Lischt vun dr Gmeina im Département Seine-Saint-Denis

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Seine-Saint-Denis zellt àlla 40 Gmeina ìm Département Seine-Saint-Denis uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aubervilliers 93001 93300 87.572 5,76 15203 Aubervilliers
Aubervilliers-Est
Aubervilliers-Ouest
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Aulnay-sous-Bois 93005 93600 86.278 16,20 5326 Aulnay-sous-Bois
Aulnay-sous-Bois-Nord
Aulnay-sous-Bois-Sud
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Bagnolet 93006 93170 35.442 2,57 13791 Bagnolet
Bagnolet
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Bobigny 93008 93000 54.272 6,77 8017 Bobigny
Bondy
Bobigny
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Bondy 93010 93140 54.055 5,47 9882 Bondy
Bondy-Nord-Ouest
Bondy-Sud-Est
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Clichy-sous-Bois 93014 93390 28.992 3,95 7340 Livry-Gargan
Le Raincy
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Coubron 93015 93470 4866 4,14 1175 Tremblay-en-France
Montfermeil
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Drancy 93029 93700 72.109 7,76 9292 Drancy
Le Blanc-Mesnil
Drancy
Le Bourget
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Dugny 93030 93440 10.757 3,89 2765 La Courneuve
Le Bourget
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Épinay-sur-Seine 93031 93800 54.771 4,57 11985 Épinay-sur-Seine
Saint-Ouen
Épinay-sur-Seine
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Gagny 93032 93220 39.618 6,83 5801 Gagny
Gagny
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Gournay-sur-Marne 93033 93460 6878 1,68 4094 Noisy-le-Grand
Noisy-le-Grand
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
L’Île-Saint-Denis 93039 93450 8012 1,77 4527 Saint-Ouen
Saint-Denis-Sud
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
La Courneuve 93027 93120 43.946 7,52 5844 La Courneuve
La Courneuve
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Le Blanc-Mesnil 93007 93150 57.150 8,05 7099 Le Blanc-Mesnil
Le Blanc-Mesnil
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Le Bourget 93013 93350 16.139 2,08 7759 La Courneuve
Le Bourget
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Le Pré-Saint-Gervais 93061 93310 17.485 0,70 24979 Pantin
Les Lilas
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Le Raincy 93062 93340 14.708 2,24 6566 Villemomble
Le Raincy
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Les Lilas 93045 93260 23.402 1,26 18573 Bagnolet
Les Lilas
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Les Pavillons-sous-Bois 93057 93320 23.960 2,92 8205 Bondy
Les Pavillons-sous-Bois
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Livry-Gargan 93046 93190 45.012 7,38 6099 Livry-Gargan
Livry-Gargan
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Montfermeil 93047 93370 27.201 5,45 4991 Tremblay-en-France
Montfermeil
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Montreuil 93048 93100 109.914 8,92 12322 Montreuil-1
Montreuil-2
Montreuil-Est
Montreuil-Nord
Montreuil-Ouest
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Neuilly-Plaisance 93049 93360 20.915 3,42 6115 Villemomble
Neuilly-Plaisance
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Neuilly-sur-Marne 93050 93330 35.680 6,86 5201 Gagny
Neuilly-sur-Marne
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Noisy-le-Grand 93051 93160 68.126 12,95 5261 Noisy-le-Grand
Noisy-le-Grand
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Noisy-le-Sec 93053 93130 44.223 5,04 8774 Bobigny
Noisy-le-Sec
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Pantin 93055 93500 59.060 5,01 11788 Pantin
Pantin-Est
Pantin-Ouest
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Pierrefitte-sur-Seine 93059 93380 30.828 3,41 9040 Épinay-sur-Seine
Pierrefitte-sur-Seine
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Romainville 93063 93230 28.536 3,44 8295 Bagnolet
Romainville
Bobigny
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Est Ensemble
Rosny-sous-Bois 93064 93110 46.043 5,91 7791 Montreuil-1
Rosny-sous-Bois
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Saint-Denis 93066 93200
93210
112.091 12,36 9069 Saint-Denis-1
Saint-Denis-2
Saint-Denis-Nord-Est
Saint-Denis-Nord-Ouest
Saint-Denis-Sud
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Saint-Ouen-sur-Seine 93070 93400 50.670 4,31 11756 Saint-Ouen
Saint-Denis-Sud
Saint-Ouen
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Sevran 93071 93270 51.225 7,28 7036 Sevran
Sevran
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Stains 93072 93240 38.666 5,39 7174 Saint-Denis-2 (Seine-Saint-Denis)
Stains
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune
Tremblay-en-France 93073 93290 36.230 22,44 1615 Tremblay-en-France
Tremblay-en-France
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Vaujours 93074 93410 7003 3,78 1853 Tremblay-en-France
Montfermeil
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Villemomble 93077 93250 30.005 4,04 7427 Villemomble
Villemomble
Le Raincy
Bobigny
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Grand Est
Villepinte 93078 93420 37.280 10,37 3595 Sevran
Villepinte
Le Raincy
Le Raincy
Métropole du Grand Paris un
Paris Terres d’Envol
Villetaneuse 93079 93430 13.557 2,31 5869 Épinay-sur-Seine
Pierrefitte-sur-Seine
Saint-Denis
Saint-Denis
Métropole du Grand Paris un
Plaine Commune