Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-Maritimes

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-Maritimes zellt àlla 163 Gmeina ìm Département Alpes-Maritimes uf.

Gmein Okzitànisch Ligurisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aiglun Aiglun 06001 06910 93 15,37 6 Vence
Saint-Auban
Grasse Alpes d’Azur
Amirat Amirat 06002 06910 60 12,95 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Andon Andon e Torenc 06003 06750 650 54,30 12 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Antibes Antíbol 06004 06160
06600
72.915 26,48 2754 Antibes-1
Antibes-2
Antibes-3
Valbonne
Antibes-Biot
Antibes-Centre
Vallauris-Antibes-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Ascros Als Cròs 06005 06260 172 17,74 10 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Aspremont Aspremont 06006 06790 2230 9,44 236 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Auribeau-sur-Siagne Auribèu de Sianha 06007 06810 3224 5,48 588 Mandelieu-la-Napoule
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Auvare Auvara 06008 06260 31 18,27 2 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Bairols Bairòls 06009 06420 107 15,24 7 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
Beaulieu-sur-Mer Bèuluec 06011 06310 3731 0,92 4055 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Beausoleil Bèusoleu 06012 06240 13.576 2,79 4866 Beausoleil
Beausoleil
Nizza Riviera Française
Belvédère Barver 06013 06450 686 75,41 9 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
Bendejun Bendejun 06014 06390 951 6,35 150 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Berre-les-Alpes Bèrra 06015 06390 1246 9,58 130 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Beuil Buèi 06016 06470 538 75,65 7 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Bézaudun-les-Alpes Besaudun daus Aups 06017 06510 252 21,44 12 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Biot Biòt 06018 06410 9746 15,54 627 Antibes-3
Antibes-Biot
Grasse Sophia Antipolis
Blausasc Blausasc 06019 06440 1651 10,21 162 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Bonson Bonson 06021 06830 737 6,72 110 Vence
Roquestéron
Nizza Nice Côte d’Azur
Bouyon Boion 06022 06510 560 12,29 46 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Breil-sur-Roya Brelh de Ròia 06023 06540 2151 81,31 26 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Briançonnet Briançonet 06024 06850 219 24,32 9 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Cabris Cabris 06026 06530 1352 5,43 249 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Cagnes-sur-Mer Canha de Mar 06027 06800 51.411 17,95 2864 Cagnes-sur-Mer-1
Cagnes-sur-Mer-2
Cagnes-sur-Mer-Centre
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Saint-Laurent-du-Var-Cagnes-sur-Mer-Est
Grasse Nice Côte d’Azur
Caille Calha 06028 06750 416 16,96 25 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Cannes Canas 06029 06150
06400
73.965 19,62 3770 Cannes-1
Cannes-2
Cannes-Centre
Cannes-Est
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Cantaron Cantaron 06031 06340 1306 7,38 177 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Cap-d’Ail Caup d'Alh 06032 06320 4529 2,04 2220 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Carros Carròs 06033 06510 12.489 15,11 827 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Castagniers Castanhers / Castanhiers 06034 06670 1635 7,52 217 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Castellar Castelar 06035 06500 1116 12,24 91 Menton
Menton-Est
Nizza Riviera Française
Castillon Castilhon 06036 06500 384 7,51 51 Menton
Sospel
Nizza Riviera Française
Caussols Caussóus 06037 06460 294 27,39 11 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Châteauneuf-d’Entraunes Castèunòu d'Entraunes 06040 06470 63 29,91 2 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Châteauneuf-Grasse Castèunòu de Grassa 06038 06740 3646 8,95 407 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Châteauneuf-Villevieille Castèunòu e Vilavièlha / Castèunòu de Contes 06039 06390 932 8,38 111 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Cipières Cipieras 06041 06620 398 38,15 10 Valbonne
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Clans Clans 06042 06420 662 37,79 18 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Coaraze Coarasa 06043 06390 825 17,14 48 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Colomars Colomars 06046 06670 3453 6,72 514 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Conségudes Consegudas 06047 06510 95 12,47 8 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Contes Còntes 06048 06390 7429 19,47 382 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Courmes Cormes 06049 06620 115 15,71 7 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Coursegoules Corsegolas 06050 06140 535 40,98 13 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Cuébris Cuèbris / Cuèbri 06052 06910 176 23,10 8 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Daluis Daluis / Daluèis 06053 06470 144 40,03 4 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Drap Drap 06054 06340 4660 5,54 841 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Duranus Duranus / Duranús 06055 06670 145 16,10 9 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Entraunes Entraunes 06056 06470 141 81,45 2 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Escragnolles Escranhòla 06058 06460 610 25,48 24 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Èze Esa 06059 06360 2225 9,47 235 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Falicon Falicon 06060 06950 1994 5,17 386 Tourrette-Levens
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
Fontan Fontan 06062 06540 329 49,61 7 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Gars Gars 06063 06850 72 15,57 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Gattières Gatièras 06064 06510 4134 10,03 412 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Gilette Gileta 06066 06830 1594 10,18 157 Vence
Roquestéron
Nizza Nice Côte d’Azur
Gorbio Gòrbi 06067 06500 1547 7,02 220 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Gourdon Gordon 06068 06620 374 22,53 17 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Grasse Grassa 06069 06520 48.865 44,44 1100 Grasse-1
Grasse-2
Grasse-Nord
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Gréolières Greulieras 06070 06620 579 52,67 11 Valbonne
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Guillaumes Guilherme 06071 06470 616 87,02 7 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Ilonse Ilonsa / Ilonça 06072 06420 178 40,59 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Isola Lieusola / L'Isola 06073 06420 667 97,98 7 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
L’Escarène L'Escarena 06057 06440 2537 10,67 238 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
La Bollène-Vésubie La Bolena 06020 06450 570 35,57 16 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
La Brigue La Briga 06162 06430 696 91,77 8 Contes
Tende
Nizza Riviera Française
La Colle-sur-Loup La Còla de Lop 06044 06480 7887 9,82 803 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
La Colle-sur-Loup Colongas 06045 06910 75 10,78 7 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
La Croix-sur-Roudoule La Crotz de Rodola 06051 06260 97 30,06 3 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
La Gaude La Gauda 06065 06610 6816 13,10 520 Cagnes-sur-Mer-2
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
La Penne La Pena 06093 06260 214 18,08 12 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
La Roque-en-Provence Roquesteron de Grassa 06107 06910 73 23,98 3 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
La Roquette-sur-Siagne La Roqueta de Sianha 06108 06550 5387 6,31 854 Mandelieu-la-Napoule
Mougins
Grasse Pays de Grasse
La Roquette-sur-Var La Roqueta de Var 06109 06670 945 3,99 237 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
La Tour La Torre / La Tor 06144 06710 561 36,70 15 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
La Trinité La Trinitat 06149 06340 9985 14,9 670 Nizza-7
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
La Turbie La Turbia / La Túrbia 06150 06320 3022 7,42 407 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Riviera Française
Lantosque Lantosca 06074 06450 1277 44,76 29 Tourrette-Levens
Lantosque
Nizza Nice Côte d’Azur
Le Bar-sur-Loup Lo Bar 06010 06620 2896 14,47 200 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Le Broc Lo Bròc 06025 06510 1416 18,65 76 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Le Cannet Lo Canet 06030 06110 41.471 7,71 5379 Cannes-1
Le Cannet
Le Cannet
Grasse Cannes Pays de Lérins
Le Mas Lo Mas 06081 06910 136 32,15 4 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Le Rouret Lo Roret 06112 06650 3962 7,10 558 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Le Tignet Lo Tinhet 06140 06530 3063 11,26 272 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Les Ferres Lei Fèrras 06061 06510 101 13,70 7 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Les Mujouls Lei Mujòus / Lei Mújols 06087 06910 48 14,55 3 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Levens Levens 06075 06670 4726 29,85 158 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Lieuche Lieuch / Lieucha 06076 06260 46 13,40 3 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Lucéram Luceram 06077 06440 1288 65,52 20 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Malaussène Malaussèna 06078 06710 316 19,48 16 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Mandelieu-la-Napoule Mandeluec 06079 06210 21.836 31,37 696 Mandelieu-la-Napoule
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Marie María / Marìa 06080 06420 105 14,77 7 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Massoins Massoin 06082 06710 102 12,13 8 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Menton Menton 06083 06500 30.231 14,05 2152 Menton
Menton-Est
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Mouans-Sartoux Moans-Sartòu 06084 06370 9911 13,52 733 Grasse-2
Mougins
Grasse Pays de Grasse
Mougins Mogins 06085 06250 19.489 25,64 760 Le Cannet
Mougins
Grasse Cannes Pays de Lérins
Moulinet Molinet 06086 06380 262 41,07 6 Contes
Sospel
Nizza Riviera Française
Nizza (Nice) Niça 06088 06000
06100
06200
06300
341.032 71,92 4742 Nizza-1
Nizza-2
Nizza-3
Nizza-4
Nizza-5
Nizza-6
Nizza-7
Nizza-8
Nizza-9
Nizza-1
Nizza-2
Nizza-3
Nizza-4
Nizza-5
Nizza-6
Nizza-7
Nizza-8
Nizza-9
Nizza-10
Nizza-11
Nizza-12
Nizza-13
Nizza-14
Nizza Nice Côte d’Azur
Opio Opió / Ùpia / Opiá 06089 06650 2255 9,47 238 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Pégomas Pegomàs 06090 06580 7992 11,28 709 Mandelieu-la-Napoule
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Peille Pelha 06091 06440 2373 43,16 55 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Peillon Pelhon 06092 06440 1462 8,70 168 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Péone Pèunas 06094 06470 780 48,59 16 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Peymeinade Peimainada / Puegmeinada 06095 06530 8173 9,76 837 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Pierlas Pierlàs 06096 06260 105 31,31 3 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Pierrefeu Pèirafuec 06097 06910 332 22,27 15 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Puget-Rostang Lo Puget Rostanh 06098 06260 127 22,46 6 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Puget-Théniers Lo Puget Tenier 06099 06260 1860 21,45 87 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Revest-les-Roches Revèst lei Ròcas / Lo Revèst 06100 06830 233 8,61 27 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Rigaud Rigaud 06101 06260 197 32,54 6 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Rimplas Rimplàs 06102 06420 91 24,95 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Roquebillière Ròcabilhiera 06103 06450 1836 25,92 71 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
Roquebrune-Cap-Martin Ròcabruna Cab Martin / Ròcabruna Caup Martin 06104 06190 12.824 9,33 1374 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Roquefort-les-Pins Ròcafòrt lei Pins 06105 06330 6942 21,53 322 Villeneuve-Loubet
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Roquesteron Roquesteron 06106 06910 579 6,47 89 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Roubion Robion 06110 06420 120 27,26 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Roure Rore 06111 06420 146 40,3 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-André-de-la-Roche Sant Andrieu de la Ròca 06114 06730 5577 2,86 1950 Nizza-7
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Antonin Sant Antonin 06115 06260 90 6,44 14 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Auban Sant Auban 06116 06850 216 42,54 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Saint-Blaise Sant Blai 06117 06670 1130 8,04 141 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Cézaire-sur-Siagne Sant Cesari / Sant Cesari de Sianha 06118 06530 3905 30,02 130 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Saint-Dalmas-le-Selvage Sant Dalmàs lo Selvatge / Sant Darmàs lo Servatge / Sant Dalmaç lo Selvatge 06119 06660 113 81,03 1 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Sainte-Agnès Santa Anhès / Santa Anha / Santa Anh 06113 06500 1341 9,37 143 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Saint-Étienne-de-Tinée Sant Estève de Tiniá 06120 06660 1513 173,81 9 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Jean-Cap-Ferrat Sant Joan de Cap Ferrat 06121 06230 1533 2,48 618 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Jeannet Sant Joanet 06122 06640 4157 14,58 285 Vence
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
Saint-Laurent-du-Var Sant Laurenç de Var 06123 06700 28.511 10,11 2820 Cagnes-sur-Mer-2
Saint-Laurent-du-Var-Cagnes-sur-Mer-Est
Grasse Nice Côte d’Azur
Saint-Léger Sant Leugier 06124 06260 50 4,61 11 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Martin-d’Entraunes Sant Martin d'Entraunes 06125 06470 152 40,05 4 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Martin-du-Var Sant Martin de Var 06126 06670 3059 5,59 547 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Martin-Vésubie Sant Martin de Vesubiá 06127 06450 1427 97,13 15 Tourrette-Levens
Saint-Martin-Vésubie
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Paul-de-Vence Sant Pau 06128 06570 3324 7,26 458 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Saint-Sauveur-sur-Tinée Sant Sauvaire de Tiniá / Sant Sarvàor / Sant Salvaur de Tinèa 06129 06420 307 32,28 10 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Vallier-de-Thiey Sant Valier 06130 06460 3597 50,68 71 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Sallagriffon Salagrifon 06131 06910 49 9,59 5 Vence
Saint-Auban
Grasse Alpes d’Azur
Saorge Saorj 06132 06540 459 86,78 5 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Sauze Sauve / Sause 06133 06470 70 27,77 3 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Séranon Seranon 06134 06750 545 23,28 23 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Sigale Sigala 06135 06910 197 5,62 35 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Sospel Susper / Sospèl 06136 06380 3818 62,39 61 Contes
Sospel
Nizza Riviera Française
Spéracèdes Esperacedes 06137 06530 1213 3,46 351 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Tende Tenda 06163 06430 2179 177,47 12 Contes
Tende
Nizza Riviera Française
Théoule-sur-Mer Tèula / Teula de Mar 06138 06590 1350 10,49 129 Mandelieu-la-Napoule
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Thiéry Tièri 06139 06710 108 22,24 5 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Toudon Todon 06141 06830 345 18,56 19 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Touët-de-l’Escarène Toet de l'Escarena 06142 06440 290 4,57 63 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Touët-sur-Var Toet de Var 06143 06710 667 14,98 45 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Tourette-du-Château Torreta d'en Castèu 06145 06830 132 9,74 14 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Tournefort Tornafòrt 06146 06710 161 10,13 16 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
Tourrette-Levens Torreti Levens / Torreta de Levenç 06147 06690 4960 16,50 301 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Tourrettes-sur-Loup Torreta de Lop / Torretas de Lop 06148 06140 4019 29,28 137 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Utelle Utèla 06151 06450 871 67,97 13 Tourrette-Levens
Lantosque
Nizza Nice Côte d’Azur
Valbonne Vaubona 06152 06560 13.257 18,97 699 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Valdeblore Vau de Blora / Val de Blora 06153 06420 835 94,16 9 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Valderoure Vauderore 06154 06750 459 25,34 18 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Vallauris Valàuria 06155 06220 27.072 13,04 2076 Antibes-1
Vallauris-Antibes-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Venanson Venançon / Venaçon 06156 06450 160 17,98 9 Tourrette-Levens
Saint-Martin-Vésubie
Nizza Nice Côte d’Azur
Vence Vença 06157 06140 18.670 39,23 476 Vence
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
Villars-sur-Var Vilar de Var 06158 06710 769 25,27 30 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Villefranche-sur-Mer Vilafranca de Mar 06159 06230 5064 4,88 1038 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Villeneuve-d’Entraunes Vilanòva d'Entraunes 06160 06470 86 28,20 3 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Villeneuve-Loubet Vilanòva Lobet 06161 06270 15.780 19,60 805 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis