Lischt vun dr Gmeina im Département Ille-et-Vilaine

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ille-et-Vilaine zellt àlla 348 Gmeina ìm Département Ille-et-Vilaine uf.

Gmein Bretonisch Gallo Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Acigné Egineg Aczeinyae 35001 35690 6740 29,55 228 Liffré
Cesson-Sévigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Amanlis Amanliz Amanliz 35002 35150 1719 25,25 68 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Andouillé-Neuville Andolieg-Kernevez Andólhae 35003 35250 886 12,61 70 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Arbrissel Ervrezhell Arbeczèu 35005 35130 306 4,62 66 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Argentré-du-Plessis Argantred-ar-Genkiz Arjantrae 35006 35370 4396 41,46 106 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Aubigné Elvinieg Aubeinyae 35007 35250 474 2,20 215 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Availles-sur-Seiche Avallod-ar-Sec'h Avaylh 35008 35130 684 11,06 62 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Baguer-Morvan Bagar-Morvan 35009 35120 1705 23,11 74 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Baguer-Pican Bagar-Bihan 35010 35120 1681 15,63 108 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Bain-de-Bretagne Baen-Veur Bóen 35012 35470 7331 64,77 113 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Bains-sur-Oust Baen-Ballon 35013 35600 3478 44,63 78 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Bais Baez 35014 35680 2419 35,18 69 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Balazé Belezeg 35015 35500 2228 36,66 61 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Baulon Beloen Baulon 35016 35580 2160 25,02 86 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bazouges-la-Pérouse Bazeleg-ar-Veineg 35019 35560 1808 58,18 31 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Beaucé Belzeg 35021 35133 1365 8,17 167 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Bécherel Begerel 35022 35190 669 0,50 1338 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Bédée Bezeg 35023 35137 4308 38,95 111 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Betton Bezhon Beton 35024 35830 11.735 26,73 439 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Billé Lilieg 35025 35133 1052 16,96 62 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Bléruais Blerwaz 35026 35750 107 3,33 32 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Boisgervilly Koad-Yarnvili Boéz-Jergaud 35027 35360 1664 20,00 83 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Boistrudan Koetruzan 35028 35150 710 12,80 55 Châteaugiron
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Bonnemain Bonmaen 35029 35270 1566 23,77 66 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Bourgbarré Bourvarred 35032 35230 4132 14,20 291 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Bourg-des-Comptes Gwikomm Bórg-Cons 35033 35890 3264 23,41 139 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bovel Bovel Bovèu 35035 35330 605 14,60 41 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Bréal-sous-Montfort Breal-Monforzh 35037 35310 6131 33,82 181 Le Rheu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Bréal-sous-Vitré Breal-Gwitreg 35038 35370 646 5,75 112 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Brécé Brec'heg Berczaé 35039 35530 2106 7,16 294 Liffré
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Breteil Brezhiel 35040 35160 3584 14,70 244 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Brie Brev 35041 35150 950 13,56 70 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Brielles Brielloù 35042 35370 687 11,40 60 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Broualan Broualan Bruc 35044 35120 373 12,76 29 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Bruc-sur-Aff Brug 35045 35550 863 21,23 41 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Bruz Bruz Brutz 35047 35170 18.266 29,95 610 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Cancale Kankaven Cauncall 35049 35260 5121 13,00 394 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Cardroc Kerdreg 35050 35190 574 7,39 78 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Cesson-Sévigné Saozon-Sevigneg 35051 35510 17.526 32,14 545 Betton
Cesson-Sévigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Champeaux Kampal 35052 35500 504 9,83 51 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Chanteloup Kantlou 35054 35150 1815 17,53 104 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Chantepie Kantpig Chauntepiy 35055 35135 10.435 11,98 871 Rennes-3
Rennes-Sud-Est
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chartres-de-Bretagne Karnod Chartr 35066 35131 7800 10,10 772 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chasné-sur-Illet Kadeneg 35067 35250 1537 9,47 162 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Châteaubourg Kastell-Bourc'h 35068 35220 7064 28,60 247 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Châteaugiron Kastell-Geron 35069 35410 9966 23,52 424 Châteaugiron
Châteaubourg
Châteaugiron
Rennes
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine Kastell-Noez 35070 35430 1722 1,38 1248 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Châtillon-en-Vendelais Kastellan-Gwennel 35072 35210 1679 32,03 52 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Chauvigné Kelvinieg 35075 35490 845 17,71 48 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Chavagne Kavan 35076 35310 4015 12,44 323 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Chelun Kelon 35077 35640 349 11,25 31 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Cherrueix Kerruer 35078 35120 1110 12,69 87 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Chevaigné Kavaneg 35079 35250 2265 10,33 219 Betton
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Cintré Kentreg 35080 35310 2278 8,24 276 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Clayes Kloued 35081 35590 904 4,28 211 Melesse
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Coësmes Koem 35082 35134 1474 23,24 63 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Comblessac Kamlec'hieg 35084 35330 689 17,23 40 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Combourg Komborn Conbórn 35085 35270 5940 63,55 93 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Combourtillé Komorzhel 35086 35210 611 9,25 66 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Cornillé Kornilieg 35087 35500 966 12,47 77 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Corps-Nuds Kornuz 35088 35150 3296 22,56 146 Janzé
Janzé
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Crevin Kreven 35090 35320 2828 8,31 340 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Cuguen Kugenn 35092 35270 839 23,54 36 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Dinard Dinarzh 35093 35800 10.027 7,84 1279 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Dingé Dingad Deinjaé 35094 35440 1636 52,89 31 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Dol-de-Bretagne Dol Dóu 35095 35120 5693 15,53 367 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Domagné Davanieg 35096 35113 2305 29,00 79 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Domalain Domalan 35097 35680 2018 33,54 60 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Domloup Domloup 35099 35410 3522 18,55 190 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Dourdain Dourdan 35101 35450 1159 13,80 84 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Drouges Drougez 35102 35130 519 11,63 45 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Eancé Aentieg 35103 35640 403 16,50 24 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Epiniac Sperneg 35104 35120 1426 23,77 60 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Erbrée Ervored 35105 35500 1702 35,52 48 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Ercé-en-Lamée Herzieg-Mez 35106 35620 1497 39,21 38 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Ercé-près-Liffré Herzieg-Liverieg 35107 35340 1808 15,78 115 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Essé Ezieg 35108 35150 1093 23,19 47 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Étrelles Stredell 35109 35370 2543 27,17 94 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Feins Finioù 35110 35440 977 20,35 48 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Fleurigné Flurinieg 35112 35133 974 18,17 54 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Forges-la-Forêt Govelioù-ar-C'hoad 35114 35640 265 6,04 44 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Fougères Felger Foujerr 35115 35300 20.418 10,47 1950 Fougères-1
Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Gaël Gwazel Gaèu 35117 35290 1634 52,10 31 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Gahard Gwazharh 35118 35490 1467 24,96 59 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Gennes-sur-Seiche Gen Genn 35119 35370 950 18,50 51 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Gévezé Gevrezeg 35120 35850 5301 27,54 192 Melesse
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Gosné Goneg 35121 35140 1991 18,14 110 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Goven Goven 35123 35580 4363 39,73 110 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Grand-Fougeray Felgerieg-Veur 35124 35390 2445 55,42 44 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Guichen Gwizien Gischen 35126 35580 8568 42,99 199 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Guignen Gwinien Ginyen 35127 35580 3902 53,05 74 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Guipel Gwipedel Gipèu 35128 35440 1696 25,11 68 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Guipry-Messac Mezeg Meczac 35176 35480 6961 91,99 76 Redon
Bain-de-Bretagne
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Hédé-Bazouges Hazhoù Hédoe 35130 35630 2247 14,93 151 Melesse
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Hirel Hirel Hiraèu 35132 35120 1392 9,85 141 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Iffendic Ilfentig Fendic 35133 35750 4469 73,66 61 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Irodouër Irodouer Irodoèrr 35135 35850 2262 23,54 96 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Janzé Gentieg Janzae 35136 35150 8279 41,26 201 Janzé
Janzé
Fougères-Vitré
Rennes
Pays de la Roche aux Fées
Javené Yaoueneg Javenaé 35137 35133 2067 18,45 112 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
L’Hermitage Ar Peniti 35131 35590 4437 6,74 658 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Baussaine Baosan 35017 35190 667 9,63 69 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
La Bazouge-du-Désert Bazeleg-an-Dezerzh 35018 35420 1087 24,60 44 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Bosse-de-Bretagne Bosenn 35030 35320 649 10,21 64 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Bouëxière Beuzid-ar-C'hoadoù 35031 35340 4447 49,68 90 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
La Boussac Labouseg Labóczac 35034 35120 1181 21,93 54 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
La Chapelle du Lou du Lac Chapel-al-Loc'h 35060 35360 1003 10,46 96 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
La Chapelle-aux-Filtzméens Chapel-Hilveven 35056 35190 815 6,36 128 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
La Chapelle-Bouëxic Chapel-ar-Veuzid 35057 35330 1475 20,66 71 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
La Chapelle-Chaussée Chapel-ar-Galc'hed 35058 35630 1271 14,76 86 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Chapelle-de-Brain Chapel-Braen 35064 35660 969 17,65 55 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
La Chapelle-des-Fougeretz Chapel-Felgeriz 35059 35520 4773 8,71 548 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Chapelle-Erbrée Ar Chapel-Ervoreg 35061 35500 698 11,98 58 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Chapelle-Janson Chapel-Yent 35062 35133 1450 26,96 54 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Chapelle-Saint-Aubert Chapel-sant-Alverzh 35063 35140 439 9,77 45 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Chapelle-Thouarault Bredual 35065 35590 2170 7,64 284 Le Rheu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
La Couyère Ar Gouer 35089 35320 479 11,72 41 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Dominelais Doveneleg 35098 35390 1377 32,45 42 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Fresnais An Onneg 35116 35111 2541 14,43 176 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
La Gouesnière Gouenaer 35122 35350 1893 8,74 217 Saint-Malo-1
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
La Guerche-de-Bretagne Gwerc'h-Breizh 35125 35130 4243 11,53 368 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Mézière Magoer 35177 35520 4892 16,23 301 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
La Noë-Blanche Ar Wazh-Wenn 35202 35470 1002 23,18 43 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
La Nouaye Lanwaz 35203 35137 357 2,77 129 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
La Richardais Kerricharzh-an-Arvor 35241 35780 2295 3,14 731 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
La Selle-en-Luitré Kell-Loezherieg 35324 35133 613 7,32 84 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
La Selle-Guerchaise Kell-Gwerc'h 35325 35130 154 2,14 72 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
La Ville-ès-Nonais Kerlean 35358 35430 1203 4,34 277 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Laignelet Kernoanig 35138 35133 1163 14,83 78 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Laillé Lalieg 35139 35890 5026 32,04 157 Bruz
Guichen
Rennes
Redon
Rennes Métropole
Lalleu An Alloz 35140 35320 567 15,47 37 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Landavran Landavran 35141 35450 692 5,01 138 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Landéan Landean 35142 35133 1205 27,31 44 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Landujan Landujan Landujan 35143 35360 934 14,32 65 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Langan Langan 35144 35850 979 7,80 126 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Langon Landegon Langon 35145 35660 1421 36,54 39 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Langouet Langoed 35146 35630 601 6,99 86 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Lanrigan Lanrigan 35148 35270 152 3,98 38 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Lassy Lazig Laczic 35149 35580 1702 9,76 174 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Le Châtellier Kasteller 35071 35133 427 13,43 32 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Le Crouais Ar Groez 35091 35290 574 6,25 92 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Le Ferré Ferred 35111 35420 687 16,92 41 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Le Loroux Lavreer-an-Dezerzh 35157 35133 653 11,56 56 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Le Minihic-sur-Rance Minic'hi-Poudour 35181 35870 1449 3,91 371 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Le Pertre Ar Perzh 35217 35370 1389 43,63 32 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Le Petit-Fougeray Felgerieg-Vihan 35218 35320 894 8,95 100 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Le Rheu Reuz 35240 35650 8740 18,89 463 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Le Sel-de-Bretagne Ar Sal 35322 35320 1106 8,10 137 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Le Theil-de-Bretagne An Tilh 35333 35240 1734 24,20 72 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Le Tiercent An tergant 35336 35460 174 3,70 47 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Le Tronchet Ar Granneg 35362 35540 1161 11,35 102 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Le Verger Gwerzher 35351 35160 1445 6,87 210 Le Rheu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Le Vivier-sur-Mer Gwiver 35361 35960 1039 2,24 464 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Lécousse Eskuz 35150 35133 3233 11,06 292 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Les Brulais Ar Brugeier 35046 35330 553 11,96 46 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Les Iffs An Ivineg 35134 35630 272 4,52 60 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Les Portes du Coglais Montourz 35191 35460 2391 40,71 59 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Lieuron Luzron 35151 35550 785 16,72 47 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Liffré Liverieg Lifrei 35152 35340 7609 66,86 114 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Lillemer Enez-Veur 35153 35111 358 3,74 96 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Livré-sur-Changeon Liverieg-Kenton 35154 35450 1700 26,37 64 Fougères-1
Liffré
Rennes
Rennes
Liffré-Cormier Communauté
Lohéac Lohieg Lozeiac, Loheiac 35155 35550 649 5,11 127 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Longaulnay Hirwerneg 35156 35190 616 7,52 82 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Lourmais An Oulmeg 35159 35270 326 7,22 45 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Loutehel Loutehel 35160 35330 258 7,21 36 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Louvigné-de-Bais Louvigneg-Baez 35161 35680 1899 15,37 124 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Louvigné-du-Désert Louvigneg-an-Dezerzh 35162 35420 3374 41,66 81 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Luitré-Dompierre Loezherieg Lutraé 35163 35133
35210
1851 38,83 48 Fougères-1
Fougères-2
Fougères-Vitré Fougères Agglomération
Maen Roch Sant-Brizh-Gougleiz 35257 35460 4850 39,11 124 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Marcillé-Raoul Marc'helleg-Raoul 35164 35560 766 22,41 34 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Marcillé-Robert Marc'helleg-Roperzh 35165 35240 959 20,30 47 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Marpiré Marbereg Marpirae 35166 35220 1053 10,62 99 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Martigné-Ferchaud Marhinieg-Houarnuz 35167 35640 2603 74,10 35 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Maxent Skirioù-Masen 35169 35380 1466 39,72 37 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Mecé Mezeieg 35170 35450 608 15,63 39 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Médréac Mederieg 35171 35360 1827 35,02 52 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Meillac Melieg 35172 35270 1848 32,21 57 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Melesse Meled 35173 35520 6576 32,39 203 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Mellé Melleg 35174 35420 651 15,50 42 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Mernel Merenell 35175 35330 1034 17,37 60 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Mesnil-Roc’h Sant-Pêr-Plewenn 35308 35720 4301 41,16 104 Combourg Saint-Malo Bretagne Romantique
Mézières-sur-Couesnon Magoerioù-ar-C'houenon 35178 35140 1752 24,74 71 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Miniac-Morvan Minieg-Morvan 35179 35540 3931 31,03 127 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Miniac-sous-Bécherel Minieg-Begerel 35180 35190 774 13,55 57 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Mondevert Mondeverzh 35183 35370 819 5,02 163 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montauban-de-Bretagne Menezalban 35184 35360 5840 45,42 129 Montauban-de-Bretagne Rennes Saint-Méen Montauban
Montautour Menezaoter 35185 35210 264 6,90 38 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Mont-Dol Menez-Dol 35186 35120 1093 26,44 41 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Monterfil Mousterfil Mósterfiu 35187 35160 1327 16,94 78 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Montfort-sur-Meu Monforzh 35188 35160 6653 14,02 475 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Montgermont Menezgervant 35189 35760 3364 4,67 720 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Monthault Brennaod Montaut 35190 35420 265 8,20 32 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Montreuil-des-Landes Mousterel-al-Lann 35192 35210 240 9,42 25 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montreuil-le-Gast Mousterel-ar-Gwast 35193 35520 1936 9,14 212 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Montreuil-sous-Pérouse Mousterel-ar-Veineg 35194 35500 1015 15,49 66 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Montreuil-sur-Ille Mousterel-an-Il 35195 35440 2383 15,15 157 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Mordelles Morzhell Mordèll 35196 35310 7363 29,84 247 Le Rheu
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Mouazé Moezeg 35197 35250 1586 8,39 189 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Moulins Melined 35198 35680 716 15,21 47 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Moussé Moc'heg 35199 35130 336 3,37 100 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Moutiers Mousterioù 35200 35130 929 17,64 53 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Muel Moel 35201 35290 894 28,90 31 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Nouvoitou Neveztell 35204 35410 3099 18,93 164 Janzé
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Noyal-Châtillon-sur-Seiche Noal-Kastellan 35206 35230 6919 26,51 261 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Noyal-sous-Bazouges Noal-Bazeleg 35205 35560 385 14,83 26 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Noyal-sur-Vilaine Noal-ar-Gwilen 35207 35530 6008 30,72 196 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Orgères An Heizeg Orjèrr 35208 35230 4729 16,32 290 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Pacé Pazieg 35210 35740 11.739 35,03 335 Rennes-6
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Paimpont Pempont Penpont 35211 35380 1711 110,28 16 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Pancé Pantieg 35212 35320 1171 19,33 61 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Parcé Parzieg Parczae 35214 35210 650 16,88 39 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Parigné Parinieg Paraenyaè 35215 35133 1336 20,72 64 Fougères-2
Fougères-Nord
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Parthenay-de-Bretagne Parzheneg 35216 35850 1748 4,80 364 Melesse
Rennes-Nord-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Pipriac Presperieg Pisperiac 35219 35550 3745 48,65 77 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Piré-Chancé Pereg 35220 35150
35680
2901 41,56 70 Châteaugiron Rennes Pays de Châteaugiron Communauté
Pléchâtel Plegastell 35221 35470 2789 36,32 77 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Pleine-Fougères Planfili 35222 35610 1980 31,98 62 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Plélan-le-Grand Plelann-Veur 35223 35380 3949 49,74 79 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Plerguer Plergar 35224 35540 2722 20,19 135 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Plesder Pleder 35225 35720 790 11,03 72 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Pleugueneuc Plegeneg Ploegenoec 35226 35720 1903 24,52 78 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Pleumeleuc Pleveleg Ploemenoec 35227 35137 3329 19,51 171 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Pleurtuit Pleurestud 35228 35730 6806 29,67 229 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Pocé-les-Bois Pozieg 35229 35500 1293 14,84 87 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Poilley Polieg 35230 35420 378 10,78 35 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Poligné Polinieg 35231 35320 1201 9,24 130 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Pont-Péan Pont-Pagan Pont-Riaunt 35363 35131 4463 8,76 509 Bruz
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Princé Priskieg 35232 35210 380 12,36 31 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Québriac Kevrieg Cóberiac 35233 35190 1579 20,72 76 Combourg
Hédé-Bazouges
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Quédillac Kedilieg 35234 35290 1186 26,54 45 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Rannée Radenez 35235 35130 1094 51,95 21 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Redon Redon Redon 35236 35600 9014 15,09 597 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Renac Ranneg Renac 35237 35660 1009 25,89 39 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Rennes Roazhon Resnn 35238 35000 216.815 50,39 4303 Rennes-1
Rennes-2
Rennes-3
Rennes-4
Rennes-5
Rennes-6
Rennes-Brequigny
Rennes-Centre
Rennes-Centre-Ouest
Rennes-Centre-Sud
Rennes-Est
Rennes-le-Blosne
Rennes-Nord
Rennes-Nord-Ouest
Rennes-Sud-Est
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Retiers Rester 35239 35240 4357 41,38 105 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Rimou Rivoù 35242 35560 336 13,28 25 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Rives-du-Couesnon Sant-Yann-ar-C'houenon 35282 35140 2858 48,36 59 Fougères-1 Fougères-Vitré Fougères Agglomération
Romagné Rovenieg 35243 35133 2404 26,93 89 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Romazy Rovazil 35244 35490 254 7,18 35 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Fougères-Vitré
Rennes
Couesnon Marches de Bretagne
Romillé Rovelieg 35245 35850 3905 28,67 136 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Roz-Landrieux Roz-Lanrieg 35246 35120 1340 18,10 74 Dol-de-Bretagne
Dol-de-Bretagne
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Roz-sur-Couesnon Roz-an-Arvor 35247 35610 1003 25,86 39 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Sains Sent 35248 35610 483 10,25 47 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Armel Sant-Armel-ar-Gilli 35250 35230 1981 7,75 256 Janzé
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Aubin-d’Aubigné Sant-Albin-Elvinieg 35251 35250 3796 23,52 161 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Aubin-des-Landes Sant-Albin-al-Lann 35252 35500 948 10,28 92 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Aubin-du-Cormier Sant-Albin-an-Hiliber 35253 35140 3837 27,41 140 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Rennes
Fougères-Vitré
Liffré-Cormier Communauté
Saint-Benoît-des-Ondes Lanwezoù 35255 35114 994 2,92 340 Dol-de-Bretagne
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Briac-sur-Mer Sant-Briag Saent-Beriac 35256 35800 2070 8,06 257 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Saint-Brieuc-des-Iffs Sant-Brieg-an-Ivineg 35258 35630 340 8,29 41 Combourg
Bécherel
Saint-Malo
Rennes
Bretagne Romantique
Saint-Broladre Sant-Brewalaer 35259 35120 1132 23,81 48 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Christophe-des-Bois Sant-Kristol-ar-C'hoad 35260 35210 574 9,26 62 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Christophe-de-Valains Sant-Kristol-Gwalen 35261 35140 225 3,27 69 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Coulomb Sant-Koulm 35263 35350 2707 18,04 150 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Didier Sant-Ider 35264 35220 2052 14,14 145 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Domineuc Landoveneg 35265 35190 2532 15,70 161 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Sainte-Anne-sur-Vilaine Santez-Anna-ar-Wilen 35249 35390 1018 28,57 36 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Sainte-Colombe Santez-Goulm 35262 35134 351 7,58 46 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Sainte-Marie Lokmaria-Redon 35294 35600 2249 25,28 89 Redon
Redon
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Erblon Sant-Ervlon-an-Dezerzh 35266 35230 3078 10,93 282 Janzé
Bruz
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Ganton Sant-Weganton 35268 35550 424 14,08 30 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Georges-de-Gréhaigne Sant-Jord-Grehan 35270 35610 370 12,15 30 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Georges-de-Reintembault Sant-Jord-Restembaod 35271 35420 1498 31,02 48 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Germain-du-Pinel Sant-Jermen-ar-Bineg 35272 35370 915 11,30 81 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Germain-en-Coglès Sant-Jermen-Gougleiz 35273 35133 2051 32,09 64 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Germain-sur-Ille Sant-Jermen-an-Il 35274 35250 925 3,90 237 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Gilles Sant-Jili-Roazhon Saent-Jill 35275 35590 4984 20,72 241 Melesse
Mordelles
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Gondran Sant-Gondran 35276 35630 537 4,40 122 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Gonlay Sant-Gonlei 35277 35750 354 9,26 38 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Saint-Grégoire Sant-Gregor 35278 35760 9639 17,30 557 Betton
Betton
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Guinoux Sant-Gwênoù 35279 35430 1210 6,37 190 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Hilaire-des-Landes Sant-Eler-al-Lann 35280 35140 1038 18,27 57 Antrain
Saint-Brice-en-Coglès
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Jacques-de-la-Lande Sant-Jakez-al-Lann Saent-Jaq 35281 35136 13.087 11,83 1106 Rennes-5
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Jean-sur-Vilaine Sant-Yann-ar-Gwilen 35283 35220 1266 10,73 118 Châteaugiron
Châteaubourg
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Jouan-des-Guérets Sant-Yowan-an-Havreg 35284 35430 2646 9,24 286 Saint-Malo-2
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Just Sant-Yust Saent-Just 35285 35550 1065 28,05 38 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Saint-Léger-des-Prés Sant-Lezer-ar-Pradeier 35286 35270 264 5,54 48 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Saint-Lunaire Sant-Luner 35287 35800 2356 10,27 229 Saint-Malo-2
Dinard
Saint-Malo
Saint-Malo
Côte d’Émeraude
Saint-M’Hervé Sant-Merve 35300 35500 1356 29,68 46 Vitré
Vitré-Est
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Saint-Malo Sant-Maloù Saent-Malo 35288 35400 46.097 36,58 1260 Saint-Malo-1
Saint-Malo-2
Saint-Malo-Nord
Saint-Malo-Sud
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Malo-de-Phily Sant-Maloù-Fili 35289 35480 1084 18,77 58 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Malon-sur-Mel Sant-Malon Saent-Meha 35290 35750 576 16,07 36 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Marcan Sant-Marc'han 35291 35120 448 7,68 58 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Saint-Marc-le-Blanc Sant-Mezar-Elvinieg 35292 35460 1689 22,76 74 Antrain Fougères-Vitré Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Maugan Sant-Malgant 35295 35750 544 8,43 65 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Médard-sur-Ille Sant-Marzh-an-Il 35296 35250 1287 18,22 71 Melesse
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Méen-le-Grand Sant-Meven 35297 35290 4635 18,21 255 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Méloir-des-Ondes Sant-Meleg 35299 35350 4086 29,49 139 Saint-Malo-1
Cancale
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Onen-la-Chapelle Santez-Onenn 35302 35290 1143 24,73 46 Montauban-de-Bretagne
Saint-Méen-le-Grand
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Ouen-des-Alleux Sant-Owen-an-Alloz 35304 35140 1296 15,20 85 Fougères-1
Saint-Aubin-du-Cormier
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Péran Sant-Pêran 35305 35380 410 9,37 44 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Saint-Père-Marc-en-Poulet Sant-Per-Poualed 35306 35430 2298 19,74 116 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Pern Sant-Pern Saent-Pèrn 35307 35190 1033 12,13 85 Montauban-de-Bretagne
Bécherel
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saint-Rémy-du-Plain Sant-Revig-ar-Plaen 35309 35560 828 14,87 56 Antrain
Antrain
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Couesnon Marches de Bretagne
Saint-Sauveur-des-Landes Kersalver-al-Lann 35310 35133 1511 18,84 80 Fougères-1
Fougères-Sud
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Saint-Séglin Sant-Sewenn 35311 35330 566 9,40 60 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Senoux Sant-Senour 35312 35580 1840 18,29 101 Guichen
Guichen
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Saint-Suliac Sant-Suliav 35314 35430 907 5,46 166 Dol-de-Bretagne
Châteauneuf-d’Ille-et-Vilaine
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Saint-Malo
Saint-Sulpice-des-Landes Sant-Suleg-al-Lanneier 35316 35390 809 11,19 72 Bain-de-Bretagne
Grand-Fougeray
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Saint-Sulpice-la-Forêt Sant-Suleg-ar-C'hoad 35315 35250 1332 6,72 198 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Saint-Symphorien Sant-Sinforian 35317 35630 603 7,50 80 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Saint-Thual Sant-Tual 35318 35190 915 11,40 80 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Saint-Thurial Sant-Thuriav-Porc'hoed 35319 35310 2084 18,01 116 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Saint-Uniac Sant-Tewiniav Saent-Tuniau 35320 35360 537 6,89 78 Montauban-de-Bretagne
Montauban-de-Bretagne
Rennes
Rennes
Saint-Méen Montauban
Saulnières Saoner 35321 35320 773 10,34 75 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Sens-de-Bretagne Sen 35326 35490 2554 30,82 83 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Servon-sur-Vilaine Servon 35327 35530 3676 15,26 241 Châteaugiron
Châteaugiron
Rennes
Rennes
Pays de Châteaugiron Communauté
Sixt-sur-Aff Seizh 35328 35550 2129 42,50 50 Redon
Pipriac
Redon
Redon
Redon Agglomération
Sougéal Sulial 35329 35610 570 14,15 40 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Taillis Talieg 35330 35500 1001 12,27 82 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Talensac Talenseg 35331 35160 2488 21,61 115 Montfort-sur-Meu
Montfort-sur-Meu
Rennes
Rennes
Montfort Communauté
Teillay Tilheg 35332 35620 1061 26,21 40 Bain-de-Bretagne
Bain-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Thorigné-Fouillard Torigneg-Fouilharz Toreinyaé-Fólhard 35334 35235 8463 13,58 623 Liffré
Liffré
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Thourie Tourig 35335 35134 802 24,04 33 La Guerche-de-Bretagne
Retiers
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Pays de la Roche aux Fées
Tinténiac Tintenieg 35337 35190 3635 23,40 155 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Torcé Tourc'heg 35338 35370 1187 14,03 85 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Trans-la-Forêt Treant-Felger 35339 35610 583 14,83 39 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Treffendel Trevendel 35340 35380 1257 18,98 66 Montfort-sur-Meu
Plélan-le-Grand
Rennes
Rennes
Brocéliande
Trémeheuc Tremaeg 35342 35270 343 6,05 57 Combourg
Combourg
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Tresbœuf Trevo 35343 35320 1255 25,33 50 Bain-de-Bretagne
Le Sel-de-Bretagne
Redon
Redon
Bretagne Porte de Loire Communauté
Trévérien Treverian 35345 35190 884 12,08 73 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Trimer Tremeur 35346 35190 214 3,56 60 Combourg
Tinténiac
Saint-Malo
Saint-Malo
Bretagne Romantique
Val-Couesnon Entraven Antrein 35004 35460
35560
4191 79,01 53 Antrain Fougères-Vitré Couesnon Marches de Bretagne
Val d’Anast Anast 35168 35330 3980 77,86 51 Guichen
Maure-de-Bretagne
Redon
Redon
Vallons de Haute-Bretagne Communauté
Val-d’Izé Nant-Izeg 35347 35450 2590 43,79 59 Vitré
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vergéal Gwerial 35350 35680 804 11,21 72 La Guerche-de-Bretagne
Argentré-du-Plessis
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vern-sur-Seiche Gwern-ar-Sec'h Vèrn 35352 35770 7911 19,70 402 Janzé
Rennes-Sud-Est
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Vezin-le-Coquet Gwezin Bezein 35353 35132 5727 7,86 729 Le Rheu
Rennes-Sud-Ouest
Rennes
Rennes
Rennes Métropole
Vieux-Viel Henwiel 35354 35610 315 8,77 36 Dol-de-Bretagne
Pleine-Fougères
Saint-Malo
Saint-Malo
Pays de Dol et de la Baie du Mont Saint-Michel
Vieux-Vy-sur-Couesnon Henwig-ar-C'houenon 35355 35490 1216 21,56 56 Antrain
Saint-Aubin-d’Aubigné
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Vignoc Gwinieg 35356 35630 1910 14,09 136 Melesse
Hédé-Bazouges
Rennes
Rennes
Val d’Ille-Aubigné
Villamée Gwilavez 35357 35420 313 10,66 29 Fougères-2
Louvigné-du-Désert
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Fougères Agglomération
Visseiche Gwisec'h 35359 35130 823 16,03 51 La Guerche-de-Bretagne
La Guerche-de-Bretagne
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté
Vitré Gwitreg Vitrae 35360 35500 18.037 37,19 485 Vitré
Vitré-Est
Vitré-Ouest
Fougères-Vitré
Fougères-Vitré
Vitré Communauté

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: