Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-Maritimes

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-Maritimes zellt àlla 163 Gmeina ìm Département Alpes-Maritimes uf.

Gmein Okzitànisch Ligurisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aiglun Aiglun 06001 06910 94 15,37 6 Vence
Saint-Auban
Grasse Alpes d’Azur
Amirat Amirat 06002 06910 54 12,95 4 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Andon Andon e Torenc 06003 06750 648 54,30 12 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Antibes Antíbol 06004 06160
06600
73.438 26,48 2773 Antibes-1
Antibes-2
Antibes-3
Valbonne
Antibes-Biot
Antibes-Centre
Vallauris-Antibes-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Ascros Als Cròs 06005 06260 175 17,74 10 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Aspremont Aspremont 06006 06790 2272 9,44 241 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Auribeau-sur-Siagne Auribèu de Sianha 06007 06810 3200 5,48 584 Mandelieu-la-Napoule
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Auvare Auvara 06008 06260 31 18,27 2 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Bairols Bairòls 06009 06420 109 15,24 7 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
Beaulieu-sur-Mer Bèuluec 06011 06310 3755 0,92 4082 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Beausoleil Bèusoleu 06012 06240 13.358 2,79 4788 Beausoleil
Beausoleil
Nizza Riviera Française
Belvédère Barver 06013 06450 690 75,41 9 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
Bendejun Bendejun 06014 06390 947 6,35 149 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Berre-les-Alpes Bèrra 06015 06390 1240 9,58 129 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Beuil Buèi 06016 06470 551 75,65 7 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Bézaudun-les-Alpes Besaudun daus Aups 06017 06510 254 21,44 12 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Biot Biòt 06018 06410 9668 15,54 622 Antibes-3
Antibes-Biot
Grasse Sophia Antipolis
Blausasc Blausasc 06019 06440 1657 10,21 162 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Bonson Bonson 06021 06830 731 6,72 109 Vence
Roquestéron
Nizza Nice Côte d’Azur
Bouyon Boion 06022 06510 554 12,29 45 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Breil-sur-Roya Brelh de Ròia 06023 06540 2137 81,31 26 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Briançonnet Briançonet 06024 06850 217 24,32 9 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Cabris Cabris 06026 06530 1380 5,43 254 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Cagnes-sur-Mer Canha de Mar 06027 06800 52.178 17,95 2907 Cagnes-sur-Mer-1
Cagnes-sur-Mer-2
Cagnes-sur-Mer-Centre
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Saint-Laurent-du-Var-Cagnes-sur-Mer-Est
Grasse Nice Côte d’Azur
Caille Calha 06028 06750 411 16,96 24 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Cannes Canas 06029 06150
06400
74.545 19,62 3799 Cannes-1
Cannes-2
Cannes-Centre
Cannes-Est
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Cantaron Cantaron 06031 06340 1300 7,38 176 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Cap-d’Ail Caup d'Alh 06032 06320 4523 2,04 2217 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Carros Carròs 06033 06510 12.550 15,11 831 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Castagniers Castanhers / Castanhiers 06034 06670 1656 7,52 220 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Castellar Castelar 06035 06500 1126 12,24 92 Menton
Menton-Est
Nizza Riviera Française
Castillon Castilhon 06036 06500 400 7,51 53 Menton
Sospel
Nizza Riviera Française
Caussols Caussóus 06037 06460 298 27,39 11 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Châteauneuf-d’Entraunes Castèunòu d'Entraunes 06040 06470 63 29,91 2 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Châteauneuf-Grasse Castèunòu de Grassa 06038 06740 3664 8,95 409 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Châteauneuf-Villevieille Castèunòu e Vilavièlha / Castèunòu de Contes 06039 06390 942 8,38 112 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Cipières Cipieras 06041 06620 401 38,15 11 Valbonne
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Clans Clans 06042 06420 665 37,79 18 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Coaraze Coarasa 06043 06390 822 17,14 48 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Colomars Colomars 06046 06670 3482 6,72 518 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Conségudes Consegudas 06047 06510 95 12,47 8 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Contes Còntes 06048 06390 7437 19,47 382 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Courmes Cormes 06049 06620 110 15,71 7 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Coursegoules Corsegolas 06050 06140 531 40,98 13 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Cuébris Cuèbris / Cuèbri 06052 06910 179 23,10 8 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Daluis Daluis / Daluèis 06053 06470 143 40,03 4 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Drap Drap 06054 06340 5117 5,54 924 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Duranus Duranus / Duranús 06055 06670 150 16,10 9 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Entraunes Entraunes 06056 06470 142 81,45 2 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Escragnolles Escranhòla 06058 06460 611 25,48 24 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Èze Esa 06059 06360 2256 9,47 238 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Falicon Falicon 06060 06950 1994 5,17 386 Tourrette-Levens
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
Fontan Fontan 06062 06540 317 49,61 6 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Gars Gars 06063 06850 73 15,57 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Gattières Gatièras 06064 06510 4173 10,03 416 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Gilette Gileta 06066 06830 1599 10,18 157 Vence
Roquestéron
Nizza Nice Côte d’Azur
Gorbio Gòrbi 06067 06500 1493 7,02 213 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Gourdon Gordon 06068 06620 373 22,53 17 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Grasse Grassa 06069 06520 48.870 44,44 1100 Grasse-1
Grasse-2
Grasse-Nord
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Gréolières Greulieras 06070 06620 570 52,67 11 Valbonne
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Guillaumes Guilherme 06071 06470 600 87,02 7 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Ilonse Ilonsa / Ilonça 06072 06420 162 40,59 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Isola Lieusola / L'Isola 06073 06420 653 97,98 7 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
L’Escarène L'Escarena 06057 06440 2554 10,67 239 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
La Bollène-Vésubie La Bolena 06020 06450 566 35,57 16 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
La Brigue La Briga 06162 06430 696 91,77 8 Contes
Tende
Nizza Riviera Française
La Colle-sur-Loup La Còla de Lop 06044 06480 7898 9,82 804 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
La Colle-sur-Loup Colongas 06045 06910 73 10,78 7 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
La Croix-sur-Roudoule La Crotz de Rodola 06051 06260 98 30,06 3 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
La Gaude La Gauda 06065 06610 7010 13,10 535 Cagnes-sur-Mer-2
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
La Penne La Pena 06093 06260 206 18,08 11 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
La Roque-en-Provence Roquesteron de Grassa 06107 06910 68 23,98 3 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
La Roquette-sur-Siagne La Roqueta de Sianha 06108 06550 5385 6,31 853 Mandelieu-la-Napoule
Mougins
Grasse Pays de Grasse
La Roquette-sur-Var La Roqueta de Var 06109 06670 950 3,99 238 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
La Tour La Torre / La Tor 06144 06710 553 36,70 15 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
La Trinité La Trinitat 06149 06340 10.115 14,9 679 Nizza-7
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
La Turbie La Turbia / La Túrbia 06150 06320 2981 7,42 402 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Riviera Française
Lantosque Lantosca 06074 06450 1241 44,76 28 Tourrette-Levens
Lantosque
Nizza Nice Côte d’Azur
Le Bar-sur-Loup Lo Bar 06010 06620 2921 14,47 202 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Le Broc Lo Bròc 06025 06510 1414 18,65 76 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Le Cannet Lo Canet 06030 06110 41.887 7,71 5433 Cannes-1
Le Cannet
Le Cannet
Grasse Cannes Pays de Lérins
Le Mas Lo Mas 06081 06910 118 32,15 4 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Le Rouret Lo Roret 06112 06650 4072 7,10 574 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Le Tignet Lo Tinhet 06140 06530 3066 11,26 272 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Les Ferres Lei Fèrras 06061 06510 96 13,70 7 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Les Mujouls Lei Mujòus / Lei Mújols 06087 06910 44 14,55 3 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Levens Levens 06075 06670 4761 29,85 159 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Lieuche Lieuch / Lieucha 06076 06260 47 13,40 4 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Lucéram Luceram 06077 06440 1294 65,52 20 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Malaussène Malaussèna 06078 06710 321 19,48 16 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Mandelieu-la-Napoule Mandeluec 06079 06210 21.998 31,37 701 Mandelieu-la-Napoule
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Marie María / Marìa 06080 06420 106 14,77 7 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Massoins Massoin 06082 06710 103 12,13 8 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Menton Menton 06083 06500 30.525 14,05 2173 Menton
Menton-Est
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Mouans-Sartoux Moans-Sartòu 06084 06370 9887 13,52 731 Grasse-2
Mougins
Grasse Pays de Grasse
Mougins Mogins 06085 06250 19.982 25,64 779 Le Cannet
Mougins
Grasse Cannes Pays de Lérins
Moulinet Molinet 06086 06380 251 41,07 6 Contes
Sospel
Nizza Riviera Française
Nizza (Nice) Niça 06088 06000
06100
06200
06300
342.669 71,92 4765 Nizza-1
Nizza-2
Nizza-3
Nizza-4
Nizza-5
Nizza-6
Nizza-7
Nizza-8
Nizza-9
Nizza-1
Nizza-2
Nizza-3
Nizza-4
Nizza-5
Nizza-6
Nizza-7
Nizza-8
Nizza-9
Nizza-10
Nizza-11
Nizza-12
Nizza-13
Nizza-14
Nizza Nice Côte d’Azur
Opio Opió / Ùpia / Opiá 06089 06650 2295 9,47 242 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Pégomas Pegomàs 06090 06580 7996 11,28 709 Mandelieu-la-Napoule
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Peille Pelha 06091 06440 2370 43,16 55 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Peillon Pelhon 06092 06440 1465 8,70 168 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Péone Pèunas 06094 06470 783 48,59 16 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Peymeinade Peimainada / Puegmeinada 06095 06530 8192 9,76 839 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Pierlas Pierlàs 06096 06260 105 31,31 3 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Pierrefeu Pèirafuec 06097 06910 335 22,27 15 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Puget-Rostang Lo Puget Rostanh 06098 06260 126 22,46 6 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Puget-Théniers Lo Puget Tenier 06099 06260 1840 21,45 86 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Revest-les-Roches Revèst lei Ròcas / Lo Revèst 06100 06830 231 8,61 27 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Rigaud Rigaud 06101 06260 184 32,54 6 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Rimplas Rimplàs 06102 06420 91 24,95 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Roquebillière Ròcabilhiera 06103 06450 1833 25,92 71 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
Roquebrune-Cap-Martin Ròcabruna Cab Martin / Ròcabruna Caup Martin 06104 06190 12.839 9,33 1376 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Roquefort-les-Pins Ròcafòrt lei Pins 06105 06330 7183 21,53 334 Villeneuve-Loubet
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Roquesteron Roquesteron 06106 06910 577 6,47 89 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Roubion Robion 06110 06420 120 27,26 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Roure Rore 06111 06420 119 40,3 3 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-André-de-la-Roche Sant Andrieu de la Ròca 06114 06730 5695 2,86 1991 Nizza-7
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Antonin Sant Antonin 06115 06260 87 6,44 14 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Auban Sant Auban 06116 06850 215 42,54 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Saint-Blaise Sant Blai 06117 06670 1240 8,04 154 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Cézaire-sur-Siagne Sant Cesari / Sant Cesari de Sianha 06118 06530 3903 30,02 130 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Saint-Dalmas-le-Selvage Sant Dalmàs lo Selvatge / Sant Darmàs lo Servatge / Sant Dalmaç lo Selvatge 06119 06660 108 81,03 1 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Sainte-Agnès Santa Anhès / Santa Anha / Santa Anh 06113 06500 1338 9,37 143 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Saint-Étienne-de-Tinée Sant Estève de Tiniá 06120 06660 1494 173,81 9 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Jean-Cap-Ferrat Sant Joan de Cap Ferrat 06121 06230 1492 2,48 602 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Jeannet Sant Joanet 06122 06640 4246 14,58 291 Vence
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
Saint-Laurent-du-Var Sant Laurenç de Var 06123 06700 29.169 10,11 2885 Cagnes-sur-Mer-2
Saint-Laurent-du-Var-Cagnes-sur-Mer-Est
Grasse Nice Côte d’Azur
Saint-Léger Sant Leugier 06124 06260 49 4,61 11 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Martin-d’Entraunes Sant Martin d'Entraunes 06125 06470 152 40,05 4 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Martin-du-Var Sant Martin de Var 06126 06670 3095 5,59 554 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Martin-Vésubie Sant Martin de Vesubiá 06127 06450 1444 97,13 15 Tourrette-Levens
Saint-Martin-Vésubie
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Paul-de-Vence Sant Pau 06128 06570 3252 7,26 448 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Saint-Sauveur-sur-Tinée Sant Sauvaire de Tiniá / Sant Sarvàor / Sant Salvaur de Tinèa 06129 06420 306 32,28 9 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Vallier-de-Thiey Sant Valier 06130 06460 3654 50,68 72 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Sallagriffon Salagrifon 06131 06910 48 9,59 5 Vence
Saint-Auban
Grasse Alpes d’Azur
Saorge Saorj 06132 06540 458 86,78 5 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Sauze Sauve / Sause 06133 06470 71 27,77 3 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Séranon Seranon 06134 06750 540 23,28 23 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Sigale Sigala 06135 06910 197 5,62 35 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Sospel Susper / Sospèl 06136 06380 3805 62,39 61 Contes
Sospel
Nizza Riviera Française
Spéracèdes Esperacedes 06137 06530 1161 3,46 336 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Tende Tenda 06163 06430 2166 177,47 12 Contes
Tende
Nizza Riviera Française
Théoule-sur-Mer Tèula / Teula de Mar 06138 06590 1362 10,49 130 Mandelieu-la-Napoule
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Thiéry Tièri 06139 06710 110 22,24 5 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Toudon Todon 06141 06830 347 18,56 19 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Touët-de-l’Escarène Toet de l'Escarena 06142 06440 299 4,57 65 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Touët-sur-Var Toet de Var 06143 06710 664 14,98 44 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Tourette-du-Château Torreta d'en Castèu 06145 06830 133 9,74 14 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Tournefort Tornafòrt 06146 06710 155 10,13 15 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
Tourrette-Levens Torreti Levens / Torreta de Levenç 06147 06690 5013 16,50 304 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Tourrettes-sur-Loup Torreta de Lop / Torretas de Lop 06148 06140 4041 29,28 138 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Utelle Utèla 06151 06450 867 67,97 13 Tourrette-Levens
Lantosque
Nizza Nice Côte d’Azur
Valbonne Vaubona 06152 06560 13.486 18,97 711 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Valdeblore Vau de Blora / Val de Blora 06153 06420 835 94,16 9 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Valderoure Vauderore 06154 06750 464 25,34 18 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Vallauris Valàuria 06155 06220 27.364 13,04 2098 Antibes-1
Vallauris-Antibes-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Venanson Venançon / Venaçon 06156 06450 161 17,98 9 Tourrette-Levens
Saint-Martin-Vésubie
Nizza Nice Côte d’Azur
Vence Vença 06157 06140 18.940 39,23 483 Vence
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
Villars-sur-Var Vilar de Var 06158 06710 776 25,27 31 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Villefranche-sur-Mer Vilafranca de Mar 06159 06230 5033 4,88 1031 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Villeneuve-d’Entraunes Vilanòva d'Entraunes 06160 06470 89 28,20 3 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Villeneuve-Loubet Vilanòva Lobet 06161 06270 16.285 19,60 831 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis