Lischt vun dr Gmeina im Département Yvelines

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Yvelines zellt àlla 259 Gmeina ìm Département Yvelines uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ablis 78003 78660 3490 25,92 135 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Achères 78005 78260 21.529 9,44 2281 Poissy
Saint-Germain-en-Laye-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Adainville 78006 78113 662 10,16 65 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Aigremont 78007 78240 1086 4,00 272 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Allainville 78009 78660 293 16,30 18 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Andelu 78013 78770 483 3,96 122 Aubergenville
Guerville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Andrésy 78015 78570 13.302 6,91 1925 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Arnouville-lès-Mantes 78020 78790 939 9,98 94 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Aubergenville 78029 78410 12.152 8,83 1376 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Auffargis 78030 78610 1958 17,14 114 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Auffreville-Brasseuil 78031 78930 649 2,37 274 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Aulnay-sur-Mauldre 78033 78126 1142 2,23 512 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Auteuil 78034 78770 967 4,40 220 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Autouillet 78036 78770 584 4,94 118 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bailly 78043 78870 3733 6,53 572 Le Chesnay
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Bazainville 78048 78550 1457 12,03 121 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Bazemont 78049 78580 1649 6,59 250 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Bazoches-sur-Guyonne 78050 78490 641 5,66 113 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Béhoust 78053 78910 479 5,34 90 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bennecourt 78057 78270 1883 6,95 271 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Beynes 78062 78650 7618 18,56 410 Plaisir
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Blaru 78068 78270 894 14,84 60 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Boinville-en-Mantois 78070 78930 288 4,93 58 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Boinville-le-Gaillard 78071 78660 609 12,52 49 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Boinvilliers 78072 78200 264 3,59 74 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Bois-d’Arcy 78073 78390 15.325 5,48 2797 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Boissets 78076 78910 275 3,90 71 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Boissy-Mauvoisin 78082 78200 623 5,11 122 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Boissy-sans-Avoir 78084 78490 653 3,96 165 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bonnelles 78087 78830 2079 10,84 192 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Bonnières-sur-Seine 78089 78270 4791 7,66 625 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Bouafle 78090 78410 2194 6,92 317 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bougival 78092 78380 8790 2,76 3185 Le Chesnay
La Celle-Saint-Cloud
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Bourdonné 78096 78113 499 10,76 46 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Breuil-Bois-Robert 78104 78930 743 3,75 198 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bréval 78107 78980 1803 11,38 158 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Brueil-en-Vexin 78113 78440 696 7,34 95 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Buc 78117 78530 6027 8,07 747 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Buchelay 78118 78200 3306 4,94 669 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bullion 78120 78830 1908 20,90 91 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Carrières-sous-Poissy 78123 78955 16.641 7,19 2314 Poissy
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Carrières-sur-Seine 78124 78420 15.178 5,02 3024 Houilles
Houilles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Cernay-la-Ville 78128 78720 1559 9,77 160 Rambouillet
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Chambourcy 78133 78240 5587 7,87 710 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Chanteloup-les-Vignes 78138 78570 10.426 3,33 3131 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Chapet 78140 78130 1335 5,10 262 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Châteaufort 78143 78117 1423 4,88 292 Maurepas
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Chatou 78146 78400 30.153 5,08 5936 Chatou
Chatou
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Chaufour-lès-Bonnières 78147 78270 476 3,02 158 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Chavenay 78152 78450 1767 6,03 293 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Chevreuse 78160 78460 5610 13,42 418 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Choisel 78162 78460 545 8,73 62 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Civry-la-Forêt 78163 78910 332 9,40 35 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Clairefontaine-en-Yvelines 78164 78120 818 17,22 48 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Coignières 78168 78310 4355 8,20 531 Maurepas
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Condé-sur-Vesgre 78171 78113 1238 10,71 116 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Conflans-Sainte-Honorine 78172 78700 35.536 9,90 3589 Conflans-Sainte-Honorine
Conflans-Sainte-Honorine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Courgent 78185 78790 366 2,02 181 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Cravent 78188 78270 407 6,13 66 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Crespières 78189 78121 1671 14,91 112 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Croissy-sur-Seine 78190 78290 10.031 3,44 2916 Chatou
Chatou
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Dammartin-en-Serve 78192 78111 1375 13,98 98 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Dampierre-en-Yvelines 78193 78720 1022 11,17 91 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Dannemarie 78194 78550 209 3,44 61 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Davron 78196 78810 293 5,95 49 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Drocourt 78202 78440 561 3,84 146 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Ecquevilly 78206 78920 4150 11,27 368 Les Mureaux
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Élancourt 78208 78990 25.624 9,79 2617 Trappes
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Émancé 78209 78125 881 11,99 73 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Épône 78217 78680 6561 12,76 514 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Évecquemont 78227 78740 793 2,50 317 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Favrieux 78231 78200 155 3,18 49 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Feucherolles 78233 78810 2983 12,85 232 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Flacourt 78234 78200 183 4,31 42 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Flexanville 78236 78910 583 8,89 66 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Flins-Neuve-Église 78237 78790 154 1,23 125 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Flins-sur-Seine 78238 78410 2428 8,61 282 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Follainville-Dennemont 78239 78520 2146 9,69 221 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Fontenay-le-Fleury 78242 78330 13.466 5,43 2480 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Fontenay-Mauvoisin 78245 78200 377 3,31 114 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Fontenay-Saint-Père 78246 78440 954 13,06 73 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Freneuse 78255 78840 4266 10,32 413 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Gaillon-sur-Montcient 78261 78250 665 4,83 138 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Galluis 78262 78490 1243 4,52 275 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Gambais 78263 78950 2476 23,02 108 Aubergenville
Houdan
Rambouillet
Mantes-la-Jolie
Cœur d’Yvelines
Gambaiseuil 78264 78490 57 18,92 3 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Garancières 78265 78890 2375 10,69 222 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Gargenville 78267 78440 7893 8,67 910 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Gazeran 78269 78125 1290 25,80 50 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Gommecourt 78276 78270 674 5,67 119 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Goupillières 78278 78770 511 5,63 91 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Goussonville 78281 78930 625 4,66 134 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Grandchamp 78283 78113 304 6,05 50 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Gressey 78285 78550 544 7,11 77 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Grosrouvre 78289 78490 900 12,43 72 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Guernes 78290 78520 1074 8,54 126 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guerville 78291 78930 2166 9,98 217 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guitrancourt 78296 78440 622 7,32 85 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guyancourt 78297 78280 29.471 13,00 2267 Montigny-le-Bretonneux
Montigny-le-Bretonneux
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Hardricourt 78299 78250 2495 3,28 761 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Hargeville 78300 78790 454 7,08 64 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Herbeville 78305 78580 247 6,40 39 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Hermeray 78307 78125 949 18,07 53 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Houdan 78310 78550 3671 10,39 353 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Houilles 78311 78800 32.801 4,43 7404 Houilles
Houilles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Issou 78314 78440 3893 4,80 811 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jambville 78317 78440 796 4,81 165 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jouars-Pontchartrain 78321 78760 5772 9,65 598 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Jouy-en-Josas 78322 78350 8049 10,14 794 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Jouy-Mauvoisin 78324 78200 558 2,82 198 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jumeauville 78325 78580 605 7,77 78 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Juziers 78327 78820 3843 9,88 389 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
L’Étang-la-Ville 78224 78620 4453 5,38 828 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
La Boissière-École 78077 78125 752 25,06 30 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
La Celle-les-Bordes 78125 78720 836 22,60 37 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
La Celle-Saint-Cloud 78126 78170 20.692 5,82 3555 Le Chesnay
La Celle-Saint-Cloud
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
La Falaise 78230 78410 592 3,00 197 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
La Hauteville 78302 78113 166 4,86 34 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
La Queue-les-Yvelines 78513 78940 2199 5,77 381 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
La Verrière 78644 78320 6386 1,77 3608 Trappes
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
La Villeneuve-en-Chevrie 78668 78270 656 11,79 56 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Lainville-en-Vexin 78329 78440 776 7,67 101 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Le Chesnay-Rocquencourt 78158 78150 31.233 7,02 4449 Le Chesnay Versailles Versailles Grand Parc
Le Mesnil-le-Roi 78396 78600 6285 3,27 1922 Sartrouville
Maisons-Laffitte
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Mesnil-Saint-Denis 78397 78320 6777 8,95 757 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Le Pecq 78481 78230 15.716 2,84 5534 Saint-Germain-en-Laye
Le Pecq
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Perray-en-Yvelines 78486 78610 6597 13,47 490 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Le Port-Marly 78502 78560 5481 1,44 3806 Chatou
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Tartre-Gaudran 78606 78113 36 4,28 8 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Le Tertre-Saint-Denis 78608 78980 123 2,91 42 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Le Tremblay-sur-Mauldre 78623 78490 951 6,23 153 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Le Vésinet 78650 78110 15.943 5,00 3189 Chatou
Le Vésinet
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Les Alluets-le-Roi 78010 78580 1213 7,39 164 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Les Bréviaires 78108 78610 1305 19,55 67 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Les Clayes-sous-Bois 78165 78340 17.487 6,11 2862 Plaisir
Plaisir
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Les Essarts-le-Roi 78220 78690 6668 19,32 345 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Les Loges-en-Josas 78343 78350 1629 2,48 657 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Les Mesnuls 78398 78490 865 6,49 133 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Les Mureaux 78440 78130 33.203 11,99 2769 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Lévis-Saint-Nom 78334 78320 1600 8,25 194 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Limay 78335 78520 17.136 11,48 1493 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Limetz-Villez 78337 78270 1937 9,35 207 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Lommoye 78344 78270 658 9,38 70 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Longnes 78346 78980 1502 13,76 109 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Longvilliers 78349 78730 504 13,91 36 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Louveciennes 78350 78430 7236 5,37 1347 Le Chesnay
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Magnanville 78354 78200 6177 4,26 1450 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Magny-les-Hameaux 78356 78114 9418 16,64 566 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Maisons-Laffitte 78358 78600 23.361 6,75 3461 Sartrouville
Maisons-Laffitte
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Mantes-la-Jolie 78361 78200 43.921 9,38 4682 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mantes-la-Ville 78362 78711 20.818 6,06 3435 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Marcq 78364 78770 765 4,72 162 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Mareil-le-Guyon 78366 78490 391 4,00 98 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Mareil-Marly 78367 78750 3677 1,77 2077 Saint-Germain-en-Laye
Le Pecq
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Mareil-sur-Mauldre 78368 78124 1696 4,33 392 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Marly-le-Roi 78372 78160 16.385 6,54 2505 Chatou
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Maule 78380 78580 5881 17,30 340 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Maulette 78381 78550 1013 7,89 128 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Maurecourt 78382 78780 4414 3,65 1209 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Cergy-Pontoise
Maurepas 78383 78310 17.683 8,31 2128 Maurepas
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Médan 78384 78670 1346 2,85 472 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Ménerville 78385 78200 212 3,51 60 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Méré 78389 78490 1665 10,32 161 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Méricourt 78391 78270 394 2,15 183 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Meulan-en-Yvelines 78401 78250 9005 3,46 2603 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mézières-sur-Seine 78402 78970 3683 10,42 353 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mézy-sur-Seine 78403 78250 2296 4,76 482 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Millemont 78404 78940 269 5,78 47 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Milon-la-Chapelle 78406 78470 283 3,06 92 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Mittainville 78407 78125 626 10,51 60 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Moisson 78410 78840 979 9,70 101 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Mondreville 78413 78980 407 4,40 93 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Montainville 78415 78124 510 4,79 106 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Montalet-le-Bois 78416 78440 316 3,01 105 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Montchauvet 78417 78790 297 7,98 37 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Montesson 78418 78360 14.991 7,36 2037 Houilles
Le Vésinet
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Montfort-l’Amaury 78420 78490 2935 5,71 514 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Montigny-le-Bretonneux 78423 78180 32.282 10,67 3025 Montigny-le-Bretonneux
Montigny-le-Bretonneux
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Morainvilliers 78431 78630 3023 7,24 418 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Mousseaux-sur-Seine 78437 78270 679 7,20 94 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mulcent 78439 78790 109 3,54 31 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Neauphle-le-Château 78442 78640 3385 2,15 1574 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Neauphle-le-Vieux 78443 78640 916 7,52 122 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Neauphlette 78444 78980 823 9,72 85 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Nézel 78451 78410 1040 1,31 794 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Noisy-le-Roi 78455 78590 7635 5,43 1406 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Notre-Dame-de-la-Mer 78320 78270 687 8,92 77 Bonnières-sur-Seine Mantes-la-Jolie Portes de l’Île-de-France
Oinville-sur-Montcient 78460 78250 1070 3,87 276 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Orcemont 78464 78125 1020 10,49 97 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orgerus 78465 78910 2433 14,34 170 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Orgeval 78466 78630 6664 15,33 435 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Orphin 78470 78125 883 16,50 54 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orsonville 78472 78660 330 9,61 34 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orvilliers 78474 78910 927 5,94 156 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Osmoy 78475 78910 379 2,59 146 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Paray-Douaville 78478 78660 243 10,28 24 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Perdreauville 78484 78200 637 11,18 57 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Plaisir 78490 78370 30.950 18,68 1657 Plaisir
Plaisir
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Poigny-la-Forêt 78497 78125 916 23,27 39 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Poissy 78498 78300 39.187 13,28 2951 Poissy
Poissy-Nord
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Ponthévrard 78499 78730 664 2,57 258 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Porcheville 78501 78440 3174 4,62 687 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Prunay-en-Yvelines 78506 78660 882 26,95 33 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Prunay-le-Temple 78505 78910 416 6,77 61 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Raizeux 78516 78125 979 10,25 96 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rambouillet 78517 78120 27.141 35,19 771 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rennemoulin 78518 78590 110 2,22 50 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Richebourg 78520 78550 1593 10,55 151 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Rochefort-en-Yvelines 78522 78730 907 12,59 72 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rolleboise 78528 78270 375 2,96 127 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Rosay 78530 78790 374 4,54 82 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Rosny-sur-Seine 78531 78710 6883 19,36 356 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Sailly 78536 78440 357 5,45 66 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Saint-Arnoult-en-Yvelines 78537 78730 5818 12,55 464 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Cyr-l’École 78545 78210 19.792 5,01 3950 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Sainte-Mesme 78569 78730 921 8,16 113 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Forget 78548 78720 473 6,00 79 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Saint-Germain-de-la-Grange 78550 78640 1850 5,23 354 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Saint-Germain-en-Laye 78551 78100, 78112 44.806 51,94 863 Saint-Germain-en-Laye Saint-Germain-en-Laye Saint-Germain Boucles de Seine
Saint-Hilarion 78557 78120 948 14,00 68 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Illiers-la-Ville 78558 78980 390 6,48 60 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Saint-Illiers-le-Bois 78559 78980 426 4,39 97 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Saint-Lambert 78561 78470 447 6,61 68 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Saint-Léger-en-Yvelines 78562 78610 1394 34,52 40 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Martin-de-Bréthencourt 78564 78660 667 16,67 40 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Martin-des-Champs 78565 78790 303 6,21 49 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Saint-Martin-la-Garenne 78567 78520 928 15,75 59 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Saint-Nom-la-Bretèche 78571 78860 4920 11,74 419 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Saint-Rémy-l’Honoré 78576 78690 1621 10,15 160 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Saint-Rémy-lès-Chevreuse 78575 78470 7806 9,65 809 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Sartrouville 78586 78500 52.774 8,46 6238 Sartrouville
Sartrouville
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Saulx-Marchais 78588 78650 957 2,13 449 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Senlisse 78590 78720 499 7,90 63 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Septeuil 78591 78790 2349 9,40 250 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Soindres 78597 78200 685 5,19 132 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Sonchamp 78601 78120 1600 46,49 34 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Tacoignières 78605 78910 1042 3,17 329 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Tessancourt-sur-Aubette 78609 78250 1051 4,36 241 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Thiverval-Grignon 78615 78850 1189 11,17 106 Plaisir
Plaisir
Rambouillet
Versailles
Cœur d’Yvelines
Thoiry 78616 78770 1424 7,09 201 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Tilly 78618 78790 516 7,80 66 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Toussus-le-Noble 78620 78117 1166 4,02 290 Maurepas
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Trappes 78621 78190 32.645 13,47 2424 Trappes
Trappes
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Triel-sur-Seine 78624 78510 12.250 13,58 902 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Vaux-sur-Seine 78638 78740 5010 8,45 593 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Vélizy-Villacoublay 78640 78140 23.092 8,93 2586 Versailles-2
Vélizy-Villacoublay
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Verneuil-sur-Seine 78642 78480 15.980 9,43 1695 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Vernouillet 78643 78540 10.104 6,48 1559 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Versailles 78646 78000 84.808 26,18 3239 Versailles-1
Versailles-2
Versailles-Nord
Versailles-Nord-Ouest
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Vert 78647 78930 835 3,67 228 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Vicq 78653 78490 377 4,43 85 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Vieille-Église-en-Yvelines 78655 78125 635 9,60 66 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Villennes-sur-Seine 78672 78670 5292 5,17 1024 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Villepreux 78674 78450 11.003 10,40 1058 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Quentin-en-Yvelines
Villette 78677 78930 509 4,63 110 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Villiers-le-Mahieu 78681 78770 828 6,77 122 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Villiers-Saint-Frédéric 78683 78640 2906 5,06 574 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Viroflay 78686 78220 16.752 3,49 4800 Versailles-2
Viroflay
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Voisins-le-Bretonneux 78688 78960 10.835 2,38 4553 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: