Lischt vun dr Gmeina im Département Tarn-et-Garonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Tarn-et-Garonne zellt àlla 195 Gmeina ìm Département Tarn-et-Garonne uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Albefeuille-Lagarde Albafuèlha e la Garda 82001 82290 628 8,03 78 Montech
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Grand Montauban
Albias Albiàs 82002 82350 3226 21,60 149 Quercy-Aveyron
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Angeville Angevila 82003 82210 239 8,33 29 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Asques Ascas 82004 82120 134 10,61 13 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Aucamville Aucamvila 82005 82600 1348 22,91 59 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Auterive Autariba 82006 82500 77 3,68 21 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Auty Autí 82007 82220 147 7,42 20 Quercy-Aveyron
Molières
Montauban Quercy Caussadais
Auvillar Autvilar 82008 82340 919 15,60 59 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Balignac Balinhac 82009 82120 39 4,09 10 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Bardigues Bardigas 82010 82340 294 11,67 25 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Barry-d’Islemade Lo Barri d'Ilamada 82011 82290 933 11,35 82 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Beaumont-de-Lomagne Las Bartas 82013 82500 3753 46,16 81 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Beaupuy Bèumont de Lomanha 82014 82600 270 11,81 23 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Belbèze-en-Lomagne Bèlpuèg 82015 82500 132 3,65 36 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Belvèze Bèthvéser 82016 82150 205 13,88 15 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bessens Velbaser 82017 82170 1502 9,27 162 Montech
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Bioule Bessens 82018 82800 1108 20,44 54 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Boudou Biule 82019 82200 727 12,30 59 Valence
Moissac-1
Castelsarrasin Terres des Confluences
Bouillac Bodon 82020 82600 647 30,45 21 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Bouloc Bolhac 82021 82110 188 14,81 13 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bourg-de-Visa Bonlòc 82022 82190 386 14,41 27 Valence
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bourret Lo Borg Devisac 82023 82700 899 16,48 55 Beaumont-de-Lomagne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Brassac Borèth 82024 82190 252 20,37 12 Valence
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bressols Braçac 82025 82710 3697 20,39 181 Montech
Montech
Montauban Grand Montauban
Bruniquel Bressòls 82026 82800 611 33,20 18 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Campsas Borniquèl 82027 82370 1353 15,01 90 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Canals Campsàs 82028 82170 754 7,35 103 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Castanet Canals 82029 82160 288 22,07 13 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Castelferrus Castanet 82030 82100 467 8,39 56 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Castelmayran Castèlferrús 82031 82210 1202 15,96 75 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Castelsagrat Castèlmairan 82032 82400 582 22,50 26 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Castelsarrasin Castèlsagrat 82033 82100 13.929 76,77 181 Castelsarrasin
Castelsarrasin-1
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Castéra-Bouzet Los Sarrasins 82034 82120 111 17,75 6 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Caumont Lo Casterar de Boset 82035 82210 324 15,22 21 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Caussade Caumont 82037 82300 6908 45,73 151 Aveyron-Lère
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Caylus Le Cause 82038 82160 1445 96,79 15 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Cayrac Cauçada 82039 82440 548 6,21 88 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Cayriech Cailutz 82040 82240 275 7,59 36 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Cazals Cairac 82041 82140 221 11,73 19 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Cazes-Mondenard Carièch 82042 82110 1183 58,23 20 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Comberouger Casals 82043 82600 281 12,22 23 Beaumont-de-Lomagne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Corbarieu Cases e Montdenard 82044 82370 1659 13,03 127 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Montauban
Cordes-Tolosannes Combarogèr 82045 82700 353 15,77 22 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Coutures Corbariu 82046 82210 103 6,90 15 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Cumont Còrdas 82047 82500 53 7,35 7 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Dieupentale Coturas 82048 82170 1682 6,14 274 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Donzac Cucmont 82049 82340 1038 13,17 79 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Dunes Diupentala 82050 82340 1209 23,19 52 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Durfort-Lacapelette Donzac 82051 82390 860 35,83 24 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Terres des Confluences
Escatalens Dunas 82052 82700 1087 17,99 60 Beaumont-de-Lomagne
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Escazeaux Durfòrt e la Capeleta 82053 82500 291 16,05 18 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Espalais Escatalens 82054 82400 395 7,87 50 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Esparsac Escasaus 82055 82500 245 17,44 14 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Espinas Espalais 82056 82160 176 16,15 11 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Fabas Esparsac 82057 82170 606 6,30 96 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Fajolles Espinàs 82058 82210 97 9,32 10 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Faudoas Favars 82059 82500 292 18,95 15 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Fauroux Fajòlas 82060 82190 241 13,12 18 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Féneyrols Fadoàs 82061 82140 150 14,88 10 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Finhan Faurós 82062 82700 1521 11,48 132 Montech
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Garganvillar Fenairòls 82063 82100 682 22,34 31 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Gariès Finhan 82064 82500 115 14,15 8 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Gasques Garganvilar 82065 82400 413 13,43 31 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Génébrières Garièrs 82066 82230 651 18,45 35 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Gensac Gascas 82067 82120 117 11,59 10 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Gimat Ginebrièras 82068 82500 225 10,10 22 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Ginals Gençac 82069 82330 208 24,15 9 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Glatens Gimat 82070 82500 75 2,31 32 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Goas Ginalhs 82071 82500 36 2,69 13 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Golfech Glatens 82072 82400 978 9,72 101 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Goudourville Gohans 82073 82400 959 11,27 85 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Gramont Golfuèg 82074 82120 145 13,58 11 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Grisolles Godorvila 82075 82170 4056 17,60 230 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
L’Honor-de-Cos Gramont 82076 82130 1568 32,07 49 Quercy-Aveyron
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
La Salvetat-Belmontet Grisòlas 82176 82230 807 18,63 43 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
La Ville-Dieu-du-Temple L'Onor de Còs 82096 82290 3189 26,16 122 Castelsarrasin
Montech
Montauban Terres des Confluences
Labarthe La Barta 82077 82220 388 23,24 17 Pays de Serres Sud-Quercy
Molières
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Labastide-de-Penne La Bastida de Pena 82078 82240 130 13,68 10 Quercy-Rouergue
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Labastide-du-Temple La Bastida Sent Pèire 82080 82100 1142 10,92 105 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Labastide-Saint-Pierre La Bastida del Temple 82079 82370 3722 20,64 180 Tarn-Tescou-Quercy vert
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Labourgade La Borgada 82081 82100 178 5,49 32 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Lacapelle-Livron La Capèla de Libron 82082 82160 200 13,79 15 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Lachapelle La Capèra 82083 82120 116 10,87 11 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Lacour La Cort 82084 82190 173 14,33 12 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Lacourt-Saint-Pierre La Cort de Sent Pèire 82085 82290 1173 14,77 79 Montech
Montech
Montauban Grand Montauban
Lafitte La Fita 82086 82100 231 4,74 49 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Lafrançaise La Francesa 82087 82130 2860 50,82 56 Pays de Serres Sud-Quercy
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Laguépie La Guépia 82088 82250 607 14,86 41 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Lamagistère La Magistèra 82089 82360 1150 9,10 126 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Lamothe-Capdeville La Mòta e Capdevila 82090 82130 1076 11,92 90 Quercy-Aveyron
Montauban-1
Montauban Grand Montauban
Lamothe-Cumont La Mòta de Cucmont 82091 82500 118 5,35 22 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Lapenche La Pencha 82092 82240 271 8,11 33 Quercy-Rouergue
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Larrazet L'Arraset 82093 82500 676 14,91 45 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Lauzerte Lausèrta 82094 82110 1461 44,56 33 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Lavaurette La Vaureta 82095 82240 216 13,63 16 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Lavit La Vila Dieu del Temple 82097 82120 1572 26,28 60 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Le Causé La Vit 82036 82500 139 9,32 15 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Le Pin Leujac 82139 82340 123 4,71 26 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Léojac Lisac 82098 82230 1260 12,80 98 Tarn-Tescou-Quercy vert
Montauban-3
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Les Barthes Lòse 82012 82100 563 8,20 69 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Lizac Malausa 82099 82200 507 9,42 54 Moissac
Moissac-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Loze Mansonvila 82100 82160 141 11,05 13 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Malause Marinhac 82101 82200 1156 11,90 97 Garonne-Lomagne-Brulhois
Moissac-1
Castelsarrasin Deux Rives
Mansonville Marçac 82102 82120 288 15,45 19 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Deux Rives
Marignac Le Mas Granièr 82103 82500 114 5,07 22 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Marsac Maubèc 82104 82120 171 14,89 11 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Mas-Grenier Maumusson 82105 82600 1337 24,66 54 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Maubec Meusac 82106 82500 138 12,73 11 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Maumusson Mèrles 82107 82120 49 5,04 10 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Meauzac Mirabèl 82108 82290 1345 11,77 114 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Merles Miramont de Carcin 82109 82210 204 7,02 29 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Mirabel Moissac 82110 82440 1029 32,07 32 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Miramont-de-Quercy Molièras 82111 82190 330 14,90 22 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Moissac Montbequin 82112 82200 12.652 85,95 147 Moissac
Moissac-1
Moissac-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Molières Montclar de Carcin 82113 82220 1170 38,46 30 Quercy-Aveyron
Molières
Montauban Quercy Caussadais
Monbéqui Montagudet 82114 82170 633 6,78 93 Montech
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Monclar-de-Quercy Montagut de Carcin 82115 82230 1958 37,75 52 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Montagudet Montaïn 82116 82110 196 12,18 16 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Montaigu-de-Quercy Montalzac 82117 82150 1341 76,44 18 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Montaïn Montastruc 82118 82100 108 4,04 27 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Montalzat Montalban 82119 82270 660 27,50 24 Quercy-Aveyron
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Montastruc Montvarlan 82120 82130 324 4,67 69 Quercy-Aveyron
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Montauban Montbartièr 82121 82000 60.444 135,17 447 Montauban-1
Montauban-2
Montauban-3
Montauban-1
Montauban-2
Montauban-3
Montauban-4
Montauban-5
Montauban-6
Montauban Grand Montauban
Montbarla Montbeton 82122 82110 170 7,38 23 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Montbartier Montuèg 82123 82700 1284 15,01 86 Montech
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Montbeton Montelhs 82124 82290 4204 15,98 263 Montech
Montech
Montauban Grand Montauban
Montech Senta Tecla de Montesquiu 82125 82700 6297 50,14 126 Montech
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Monteils Montfermièr 82126 82300 1362 12,08 113 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Montesquieu Montgalhard 82127 82200 766 28,65 27 Moissac
Moissac-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Montfermier Montjòi 82128 82270 104 6,55 16 Quercy-Aveyron
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Montgaillard Montpesat de Carcin 82129 82120 137 9,50 14 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Montjoi Montricós 82130 82400 164 14,67 11 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Montpezat-de-Quercy Molhac 82131 82270 1558 44,02 35 Quercy-Aveyron
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Montricoux Negrapelissa 82132 82800 1192 26,44 45 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Mouillac Noïc 82133 82160 100 9,08 11 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Nègrepelisse Orgulh 82134 82800 5613 49,22 114 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Nohic Parisòt 82135 82370 1359 12,61 108 Tarn-Tescou-Quercy vert
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Orgueil Pèrvila 82136 82370 1637 14,03 117 Tarn-Tescou-Quercy vert
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Parisot Lo Pin 82137 82160 593 27,86 21 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Perville Picacòs 82138 82400 135 9,27 15 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Piquecos Pomavic 82140 82130 423 7,79 54 Quercy-Aveyron
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Pommevic Pompinhan 82141 82400 560 5,75 97 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Pompignan Popàs 82142 82170 1453 12,17 119 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Poupas Puègcornet 82143 82120 81 10,26 8 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Puycornet Puèggalhard de Carcin 82144 82220 728 27,46 27 Pays de Serres Sud-Quercy
Molières
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Puygaillard-de-Lomagne Puèigalhard de Lomanha 82146 82120 73 7,08 10 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Puygaillard-de-Quercy La Garda 82145 82800 394 17,40 23 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Puylagarde Puèg la Ròca 82147 82160 336 23,14 15 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Puylaroque Realvila 82148 82240 694 35,87 19 Quercy-Rouergue
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Réalville Reinièrs 82149 82440 1919 25,09 76 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Reyniès Recacòrn 82150 82370 859 9,94 86 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Montauban
Roquecor Sent Anhan 82151 82150 416 20,55 20 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Aignan Sent Amanç del Puèg 82152 82100 410 4,85 85 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Saint-Amans-de-Pellagal Sent Amanç de Pelagal 82154 82110 214 14,51 15 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Amans-du-Pech Sent Antonin 82153 82150 209 6,76 31 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Antonin-Noble-Val Sent Arromèc 82155 82140 1858 106,12 18 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Saint-Arroumex Sent Bauselh 82156 82210 155 9,63 16 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Saint-Beauzeil Sent Cirici 82157 82150 100 9,84 10 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Cirice Sent Circ 82158 82340 159 8,92 18 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Cirq Sent Clar 82159 82300 544 15,96 34 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Saint-Clair Sent Estèfe de Tulmon 82160 82400 278 8,35 33 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Sainte-Juliette Sent Jòrdi 82164 82110 137 7,30 19 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Étienne-de-Tulmont Sent Joan deu Boset 82161 82410 3752 21,14 177 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Saint-Georges Senta Geleda 82162 82240 259 9,09 28 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Saint-Jean-du-Bouzet Sent Lop 82163 82120 53 7,74 7 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Saint-Loup Sent Miquèu 82165 82340 516 14,21 36 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Michel Sent Naufari 82166 82340 242 13,41 18 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Nauphary Sent Nazari de Valentana 82167 82370 1832 24,43 75 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Montauban
Saint-Nazaire-de-Valentane Sent Micolau de la Grava 82168 82190 365 17,44 21 Valence
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Nicolas-de-la-Grave Sent Pau dels Pins 82169 82210 2243 29,34 76 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Saint-Paul-d’Espis Sant Porquièr 82170 82400 584 26,07 22 Valence
Moissac-1
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Porquier Sent Progèt 82171 82700 1407 15,70 90 Beaumont-de-Lomagne
Montech
Montauban Terres des Confluences
Saint-Projet Sent Sardòs 82172 82160 285 26,14 11 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Saint-Sardos Sent Vincent d'Antejac 82173 82600 1121 26,56 42 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Saint-Vincent-d’Autéjac Sent Vincenç de l'Espinassa 82174 82300 283 16,27 17 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Saint-Vincent-Lespinasse La Salvetat e Bèlmontet 82175 82400 249 9,44 26 Valence
Moissac-1
Castelsarrasin Deux Rives
Sauveterre Salvatèrra 82177 82110 175 17,40 10 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Savenès Savenès 82178 82600 799 22,57 35 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Septfonds Sètfonts 82179 82240 2200 27,05 81 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Sérignac Serinhac 82180 82500 534 32,43 16 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Sistels Cistèls 82181 82340 213 13,57 16 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Touffailles Tofalhas 82182 82190 349 24,34 14 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Tréjouls Truèjols 82183 82110 244 13,86 18 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Vaïssac Baissac 82184 82800 855 37,21 23 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Valeilles Valelhas 82185 82150 243 13,75 18 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Valence Valença d'Agen 82186 82400 5247 13,44 390 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Varen Varenh 82187 82330 655 23,13 28 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Varennes Varenas 82188 82370 570 14,76 39 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Vazerac Vasarac 82189 82220 712 32,68 22 Pays de Serres Sud-Quercy
Molières
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Verdun-sur-Garonne Verdun de Garona 82190 82600 4745 36,26 131 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Verfeil Verfuèlh 82191 82330 374 18,46 20 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Verlhac-Tescou Verlhac 82192 82230 518 22,69 23 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Vigueron Vigaron 82193 82500 135 6,33 21 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Villebrumier Vilabrumièr 82194 82370 1376 11,38 121 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Villemade Vilamada 82195 82130 733 9,21 80 Quercy-Aveyron
Montauban-1
Montauban Grand Montauban