plonéis Ploneiz 29173 29710 2425 21,99 110 Quimper-1
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Plonéour-Lanvern Ploneour-Lanwern 29174 29720 6064 48,91 124 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Plonévez-du-Faou Plonevez ar Faou 29175 29530 2105 80,73 26 Carhaix-Plouguer
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Plonévez-Porzay Plonevez-Porzhe 29176 29550 1758 29,23 60 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Plouarzel Plouarzhel 29177 29810 3715 42,83 87 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Ploudalmézeau Gwitalmeze 29178 29830 6297 23,18 272 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Ploudaniel Plouzeniel 29179 29260 3709 46,28 80 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Ploudiry Plouziri 29180 29800 952 27,19 35 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Plouédern Plouedern 29181 29800 2813 19,62 143 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Plouégat-Guérand Plegad-Gwerann 29182 29620 1067 17,29 62 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Plouégat-Moysan Pleged-Moezan 29183 29650 716 14,97 48 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Plouénan Plouenan 29184 29420 2510 30,64 82 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Plouescat Ploueskad 29185 29430 3446 14,79 233 Saint-Pol-de-Léon
Plouescat
Morlaix Haut-Léon Communauté
Plouezoc’h Plouezoc'h 29186 29252 1596 15,83 101 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Plougar Gwikar 29187 29440 785 17,48 45 Landivisiau
Plouescat
Morlaix Pays de Landivisiau
Plougasnou Plouganoù 29188 29630 2776 33,94 82 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Plougastel-Daoulas Plougastell-Daoulaz 29189 29470 13.337 46,83 285 Guipavas
Daoulas
Brest Brest Métropole
Plougonvelin Plougonvelen 29190 29217 4174 18,69 223 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Plougonven Plougonven 29191 29640 3496 69,32 50 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Plougoulm Plougouloum 29192 29250 1759 18,37 96 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Plougourvest Gwikourvest 29193 29400 1404 14,07 100 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Plouguerneau Plougernev 29195 29880 6607 43,33 152 Lesneven
Lannilis
Brest Pays des Abers
Plouguin Plougin 29196 29830 2151 31,02 69 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays des Abers
Plouhinec Ploeneg 29197 29780 3975 28,05 142 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Plouider Plouider 29198 29260 1866 23,63 79 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Plouigneau Plouigno 29199 29610 5083 63,48 80 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Ploumoguer Plonger 29201 29810 2063 38,93 53 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Plounéour-Brignogan-Plages 29021 29890 1922 14,28 135 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Plounéour-Ménez Plouneour-Menez 29202 29410 1246 51,74 24 Morlaix
Saint-Thégonnec
Morlaix Morlaix Communauté
Plounéventer Gwineventer 29204 29400 2088 27,28 77 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Plounévézel Plonevell 29205 29270 1227 24,42 50 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Plounévez-Lochrist Gwinevez 29206 29430 2291 39,54 58 Saint-Pol-de-Léon
Plouescat
Morlaix Haut-Léon Communauté
Plourin Plourin-Gwitalmeze 29208 29830 1241 25,69 48 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Plourin-lès-Morlaix Plourin-Montroulez 29207 29600 4457 40,92 109 Plouigneau
Morlaix
Morlaix Morlaix Communauté
Plouvien Plouvien 29209 29860 3766 33,7 112 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
Plouvorn Plouvorn 29210 29420 2870 35,44 81 Landivisiau
Plouzévédé
Morlaix Pays de Landivisiau
Plouyé Plouie 29211 29690 674 37,55 18 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Plouzané Plouzane 29212 29280 12.822 33,14 387 Brest-3
Brest-Plouzané
Brest Brest Métropole
Plouzévédé Gwitevede 29213 29440 1766 18,51 95 Landivisiau
Plouzévédé
Morlaix Pays de Landivisiau
Plovan Plovan 29214 29720 682 15,75 43 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Plozévet Plozeved 29215 29710 2967 27,18 109 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Pluguffan Pluguen 29216 29700 4109 32,09 128 Quimper-1
Quimper-3
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Pont-Aven Pont-Aven 29217 29930 2801 28,63 98 Moëlan-sur-Mer
Pont-Aven
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Pont-Croix Pontekroaz 29218 29790 1580 8,09 195 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Pont-de-Buis-lès-Quimerch Pont-ar-Veuzenn-Kimerc'h 29302 29590 3792 41,39 92 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Le Faou
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Pont-l’Abbé Pont'n-Abad 29220 29120 8250 18,21 453 Pont-l’Abbé
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Porspoder Porspoder 29221 29840 1810 11,29 160 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Port-Launay Meil-ar-Wern 29222 29150 391 2 196 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Pouldergat Pouldregad 29224 29100 1211 24,39 50 Douarnenez
Douarnenez
Quimper Douarnenez Communauté
Pouldreuzic Pouldreuzig 29225 29710 2156 16,75 129 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Poullan-sur-Mer Poullann 29226 29100 1516 30,35 50 Douarnenez
Douarnenez
Quimper Douarnenez Communauté
Poullaouen Poullaouen 29227 29246 1500 71,36 21 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Primelin Prevel 29228 29770 702 8,67 81 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Quéménéven Kemeneven 29229 29180 1117 28,21 40 Crozon
Châteaulin
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Querrien Kerien 29230 29310 1739 54,01 32 Quimperlé
Scaër
Quimper Quimperlé Communauté
Quimper Kemper 29232 29000 62.985 84,45 746 Quimper-1
Quimper-2
Quimper-1
Quimper-2
Quimper-3
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Quimperlé Kemperle 29233 29300 12.057 31,73 380 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Rédené Redene 29234 29300 2908 24,49 119 Quimperlé
Arzano
Quimper Quimperlé Communauté
Riec-sur-Bélon Rieg 29236 29340 4185 54,64 77 Moëlan-sur-Mer
Pont-Aven
Quimper Quimperlé Communauté
Roscanvel Roskanvel 29238 29570 839 9,08 92 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Roscoff Rosko 29239 29680 3404 6,19 550 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Rosnoën Rosloc'hen 29240 29590 955 33,7 28 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Le Faou
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Rosporden Rosporden 29241 29140 7671 57,37 134 Concarneau
Rosporden
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Saint-Coulitz Sant-Kouled 29243 29150 437 11,22 39 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Saint-Derrien Sant-Derc'hen 29244 29440 811 12,28 66 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Saint-Divy Sant-Divi 29245 29800 1537 8,52 180 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Saint-Eloy Sant-Alar 29246 29460 214 12,42 17 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Sainte-Sève Santez-Seo 29265 29600 1016 9,98 102 Morlaix
Morlaix
Morlaix Morlaix Communauté
Saint-Évarzec Sant-Evarzeg 29247 29170 3529 24,65 143 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Saint-Frégant Sant-Fregan 29248 29260 823 8,41 98 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Saint-Goazec Sant-Wazeg 29249 29520 706 33,76 21 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Saint-Hernin Sant-Hern 29250 29270 759 29,29 26 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Saint-Jean-du-Doigt Sant-Yann-ar-Biz 29251 29630 641 19,81 32 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Saint-Jean-Trolimon Sant-Yann-Drolimon 29252 29120 962 14,68 66 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Saint-Martin-des-Champs Sant-Martin-war-ar-Maez 29254 29600 4593 15,7 293 Morlaix
Morlaix
Morlaix Morlaix Communauté
Saint-Méen Sant-Neven 29255 29260 917 11,74 78 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Saint-Nic Sant-Vig 29256 29550 773 18,03 43 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Saint-Pabu Sant-Pabu 29257 29830 2074 9,94 209 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays des Abers
Saint-Pol-de-Léon Kastell-Paol 29259 29250 6596 23 287 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Saint-Renan Lokournan 29260 29290 8110 13,31 609 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Saint-Rivoal Sant-Riwal 29261 29190 194 18,69 10 Carhaix-Plouguer
Pleyben
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Saint-Sauveur An Dre-Nevez 29262 29400 790 13,24 60 Landivisiau
Sizun
Morlaix Pays de Landivisiau
Saint-Ségal Sant-Segal 29263 29590 1081 16,2 67 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Saint-Servais Sant-Servez-Landivizio 29264 29400 782 10,29 76 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Saint-Thégonnec Loc-Eguiner Sant-Tegoneg-Logeginer 29266 29410 3010 49,78 60 Morlaix
Saint-Thégonnec
Morlaix Morlaix Communauté
Saint-Thois Santoz 29267 29520 716 18,1 40 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Saint-Thonan Sant-Tonan 29268 29800 1821 11,29 161 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Saint-Thurien Sant-Turian 29269 29380 1032 21,41 48 Quimperlé
Scaër
Quimper Quimperlé Communauté
Saint-Urbain Lannurvan 29270 29800 1633 15,21 107 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Saint-Vougay Sant-Nouga 29271 29440 904 15,1 60 Landivisiau
Plouzévédé
Morlaix Pays de Landivisiau
Saint-Yvi Sant-Ivi 29272 29140 3155 27,05 117 Concarneau
Rosporden
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Santec Santeg 29273 29250 2409 8,06 299 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Scaër Skaer 29274 29390 5380 117,58 46 Moëlan-sur-Mer
Scaër
Quimper Quimperlé Communauté
Scrignac Skrigneg 29275 29640 757 70,94 11 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Sibiril Sibirill 29276 29250 1208 11,47 105 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Sizun Sizun 29277 29450 2265 58,14 39 Landivisiau
Sizun
Morlaix Pays de Landivisiau
Spézet Speied 29278 29540 1808 60,67 30 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Haute Cornouaille
Taulé Taole 29279 29670 2938 29,47 100 Morlaix
Taulé
Morlaix Morlaix Communauté
Telgruc-sur-Mer Terrug 29280 29560 2085 28,29 74 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Tourch Tourc'h 29281 29140 1026 19,7 52 Concarneau
Rosporden
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Trébabu Trebabu 29282 29217 352 4,36 81 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Treffiagat Triagad 29284 29730 2399 8,1 296 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Tréflaouénan Trelaouenan 29285 29440 510 8,16 63 Saint-Pol-de-Léon
Plouzévédé
Morlaix Haut-Léon Communauté
Tréflévénez Treleveznez 29286 29800 243 9,65 25 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Tréflez Trelez 29287 29430 958 15,76 61 Saint-Pol-de-Léon
Plouescat
Morlaix Haut-Léon Communauté
Trégarantec Tregaranteg 29288 29260 601 5,21 115 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Trégarvan Tregarvan 29289 29560 119 9,68 12 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Tréglonou Treglonou 29290 29870 670 5,85 115 Plabennec
Lannilis
Brest Pays des Abers
Trégourez Tregourez 29291 29970 972 17,72 55 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Tréguennec Tregeneg 29292 29720 318 9,61 33 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Trégunc Tregon 29293 29910 7041 50,61 139 Moëlan-sur-Mer
Concarneau
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Trémaouézan Tremaouezan 29295 29800 575 8,3 69 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Tréméoc Tremeog 29296 29120 1346 11,66 115 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Tréméven Tremeven-Kemperme 29297 29300 2324 15,42 151 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Tréogat Tregad 29298 29720 581 9,85 59 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Tréouergat Treouergat 29299 29290 341 6,1 56 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Trézilidé Trezilide 29301 29440 382 4,6 83 Landivisiau
Plouzévédé
Morlaix Pays de Landivisiau

Veränderige syt 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017: