Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Corse

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Corse zellt àlla 236 Gmeina ìm Département Haute-Corse uf.

Gmein Korsisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aghione Aghjone 2B002 20270 240 33,88 7 Ghisonaccia
Vezzani
Corte Oriente
Aiti Àiti 2B003 20244 25 12,17 2 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Alando Àlandu 2B005 20250 29 3,05 10 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Albertacce Albertacce 2B007 20224 206 97,12 2 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Aléria Aleria 2B009 20270 2185 58,33 37 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Algajola Algaghjola 2B010 20220 354 1,72 206 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Altiani Altiani 2B012 20270 50 18,29 3 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Alzi Alzi 2B013 20240 25 2,74 9 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Ampriani Ampriani 2B015 20272 25 2,29 11 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Antisanti Antisanti 2B016 20270 551 47,95 11 Ghisonaccia
Vezzani
Corte Oriente
Aregno Aregnu 2B020 20220 598 9,30 64 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Asco Ascu 2B023 20276 115 122,81 1 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Avapessa Avapessa 2B025 20225 84 3,29 26 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Barbaggio Barbaghju 2B029 20253 294 10,86 27 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Barrettali Barrèttali 2B030 20228 132 18,07 7 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Bastia Bastìa 2B033 20200
20600
48.503 19,38 2503 Bastia-1
Bastia-2
Bastia-3
Bastia-4
Bastia-1
Bastia-2
Bastia-3
Bastia-4
Bastia-5 (Lupino)
Bastia-6 (Furiani-Montésoro)
Bastia Bastia
Belgodère Bargudè 2B034 20226 671 13,01 52 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Bigorno Bigornu 2B036 20252 88 8,94 10 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Biguglia Biguglia 2B037 20600 7810 22,27 351 Biguglia-Nebbio
Borgo
Bastia Marana-Golo
Bisinchi Bisinchi 2B039 20235 225 12,66 18 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Borgo U Borgu 2B042 20290 8832 37,78 234 Borgo
Borgo
Bastia Marana-Golo
Brando Brandu 2B043 20222
20226
1624 22,22 73 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Bustanico Bustànicu 2B045 20212 66 11,52 6 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Cagnano Cagnanu 2B046 20228 155 14,72 11 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Calacuccia Calacuccia 2B047 20224 272 18,77 14 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Calenzana Calinzana 2B049 20214
20260
2461 182,77 13 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Calvi Calvi 2B050 20260 5774 31,20 185 Calvi
Calvi
Calvi Calvi Balagne
Cambia Cambia 2B051 20244 73 8,28 9 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Campana Campana 2B052 20229 20 2,37 8 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Campi Campi 2B053 20252 19 4,90 4 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Campile Campile 2B054 20290 188 9,79 19 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Campitello Campitellu 2B055 20252 121 8,22 15 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Canale-di-Verde Canale di Verde 2B057 20230 317 14,61 22 Castagniccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Canari Cànari 2B058 20217 318 16,67 19 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Canavaggia Canavaghja 2B059 20235 108 34,93 3 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Pasquale Paoli
Carcheto-Brustico Carchetu è Brusticu 2B063 20229 30 5,19 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Carpineto Carpinetu 2B067 20229 34 2,44 14 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Carticasi Carticasi 2B068 20244 26 12,80 2 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Casabianca Casabianca 2B069 20237 105 3,68 29 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Casalta A Casalta d'Ampugnani 2B072 20215 54 4,91 11 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Casamaccioli Casamàcciuli 2B073 20224 107 36,17 3 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Casanova Casanova 2B074 20250 404 9,89 41 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Casevecchie Casevechje 2B075 20270 70 9,06 8 Ghisonaccia
Vezzani
Corte Oriente
Castellare-di-Casinca U Castellà di Casinca 2B077 20213 696 8,88 78 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Castellare-di-Mercurio U Castellà di Mercuriu 2B078 20250 28 6,12 5 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Castello-di-Rostino Castellu di Rustinu 2B079 20235 490 12,40 40 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Castifao Castifau 2B080 20218 142 42,15 3 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Castiglione I Castiglioni 2B081 20218 42 23,17 2 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Castineta Castineta 2B082 20218 40 9,15 4 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Castirla Castirla 2B083 20236 159 24,32 7 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Cateri I Càtari 2B084 20225 234 3,18 74 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Centuri Centuri 2B086 20238 189 8,30 23 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Cervione Cervioni 2B087 20221 2199 11,45 192 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Chiatra Chjatra 2B088 20230 209 8,22 25 Castagniccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Chisa Chisà 2B366 20240 102 28,92 4 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Corbara A Curbaghja 2B093 20220
20256
895 10,19 88 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Corscia Corscia 2B095 20224 128 58,99 2 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Corte Corti 2B096 20250 7485 149,27 50 Corte
Corte
Corte Centre Corse
Costa A Costa 2B097 20226 55 1,09 50 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Croce A Croce d'Ampugnani 2B101 20237 80 6,43 12 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Crocicchia A Crucichja 2B102 20290 77 4,32 18 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Erbajolo Erbaghjolu 2B105 20212 116 15,45 8 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Érone Erone 2B106 20244 12 3,89 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Ersa Ersa 2B107 20275 155 20,45 8 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Farinole Ferringule 2B109 20253 235 14,76 16 Cap Corse
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Favalello U Favalellu 2B110 20212 70 5,56 13 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Felce Felge 2B111 20234 51 4,67 11 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Feliceto U Fulgetu 2B112 20225 232 15,25 15 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Ficaja Ficaghja 2B113 20237 56 5,05 11 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Focicchia Fughjuchja 2B116 20250 28 7,11 4 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Furiani Furiani 2B120 20600 5608 18,49 303 Bastia-4
Bastia-6 (Furiani-Montésoro)
Bastia Bastia
Galéria Galeria 2B121 20245 361 135,16 3 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Gavignano Gavignanu 2B122 20218 57 10,94 5 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Ghisonaccia Ghisunaccia 2B123 20240 4219 68,25 62 Ghisonaccia
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Ghisoni Ghisoni 2B124 20227 210 124,60 2 Fiumorbo-Castello
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Giocatojo Ghjucatoghju 2B125 20237 54 2,47 22 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Giuncaggio Ghjuncaghju 2B126 20251 69 16,15 4 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Isolaccio-di-Fiumorbo L'Isulacciu di Fiumorbu 2B135 20243 307 40,89 8 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
L’Île-Rousse Lìsula 2B134 20220 3163 2,50 1265 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
La Porta A Porta d'Ampugnani 2B246 20237 191 5,16 37 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Lama Lama 2B136 20218 146 19,92 7 L’Île-Rousse
Le Haut-Nebbio
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Lano Lanu 2B137 20244 23 8,15 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Lavatoggio Lavatoghju 2B138 20225 149 6,86 22 Calvi
Belgodère
Calvi Calvi Balagne
Lento Lentu 2B140 20252 102 23,72 4 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Linguizzetta Linguizzetta 2B143 20230 1104 64,79 17 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Loreto-di-Casinca Loretu di Casinca 2B145 20215 209 8,10 26 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Lozzi Lozzi 2B147 20224 113 30,79 4 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Lucciana Lucciana 2B148 20290 6007 29,16 206 Borgo
Borgo
Bastia Marana-Golo
Lugo-di-Nazza U Lugu di Nazza 2B149 20240 82 25,41 3 Fiumorbo-Castello
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Lumio Lumiu 2B150 20260 1260 19,18 66 Calvi
Calvi
Calvi Calvi Balagne
Luri Luri 2B152 20228 848 27,53 31 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Manso Barghjana 2B153 20245 117 121,02 1 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Matra Matra 2B155 20270 47 6,49 7 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Mausoléo U Musuleu 2B156 20259 23 19,43 1 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Mazzola A Mazzola 2B157 20250 29 6,59 4 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Meria Meria 2B159 20287 81 20,43 4 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Moïta Mòita 2B161 20270 65 5,71 11 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Moltifao Moltifau 2B162 20218 703 55,19 13 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Monacia-d’Orezza A Munacia d'Orezza 2B164 20229 23 4,52 5 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Moncale U Mucale 2B165 20214 332 7,09 47 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Monte U Monte 2B166 20290 632 14,91 42 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Montegrosso Montegrossu 2B167 20214 425 22,78 19 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Monticello U Munticellu 2B168 20220 1972 10,64 185 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Morosaglia Merusaglia 2B169 20218 981 24,45 40 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Morsiglia Mursiglia 2B170 20238 109 13,34 8 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Muracciole I Muraccioli 2B171 20219 34 14,06 2 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Murato Muratu 2B172 20239 577 20,38 28 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Muro Muru 2B173 20225 253 7,92 32 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Nessa Nesce 2B175 20225 108 5,86 18 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Nocario Nucariu 2B176 20229 73 3,08 24 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Noceta Nuceta 2B177 20219 59 18,66 3 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Centre Corse
Nonza Nonza 2B178 20217 75 8,04 9 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Novale A Nuvale 2B179 20234 64 4,88 13 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Novella Nuvella 2B180 20211 78 30,23 3 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Occhiatana Ochjatana 2B182 20226 256 12,62 20 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Ogliastro Ogliastru 2B183 20217 94 9,49 10 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Olcani Òlcani 2B184 20217 89 14,25 6 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Oletta Oletta 2B185 20232 1781 26,61 67 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Olmeta-di-Capocorso Olmeta di Capicorsu 2B187 20217 133 21,57 6 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Olmeta-di-Tuda Olmeta di Tuda 2B188 20232 533 17,40 31 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Olmi-Cappella Olmi è Cappella 2B190 20259 183 51,10 4 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Olmo L'Olmu 2B192 20290 151 4,47 34 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Omessa Omessa 2B193 20236 601 24,40 25 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Ortale L'Ortale 2B194 20234 26 4,06 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Ortiporio Ortiporiu 2B195 20290 124 5,06 25 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Palasca Palasca 2B199 20226 184 49,56 4 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Pancheraccia Pancheraccia 2B201 20251
20270
197 14,35 14 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Parata A Parata 2B202 20229 23 2,83 8 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Patrimonio Patrimoniu 2B205 20253 876 17,46 50 Cap Corse
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Penta-Acquatella A Penta è Acquatella 2B206 20290 37 3,10 12 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Penta-di-Casinca A Penta di Casinca 2B207 20213 3370 18,53 182 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Perelli I Perelli 2B208 20234 108 6,21 17 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Pero-Casevecchie Peru è Casevechje 2B210 20230 117 4,71 25 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Pianello U Pianellu 2B213 20272 63 16,73 4 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Piano Pianu 2B214 20131 22 3,41 6 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Piazzali I Piazzali 2B216 20234 19 0,70 27 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Piazzole E Piazzole 2B217 20229 41 3,86 11 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Pie-d’Orezza U Ped'Orezza 2B222 20229 38 5,79 7 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Piedicorte-di-Gaggio Pedicorti 2B218 20251 98 27,25 4 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Piedicroce Pedicroce 2B219 20229 82 3,27 25 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Piedigriggio Pedigrisgiu 2B220 20218 133 10,43 13 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Piedipartino Pedipartinu 2B221 20229 16 3,25 5 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Pietracorbara A Petra Curbara 2B224 20233 654 26,15 25 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Pietra-di-Verde A Petra di Verde 2B225 20230 100 8,79 11 Castagniccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Pietralba Petralba 2B223 20218 502 38,98 13 Golo-Morosaglia
Le Haut-Nebbio
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Pietraserena A Petra Serena 2B226 20251 59 6,72 9 Ghisonaccia
Bustanico
Corte Oriente
Pietricaggio U Petricaghju d'Alisgiani 2B227 20234 34 5,44 6 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Pietroso U Petrosu 2B229 20242 350 25,76 14 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Fium’Orbu Castellu
Piève A Pieve 2B230 20246 109 19,70 6 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Pigna Pigna 2B231 20220 105 2,21 48 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Pino Pinu 2B233 20228 167 7,04 24 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Piobetta Piubbeta 2B234 20234 18 4,81 4 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Pioggiola Pioghjola 2B235 20259 84 18,59 5 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Poggio-d’Oletta U Poghju d'Oletta 2B239 20232 214 16,16 13 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Poggio-di-Nazza U Poghju di Nazza 2B236 20240 181 32,79 6 Fiumorbo-Castello
Ghisoni
Corte Fium’Orbu Castellu
Poggio-di-Venaco U Poghju di Vènacu 2B238 20250 210 13,28 16 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Poggio-Marinaccio U Poghju d'Ampugnani 2B241 20237 31 2,83 11 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Poggio-Mezzana U Poghju di Tavagna 2B242 20230 697 8,90 78 Castagniccia
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Polveroso U Pulverosu 2B243 20229 42 1,96 21 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Popolasca Upulasca 2B244 20218 42 10,24 4 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Porri Porri 2B245 20215 42 4,50 9 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Prato-di-Giovellina U Pratu di Ghjuvellina 2B248 20218 42 12,21 3 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Prunelli-di-Casacconi I Prunelli di Casàccuni 2B250 20290 150 6,02 25 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Prunelli-di-Fiumorbo I Pruneddi di Fiumorbu 2B251 20243 3667 37,41 98 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Pruno U Prunu 2B252 20264 183 6,44 28 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Quercitello U Quercitellu 2B255 20237 42 3,00 14 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Rapaggio Rapaghju 2B256 20229 26 2,56 10 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Rapale Rapale 2B257 20258 158 10,16 16 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Riventosa Riventosa 2B260 20250 156 6,03 26 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Rogliano Ruglianu 2B261 20247 538 26,70 20 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Rospigliani Respughjani 2B263 20219 69 9,82 7 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Centre Corse
Rusio Rusiu 2B264 20244 62 8,58 7 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Rutali Rùtali 2B265 20239 360 17,11 21 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Saint-Florent San Fiurenzu 2B298 20217 1681 17,98 93 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Saliceto U Salgetu 2B267 20218 45 12,54 4 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
San-Damiano San Damianu 2B297 20213 57 5,72 10 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
San-Gavino-d’Ampugnani San Gavinu d'Ampugnani 2B299 20213 105 3,22 33 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
San-Gavino-di-Fiumorbo San Gavinu di Fiumorbu 2B365 20243 104 22,17 5 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
San-Gavino-di-Tenda San Gavinu di Tenda 2B301 20246 57 50,44 1 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
San-Giovanni-di-Moriani San Ghjuvanni di Moriani 2B302 20230 91 10,19 9 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
San-Giuliano San Ghjulianu 2B303 20230 755 23,93 32 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
San-Lorenzo San Lurenzu 2B304 20244 143 10,15 14 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
San-Martino-di-Lota San Martinu di Lota 2B305 20200 2913 9,54 305 Cap Corse
San-Martino-di-Lota
Bastia Bastia
San-Nicolao Santu Niculaiu di Moriani 2B313 20230 2027 7,73 262 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Sant’Andréa-di-Bozio Sant'Andrìa di Boziu 2B292 20212 71 24,03 3 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Sant’Andréa-di-Cotone Sant' Andria di u Cutone 2B293 20221 210 8,91 24 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Sant'Antonino Sant'Antulinu di Balagna 2B296 20220 134 4,10 33 Calvi
L’Île-Rousse
Calvi Calvi Balagne
Santa-Lucia-di-Mercurio Santa Lucia di Mercuriu 2B306 20250 119 23,79 5 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Santa-Lucia-di-Moriani Santa Lucia di Moriani 2B307 20230 1490 6,22 240 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Santa-Maria-di-Lota Santa Maria di Lota 2B309 20200 1888 13,20 143 Cap Corse
San-Martino-di-Lota
Bastia Bastia
Santa-Maria-Poggio U Poghju di Moriani 2B311 20221 781 10,28 76 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Santa-Reparata-di-Balagna Santa Riparata di Balagna 2B316 20220 990 10,16 97 L’Île-Rousse
L’Île-Rousse
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Santa-Reparata-di-Moriani Santa Riparata di Moriani 2B317 20230 60 9,12 7 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Santo-Pietro-di-Tenda Santu Petru di Nebbiu 2B314 20217
20246
346 125,66 3 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Santo-Pietro-di-Venaco Santu Petru di Venacu 2B315 20250 281 7,96 35 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Scata Scata 2B273 20213 44 2,80 16 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Scolca Scolca 2B274 20290 93 6,82 14 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Marana-Golo
Sermano Sermanu 2B275 20250 71 7,62 9 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Serra-di-Fiumorbo A Sarra di Fiumorbu 2B277 20240 337 43,20 8 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Silvareccio U Silvarecciu 2B280 20215 114 4,82 24 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Castagniccia-Casinca
Sisco Siscu 2B281 20233 1157 24,96 46 Cap Corse
Sagro-di-Santa-Giulia
Bastia Cap Corse
Solaro U Sulaghju 2B283 20240 722 93,36 8 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Sorbo-Ocagnano Sorbu è Occagnanu 2B286 20213 873 10,63 82 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Sorio Soriu 2B287 20246 142 15,56 9 Biguglia-Nebbio
Le Haut-Nebbio
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Soveria Suveria 2B289 20250 117 11,73 10 Golo-Morosaglia
Niolu-Omessa
Corte Pasquale Paoli
Speloncato U Spuncatu 2B290 20226 285 17,67 16 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Stazzona A Stazzona 2B291 20229 34 1,39 24 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Taglio-Isolaccio Tagliu è Isolacciu 2B318 20230 583 11,47 51 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Talasani Talasani 2B319 20230 796 10,09 79 Casinca-Fiumalto
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Tallone Tallone 2B320 20270 282 68,17 4 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Tarrano Tàrranu 2B321 20234 16 3,83 4 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Tomino Tuminu 2B327 20248 188 5,80 32 Cap Corse
Capobianco
Bastia Cap Corse
Tox Tòcchisu 2B328 20270 96 14,79 6 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Tralonca Tralonca 2B329 20250 110 15,70 7 Golo-Morosaglia
Bustanico
Corte Pasquale Paoli
Urtaca Ùrtaca 2B332 20218 231 31,26 7 L’Île-Rousse
Le Haut-Nebbio
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Vallecalle Vallecalle 2B333 20232 138 6,91 20 Biguglia-Nebbio
La Conca-d’Oro
Calvi Nebbiu Conca d’Oro
Valle-d’Alesani E Valli d'Alisgiani 2B334 20234 107 9,59 11 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Costa Verde
Valle-d’Orezza A Valle d'Orezza 2B338 20229 29 3,93 7 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Valle-di-Campoloro E Valle di Campoloru 2B335 20221 353 5,60 63 Castagniccia
Campoloro-di-Moriani
Corte Costa Verde
Valle-di-Rostino A Valle di Rustinu 2B337 20235 128 15,60 8 Golo-Morosaglia
Castifao-Morosaglia
Corte Pasquale Paoli
Vallica A Vallica 2B339 20259 28 12,07 2 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Velone-Orneto Velone è Ornetu 2B340 20230 123 12,34 10 Castagniccia
Fiumalto-d’Ampugnani
Corte Costa Verde
Venaco U Serraghju 2B341 20231 713 53,72 13 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Ventiseri Vintìsari 2B342 20240 2512 46,70 54 Fiumorbo-Castello
Prunelli-di-Fiumorbo
Corte Fium’Orbu Castellu
Venzolasca A Venzulà 2B343 20215 1795 16,15 111 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Verdèse Verdese 2B344 20229 42 1,02 41 Castagniccia
Orezza-Alesani
Corte Castagniccia-Casinca
Vescovato U Viscuvatu 2B346 20215 2851 17,52 163 Casinca-Fiumalto
Vescovato
Corte Castagniccia-Casinca
Vezzani Vizzani 2B347 20242 266 46,32 6 Fiumorbo-Castello
Vezzani
Corte Fium’Orbu Castellu
Vignale Vignale 2B350 20290 195 10,69 18 Borgo
Borgo
Bastia Marana-Golo
Ville-di-Paraso E Ville di Parasu 2B352 20279 209 9,37 22 L’Île-Rousse
Belgodère
Calvi L’Île-Rousse Balagne
Ville-di-Pietrabugno E Ville di Petrabugnu 2B353 20200 3328 7,53 442 Bastia-1
San-Martino-di-Lota
Bastia Bastia
Vivario Vivariu 2B354 20219 428 79,28 5 Corte
Venaco
Corte Centre Corse
Volpajola A Vulpaghjola 2B355 20290 358 13,03 27 Golo-Morosaglia
Alto-di-Casaconi
Corte Castagniccia-Casinca
Zalana Zàlana 2B356 20272 144 13,20 11 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente
Zilia Ziglia 2B361 20214 289 14,01 21 Calvi
Calenzana
Calvi Calvi Balagne
Zuani Zùani 2B364 20272 34 5,16 7 Ghisonaccia
Moïta-Verde
Corte Oriente