Lischt vun dr Gmeina im Département Aude

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Aude zellt àlla 433 Gmeina ìm Département Aude uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigues-Vives Aigas Vivas 11001 11800 575 10,21 56 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Airoux Airós 11002 11320 165 5,49 30 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Ajac Ajac 11003 11300 191 5,29 36 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Alaigne Alanha 11004 11240 329 13,86 24 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Alairac Alairac 11005 11290 1320 16,37 81 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Albas Albàs 11006 11360 78 22,69 3 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Albières Albières 11007 11330 119 17,25 7 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Alet-les-Bains Alet 11008 11580 390 23,54 17 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Alzonne Alzona 11009 11170 1529 22,38 68 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Antugnac Antunhac 11010 11190 263 9,49 28 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Aragon Argon 11011 11600 446 20,56 22 La Vallée de l’Orbiel
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Argeliers Argelièrs 11012 11120 2165 10,79 201 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Argens-Minervois Argens de Menerbés 11013 11200 348 4,59 76 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Armissan Armissan 11014 11110 1516 12,51 121 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Arques Arcas 11015 11190 261 18,53 14 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Arquettes-en-Val Arquetas 11016 11220 80 9,31 9 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Artigues Artigas 11017 11140 74 6,38 12 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Arzens Arzens 11018 11290 1229 21,11 58 La Malpère à la Montagne Noire
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Aunat Aunat 11019 11140 65 10,62 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Auriac Auriac 11020 11330 40 20,93 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Axat Atsat 11021 11140 541 11,77 46 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Azille Azilhan lo Comtal 11022 11700 1129 23,33 48 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Badens Badens 11023 11800 773 9,60 81 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bages Bajas 11024 11100 771 12,53 62 Narbonne-2
Narbonne-Sud
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Bagnoles Banhòlas 11025 11600 307 5,63 55 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Baraigne Baranha 11026 11410 176 4,76 37 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Barbaira Barbairan 11027 11800 763 9,40 81 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Belcaire Bèlcaire 11028 11340 388 30,68 13 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Belcastel-et-Buc Bèlcastèl e Buc 11029 11580 59 14,15 4 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Belflou Bèlflor 11030 11410 119 8,93 13 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Belfort-sur-Rebenty Bèlfort de Rebentin 11031 11140 24 5,24 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Bellegarde-du-Razès Bèlagarda de Rasés 11032 11240 242 6,41 38 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Belpech Bèlpuèg 11033 11420 1295 42,46 30 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Belvèze-du-Razès Bèlvéser 11034 11240 862 4,52 191 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Belvianes-et-Cavirac Bèlvianes e Cavirac 11035 11500 248 11,68 21 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Belvis Belvís 11036 11340 163 23,61 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Berriac Berriac 11037 11090 993 2,67 372 La Montagne d’Alaric
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bessède-de-Sault Beceda de Saut 11038 11140 46 15,04 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Bizanet Bisanet 11040 11200 1731 37,09 47 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Bize-Minervois Bisa 11041 11120 1205 20,80 58 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Blomac Blomac 11042 11700 226 8,41 27 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bouilhonnac Bolhonac 11043 11800 222 5,71 39 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bouisse Boissa 11044 11190 105 25,44 4 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Bouriège Borièja 11045 11300 134 10,65 13 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Bourigeole Borijòla 11046 11300 53 9,08 6 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Boutenac Botenac 11048 11200 724 22,96 32 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Bram Bram 11049 11150 3204 17,72 181 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Brézilhac Bresilhac 11051 11270 177 6,82 26 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Brousses-et-Villaret Brossas e Vilaret 11052 11390 344 11,16 31 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Brugairolles Brugairolas 11053 11300 279 8,47 33 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Bugarach Burgarag 11055 11190 234 26,62 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Cabrespine Cabrespina 11056 11160 173 17,56 10 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Cahuzac Causac 11057 11420 30 3,04 10 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cailhau Calhau 11058 11240 261 9,76 27 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Cailhavel Calhavèl 11059 11240 135 5,34 25 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Cailla Calhan 11060 11140 48 7,64 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Cambieure Campbiure 11061 11240 303 3,19 95 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Campagna-de-Sault Campanha de Saut 11062 11140 19 10,4 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Campagne-sur-Aude Campanha d'Aude 11063 11260 592 5,97 99 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Camplong-d’Aude Camplong d'Aude 11064 11200 369 12,28 30 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Camps-sur-l’Agly Camps d'Aglin 11065 11190 54 26,35 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Camurac Camurac 11066 11340 100 11,61 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Canet Canet 11067 11200 1812 14,04 129 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Capendu Camppendut 11068 11700 1473 15,12 97 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Carcassonne Carcassona 11069 11000 46.513 65,08 715 Carcassonne-1
Carcassonne-2
Carcassonne-3
Carcassonne-Est
Carcassonne-2-Nord
Carcassonne-2-Sud
Carcassonne-Centre
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Carlipa Carlipa 11070 11170 339 5,26 64 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cascastel-des-Corbières Caçcastèl de las Corbièras 11071 11360 222 15,38 14 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Cassaignes Cassanhas 11073 11190 60 3,74 16 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Castans Castanhs 11075 11160 133 17,01 8 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Castelnau-d’Aude Castèlnòu d'Aude 11077 11700 497 7,38 67 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Castelnaudary Castèlnòu d'Arri 11076 11400 11.951 47,72 250 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Castelreng Castèlrenc 11078 11300 208 11,02 19 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Caudebronde Caudabronda 11079 11390 197 6,22 32 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Caunes-Minervois Caunas de Menerbés 11081 11160 1641 27,84 59 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Caunettes-en-Val Caunetas en Val 11083 11220 48 8,71 6 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Caunette-sur-Lauquet Cauneta de Lauquet 11082 11250 6 4,97 1 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Caux-et-Sauzens Caus e Saussens 11084 11170 999 9,00 111 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Cavanac Cavanac 11085 11570 939 8,98 105 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Caves Las Cavas 11086 11510 886 9,13 97 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Cazalrenoux Casalrenos 11087 11270 91 13,35 7 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cazilhac Casilhac 11088 11570 1650 3,83 431 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Cenne-Monestiés Cena Monestièrs 11089 11170 406 7,76 52 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cépie Cépia 11090 11300 631 6,61 95 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Chalabre Eissalabra 11091 11230 1121 15,49 72 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Citou Sitor 11092 11160 88 17,34 5 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Clermont-sur-Lauquet Clarmont 11094 11250 26 18,29 1 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Comigne Comina 11095 11700 307 9,24 33 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Comus Comuns 11096 11340 40 14,07 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Conilhac-Corbières Conilhac de las Corbièras 11098 11200 910 12,18 75 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Conques-sur-Orbiel Concas d'Orbièl 11099 11600 2545 25,07 102 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Corbières Corbièras 11100 11230 27 8,53 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Coudons Codons 11101 11500 52 9,50 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Couffoulens Confolenç 11102 11250 605 9,47 64 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Couiza Coisan 11103 11190 1115 6,77 165 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Counozouls Conòsols 11104 11140 49 27,80 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Cournanel Cornanèl 11105 11300 722 6,34 114 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Coursan Corsan 11106 11110 5864 24,61 238 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Courtauly Cortaulin 11107 11230 76 7,72 10 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Coustaussa Costaussa 11109 11190 53 4,47 12 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Coustouge Costoja 11110 11220 119 9,67 12 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Cruscades Cruscadas 11111 11200 944 9,65 98 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Cubières-sur-Cinoble Cubièra 11112 11190 90 14,48 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Cucugnan Cucunhan 11113 11350 119 15,33 8 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Cumiès Cumièrs 11114 11410 37 3,92 9 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Cuxac-Cabardès Cucçac de Cabardés 11115 11390 906 25,06 36 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Cuxac-d’Aude Cucçac d'Aude 11116 11590 4026 21,54 187 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Davejean Davejan 11117 11330 118 13,36 9 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Dernacueillette Dernaculheta 11118 11330 43 7,75 6 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Donazac Donasac 11121 11240 110 5,06 22 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Douzens Dosens 11122 11700 741 14,91 50 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Duilhac-sous-Peyrepertuse Dulhac jos Pèirapertusa 11123 11350 145 21,09 7 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Durban-Corbières Durban de las Corbièras 11124 11360 651 25,90 25 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Embres-et-Castelmaure Embres e Castelmaur 11125 11360 151 32,20 5 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Escales Escalas 11126 11200 473 10,18 46 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Escouloubre Escolobre 11127 11140 72 31,14 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Escueillens-et-Saint-Just-de-Bélengard Esculhens e Sant Just de Belengard 11128 11240 150 11,20 13 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Espéraza Esperasan 11129 11260 1800 10,52 171 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Espezel Espesèlh 11130 11340 217 14,31 15 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Fabrezan Fabresan 11132 11200 1273 28,62 44 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Fajac-en-Val Fajac en Val 11133 11220 39 13,81 3 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Fajac-la-Relenque Fajac de la Relenca 11134 11410 50 3,51 14 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Fanjeaux Fanjaus 11136 11270 835 25,49 33 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Félines-Termenès Felinas de Termenés 11137 11330 122 10,01 12 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Fendeille Fendelha 11138 11400 531 7,17 74 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Fenouillet-du-Razès Fenolhet 11139 11240 81 7,22 11 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Ferrals-les-Corbières Ferrals de las Corbièras 11140 11200 1213 15,95 76 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Ferran Ferran 11141 11240 115 5,86 20 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Festes-et-Saint-André Fèstas e Sant Andrieu 11142 11300 202 18,07 11 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Feuilla Fulhan 11143 11510 106 24,12 4 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Fitou Fitor 11144 11510 1060 30,25 35 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Fleury Fluris 11145 11560 3801 51,27 74 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Floure Flora 11146 11800 407 4,25 96 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Fontanès-de-Sault Fontanes 11147 11140 5 5,29 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Fontcouverte Fontcobèrta 11148 11700 550 9,97 55 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Fonters-du-Razès Fonters 11149 11400 79 12,15 7 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Fontiers-Cabardès Fontiès Cabardés 11150 11310 452 8,46 53 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Fontiès-d’Aude Fontiès d'Aude 11151 11800 498 6,07 82 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Fontjoncouse Fontjoncosa 11152 11360 130 27,35 5 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Fournes-Cabardès Fornas 11154 11600 50 12,45 4 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Fourtou Forton 11155 11190 76 20,46 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Fraisse-Cabardès Fraisse Cabardés 11156 11600 104 7,13 15 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Fraissé-des-Corbières Fraisse de las Corbièras 11157 11360 213 19,10 11 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Gaja-et-Villedieu Gajan e Viladieus 11158 11300 289 7,75 37 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Gaja-la-Selve Gajan de la Selva 11159 11270 140 11,38 12 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Galinagues Galinagas 11160 11140 37 4,14 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Gardie Gàrdia 11161 11250 124 4,65 27 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Generville Genervila 11162 11270 59 10,21 6 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Gincla Ginclar 11163 11140 47 7,65 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Ginestas Ginestars 11164 11120 1473 9,50 155 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Ginoles Ginòlas 11165 11500 303 6,17 49 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Gourvieille Gorvièla 11166 11410 78 3,09 25 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Gramazie Gramasia 11167 11240 123 2,00 62 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Granès Granes 11168 11500 96 5,38 18 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Greffeil Grefuèlh 11169 11250 82 13,67 6 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Gruissan Grussan 11170 11430 5044 43,65 116 Narbonne-2
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Homps Omps 11172 11200 596 3,06 195 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Hounoux Onós 11173 11240 133 7,62 17 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Issel Issèl 11175 11400 482 17,66 27 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Jonquières Jonquièras 11176 11220 59 13,66 4 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Joucou Jocon 11177 11140 34 6,44 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
La Bezole La Besòla 11039 11300 47 6,51 7 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
La Cassaigne La Cassanha 11072 11270 168 12,13 14 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
La Courtète La Corteta 11108 11240 46 5,47 8 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
La Digne-d’Amont Ladinha d'Amont 11119 11300 291 3,61 81 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
La Digne-d’Aval Ladinha d'Aval 11120 11300 533 3,14 170 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
La Fajolle La Fajòla 11135 11140 12 15,79 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
La Force La Fòrça 11153 11270 232 4,60 50 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
La Louvière-Lauragais La Lobièra Lauragués 11208 11410 78 6,25 12 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
La Palme La Pauma 11188 11480 1674 27,47 61 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
La Pomarède La Pomareda 11292 11400 153 13,08 12 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
La Redorte La Redòrta 11190 11700 1194 13,49 89 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
La Serpent La Serpent 11376 11190 93 9,59 10 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
La Tourette-Cabardès La Torreta Cabardés 11391 11380 24 5,03 5 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Labastide-d’Anjou La Bastida d'Anjau 11178 11320 1307 8,57 153 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Labastide-en-Val La Bastida en Val 11179 11220 91 11,70 8 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Labastide-Esparbairenque La Bastida Esparveirenca 11180 11380 67 16,77 4 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Labécède-Lauragais La Beceda 11181 11400 404 19,96 20 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Lacombe La Comba 11182 11310 175 14,99 12 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Ladern-sur-Lauquet Ladèrn de Lauquet 11183 11250 268 24,64 11 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Lafage La Faja 11184 11420 90 12,71 7 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Lagrasse La Grassa 11185 11220 544 32,20 17 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lairière Lairièra 11186 11330 53 13,08 4 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lanet Lanet 11187 11330 53 8,75 6 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Laprade La Prada 11189 11390 104 4,61 23 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Laroque-de-Fa La Ròca de Fan 11191 11330 151 20,41 7 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lasbordes Las Bòrdas 11192 11400 787 14,74 53 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Lasserre-de-Prouille La Sèrra de Prolha 11193 11270 271 4,16 65 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Lastours Las Tors 11194 11600 157 2,80 56 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Laurabuc Laurapuc 11195 11400 415 8,04 52 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Laurac Laurac 11196 11270 177 11,58 15 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Lauraguel Lauraguèl 11197 11300 608 7,01 87 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Laure-Minervois Lauran 11198 11800 1035 39,23 26 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Lavalette La Valeta 11199 11290 1495 6,55 228 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Le Bousquet El Bosquet 11047 11140 45 25,99 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Le Clat Al Clat 11093 11140 30 10,25 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Les Brunels Les Brunèls 11054 11400 272 11,97 23 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Lauragais Revel Sorèzois
Les Cassés Les Casses 11074 11320 298 7,28 41 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Les Ilhes Las Ilhas 11174 11380 54 4,16 13 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Les Martys Les Martins 11221 11390 299 19,18 16 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Lespinassière Lespinassièra 11200 11160 133 16,24 8 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Leuc Leuc 11201 11250 857 11,28 76 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Leucate Leucata 11202 11370 4520 23,55 192 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Lézignan-Corbières Lesinhan de las Corbièras 11203 11200 11.248 37,68 299 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lignairolles Linhairòlas 11204 11240 46 7,31 6 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Limousis Limosins 11205 11600 131 9,92 13 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Limoux Limós 11206 11300 10.112 32,41 312 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Loupia Lopian 11207 11300 240 4,46 54 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Luc-sur-Aude Luc d'Aude 11209 11190 246 7,67 32 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Luc-sur-Orbieu Luc d'Orbiu 11210 11200 1138 9,88 115 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Magrie Magria 11211 11300 531 9,95 53 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Mailhac Malhac 11212 11120 570 10,51 54 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Maisons Maisons 11213 11330 48 12,15 4 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Malras Malràs 11214 11300 407 4,22 96 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Malves-en-Minervois Malvas 11215 11600 860 4,88 176 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Malviès Malvièrs 11216 11300 370 7,22 51 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Marcorignan Marcorinhan 11217 11120 1316 5,64 233 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Marquein Marquènh 11218 11410 84 5,49 15 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Marsa Marsan 11219 11140 18 19,17 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Marseillette Marselheta 11220 11800 708 11,17 63 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Mas-Cabardès Lo Mas de Cabardés 11222 11380 182 9,09 20 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Mas-des-Cours Mas dels Corts 11223 11570 25 7,55 3 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Massac Massac 11224 11330 28 11,89 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Mas-Saintes-Puelles Mas Santas Puèlas 11225 11400 924 27,63 33 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Mayreville Mairevila 11226 11420 78 8,17 10 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Mayronnes Maironas 11227 11220 36 11,86 3 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Mazerolles-du-Razès Maseròlas 11228 11240 152 8,22 18 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Mazuby Masubi 11229 11140 25 8,96 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Mérial Merial 11230 11140 32 17,19 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Mézerville Mézerville 11231 11410 96 7,30 13 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Miraval-Cabardès Miraval de Cabardés 11232 11380 46 12,16 4 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Mirepeisset Mirapeisset 11233 11120 763 5,19 147 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Mireval-Lauragais Miraval de Lauragués 11234 11400 180 10,32 17 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Missègre Missegre 11235 11580 62 7,28 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Molandier Molandièr 11236 11420 240 19,84 12 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Molleville Molevila 11238 11410 135 3,59 38 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montauriol Montauriòl 11239 11410 84 8,47 10 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montazels Montasèls 11240 11190 557 4,39 127 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Montbrun-des-Corbières Montbrun de las Corbièras 11241 11700 319 10,61 30 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Montclar Montclar 11242 11250 173 11,31 15 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Montferrand Montferrand 11243 11320 583 17,93 33 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montfort-sur-Boulzane Montfòrt 11244 11140 89 33,32 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Montgaillard Montgalhard 11245 11330 39 16,72 2 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Montgradail Montgradalh 11246 11240 47 4,48 10 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Monthaut Montaut 11247 11240 38 7,01 5 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Montirat Montirat 11248 11800 72 12,67 6 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Montjardin Montjardin 11249 11230 84 14,11 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Montjoi Montjòi 11250 11330 36 7,18 5 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Montmaur Montmaur 11252 11320 306 12,61 24 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montolieu Montoliu 11253 11170 837 23,65 35 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Montréal Montreal 11254 11290 1894 55,21 34 La Malpère à la Montagne Noire
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Montredon-des-Corbières Montredon de las Corbièras 11255 11100 1475 17,15 86 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Montséret Montseret 11256 11200 608 11,31 54 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Monze Monza 11257 11800 229 13,96 16 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Moussan Mossan 11258 11120 1998 14,88 134 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Moussoulens Mossolens 11259 11170 1011 19,60 52 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Mouthoumet Motomet 11260 11330 106 13,73 8 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Moux Mos 11261 11700 701 15,70 45 La Montagne d’Alaric
Capendu
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Narbonne Narbona 11262 11100 55.375 172,96 320 Narbonne-1
Narbonne-2
Narbonne-3
Narbonne-Est
Narbonne-Ouest
Narbonne-Sud
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Nébias Nebiàs 11263 11500 253 12,69 20 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Névian Nevian 11264 11200 1299 14,25 91 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Niort-de-Sault Niòrt de Saut 11265 11140 35 22,11 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Ornaisons Ornasons 11267 11200 1154 10,80 107 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Orsans Orsans 11268 11270 106 9,94 11 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Ouveillan Auvelhan 11269 11590 2549 29,98 85 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Padern Padèrn 11270 11350 136 29,79 5 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Palairac Palairac 11271 11330 31 17,93 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Palaja Palajan 11272 11570 2359 14,69 161 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Paraza Parasan 11273 11200 647 9,47 68 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Pauligne Paulinha 11274 11300 364 6,06 60 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Payra-sur-l’Hers Pairan 11275 11410 204 24,52 8 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Paziols Pasiòls 11276 11350 528 28,02 19 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Pécharic-et-le-Py Puèg-Aric e Le Pin 11277 11420 27 5,77 5 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Pech-Luna Puèg-Lunan 11278 11420 75 6,57 11 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Pennautier Puègnautièr 11279 11610 2589 17,78 146 La Vallée de l’Orbiel
Carcassonne-2-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Pépieux Pepius 11280 11700 1078 9,85 109 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Pexiora Puègsiuran 11281 11150 1230 13,16 93 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Peyrefitte-du-Razès Pèirafita de Rasés 11282 11230 50 6,72 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Peyrefitte-sur-l’Hers Pèirafita 11283 11420 76 6,47 12 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Peyrens Peirens 11284 11400 486 4,77 102 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Peyriac-de-Mer Peiriac de Mar 11285 11440 1123 26,92 42 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Peyriac-Minervois Peiriac de Menerbés 11286 11160 1155 10,19 113 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Peyrolles Peiròlas 11287 11190 86 14,49 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Pezens Pesens 11288 11170 1562 11,11 141 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Pieusse Piussa 11289 11300 973 12,92 75 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Plaigne Planha 11290 11420 115 13,19 9 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Plavilla Planvialar 11291 11270 110 12,40 9 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Pomas Pomars 11293 11250 889 10,15 88 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Pomy Pontmir 11294 11300 58 6,00 10 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Portel-des-Corbières Portèl de las Corbièras 11295 11490 1374 35,10 39 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Port-la-Nouvelle La Novèla 11266 11210 5686 28,55 199 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Pouzols-Minervois Posòls de Menerbés 11296 11120 560 10,15 55 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Pradelles-Cabardès Pradèlas Cabardés 11297 11380 143 20,61 7 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Preixan Preissa 11299 11250 622 8,56 73 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Puginier Puginièr 11300 11400 151 6,78 22 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Puichéric Puèg-eric 11301 11700 1190 13,73 87 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Puilaurens La Pradèla-Puèglaurenç 11302 11140 268 33,38 8 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Puivert Puègverd 11303 11230 445 41,29 11 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Quillan Quilhan 11304 11500 3238 34,63 94 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Quintillan Quintilhan 11305 11360 51 16,42 3 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Quirbajou Quirbajon 11306 11500 54 13,95 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Raissac-d’Aude Raissac d'Aude 11307 11200 261 5,93 44 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Raissac-sur-Lampy Raissac de Lampi 11308 11170 454 5,23 87 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rennes-le-Château Rènnas del Castèl 11309 11190 91 14,95 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Rennes-les-Bains Les Banhs de Rènnas 11310 11190 204 18,77 11 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Ribaute Ribauta 11311 11220 273 9,41 29 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Ribouisse Riboissa 11312 11270 109 10,21 11 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Ricaud Ricaud 11313 11400 301 5,92 51 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Rieux-en-Val Rius en Val 11314 11220 87 6,90 13 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rieux-Minervois Rius de Menerbés 11315 11160 1967 21,19 93 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rivel Rivèlh 11316 11230 204 24,3 8 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Rodome Redoma 11317 11140 118 11,77 10 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Roquecourbe-Minervois Ròcacorba de Menerbés 11318 11700 138 3,62 38 La Montagne d’Alaric
Capendu
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Roquefère Ròcafèra 11319 11380 80 8,06 10 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Roquefeuil Ròcafuèlh 11320 11340 292 22,38 13 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Roquefort-de-Sault Ròcafòrt de Saut 11321 11140 84 21,84 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Roquefort-des-Corbières Ròcafòrt de las Corbièras 11322 11540 1007 45,44 22 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Roquetaillade-et-Conilhac Ròcatalhada 11323 11190
11300
277 15,80 18 La Haute-Vallée de l’Aude Limoux Limouxin
Roubia Robian 11324 11200 506 7,38 69 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Rouffiac-d’Aude Rofiac d'Aude 11325 11250 436 5,24 83 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rouffiac-des-Corbières Rofiac de las Corbièras 11326 11350 83 16,04 5 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Roullens Rollens 11327 11290 470 7,89 60 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Routier Rotièr 11328 11240 245 11,27 22 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Rustiques Rosticas 11330 11800 506 6,47 78 Le Haut-Minervois
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Saint-Amans Sant Amanç 11331 11270 62 8,16 8 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saint-André-de-Roquelongue Sant Andrieu de Ròcalonga 11332 11200 1380 30,81 45 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Benoît Sant Benaset 11333 11230 106 21,31 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Couat-d’Aude Sant Coat d'Aude 11337 11700 396 5,38 74 La Montagne d’Alaric
Capendu
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Couat-du-Razès Sant Coat de Rasés 11338 11300 44 6,40 7 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Denis Sant Danís 11339 11310 509 8,21 62 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Sainte-Camelle Santa Camelle 11334 11410 118 9,52 12 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Sainte-Colombe-sur-Guette Santa Colomba de Guèta 11335 11140 46 21,04 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Sainte-Colombe-sur-l’Hers Santa Colomba d'Ers 11336 11230 432 10,61 41 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Sainte-Eulalie Santa Aulària 11340 11170 515 6,50 79 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Sainte-Valière Santa Valièira 11366 11120 550 6,39 86 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Saint-Ferriol Sant Ferriòl 11341 11500 113 9,85 11 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Frichoux Sant Frichós 11342 11800 249 6,33 39 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Saint-Gaudéric Sant Gauderic 11343 11270 118 11,13 11 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saint-Hilaire Sant Ilari 11344 11250 774 23,02 34 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Jean-de-Barrou Sant Joan de Barro 11345 11360 258 7,61 34 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Saint-Jean-de-Paracol Sant Joan de Paracòl 11346 11260 125 7,08 18 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Julia-de-Bec Sant Jolian de Bèc 11347 11500 104 13,88 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Julien-de-Briola Sant Julian 11348 11270 88 11,31 8 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saint-Just-et-le-Bézu Sant Just del Besun 11350 11500 48 13,54 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse Sant Laurenç de la Cabrerissa 11351 11220 729 25,03 29 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Louis-et-Parahou Sant Loís e Paraon 11352 11500 52 15,61 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Marcel-sur-Aude Sant Marcèl 11353 11120 2012 8,37 240 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Saint-Martin-des-Puits Sant Martin dels Poses 11354 11220 27 6,94 4 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Martin-de-Villereglan Sant Martin de Vilareglan 11355 11300 355 9,38 38 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Martin-Lalande Sant Martin la Landa 11356 11400 1125 12,65 89 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Martin-le-Vieil Sant Martin le Vièlh 11357 11170 221 13,25 17 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Saint-Martin-Lys Sant Martin de Lis 11358 11500 25 9,99 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Michel-de-Lanès Sant Miquèl 11359 11410 470 13,03 36 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Nazaire-d’Aude Sant Nazari 11360 11120 2062 8,63 239 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Saint-Papoul Sant Pàpol 11361 11400 879 26,48 33 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Paulet Sant Paulet 11362 11320 200 7,42 27 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Pierre-des-Champs Sant Pèire dels Camps 11363 11220 181 15,89 11 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Polycarpe Sant Policarp 11364 11300 144 13,81 10 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Sernin Sant Sarnin 11365 11420 39 6,53 6 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saissac Saissac 11367 11310 925 57,03 16 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Sallèles-Cabardès Salèlas de Cabardés 11368 11600 120 6,82 18 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Sallèles-d’Aude Salèlas d'Aude 11369 11590 2973 12,55 237 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Salles-d’Aude Salas d'Aude 11370 11110 3254 18,15 179 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Salles-sur-l’Hers Salas d'Èrs 11371 11410 707 19,31 37 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Salsigne Salsinha 11372 11600 384 11,48 33 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Salvezines Salvesinas 11373 11140 74 20,09 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Salza Salzan 11374 11330 16 8,34 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Seignalens Senhalens 11375 11240 31 6,17 5 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Serres Sèrras 11377 11190 71 4,06 17 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Serviès-en-Val Serviès 11378 11220 205 6,50 32 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Sigean Sijan 11379 11130 5531 35,35 156 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Sonnac-sur-l’Hers Sonac 11380 11230 133 13,74 10 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Sougraigne Sogranha 11381 11190 116 18,43 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Souilhanels Solhanèls 11382 11400 364 2,72 134 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Souilhe Solha 11383 11400 321 4,20 76 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Soulatgé Solatge 11384 11350 127 24,16 5 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Corbières Salanque Méditerranée
Soupex Sopèrs 11385 11320 241 7,37 33 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Talairan Talairan 11386 11220 484 36,29 13 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Taurize Taurisa 11387 11220 112 8,34 13 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Termes Tèrmes 11388 11330 43 18,63 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Terroles Terroles 11389 11580 16 6,63 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Thézan-des-Corbières Tesan 11390 11200 552 26,38 21 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Tournissan Tornissan 11392 11220 273 11,53 24 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Tourouzelle Torosèla 11393 11200 478 14,19 34 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Tourreilles Torrelhas 11394 11300 129 6,29 21 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Trassanel Trassanèl 11395 11160 32 4,34 7 Le Haut-Minervois
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Trausse Traussan 11396 11160 595 10,70 56 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Trèbes Trebes 11397 11800 5566 16,36 340 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Treilles Trelhas 11398 11510 247 12,42 20 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Tréville Trevila 11399 11400 106 5,33 20 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Tréziers Tresièr 11400 11230 101 6,41 16 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Tuchan Tuissan 11401 11350 797 59,52 13 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Val-de-Dagne Montlaur 11251 11220 739 50,11 15 La Montagne d’Alaric Carcassonne Carcassonne Agglo
Val de Lambronne Caudavalh 11080 11230 174 12,00 15 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Val-du-Faby Fan 11131 11260 564 23,71 24 La Haute-Vallée de l’Aude Limoux Pyrénées Audoises
Valmigère Valmigièira 11402 11580 20 5,94 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Ventenac-Cabardès Ventenac Cabardés 11404 11610 958 10,36 92 La Vallée de l’Orbiel
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Ventenac-en-Minervois Ventenac Riba d'Aude 11405 11120 564 6,20 91 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Véraza Verasan 11406 11580 33 14,66 2 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Verdun-en-Lauragais Verdun de Lauragués 11407 11400 277 20,21 14 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Verzeille Verzelha 11408 11250 502 5,21 96 Carcassonne-2
Saint-Hilaire
Carcassonne
Limoux
Carcassonne Agglo
Vignevieille Vinhavièlha 11409 11330 106 16,72 6 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Villalier Vilalièr 11410 11600 986 7,70 128 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villanière Vilanièra 11411 11600 137 7,04 19 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Villardebelle Vilardebèla 11412 11580 54 13,14 4 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Villardonnel Vilardonèl 11413 11600 499 16,63 30 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Villar-en-Val Le Vilar en Val 11414 11220 25 11,42 2 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villar-Saint-Anselme Le Vilar 11415 11250 124 5,88 21 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Villarzel-Cabardès Vilarzèl Cabardés 11416 11600 240 6,38 38 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villarzel-du-Razès Vilarzèl de Rasés 11417 11300 98 12,60 8 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Villasavary Le Vilar 11418 11150 1210 33,08 37 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villautou Vilauton 11419 11420 63 5,97 11 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villebazy Vilabasin 11420 11250 131 12,18 11 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Villedaigne Viladanha 11421 11200 512 2,49 206 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Villedubert Viladubèrt 11422 11800 347 3,04 114 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villefloure Vilaflora 11423 11570 161 16,69 10 Carcassonne-2
Saint-Hilaire
Carcassonne
Limoux
Carcassonne Agglo
Villefort Vilafòrt 11424 11230 87 12,67 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Villegailhenc Vilagalhenc 11425 11600 1709 4,78 358 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villegly Vilaglin 11426 11600 1157 9,83 118 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villelongue-d’Aude Vilalonga d'Aude 11427 11300 304 13,11 23 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Villemagne Vilamanha 11428 11310 257 10,69 24 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Villemoustaussou Vilamostausson 11429 11620 4449 11,94 373 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villeneuve-la-Comptal Vilanòva la Comptal 11430 11400 1332 15,10 88 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Villeneuve-les-Corbières Vilanòva de las Corbièras 11431 11360 245 24,31 10 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Villeneuve-lès-Montréal Vilanòva de Montreal 11432 11290 314 2,20 143 La Malpère à la Montagne Noire
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villeneuve-Minervois Vilanòva de Menerbés 11433 11160 997 23,85 42 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villepinte Vilapinta 11434 11150 1289 15,40 84 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villerouge-Termenès Vilaroja Termenés 11435 11330 152 19,41 8 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Villesèque-des-Corbières Vilaseca de las Corbièras 11436 11360 371 31,69 12 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Villesèquelande Vilaseca-Landa 11437 11170 901 5,35 168 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villesiscle La Mòta (Vilasiscle) 11438 11150 388 5,46 71 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villespy Vilaspin 11439 11170 387 6,38 61 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villetritouls Vilatritols 11440 11220 36 4,88 7 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Vinassan Vinassan 11441 11110 2653 8,96 296 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: