Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-Maritimes

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-Maritimes zellt àlla 163 Gmeina ìm Département Alpes-Maritimes uf.

Gmein Okzitànisch Ligurisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aiglun Aiglun 06001 06910 91 15,37 6 Vence
Saint-Auban
Grasse Alpes d’Azur
Amirat Amirat 06002 06910 67 12,95 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Andon Andon e Torenc 06003 06750 620 54,30 11 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Antibes Antíbol 06004 06160
06600
72.999 26,48 2757 Antibes-1
Antibes-2
Antibes-3
Valbonne
Antibes-Biot
Antibes-Centre
Vallauris-Antibes-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Ascros Als Cròs 06005 06260 169 17,74 10 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Aspremont Aspremont 06006 06790 2187 9,44 232 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Auribeau-sur-Siagne Auribèu de Sianha 06007 06810 3249 5,48 593 Mandelieu-la-Napoule
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Auvare Auvara 06008 06260 31 18,27 2 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Bairols Bairòls 06009 06420 105 15,24 7 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
Beaulieu-sur-Mer Bèuluec 06011 06310 3715 0,92 4038 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Beausoleil Bèusoleu 06012 06240 13.607 2,79 4877 Beausoleil
Beausoleil
Nizza Riviera Française
Belvédère Barver 06013 06450 677 75,41 9 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
Bendejun Bendejun 06014 06390 952 6,35 150 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Berre-les-Alpes Bèrra 06015 06390 1253 9,58 131 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Beuil Buèi 06016 06470 525 75,65 7 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Bézaudun-les-Alpes Besaudun daus Aups 06017 06510 249 21,44 12 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Biot Biòt 06018 06410 9733 15,54 626 Antibes-3
Antibes-Biot
Grasse Sophia Antipolis
Blausasc Blausasc 06019 06440 1583 10,21 155 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Bonson Bonson 06021 06830 737 6,72 110 Vence
Roquestéron
Nizza Nice Côte d’Azur
Bouyon Boion 06022 06510 538 12,29 44 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Breil-sur-Roya Brelh de Ròia 06023 06540 2158 81,31 27 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Briançonnet Briançonet 06024 06850 221 24,32 9 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Cabris Cabris 06026 06530 1324 5,43 244 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Cagnes-sur-Mer Canha de Mar 06027 06800 50.928 17,95 2837 Cagnes-sur-Mer-1
Cagnes-sur-Mer-2
Cagnes-sur-Mer-Centre
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Saint-Laurent-du-Var-Cagnes-sur-Mer-Est
Grasse Nice Côte d’Azur
Caille Calha 06028 06750 426 16,96 25 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Cannes Canas 06029 06150
06400
73.868 19,62 3765 Cannes-1
Cannes-2
Cannes-Centre
Cannes-Est
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Cantaron Cantaron 06031 06340 1306 7,38 177 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Cap-d’Ail Caup d'Alh 06032 06320 4594 2,04 2252 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Carros Carròs 06033 06510 12.329 15,11 816 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Castagniers Castanhers / Castanhiers 06034 06670 1616 7,52 215 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Castellar Castelar 06035 06500 1100 12,24 90 Menton
Menton-Est
Nizza Riviera Française
Castillon Castilhon 06036 06500 367 7,51 49 Menton
Sospel
Nizza Riviera Française
Caussols Caussóus 06037 06460 287 27,39 10 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Châteauneuf-d’Entraunes Castèunòu d'Entraunes 06040 06470 58 29,91 2 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Châteauneuf-Grasse Castèunòu de Grassa 06038 06740 3505 8,95 392 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Châteauneuf-Villevieille Castèunòu e Vilavièlha / Castèunòu de Contes 06039 06390 922 8,38 110 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Cipières Cipieras 06041 06620 396 38,15 10 Valbonne
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Clans Clans 06042 06420 638 37,79 17 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Coaraze Coarasa 06043 06390 831 17,14 48 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Colomars Colomars 06046 06670 3424 6,72 510 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Conségudes Consegudas 06047 06510 99 12,47 8 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Contes Còntes 06048 06390 7424 19,47 381 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Courmes Cormes 06049 06620 120 15,71 8 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Coursegoules Corsegolas 06050 06140 531 40,98 13 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Cuébris Cuèbris / Cuèbri 06052 06910 172 23,10 7 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Daluis Daluis / Daluèis 06053 06470 146 40,03 4 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Drap Drap 06054 06340 4546 5,54 821 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Duranus Duranus / Duranús 06055 06670 140 16,10 9 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Entraunes Entraunes 06056 06470 138 81,45 2 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Escragnolles Escranhòla 06058 06460 609 25,48 24 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Èze Esa 06059 06360 2239 9,47 236 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Falicon Falicon 06060 06950 1992 5,17 385 Tourrette-Levens
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
Fontan Fontan 06062 06540 341 49,61 7 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Gars Gars 06063 06850 72 15,57 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Gattières Gatièras 06064 06510 4117 10,03 410 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Gilette Gileta 06066 06830 1596 10,18 157 Vence
Roquestéron
Nizza Nice Côte d’Azur
Gorbio Gòrbi 06067 06500 1549 7,02 221 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Gourdon Gordon 06068 06620 381 22,53 17 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Grasse Grassa 06069 06520 50.396 44,44 1134 Grasse-1
Grasse-2
Grasse-Nord
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Gréolières Greulieras 06070 06620 586 52,67 11 Valbonne
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Guillaumes Guilherme 06071 06470 631 87,02 7 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Ilonse Ilonsa / Ilonça 06072 06420 193 40,59 5 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Isola Lieusola / L'Isola 06073 06420 681 97,98 7 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
L’Escarène L'Escarena 06057 06440 2520 10,67 236 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
La Bollène-Vésubie La Bolena 06020 06450 575 35,57 16 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
La Brigue La Briga 06162 06430 700 91,77 8 Contes
Tende
Nizza Riviera Française
La Colle-sur-Loup La Còla de Lop 06044 06480 7838 9,82 798 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
La Colle-sur-Loup Colongas 06045 06910 78 10,78 7 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
La Croix-sur-Roudoule La Crotz de Rodola 06051 06260 97 30,06 3 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
La Gaude La Gauda 06065 06610 6623 13,10 506 Cagnes-sur-Mer-2
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
La Penne La Pena 06093 06260 221 18,08 12 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
La Roque-en-Provence Roquesteron de Grassa 06107 06910 77 23,98 3 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
La Roquette-sur-Siagne La Roqueta de Sianha 06108 06550 5390 6,31 854 Mandelieu-la-Napoule
Mougins
Grasse Pays de Grasse
La Roquette-sur-Var La Roqueta de Var 06109 06670 940 3,99 236 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
La Tour La Torre / La Tor 06144 06710 567 36,70 15 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
La Trinité La Trinitat 06149 06340 10.017 14,9 672 Nizza-7
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
La Turbie La Turbia / La Túrbia 06150 06320 3063 7,42 413 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Riviera Française
Lantosque Lantosca 06074 06450 1312 44,76 29 Tourrette-Levens
Lantosque
Nizza Nice Côte d’Azur
Le Bar-sur-Loup Lo Bar 06010 06620 2936 14,47 203 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Le Broc Lo Bròc 06025 06510 1413 18,65 76 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Le Cannet Lo Canet 06030 06110 41.471 7,71 5379 Cannes-1
Le Cannet
Le Cannet
Grasse Cannes Pays de Lérins
Le Mas Lo Mas 06081 06910 155 32,15 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Le Rouret Lo Roret 06112 06650 3999 7,10 563 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Le Tignet Lo Tinhet 06140 06530 3146 11,26 279 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Les Ferres Lei Fèrras 06061 06510 105 13,70 8 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Les Mujouls Lei Mujòus / Lei Mújols 06087 06910 51 14,55 4 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Levens Levens 06075 06670 4738 29,85 159 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Lieuche Lieuch / Lieucha 06076 06260 46 13,40 3 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Lucéram Luceram 06077 06440 1284 65,52 20 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Malaussène Malaussèna 06078 06710 311 19,48 16 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Mandelieu-la-Napoule Mandeluec 06079 06210 22.452 31,37 716 Mandelieu-la-Napoule
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Marie María / Marìa 06080 06420 105 14,77 7 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Massoins Massoin 06082 06710 102 12,13 8 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Menton Menton 06083 06500 28.958 14,05 2061 Menton
Menton-Est
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Mouans-Sartoux Moans-Sartòu 06084 06370 9701 13,52 718 Grasse-2
Mougins
Grasse Pays de Grasse
Mougins Mogins 06085 06250 19.473 25,64 759 Le Cannet
Mougins
Grasse Cannes Pays de Lérins
Moulinet Molinet 06086 06380 273 41,07 7 Contes
Sospel
Nizza Riviera Française
Nizza (Nice) Niça 06088 06000
06100
06200
06300
340.017 71,92 4728 Nizza-1
Nizza-2
Nizza-3
Nizza-4
Nizza-5
Nizza-6
Nizza-7
Nizza-8
Nizza-9
Nizza-1
Nizza-2
Nizza-3
Nizza-4
Nizza-5
Nizza-6
Nizza-7
Nizza-8
Nizza-9
Nizza-10
Nizza-11
Nizza-12
Nizza-13
Nizza-14
Nizza Nice Côte d’Azur
Opio Opió / Ùpia / Opiá 06089 06650 2214 9,47 234 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Pégomas Pegomàs 06090 06580 7972 11,28 707 Mandelieu-la-Napoule
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Peille Pelha 06091 06440 2376 43,16 55 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Peillon Pelhon 06092 06440 1457 8,70 167 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Péone Pèunas 06094 06470 787 48,59 16 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Peymeinade Peimainada / Puegmeinada 06095 06530 8151 9,76 835 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Pierlas Pierlàs 06096 06260 103 31,31 3 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Pierrefeu Pèirafuec 06097 06910 324 22,27 15 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Puget-Rostang Lo Puget Rostanh 06098 06260 129 22,46 6 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Puget-Théniers Lo Puget Tenier 06099 06260 1880 21,45 88 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Revest-les-Roches Revèst lei Ròcas / Lo Revèst 06100 06830 235 8,61 27 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Rigaud Rigaud 06101 06260 211 32,54 6 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Rimplas Rimplàs 06102 06420 91 24,95 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Roquebillière Ròcabilhiera 06103 06450 1841 25,92 71 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
Roquebrune-Cap-Martin Ròcabruna Cab Martin / Ròcabruna Caup Martin 06104 06190 12.639 9,33 1355 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Roquefort-les-Pins Ròcafòrt lei Pins 06105 06330 6762 21,53 314 Villeneuve-Loubet
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Roquesteron Roquesteron 06106 06910 581 6,47 90 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Roubion Robion 06110 06420 121 27,26 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Roure Rore 06111 06420 173 40,3 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-André-de-la-Roche Sant Andrieu de la Ròca 06114 06730 5458 2,86 1908 Nizza-7
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Antonin Sant Antonin 06115 06260 93 6,44 14 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Auban Sant Auban 06116 06850 222 42,54 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Saint-Blaise Sant Blai 06117 06670 1019 8,04 127 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Cézaire-sur-Siagne Sant Cesari / Sant Cesari de Sianha 06118 06530 3908 30,02 130 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Saint-Dalmas-le-Selvage Sant Dalmàs lo Selvatge / Sant Darmàs lo Servatge / Sant Dalmaç lo Selvatge 06119 06660 118 81,03 1 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Sainte-Agnès Santa Anhès / Santa Anha / Santa Anh 06113 06500 1328 9,37 142 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Saint-Étienne-de-Tinée Sant Estève de Tiniá 06120 06660 1531 173,81 9 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Jean-Cap-Ferrat Sant Joan de Cap Ferrat 06121 06230 1573 2,48 634 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Jeannet Sant Joanet 06122 06640 4128 14,58 283 Vence
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
Saint-Laurent-du-Var Sant Laurenç de Var 06123 06700 28.453 10,11 2814 Cagnes-sur-Mer-2
Saint-Laurent-du-Var-Cagnes-sur-Mer-Est
Grasse Nice Côte d’Azur
Saint-Léger Sant Leugier 06124 06260 51 4,61 11 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Martin-d’Entraunes Sant Martin d'Entraunes 06125 06470 142 40,05 4 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Martin-du-Var Sant Martin de Var 06126 06670 3000 5,59 537 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Martin-Vésubie Sant Martin de Vesubiá 06127 06450 1411 97,13 15 Tourrette-Levens
Saint-Martin-Vésubie
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Paul-de-Vence Sant Pau 06128 06570 3477 7,26 479 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Saint-Sauveur-sur-Tinée Sant Sauvaire de Tiniá / Sant Sarvàor / Sant Salvaur de Tinèa 06129 06420 308 32,28 10 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Vallier-de-Thiey Sant Valier 06130 06460 3594 50,68 71 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Sallagriffon Salagrifon 06131 06910 49 9,59 5 Vence
Saint-Auban
Grasse Alpes d’Azur
Saorge Saorj 06132 06540 459 86,78 5 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Sauze Sauve / Sause 06133 06470 70 27,77 3 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Séranon Seranon 06134 06750 526 23,28 23 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Sigale Sigala 06135 06910 198 5,62 35 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Sospel Susper / Sospèl 06136 06380 3831 62,39 61 Contes
Sospel
Nizza Riviera Française
Spéracèdes Esperacedes 06137 06530 1264 3,46 365 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Tende Tenda 06163 06430 2178 177,47 12 Contes
Tende
Nizza Riviera Française
Théoule-sur-Mer Tèula / Teula de Mar 06138 06590 1413 10,49 135 Mandelieu-la-Napoule
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Thiéry Tièri 06139 06710 106 22,24 5 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Toudon Todon 06141 06830 344 18,56 19 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Touët-de-l’Escarène Toet de l'Escarena 06142 06440 282 4,57 62 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Touët-sur-Var Toet de Var 06143 06710 672 14,98 45 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Tourette-du-Château Torreta d'en Castèu 06145 06830 130 9,74 13 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Tournefort Tornafòrt 06146 06710 167 10,13 16 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
Tourrette-Levens Torreti Levens / Torreta de Levenç 06147 06690 4951 16,50 300 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Tourrettes-sur-Loup Torreta de Lop / Torretas de Lop 06148 06140 3999 29,28 137 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Utelle Utèla 06151 06450 873 67,97 13 Tourrette-Levens
Lantosque
Nizza Nice Côte d’Azur
Valbonne Vaubona 06152 06560 13.325 18,97 702 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Valdeblore Vau de Blora / Val de Blora 06153 06420 853 94,16 9 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Valderoure Vauderore 06154 06750 452 25,34 18 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Vallauris Valàuria 06155 06220 26.672 13,04 2045 Antibes-1
Vallauris-Antibes-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Venanson Venançon / Venaçon 06156 06450 159 17,98 9 Tourrette-Levens
Saint-Martin-Vésubie
Nizza Nice Côte d’Azur
Vence Vença 06157 06140 18.465 39,23 471 Vence
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
Villars-sur-Var Vilar de Var 06158 06710 761 25,27 30 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Villefranche-sur-Mer Vilafranca de Mar 06159 06230 5091 4,88 1043 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Villeneuve-d’Entraunes Vilanòva d'Entraunes 06160 06470 80 28,20 3 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Villeneuve-Loubet Vilanòva Lobet 06161 06270 15.241 19,60 778 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis