Lischt vun dr Gmeina im Département Ille-et-Vilaine

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ille-et-Vilaine zellt àlla 348 Gmeina ìm Département Ille-et-Vilaine uf.

Gmein Bretonisch Gallo Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Acigné Egineg Aczeinyae 35001 35690 6645 29,55 225 Liffré
Cesson-Sévigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Amanlis Amanliz Amanliz 35002 35150 1703 25,25 67 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Andouillé-Neuville Andolieg-Kernevez Andólhae 35003 35250 878 12,61 70 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Arbrissel Ervrezhell Arbeczèu 35005 35130 303 4,62 66 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Argentré-du-Plessis Argantred-ar-Genkiz Arjantrae 35006 35370 4344 41,46 105 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Aubigné Elvinieg Aubeinyae 35007 35250 479 2,20 218 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Availles-sur-Seiche Avallod-ar-Sec'h Avaylh 35008 35130 685 11,06 62 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Baguer-Morvan Bagar-Morvan 35009 35120 1699 23,11 74 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Baguer-Pican Bagar-Bihan 35010 35120 1661 15,63 106 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Bain-de-Bretagne Baen-Veur Bóen 35012 35470 7243 64,77 112 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Bains-sur-Oust Baen-Ballon 35013 35600 3468 44,63 78 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Bais Baez 35014 35680 2407 35,18 68 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Balazé Belezeg 35015 35500 2249 36,66 61 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Baulon Beloen Baulon 35016 35580 2140 25,02 86 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bazouges-la-Pérouse Bazeleg-ar-Veineg 35019 35560 1786 58,18 31 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Beaucé Belzeg 35021 35133 1342 8,17 164 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Bécherel Begerel 35022 35190 673 0,50 1346 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Bédée Bezeg 35023 35137 4250 38,95 109 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Betton Bezhon Beton 35024 35830 11.222 26,73 420 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Billé Lilieg 35025 35133 1050 16,96 62 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Bléruais Blerwaz 35026 35750 110 3,33 33 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Boisgervilly Koad-Yarnvili Boéz-Jergaud 35027 35360 1643 20,00 82 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Boistrudan Koetruzan 35028 35150 699 12,80 55 Châteaugiron
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Bonnemain Bonmaen 35029 35270 1546 23,77 65 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Bourgbarré Bourvarred 35032 35230 3986 14,20 281 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Bourg-des-Comptes Gwikomm Bórg-Cons 35033 35890 3244 23,41 139 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bovel Bovel Bovèu 35035 35330 608 14,60 42 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bréal-sous-Montfort Breal-Monforzh 35037 35310 5973 33,82 177 Le Rheu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Bréal-sous-Vitré Breal-Gwitreg 35038 35370 654 5,75 114 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Brécé Brec'heg Berczaé 35039 35530 2112 7,16 295 Liffré
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Breteil Brezhiel 35040 35160 3549 14,70 241 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Brie Brev 35041 35150 935 13,56 69 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Brielles Brielloù 35042 35370 702 11,40 62 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Broualan Broualan Bruc 35044 35120 376 12,76 29 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Bruc-sur-Aff Brug 35045 35550 862 21,23 41 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Bruz Bruz Brutz 35047 35170 18.094 29,95 604 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Cancale Kankaven Cauncall 35049 35260 5144 13,00 396 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Cardroc Kerdreg 35050 35190 562 7,39 76 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Cesson-Sévigné Saozon-Sevigneg 35051 35510 17.371 32,14 540 Betton
Cesson-Sévigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Champeaux Kampal 35052 35500 499 9,83 51 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Chanteloup Kantlou 35054 35150 1830 17,53 104 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Chantepie Kantpig Chauntepiy 35055 35135 10.379 11,98 866 Rennes-3
Rennes-Sud-Est
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chartres-de-Bretagne Karnod Chartr 35066 35131 7578 10,10 750 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chasné-sur-Illet Kadeneg 35067 35250 1517 9,47 160 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Châteaubourg Kastell-Bourc'h 35068 35220 6991 28,60 244 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Châteaugiron Kastell-Geron 35069 35410 9798 23,52 417 Châteaugiron
Châteaubourg
Châteaugiron
Rennes
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine Kastell-Noez 35070 35430 1675 1,38 1214 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Châtillon-en-Vendelais Kastellan-Gwennel 35072 35210 1690 32,03 53 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Chauvigné Kelvinieg 35075 35490 860 17,71 49 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Chavagne Kavan 35076 35310 3909 12,44 314 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chelun Kelon 35077 35640 348 11,25 31 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Cherrueix Kerruer 35078 35120 1121 12,69 88 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Chevaigné Kavaneg 35079 35250 2212 10,33 214 Betton
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Cintré Kentreg 35080 35310 2276 8,24 276 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Clayes Kloued 35081 35590 858 4,28 200 Melesse
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Coësmes Koem 35082 35134 1483 23,24 64 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Comblessac Kamlec'hieg 35084 35330 690 17,23 40 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Combourg Komborn Conbórn 35085 35270 5912 63,55 93 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Combourtillé Komorzhel 35086 35210 611 9,25 66 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Cornillé Kornilieg 35087 35500 967 12,47 78 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Corps-Nuds Kornuz 35088 35150 3256 22,56 144 Janzé
Janzé
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Crevin Kreven 35090 35320 2767 8,31 333 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Cuguen Kugenn 35092 35270 837 23,54 36 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Dinard Dinarzh 35093 35800 10.114 7,84 1290 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Dingé Dingad Deinjaé 35094 35440 1651 52,89 31 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Dol-de-Bretagne Dol Dóu 35095 35120 5651 15,53 364 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Domagné Davanieg 35096 35113 2269 29,00 78 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Domalain Domalan 35097 35680 1993 33,54 59 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Domloup Domloup 35099 35410 3354 18,55 181 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Dourdain Dourdan 35101 35450 1157 13,80 84 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Drouges Drougez 35102 35130 524 11,63 45 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Eancé Aentieg 35103 35640 406 16,50 25 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Epiniac Sperneg 35104 35120 1426 23,77 60 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Erbrée Ervored 35105 35500 1689 35,52 48 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Ercé-en-Lamée Herzieg-Mez 35106 35620 1497 39,21 38 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Ercé-près-Liffré Herzieg-Liverieg 35107 35340 1785 15,78 113 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Essé Ezieg 35108 35150 1108 23,19 48 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Étrelles Stredell 35109 35370 2534 27,17 93 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Feins Finioù 35110 35440 958 20,35 47 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Fleurigné Flurinieg 35112 35133 995 18,17 55 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Forges-la-Forêt Govelioù-ar-C'hoad 35114 35640 268 6,04 44 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Fougères Felger Foujerr 35115 35300 20.194 10,47 1929 Fougères-1
Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Gaël Gwazel Gaèu 35117 35290 1651 52,10 32 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Gahard Gwazharh 35118 35490 1451 24,96 58 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Gennes-sur-Seiche Gen Genn 35119 35370 952 18,50 51 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Gévezé Gevrezeg 35120 35850 5180 27,54 188 Melesse
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Gosné Goneg 35121 35140 1994 18,14 110 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Goven Goven 35123 35580 4402 39,73 111 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Grand-Fougeray Felgerieg-Veur 35124 35390 2455 55,42 44 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Guichen Gwizien Gischen 35126 35580 8400 42,99 195 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Guignen Gwinien Ginyen 35127 35580 3851 53,05 73 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Guipel Gwipedel Gipèu 35128 35440 1704 25,11 68 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Guipry-Messac Mezeg Meczac 35176 35480 6887 91,99 75 Redon
Bain-de-Bretagne
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Hédé-Bazouges Hazhoù Hédoe 35130 35630 2205 14,93 148 Melesse
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Hirel Hirel Hiraèu 35132 35120 1380 9,85 140 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Iffendic Ilfentig Fendic 35133 35750 4454 73,66 60 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Irodouër Irodouer Irodoèrr 35135 35850 2249 23,54 96 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Janzé Gentieg Janzae 35136 35150 8287 41,26 201 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Javené Yaoueneg Javenaé 35137 35133 2061 18,45 112 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
L’Hermitage Ar Peniti 35131 35590 4321 6,74 641 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Baussaine Baosan 35017 35190 660 9,63 69 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
La Bazouge-du-Désert Bazeleg-an-Dezerzh 35018 35420 1100 24,60 45 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Bosse-de-Bretagne Bosenn 35030 35320 648 10,21 63 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Bouëxière Beuzid-ar-C'hoadoù 35031 35340 4400 49,68 89 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
La Boussac Labouseg Labóczac 35034 35120 1162 21,93 53 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
La Chapelle du Lou du Lac Chapel-al-Loc'h 35060 35360 1000 10,46 96 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
La Chapelle-aux-Filtzméens Chapel-Hilveven 35056 35190 822 6,36 129 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
La Chapelle-Bouëxic Chapel-ar-Veuzid 35057 35330 1440 20,66 70 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
La Chapelle-Chaussée Chapel-ar-Galc'hed 35058 35630 1262 14,76 86 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Chapelle-de-Brain Chapel-Braen 35064 35660 957 17,65 54 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
La Chapelle-des-Fougeretz Chapel-Felgeriz 35059 35520 4800 8,71 551 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Chapelle-Erbrée Ar Chapel-Ervoreg 35061 35500 695 11,98 58 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Chapelle-Janson Chapel-Yent 35062 35133 1442 26,96 53 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Chapelle-Saint-Aubert Chapel-sant-Alverzh 35063 35140 432 9,77 44 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Chapelle-Thouarault Bredual 35065 35590 2157 7,64 282 Le Rheu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Couyère Ar Gouer 35089 35320 495 11,72 42 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Dominelais Doveneleg 35098 35390 1367 32,45 42 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Fresnais An Onneg 35116 35111 2534 14,43 176 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
La Gouesnière Gouenaer 35122 35350 1850 8,74 212 Saint-Malo-1
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
La Guerche-de-Bretagne Gwerc'h-Breizh 35125 35130 4262 11,53 370 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Mézière Magoer 35177 35520 4853 16,23 299 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
La Noë-Blanche Ar Wazh-Wenn 35202 35470 992 23,18 43 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Nouaye Lanwaz 35203 35137 361 2,77 130 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
La Richardais Kerricharzh-an-Arvor 35241 35780 2243 3,14 714 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
La Selle-en-Luitré Kell-Loezherieg 35324 35133 569 7,32 78 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Selle-Guerchaise Kell-Gwerc'h 35325 35130 159 2,14 74 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Ville-ès-Nonais Kerlean 35358 35430 1184 4,34 273 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Laignelet Kernoanig 35138 35133 1161 14,83 78 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Laillé Lalieg 35139 35890 5089 32,04 159 Bruz
Guichen
Rennes
Redon
Rennes Métropole
Lalleu An Alloz 35140 35320 577 15,47 37 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Landavran Landavran 35141 35450 689 5,01 138 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Landéan Landean 35142 35133 1226 27,31 45 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Landujan Landujan Landujan 35143 35360 958 14,32 67 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Langan Langan 35144 35850 948 7,80 122 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Langon Landegon Langon 35145 35660 1442 36,54 39 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Langouet Langoed 35146 35630 600 6,99 86 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Lanrigan Lanrigan 35148 35270 151 3,98 38 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Lassy Lazig Laczic 35149 35580 1674 9,76 172 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Le Châtellier Kasteller 35071 35133 422 13,43 31 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Le Crouais Ar Groez 35091 35290 559 6,25 89 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Le Ferré Ferred 35111 35420 689 16,92 41 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Le Loroux Lavreer-an-Dezerzh 35157 35133 655 11,56 57 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Le Minihic-sur-Rance Minic'hi-Poudour 35181 35870 1432 3,91 366 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Le Pertre Ar Perzh 35217 35370 1394 43,63 32 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Le Petit-Fougeray Felgerieg-Vihan 35218 35320 899 8,95 100 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Le Rheu Reuz 35240 35650 8571 18,89 454 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Le Sel-de-Bretagne Ar Sal 35322 35320 1097 8,10 135 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Le Theil-de-Bretagne An Tilh 35333 35240 1751 24,20 72 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Le Tiercent An tergant 35336 35460 169 3,70 46 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Le Tronchet Ar Granneg 35362 35540 1154 11,35 102 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Le Verger Gwerzher 35351 35160 1445 6,87 210 Le Rheu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Le Vivier-sur-Mer Gwiver 35361 35960 1045 2,24 467 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Lécousse Eskuz 35150 35133 3207 11,06 290 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Les Brulais Ar Brugeier 35046 35330 544 11,96 45 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Les Iffs An Ivineg 35134 35630 272 4,52 60 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Les Portes du Coglais Montourz 35191 35460 2377 40,71 58 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Lieuron Luzron 35151 35550 792 16,72 47 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Liffré Liverieg Lifrei 35152 35340 7524 66,86 113 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Lillemer Enez-Veur 35153 35111 353 3,74 94 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Livré-sur-Changeon Liverieg-Kenton 35154 35450 1692 26,37 64 Fougères-1
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Lohéac Lohieg Lozeiac, Loheiac 35155 35550 656 5,11 128 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Longaulnay Hirwerneg 35156 35190 626 7,52 83 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Lourmais An Oulmeg 35159 35270 331 7,22 46 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Loutehel Loutehel 35160 35330 265 7,21 37 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Louvigné-de-Bais Louvigneg-Baez 35161 35680 1904 15,37 124 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Louvigné-du-Désert Louvigneg-an-Dezerzh 35162 35420 3403 41,66 82 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Luitré-Dompierre Loezherieg Lutraé 35163 35133
35210
1872 38,83 48 Fougères-1
Fougères-2
Fougères-Vitré Fougères Agglomération
Maen Roch Sant-Brizh-Gougleiz 35257 35460 4779 39,11 122 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Marcillé-Raoul Marc'helleg-Raoul 35164 35560 781 22,41 35 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Marcillé-Robert Marc'helleg-Roperzh 35165 35240 968 20,30 48 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Marpiré Marbereg Marpirae 35166 35220 1065 10,62 100 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Martigné-Ferchaud Marhinieg-Houarnuz 35167 35640 2610 74,10 35 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Maxent Skirioù-Masen 35169 35380 1469 39,72 37 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Mecé Mezeieg 35170 35450 605 15,63 39 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Médréac Mederieg 35171 35360 1818 35,02 52 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Meillac Melieg 35172 35270 1824 32,21 57 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Melesse Meled 35173 35520 6346 32,39 196 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Mellé Melleg 35174 35420 652 15,50 42 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Mernel Merenell 35175 35330 1049 17,37 60 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Mesnil-Roc’h Sant-Pêr-Plewenn 35308 35720 4279 41,16 104 Combourg Saint-Malo Bretagne Romantique
Mézières-sur-Couesnon Magoerioù-ar-C'houenon 35178 35140 1715 24,74 69 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Miniac-Morvan Minieg-Morvan 35179 35540 3902 31,03 126 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Miniac-sous-Bécherel Minieg-Begerel 35180 35190 765 13,55 56 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Mondevert Mondeverzh 35183 35370 819 5,02 163 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montauban-de-Bretagne Menezalban 35184 35360 5747 45,42 127 Montauban-de-Bretagne Rennes Saint-Méen Montauban
Montautour Menezaoter 35185 35210 262 6,90 38 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Mont-Dol Menez-Dol 35186 35120 1109 26,44 42 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Monterfil Mousterfil Mósterfiu 35187 35160 1310 16,94 77 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Montfort-sur-Meu Monforzh 35188 35160 6614 14,02 472 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Montgermont Menezgervant 35189 35760 3296 4,67 706 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Monthault Brennaod Montaut 35190 35420 273 8,20 33 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Montreuil-des-Landes Mousterel-al-Lann 35192 35210 247 9,42 26 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montreuil-le-Gast Mousterel-ar-Gwast 35193 35520 1932 9,14 211 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Montreuil-sous-Pérouse Mousterel-ar-Veineg 35194 35500 1020 15,49 66 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montreuil-sur-Ille Mousterel-an-Il 35195 35440 2336 15,15 154 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Mordelles Morzhell Mordèll 35196 35310 7321 29,84 245 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Mouazé Moezeg 35197 35250 1490 8,39 178 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Moulins Melined 35198 35680 717 15,21 47 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Moussé Moc'heg 35199 35130 330 3,37 98 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Moutiers Mousterioù 35200 35130 935 17,64 53 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Muel Moel 35201 35290 902 28,90 31 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Nouvoitou Neveztell 35204 35410 3016 18,93 159 Janzé
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Noyal-Châtillon-sur-Seiche Noal-Kastellan 35206 35230 6915 26,51 261 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Noyal-sous-Bazouges Noal-Bazeleg 35205 35560 388 14,83 26 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Noyal-sur-Vilaine Noal-ar-Gwilen 35207 35530 5914 30,72 193 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Orgères An Heizeg Orjèrr 35208 35230 4494 16,32 275 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Pacé Pazieg 35210 35740 11.764 35,03 336 Rennes-6
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Paimpont Pempont Penpont 35211 35380 1689 110,28 15 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Pancé Pantieg 35212 35320 1163 19,33 60 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Parcé Parzieg Parczae 35214 35210 651 16,88 39 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Parigné Parinieg Paraenyaè 35215 35133 1329 20,72 64 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Parthenay-de-Bretagne Parzheneg 35216 35850 1675 4,80 349 Melesse
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Pipriac Presperieg Pisperiac 35219 35550 3734 48,65 77 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Piré-Chancé Pereg 35220 35150
35680
2860 41,56 69 Châteaugiron Rennes Pays de Châteaugiron Communauté
Pléchâtel Plegastell 35221 35470 2749 36,32 76 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Pleine-Fougères Planfili 35222 35610 1984 31,98 62 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Plélan-le-Grand Plelann-Veur 35223 35380 3892 49,74 78 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Plerguer Plergar 35224 35540 2659 20,19 132 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Plesder Pleder 35225 35720 795 11,03 72 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Pleugueneuc Plegeneg Ploegenoec 35226 35720 1870 24,52 76 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Pleumeleuc Pleveleg Ploemenoec 35227 35137 3270 19,51 168 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Pleurtuit Pleurestud 35228 35730 6703 29,67 226 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Pocé-les-Bois Pozieg 35229 35500 1283 14,84 86 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Poilley Polieg 35230 35420 383 10,78 36 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Poligné Polinieg 35231 35320 1203 9,24 130 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Pont-Péan Pont-Pagan Pont-Riaunt 35363 35131 4225 8,76 482 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Princé Priskieg 35232 35210 376 12,36 30 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Québriac Kevrieg Cóberiac 35233 35190 1584 20,72 76 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Quédillac Kedilieg 35234 35290 1184 26,54 45 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Rannée Radenez 35235 35130 1102 51,95 21 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Redon Redon Redon 35236 35600 8889 15,09 589 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Renac Ranneg Renac 35237 35660 993 25,89 38 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Rennes Roazhon Resnn 35238 35000 216.268 50,39 4292 Rennes-1
Rennes-2
Rennes-3
Rennes-4
Rennes-5
Rennes-6
Rennes-Brequigny
Rennes-Centre
Rennes-Centre-Ouest
Rennes-Centre-Sud
Rennes-Est
Rennes-le-Blosne
Rennes-Nord
Rennes-Nord-Ouest
Rennes-Sud-Est
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Retiers Rester 35239 35240 4313 41,38 104 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Rimou Rivoù 35242 35560 332 13,28 25 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Rives-du-Couesnon Sant-Yann-ar-C'houenon 35282 35140 2845 48,36 59 Fougères-1 Fougères-Vitré Fougères Agglomération
Romagné Rovenieg 35243 35133 2376 26,93 88 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Romazy Rovazil 35244 35490 257 7,18 36 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Fougères-Vitré
Rennes
Couesnon Marches de Bretagne
Romillé Rovelieg 35245 35850 3891 28,67 136 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Roz-Landrieux Roz-Lanrieg 35246 35120 1339 18,10 74 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Roz-sur-Couesnon Roz-an-Arvor 35247 35610 1011 25,86 39 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Sains Sent 35248 35610 495 10,25 48 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Armel Sant-Armel-ar-Gilli 35250 35230 1869 7,75 241 Janzé
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Aubin-d’Aubigné Sant-Albin-Elvinieg 35251 35250 3691 23,52 157 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Aubin-des-Landes Sant-Albin-al-Lann 35252 35500 945 10,28 92 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Aubin-du-Cormier Sant-Albin-an-Hiliber 35253 35140 3806 27,41 139 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Saint-Benoît-des-Ondes Lanwezoù 35255 35114 1006 2,92 345 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Briac-sur-Mer Sant-Briag Saent-Beriac 35256 35800 2007 8,06 249 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Saint-Brieuc-des-Iffs Sant-Brieg-an-Ivineg 35258 35630 344 8,29 41 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Saint-Broladre Sant-Brewalaer 35259 35120 1129 23,81 47 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Christophe-des-Bois Sant-Kristol-ar-C'hoad 35260 35210 587 9,26 63 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Christophe-de-Valains Sant-Kristol-Gwalen 35261 35140 220 3,27 67 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Coulomb Sant-Koulm 35263 35350 2674 18,04 148 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Didier Sant-Ider 35264 35220 2026 14,14 143 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Domineuc Landoveneg 35265 35190 2515 15,70 160 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Sainte-Anne-sur-Vilaine Santez-Anna-ar-Wilen 35249 35390 1008 28,57 35 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Sainte-Colombe Santez-Goulm 35262 35134 342 7,58 45 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Sainte-Marie Lokmaria-Redon 35294 35600 2259 25,28 89 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Erblon Sant-Ervlon-an-Dezerzh 35266 35230 2925 10,93 268 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Ganton Sant-Weganton 35268 35550 422 14,08 30 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Georges-de-Gréhaigne Sant-Jord-Grehan 35270 35610 372 12,15 31 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Georges-de-Reintembault Sant-Jord-Restembaod 35271 35420 1527 31,02 49 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Germain-du-Pinel Sant-Jermen-ar-Bineg 35272 35370 914 11,30 81 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Germain-en-Coglès Sant-Jermen-Gougleiz 35273 35133 2050 32,09 64 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Germain-sur-Ille Sant-Jermen-an-Il 35274 35250 918 3,90 235 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Gilles Sant-Jili-Roazhon Saent-Jill 35275 35590 4716 20,72 228 Melesse
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Gondran Sant-Gondran 35276 35630 536 4,40 122 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Gonlay Sant-Gonlei 35277 35750 343 9,26 37 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Saint-Grégoire Sant-Gregor 35278 35760 9521 17,30 550 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Guinoux Sant-Gwênoù 35279 35430 1205 6,37 189 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Hilaire-des-Landes Sant-Eler-al-Lann 35280 35140 1045 18,27 57 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Jacques-de-la-Lande Sant-Jakez-al-Lann Saent-Jaq 35281 35136 12.917 11,83 1092 Rennes-5
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Jean-sur-Vilaine Sant-Yann-ar-Gwilen 35283 35220 1245 10,73 116 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Jouan-des-Guérets Sant-Yowan-an-Havreg 35284 35430 2622 9,24 284 Saint-Malo-2
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Just Sant-Yust Saent-Just 35285 35550 1072 28,05 38 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Léger-des-Prés Sant-Lezer-ar-Pradeier 35286 35270 254 5,54 46 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Saint-Lunaire Sant-Luner 35287 35800 2316 10,27 226 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Saint-M’Hervé Sant-Merve 35300 35500 1366 29,68 46 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Malo Sant-Maloù Saent-Malo 35288 35400 46.005 36,58 1258 Saint-Malo-1
Saint-Malo-2
Saint-Malo-Nord
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Malo-de-Phily Sant-Maloù-Fili 35289 35480 1089 18,77 58 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Malon-sur-Mel Sant-Malon Saent-Meha 35290 35750 582 16,07 36 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Marcan Sant-Marc'han 35291 35120 450 7,68 59 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Marc-le-Blanc Sant-Mezar-Elvinieg 35292 35460 1682 22,76 74 Antrain Fougères-Vitré Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Maugan Sant-Malgant 35295 35750 552 8,43 65 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Médard-sur-Ille Sant-Marzh-an-Il 35296 35250 1307 18,22 72 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Méen-le-Grand Sant-Meven 35297 35290 4622 18,21 254 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Méloir-des-Ondes Sant-Meleg 35299 35350 4032 29,49 137 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Onen-la-Chapelle Santez-Onenn 35302 35290 1167 24,73 47 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Ouen-des-Alleux Sant-Owen-an-Alloz 35304 35140 1297 15,20 85 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Péran Sant-Pêran 35305 35380 407 9,37 43 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Saint-Père-Marc-en-Poulet Sant-Per-Poualed 35306 35430 2280 19,74 116 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Pern Sant-Pern Saent-Pèrn 35307 35190 1025 12,13 85 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Rémy-du-Plain Sant-Revig-ar-Plaen 35309 35560 828 14,87 56 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Sauveur-des-Landes Kersalver-al-Lann 35310 35133 1512 18,84 80 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Séglin Sant-Sewenn 35311 35330 557 9,40 59 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Senoux Sant-Senour 35312 35580 1838 18,29 100 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Suliac Sant-Suliav 35314 35430 918 5,46 168 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Sulpice-des-Landes Sant-Suleg-al-Lanneier 35316 35390 801 11,19 72 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Saint-Sulpice-la-Forêt Sant-Suleg-ar-C'hoad 35315 35250 1302 6,72 194 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Symphorien Sant-Sinforian 35317 35630 621 7,50 83 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Thual Sant-Tual 35318 35190 899 11,40 79 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Saint-Thurial Sant-Thuriav-Porc'hoed 35319 35310 2069 18,01 115 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Saint-Uniac Sant-Tewiniav Saent-Tuniau 35320 35360 534 6,89 78 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saulnières Saoner 35321 35320 754 10,34 73 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Sens-de-Bretagne Sen 35326 35490 2548 30,82 83 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Servon-sur-Vilaine Servon 35327 35530 3611 15,26 237 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Sixt-sur-Aff Seizh 35328 35550 2113 42,50 50 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Sougéal Sulial 35329 35610 605 14,15 43 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Taillis Talieg 35330 35500 1001 12,27 82 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Talensac Talenseg 35331 35160 2496 21,61 116 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Teillay Tilheg 35332 35620 1066 26,21 41 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Thorigné-Fouillard Torigneg-Fouilharz Toreinyaé-Fólhard 35334 35235 8425 13,58 620 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Thourie Tourig 35335 35134 786 24,04 33 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Tinténiac Tintenieg 35337 35190 3565 23,40 152 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Torcé Tourc'heg 35338 35370 1185 14,03 84 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Trans-la-Forêt Treant-Felger 35339 35610 586 14,83 40 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Treffendel Trevendel 35340 35380 1257 18,98 66 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Trémeheuc Tremaeg 35342 35270 341 6,05 56 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Tresbœuf Trevo 35343 35320 1265 25,33 50 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Trévérien Treverian 35345 35190 884 12,08 73 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Trimer Tremeur 35346 35190 208 3,56 58 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Val-Couesnon Entraven Antrein 35004 35460
35560
4214 79,01 53 Antrain Fougères-Vitré Couesnon Marches de Bretagne
Val d’Anast Anast 35168 35330 3944 77,86 51 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Val-d’Izé Nant-Izeg 35347 35450 2586 43,79 59 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vergéal Gwerial 35350 35680 804 11,21 72 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vern-sur-Seiche Gwern-ar-Sec'h Vèrn 35352 35770 7893 19,70 401 Janzé
Rennes-Sud-Est
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Vezin-le-Coquet Gwezin Bezein 35353 35132 5650 7,86 719 Le Rheu
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Vieux-Viel Henwiel 35354 35610 316 8,77 36 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Vieux-Vy-sur-Couesnon Henwig-ar-C'houenon 35355 35490 1194 21,56 55 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Vignoc Gwinieg 35356 35630 1850 14,09 131 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Villamée Gwilavez 35357 35420 317 10,66 30 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Visseiche Gwisec'h 35359 35130 812 16,03 51 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vitré Gwitreg Vitrae 35360 35500 17.884 37,19 481 Vitré
Vitré-Est
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: