Lischt vun dr Gmeina im Département Tarn-et-Garonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Tarn-et-Garonne zellt àlla 195 Gmeina ìm Département Tarn-et-Garonne uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Albefeuille-Lagarde Albafuèlha e la Garda 82001 82290 627 8,03 78 Montech
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Grand Montauban
Albias Albiàs 82002 82350 3294 21,60 153 Quercy-Aveyron
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Angeville Angevila 82003 82210 249 8,33 30 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Asques Ascas 82004 82120 135 10,61 13 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Aucamville Aucamvila 82005 82600 1504 22,91 66 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Auterive Autariba 82006 82500 84 3,68 23 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Auty Autí 82007 82220 144 7,42 19 Quercy-Aveyron
Molières
Montauban Quercy Caussadais
Auvillar Autvilar 82008 82340 914 15,60 59 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Balignac Balinhac 82009 82120 40 4,09 10 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Bardigues Bardigas 82010 82340 260 11,67 22 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Barry-d’Islemade Lo Barri d'Ilamada 82011 82290 941 11,35 83 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Beaumont-de-Lomagne Las Bartas 82013 82500 3773 46,16 82 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Beaupuy Bèumont de Lomanha 82014 82600 257 11,81 22 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Belbèze-en-Lomagne Bèlpuèg 82015 82500 149 3,65 41 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Belvèze Bèthvéser 82016 82150 215 13,88 15 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bessens Velbaser 82017 82170 1487 9,27 160 Montech
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Bioule Bessens 82018 82800 1148 20,44 56 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Boudou Biule 82019 82200 751 12,30 61 Valence
Moissac-1
Castelsarrasin Terres des Confluences
Bouillac Bodon 82020 82600 594 30,45 20 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Bouloc Bolhac 82021 82110 193 14,81 13 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bourg-de-Visa Bonlòc 82022 82190 382 14,41 27 Valence
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bourret Lo Borg Devisac 82023 82700 959 16,48 58 Beaumont-de-Lomagne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Brassac Borèth 82024 82190 248 20,37 12 Valence
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bressols Braçac 82025 82710 3697 20,39 181 Montech
Montech
Montauban Grand Montauban
Bruniquel Bressòls 82026 82800 600 33,20 18 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Campsas Borniquèl 82027 82370 1405 15,01 94 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Canals Campsàs 82028 82170 793 7,35 108 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Castanet Canals 82029 82160 281 22,07 13 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Castelferrus Castanet 82030 82100 491 8,39 59 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Castelmayran Castèlferrús 82031 82210 1222 15,96 77 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Castelsagrat Castèlmairan 82032 82400 542 22,50 24 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Castelsarrasin Castèlsagrat 82033 82100 14.114 76,77 184 Castelsarrasin
Castelsarrasin-1
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Castéra-Bouzet Los Sarrasins 82034 82120 108 17,75 6 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Caumont Lo Casterar de Boset 82035 82210 335 15,22 22 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Caussade Caumont 82037 82300 6808 45,73 149 Aveyron-Lère
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Caylus Le Cause 82038 82160 1473 96,79 15 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Cayrac Cauçada 82039 82440 555 6,21 89 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Cayriech Cailutz 82040 82240 280 7,59 37 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Cazals Cairac 82041 82140 233 11,73 20 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Cazes-Mondenard Carièch 82042 82110 1192 58,23 20 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Comberouger Casals 82043 82600 269 12,22 22 Beaumont-de-Lomagne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Corbarieu Cases e Montdenard 82044 82370 1647 13,03 126 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Montauban
Cordes-Tolosannes Combarogèr 82045 82700 354 15,77 22 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Coutures Corbariu 82046 82210 114 6,90 17 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Cumont Còrdas 82047 82500 51 7,35 7 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Dieupentale Coturas 82048 82170 1650 6,14 269 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Donzac Cucmont 82049 82340 1034 13,17 79 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Dunes Diupentala 82050 82340 1208 23,19 52 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Durfort-Lacapelette Donzac 82051 82390 841 35,83 23 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Terres des Confluences
Escatalens Dunas 82052 82700 1114 17,99 62 Beaumont-de-Lomagne
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Escazeaux Durfòrt e la Capeleta 82053 82500 288 16,05 18 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Espalais Escatalens 82054 82400 382 7,87 49 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Esparsac Escasaus 82055 82500 255 17,44 15 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Espinas Espalais 82056 82160 173 16,15 11 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Fabas Esparsac 82057 82170 658 6,30 104 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Fajolles Espinàs 82058 82210 100 9,32 11 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Faudoas Favars 82059 82500 290 18,95 15 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Fauroux Fajòlas 82060 82190 194 13,12 15 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Féneyrols Fadoàs 82061 82140 142 14,88 10 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Finhan Faurós 82062 82700 1546 11,48 135 Montech
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Garganvillar Fenairòls 82063 82100 679 22,34 30 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Gariès Finhan 82064 82500 121 14,15 9 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Gasques Garganvilar 82065 82400 409 13,43 30 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Génébrières Garièrs 82066 82230 609 18,45 33 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Gensac Gascas 82067 82120 107 11,59 9 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Gimat Ginebrièras 82068 82500 240 10,10 24 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Ginals Gençac 82069 82330 202 24,15 8 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Glatens Gimat 82070 82500 73 2,31 32 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Goas Ginalhs 82071 82500 37 2,69 14 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Golfech Glatens 82072 82400 1014 9,72 104 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Goudourville Gohans 82073 82400 937 11,27 83 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Gramont Golfuèg 82074 82120 133 13,58 10 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Grisolles Godorvila 82075 82170 4177 17,60 237 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
L’Honor-de-Cos Gramont 82076 82130 1587 32,07 49 Quercy-Aveyron
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
La Salvetat-Belmontet Grisòlas 82176 82230 856 18,63 46 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
La Ville-Dieu-du-Temple L'Onor de Còs 82096 82290 3148 26,16 120 Castelsarrasin
Montech
Montauban Terres des Confluences
Labarthe La Barta 82077 82220 400 23,24 17 Pays de Serres Sud-Quercy
Molières
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Labastide-de-Penne La Bastida de Pena 82078 82240 128 13,68 9 Quercy-Rouergue
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Labastide-du-Temple La Bastida Sent Pèire 82080 82100 1143 10,92 105 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Labastide-Saint-Pierre La Bastida del Temple 82079 82370 3783 20,64 183 Tarn-Tescou-Quercy vert
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Labourgade La Borgada 82081 82100 194 5,49 35 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Lacapelle-Livron La Capèla de Libron 82082 82160 196 13,79 14 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Lachapelle La Capèra 82083 82120 118 10,87 11 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Lacour La Cort 82084 82190 168 14,33 12 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Lacourt-Saint-Pierre La Cort de Sent Pèire 82085 82290 1239 14,77 84 Montech
Montech
Montauban Grand Montauban
Lafitte La Fita 82086 82100 221 4,74 47 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Lafrançaise La Francesa 82087 82130 2835 50,82 56 Pays de Serres Sud-Quercy
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Laguépie La Guépia 82088 82250 604 14,86 41 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Lamagistère La Magistèra 82089 82360 1167 9,10 128 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Lamothe-Capdeville La Mòta e Capdevila 82090 82130 1052 11,92 88 Quercy-Aveyron
Montauban-1
Montauban Grand Montauban
Lamothe-Cumont La Mòta de Cucmont 82091 82500 126 5,35 24 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Lapenche La Pencha 82092 82240 284 8,11 35 Quercy-Rouergue
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Larrazet L'Arraset 82093 82500 693 14,91 46 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Lauzerte Lausèrta 82094 82110 1454 44,56 33 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Lavaurette La Vaureta 82095 82240 217 13,63 16 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Lavit La Vila Dieu del Temple 82097 82120 1619 26,28 62 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Le Causé La Vit 82036 82500 135 9,32 14 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Le Pin Leujac 82139 82340 121 4,71 26 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Léojac Lisac 82098 82230 1269 12,80 99 Tarn-Tescou-Quercy vert
Montauban-3
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Les Barthes Lòse 82012 82100 564 8,20 69 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Lizac Malausa 82099 82200 529 9,42 56 Moissac
Moissac-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Loze Mansonvila 82100 82160 132 11,05 12 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Malause Marinhac 82101 82200 1199 11,90 101 Garonne-Lomagne-Brulhois
Moissac-1
Castelsarrasin Deux Rives
Mansonville Marçac 82102 82120 294 15,45 19 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Deux Rives
Marignac Le Mas Granièr 82103 82500 107 5,07 21 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Marsac Maubèc 82104 82120 186 14,89 12 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Mas-Grenier Maumusson 82105 82600 1342 24,66 54 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Maubec Meusac 82106 82500 137 12,73 11 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Maumusson Mèrles 82107 82120 46 5,04 9 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Meauzac Mirabèl 82108 82290 1360 11,77 116 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Merles Miramont de Carcin 82109 82210 201 7,02 29 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Mirabel Moissac 82110 82440 1037 32,07 32 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Miramont-de-Quercy Molièras 82111 82190 316 14,90 21 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Moissac Montbequin 82112 82200 13.378 85,95 156 Moissac
Moissac-1
Moissac-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Molières Montclar de Carcin 82113 82220 1182 38,46 31 Quercy-Aveyron
Molières
Montauban Quercy Caussadais
Monbéqui Montagudet 82114 82170 645 6,78 95 Montech
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Monclar-de-Quercy Montagut de Carcin 82115 82230 2004 37,75 53 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Montagudet Montaïn 82116 82110 194 12,18 16 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Montaigu-de-Quercy Montalzac 82117 82150 1302 76,44 17 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Montaïn Montastruc 82118 82100 100 4,04 25 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Montalzat Montalban 82119 82270 654 27,50 24 Quercy-Aveyron
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Montastruc Montvarlan 82120 82130 295 4,67 63 Quercy-Aveyron
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Montauban Montbartièr 82121 82000 61.372 135,17 454 Montauban-1
Montauban-2
Montauban-3
Montauban-1
Montauban-2
Montauban-3
Montauban-4
Montauban-5
Montauban-6
Montauban Grand Montauban
Montbarla Montbeton 82122 82110 183 7,38 25 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Montbartier Montuèg 82123 82700 1474 15,01 98 Montech
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Montbeton Montelhs 82124 82290 4241 15,98 265 Montech
Montech
Montauban Grand Montauban
Montech Senta Tecla de Montesquiu 82125 82700 6589 50,14 131 Montech
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Monteils Montfermièr 82126 82300 1359 12,08 113 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Montesquieu Montgalhard 82127 82200 758 28,65 26 Moissac
Moissac-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Montfermier Montjòi 82128 82270 106 6,55 16 Quercy-Aveyron
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Montgaillard Montpesat de Carcin 82129 82120 145 9,50 15 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Montjoi Montricós 82130 82400 166 14,67 11 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Montpezat-de-Quercy Molhac 82131 82270 1590 44,02 36 Quercy-Aveyron
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Montricoux Negrapelissa 82132 82800 1186 26,44 45 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Mouillac Noïc 82133 82160 93 9,08 10 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Nègrepelisse Orgulh 82134 82800 5685 49,22 116 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Nohic Parisòt 82135 82370 1340 12,61 106 Tarn-Tescou-Quercy vert
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Orgueil Pèrvila 82136 82370 1754 14,03 125 Tarn-Tescou-Quercy vert
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Parisot Lo Pin 82137 82160 570 27,86 20 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Perville Picacòs 82138 82400 162 9,27 17 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Piquecos Pomavic 82140 82130 444 7,79 57 Quercy-Aveyron
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Pommevic Pompinhan 82141 82400 546 5,75 95 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Pompignan Popàs 82142 82170 1544 12,17 127 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Poupas Puègcornet 82143 82120 85 10,26 8 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Puycornet Puèggalhard de Carcin 82144 82220 746 27,46 27 Pays de Serres Sud-Quercy
Molières
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Puygaillard-de-Lomagne Puèigalhard de Lomanha 82146 82120 60 7,08 8 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Puygaillard-de-Quercy La Garda 82145 82800 379 17,40 22 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Puylagarde Puèg la Ròca 82147 82160 331 23,14 14 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Puylaroque Realvila 82148 82240 694 35,87 19 Quercy-Rouergue
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Réalville Reinièrs 82149 82440 1879 25,09 75 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Reyniès Recacòrn 82150 82370 862 9,94 87 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Montauban
Roquecor Sent Anhan 82151 82150 401 20,55 20 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Aignan Sent Amanç del Puèg 82152 82100 398 4,85 82 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Saint-Amans-de-Pellagal Sent Amanç de Pelagal 82154 82110 212 14,51 15 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Amans-du-Pech Sent Antonin 82153 82150 226 6,76 33 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Antonin-Noble-Val Sent Arromèc 82155 82140 1851 106,12 17 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Saint-Arroumex Sent Bauselh 82156 82210 148 9,63 15 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Saint-Beauzeil Sent Cirici 82157 82150 96 9,84 10 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Cirice Sent Circ 82158 82340 147 8,92 16 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Cirq Sent Clar 82159 82300 557 15,96 35 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Saint-Clair Sent Estèfe de Tulmon 82160 82400 264 8,35 32 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Sainte-Juliette Sent Jòrdi 82164 82110 126 7,30 17 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Étienne-de-Tulmont Sent Joan deu Boset 82161 82410 3901 21,14 185 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Saint-Georges Senta Geleda 82162 82240 261 9,09 29 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Saint-Jean-du-Bouzet Sent Lop 82163 82120 49 7,74 6 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Saint-Loup Sent Miquèu 82165 82340 531 14,21 37 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Michel Sent Naufari 82166 82340 276 13,41 21 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Nauphary Sent Nazari de Valentana 82167 82370 1875 24,43 77 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Montauban
Saint-Nazaire-de-Valentane Sent Micolau de la Grava 82168 82190 323 17,44 19 Valence
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Nicolas-de-la-Grave Sent Pau dels Pins 82169 82210 2296 29,34 78 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Saint-Paul-d’Espis Sant Porquièr 82170 82400 566 26,07 22 Valence
Moissac-1
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Porquier Sent Progèt 82171 82700 1414 15,70 90 Beaumont-de-Lomagne
Montech
Montauban Terres des Confluences
Saint-Projet Sent Sardòs 82172 82160 278 26,14 11 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Saint-Sardos Sent Vincent d'Antejac 82173 82600 1155 26,56 43 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Saint-Vincent-d’Autéjac Sent Vincenç de l'Espinassa 82174 82300 285 16,27 18 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Saint-Vincent-Lespinasse La Salvetat e Bèlmontet 82175 82400 277 9,44 29 Valence
Moissac-1
Castelsarrasin Deux Rives
Sauveterre Salvatèrra 82177 82110 160 17,40 9 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Savenès Savenès 82178 82600 811 22,57 36 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Septfonds Sètfonts 82179 82240 2238 27,05 83 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Sérignac Serinhac 82180 82500 526 32,43 16 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Sistels Cistèls 82181 82340 207 13,57 15 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Touffailles Tofalhas 82182 82190 339 24,34 14 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Tréjouls Truèjols 82183 82110 238 13,86 17 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Vaïssac Baissac 82184 82800 896 37,21 24 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Valeilles Valelhas 82185 82150 248 13,75 18 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Valence Valença d'Agen 82186 82400 5205 13,44 387 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Varen Varenh 82187 82330 654 23,13 28 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Varennes Varenas 82188 82370 632 14,76 43 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Vazerac Vasarac 82189 82220 743 32,68 23 Pays de Serres Sud-Quercy
Molières
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Verdun-sur-Garonne Verdun de Garona 82190 82600 4808 36,26 133 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Verfeil Verfuèlh 82191 82330 416 18,46 23 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Verlhac-Tescou Verlhac 82192 82230 522 22,69 23 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Vigueron Vigaron 82193 82500 137 6,33 22 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Villebrumier Vilabrumièr 82194 82370 1368 11,38 120 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Villemade Vilamada 82195 82130 779 9,21 85 Quercy-Aveyron
Montauban-1
Montauban Grand Montauban