Lischt vu dr Gmaine im Département Finistère

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Lischt vu dr Gmaine im Département Finistère

Gmai Bretonisch Code
INSEE
PLZ Yywohner
(Stand 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Bevelkerigsdichti Kanton syt 2015
Kanton bis 2015
Arrondissement Kommunalverband
Argol Argol 29001 29560 1010 31,73 32 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Arzano An Arzhanou 29002 29300 1390 34,04 41 Quimperlé
Arzano
Quimper Quimperlé Communauté
Audierne Gwaien 29003 29770 3684 18,37 201 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Bannalec Banaleg 29004 29380 5645 77,51 73 Moëlan-sur-Mer
Bannalec
Quimper Quimperlé Communauté
Baye Bei 29005 29300 1149 7,29 158 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Bénodet Benoded 29006 29950 3534 10,53 336 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Berrien Berrien 29007 29690 941 56,42 17 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Beuzec-Cap-Sizun Beuzeg-ar-C'hab 29008 29790 1003 34,54 29 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Bodilis Bodiliz 29010 29400 1603 20,08 80 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Bohars Boc'harzh 29011 29820 3474 7,27 478 Brest-4
Brest-Cavale-Blanche-Bohars-Guilers
Brest Brest Métropole
Bolazec Bolazeg 29012 29640 205 17,47 12 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Botmeur Boneur 29013 29690 212 13,62 16 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Botsorhel Bodsorc'hel 29014 29650 424 25,64 17 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Bourg-Blanc Ar Vourc'h-Wenn 29015 29860 3556 28,31 126 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
Brasparts Brasparzh 29016 29190 1033 46,69 22 Carhaix-Plouguer
Pleyben
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Brélès Brelez 29017 29810 882 14,06 63 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Brennilis Breniliz 29018 29690 451 18,69 24 Carhaix-Plouguer
Pleyben
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Brest Brest 29019 29200 139.342 49,51 2814 Brest-1
Brest-2
Brest-3
Brest-4
Brest-5
Brest-Bellevue
Brest-Cavale-Blanche-Bohars-Guilers
Brest-Centre
Brest-Kerichen
Brest-Lambezellec
Brest-L’Hermitage-Gouesnou
Brest-Plouzané
Brest-Recouvrance
Brest-Saint-Marc
Brest-Saint-Pierre
Brest Brest Métropole
Briec Brieg 29020 29510 5627 68 83 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Camaret-sur-Mer Kameled 29022 29570 2586 11,64 222 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Carantec Karanteg 29023 29660 3148 9,02 349 Morlaix
Taulé
Morlaix Morlaix Communauté
Carhaix-Plouguer Karaez-Plougêr 29024 29270 7240 25,81 281 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Cast Kast 29025 29150 1588 37,66 42 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Châteaulin Kastellin 29026 29150 5212 20,81 250 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Châteauneuf-du-Faou Kastell-Nevez-ar-Faou 29027 29520 3677 42,58 86 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Cléden-Cap-Sizun Kledenn-ar-C'hab 29028 29770 956 19,08 50 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Cléden-Poher Kledenn-Poc'hêr 29029 29270 1142 29,81 38 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Cléder Kleder 29030 29233 3782 37,44 101 Saint-Pol-de-Léon
Plouzévédé
Morlaix Haut-Léon Communauté
Clohars-Carnoët Kloar-Karnoed 29031 29360 4310 34,83 124 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Clohars-Fouesnant Kloar-Fouenant 29032 29950 2037 13,02 156 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Coat-Méal Koz-Meal 29035 29870 1091 10,82 101 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
Collorec Koloreg 29036 29530 613 28,39 22 Carhaix-Plouguer
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Combrit Kombrid 29037 29120 4048 24,13 168 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Commana Kommana 29038 29450 1031 39,9 26 Landivisiau
Sizun
Morlaix Pays de Landivisiau
Concarneau Konk-Kernev 29039 29900 19.046 41,08 464 Concarneau
Concarneau
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Confort-Meilars Koñforzh-Meilar 29145 29790 881 14,68 60 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Coray Kore 29041 29370 1903 31,36 61 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Crozon Kraozon 29042 29160 7539 80,37 94 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Daoulas Daoulaz 29043 29460 1792 5,42 331 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Dinéault Dineol 29044 29150 2169 45,96 47 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Dirinon Dirinonn 29045 29460 2294 33,02 69 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Douarnenez Douarnenez 29046 29100 14.063 24,94 564 Douarnenez
Douarnenez
Quimper Douarnenez Communauté
Edern Edern 29048 29510 2200 39,98 55 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Elliant Elien 29049 29370 3234 70,3 46 Concarneau
Rosporden
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Ergué-Gabéric An Erge-Vras 29051 29500 8104 39,87 203 Fouesnant
Quimper-2
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Fouesnant Fouenant 29058 29170 9520 32,76 291 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Garlan Garlann 29059 29610 1056 13,34 79 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Gouesnach Gouenac'h 29060 29950 2761 17,07 162 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Gouesnou Gouenoù 29061 29850 6092 12,08 504 Brest-4
Brest-L’Hermitage-Gouesnou
Brest Brest Métropole
Gouézec Gouezeg 29062 29190 1100 30,94 36 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Goulien Goulien 29063 29770 433 12,77 34 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Goulven Goulc'hen 29064 29890 448 6,38 70 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Gourlizon Gourlizon 29065 29710 897 9,91 91 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Guengat Gwengad 29066 29180 1759 22,72 77 Quimper-1
Douarnenez
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Guerlesquin Gwerliskin 29067 29650 1343 21,83 62 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Guiclan Gwiglann 29068 29410 2487 42,64 58 Landivisiau
Taulé
Morlaix Pays de Landivisiau
Guilers Gwiler-Leon 29069 29820 8010 18,98 422 Brest-4
Brest-Cavale-Blanche-Bohars-Guilers
Brest Brest Métropole
Guiler-sur-Goyen Gwiler-Kerne 29070 29710 532 11,25 47 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Guilligomarc’h Gwelegouarc'h 29071 29300 765 22,75 34 Quimperlé
Arzano
Quimper Quimperlé Communauté
Guilvinec Ar Gelveneg 29072 29730 2684 2,46 1091 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Guimaëc Gwimaeg 29073 29620 958 18,73 51 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Guimiliau Gwimilio 29074 29400 1016 11,22 91 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Guipavas Gwipavaz 29075 29490 14.466 44,13 328 Guipavas
Guipavas
Brest Brest Métropole
Guissény Gwiseni 29077 29880 2002 25,18 80 Lesneven
Lannilis
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Hanvec Hanveg 29078 29460 2020 59,11 34 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Henvic Henvig 29079 29670 1333 9,95 134 Morlaix
Taulé
Morlaix Morlaix Communauté
Hôpital-Camfrout An Ospital 29080 29460 2230 13,16 169 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Huelgoat An Uhelgoad 29081 29690 1490 14,87 100 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Île-de-Batz Enez-Vaz 29082 29253 464 0,78 595 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Île-de-Sein Enez-Sun 29083 29990 244 0,58 421 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper
Île-Molène Molenez 29084 29259 132 0,72 183 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Île-Tudy Enez-Tudi 29085 29980 746 1,26 592 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Irvillac Irvilhag 29086 29460 1429 29,6 48 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Kergloff Kerglof 29089 29270 900 24,94 36 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Kerlaz Kerlaz 29090 29100 814 11,45 71 Douarnenez
Châteaulin
Quimper Douarnenez Communauté
Kerlouan Kerlouan 29091 29890 2163 17,8 122 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Kernilis Kerniliz 29093 29260 1466 10,13 145 Lesneven
Plabennec
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Kernouës Kernouez 29094 29260 699 7,78 90 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Kersaint-Plabennec Kersent-Plabenneg 29095 29860 1420 11,95 119 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
La Feuillée Ar Fouilhez 29054 29690 641 31,55 20 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
La Forest-Landerneau Ar Forest-Landerne 29056 29800 1849 9,21 201 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
La Forêt-Fouesnant Ar Forest-Fouenant 29057 29940 3332 18,53 180 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
La Martyre Ar Merzher-Salaun 29144 29800 759 18,01 42 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
La Roche-Maurice Ar Roc'h-Morvan 29237 29800 1844 12,04 153 Landerneau
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Lampaul-Guimiliau Lamboal-Gwimilio 29097 29400 2079 17,48 119 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Lampaul-Plouarzel Lambaol-Blouarzhel 29098 29810 2094 4,04 518 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Lampaul-Ploudalmézeau Lambaol-Gwitalmeze 29099 29830 847 6,35 133 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Lanarvily Lannarvili 29100 29260 425 5,92 72 Lesneven
Plabennec
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Landéda Landeda 29101 29870 3559 10,98 324 Plabennec
Lannilis
Brest Pays des Abers
Landeleau Landelo 29102 29530 926 30,41 30 Carhaix-Plouguer
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Landerneau Landernev 29103 29800 15.836 13,19 1201 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Landévennec Landevenneg 29104 29560 332 13,83 24 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Landivisiau Landivizio 29105 29400 9123 18,98 481 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Landrévarzec Landrevarzeg 29106 29510 1836 20,32 90 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Landudal Landudal 29107 29510 874 17 51 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Landudec Landudeg 29108 29710 1419 20,56 69 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Landunvez Landunvez 29109 29840 1479 13,53 109 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Langolen Langolen 29110 29510 876 17 52 Briec
Briec
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Lanhouarneau Lanhouarne 29111 29430 1316 17,69 74 Saint-Pol-de-Léon
Plouescat
Morlaix Haut-Léon Communauté
Lanildut Lannildud 29112 29840 951 5,82 163 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Lanmeur Lanveur 29113 29620 2195 26,47 83 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Lannéanou Lanneanoù 29114 29640 389 16,17 24 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Lannédern Lannedern 29115 29190 295 12,43 24 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Lanneuffret Lanneured 29116 29400 149 2,24 67 Landerneau
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Lannilis Lanniliz 29117 29870 5533 23,52 235 Plabennec
Lannilis
Brest Pays des Abers
Lanrivoaré Lanriware 29119 29290 1465 14,89 98 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Lanvéoc Lanveog 29120 29160 2158 19,21 112 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Laz Laz 29122 29520 665 34,44 19 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Le Cloître-Pleyben Kloastre-Pleiben 29033 29190 534 20,42 26 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Le Cloître-Saint-Thégonnec Ar C'hloastre-Plourin 29034 29410 657 28,48 23 Plouigneau
Saint-Thégonnec
Morlaix Morlaix Communauté
Le Conquet Konk-Leon 29040 29217 2678 8,45 317 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Le Drennec An Dreneg 29047 29860 1818 9,5 191 Lesneven
Plabennec
Brest Pays des Abers
Le Faou Ar Faou 29053 29590 1717 11,85 145 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Le Faou
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Le Folgoët Ar Folgoad 29055 29260 3172 9,77 325 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Le Juch Ar Yeuc'h 29087 29100 719 14,38 50 Douarnenez
Douarnenez
Quimper Douarnenez Communauté
Le Ponthou Ar Pontoù 29219 29650 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 29219 1,34 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Le Relecq-Kerhuon Ar Releg-Kerhuon 29235 29480 11.434 6,43 1778 Guipavas
Guipavas
Brest Brest Métropole
Le Tréhou An Treoù-Leon 29294 29450 629 22,79 28 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Le Trévoux An Treou-Kerne 29300 29380 1617 20,83 78 Moëlan-sur-Mer
Bannalec
Quimper Quimperlé Communauté
Lennon Lennon 29123 29190 803 22,94 35 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Lesneven Lesneven 29124 29260 7301 10,27 711 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Leuhan Leuc'han 29125 29390 808 32,75 25 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Loc-Brévalaire Loprevaler 29126 29260 198 1,67 119 Lesneven
Plabennec
Brest Pays des Abers
Loc-Eguiner Logeginer-Plouziri 29128 29400 400 11,9 34 Landivisiau
Ploudiry
Morlaix Pays de Landivisiau
Locmaria-Berrien Lokmaria-Berrien 29129 29690 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 29129 17,2 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Locmaria-Plouzané Lokmaria-Plouzane 29130 29280 5052 23,16 218 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Locmélar Lokmelar 29131 29400 466 15,55 30 Landivisiau
Sizun
Morlaix Pays de Landivisiau
Locquénolé Lokenole 29132 29670 787 0,85 926 Morlaix
Taulé
Morlaix Morlaix Communauté
Locquirec Lokireg 29133 29241 1402 5,96 235 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Locronan Lokorn 29134 29180 805 8,08 100 Quimper-1
Châteaulin
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Loctudy Loktudi 29135 29750 4051 12,73 318 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Locunolé Lokunole 29136 29310 1152 16,78 69 Quimperlé
Arzano
Quimper Quimperlé Communauté
Logonna-Daoulas Logonna-Daoulaz 29137 29460 2120 12,14 175 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Lopérec Lopereg 29139 29590 850 39,49 22 Carhaix-Plouguer
Le Faou
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Loperhet Loperc'hed 29140 29470 3686 20,31 181 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Loqueffret Lokeoret 29141 29530 359 27,71 13 Carhaix-Plouguer
Pleyben
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Lothey Lotei 29142 29190 463 13,48 34 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Mahalon Mahalon 29143 29790 952 21,39 45 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Melgven Melwenn 29146 29140 3375 51,17 66 Concarneau
Bannalec
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Mellac Mellag 29147 29300 3042 26,38 115 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Mespaul Mespaol 29148 29420 944 11,48 82 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Milizac-Guipronvel Milizag-Gwipronvel 29076 29290 4436 41,62 107 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Moëlan-sur-Mer Molan 29150 29350 6800 47,35 144 Moëlan-sur-Mer
Pont-Aven
Quimper Quimperlé Communauté
Morlaix Montroulez 29151 29600 14.721 24,82 593 Morlaix
Morlaix
Morlaix Morlaix Communauté
Motreff Motrev 29152 29270 704 21,59 33 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Névez Nevez 29153 29920 2647 25,37 104 Moëlan-sur-Mer
Pont-Aven
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Ouessant Enez-Eussa 29155 29242 842 15,58 54 Saint-Renan
Ouessant
Brest
Pencran Pann-ar-C'hrann 29156 29800 1946 8,93 218 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Penmarch Penmarc'h 29158 29760 5352 16,39 327 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Peumerit Purit 29159 29710 800 19,59 41 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Plabennec Plabenneg 29160 29860 8355 50,43 166 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
Pleuven Pluwenn 29161 29170 2848 13,69 208 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Pleyben Pleiben 29162 29190 3685 76,04 48 Briec
Pleyben
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Pleyber-Christ Pleiber-Krist 29163 29410 3116 45,47 69 Morlaix
Saint-Thégonnec
Morlaix Morlaix Communauté
Plobannalec-Lesconil Pornaleg 29165 29740 3457 18,17 190 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Ploéven Ploeven 29166 29550 522 13 40 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Plogastel-Saint-Germain Plogastell-Sant-Jermen 29167 29710 1929 31,39 61 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Plogoff Plougon 29168 29770 1230 11,73 105 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Plogonnec Plogoneg 29169 29180 3141 54,14 58 Quimper-1
Douarnenez
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Plomelin Ploveilh 29170 29700 4187 26,08 161 Quimper-1
Quimper-3
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Plomeur Ploveur 29171 29120 3786 29,69 128 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Plomodiern Ploudiern 29172 29550 2083 46,74 45 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Plonéis Ploneiz 29173 29710 2392 21,99 109 Quimper-1
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Plonéour-Lanvern Ploneour-Lanwern 29174 29720 6071 48,91 124 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Plonévez-du-Faou Plonevez ar Faou 29175 29530 2099 80,73 26 Carhaix-Plouguer
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Plonévez-Porzay Plonevez-Porzhe 29176 29550 1769 29,23 61 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Plouarzel Plouarzhel 29177 29810 3706 42,83 87 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Ploudalmézeau Gwitalmeze 29178 29830 6301 23,18 272 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Ploudaniel Plouzeniel 29179 29260 3698 46,28 80 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Ploudiry Plouziri 29180 29800 940 27,19 35 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Plouédern Plouedern 29181 29800 2795 19,62 142 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Plouégat-Guérand Plegad-Gwerann 29182 29620 1067 17,29 62 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Plouégat-Moysan Pleged-Moezan 29183 29650 717 14,97 48 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Plouénan Plouenan 29184 29420 2500 30,64 82 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Plouescat Ploueskad 29185 29430 3453 14,79 233 Saint-Pol-de-Léon
Plouescat
Morlaix Haut-Léon Communauté
Plouezoc’h Plouezoc'h 29186 29252 1592 15,83 101 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Plougar Gwikar 29187 29440 783 17,48 45 Landivisiau
Plouescat
Morlaix Pays de Landivisiau
Plougasnou Plouganoù 29188 29630 2887 33,94 85 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Plougastel-Daoulas Plougastell-Daoulaz 29189 29470 13.349 46,83 285 Guipavas
Daoulas
Brest Brest Métropole
Plougonvelin Plougonvelen 29190 29217 4152 18,69 222 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Plougonven Plougonven 29191 29640 3461 69,32 50 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Plougoulm Plougouloum 29192 29250 1766 18,37 96 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Plougourvest Gwikourvest 29193 29400 1400 14,07 100 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Plouguerneau Plougernev 29195 29880 6549 43,33 151 Lesneven
Lannilis
Brest Pays des Abers
Plouguin Plougin 29196 29830 2141 31,02 69 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays des Abers
Plouhinec Ploeneg 29197 29780 3960 28,05 141 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Plouider Plouider 29198 29260 1872 23,63 79 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Plouigneau Plouigno 29199 29610 5107 63,48 80 Plouigneau
Plouigneau
Morlaix Morlaix Communauté
Ploumoguer Plonger 29201 29810 2029 38,93 52 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Plounéour-Brignogan-Plages [[]] 29021 29890 1928 14,28 135 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Plounéour-Ménez Plouneour-Menez 29202 29410 1250 51,74 24 Morlaix
Saint-Thégonnec
Morlaix Morlaix Communauté
Plounéventer Gwineventer 29204 29400 2097 27,28 77 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Plounévézel Plonevell 29205 29270 1254 24,42 51 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Plounévez-Lochrist Gwinevez 29206 29430 2312 39,54 58 Saint-Pol-de-Léon
Plouescat
Morlaix Haut-Léon Communauté
Plourin Plourin-Gwitalmeze 29208 29830 1245 25,69 48 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Plourin-lès-Morlaix Plourin-Montroulez 29207 29600 4412 40,92 108 Plouigneau
Morlaix
Morlaix Morlaix Communauté
Plouvien Plouvien 29209 29860 3746 33,7 111 Plabennec
Plabennec
Brest Pays des Abers
Plouvorn Plouvorn 29210 29420 2865 35,44 81 Landivisiau
Plouzévédé
Morlaix Pays de Landivisiau
Plouyé Plouie 29211 29690 686 37,55 18 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Plouzané Plouzane 29212 29280 12.763 33,14 385 Brest-3
Brest-Plouzané
Brest Brest Métropole
Plouzévédé Gwitevede 29213 29440 1779 18,51 96 Landivisiau
Plouzévédé
Morlaix Pays de Landivisiau
Plovan Plovan 29214 29720 680 15,75 43 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Plozévet Plozeved 29215 29710 2980 27,18 110 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Pluguffan Pluguen 29216 29700 4087 32,09 127 Quimper-1
Quimper-3
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Pont-Aven Pont-Aven 29217 29930 2824 28,63 99 Moëlan-sur-Mer
Pont-Aven
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Pont-Croix Pontekroaz 29218 29790 1583 8,09 196 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Pont-de-Buis-lès-Quimerch Pont-ar-Veuzenn-Kimerc'h 29302 29590 3874 41,39 94 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Le Faou
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Pont-l’Abbé Pont'n-Abad 29220 29120 8183 18,21 449 Pont-l’Abbé
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Porspoder Porspoder 29221 29840 1817 11,29 161 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Port-Launay Meil-ar-Wern 29222 29150 389 2 195 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Pouldergat Pouldregad 29224 29100 1215 24,39 50 Douarnenez
Douarnenez
Quimper Douarnenez Communauté
Pouldreuzic Pouldreuzig 29225 29710 2137 16,75 128 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Poullan-sur-Mer Poullann 29226 29100 1516 30,35 50 Douarnenez
Douarnenez
Quimper Douarnenez Communauté
Poullaouen Poullaouen 29227 29246 1510 71,36 21 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Primelin Prevel 29228 29770 724 8,67 84 Douarnenez
Pont-Croix
Quimper Cap Sizun-Pointe du Raz
Quéménéven Kemeneven 29229 29180 1119 28,21 40 Crozon
Châteaulin
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Querrien Kerien 29230 29310 1748 54,01 32 Quimperlé
Scaër
Quimper Quimperlé Communauté
Quimper Kemper 29232 29000 63.405 84,45 751 Quimper-1
Quimper-2
Quimper-1
Quimper-2
Quimper-3
Quimper Quimper Bretagne Occidentale
Quimperlé Kemperle 29233 29300 12.034 31,73 379 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Rédené Redene 29234 29300 2901 24,49 118 Quimperlé
Arzano
Quimper Quimperlé Communauté
Riec-sur-Bélon Rieg 29236 29340 4190 54,64 77 Moëlan-sur-Mer
Pont-Aven
Quimper Quimperlé Communauté
Roscanvel Roskanvel 29238 29570 840 9,08 93 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Roscoff Rosko 29239 29680 3363 6,19 543 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Rosnoën Rosloc'hen 29240 29590 951 33,7 28 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Le Faou
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Rosporden Rosporden 29241 29140 7643 57,37 133 Concarneau
Rosporden
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Saint-Coulitz Sant-Kouled 29243 29150 429 11,22 38 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Saint-Derrien Sant-Derc'hen 29244 29440 808 12,28 66 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Saint-Divy Sant-Divi 29245 29800 1540 8,52 181 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Saint-Eloy Sant-Alar 29246 29460 218 12,42 18 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Sainte-Sève Santez-Seo 29265 29600 1002 9,98 100 Morlaix
Morlaix
Morlaix Morlaix Communauté
Saint-Évarzec Sant-Evarzeg 29247 29170 3540 24,65 144 Fouesnant
Fouesnant
Quimper Pays Fouesnantais
Saint-Frégant Sant-Fregan 29248 29260 811 8,41 96 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Saint-Goazec Sant-Wazeg 29249 29520 710 33,76 21 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Saint-Hernin Sant-Hern 29250 29270 761 29,29 26 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Poher Communauté
Saint-Jean-du-Doigt Sant-Yann-ar-Biz 29251 29630 643 19,81 32 Plouigneau
Lanmeur
Morlaix Morlaix Communauté
Saint-Jean-Trolimon Sant-Yann-Drolimon 29252 29120 976 14,68 66 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Saint-Martin-des-Champs Sant-Martin-war-ar-Maez 29254 29600 4606 15,7 293 Morlaix
Morlaix
Morlaix Morlaix Communauté
Saint-Méen Sant-Neven 29255 29260 913 11,74 78 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Saint-Nic Sant-Vig 29256 29550 776 18,03 43 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Saint-Pabu Sant-Pabu 29257 29830 2083 9,94 210 Plabennec
Ploudalmézeau
Brest Pays des Abers
Saint-Pol-de-Léon Kastell-Paol 29259 29250 6589 23 286 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Saint-Renan Lokournan 29260 29290 8097 13,31 608 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Saint-Rivoal Sant-Riwal 29261 29190 186 18,69 10 Carhaix-Plouguer
Pleyben
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Saint-Sauveur An Dre-Nevez 29262 29400 799 13,24 60 Landivisiau
Sizun
Morlaix Pays de Landivisiau
Saint-Ségal Sant-Segal 29263 29590 1070 16,2 66 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Saint-Servais Sant-Servez-Landivizio 29264 29400 781 10,29 76 Landivisiau
Landivisiau
Morlaix Pays de Landivisiau
Saint-Thégonnec Loc-Eguiner Sant-Tegoneg-Logeginer 29266 29410 3013 49,78 61 Morlaix
Saint-Thégonnec
Morlaix Morlaix Communauté
Saint-Thois Santoz 29267 29520 715 18,1 40 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Saint-Thonan Sant-Tonan 29268 29800 1755 11,29 155 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Saint-Thurien Sant-Turian 29269 29380 1026 21,41 48 Quimperlé
Scaër
Quimper Quimperlé Communauté
Saint-Urbain Lannurvan 29270 29800 1637 15,21 108 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Daoulas
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Saint-Vougay Sant-Nouga 29271 29440 903 15,1 60 Landivisiau
Plouzévédé
Morlaix Pays de Landivisiau
Saint-Yvi Sant-Ivi 29272 29140 3106 27,05 115 Concarneau
Rosporden
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Santec Santeg 29273 29250 2367 8,06 294 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Scaër Skaer 29274 29390 5383 117,58 46 Moëlan-sur-Mer
Scaër
Quimper Quimperlé Communauté
Scrignac Skrigneg 29275 29640 779 70,94 11 Carhaix-Plouguer
Huelgoat
Châteaulin Monts d’Arrée Communauté
Sibiril Sibirill 29276 29250 1213 11,47 106 Saint-Pol-de-Léon
Saint-Pol-de-Léon
Morlaix Haut-Léon Communauté
Sizun Sizun 29277 29450 2268 58,14 39 Landivisiau
Sizun
Morlaix Pays de Landivisiau
Spézet Speied 29278 29540 1832 60,67 30 Carhaix-Plouguer
Carhaix-Plouguer
Châteaulin Haute Cornouaille
Taulé Taole 29279 29670 2961 29,47 100 Morlaix
Taulé
Morlaix Morlaix Communauté
Telgruc-sur-Mer Terrug 29280 29560 2105 28,29 74 Crozon
Crozon
Châteaulin Presqu’île de Crozon-Aulne maritime
Tourch Tourc'h 29281 29140 1038 19,7 53 Concarneau
Rosporden
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Trébabu Trebabu 29282 29217 345 4,36 79 Saint-Renan
Saint-Renan
Brest Pays d’Iroise
Treffiagat Triagad 29284 29730 2393 8,1 295 Pont-l’Abbé
Guilvinec
Quimper Pays Bigouden Sud
Tréflaouénan Trelaouenan 29285 29440 504 8,16 62 Saint-Pol-de-Léon
Plouzévédé
Morlaix Haut-Léon Communauté
Tréflévénez Treleveznez 29286 29800 244 9,65 25 Pont-de-Buis-lès-Quimerch
Ploudiry
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Tréflez Trelez 29287 29430 944 15,76 60 Saint-Pol-de-Léon
Plouescat
Morlaix Haut-Léon Communauté
Trégarantec Tregaranteg 29288 29260 584 5,21 112 Lesneven
Lesneven
Brest Lesneven et Côte des Légendes
Trégarvan Tregarvan 29289 29560 128 9,68 13 Crozon
Châteaulin
Châteaulin Pleyben-Châteaulin-Porzay
Tréglonou Treglonou 29290 29870 650 5,85 111 Plabennec
Lannilis
Brest Pays des Abers
Trégourez Tregourez 29291 29970 984 17,72 56 Briec
Châteauneuf-du-Faou
Châteaulin Haute Cornouaille
Tréguennec Tregeneg 29292 29720 317 9,61 33 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Trégunc Tregon 29293 29910 7042 50,61 139 Moëlan-sur-Mer
Concarneau
Quimper Concarneau Cornouaille Agglomération
Trémaouézan Tremaouezan 29295 29800 568 8,3 68 Landerneau
Landerneau
Brest Pays de Landerneau-Daoulas
Tréméoc Tremeog 29296 29120 1339 11,66 115 Plonéour-Lanvern
Pont-l’Abbé
Quimper Pays Bigouden Sud
Tréméven Tremeven-Kemperme 29297 29300 2312 15,42 150 Quimperlé
Quimperlé
Quimper Quimperlé Communauté
Tréogat Tregad 29298 29720 583 9,85 59 Plonéour-Lanvern
Plogastel-Saint-Germain
Quimper Haut Pays Bigouden
Tréouergat Treouergat 29299 29290 335 6,1 55 Saint-Renan
Ploudalmézeau
Brest Pays d’Iroise
Trézilidé Trezilide 29301 29440 378 4,6 82 Landivisiau
Plouzévédé
Morlaix Pays de Landivisiau

Veränderige syt 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017: