Lischt vun dr Gmeina im Département Aude

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Aude zellt àlla 433 Gmeina ìm Département Aude uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigues-Vives Aigas Vivas 11001 11800 579 10,21 57 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Airoux Airós 11002 11320 161 5,49 29 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Ajac Ajac 11003 11300 188 5,29 36 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Alaigne Alanha 11004 11240 326 13,86 24 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Alairac Alairac 11005 11290 1323 16,37 81 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Albas Albàs 11006 11360 76 22,69 3 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Albières Albières 11007 11330 116 17,25 7 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Alet-les-Bains Alet 11008 11580 421 23,54 18 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Alzonne Alzona 11009 11170 1538 22,38 69 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Antugnac Antunhac 11010 11190 271 9,49 29 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Aragon Argon 11011 11600 435 20,56 21 La Vallée de l’Orbiel
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Argeliers Argelièrs 11012 11120 2111 10,79 196 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Argens-Minervois Argens de Menerbés 11013 11200 346 4,59 75 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Armissan Armissan 11014 11110 1525 12,51 122 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Arques Arcas 11015 11190 248 18,53 13 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Arquettes-en-Val Arquetas 11016 11220 79 9,31 8 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Artigues Artigas 11017 11140 73 6,38 11 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Arzens Arzens 11018 11290 1245 21,11 59 La Malpère à la Montagne Noire
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Aunat Aunat 11019 11140 65 10,62 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Auriac Auriac 11020 11330 42 20,93 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Axat Atsat 11021 11140 553 11,77 47 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Azille Azilhan lo Comtal 11022 11700 1160 23,33 50 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Badens Badens 11023 11800 798 9,60 83 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bages Bajas 11024 11100 834 12,53 67 Narbonne-2
Narbonne-Sud
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Bagnoles Banhòlas 11025 11600 310 5,63 55 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Baraigne Baranha 11026 11410 172 4,76 36 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Barbaira Barbairan 11027 11800 736 9,40 78 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Belcaire Bèlcaire 11028 11340 393 30,68 13 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Belcastel-et-Buc Bèlcastèl e Buc 11029 11580 58 14,15 4 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Belflou Bèlflor 11030 11410 122 8,93 14 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Belfort-sur-Rebenty Bèlfort de Rebentin 11031 11140 30 5,24 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Bellegarde-du-Razès Bèlagarda de Rasés 11032 11240 234 6,41 37 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Belpech Bèlpuèg 11033 11420 1272 42,46 30 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Belvèze-du-Razès Bèlvéser 11034 11240 873 4,52 193 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Belvianes-et-Cavirac Bèlvianes e Cavirac 11035 11500 265 11,68 23 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Belvis Belvís 11036 11340 157 23,61 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Berriac Berriac 11037 11090 915 2,67 343 La Montagne d’Alaric
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bessède-de-Sault Beceda de Saut 11038 11140 52 15,04 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Bizanet Bisanet 11040 11200 1640 37,09 44 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Bize-Minervois Bisa 11041 11120 1169 20,80 56 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Blomac Blomac 11042 11700 224 8,41 27 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bouilhonnac Bolhonac 11043 11800 233 5,71 41 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Bouisse Boissa 11044 11190 95 25,44 4 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Bouriège Borièja 11045 11300 120 10,65 11 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Bourigeole Borijòla 11046 11300 51 9,08 6 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Boutenac Botenac 11048 11200 714 22,96 31 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Bram Bram 11049 11150 3200 17,72 181 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Brézilhac Bresilhac 11051 11270 173 6,82 25 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Brousses-et-Villaret Brossas e Vilaret 11052 11390 343 11,16 31 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Brugairolles Brugairolas 11053 11300 268 8,47 32 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Bugarach Burgarag 11055 11190 224 26,62 8 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Cabrespine Cabrespina 11056 11160 174 17,56 10 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Cahuzac Causac 11057 11420 34 3,04 11 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cailhau Calhau 11058 11240 268 9,76 27 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Cailhavel Calhavèl 11059 11240 128 5,34 24 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Cailla Calhan 11060 11140 47 7,64 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Cambieure Campbiure 11061 11240 309 3,19 97 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Campagna-de-Sault Campanha de Saut 11062 11140 18 10,4 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Campagne-sur-Aude Campanha d'Aude 11063 11260 576 5,97 96 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Camplong-d’Aude Camplong d'Aude 11064 11200 358 12,28 29 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Camps-sur-l’Agly Camps d'Aglin 11065 11190 57 26,35 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Camurac Camurac 11066 11340 101 11,61 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Canet Canet 11067 11200 1743 14,04 124 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Capendu Camppendut 11068 11700 1491 15,12 99 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Carcassonne Carcassona 11069 11000 45.895 65,08 705 Carcassonne-1
Carcassonne-2
Carcassonne-3
Carcassonne-Est
Carcassonne-2-Nord
Carcassonne-2-Sud
Carcassonne-Centre
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Carlipa Carlipa 11070 11170 337 5,26 64 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cascastel-des-Corbières Caçcastèl de las Corbièras 11071 11360 224 15,38 15 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Cassaignes Cassanhas 11073 11190 52 3,74 14 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Castans Castanhs 11075 11160 125 17,01 7 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Castelnau-d’Aude Castèlnòu d'Aude 11077 11700 489 7,38 66 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Castelnaudary Castèlnòu d'Arri 11076 11400 11.213 47,72 235 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Castelreng Castèlrenc 11078 11300 201 11,02 18 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Caudebronde Caudabronda 11079 11390 188 6,22 30 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Caunes-Minervois Caunas de Menerbés 11081 11160 1656 27,84 59 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Caunettes-en-Val Caunetas en Val 11083 11220 46 8,71 5 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Caunette-sur-Lauquet Cauneta de Lauquet 11082 11250 4 4,97 1 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Caux-et-Sauzens Caus e Saussens 11084 11170 959 9,00 107 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Cavanac Cavanac 11085 11570 908 8,98 101 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Caves Las Cavas 11086 11510 858 9,13 94 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Cazalrenoux Casalrenos 11087 11270 89 13,35 7 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cazilhac Casilhac 11088 11570 1646 3,83 430 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Cenne-Monestiés Cena Monestièrs 11089 11170 399 7,76 51 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Cépie Cépia 11090 11300 661 6,61 100 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Chalabre Eissalabra 11091 11230 1114 15,49 72 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Citou Sitor 11092 11160 90 17,34 5 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Clermont-sur-Lauquet Clarmont 11094 11250 26 18,29 1 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Comigne Comina 11095 11700 309 9,24 33 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Comus Comuns 11096 11340 43 14,07 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Conilhac-Corbières Conilhac de las Corbièras 11098 11200 915 12,18 75 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Conques-sur-Orbiel Concas d'Orbièl 11099 11600 2496 25,07 100 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Corbières Corbièras 11100 11230 28 8,53 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Coudons Codons 11101 11500 53 9,50 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Couffoulens Confolenç 11102 11250 600 9,47 63 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Couiza Coisan 11103 11190 1129 6,77 167 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Counozouls Conòsols 11104 11140 47 27,80 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Cournanel Cornanèl 11105 11300 704 6,34 111 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Coursan Corsan 11106 11110 5836 24,61 237 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Courtauly Cortaulin 11107 11230 69 7,72 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Coustaussa Costaussa 11109 11190 51 4,47 11 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Coustouge Costoja 11110 11220 124 9,67 13 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Cruscades Cruscadas 11111 11200 897 9,65 93 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Cubières-sur-Cinoble Cubièra 11112 11190 102 14,48 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Cucugnan Cucunhan 11113 11350 126 15,33 8 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Cumiès Cumièrs 11114 11410 36 3,92 9 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Cuxac-Cabardès Cucçac de Cabardés 11115 11390 909 25,06 36 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Cuxac-d’Aude Cucçac d'Aude 11116 11590 4002 21,54 186 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Davejean Davejan 11117 11330 117 13,36 9 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Dernacueillette Dernaculheta 11118 11330 43 7,75 6 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Donazac Donasac 11121 11240 107 5,06 21 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Douzens Dosens 11122 11700 725 14,91 49 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Duilhac-sous-Peyrepertuse Dulhac jos Pèirapertusa 11123 11350 147 21,09 7 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Durban-Corbières Durban de las Corbièras 11124 11360 646 25,90 25 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Embres-et-Castelmaure Embres e Castelmaur 11125 11360 152 32,20 5 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Escales Escalas 11126 11200 457 10,18 45 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Escouloubre Escolobre 11127 11140 74 31,14 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Escueillens-et-Saint-Just-de-Bélengard Esculhens e Sant Just de Belengard 11128 11240 162 11,20 14 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Espéraza Esperasan 11129 11260 1934 10,52 184 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Espezel Espesèlh 11130 11340 195 14,31 14 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Fabrezan Fabresan 11132 11200 1308 28,62 46 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Fajac-en-Val Fajac en Val 11133 11220 37 13,81 3 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Fajac-la-Relenque Fajac de la Relenca 11134 11410 50 3,51 14 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Fanjeaux Fanjaus 11136 11270 831 25,49 33 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Félines-Termenès Felinas de Termenés 11137 11330 112 10,01 11 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Fendeille Fendelha 11138 11400 548 7,17 76 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Fenouillet-du-Razès Fenolhet 11139 11240 89 7,22 12 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Ferrals-les-Corbières Ferrals de las Corbièras 11140 11200 1181 15,95 74 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Ferran Ferran 11141 11240 106 5,86 18 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Festes-et-Saint-André Fèstas e Sant Andrieu 11142 11300 208 18,07 12 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Feuilla Fulhan 11143 11510 104 24,12 4 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Fitou Fitor 11144 11510 1055 30,25 35 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Fleury Fluris 11145 11560 3866 51,27 75 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Floure Flora 11146 11800 405 4,25 95 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Fontanès-de-Sault Fontanes 11147 11140 5 5,29 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Fontcouverte Fontcobèrta 11148 11700 546 9,97 55 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Fonters-du-Razès Fonters 11149 11400 77 12,15 6 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Fontiers-Cabardès Fontiès Cabardés 11150 11310 450 8,46 53 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Fontiès-d’Aude Fontiès d'Aude 11151 11800 465 6,07 77 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Fontjoncouse Fontjoncosa 11152 11360 131 27,35 5 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Fournes-Cabardès Fornas 11154 11600 52 12,45 4 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Fourtou Forton 11155 11190 71 20,46 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Fraisse-Cabardès Fraisse Cabardés 11156 11600 103 7,13 14 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Fraissé-des-Corbières Fraisse de las Corbièras 11157 11360 228 19,10 12 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Gaja-et-Villedieu Gajan e Viladieus 11158 11300 292 7,75 38 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Gaja-la-Selve Gajan de la Selva 11159 11270 147 11,38 13 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Galinagues Galinagas 11160 11140 31 4,14 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Gardie Gàrdia 11161 11250 118 4,65 25 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Generville Genervila 11162 11270 61 10,21 6 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Gincla Ginclar 11163 11140 48 7,65 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Ginestas Ginestars 11164 11120 1410 9,50 148 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Ginoles Ginòlas 11165 11500 309 6,17 50 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Gourvieille Gorvièla 11166 11410 73 3,09 24 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Gramazie Gramasia 11167 11240 116 2,00 58 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Granès Granes 11168 11500 98 5,38 18 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Greffeil Grefuèlh 11169 11250 75 13,67 5 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Gruissan Grussan 11170 11430 5011 43,65 115 Narbonne-2
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Homps Omps 11172 11200 585 3,06 191 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Hounoux Onós 11173 11240 138 7,62 18 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Issel Issèl 11175 11400 492 17,66 28 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Jonquières Jonquièras 11176 11220 59 13,66 4 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Joucou Jocon 11177 11140 35 6,44 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
La Bezole La Besòla 11039 11300 42 6,51 6 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
La Cassaigne La Cassanha 11072 11270 183 12,13 15 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
La Courtète La Corteta 11108 11240 43 5,47 8 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
La Digne-d’Amont Ladinha d'Amont 11119 11300 285 3,61 79 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
La Digne-d’Aval Ladinha d'Aval 11120 11300 543 3,14 173 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
La Fajolle La Fajòla 11135 11140 10 15,79 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
La Force La Fòrça 11153 11270 218 4,60 47 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
La Louvière-Lauragais La Lobièra Lauragués 11208 11410 77 6,25 12 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
La Palme La Pauma 11188 11480 1711 27,47 62 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
La Pomarède La Pomareda 11292 11400 146 13,08 11 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
La Redorte La Redòrta 11190 11700 1127 13,49 84 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
La Serpent La Serpent 11376 11190 90 9,59 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
La Tourette-Cabardès La Torreta Cabardés 11391 11380 21 5,03 4 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Labastide-d’Anjou La Bastida d'Anjau 11178 11320 1349 8,57 157 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Labastide-en-Val La Bastida en Val 11179 11220 93 11,70 8 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Labastide-Esparbairenque La Bastida Esparveirenca 11180 11380 80 16,77 5 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Labécède-Lauragais La Beceda 11181 11400 417 19,96 21 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Lacombe La Comba 11182 11310 169 14,99 11 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Ladern-sur-Lauquet Ladèrn de Lauquet 11183 11250 267 24,64 11 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Lafage La Faja 11184 11420 82 12,71 6 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Lagrasse La Grassa 11185 11220 546 32,20 17 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lairière Lairièra 11186 11330 50 13,08 4 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lanet Lanet 11187 11330 50 8,75 6 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Laprade La Prada 11189 11390 87 4,61 19 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Laroque-de-Fa La Ròca de Fan 11191 11330 149 20,41 7 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lasbordes Las Bòrdas 11192 11400 792 14,74 54 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Lasserre-de-Prouille La Sèrra de Prolha 11193 11270 266 4,16 64 La Piège au Razès
Alaigne
Carcassonne
Limoux
Piège Lauragais Malepère
Lastours Las Tors 11194 11600 160 2,80 57 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Laurabuc Laurapuc 11195 11400 410 8,04 51 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Laurac Laurac 11196 11270 172 11,58 15 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Lauraguel Lauraguèl 11197 11300 615 7,01 88 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Laure-Minervois Lauran 11198 11800 1074 39,23 27 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Lavalette La Valeta 11199 11290 1502 6,55 229 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Le Bousquet El Bosquet 11047 11140 43 25,99 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Le Clat Al Clat 11093 11140 33 10,25 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Les Brunels Les Brunèls 11054 11400 273 11,97 23 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Lauragais Revel Sorèzois
Les Cassés Les Casses 11074 11320 291 7,28 40 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Les Ilhes Las Ilhas 11174 11380 53 4,16 13 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Les Martys Les Martins 11221 11390 286 19,18 15 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Lespinassière Lespinassièra 11200 11160 133 16,24 8 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Leuc Leuc 11201 11250 835 11,28 74 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Leucate Leucata 11202 11370 4339 23,55 184 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Lézignan-Corbières Lesinhan de las Corbièras 11203 11200 11.334 37,68 301 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Lignairolles Linhairòlas 11204 11240 42 7,31 6 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Limousis Limosins 11205 11600 128 9,92 13 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Limoux Limós 11206 11300 10.098 32,41 312 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Loupia Lopian 11207 11300 241 4,46 54 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Luc-sur-Aude Luc d'Aude 11209 11190 237 7,67 31 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Luc-sur-Orbieu Luc d'Orbiu 11210 11200 1140 9,88 115 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Magrie Magria 11211 11300 532 9,95 53 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Mailhac Malhac 11212 11120 559 10,51 53 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Maisons Maisons 11213 11330 45 12,15 4 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Malras Malràs 11214 11300 384 4,22 91 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Malves-en-Minervois Malvas 11215 11600 850 4,88 174 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Malviès Malvièrs 11216 11300 372 7,22 52 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Marcorignan Marcorinhan 11217 11120 1283 5,64 227 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Marquein Marquènh 11218 11410 81 5,49 15 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Marsa Marsan 11219 11140 20 19,17 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Marseillette Marselheta 11220 11800 719 11,17 64 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Mas-Cabardès Lo Mas de Cabardés 11222 11380 189 9,09 21 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Mas-des-Cours Mas dels Corts 11223 11570 26 7,55 3 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Massac Massac 11224 11330 30 11,89 3 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Mas-Saintes-Puelles Mas Santas Puèlas 11225 11400 916 27,63 33 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Mayreville Mairevila 11226 11420 74 8,17 9 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Mayronnes Maironas 11227 11220 33 11,86 3 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Mazerolles-du-Razès Maseròlas 11228 11240 163 8,22 20 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Mazuby Masubi 11229 11140 25 8,96 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Mérial Merial 11230 11140 31 17,19 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Mézerville Mézerville 11231 11410 95 7,30 13 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Miraval-Cabardès Miraval de Cabardés 11232 11380 43 12,16 4 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Mirepeisset Mirapeisset 11233 11120 762 5,19 147 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Mireval-Lauragais Miraval de Lauragués 11234 11400 163 10,32 16 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Missègre Missegre 11235 11580 65 7,28 9 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Molandier Molandièr 11236 11420 237 19,84 12 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Molleville Molevila 11238 11410 124 3,59 35 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montauriol Montauriòl 11239 11410 87 8,47 10 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montazels Montasèls 11240 11190 569 4,39 130 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Montbrun-des-Corbières Montbrun de las Corbièras 11241 11700 307 10,61 29 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Montclar Montclar 11242 11250 169 11,31 15 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Montferrand Montferrand 11243 11320 546 17,93 30 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montfort-sur-Boulzane Montfòrt 11244 11140 81 33,32 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Montgaillard Montgalhard 11245 11330 45 16,72 3 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Montgradail Montgradalh 11246 11240 51 4,48 11 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Monthaut Montaut 11247 11240 39 7,01 6 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Montirat Montirat 11248 11800 77 12,67 6 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Montjardin Montjardin 11249 11230 89 14,11 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Montjoi Montjòi 11250 11330 38 7,18 5 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Montmaur Montmaur 11252 11320 309 12,61 25 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Montolieu Montoliu 11253 11170 855 23,65 36 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Montréal Montreal 11254 11290 1899 55,21 34 La Malpère à la Montagne Noire
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Montredon-des-Corbières Montredon de las Corbièras 11255 11100 1469 17,15 86 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Montséret Montseret 11256 11200 580 11,31 51 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Monze Monza 11257 11800 228 13,96 16 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Moussan Mossan 11258 11120 1883 14,88 127 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Moussoulens Mossolens 11259 11170 1024 19,60 52 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Mouthoumet Motomet 11260 11330 108 13,73 8 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Moux Mos 11261 11700 698 15,70 44 La Montagne d’Alaric
Capendu
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Narbonne Narbona 11262 11100 53.594 172,96 310 Narbonne-1
Narbonne-2
Narbonne-3
Narbonne-Est
Narbonne-Ouest
Narbonne-Sud
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Nébias Nebiàs 11263 11500 240 12,69 19 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Névian Nevian 11264 11200 1290 14,25 91 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Niort-de-Sault Niòrt de Saut 11265 11140 27 22,11 1 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Ornaisons Ornasons 11267 11200 1208 10,80 112 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Orsans Orsans 11268 11270 100 9,94 10 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Ouveillan Auvelhan 11269 11590 2376 29,98 79 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Padern Padèrn 11270 11350 128 29,79 4 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Palairac Palairac 11271 11330 28 17,93 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Palaja Palajan 11272 11570 2320 14,69 158 Carcassonne-2
Carcassonne-Est
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Paraza Parasan 11273 11200 621 9,47 66 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Pauligne Paulinha 11274 11300 351 6,06 58 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Payra-sur-l’Hers Pairan 11275 11410 199 24,52 8 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Paziols Pasiòls 11276 11350 532 28,02 19 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Pécharic-et-le-Py Puèg-Aric e Le Pin 11277 11420 27 5,77 5 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Pech-Luna Puèg-Lunan 11278 11420 76 6,57 12 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Pennautier Puègnautièr 11279 11610 2515 17,78 141 La Vallée de l’Orbiel
Carcassonne-2-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Pépieux Pepius 11280 11700 1058 9,85 107 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Pexiora Puègsiuran 11281 11150 1235 13,16 94 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Peyrefitte-du-Razès Pèirafita de Rasés 11282 11230 46 6,72 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Peyrefitte-sur-l’Hers Pèirafita 11283 11420 75 6,47 12 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Peyrens Peirens 11284 11400 501 4,77 105 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Peyriac-de-Mer Peiriac de Mar 11285 11440 1113 26,92 41 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Peyriac-Minervois Peiriac de Menerbés 11286 11160 1124 10,19 110 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Peyrolles Peiròlas 11287 11190 86 14,49 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Pezens Pesens 11288 11170 1488 11,11 134 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Pieusse Piussa 11289 11300 1001 12,92 77 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Plaigne Planha 11290 11420 116 13,19 9 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Plavilla Planvialar 11291 11270 112 12,40 9 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Pomas Pomars 11293 11250 881 10,15 87 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Pomy Pontmir 11294 11300 59 6,00 10 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Portel-des-Corbières Portèl de las Corbièras 11295 11490 1343 35,10 38 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Port-la-Nouvelle La Novèla 11266 11210 5600 28,55 196 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Pouzols-Minervois Posòls de Menerbés 11296 11120 525 10,15 52 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Pradelles-Cabardès Pradèlas Cabardés 11297 11380 145 20,61 7 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Preixan Preissa 11299 11250 615 8,56 72 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Puginier Puginièr 11300 11400 155 6,78 23 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Puichéric Puèg-eric 11301 11700 1179 13,73 86 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Puilaurens La Pradèla-Puèglaurenç 11302 11140 268 33,38 8 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Puivert Puègverd 11303 11230 496 41,29 12 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Quillan Quilhan 11304 11500 3288 34,63 95 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Quintillan Quintilhan 11305 11360 58 16,42 4 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Quirbajou Quirbajon 11306 11500 49 13,95 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Raissac-d’Aude Raissac d'Aude 11307 11200 256 5,93 43 Le Sud-Minervois
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Raissac-sur-Lampy Raissac de Lampi 11308 11170 459 5,23 88 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rennes-le-Château Rènnas del Castèl 11309 11190 77 14,95 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Rennes-les-Bains Les Banhs de Rènnas 11310 11190 225 18,77 12 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Ribaute Ribauta 11311 11220 279 9,41 30 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Ribouisse Riboissa 11312 11270 109 10,21 11 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Ricaud Ricaud 11313 11400 298 5,92 50 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Rieux-en-Val Rius en Val 11314 11220 90 6,90 13 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rieux-Minervois Rius de Menerbés 11315 11160 1993 21,19 94 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rivel Rivèlh 11316 11230 193 24,3 8 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Rodome Redoma 11317 11140 125 11,77 11 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Roquecourbe-Minervois Ròcacorba de Menerbés 11318 11700 127 3,62 35 La Montagne d’Alaric
Capendu
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Roquefère Ròcafèra 11319 11380 79 8,06 10 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Roquefeuil Ròcafuèlh 11320 11340 286 22,38 13 La Haute-Vallée de l’Aude
Belcaire
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Roquefort-de-Sault Ròcafòrt de Saut 11321 11140 85 21,84 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Roquefort-des-Corbières Ròcafòrt de las Corbièras 11322 11540 1041 45,44 23 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Roquetaillade-et-Conilhac Ròcatalhada 11323 11190
11300
276 15,80 17 La Haute-Vallée de l’Aude Limoux Limouxin
Roubia Robian 11324 11200 511 7,38 69 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Rouffiac-d’Aude Rofiac d'Aude 11325 11250 441 5,24 84 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Rouffiac-des-Corbières Rofiac de las Corbièras 11326 11350 89 16,04 6 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Roullens Rollens 11327 11290 465 7,89 59 Carcassonne-3
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Routier Rotièr 11328 11240 249 11,27 22 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Rustiques Rosticas 11330 11800 509 6,47 79 Le Haut-Minervois
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Saint-Amans Sant Amanç 11331 11270 64 8,16 8 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saint-André-de-Roquelongue Sant Andrieu de Ròcalonga 11332 11200 1405 30,81 46 Les Corbières
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Benoît Sant Benaset 11333 11230 104 21,31 5 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Couat-d’Aude Sant Coat d'Aude 11337 11700 413 5,38 77 La Montagne d’Alaric
Capendu
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Couat-du-Razès Sant Coat de Rasés 11338 11300 58 6,40 9 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Denis Sant Danís 11339 11310 514 8,21 63 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Sainte-Camelle Santa Camelle 11334 11410 119 9,52 13 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Sainte-Colombe-sur-Guette Santa Colomba de Guèta 11335 11140 47 21,04 2 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Sainte-Colombe-sur-l’Hers Santa Colomba d'Ers 11336 11230 438 10,61 41 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Sainte-Eulalie Santa Aulària 11340 11170 512 6,50 79 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Sainte-Valière Santa Valièira 11366 11120 576 6,39 90 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Saint-Ferriol Sant Ferriòl 11341 11500 120 9,85 12 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Frichoux Sant Frichós 11342 11800 253 6,33 40 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Saint-Gaudéric Sant Gauderic 11343 11270 106 11,13 10 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saint-Hilaire Sant Ilari 11344 11250 779 23,02 34 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Jean-de-Barrou Sant Joan de Barro 11345 11360 250 7,61 33 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Saint-Jean-de-Paracol Sant Joan de Paracòl 11346 11260 120 7,08 17 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Julia-de-Bec Sant Jolian de Bèc 11347 11500 104 13,88 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Julien-de-Briola Sant Julian 11348 11270 86 11,31 8 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saint-Just-et-le-Bézu Sant Just del Besun 11350 11500 41 13,54 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse Sant Laurenç de la Cabrerissa 11351 11220 738 25,03 29 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Louis-et-Parahou Sant Loís e Paraon 11352 11500 58 15,61 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Marcel-sur-Aude Sant Marcèl 11353 11120 1983 8,37 237 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Saint-Martin-des-Puits Sant Martin dels Poses 11354 11220 28 6,94 4 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Martin-de-Villereglan Sant Martin de Vilareglan 11355 11300 371 9,38 40 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Martin-Lalande Sant Martin la Landa 11356 11400 1121 12,65 89 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Martin-le-Vieil Sant Martin le Vièlh 11357 11170 225 13,25 17 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Saint-Martin-Lys Sant Martin de Lis 11358 11500 25 9,99 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Quillan
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Saint-Michel-de-Lanès Sant Miquèl 11359 11410 466 13,03 36 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Nazaire-d’Aude Sant Nazari 11360 11120 2013 8,63 233 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Saint-Papoul Sant Pàpol 11361 11400 818 26,48 31 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Paulet Sant Paulet 11362 11320 198 7,42 27 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Saint-Pierre-des-Champs Sant Pèire dels Camps 11363 11220 181 15,89 11 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Saint-Polycarpe Sant Policarp 11364 11300 144 13,81 10 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Saint-Sernin Sant Sarnin 11365 11420 36 6,53 6 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Saissac Saissac 11367 11310 930 57,03 16 La Malpère à la Montagne Noire
Saissac
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Sallèles-Cabardès Salèlas de Cabardés 11368 11600 117 6,82 17 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Sallèles-d’Aude Salèlas d'Aude 11369 11590 2877 12,55 229 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Salles-d’Aude Salas d'Aude 11370 11110 3253 18,15 179 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Salles-sur-l’Hers Salas d'Èrs 11371 11410 699 19,31 36 La Piège au Razès
Salles-sur-l’Hers
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Salsigne Salsinha 11372 11600 396 11,48 34 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Salvezines Salvesinas 11373 11140 77 20,09 4 La Haute-Vallée de l’Aude
Axat
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Salza Salzan 11374 11330 18 8,34 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Seignalens Senhalens 11375 11240 33 6,17 5 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Serres Sèrras 11377 11190 66 4,06 16 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Serviès-en-Val Serviès 11378 11220 221 6,50 34 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Sigean Sijan 11379 11130 5470 35,35 155 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Sonnac-sur-l’Hers Sonac 11380 11230 138 13,74 10 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Sougraigne Sogranha 11381 11190 112 18,43 6 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Souilhanels Solhanèls 11382 11400 366 2,72 135 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Souilhe Solha 11383 11400 317 4,20 75 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Soulatgé Solatge 11384 11350 129 24,16 5 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Corbières Salanque Méditerranée
Soupex Sopèrs 11385 11320 256 7,37 35 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Talairan Talairan 11386 11220 465 36,29 13 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Taurize Taurisa 11387 11220 110 8,34 13 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Termes Tèrmes 11388 11330 34 18,63 2 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Terroles Terroles 11389 11580 17 6,63 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Thézan-des-Corbières Tesan 11390 11200 536 26,38 20 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Tournissan Tornissan 11392 11220 276 11,53 24 Les Corbières
Lagrasse
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Tourouzelle Torosèla 11393 11200 460 14,19 32 Le Lézignanais
Lézignan-Corbières
Narbonne
Narbonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Tourreilles Torrelhas 11394 11300 125 6,29 20 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Trassanel Trassanèl 11395 11160 33 4,34 8 Le Haut-Minervois
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Trausse Traussan 11396 11160 561 10,70 52 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Trèbes Trebes 11397 11800 5606 16,36 343 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Treilles Trelhas 11398 11510 246 12,42 20 Les Corbières Maritimes
Sigean
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Tréville Trevila 11399 11400 102 5,33 19 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Tréziers Tresièr 11400 11230 102 6,41 16 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Tuchan Tuissan 11401 11350 774 59,52 13 Les Corbières
Tuchan
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Val-de-Dagne Montlaur 11251 11220 726 50,11 14 La Montagne d’Alaric Carcassonne Carcassonne Agglo
Val de Lambronne Caudavalh 11080 11230 195 12,00 16 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Val-du-Faby Fan 11131 11260 572 23,71 24 La Haute-Vallée de l’Aude Limoux Pyrénées Audoises
Valmigère Valmigièira 11402 11580 15 5,94 3 La Haute-Vallée de l’Aude
Couiza
Limoux
Limoux
Limouxin
Ventenac-Cabardès Ventenac Cabardés 11404 11610 963 10,36 93 La Vallée de l’Orbiel
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Ventenac-en-Minervois Ventenac Riba d'Aude 11405 11120 543 6,20 88 Le Sud-Minervois
Ginestas
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Véraza Verasan 11406 11580 32 14,66 2 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Verdun-en-Lauragais Verdun de Lauragués 11407 11400 276 20,21 14 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Verzeille Verzelha 11408 11250 494 5,21 95 Carcassonne-2
Saint-Hilaire
Carcassonne
Limoux
Carcassonne Agglo
Vignevieille Vinhavièlha 11409 11330 103 16,72 6 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Villalier Vilalièr 11410 11600 1021 7,70 133 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villanière Vilanièra 11411 11600 137 7,04 19 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Villardebelle Vilardebèla 11412 11580 51 13,14 4 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Villardonnel Vilardonèl 11413 11600 500 16,63 30 La Vallée de l’Orbiel
Mas-Cabardès
Carcassonne
Carcassonne
Montagne Noire
Villar-en-Val Le Vilar en Val 11414 11220 26 11,42 2 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villar-Saint-Anselme Le Vilar 11415 11250 114 5,88 19 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Villarzel-Cabardès Vilarzèl Cabardés 11416 11600 233 6,38 37 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villarzel-du-Razès Vilarzèl de Rasés 11417 11300 109 12,60 9 La Piège au Razès
Alaigne
Limoux
Limoux
Limouxin
Villasavary Le Vilar 11418 11150 1219 33,08 37 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villautou Vilauton 11419 11420 63 5,97 11 La Piège au Razès
Belpech
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villebazy Vilabasin 11420 11250 128 12,18 11 La Région Limouxine
Saint-Hilaire
Limoux
Limoux
Limouxin
Villedaigne Viladanha 11421 11200 509 2,49 204 Narbonne-1
Narbonne-Ouest
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne
Villedubert Viladubèrt 11422 11800 344 3,04 113 La Montagne d’Alaric
Capendu
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villefloure Vilaflora 11423 11570 170 16,69 10 Carcassonne-2
Saint-Hilaire
Carcassonne
Limoux
Carcassonne Agglo
Villefort Vilafòrt 11424 11230 91 12,67 7 La Haute-Vallée de l’Aude
Chalabre
Limoux
Limoux
Pyrénées Audoises
Villegailhenc Vilagalhenc 11425 11600 1695 4,78 355 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villegly Vilaglin 11426 11600 1110 9,83 113 Le Haut-Minervois
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villelongue-d’Aude Vilalonga d'Aude 11427 11300 306 13,11 23 La Région Limouxine
Limoux
Limoux
Limoux
Limouxin
Villemagne Vilamanha 11428 11310 262 10,69 25 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Villemoustaussou Vilamostausson 11429 11620 4389 11,94 368 La Vallée de l’Orbiel
Conques-sur-Orbiel
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villeneuve-la-Comptal Vilanòva la Comptal 11430 11400 1278 15,10 85 Le Bassin Chaurien
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Castelnaudary Lauragais Audois
Villeneuve-les-Corbières Vilanòva de las Corbièras 11431 11360 244 24,31 10 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Villeneuve-lès-Montréal Vilanòva de Montreal 11432 11290 286 2,20 130 La Malpère à la Montagne Noire
Montréal
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villeneuve-Minervois Vilanòva de Menerbés 11433 11160 1018 23,85 43 Le Haut-Minervois
Peyriac-Minervois
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villepinte Vilapinta 11434 11150 1316 15,40 85 La Piège au Razès
Castelnaudary-Sud
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villerouge-Termenès Vilaroja Termenés 11435 11330 143 19,41 7 Les Corbières
Mouthoumet
Narbonne
Carcassonne
Région Lézignanaise, Corbières et Minervois
Villesèque-des-Corbières Vilaseca de las Corbièras 11436 11360 376 31,69 12 Les Corbières
Durban-Corbières
Narbonne
Narbonne
Corbières Salanque Méditerranée
Villesèquelande Vilaseca-Landa 11437 11170 888 5,35 166 La Malpère à la Montagne Noire
Alzonne
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Villesiscle La Mòta (Vilasiscle) 11438 11150 381 5,46 70 La Piège au Razès
Fanjeaux
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villespy Vilaspin 11439 11170 355 6,38 56 La Malpère à la Montagne Noire
Castelnaudary-Nord
Carcassonne
Carcassonne
Piège Lauragais Malepère
Villetritouls Vilatritols 11440 11220 39 4,88 8 La Montagne d’Alaric
Lagrasse
Carcassonne
Carcassonne
Carcassonne Agglo
Vinassan Vinassan 11441 11110 2654 8,96 296 Les Basses Plaines de l’Aude
Coursan
Narbonne
Narbonne
Le Grand Narbonne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: