Lischt vun dr Gmeina im Département Yvelines

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Yvelines zellt àlla 259 Gmeina ìm Département Yvelines uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ablis 78003 78660 3443 25,92 133 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Achères 78005 78260 21.098 9,44 2235 Poissy
Saint-Germain-en-Laye-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Adainville 78006 78113 696 10,16 69 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Aigremont 78007 78240 1080 4,00 270 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Allainville 78009 78660 299 16,30 18 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Andelu 78013 78770 477 3,96 120 Aubergenville
Guerville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Andrésy 78015 78570 13.078 6,91 1893 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Arnouville-lès-Mantes 78020 78790 941 9,98 94 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Aubergenville 78029 78410 11.974 8,83 1356 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Auffargis 78030 78610 1973 17,14 115 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Auffreville-Brasseuil 78031 78930 649 2,37 274 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Aulnay-sur-Mauldre 78033 78126 1137 2,23 510 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Auteuil 78034 78770 969 4,40 220 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Autouillet 78036 78770 547 4,94 111 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bailly 78043 78870 3615 6,53 554 Le Chesnay
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Bazainville 78048 78550 1455 12,03 121 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Bazemont 78049 78580 1615 6,59 245 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Bazoches-sur-Guyonne 78050 78490 627 5,66 111 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Béhoust 78053 78910 469 5,34 88 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bennecourt 78057 78270 1892 6,95 272 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Beynes 78062 78650 7651 18,56 412 Plaisir
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Blaru 78068 78270 893 14,84 60 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Boinville-en-Mantois 78070 78930 292 4,93 59 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Boinville-le-Gaillard 78071 78660 607 12,52 48 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Boinvilliers 78072 78200 277 3,59 77 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Bois-d’Arcy 78073 78390 15.220 5,48 2777 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Boissets 78076 78910 275 3,90 71 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Boissy-Mauvoisin 78082 78200 619 5,11 121 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Boissy-sans-Avoir 78084 78490 652 3,96 165 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bonnelles 78087 78830 2021 10,84 186 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Bonnières-sur-Seine 78089 78270 4700 7,66 614 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Bouafle 78090 78410 2177 6,92 315 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bougival 78092 78380 8795 2,76 3187 Le Chesnay
La Celle-Saint-Cloud
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Bourdonné 78096 78113 492 10,76 46 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Breuil-Bois-Robert 78104 78930 741 3,75 198 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bréval 78107 78980 1801 11,38 158 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Brueil-en-Vexin 78113 78440 696 7,34 95 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Buc 78117 78530 5858 8,07 726 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Buchelay 78118 78200 3111 4,94 630 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bullion 78120 78830 1910 20,90 91 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Carrières-sous-Poissy 78123 78955 16.248 7,19 2260 Poissy
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Carrières-sur-Seine 78124 78420 15.003 5,02 2989 Houilles
Houilles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Cernay-la-Ville 78128 78720 1570 9,77 161 Rambouillet
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Chambourcy 78133 78240 5607 7,87 712 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Chanteloup-les-Vignes 78138 78570 10.341 3,33 3105 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Chapet 78140 78130 1339 5,10 263 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Châteaufort 78143 78117 1408 4,88 289 Maurepas
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Chatou 78146 78400 30.330 5,08 5970 Chatou
Chatou
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Chaufour-lès-Bonnières 78147 78270 475 3,02 157 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Chavenay 78152 78450 1791 6,03 297 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Chevreuse 78160 78460 5647 13,42 421 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Choisel 78162 78460 551 8,73 63 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Civry-la-Forêt 78163 78910 335 9,40 36 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Clairefontaine-en-Yvelines 78164 78120 825 17,22 48 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Coignières 78168 78310 4334 8,20 529 Maurepas
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Condé-sur-Vesgre 78171 78113 1222 10,71 114 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Conflans-Sainte-Honorine 78172 78700 35.656 9,90 3602 Conflans-Sainte-Honorine
Conflans-Sainte-Honorine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Courgent 78185 78790 369 2,02 183 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Cravent 78188 78270 422 6,13 69 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Crespières 78189 78121 1641 14,91 110 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Croissy-sur-Seine 78190 78290 9602 3,44 2791 Chatou
Chatou
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Dammartin-en-Serve 78192 78111 1341 13,98 96 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Dampierre-en-Yvelines 78193 78720 1030 11,17 92 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Dannemarie 78194 78550 202 3,44 59 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Davron 78196 78810 299 5,95 50 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Drocourt 78202 78440 562 3,84 146 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Ecquevilly 78206 78920 4205 11,27 373 Les Mureaux
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Élancourt 78208 78990 25.575 9,79 2612 Trappes
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Émancé 78209 78125 880 11,99 73 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Épône 78217 78680 6500 12,76 509 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Évecquemont 78227 78740 788 2,50 315 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Favrieux 78231 78200 149 3,18 47 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Feucherolles 78233 78810 2951 12,85 230 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Flacourt 78234 78200 178 4,31 41 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Flexanville 78236 78910 589 8,89 66 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Flins-Neuve-Église 78237 78790 155 1,23 126 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Flins-sur-Seine 78238 78410 2419 8,61 281 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Follainville-Dennemont 78239 78520 2131 9,69 220 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Fontenay-le-Fleury 78242 78330 13.494 5,43 2485 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Fontenay-Mauvoisin 78245 78200 387 3,31 117 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Fontenay-Saint-Père 78246 78440 968 13,06 74 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Freneuse 78255 78840 4339 10,32 420 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Gaillon-sur-Montcient 78261 78250 671 4,83 139 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Galluis 78262 78490 1218 4,52 269 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Gambais 78263 78950 2479 23,02 108 Aubergenville
Houdan
Rambouillet
Mantes-la-Jolie
Cœur d’Yvelines
Gambaiseuil 78264 78490 60 18,92 3 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Garancières 78265 78890 2387 10,69 223 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Gargenville 78267 78440 7490 8,67 864 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Gazeran 78269 78125 1285 25,80 50 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Gommecourt 78276 78270 673 5,67 119 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Goupillières 78278 78770 512 5,63 91 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Goussonville 78281 78930 625 4,66 134 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Grandchamp 78283 78113 314 6,05 52 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Gressey 78285 78550 544 7,11 77 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Grosrouvre 78289 78490 908 12,43 73 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Guernes 78290 78520 1078 8,54 126 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guerville 78291 78930 2162 9,98 217 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guitrancourt 78296 78440 619 7,32 85 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guyancourt 78297 78280 29.332 13,00 2256 Montigny-le-Bretonneux
Montigny-le-Bretonneux
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Hardricourt 78299 78250 2392 3,28 729 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Hargeville 78300 78790 446 7,08 63 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Herbeville 78305 78580 251 6,40 39 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Hermeray 78307 78125 952 18,07 53 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Houdan 78310 78550 3655 10,39 352 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Houilles 78311 78800 32.449 4,43 7325 Houilles
Houilles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Issou 78314 78440 3997 4,80 833 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jambville 78317 78440 815 4,81 169 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jouars-Pontchartrain 78321 78760 5715 9,65 592 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Jouy-en-Josas 78322 78350 8124 10,14 801 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Jouy-Mauvoisin 78324 78200 556 2,82 197 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jumeauville 78325 78580 609 7,77 78 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Juziers 78327 78820 3873 9,88 392 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
L’Étang-la-Ville 78224 78620 4459 5,38 829 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
La Boissière-École 78077 78125 759 25,06 30 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
La Celle-les-Bordes 78125 78720 838 22,60 37 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
La Celle-Saint-Cloud 78126 78170 20.830 5,82 3579 Le Chesnay
La Celle-Saint-Cloud
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
La Falaise 78230 78410 590 3,00 197 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
La Hauteville 78302 78113 170 4,86 35 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
La Queue-les-Yvelines 78513 78940 2175 5,77 377 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
La Verrière 78644 78320 6551 1,77 3701 Trappes
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
La Villeneuve-en-Chevrie 78668 78270 649 11,79 55 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Lainville-en-Vexin 78329 78440 782 7,67 102 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Le Chesnay-Rocquencourt 78158 78150 31.306 7,02 4460 Le Chesnay Versailles Versailles Grand Parc
Le Mesnil-le-Roi 78396 78600 6292 3,27 1924 Sartrouville
Maisons-Laffitte
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Mesnil-Saint-Denis 78397 78320 6814 8,95 761 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Le Pecq 78481 78230 15.949 2,84 5616 Saint-Germain-en-Laye
Le Pecq
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Perray-en-Yvelines 78486 78610 6656 13,47 494 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Le Port-Marly 78502 78560 5509 1,44 3826 Chatou
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Tartre-Gaudran 78606 78113 36 4,28 8 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Le Tertre-Saint-Denis 78608 78980 125 2,91 43 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Le Tremblay-sur-Mauldre 78623 78490 940 6,23 151 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Le Vésinet 78650 78110 15.865 5,00 3173 Chatou
Le Vésinet
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Les Alluets-le-Roi 78010 78580 1207 7,39 163 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Les Bréviaires 78108 78610 1275 19,55 65 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Les Clayes-sous-Bois 78165 78340 17.560 6,11 2874 Plaisir
Plaisir
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Les Essarts-le-Roi 78220 78690 6688 19,32 346 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Les Loges-en-Josas 78343 78350 1596 2,48 644 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Les Mesnuls 78398 78490 853 6,49 131 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Les Mureaux 78440 78130 32.949 11,99 2748 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Lévis-Saint-Nom 78334 78320 1601 8,25 194 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Limay 78335 78520 17.147 11,48 1494 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Limetz-Villez 78337 78270 1936 9,35 207 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Lommoye 78344 78270 665 9,38 71 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Longnes 78346 78980 1475 13,76 107 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Longvilliers 78349 78730 504 13,91 36 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Louveciennes 78350 78430 7055 5,37 1314 Le Chesnay
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Magnanville 78354 78200 6104 4,26 1433 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Magny-les-Hameaux 78356 78114 9337 16,64 561 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Maisons-Laffitte 78358 78600 23.611 6,75 3498 Sartrouville
Maisons-Laffitte
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Mantes-la-Jolie 78361 78200 44.227 9,38 4715 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mantes-la-Ville 78362 78711 20.499 6,06 3383 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Marcq 78364 78770 766 4,72 162 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Mareil-le-Guyon 78366 78490 385 4,00 96 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Mareil-Marly 78367 78750 3447 1,77 1947 Saint-Germain-en-Laye
Le Pecq
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Mareil-sur-Mauldre 78368 78124 1685 4,33 389 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Marly-le-Roi 78372 78160 16.335 6,54 2498 Chatou
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Maule 78380 78580 5878 17,30 340 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Maulette 78381 78550 992 7,89 126 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Maurecourt 78382 78780 4327 3,65 1185 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Cergy-Pontoise
Maurepas 78383 78310 18.019 8,31 2168 Maurepas
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Médan 78384 78670 1356 2,85 476 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Ménerville 78385 78200 210 3,51 60 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Méré 78389 78490 1673 10,32 162 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Méricourt 78391 78270 408 2,15 190 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Meulan-en-Yvelines 78401 78250 9005 3,46 2603 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mézières-sur-Seine 78402 78970 3707 10,42 356 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mézy-sur-Seine 78403 78250 2282 4,76 479 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Millemont 78404 78940 266 5,78 46 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Milon-la-Chapelle 78406 78470 286 3,06 93 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Mittainville 78407 78125 617 10,51 59 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Moisson 78410 78840 978 9,70 101 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Mondreville 78413 78980 408 4,40 93 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Montainville 78415 78124 501 4,79 105 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Montalet-le-Bois 78416 78440 312 3,01 104 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Montchauvet 78417 78790 291 7,98 36 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Montesson 78418 78360 15.013 7,36 2040 Houilles
Le Vésinet
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Montfort-l’Amaury 78420 78490 2938 5,71 515 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Montigny-le-Bretonneux 78423 78180 32.575 10,67 3053 Montigny-le-Bretonneux
Montigny-le-Bretonneux
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Morainvilliers 78431 78630 3027 7,24 418 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Mousseaux-sur-Seine 78437 78270 680 7,20 94 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mulcent 78439 78790 111 3,54 31 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Neauphle-le-Château 78442 78640 3385 2,15 1574 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Neauphle-le-Vieux 78443 78640 919 7,52 122 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Neauphlette 78444 78980 817 9,72 84 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Nézel 78451 78410 1041 1,31 795 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Noisy-le-Roi 78455 78590 7577 5,43 1395 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Notre-Dame-de-la-Mer 78320 78270 670 8,92 75 Bonnières-sur-Seine Mantes-la-Jolie Portes de l’Île-de-France
Oinville-sur-Montcient 78460 78250 1069 3,87 276 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Orcemont 78464 78125 1008 10,49 96 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orgerus 78465 78910 2409 14,34 168 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Orgeval 78466 78630 6479 15,33 423 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Orphin 78470 78125 895 16,50 54 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orsonville 78472 78660 332 9,61 35 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orvilliers 78474 78910 924 5,94 156 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Osmoy 78475 78910 372 2,59 144 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Paray-Douaville 78478 78660 262 10,28 25 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Perdreauville 78484 78200 635 11,18 57 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Plaisir 78490 78370 31.013 18,68 1660 Plaisir
Plaisir
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Poigny-la-Forêt 78497 78125 919 23,27 39 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Poissy 78498 78300 38.313 13,28 2885 Poissy
Poissy-Nord
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Ponthévrard 78499 78730 650 2,57 253 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Porcheville 78501 78440 3193 4,62 691 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Prunay-en-Yvelines 78506 78660 878 26,95 33 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Prunay-le-Temple 78505 78910 415 6,77 61 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Raizeux 78516 78125 966 10,25 94 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rambouillet 78517 78120 26.933 35,19 765 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rennemoulin 78518 78590 109 2,22 49 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Richebourg 78520 78550 1454 10,55 138 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Rochefort-en-Yvelines 78522 78730 916 12,59 73 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rolleboise 78528 78270 386 2,96 130 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Rosay 78530 78790 371 4,54 82 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Rosny-sur-Seine 78531 78710 6658 19,36 344 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Sailly 78536 78440 367 5,45 67 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Saint-Arnoult-en-Yvelines 78537 78730 5910 12,55 471 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Cyr-l’École 78545 78210 19.011 5,01 3795 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Sainte-Mesme 78569 78730 930 8,16 114 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Forget 78548 78720 495 6,00 83 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Saint-Germain-de-la-Grange 78550 78640 1859 5,23 355 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Saint-Germain-en-Laye 78551 78100, 78112 44.750 51,94 862 Saint-Germain-en-Laye Saint-Germain-en-Laye Saint-Germain Boucles de Seine
Saint-Hilarion 78557 78120 941 14,00 67 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Illiers-la-Ville 78558 78980 396 6,48 61 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Saint-Illiers-le-Bois 78559 78980 427 4,39 97 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Saint-Lambert 78561 78470 449 6,61 68 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Saint-Léger-en-Yvelines 78562 78610 1385 34,52 40 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Martin-de-Bréthencourt 78564 78660 655 16,67 39 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Martin-des-Champs 78565 78790 303 6,21 49 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Saint-Martin-la-Garenne 78567 78520 952 15,75 60 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Saint-Nom-la-Bretèche 78571 78860 4915 11,74 419 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Saint-Rémy-l’Honoré 78576 78690 1578 10,15 155 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Saint-Rémy-lès-Chevreuse 78575 78470 7810 9,65 809 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Sartrouville 78586 78500 52.269 8,46 6178 Sartrouville
Sartrouville
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Saulx-Marchais 78588 78650 946 2,13 444 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Senlisse 78590 78720 495 7,90 63 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Septeuil 78591 78790 2343 9,40 249 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Soindres 78597 78200 682 5,19 131 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Sonchamp 78601 78120 1619 46,49 35 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Tacoignières 78605 78910 1037 3,17 327 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Tessancourt-sur-Aubette 78609 78250 1041 4,36 239 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Thiverval-Grignon 78615 78850 1030 11,17 92 Plaisir
Plaisir
Rambouillet
Versailles
Cœur d’Yvelines
Thoiry 78616 78770 1419 7,09 200 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Tilly 78618 78790 522 7,80 67 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Toussus-le-Noble 78620 78117 1168 4,02 291 Maurepas
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Trappes 78621 78190 32.120 13,47 2385 Trappes
Trappes
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Triel-sur-Seine 78624 78510 12.081 13,58 890 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Vaux-sur-Seine 78638 78740 4929 8,45 583 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Vélizy-Villacoublay 78640 78140 22.649 8,93 2536 Versailles-2
Vélizy-Villacoublay
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Verneuil-sur-Seine 78642 78480 15.982 9,43 1695 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Vernouillet 78643 78540 10.077 6,48 1555 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Versailles 78646 78000 85.205 26,18 3255 Versailles-1
Versailles-2
Versailles-Nord
Versailles-Nord-Ouest
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Vert 78647 78930 835 3,67 228 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Vicq 78653 78490 387 4,43 87 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Vieille-Église-en-Yvelines 78655 78125 659 9,60 69 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Villennes-sur-Seine 78672 78670 5331 5,17 1031 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Villepreux 78674 78450 10.975 10,40 1055 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Quentin-en-Yvelines
Villette 78677 78930 516 4,63 111 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Villiers-le-Mahieu 78681 78770 812 6,77 120 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Villiers-Saint-Frédéric 78683 78640 2908 5,06 575 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Viroflay 78686 78220 16.406 3,49 4701 Versailles-2
Viroflay
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Voisins-le-Bretonneux 78688 78960 10.921 2,38 4589 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: