Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-Maritimes

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Alpes-Maritimes zellt àlla 163 Gmeina ìm Département Alpes-Maritimes uf.

Gmein Okzitànisch Ligurisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aiglun Aiglun 06001 06910 89 15,37 6 Vence
Saint-Auban
Grasse Alpes d’Azur
Amirat Amirat 06002 06910 73 12,95 6 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Andon Andon e Torenc 06003 06750 589 54,30 11 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Antibes Antíbol 06004 06160
06600
73.798 26,48 2787 Antibes-1
Antibes-2
Antibes-3
Valbonne
Antibes-Biot
Antibes-Centre
Vallauris-Antibes-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Ascros Als Cròs 06005 06260 166 17,74 9 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Aspremont Aspremont 06006 06790 2144 9,44 227 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Auribeau-sur-Siagne Auribèu de Sianha 06007 06810 3245 5,48 592 Mandelieu-la-Napoule
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Auvare Auvara 06008 06260 32 18,27 2 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Bairols Bairòls 06009 06420 104 15,24 7 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
Beaulieu-sur-Mer Bèuluec 06011 06310 3721 0,92 4045 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Beausoleil Bèusoleu 06012 06240 13.884 2,79 4976 Beausoleil
Beausoleil
Nizza Riviera Française
Belvédère Barver 06013 06450 674 75,41 9 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
Bendejun Bendejun 06014 06390 955 6,35 150 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Berre-les-Alpes Bèrra 06015 06390 1259 9,58 131 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Beuil Buèi 06016 06470 510 75,65 7 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Bézaudun-les-Alpes Besaudun daus Aups 06017 06510 242 21,44 11 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Biot Biòt 06018 06410 9804 15,54 631 Antibes-3
Antibes-Biot
Grasse Sophia Antipolis
Blausasc Blausasc 06019 06440 1514 10,21 148 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Bonson Bonson 06021 06830 737 6,72 110 Vence
Roquestéron
Nizza Nice Côte d’Azur
Bouyon Boion 06022 06510 516 12,29 42 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Breil-sur-Roya Brelh de Ròia 06023 06540 2166 81,31 27 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Briançonnet Briançonet 06024 06850 222 24,32 9 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Cabris Cabris 06026 06530 1296 5,43 239 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Cagnes-sur-Mer Canha de Mar 06027 06800 49.902 17,95 2780 Cagnes-sur-Mer-1
Cagnes-sur-Mer-2
Cagnes-sur-Mer-Centre
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Saint-Laurent-du-Var-Cagnes-sur-Mer-Est
Grasse Nice Côte d’Azur
Caille Calha 06028 06750 436 16,96 26 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Cannes Canas 06029 06150
06400
74.152 19,62 3779 Cannes-1
Cannes-2
Cannes-Centre
Cannes-Est
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Cantaron Cantaron 06031 06340 1322 7,38 179 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Cap-d’Ail Caup d'Alh 06032 06320 4658 2,04 2283 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Carros Carròs 06033 06510 11.614 15,11 769 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Castagniers Castanhers / Castanhiers 06034 06670 1596 7,52 212 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Castellar Castelar 06035 06500 1059 12,24 87 Menton
Menton-Est
Nizza Riviera Française
Castillon Castilhon 06036 06500 373 7,51 50 Menton
Sospel
Nizza Riviera Française
Caussols Caussóus 06037 06460 274 27,39 10 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Châteauneuf-d’Entraunes Castèunòu d'Entraunes 06040 06470 53 29,91 2 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Châteauneuf-Grasse Castèunòu de Grassa 06038 06740 3364 8,95 376 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Châteauneuf-Villevieille Castèunòu e Vilavièlha / Castèunòu de Contes 06039 06390 922 8,38 110 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Cipières Cipieras 06041 06620 391 38,15 10 Valbonne
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Clans Clans 06042 06420 614 37,79 16 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Coaraze Coarasa 06043 06390 837 17,14 49 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Colomars Colomars 06046 06670 3397 6,72 506 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Conségudes Consegudas 06047 06510 103 12,47 8 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Contes Còntes 06048 06390 7420 19,47 381 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Courmes Cormes 06049 06620 125 15,71 8 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Coursegoules Corsegolas 06050 06140 528 40,98 13 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Cuébris Cuèbris / Cuèbri 06052 06910 168 23,10 7 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Daluis Daluis / Daluèis 06053 06470 146 40,03 4 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Drap Drap 06054 06340 4508 5,54 814 Contes
Contes
Nizza Pays des Paillons
Duranus Duranus / Duranús 06055 06670 135 16,10 8 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Entraunes Entraunes 06056 06470 128 81,45 2 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Escragnolles Escranhòla 06058 06460 612 25,48 24 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Èze Esa 06059 06360 2252 9,47 238 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Falicon Falicon 06060 06950 1978 5,17 383 Tourrette-Levens
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
Fontan Fontan 06062 06540 352 49,61 7 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Gars Gars 06063 06850 71 15,57 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Gattières Gatièras 06064 06510 4115 10,03 410 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Gilette Gileta 06066 06830 1566 10,18 154 Vence
Roquestéron
Nizza Nice Côte d’Azur
Gorbio Gòrbi 06067 06500 1468 7,02 209 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Gourdon Gordon 06068 06620 387 22,53 17 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Grasse Grassa 06069 06520 50.677 44,44 1140 Grasse-1
Grasse-2
Grasse-Nord
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Gréolières Greulieras 06070 06620 596 52,67 11 Valbonne
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Guillaumes Guilherme 06071 06470 636 87,02 7 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Ilonse Ilonsa / Ilonça 06072 06420 193 40,59 5 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Isola Lieusola / L'Isola 06073 06420 697 97,98 7 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
L’Escarène L'Escarena 06057 06440 2507 10,67 235 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
La Bollène-Vésubie La Bolena 06020 06450 579 35,57 16 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
La Brigue La Briga 06162 06430 698 91,77 8 Contes
Tende
Nizza Riviera Française
La Colle-sur-Loup La Còla de Lop 06044 06480 7866 9,82 801 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
La Colle-sur-Loup Colongas 06045 06910 87 10,78 8 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
La Croix-sur-Roudoule La Crotz de Rodola 06051 06260 98 30,06 3 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
La Gaude La Gauda 06065 06610 6430 13,10 491 Cagnes-sur-Mer-2
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
La Penne La Pena 06093 06260 229 18,08 13 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
La Roque-en-Provence Roquesteron de Grassa 06107 06910 77 23,98 3 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
La Roquette-sur-Siagne La Roqueta de Sianha 06108 06550 5393 6,31 855 Mandelieu-la-Napoule
Mougins
Grasse Pays de Grasse
La Roquette-sur-Var La Roqueta de Var 06109 06670 923 3,99 231 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
La Tour La Torre / La Tor 06144 06710 573 36,70 16 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
La Trinité La Trinitat 06149 06340 10.083 14,9 677 Nizza-7
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
La Turbie La Turbia / La Túrbia 06150 06320 3105 7,42 418 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Riviera Française
Lantosque Lantosca 06074 06450 1313 44,76 29 Tourrette-Levens
Lantosque
Nizza Nice Côte d’Azur
Le Bar-sur-Loup Lo Bar 06010 06620 2976 14,47 206 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Le Broc Lo Bròc 06025 06510 1409 18,65 76 Nizza-3
Carros
Grasse Nice Côte d’Azur
Le Cannet Lo Canet 06030 06110 41.612 7,71 5397 Cannes-1
Le Cannet
Le Cannet
Grasse Cannes Pays de Lérins
Le Mas Lo Mas 06081 06910 157 32,15 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Le Rouret Lo Roret 06112 06650 4010 7,10 565 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Le Tignet Lo Tinhet 06140 06530 3228 11,26 287 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Les Ferres Lei Fèrras 06061 06510 106 13,70 8 Vence
Coursegoules
Grasse Sophia Antipolis
Les Mujouls Lei Mujòus / Lei Mújols 06087 06910 49 14,55 3 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Levens Levens 06075 06670 4703 29,85 158 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Lieuche Lieuch / Lieucha 06076 06260 45 13,40 3 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Lucéram Luceram 06077 06440 1285 65,52 20 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Malaussène Malaussèna 06078 06710 308 19,48 16 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Mandelieu-la-Napoule Mandeluec 06079 06210 22.168 31,37 707 Mandelieu-la-Napoule
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Marie María / Marìa 06080 06420 104 14,77 7 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Massoins Massoin 06082 06710 103 12,13 8 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Menton Menton 06083 06500 28.486 14,05 2027 Menton
Menton-Est
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Mouans-Sartoux Moans-Sartòu 06084 06370 9668 13,52 715 Grasse-2
Mougins
Grasse Pays de Grasse
Mougins Mogins 06085 06250 19.047 25,64 743 Le Cannet
Mougins
Grasse Cannes Pays de Lérins
Moulinet Molinet 06086 06380 281 41,07 7 Contes
Sospel
Nizza Riviera Française
Nizza (Nice) Niça 06088 06000
06100
06200
06300
342.637 71,92 4764 Nizza-1
Nizza-2
Nizza-3
Nizza-4
Nizza-5
Nizza-6
Nizza-7
Nizza-8
Nizza-9
Nizza-1
Nizza-2
Nizza-3
Nizza-4
Nizza-5
Nizza-6
Nizza-7
Nizza-8
Nizza-9
Nizza-10
Nizza-11
Nizza-12
Nizza-13
Nizza-14
Nizza Nice Côte d’Azur
Opio Opió / Ùpia / Opiá 06089 06650 2206 9,47 233 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Pégomas Pegomàs 06090 06580 7909 11,28 701 Mandelieu-la-Napoule
Grasse-Sud
Grasse Pays de Grasse
Peille Pelha 06091 06440 2365 43,16 55 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Peillon Pelhon 06092 06440 1470 8,70 169 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Péone Pèunas 06094 06470 798 48,59 16 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Peymeinade Peimainada / Puegmeinada 06095 06530 8119 9,76 832 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Pierlas Pierlàs 06096 06260 101 31,31 3 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Pierrefeu Pèirafuec 06097 06910 315 22,27 14 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Puget-Rostang Lo Puget Rostanh 06098 06260 131 22,46 6 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Puget-Théniers Lo Puget Tenier 06099 06260 1900 21,45 89 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Revest-les-Roches Revèst lei Ròcas / Lo Revèst 06100 06830 233 8,61 27 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Rigaud Rigaud 06101 06260 208 32,54 6 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Rimplas Rimplàs 06102 06420 90 24,95 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Roquebillière Ròcabilhiera 06103 06450 1822 25,92 70 Tourrette-Levens
Roquebillière
Nizza Nice Côte d’Azur
Roquebrune-Cap-Martin Ròcabruna Cab Martin / Ròcabruna Caup Martin 06104 06190 12.903 9,33 1383 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Roquefort-les-Pins Ròcafòrt lei Pins 06105 06330 6695 21,53 311 Villeneuve-Loubet
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Roquesteron Roquesteron 06106 06910 583 6,47 90 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Roubion Robion 06110 06420 120 27,26 4 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Roure Rore 06111 06420 200 40,3 5 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-André-de-la-Roche Sant Andrieu de la Ròca 06114 06730 5340 2,86 1867 Nizza-7
Nizza-13
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Antonin Sant Antonin 06115 06260 95 6,44 15 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Auban Sant Auban 06116 06850 227 42,54 5 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Saint-Blaise Sant Blai 06117 06670 1013 8,04 126 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Cézaire-sur-Siagne Sant Cesari / Sant Cesari de Sianha 06118 06530 3913 30,02 130 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Saint-Dalmas-le-Selvage Sant Dalmàs lo Selvatge / Sant Darmàs lo Servatge / Sant Dalmaç lo Selvatge 06119 06660 122 81,03 2 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Sainte-Agnès Santa Anhès / Santa Anha / Santa Anh 06113 06500 1271 9,37 136 Menton
Menton-Ouest
Nizza Riviera Française
Saint-Étienne-de-Tinée Sant Estève de Tiniá 06120 06660 1551 173,81 9 Tourrette-Levens
Saint-Étienne-de-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Jean-Cap-Ferrat Sant Joan de Cap Ferrat 06121 06230 1618 2,48 652 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Jeannet Sant Joanet 06122 06640 4099 14,58 281 Vence
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
Saint-Laurent-du-Var Sant Laurenç de Var 06123 06700 28.645 10,11 2833 Cagnes-sur-Mer-2
Saint-Laurent-du-Var-Cagnes-sur-Mer-Est
Grasse Nice Côte d’Azur
Saint-Léger Sant Leugier 06124 06260 57 4,61 12 Vence
Puget-Théniers
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Martin-d’Entraunes Sant Martin d'Entraunes 06125 06470 131 40,05 3 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Saint-Martin-du-Var Sant Martin de Var 06126 06670 2940 5,59 526 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Martin-Vésubie Sant Martin de Vesubiá 06127 06450 1394 97,13 14 Tourrette-Levens
Saint-Martin-Vésubie
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Paul-de-Vence Sant Pau 06128 06570 3456 7,26 476 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Saint-Sauveur-sur-Tinée Sant Sauvaire de Tiniá / Sant Sarvàor / Sant Salvaur de Tinèa 06129 06420 323 32,28 10 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Saint-Vallier-de-Thiey Sant Valier 06130 06460 3560 50,68 70 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Sallagriffon Salagrifon 06131 06910 47 9,59 5 Vence
Saint-Auban
Grasse Alpes d’Azur
Saorge Saorj 06132 06540 461 86,78 5 Contes
Breil-sur-Roya
Nizza Riviera Française
Sauze Sauve / Sause 06133 06470 74 27,77 3 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Séranon Seranon 06134 06750 506 23,28 22 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Sigale Sigala 06135 06910 201 5,62 36 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Sospel Susper / Sospèl 06136 06380 3815 62,39 61 Contes
Sospel
Nizza Riviera Française
Spéracèdes Esperacedes 06137 06530 1317 3,46 381 Grasse-1
Saint-Vallier-de-Thiey
Grasse Pays de Grasse
Tende Tenda 06163 06430 2184 177,47 12 Contes
Tende
Nizza Riviera Française
Théoule-sur-Mer Tèula / Teula de Mar 06138 06590 1476 10,49 141 Mandelieu-la-Napoule
Mandelieu-Cannes-Ouest
Grasse Cannes Pays de Lérins
Thiéry Tièri 06139 06710 107 22,24 5 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Toudon Todon 06141 06830 338 18,56 18 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Touët-de-l’Escarène Toet de l'Escarena 06142 06440 285 4,57 62 Contes
L’Escarène
Nizza Pays des Paillons
Touët-sur-Var Toet de Var 06143 06710 673 14,98 45 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Tourette-du-Château Torreta d'en Castèu 06145 06830 128 9,74 13 Vence
Roquestéron
Nizza Alpes d’Azur
Tournefort Tornafòrt 06146 06710 164 10,13 16 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Nice Côte d’Azur
Tourrette-Levens Torreti Levens / Torreta de Levenç 06147 06690 4919 16,50 298 Tourrette-Levens
Levens
Nizza Nice Côte d’Azur
Tourrettes-sur-Loup Torreta de Lop / Torretas de Lop 06148 06140 3988 29,28 136 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Utelle Utèla 06151 06450 853 67,97 13 Tourrette-Levens
Lantosque
Nizza Nice Côte d’Azur
Valbonne Vaubona 06152 06560 13.070 18,97 689 Valbonne
Le Bar-sur-Loup
Grasse Sophia Antipolis
Valdeblore Vau de Blora / Val de Blora 06153 06420 851 94,16 9 Tourrette-Levens
Saint-Sauveur-sur-Tinée
Nizza Nice Côte d’Azur
Valderoure Vauderore 06154 06750 441 25,34 17 Grasse-1
Saint-Auban
Grasse Pays de Grasse
Vallauris Valàuria 06155 06220 26.618 13,04 2041 Antibes-1
Vallauris-Antibes-Ouest
Grasse Sophia Antipolis
Venanson Venançon / Venaçon 06156 06450 157 17,98 9 Tourrette-Levens
Saint-Martin-Vésubie
Nizza Nice Côte d’Azur
Vence Vença 06157 06140 18.599 39,23 474 Vence
Vence
Grasse Nice Côte d’Azur
Villars-sur-Var Vilar de Var 06158 06710 757 25,27 30 Vence
Villars-sur-Var
Nizza Alpes d’Azur
Villefranche-sur-Mer Vilafranca de Mar 06159 06230 5098 4,88 1045 Beausoleil
Villefranche-sur-Mer
Nizza Nice Côte d’Azur
Villeneuve-d’Entraunes Vilanòva d'Entraunes 06160 06470 74 28,20 3 Vence
Guillaumes
Nizza Alpes d’Azur
Villeneuve-Loubet Vilanòva Lobet 06161 06270 14.672 19,60 749 Villeneuve-Loubet
Cagnes-sur-Mer-Ouest
Grasse Sophia Antipolis