Lischt vun dr Gmeina im Département Eure-et-Loir

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Eure-et-Loir zellt àlla 365 Gmeina ìm Département Eure-et-Loir uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abondant 28001 28410 2358 34,80 68 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Allainville 28003 28500 137 5,28 26 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Allonnes 28004 28150 312 10,25 30 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Alluyes 28005 28800 764 19,58 39 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Amilly 28006 28300 1850 20,01 92 Lucé
Lucé
Chartres Chartres Métropole
Anet 28007 28260 2712 7,85 345 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Arcisses 28236 28400 2209 45,43 49 Nogent-le-Rotrou Nogent-le-Rotrou Perche
Ardelles 28008 28170 199 10,40 19 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Ardelu 28009 28700 74 4,07 18 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Argenvilliers 28010 28480 335 18,35 18 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Aunay-sous-Auneau 28013 28700 1468 19,41 76 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Aunay-sous-Crécy 28014 28500 616 8,45 73 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Auneau-Bleury-Saint-Symphorien 28015 28700 5808 34,29 169 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Authon-du-Perche 28018 28330 1519 34,82 44 Brou Nogent-le-Rotrou Perche
Baigneaux 28019 28140 238 11,78 20 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Bailleau-Armenonville 28023 28320 1399 17,46 80 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Bailleau-l’Évêque 28022 28300 1174 19,68 60 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Bailleau-le-Pin 28021 28120 1567 16,54 95 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Barjouville 28024 28630 1723 4,10 420 Lucé
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Barmainville 28025 28310 122 6,38 19 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Baudreville 28026 28310 265 13,03 20 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Bazoches-en-Dunois 28028 28140 257 18,68 14 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Bazoches-les-Hautes 28029 28140 316 16,98 19 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Beauche 28030 28270 273 16,60 16 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Beaumont-les-Autels 28031 28480 402 20,98 19 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Beauvilliers 28032 28150 336 23,05 15 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Belhomert-Guéhouville 28033 28240 800 10,95 73 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Berchères-les-Pierres 28035 28630 1008 19,83 51 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Berchères-Saint-Germain 28034 28300 831 27,67 30 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Berchères-sur-Vesgre 28036 28260 841 11,99 70 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Bérou-la-Mulotière 28037 28270 338 13,20 26 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Béthonvilliers 28038 28330 120 12,33 10 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Béville-le-Comte 28039 28700 1633 20,12 81 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Billancelles 28040 28190 325 11,95 27 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Blandainville 28041 28120 270 13,68 20 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Boissy-en-Drouais 28045 28500 203 6,03 34 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Boissy-lès-Perche 28046 28340 501 33,66 15 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Boisville-la-Saint-Père 28047 28150 706 24,92 28 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Boncé 28049 28150 244 8,76 28 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Boncourt 28050 28260 265 3,71 71 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Bonneval 28051 28800 5154 28,82 179 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Bouglainval 28052 28130 775 14,20 55 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Boutigny-Prouais 28056 28410 1757 32,50 54 Anet
Nogent-le-Roi
Dreux Pays Houdanais
Bouville 28057 28800 583 15,65 37 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Bréchamps 28058 28210 335 5,43 62 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Brezolles 28059 28270 1819 14,23 128 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Briconville 28060 28300 239 6,26 38 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Brou 28061 28160 3382 19,83 171 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Broué 28062 28410 889 12,03 74 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
28064 28410 1948 22,60 86 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Bullainville 28065 28800 108 6,66 16 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Cernay 28067 28120 89 7,89 11 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Challet 28068 28300 433 10,17 43 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Champhol 28070 28300 3622 5,37 674 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Champrond-en-Gâtine 28071 28240 647 33,68 19 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Champrond-en-Perchet 28072 28400 402 9,02 45 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Champseru 28073 28700 326 14,99 22 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Chapelle-Guillaume 28078 28330 187 19,86 9 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Grand Châteaudun
Chapelle-Royale 28079 28290 308 9,89 31 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Charbonnières 28080 28330 254 20,91 12 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Charonville 28081 28120 314 9,66 33 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Charpont 28082 28500 586 7,12 82 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Chartainvilliers 28084 28130 730 9,07 80 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Chartres 28085 28000 38.752 16,85 2300 Chartres-1
Chartres-2
Chartres-3
Chartres-Sud-Ouest
Chartres-Nord-Est
Chartres-Sud-Est
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Chassant 28086 28480 331 4,46 74 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Châtaincourt 28087 28270 240 14,82 16 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Châteaudun 28088 28200 13.077 28,48 459 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Châteauneuf-en-Thymerais 28089 28170 2641 4,07 649 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Châtenay 28092 28700 243 10,27 24 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Chaudon 28094 28210 1680 11,34 148 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Chauffours 28095 28120 277 7,50 37 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Cherisy 28098 28500 1870 12,38 151 Anet
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Chuisnes 28099 28190 1122 22,98 49 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Cintray 28100 28300 417 4,00 104 Lucé
Lucé
Chartres Chartres Métropole
Clévilliers 28102 28300 705 15,78 45 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Cloyes-les-Trois-Rivières 28103 28220 5710 119,19 48 Brou
Cloyes-sur-le-Loir
Châteaudun Grand Châteaudun
Coltainville 28104 28300 877 18,02 49 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Combres 28105 28480 565 14,90 38 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Commune nouvelle d’Arrou 28012 28290 3808 145,30 26 Brou
Cloyes-sur-le-Loir
Châteaudun Grand Châteaudun
Conie-Molitard 28106 28200 403 15,17 27 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Corancez 28107 28630 388 6,80 57 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Cormainville 28108 28140 242 17,83 14 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Coudray-au-Perche 28111 28330 343 14,64 23 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Coulombs 28113 28210 1365 12,48 109 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Courbehaye 28114 28140 136 19,70 7 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Courville-sur-Eure 28116 28190 2817 11,13 253 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Crécy-Couvé 28117 28500 259 6,65 39 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Croisilles 28118 28210 447 5,72 78 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Crucey-Villages 28120 28270 470 43,97 11 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Dambron 28121 28140 98 11,99 8 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Dammarie 28122 28360 1511 32,37 47 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Dampierre-sous-Brou 28123 28160 466 14,56 32 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Dampierre-sur-Avre 28124 28350 745 18,27 41 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Dancy 28126 28800 204 9,90 21 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Dangeau 28127 28160 1283 54,88 23 Brou
Châteaudun
Brou
Châteaudun Bonnevalais
Dangers 28128 28190 429 7,39 58 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Chartres Métropole
Denonville 28129 28700 759 12,82 59 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Digny 28130 28250 967 39,99 24 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Donnemain-Saint-Mamès 28132 28200 696 12,78 54 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Dreux 28134 28100 30.977 24,27 1276 Dreux-1
Dreux-2
Dreux-Est
Dreux-Ouest
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Droue-sur-Drouette 28135 28230 1251 5,28 237 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Écluzelles 28136 28500 166 3,22 52 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Écrosnes 28137 28320 864 23,27 37 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Eole-en-Beauce 28406 28140
28150
1244 102,86 12 Voves Chartres Cœur de Beauce
Épeautrolles 28139 28120 183 9,31 20 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Épernon 28140 28230 5503 6,43 856 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Ermenonville-la-Grande 28141 28120 321 12,07 27 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Ermenonville-la-Petite 28142 28120 187 5,12 37 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Escorpain 28143 28270 249 9,42 26 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Faverolles 28146 28210 869 9,94 87 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Favières 28147 28170 602 12,69 47 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Fessanvilliers-Mattanvilliers 28151 28270 175 11,63 15 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Flacey 28153 28800 210 13,99 15 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Fontaine-la-Guyon 28154 28190 1669 14,59 114 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Fontaine-les-Ribouts 28155 28170 209 7,12 29 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Fontaine-Simon 28156 28240 936 16,88 55 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Fontenay-sur-Conie 28157 28140 132 13,25 10 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Fontenay-sur-Eure 28158 28630 965 13,80 70 Lucé
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Francourville 28160 28700 832 18,46 45 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Frazé 28161 28160 507 27,55 18 Brou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Fresnay-l’Évêque 28164 28310 744 29,04 26 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Fresnay-le-Comte 28162 28360 330 8,25 40 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Fresnay-le-Gilmert 28163 28300 196 6,03 33 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Friaize 28166 28240 240 10,53 23 Illiers-Combray
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Entre Beauce et Perche
Fruncé 28167 28190 414 16,97 24 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Gallardon 28168 28320 3654 11,27 324 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Garancières-en-Beauce 28169 28700 218 11,26 19 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Garancières-en-Drouais 28170 28500 270 6,46 42 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Garnay 28171 28500 872 14,13 62 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Gas 28172 28320 788 11,97 66 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Gasville-Oisème 28173 28300 1416 9,09 156 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Gellainville 28177 28630 677 12,01 56 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Germainville 28178 28500 278 8,67 32 Anet
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Gilles 28180 28260 526 7,26 72 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Gohory 28182 28160 326 9,47 34 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Gommerville 28183 28310 680 32,45 21 Auneau
Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Gouillons 28184 28310 336 12,04 28 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Goussainville 28185 28410 1279 13,04 98 Anet
Anet
Dreux Pays Houdanais
Guainville 28187 28260 690 14,12 49 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Guilleville 28189 28310 181 13,41 13 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Guillonville 28190 28140 443 27,15 16 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Hanches 28191 28130 2709 16,04 169 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Happonvilliers 28192 28480 300 18,96 16 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Havelu 28193 28410 142 3,70 38 Anet
Anet
Dreux Pays Houdanais
Houville-la-Branche 28194 28700 438 13,88 32 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Houx 28195 28130 766 6,24 123 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Illiers-Combray 28196 28120 3325 33,60 99 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Intréville 28197 28310 142 8,91 16 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Jallans 28198 28200 816 8,99 91 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Janville-en-Beauce 28199 28310 2569 42,32 61 Voves Chartres Cœur de Beauce
Jaudrais 28200 28250 394 15,30 26 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Jouy 28201 28300 1945 12,89 151 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
La Bazoche-Gouet 28027 28330 1228 37,44 33 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Grand Châteaudun
La Bourdinière-Saint-Loup 28048 28360 717 20,16 36 Chartres-2
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
La Chapelle-d’Aunainville 28074 28700 279 7,50 37 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
La Chapelle-du-Noyer 28075 28200 1046 13,31 79 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
La Chapelle-Forainvilliers 28076 28500 204 5,38 38 Anet
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
La Chapelle-Fortin 28077 28340 189 14,41 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
La Chaussée-d’Ivry 28096 28260 1123 8,39 134 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
La Croix-du-Perche 28119 28480 165 12,50 13 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
La Ferté-Vidame 28149 28340 703 39,81 18 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
La Framboisière 28159 28250 343 5,23 66 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
La Gaudaine 28175 28400 178 9,19 19 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
La Loupe 28214 28240 3406 7,27 469 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
La Mancelière 28231 28270 191 5,90 32 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
La Puisaye 28310 28250 287 20,50 14 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
La Saucelle 28368 28250 192 14,26 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Lamblore 28202 28340 343 10,80 32 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Landelles 28203 28190 640 10,35 62 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Laons 28206 28270 693 15,78 44 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Boullay-les-Deux-Églises 28053 28170 271 13,82 20 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Boullay-Mivoye 28054 28210 477 10,92 44 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Boullay-Thierry 28055 28210 556 12,87 43 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Coudray 28110 28630 4190 5,52 759 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Le Favril 28148 28190 358 23,80 15 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Le Gault-Saint-Denis 28176 28800 672 23,35 29 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Le Gué-de-Longroi 28188 28700 938 6,90 136 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Le Mesnil-Simon 28247 28260 593 9,17 65 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Le Mesnil-Thomas 28248 28250 338 16,34 21 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Le Thieulin 28385 28240 450 11,71 38 Illiers-Combray
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Entre Beauce et Perche
Les Autels-Villevillon 28016 28330 155 10,08 15 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Les Châtelets 28090 28270 100 9,92 10 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Les Châtelliers-Notre-Dame 28091 28120 133 10,87 12 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Les Corvées-les-Yys 28109 28240 316 13,51 23 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Les Étilleux 28144 28330 225 8,35 27 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Les Pinthières 28299 28210 182 4,01 45 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Les Ressuintes 28314 28340 124 7,46 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Les Villages Vovéens 28422 28150 3983 62,85 63 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Léthuin 28207 28700 228 7,18 32 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Levainville 28208 28700 393 5,55 71 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Lèves 28209 28300 5687 7,51 757 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Levesville-la-Chenard 28210 28310 217 13,89 16 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Logron 28211 28200 588 22,64 26 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Loigny-la-Bataille 28212 28140 208 18,05 12 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Lormaye 28213 28210 663 1,43 464 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Louville-la-Chenard 28215 28150 252 19,51 13 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Louvilliers-en-Drouais 28216 28500 202 4,14 49 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Louvilliers-lès-Perche 28217 28250 181 14,50 12 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Lucé 28218 28110 15.755 6,06 2600 Lucé
Lucé
Chartres Chartres Métropole
Luigny 28219 28480 352 15,88 22 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Luisant 28220 28600 6657 4,43 1503 Lucé
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Lumeau 28221 28140 160 15,28 10 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Luplanté 28222 28360 386 16,65 23 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Luray 28223 28500 1574 4,46 353 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Magny 28225 28120 657 13,03 50 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Maillebois 28226 28170 930 41,00 23 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Maintenon 28227 28130 4245 11,44 371 Épernon
Maintenon
Chartres Chartres Métropole
Mainvilliers 28229 28300 11.323 11,92 950 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Maisons 28230 28700 370 9,50 39 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Manou 28232 28240 595 13,38 44 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Marboué 28233 28200 1133 26,56 43 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Marchéville 28234 28120 489 12,38 39 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Marchezais 28235 28410 328 2,19 150 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Marolles-les-Buis 28237 28400 213 13,08 16 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Marville-Moutiers-Brûlé 28239 28500 965 20,24 48 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Meaucé 28240 28240 560 11,33 49 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Méréglise 28242 28120 101 4,00 25 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Mérouville 28243 28310 221 9,62 23 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Meslay-le-Grenet 28245 28120 341 8,94 38 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Meslay-le-Vidame 28246 28360 526 14,67 36 Voves
Bonneval
Châteaudun Chartres Métropole
Mévoisins 28249 28130 624 4,28 146 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Mézières-en-Drouais 28251 28500 1079 8,40 128 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Miermaigne 28252 28480 203 10,89 19 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Mignières 28253 28630 1034 13,04 79 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Mittainvilliers-Vérigny 28254 28170 797 24,76 32 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Chartres Métropole
Moinville-la-Jeulin 28255 28700 170 6,05 28 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Moléans 28256 28200 467 11,09 42 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Mondonville-Saint-Jean 28257 28700 87 5,44 16 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Montboissier 28259 28800 318 13,94 23 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Montharville 28260 28800 97 6,34 15 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Montigny-le-Chartif 28261 28120 631 25,96 24 Brou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Entre Beauce et Perche
Montigny-sur-Avre 28263 28270 261 7,26 36 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Normandie Sud Eure
Montireau 28264 28240 141 10,10 14 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Montlandon 28265 28240 244 2,87 85 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Montreuil 28267 28500 504 6,21 81 Anet
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Morainville 28268 28700 26 3,82 7 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Morancez 28269 28630 1741 7,13 244 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Moriers 28270 28800 220 9,03 24 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Morvilliers 28271 28340 158 9,92 16 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Mottereau 28272 28160 169 8,79 19 Brou
Brou
Châteaudun Entre Beauce et Perche
Moulhard 28273 28160 144 11,17 13 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Grand Châteaudun
Moutiers 28274 28150 253 21,20 12 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Néron 28275 28210 654 19,04 34 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Neuvy-en-Beauce 28276 28310 215 15,68 14 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Neuvy-en-Dunois 28277 28800 312 25,87 12 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Nogent-le-Phaye 28278 28630 1425 15,01 95 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Nogent-le-Roi 28279 28210 4132 13,01 318 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Nogent-le-Rotrou 28280 28400 9940 23,49 423 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Nogent-sur-Eure 28281 28120 500 9,22 54 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Nonvilliers-Grandhoux 28282 28120 427 21,61 20 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Nottonville 28283 28140 306 24,74 12 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Oinville-Saint-Liphard 28284 28310 274 21,77 13 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Oinville-sous-Auneau 28285 28700 342 10,38 33 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Ollé 28286 28120 610 13,12 46 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Orgères-en-Beauce 28287 28140 1093 15,24 72 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Ormoy 28289 28210 242 9,04 27 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Orrouer 28290 28190 303 13,25 23 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Ouarville 28291 28150 518 20,13 26 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Ouerre 28292 28500 735 12,73 58 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Oulins 28293 28260 1203 10,08 119 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Oysonville 28294 28700 520 9,63 54 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Péronville 28296 28140 266 24,90 11 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Pierres 28298 28130 2786 10,41 268 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Poinville 28300 28310 143 8,08 18 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Poisvilliers 28301 28300 443 10,57 42 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Pontgouin 28302 28190 1121 25,16 45 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Poupry 28303 28140 108 14,48 7 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Prasville 28304 28150 434 16,26 27 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Pré-Saint-Évroult 28305 28800 297 21,51 14 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Pré-Saint-Martin 28306 28800 198 7,25 27 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Prudemanche 28308 28270 256 15,43 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Prunay-le-Gillon 28309 28360 1079 25,36 43 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Puiseux 28312 28170 140 5,22 27 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Réclainville 28313 28150 190 9,80 19 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Revercourt 28315 28270 22 5,53 4 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Rohaire 28316 28340 129 10,01 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
La Ferté-Vidame
Dreux Forêts du Perche
Roinville 28317 28700 548 6,83 80 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Rouvray-Saint-Denis 28319 28310 439 19,35 23 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Rouvres 28321 28260 809 16,24 50 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Rueil-la-Gadelière 28322 28270 510 18,44 28 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Ange-et-Torçay 28323 28170 286 16,61 17 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Arnoult-des-Bois 28324 28190 890 20,67 43 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Aubin-des-Bois 28325 28300 993 18,09 55 Chartres-3
Mainvilliers
Chartres Chartres Métropole
Saint-Avit-les-Guespières 28326 28120 370 12,64 29 Illiers-Combray
Brou
Châteaudun Entre Beauce et Perche
Saint-Bomer 28327 28330 200 13,32 15 Brou
Authon-du-Perche
Nogent-le-Rotrou Perche
Saint-Christophe 28329 28200 155 6,13 25 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Saint-Denis-des-Puits 28333 28240 139 13,53 10 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Denis-Lanneray 28334 28200 2264 40,43 56 Châteaudun Châteaudun Grand Châteaudun
Sainte-Gemme-Moronval 28332 28500 1095 5,46 201 Dreux-2
Dreux-Est
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Éliph 28335 28240 901 23,46 38 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Saint-Éman 28336 28120 109 4,60 24 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Georges-sur-Eure 28337 28190 2734 15,43 177 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Chartres Métropole
Saint-Germain-le-Gaillard 28339 28190 339 8,13 42 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saintigny 28331 28480 1009 45,22 22 Nogent-le-Rotrou Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Saint-Jean-de-Rebervilliers 28341 28170 235 11,03 21 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Jean-Pierre-Fixte 28342 28400 260 6,91 38 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Saint-Laurent-la-Gâtine 28343 28210 443 6,95 64 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Léger-des-Aubées 28344 28700 270 13,18 20 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Saint-Lubin-de-Cravant 28346 28270 57 6,93 8 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Lubin-de-la-Haye 28347 28410 958 14,32 67 Anet
Anet
Dreux Pays Houdanais
Saint-Lubin-des-Joncherets 28348 28350 4020 14,46 278 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Lucien 28349 28210 255 8,71 29 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Luperce 28350 28190 875 14,35 61 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Saint-Maixme-Hauterive 28351 28170 424 31,95 13 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Martin-de-Nigelles 28352 28130 1564 12,31 127 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Maurice-Saint-Germain 28354 28240 414 12,19 34 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Saint-Maur-sur-le-Loir 28353 28800 421 16,54 25 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Saint-Ouen-Marchefroy 28355 28260 293 9,21 32 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Piat 28357 28130 1047 11,29 93 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Saint-Prest 28358 28300 1997 16,71 120 Chartres-1
Chartres-Nord-Est
Chartres Chartres Métropole
Saint-Rémy-sur-Avre 28359 28380 4007 13,05 307 Saint-Lubin-des-Joncherets
Brezolles
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Sauveur-Marville 28360 28170 920 18,84 49 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saint-Victor-de-Buthon 28362 28240 514 27,72 19 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Sainville 28363 28700 1012 21,87 46 Auneau
Auneau
Chartres Cœur de Beauce
Sancheville 28364 28800 832 21,77 38 Voves
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Sandarville 28365 28120 406 9,51 43 Illiers-Combray
Illiers-Combray
Chartres Chartres Métropole
Santeuil 28366 28700 320 9,24 35 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Santilly 28367 28310 342 17,66 19 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Saulnières 28369 28500 694 10,65 65 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Saumeray 28370 28800 489 19,46 25 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Saussay 28371 28260 1083 4,59 236 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Senantes 28372 28210 586 7,57 77 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Senonches 28373 28250 3091 62,48 49 Saint-Lubin-des-Joncherets
Senonches
Dreux Forêts du Perche
Serazereux 28374 28170 559 15,58 36 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Serville 28375 28410 364 5,62 65 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Sorel-Moussel 28377 28260 1798 12,80 140 Anet
Anet
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Souancé-au-Perche 28378 28400 537 18,94 28 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Soulaires 28379 28130 447 5,87 76 Épernon
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Sours 28380 28630 1951 33,15 59 Chartres-2
Chartres-Sud-Est
Chartres Chartres Métropole
Terminiers 28382 28140 914 31,72 29 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Theuville 28383 28360 709 36,05 20 Voves
Voves
Chartres Chartres Métropole
Thimert-Gâtelles 28386 28170 1267 42,67 30 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Thiron-Gardais 28387 28480 1006 13,46 75 Nogent-le-Rotrou
Thiron-Gardais
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Thivars 28388 28630 1067 9,22 116 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Thiville 28389 28200 344 27,80 12 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Tillay-le-Péneux 28390 28140 326 22,19 15 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Toury 28391 28310 2613 18,72 140 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Trancrainville 28392 28310 164 11,61 14 Voves
Janville
Chartres Cœur de Beauce
Tremblay-les-Villages 28393 28170 2291 63,31 36 Saint-Lubin-des-Joncherets
Châteauneuf-en-Thymerais
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Tréon 28394 28500 1391 10,93 127 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Trizay-Coutretot-Saint-Serge 28395 28400 450 11,15 40 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Trizay-lès-Bonneval 28396 28800 321 9,77 33 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Umpeau 28397 28700 391 11,49 34 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Unverre 28398 28160 1204 62,33 19 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Varize 28400 28140 197 13,85 14 Voves
Orgères-en-Beauce
Châteaudun Cœur de Beauce
Vaupillon 28401 28240 454 12,47 36 Nogent-le-Rotrou
La Loupe
Nogent-le-Rotrou Terres de Perche
Ver-lès-Chartres 28403 28630 790 9,46 84 Chartres-2
Chartres-Sud-Ouest
Chartres Chartres Métropole
Vernouillet 28404 28500 12.494 12,11 1032 Dreux-1
Dreux-Sud
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Vert-en-Drouais 28405 28500 1100 9,70 113 Dreux-1
Dreux-Ouest
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Vichères 28407 28480 312 12,27 25 Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou
Nogent-le-Rotrou Perche
Vierville 28408 28700 134 6,81 20 Auneau
Auneau
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Vieuvicq 28409 28120 479 15,62 31 Illiers-Combray
Brou
Châteaudun Entre Beauce et Perche
Villampuy 28410 28200 318 16,71 19 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Villars 28411 28150 171 8,34 21 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce
Villebon 28414 28190 75 2,16 35 Illiers-Combray
Courville-sur-Eure
Chartres Entre Beauce et Perche
Villemaury 28330 28200 1411 76,15 19 Châteaudun
Châteaudun
Châteaudun Grand Châteaudun
Villemeux-sur-Eure 28415 28210 1608 18,59 86 Dreux-2
Nogent-le-Roi
Dreux Agglo du Pays de Dreux
Villiers-le-Morhier 28417 28130 1350 10,39 130 Épernon
Nogent-le-Roi
Dreux Portes Euréliennes d’Île-de-France
Villiers-Saint-Orien 28418 28800 166 15,11 11 Châteaudun
Bonneval
Châteaudun Bonnevalais
Vitray-en-Beauce 28419 28360 357 10,92 33 Voves
Bonneval
Châteaudun Chartres Métropole
Voise 28421 28700 286 10,39 28 Auneau
Auneau
Chartres Chartres Métropole
Yermenonville 28423 28130 589 5,04 117 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Yèvres 28424 28160 1658 41,75 40 Brou
Brou
Châteaudun Grand Châteaudun
Ymeray 28425 28320 631 6,85 92 Auneau
Maintenon
Chartres Portes Euréliennes d’Île-de-France
Ymonville 28426 28150 494 20,69 24 Voves
Voves
Chartres Cœur de Beauce

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: