Lischt vun dr Gmeina im Département Yvelines

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Yvelines zellt àlla 259 Gmeina ìm Département Yvelines uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ablis 78003 78660 3439 25,92 133 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Achères 78005 78260 21.017 9,44 2226 Poissy
Saint-Germain-en-Laye-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Adainville 78006 78113 731 10,16 72 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Aigremont 78007 78240 1084 4,00 271 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Allainville 78009 78660 306 16,30 19 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Andelu 78013 78770 476 3,96 120 Aubergenville
Guerville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Andrésy 78015 78570 13.324 6,91 1928 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Arnouville-lès-Mantes 78020 78790 938 9,98 94 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Aubergenville 78029 78410 11.817 8,83 1338 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Auffargis 78030 78610 1982 17,14 116 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Auffreville-Brasseuil 78031 78930 650 2,37 274 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Aulnay-sur-Mauldre 78033 78126 1140 2,23 511 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Auteuil 78034 78770 955 4,40 217 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Autouillet 78036 78770 509 4,94 103 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bailly 78043 78870 3721 6,53 570 Le Chesnay
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Bazainville 78048 78550 1454 12,03 121 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Bazemont 78049 78580 1582 6,59 240 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Bazoches-sur-Guyonne 78050 78490 621 5,66 110 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Béhoust 78053 78910 460 5,34 86 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bennecourt 78057 78270 1897 6,95 273 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Beynes 78062 78650 7662 18,56 413 Plaisir
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Blaru 78068 78270 889 14,84 60 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Boinville-en-Mantois 78070 78930 292 4,93 59 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Boinville-le-Gaillard 78071 78660 608 12,52 49 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Boinvilliers 78072 78200 291 3,59 81 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Bois-d’Arcy 78073 78390 15.142 5,48 2763 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Boissets 78076 78910 266 3,90 68 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Boissy-Mauvoisin 78082 78200 614 5,11 120 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Boissy-sans-Avoir 78084 78490 646 3,96 163 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bonnelles 78087 78830 1963 10,84 181 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Bonnières-sur-Seine 78089 78270 4612 7,66 602 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Bouafle 78090 78410 2156 6,92 312 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bougival 78092 78380 8699 2,76 3152 Le Chesnay
La Celle-Saint-Cloud
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Bourdonné 78096 78113 496 10,76 46 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Breuil-Bois-Robert 78104 78930 735 3,75 196 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bréval 78107 78980 1820 11,38 160 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Brueil-en-Vexin 78113 78440 691 7,34 94 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Buc 78117 78530 5821 8,07 721 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Buchelay 78118 78200 3133 4,94 634 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bullion 78120 78830 1914 20,90 92 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Carrières-sous-Poissy 78123 78955 16.212 7,19 2255 Poissy
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Carrières-sur-Seine 78124 78420 14.967 5,02 2981 Houilles
Houilles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Cernay-la-Ville 78128 78720 1577 9,77 161 Rambouillet
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Chambourcy 78133 78240 5634 7,87 716 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Chanteloup-les-Vignes 78138 78570 10.374 3,33 3115 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Chapet 78140 78130 1314 5,10 258 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Châteaufort 78143 78117 1394 4,88 286 Maurepas
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Chatou 78146 78400 30.253 5,08 5955 Chatou
Chatou
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Chaufour-lès-Bonnières 78147 78270 471 3,02 156 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Chavenay 78152 78450 1815 6,03 301 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Chevreuse 78160 78460 5678 13,42 423 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Choisel 78162 78460 556 8,73 64 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Civry-la-Forêt 78163 78910 335 9,40 36 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Clairefontaine-en-Yvelines 78164 78120 827 17,22 48 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Coignières 78168 78310 4394 8,20 536 Maurepas
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Condé-sur-Vesgre 78171 78113 1205 10,71 113 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Conflans-Sainte-Honorine 78172 78700 35.846 9,90 3621 Conflans-Sainte-Honorine
Conflans-Sainte-Honorine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Courgent 78185 78790 374 2,02 185 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Cravent 78188 78270 438 6,13 71 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Crespières 78189 78121 1612 14,91 108 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Croissy-sur-Seine 78190 78290 9701 3,44 2820 Chatou
Chatou
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Dammartin-en-Serve 78192 78111 1264 13,98 90 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Dampierre-en-Yvelines 78193 78720 1037 11,17 93 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Dannemarie 78194 78550 194 3,44 56 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Davron 78196 78810 304 5,95 51 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Drocourt 78202 78440 562 3,84 146 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Ecquevilly 78206 78920 4259 11,27 378 Les Mureaux
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Élancourt 78208 78990 25.400 9,79 2594 Trappes
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Émancé 78209 78125 880 11,99 73 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Épône 78217 78680 6503 12,76 510 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Évecquemont 78227 78740 787 2,50 315 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Favrieux 78231 78200 143 3,18 45 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Feucherolles 78233 78810 2874 12,85 224 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Flacourt 78234 78200 166 4,31 39 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Flexanville 78236 78910 590 8,89 66 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Flins-Neuve-Église 78237 78790 156 1,23 127 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Flins-sur-Seine 78238 78410 2410 8,61 280 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Follainville-Dennemont 78239 78520 2139 9,69 221 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Fontenay-le-Fleury 78242 78330 13.503 5,43 2487 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Fontenay-Mauvoisin 78245 78200 362 3,31 109 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Fontenay-Saint-Père 78246 78440 982 13,06 75 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Freneuse 78255 78840 4411 10,32 427 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Gaillon-sur-Montcient 78261 78250 677 4,83 140 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Galluis 78262 78490 1212 4,52 268 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Gambais 78263 78950 2463 23,02 107 Aubergenville
Houdan
Rambouillet
Mantes-la-Jolie
Cœur d’Yvelines
Gambaiseuil 78264 78490 62 18,92 3 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Garancières 78265 78890 2348 10,69 220 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Gargenville 78267 78440 7467 8,67 861 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Gazeran 78269 78125 1280 25,80 50 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Gommecourt 78276 78270 674 5,67 119 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Goupillières 78278 78770 511 5,63 91 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Goussonville 78281 78930 622 4,66 133 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Grandchamp 78283 78113 325 6,05 54 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Gressey 78285 78550 545 7,11 77 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Grosrouvre 78289 78490 915 12,43 74 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Guernes 78290 78520 1084 8,54 127 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guerville 78291 78930 2144 9,98 215 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guitrancourt 78296 78440 615 7,32 84 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guyancourt 78297 78280 28.633 13,00 2203 Montigny-le-Bretonneux
Montigny-le-Bretonneux
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Hardricourt 78299 78250 2289 3,28 698 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Hargeville 78300 78790 446 7,08 63 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Herbeville 78305 78580 247 6,40 39 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Hermeray 78307 78125 956 18,07 53 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Houdan 78310 78550 3640 10,39 350 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Houilles 78311 78800 32.151 4,43 7258 Houilles
Houilles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Issou 78314 78440 4100 4,80 854 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jambville 78317 78440 835 4,81 174 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jouars-Pontchartrain 78321 78760 5658 9,65 586 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Jouy-en-Josas 78322 78350 8191 10,14 808 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Jouy-Mauvoisin 78324 78200 555 2,82 197 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jumeauville 78325 78580 609 7,77 78 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Juziers 78327 78820 3820 9,88 387 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
L’Étang-la-Ville 78224 78620 4437 5,38 825 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
La Boissière-École 78077 78125 765 25,06 31 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
La Celle-les-Bordes 78125 78720 834 22,60 37 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
La Celle-Saint-Cloud 78126 78170 20.966 5,82 3602 Le Chesnay
La Celle-Saint-Cloud
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
La Falaise 78230 78410 586 3,00 195 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
La Hauteville 78302 78113 174 4,86 36 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
La Queue-les-Yvelines 78513 78940 2180 5,77 378 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
La Verrière 78644 78320 6715 1,77 3794 Trappes
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
La Villeneuve-en-Chevrie 78668 78270 640 11,79 54 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Lainville-en-Vexin 78329 78440 788 7,67 103 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Le Chesnay-Rocquencourt 78158 78150 31.164 7,02 4439 Le Chesnay Versailles Versailles Grand Parc
Le Mesnil-le-Roi 78396 78600 6292 3,27 1924 Sartrouville
Maisons-Laffitte
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Mesnil-Saint-Denis 78397 78320 6789 8,95 759 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Le Pecq 78481 78230 16.072 2,84 5659 Saint-Germain-en-Laye
Le Pecq
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Perray-en-Yvelines 78486 78610 6724 13,47 499 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Le Port-Marly 78502 78560 5532 1,44 3842 Chatou
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Tartre-Gaudran 78606 78113 35 4,28 8 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Le Tertre-Saint-Denis 78608 78980 124 2,91 43 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Le Tremblay-sur-Mauldre 78623 78490 930 6,23 149 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Le Vésinet 78650 78110 15.889 5,00 3178 Chatou
Le Vésinet
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Les Alluets-le-Roi 78010 78580 1201 7,39 163 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Les Bréviaires 78108 78610 1244 19,55 64 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Les Clayes-sous-Bois 78165 78340 17.636 6,11 2886 Plaisir
Plaisir
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Les Essarts-le-Roi 78220 78690 6708 19,32 347 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Les Loges-en-Josas 78343 78350 1564 2,48 631 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Les Mesnuls 78398 78490 857 6,49 132 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Les Mureaux 78440 78130 32.792 11,99 2735 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Lévis-Saint-Nom 78334 78320 1604 8,25 194 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Limay 78335 78520 16.820 11,48 1465 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Limetz-Villez 78337 78270 1942 9,35 208 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Lommoye 78344 78270 671 9,38 72 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Longnes 78346 78980 1448 13,76 105 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Longvilliers 78349 78730 502 13,91 36 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Louveciennes 78350 78430 7099 5,37 1322 Le Chesnay
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Magnanville 78354 78200 6030 4,26 1415 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Magny-les-Hameaux 78356 78114 9327 16,64 561 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Maisons-Laffitte 78358 78600 23.669 6,75 3507 Sartrouville
Maisons-Laffitte
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Mantes-la-Jolie 78361 78200 44.299 9,38 4723 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mantes-la-Ville 78362 78711 20.452 6,06 3375 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Marcq 78364 78770 762 4,72 161 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Mareil-le-Guyon 78366 78490 377 4,00 94 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Mareil-Marly 78367 78750 3448 1,77 1948 Saint-Germain-en-Laye
Le Pecq
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Mareil-sur-Mauldre 78368 78124 1706 4,33 394 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Marly-le-Roi 78372 78160 16.192 6,54 2476 Chatou
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Maule 78380 78580 5854 17,30 338 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Maulette 78381 78550 972 7,89 123 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Maurecourt 78382 78780 4358 3,65 1194 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Cergy-Pontoise
Maurepas 78383 78310 18.281 8,31 2200 Maurepas
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Médan 78384 78670 1375 2,85 482 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Ménerville 78385 78200 210 3,51 60 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Méré 78389 78490 1677 10,32 163 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Méricourt 78391 78270 422 2,15 196 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Meulan-en-Yvelines 78401 78250 8990 3,46 2598 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mézières-sur-Seine 78402 78970 3676 10,42 353 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mézy-sur-Seine 78403 78250 2197 4,76 462 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Millemont 78404 78940 258 5,78 45 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Milon-la-Chapelle 78406 78470 289 3,06 94 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Mittainville 78407 78125 607 10,51 58 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Moisson 78410 78840 977 9,70 101 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Mondreville 78413 78980 406 4,40 92 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Montainville 78415 78124 506 4,79 106 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Montalet-le-Bois 78416 78440 315 3,01 105 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Montchauvet 78417 78790 285 7,98 36 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Montesson 78418 78360 15.019 7,36 2041 Houilles
Le Vésinet
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Montfort-l’Amaury 78420 78490 2940 5,71 515 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Montigny-le-Bretonneux 78423 78180 32.929 10,67 3086 Montigny-le-Bretonneux
Montigny-le-Bretonneux
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Morainvilliers 78431 78630 2930 7,24 405 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Mousseaux-sur-Seine 78437 78270 682 7,20 95 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mulcent 78439 78790 110 3,54 31 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Neauphle-le-Château 78442 78640 3373 2,15 1569 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Neauphle-le-Vieux 78443 78640 936 7,52 124 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Neauphlette 78444 78980 826 9,72 85 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Nézel 78451 78410 1042 1,31 795 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Noisy-le-Roi 78455 78590 7550 5,43 1390 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Notre-Dame-de-la-Mer 78320 78270 652 8,92 73 Bonnières-sur-Seine Mantes-la-Jolie Portes de l’Île-de-France
Oinville-sur-Montcient 78460 78250 1076 3,87 278 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Orcemont 78464 78125 1004 10,49 96 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orgerus 78465 78910 2370 14,34 165 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Orgeval 78466 78630 6263 15,33 409 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Orphin 78470 78125 898 16,50 54 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orsonville 78472 78660 334 9,61 35 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orvilliers 78474 78910 876 5,94 147 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Osmoy 78475 78910 364 2,59 141 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Paray-Douaville 78478 78660 259 10,28 25 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Perdreauville 78484 78200 632 11,18 57 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Plaisir 78490 78370 31.419 18,68 1682 Plaisir
Plaisir
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Poigny-la-Forêt 78497 78125 931 23,27 40 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Poissy 78498 78300 37.388 13,28 2815 Poissy
Poissy-Nord
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Ponthévrard 78499 78730 636 2,57 247 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Porcheville 78501 78440 3203 4,62 693 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Prunay-en-Yvelines 78506 78660 870 26,95 32 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Prunay-le-Temple 78505 78910 419 6,77 62 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Raizeux 78516 78125 952 10,25 93 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rambouillet 78517 78120 26.736 35,19 760 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rennemoulin 78518 78590 107 2,22 48 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Richebourg 78520 78550 1452 10,55 138 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Rochefort-en-Yvelines 78522 78730 906 12,59 72 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rolleboise 78528 78270 391 2,96 132 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Rosay 78530 78790 368 4,54 81 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Rosny-sur-Seine 78531 78710 6433 19,36 332 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Sailly 78536 78440 378 5,45 69 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Saint-Arnoult-en-Yvelines 78537 78730 6001 12,55 478 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Cyr-l’École 78545 78210 18.795 5,01 3751 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Sainte-Mesme 78569 78730 939 8,16 115 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Forget 78548 78720 518 6,00 86 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Saint-Germain-de-la-Grange 78550 78640 1869 5,23 357 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Saint-Germain-en-Laye 78551 78100, 78112 44.753 51,94 862 Saint-Germain-en-Laye Saint-Germain-en-Laye Saint-Germain Boucles de Seine
Saint-Hilarion 78557 78120 920 14,00 66 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Illiers-la-Ville 78558 78980 395 6,48 61 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Saint-Illiers-le-Bois 78559 78980 427 4,39 97 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Saint-Lambert 78561 78470 452 6,61 68 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Saint-Léger-en-Yvelines 78562 78610 1378 34,52 40 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Martin-de-Bréthencourt 78564 78660 642 16,67 39 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Martin-des-Champs 78565 78790 306 6,21 49 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Saint-Martin-la-Garenne 78567 78520 975 15,75 62 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Saint-Nom-la-Bretèche 78571 78860 4911 11,74 418 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Saint-Rémy-l’Honoré 78576 78690 1568 10,15 154 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Saint-Rémy-lès-Chevreuse 78575 78470 7862 9,65 815 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Sartrouville 78586 78500 51.967 8,46 6143 Sartrouville
Sartrouville
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Saulx-Marchais 78588 78650 937 2,13 440 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Senlisse 78590 78720 491 7,90 62 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Septeuil 78591 78790 2348 9,40 250 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Soindres 78597 78200 678 5,19 131 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Sonchamp 78601 78120 1641 46,49 35 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Tacoignières 78605 78910 1034 3,17 326 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Tessancourt-sur-Aubette 78609 78250 1024 4,36 235 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Thiverval-Grignon 78615 78850 1058 11,17 95 Plaisir
Plaisir
Rambouillet
Versailles
Cœur d’Yvelines
Thoiry 78616 78770 1415 7,09 200 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Tilly 78618 78790 529 7,80 68 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Toussus-le-Noble 78620 78117 1170 4,02 291 Maurepas
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Trappes 78621 78190 32.584 13,47 2419 Trappes
Trappes
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Triel-sur-Seine 78624 78510 11.892 13,58 876 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Vaux-sur-Seine 78638 78740 4927 8,45 583 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Vélizy-Villacoublay 78640 78140 22.036 8,93 2468 Versailles-2
Vélizy-Villacoublay
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Verneuil-sur-Seine 78642 78480 15.577 9,43 1652 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Vernouillet 78643 78540 10.048 6,48 1551 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Versailles 78646 78000 85.862 26,18 3280 Versailles-1
Versailles-2
Versailles-Nord
Versailles-Nord-Ouest
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Vert 78647 78930 831 3,67 226 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Vicq 78653 78490 398 4,43 90 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Vieille-Église-en-Yvelines 78655 78125 682 9,60 71 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Villennes-sur-Seine 78672 78670 5282 5,17 1022 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Villepreux 78674 78450 10.947 10,40 1053 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Quentin-en-Yvelines
Villette 78677 78930 523 4,63 113 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Villiers-le-Mahieu 78681 78770 794 6,77 117 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Villiers-Saint-Frédéric 78683 78640 2838 5,06 561 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Viroflay 78686 78220 16.129 3,49 4621 Versailles-2
Viroflay
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Voisins-le-Bretonneux 78688 78960 11.088 2,38 4659 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: