Lischt vun dr Gmeina im Département Eure-et-Loir

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Eure-et-Loir zellt àlla 365 Gmeina ìm Département Eure-et-Loir uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abondant 28001 28410 2390 34,80 69 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Allainville 28003 28500 139 5,28 26 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Allonnes 28004 28150 316 10,25 31 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Alluyes 28005 28800 747 19,58 38 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Amilly 28006 28300 1825 20,01 91 Lucé
Lucé
Chartres Chartres Métropole
Anet 28007 28260 2697 7,85 344 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Arcisses 28236 28400 2181 45,43 48 Nogent-le-Rotrou Nogent-le-Rotrou Perche
Ardelles 28008 28170 206 10,40 20 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Ardelu 28009 28700 72 4,07 18 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Argenvilliers 28010 28480 325 18,35 18 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Aunay-sous-Auneau 28013 28700 1549 19,41 80 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Aunay-sous-Crécy 28014 28500 668 8,45 79 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Auneau-Bleury-Saint-Symphorien 28015 28700 6090 34,29 178 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Authon-du-Perche 28018 28330 1501 34,82 43 Brou Nogent-le-Rotrou Perche
Baigneaux 28019 28140 208 11,78 18 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Bailleau-Armenonville 28023 28320 1376 17,46 79 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Bailleau-l’Évêque 28022 28300 1139 19,68 58 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Bailleau-le-Pin 28021 28120 1581 16,54 96 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Barjouville 28024 28630 1722 4,10 420 Lucé
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Barmainville 28025 28310 107 6,38 17 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Baudreville 28026 28310 246 13,03 19 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Bazoches-en-Dunois 28028 28140 260 18,68 14 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Bazoches-les-Hautes 28029 28140 318 16,98 19 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Beauche 28030 28270 275 16,60 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Beaumont-les-Autels 28031 28480 390 20,98 19 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Beauvilliers 28032 28150 339 23,05 15 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Belhomert-Guéhouville 28033 28240 799 10,95 73 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Berchères-les-Pierres 28035 28630 979 19,83 49 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Berchères-Saint-Germain 28034 28300 888 27,67 32 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Berchères-sur-Vesgre 28036 28260 847 11,99 71 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Bérou-la-Mulotière 28037 28270 334 13,20 25 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Béthonvilliers 28038 28330 112 12,33 9 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Béville-le-Comte 28039 28700 1671 20,12 83 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Billancelles 28040 28190 324 11,95 27 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Blandainville 28041 28120 276 13,68 20 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Boissy-en-Drouais 28045 28500 224 6,03 37 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Boissy-lès-Perche 28046 28340 485 33,66 14 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Boisville-la-Saint-Père 28047 28150 724 24,92 29 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Boncé 28049 28150 244 8,76 28 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Boncourt 28050 28260 267 3,71 72 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Bonneval 28051 28800 4846 28,82 168 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Bouglainval 28052 28130 752 14,20 53 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Boutigny-Prouais 28056 28410 1699 32,50 52 Anet
Nogent-le-Roi
Dreux Pays Houdanais
Bouville 28057 28800 592 15,65 38 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Bréchamps 28058 28210 358 5,43 66 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Brezolles 28059 28270 1823 14,23 128 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Briconville 28060 28300 263 6,26 42 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Brou 28061 28160 3311 19,83 167 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Broué 28062 28410 899 12,03 75 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
28064 28410 2007 22,60 89 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Bullainville 28065 28800 108 6,66 16 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Cernay 28067 28120 90 7,89 11 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Challet 28068 28300 433 10,17 43 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Champhol 28070 28300 3715 5,37 692 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Champrond-en-Gâtine 28071 28240 688 33,68 20 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Champrond-en-Perchet 28072 28400 413 9,02 46 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Champseru 28073 28700 343 14,99 23 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Chapelle-Guillaume 28078 28330 184 19,86 9 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Grand Châteaudun
Chapelle-Royale 28079 28290 300 9,89 30 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Charbonnières 28080 28330 254 20,91 12 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Charonville 28081 28120 306 9,66 32 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Charpont 28082 28500 634 7,12 89 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Chartainvilliers 28084 28130 711 9,07 78 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Chartres 28085 28000 38.534 16,85 2287 Chartres-1
Chartres-2
Chartres-3
Chartres-Sud-Ouest
Chartres-Nord-Est
Chartres-Sud-Est
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Chassant 28086 28480 327 4,46 73 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Châtaincourt 28087 28270 239 14,82 16 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Châteaudun 28088 28200 13.096 28,48 460 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Châteauneuf-en-Thymerais 28089 28170 2596 4,07 638 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Châtenay 28092 28700 232 10,27 23 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Chaudon 28094 28210 1670 11,34 147 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Chauffours 28095 28120 275 7,50 37 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Cherisy 28098 28500 1841 12,38 149 Anet
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Chuisnes 28099 28190 1106 22,98 48 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Cintray 28100 28300 447 4,00 112 Lucé
Lucé
Chartres Chartres Métropole
Clévilliers 28102 28300 722 15,78 46 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Cloyes-les-Trois-Rivières 28103 28220 5618 119,19 47 Brou
Cloyes-sur-le-Loir
Châteaudun Grand Châteaudun
Coltainville 28104 28300 898 18,02 50 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Combres 28105 28480 555 14,90 37 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Commune nouvelle d’Arrou 28012 28290 3653 145,30 25 Brou
Cloyes-sur-le-Loir
Châteaudun Grand Châteaudun
Conie-Molitard 28106 28200 406 15,17 27 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Corancez 28107 28630 363 6,80 53 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Cormainville 28108 28140 232 17,83 13 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Coudray-au-Perche 28111 28330 358 14,64 24 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Coulombs 28113 28210 1343 12,48 108 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Courbehaye 28114 28140 136 19,70 7 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Courville-sur-Eure 28116 28190 2831 11,13 254 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Crécy-Couvé 28117 28500 267 6,65 40 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Croisilles 28118 28210 427 5,72 75 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Crucey-Villages 28120 28270 455 43,97 10 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Dambron 28121 28140 108 11,99 9 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Dammarie 28122 28360 1504 32,37 46 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Dampierre-sous-Brou 28123 28160 451 14,56 31 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Dampierre-sur-Avre 28124 28350 738 18,27 40 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Dancy 28126 28800 200 9,90 20 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Dangeau 28127 28160 1259 54,88 23 Brou
Châteaudun
Brou
Châteaudun Bonnevalais
Dangers 28128 28190 432 7,39 58 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Chartres Métropole
Denonville 28129 28700 758 12,82 59 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Digny 28130 28250 996 39,99 25 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Donnemain-Saint-Mamès 28132 28200 659 12,78 52 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Dreux 28134 28100 30.646 24,27 1263 Dreux-1
Dreux-2
Dreux-Est
Dreux-Ouest
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Droue-sur-Drouette 28135 28230 1222 5,28 231 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Écluzelles 28136 28500 166 3,22 52 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Écrosnes 28137 28320 838 23,27 36 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Eole-en-Beauce 28406 28140
28150
1247 102,86 12 Voves Chartres Cœur de Beauce
Épeautrolles 28139 28120 191 9,31 21 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Épernon 28140 28230 5634 6,43 876 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Ermenonville-la-Grande 28141 28120 317 12,07 26 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Ermenonville-la-Petite 28142 28120 184 5,12 36 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Escorpain 28143 28270 245 9,42 26 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Faverolles 28146 28210 855 9,94 86 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Favières 28147 28170 600 12,69 47 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Fessanvilliers-Mattanvilliers 28151 28270 176 11,63 15 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Flacey 28153 28800 208 13,99 15 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Fontaine-la-Guyon 28154 28190 1696 14,59 116 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Fontaine-les-Ribouts 28155 28170 205 7,12 29 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Fontaine-Simon 28156 28240 900 16,88 53 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Fontenay-sur-Conie 28157 28140 121 13,25 9 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Fontenay-sur-Eure 28158 28630 1070 13,80 78 Lucé
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Francourville 28160 28700 834 18,46 45 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Frazé 28161 28160 502 27,55 18 Brou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Fresnay-l’Évêque 28164 28310 735 29,04 25 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Fresnay-le-Comte 28162 28360 305 8,25 37 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Fresnay-le-Gilmert 28163 28300 213 6,03 35 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Friaize 28166 28240 253 10,53 24 Illiers-Combray
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Entre Beauce et Perche
Fruncé 28167 28190 386 16,97 23 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Gallardon 28168 28320 3693 11,27 328 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Garancières-en-Beauce 28169 28700 223 11,26 20 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Garancières-en-Drouais 28170 28500 281 6,46 43 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Garnay 28171 28500 921 14,13 65 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Gas 28172 28320 797 11,97 67 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Gasville-Oisème 28173 28300 1494 9,09 164 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Gellainville 28177 28630 666 12,01 55 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Germainville 28178 28500 313 8,67 36 Anet
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Gilles 28180 28260 501 7,26 69 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Gohory 28182 28160 315 9,47 33 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Gommerville 28183 28310 690 32,45 21 Auneau
Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Gouillons 28184 28310 342 12,04 28 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Goussainville 28185 28410 1302 13,04 100 Anet
Anet
Dreux Pays Houdanais
Guainville 28187 28260 656 14,12 46 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Guilleville 28189 28310 178 13,41 13 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Guillonville 28190 28140 458 27,15 17 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Hanches 28191 28130 2682 16,04 167 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Happonvilliers 28192 28480 316 18,96 17 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Havelu 28193 28410 135 3,70 36 Anet
Anet
Dreux Pays Houdanais
Houville-la-Branche 28194 28700 411 13,88 30 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Houx 28195 28130 748 6,24 120 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Illiers-Combray 28196 28120 3266 33,60 97 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Intréville 28197 28310 148 8,91 17 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Jallans 28198 28200 801 8,99 89 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Janville-en-Beauce 28199 28310 2571 42,32 61 Voves Chartres Cœur de Beauce
Jaudrais 28200 28250 422 15,30 28 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Jouy 28201 28300 1961 12,89 152 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
La Bazoche-Gouet 28027 28330 1224 37,44 33 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Grand Châteaudun
La Bourdinière-Saint-Loup 28048 28360 742 20,16 37 Chartres-2
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
La Chapelle-d’Aunainville 28074 28700 256 7,50 34 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
La Chapelle-du-Noyer 28075 28200 1016 13,31 76 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
La Chapelle-Forainvilliers 28076 28500 194 5,38 36 Anet
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
La Chapelle-Fortin 28077 28340 176 14,41 12 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
La Chaussée-d’Ivry 28096 28260 1226 8,39 146 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
La Croix-du-Perche 28119 28480 153 12,50 12 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
La Ferté-Vidame 28149 28340 621 39,81 16 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
La Framboisière 28159 28250 341 5,23 65 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
La Gaudaine 28175 28400 169 9,19 18 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
La Loupe 28214 28240 3329 7,27 458 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
La Mancelière 28231 28270 178 5,90 30 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
La Puisaye 28310 28250 264 20,50 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
La Saucelle 28368 28250 197 14,26 14 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Lamblore 28202 28340 325 10,80 30 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Landelles 28203 28190 638 10,35 62 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Laons 28206 28270 679 15,78 43 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Boullay-les-Deux-Églises 28053 28170 250 13,82 18 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Boullay-Mivoye 28054 28210 504 10,92 46 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Boullay-Thierry 28055 28210 560 12,87 44 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Coudray 28110 28630 4078 5,52 739 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Le Favril 28148 28190 368 23,80 15 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Le Gault-Saint-Denis 28176 28800 679 23,35 29 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Le Gué-de-Longroi 28188 28700 947 6,90 137 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Le Mesnil-Simon 28247 28260 568 9,17 62 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Mesnil-Thomas 28248 28250 329 16,34 20 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Le Thieulin 28385 28240 452 11,71 39 Illiers-Combray
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Entre Beauce et Perche
Les Autels-Villevillon 28016 28330 131 10,08 13 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Les Châtelets 28090 28270 104 9,92 10 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Les Châtelliers-Notre-Dame 28091 28120 145 10,87 13 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Les Corvées-les-Yys 28109 28240 318 13,51 24 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Les Étilleux 28144 28330 212 8,35 25 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Les Pinthières 28299 28210 171 4,01 43 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Les Ressuintes 28314 28340 116 7,46 16 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Les Villages Vovéens 28422 28150 3914 62,85 62 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Léthuin 28207 28700 230 7,18 32 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Levainville 28208 28700 382 5,55 69 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Lèves 28209 28300 5686 7,51 757 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Levesville-la-Chenard 28210 28310 220 13,89 16 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Logron 28211 28200 578 22,64 26 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Loigny-la-Bataille 28212 28140 196 18,05 11 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Lormaye 28213 28210 665 1,43 465 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Louville-la-Chenard 28215 28150 253 19,51 13 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Louvilliers-en-Drouais 28216 28500 203 4,14 49 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Louvilliers-lès-Perche 28217 28250 180 14,50 12 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Lucé 28218 28110 15.403 6,06 2542 Lucé
Lucé
Chartres Chartres Métropole
Luigny 28219 28480 389 15,88 24 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Luisant 28220 28600 6689 4,43 1510 Lucé
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Lumeau 28221 28140 140 15,28 9 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Luplanté 28222 28360 385 16,65 23 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Luray 28223 28500 1542 4,46 346 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Magny 28225 28120 649 13,03 50 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Maillebois 28226 28170 906 41,00 22 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Maintenon 28227 28130 4457 11,44 390 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Mainvilliers 28229 28300 11.127 11,92 933 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Maisons 28230 28700 383 9,50 40 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Manou 28232 28240 592 13,38 44 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Marboué 28233 28200 1152 26,56 43 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Marchéville 28234 28120 461 12,38 37 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Marchezais 28235 28410 369 2,19 168 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Marolles-les-Buis 28237 28400 207 13,08 16 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Marville-Moutiers-Brûlé 28239 28500 983 20,24 49 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Meaucé 28240 28240 513 11,33 45 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Méréglise 28242 28120 98 4,00 25 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Mérouville 28243 28310 214 9,62 22 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Meslay-le-Grenet 28245 28120 360 8,94 40 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Meslay-le-Vidame 28246 28360 530 14,67 36 Voves
Bonneval
Châteaudun Chartres Métropole
Mévoisins 28249 28130 614 4,28 143 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Mézières-en-Drouais 28251 28500 1061 8,40 126 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Miermaigne 28252 28480 189 10,89 17 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Mignières 28253 28630 1067 13,04 82 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Mittainvilliers-Vérigny 28254 28170 795 24,76 32 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Chartres Métropole
Moinville-la-Jeulin 28255 28700 170 6,05 28 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Moléans 28256 28200 449 11,09 40 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Mondonville-Saint-Jean 28257 28700 87 5,44 16 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Montboissier 28259 28800 330 13,94 24 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Montharville 28260 28800 99 6,34 16 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Montigny-le-Chartif 28261 28120 599 25,96 23 Brou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Entre Beauce et Perche
Montigny-sur-Avre 28263 28270 252 7,26 35 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Normandie Sud Eure
Montireau 28264 28240 139 10,10 14 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Montlandon 28265 28240 252 2,87 88 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Montreuil 28267 28500 508 6,21 82 Anet
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Morainville 28268 28700 17 3,82 4 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Morancez 28269 28630 1899 7,13 266 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Moriers 28270 28800 223 9,03 25 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Morvilliers 28271 28340 140 9,92 14 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Mottereau 28272 28160 159 8,79 18 Brou
Brou
Châteaudun Entre Beauce et Perche
Moulhard 28273 28160 139 11,17 12 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Grand Châteaudun
Moutiers 28274 28150 242 21,20 11 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Néron 28275 28210 659 19,04 35 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Neuvy-en-Beauce 28276 28310 208 15,68 13 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Neuvy-en-Dunois 28277 28800 306 25,87 12 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Nogent-le-Phaye 28278 28630 1480 15,01 99 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Nogent-le-Roi 28279 28210 3981 13,01 306 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Nogent-le-Rotrou 28280 28400 9491 23,49 404 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Nogent-sur-Eure 28281 28120 518 9,22 56 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Nonvilliers-Grandhoux 28282 28120 431 21,61 20 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Nottonville 28283 28140 289 24,74 12 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Oinville-Saint-Liphard 28284 28310 277 21,77 13 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Oinville-sous-Auneau 28285 28700 349 10,38 34 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Ollé 28286 28120 622 13,12 47 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Orgères-en-Beauce 28287 28140 1012 15,24 66 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Ormoy 28289 28210 220 9,04 24 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Orrouer 28290 28190 287 13,25 22 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Ouarville 28291 28150 526 20,13 26 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Ouerre 28292 28500 734 12,73 58 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Oulins 28293 28260 1197 10,08 119 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Oysonville 28294 28700 524 9,63 54 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Péronville 28296 28140 269 24,90 11 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Pierres 28298 28130 2756 10,41 265 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Poinville 28300 28310 154 8,08 19 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Poisvilliers 28301 28300 444 10,57 42 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Pontgouin 28302 28190 1099 25,16 44 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Poupry 28303 28140 101 14,48 7 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Prasville 28304 28150 433 16,26 27 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Pré-Saint-Évroult 28305 28800 299 21,51 14 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Pré-Saint-Martin 28306 28800 204 7,25 28 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Prudemanche 28308 28270 259 15,43 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Prunay-le-Gillon 28309 28360 1071 25,36 42 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Puiseux 28312 28170 130 5,22 25 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Réclainville 28313 28150 194 9,80 20 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Revercourt 28315 28270 22 5,53 4 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Rohaire 28316 28340 126 10,01 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Roinville 28317 28700 564 6,83 83 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Rouvray-Saint-Denis 28319 28310 373 19,35 19 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Rouvres 28321 28260 838 16,24 52 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Rueil-la-Gadelière 28322 28270 498 18,44 27 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Ange-et-Torçay 28323 28170 285 16,61 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Arnoult-des-Bois 28324 28190 886 20,67 43 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Aubin-des-Bois 28325 28300 1055 18,09 58 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Saint-Avit-les-Guespières 28326 28120 360 12,64 28 Illiers-Combray
Brou
Châteaudun Entre Beauce et Perche
Saint-Bomer 28327 28330 189 13,32 14 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Saint-Christophe 28329 28200 159 6,13 26 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Saint-Denis-des-Puits 28333 28240 140 13,53 10 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Denis-Lanneray 28334 28200 2195 40,43 54 Châteaudun Châteaudun Grand Châteaudun
Sainte-Gemme-Moronval 28332 28500 1090 5,46 200 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Éliph 28335 28240 853 23,46 36 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Saint-Éman 28336 28120 107 4,60 23 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Georges-sur-Eure 28337 28190 2817 15,43 183 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Chartres Métropole
Saint-Germain-le-Gaillard 28339 28190 355 8,13 44 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saintigny 28331 28480 973 45,22 22 Nogent-le-Rotrou Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Saint-Jean-de-Rebervilliers 28341 28170 249 11,03 23 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Jean-Pierre-Fixte 28342 28400 263 6,91 38 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Saint-Laurent-la-Gâtine 28343 28210 444 6,95 64 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Léger-des-Aubées 28344 28700 264 13,18 20 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Saint-Lubin-de-Cravant 28346 28270 57 6,93 8 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Lubin-de-la-Haye 28347 28410 933 14,32 65 Anet
Anet
Dreux Pays Houdanais
Saint-Lubin-des-Joncherets 28348 28350 4019 14,46 278 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Lucien 28349 28210 257 8,71 30 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Luperce 28350 28190 934 14,35 65 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Maixme-Hauterive 28351 28170 408 31,95 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Martin-de-Nigelles 28352 28130 1569 12,31 127 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Maurice-Saint-Germain 28354 28240 419 12,19 34 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Saint-Maur-sur-le-Loir 28353 28800 403 16,54 24 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Saint-Ouen-Marchefroy 28355 28260 296 9,21 32 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Piat 28357 28130 1059 11,29 94 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Prest 28358 28300 2072 16,71 124 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Saint-Rémy-sur-Avre 28359 28380 4041 13,05 310 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Sauveur-Marville 28360 28170 920 18,84 49 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Victor-de-Buthon 28362 28240 503 27,72 18 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Sainville 28363 28700 1024 21,87 47 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Sancheville 28364 28800 766 21,77 35 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Sandarville 28365 28120 409 9,51 43 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Santeuil 28366 28700 320 9,24 35 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Santilly 28367 28310 330 17,66 19 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Saulnières 28369 28500 758 10,65 71 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saumeray 28370 28800 505 19,46 26 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Saussay 28371 28260 1101 4,59 240 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Senantes 28372 28210 568 7,57 75 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Senonches 28373 28250 3032 62,48 49 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Serazereux 28374 28170 538 15,58 35 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Serville 28375 28410 369 5,62 66 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Sorel-Moussel 28377 28260 1761 12,80 138 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Souancé-au-Perche 28378 28400 524 18,94 28 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Soulaires 28379 28130 467 5,87 80 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Sours 28380 28630 1998 33,15 60 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Terminiers 28382 28140 889 31,72 28 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Theuville 28383 28360 706 36,05 20 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Thimert-Gâtelles 28386 28170 1245 42,67 29 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Thiron-Gardais 28387 28480 982 13,46 73 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Thivars 28388 28630 1044 9,22 113 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Thiville 28389 28200 341 27,80 12 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Tillay-le-Péneux 28390 28140 312 22,19 14 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Toury 28391 28310 2595 18,72 139 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Trancrainville 28392 28310 164 11,61 14 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Tremblay-les-Villages 28393 28170 2243 63,31 35 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Tréon 28394 28500 1422 10,93 130 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Trizay-Coutretot-Saint-Serge 28395 28400 433 11,15 39 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Trizay-lès-Bonneval 28396 28800 310 9,77 32 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Umpeau 28397 28700 407 11,49 35 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Unverre 28398 28160 1167 62,33 19 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Varize 28400 28140 194 13,85 14 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Vaupillon 28401 28240 454 12,47 36 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Ver-lès-Chartres 28403 28630 770 9,46 81 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Vernouillet 28404 28500 12.472 12,11 1030 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Vert-en-Drouais 28405 28500 1070 9,70 110 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Vichères 28407 28480 295 12,27 24 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Vierville 28408 28700 121 6,81 18 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Vieuvicq 28409 28120 455 15,62 29 Illiers-Combray
Brou
Châteaudun Entre Beauce et Perche
Villampuy 28410 28200 303 16,71 18 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Villars 28411 28150 172 8,34 21 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Villebon 28414 28190 65 2,16 30 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Villemaury 28330 28200 1375 76,15 18 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Villemeux-sur-Eure 28415 28210 1688 18,59 91 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Villiers-le-Morhier 28417 28130 1335 10,39 128 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Villiers-Saint-Orien 28418 28800 163 15,11 11 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Vitray-en-Beauce 28419 28360 344 10,92 32 Voves
Bonneval
Châteaudun Chartres Métropole
Voise 28421 28700 275 10,39 26 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Yermenonville 28423 28130 598 5,04 119 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Yèvres 28424 28160 1616 41,75 39 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Ymeray 28425 28320 575 6,85 84 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Ymonville 28426 28150 498 20,69 24 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: