Lischt vun dr Gmeina im Département Eure-et-Loir

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Eure-et-Loir zellt àlla 365 Gmeina ìm Département Eure-et-Loir uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abondant 28001 28410 2368 34,80 68 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Allainville 28003 28500 138 5,28 26 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Allonnes 28004 28150 315 10,25 31 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Alluyes 28005 28800 753 19,58 38 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Amilly 28006 28300 1833 20,01 92 Lucé
Lucé
Chartres Chartres Métropole
Anet 28007 28260 2714 7,85 346 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Arcisses 28236 28400 2190 45,43 48 Nogent-le-Rotrou Nogent-le-Rotrou Perche
Ardelles 28008 28170 201 10,40 19 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Ardelu 28009 28700 73 4,07 18 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Argenvilliers 28010 28480 328 18,35 18 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Aunay-sous-Auneau 28013 28700 1504 19,41 77 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Aunay-sous-Crécy 28014 28500 643 8,45 76 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Auneau-Bleury-Saint-Symphorien 28015 28700 6039 34,29 176 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Authon-du-Perche 28018 28330 1506 34,82 43 Brou Nogent-le-Rotrou Perche
Baigneaux 28019 28140 213 11,78 18 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Bailleau-Armenonville 28023 28320 1381 17,46 79 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Bailleau-l’Évêque 28022 28300 1151 19,68 58 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Bailleau-le-Pin 28021 28120 1558 16,54 94 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Barjouville 28024 28630 1710 4,10 417 Lucé
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Barmainville 28025 28310 112 6,38 18 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Baudreville 28026 28310 252 13,03 19 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Bazoches-en-Dunois 28028 28140 260 18,68 14 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Bazoches-les-Hautes 28029 28140 313 16,98 18 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Beauche 28030 28270 274 16,60 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Beaumont-les-Autels 28031 28480 393 20,98 19 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Beauvilliers 28032 28150 333 23,05 14 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Belhomert-Guéhouville 28033 28240 799 10,95 73 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Berchères-les-Pierres 28035 28630 988 19,83 50 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Berchères-Saint-Germain 28034 28300 856 27,67 31 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Berchères-sur-Vesgre 28036 28260 849 11,99 71 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Bérou-la-Mulotière 28037 28270 335 13,20 25 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Béthonvilliers 28038 28330 116 12,33 9 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Béville-le-Comte 28039 28700 1665 20,12 83 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Billancelles 28040 28190 324 11,95 27 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Blandainville 28041 28120 276 13,68 20 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Boissy-en-Drouais 28045 28500 218 6,03 36 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Boissy-lès-Perche 28046 28340 490 33,66 15 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Boisville-la-Saint-Père 28047 28150 718 24,92 29 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Boncé 28049 28150 245 8,76 28 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Boncourt 28050 28260 266 3,71 72 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Bonneval 28051 28800 4950 28,82 172 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Bouglainval 28052 28130 760 14,20 54 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Boutigny-Prouais 28056 28410 1722 32,50 53 Anet
Nogent-le-Roi
Dreux Pays Houdanais
Bouville 28057 28800 588 15,65 38 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Bréchamps 28058 28210 354 5,43 65 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Brezolles 28059 28270 1832 14,23 129 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Briconville 28060 28300 257 6,26 41 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Brou 28061 28160 3356 19,83 169 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Broué 28062 28410 891 12,03 74 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
28064 28410 1985 22,60 88 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Bullainville 28065 28800 109 6,66 16 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Cernay 28067 28120 90 7,89 11 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Challet 28068 28300 432 10,17 42 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Champhol 28070 28300 3682 5,37 686 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Champrond-en-Gâtine 28071 28240 675 33,68 20 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Champrond-en-Perchet 28072 28400 408 9,02 45 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Champseru 28073 28700 338 14,99 23 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Chapelle-Guillaume 28078 28330 185 19,86 9 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Grand Châteaudun
Chapelle-Royale 28079 28290 303 9,89 31 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Charbonnières 28080 28330 252 20,91 12 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Charonville 28081 28120 311 9,66 32 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Charpont 28082 28500 631 7,12 89 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Chartainvilliers 28084 28130 719 9,07 79 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Chartres 28085 28000 38.426 16,85 2280 Chartres-1
Chartres-2
Chartres-3
Chartres-Sud-Ouest
Chartres-Nord-Est
Chartres-Sud-Est
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Chassant 28086 28480 328 4,46 74 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Châtaincourt 28087 28270 238 14,82 16 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Châteaudun 28088 28200 13.078 28,48 459 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Châteauneuf-en-Thymerais 28089 28170 2596 4,07 638 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Châtenay 28092 28700 234 10,27 23 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Chaudon 28094 28210 1677 11,34 148 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Chauffours 28095 28120 276 7,50 37 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Cherisy 28098 28500 1854 12,38 150 Anet
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Chuisnes 28099 28190 1117 22,98 49 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Cintray 28100 28300 425 4,00 106 Lucé
Lucé
Chartres Chartres Métropole
Clévilliers 28102 28300 709 15,78 45 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Cloyes-les-Trois-Rivières 28103 28220 5651 119,19 47 Brou
Cloyes-sur-le-Loir
Châteaudun Grand Châteaudun
Coltainville 28104 28300 891 18,02 49 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Combres 28105 28480 558 14,90 37 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Commune nouvelle d’Arrou 28012 28290 3727 145,30 26 Brou
Cloyes-sur-le-Loir
Châteaudun Grand Châteaudun
Conie-Molitard 28106 28200 407 15,17 27 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Corancez 28107 28630 368 6,80 54 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Cormainville 28108 28140 232 17,83 13 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Coudray-au-Perche 28111 28330 349 14,64 24 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Coulombs 28113 28210 1350 12,48 108 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Courbehaye 28114 28140 136 19,70 7 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Courville-sur-Eure 28116 28190 2851 11,13 256 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Crécy-Couvé 28117 28500 270 6,65 41 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Croisilles 28118 28210 433 5,72 76 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Crucey-Villages 28120 28270 462 43,97 11 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Dambron 28121 28140 106 11,99 9 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Dammarie 28122 28360 1512 32,37 47 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Dampierre-sous-Brou 28123 28160 457 14,56 31 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Dampierre-sur-Avre 28124 28350 739 18,27 40 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Dancy 28126 28800 202 9,90 20 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Dangeau 28127 28160 1267 54,88 23 Brou
Châteaudun
Brou
Châteaudun Bonnevalais
Dangers 28128 28190 432 7,39 58 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Chartres Métropole
Denonville 28129 28700 758 12,82 59 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Digny 28130 28250 992 39,99 25 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Donnemain-Saint-Mamès 28132 28200 671 12,78 53 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Dreux 28134 28100 30.664 24,27 1263 Dreux-1
Dreux-2
Dreux-Est
Dreux-Ouest
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Droue-sur-Drouette 28135 28230 1231 5,28 233 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Écluzelles 28136 28500 166 3,22 52 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Écrosnes 28137 28320 847 23,27 36 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Eole-en-Beauce 28406 28140
28150
1240 102,86 12 Voves Chartres Cœur de Beauce
Épeautrolles 28139 28120 188 9,31 20 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Épernon 28140 28230 5592 6,43 870 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Ermenonville-la-Grande 28141 28120 316 12,07 26 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Ermenonville-la-Petite 28142 28120 187 5,12 37 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Escorpain 28143 28270 247 9,42 26 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Faverolles 28146 28210 857 9,94 86 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Favières 28147 28170 589 12,69 46 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Fessanvilliers-Mattanvilliers 28151 28270 176 11,63 15 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Flacey 28153 28800 209 13,99 15 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Fontaine-la-Guyon 28154 28190 1684 14,59 115 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Fontaine-les-Ribouts 28155 28170 205 7,12 29 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Fontaine-Simon 28156 28240 911 16,88 54 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Fontenay-sur-Conie 28157 28140 124 13,25 9 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Fontenay-sur-Eure 28158 28630 1048 13,80 76 Lucé
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Francourville 28160 28700 833 18,46 45 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Frazé 28161 28160 502 27,55 18 Brou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Fresnay-l’Évêque 28164 28310 737 29,04 25 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Fresnay-le-Comte 28162 28360 315 8,25 38 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Fresnay-le-Gilmert 28163 28300 207 6,03 34 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Friaize 28166 28240 249 10,53 24 Illiers-Combray
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Entre Beauce et Perche
Fruncé 28167 28190 395 16,97 23 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Gallardon 28168 28320 3690 11,27 327 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Garancières-en-Beauce 28169 28700 221 11,26 20 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Garancières-en-Drouais 28170 28500 277 6,46 43 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Garnay 28171 28500 898 14,13 64 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Gas 28172 28320 795 11,97 66 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Gasville-Oisème 28173 28300 1487 9,09 164 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Gellainville 28177 28630 662 12,01 55 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Germainville 28178 28500 301 8,67 35 Anet
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Gilles 28180 28260 512 7,26 71 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Gohory 28182 28160 319 9,47 34 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Gommerville 28183 28310 690 32,45 21 Auneau
Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Gouillons 28184 28310 341 12,04 28 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Goussainville 28185 28410 1297 13,04 99 Anet
Anet
Dreux Pays Houdanais
Guainville 28187 28260 655 14,12 46 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Guilleville 28189 28310 179 13,41 13 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Guillonville 28190 28140 449 27,15 17 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Hanches 28191 28130 2691 16,04 168 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Happonvilliers 28192 28480 313 18,96 17 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Havelu 28193 28410 138 3,70 37 Anet
Anet
Dreux Pays Houdanais
Houville-la-Branche 28194 28700 416 13,88 30 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Houx 28195 28130 752 6,24 121 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Illiers-Combray 28196 28120 3296 33,60 98 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Intréville 28197 28310 145 8,91 16 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Jallans 28198 28200 808 8,99 90 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Janville-en-Beauce 28199 28310 2571 42,32 61 Voves Chartres Cœur de Beauce
Jaudrais 28200 28250 419 15,30 27 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Jouy 28201 28300 1951 12,89 151 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
La Bazoche-Gouet 28027 28330 1220 37,44 33 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Grand Châteaudun
La Bourdinière-Saint-Loup 28048 28360 734 20,16 36 Chartres-2
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
La Chapelle-d’Aunainville 28074 28700 265 7,50 35 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
La Chapelle-du-Noyer 28075 28200 1027 13,31 77 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
La Chapelle-Forainvilliers 28076 28500 197 5,38 37 Anet
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
La Chapelle-Fortin 28077 28340 182 14,41 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
La Chaussée-d’Ivry 28096 28260 1189 8,39 142 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
La Croix-du-Perche 28119 28480 158 12,50 13 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
La Ferté-Vidame 28149 28340 660 39,81 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
La Framboisière 28159 28250 340 5,23 65 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
La Gaudaine 28175 28400 172 9,19 19 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
La Loupe 28214 28240 3334 7,27 459 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
La Mancelière 28231 28270 182 5,90 31 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
La Puisaye 28310 28250 270 20,50 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
La Saucelle 28368 28250 197 14,26 14 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Lamblore 28202 28340 323 10,80 30 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Landelles 28203 28190 639 10,35 62 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Laons 28206 28270 682 15,78 43 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Boullay-les-Deux-Églises 28053 28170 256 13,82 19 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Boullay-Mivoye 28054 28210 495 10,92 45 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Boullay-Thierry 28055 28210 556 12,87 43 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Coudray 28110 28630 4131 5,52 748 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Le Favril 28148 28190 369 23,80 16 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Le Gault-Saint-Denis 28176 28800 675 23,35 29 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Le Gué-de-Longroi 28188 28700 946 6,90 137 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Le Mesnil-Simon 28247 28260 568 9,17 62 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Mesnil-Thomas 28248 28250 332 16,34 20 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Le Thieulin 28385 28240 452 11,71 39 Illiers-Combray
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Entre Beauce et Perche
Les Autels-Villevillon 28016 28330 143 10,08 14 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Les Châtelets 28090 28270 102 9,92 10 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Les Châtelliers-Notre-Dame 28091 28120 141 10,87 13 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Les Corvées-les-Yys 28109 28240 317 13,51 23 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Les Étilleux 28144 28330 216 8,35 26 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Les Pinthières 28299 28210 175 4,01 44 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Les Ressuintes 28314 28340 118 7,46 16 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Les Villages Vovéens 28422 28150 3907 62,85 62 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Léthuin 28207 28700 229 7,18 32 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Levainville 28208 28700 386 5,55 70 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Lèves 28209 28300 5743 7,51 765 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Levesville-la-Chenard 28210 28310 219 13,89 16 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Logron 28211 28200 581 22,64 26 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Loigny-la-Bataille 28212 28140 206 18,05 11 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Lormaye 28213 28210 663 1,43 464 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Louville-la-Chenard 28215 28150 253 19,51 13 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Louvilliers-en-Drouais 28216 28500 200 4,14 48 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Louvilliers-lès-Perche 28217 28250 181 14,50 12 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Lucé 28218 28110 15.435 6,06 2547 Lucé
Lucé
Chartres Chartres Métropole
Luigny 28219 28480 366 15,88 23 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Luisant 28220 28600 6673 4,43 1506 Lucé
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Lumeau 28221 28140 145 15,28 9 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Luplanté 28222 28360 385 16,65 23 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Luray 28223 28500 1531 4,46 343 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Magny 28225 28120 649 13,03 50 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Maillebois 28226 28170 912 41,00 22 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Maintenon 28227 28130 4374 11,44 382 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Mainvilliers 28229 28300 11.087 11,92 930 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Maisons 28230 28700 379 9,50 40 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Manou 28232 28240 590 13,38 44 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Marboué 28233 28200 1151 26,56 43 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Marchéville 28234 28120 473 12,38 38 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Marchezais 28235 28410 357 2,19 163 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Marolles-les-Buis 28237 28400 209 13,08 16 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Marville-Moutiers-Brûlé 28239 28500 983 20,24 49 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Meaucé 28240 28240 528 11,33 47 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Méréglise 28242 28120 99 4,00 25 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Mérouville 28243 28310 216 9,62 22 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Meslay-le-Grenet 28245 28120 352 8,94 39 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Meslay-le-Vidame 28246 28360 526 14,67 36 Voves
Bonneval
Châteaudun Chartres Métropole
Mévoisins 28249 28130 618 4,28 144 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Mézières-en-Drouais 28251 28500 1067 8,40 127 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Miermaigne 28252 28480 192 10,89 18 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Mignières 28253 28630 1068 13,04 82 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Mittainvilliers-Vérigny 28254 28170 798 24,76 32 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Chartres Métropole
Moinville-la-Jeulin 28255 28700 170 6,05 28 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Moléans 28256 28200 455 11,09 41 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Mondonville-Saint-Jean 28257 28700 87 5,44 16 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Montboissier 28259 28800 326 13,94 23 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Montharville 28260 28800 99 6,34 16 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Montigny-le-Chartif 28261 28120 608 25,96 23 Brou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Entre Beauce et Perche
Montigny-sur-Avre 28263 28270 255 7,26 35 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Normandie Sud Eure
Montireau 28264 28240 139 10,10 14 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Montlandon 28265 28240 247 2,87 86 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Montreuil 28267 28500 508 6,21 82 Anet
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Morainville 28268 28700 18 3,82 5 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Morancez 28269 28630 1904 7,13 267 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Moriers 28270 28800 224 9,03 25 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Morvilliers 28271 28340 146 9,92 15 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Mottereau 28272 28160 162 8,79 18 Brou
Brou
Châteaudun Entre Beauce et Perche
Moulhard 28273 28160 140 11,17 13 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Grand Châteaudun
Moutiers 28274 28150 245 21,20 12 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Néron 28275 28210 657 19,04 35 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Neuvy-en-Beauce 28276 28310 210 15,68 13 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Neuvy-en-Dunois 28277 28800 308 25,87 12 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Nogent-le-Phaye 28278 28630 1474 15,01 98 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Nogent-le-Roi 28279 28210 4032 13,01 310 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Nogent-le-Rotrou 28280 28400 9610 23,49 409 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Nogent-sur-Eure 28281 28120 503 9,22 55 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Nonvilliers-Grandhoux 28282 28120 430 21,61 20 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Nottonville 28283 28140 295 24,74 12 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Oinville-Saint-Liphard 28284 28310 277 21,77 13 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Oinville-sous-Auneau 28285 28700 346 10,38 33 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Ollé 28286 28120 617 13,12 47 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Orgères-en-Beauce 28287 28140 1028 15,24 67 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Ormoy 28289 28210 227 9,04 25 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Orrouer 28290 28190 294 13,25 22 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Ouarville 28291 28150 530 20,13 26 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Ouerre 28292 28500 734 12,73 58 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Oulins 28293 28260 1201 10,08 119 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Oysonville 28294 28700 524 9,63 54 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Péronville 28296 28140 270 24,90 11 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Pierres 28298 28130 2769 10,41 266 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Poinville 28300 28310 148 8,08 18 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Poisvilliers 28301 28300 444 10,57 42 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Pontgouin 28302 28190 1097 25,16 44 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Poupry 28303 28140 106 14,48 7 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Prasville 28304 28150 432 16,26 27 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Pré-Saint-Évroult 28305 28800 296 21,51 14 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Pré-Saint-Martin 28306 28800 203 7,25 28 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Prudemanche 28308 28270 258 15,43 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Prunay-le-Gillon 28309 28360 1073 25,36 42 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Puiseux 28312 28170 133 5,22 25 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Réclainville 28313 28150 192 9,80 20 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Revercourt 28315 28270 23 5,53 4 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Rohaire 28316 28340 127 10,01 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Roinville 28317 28700 564 6,83 83 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Rouvray-Saint-Denis 28319 28310 404 19,35 21 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Rouvres 28321 28260 838 16,24 52 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Rueil-la-Gadelière 28322 28270 502 18,44 27 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Ange-et-Torçay 28323 28170 286 16,61 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Arnoult-des-Bois 28324 28190 887 20,67 43 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Aubin-des-Bois 28325 28300 1038 18,09 57 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Saint-Avit-les-Guespières 28326 28120 362 12,64 29 Illiers-Combray
Brou
Châteaudun Entre Beauce et Perche
Saint-Bomer 28327 28330 193 13,32 14 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Saint-Christophe 28329 28200 159 6,13 26 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Saint-Denis-des-Puits 28333 28240 139 13,53 10 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Denis-Lanneray 28334 28200 2219 40,43 55 Châteaudun Châteaudun Grand Châteaudun
Sainte-Gemme-Moronval 28332 28500 1092 5,46 200 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Éliph 28335 28240 866 23,46 37 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Saint-Éman 28336 28120 108 4,60 23 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Georges-sur-Eure 28337 28190 2809 15,43 182 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Chartres Métropole
Saint-Germain-le-Gaillard 28339 28190 350 8,13 43 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saintigny 28331 28480 996 45,22 22 Nogent-le-Rotrou Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Saint-Jean-de-Rebervilliers 28341 28170 248 11,03 22 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Jean-Pierre-Fixte 28342 28400 261 6,91 38 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Saint-Laurent-la-Gâtine 28343 28210 441 6,95 63 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Léger-des-Aubées 28344 28700 263 13,18 20 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Saint-Lubin-de-Cravant 28346 28270 57 6,93 8 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Lubin-de-la-Haye 28347 28410 945 14,32 66 Anet
Anet
Dreux Pays Houdanais
Saint-Lubin-des-Joncherets 28348 28350 3996 14,46 276 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Lucien 28349 28210 256 8,71 29 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Luperce 28350 28190 924 14,35 64 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Maixme-Hauterive 28351 28170 411 31,95 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Martin-de-Nigelles 28352 28130 1568 12,31 127 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Maurice-Saint-Germain 28354 28240 415 12,19 34 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Saint-Maur-sur-le-Loir 28353 28800 404 16,54 24 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Saint-Ouen-Marchefroy 28355 28260 296 9,21 32 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Piat 28357 28130 1055 11,29 93 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Prest 28358 28300 2052 16,71 123 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Saint-Rémy-sur-Avre 28359 28380 4032 13,05 309 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Sauveur-Marville 28360 28170 924 18,84 49 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Victor-de-Buthon 28362 28240 506 27,72 18 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Sainville 28363 28700 1026 21,87 47 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Sancheville 28364 28800 779 21,77 36 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Sandarville 28365 28120 409 9,51 43 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Santeuil 28366 28700 320 9,24 35 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Santilly 28367 28310 333 17,66 19 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Saulnières 28369 28500 717 10,65 67 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saumeray 28370 28800 499 19,46 26 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Saussay 28371 28260 1100 4,59 240 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Senantes 28372 28210 572 7,57 76 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Senonches 28373 28250 3060 62,48 49 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Serazereux 28374 28170 542 15,58 35 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Serville 28375 28410 369 5,62 66 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Sorel-Moussel 28377 28260 1783 12,80 139 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Souancé-au-Perche 28378 28400 527 18,94 28 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Soulaires 28379 28130 461 5,87 79 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Sours 28380 28630 1984 33,15 60 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Terminiers 28382 28140 891 31,72 28 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Theuville 28383 28360 707 36,05 20 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Thimert-Gâtelles 28386 28170 1245 42,67 29 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Thiron-Gardais 28387 28480 985 13,46 73 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Thivars 28388 28630 1052 9,22 114 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Thiville 28389 28200 342 27,80 12 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Tillay-le-Péneux 28390 28140 319 22,19 14 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Toury 28391 28310 2587 18,72 138 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Trancrainville 28392 28310 163 11,61 14 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Tremblay-les-Villages 28393 28170 2257 63,31 36 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Tréon 28394 28500 1412 10,93 129 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Trizay-Coutretot-Saint-Serge 28395 28400 439 11,15 39 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Trizay-lès-Bonneval 28396 28800 313 9,77 32 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Umpeau 28397 28700 402 11,49 35 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Unverre 28398 28160 1181 62,33 19 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Varize 28400 28140 195 13,85 14 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Vaupillon 28401 28240 455 12,47 36 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Ver-lès-Chartres 28403 28630 776 9,46 82 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Vernouillet 28404 28500 12.522 12,11 1034 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Vert-en-Drouais 28405 28500 1075 9,70 111 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Vichères 28407 28480 297 12,27 24 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Vierville 28408 28700 126 6,81 19 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Vieuvicq 28409 28120 465 15,62 30 Illiers-Combray
Brou
Châteaudun Entre Beauce et Perche
Villampuy 28410 28200 305 16,71 18 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Villars 28411 28150 173 8,34 21 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Villebon 28414 28190 70 2,16 32 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Villemaury 28330 28200 1383 76,15 18 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Villemeux-sur-Eure 28415 28210 1665 18,59 90 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Villiers-le-Morhier 28417 28130 1339 10,39 129 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Villiers-Saint-Orien 28418 28800 163 15,11 11 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Vitray-en-Beauce 28419 28360 350 10,92 32 Voves
Bonneval
Châteaudun Chartres Métropole
Voise 28421 28700 277 10,39 27 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Yermenonville 28423 28130 598 5,04 119 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Yèvres 28424 28160 1630 41,75 39 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Ymeray 28425 28320 594 6,85 87 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Ymonville 28426 28150 501 20,69 24 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: