Lischt vun dr Gmeina im Département Seine-Saint-Denis

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Seine-Saint-Denis zellt àlla 40 Gmeina ìm Département Seine-Saint-Denis uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aubervilliers 93001 93300 86.061 5,76 14941 Aubervilliers
Aubervilliers-Est
Aubervilliers-Ouest
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Aulnay-sous-Bois 93005 93600 84.662 16,20 5226 Aulnay-sous-Bois
Aulnay-sous-Bois-Nord
Aulnay-sous-Bois-Sud
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Bagnolet 93006 93170 35.864 2,57 13955 Bagnolet
Bagnolet
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Bobigny 93008 93000 52.337 6,77 7731 Bobigny
Bondy
Bobigny
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Bondy 93010 93140 53.193 5,47 9724 Bondy
Bondy-Nord-Ouest
Bondy-Sud-Est
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Clichy-sous-Bois 93014 93390 29.835 3,95 7553 Livry-Gargan
Le Raincy
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Coubron 93015 93470 4812 4,14 1162 Tremblay-en-France
Montfermeil
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Drancy 93029 93700 70.269 7,76 9055 Drancy
Le Blanc-Mesnil
Drancy
Le Bourget
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Dugny 93030 93440 10.659 3,89 2740 La Courneuve
Le Bourget
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Épinay-sur-Seine 93031 93800 55.593 4,57 12165 Épinay-sur-Seine
Saint-Ouen
Épinay-sur-Seine
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Gagny 93032 93220 39.148 6,83 5732 Gagny
Gagny
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Gournay-sur-Marne 93033 93460 6861 1,68 4084 Noisy-le-Grand
Noisy-le-Grand
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
L’Île-Saint-Denis 93039 93450 7786 1,77 4399 Saint-Ouen
Saint-Denis-Sud
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
La Courneuve 93027 93120 42.485 7,52 5650 La Courneuve
La Courneuve
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Le Blanc-Mesnil 93007 93150 55.987 8,05 6955 Le Blanc-Mesnil
Le Blanc-Mesnil
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Le Bourget 93013 93350 16.484 2,08 7925 La Courneuve
Le Bourget
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Le Pré-Saint-Gervais 93061 93310 17.780 0,70 25400 Pantin
Les Lilas
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Le Raincy 93062 93340 14.501 2,24 6474 Villemomble
Le Raincy
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Les Lilas 93045 93260 22.993 1,26 18248 Bagnolet
Les Lilas
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Les Pavillons-sous-Bois 93057 93320 23.695 2,92 8115 Bondy
Les Pavillons-sous-Bois
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Livry-Gargan 93046 93190 44.466 7,38 6025 Livry-Gargan
Livry-Gargan
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Montfermeil 93047 93370 26.085 5,45 4786 Tremblay-en-France
Montfermeil
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Montreuil 93048 93100 108.402 8,92 12153 Montreuil-1
Montreuil-2
Montreuil-Est
Montreuil-Nord
Montreuil-Ouest
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Neuilly-Plaisance 93049 93360 21.177 3,42 6192 Villemomble
Neuilly-Plaisance
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Neuilly-sur-Marne 93050 93330 34.685 6,86 5056 Gagny
Neuilly-sur-Marne
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Noisy-le-Grand 93051 93160 66.659 12,95 5147 Noisy-le-Grand
Noisy-le-Grand
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Noisy-le-Sec 93053 93130 43.537 5,04 8638 Bobigny
Noisy-le-Sec
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Pantin 93055 93500 55.342 5,01 11046 Pantin
Pantin-Est
Pantin-Ouest
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Pierrefitte-sur-Seine 93059 93380 29.608 3,41 8683 Épinay-sur-Seine
Pierrefitte-sur-Seine
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Romainville 93063 93230 26.510 3,44 7706 Bagnolet
Romainville
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Rosny-sous-Bois 93064 93110 45.411 5,91 7684 Montreuil-1
Rosny-sous-Bois
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Saint-Denis 93066 93200
93210
111.354 12,36 9009 Saint-Denis-1
Saint-Denis-2
Saint-Denis-Nord-Est
Saint-Denis-Nord-Ouest
Saint-Denis-Sud
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Saint-Ouen-sur-Seine 93070 93400 49.664 4,31 11523 Saint-Ouen
Saint-Denis-Sud
Saint-Ouen
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Sevran 93071 93270 50.629 7,28 6955 Sevran
Sevran
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Stains 93072 93240 39.618 5,39 7350 Saint-Denis-2 (Seine-Saint-Denis)
Stains
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Tremblay-en-France 93073 93290 35.691 22,44 1591 Tremblay-en-France
Tremblay-en-France
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Vaujours 93074 93410 6969 3,78 1844 Tremblay-en-France
Montfermeil
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Villemomble 93077 93250 30.051 4,04 7438 Villemomble
Villemomble
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Villepinte 93078 93420 36.656 10,37 3535 Sevran
Villepinte
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Villetaneuse 93079 93430 13.141 2,31 5689 Épinay-sur-Seine
Pierrefitte-sur-Seine
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune