Lischt vun dr Gmeina im Département Gironde

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Gironde zellt àlla 535 Gmeina ìm Département Gironde uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abzac 33001 33230 1937 13,44 142 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Aillas Alhàs 33002 33124 822 35,13 23 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Ambarès-et-Lagrave Ambarés e la Grava 33003 33440 16.344 24,76 641 La Presqu’île
Carbon-Blanc
Bordeaux Bordeaux Métropole
Ambès Ambés 33004 33810 3128 28,85 110 La Presqu’île
Lormont
Bordeaux Bordeaux Métropole
Andernos-les-Bains Endarnòs 33005 33510 11.645 20,01 584 Andernos-les-Bains
Audenge
Arcachon Bassin d’Arcachon Nord
Anglade 33006 33390 947 13,82 68 L’Estuaire
Saint-Ciers-sur-Gironde
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Arbanats Arbanats 33007 33640 1272 7,60 156 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Arcachon Arcaishon 33009 33120 11.284 7,56 1441 La Teste-de-Buch
Arcachon
Arcachon Bassin d’Arcachon Sud-Pôle Atlantique
Arcins Arsin 33010 33460 490 6,77 70 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Estuaire
Arès Arés 33011 33740 6308 48,25 127 Andernos-les-Bains
Audenge
Arcachon Bassin d’Arcachon Nord
Arsac Arsac 33012 33460 3592 32,60 105 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Estuaire
Artigues-près-Bordeaux Artigas de Bordèu 33013 33370 8639 7,36 1138 Lormont
Cenon
Bordeaux Bordeaux Métropole
Arveyres Arvèiras 33015 33500 1960 17,27 112 Le Libournais-Fronsadais
Libourne
Libourne Libournais
Asques Ascas 33016 33240 460 6,28 76 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Aubiac Aubiac 33017 33430 272 5,62 49 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Audenge Audenja 33019 33980 7993 82,09 90 Andernos-les-Bains
Audenge
Arcachon Bassin d’Arcachon Nord
Auriolles Auriòlas 33020 33790 140 7,03 19 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Pays Foyen
Auros Auròs 33021 33124 1020 15,32 66 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Avensan Avensan 33022 33480 2953 52,24 55 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Ayguemorte-les-Graves Aiga Mòrta de las Gravas 33023 33640 1256 6,33 192 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Bagas Bagàs 33024 33190 295 3,63 80 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Baigneaux Banhaus 33025 33760 438 7,93 52 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Balizac Balisac 33026 33730 503 41,78 12 Les Landes des Graves
Saint-Symphorien
Langon Sud Gironde
Barie Varía 33027 33190 296 5,33 56 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Baron Baron 33028 33750 1153 10,34 112 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Créonnais
Barsac Barçac 33030 33720 2063 14,48 142 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Bassanne Bassana 33031 33190 120 2,54 44 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Bassens Bassens 33032 33530 7278 10,28 684 Lormont
Lormont
Bordeaux Bordeaux Métropole
Baurech Baurech 33033 33880 871 7,68 106 Créon
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Bayas 33034 33230 456 10,82 41 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Bayon-sur-Gironde Baion 33035 33710 704 5,70 122 L’Estuaire
Bourg
Blaye Blaye
Bazas Vasats 33036 33430 4772 37,29 127 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Beautiran Bautiran 33037 33640 2267 6,35 343 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Bégadan Vegadan 33038 33340 909 22,15 42 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Bègles Begla 33039 33130 28.601 9,96 2731 Talence
Villenave-d’Ornon
Bègles
Bordeaux Bordeaux Métropole
Béguey Veguèir 33040 33410 1187 3,16 371 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Belin-Béliet Belin e Beliet 33042 33830 5529 156,03 34 Les Landes des Graves
Belin-Béliet
Arcachon Val de l’Eyre
Bellebat Bèra Vath 33043 33760 257 4,87 48 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Bellefond Bèla Font 33044 33760 225 3,19 72 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Belvès-de-Castillon Belvés de Castilhon 33045 33350 333 6,61 51 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Bernos-Beaulac Bernòs e Baulac 33046 33430 1104 36,80 31 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Berson 33047 33390 1795 17,98 99 L’Estuaire
Blaye
Blaye Blaye
Berthez Bertés 33048 33124 263 6,03 45 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Beychac-et-Caillau Baishac e Calhau 33049 33750 2227 15,62 138 La Presqu’île
Cenon
Bordeaux Secteur de Saint-Loubès
Bieujac Viaujac 33050 33210 620 6,97 81 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Biganos Viganòs 33051 33380 10.706 52,70 195 Andernos-les-Bains
Audenge
Arcachon Bassin d’Arcachon Nord
Birac Birac 33053 33430 231 10,17 22 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Blaignac Blanhac 33054 33190 287 3,18 91 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Blaignan-Prignac Blanhan 33055 33340 469 14,18 33 Le Nord-Médoc Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Blanquefort Blancahòrt 33056 33290 15.833 33,72 457 Les Portes du Médoc
Blanquefort
Bordeaux Bordeaux Métropole
Blasimon Blasimont 33057 33540 906 29,76 30 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Blaye 33058 33390 4835 6,42 750 L’Estuaire
Blaye
Blaye Blaye
Blésignac Blesinhac 33059 33670 303 2,50 126 L’Entre-deux-Mers
Créon
Bordeaux Créonnais
Bommes Bomas 33060 33210 465 5,80 89 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Bonnetan Bonetan 33061 33370 947 4,29 214 Créon
Créon
Bordeaux Coteaux Bordelais
Bonzac 33062 33910 747 7,49 101 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Bordeaux Bordèu 33063 33000
33100
33200
33300
33800
254.436 49,36 5059 Bordeaux-1
Bordeaux-2
Bordeaux-3
Bordeaux-4
Bordeaux-5
Bordeaux-1
Bordeaux-2
Bordeaux-3
Bordeaux-4
Bordeaux-5
Bordeaux-6
Bordeaux-7
Bordeaux-8
Bordeaux Bordeaux Métropole
Bossugan Bossugan 33064 33350 39 2,42 19 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Bouliac Boliac 33065 33270 3631 7,48 460 Cenon
Floirac
Bordeaux Bordeaux Métropole
Bourdelles Bordèras 33066 33190 93 7,06 14 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Bourg Borg 33067 33710 2243 10,54 210 L’Estuaire
Bourg
Blaye Grand Cubzaguais
Bourideys Boridèirs 33068 33113 79 48,44 2 Le Sud-Gironde
Villandraut
Langon Sud Gironde
Brach Brach 33070 33480 667 28,61 21 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Branne Brana 33071 33420 1288 2,41 530 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Castillon-Pujols
Brannens Branens 33072 33124 239 6,04 39 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Braud-et-Saint-Louis 33073 33820 1605 49,24 31 L’Estuaire
Saint-Ciers-sur-Gironde
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Brouqueyran Broqueiran 33074 33124 194 5,66 35 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Bruges Bruge 33075 33520 17.924 14,22 1278 Le Bouscat
Le Bouscat
Bordeaux Bordeaux Métropole
Budos Budòs 33076 33720 787 21,10 37 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Cabanac-et-Villagrains Cabanac e Vilagrans 33077 33650 2393 69,00 34 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Cabara Cabarà 33078 33420 513 3,42 151 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Castillon-Pujols
Cadarsac Cadarçac 33079 33750 357 2,30 149 Le Libournais-Fronsadais
Libourne
Libourne Libournais
Cadaujac Cadaujac 33080 33140 6097 15,33 385 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Cadillac Cadilhac 33081 33410 2789 5,44 508 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Cadillac-en-Fronsadais Cadilhac de Fronçadés 33082 33240 1249 3,81 333 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Camarsac Camarsac 33083 33750 1004 5,35 186 Créon
Créon
Bordeaux Coteaux Bordelais
Cambes Cambas 33084 33880 1625 5,34 271 Créon
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Camblanes-et-Meynac Camblanas e Meinac 33085 33360 2885 8,68 327 Créon
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Camiac-et-Saint-Denis Camiac 33086 33420 362 6,60 54 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Créonnais
Camiran Camiran 33087 33190 412 5,80 72 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Camps-sur-l’Isle 33088 33660 603 3,02 196 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Campugnan 33089 33390 496 6,23 80 L’Estuaire
Blaye
Blaye Blaye
Canéjan Canejan 33090 33610 5539 12,00 451 Pessac-1
Gradignan
Bordeaux Jalle-Eau-Bourde
Capian Capian 33093 33550 721 18,23 39 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Créonnais
Caplong Camp Long 33094 33220 225 9,27 25 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Captieux Capsiuts 33095 33840 1281 119,33 11 Le Sud-Gironde
Captieux
Langon Bazadais
Carbon-Blanc Carbon Blanc 33096 33560 8091 3,86 1963 La Presqu’île
Carbon-Blanc
Bordeaux Bordeaux Métropole
Carcans Carcan 33097 33121 2413 175,40 14 Le Sud-Médoc
Saint-Laurent-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Cardan Cardan 33098 33410 498 4,25 116 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Carignan-de-Bordeaux Carinhan de Bordèu 33099 33360 3859 8,78 431 Créon
Créon
Bordeaux Coteaux Bordelais
Cars 33100 33390 1187 11,11 105 L’Estuaire
Blaye
Blaye Blaye
Cartelègue 33101 33390 1244 11,45 111 L’Estuaire
Blaye
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Casseuil Cassulh 33102 33190 398 6,34 63 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Castelmoron-d’Albret 33103 33540 53 0,04 1300 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Castelnau-de-Médoc Castèthnau de Medoc 33104 33480 4778 23,92 191 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Castelviel Castèth Vièlh 33105 33540 219 8,02 26 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Castets et Castillon Castilhon de Castèths 33106 33210 1452 13,16 112 Le Réolais et Les Bastides
Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Castillon-la-Bataille Castilhon de la Batalha 33108 33350 3166 5,68 540 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Castillon-Pujols
Castres-Gironde Castra 33109 33640 2352 6,97 330 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Caudrot Cauç Dròt 33111 33490 1180 6,12 195 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Réolais en Sud Gironde
Caumont Caumont 33112 33540 147 7,58 20 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Cauvignac Cauvinhac 33113 33690 169 5,51 29 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Cavignac 33114 33620 2065 6,63 286 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Cazalis Casalís 33115 33113 236 46,81 5 Le Sud-Gironde
Villandraut
Langon Sud Gironde
Cazats Casats 33116 33430 426 7,48 55 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Cazaugitat Casau Gitat 33117 33790 244 14,35 17 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Cénac Senac 33118 33360 1907 7,50 241 Créon
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Cenon Senon 33119 33150 24.729 5,52 4447 Cenon
Cenon
Bordeaux Bordeaux Métropole
Cérons Seron 33120 33720 2084 7,83 268 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Cessac Ceçac 33121 33760 194 3,65 52 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Cestas Cestàs 33122 33610 16.922 99,57 166 Pessac-1
Gradignan
Bordeaux Jalle-Eau-Bourde
Cézac 33123 33620 2571 19,16 131 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Chamadelle 33124 33230 733 15,35 46 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Cissac-Médoc Cissac de Medòc 33125 33250 2146 23,62 88 Le Nord-Médoc
Pauillac
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Civrac-de-Blaye 33126 33920 857 13,25 64 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Civrac-en-Médoc Sibrac de Medòc 33128 33340 692 18,35 36 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Civrac-sur-Dordogne Sivrac de Dordonha 33127 33350 223 1,94 109 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Cleyrac Clairac 33129 33540 160 6,07 26 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Coimères Coimèras 33130 33210 1034 12,91 79 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Sud Gironde
Coirac Coirac 33131 33540 202 5,76 35 L’Entre-deux-Mers
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Comps Coms 33132 33710 540 1,66 319 L’Estuaire
Bourg
Blaye Blaye
Coubeyrac Cobeirac 33133 33890 71 5,61 13 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Couquèques Coquèca 33134 33340 272 6,33 42 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Courpiac Corpiac 33135 33760 125 2,21 55 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Cours-de-Monségur 33136 33580 284 9,64 29 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Cours-les-Bains Corts 33137 33690 222 10,43 21 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Coutras 33138 33230 8606 33,69 254 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Coutures 33139 33580 96 3,40 29 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Créon Creon 33140 33670 4697 8,02 571 Créon
Créon
Bordeaux Créonnais
Croignon Cronhon 33141 33750 642 4,62 130 Créon
Créon
Bordeaux Coteaux Bordelais
Cubnezais 33142 33620 1499 10,30 139 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Cubzac-les-Ponts Cubzac daus Ponts 33143 33240 2466 8,92 267 Le Nord-Gironde
Saint-André-de-Cubzac
Blaye Grand Cubzaguais
Cudos Cudòs 33144 33430 802 34,21 24 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Cursan Curçan 33145 33670 650 6,07 106 Créon
Créon
Bordeaux Créonnais
Cussac-Fort-Médoc Cuçac 33146 33460 2240 18,01 118 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Estuaire
Daignac Danhac 33147 33420 476 5,73 84 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Libournais
Dardenac Dardenac 33148 33420 85 1,50 56 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Libournais
Daubèze Daubesa 33149 33540 153 5,63 26 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Dieulivol 33150 33580 344 10,47 31 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Donnezac 33151 33820 899 35,75 25 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Donzac Donzac 33152 33410 118 4,41 28 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Doulezon Doleson 33153 33350 265 7,36 35 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Escaudes Escaudas 33155 33840 153 25,77 6 Le Sud-Gironde
Captieux
Langon Bazadais
Escoussans Escossan 33156 33760 299 5,11 63 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Convergence Garonne
Espiet Espiet 33157 33420 776 6,79 113 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Libournais
Étauliers 33159 33820 1493 12,98 113 L’Estuaire
Saint-Ciers-sur-Gironde
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Eynesse Aineça 33160 33220 587 7,59 77 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Eyrans 33161 33390 773 4,28 175 L’Estuaire
Saint-Ciers-sur-Gironde
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Eysines Aisinas 33162 33320 23.462 12,01 1904 Les Portes du Médoc
Blanquefort
Bordeaux Bordeaux Métropole
Faleyras Faleiràs 33163 33760 424 10,44 39 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Fargues Hargas 33164 33210 1652 15,41 103 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Fargues-Saint-Hilaire Fargas Sent Ilari 33165 33370 2889 7,02 398 Créon
Créon
Bordeaux Coteaux Bordelais
Flaujagues Flaujagas 33168 33350 591 7,80 78 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Floirac Hloirac 33167 33270 17.463 8,59 1973 Cenon
Floirac
Bordeaux Bordeaux Métropole
Floudès Flodés 33169 33190 108 3,70 26 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Fontet Hontet 33170 33190 793 7,67 105 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Fossès-et-Baleyssac 33171 33190 224 9,40 22 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Fours 33172 33390 318 4,64 68 L’Estuaire
Blaye
Blaye Blaye
Francs Francs 33173 33570 189 6,59 30 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Fronsac Fronçac 33174 33126 1153 15,29 77 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Frontenac Frontenac 33175 33760 731 14,40 53 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Gabarnac Gabarnac 33176 33410 365 5,21 68 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Gaillan-en-Médoc Galhan de Medòc 33177 33340 2323 42,02 54 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Gajac Gajac 33178 33430 380 12,28 31 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Galgon 33179 33133 3014 15,18 200 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Gans Gans 33180 33430 188 7,01 27 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Gardegan-et-Tourtirac Gardegan e Tortirac 33181 33350 281 9,58 30 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Gauriac Gauriac 33182 33710 748 5,54 139 L’Estuaire
Bourg
Blaye Blaye
Gauriaguet 33183 33240 1283 5,37 225 Le Nord-Gironde
Saint-André-de-Cubzac
Blaye Grand Cubzaguais
Générac 33184 33920 541 9,44 59 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Blaye
Génissac Geniçac 33185 33420 1948 13,04 147 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Libournais
Gensac Gençac 33186 33890 771 9,38 86 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Gironde-sur-Dropt Gironda sau Dròt 33187 33190 1261 8,84 138 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Giscos Giscòs 33188 33840 180 32,06 6 Le Sud-Gironde
Captieux
Langon Bazadais
Gornac Gornac 33189 33540 435 8,35 51 L’Entre-deux-Mers
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Goualade Gualada 33190 33840 91 17,00 6 Le Sud-Gironde
Captieux
Langon Bazadais
Gours Gorcs 33191 33660 571 7,89 68 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Libournais
Gradignan Gradinhan 33192 33170 25.552 15,77 1601 Pessac-2
Gradignan
Bordeaux Bordeaux Métropole
Grayan-et-l’Hôpital Graian e l'Espitau 33193 33590 1371 45,40 30 Le Nord-Médoc
Saint-Vivien-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Grézillac Gresilhac 33194 33420 695 7,79 89 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Castillon-Pujols
Grignols Granhòs 33195 33690 1207 22,70 52 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Guillac Guilhac 33196 33420 163 3,06 55 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Castillon-Pujols
Guillos Guilhòs 33197 33720 450 22,67 19 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Guîtres 33198 33230 1589 5,02 321 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Gujan-Mestras Gujan e Mestràs 33199 33470 21.152 53,99 386 Gujan-Mestras
La Teste-de-Buch
Arcachon Bassin d’Arcachon Sud-Pôle Atlantique
Haux Haus 33201 33550 827 10,21 79 L’Entre-deux-Mers
Créon
Bordeaux Créonnais
Hostens Ostens 33202 33125 1329 57,64 23 Les Landes des Graves
Saint-Symphorien
Langon Sud Gironde
Hourtin Hortin 33203 33990 3506 190,50 18 Le Sud-Médoc
Saint-Laurent-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Hure Hura 33204 33190 513 7,09 72 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Illats Ilats 33205 33720 1407 29,24 48 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Isle-Saint-Georges L'Isla Sent Jòrgi 33206 33640 522 4,35 124 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Izon Ison 33207 33450 5810 15,59 357 Le Libournais-Fronsadais
Libourne
Libourne Libournais
Jau-Dignac-et-Loirac Jau, Dinhac e Hloirac 33208 33590 973 41,23 24 Le Nord-Médoc
Saint-Vivien-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Jugazan Jugasan 33209 33420 298 5,53 53 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Castillon-Pujols
Juillac Julhac 33210 33890 240 5,86 44 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
La Brède La Breda 33213 33650 4280 23,28 177 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
La Lande-de-Fronsac La Landa de Fronçac 33219 33240 2412 8,53 275 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
La Réole La Rèula 33352 33190 4356 12,53 333 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
La Rivière La Ribèra 33356 33126 423 3,22 125 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
La Roquille La Ròquilha 33360 33220 328 6,51 52 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
La Sauve La Seuva Majora 33505 33670 1483 18,64 77 L’Entre-deux-Mers
Créon
Bordeaux Créonnais
La Teste-de-Buch La Tèsta de Bug 33529 33260 26.078 180,20 14 La Teste-de-Buch
La Teste-de-Buch
Arcachon Bassin d’Arcachon Sud-Pôle Atlantique
Labarde La Barda 33211 33460 591 4,76 123 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Estuaire
Labescau L'Abescau 33212 33690 117 5,99 18 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Lacanau La Canau 33214 33680 4914 214,02 21 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Ladaux Ladaus 33215 33760 195 4,29 45 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Lados Ladòs 33216 33124 174 6,49 27 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Bazadais
Lagorce 33218 33230 1667 28,47 59 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Lalande-de-Pomerol 33222 33500 655 8,25 81 Le Libournais-Fronsadais
Libourne
Libourne Libournais
Lamarque La Marca 33220 33460 1308 8,91 144 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Estuaire
Lamothe-Landerron La Mòta de Landeron 33221 33190 1226 9,18 131 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Landerrouat Landeroat 33223 33790 208 4,99 40 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Pays Foyen
Landerrouet-sur-Ségur 33224 33540 97 3,14 31 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Landiras Landiràs 33225 33720 2227 59,75 38 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Langoiran Langoiran 33226 33550 2152 10,14 218 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Portes de l’Entre-Deux-Mers
Langon Lengon 33227 33210 7375 13,71 539 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Lansac Lançac 33228 33710 739 6,00 120 L’Estuaire
Bourg
Blaye Grand Cubzaguais
Lanton Lenton 33229 33138 6912 136,19 50 Andernos-les-Bains
Audenge
Arcachon Bassin d’Arcachon Nord
Lapouyade 33230 33620 498 25,80 19 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Laroque La Ròca 33231 33410 279 2,97 96 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Lartigue L'Artiga 33232 33840 40 13,64 3 Le Sud-Gironde
Captieux
Langon Bazadais
Laruscade 33233 33620 2765 46,76 57 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Latresne La Trèna 33234 33360 3497 10,39 326 Créon
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Lavazan Lavasan 33235 33690 227 8,97 27 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Le Barp Lo Barp 33029 33114 5506 107,32 50 Les Landes des Graves
Belin-Béliet
Arcachon Val de l’Eyre
Le Bouscat Lo Boscat 33069 33110 23.824 5,28 4491 Le Bouscat
Le Bouscat
Bordeaux Bordeaux Métropole
Le Fieu 33166 33230 523 14,67 37 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Le Haillan Halhan 33200 33185 11.018 9,26 1161 Mérignac-1
Saint-Médard-en-Jalles
Bordeaux Bordeaux Métropole
Le Nizan Lo Nisan 33305 33430 520 15,21 33 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Le Pian-Médoc Lo Pian (de Medòc) 33322 33290 6649 30,12 214 Les Portes du Médoc
Blanquefort
Bordeaux Médoc Estuaire
Le Pian-sur-Garonne Lo Pian de Garona 33323 33490 852 6,35 131 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Sud Gironde
Le Porge Lo Pòrge 33333 33680 3185 149,03 19 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Le Pout Lo Pot 33335 33670 603 3,93 150 Créon
Créon
Bordeaux Créonnais
Le Puy 33345 33580 403 8,15 48 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Le Taillan-Médoc Lo Talhan de Medòc 33519 33320 10.096 15,16 657 Saint-Médard-en-Jalles
Saint-Médard-en-Jalles
Bordeaux Bordeaux Métropole
Le Teich Lo Teish 33527 33470 7906 87,08 88 Gujan-Mestras
La Teste-de-Buch
Arcachon Bassin d’Arcachon Sud-Pôle Atlantique
Le Temple Lo Temple 33528 33680 615 71,83 8 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Le Tourne Lo Torne 33534 33550 812 2,53 316 L’Entre-deux-Mers
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Le Tuzan Lo Tusan 33536 33125 278 18,00 16 Les Landes des Graves
Saint-Symphorien
Langon Sud Gironde
Le Verdon-sur-Mer 33544 33123 1335 17,09 79 Le Nord-Médoc
Saint-Vivien-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Lège-Cap-Ferret Lèja e lo Horet 33236 33950 8409 93,62 88 Andernos-les-Bains
Audenge
Arcachon Bassin d’Arcachon Nord
Léogeats Leujats 33237 33210 805 19,61 41 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Léognan Leonhan 33238 33850 10.372 41,43 242 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Lerm-et-Musset L'Èrm e Musset 33239 33840 482 36,87 13 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Les Artigues-de-Lussac 33014 33570 1108 10,16 108 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Les Billaux 33052 33500 1191 6,26 191 Le Libournais-Fronsadais
Libourne
Libourne Libournais
Les Églisottes-et-Chalaures 33154 33230 2152 17,16 127 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Les Esseintes Las Essentas 33158 33190 238 5,10 47 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Les Lèves-et-Thoumeyragues Las Lòtjas e Tomeiragas 33242 33220 557 15,58 36 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Les Peintures 33315 33230 1583 13,13 120 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Les Salles-de-Castillon Las Salas de Castilhon 33499 33350 363 10,81 35 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Castillon-Pujols
Lesparre-Médoc L'Esparra de Medoc 33240 33340 5801 36,97 154 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Lestiac-sur-Garonne Lestiac 33241 33550 580 2,98 194 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Libourne Liborna 33243 33500 24.845 20,63 1205 Le Libournais-Fronsadais
Libourne
Libourne Libournais
Lignan-de-Bazas Linhan de Vasats 33244 33430 409 11,10 34 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Lignan-de-Bordeaux Linhan de Bordèu 33245 33360 822 8,94 90 Créon
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Ligueux Ligüers 33246 33220 166 5,05 33 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Listrac-de-Durèze Listrac de Durèsa 33247 33790 171 5,31 32 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Pays Foyen
Listrac-Médoc Listrac de Medòc 33248 33480 2764 61,90 43 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Lormont Larmont 33249 33310 23.538 7,35 3011 Lormont
Lormont
Bordeaux Bordeaux Métropole
Loubens Lobens 33250 33190 301 5,89 51 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Louchats Loishats 33251 33125 724 39,24 19 Les Landes des Graves
Saint-Symphorien
Langon Sud Gironde
Loupes Lopa 33252 33370 795 4,87 153 Créon
Créon
Bordeaux Créonnais
Loupiac Lopiac 33253 33410 1112 9,57 118 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Loupiac-de-la-Réole Lopiac de la Rèula 33254 33190 497 5,32 93 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Lucmau Luc Mau 33255 33840 241 66,73 4 Le Sud-Gironde
Villandraut
Langon Sud Gironde
Ludon-Médoc Ludon de Medòc 33256 33290 4771 18,69 238 Les Portes du Médoc
Blanquefort
Bordeaux Médoc Estuaire
Lugaignac Luganhac 33257 33420 479 3,66 126 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Castillon-Pujols
Lugasson Lugaçon 33258 33760 295 6,32 46 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Lugon-et-l’Île-du-Carnay Lugon e l'Isla dòu Carnèir 33259 33240 1281 10,94 113 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Lugos Lugòs 33260 33830 927 62,14 14 Les Landes des Graves
Belin-Béliet
Arcachon Val de l’Eyre
Lussac 33261 33570 1261 23,43 55 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Macau Macau 33262 33460 4225 19,56 207 Le Sud-Médoc
Blanquefort
Bordeaux Médoc Estuaire
Madirac Madirac 33263 33670 245 1,86 122 Créon
Créon
Bordeaux Créonnais
Maransin 33264 33230 1016 29,94 34 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Marcenais 33266 33620 772 9,04 82 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Marcheprime Marcha Prima 33555 33380 4724 24,56 186 Gujan-Mestras
Audenge
Arcachon Bassin d’Arcachon Nord
Margaux-Cantenac Margaus 33268 33460 2965 21,62 136 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Estuaire
Margueron Margueron 33269 33220 397 13,57 27 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Marimbault Mas Rimbaut 33270 33430 186 6,71 28 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Marions Marions 33271 33690 208 16,32 12 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Marsas 33272 33620 1204 8,13 146 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Martignas-sur-Jalle Martinhàs 33273 33127 7386 26,39 277 Mérignac-2
Mérignac-2
Bordeaux Bordeaux Métropole
Martillac Martilhac 33274 33650 3067 17,09 169 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Martres Martres 33275 33760 113 3,03 38 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Masseilles Macelhas 33276 33690 145 6,72 22 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Massugas Massugàs 33277 33790 227 14,41 16 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Pays Foyen
Mauriac Mauriac 33278 33540 244 10,02 26 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Mazères Maseras 33279 33210 761 13,14 58 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Mazion 33280 33390 525 3,71 139 L’Estuaire
Blaye
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Mérignac Merinhac 33281 33700 70.105 48,17 1456 Mérignac-1
Mérignac-2
Mérignac-1
Mérignac-2
Bordeaux Bordeaux Métropole
Mérignas Merinhàs 33282 33350 341 9,56 34 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Castillon-Pujols
Mesterrieux 33283 33540 222 3,59 58 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Mios Miòs 33284 33380 9959 137,41 66 Gujan-Mestras
Audenge
Arcachon Bassin d’Arcachon Nord
Mombrier 33285 33710 423 4,25 96 L’Estuaire
Bourg
Blaye Grand Cubzaguais
Mongauzy Mont Gausí 33287 33190 595 6,84 88 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Monprimblanc Mont Primblan 33288 33410 300 4,97 58 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Monségur 33289 33580 1584 9,91 151 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Réolais en Sud Gironde
Montagne 33290 33570 1524 26,66 58 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Montagoudin Mont Agaudin 33291 33190 181 3,34 56 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Montignac Montinhac 33292 33760 139 6,48 24 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Montussan Montuçan 33293 33450 3212 8,30 374 Lormont
Cenon
Bordeaux Secteur de Saint-Loubès
Morizès Maurisèth 33294 33190 545 5,87 91 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Mouillac Molhac 33295 33240 88 1,87 49 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Mouliets-et-Villemartin Moliets e Vila Martin 33296 33350 1061 15,91 67 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Moulis-en-Médoc Molís de Medòc 33297 33480 1830 20,56 88 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Moulon Molon 33298 33420 999 13,25 75 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Libournais
Mourens Morens 33299 33410 385 10,63 36 L’Entre-deux-Mers
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Naujac-sur-Mer Naujac 33300 33990 1090 98,55 11 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Naujan-et-Postiac Naujan e Postiac 33301 33420 580 11,10 50 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Castillon-Pujols
Néac 33302 33500 386 6,88 59 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Nérigean Nerijan 33303 33750 839 9,98 84 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Libournais
Neuffons 33304 33580 150 4,67 34 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Noaillac Noalhac 33306 33190 466 7,94 55 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Noaillan Noalhan 33307 33730 1679 31,80 53 Le Sud-Gironde
Villandraut
Langon Sud Gironde
Omet Omet 33308 33410 296 2,62 113 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Ordonnac Ordonac 33309 33340 510 10,21 49 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Origne Aurinha 33310 33113 182 27,19 7 Les Landes des Graves
Saint-Symphorien
Langon Sud Gironde
Paillet Palhet 33311 33550 1213 2,48 492 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Parempuyre Parampuira 33312 33290 8709 21,80 378 Les Portes du Médoc
Blanquefort
Bordeaux Bordeaux Métropole
Pauillac Paulhac 33314 33250 4841 22,74 214 Le Nord-Médoc
Pauillac
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Pellegrue Pelagrua 33316 33790 1099 38,18 29 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Pays Foyen
Périssac 33317 33240 1198 12,16 95 Le Nord-Gironde
Fronsac
Libourne Fronsadais
Pessac Peçac 33318 33600 63.808 38,82 1580 Pessac-1
Pessac-2
Pessac-1
Pessac-2
Bordeaux Bordeaux Métropole
Pessac-sur-Dordogne Peçac de Dordonha 33319 33890 449 7,78 62 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Petit-Palais-et-Cornemps 33320 33570 723 14,32 52 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Peujard Pui Isarn 33321 33240 2173 10,98 197 Le Nord-Gironde
Saint-André-de-Cubzac
Blaye Grand Cubzaguais
Pineuilh Pinuelh 33324 33220 4394 17,36 249 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Plassac 33325 33390 885 7,12 121 L’Estuaire
Blaye
Blaye Blaye
Pleine-Selve 33326 33820 219 4,23 52 L’Estuaire
Saint-Ciers-sur-Gironde
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Podensac Podençac 33327 33720 3215 8,34 380 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Pomerol Pomirau 33328 33500 607 6,24 103 Le Libournais-Fronsadais
Libourne
Libourne Libournais
Pompéjac Pompejac 33329 33730 260 9,74 26 Le Sud-Gironde
Villandraut
Langon Sud Gironde
Pompignac Pompinhac 33330 33370 2980 11,62 249 Créon
Créon
Bordeaux Coteaux Bordelais
Pondaurat Pont Daurat 33331 33190 470 8,74 55 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Porchères 33332 33660 881 13,19 69 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Porte-de-Benauge Pòrta de Benauja 33008 33760 505 16,74 31 L’Entre-deux-Mers Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Portets Portèths 33334 33640 2702 15,49 171 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Préchac Preishac 33336 33730 1010 63,87 16 Le Sud-Gironde
Villandraut
Langon Sud Gironde
Preignac Prenhac 33337 33210 2140 13,26 163 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Prignac-et-Marcamps Prinhac e Marcamps 33339 33710 1379 9,66 144 L’Estuaire
Bourg
Blaye Grand Cubzaguais
Pugnac 33341 33710 2288 13,53 169 L’Estuaire
Bourg
Blaye Grand Cubzaguais
Puisseguin Pèi Seguin 33342 33570 856 17,25 50 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Pujols Pujòus 33344 33350 538 7,40 76 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Pujols-sur-Ciron Pujòus de Siron 33343 33210 780 7,53 104 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Puybarban Pui Barban 33346 33190 423 5,58 74 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Puynormand 33347 33660 302 7,64 40 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Libournais
Queyrac Cairac 33348 33340 1382 30,73 44 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Quinsac Quinçac 33349 33360 2189 8,14 265 Créon
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Rauzan Rausan 33350 33420 1211 6,50 186 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Reignac 33351 33860 1599 37,43 41 L’Estuaire
Saint-Ciers-sur-Gironde
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Rimons 33353 33580 192 14,38 13 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Riocaud Riu Cau 33354 33220 181 10,40 18 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Rions Rions 33355 33410 1556 10,65 147 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Roaillan Roalhan 33357 33210 1700 11,48 142 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Romagne Romanha 33358 33760 460 5,15 87 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Roquebrune Ròca Bruna 33359 33580 280 6,52 41 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Réolais en Sud Gironde
Ruch Ruish 33361 33350 600 14,49 41 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Castillon-Pujols
Sablons 33362 33910 1314 11,84 114 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Sadirac Sadirac 33363 33670 4244 19,11 216 Créon
Créon
Bordeaux Créonnais
Saillans Salhans 33364 33141 403 6,22 64 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Saint-Aignan Sent Anhan 33365 33126 207 2,75 80 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Saint-André-de-Cubzac Sent Andriu de Cubzac 33366 33240 11.464 23,15 466 Le Nord-Gironde
Saint-André-de-Cubzac
Blaye Grand Cubzaguais
Saint-André-du-Bois Sent Andriu deu Bòi 33367 33490 434 10,00 43 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Sud Gironde
Saint-André-et-Appelles Sent Andriu e Apela 33369 33220 686 10,25 69 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Saint-Androny 33370 33390 551 11,65 47 L’Estuaire
Blaye
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Saint-Antoine-du-Queyret Sent Antòni dau Cairet 33372 33790 59 6,85 10 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Antoine-sur-l’Isle Sent Antòni d'Eila 33373 33660 585 10,40 56 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Saint-Aubin-de-Blaye 33374 33820 821 11,54 72 L’Estuaire
Saint-Ciers-sur-Gironde
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Saint-Aubin-de-Branne Sent Aubin de Brana 33375 33420 351 5,52 63 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Castillon-Pujols
Saint-Aubin-de-Médoc Sent Aubin de Medoc 33376 33160 7362 34,72 198 Saint-Médard-en-Jalles
Saint-Médard-en-Jalles
Bordeaux Bordeaux Métropole
Saint-Avit-de-Soulège Sent Avit de Soletge 33377 33220 78 2,84 29 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Saint-Avit-Saint-Nazaire Sent Avit e Sent Nazari 33378 33220 1469 18,61 80 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Saint-Brice Sent Bríci 33379 33540 316 5,76 55 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Caprais-de-Bordeaux Sent Caprasi 33381 33880 3222 10,26 297 Créon
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Christoly-de-Blaye 33382 33920 1973 28,06 71 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Blaye
Saint-Christoly-Médoc Sent Cristòli 33383 33340 283 7,55 39 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Saint-Christophe-de-Double 33385 33230 732 36,13 20 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Saint-Christophe-des-Bardes Sent Cristòfe de Bardas 33384 33330 442 7,69 58 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Cibard Sench Ibarç 33386 33570 183 3,54 51 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Ciers-d’Abzac 33387 33910 1446 11,71 119 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Saint-Ciers-de-Canesse Sent Circ de Caneça 33388 33710 825 6,80 119 L’Estuaire
Bourg
Blaye Blaye
Saint-Ciers-sur-Gironde 33389 33820 3012 38,34 79 L’Estuaire
Saint-Ciers-sur-Gironde
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Saint-Côme Sent Còrme 33391 33430 320 5,96 53 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Saint-Denis-de-Pile 33393 33910 5535 28,27 188 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Sainte-Colombe Senta Coloma 33390 33350 422 4,06 104 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Castillon-Pujols
Sainte-Croix-du-Mont Senta Crotz deu Mont 33392 33410 899 8,98 100 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Convergence Garonne
Sainte-Eulalie Senta Eulàlia 33397 33560 4631 9,06 505 La Presqu’île
Carbon-Blanc
Bordeaux Secteur de Saint-Loubès
Sainte-Florence Senta Florença 33401 33350 149 3,21 46 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Sainte-Foy-la-Grande Senta Fe la Granda 33402 33220 2554 0,50 4828 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Sainte-Foy-la-Longue Senta He la Longa 33403 33490 122 9,37 13 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Réolais en Sud Gironde
Sainte-Gemme 33404 33580 186 9,55 21 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Sainte-Hélène Senta Elena 33417 33480 2797 127,87 21 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Saint-Émilion Sent Milion 33394 33330 1874 27,02 70 Les Coteaux de Dordogne
Libourne
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Sainte-Radegonde Senta Radegonda 33468 33350 457 12,48 38 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Saint-Estèphe Sent Estèfe 33395 33180 1615 23,54 69 Le Nord-Médoc
Pauillac
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Sainte-Terre Senta Tèrra 33485 33350 1883 13,93 136 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Étienne-de-Lisse Sent Estèfe de Liça 33396 33330 231 7,09 35 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Exupéry Sent Superi 33398 33190 168 4,19 39 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Saint-Félix-de-Foncaude Sent Feliç de Font Cauda 33399 33540 288 10,33 29 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Ferme Sent Fèrmer 33400 33580 349 20,09 18 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Genès-de-Blaye 33405 33390 485 7,41 65 L’Estuaire
Blaye
Blaye Blaye
Saint-Genès-de-Castillon Sent Genès de Castilhon 33406 33350 393 6,80 59 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Genès-de-Fronsac 33407 33240 794 6,96 111 Le Nord-Gironde
Fronsac
Libourne Fronsadais
Saint-Genès-de-Lombaud Sent Genès de Lobaut 33408 33670 391 6,14 62 Créon
Créon
Bordeaux Créonnais
Saint-Genis-du-Bois Sent Genís deu Bòsc 33409 33760 89 2,34 39 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Germain-d’Esteuil Sent German d'Estulh 33412 33340 1234 44,35 27 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Saint-Germain-de-Grave Sent German de Grava 33411 33490 166 6,16 27 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Sud Gironde
Saint-Germain-de-la-Rivière Sent German de la Ribèra 33414 33240 386 4,28 89 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Saint-Germain-du-Puch Sent German dau Pug 33413 33750 2156 11,76 183 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Libournais
Saint-Gervais Sent Gervasi 33415 33240 1878 5,58 326 Le Nord-Gironde
Saint-André-de-Cubzac
Blaye Grand Cubzaguais
Saint-Girons-d’Aiguevives 33416 33920 950 11,94 82 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Blaye
Saint-Hilaire-de-la-Noaille Sent Ilari de la Noalha 33418 33190 381 11,45 33 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Saint-Hilaire-du-Bois Sent Ilari deu Bòsc 33419 33540 78 4,50 16 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Hippolyte Sent Polit 33420 33330 134 4,45 32 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Jean-d’Illac Sent Joan d'Ilhac 33422 33127 8377 120,57 63 Mérignac-2
Mérignac-2
Bordeaux Jalle-Eau-Bourde
Saint-Jean-de-Blaignac Sent Joan de Blanhac 33421 33420 440 5,58 80 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Saint-Julien-Beychevelle Sent Julian Vaisherèla 33423 33250 595 16,30 37 Le Nord-Médoc
Pauillac
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Saint-Laurent-d’Arce 33425 33240 1449 8,07 177 Le Nord-Gironde
Saint-André-de-Cubzac
Blaye Grand Cubzaguais
Saint-Laurent-des-Combes Sent Laurenç de las Comas 33426 33330 260 3,86 67 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Laurent-du-Bois Sent Laurenç deu Bòsc 33427 33540 250 7,41 35 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Laurent-du-Plan Sent Laurenç deu Plan 33428 33190 92 2,39 39 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Réolais en Sud Gironde
Saint-Laurent-Médoc Sent Laurenç dau Medòc 33424 33112 4673 136,55 33 Le Sud-Médoc
Saint-Laurent-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Saint-Léger-de-Balson Sent Lugèir de Balion 33429 33113 337 38,04 9 Les Landes des Graves
Saint-Symphorien
Langon Sud Gironde
Saint-Léon Sent Leon 33431 33670 339 4,49 76 L’Entre-deux-Mers
Créon
Bordeaux Créonnais
Saint-Loubert Sent Lobert 33432 33210 228 2,11 109 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Saint-Loubès Sent Lobés 33433 33450 9509 25,07 362 La Presqu’île
Carbon-Blanc
Bordeaux Secteur de Saint-Loubès
Saint-Louis-de-Montferrand Sent Loís de Mont Ferrand 33434 33440 2153 10,80 200 La Presqu’île
Lormont
Bordeaux Bordeaux Métropole
Saint-Macaire Sent Macari 33435 33490 2076 1,79 1166 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Sud Gironde
Saint-Magne Sent Manhe 33436 33125 967 82,66 12 Les Landes des Graves
Belin-Béliet
Arcachon Val de l’Eyre
Saint-Magne-de-Castillon Sent Manhe de Castilhon 33437 33350 1998 13,87 144 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Castillon-Pujols
Saint-Maixant Sent Maxenç 33438 33490 1919 7,68 243 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Sud Gironde
Saint-Mariens 33439 33620 1602 12,00 133 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Saint-Martial Sent Marçau 33440 33490 242 7,47 34 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Sud Gironde
Saint-Martin-de-Laye 33442 33910 544 9,56 57 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Saint-Martin-de-Lerm Sent Martin de l'Èrm 33443 33540 143 7,02 20 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Martin-de-Sescas Sent Martin de Sescàs 33444 33490 589 8,19 75 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Réolais en Sud Gironde
Saint-Martin-du-Bois 33445 33910 862 9,80 88 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Saint-Martin-du-Puy 33446 33540 183 8,35 23 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Martin-Lacaussade 33441 33390 1118 3,94 269 L’Estuaire
Blaye
Blaye Blaye
Saint-Médard-d’Eyrans Sent Medard d'Aruan 33448 33650 2971 12,70 231 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Saint-Médard-de-Guizières 33447 33230 2380 10,37 230 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Saint-Médard-en-Jalles Sent Medard de Jalas 33449 33160 31.145 85,28 358 Saint-Médard-en-Jalles
Saint-Médard-en-Jalles
Bordeaux Bordeaux Métropole
Saint-Michel-de-Castelnau Sent Miquèu de Castèthnau 33450 33840 237 42,61 5 Le Sud-Gironde
Captieux
Langon Bazadais
Saint-Michel-de-Fronsac Sent Miquèu de Fronçac 33451 33126 522 5,49 93 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Saint-Michel-de-Lapujade Sent Miquèu de la Pojada 33453 33190 233 7,47 30 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Saint-Michel-de-Rieufret Sent Miquèu de Riu Fred 33452 33720 781 18,94 37 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Saint-Morillon Sent Maurilhon 33454 33650 1694 20,40 80 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Saint-Palais 33456 33820 505 9,76 53 L’Estuaire
Saint-Ciers-sur-Gironde
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Saint-Pardon-de-Conques Sent Perdon de Concas 33457 33210 579 6,68 86 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Saint-Paul 33458 33390 935 10,87 85 L’Estuaire
Blaye
Blaye Blaye
Saint-Pey-d’Armens Sent Pèir d'Armens 33459 33330 196 4,20 50 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Pey-de-Castets Sent Pèir de Castèths 33460 33350 622 11,07 57 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Saint-Philippe-d’Aiguille Sent Filipe d'Aguilha 33461 33350 374 5,87 64 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Philippe-du-Seignal Sant Filipe deu Senhal 33462 33220 476 3,38 144 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Saint-Pierre-d’Aurillac Sent Pèir d'Aurelhac 33463 33490 1321 6,52 205 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Réolais en Sud Gironde
Saint-Pierre-de-Bat Sent Pèir de Vaths 33464 33760 308 8,96 35 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Pierre-de-Mons Sent Pèir de Lengon 33465 33210 1198 9,27 127 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Saint-Quentin-de-Baron Sent Quentin de Baron 33466 33750 2442 8,69 269 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Libournais
Saint-Quentin-de-Caplong Sent Quentin de Camp Long 33467 33220 243 11,27 22 Le Réolais et Les Bastides
Sainte-Foy-la-Grande
Libourne Pays Foyen
Saint-Romain-la-Virvée Sent Roman 33470 33240 873 7,82 109 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Saint-Sauveur Sent Sauvador 33471 33250 1312 21,89 60 Le Nord-Médoc
Pauillac
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Saint-Sauveur-de-Puynormand 33472 33660 348 5,57 66 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Libournais
Saint-Savin 33473 33920 3208 33,87 94 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Saint-Selve Sent Seuve 33474 33650 3026 17,74 156 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Saint-Seurin-de-Bourg Sent Seurin de Borg 33475 33710 404 2,47 162 L’Estuaire
Bourg
Blaye Blaye
Saint-Seurin-de-Cadourne Sent Seurin de Cadorna 33476 33180 710 15,77 45 Le Nord-Médoc
Pauillac
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Saint-Seurin-de-Cursac 33477 33390 774 2,36 317 L’Estuaire
Blaye
Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Saint-Seurin-sur-l’Isle 33478 33660 3155 8,83 358 Le Nord-Libournais
Coutras
Libourne Libournais
Saint-Sève Sent Sèver 33479 33190 254 4,80 51 Le Réolais et Les Bastides
La Réole
Langon Réolais en Sud Gironde
Saint-Sulpice-de-Faleyrens Sent Sulpici de Faleirens 33480 33330 1348 18,17 78 Les Coteaux de Dordogne
Libourne
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Saint-Sulpice-de-Guilleragues 33481 33580 229 6,89 33 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Sulpice-de-Pommiers Sent Sulpici de Pomèirs 33482 33540 225 9,82 24 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Saint-Sulpice-et-Cameyrac Sent Sulpici e Camairac 33483 33450 4614 15,04 304 La Presqu’île
Carbon-Blanc
Bordeaux Secteur de Saint-Loubès
Saint-Symphorien Sent Sefrian 33484 33113 1837 106,29 17 Les Landes des Graves
Saint-Symphorien
Langon Sud Gironde
Saint-Trojan 33486 33710 342 3,05 111 L’Estuaire
Bourg
Blaye Grand Cubzaguais
Saint-Vincent-de-Paul Sent Vincenç de Pau 33487 33440 1007 13,88 73 La Presqu’île
Carbon-Blanc
Bordeaux Bordeaux Métropole
Saint-Vincent-de-Pertignas Sent Vincenç de Pertinhàs 33488 33420 385 7,61 50 Les Coteaux de Dordogne
Pujols
Libourne Castillon-Pujols
Saint-Vivien-de-Blaye 33489 33920 356 5,69 67 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Blaye
Saint-Vivien-de-Médoc Sent Vivian dau Medòc 33490 33590 1777 29,40 60 Le Nord-Médoc
Saint-Vivien-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Saint-Vivien-de-Monségur Sent Vivian de Montsegur 33491 33580 366 15,83 23 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Réolais en Sud Gironde
Saint-Yzan-de-Soudiac 33492 33920 2380 11,14 210 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Latitude Nord Gironde
Saint-Yzans-de-Médoc Sent Dicenç 33493 33340 374 11,54 34 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Salaunes Salaunas 33494 33160 1066 42,64 22 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Sallebœuf Salabeu 33496 33370 2490 14,80 160 Créon
Créon
Bordeaux Coteaux Bordelais
Salles Salas 33498 33770 7028 137,98 49 Les Landes des Graves
Belin-Béliet
Arcachon Val de l’Eyre
Samonac Samonac 33500 33710 426 3,90 112 L’Estuaire
Bourg
Blaye Blaye
Saucats Saucats 33501 33650 3056 89,15 32 La Brède
La Brède
Bordeaux Montesquieu
Saugon 33502 33920 475 15,50 30 Le Nord-Gironde
Saint-Savin
Blaye Blaye
Saumos Saumòs 33503 33680 532 57,65 9 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médullienne
Sauternes Sautèrnas 33504 33210 790 11,32 69 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Sauveterre-de-Guyenne Sauvatèrra de Guiana 33506 33540 1788 31,75 56 Le Réolais et Les Bastides
Sauveterre-de-Guyenne
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Sauviac Sauviac 33507 33430 327 11,15 28 Le Sud-Gironde
Bazas
Langon Bazadais
Savignac Savinhac 33508 33124 633 17,02 37 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Réolais en Sud Gironde
Savignac-de-l’Isle 33509 33910 504 4,47 113 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Semens Semens 33510 33490 206 3,67 51 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Sud Gironde
Sendets Sendets 33511 33690 334 8,36 41 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Sigalens Sigalens 33512 33690 381 18,33 21 Le Réolais et Les Bastides
Auros
Langon Bazadais
Sillas Silhàs 33513 33690 118 7,63 15 Le Sud-Gironde
Grignols
Langon Bazadais
Soulac-sur-Mer Solac 33514 33780 2811 28,89 91 Le Nord-Médoc
Saint-Vivien-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Soulignac Solinhac 33515 33760 432 11,49 38 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Soussac Sossac 33516 33790 190 6,61 28 Le Réolais et Les Bastides
Pellegrue
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Soussans Sauçan 33517 33460 1629 13,55 118 Le Sud-Médoc
Castelnau-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Estuaire
Tabanac Tavanac 33518 33550 1082 8,00 134 L’Entre-deux-Mers
Créon
Bordeaux Portes de l’Entre-Deux-Mers
Taillecavat 33520 33580 300 9,49 34 Le Réolais et Les Bastides
Monségur
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Talais Talais 33521 33590 741 15,27 47 Le Nord-Médoc
Saint-Vivien-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Talence Talença 33522 33400 42.606 8,28 5093 Talence
Talence
Bordeaux Bordeaux Métropole
Targon Targon 33523 33760 2077 25,88 79 L’Entre-deux-Mers
Targon
Langon Rurales de l’Entre-Deux-Mers
Tarnès Tarnés 33524 33240 325 1,45 205 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Tauriac 33525 33710 1289 10,51 123 L’Estuaire
Bourg
Blaye Grand Cubzaguais
Tayac 33526 33570 133 7,22 18 Le Nord-Libournais
Lussac
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Teuillac 33530 33710 880 7,15 126 L’Estuaire
Bourg
Blaye Grand Cubzaguais
Tizac-de-Curton Tisac de Curton 33531 33420 330 3,97 79 Les Coteaux de Dordogne
Branne
Libourne Libournais
Tizac-de-Lapouyade 33532 33620 474 9,40 52 Le Nord-Libournais
Guîtres
Libourne Libournais
Toulenne Tolena 33533 33210 2640 6,58 383 Le Sud-Gironde
Langon
Langon Sud Gironde
Tresses Treças 33535 33370 4610 11,54 390 Créon
Floirac
Bordeaux Coteaux Bordelais
Uzeste Usèste 33537 33730 430 26,05 15 Le Sud-Gironde
Villandraut
Langon Sud Gironde
Val-de-Livenne 33380 33820
33860
1744 37,40 47 L’Estuaire Blaye Estuaire - Canton de Saint-Ciers-sur-Gironde
Val de Virvée Vath de Virvèa 33018 33240 3512 20,77 167 Le Nord-Gironde
Saint-André-de-Cubzac
Blaye Grand Cubzaguais
Valeyrac Valeirac 33538 33340 548 13,49 41 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Vayres Vairas 33539 33870 3956 14,46 260 Le Libournais-Fronsadais
Libourne
Libourne Libournais
Vendays-Montalivet Vendais e Montalivet 33540 33930 2445 101,46 24 Le Nord-Médoc
Lesparre-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Vensac Vençac 33541 33590 986 34,00 28 Le Nord-Médoc
Saint-Vivien-de-Médoc
Lesparre-Médoc Médoc Atlantique
Vérac Vairac 33542 33240 923 8,59 107 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Verdelais Verdelais 33543 33490 1031 4,75 213 L’Entre-deux-Mers
Saint-Macaire
Langon Sud Gironde
Vertheuil Vertulh 33545 33180 1286 21,94 58 Le Nord-Médoc
Pauillac
Lesparre-Médoc Médoc Cœur de Presqu’île
Vignonet Vinhonet 33546 33330 498 4,15 123 Les Coteaux de Dordogne
Castillon-la-Bataille
Libourne Grand Saint-Émilionnais
Villandraut Vilandraut 33547 33730 1059 12,58 80 Le Sud-Gironde
Villandraut
Langon Sud Gironde
Villegouge Vila Goja 33548 33141 1263 13,84 91 Le Libournais-Fronsadais
Fronsac
Libourne Fronsadais
Villenave-d’Ornon Vilanava d'Ornon 33550 33140 34.090 21,26 149 Villenave-d’Ornon
Villenave-d’Ornon
Bordeaux Bordeaux Métropole
Villenave-de-Rions Vilanava de Rions 33549 33550 317 2,56 122 L’Entre-deux-Mers
Cadillac
Langon Créonnais
Villeneuve 33551 33710 395 4,63 85 L’Estuaire
Bourg
Blaye Blaye
Virelade Viralada 33552 33720 1062 13,41 78 Les Landes des Graves
Podensac
Langon Convergence Garonne
Virsac Virçac 33553 33240 1112 3,06 348 Le Nord-Gironde
Saint-André-de-Cubzac
Blaye Grand Cubzaguais
Yvrac Ivrac 33554 33370 2812 8,49 331 Lormont
Cenon
Bordeaux Secteur de Saint-Loubès

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: