Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Corse

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Corse zellt àlla 236 Gmeina ìm Département Haute-Corse uf.

Gmein Korsisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aghione Aghjone 2B002 20270 241 33,88 7 Ghisonaccia
Vezzani
Corte Oriente
Aiti Àiti 2B003 20244 30 12,17 2 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Alando Àlandu 2B005 20250 35 3,05 11 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Albertacce Albertacce 2B007 20224 200 97,12 2 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Aléria Aleria 2B009 20270 2162 58,33 37 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Algajola Algaghjola 2B010 20220 358 1,72 208 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Altiani Altiani 2B012 20270 48 18,29 3 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Alzi Alzi 2B013 20240 26 2,74 9 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Ampriani Ampriani 2B015 20272 24 2,29 10 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Antisanti Antisanti 2B016 20270 546 47,95 11 Ghisonaccia
Vezzani
Corte Oriente
Aregno Aregnu 2B020 20220 598 9,30 64 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Asco Ascu 2B023 20276 119 122,81 1 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Avapessa Avapessa 2B025 20225 82 3,29 25 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Barbaggio Barbaghju 2B029 20253 303 10,86 28 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Barrettali Barrèttali 2B030 20228 133 18,07 7 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Bastia Bastìa 2B033 20200
20600
45.715 19,38 2359 Bastia-1
Bastia-2
Bastia-3
Bastia-4
Bastia-1
Bastia-2
Bastia-3
Bastia-4
Bastia-5 (Lupino)
Bastia-6 (Furiani-Montésoro)
Bastia Bastia
Belgodère Bargudè 2B034 20226 623 13,01 48 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Bigorno Bigornu 2B036 20252 90 8,94 10 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Biguglia Biguglia 2B037 20600 7923 22,27 356 Biguglia-Nebbio
Borgo
Bastia Marana-Golo
Bisinchi Bisinchi 2B039 20235 220 12,66 17 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Borgo U Borgu 2B042 20290 8760 37,78 232 Borgo
Borgo
Bastia Marana-Golo
Brando Brandu 2B043 20222
20226
1630 22,22 73 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Bustanico Bustànicu 2B045 20212 64 11,52 6 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Cagnano Cagnanu 2B046 20228 169 14,72 11 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Calacuccia Calacuccia 2B047 20224 280 18,77 15 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Calenzana Calinzana 2B049 20214
20260
2342 182,77 13 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Calvi Calvi 2B050 20260 5559 31,20 178 Calvi
Calvi
Calvi Calvi Balagne
Cambia Cambia 2B051 20244 80 8,28 10 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Campana Campana 2B052 20229 18 2,37 8 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Campi Campi 2B053 20252 20 4,90 4 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Campile Campile 2B054 20290 195 9,79 20 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Campitello Campitellu 2B055 20252 119 8,22 14 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Canale-di-Verde Canale di Verde 2B057 20230 321 14,61 22 Castagniccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Canari Cànari 2B058 20217 312 16,67 19 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Canavaggia Canavaghja 2B059 20235 103 34,93 3 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Pasquale Paoli
Carcheto-Brustico Carchetu è Brusticu 2B063 20229 31 5,19 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Carpineto Carpinetu 2B067 20229 33 2,44 14 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Carticasi Carticasi 2B068 20244 27 12,80 2 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Casabianca Casabianca 2B069 20237 84 3,68 23 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Casalta A Casalta d'Ampugnani 2B072 20215 53 4,91 11 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Casamaccioli Casamàcciuli 2B073 20224 106 36,17 3 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Casanova Casanova 2B074 20250 391 9,89 40 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Casevecchie Casevechje 2B075 20270 67 9,06 7 Ghisonaccia
Vezzani
Corte Oriente
Castellare-di-Casinca U Castellà di Casinca 2B077 20213 666 8,88 75 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Castellare-di-Mercurio U Castellà di Mercuriu 2B078 20250 31 6,12 5 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Castello-di-Rostino Castellu di Rustinu 2B079 20235 471 12,40 38 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Castifao Castifau 2B080 20218 152 42,15 4 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Castiglione I Castiglioni 2B081 20218 42 23,17 2 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Castineta Castineta 2B082 20218 41 9,15 4 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Castirla Castirla 2B083 20236 168 24,32 7 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Cateri I Càtari 2B084 20225 215 3,18 68 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Centuri Centuri 2B086 20238 210 8,30 25 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Cervione Cervioni 2B087 20221 2189 11,45 191 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Chiatra Chjatra 2B088 20230 222 8,22 27 Castagniccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Chisa Chisà 2B366 20240 100 28,92 3 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Corbara A Curbaghja 2B093 20220
20256
907 10,19 89 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Corscia Corscia 2B095 20224 129 58,99 2 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Corte Corti 2B096 20250 7446 149,27 50 Corte
Corte
Corte Centre Corse
Costa A Costa 2B097 20226 62 1,09 57 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Croce A Croce d'Ampugnani 2B101 20237 75 6,43 12 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Crocicchia A Crucichja 2B102 20290 70 4,32 16 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Erbajolo Erbaghjolu 2B105 20212 110 15,45 7 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Érone Erone 2B106 20244 11 3,89 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Ersa Ersa 2B107 20275 154 20,45 8 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Farinole Ferringule 2B109 20253 228 14,76 15 Cap Corse
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Favalello U Favalellu 2B110 20212 76 5,56 14 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Felce Felge 2B111 20234 51 4,67 11 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Feliceto U Fulgetu 2B112 20225 225 15,25 15 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Ficaja Ficaghja 2B113 20237 53 5,05 10 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Focicchia Fughjuchja 2B116 20250 26 7,11 4 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Furiani Furiani 2B120 20600 5628 18,49 304 Bastia-4
Bastia-6 (Furiani-Montésoro)
Bastia Bastia
Galéria Galeria 2B121 20245 338 135,16 3 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Gavignano Gavignanu 2B122 20218 53 10,94 5 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Ghisonaccia Ghisunaccia 2B123 20240 4225 68,25 62 Ghisonaccia
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Ghisoni Ghisoni 2B124 20227 212 124,60 2 Fiumorbo-Castello
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Giocatojo Ghjucatoghju 2B125 20237 49 2,47 20 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Giuncaggio Ghjuncaghju 2B126 20251 62 16,15 4 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Isolaccio-di-Fiumorbo L'Isulacciu di Fiumorbu 2B135 20243 311 40,89 8 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
L’Île-Rousse Lìsula 2B134 20220 3043 2,50 1217 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
La Porta A Porta d'Ampugnani 2B246 20237 193 5,16 37 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Lama Lama 2B136 20218 151 19,92 8 L’Île-Rousse
Le Haut-Nebbio
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Lano Lanu 2B137 20244 25 8,15 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Lavatoggio Lavatoghju 2B138 20225 150 6,86 22 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Lento Lentu 2B140 20252 103 23,72 4 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Linguizzetta Linguizzetta 2B143 20230 1107 64,79 17 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Loreto-di-Casinca Loretu di Casinca 2B145 20215 212 8,10 26 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Lozzi Lozzi 2B147 20224 118 30,79 4 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Lucciana Lucciana 2B148 20290 5780 29,16 198 Borgo
Borgo
Bastia Marana-Golo
Lugo-di-Nazza U Lugu di Nazza 2B149 20240 78 25,41 3 Fiumorbo-Castello
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Lumio Lumiu 2B150 20260 1180 19,18 62 Calvi
Calvi
Calvi Calvi Balagne
Luri Luri 2B152 20228 835 27,53 30 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Manso Barghjana 2B153 20245 114 121,02 1 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Matra Matra 2B155 20270 44 6,49 7 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Mausoléo U Musuleu 2B156 20259 17 19,43 1 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Mazzola A Mazzola 2B157 20250 28 6,59 4 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Meria Meria 2B159 20287 98 20,43 5 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Moïta Mòita 2B161 20270 75 5,71 13 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Moltifao Moltifau 2B162 20218 682 55,19 12 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Monacia-d’Orezza A Munacia d'Orezza 2B164 20229 25 4,52 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Moncale U Mucale 2B165 20214 321 7,09 45 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Monte U Monte 2B166 20290 607 14,91 41 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Montegrosso Montegrossu 2B167 20214 426 22,78 19 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Monticello U Munticellu 2B168 20220 1923 10,64 181 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Morosaglia Merusaglia 2B169 20218 1043 24,45 43 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Morsiglia Mursiglia 2B170 20238 119 13,34 9 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Muracciole I Muraccioli 2B171 20219 34 14,06 2 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Murato Muratu 2B172 20239 600 20,38 29 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Muro Muru 2B173 20225 238 7,92 30 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Nessa Nesce 2B175 20225 109 5,86 19 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Nocario Nucariu 2B176 20229 66 3,08 21 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Noceta Nuceta 2B177 20219 62 18,66 3 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Centre Corse
Nonza Nonza 2B178 20217 74 8,04 9 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Novale A Nuvale 2B179 20234 62 4,88 13 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Novella Nuvella 2B180 20211 83 30,23 3 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Occhiatana Ochjatana 2B182 20226 246 12,62 19 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Ogliastro Ogliastru 2B183 20217 99 9,49 10 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Olcani Òlcani 2B184 20217 82 14,25 6 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Oletta Oletta 2B185 20232 1696 26,61 64 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Olmeta-di-Capocorso Olmeta di Capicorsu 2B187 20217 142 21,57 7 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Olmeta-di-Tuda Olmeta di Tuda 2B188 20232 488 17,40 28 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Olmi-Cappella Olmi è Cappella 2B190 20259 180 51,10 4 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Olmo L'Olmu 2B192 20290 160 4,47 36 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Omessa Omessa 2B193 20236 587 24,40 24 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Ortale L'Ortale 2B194 20234 25 4,06 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Ortiporio Ortiporiu 2B195 20290 127 5,06 25 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Palasca Palasca 2B199 20226 170 49,56 3 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Pancheraccia Pancheraccia 2B201 20251
20270
187 14,35 13 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Parata A Parata 2B202 20229 24 2,83 8 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Patrimonio Patrimoniu 2B205 20253 807 17,46 46 Cap Corse
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Penta-Acquatella A Penta è Acquatella 2B206 20290 34 3,10 11 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Penta-di-Casinca A Penta di Casinca 2B207 20213 3396 18,53 183 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Perelli I Perelli 2B208 20234 110 6,21 18 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Pero-Casevecchie Peru è Casevechje 2B210 20230 123 4,71 26 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Pianello U Pianellu 2B213 20272 70 16,73 4 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Piano Pianu 2B214 20131 28 3,41 8 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Piazzali I Piazzali 2B216 20234 17 0,70 24 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Piazzole E Piazzole 2B217 20229 41 3,86 11 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Pie-d’Orezza U Ped'Orezza 2B222 20229 37 5,79 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Piedicorte-di-Gaggio Pedicorti 2B218 20251 97 27,25 4 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Piedicroce Pedicroce 2B219 20229 100 3,27 31 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Piedigriggio Pedigrisgiu 2B220 20218 138 10,43 13 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Piedipartino Pedipartinu 2B221 20229 17 3,25 5 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Pietracorbara A Petra Curbara 2B224 20233 652 26,15 25 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Pietra-di-Verde A Petra di Verde 2B225 20230 102 8,79 12 Castagniccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Pietralba Petralba 2B223 20218 504 38,98 13 Golo-Morosaglia
Le Haut-Nebbio
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Pietraserena A Petra Serena 2B226 20251 72 6,72 11 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Pietricaggio U Petricaghju d'Alisgiani 2B227 20234 35 5,44 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Pietroso U Petrosu 2B229 20242 289 25,76 11 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Fium’Orbu Castellu
Piève A Pieve 2B230 20246 109 19,70 6 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Pigna Pigna 2B231 20220 95 2,21 43 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Pino Pinu 2B233 20228 164 7,04 23 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Piobetta Piubbeta 2B234 20234 20 4,81 4 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Pioggiola Pioghjola 2B235 20259 88 18,59 5 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Poggio-d’Oletta U Poghju d'Oletta 2B239 20232 213 16,16 13 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Poggio-di-Nazza U Poghju di Nazza 2B236 20240 176 32,79 5 Fiumorbo-Castello
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Poggio-di-Venaco U Poghju di Vènacu 2B238 20250 214 13,28 16 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Poggio-Marinaccio U Poghju d'Ampugnani 2B241 20237 30 2,83 11 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Poggio-Mezzana U Poghju di Tavagna 2B242 20230 680 8,90 76 Castagniccia
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Polveroso U Pulverosu 2B243 20229 42 1,96 21 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Popolasca Upulasca 2B244 20218 45 10,24 4 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Porri Porri 2B245 20215 43 4,50 10 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Prato-di-Giovellina U Pratu di Ghjuvellina 2B248 20218 42 12,21 3 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Prunelli-di-Casacconi I Prunelli di Casàccuni 2B250 20290 150 6,02 25 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Prunelli-di-Fiumorbo I Pruneddi di Fiumorbu 2B251 20243 3660 37,41 98 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Pruno U Prunu 2B252 20264 175 6,44 27 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Quercitello U Quercitellu 2B255 20237 44 3,00 15 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Rapaggio Rapaghju 2B256 20229 25 2,56 10 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Rapale Rapale 2B257 20258 151 10,16 15 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Riventosa Riventosa 2B260 20250 157 6,03 26 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Rogliano Ruglianu 2B261 20247 563 26,70 21 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Rospigliani Respughjani 2B263 20219 71 9,82 7 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Centre Corse
Rusio Rusiu 2B264 20244 71 8,58 8 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Rutali Rùtali 2B265 20239 377 17,11 22 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Saint-Florent San Fiurenzu 2B298 20217 1655 17,98 92 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Saliceto U Salgetu 2B267 20218 50 12,54 4 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
San-Damiano San Damianu 2B297 20213 58 5,72 10 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
San-Gavino-d’Ampugnani San Gavinu d'Ampugnani 2B299 20213 107 3,22 33 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
San-Gavino-di-Fiumorbo San Gavinu di Fiumorbu 2B365 20243 121 22,17 5 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
San-Gavino-di-Tenda San Gavinu di Tenda 2B301 20246 66 50,44 1 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
San-Giovanni-di-Moriani San Ghjuvanni di Moriani 2B302 20230 94 10,19 9 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
San-Giuliano San Ghjulianu 2B303 20230 726 23,93 30 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
San-Lorenzo San Lurenzu 2B304 20244 143 10,15 14 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
San-Martino-di-Lota San Martinu di Lota 2B305 20200 2901 9,54 304 Cap Corse
San-Martino-di-Lota
Bastia Bastia
San-Nicolao Santu Niculaiu di Moriani 2B313 20230 1987 7,73 257 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Sant’Andréa-di-Bozio Sant'Andrìa di Boziu 2B292 20212 72 24,03 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Sant’Andréa-di-Cotone Sant' Andria di u Cutone 2B293 20221 229 8,91 26 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Sant'Antonino Sant'Antulinu di Balagna 2B296 20220 127 4,10 31 Calvi
L’Île-Rousse
Calvi Calvi Balagne
Santa-Lucia-di-Mercurio Santa Lucia di Mercuriu 2B306 20250 111 23,79 5 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Santa-Lucia-di-Moriani Santa Lucia di Moriani 2B307 20230 1428 6,22 230 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Santa-Maria-di-Lota Santa Maria di Lota 2B309 20200 1722 13,20 130 Cap Corse
San-Martino-di-Lota
Bastia Bastia
Santa-Maria-Poggio U Poghju di Moriani 2B311 20221 743 10,28 72 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Santa-Reparata-di-Balagna Santa Riparata di Balagna 2B316 20220 1012 10,16 100 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Santa-Reparata-di-Moriani Santa Riparata di Moriani 2B317 20230 54 9,12 6 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Santo-Pietro-di-Tenda Santu Petru di Nebbiu 2B314 20217
20246
361 125,66 3 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Santo-Pietro-di-Venaco Santu Petru di Venacu 2B315 20250 277 7,96 35 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Scata Scata 2B273 20213 46 2,80 16 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Scolca Scolca 2B274 20290 101 6,82 15 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Sermano Sermanu 2B275 20250 63 7,62 8 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Serra-di-Fiumorbo A Sarra di Fiumorbu 2B277 20240 335 43,20 8 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Silvareccio U Silvarecciu 2B280 20215 131 4,82 27 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Sisco Siscu 2B281 20233 1169 24,96 47 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Solaro U Sulaghju 2B283 20240 706 93,36 8 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Sorbo-Ocagnano Sorbu è Occagnanu 2B286 20213 832 10,63 78 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Sorio Soriu 2B287 20246 142 15,56 9 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Soveria Suveria 2B289 20250 117 11,73 10 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Speloncato U Spuncatu 2B290 20226 276 17,67 16 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Stazzona A Stazzona 2B291 20229 39 1,39 28 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Taglio-Isolaccio Tagliu è Isolacciu 2B318 20230 572 11,47 50 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Talasani Talasani 2B319 20230 772 10,09 77 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Tallone Tallone 2B320 20270 315 68,17 5 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Tarrano Tàrranu 2B321 20234 16 3,83 4 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Tomino Tuminu 2B327 20248 208 5,80 36 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Tox Tòcchisu 2B328 20270 96 14,79 6 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Tralonca Tralonca 2B329 20250 110 15,70 7 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Urtaca Ùrtaca 2B332 20218 230 31,26 7 L’Île-Rousse
Le Haut-Nebbio
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Vallecalle Vallecalle 2B333 20232 137 6,91 20 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Valle-d’Alesani E Valli d'Alisgiani 2B334 20234 109 9,59 11 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Valle-d’Orezza A Valle d'Orezza 2B338 20229 43 3,93 11 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Valle-di-Campoloro E Valle di Campoloru 2B335 20221 344 5,60 61 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Valle-di-Rostino A Valle di Rustinu 2B337 20235 132 15,60 8 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Vallica A Vallica 2B339 20259 26 12,07 2 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Velone-Orneto Velone è Ornetu 2B340 20230 117 12,34 9 Castagniccia
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Venaco U Serraghju 2B341 20231 711 53,72 13 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Ventiseri Vintìsari 2B342 20240 2481 46,70 53 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Venzolasca A Venzulà 2B343 20215 1796 16,15 111 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Verdèse Verdese 2B344 20229 37 1,02 36 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Vescovato U Viscuvatu 2B346 20215 2836 17,52 162 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Vezzani Vizzani 2B347 20242 265 46,32 6 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Fium’Orbu Castellu
Vignale Vignale 2B350 20290 160 10,69 15 Borgo
Borgo
Bastia Marana-Golo
Ville-di-Paraso E Ville di Parasu 2B352 20279 213 9,37 23 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Ville-di-Pietrabugno E Ville di Petrabugnu 2B353 20200 3323 7,53 441 Bastia-1
San-Martino-di-Lota
Bastia Bastia
Vivario Vivariu 2B354 20219 432 79,28 5 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Volpajola A Vulpaghjola 2B355 20290 390 13,03 30 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Zalana Zàlana 2B356 20272 141 13,20 11 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Zilia Ziglia 2B361 20214 286 14,01 20 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Zuani Zùani 2B364 20272 30 5,16 6 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente