Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-de-Haute-Provence

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-de-Haute-Provence zellt àlla 198 Gmeina ìm Département Alpes-de-Haute-Provence uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aiglun Aiglun 04001 04510 1440 14,89 97 Digne-les-Bains-2
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Allemagne-en-Provence Alemanha 04004 04500 539 32,99 16 Valensole
Riez
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Allons Alonh 04005 04170 143 41,71 3 Castellane
Saint-André-les-Alpes
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Allos Alòs 04006 04260 797 116,65 7 Castellane
Allos-Colmars
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Angles Angles 04007 04170 68 9,83 7 Castellane
Saint-André-les-Alpes
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Annot Anòt 04008 04240 1042 29,80 35 Castellane
Annot
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Archail Archalh 04009 04420 15 12,99 1 Seyne
La Javie
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Aubenas-les-Alpes Aubenàs deis Aups 04012 04110 98 7,93 12 Reillanne
Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Aubignosc Aubinhòsc 04013 04200 592 14,74 40 Château-Arnoux-Saint-Auban
Volonne
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Authon Auton 04016 04200 62 40,16 2 Sisteron
Sisteron
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Auzet Auset 04017 04140 98 34,53 3 Seyne
Seyne
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Banon Banon 04018 04150 970 39,81 24 Reillanne
Banon
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Barcelonnette Barcilona de Provença 04019 04400 2598 16,42 158 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Barles Barles 04020 04140 134 59,05 2 Seyne
Seyne
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Barras Barràs 04021 04380 142 20,80 7 Digne-les-Bains-2
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Barrême Barrema 04022 04330 432 37,05 12 Riez
Barrême
Castellane
Digne-les-Bains
Alpes Provence Verdon
Bayons Baions 04023 04250 183 125,75 1 Seyne
Turriers
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Beaujeu Bèujuec 04024 04420 130 45,68 3 Seyne
La Javie
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Beauvezer Bèuvéser 04025 04370 377 26,98 14 Castellane
Allos-Colmars
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Bellaffaire Belafaire 04026 04250 144 13,12 11 Seyne
Turriers
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Bevons Bevon 04027 04200 240 11,26 21 Sisteron
Noyers-sur-Jabron
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Beynes Beinas 04028 04270 125 41,24 3 Riez
Mézel
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Blieux Blieus 04030 04330 60 56,80 1 Riez
Barrême
Castellane
Digne-les-Bains
Alpes Provence Verdon
Bras-d’Asse Brasc d'Assa 04031 04270 568 26,10 22 Riez
Mézel
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Braux Brau 04032 04240 125 11,67 11 Castellane
Annot
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Brunet Brunet 04035 04210 278 28,47 10 Valensole
Valensole
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Castellane Castelana 04039 04120 1524 117,79 13 Castellane
Castellane
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Castellet-lès-Sausses Castelet dei Saussas 04042 04320 137 53,91 3 Castellane
Entrevaux
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Céreste Ceirèsta 04045 04280 1199 32,54 37 Reillanne
Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Pays d’Apt-Luberon
Champtercier Champtercier 04047 04660 844 18,31 46 Digne-les-Bains-2
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Château-Arnoux-Saint-Auban Chastèu Arnòs 04049 04600 5139 18,34 280 Château-Arnoux-Saint-Auban
Volonne
Digne-les-Bains
Forcalquier
Provence-Alpes-Agglomération
Châteaufort Chastèufòrt 04050 04250 28 13,73 2 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Châteauneuf-Miravail Chastèunòu-Miravalh 04051 04200 69 19,70 4 Sisteron
Noyers-sur-Jabron
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Châteauneuf-Val-Saint-Donat Chastèunòu Vau Sant Donat 04053 04200 504 21,10 24 Château-Arnoux-Saint-Auban
Volonne
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Châteauredon Chastèuredon 04054 04270 73 10,53 7 Riez
Mézel
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Chaudon-Norante Chaudon e Noranta 04055 04330 183 37,48 5 Riez
Barrême
Castellane
Digne-les-Bains
Alpes Provence Verdon
Clamensane Clamensana 04057 04250 172 23,73 7 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Claret Claret 04058 05110 269 21,04 13 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Gap-Tallard-Durance
Clumanc Clumanc 04059 04330 215 53,68 4 Riez
Barrême
Castellane
Digne-les-Bains
Alpes Provence Verdon
Colmars Cormarç 04061 04370 496 81,82 6 Castellane
Allos-Colmars
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Corbières-en-Provence Corbièras 04063 04220 1184 19,06 62 Manosque-3
Manosque-Sud-Est
Forcalquier
Forcalquier
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Cruis Cruis 04065 04230 642 36,47 18 Forcalquier
Saint-Étienne-les-Orgues
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Curbans Curbanhs 04066 05110 575 28,88 20 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Gap-Tallard-Durance
Curel Curèu 04067 04200 55 10,45 5 Sisteron
Noyers-sur-Jabron
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Dauphin Daufin 04068 04300 831 9,71 86 Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Demandolx Demandòus 04069 04120 135 20,37 7 Castellane
Castellane
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Digne-les-Bains Dinha 04070 04000 16.460 117,07 141 Digne-les-Bains-1
Digne-les-Bains-2
Digne-les-Bains-Est
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Draix Drais 04072 04420 115 23,04 5 Seyne
La Javie
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Enchastrayes Enchastraias 04073 04400 396 44,19 9 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Entrages Entratges 04074 04000 104 22,61 5 Digne-les-Bains-1
Digne-les-Bains-Est
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Entrepierres Entrepèiras 04075 04200 379 47,79 8 Sisteron
Sisteron
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Entrevaux Entrevaus 04076 04320 852 60,37 14 Castellane
Entrevaux
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Entrevennes Entrevenas 04077 04700 168 29,81 6 Riez
Les Mées
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Esparron-de-Verdon Esparron de Verdon 04081 04800 398 34,20 12 Valensole
Riez
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Estoublon Estoblon 04084 04270 486 33,85 14 Riez
Mézel
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Faucon-de-Barcelonnette Faucon de Barciloneta 04086 04400 319 17,42 18 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Faucon-du-Caire Faucon dau Caire 04085 04250 53 19,93 3 Seyne
Turriers
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Fontienne Fontiena 04087 04230 128 8,18 16 Forcalquier
Saint-Étienne-les-Orgues
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Forcalquier Forcauquier 04088 04300 5018 42,76 117 Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Ganagobie Ganagòbia 04091 04310 96 10,50 9 Château-Arnoux-Saint-Auban
Peyruis
Digne-les-Bains
Forcalquier
Provence-Alpes-Agglomération
Gigors Gigòrs 04093 04250 60 13,69 4 Seyne
Turriers
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Gréoux-les-Bains Grèus 04094 04800 2634 69,46 38 Valensole
Valensole
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Hautes-Duyes Autas Duias 04177 04380 43 22,84 2 Digne-les-Bains-1
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Jausiers Jausièr 04096 04850 1130 107,73 10 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
L’Escale L'Escala (comuna) 04079 04160 1389 20,36 68 Château-Arnoux-Saint-Auban
Volonne
Digne-les-Bains
Forcalquier
Provence-Alpes-Agglomération
L’Hospitalet L'Espitalet 04095 04150 90 19,35 5 Reillanne
Banon
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
La Brillanne La Brilhana 04034 04700 1149 7,22 159 Forcalquier
Peyruis
Forcalquier
Forcalquier
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
La Condamine-Châtelard La Condamina e Chastelard 04062 04530 155 56,08 3 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
La Garde La Garda 04092 04120 89 16,63 5 Castellane
Castellane
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
La Javie La Jàvia 04097 04420 404 37,27 11 Seyne
La Javie
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
La Motte-du-Caire La Mota dau Caire 04134 04250 560 27,27 21 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
La Mure-Argens La Mura e Argens 04136 04170 325 34,73 9 Castellane
Saint-André-les-Alpes
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
La Palud-sur-Verdon La Palú de Verdon 04144 04120 349 81,26 4 Riez
Moustiers-Sainte-Marie
Castellane
Digne-les-Bains
Alpes Provence Verdon
La Robine-sur-Galabre La Robina de Galabre 04167 04000 299 45,91 7 Digne-les-Bains-1
Digne-les-Bains-Est
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
La Rochegiron La Ròchagiron 04169 04150 100 30,11 3 Reillanne
Banon
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
La Rochette La Roqueta 04170 06260 70 18,80 4 Castellane
Entrevaux
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Lambruisse Lambrueissa 04099 04170 95 21,78 4 Castellane
Saint-André-les-Alpes
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Lardiers Lardièrs 04101 04230 126 30,08 4 Forcalquier
Saint-Étienne-les-Orgues
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Le Brusquet Lo Brusquet 04036 04420 958 22,25 43 Seyne
La Javie
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Le Caire Lo Caire 04037 04250 71 17,63 4 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Le Castellard-Mélan Lo Chastelard e Melan 04040 04380 64 25,74 2 Digne-les-Bains-1
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Le Castellet Lo Castelet 04041 04700 293 18,87 16 Riez
Les Mées
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Le Chaffaut-Saint-Jurson Lo Chafauc e Sant Jurson 04046 04510 689 36,20 19 Riez
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Le Fugeret Lo Fugeiret 04090 04240 200 28,38 7 Castellane
Annot
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Le Lauzet-Ubaye Lo Lauset 04102 04340 186 66,26 3 Barcelonnette
Le Lauzet-Ubaye
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Le Vernet Lo Vernet 04237 04140 129 23,05 6 Seyne
Seyne
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Les Mées Lei Meas 04116 04190 3735 65,40 57 Oraison
Les Mées
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Les Omergues Leis Amèrgues 04140 04200 130 34,22 4 Sisteron
Noyers-sur-Jabron
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Les Thuiles Lei Teulas 04220 04400 397 32,80 12 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Limans Limans 04104 04300 369 20,97 18 Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Lurs Lurs 04106 04700 382 22,48 17 Forcalquier
Peyruis
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Majastres Majastre 04107 04270 4 29,85 0 Riez
Mézel
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Malijai Malijai 04108 04350 1975 26,56 74 Digne-les-Bains-2
Les Mées
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Mallefougasse-Augès Mallafogassa e Augès 04109 04230 327 19,71 17 Forcalquier
Saint-Étienne-les-Orgues
Digne-les-Bains
Forcalquier
Provence-Alpes-Agglomération
Mallemoisson Mallameisson 04110 04510 1046 6,04 173 Digne-les-Bains-2
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Mane Mana 04111 04300 1349 22,00 61 Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Manosque Manòsca 04112 04100 22.333 56,73 394 Manosque-1
Manosque-2
Manosque-3
Manosque-Nord
Manosque-Sud-Est
Manosque-Sud-Ouest
Forcalquier
Forcalquier
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Marcoux Marcòs 04113 04420 464 32,17 14 Digne-les-Bains-1
Digne-les-Bains-Est
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Méailles Mealhas 04115 04240 115 32,74 4 Castellane
Annot
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Melve Mèuva 04118 04250 119 14,11 8 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Méolans-Revel Mèulans e Revèl 04161 04340 339 127,74 3 Barcelonnette
Le Lauzet-Ubaye
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Mézel Mesèu 04121 04270 656 21,36 31 Riez
Mézel
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Mirabeau Mirabèu 04122 04510 511 18,22 28 Digne-les-Bains-2
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Mison Mison 04123 04200 1128 31,72 36 Sisteron
Sisteron
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Montagnac-Montpezat Montanhac e Montpesat 04124 04500 424 34,18 12 Valensole
Riez
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Montclar Montclar 04126 04140 414 23,38 18 Seyne
Seyne
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Montfort Montfòrt 04127 04600 332 12,08 27 Château-Arnoux-Saint-Auban
Volonne
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Montfuron Montfuron 04128 04110 210 18,88 11 Manosque-1
Manosque-Sud-Ouest
Forcalquier
Forcalquier
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Montjustin Montjustin 04129 04110 58 10,15 6 Reillanne
Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Montlaux Montlaur 04130 04230 195 19,75 10 Forcalquier
Saint-Étienne-les-Orgues
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Montsalier Montsalier 04132 04150 139 23,81 6 Reillanne
Banon
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Moriez Moriès 04133 04170 238 37,18 6 Castellane
Saint-André-les-Alpes
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Moustiers-Sainte-Marie Mostiers Santa Maria 04135 04360 709 87,97 8 Riez
Moustiers-Sainte-Marie
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Nibles Nibles 04137 04250 42 12,31 3 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Niozelles Nuasèlas 04138 04300 271 10,47 26 Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Noyers-sur-Jabron Noièrs 04139 04200 524 56,58 9 Sisteron
Noyers-sur-Jabron
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Ongles Onglas 04141 04230 372 31,46 12 Forcalquier
Saint-Étienne-les-Orgues
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Oppedette Opedeta 04142 04110 52 8,49 6 Reillanne
Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Oraison Aurason 04143 04700 5882 38,42 153 Oraison
Les Mées
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Peipin Peipin 04145 04200 1464 13,15 111 Sisteron
Volonne
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Peyroules Peirolas 04148 04120 240 33,34 7 Castellane
Castellane
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Peyruis Peiruís 04149 04310 2858 23,23 123 Château-Arnoux-Saint-Auban
Peyruis
Digne-les-Bains
Forcalquier
Provence-Alpes-Agglomération
Piégut Piegut 04150 05130 186 11,12 17 Seyne
Turriers
Forcalquier
Forcalquier
Serre-Ponçon Val d’Avance
Pierrerue Peirarua 04151 04300 493 10,86 45 Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Pierrevert Peiravèrd 04152 04860 3816 27,90 137 Manosque-1
Manosque-Sud-Ouest
Forcalquier
Forcalquier
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Pontis Pontis 04154 05160 84 14,11 6 Barcelonnette
Le Lauzet-Ubaye
Barcelonnette
Barcelonnette
Serre-Ponçon
Prads-Haute-Bléone Prats Auta Blèuna 04155 04420 182 165,64 1 Seyne
La Javie
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Puimichel Puegmiquèu 04156 04700 247 36,81 7 Riez
Les Mées
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Puimoisson Puegmeisson 04157 04410 723 35,44 20 Riez
Riez
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Quinson Quinson 04158 04500 417 28,11 15 Valensole
Riez
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Redortiers Redortiers 04159 04150 81 45,77 2 Reillanne
Banon
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Reillanne Ralhana 04160 04110 1675 38,55 43 Reillanne
Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Revest-des-Brousses Lo Revèst dei Damas 04162 04150 268 22,95 12 Reillanne
Banon
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Revest-du-Bion Lo Revèst d'Aubion 04163 04150 562 43,45 13 Reillanne
Banon
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Revest-Saint-Martin Lo Revèst e Sant Martin 04164 04230 85 7,56 11 Forcalquier
Saint-Étienne-les-Orgues
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Riez Riés 04166 04500 1856 40,00 46 Riez
Riez
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Rougon Rogon 04171 04120 110 35,83 3 Castellane
Castellane
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Roumoules Romolas 04172 04500 746 26,04 29 Riez
Riez
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Saint-André-les-Alpes Sant Andrieu 04173 04170 1008 47,46 21 Castellane
Saint-André-les-Alpes
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Saint-Benoît Sant Beneset 04174 04240 149 21,03 7 Castellane
Annot
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Sainte-Croix-à-Lauze Santa Crotz a Lausa 04175 04110 88 8,65 10 Reillanne
Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Sainte-Croix-du-Verdon Santa Crotz de Verdon 04176 04500 119 13,70 9 Valensole
Riez
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Saint-Étienne-les-Orgues Sant Estève deis Òrgues 04178 04230 1296 48,42 27 Forcalquier
Saint-Étienne-les-Orgues
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Sainte-Tulle Santa Túlia 04197 04220 3408 17,07 200 Manosque-3
Manosque-Sud-Est
Forcalquier
Forcalquier
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Saint-Geniez Sant Giniés 04179 04200 96 38,94 2 Sisteron
Sisteron
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Saint-Jacques Sant Jaume 04180 04330 78 4,66 17 Riez
Barrême
Castellane
Digne-les-Bains
Alpes Provence Verdon
Saint-Jeannet Sant Joanet 04181 04270 54 21,14 3 Riez
Mézel
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Saint-Julien-d’Asse Sant Julian d'Assa 04182 04270 212 25,60 8 Riez
Mézel
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Saint-Julien-du-Verdon Sant Julian de Verdon 04183 04170 144 6,19 23 Castellane
Castellane
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Saint-Jurs Sant Jurs 04184 04410 138 33,59 4 Riez
Moustiers-Sainte-Marie
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Saint-Laurent-du-Verdon Sant Laurenç de Verdon 04186 04500 97 8,89 11 Valensole
Riez
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Saint-Lions Sant Lions 04187 04330 49 11,55 4 Riez
Barrême
Castellane
Digne-les-Bains
Alpes Provence Verdon
Saint-Maime Sant Maime 04188 04300 860 7,51 115 Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Saint-Martin-de-Brômes Sant Martin de Bròmes 04189 04800 590 21,09 28 Valensole
Valensole
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Saint-Martin-les-Eaux Sant Martin leis Aigas 04190 04300 114 9,15 12 Manosque-2
Manosque-Nord
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Saint-Martin-lès-Seyne Sant Martin de Sanha 04191 04140 14 12,27 1 Seyne
Seyne
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Saint-Michel-l’Observatoire Sant Miquèu l'Observatòri 04192 04870 1238 27,78 45 Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Saint-Paul-sur-Ubaye Sant Pau d'Ubaia 04193 04530 186 205,55 1 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Saint-Pierre Sant Pèire 04194 06260 96 5,62 17 Castellane
Entrevaux
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Saint-Pons Sant Pons 04195 04400 626 32,06 20 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Saint-Vincent-sur-Jabron Sant Vincenç de Jabron 04199 04200 191 30,20 6 Sisteron
Noyers-sur-Jabron
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Salignac Salinhac 04200 04290 634 14,42 44 Sisteron
Volonne
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Saumane Saumana 04201 04150 118 3,21 37 Reillanne
Banon
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Sausses Saussas 04202 04320 127 14,68 9 Castellane
Entrevaux
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Selonnet Selonet 04203 04140 464 29,55 16 Seyne
Seyne
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Senez Seneç 04204 04330 167 70,27 2 Riez
Barrême
Castellane
Digne-les-Bains
Alpes Provence Verdon
Seyne Sanha 04205 04140 1362 84,27 16 Seyne
Seyne
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Sigonce Sigonça 04206 04300 428 19,97 21 Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Pays Forcalquier et Montagne de Lure
Sigoyer Sigoier 04207 04200 107 15,30 7 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Simiane-la-Rotonde Simiana la Rotonda 04208 04150 596 67,86 9 Reillanne
Banon
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Sisteron Sisteron 04209 04200 7460 50,25 148 Sisteron
Sisteron
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Soleilhas Solelhàs 04210 04120 100 34,53 3 Castellane
Castellane
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Sourribes Soribas 04211 04290 179 19,75 9 Sisteron
Volonne
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Tartonne Tartona 04214 04330 135 44,88 3 Riez
Barrême
Castellane
Digne-les-Bains
Alpes Provence Verdon
Thèze Tèsa 04216 04200 236 11,17 21 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Thoard Toard 04217 04380 723 43,69 17 Digne-les-Bains-1
Digne-les-Bains-Ouest
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Thorame-Basse Torama Bassa 04218 04170 226 97,72 2 Castellane
Allos-Colmars
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Thorame-Haute Torama Auta 04219 04170 240 108,35 2 Castellane
Allos-Colmars
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Turriers Turriers 04222 04250 318 19,86 16 Seyne
Turriers
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Ubaye-Serre-Ponçon La Breòla 04033 04340 741 62,48 12 Barcelonnette
Le Lauzet-Ubaye
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Ubraye Ubraia 04224 04240 92 35,65 3 Castellane
Annot
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Uvernet-Fours Uvernet e Forns 04226 04400 586 135,44 4 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Vachères Vachièras 04227 04110 283 23,42 12 Reillanne
Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Valavoire Valavoira 04228 04250 40 16,81 2 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Valbelle Vaubèla 04229 04200 278 32,99 8 Sisteron
Noyers-sur-Jabron
Forcalquier
Forcalquier
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Val d’Oronaye Meirona 04120 04530 121 109,45 1 Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Barcelonnette
Vallée de l’Ubaye Serre-Ponçon
Val-de-Chalvagne Vau de Chalvanha 04043 04320 87 32,57 3 Castellane
Entrevaux
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Valensole Valençòla 04230 04210 3204 127,77 25 Valensole
Valensole
Forcalquier
Digne-les-Bains
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Valernes Valèrna 04231 04200 250 28,49 9 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Vaumeilh Vaumelha 04233 04200 262 25,52 10 Seyne
La Motte-du-Caire
Forcalquier
Forcalquier
Sisteronais-Buëch
Venterol Venteròu 04234 05130 241 22,75 11 Seyne
Turriers
Forcalquier
Forcalquier
Serre-Ponçon Val d’Avance
Verdaches Verdacha 04235 04140 59 22,92 3 Seyne
Seyne
Digne-les-Bains
Digne-les-Bains
Provence-Alpes-Agglomération
Vergons Vergons 04236 04170 111 45,73 2 Castellane
Annot
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Villars-Colmars Vilars de Colmars 04240 04370 246 40,59 6 Castellane
Allos-Colmars
Castellane
Castellane
Alpes Provence Verdon
Villemus Vilamurs 04241 04110 189 9,59 20 Reillanne
Reillanne
Forcalquier
Forcalquier
Haute-Provence Pays de Banon
Villeneuve Vilanòva 04242 04180 4196 25,55 164 Oraison
Forcalquier
Forcalquier
Forcalquier
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Volonne Volona 04244 04290 1650 24,61 67 Château-Arnoux-Saint-Auban
Volonne
Digne-les-Bains
Forcalquier
Provence-Alpes-Agglomération
Volx Vòus 04245 04130 3171 19,52 162 Manosque-2
Manosque-Nord
Forcalquier
Forcalquier
Durance-Luberon-Verdon Agglomération

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017: Füsion La Bréole un Saint-Vincent-les-FortsUbaye-Serre-Ponçon

2016: Füsion Larche un MeyronnesVal d’Oronaye