Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Corse

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Corse zellt àlla 236 Gmeina ìm Département Haute-Corse uf.

Gmein Korsisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aghione Aghjone 2B002 20270 238 33,88 7 Ghisonaccia
Vezzani
Corte Oriente
Aiti Àiti 2B003 20244 32 12,17 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Alando Àlandu 2B005 20250 38 3,05 12 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Albertacce Albertacce 2B007 20224 197 97,12 2 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Aléria Aleria 2B009 20270 2206 58,33 38 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Algajola Algaghjola 2B010 20220 358 1,72 208 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Altiani Altiani 2B012 20270 47 18,29 3 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Alzi Alzi 2B013 20240 25 2,74 9 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Ampriani Ampriani 2B015 20272 22 2,29 10 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Antisanti Antisanti 2B016 20270 507 47,95 11 Ghisonaccia
Vezzani
Corte Oriente
Aregno Aregnu 2B020 20220 600 9,30 65 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Asco Ascu 2B023 20276 122 122,81 1 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Avapessa Avapessa 2B025 20225 83 3,29 25 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Barbaggio Barbaghju 2B029 20253 290 10,86 27 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Barrettali Barrèttali 2B030 20228 132 18,07 7 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Bastia Bastìa 2B033 20200
20600
44.829 19,38 2313 Bastia-1
Bastia-2
Bastia-3
Bastia-4
Bastia-1
Bastia-2
Bastia-3
Bastia-4
Bastia-5 (Lupino)
Bastia-6 (Furiani-Montésoro)
Bastia Bastia
Belgodère Bargudè 2B034 20226 588 13,01 45 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Bigorno Bigornu 2B036 20252 87 8,94 10 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Biguglia Biguglia 2B037 20600 7945 22,27 357 Biguglia-Nebbio
Borgo
Bastia Marana-Golo
Bisinchi Bisinchi 2B039 20235 209 12,66 17 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Borgo U Borgu 2B042 20290 8766 37,78 232 Borgo
Borgo
Bastia Marana-Golo
Brando Brandu 2B043 20222
20226
1613 22,22 73 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Bustanico Bustànicu 2B045 20212 63 11,52 5 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Cagnano Cagnanu 2B046 20228 171 14,72 12 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Calacuccia Calacuccia 2B047 20224 284 18,77 15 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Calenzana Calinzana 2B049 20214
20260
2323 182,77 13 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Calvi Calvi 2B050 20260 5442 31,20 174 Calvi
Calvi
Calvi Calvi Balagne
Cambia Cambia 2B051 20244 86 8,28 10 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Campana Campana 2B052 20229 18 2,37 8 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Campi Campi 2B053 20252 21 4,90 4 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Campile Campile 2B054 20290 194 9,79 20 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Campitello Campitellu 2B055 20252 117 8,22 14 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Canale-di-Verde Canale di Verde 2B057 20230 328 14,61 22 Castagniccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Canari Cànari 2B058 20217 307 16,67 18 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Canavaggia Canavaghja 2B059 20235 100 34,93 3 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Pasquale Paoli
Carcheto-Brustico Carchetu è Brusticu 2B063 20229 32 5,19 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Carpineto Carpinetu 2B067 20229 32 2,44 13 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Carticasi Carticasi 2B068 20244 29 12,80 2 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Casabianca Casabianca 2B069 20237 87 3,68 24 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Casalta A Casalta d'Ampugnani 2B072 20215 52 4,91 11 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Casamaccioli Casamàcciuli 2B073 20224 105 36,17 3 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Casanova Casanova 2B074 20250 378 9,89 38 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Casevecchie Casevechje 2B075 20270 65 9,06 7 Ghisonaccia
Vezzani
Corte Oriente
Castellare-di-Casinca U Castellà di Casinca 2B077 20213 651 8,88 73 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Castellare-di-Mercurio U Castellà di Mercuriu 2B078 20250 33 6,12 5 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Castello-di-Rostino Castellu di Rustinu 2B079 20235 465 12,40 38 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Castifao Castifau 2B080 20218 160 42,15 4 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Castiglione I Castiglioni 2B081 20218 41 23,17 2 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Castineta Castineta 2B082 20218 41 9,15 4 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Castirla Castirla 2B083 20236 172 24,32 7 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Cateri I Càtari 2B084 20225 213 3,18 67 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Centuri Centuri 2B086 20238 221 8,30 27 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Cervione Cervioni 2B087 20221 2045 11,45 179 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Chiatra Chjatra 2B088 20230 225 8,22 27 Castagniccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Chisa Chisà 2B366 20240 99 28,92 3 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Corbara A Curbaghja 2B093 20220
20256
932 10,19 91 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Corscia Corscia 2B095 20224 132 58,99 2 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Corte Corti 2B096 20250 7389 149,27 50 Corte
Corte
Corte Centre Corse
Costa A Costa 2B097 20226 63 1,09 58 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Croce A Croce d'Ampugnani 2B101 20237 73 6,43 11 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Crocicchia A Crucichja 2B102 20290 71 4,32 16 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Erbajolo Erbaghjolu 2B105 20212 108 15,45 7 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Érone Erone 2B106 20244 11 3,89 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Ersa Ersa 2B107 20275 152 20,45 7 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Farinole Ferringule 2B109 20253 217 14,76 15 Cap Corse
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Favalello U Favalellu 2B110 20212 74 5,56 13 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Felce Felge 2B111 20234 51 4,67 11 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Feliceto U Fulgetu 2B112 20225 221 15,25 14 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Ficaja Ficaghja 2B113 20237 51 5,05 10 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Focicchia Fughjuchja 2B116 20250 26 7,11 4 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Furiani Furiani 2B120 20600 5682 18,49 307 Bastia-4
Bastia-6 (Furiani-Montésoro)
Bastia Bastia
Galéria Galeria 2B121 20245 341 135,16 3 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Gavignano Gavignanu 2B122 20218 54 10,94 5 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Ghisonaccia Ghisunaccia 2B123 20240 4196 68,25 61 Ghisonaccia
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Ghisoni Ghisoni 2B124 20227 213 124,60 2 Fiumorbo-Castello
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Giocatojo Ghjucatoghju 2B125 20237 48 2,47 19 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Giuncaggio Ghjuncaghju 2B126 20251 56 16,15 3 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Isolaccio-di-Fiumorbo L'Isulacciu di Fiumorbu 2B135 20243 316 40,89 8 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
L’Île-Rousse Lìsula 2B134 20220 3103 2,50 1241 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
La Porta A Porta d'Ampugnani 2B246 20237 193 5,16 37 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Lama Lama 2B136 20218 156 19,92 8 L’Île-Rousse
Le Haut-Nebbio
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Lano Lanu 2B137 20244 27 8,15 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Lavatoggio Lavatoghju 2B138 20225 150 6,86 22 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Lento Lentu 2B140 20252 104 23,72 4 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Linguizzetta Linguizzetta 2B143 20230 1127 64,79 17 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Loreto-di-Casinca Loretu di Casinca 2B145 20215 213 8,10 26 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Lozzi Lozzi 2B147 20224 121 30,79 4 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Lucciana Lucciana 2B148 20290 5671 29,16 194 Borgo
Borgo
Bastia Marana-Golo
Lugo-di-Nazza U Lugu di Nazza 2B149 20240 78 25,41 3 Fiumorbo-Castello
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Lumio Lumiu 2B150 20260 1140 19,18 59 Calvi
Calvi
Calvi Calvi Balagne
Luri Luri 2B152 20228 829 27,53 30 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Manso Barghjana 2B153 20245 113 121,02 1 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Matra Matra 2B155 20270 42 6,49 6 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Mausoléo U Musuleu 2B156 20259 18 19,43 1 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Mazzola A Mazzola 2B157 20250 28 6,59 4 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Meria Meria 2B159 20287 107 20,43 5 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Moïta Mòita 2B161 20270 79 5,71 14 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Moltifao Moltifau 2B162 20218 672 55,19 12 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Monacia-d’Orezza A Munacia d'Orezza 2B164 20229 27 4,52 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Moncale U Mucale 2B165 20214 324 7,09 46 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Monte U Monte 2B166 20290 599 14,91 40 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Montegrosso Montegrossu 2B167 20214 426 22,78 19 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Monticello U Munticellu 2B168 20220 1935 10,64 182 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Morosaglia Merusaglia 2B169 20218 1100 24,45 45 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Morsiglia Mursiglia 2B170 20238 128 13,34 10 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Muracciole I Muraccioli 2B171 20219 35 14,06 2 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Murato Muratu 2B172 20239 601 20,38 29 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Muro Muru 2B173 20225 236 7,92 30 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Nessa Nesce 2B175 20225 110 5,86 19 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Nocario Nucariu 2B176 20229 66 3,08 21 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Noceta Nuceta 2B177 20219 60 18,66 3 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Centre Corse
Nonza Nonza 2B178 20217 73 8,04 9 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Novale A Nuvale 2B179 20234 60 4,88 12 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Novella Nuvella 2B180 20211 85 30,23 3 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Occhiatana Ochjatana 2B182 20226 225 12,62 18 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Ogliastro Ogliastru 2B183 20217 102 9,49 11 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Olcani Òlcani 2B184 20217 82 14,25 6 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Oletta Oletta 2B185 20232 1650 26,61 62 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Olmeta-di-Capocorso Olmeta di Capicorsu 2B187 20217 147 21,57 7 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Olmeta-di-Tuda Olmeta di Tuda 2B188 20232 461 17,40 26 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Olmi-Cappella Olmi è Cappella 2B190 20259 177 51,10 3 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Olmo L'Olmu 2B192 20290 163 4,47 36 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Omessa Omessa 2B193 20236 578 24,40 24 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Ortale L'Ortale 2B194 20234 25 4,06 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Ortiporio Ortiporiu 2B195 20290 129 5,06 25 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Palasca Palasca 2B199 20226 163 49,56 3 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Pancheraccia Pancheraccia 2B201 20251
20270
181 14,35 13 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Parata A Parata 2B202 20229 24 2,83 8 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Patrimonio Patrimoniu 2B205 20253 772 17,46 44 Cap Corse
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Penta-Acquatella A Penta è Acquatella 2B206 20290 32 3,10 10 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Penta-di-Casinca A Penta di Casinca 2B207 20213 3405 18,53 184 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Perelli I Perelli 2B208 20234 110 6,21 18 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Pero-Casevecchie Peru è Casevechje 2B210 20230 123 4,71 26 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Pianello U Pianellu 2B213 20272 67 16,73 4 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Piano Pianu 2B214 20131 28 3,41 8 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Piazzali I Piazzali 2B216 20234 17 0,70 24 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Piazzole E Piazzole 2B217 20229 42 3,86 11 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Pie-d’Orezza U Ped'Orezza 2B222 20229 36 5,79 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Piedicorte-di-Gaggio Pedicorti 2B218 20251 99 27,25 4 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Piedicroce Pedicroce 2B219 20229 109 3,27 33 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Piedigriggio Pedigrisgiu 2B220 20218 142 10,43 14 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Piedipartino Pedipartinu 2B221 20229 19 3,25 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Pietracorbara A Petra Curbara 2B224 20233 651 26,15 25 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Pietra-di-Verde A Petra di Verde 2B225 20230 104 8,79 12 Castagniccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Pietralba Petralba 2B223 20218 486 38,98 12 Golo-Morosaglia
Le Haut-Nebbio
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Pietraserena A Petra Serena 2B226 20251 78 6,72 12 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Pietricaggio U Petricaghju d'Alisgiani 2B227 20234 35 5,44 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Pietroso U Petrosu 2B229 20242 258 25,76 10 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Fium’Orbu Castellu
Piève A Pieve 2B230 20246 109 19,70 6 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Pigna Pigna 2B231 20220 99 2,21 45 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Pino Pinu 2B233 20228 158 7,04 22 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Piobetta Piubbeta 2B234 20234 20 4,81 4 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Pioggiola Pioghjola 2B235 20259 86 18,59 5 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Poggio-d’Oletta U Poghju d'Oletta 2B239 20232 215 16,16 13 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Poggio-di-Nazza U Poghju di Nazza 2B236 20240 180 32,79 5 Fiumorbo-Castello
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Poggio-di-Venaco U Poghju di Vènacu 2B238 20250 212 13,28 16 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Poggio-Marinaccio U Poghju d'Ampugnani 2B241 20237 30 2,83 11 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Poggio-Mezzana U Poghju di Tavagna 2B242 20230 663 8,90 74 Castagniccia
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Polveroso U Pulverosu 2B243 20229 41 1,96 21 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Popolasca Upulasca 2B244 20218 48 10,24 5 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Porri Porri 2B245 20215 44 4,50 10 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Prato-di-Giovellina U Pratu di Ghjuvellina 2B248 20218 43 12,21 4 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Prunelli-di-Casacconi I Prunelli di Casàccuni 2B250 20290 150 6,02 25 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Prunelli-di-Fiumorbo I Pruneddi di Fiumorbu 2B251 20243 3652 37,41 98 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Pruno U Prunu 2B252 20264 172 6,44 27 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Quercitello U Quercitellu 2B255 20237 45 3,00 15 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Rapaggio Rapaghju 2B256 20229 25 2,56 10 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Rapale Rapale 2B257 20258 151 10,16 15 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Riventosa Riventosa 2B260 20250 158 6,03 26 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Rogliano Ruglianu 2B261 20247 568 26,70 21 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Rospigliani Respughjani 2B263 20219 72 9,82 7 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Centre Corse
Rusio Rusiu 2B264 20244 77 8,58 9 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Rutali Rùtali 2B265 20239 381 17,11 22 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Saint-Florent San Fiurenzu 2B298 20217 1637 17,98 91 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Saliceto U Salgetu 2B267 20218 55 12,54 4 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
San-Damiano San Damianu 2B297 20213 57 5,72 10 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
San-Gavino-d’Ampugnani San Gavinu d'Ampugnani 2B299 20213 107 3,22 33 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
San-Gavino-di-Fiumorbo San Gavinu di Fiumorbu 2B365 20243 135 22,17 6 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
San-Gavino-di-Tenda San Gavinu di Tenda 2B301 20246 70 50,44 1 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
San-Giovanni-di-Moriani San Ghjuvanni di Moriani 2B302 20230 94 10,19 9 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
San-Giuliano San Ghjulianu 2B303 20230 703 23,93 29 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
San-Lorenzo San Lurenzu 2B304 20244 142 10,15 14 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
San-Martino-di-Lota San Martinu di Lota 2B305 20200 2906 9,54 305 Cap Corse
San-Martino-di-Lota
Bastia Bastia
San-Nicolao Santu Niculaiu di Moriani 2B313 20230 1943 7,73 251 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Sant’Andréa-di-Bozio Sant'Andrìa di Boziu 2B292 20212 73 24,03 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Sant’Andréa-di-Cotone Sant' Andria di u Cutone 2B293 20221 244 8,91 27 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Sant'Antonino Sant'Antulinu di Balagna 2B296 20220 124 4,10 30 Calvi
L’Île-Rousse
Calvi Calvi Balagne
Santa-Lucia-di-Mercurio Santa Lucia di Mercuriu 2B306 20250 102 23,79 4 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Santa-Lucia-di-Moriani Santa Lucia di Moriani 2B307 20230 1385 6,22 223 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Santa-Maria-di-Lota Santa Maria di Lota 2B309 20200 1718 13,20 130 Cap Corse
San-Martino-di-Lota
Bastia Bastia
Santa-Maria-Poggio U Poghju di Moriani 2B311 20221 720 10,28 70 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Santa-Reparata-di-Balagna Santa Riparata di Balagna 2B316 20220 1022 10,16 101 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Santa-Reparata-di-Moriani Santa Riparata di Moriani 2B317 20230 51 9,12 6 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Santo-Pietro-di-Tenda Santu Petru di Nebbiu 2B314 20217
20246
360 125,66 3 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Santo-Pietro-di-Venaco Santu Petru di Venacu 2B315 20250 279 7,96 35 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Scata Scata 2B273 20213 47 2,80 17 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Scolca Scolca 2B274 20290 105 6,82 15 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Sermano Sermanu 2B275 20250 58 7,62 8 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Serra-di-Fiumorbo A Sarra di Fiumorbu 2B277 20240 330 43,20 8 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Silvareccio U Silvarecciu 2B280 20215 127 4,82 26 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Sisco Siscu 2B281 20233 1145 24,96 46 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Solaro U Sulaghju 2B283 20240 706 93,36 8 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Sorbo-Ocagnano Sorbu è Occagnanu 2B286 20213 829 10,63 78 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Sorio Soriu 2B287 20246 140 15,56 9 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Soveria Suveria 2B289 20250 118 11,73 10 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Speloncato U Spuncatu 2B290 20226 278 17,67 16 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Stazzona A Stazzona 2B291 20229 42 1,39 30 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Taglio-Isolaccio Tagliu è Isolacciu 2B318 20230 571 11,47 50 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Talasani Talasani 2B319 20230 763 10,09 76 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Tallone Tallone 2B320 20270 331 68,17 5 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Tarrano Tàrranu 2B321 20234 15 3,83 4 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Tomino Tuminu 2B327 20248 218 5,80 38 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Tox Tòcchisu 2B328 20270 96 14,79 6 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Tralonca Tralonca 2B329 20250 109 15,70 7 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Urtaca Ùrtaca 2B332 20218 233 31,26 7 L’Île-Rousse
Le Haut-Nebbio
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Vallecalle Vallecalle 2B333 20232 138 6,91 20 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Valle-d’Alesani E Valli d'Alisgiani 2B334 20234 115 9,59 12 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Valle-d’Orezza A Valle d'Orezza 2B338 20229 49 3,93 12 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Valle-di-Campoloro E Valle di Campoloru 2B335 20221 342 5,60 61 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Valle-di-Rostino A Valle di Rustinu 2B337 20235 131 15,60 8 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Vallica A Vallica 2B339 20259 26 12,07 2 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Velone-Orneto Velone è Ornetu 2B340 20230 117 12,34 9 Castagniccia
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Venaco U Serraghju 2B341 20231 712 53,72 13 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Ventiseri Vintìsari 2B342 20240 2480 46,70 53 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Venzolasca A Venzulà 2B343 20215 1775 16,15 110 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Verdèse Verdese 2B344 20229 35 1,02 34 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Vescovato U Viscuvatu 2B346 20215 2806 17,52 160 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Vezzani Vizzani 2B347 20242 281 46,32 6 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Fium’Orbu Castellu
Vignale Vignale 2B350 20290 163 10,69 15 Borgo
Borgo
Bastia Marana-Golo
Ville-di-Paraso E Ville di Parasu 2B352 20279 215 9,37 23 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Ville-di-Pietrabugno E Ville di Petrabugnu 2B353 20200 3292 7,53 437 Bastia-1
San-Martino-di-Lota
Bastia Bastia
Vivario Vivariu 2B354 20219 441 79,28 6 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Volpajola A Vulpaghjola 2B355 20290 420 13,03 32 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Zalana Zàlana 2B356 20272 141 13,20 11 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Zilia Ziglia 2B361 20214 290 14,01 21 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Zuani Zùani 2B364 20272 29 5,16 6 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente