Lischt vun dr Gmeina im Département Aveyron

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Aveyron zellt àlla 285 Gmeina ìm Département Aveyron uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agen-d’Aveyron Agenh 12001 12630 1053 22,35 47 Causse-Comtal
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Aguessac Agaçac 12002 12520 867 17,64 49 Millau-2
Millau-Est
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Almont-les-Junies Las Juniás 12004 12300 471 23,75 20 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Alrance Alrança 12006 12430 361 35,43 10 Raspes et Lévezou
Salles-Curan
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Ambeyrac Ambairac 12007 12260 176 11,24 16 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Anglars-Saint-Félix Anglars de Rinhac 12008 12390 808 22,22 36 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Argences en Aubrac 12223 12210
/12420
1671 151,78 11 Aubrac et Carladez
Sainte-Geneviève-sur-Argence
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Arnac-sur-Dourdou Arnac 12009 12360 35 16,57 2 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Arques Arcas 12010 12290 127 11,29 11 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Arvieu Arviu 12011 12120 785 46,91 17 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Millau
Rodez
Lévézou Pareloup
Asprières Asprièiras 12012 12700 726 17,09 42 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Aubin Aubinh 12013 12110 3780 27,23 139 Enne et Alzou
Aubin
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Auriac-Lagast Auriac 12015 12120 230 30,76 7 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Millau
Rodez
Réquistanais
Auzits ‎Ausits 12016 12390 857 24,34 35 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Ayssènes Aissenas 12017 12430 215 23,14 9 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Balaguier-d’Olt Balaguièr 12018 12260 153 10,84 14 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Balaguier-sur-Rance Balaguièr 12019 12380 92 9,80 9 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Baraqueville La Barraca de Fraisse 12056 12160 3146 34,01 93 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Belcastel Bèl Castèl 12024 12390 189 10,74 18 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Belmont-sur-Rance Bèlmont 12025 12370 990 44,19 22 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Bertholène Bertolena 12026 12310 1038 46,96 22 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Bessuéjouls Bessuèjols 12027 12500 217 11,29 19 Lot et Truyère
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Boisse-Penchot Boissa Panchòt 12028 12300 522 4,64 113 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Bor-et-Bar Vòrs e Bar 12029 12270 191 12,92 15 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Bouillac Bolhac 12030 12300 432 8,20 53 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Bournazel Bornasèl 12031 12390 341 16,35 21 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Boussac Bossac 12032 12160 577 17,92 32 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Bozouls ‎Boason 12033 12340 2828 69,69 41 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Brandonnet Brandonet 12034 12350 322 12,22 26 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Brasc ‎Brasc 12035 12550 164 20,14 8 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Réquistanais
Brommat Brocmat 12036 12600 639 43,28 15 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Broquiès Broquièrs 12037 12480 609 37,99 16 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Brousse-le-Château Brossa‎ 12038 12480 155 15,54 10 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Brusque Brusca 12039 12360 285 36,18 8 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Cabanès Cabanés 12041 12800 246 15,78 16 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Calmels-et-le-Viala Caumèls e Lo Vialar 12042 12400 210 23,20 9 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Calmont Caumont de Plancatge 12043 12450 1996 30,89 65 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Camarès Lo Pont de Camarés 12044 12360 1019 41,86 24 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Camboulazet Cambolaset 12045 12160 420 13,78 30 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Camjac Camjac 12046 12800 572 23,03 25 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Campagnac Campanhac 12047 12560 453 41,88 11 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Campouriez Camporiès 12048 12140 355 18,38 19 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Campuac ‎Campuac 12049 12580 448 19,19 23 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Canet-de-Salars Canet 12050 12290 431 29,97 14 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Lévézou Pareloup
Cantoin Cantoenh 12051 12420 303 42,37 7 Aubrac et Carladez
Sainte-Geneviève-sur-Argence
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Capdenac-Gare Capdenac 12052 12700 4549 20,21 225 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Cassagnes-Bégonhès Cassanhas 12057 12120 904 30,93 29 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Cassuéjouls Cassuèjols 12058 12210 110 10,35 11 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Castanet Castanet 12059 12240 522 30,42 17 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Castelmary Castèl Marin 12060 12800 117 11,81 10 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Castelnau-de-Mandailles Castèlnau de Mandalhas 12061 12500 579 35,87 16 Lot et Palanges
Espalion
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Castelnau-Pégayrols Castelnòu‎ 12062 12620 336 53,01 6 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Causse-et-Diège Causse e Diège 12257 12700 739 29,85 25 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Centrès Centres 12065 12120 465 36,71 13 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Clairvaux-d’Aveyron Claravals 12066 12330 1153 25,14 46 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Colombiès Colombièrs 12068 12240 904 55,23 16 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Combret Combret 12069 12370 273 49,85 5 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Compeyre Compèire 12070 12520 534 10,36 52 Millau-2
Millau-Est
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Compolibat Complibat 12071 12350 353 17,04 21 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Comprégnac Comprenhac 12072 12100 258 11,09 23 Millau-1
Millau-Ouest
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Comps-la-Grand-Ville La Grand Vila 12073 12120 624 21,95 28 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Millau
Rodez
Pays de Salars
Condom-d’Aubrac Condom d'Aubrac 12074 12470 300 46,08 7 Aubrac et Carladez
Saint-Chély-d’Aubrac
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Connac ‎Connac 12075 12170 109 10,69 10 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Conques-en-Rouergue Concas 12076 12320 1671 106,23 16 Lot et Dourdou
Conques
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Cornus Cornus 12077 12540 519 92,74 6 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Coubisou Cobison 12079 12190 490 30,95 16 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Coupiac Copiac 12080 12550 397 24,72 16 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Cransac Cransac 12083 12110 1526 6,91 221 Enne et Alzou
Aubin
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Creissels Creissèls 12084 12100 1597 28,19 57 Millau-1
Millau-Ouest
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Crespin Crespin‎ 12085 12800 309 18,35 17 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Curan ‎Curanh 12307 12410 308 41,18 7 Raspes et Lévezou
Salles-Curan
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Curières Curièiras 12088 12210 225 36,06 6 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Decazeville La Sala 12089 12300 5355 13,88 386 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Druelle Balsac Druèla 12090 12000
12510
3081 51,25 60 Vallon
Rodez-Ouest
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Drulhe Drulha 12091 12350 445 18,03 25 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Durenque Durenca 12092 12170 525 33,15 16 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Entraygues-sur-Truyère Entraigas 12094 12140 1017 30,15 34 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Escandolières ‎Las Candolièiras 12095 12390 231 13,50 17 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Espalion Espalion 12096 12500 4521 36,60 124 Lot et Truyère
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Espeyrac Espeirac 12097 12140 241 22,28 11 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Estaing Estanh 12098 12190 475 16,96 28 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Fayet Faiet‎ 12099 12360 265 15,87 17 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Firmi Firmin 12100 12300 2411 29,13 83 Enne et Alzou
Aubin
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Flagnac Flanhac 12101 12300 1060 12,93 82 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Flavin Flavinh 12102 12450 2309 50,81 45 Nord-Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Florentin-la-Capelle Florentinh 12103 12140 279 36,80 8 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Foissac Foissac 12104 12260 465 9,68 48 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Fondamente Fondamenta 12155 12540 324 50,58 6 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Gabriac Gabriac 12106 12340 503 25,54 20 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Gaillac-d’Aveyron Galhac 12107 12310 302 29,03 10 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Galgan Galganh 12108 12220 366 20,37 18 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Gissac Gissac‎ 12109 12360 105 31,02 3 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Golinhac Golinhac 12110 12140 343 32,41 11 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Goutrens Gotrens 12111 12390 516 25,99 20 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Gramond Gramont 12113 12160 490 13,14 37 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Huparlac ‎Uparlac 12116 12460 256 25,00 10 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
L’Hospitalet-du-Larzac L'Espitalet de Larzac 12115 12230 280 12,40 23 Causses-Rougiers
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
La Bastide-Pradines ‎La Bastida de Pradinas 12022 12490 102 20,56 5 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Larzac et Vallées
La Bastide-Solages ‎La Bastida de Solatges 12023 12550 108 7,10 15 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Réquistanais
La Capelle-Balaguier ‎La Capèla Balaguièr 12053 12260 307 13,36 23 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
La Capelle-Bleys La Capèla Blèis 12054 12240 369 15,63 24 Aveyron et Tarn
Rieupeyroux
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Aveyron Bas Ségala Viaur
La Capelle-Bonance La Capèla Bonança 12055 12130 88 14,12 6 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
La Cavalerie La Cavalariá 12063 12230 1075 40,56 27 Causses-Rougiers
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
La Couvertoirade La Cobertoirada 12082 12230 186 61,91 3 Causses-Rougiers
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
La Cresse La Cressa 12086 12640 313 19,06 16 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
La Fouillade ‎La Folhada 12105 12270 1060 32,54 33 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
La Loubière La Lobièra 12131 12740 1476 28,71 51 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
La Roque-Sainte-Marguerite La Ròca‎ 12204 12100 185 49,40 4 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
La Rouquette La Roqueta‎ 12205 12200 778 29,81 26 Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
La Salvetat-Peyralès La Salvetat de Peiralés 12258 12440 973 54,24 18 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Aveyron Bas Ségala Viaur
La Selve La Selva 12267 12170 628 48,27 13 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
La Serre ‎La Sèrra 12269 12380 117 18,52 6 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Lacroix-Barrez La Crotz 12118 12600 502 28,01 18 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Laguiole La Guiòla 12119 12210 1239 63,06 20 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Laissac-Sévérac l’Église Laissac 12120 12310 2102 33,90 62 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Lanuéjouls Lanuèjols 12121 12350 730 12,00 61 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Lapanouse-de-Cernon La Panosa 12122 12230 121 22,87 5 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Lassouts Las Sots 12124 12500 291 30,74 9 Lot et Palanges
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Laval-Roquecezière ‎La Val Ròca Cesièira 12125 12380 274 30,66 9 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Le Bas Ségala La Bastida de l'Avesque 12021 12200
12240
1586 82,33 19 Aveyron et Tarn
Rieupeyroux
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Aveyron Bas Ségala Viaur
Le Cayrol Lo Cairòl 12064 12500 258 22,16 12 Lot et Truyère
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Le Clapier Lo Clapièr 12067 12540 79 19,60 4 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Le Fel Lo Fèl 12093 12140 176 24,89 7 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Le Monastère Lo Monestire 12146 12000 2234 6,73 332 Rodez-2
Rodez-Est
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Le Nayrac Lo Nairac 12172 12190 517 36,57 14 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Le Truel Lo Truèlh 12284 12430 346 26,48 13 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Le Vibal Lo Vibal 12297 12290 506 25,92 20 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Lédergues Ledèrgas 12127 12170 667 36,31 18 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Les Albres Los Aures 12003 12220 345 15,22 23 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Les Costes-Gozon Las Còstas de Gozon 12078 12400 186 20,33 9 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Lescure-Jaoul L'Escura 12128 12440 233 18,52 13 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Aveyron Bas Ségala Viaur
Lestrade-et-Thouels L'Estrada e Toels 12129 12430 487 42,27 12 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Livinhac-le-Haut Livinhac 12130 12300 1148 10,97 105 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Luc-la-Primaube Luc 12133 12450 5937 26,85 221 Nord-Lévezou
Rodez-Ouest
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Lugan Luganh 12134 12220 337 12,61 27 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Lunac ‎Lunac 12135 12270 431 18,78 23 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Maleville Malavila‎ 12136 12350 966 36,35 27 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Manhac Manhac 12137 12160 809 18,50 44 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Marcillac-Vallon Marcilhac 12138 12330 1689 14,59 116 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Marnhagues-et-Latour Marnhagas e la Tor 12139 12540 133 21,92 6 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Martiel Marcièl‎ 12140 12200 1023 46,71 22 Villeneuvois et Villefranchois
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Martrin Martrinh 12141 12550 230 23,31 10 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Mayran ‎Mairanh 12142 12390 634 15,36 41 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Pays Rignacois
Mélagues Melagas‎ 12143 12360 60 44,51 1 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Meljac Meljac 12144 12120 134 9,54 14 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Millau Milhau 12145 12100 22.200 168,23 132 Millau-1
Millau-2
Millau-Est
Millau-Ouest
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Montagnol Montanhòl‎ 12147 12360 129 34,47 4 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Montbazens Montbasens‎ 12148 12220 1393 17,48 80 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Montclar Montclar 12149 12550 165 12,80 13 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Réquistanais
Monteils Montelhs 12150 12200 539 17,19 31 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Montézic ‎Montasic 12151 12460 232 18,87 12 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Montfranc ‎Montfranc 12152 12380 125 6,20 20 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Montjaux Mont Jòus‎ 12153 12490 394 31,48 13 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Montlaur Montlaur 12154 12400 628 41,57 15 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Montpeyroux Mont Peirós 12156 12210 546 61,71 9 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Montrozier ‎Mont Rosièr 12157 12630 1599 46,78 34 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Montsalès Montsalés 12158 12260 325 12,47 26 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Morlhon-le-Haut Morlhon 12159 12200 561 22,09 25 Aveyron et Tarn
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Mostuéjouls Mostuèjols‎ 12160 12720 314 30,95 10 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Mounes-Prohencoux Monés e Proencós 12192 12370 184 37,62 5 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Mouret Moret 12161 12330 536 31,61 17 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Moyrazès Moirasés 12162 12160 1133 48,67 23 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Murasson Murasson 12163 12370 186 40,25 5 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Mur-de-Barrez Lo Mur de Barrés 12164 12600 788 20,18 39 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Muret-le-Château Muret 12165 12330 346 14,98 23 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Murols Muròls 12166 12600 111 13,90 8 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Najac Najac 12167 12270 698 53,88 13 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Nant Nant 12168 12230 984 109,4 9 Millau-2
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Naucelle Naucèla 12169 12800 1997 23,23 86 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Naussac Naussac 12170 12700 370 14,70 25 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Nauviale Nòuviala 12171 12330 532 26,19 20 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Olemps Olemps 12174 12510 3381 12,79 264 Nord-Lévezou
Rodez-Ouest
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Ols-et-Rinhodes Òls 12175 12260 168 10,82 16 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Onet-le-Château ‎Ònes 12176 12850 11.972 40,20 298 Rodez-Onet
Rodez-Nord
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Palmas d’Aveyron Palmàs 12177 12310
12340
1027 43,58 24 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Paulhe Paulhe 12178 12520 397 4,72 84 Millau-2
Millau-Est
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Peux-et-Couffouleux Pèus e Cofolèus‎ 12179 12360 89 21,71 4 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Peyreleau Peiralèu 12180 12720 74 16,14 5 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Peyrusse-le-Roc Peirussa 12181 12220 234 13,81 17 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Pierrefiche Pèiraficha d'Òlt 12182 12130 271 17,10 16 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Plaisance ‎Plasença 12183 12550 223 14,00 16 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Pomayrols Pomairòls‎ 12184 12130 122 23,10 5 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Pont-de-Salars Lo Pònt de Salars 12185 12290 1656 44,90 37 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Pousthomy ‎Postòmis 12186 12380 212 17,33 12 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Prades-d’Aubrac Pradas d'Aubrac 12187 12470 398 46,64 9 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Prades-Salars Pradas 12188 12290 304 30,55 10 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Pradinas Pradinas 12189 12240 363 22,68 16 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Prévinquières Previnquièiras‎ 12190 12350 306 20,86 15 Aveyron et Tarn
Rieupeyroux
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Aveyron Bas Ségala Viaur
Privezac Privasac‎ 12191 12350 332 11,09 30 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Pruines ‎Prunas 12193 12320 303 18,88 16 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Quins Quins 12194 12800 839 38,46 22 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Rebourguil Reborguil 12195 12400 283 35,31 8 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Réquista Requistar 12197 12170 2007 59,32 34 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Rieupeyroux Riupeirós 12198 12240 1986 54,81 36 Aveyron et Tarn
Rieupeyroux
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Aveyron Bas Ségala Viaur
Rignac Rinhac 12199 12390 1916 33,35 57 Enne et Alzou
Rignac
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Rignacois
Rivière-sur-Tarn Ribièira 12200 12640 1050 26,08 40 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Rodelle Rodella 12201 12340 1075 53,43 20 Causse-Comtal
Bozouls
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Rodez Rodés 12202 12000 23.739 11,18 2123 Rodez-1
Rodez-2
Rodez-Onet
Rodez-Est
Rodez-Nord
Rodez-Ouest
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Roquefort-sur-Soulzon Ròcafòrt 12203 12250 572 17,03 34 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Roussennac Rossennac 12206 12220 623 17,27 36 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Rullac-Saint-Cirq Rutlac 12207 12120 347 32,74 11 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Saint-Affrique Sant Africa 12208 12400 8145 110,96 73 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Amans-des-Cots Sant Amanç 12209 12460 758 41,51 18 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Saint-André-de-Najac Sent Andriu 12210 12270 428 25,10 17 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Saint-André-de-Vézines Sent Andriu‎ 12211 12720 134 38,97 3 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Saint-Beaulize Sent Baulise 12212 12540 94 19,97 5 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Saint-Beauzély Sent Bausèli‎ 12213 12620 584 30,69 19 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Saint-Chély-d’Aubrac Sanch Èli d'Aubrac 12214 12470 538 78,65 7 Aubrac et Carladez
Saint-Chély-d’Aubrac
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Saint-Christophe-Vallon Sent Cristòfa 12215 12330 1137 23,22 49 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Saint-Côme-d’Olt Sant Cosme 12216 12500 1342 30,10 45 Lot et Palanges
Espalion
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Sainte-Croix Santa Crotz 12217 12260 728 25,88 28 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Sainte-Eulalie-d’Olt Senta Aulària d'Òlt‎ 12219 12130 376 17,48 22 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Sainte-Eulalie-de-Cernon Senta Aulària de Sarnon 12220 12230 286 46,35 6 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Sainte-Juliette-sur-Viaur Senta Jaleda‎ 12234 12120 591 16,71 35 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Sainte-Radegonde Senta Radegonda 12241 12850 1766 30,48 58 Nord-Lévezou
Rodez-Est
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Saint-Félix-de-Lunel Sant Faliç 12221 12320 358 18,98 19 Lot et Dourdou
Conques
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Saint-Félix-de-Sorgues Sant Faliç 12222 12400 225 31,00 7 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint Geniez d’Olt et d’Aubrac Sent Ginièis d'Òlt 12224 12130 2198 90,17 24 Lot et Palanges
Saint-Geniez-d’Olt
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Saint-Georges-de-Luzençon Sent Jòrdi 12225 12100 1621 47,73 34 Millau-1
Millau-Ouest
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Saint-Hippolyte Sent Ipòli 12226 12140 443 36,87 12 Lot et Truyère
Entraygues-sur-Truyère
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Saint-Igest Sanch Igèst 12227 12260 196 11,72 17 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Saint-Izaire ‎Sent Esèri 12228 12480 305 34,48 9 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Jean-d’Alcapiès ‎Sent Jan d'Aucàpias 12229 12250 257 8,62 30 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Jean-Delnous Sant Joan del Nos 12230 12170 426 18,29 23 Monts du Réquistanais
Réquista
Millau
Rodez
Réquistanais
Saint-Jean-du-Bruel Sent Joan del Bruèlh 12231 12230 686 37,23 18 Millau-2
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Saint-Jean-et-Saint-Paul Sent Jan e Sent Paul 12232 12250 277 37,91 7 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Saint-Juéry Sant Jòri 12233 12550 284 29,01 10 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Just-sur-Viaur Sent Just 12235 12800 211 25,10 8 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Saint-Laurent-d’Olt Sant Laurenç d'Òlt 12237 12560 641 28,74 22 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Saint-Laurent-de-Lévézou Sent Laurenç de Leveson 12236 12620 154 23,33 7 Raspes et Lévezou
Vézins-de-Lévézou
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Saint-Léons Sant Liòns 12238 12780 398 32,89 12 Raspes et Lévezou
Vézins-de-Lévézou
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Saint-Martin-de-Lenne Sent Martin 12239 12130 295 9,48 31 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Saint-Parthem Sent Partem 12240 12300 408 20,43 20 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Saint-Rémy Sent Remèsi 12242 12200 326 8,98 36 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Saint-Rome-de-Cernon ‎Sent Roma de Sarnon 12243 12490 895 37,88 24 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Saint-Rome-de-Tarn Sant Roman de Tarn‎ 12244 12490 872 52,06 17 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Saint-Santin Sent Antin 12246 12300 560 22,78 25 Lot et Dourdou
Decazeville
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté
Saint-Saturnin-de-Lenne Sent Adornin‎ 12247 12560 302 33,81 9 Tarn et Causses
Campagnac
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Saint-Sernin-sur-Rance Sent Sarnin 12248 12380 628 11,14 56 Causses-Rougiers
Saint-Sernin-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Saint-Sever-du-Moustier Sent Sever 12249 12370 203 26,03 8 Causses-Rougiers
Belmont-sur-Rance
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Saint-Symphorien-de-Thénières Sent Aforiás 12250 12460 213 31,63 7 Aubrac et Carladez
Saint-Amans-des-Cots
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Saint-Victor-et-Melvieu Sant Victor e Malviu‎ 12251 12400 371 17,91 21 Raspes et Lévezou
Saint-Rome-de-Tarn
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Salles-Courbatiès Salas e Corbatièrs 12252 12260 409 13,35 31 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Salles-Curan ‎Las Salas 12253 12410 1050 93,90 11 Raspes et Lévezou
Salles-Curan
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Salles-la-Source ‎Salas Comtals 12254 12330 2200 78,03 28 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Salmiech Saumièg 12255 12120 765 28,16 27 Monts du Réquistanais
Cassagnes-Bégonhès
Millau
Rodez
Pays de Salars
Salvagnac-Cajarc Sauvanhac 12256 12260 381 23,19 16 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Sanvensa ‎Sant Vensa 12259 12200 658 25,48 26 Aveyron et Tarn
Najac
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Sauclières Sauclièiras 12260 12230 159 38,81 4 Causses-Rougiers
Nant
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Saujac Saujac 12261 12260 127 12,23 10 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Sauveterre-de-Rouergue Sauvatèrra 12262 12800 810 23,43 35 Ceor-Ségala
Baraqueville-Sauveterre
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Savignac Savinhac‎ 12263 12200 716 15,28 47 Villeneuvois et Villefranchois
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Sébazac-Concourès Sebasac 12264 12740 3235 25,82 125 Causse-Comtal
Rodez-Nord
Rodez
Rodez
Rodez Agglomération
Sébrazac ‎Sebrasac 12265 12190 506 25,04 20 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Ségur Segur 12266 12290 567 67,05 8 Raspes et Lévezou
Vézins-de-Lévézou
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Sénergues Senèrgas 12268 12320 421 44,90 9 Lot et Dourdou
Conques
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Sévérac d’Aveyron Severac del Castèl 12270 12150 4100 208,72 20 Tarn et Causses
Sévérac-le-Château
Rodez
Millau
Causses à l’Aubrac
Sonnac Sonnac 12272 12700 510 11,98 43 Lot et Montbazinois
Capdenac-Gare
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand-Figeac
Soulages-Bonneval Solatges 12273 12210 296 15,16 20 Aubrac et Carladez
Laguiole
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Sylvanès Silvanés 12274 12360 109 16,96 6 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Tauriac-de-Camarès Tauriac de Camarés 12275 12360 45 24,75 2 Causses-Rougiers
Camarès
Millau
Millau
Monts, Rance et Rougier
Tauriac-de-Naucelle Tauriac de Naucèla 12276 12800 369 21,59 17 Ceor-Ségala
Naucelle
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Pays Ségali
Taussac Taussac 12277 12600 510 39,30 13 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Tayrac Tairac‎ 12278 12440 170 15,73 11 Aveyron et Tarn
La Salvetat-Peyralès
Villefranche-de-Rouergue
Rodez
Aveyron Bas Ségala Viaur
Thérondels Terondèls 12280 12600 408 38,47 11 Aubrac et Carladez
Mur-de-Barrez
Rodez
Rodez
Aubrac, Carladez et Viadène
Toulonjac Tolonjac‎ 12281 12200 749 7,25 103 Villeneuvois et Villefranchois
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Tournemire ‎Tornamira 12282 12250 424 8,91 48 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Trémouilles Tremolhas 12283 12290 505 28,83 18 Raspes et Lévezou
Pont-de-Salars
Millau
Rodez
Pays de Salars
Vabres-l’Abbaye Vabre de l'Abadiá 12286 12400 1190 41,36 29 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Vailhourles Valhorlhas‎ 12287 12200 637 32,41 20 Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Valady ‎Valadin 12288 12330 1509 15,51 97 Vallon
Marcillac-Vallon
Rodez
Rodez
Conques-Marcillac
Valzergues Valzèrgas‎ 12289 12220 218 6,49 34 Lot et Montbazinois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Vaureilles Vaurelhas‎ 12290 12220 510 14,24 36 Villeneuvois et Villefranchois
Montbazens
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Plateau de Montbazens
Verrières Verièiras 12291 12520 452 53,01 9 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Versols-et-Lapeyre ‎Verzòls e La Pèira 12292 12400 430 27,95 15 Saint-Affrique
Saint-Affrique
Millau
Millau
Saint Affricain, Roquefort, Sept Vallons
Veyreau Vairau 12293 12720 140 41,09 3 Tarn et Causses
Peyreleau
Millau
Millau
Millau Grands Causses
Vézins-de-Lévézou Vesinh 12294 12780 655 78,96 8 Raspes et Lévezou
Vézins-de-Lévézou
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Viala-du-Pas-de-Jaux Lo Vialar 12295 12250 98 18,95 5 Causses-Rougiers
Cornus
Millau
Millau
Larzac et Vallées
Viala-du-Tarn Lo Vialar de Tarn 12296 12490 478 38,56 12 Tarn et Causses
Saint-Beauzély
Millau
Millau
Muse et Raspes du Tarn
Villecomtal Vila Comtal 12298 12580 399 14,05 28 Lot et Truyère
Estaing
Rodez
Rodez
Comtal Lot et Truyère
Villefranche-de-Panat Vilafranca 12299 12430 717 29,13 25 Raspes et Lévezou
Salles-Curan
Millau
Millau
Lévézou Pareloup
Villefranche-de-Rouergue Vilafranca de Roergue 12300 12200 11.894 45,85 259 Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Villeneuve ‎Vilanòva 12301 12260 1990 65,30 30 Villeneuvois et Villefranchois
Villeneuve
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Grand Villefranchois
Vimenet Vimenet 12303 12310 244 20,95 12 Lot et Palanges
Laissac
Rodez
Rodez
Causses à l’Aubrac
Viviez Vivièrs 12305 12110 1277 6,53 196 Lot et Dourdou
Aubin
Villefranche-de-Rouergue
Villefranche-de-Rouergue
Decazeville Communauté

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017:

2016: