Lischt vun dr Gmeina im Département Aude

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Aude zellt àlla 433 Gmeina ìm Département Aude uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigues-Vives Aigas Vivas 11001 11800 563 10,21 55 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Airoux Airós 11002 11320 168 5,49 31 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Ajac Ajac 11003 11300 196 5,29 37 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Alaigne Alanha 11004 11240 333 13,86 24 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Alairac Alairac 11005 11290 1313 16,37 80 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Albas Albàs 11006 11360 79 22,69 3 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Albières Albières 11007 11330 121 17,25 7 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Alet-les-Bains Alet 11008 11580 386 23,54 16 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Alzonne Alzona 11009 11170 1582 22,38 71 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Antugnac Antunhac 11010 11190 258 9,49 27 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Aragon Argon 11011 11600 456 20,56 22 La Vallée de l’Orbiel
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Argeliers Argelièrs 11012 11120 2189 10,79 203 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Argens-Minervois Argens de Menerbés 11013 11200 355 4,59 77 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Armissan Armissan 11014 11110 1513 12,51 121 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Arques Arcas 11015 11190 262 18,53 14 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Arquettes-en-Val Arquetas 11016 11220 80 9,31 9 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Artigues Artigas 11017 11140 74 6,38 12 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Arzens Arzens 11018 11290 1220 21,11 58 La Malpère à la Montagne Noire
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Aunat Aunat 11019 11140 64 10,62 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Auriac Auriac 11020 11330 38 20,93 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Axat Atsat 11021 11140 535 11,77 45 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Azille Azilhan lo Comtal 11022 11700 1113 23,33 48 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Badens Badens 11023 11800 760 9,60 79 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bages Bajas 11024 11100 784 12,53 63 Narbonne-2
Narbonne-Sud
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Bagnoles Banhòlas 11025 11600 306 5,63 54 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Baraigne Baranha 11026 11410 175 4,76 37 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Barbaira Barbairan 11027 11800 777 9,40 83 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Belcaire Bèlcaire 11028 11340 382 30,68 12 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Belcastel-et-Buc Bèlcastèl e Buc 11029 11580 60 14,15 4 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Belflou Bèlflor 11030 11410 118 8,93 13 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Belfort-sur-Rebenty Bèlfort de Rebentin 11031 11140 23 5,24 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Bellegarde-du-Razès Bèlagarda de Rasés 11032 11240 245 6,41 38 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Belpech Bèlpuèg 11033 11420 1317 42,46 31 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Belvèze-du-Razès Bèlvéser 11034 11240 857 4,52 190 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Belvianes-et-Cavirac Bèlvianes e Cavirac 11035 11500 243 11,68 21 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Belvis Belvís 11036 11340 162 23,61 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Berriac Berriac 11037 11090 966 2,67 362 La Montagne d’Alaric
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bessède-de-Sault Beceda de Saut 11038 11140 46 15,04 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Bizanet Bisanet 11040 11200 1746 37,09 47 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Bize-Minervois Bisa 11041 11120 1225 20,80 59 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Blomac Blomac 11042 11700 228 8,41 27 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bouilhonnac Bolhonac 11043 11800 223 5,71 39 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bouisse Boissa 11044 11190 105 25,44 4 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Bouriège Borièja 11045 11300 141 10,65 13 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Bourigeole Borijòla 11046 11300 55 9,08 6 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Boutenac Botenac 11048 11200 727 22,96 32 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Bram Bram 11049 11150 3208 17,72 181 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Brézilhac Bresilhac 11051 11270 181 6,82 27 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Brousses-et-Villaret Brossas e Vilaret 11052 11390 343 11,16 31 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Brugairolles Brugairolas 11053 11300 283 8,47 33 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Bugarach Burgarag 11055 11190 240 26,62 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Cabrespine Cabrespina 11056 11160 171 17,56 10 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Cahuzac Causac 11057 11420 29 3,04 10 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cailhau Calhau 11058 11240 256 9,76 26 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Cailhavel Calhavèl 11059 11240 138 5,34 26 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Cailla Calhan 11060 11140 49 7,64 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Cambieure Campbiure 11061 11240 303 3,19 95 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Campagna-de-Sault Campanha de Saut 11062 11140 19 10,4 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Campagne-sur-Aude Campanha d'Aude 11063 11260 603 5,97 101 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Camplong-d’Aude Camplong d'Aude 11064 11200 371 12,28 30 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Camps-sur-l’Agly Camps d'Aglin 11065 11190 53 26,35 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Camurac Camurac 11066 11340 102 11,61 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Canet Canet 11067 11200 1826 14,04 130 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Capendu Camppendut 11068 11700 1473 15,12 97 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Carcassonne Carcassona 11069 11000 46.825 65,08 719 Carcassonne-1
Carcassonne-2
Carcassonne-3
Carcassonne-Est
Carcassonne-2-Nord
Carcassonne-2-Sud
Carcassonne-Centre
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Carlipa Carlipa 11070 11170 337 5,26 64 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cascastel-des-Corbières Caçcastèl de las Corbièras 11071 11360 224 15,38 15 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Cassaignes Cassanhas 11073 11190 59 3,74 16 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Castans Castanhs 11075 11160 133 17,01 8 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Castelnau-d’Aude Castèlnòu d'Aude 11077 11700 503 7,38 68 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Castelnaudary Castèlnòu d'Arri 11076 11400 12.187 47,72 255 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Castelreng Castèlrenc 11078 11300 207 11,02 19 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Caudebronde Caudabronda 11079 11390 206 6,22 33 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Caunes-Minervois Caunas de Menerbés 11081 11160 1621 27,84 58 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Caunettes-en-Val Caunetas en Val 11083 11220 52 8,71 6 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Caunette-sur-Lauquet Cauneta de Lauquet 11082 11250 8 4,97 2 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Caux-et-Sauzens Caus e Saussens 11084 11170 1003 9,00 111 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Cavanac Cavanac 11085 11570 954 8,98 106 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Caves Las Cavas 11086 11510 906 9,13 99 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Cazalrenoux Casalrenos 11087 11270 93 13,35 7 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cazilhac Casilhac 11088 11570 1652 3,83 431 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Cenne-Monestiés Cena Monestièrs 11089 11170 407 7,76 52 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cépie Cépia 11090 11300 623 6,61 94 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Chalabre Eissalabra 11091 11230 1132 15,49 73 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Citou Sitor 11092 11160 87 17,34 5 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Clermont-sur-Lauquet Clarmont 11094 11250 26 18,29 1 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Comigne Comina 11095 11700 303 9,24 33 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Comus Comuns 11096 11340 36 14,07 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Conilhac-Corbières Conilhac de las Corbièras 11098 11200 905 12,18 74 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Conques-sur-Orbiel Concas d'Orbièl 11099 11600 2581 25,07 103 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Corbières Corbièras 11100 11230 26 8,53 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Coudons Codons 11101 11500 52 9,50 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Couffoulens Confolenç 11102 11250 587 9,47 62 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Couiza Coisan 11103 11190 1118 6,77 165 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Counozouls Conòsols 11104 11140 50 27,80 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Cournanel Cornanèl 11105 11300 726 6,34 115 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Coursan Corsan 11106 11110 5825 24,61 237 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Courtauly Cortaulin 11107 11230 76 7,72 10 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Coustaussa Costaussa 11109 11190 52 4,47 12 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Coustouge Costoja 11110 11220 118 9,67 12 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Cruscades Cruscadas 11111 11200 933 9,65 97 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Cubières-sur-Cinoble Cubièra 11112 11190 84 14,48 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Cucugnan Cucunhan 11113 11350 116 15,33 8 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Cumiès Cumièrs 11114 11410 39 3,92 10 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Cuxac-Cabardès Cucçac de Cabardés 11115 11390 897 25,06 36 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Cuxac-d’Aude Cucçac d'Aude 11116 11590 4033 21,54 187 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Davejean Davejan 11117 11330 115 13,36 9 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Dernacueillette Dernaculheta 11118 11330 44 7,75 6 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Donazac Donasac 11121 11240 110 5,06 22 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Douzens Dosens 11122 11700 765 14,91 51 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Duilhac-sous-Peyrepertuse Dulhac jos Pèirapertusa 11123 11350 146 21,09 7 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Durban-Corbières Durban de las Corbièras 11124 11360 654 25,90 25 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Embres-et-Castelmaure Embres e Castelmaur 11125 11360 153 32,20 5 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Escales Escalas 11126 11200 477 10,18 47 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Escouloubre Escolobre 11127 11140 71 31,14 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Escueillens-et-Saint-Just-de-Bélengard Esculhens e Sant Just de Belengard 11128 11240 148 11,20 13 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Espéraza Esperasan 11129 11260 1729 10,52 164 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Espezel Espesèlh 11130 11340 227 14,31 16 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Fabrezan Fabresan 11132 11200 1256 28,62 44 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Fajac-en-Val Fajac en Val 11133 11220 42 13,81 3 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Fajac-la-Relenque Fajac de la Relenca 11134 11410 50 3,51 14 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Fanjeaux Fanjaus 11136 11270 849 25,49 33 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Félines-Termenès Felinas de Termenés 11137 11330 127 10,01 13 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Fendeille Fendelha 11138 11400 526 7,17 73 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Fenouillet-du-Razès Fenolhet 11139 11240 79 7,22 11 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Ferrals-les-Corbières Ferrals de las Corbièras 11140 11200 1235 15,95 77 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Ferran Ferran 11141 11240 120 5,86 20 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Festes-et-Saint-André Fèstas e Sant Andrieu 11142 11300 198 18,07 11 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Feuilla Fulhan 11143 11510 110 24,12 5 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Fitou Fitor 11144 11510 1069 30,25 35 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Fleury Fluris 11145 11560 3758 51,27 73 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Floure Flora 11146 11800 406 4,25 96 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Fontanès-de-Sault Fontanes 11147 11140 5 5,29 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Fontcouverte Fontcobèrta 11148 11700 552 9,97 55 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Fonters-du-Razès Fonters 11149 11400 79 12,15 7 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Fontiers-Cabardès Fontiès Cabardés 11150 11310 450 8,46 53 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Fontiès-d’Aude Fontiès d'Aude 11151 11800 514 6,07 85 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Fontjoncouse Fontjoncosa 11152 11360 127 27,35 5 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Fournes-Cabardès Fornas 11154 11600 49 12,45 4 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Fourtou Forton 11155 11190 78 20,46 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Fraisse-Cabardès Fraisse Cabardés 11156 11600 105 7,13 15 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Fraissé-des-Corbières Fraisse de las Corbièras 11157 11360 213 19,10 11 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Gaja-et-Villedieu Gajan e Viladieus 11158 11300 291 7,75 38 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Gaja-la-Selve Gajan de la Selva 11159 11270 138 11,38 12 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Galinagues Galinagas 11160 11140 36 4,14 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Gardie Gàrdia 11161 11250 127 4,65 27 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Generville Genervila 11162 11270 58 10,21 6 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Gincla Ginclar 11163 11140 46 7,65 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Ginestas Ginestars 11164 11120 1499 9,50 158 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Ginoles Ginòlas 11165 11500 303 6,17 49 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Gourvieille Gorvièla 11166 11410 81 3,09 26 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Gramazie Gramasia 11167 11240 124 2,00 62 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Granès Granes 11168 11500 95 5,38 18 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Greffeil Grefuèlh 11169 11250 86 13,67 6 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Gruissan Grussan 11170 11430 5087 43,65 117 Narbonne-2
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Homps Omps 11172 11200 594 3,06 194 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Hounoux Onós 11173 11240 132 7,62 17 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Issel Issèl 11175 11400 476 17,66 27 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Jonquières Jonquièras 11176 11220 59 13,66 4 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Joucou Jocon 11177 11140 32 6,44 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
La Bezole La Besòla 11039 11300 47 6,51 7 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
La Cassaigne La Cassanha 11072 11270 165 12,13 14 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
La Courtète La Corteta 11108 11240 46 5,47 8 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
La Digne-d’Amont Ladinha d'Amont 11119 11300 295 3,61 82 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
La Digne-d’Aval Ladinha d'Aval 11120 11300 530 3,14 169 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
La Fajolle La Fajòla 11135 11140 12 15,79 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
La Force La Fòrça 11153 11270 241 4,60 52 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
La Louvière-Lauragais La Lobièra Lauragués 11208 11410 80 6,25 13 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
La Palme La Pauma 11188 11480 1704 27,47 62 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
La Pomarède La Pomareda 11292 11400 165 13,08 13 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
La Redorte La Redòrta 11190 11700 1227 13,49 91 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
La Serpent La Serpent 11376 11190 95 9,59 10 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
La Tourette-Cabardès La Torreta Cabardés 11391 11380 24 5,03 5 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Labastide-d’Anjou La Bastida d'Anjau 11178 11320 1284 8,57 150 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Labastide-en-Val La Bastida en Val 11179 11220 91 11,70 8 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Labastide-Esparbairenque La Bastida Esparveirenca 11180 11380 64 16,77 4 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Labécède-Lauragais La Beceda 11181 11400 399 19,96 20 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Lacombe La Comba 11182 11310 175 14,99 12 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Ladern-sur-Lauquet Ladèrn de Lauquet 11183 11250 267 24,64 11 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Lafage La Faja 11184 11420 92 12,71 7 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Lagrasse La Grassa 11185 11220 540 32,20 17 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lairière Lairièra 11186 11330 55 13,08 4 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lanet Lanet 11187 11330 57 8,75 7 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Laprade La Prada 11189 11390 106 4,61 23 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Laroque-de-Fa La Ròca de Fan 11191 11330 151 20,41 7 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lasbordes Las Bòrdas 11192 11400 788 14,74 53 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Lasserre-de-Prouille La Sèrra de Prolha 11193 11270 278 4,16 67 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Lastours Las Tors 11194 11600 157 2,80 56 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Laurabuc Laurapuc 11195 11400 402 8,04 50 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Laurac Laurac 11196 11270 180 11,58 16 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Lauraguel Lauraguèl 11197 11300 604 7,01 86 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Laure-Minervois Lauran 11198 11800 1022 39,23 26 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Lavalette La Valeta 11199 11290 1513 6,55 231 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Le Bousquet El Bosquet 11047 11140 47 25,99 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Le Clat Al Clat 11093 11140 28 10,25 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Les Brunels Les Brunèls 11054 11400 271 11,97 23 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Lauragais Revel Sorèzois
Les Cassés Les Casses 11074 11320 302 7,28 41 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Les Ilhes Las Ilhas 11174 11380 55 4,16 13 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Les Martys Les Martins 11221 11390 299 19,18 16 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Lespinassière Lespinassièra 11200 11160 134 16,24 8 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Leuc Leuc 11201 11250 865 11,28 77 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Leucate Leucata 11202 11370 4612 23,55 196 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Lézignan-Corbières Lesinhan de las Corbièras 11203 11200 11.317 37,68 300 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lignairolles Linhairòlas 11204 11240 48 7,31 7 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Limousis Limosins 11205 11600 134 9,92 14 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Limoux Limós 11206 11300 10.012 32,41 309 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Loupia Lopian 11207 11300 239 4,46 54 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Luc-sur-Aude Luc d'Aude 11209 11190 246 7,67 32 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Luc-sur-Orbieu Luc d'Orbiu 11210 11200 1138 9,88 115 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Magrie Magria 11211 11300 534 9,95 54 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Mailhac Malhac 11212 11120 574 10,51 55 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Maisons Maisons 11213 11330 47 12,15 4 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Malras Malràs 11214 11300 422 4,22 100 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Malves-en-Minervois Malvas 11215 11600 864 4,88 177 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Malviès Malvièrs 11216 11300 368 7,22 51 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Marcorignan Marcorinhan 11217 11120 1314 5,64 233 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Marquein Marquènh 11218 11410 83 5,49 15 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Marsa Marsan 11219 11140 19 19,17 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Marseillette Marselheta 11220 11800 703 11,17 63 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Mas-Cabardès Lo Mas de Cabardés 11222 11380 178 9,09 20 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Mas-des-Cours Mas dels Corts 11223 11570 25 7,55 3 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Massac Massac 11224 11330 27 11,89 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Mas-Saintes-Puelles Mas Santas Puèlas 11225 11400 927 27,63 34 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Mayreville Mairevila 11226 11420 81 8,17 10 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Mayronnes Maironas 11227 11220 38 11,86 3 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Mazerolles-du-Razès Maseròlas 11228 11240 151 8,22 18 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Mazuby Masubi 11229 11140 25 8,96 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Mérial Merial 11230 11140 32 17,19 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Mézerville Mézerville 11231 11410 97 7,30 13 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Miraval-Cabardès Miraval de Cabardés 11232 11380 46 12,16 4 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Mirepeisset Mirapeisset 11233 11120 758 5,19 146 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Mireval-Lauragais Miraval de Lauragués 11234 11400 185 10,32 18 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Missègre Missegre 11235 11580 60 7,28 8 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Molandier Molandièr 11236 11420 242 19,84 12 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Molleville Molevila 11238 11410 138 3,59 38 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montauriol Montauriòl 11239 11410 83 8,47 10 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montazels Montasèls 11240 11190 556 4,39 127 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Montbrun-des-Corbières Montbrun de las Corbièras 11241 11700 329 10,61 31 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Montclar Montclar 11242 11250 173 11,31 15 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Montferrand Montferrand 11243 11320 602 17,93 34 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montfort-sur-Boulzane Montfòrt 11244 11140 90 33,32 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Montgaillard Montgalhard 11245 11330 38 16,72 2 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Montgradail Montgradalh 11246 11240 46 4,48 10 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Monthaut Montaut 11247 11240 38 7,01 5 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Montirat Montirat 11248 11800 69 12,67 5 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Montjardin Montjardin 11249 11230 82 14,11 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Montjoi Montjòi 11250 11330 36 7,18 5 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Montmaur Montmaur 11252 11320 304 12,61 24 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montolieu Montoliu 11253 11170 836 23,65 35 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Montréal Montreal 11254 11290 1900 55,21 34 La Malpère à la Montagne Noire
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Montredon-des-Corbières Montredon de las Corbièras 11255 11100 1485 17,15 87 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Montséret Montseret 11256 11200 614 11,31 54 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Monze Monza 11257 11800 230 13,96 16 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Moussan Mossan 11258 11120 2030 14,88 136 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Moussoulens Mossolens 11259 11170 1005 19,60 51 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Mouthoumet Motomet 11260 11330 106 13,73 8 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Moux Mos 11261 11700 701 15,70 45 La Montagne d’Alaric
Capendu
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Narbonne Narbona 11262 11100 55.516 172,96 321 Narbonne-1
Narbonne-2
Narbonne-3
Narbonne-Est
Narbonne-Ouest
Narbonne-Sud
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Nébias Nebiàs 11263 11500 260 12,69 20 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Névian Nevian 11264 11200 1289 14,25 90 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Niort-de-Sault Niòrt de Saut 11265 11140 38 22,11 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Ornaisons Ornasons 11267 11200 1127 10,80 104 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Orsans Orsans 11268 11270 113 9,94 11 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Ouveillan Auvelhan 11269 11590 2564 29,98 86 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Padern Padèrn 11270 11350 137 29,79 5 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Palairac Palairac 11271 11330 33 17,93 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Palaja Palajan 11272 11570 2398 14,69 163 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Paraza Parasan 11273 11200 673 9,47 71 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Pauligne Paulinha 11274 11300 369 6,06 61 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Payra-sur-l’Hers Pairan 11275 11410 205 24,52 8 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Paziols Pasiòls 11276 11350 526 28,02 19 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Pécharic-et-le-Py Puèg-Aric e Le Pin 11277 11420 28 5,77 5 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Pech-Luna Puèg-Lunan 11278 11420 74 6,57 11 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Pennautier Puègnautièr 11279 11610 2634 17,78 148 La Vallée de l’Orbiel
Carcassonne-2-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Pépieux Pepius 11280 11700 1087 9,85 110 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Pexiora Puègsiuran 11281 11150 1230 13,16 93 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Peyrefitte-du-Razès Pèirafita de Rasés 11282 11230 52 6,72 8 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Peyrefitte-sur-l’Hers Pèirafita 11283 11420 77 6,47 12 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Peyrens Peirens 11284 11400 476 4,77 100 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Peyriac-de-Mer Peiriac de Mar 11285 11440 1132 26,92 42 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Peyriac-Minervois Peiriac de Menerbés 11286 11160 1166 10,19 114 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Peyrolles Peiròlas 11287 11190 87 14,49 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Pezens Pesens 11288 11170 1577 11,11 142 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Pieusse Piussa 11289 11300 967 12,92 75 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Plaigne Planha 11290 11420 116 13,19 9 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Plavilla Planvialar 11291 11270 108 12,40 9 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Pomas Pomars 11293 11250 899 10,15 89 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Pomy Pontmir 11294 11300 58 6,00 10 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Portel-des-Corbières Portèl de las Corbièras 11295 11490 1339 35,10 38 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Port-la-Nouvelle La Novèla 11266 11210 5795 28,55 203 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Pouzols-Minervois Posòls de Menerbés 11296 11120 565 10,15 56 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Pradelles-Cabardès Pradèlas Cabardés 11297 11380 142 20,61 7 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Preixan Preissa 11299 11250 623 8,56 73 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Puginier Puginièr 11300 11400 154 6,78 23 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Puichéric Puèg-eric 11301 11700 1184 13,73 86 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Puilaurens La Pradèla-Puèglaurenç 11302 11140 265 33,38 8 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Puivert Puègverd 11303 11230 441 41,29 11 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Quillan Quilhan 11304 11500 3212 34,63 93 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Quintillan Quintilhan 11305 11360 50 16,42 3 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Quirbajou Quirbajon 11306 11500 52 13,95 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Raissac-d’Aude Raissac d'Aude 11307 11200 262 5,93 44 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Raissac-sur-Lampy Raissac de Lampi 11308 11170 451 5,23 86 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rennes-le-Château Rènnas del Castèl 11309 11190 93 14,95 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Rennes-les-Bains Les Banhs de Rènnas 11310 11190 201 18,77 11 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Ribaute Ribauta 11311 11220 270 9,41 29 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Ribouisse Riboissa 11312 11270 111 10,21 11 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Ricaud Ricaud 11313 11400 302 5,92 51 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Rieux-en-Val Rius en Val 11314 11220 85 6,90 12 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rieux-Minervois Rius de Menerbés 11315 11160 1949 21,19 92 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rivel Rivèlh 11316 11230 210 24,3 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Rodome Redoma 11317 11140 113 11,77 10 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Roquecourbe-Minervois Ròcacorba de Menerbés 11318 11700 136 3,62 38 La Montagne d’Alaric
Capendu
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Roquefère Ròcafèra 11319 11380 80 8,06 10 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Roquefeuil Ròcafuèlh 11320 11340 294 22,38 13 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Roquefort-de-Sault Ròcafòrt de Saut 11321 11140 83 21,84 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Roquefort-des-Corbières Ròcafòrt de las Corbièras 11322 11540 990 45,44 22 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Roquetaillade-et-Conilhac Ròcatalhada 11323 11190
11300
275 15,80 17 La Haute-Vallée de l’Aude Limoux Limouxin
Roubia Robian 11324 11200 505 7,38 68 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Rouffiac-d’Aude Rofiac d'Aude 11325 11250 452 5,24 86 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rouffiac-des-Corbières Rofiac de las Corbièras 11326 11350 80 16,04 5 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Roullens Rollens 11327 11290 472 7,89 60 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Routier Rotièr 11328 11240 241 11,27 21 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Rustiques Rosticas 11330 11800 506 6,47 78 Le Haut-Minervois
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Saint-Amans Sant Amanç 11331 11270 61 8,16 7 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saint-André-de-Roquelongue Sant Andrieu de Ròcalonga 11332 11200 1369 30,81 44 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Benoît Sant Benaset 11333 11230 107 21,31 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Couat-d’Aude Sant Coat d'Aude 11337 11700 387 5,38 72 La Montagne d’Alaric
Capendu
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Couat-du-Razès Sant Coat de Rasés 11338 11300 41 6,40 6 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Denis Sant Danís 11339 11310 504 8,21 61 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Sainte-Camelle Santa Camelle 11334 11410 117 9,52 12 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Sainte-Colombe-sur-Guette Santa Colomba de Guèta 11335 11140 45 21,04 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Sainte-Colombe-sur-l’Hers Santa Colomba d'Ers 11336 11230 436 10,61 41 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Sainte-Eulalie Santa Aulària 11340 11170 525 6,50 81 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Sainte-Valière Santa Valièira 11366 11120 537 6,39 84 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Saint-Ferriol Sant Ferriòl 11341 11500 112 9,85 11 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Frichoux Sant Frichós 11342 11800 242 6,33 38 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Saint-Gaudéric Sant Gauderic 11343 11270 120 11,13 11 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saint-Hilaire Sant Ilari 11344 11250 713 23,02 31 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Jean-de-Barrou Sant Joan de Barro 11345 11360 262 7,61 34 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Saint-Jean-de-Paracol Sant Joan de Paracòl 11346 11260 127 7,08 18 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Julia-de-Bec Sant Jolian de Bèc 11347 11500 104 13,88 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Julien-de-Briola Sant Julian 11348 11270 88 11,31 8 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saint-Just-et-le-Bézu Sant Just del Besun 11350 11500 51 13,54 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse Sant Laurenç de la Cabrerissa 11351 11220 724 25,03 29 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Louis-et-Parahou Sant Loís e Paraon 11352 11500 51 15,61 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Marcel-sur-Aude Sant Marcèl 11353 11120 2020 8,37 241 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Saint-Martin-des-Puits Sant Martin dels Poses 11354 11220 27 6,94 4 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Martin-de-Villereglan Sant Martin de Vilareglan 11355 11300 361 9,38 38 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Martin-Lalande Sant Martin la Landa 11356 11400 1121 12,65 89 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Martin-le-Vieil Sant Martin le Vièlh 11357 11170 217 13,25 16 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Saint-Martin-Lys Sant Martin de Lis 11358 11500 24 9,99 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Michel-de-Lanès Sant Miquèl 11359 11410 475 13,03 36 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Nazaire-d’Aude Sant Nazari 11360 11120 2069 8,63 240 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Saint-Papoul Sant Pàpol 11361 11400 883 26,48 33 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Paulet Sant Paulet 11362 11320 201 7,42 27 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Pierre-des-Champs Sant Pèire dels Camps 11363 11220 182 15,89 11 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Polycarpe Sant Policarp 11364 11300 143 13,81 10 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Sernin Sant Sarnin 11365 11420 41 6,53 6 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saissac Saissac 11367 11310 922 57,03 16 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Sallèles-Cabardès Salèlas de Cabardés 11368 11600 119 6,82 17 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Sallèles-d’Aude Salèlas d'Aude 11369 11590 3024 12,55 241 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Salles-d’Aude Salas d'Aude 11370 11110 3254 18,15 179 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Salles-sur-l’Hers Salas d'Èrs 11371 11410 707 19,31 37 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Salsigne Salsinha 11372 11600 379 11,48 33 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Salvezines Salvesinas 11373 11140 72 20,09 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Salza Salzan 11374 11330 16 8,34 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Seignalens Senhalens 11375 11240 30 6,17 5 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Serres Sèrras 11377 11190 76 4,06 19 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Serviès-en-Val Serviès 11378 11220 203 6,50 31 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Sigean Sijan 11379 11130 5533 35,35 157 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Sonnac-sur-l’Hers Sonac 11380 11230 130 13,74 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Sougraigne Sogranha 11381 11190 122 18,43 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Souilhanels Solhanèls 11382 11400 362 2,72 133 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Souilhe Solha 11383 11400 324 4,20 77 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Soulatgé Solatge 11384 11350 126 24,16 5 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Corbières Salanque Méditerranée
Soupex Sopèrs 11385 11320 236 7,37 32 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Talairan Talairan 11386 11220 483 36,29 13 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Taurize Taurisa 11387 11220 111 8,34 13 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Termes Tèrmes 11388 11330 47 18,63 3 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Terroles Terroles 11389 11580 16 6,63 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Thézan-des-Corbières Tesan 11390 11200 556 26,38 21 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Tournissan Tornissan 11392 11220 270 11,53 23 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Tourouzelle Torosèla 11393 11200 487 14,19 34 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Tourreilles Torrelhas 11394 11300 131 6,29 21 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Trassanel Trassanèl 11395 11160 30 4,34 7 Le Haut-Minervois
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Trausse Traussan 11396 11160 597 10,70 56 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Trèbes Trebes 11397 11800 5502 16,36 336 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Treilles Trelhas 11398 11510 255 12,42 21 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Tréville Trevila 11399 11400 106 5,33 20 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Tréziers Tresièr 11400 11230 103 6,41 16 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Tuchan Tuissan 11401 11350 793 59,52 13 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Val-de-Dagne Montlaur 11251 11220 741 50,11 15 La Montagne d’Alaric Carcassonne Carcassonne Agglo
Val de Lambronne Caudavalh 11080 11230 170 12,00 14 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Val-du-Faby Fan 11131 11260 573 23,71 24 La Haute-Vallée de l’Aude Limoux Pyrénées Audoises
Valmigère Valmigièira 11402 11580 23 5,94 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Ventenac-Cabardès Ventenac Cabardés 11404 11610 956 10,36 92 La Vallée de l’Orbiel
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Ventenac-en-Minervois Ventenac Riba d'Aude 11405 11120 574 6,20 93 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Véraza Verasan 11406 11580 33 14,66 2 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Verdun-en-Lauragais Verdun de Lauragués 11407 11400 280 20,21 14 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Verzeille Verzelha 11408 11250 504 5,21 97 Carcassonne-2
Saint-Hilaire
Carcassonne
Limoux
Carcassonne Agglo
Vignevieille Vinhavièlha 11409 11330 105 16,72 6 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Villalier Vilalièr 11410 11600 986 7,70 128 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villanière Vilanièra 11411 11600 135 7,04 19 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Villardebelle Vilardebèla 11412 11580 55 13,14 4 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Villardonnel Vilardonèl 11413 11600 503 16,63 30 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Villar-en-Val Le Vilar en Val 11414 11220 24 11,42 2 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villar-Saint-Anselme Le Vilar 11415 11250 124 5,88 21 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Villarzel-Cabardès Vilarzèl Cabardés 11416 11600 249 6,38 39 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villarzel-du-Razès Vilarzèl de Rasés 11417 11300 98 12,60 8 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Villasavary Le Vilar 11418 11150 1211 33,08 37 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villautou Vilauton 11419 11420 63 5,97 11 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villebazy Vilabasin 11420 11250 135 12,18 11 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Villedaigne Viladanha 11421 11200 534 2,49 214 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Villedubert Viladubèrt 11422 11800 348 3,04 114 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villefloure Vilaflora 11423 11570 159 16,69 10 Carcassonne-2
Saint-Hilaire
Carcassonne
Limoux
Carcassonne Agglo
Villefort Vilafòrt 11424 11230 85 12,67 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Villegailhenc Vilagalhenc 11425 11600 1684 4,78 352 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villegly Vilaglin 11426 11600 1177 9,83 120 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villelongue-d’Aude Vilalonga d'Aude 11427 11300 302 13,11 23 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Villemagne Vilamanha 11428 11310 252 10,69 24 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Villemoustaussou Vilamostausson 11429 11620 4469 11,94 374 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villeneuve-la-Comptal Vilanòva la Comptal 11430 11400 1359 15,10 90 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Villeneuve-les-Corbières Vilanòva de las Corbièras 11431 11360 248 24,31 10 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Villeneuve-lès-Montréal Vilanòva de Montreal 11432 11290 322 2,20 146 La Malpère à la Montagne Noire
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villeneuve-Minervois Vilanòva de Menerbés 11433 11160 976 23,85 41 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villepinte Vilapinta 11434 11150 1276 15,40 83 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villerouge-Termenès Vilaroja Termenés 11435 11330 154 19,41 8 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Villesèque-des-Corbières Vilaseca de las Corbièras 11436 11360 370 31,69 12 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Villesèquelande Vilaseca-Landa 11437 11170 911 5,35 170 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villesiscle La Mòta (Vilasiscle) 11438 11150 388 5,46 71 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villespy Vilaspin 11439 11170 400 6,38 63 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villetritouls Vilatritols 11440 11220 35 4,88 7 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Vinassan Vinassan 11441 11110 2658 8,96 297 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: