Lischt vun dr Gmeina im Département Ille-et-Vilaine

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ille-et-Vilaine zellt àlla 348 Gmeina ìm Département Ille-et-Vilaine uf.

Gmein Bretonisch Gallo Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Acigné Egineg Aczeinyae 35001 35690 6814 29,55 231 Liffré
Cesson-Sévigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Amanlis Amanliz Amanliz 35002 35150 1733 25,25 69 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Andouillé-Neuville Andolieg-Kernevez Andólhae 35003 35250 916 12,61 73 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Arbrissel Ervrezhell Arbeczèu 35005 35130 310 4,62 67 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Argentré-du-Plessis Argantred-ar-Genkiz Arjantrae 35006 35370 4447 41,46 107 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Aubigné Elvinieg Aubeinyae 35007 35250 481 2,20 219 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Availles-sur-Seiche Avallod-ar-Sec'h Avaylh 35008 35130 683 11,06 62 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Baguer-Morvan Bagar-Morvan 35009 35120 1705 23,11 74 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Baguer-Pican Bagar-Bihan 35010 35120 1698 15,63 109 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Bain-de-Bretagne Baen-Veur Bóen 35012 35470 7331 64,77 113 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Bains-sur-Oust Baen-Ballon 35013 35600 3491 44,63 78 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Bais Baez 35014 35680 2430 35,18 69 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Balazé Belezeg 35015 35500 2225 36,66 61 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Baulon Beloen Baulon 35016 35580 2179 25,02 87 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bazouges-la-Pérouse Bazeleg-ar-Veineg 35019 35560 1832 58,18 31 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Beaucé Belzeg 35021 35133 1366 8,17 167 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Bécherel Begerel 35022 35190 679 0,50 1358 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Bédée Bezeg 35023 35137 4363 38,95 112 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Betton Bezhon Beton 35024 35830 11.968 26,73 448 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Billé Lilieg 35025 35133 1055 16,96 62 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Bléruais Blerwaz 35026 35750 105 3,33 32 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Boisgervilly Koad-Yarnvili Boéz-Jergaud 35027 35360 1686 20,00 84 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Boistrudan Koetruzan 35028 35150 708 12,80 55 Châteaugiron
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Bonnemain Bonmaen 35029 35270 1553 23,77 65 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Bourgbarré Bourvarred 35032 35230 4277 14,20 301 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Bourg-des-Comptes Gwikomm Bórg-Cons 35033 35890 3282 23,41 140 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bovel Bovel Bovèu 35035 35330 602 14,60 41 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bréal-sous-Montfort Breal-Monforzh 35037 35310 6262 33,82 185 Le Rheu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Bréal-sous-Vitré Breal-Gwitreg 35038 35370 639 5,75 111 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Brécé Brec'heg Berczaé 35039 35530 2083 7,16 291 Liffré
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Breteil Brezhiel 35040 35160 3620 14,70 246 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Brie Brev 35041 35150 978 13,56 72 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Brielles Brielloù 35042 35370 673 11,40 59 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Broualan Broualan Bruc 35044 35120 375 12,76 29 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Bruc-sur-Aff Brug 35045 35550 866 21,23 41 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Bruz Bruz Brutz 35047 35170 18.516 29,95 618 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Cancale Kankaven Cauncall 35049 35260 5147 13,00 396 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Cardroc Kerdreg 35050 35190 586 7,39 79 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Cesson-Sévigné Saozon-Sevigneg 35051 35510 17.312 32,14 539 Betton
Cesson-Sévigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Champeaux Kampal 35052 35500 507 9,83 52 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Chanteloup Kantlou 35054 35150 1800 17,53 103 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Chantepie Kantpig Chauntepiy 35055 35135 10.458 11,98 873 Rennes-3
Rennes-Sud-Est
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chartres-de-Bretagne Karnod Chartr 35066 35131 8023 10,10 794 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chasné-sur-Illet Kadeneg 35067 35250 1567 9,47 165 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Châteaubourg Kastell-Bourc'h 35068 35220 7240 28,60 253 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Châteaugiron Kastell-Geron 35069 35410 10.125 23,52 430 Châteaugiron
Châteaubourg
Châteaugiron
Rennes
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine Kastell-Noez 35070 35430 1715 1,38 1243 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Châtillon-en-Vendelais Kastellan-Gwennel 35072 35210 1682 32,03 53 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Chauvigné Kelvinieg 35075 35490 826 17,71 47 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Chavagne Kavan 35076 35310 4187 12,44 337 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chelun Kelon 35077 35640 349 11,25 31 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Cherrueix Kerruer 35078 35120 1097 12,69 86 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Chevaigné Kavaneg 35079 35250 2295 10,33 222 Betton
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Cintré Kentreg 35080 35310 2344 8,24 284 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Clayes Kloued 35081 35590 906 4,28 212 Melesse
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Coësmes Koem 35082 35134 1466 23,24 63 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Comblessac Kamlec'hieg 35084 35330 690 17,23 40 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Combourg Komborn Conbórn 35085 35270 5945 63,55 94 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Combourtillé Komorzhel 35086 35210 610 9,25 66 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Cornillé Kornilieg 35087 35500 965 12,47 77 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Corps-Nuds Kornuz 35088 35150 3369 22,56 149 Janzé
Janzé
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Crevin Kreven 35090 35320 2858 8,31 344 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Cuguen Kugenn 35092 35270 837 23,54 36 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Dinard Dinarzh 35093 35800 10.148 7,84 1294 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Dingé Dingad Deinjaé 35094 35440 1633 52,89 31 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Dol-de-Bretagne Dol Dóu 35095 35120 5714 15,53 368 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Domagné Davanieg 35096 35113 2344 29,00 81 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Domalain Domalan 35097 35680 2021 33,54 60 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Domloup Domloup 35099 35410 3605 18,55 194 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Dourdain Dourdan 35101 35450 1177 13,80 85 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Drouges Drougez 35102 35130 514 11,63 44 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Eancé Aentieg 35103 35640 411 16,50 25 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Epiniac Sperneg 35104 35120 1422 23,77 60 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Erbrée Ervored 35105 35500 1706 35,52 48 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Ercé-en-Lamée Herzieg-Mez 35106 35620 1501 39,21 38 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Ercé-près-Liffré Herzieg-Liverieg 35107 35340 1863 15,78 118 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Essé Ezieg 35108 35150 1077 23,19 46 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Étrelles Stredell 35109 35370 2569 27,17 95 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Feins Finioù 35110 35440 996 20,35 49 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Fleurigné Flurinieg 35112 35133 952 18,17 52 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Forges-la-Forêt Govelioù-ar-C'hoad 35114 35640 263 6,04 44 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Fougères Felger Foujerr 35115 35300 20.528 10,47 1961 Fougères-1
Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Gaël Gwazel Gaèu 35117 35290 1618 52,10 31 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Gahard Gwazharh 35118 35490 1497 24,96 60 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Gennes-sur-Seiche Gen Genn 35119 35370 948 18,50 51 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Gévezé Gevrezeg 35120 35850 5411 27,54 196 Melesse
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Gosné Goneg 35121 35140 1987 18,14 110 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Goven Goven 35123 35580 4324 39,73 109 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Grand-Fougeray Felgerieg-Veur 35124 35390 2436 55,42 44 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Guichen Gwizien Gischen 35126 35580 8646 42,99 201 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Guignen Gwinien Ginyen 35127 35580 3944 53,05 74 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Guipel Gwipedel Gipèu 35128 35440 1696 25,11 68 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Guipry-Messac Mezeg Meczac 35176 35480 7034 91,99 76 Redon
Bain-de-Bretagne
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Hédé-Bazouges Hazhoù Hédoe 35130 35630 2243 14,93 150 Melesse
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Hirel Hirel Hiraèu 35132 35120 1390 9,85 141 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Iffendic Ilfentig Fendic 35133 35750 4528 73,66 61 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Irodouër Irodouer Irodoèrr 35135 35850 2262 23,54 96 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Janzé Gentieg Janzae 35136 35150 8329 41,26 202 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Javené Yaoueneg Javenaé 35137 35133 2073 18,45 112 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
L’Hermitage Ar Peniti 35131 35590 4533 6,74 673 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Baussaine Baosan 35017 35190 667 9,63 69 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
La Bazouge-du-Désert Bazeleg-an-Dezerzh 35018 35420 1074 24,60 44 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Bosse-de-Bretagne Bosenn 35030 35320 663 10,21 65 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Bouëxière Beuzid-ar-C'hoadoù 35031 35340 4486 49,68 90 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
La Boussac Labouseg Labóczac 35034 35120 1199 21,93 55 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
La Chapelle du Lou du Lac Chapel-al-Loc'h 35060 35360 1005 10,46 96 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
La Chapelle-aux-Filtzméens Chapel-Hilveven 35056 35190 819 6,36 129 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
La Chapelle-Bouëxic Chapel-ar-Veuzid 35057 35330 1495 20,66 72 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
La Chapelle-Chaussée Chapel-ar-Galc'hed 35058 35630 1283 14,76 87 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Chapelle-de-Brain Chapel-Braen 35064 35660 981 17,65 56 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
La Chapelle-des-Fougeretz Chapel-Felgeriz 35059 35520 4735 8,71 544 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Chapelle-Erbrée Ar Chapel-Ervoreg 35061 35500 700 11,98 58 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Chapelle-Janson Chapel-Yent 35062 35133 1459 26,96 54 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Chapelle-Saint-Aubert Chapel-sant-Alverzh 35063 35140 446 9,77 46 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Chapelle-Thouarault Bredual 35065 35590 2195 7,64 287 Le Rheu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Couyère Ar Gouer 35089 35320 462 11,72 39 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Dominelais Doveneleg 35098 35390 1386 32,45 43 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Fresnais An Onneg 35116 35111 2554 14,43 177 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
La Gouesnière Gouenaer 35122 35350 1919 8,74 220 Saint-Malo-1
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
La Guerche-de-Bretagne Gwerc'h-Breizh 35125 35130 4233 11,53 367 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Mézière Magoer 35177 35520 4932 16,23 304 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
La Noë-Blanche Ar Wazh-Wenn 35202 35470 1012 23,18 44 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Nouaye Lanwaz 35203 35137 353 2,77 127 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
La Richardais Kerricharzh-an-Arvor 35241 35780 2349 3,14 748 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
La Selle-en-Luitré Kell-Loezherieg 35324 35133 615 7,32 84 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Selle-Guerchaise Kell-Gwerc'h 35325 35130 154 2,14 72 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Ville-ès-Nonais Kerlean 35358 35430 1222 4,34 282 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Laignelet Kernoanig 35138 35133 1166 14,83 79 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Laillé Lalieg 35139 35890 5069 32,04 158 Bruz
Guichen
Rennes
Redon
Rennes Métropole
Lalleu An Alloz 35140 35320 565 15,47 37 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Landavran Landavran 35141 35450 694 5,01 139 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Landéan Landean 35142 35133 1194 27,31 44 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Landujan Landujan Landujan 35143 35360 911 14,32 64 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Langan Langan 35144 35850 1010 7,80 129 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Langon Landegon Langon 35145 35660 1401 36,54 38 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Langouet Langoed 35146 35630 601 6,99 86 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Lanrigan Lanrigan 35148 35270 154 3,98 39 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Lassy Lazig Laczic 35149 35580 1729 9,76 177 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Le Châtellier Kasteller 35071 35133 435 13,43 32 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Le Crouais Ar Groez 35091 35290 587 6,25 94 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Le Ferré Ferred 35111 35420 698 16,92 41 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Le Loroux Lavreer-an-Dezerzh 35157 35133 647 11,56 56 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Le Minihic-sur-Rance Minic'hi-Poudour 35181 35870 1466 3,91 375 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Le Pertre Ar Perzh 35217 35370 1385 43,63 32 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Le Petit-Fougeray Felgerieg-Vihan 35218 35320 888 8,95 99 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Le Rheu Reuz 35240 35650 8914 18,89 472 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Le Sel-de-Bretagne Ar Sal 35322 35320 1107 8,10 137 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Le Theil-de-Bretagne An Tilh 35333 35240 1717 24,20 71 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Le Tiercent An tergant 35336 35460 179 3,70 48 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Le Tronchet Ar Granneg 35362 35540 1167 11,35 103 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Le Verger Gwerzher 35351 35160 1439 6,87 209 Le Rheu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Le Vivier-sur-Mer Gwiver 35361 35960 1046 2,24 467 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Lécousse Eskuz 35150 35133 3241 11,06 293 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Les Brulais Ar Brugeier 35046 35330 547 11,96 46 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Les Iffs An Ivineg 35134 35630 273 4,52 60 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Les Portes du Coglais Montourz 35191 35460 2354 40,71 58 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Lieuron Luzron 35151 35550 786 16,72 47 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Liffré Liverieg Lifrei 35152 35340 7768 66,86 116 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Lillemer Enez-Veur 35153 35111 362 3,74 97 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Livré-sur-Changeon Liverieg-Kenton 35154 35450 1709 26,37 65 Fougères-1
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Lohéac Lohieg Lozeiac, Loheiac 35155 35550 653 5,11 128 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Longaulnay Hirwerneg 35156 35190 614 7,52 82 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Lourmais An Oulmeg 35159 35270 328 7,22 45 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Loutehel Loutehel 35160 35330 253 7,21 35 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Louvigné-de-Bais Louvigneg-Baez 35161 35680 1908 15,37 124 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Louvigné-du-Désert Louvigneg-an-Dezerzh 35162 35420 3346 41,66 80 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Luitré-Dompierre Loezherieg Lutraé 35163 35133
35210
1831 38,83 47 Fougères-1
Fougères-2
Fougères-Vitré Fougères Agglomération
Maen Roch Sant-Brizh-Gougleiz 35257 35460 4921 39,11 126 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Marcillé-Raoul Marc'helleg-Raoul 35164 35560 751 22,41 34 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Marcillé-Robert Marc'helleg-Roperzh 35165 35240 954 20,30 47 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Marpiré Marbereg Marpirae 35166 35220 1041 10,62 98 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Martigné-Ferchaud Marhinieg-Houarnuz 35167 35640 2593 74,10 35 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Maxent Skirioù-Masen 35169 35380 1464 39,72 37 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Mecé Mezeieg 35170 35450 607 15,63 39 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Médréac Mederieg 35171 35360 1826 35,02 52 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Meillac Melieg 35172 35270 1881 32,21 58 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Melesse Meled 35173 35520 6803 32,39 210 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Mellé Melleg 35174 35420 650 15,50 42 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Mernel Merenell 35175 35330 1023 17,37 59 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Mesnil-Roc’h Sant-Pêr-Plewenn 35308 35720 4323 41,16 105 Combourg Saint-Malo Bretagne Romantique
Mézières-sur-Couesnon Magoerioù-ar-C'houenon 35178 35140 1778 24,74 72 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Miniac-Morvan Minieg-Morvan 35179 35540 4040 31,03 130 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Miniac-sous-Bécherel Minieg-Begerel 35180 35190 784 13,55 58 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Mondevert Mondeverzh 35183 35370 820 5,02 163 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montauban-de-Bretagne Menezalban 35184 35360 5946 45,42 131 Montauban-de-Bretagne Rennes Saint-Méen Montauban
Montautour Menezaoter 35185 35210 265 6,90 38 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Mont-Dol Menez-Dol 35186 35120 1076 26,44 41 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Monterfil Mousterfil Mósterfiu 35187 35160 1329 16,94 78 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Montfort-sur-Meu Monforzh 35188 35160 6691 14,02 477 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Montgermont Menezgervant 35189 35760 3440 4,67 737 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Monthault Brennaod Montaut 35190 35420 258 8,20 31 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Montreuil-des-Landes Mousterel-al-Lann 35192 35210 236 9,42 25 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montreuil-le-Gast Mousterel-ar-Gwast 35193 35520 1943 9,14 213 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Montreuil-sous-Pérouse Mousterel-ar-Veineg 35194 35500 1011 15,49 65 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montreuil-sur-Ille Mousterel-an-Il 35195 35440 2389 15,15 158 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Mordelles Morzhell Mordèll 35196 35310 7356 29,84 247 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Mouazé Moezeg 35197 35250 1661 8,39 198 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Moulins Melined 35198 35680 714 15,21 47 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Moussé Moc'heg 35199 35130 339 3,37 101 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Moutiers Mousterioù 35200 35130 927 17,64 53 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Muel Moel 35201 35290 887 28,90 31 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Nouvoitou Neveztell 35204 35410 3173 18,93 168 Janzé
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Noyal-Châtillon-sur-Seiche Noal-Kastellan 35206 35230 6885 26,51 260 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Noyal-sous-Bazouges Noal-Bazeleg 35205 35560 382 14,83 26 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Noyal-sur-Vilaine Noal-ar-Gwilen 35207 35530 6070 30,72 198 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Orgères An Heizeg Orjèrr 35208 35230 4993 16,32 306 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Pacé Pazieg 35210 35740 11.825 35,03 338 Rennes-6
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Paimpont Pempont Penpont 35211 35380 1755 110,28 16 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Pancé Pantieg 35212 35320 1180 19,33 61 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Parcé Parzieg Parczae 35214 35210 650 16,88 39 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Parigné Parinieg Paraenyaè 35215 35133 1338 20,72 65 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Parthenay-de-Bretagne Parzheneg 35216 35850 1766 4,80 368 Melesse
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Pipriac Presperieg Pisperiac 35219 35550 3779 48,65 78 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Piré-Chancé Pereg 35220 35150
35680
2967 41,56 71 Châteaugiron Rennes Pays de Châteaugiron Communauté
Pléchâtel Plegastell 35221 35470 2828 36,32 78 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Pleine-Fougères Planfili 35222 35610 1977 31,98 62 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Plélan-le-Grand Plelann-Veur 35223 35380 3986 49,74 80 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Plerguer Plergar 35224 35540 2756 20,19 137 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Plesder Pleder 35225 35720 786 11,03 71 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Pleugueneuc Plegeneg Ploegenoec 35226 35720 1914 24,52 78 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Pleumeleuc Pleveleg Ploemenoec 35227 35137 3418 19,51 175 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Pleurtuit Pleurestud 35228 35730 6910 29,67 233 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Pocé-les-Bois Pozieg 35229 35500 1303 14,84 88 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Poilley Polieg 35230 35420 374 10,78 35 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Poligné Polinieg 35231 35320 1199 9,24 130 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Pont-Péan Pont-Pagan Pont-Riaunt 35363 35131 4437 8,76 507 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Princé Priskieg 35232 35210 386 12,36 31 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Québriac Kevrieg Cóberiac 35233 35190 1574 20,72 76 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Quédillac Kedilieg 35234 35290 1190 26,54 45 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Rannée Radenez 35235 35130 1086 51,95 21 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Redon Redon Redon 35236 35600 9151 15,09 606 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Renac Ranneg Renac 35237 35660 1028 25,89 40 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Rennes Roazhon Resnn 35238 35000 217.728 50,39 4321 Rennes-1
Rennes-2
Rennes-3
Rennes-4
Rennes-5
Rennes-6
Rennes-Brequigny
Rennes-Centre
Rennes-Centre-Ouest
Rennes-Centre-Sud
Rennes-Est
Rennes-le-Blosne
Rennes-Nord
Rennes-Nord-Ouest
Rennes-Sud-Est
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Retiers Rester 35239 35240 4402 41,38 106 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Rimou Rivoù 35242 35560 341 13,28 26 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Rives-du-Couesnon Sant-Yann-ar-C'houenon 35282 35140 2871 48,36 59 Fougères-1 Fougères-Vitré Fougères Agglomération
Romagné Rovenieg 35243 35133 2438 26,93 91 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Romazy Rovazil 35244 35490 251 7,18 35 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Fougères-Vitré
Rennes
Couesnon Marches de Bretagne
Romillé Rovelieg 35245 35850 3942 28,67 137 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Roz-Landrieux Roz-Lanrieg 35246 35120 1349 18,10 75 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Roz-sur-Couesnon Roz-an-Arvor 35247 35610 1000 25,86 39 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Sains Sent 35248 35610 471 10,25 46 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Armel Sant-Armel-ar-Gilli 35250 35230 2094 7,75 270 Janzé
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Aubin-d’Aubigné Sant-Albin-Elvinieg 35251 35250 3859 23,52 164 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Aubin-des-Landes Sant-Albin-al-Lann 35252 35500 935 10,28 91 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Aubin-du-Cormier Sant-Albin-an-Hiliber 35253 35140 3901 27,41 142 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Saint-Benoît-des-Ondes Lanwezoù 35255 35114 986 2,92 338 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Briac-sur-Mer Sant-Briag Saent-Beriac 35256 35800 2132 8,06 265 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Saint-Brieuc-des-Iffs Sant-Brieg-an-Ivineg 35258 35630 335 8,29 40 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Saint-Broladre Sant-Brewalaer 35259 35120 1136 23,81 48 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Christophe-des-Bois Sant-Kristol-ar-C'hoad 35260 35210 562 9,26 61 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Christophe-de-Valains Sant-Kristol-Gwalen 35261 35140 230 3,27 70 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Coulomb Sant-Koulm 35263 35350 2788 18,04 155 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Didier Sant-Ider 35264 35220 2043 14,14 144 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Domineuc Landoveneg 35265 35190 2548 15,70 162 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Sainte-Anne-sur-Vilaine Santez-Anna-ar-Wilen 35249 35390 1028 28,57 36 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Sainte-Colombe Santez-Goulm 35262 35134 351 7,58 46 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Sainte-Marie Lokmaria-Redon 35294 35600 2257 25,28 89 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Erblon Sant-Ervlon-an-Dezerzh 35266 35230 3195 10,93 292 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Ganton Sant-Weganton 35268 35550 428 14,08 30 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Georges-de-Gréhaigne Sant-Jord-Grehan 35270 35610 367 12,15 30 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Georges-de-Reintembault Sant-Jord-Restembaod 35271 35420 1494 31,02 48 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Germain-du-Pinel Sant-Jermen-ar-Bineg 35272 35370 933 11,30 83 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Germain-en-Coglès Sant-Jermen-Gougleiz 35273 35133 2053 32,09 64 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Germain-sur-Ille Sant-Jermen-an-Il 35274 35250 923 3,90 237 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Gilles Sant-Jili-Roazhon Saent-Jill 35275 35590 5093 20,72 246 Melesse
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Gondran Sant-Gondran 35276 35630 552 4,40 125 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Gonlay Sant-Gonlei 35277 35750 365 9,26 39 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Saint-Grégoire Sant-Gregor 35278 35760 9765 17,30 564 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Guinoux Sant-Gwênoù 35279 35430 1209 6,37 190 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Hilaire-des-Landes Sant-Eler-al-Lann 35280 35140 1032 18,27 56 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Jacques-de-la-Lande Sant-Jakez-al-Lann Saent-Jaq 35281 35136 13.533 11,83 1144 Rennes-5
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Jean-sur-Vilaine Sant-Yann-ar-Gwilen 35283 35220 1300 10,73 121 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Jouan-des-Guérets Sant-Yowan-an-Havreg 35284 35430 2669 9,24 289 Saint-Malo-2
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Just Sant-Yust Saent-Just 35285 35550 1062 28,05 38 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Léger-des-Prés Sant-Lezer-ar-Pradeier 35286 35270 274 5,54 49 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Saint-Lunaire Sant-Luner 35287 35800 2396 10,27 233 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Saint-M’Hervé Sant-Merve 35300 35500 1347 29,68 45 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Malo Sant-Maloù Saent-Malo 35288 35400 46.478 36,58 1271 Saint-Malo-1
Saint-Malo-2
Saint-Malo-Nord
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Malo-de-Phily Sant-Maloù-Fili 35289 35480 1079 18,77 57 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Malon-sur-Mel Sant-Malon Saent-Meha 35290 35750 582 16,07 36 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Marcan Sant-Marc'han 35291 35120 442 7,68 58 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Marc-le-Blanc Sant-Mezar-Elvinieg 35292 35460 1661 22,76 73 Antrain Fougères-Vitré Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Maugan Sant-Malgant 35295 35750 537 8,43 64 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Médard-sur-Ille Sant-Marzh-an-Il 35296 35250 1306 18,22 72 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Méen-le-Grand Sant-Meven 35297 35290 4622 18,21 254 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Méloir-des-Ondes Sant-Meleg 35299 35350 4211 29,49 143 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Onen-la-Chapelle Santez-Onenn 35302 35290 1129 24,73 46 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Ouen-des-Alleux Sant-Owen-an-Alloz 35304 35140 1305 15,20 86 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Péran Sant-Pêran 35305 35380 414 9,37 44 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Saint-Père-Marc-en-Poulet Sant-Per-Poualed 35306 35430 2315 19,74 117 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Pern Sant-Pern Saent-Pèrn 35307 35190 1040 12,13 86 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Rémy-du-Plain Sant-Revig-ar-Plaen 35309 35560 821 14,87 55 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Sauveur-des-Landes Kersalver-al-Lann 35310 35133 1521 18,84 81 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Séglin Sant-Sewenn 35311 35330 574 9,40 61 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Senoux Sant-Senour 35312 35580 1842 18,29 101 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Suliac Sant-Suliav 35314 35430 925 5,46 169 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Sulpice-des-Landes Sant-Suleg-al-Lanneier 35316 35390 818 11,19 73 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Saint-Sulpice-la-Forêt Sant-Suleg-ar-C'hoad 35315 35250 1378 6,72 205 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Symphorien Sant-Sinforian 35317 35630 594 7,50 79 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Thual Sant-Tual 35318 35190 931 11,40 82 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Saint-Thurial Sant-Thuriav-Porc'hoed 35319 35310 2099 18,01 117 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Saint-Uniac Sant-Tewiniav Saent-Tuniau 35320 35360 540 6,89 78 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saulnières Saoner 35321 35320 782 10,34 76 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Sens-de-Bretagne Sen 35326 35490 2560 30,82 83 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Servon-sur-Vilaine Servon 35327 35530 3740 15,26 245 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Sixt-sur-Aff Seizh 35328 35550 2144 42,50 50 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Sougéal Sulial 35329 35610 558 14,15 39 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Taillis Talieg 35330 35500 996 12,27 81 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Talensac Talenseg 35331 35160 2492 21,61 115 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Teillay Tilheg 35332 35620 1067 26,21 41 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Thorigné-Fouillard Torigneg-Fouilharz Toreinyaé-Fólhard 35334 35235 8519 13,58 627 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Thourie Tourig 35335 35134 819 24,04 34 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Tinténiac Tintenieg 35337 35190 3704 23,40 158 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Torcé Tourc'heg 35338 35370 1205 14,03 86 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Trans-la-Forêt Treant-Felger 35339 35610 587 14,83 40 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Treffendel Trevendel 35340 35380 1279 18,98 67 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Trémeheuc Tremaeg 35342 35270 345 6,05 57 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Tresbœuf Trevo 35343 35320 1246 25,33 49 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Trévérien Treverian 35345 35190 888 12,08 74 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Trimer Tremeur 35346 35190 211 3,56 59 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Val-Couesnon Entraven Antrein 35004 35460
35560
4158 79,01 53 Antrain Fougères-Vitré Couesnon Marches de Bretagne
Val d’Anast Anast 35168 35330 3965 77,86 51 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Val-d’Izé Nant-Izeg 35347 35450 2584 43,79 59 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vergéal Gwerial 35350 35680 801 11,21 71 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vern-sur-Seiche Gwern-ar-Sec'h Vèrn 35352 35770 8049 19,70 409 Janzé
Rennes-Sud-Est
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Vezin-le-Coquet Gwezin Bezein 35353 35132 5987 7,86 762 Le Rheu
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Vieux-Viel Henwiel 35354 35610 314 8,77 36 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Vieux-Vy-sur-Couesnon Henwig-ar-C'houenon 35355 35490 1226 21,56 57 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Vignoc Gwinieg 35356 35630 1950 14,09 138 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Villamée Gwilavez 35357 35420 310 10,66 29 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Visseiche Gwisec'h 35359 35130 830 16,03 52 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vitré Gwitreg Vitrae 35360 35500 18.267 37,19 491 Vitré
Vitré-Est
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: