Lischt vun dr Gmeina im Département Aveyron

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Aveyron zellt àlla 285 Gmeina ìm Département Aveyron uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agen-d’Aveyron Agenh 12001 12630 1069 22,35 48 Causse-Comtal
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Aguessac Agaçac 12002 12520 869 17,64 49 Millau-2
Millau-Est
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Almont-les-Junies Las Juniás 12004 12300 445 23,75 19 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Alrance Alrança 12006 12430 351 35,43 10 Raspes et Lévezou
Salles-Curan
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Ambeyrac Ambairac 12007 12260 176 11,24 16 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Anglars-Saint-Félix Anglars de Rinhac 12008 12390 885 22,22 40 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Argences en Aubrac 12223 12210
/12420
1600 151,78 11 Aubrac et Carladez
Sainte-Geneviève-sur-Argence
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Arnac-sur-Dourdou Arnac 12009 12360 36 16,57 2 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Arques Arcas 12010 12290 153 11,29 14 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Arvieu Arviu 12011 12120 775 46,91 17 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Millau
Rodez
Lévézou Pareloup
Asprières Asprièiras 12012 12700 746 17,09 44 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Aubin Aubinh 12013 12110 3741 27,23 137 Enne et Alzou
Aubin
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Auriac-Lagast Auriac 12015 12120 228 30,76 7 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Millau
Rodez
Réquistanais
Auzits Ausits 12016 12390 824 24,34 34 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Ayssènes Aissenas 12017 12430 216 23,14 9 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Balaguier-d’Olt Balaguièr 12018 12260 181 10,84 17 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Balaguier-sur-Rance Balaguièr 12019 12380 89 9,80 9 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Baraqueville La Barraca de Fraisse 12056 12160 3150 34,01 93 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Belcastel Bèl Castèl 12024 12390 195 10,74 18 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Belmont-sur-Rance Bèlmont 12025 12370 972 44,19 22 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Bertholène Bertolena 12026 12310 1054 46,96 22 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Bessuéjouls Bessuèjols 12027 12500 202 11,29 18 Lot et Truyère
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Boisse-Penchot Boissa Panchòt 12028 12300 518 4,64 112 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Bor-et-Bar Vòrs e Bar 12029 12270 201 12,92 16 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Bouillac Bolhac 12030 12300 379 8,20 46 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Bournazel Bornasèl 12031 12390 356 16,35 22 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Boussac Bossac 12032 12160 595 17,92 33 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Bozouls Boason 12033 12340 2923 69,69 42 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Brandonnet Brandonet 12034 12350 303 12,22 25 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Brasc Brasc 12035 12550 172 20,14 9 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Réquistanais
Brommat Brocmat 12036 12600 637 43,28 15 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Broquiès Broquièrs 12037 12480 608 37,99 16 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Brousse-le-Château Brossa 12038 12480 164 15,54 11 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Brusque Brusca 12039 12360 264 36,18 7 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Cabanès Cabanés 12041 12800 264 15,78 17 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Calmels-et-le-Viala Caumèls e Lo Vialar 12042 12400 208 23,20 9 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Calmont Caumont de Plancatge 12043 12450 2166 30,89 70 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Camarès Lo Pont de Camarés 12044 12360 1028 41,86 25 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Camboulazet Cambolaset 12045 12160 388 13,78 28 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Camjac Camjac 12046 12800 573 23,03 25 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Campagnac Campanhac 12047 12560 451 41,88 11 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Campouriez Camporiès 12048 12140 345 18,38 19 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Campuac Campuac 12049 12580 451 19,19 24 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Canet-de-Salars Canet 12050 12290 442 29,97 15 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Lévézou Pareloup
Cantoin Cantoenh 12051 12420 310 42,37 7 Aubrac et Carladez
Sainte-Geneviève-sur-Argence
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Capdenac-Gare Capdenac 12052 12700 4419 20,21 219 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Cassagnes-Bégonhès Cassanhas 12057 12120 925 30,93 30 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Cassuéjouls Cassuèjols 12058 12210 106 10,35 10 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Castanet Castanet 12059 12240 517 30,42 17 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Castelmary Castèl Marin 12060 12800 114 11,81 10 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Castelnau-de-Mandailles Castèlnau de Mandalhas 12061 12500 575 35,87 16 Lot et Palanges
Espalion
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Castelnau-Pégayrols Castelnòu 12062 12620 343 53,01 6 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Causse-et-Diège Causse e Diège 12257 12700 788 29,85 26 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Centrès Centres 12065 12120 461 36,71 13 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Clairvaux-d’Aveyron Claravals 12066 12330 1148 25,14 46 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Colombiès Colombièrs 12068 12240 878 55,23 16 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Combret Combret 12069 12370 265 49,85 5 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Compeyre Compèire 12070 12520 522 10,36 50 Millau-2
Millau-Est
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Compolibat Complibat 12071 12350 334 17,04 20 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Comprégnac Comprenhac 12072 12100 232 11,09 21 Millau-1
Millau-Ouest
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Comps-la-Grand-Ville La Grand Vila 12073 12120 625 21,95 28 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Millau
Rodez
Pays de Salars
Condom-d’Aubrac Condom d'Aubrac 12074 12470 295 46,08 6 Aubrac et Carladez
Saint-Chély-d’Aubrac
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Connac Connac 12075 12170 106 10,69 10 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Conques-en-Rouergue Concas 12076 12320 1615 106,23 15 Lot et Dourdou
Conques
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Cornus Cornus 12077 12540 513 92,74 6 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Coubisou Cobison 12079 12190 491 30,95 16 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Coupiac Copiac 12080 12550 373 24,72 15 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Cransac Cransac 12083 12110 1473 6,91 213 Enne et Alzou
Aubin
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Creissels Creissèls 12084 12100 1569 28,19 56 Millau-1
Millau-Ouest
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Crespin Crespin 12085 12800 315 18,35 17 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Curan Curanh 12307 12410 295 41,18 7 Raspes et Lévezou
Salles-Curan
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Curières Curièiras 12088 12210 228 36,06 6 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Decazeville La Sala 12089 12300 5323 13,88 384 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Druelle Balsac Druèla 12090 12000
12510
3205 51,25 63 Vallon
Rodez-Ouest
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Drulhe Drulha 12091 12350 455 18,03 25 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Durenque Durenca 12092 12170 523 33,15 16 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Entraygues-sur-Truyère Entraigas 12094 12140 985 30,15 33 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Escandolières Las Candolièiras 12095 12390 240 13,50 18 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Espalion Espalion 12096 12500 4601 36,60 126 Lot et Truyère
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Espeyrac Espeirac 12097 12140 248 22,28 11 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Estaing Estanh 12098 12190 461 16,96 27 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Fayet Faiet 12099 12360 241 15,87 15 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Firmi Firmin 12100 12300 2372 29,13 81 Enne et Alzou
Aubin
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Flagnac Flanhac 12101 12300 1072 12,93 83 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Flavin Flavinh 12102 12450 2359 50,81 46 Nord-Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Florentin-la-Capelle Florentinh 12103 12140 282 36,80 8 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Foissac Foissac 12104 12260 488 9,68 50 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Fondamente Fondamenta 12155 12540 334 50,58 7 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Gabriac Gabriac 12106 12340 534 25,54 21 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Gaillac-d’Aveyron Galhac 12107 12310 318 29,03 11 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Galgan Galganh 12108 12220 375 20,37 18 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Gissac Gissac 12109 12360 99 31,02 3 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Golinhac Golinhac 12110 12140 325 32,41 10 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Goutrens Gotrens 12111 12390 495 25,99 19 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Gramond Gramont 12113 12160 506 13,14 39 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Huparlac Uparlac 12116 12460 266 25,00 11 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
L’Hospitalet-du-Larzac L'Espitalet de Larzac 12115 12230 290 12,40 23 Causses-Rougiers
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
La Bastide-Pradines La Bastida de Pradinas 12022 12490 109 20,56 5 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Larzac et Vallées
La Bastide-Solages La Bastida de Solatges 12023 12550 106 7,10 15 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Réquistanais
La Capelle-Balaguier La Capèla Balaguièr 12053 12260 327 13,36 24 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
La Capelle-Bleys La Capèla Blèis 12054 12240 351 15,63 22 Aveyron et Tarn
Rieupeyroux
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Aveyron Bas Ségala Viaur
La Capelle-Bonance La Capèla Bonança 12055 12130 83 14,12 6 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
La Cavalerie La Cavalariá 12063 12230 1939 40,56 48 Causses-Rougiers
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
La Couvertoirade La Cobertoirada 12082 12230 189 61,91 3 Causses-Rougiers
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
La Cresse La Cressa 12086 12640 324 19,06 17 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
La Fouillade La Folhada 12105 12270 1108 32,54 34 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
La Loubière La Lobièra 12131 12740 1512 28,71 53 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
La Roque-Sainte-Marguerite La Ròca 12204 12100 178 49,40 4 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
La Rouquette La Roqueta 12205 12200 775 29,81 26 Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
La Salvetat-Peyralès La Salvetat de Peiralés 12258 12440 982 54,24 18 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Aveyron Bas Ségala Viaur
La Selve La Selva 12267 12170 627 48,27 13 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
La Serre La Sèrra 12269 12380 126 18,52 7 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Lacroix-Barrez La Crotz 12118 12600 522 28,01 19 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Laguiole La Guiòla 12119 12210 1234 63,06 20 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Laissac-Sévérac l’Église Laissac 12120 12310 2147 33,90 63 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Lanuéjouls Lanuèjols 12121 12350 723 12,00 60 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Lapanouse-de-Cernon La Panosa 12122 12230 124 22,87 5 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Lassouts Las Sots 12124 12500 306 30,74 10 Lot et Palanges
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Laval-Roquecezière La Val Ròca Cesièira 12125 12380 278 30,66 9 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Le Bas Ségala La Bastida de l'Avesque 12021 12200
12240
1558 82,33 19 Aveyron et Tarn
Rieupeyroux
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Aveyron Bas Ségala Viaur
Le Cayrol Lo Cairòl 12064 12500 268 22,16 12 Lot et Truyère
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Le Clapier Lo Clapièr 12067 12540 76 19,60 4 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Le Fel Lo Fèl 12093 12140 176 24,89 7 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Le Monastère Lo Monestire 12146 12000 2284 6,73 339 Rodez-2
Rodez-Est
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Le Nayrac Lo Nairac 12172 12190 530 36,57 14 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Le Truel Lo Truèlh 12284 12430 345 26,48 13 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Le Vibal Lo Vibal 12297 12290 510 25,92 20 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Lédergues Ledèrgas 12127 12170 636 36,31 18 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Les Albres Los Aures 12003 12220 343 15,22 23 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Les Costes-Gozon Las Còstas de Gozon 12078 12400 185 20,33 9 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Lescure-Jaoul L'Escura 12128 12440 220 18,52 12 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Aveyron Bas Ségala Viaur
Lestrade-et-Thouels L'Estrada e Toels 12129 12430 463 42,27 11 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Livinhac-le-Haut Livinhac 12130 12300 1127 10,97 103 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Luc-la-Primaube Luc 12133 12450 6005 26,85 224 Nord-Lévezou
Rodez-Ouest
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Lugan Luganh 12134 12220 347 12,61 28 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Lunac Lunac 12135 12270 441 18,78 23 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Maleville Malavila 12136 12350 938 36,35 26 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Manhac Manhac 12137 12160 838 18,50 45 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Marcillac-Vallon Marcilhac 12138 12330 1729 14,59 119 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Marnhagues-et-Latour Marnhagas e la Tor 12139 12540 139 21,92 6 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Martiel Marcièl 12140 12200 988 46,71 21 Villeneuvois et Villefranchois
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Martrin Martrinh 12141 12550 222 23,31 10 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Mayran Mairanh 12142 12390 637 15,36 41 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Pays Rignacois
Mélagues Melagas 12143 12360 62 44,51 1 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Meljac Meljac 12144 12120 125 9,54 13 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Millau Milhau 12145 12100 21.979 168,23 131 Millau-1
Millau-2
Millau-Est
Millau-Ouest
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Montagnol Montanhòl 12147 12360 138 34,47 4 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Montbazens Montbasens 12148 12220 1407 17,48 80 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Montclar Montclar 12149 12550 154 12,80 12 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Réquistanais
Monteils Montelhs 12150 12200 502 17,19 29 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Montézic Montasic 12151 12460 214 18,87 11 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Montfranc Montfranc 12152 12380 127 6,20 20 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Montjaux Mont Jòus 12153 12490 421 31,48 13 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Montlaur Montlaur 12154 12400 619 41,57 15 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Montpeyroux Mont Peirós 12156 12210 532 61,71 9 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Montrozier Mont Rosièr 12157 12630 1693 46,78 36 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Montsalès Montsalés 12158 12260 327 12,47 26 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Morlhon-le-Haut Morlhon 12159 12200 561 22,09 25 Aveyron et Tarn
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Mostuéjouls Mostuèjols 12160 12720 317 30,95 10 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Mounes-Prohencoux Monés e Proencós 12192 12370 185 37,62 5 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Mouret Moret 12161 12330 545 31,61 17 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Moyrazès Moirasés 12162 12160 1080 48,67 22 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Murasson Murasson 12163 12370 210 40,25 5 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Mur-de-Barrez Lo Mur de Barrés 12164 12600 701 20,18 35 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Muret-le-Château Muret 12165 12330 363 14,98 24 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Murols Muròls 12166 12600 115 13,90 8 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Najac Najac 12167 12270 699 53,88 13 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Nant Nant 12168 12230 998 109,4 9 Millau-2
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Naucelle Naucèla 12169 12800 2007 23,23 86 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Naussac Naussac 12170 12700 370 14,70 25 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Nauviale Nòuviala 12171 12330 584 26,19 22 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Olemps Olemps 12174 12510 3439 12,79 269 Nord-Lévezou
Rodez-Ouest
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Ols-et-Rinhodes Òls 12175 12260 178 10,82 16 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Onet-le-Château Ònes 12176 12850 11.665 40,20 290 Rodez-Onet
Rodez-Nord
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Palmas d’Aveyron Palmàs 12177 12310
12340
1017 43,58 23 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Paulhe Paulhe 12178 12520 373 4,72 79 Millau-2
Millau-Est
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Peux-et-Couffouleux Pèus e Cofolèus 12179 12360 84 21,71 4 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Peyreleau Peiralèu 12180 12720 73 16,14 5 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Peyrusse-le-Roc Peirussa 12181 12220 214 13,81 15 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Pierrefiche Pèiraficha d'Òlt 12182 12130 279 17,10 16 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Plaisance Plasença 12183 12550 218 14,00 16 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Pomayrols Pomairòls 12184 12130 120 23,10 5 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Pont-de-Salars Lo Pònt de Salars 12185 12290 1639 44,90 37 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Pousthomy Postòmis 12186 12380 211 17,33 12 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Prades-d’Aubrac Pradas d'Aubrac 12187 12470 354 46,64 8 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Prades-Salars Pradas 12188 12290 316 30,55 10 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Pradinas Pradinas 12189 12240 354 22,68 16 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Prévinquières Previnquièiras 12190 12350 295 20,86 14 Aveyron et Tarn
Rieupeyroux
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Aveyron Bas Ségala Viaur
Privezac Privasac 12191 12350 322 11,09 29 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Pruines Prunas 12193 12320 286 18,88 15 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Quins Quins 12194 12800 848 38,46 22 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Rebourguil Reborguil 12195 12400 274 35,31 8 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Réquista Requistar 12197 12170 1983 59,32 33 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Rieupeyroux Riupeirós 12198 12240 1949 54,81 36 Aveyron et Tarn
Rieupeyroux
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Aveyron Bas Ségala Viaur
Rignac Rinhac 12199 12390 1991 33,35 60 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Rivière-sur-Tarn Ribièira 12200 12640 1039 26,08 40 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Rodelle Rodella 12201 12340 1067 53,43 20 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Rodez Rodés 12202 12000 24.475 11,18 2189 Rodez-1
Rodez-2
Rodez-Onet
Rodez-Est
Rodez-Nord
Rodez-Ouest
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Roquefort-sur-Soulzon Ròcafòrt 12203 12250 554 17,03 33 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Roussennac Rossennac 12206 12220 637 17,27 37 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Rullac-Saint-Cirq Rutlac 12207 12120 345 32,74 11 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Saint-Affrique Sant Africa 12208 12400 8023 110,96 72 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Amans-des-Cots Sant Amanç 12209 12460 749 41,51 18 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Saint-André-de-Najac Sent Andriu 12210 12270 454 25,10 18 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Saint-André-de-Vézines Sent Andriu 12211 12720 134 38,97 3 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Saint-Beaulize Sent Baulise 12212 12540 88 19,97 4 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Saint-Beauzély Sent Bausèli 12213 12620 616 30,69 20 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Saint-Chély-d’Aubrac Sanch Èli d'Aubrac 12214 12470 521 78,65 7 Aubrac et Carladez
Saint-Chély-d’Aubrac
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Saint-Christophe-Vallon Sent Cristòfa 12215 12330 1160 23,22 50 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Saint-Côme-d’Olt Sant Cosme 12216 12500 1400 30,10 47 Lot et Palanges
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Sainte-Croix Santa Crotz 12217 12260 745 25,88 29 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Sainte-Eulalie-d’Olt Senta Aulària d'Òlt 12219 12130 376 17,48 22 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Sainte-Eulalie-de-Cernon Senta Aulària de Sarnon 12220 12230 288 46,35 6 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Sainte-Juliette-sur-Viaur Senta Jaleda 12234 12120 613 16,71 37 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Sainte-Radegonde Senta Radegonda 12241 12850 1751 30,48 57 Nord-Lévezou
Rodez-Est
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Saint-Félix-de-Lunel Sant Faliç 12221 12320 339 18,98 18 Lot et Dourdou
Conques
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Saint-Félix-de-Sorgues Sant Faliç 12222 12400 195 31,00 6 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint Geniez d’Olt et d’Aubrac Sent Ginièis d'Òlt 12224 12130 2211 90,17 25 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Saint-Georges-de-Luzençon Sent Jòrdi 12225 12100 1617 47,73 34 Millau-1
Millau-Ouest
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Saint-Hippolyte Sent Ipòli 12226 12140 427 36,87 12 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Saint-Igest Sanch Igèst 12227 12260 182 11,72 16 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Saint-Izaire Sent Esèri 12228 12480 303 34,48 9 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Jean-d’Alcapiès Sent Jan d'Aucàpias 12229 12250 254 8,62 29 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Jean-Delnous Sant Joan del Nos 12230 12170 403 18,29 22 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Saint-Jean-du-Bruel Sent Joan del Bruèlh 12231 12230 715 37,23 19 Millau-2
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Saint-Jean-et-Saint-Paul Sent Jan e Sent Paul 12232 12250 279 37,91 7 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Saint-Juéry Sant Jòri 12233 12550 293 29,01 10 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Just-sur-Viaur Sent Just 12235 12800 206 25,10 8 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Saint-Laurent-d’Olt Sant Laurenç d'Òlt 12237 12560 645 28,74 22 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Saint-Laurent-de-Lévézou Sent Laurenç de Leveson 12236 12620 154 23,33 7 Raspes et Lévezou
Vézins-de-Lévézou
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Saint-Léons Sant Liòns 12238 12780 416 32,89 13 Raspes et Lévezou
Vézins-de-Lévézou
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Saint-Martin-de-Lenne Sent Martin 12239 12130 315 9,48 33 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Saint-Parthem Sent Partem 12240 12300 403 20,43 20 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Saint-Rémy Sent Remèsi 12242 12200 306 8,98 34 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Saint-Rome-de-Cernon Sent Roma de Sarnon 12243 12490 948 37,88 25 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Rome-de-Tarn Sant Roman de Tarn 12244 12490 883 52,06 17 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Saint-Santin Sent Antin 12246 12300 538 22,78 24 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Saint-Saturnin-de-Lenne Sent Adornin 12247 12560 284 33,81 8 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Saint-Sernin-sur-Rance Sent Sarnin 12248 12380 611 11,14 55 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Saint-Sever-du-Moustier Sent Sever 12249 12370 194 26,03 7 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Saint-Symphorien-de-Thénières Sent Aforiás 12250 12460 205 31,63 6 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Saint-Victor-et-Melvieu Sant Victor e Malviu 12251 12400 336 17,91 19 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Salles-Courbatiès Salas e Corbatièrs 12252 12260 418 13,35 31 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Salles-Curan Las Salas 12253 12410 1013 93,90 11 Raspes et Lévezou
Salles-Curan
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Salles-la-Source Salas Comtals 12254 12330 2265 78,03 29 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Salmiech Saumièg 12255 12120 766 28,16 27 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Millau
Rodez
Pays de Salars
Salvagnac-Cajarc Sauvanhac 12256 12260 371 23,19 16 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Sanvensa Sant Vensa 12259 12200 648 25,48 25 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Sauclières Sauclièiras 12260 12230 171 38,81 4 Causses-Rougiers
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Saujac Saujac 12261 12260 122 12,23 10 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Sauveterre-de-Rouergue Sauvatèrra 12262 12800 711 23,43 30 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Savignac Savinhac 12263 12200 732 15,28 48 Villeneuvois et Villefranchois
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Sébazac-Concourès Sebasac 12264 12740 3256 25,82 126 Causse-Comtal
Rodez-Nord
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Sébrazac Sebrasac 12265 12190 521 25,04 21 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Ségur Segur 12266 12290 548 67,05 8 Raspes et Lévezou
Vézins-de-Lévézou
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Sénergues Senèrgas 12268 12320 421 44,90 9 Lot et Dourdou
Conques
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Sévérac d’Aveyron Severac del Castèl 12270 12150 4069 208,72 19 Tarn et Causses
Sévérac-le-Château
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Sonnac Sonnac 12272 12700 519 11,98 43 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Soulages-Bonneval Solatges 12273 12210 291 15,16 19 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Sylvanès Silvanés 12274 12360 112 16,96 7 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Tauriac-de-Camarès Tauriac de Camarés 12275 12360 36 24,75 1 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Tauriac-de-Naucelle Tauriac de Naucèla 12276 12800 362 21,59 17 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Taussac Taussac 12277 12600 530 39,30 13 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Tayrac Tairac 12278 12440 183 15,73 12 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Aveyron Bas Ségala Viaur
Thérondels Terondèls 12280 12600 407 38,47 11 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Toulonjac Tolonjac 12281 12200 740 7,25 102 Villeneuvois et Villefranchois
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Tournemire Tornamira 12282 12250 425 8,91 48 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Trémouilles Tremolhas 12283 12290 485 28,83 17 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Vabres-l’Abbaye Vabre de l'Abadiá 12286 12400 1206 41,36 29 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Vailhourles Valhorlhas 12287 12200 636 32,41 20 Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Valady Valadin 12288 12330 1593 15,51 103 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Valzergues Valzèrgas 12289 12220 206 6,49 32 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Vaureilles Vaurelhas 12290 12220 489 14,24 34 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Verrières Verièiras 12291 12520 403 53,01 8 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Versols-et-Lapeyre Verzòls e La Pèira 12292 12400 417 27,95 15 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Veyreau Vairau 12293 12720 137 41,09 3 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Vézins-de-Lévézou Vesinh 12294 12780 656 78,96 8 Raspes et Lévezou
Vézins-de-Lévézou
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Viala-du-Pas-de-Jaux Lo Vialar 12295 12250 98 18,95 5 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Viala-du-Tarn Lo Vialar de Tarn 12296 12490 529 38,56 14 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Villecomtal Vila Comtal 12298 12580 415 14,05 30 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Villefranche-de-Panat Vilafranca 12299 12430 692 29,13 24 Raspes et Lévezou
Salles-Curan
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Villefranche-de-Rouergue Vilafranca de Roergue 12300 12200 11.602 45,85 253 Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Villeneuve ‎Vilanòva 12301 12260 1988 65,30 30 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Vimenet Vimenet 12303 12310 249 20,95 12 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Viviez Vivièrs 12305 12110 1243 6,53 190 Lot et Dourdou
Aubin
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017:

2016: