Lischt vun dr Gmeina im Département Yvelines

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Yvelines zellt àlla 259 Gmeina ìm Département Yvelines uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ablis 78003 78660 3436 25,92 133 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Achères 78005 78260 20.823 9,44 2206 Poissy
Saint-Germain-en-Laye-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Adainville 78006 78113 765 10,16 75 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Aigremont 78007 78240 1090 4,00 273 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Allainville 78009 78660 304 16,30 19 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Andelu 78013 78770 474 3,96 120 Aubergenville
Guerville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Andrésy 78015 78570 12.924 6,91 1870 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Arnouville-lès-Mantes 78020 78790 931 9,98 93 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Aubergenville 78029 78410 11.625 8,83 1317 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Auffargis 78030 78610 1990 17,14 116 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Auffreville-Brasseuil 78031 78930 650 2,37 274 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Aulnay-sur-Mauldre 78033 78126 1143 2,23 513 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Auteuil 78034 78770 938 4,40 213 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Autouillet 78036 78770 473 4,94 96 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bailly 78043 78870 3826 6,53 586 Le Chesnay
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Bazainville 78048 78550 1443 12,03 120 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Bazemont 78049 78580 1560 6,59 237 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Bazoches-sur-Guyonne 78050 78490 604 5,66 107 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Béhoust 78053 78910 460 5,34 86 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bennecourt 78057 78270 1864 6,95 268 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Beynes 78062 78650 7569 18,56 408 Plaisir
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Blaru 78068 78270 888 14,84 60 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Boinville-en-Mantois 78070 78930 294 4,93 60 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Boinville-le-Gaillard 78071 78660 610 12,52 49 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Boinvilliers 78072 78200 291 3,59 81 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Bois-d’Arcy 78073 78390 14.703 5,48 2683 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Boissets 78076 78910 258 3,90 66 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Boissy-Mauvoisin 78082 78200 610 5,11 119 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Boissy-sans-Avoir 78084 78490 638 3,96 161 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Bonnelles 78087 78830 1905 10,84 176 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Bonnières-sur-Seine 78089 78270 4591 7,66 599 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Bouafle 78090 78410 2143 6,92 310 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bougival 78092 78380 8749 2,76 3170 Le Chesnay
La Celle-Saint-Cloud
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Bourdonné 78096 78113 497 10,76 46 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Breuil-Bois-Robert 78104 78930 729 3,75 194 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bréval 78107 78980 1839 11,38 162 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Brueil-en-Vexin 78113 78440 693 7,34 94 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Buc 78117 78530 5781 8,07 716 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Buchelay 78118 78200 3167 4,94 641 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Bullion 78120 78830 1922 20,90 92 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Carrières-sous-Poissy 78123 78955 16.035 7,19 2230 Poissy
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Carrières-sur-Seine 78124 78420 15.275 5,02 3043 Houilles
Houilles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Cernay-la-Ville 78128 78720 1589 9,77 163 Rambouillet
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Chambourcy 78133 78240 5657 7,87 719 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Chanteloup-les-Vignes 78138 78570 10.387 3,33 3119 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Chapet 78140 78130 1288 5,10 253 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Châteaufort 78143 78117 1380 4,88 283 Maurepas
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Chatou 78146 78400 31.134 5,08 6129 Chatou
Chatou
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Chaufour-lès-Bonnières 78147 78270 463 3,02 153 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Chavenay 78152 78450 1806 6,03 300 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Chevreuse 78160 78460 5681 13,42 423 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Choisel 78162 78460 550 8,73 63 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Civry-la-Forêt 78163 78910 338 9,40 36 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Clairefontaine-en-Yvelines 78164 78120 832 17,22 48 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Coignières 78168 78310 4372 8,20 533 Maurepas
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Condé-sur-Vesgre 78171 78113 1188 10,71 111 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Conflans-Sainte-Honorine 78172 78700 35.404 9,90 3576 Conflans-Sainte-Honorine
Conflans-Sainte-Honorine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Courgent 78185 78790 381 2,02 189 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Cravent 78188 78270 453 6,13 74 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Crespières 78189 78121 1578 14,91 106 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Croissy-sur-Seine 78190 78290 9887 3,44 2874 Chatou
Chatou
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Dammartin-en-Serve 78192 78111 1186 13,98 85 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Dampierre-en-Yvelines 78193 78720 1043 11,17 93 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Dannemarie 78194 78550 199 3,44 58 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Davron 78196 78810 310 5,95 52 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Drocourt 78202 78440 555 3,84 145 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Ecquevilly 78206 78920 4319 11,27 383 Les Mureaux
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Élancourt 78208 78990 25.529 9,79 2608 Trappes
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Émancé 78209 78125 879 11,99 73 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Épône 78217 78680 6507 12,76 510 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Évecquemont 78227 78740 784 2,50 314 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Favrieux 78231 78200 142 3,18 45 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Feucherolles 78233 78810 2862 12,85 223 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Flacourt 78234 78200 155 4,31 36 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Flexanville 78236 78910 594 8,89 67 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Flins-Neuve-Église 78237 78790 156 1,23 127 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Flins-sur-Seine 78238 78410 2381 8,61 277 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Follainville-Dennemont 78239 78520 2050 9,69 212 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Fontenay-le-Fleury 78242 78330 13.437 5,43 2475 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Fontenay-Mauvoisin 78245 78200 365 3,31 110 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Fontenay-Saint-Père 78246 78440 996 13,06 76 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Freneuse 78255 78840 4483 10,32 434 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Gaillon-sur-Montcient 78261 78250 683 4,83 141 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Galluis 78262 78490 1187 4,52 263 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Gambais 78263 78950 2447 23,02 106 Aubergenville
Houdan
Rambouillet
Mantes-la-Jolie
Cœur d’Yvelines
Gambaiseuil 78264 78490 57 18,92 3 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Garancières 78265 78890 2342 10,69 219 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Gargenville 78267 78440 7201 8,67 831 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Gazeran 78269 78125 1283 25,80 50 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Gommecourt 78276 78270 675 5,67 119 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Goupillières 78278 78770 512 5,63 91 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Goussonville 78281 78930 618 4,66 133 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Grandchamp 78283 78113 326 6,05 54 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Gressey 78285 78550 545 7,11 77 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Grosrouvre 78289 78490 917 12,43 74 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Guernes 78290 78520 1089 8,54 128 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guerville 78291 78930 2140 9,98 214 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guitrancourt 78296 78440 609 7,32 83 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Guyancourt 78297 78280 28.385 13,00 2183 Montigny-le-Bretonneux
Montigny-le-Bretonneux
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Hardricourt 78299 78250 2198 3,28 670 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Hargeville 78300 78790 444 7,08 63 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Herbeville 78305 78580 251 6,40 39 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Hermeray 78307 78125 959 18,07 53 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Houdan 78310 78550 3627 10,39 349 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Houilles 78311 78800 31.689 4,43 7153 Houilles
Houilles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Issou 78314 78440 4142 4,80 863 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jambville 78317 78440 854 4,81 178 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jouars-Pontchartrain 78321 78760 5589 9,65 579 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Jouy-en-Josas 78322 78350 8257 10,14 814 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Jouy-Mauvoisin 78324 78200 554 2,82 196 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Jumeauville 78325 78580 609 7,77 78 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Juziers 78327 78820 3758 9,88 380 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
L’Étang-la-Ville 78224 78620 4539 5,38 844 Saint-Germain-en-Laye
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
La Boissière-École 78077 78125 773 25,06 31 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
La Celle-les-Bordes 78125 78720 831 22,60 37 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
La Celle-Saint-Cloud 78126 78170 20.973 5,82 3604 Le Chesnay
La Celle-Saint-Cloud
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
La Falaise 78230 78410 581 3,00 194 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
La Hauteville 78302 78113 178 4,86 37 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
La Queue-les-Yvelines 78513 78940 2184 5,77 379 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
La Verrière 78644 78320 6225 1,77 3517 Trappes
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
La Villeneuve-en-Chevrie 78668 78270 635 11,79 54 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Lainville-en-Vexin 78329 78440 798 7,67 104 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Le Chesnay-Rocquencourt 78158 78150 31.324 7,02 4462 Le Chesnay Versailles Versailles Grand Parc
Le Mesnil-le-Roi 78396 78600 6276 3,27 1919 Sartrouville
Maisons-Laffitte
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Mesnil-Saint-Denis 78397 78320 6751 8,95 754 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Le Pecq 78481 78230 15.880 2,84 5592 Saint-Germain-en-Laye
Le Pecq
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Perray-en-Yvelines 78486 78610 6776 13,47 503 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Le Port-Marly 78502 78560 5493 1,44 3815 Chatou
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Le Tartre-Gaudran 78606 78113 35 4,28 8 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Le Tertre-Saint-Denis 78608 78980 124 2,91 43 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Le Tremblay-sur-Mauldre 78623 78490 920 6,23 148 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Le Vésinet 78650 78110 16.047 5,00 3209 Chatou
Le Vésinet
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Les Alluets-le-Roi 78010 78580 1213 7,39 164 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Les Bréviaires 78108 78610 1215 19,55 62 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Les Clayes-sous-Bois 78165 78340 17.512 6,11 2866 Plaisir
Plaisir
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Les Essarts-le-Roi 78220 78690 6758 19,32 350 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Les Loges-en-Josas 78343 78350 1567 2,48 632 Versailles-2
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Les Mesnuls 78398 78490 862 6,49 133 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Les Mureaux 78440 78130 32.575 11,99 2717 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Lévis-Saint-Nom 78334 78320 1607 8,25 195 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Limay 78335 78520 16.567 11,48 1443 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Limetz-Villez 78337 78270 1940 9,35 207 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Lommoye 78344 78270 675 9,38 72 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Longnes 78346 78980 1453 13,76 106 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Longvilliers 78349 78730 500 13,91 36 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Louveciennes 78350 78430 7144 5,37 1330 Le Chesnay
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Magnanville 78354 78200 5947 4,26 1396 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Magny-les-Hameaux 78356 78114 9258 16,64 556 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Maisons-Laffitte 78358 78600 23.470 6,75 3477 Sartrouville
Maisons-Laffitte
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Mantes-la-Jolie 78361 78200 43.969 9,38 4688 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mantes-la-Ville 78362 78711 19.825 6,06 3271 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Marcq 78364 78770 757 4,72 160 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Mareil-le-Guyon 78366 78490 371 4,00 93 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Mareil-Marly 78367 78750 3486 1,77 1969 Saint-Germain-en-Laye
Le Pecq
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Mareil-sur-Mauldre 78368 78124 1726 4,33 399 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Marly-le-Roi 78372 78160 16.147 6,54 2469 Chatou
Marly-le-Roi
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Maule 78380 78580 5857 17,30 339 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Maulette 78381 78550 951 7,89 121 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Maurecourt 78382 78780 4390 3,65 1203 Conflans-Sainte-Honorine
Andrésy
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Cergy-Pontoise
Maurepas 78383 78310 18.646 8,31 2244 Maurepas
Maurepas
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines
Médan 78384 78670 1385 2,85 486 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Ménerville 78385 78200 210 3,51 60 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Méré 78389 78490 1682 10,32 163 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Méricourt 78391 78270 419 2,15 195 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Meulan-en-Yvelines 78401 78250 9080 3,46 2624 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mézières-sur-Seine 78402 78970 3656 10,42 351 Limay
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mézy-sur-Seine 78403 78250 2112 4,76 444 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Millemont 78404 78940 249 5,78 43 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Milon-la-Chapelle 78406 78470 280 3,06 92 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Mittainville 78407 78125 604 10,51 57 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Moisson 78410 78840 964 9,70 99 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Mondreville 78413 78980 406 4,40 92 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Montainville 78415 78124 512 4,79 107 Aubergenville
Aubergenville
Saint-Germain-en-Laye
Mantes-la-Jolie
Gally Mauldre
Montalet-le-Bois 78416 78440 321 3,01 107 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Montchauvet 78417 78790 279 7,98 35 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Montesson 78418 78360 15.277 7,36 2076 Houilles
Le Vésinet
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Montfort-l’Amaury 78420 78490 2943 5,71 515 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Montigny-le-Bretonneux 78423 78180 32.986 10,67 3091 Montigny-le-Bretonneux
Montigny-le-Bretonneux
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Morainvilliers 78431 78630 2833 7,24 391 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Mousseaux-sur-Seine 78437 78270 687 7,20 95 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Mulcent 78439 78790 109 3,54 31 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Neauphle-le-Château 78442 78640 3293 2,15 1532 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Neauphle-le-Vieux 78443 78640 953 7,52 127 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Neauphlette 78444 78980 839 9,72 86 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Nézel 78451 78410 1062 1,31 811 Aubergenville
Aubergenville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Noisy-le-Roi 78455 78590 7581 5,43 1396 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Notre-Dame-de-la-Mer 78320 78270 654 8,92 73 Bonnières-sur-Seine Mantes-la-Jolie Portes de l’Île-de-France
Oinville-sur-Montcient 78460 78250 1082 3,87 280 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Orcemont 78464 78125 990 10,49 94 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orgerus 78465 78910 2331 14,34 163 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Orgeval 78466 78630 6134 15,33 400 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Orphin 78470 78125 898 16,50 54 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orsonville 78472 78660 334 9,61 35 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Orvilliers 78474 78910 829 5,94 140 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Osmoy 78475 78910 357 2,59 138 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Paray-Douaville 78478 78660 258 10,28 25 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Perdreauville 78484 78200 635 11,18 57 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Plaisir 78490 78370 31.680 18,68 1696 Plaisir
Plaisir
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Poigny-la-Forêt 78497 78125 943 23,27 41 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Poissy 78498 78300 37.146 13,28 2797 Poissy
Poissy-Nord
Poissy-Sud
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Ponthévrard 78499 78730 622 2,57 242 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Porcheville 78501 78440 3128 4,62 677 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Prunay-en-Yvelines 78506 78660 853 26,95 32 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Prunay-le-Temple 78505 78910 425 6,77 63 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Raizeux 78516 78125 937 10,25 91 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rambouillet 78517 78120 26.202 35,19 745 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rennemoulin 78518 78590 112 2,22 50 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Versailles Grand Parc
Richebourg 78520 78550 1460 10,55 138 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Rochefort-en-Yvelines 78522 78730 895 12,59 71 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Rolleboise 78528 78270 397 2,96 134 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Rosay 78530 78790 361 4,54 80 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Rosny-sur-Seine 78531 78710 6208 19,36 321 Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Ville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Sailly 78536 78440 388 5,45 71 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Saint-Arnoult-en-Yvelines 78537 78730 6090 12,55 485 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Cyr-l’École 78545 78210 18.084 5,01 3610 Saint-Cyr-l’École
Saint-Cyr-l’École
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Sainte-Mesme 78569 78730 923 8,16 113 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Forget 78548 78720 513 6,00 86 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Saint-Germain-de-la-Grange 78550 78640 1887 5,23 361 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Saint-Germain-en-Laye 78551 78100, 78112 44.008 51,94 847 Saint-Germain-en-Laye Saint-Germain-en-Laye Saint-Germain Boucles de Seine
Saint-Hilarion 78557 78120 907 14,00 65 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Illiers-la-Ville 78558 78980 345 6,48 53 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Saint-Illiers-le-Bois 78559 78980 426 4,39 97 Bonnières-sur-Seine
Bonnières-sur-Seine
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Portes de l’Île-de-France
Saint-Lambert 78561 78470 453 6,61 69 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Saint-Léger-en-Yvelines 78562 78610 1376 34,52 40 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Martin-de-Bréthencourt 78564 78660 646 16,67 39 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Saint-Martin-des-Champs 78565 78790 309 6,21 50 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Saint-Martin-la-Garenne 78567 78520 1003 15,75 64 Limay
Limay
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Saint-Nom-la-Bretèche 78571 78860 4908 11,74 418 Verneuil-sur-Seine
Saint-Nom-la-Bretèche
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Gally Mauldre
Saint-Rémy-l’Honoré 78576 78690 1565 10,15 154 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Saint-Rémy-lès-Chevreuse 78575 78470 7800 9,65 808 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Sartrouville 78586 78500 52.648 8,46 6223 Sartrouville
Sartrouville
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain Boucles de Seine
Saulx-Marchais 78588 78650 928 2,13 436 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Senlisse 78590 78720 499 7,90 63 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Haute Vallée de Chevreuse
Septeuil 78591 78790 2344 9,40 249 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Soindres 78597 78200 675 5,19 130 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Sonchamp 78601 78120 1640 46,49 35 Rambouillet
Saint-Arnoult-en-Yvelines
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Tacoignières 78605 78910 1034 3,17 326 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Tessancourt-sur-Aubette 78609 78250 1017 4,36 233 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Thiverval-Grignon 78615 78850 1086 11,17 97 Plaisir
Plaisir
Rambouillet
Versailles
Cœur d’Yvelines
Thoiry 78616 78770 1414 7,09 199 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Tilly 78618 78790 534 7,80 68 Bonnières-sur-Seine
Houdan
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Toussus-le-Noble 78620 78117 1185 4,02 295 Maurepas
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Trappes 78621 78190 32.679 13,47 2426 Trappes
Trappes
Versailles
Versailles
Saint-Quentin-en-Yvelines
Triel-sur-Seine 78624 78510 11.834 13,58 871 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Vaux-sur-Seine 78638 78740 4857 8,45 575 Les Mureaux
Meulan-en-Yvelines
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Vélizy-Villacoublay 78640 78140 21.517 8,93 2410 Versailles-2
Vélizy-Villacoublay
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Verneuil-sur-Seine 78642 78480 15.475 9,43 1641 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Vernouillet 78643 78540 10.014 6,48 1545 Verneuil-sur-Seine
Triel-sur-Seine
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Versailles 78646 78000 85.346 26,18 3260 Versailles-1
Versailles-2
Versailles-Nord
Versailles-Nord-Ouest
Versailles-Sud
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Vert 78647 78930 828 3,67 226 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Grand Paris Seine et Oise
Vicq 78653 78490 381 4,43 86 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Vieille-Église-en-Yvelines 78655 78125 706 9,60 74 Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet
Rambouillet Territoires
Villennes-sur-Seine 78672 78670 5232 5,17 1012 Verneuil-sur-Seine
Poissy-Nord
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Germain-en-Laye
Grand Paris Seine et Oise
Villepreux 78674 78450 10.858 10,40 1044 Saint-Cyr-l’École
Saint-Nom-la-Bretèche
Versailles
Saint-Germain-en-Laye
Saint-Quentin-en-Yvelines
Villette 78677 78930 530 4,63 114 Bonnières-sur-Seine
Guerville
Mantes-la-Jolie
Mantes-la-Jolie
Pays Houdanais
Villiers-le-Mahieu 78681 78770 761 6,77 112 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Villiers-Saint-Frédéric 78683 78640 2801 5,06 554 Aubergenville
Montfort-l’Amaury
Rambouillet
Rambouillet
Cœur d’Yvelines
Viroflay 78686 78220 16.034 3,49 4594 Versailles-2
Viroflay
Versailles
Versailles
Versailles Grand Parc
Voisins-le-Bretonneux 78688 78960 11.239 2,38 4722 Maurepas
Chevreuse
Rambouillet
Rambouillet
Saint-Quentin-en-Yvelines

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: