Lischt vun dr Gmeina im Département Ille-et-Vilaine

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ille-et-Vilaine zellt àlla 348 Gmeina ìm Département Ille-et-Vilaine uf.

Gmein Bretonisch Gallo Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Acigné Egineg Aczeinyae 35001 35690 6834 29,55 231 Liffré
Cesson-Sévigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Amanlis Amanliz Amanliz 35002 35150 1759 25,25 70 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Andouillé-Neuville Andolieg-Kernevez Andólhae 35003 35250 946 12,61 75 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Arbrissel Ervrezhell Arbeczèu 35005 35130 313 4,62 68 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Argentré-du-Plessis Argantred-ar-Genkiz Arjantrae 35006 35370 4502 41,46 109 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Aubigné Elvinieg Aubeinyae 35007 35250 485 2,20 220 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Availles-sur-Seiche Avallod-ar-Sec'h Avaylh 35008 35130 674 11,06 61 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Baguer-Morvan Bagar-Morvan 35009 35120 1703 23,11 74 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Baguer-Pican Bagar-Bihan 35010 35120 1738 15,63 111 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Bain-de-Bretagne Baen-Veur Bóen 35012 35470 7314 64,77 113 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Bains-sur-Oust Baen-Ballon 35013 35600 3503 44,63 78 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Bais Baez 35014 35680 2455 35,18 70 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Balazé Belezeg 35015 35500 2218 36,66 61 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Baulon Beloen Baulon 35016 35580 2188 25,02 87 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bazouges-la-Pérouse Bazeleg-ar-Veineg 35019 35560 1856 58,18 32 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Beaucé Belzeg 35021 35133 1357 8,17 166 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Bécherel Begerel 35022 35190 688 0,50 1376 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Bédée Bezeg 35023 35137 4417 38,95 113 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Betton Bezhon Beton 35024 35830 12.265 26,73 459 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Billé Lilieg 35025 35133 1054 16,96 62 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Bléruais Blerwaz 35026 35750 102 3,33 31 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Boisgervilly Koad-Yarnvili Boéz-Jergaud 35027 35360 1707 20,00 85 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Boistrudan Koetruzan 35028 35150 722 12,80 56 Châteaugiron
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Bonnemain Bonmaen 35029 35270 1539 23,77 65 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Bourgbarré Bourvarred 35032 35230 4515 14,20 318 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Bourg-des-Comptes Gwikomm Bórg-Cons 35033 35890 3295 23,41 141 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bovel Bovel Bovèu 35035 35330 598 14,60 41 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bréal-sous-Montfort Breal-Monforzh 35037 35310 6404 33,82 189 Le Rheu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Bréal-sous-Vitré Breal-Gwitreg 35038 35370 633 5,75 110 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Brécé Brec'heg Berczaé 35039 35530 2059 7,16 288 Liffré
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Breteil Brezhiel 35040 35160 3655 14,70 249 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Brie Brev 35041 35150 1006 13,56 74 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Brielles Brielloù 35042 35370 670 11,40 59 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Broualan Broualan Bruc 35044 35120 381 12,76 30 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Bruc-sur-Aff Brug 35045 35550 866 21,23 41 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Bruz Bruz Brutz 35047 35170 18.905 29,95 631 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Cancale Kankaven Cauncall 35049 35260 5226 13,00 402 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Cardroc Kerdreg 35050 35190 593 7,39 80 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Cesson-Sévigné Saozon-Sevigneg 35051 35510 17.082 32,14 531 Betton
Cesson-Sévigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Champeaux Kampal 35052 35500 514 9,83 52 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Chanteloup Kantlou 35054 35150 1815 17,53 104 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Chantepie Kantpig Chauntepiy 35055 35135 10.278 11,98 858 Rennes-3
Rennes-Sud-Est
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chartres-de-Bretagne Karnod Chartr 35066 35131 8157 10,10 808 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chasné-sur-Illet Kadeneg 35067 35250 1598 9,47 169 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Châteaubourg Kastell-Bourc'h 35068 35220 7336 28,60 257 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Châteaugiron Kastell-Geron 35069 35410 10.283 23,52 437 Châteaugiron
Châteaubourg
Châteaugiron
Rennes
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine Kastell-Noez 35070 35430 1710 1,38 1239 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Châtillon-en-Vendelais Kastellan-Gwennel 35072 35210 1675 32,03 52 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Chauvigné Kelvinieg 35075 35490 808 17,71 46 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Chavagne Kavan 35076 35310 4268 12,44 343 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chelun Kelon 35077 35640 347 11,25 31 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Cherrueix Kerruer 35078 35120 1092 12,69 86 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Chevaigné Kavaneg 35079 35250 2325 10,33 225 Betton
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Cintré Kentreg 35080 35310 2410 8,24 292 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Clayes Kloued 35081 35590 908 4,28 212 Melesse
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Coësmes Koem 35082 35134 1465 23,24 63 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Comblessac Kamlec'hieg 35084 35330 695 17,23 40 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Combourg Komborn Conbórn 35085 35270 5963 63,55 94 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Combourtillé Komorzhel 35086 35210 611 9,25 66 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Cornillé Kornilieg 35087 35500 964 12,47 77 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Corps-Nuds Kornuz 35088 35150 3434 22,56 152 Janzé
Janzé
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Crevin Kreven 35090 35320 2862 8,31 344 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Cuguen Kugenn 35092 35270 834 23,54 35 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Dinard Dinarzh 35093 35800 10.181 7,84 1299 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Dingé Dingad Deinjaé 35094 35440 1638 52,89 31 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Dol-de-Bretagne Dol Dóu 35095 35120 5738 15,53 369 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Domagné Davanieg 35096 35113 2383 29,00 82 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Domalain Domalan 35097 35680 2020 33,54 60 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Domloup Domloup 35099 35410 3680 18,55 198 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Dourdain Dourdan 35101 35450 1195 13,80 87 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Drouges Drougez 35102 35130 510 11,63 44 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Eancé Aentieg 35103 35640 420 16,50 25 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Epiniac Sperneg 35104 35120 1417 23,77 60 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Erbrée Ervored 35105 35500 1697 35,52 48 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Ercé-en-Lamée Herzieg-Mez 35106 35620 1514 39,21 39 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Ercé-près-Liffré Herzieg-Liverieg 35107 35340 1949 15,78 124 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Essé Ezieg 35108 35150 1061 23,19 46 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Étrelles Stredell 35109 35370 2585 27,17 95 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Feins Finioù 35110 35440 1014 20,35 50 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Fleurigné Flurinieg 35112 35133 939 18,17 52 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Forges-la-Forêt Govelioù-ar-C'hoad 35114 35640 261 6,04 43 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Fougères Felger Foujerr 35115 35300 20.595 10,47 1967 Fougères-1
Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Gaël Gwazel Gaèu 35117 35290 1619 52,10 31 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Gahard Gwazharh 35118 35490 1525 24,96 61 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Gennes-sur-Seiche Gen Genn 35119 35370 946 18,50 51 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Gévezé Gevrezeg 35120 35850 5521 27,54 200 Melesse
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Gosné Goneg 35121 35140 2000 18,14 110 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Goven Goven 35123 35580 4321 39,73 109 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Grand-Fougeray Felgerieg-Veur 35124 35390 2455 55,42 44 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Guichen Gwizien Gischen 35126 35580 8674 42,99 202 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Guignen Gwinien Ginyen 35127 35580 3986 53,05 75 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Guipel Gwipedel Gipèu 35128 35440 1701 25,11 68 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Guipry-Messac Mezeg Meczac 35176 35480 7107 91,99 77 Redon
Bain-de-Bretagne
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Hédé-Bazouges Hazhoù Hédoe 35130 35630 2247 14,93 151 Melesse
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Hirel Hirel Hiraèu 35132 35120 1389 9,85 141 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Iffendic Ilfentig Fendic 35133 35750 4553 73,66 62 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Irodouër Irodouer Irodoèrr 35135 35850 2263 23,54 96 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Janzé Gentieg Janzae 35136 35150 8470 41,26 205 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Javené Yaoueneg Javenaé 35137 35133 2105 18,45 114 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
L’Hermitage Ar Peniti 35131 35590 4629 6,74 687 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Baussaine Baosan 35017 35190 673 9,63 70 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
La Bazouge-du-Désert Bazeleg-an-Dezerzh 35018 35420 1069 24,60 43 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Bosse-de-Bretagne Bosenn 35030 35320 676 10,21 66 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Bouëxière Beuzid-ar-C'hoadoù 35031 35340 4526 49,68 91 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
La Boussac Labouseg Labóczac 35034 35120 1200 21,93 55 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
La Chapelle du Lou du Lac Chapel-al-Loc'h 35060 35360 1011 10,46 97 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
La Chapelle-aux-Filtzméens Chapel-Hilveven 35056 35190 814 6,36 128 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
La Chapelle-Bouëxic Chapel-ar-Veuzid 35057 35330 1496 20,66 72 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
La Chapelle-Chaussée Chapel-ar-Galc'hed 35058 35630 1295 14,76 88 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Chapelle-de-Brain Chapel-Braen 35064 35660 984 17,65 56 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
La Chapelle-des-Fougeretz Chapel-Felgeriz 35059 35520 4682 8,71 538 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Chapelle-Erbrée Ar Chapel-Ervoreg 35061 35500 711 11,98 59 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Chapelle-Janson Chapel-Yent 35062 35133 1475 26,96 55 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Chapelle-Saint-Aubert Chapel-sant-Alverzh 35063 35140 452 9,77 46 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Chapelle-Thouarault Bredual 35065 35590 2219 7,64 290 Le Rheu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Couyère Ar Gouer 35089 35320 455 11,72 39 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Dominelais Doveneleg 35098 35390 1396 32,45 43 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Fresnais An Onneg 35116 35111 2571 14,43 178 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
La Gouesnière Gouenaer 35122 35350 1943 8,74 222 Saint-Malo-1
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
La Guerche-de-Bretagne Gwerc'h-Breizh 35125 35130 4249 11,53 369 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Mézière Magoer 35177 35520 4971 16,23 306 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
La Noë-Blanche Ar Wazh-Wenn 35202 35470 1022 23,18 44 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Nouaye Lanwaz 35203 35137 353 2,77 127 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
La Richardais Kerricharzh-an-Arvor 35241 35780 2403 3,14 765 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
La Selle-en-Luitré Kell-Loezherieg 35324 35133 616 7,32 84 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Selle-Guerchaise Kell-Gwerc'h 35325 35130 155 2,14 72 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Ville-ès-Nonais Kerlean 35358 35430 1220 4,34 281 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Laignelet Kernoanig 35138 35133 1173 14,83 79 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Laillé Lalieg 35139 35890 5116 32,04 160 Bruz
Guichen
Rennes
Redon
Rennes Métropole
Lalleu An Alloz 35140 35320 561 15,47 36 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Landavran Landavran 35141 35450 693 5,01 138 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Landéan Landean 35142 35133 1183 27,31 43 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Landujan Landujan Landujan 35143 35360 929 14,32 65 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Langan Langan 35144 35850 1031 7,80 132 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Langon Landegon Langon 35145 35660 1385 36,54 38 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Langouet Langoed 35146 35630 606 6,99 87 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Lanrigan Lanrigan 35148 35270 157 3,98 39 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Lassy Lazig Laczic 35149 35580 1757 9,76 180 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Le Châtellier Kasteller 35071 35133 436 13,43 32 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Le Crouais Ar Groez 35091 35290 597 6,25 96 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Le Ferré Ferred 35111 35420 710 16,92 42 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Le Loroux Lavreer-an-Dezerzh 35157 35133 643 11,56 56 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Le Minihic-sur-Rance Minic'hi-Poudour 35181 35870 1483 3,91 379 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Le Pertre Ar Perzh 35217 35370 1380 43,63 32 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Le Petit-Fougeray Felgerieg-Vihan 35218 35320 883 8,95 99 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Le Rheu Reuz 35240 35650 8932 18,89 473 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Le Sel-de-Bretagne Ar Sal 35322 35320 1109 8,10 137 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Le Theil-de-Bretagne An Tilh 35333 35240 1725 24,20 71 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Le Tiercent An tergant 35336 35460 182 3,70 49 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Le Tronchet Ar Granneg 35362 35540 1177 11,35 104 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Le Verger Gwerzher 35351 35160 1436 6,87 209 Le Rheu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Le Vivier-sur-Mer Gwiver 35361 35960 1054 2,24 471 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Lécousse Eskuz 35150 35133 3260 11,06 295 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Les Brulais Ar Brugeier 35046 35330 540 11,96 45 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Les Iffs An Ivineg 35134 35630 273 4,52 60 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Les Portes du Coglais Montourz 35191 35460 2319 40,71 57 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Lieuron Luzron 35151 35550 777 16,72 46 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Liffré Liverieg Lifrei 35152 35340 7949 66,86 119 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Lillemer Enez-Veur 35153 35111 367 3,74 98 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Livré-sur-Changeon Liverieg-Kenton 35154 35450 1718 26,37 65 Fougères-1
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Lohéac Lohieg Lozeiac, Loheiac 35155 35550 648 5,11 127 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Longaulnay Hirwerneg 35156 35190 612 7,52 81 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Lourmais An Oulmeg 35159 35270 326 7,22 45 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Loutehel Loutehel 35160 35330 247 7,21 34 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Louvigné-de-Bais Louvigneg-Baez 35161 35680 1912 15,37 124 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Louvigné-du-Désert Louvigneg-an-Dezerzh 35162 35420 3340 41,66 80 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Luitré-Dompierre Loezherieg Lutraé 35163 35133
35210
1823 38,83 47 Fougères-1
Fougères-2
Fougères-Vitré Fougères Agglomération
Maen Roch Sant-Brizh-Gougleiz 35257 35460 4958 39,11 127 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Marcillé-Raoul Marc'helleg-Raoul 35164 35560 743 22,41 33 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Marcillé-Robert Marc'helleg-Roperzh 35165 35240 951 20,30 47 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Marpiré Marbereg Marpirae 35166 35220 1027 10,62 97 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Martigné-Ferchaud Marhinieg-Houarnuz 35167 35640 2583 74,10 35 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Maxent Skirioù-Masen 35169 35380 1470 39,72 37 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Mecé Mezeieg 35170 35450 607 15,63 39 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Médréac Mederieg 35171 35360 1819 35,02 52 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Meillac Melieg 35172 35270 1918 32,21 60 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Melesse Meled 35173 35520 6958 32,39 215 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Mellé Melleg 35174 35420 649 15,50 42 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Mernel Merenell 35175 35330 1012 17,37 58 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Mesnil-Roc’h Sant-Pêr-Plewenn 35308 35720 4336 41,16 105 Combourg Saint-Malo Bretagne Romantique
Mézières-sur-Couesnon Magoerioù-ar-C'houenon 35178 35140 1799 24,74 73 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Miniac-Morvan Minieg-Morvan 35179 35540 4148 31,03 134 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Miniac-sous-Bécherel Minieg-Begerel 35180 35190 792 13,55 58 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Mondevert Mondeverzh 35183 35370 820 5,02 163 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montauban-de-Bretagne Menezalban 35184 35360 6086 45,42 134 Montauban-de-Bretagne Rennes Saint-Méen Montauban
Montautour Menezaoter 35185 35210 266 6,90 39 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Mont-Dol Menez-Dol 35186 35120 1085 26,44 41 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Monterfil Mousterfil Mósterfiu 35187 35160 1332 16,94 79 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Montfort-sur-Meu Monforzh 35188 35160 6726 14,02 480 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Montgermont Menezgervant 35189 35760 3515 4,67 753 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Monthault Brennaod Montaut 35190 35420 250 8,20 30 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Montreuil-des-Landes Mousterel-al-Lann 35192 35210 232 9,42 25 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montreuil-le-Gast Mousterel-ar-Gwast 35193 35520 1972 9,14 216 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Montreuil-sous-Pérouse Mousterel-ar-Veineg 35194 35500 1006 15,49 65 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montreuil-sur-Ille Mousterel-an-Il 35195 35440 2390 15,15 158 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Mordelles Morzhell Mordèll 35196 35310 7338 29,84 246 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Mouazé Moezeg 35197 35250 1718 8,39 205 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Moulins Melined 35198 35680 713 15,21 47 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Moussé Moc'heg 35199 35130 343 3,37 102 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Moutiers Mousterioù 35200 35130 919 17,64 52 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Muel Moel 35201 35290 885 28,90 31 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Nouvoitou Neveztell 35204 35410 3281 18,93 173 Janzé
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Noyal-Châtillon-sur-Seiche Noal-Kastellan 35206 35230 7003 26,51 264 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Noyal-sous-Bazouges Noal-Bazeleg 35205 35560 380 14,83 26 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Noyal-sur-Vilaine Noal-ar-Gwilen 35207 35530 6133 30,72 200 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Orgères An Heizeg Orjèrr 35208 35230 5152 16,32 316 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Pacé Pazieg 35210 35740 11.860 35,03 339 Rennes-6
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Paimpont Pempont Penpont 35211 35380 1772 110,28 16 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Pancé Pantieg 35212 35320 1191 19,33 62 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Parcé Parzieg Parczae 35214 35210 649 16,88 38 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Parigné Parinieg Paraenyaè 35215 35133 1331 20,72 64 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Parthenay-de-Bretagne Parzheneg 35216 35850 1780 4,80 371 Melesse
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Pipriac Presperieg Pisperiac 35219 35550 3813 48,65 78 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Piré-Chancé Pereg 35220 35150
35680
3031 41,56 73 Châteaugiron Rennes Pays de Châteaugiron Communauté
Pléchâtel Plegastell 35221 35470 2780 36,32 77 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Pleine-Fougères Planfili 35222 35610 1973 31,98 62 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Plélan-le-Grand Plelann-Veur 35223 35380 4008 49,74 81 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Plerguer Plergar 35224 35540 2796 20,19 138 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Plesder Pleder 35225 35720 781 11,03 71 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Pleugueneuc Plegeneg Ploegenoec 35226 35720 1927 24,52 79 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Pleumeleuc Pleveleg Ploemenoec 35227 35137 3474 19,51 178 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Pleurtuit Pleurestud 35228 35730 6982 29,67 235 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Pocé-les-Bois Pozieg 35229 35500 1319 14,84 89 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Poilley Polieg 35230 35420 374 10,78 35 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Poligné Polinieg 35231 35320 1195 9,24 129 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Pont-Péan Pont-Pagan Pont-Riaunt 35363 35131 4413 8,76 504 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Princé Priskieg 35232 35210 391 12,36 32 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Québriac Kevrieg Cóberiac 35233 35190 1578 20,72 76 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Quédillac Kedilieg 35234 35290 1194 26,54 45 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Rannée Radenez 35235 35130 1076 51,95 21 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Redon Redon Redon 35236 35600 9287 15,09 615 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Renac Ranneg Renac 35237 35660 1034 25,89 40 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Rennes Roazhon Resnn 35238 35000 220.488 50,39 4376 Rennes-1
Rennes-2
Rennes-3
Rennes-4
Rennes-5
Rennes-6
Rennes-Brequigny
Rennes-Centre
Rennes-Centre-Ouest
Rennes-Centre-Sud
Rennes-Est
Rennes-le-Blosne
Rennes-Nord
Rennes-Nord-Ouest
Rennes-Sud-Est
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Retiers Rester 35239 35240 4438 41,38 107 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Rimou Rivoù 35242 35560 345 13,28 26 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Rives-du-Couesnon Sant-Yann-ar-C'houenon 35282 35140 2886 48,36 60 Fougères-1 Fougères-Vitré Fougères Agglomération
Romagné Rovenieg 35243 35133 2458 26,93 91 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Romazy Rovazil 35244 35490 248 7,18 35 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Fougères-Vitré
Rennes
Couesnon Marches de Bretagne
Romillé Rovelieg 35245 35850 4032 28,67 141 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Roz-Landrieux Roz-Lanrieg 35246 35120 1361 18,10 75 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Roz-sur-Couesnon Roz-an-Arvor 35247 35610 998 25,86 39 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Sains Sent 35248 35610 459 10,25 45 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Armel Sant-Armel-ar-Gilli 35250 35230 2206 7,75 285 Janzé
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Aubin-d’Aubigné Sant-Albin-Elvinieg 35251 35250 3916 23,52 166 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Aubin-des-Landes Sant-Albin-al-Lann 35252 35500 923 10,28 90 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Aubin-du-Cormier Sant-Albin-an-Hiliber 35253 35140 4006 27,41 146 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Saint-Benoît-des-Ondes Lanwezoù 35255 35114 975 2,92 334 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Briac-sur-Mer Sant-Briag Saent-Beriac 35256 35800 2193 8,06 272 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Saint-Brieuc-des-Iffs Sant-Brieg-an-Ivineg 35258 35630 331 8,29 40 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Saint-Broladre Sant-Brewalaer 35259 35120 1140 23,81 48 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Christophe-des-Bois Sant-Kristol-ar-C'hoad 35260 35210 563 9,26 61 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Christophe-de-Valains Sant-Kristol-Gwalen 35261 35140 235 3,27 72 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Coulomb Sant-Koulm 35263 35350 2820 18,04 156 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Didier Sant-Ider 35264 35220 2034 14,14 144 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Domineuc Landoveneg 35265 35190 2562 15,70 163 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Sainte-Anne-sur-Vilaine Santez-Anna-ar-Wilen 35249 35390 1029 28,57 36 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Sainte-Colombe Santez-Goulm 35262 35134 356 7,58 47 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Sainte-Marie Lokmaria-Redon 35294 35600 2265 25,28 90 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Erblon Sant-Ervlon-an-Dezerzh 35266 35230 3311 10,93 303 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Ganton Sant-Weganton 35268 35550 429 14,08 30 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Georges-de-Gréhaigne Sant-Jord-Grehan 35270 35610 371 12,15 31 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Georges-de-Reintembault Sant-Jord-Restembaod 35271 35420 1487 31,02 48 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Germain-du-Pinel Sant-Jermen-ar-Bineg 35272 35370 951 11,30 84 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Germain-en-Coglès Sant-Jermen-Gougleiz 35273 35133 2062 32,09 64 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Germain-sur-Ille Sant-Jermen-an-Il 35274 35250 962 3,90 247 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Gilles Sant-Jili-Roazhon Saent-Jill 35275 35590 5178 20,72 250 Melesse
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Gondran Sant-Gondran 35276 35630 571 4,40 130 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Gonlay Sant-Gonlei 35277 35750 377 9,26 41 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Saint-Grégoire Sant-Gregor 35278 35760 9890 17,30 572 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Guinoux Sant-Gwênoù 35279 35430 1207 6,37 189 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Hilaire-des-Landes Sant-Eler-al-Lann 35280 35140 1025 18,27 56 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Jacques-de-la-Lande Sant-Jakez-al-Lann Saent-Jaq 35281 35136 13.948 11,83 1179 Rennes-5
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Jean-sur-Vilaine Sant-Yann-ar-Gwilen 35283 35220 1334 10,73 124 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Jouan-des-Guérets Sant-Yowan-an-Havreg 35284 35430 2683 9,24 290 Saint-Malo-2
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Just Sant-Yust Saent-Just 35285 35550 1055 28,05 38 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Léger-des-Prés Sant-Lezer-ar-Pradeier 35286 35270 284 5,54 51 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Saint-Lunaire Sant-Luner 35287 35800 2460 10,27 240 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Saint-M’Hervé Sant-Merve 35300 35500 1356 29,68 46 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Malo Sant-Maloù Saent-Malo 35288 35400 46.803 36,58 1279 Saint-Malo-1
Saint-Malo-2
Saint-Malo-Nord
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Malo-de-Phily Sant-Maloù-Fili 35289 35480 1076 18,77 57 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Malon-sur-Mel Sant-Malon Saent-Meha 35290 35750 578 16,07 36 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Marcan Sant-Marc'han 35291 35120 437 7,68 57 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Marc-le-Blanc Sant-Mezar-Elvinieg 35292 35460 1633 22,76 72 Antrain Fougères-Vitré Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Maugan Sant-Malgant 35295 35750 538 8,43 64 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Médard-sur-Ille Sant-Marzh-an-Il 35296 35250 1322 18,22 73 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Méen-le-Grand Sant-Meven 35297 35290 4599 18,21 253 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Méloir-des-Ondes Sant-Meleg 35299 35350 4327 29,49 147 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Onen-la-Chapelle Santez-Onenn 35302 35290 1127 24,73 46 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Ouen-des-Alleux Sant-Owen-an-Alloz 35304 35140 1313 15,20 86 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Péran Sant-Pêran 35305 35380 418 9,37 45 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Saint-Père-Marc-en-Poulet Sant-Per-Poualed 35306 35430 2333 19,74 118 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Pern Sant-Pern Saent-Pèrn 35307 35190 1042 12,13 86 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Rémy-du-Plain Sant-Revig-ar-Plaen 35309 35560 819 14,87 55 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Sauveur-des-Landes Kersalver-al-Lann 35310 35133 1531 18,84 81 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Séglin Sant-Sewenn 35311 35330 584 9,40 62 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Senoux Sant-Senour 35312 35580 1829 18,29 100 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Suliac Sant-Suliav 35314 35430 943 5,46 173 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Sulpice-des-Landes Sant-Suleg-al-Lanneier 35316 35390 827 11,19 74 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Saint-Sulpice-la-Forêt Sant-Suleg-ar-C'hoad 35315 35250 1382 6,72 206 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Symphorien Sant-Sinforian 35317 35630 589 7,50 79 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Thual Sant-Tual 35318 35190 947 11,40 83 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Saint-Thurial Sant-Thuriav-Porc'hoed 35319 35310 2114 18,01 117 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Saint-Uniac Sant-Tewiniav Saent-Tuniau 35320 35360 540 6,89 78 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saulnières Saoner 35321 35320 794 10,34 77 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Sens-de-Bretagne Sen 35326 35490 2566 30,82 83 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Servon-sur-Vilaine Servon 35327 35530 3804 15,26 249 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Sixt-sur-Aff Seizh 35328 35550 2135 42,50 50 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Sougéal Sulial 35329 35610 547 14,15 39 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Taillis Talieg 35330 35500 993 12,27 81 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Talensac Talenseg 35331 35160 2489 21,61 115 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Teillay Tilheg 35332 35620 1069 26,21 41 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Thorigné-Fouillard Torigneg-Fouilharz Toreinyaé-Fólhard 35334 35235 8575 13,58 631 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Thourie Tourig 35335 35134 837 24,04 35 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Tinténiac Tintenieg 35337 35190 3739 23,40 160 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Torcé Tourc'heg 35338 35370 1223 14,03 87 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Trans-la-Forêt Treant-Felger 35339 35610 591 14,83 40 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Treffendel Trevendel 35340 35380 1307 18,98 69 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Trémeheuc Tremaeg 35342 35270 347 6,05 57 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Tresbœuf Trevo 35343 35320 1244 25,33 49 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Trévérien Treverian 35345 35190 895 12,08 74 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Trimer Tremeur 35346 35190 209 3,56 59 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Val-Couesnon Entraven Antrein 35004 35460
35560
4137 79,01 52 Antrain Fougères-Vitré Couesnon Marches de Bretagne
Val d’Anast Anast 35168 35330 3954 77,86 51 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Val-d’Izé Nant-Izeg 35347 35450 2580 43,79 59 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vergéal Gwerial 35350 35680 806 11,21 72 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vern-sur-Seiche Gwern-ar-Sec'h Vèrn 35352 35770 8169 19,70 415 Janzé
Rennes-Sud-Est
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Vezin-le-Coquet Gwezin Bezein 35353 35132 6114 7,86 778 Le Rheu
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Vieux-Viel Henwiel 35354 35610 317 8,77 36 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Vieux-Vy-sur-Couesnon Henwig-ar-C'houenon 35355 35490 1245 21,56 58 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Vignoc Gwinieg 35356 35630 2025 14,09 144 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Villamée Gwilavez 35357 35420 306 10,66 29 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Visseiche Gwisec'h 35359 35130 838 16,03 52 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vitré Gwitreg Vitrae 35360 35500 18.487 37,19 497 Vitré
Vitré-Est
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: