Lischt vun dr Gmeina im Département Tarn-et-Garonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Tarn-et-Garonne zellt àlla 195 Gmeina ìm Département Tarn-et-Garonne uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Albefeuille-Lagarde Albafuèlha e la Garda 82001 82290 630 8,03 78 Montech
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Grand Montauban
Albias Albiàs 82002 82350 3260 21,60 151 Quercy-Aveyron
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Angeville Angevila 82003 82210 246 8,33 30 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Asques Ascas 82004 82120 134 10,61 13 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Aucamville Aucamvila 82005 82600 1484 22,91 65 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Auterive Autariba 82006 82500 82 3,68 22 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Auty Autí 82007 82220 142 7,42 19 Quercy-Aveyron
Molières
Montauban Quercy Caussadais
Auvillar Autvilar 82008 82340 916 15,60 59 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Balignac Balinhac 82009 82120 40 4,09 10 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Bardigues Bardigas 82010 82340 279 11,67 24 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Barry-d’Islemade Lo Barri d'Ilamada 82011 82290 934 11,35 82 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Beaumont-de-Lomagne Las Bartas 82013 82500 3765 46,16 82 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Beaupuy Bèumont de Lomanha 82014 82600 260 11,81 22 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Belbèze-en-Lomagne Bèlpuèg 82015 82500 139 3,65 38 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Belvèze Bèthvéser 82016 82150 214 13,88 15 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bessens Velbaser 82017 82170 1497 9,27 161 Montech
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Bioule Bessens 82018 82800 1131 20,44 55 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Boudou Biule 82019 82200 742 12,30 60 Valence
Moissac-1
Castelsarrasin Terres des Confluences
Bouillac Bodon 82020 82600 612 30,45 20 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Bouloc Bolhac 82021 82110 191 14,81 13 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bourg-de-Visa Bonlòc 82022 82190 379 14,41 26 Valence
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bourret Lo Borg Devisac 82023 82700 938 16,48 57 Beaumont-de-Lomagne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Brassac Borèth 82024 82190 245 20,37 12 Valence
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Bressols Braçac 82025 82710 3698 20,39 181 Montech
Montech
Montauban Grand Montauban
Bruniquel Bressòls 82026 82800 605 33,20 18 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Campsas Borniquèl 82027 82370 1387 15,01 92 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Canals Campsàs 82028 82170 775 7,35 105 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Castanet Canals 82029 82160 285 22,07 13 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Castelferrus Castanet 82030 82100 483 8,39 58 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Castelmayran Castèlferrús 82031 82210 1216 15,96 76 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Castelsagrat Castèlmairan 82032 82400 555 22,50 25 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Castelsarrasin Castèlsagrat 82033 82100 13.934 76,77 182 Castelsarrasin
Castelsarrasin-1
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Castéra-Bouzet Los Sarrasins 82034 82120 108 17,75 6 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Caumont Lo Casterar de Boset 82035 82210 327 15,22 21 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Caussade Caumont 82037 82300 6835 45,73 149 Aveyron-Lère
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Caylus Le Cause 82038 82160 1457 96,79 15 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Cayrac Cauçada 82039 82440 552 6,21 89 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Cayriech Cailutz 82040 82240 279 7,59 37 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Cazals Cairac 82041 82140 229 11,73 20 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Cazes-Mondenard Carièch 82042 82110 1187 58,23 20 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Comberouger Casals 82043 82600 274 12,22 22 Beaumont-de-Lomagne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Corbarieu Cases e Montdenard 82044 82370 1651 13,03 127 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Montauban
Cordes-Tolosannes Combarogèr 82045 82700 352 15,77 22 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Coutures Corbariu 82046 82210 111 6,90 16 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Cumont Còrdas 82047 82500 51 7,35 7 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Dieupentale Coturas 82048 82170 1675 6,14 273 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Donzac Cucmont 82049 82340 1043 13,17 79 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Dunes Diupentala 82050 82340 1202 23,19 52 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Durfort-Lacapelette Donzac 82051 82390 834 35,83 23 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Terres des Confluences
Escatalens Dunas 82052 82700 1107 17,99 62 Beaumont-de-Lomagne
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Escazeaux Durfòrt e la Capeleta 82053 82500 287 16,05 18 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Espalais Escatalens 82054 82400 382 7,87 49 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Esparsac Escasaus 82055 82500 255 17,44 15 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Espinas Espalais 82056 82160 173 16,15 11 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Fabas Esparsac 82057 82170 639 6,30 101 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Fajolles Espinàs 82058 82210 99 9,32 11 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Faudoas Favars 82059 82500 287 18,95 15 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Fauroux Fajòlas 82060 82190 210 13,12 16 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Féneyrols Fadoàs 82061 82140 144 14,88 10 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Finhan Faurós 82062 82700 1531 11,48 133 Montech
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Garganvillar Fenairòls 82063 82100 673 22,34 30 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Gariès Finhan 82064 82500 118 14,15 8 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Gasques Garganvilar 82065 82400 410 13,43 31 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Génébrières Garièrs 82066 82230 616 18,45 33 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Gensac Gascas 82067 82120 110 11,59 9 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Gimat Ginebrièras 82068 82500 235 10,10 23 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Ginals Gençac 82069 82330 205 24,15 8 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Glatens Gimat 82070 82500 73 2,31 32 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Goas Ginalhs 82071 82500 37 2,69 14 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Golfech Glatens 82072 82400 1009 9,72 104 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Goudourville Gohans 82073 82400 945 11,27 84 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Gramont Golfuèg 82074 82120 137 13,58 10 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Grisolles Godorvila 82075 82170 4152 17,60 236 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
L’Honor-de-Cos Gramont 82076 82130 1578 32,07 49 Quercy-Aveyron
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
La Salvetat-Belmontet Grisòlas 82176 82230 841 18,63 45 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
La Ville-Dieu-du-Temple L'Onor de Còs 82096 82290 3173 26,16 121 Castelsarrasin
Montech
Montauban Terres des Confluences
Labarthe La Barta 82077 82220 399 23,24 17 Pays de Serres Sud-Quercy
Molières
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Labastide-de-Penne La Bastida de Pena 82078 82240 129 13,68 9 Quercy-Rouergue
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Labastide-du-Temple La Bastida Sent Pèire 82080 82100 1138 10,92 104 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Labastide-Saint-Pierre La Bastida del Temple 82079 82370 3762 20,64 182 Tarn-Tescou-Quercy vert
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Labourgade La Borgada 82081 82100 188 5,49 34 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Lacapelle-Livron La Capèla de Libron 82082 82160 200 13,79 15 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Lachapelle La Capèra 82083 82120 118 10,87 11 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Lacour La Cort 82084 82190 170 14,33 12 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Lacourt-Saint-Pierre La Cort de Sent Pèire 82085 82290 1225 14,77 83 Montech
Montech
Montauban Grand Montauban
Lafitte La Fita 82086 82100 224 4,74 47 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Lafrançaise La Francesa 82087 82130 2842 50,82 56 Pays de Serres Sud-Quercy
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Laguépie La Guépia 82088 82250 606 14,86 41 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Lamagistère La Magistèra 82089 82360 1162 9,10 128 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Lamothe-Capdeville La Mòta e Capdevila 82090 82130 1063 11,92 89 Quercy-Aveyron
Montauban-1
Montauban Grand Montauban
Lamothe-Cumont La Mòta de Cucmont 82091 82500 127 5,35 24 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Lapenche La Pencha 82092 82240 281 8,11 35 Quercy-Rouergue
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Larrazet L'Arraset 82093 82500 693 14,91 46 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Lauzerte Lausèrta 82094 82110 1447 44,56 32 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Lavaurette La Vaureta 82095 82240 217 13,63 16 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Lavit La Vila Dieu del Temple 82097 82120 1607 26,28 61 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Le Causé La Vit 82036 82500 135 9,32 14 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Le Pin Leujac 82139 82340 123 4,71 26 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Léojac Lisac 82098 82230 1277 12,80 100 Tarn-Tescou-Quercy vert
Montauban-3
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Les Barthes Lòse 82012 82100 566 8,20 69 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Lizac Malausa 82099 82200 520 9,42 55 Moissac
Moissac-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Loze Mansonvila 82100 82160 138 11,05 12 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Malause Marinhac 82101 82200 1178 11,90 99 Garonne-Lomagne-Brulhois
Moissac-1
Castelsarrasin Deux Rives
Mansonville Marçac 82102 82120 290 15,45 19 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Deux Rives
Marignac Le Mas Granièr 82103 82500 109 5,07 21 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Marsac Maubèc 82104 82120 181 14,89 12 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Mas-Grenier Maumusson 82105 82600 1332 24,66 54 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Maubec Meusac 82106 82500 136 12,73 11 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Maumusson Mèrles 82107 82120 47 5,04 9 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Meauzac Mirabèl 82108 82290 1343 11,77 114 Castelsarrasin
Castelsarrasin-2
Castelsarrasin Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Merles Miramont de Carcin 82109 82210 201 7,02 29 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Mirabel Moissac 82110 82440 1037 32,07 32 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Miramont-de-Quercy Molièras 82111 82190 317 14,90 21 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Moissac Montbequin 82112 82200 13.195 85,95 154 Moissac
Moissac-1
Moissac-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Molières Montclar de Carcin 82113 82220 1183 38,46 31 Quercy-Aveyron
Molières
Montauban Quercy Caussadais
Monbéqui Montagudet 82114 82170 638 6,78 94 Montech
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Monclar-de-Quercy Montagut de Carcin 82115 82230 2006 37,75 53 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Montagudet Montaïn 82116 82110 196 12,18 16 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Montaigu-de-Quercy Montalzac 82117 82150 1306 76,44 17 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Montaïn Montastruc 82118 82100 103 4,04 25 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Montalzat Montalban 82119 82270 656 27,50 24 Quercy-Aveyron
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Montastruc Montvarlan 82120 82130 298 4,67 64 Quercy-Aveyron
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Montauban Montbartièr 82121 82000 60.952 135,17 451 Montauban-1
Montauban-2
Montauban-3
Montauban-1
Montauban-2
Montauban-3
Montauban-4
Montauban-5
Montauban-6
Montauban Grand Montauban
Montbarla Montbeton 82122 82110 180 7,38 24 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Montbartier Montuèg 82123 82700 1388 15,01 92 Montech
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Montbeton Montelhs 82124 82290 4243 15,98 266 Montech
Montech
Montauban Grand Montauban
Montech Senta Tecla de Montesquiu 82125 82700 6406 50,14 128 Montech
Montech
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Monteils Montfermièr 82126 82300 1360 12,08 113 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Montesquieu Montgalhard 82127 82200 751 28,65 26 Moissac
Moissac-2
Castelsarrasin Terres des Confluences
Montfermier Montjòi 82128 82270 105 6,55 16 Quercy-Aveyron
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Montgaillard Montpesat de Carcin 82129 82120 142 9,50 15 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Montjoi Montricós 82130 82400 165 14,67 11 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Montpezat-de-Quercy Molhac 82131 82270 1579 44,02 36 Quercy-Aveyron
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Montricoux Negrapelissa 82132 82800 1196 26,44 45 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Mouillac Noïc 82133 82160 96 9,08 11 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Nègrepelisse Orgulh 82134 82800 5642 49,22 115 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Nohic Parisòt 82135 82370 1348 12,61 107 Tarn-Tescou-Quercy vert
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Orgueil Pèrvila 82136 82370 1691 14,03 121 Tarn-Tescou-Quercy vert
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Parisot Lo Pin 82137 82160 585 27,86 21 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Perville Picacòs 82138 82400 152 9,27 16 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Piquecos Pomavic 82140 82130 444 7,79 57 Quercy-Aveyron
Lafrançaise
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Pommevic Pompinhan 82141 82400 546 5,75 95 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Pompignan Popàs 82142 82170 1491 12,17 123 Verdun-sur-Garonne
Grisolles
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Poupas Puègcornet 82143 82120 84 10,26 8 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Puycornet Puèggalhard de Carcin 82144 82220 733 27,46 27 Pays de Serres Sud-Quercy
Molières
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Puygaillard-de-Lomagne Puèigalhard de Lomanha 82146 82120 64 7,08 9 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Puygaillard-de-Quercy La Garda 82145 82800 385 17,40 22 Tarn-Tescou-Quercy vert
Monclar-de-Quercy
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Puylagarde Puèg la Ròca 82147 82160 332 23,14 14 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Puylaroque Realvila 82148 82240 701 35,87 20 Quercy-Rouergue
Montpezat-de-Quercy
Montauban Quercy Caussadais
Réalville Reinièrs 82149 82440 1894 25,09 75 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Reyniès Recacòrn 82150 82370 861 9,94 87 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Montauban
Roquecor Sent Anhan 82151 82150 404 20,55 20 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Aignan Sent Amanç del Puèg 82152 82100 401 4,85 83 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Saint-Amans-de-Pellagal Sent Amanç de Pelagal 82154 82110 214 14,51 15 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Amans-du-Pech Sent Antonin 82153 82150 222 6,76 33 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Antonin-Noble-Val Sent Arromèc 82155 82140 1848 106,12 17 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Saint-Arroumex Sent Bauselh 82156 82210 149 9,63 15 Beaumont-de-Lomagne
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Saint-Beauzeil Sent Cirici 82157 82150 98 9,84 10 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Cirice Sent Circ 82158 82340 151 8,92 17 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Cirq Sent Clar 82159 82300 553 15,96 35 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Saint-Clair Sent Estèfe de Tulmon 82160 82400 269 8,35 32 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Sainte-Juliette Sent Jòrdi 82164 82110 128 7,30 18 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Étienne-de-Tulmont Sent Joan deu Boset 82161 82410 3863 21,14 183 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Saint-Georges Senta Geleda 82162 82240 263 9,09 29 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Saint-Jean-du-Bouzet Sent Lop 82163 82120 51 7,74 7 Garonne-Lomagne-Brulhois
Lavit
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Saint-Loup Sent Miquèu 82165 82340 525 14,21 37 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Michel Sent Naufari 82166 82340 269 13,41 20 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Nauphary Sent Nazari de Valentana 82167 82370 1857 24,43 76 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Montauban
Saint-Nazaire-de-Valentane Sent Micolau de la Grava 82168 82190 337 17,44 19 Valence
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Saint-Nicolas-de-la-Grave Sent Pau dels Pins 82169 82210 2283 29,34 78 Garonne-Lomagne-Brulhois
Saint-Nicolas-de-la-Grave
Castelsarrasin Terres des Confluences
Saint-Paul-d’Espis Sant Porquièr 82170 82400 572 26,07 22 Valence
Moissac-1
Castelsarrasin Deux Rives
Saint-Porquier Sent Progèt 82171 82700 1407 15,70 90 Beaumont-de-Lomagne
Montech
Montauban Terres des Confluences
Saint-Projet Sent Sardòs 82172 82160 280 26,14 11 Quercy-Rouergue
Caylus
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Saint-Sardos Sent Vincent d'Antejac 82173 82600 1150 26,56 43 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Saint-Vincent-d’Autéjac Sent Vincenç de l'Espinassa 82174 82300 288 16,27 18 Quercy-Aveyron
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Saint-Vincent-Lespinasse La Salvetat e Bèlmontet 82175 82400 268 9,44 28 Valence
Moissac-1
Castelsarrasin Deux Rives
Sauveterre Salvatèrra 82177 82110 165 17,40 9 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Savenès Savenès 82178 82600 807 22,57 36 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Septfonds Sètfonts 82179 82240 2225 27,05 82 Quercy-Rouergue
Caussade
Montauban Quercy Caussadais
Sérignac Serinhac 82180 82500 533 32,43 16 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Sistels Cistèls 82181 82340 209 13,57 15 Garonne-Lomagne-Brulhois
Auvillar
Castelsarrasin Deux Rives
Touffailles Tofalhas 82182 82190 342 24,34 14 Pays de Serres Sud-Quercy
Bourg-de-Visa
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Tréjouls Truèjols 82183 82110 240 13,86 17 Pays de Serres Sud-Quercy
Lauzerte
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Vaïssac Baissac 82184 82800 884 37,21 24 Aveyron-Lère
Nègrepelisse
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Valeilles Valelhas 82185 82150 248 13,75 18 Pays de Serres Sud-Quercy
Montaigu-de-Quercy
Castelsarrasin Pays de Serres en Quercy
Valence Valença d'Agen 82186 82400 5213 13,44 388 Valence
Valence
Castelsarrasin Deux Rives
Varen Varenh 82187 82330 654 23,13 28 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Varennes Varenas 82188 82370 611 14,76 41 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Vazerac Vasarac 82189 82220 733 32,68 22 Pays de Serres Sud-Quercy
Molières
Montauban Coteaux et Plaines du Pays Lafrançaisain
Verdun-sur-Garonne Verdun de Garona 82190 82600 4782 36,26 132 Verdun-sur-Garonne
Verdun-sur-Garonne
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Verfeil Verfuèlh 82191 82330 416 18,46 23 Quercy-Rouergue
Saint-Antonin-Noble-Val
Montauban Quercy Rouergue et des Gorges de l’Aveyron
Verlhac-Tescou Verlhac 82192 82230 521 22,69 23 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Quercy Vert-Aveyron
Vigueron Vigaron 82193 82500 136 6,33 21 Beaumont-de-Lomagne
Beaumont-de-Lomagne
Castelsarrasin Lomagne Tarn-et-Garonnaise
Villebrumier Vilabrumièr 82194 82370 1378 11,38 121 Tarn-Tescou-Quercy vert
Villebrumier
Montauban Grand Sud Tarn et Garonne
Villemade Vilamada 82195 82130 761 9,21 83 Quercy-Aveyron
Montauban-1
Montauban Grand Montauban