Lischt vun dr Gmeina im Département Hautes-Pyrénées

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Hautes-Pyrénées zellt àlla 469 Gmeina ìm Département Hautes-Pyrénées uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Adast Adast 65001 65260 297 1,05 283 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Adé Adèr 65002 65100 826 7,24 114 Lourdes-2
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Adervielle-Pouchergues Adervièla-Pochergues 65003 65240 143 9,14 16 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Agos-Vidalos Agòs-Vidalòs 65004 65400 409 6,11 67 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Allier Alièr 65005 65360 433 3,69 117 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ancizan Ancida 65006 65440 269 39,97 7 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Andrest Andrest 65007 65390 1379 6,19 223 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Anères Aneras 65009 65150 171 2,66 64 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Angos Angòs 65010 65690 223 2,98 75 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Anla Anlar 65012 65370 81 2,85 28 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Ansost Ansòst 65013 65140 57 2,20 26 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Antichan Antishan 65014 65370 40 1,19 34 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Antin Antin 65015 65220 105 7,46 14 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Antist Antist 65016 65200 183 2,43 75 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Aragnouet Aranhoet 65017 65170 249 108,29 2 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Arbéost Arbiost 65018 65560 84 14,90 6 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pays de Nay
Arcizac-Adour Arcisac Ador 65019 65360 559 5,10 110 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Arcizac-ez-Angles Arcisac eths Angles 65020 65100 263 1,93 136 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Arcizans-Avant Arcisans Abans 65021 65400 390 15,04 26 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Arcizans-Dessus Arcisans Dessús 65022 65400 118 5,01 24 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Ardengost Ardengòst 65023 65240 13 5,82 2 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Argelès-Bagnères Argelèrs 65024 65200 105 2,62 40 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Argelès-Gazost Argelèrs de Gasòst 65025 65400 2911 3,05 954 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Aries-Espénan Ariés-Espénan 65026 65230 75 5,55 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Arné Arnèr 65028 65670 206 8,34 25 La Vallée de la Barousse
Castelnau-Magnoac
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Arras-en-Lavedan Arràs 65029 65400 482 24,66 20 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Arrayou-Lahitte Arrajon-Era Hita 65247 65100 104 4,81 22 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Arreau Àrreu 65031 65240 792 11,12 71 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Arrens-Marsous Arrens-Marçós 65032 65400 700 100,55 7 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Arrodets Eths Arrodèths 65034 65130 19 0,90 21 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Arrodets-ez-Angles Arrodèths eths Angles 65033 65100 113 4,79 24 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Artagnan Artanhan 65035 65500 518 4,94 105 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Artalens-Souin Artalens-Soïn 65036 65400 132 3,90 34 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Artiguemy Artigamin 65037 65130 88 2,97 30 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Artigues Artigas 65038 65100 14 1,46 10 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Aspin-Aure Aspin 65039 65240 40 12,27 3 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Aspin-en-Lavedan Aspin 65040 65100 321 1,77 181 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Asque Asca 65041 65130 119 15,85 8 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Asté Astèr 65042 65200 575 26,67 22 La Haute-Bigorre
Campan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Astugue Astuga 65043 65200 263 7,96 33 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Aubarède Avereda 65044 65350 298 4,85 61 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Aucun Aucun 65045 65400 230 12,94 18 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Aulon Aulon 65046 65240 93 28,84 3 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Aureilhan Aurelhan 65047 65800 7864 9,44 833 Aureilhan
Aureilhan
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Aurensan Aurensan 65048 65390 789 7,11 111 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Auriébat Auriavath 65049 65700 241 16,12 15 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Avajan Avanha 65050 65240 79 3,29 24 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Aventignan Aventinhan 65051 65660 208 5,22 40 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Averan Averan 65052 65380 66 4,35 15 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Aveux Avèus 65053 65370 42 3,08 14 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Avezac-Prat-Lahitte Avesac-Prat-Era Hita 65054 65130 610 17,81 34 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Ayros-Arbouix Airòs-Arboish 65055 65400 334 2,72 123 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Ayzac-Ost Aisac-Òst 65056 65400 453 3,08 147 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Azereix Asereish 65057 65380 984 15,20 65 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Azet Adet 65058 65170 143 26,63 5 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Bagnères-de-Bigorre Banhèras de Bigòrra 65059 65200 7085 125,86 56 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Banios Baniòs 65060 65200 60 5,26 11 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Barbachen Barbachen 65061 65140 51 3,04 17 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Barbazan-Debat Barbasan Devath 65062 65690 3498 9,78 358 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Barbazan-Dessus Barbadan Dessús 65063 65360 172 4,24 41 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Barèges Varètja 65481 65120 159 45,84 3 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Bareilles Era Varelha 65064 65240 49 20,84 2 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Barlest Barlest 65065 65100 293 4,02 73 Lourdes-1
Saint-Pé-de-Bigorre
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Barrancoueu Barrancoèu 65066 65240 32 3,80 8 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Barry Barri 65067 65380 128 2,54 50 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Barthe Barta 65068 65230 23 1,35 17 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bartrès Bartrés 65070 65100 553 7,31 76 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Batsère Vathsèra 65071 65130 33 2,30 14 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Bazet Badèth 65072 65460 1824 2,84 642 Bordères-sur-l’Échez
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bazillac Baselhac 65073 65140 355 10,28 35 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Bazordan Bajordan 65074 65670 110 9,22 12 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bazus-Aure Badús 65075 65170 133 1,95 68 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Bazus-Neste Basús de Nestés 65076 65250 59 2,49 24 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Beaucens Biussens 65077 65400 418 36,82 11 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Beaudéan Beudian 65078 65710 399 16,70 24 La Haute-Bigorre
Campan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Bégole Begòla 65079 65190 198 10,24 19 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Bénac Benac 65080 65380 557 7,93 70 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Benqué-Molère 65081 65130 135 3,79 36 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Berbérust-Lias Berberust-Liàs 65082 65100 51 5,73 9 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bernac-Debat Bernac Devath 65083 65360 706 3,90 181 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bernac-Dessus Bernac Dessús 65084 65360 290 4,60 63 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bernadets-Debat Vernadèth Devath 65085 65220 111 8,77 13 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bernadets-Dessus Vernadèth Dessús 65086 65190 151 7,86 19 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Bertren Bertren 65087 65370 177 2,66 67 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Betbèze Bèthvéser 65088 65230 47 3,45 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Betpouey Bèthpuei 65089 65120 85 16,20 5 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Betpouy Bèthpoi 65090 65230 79 4,15 19 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bettes Bètas 65091 65130 56 3,38 17 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Beyrède-Jumet-Camous Veireda-Jumet 65092 65410 226 19,19 12 Neste, Aure et Louron Bagnères-de-Bigorre Aure Louron
Bize Bisa 65093 65150 209 12,96 16 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Bizous Bisós 65094 65150 122 3,18 38 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Bonnefont Bonahont 65095 65220 331 15,37 22 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bonnemazon Bonamason 65096 65130 64 5,00 13 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Bonrepos Bon-Repaus 65097 65330 190 8,80 22 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Boô-Silhen Bòr-Silhen 65098 65400 325 3,12 104 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Bordères-Louron Bordèras 65099 65590 141 17,41 8 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Bordères-sur-l’Échez Bordèras 65100 65320 5357 15,95 336 Bordères-sur-l’Échez
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bordes Bòrdas 65101 65190 762 11,22 68 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Bouilh-Devant Bolh Davant 65102 65140 20 2,99 7 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Bouilh-Péreuilh Bolh-Perulh 65103 65350 109 7,85 14 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Boulin Bolin 65104 65350 295 2,52 117 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Bourg-de-Bigorre Borg 65105 65130 196 7,92 25 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Bourisp Borisp 65106 65170 165 1,90 87 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Bourréac Borriac 65107 65100 111 1,26 88 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bours Borç 65108 65460 865 4,68 185 Bordères-sur-l’Échez
Aureilhan
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bramevaque Brauvaca 65109 65370 31 3,77 8 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Bugard Bugar 65110 65220 96 5,32 18 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bulan Bulan 65111 65130 64 3,41 19 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Bun Bun 65112 65400 156 2,80 56 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Burg Burc 65113 65190 282 12,56 22 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Buzon Buson 65114 65140 75 4,40 17 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Cabanac Cabanac 65115 65350 289 5,56 52 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Cadéac Cadiac 65116 65240 299 6,15 49 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Cadeilhan-Trachère Cadelha-Trashèrra 65117 65170 42 4,86 9 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Caharet Caharet 65118 65190 38 1,23 31 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Caixon Caishon 65119 65500 368 8,55 43 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Calavanté Calavantèr 65120 65190 337 2,06 164 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Camalès Camalèrs 65121 65500 390 4,67 84 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Campan Campan 65123 65710 1313 95,36 14 La Haute-Bigorre
Campan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Camparan Camparan 65124 65170 57 2,35 24 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Campistrous Campistrons 65125 65300 313 10,12 31 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Campuzan Campudan 65126 65230 147 6,62 22 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Cantaous Eths Cantaus 65482 65150 442 5,68 78 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Capvern Capvèrn 65127 65130 1264 21,84 58 Neste, Aure et Louron
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Castelbajac Castèthbajac 65128 65330 138 8,20 17 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Castelnau-Magnoac Castèthnau de Manhoac 65129 65230 799 12,56 64 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Castelnau-Rivière-Basse Castèthnau de Ribèra Baisha 65130 65700 614 18,50 33 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Castelvieilh Castèthvielh 65131 65350 245 5,31 46 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Castéra-Lanusse Casterar 65132 65190 44 0,80 55 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Castéra-Lou Lo Casterar 65133 65350 235 4,82 49 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Casterets Casterés 65134 65230 13 1,86 7 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Castillon Castilhon 65135 65130 82 3,32 25 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Caubous Cauvós 65136 65230 34 3,77 9 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Caussade-Rivière Cauçada 65137 65700 96 6,16 16 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Cauterets Cautarés 65138 65110 878 156,84 6 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Cazarilh Casarilh 65139 65370 54 3,06 18 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Cazaux-Debat Cadaus de Devath 65140 65590 31 1,48 21 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Cazaux-Fréchet-Anéran-Camors Cadaus-Hereishet-Anèra-Camors 65141 65240 56 12,35 5 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Chelle-Debat Shèla Devath 65142 65350 211 8,69 24 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Chelle-Spou Shèla-Espon 65143 65130 113 4,58 25 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Cheust Sheust 65144 65100 87 3,06 28 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Chèze Shèsa 65145 65120 49 10,07 5 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Chis Shins 65146 65800 312 3,74 83 Bordères-sur-l’Échez
Aureilhan
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Cieutat Ciutat 65147 65200 608 18,78 32 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Cizos Cidòs 65148 65230 133 7,61 17 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Clarac Clarac 65149 65190 169 6,36 27 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Clarens Clarenç 65150 65300 499 11,30 44 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Collongues Còllongas 65151 65350 146 2,14 68 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Coussan Coçan 65153 65350 122 3,12 39 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Créchets Creishèths 65154 65370 59 0,97 61 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Devèze Devesa 65155 65230 52 5,05 10 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Dours Dors 65156 65350 217 4,99 43 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Ens Ens 65157 65170 21 3,49 6 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Esbareich Esbarèish 65158 65370 82 8,68 9 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Escala Escalar 65159 65250 361 3,88 93 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Escaunets Escaunets 65160 65500 120 6,24 19 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Escondeaux Los Condaus 65161 65140 282 3,79 74 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Esconnets Esconets 65162 65130 33 2,31 14 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Escots Escòts 65163 65130 39 4,06 10 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Escoubès-Pouts Escobèrs-Potz 65164 65100 107 2,77 39 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Esparros Esparròs 65165 65130 188 32,56 6 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Espèche Espeisha 65166 65130 53 2,67 20 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Espieilh Espielh 65167 65130 26 2,12 12 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Esquièze-Sère Esquiesa-Cèra 65168 65120 406 1,52 267 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Estaing Estanh 65169 65400 90 71,53 1 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Estampures Estampuras 65170 65220 78 5,56 14 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Estarvielle Estarvièla 65171 65240 39 0,80 49 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Estensan Estença 65172 65170 39 1,54 25 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Esterre Estèrra 65173 65120 193 1,74 111 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Estirac Estirac 65174 65700 105 5,21 20 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Ferrère Harrèra 65175 65370 40 57,56 1 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Ferrières Herrèra 65176 65560 83 16,97 5 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pays de Nay
Fontrailles Fontralha 65177 65220 161 8,99 18 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Fréchède Freisheda 65178 65220 53 5,43 10 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Fréchendets Arshindèth 65179 65130 27 2,02 13 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Fréchet-Aure Hereishet 65180 65240 13 3,40 4 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Fréchou-Fréchet Herèisho-Hereishet 65181 65190 164 2,97 55 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Gaillagos Galhagòs 65182 65400 124 8,46 15 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Galan Galan 65183 65330 702 14,05 50 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Galez Galés 65184 65330 173 7,29 24 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Gardères Gardèras 65185 65320 445 15,23 29 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gaudent Gaudent 65186 65370 35 1,57 22 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Gaussan Gaussan 65187 65670 100 7,72 13 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Gavarnie-Gèdre Gavarniens 65192 65120 341 227,08 2 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Gayan Gaian 65189 65320 281 2,78 101 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gazave Gasava 65190 65250 71 7,17 10 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Gazost Gasòst 65191 65100 123 40,60 3 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gembrie Gembria 65193 65370 87 1,00 87 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Générest Generest 65194 65150 97 11,83 8 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Génos Genos 65195 65240 139 23,63 6 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Gensac Gençac 65196 65140 90 3,44 26 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Ger Jèr 65197 65100 155 1,94 80 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gerde Gerda 65198 65200 1117 6,93 161 La Haute-Bigorre
Campan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Germ Gèrm 65199 65240 36 12,55 3 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Germs-sur-l’Oussouet Gèrms 65200 65200 107 12,96 8 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Geu Ieu 65201 65100 183 2,67 69 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gez Gès 65202 65400 331 3,89 85 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Gez-ez-Angles Gès eths Angles 65203 65100 27 2,37 11 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gonez Gonés 65204 65350 27 1,08 25 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Gouaux Guaus 65205 65240 54 6,02 9 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Goudon Godor 65206 65190 230 7,53 31 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Gourgue Gorga 65207 65130 64 1,53 42 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Grailhen Gralhen 65208 65170 23 6,06 4 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Grézian Gredian 65209 65240 78 1,98 39 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Grust Grust 65210 65120 35 9,52 4 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Guchan Guisha 65211 65170 148 2,59 57 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Guchen Guishen 65212 65240 330 5,55 59 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Guizerix Guiseric 65213 65230 121 7,20 17 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Hachan Haishan 65214 65230 44 1,86 24 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Hagedet Hagedèth 65215 65700 44 2,21 20 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Hauban Hauban 65216 65200 104 2,14 49 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Hautaget Hauthaget 65217 65150 55 1,35 41 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Hèches Hèishas 65218 65250 613 35,44 17 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Hères Èras 65219 65700 122 5,89 21 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Hibarette Hibarèta 65220 65380 240 1,53 157 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Hiis Hins 65221 65200 255 3,03 84 La Haute-Bigorre
Laloubère
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Haute-Bigorre
Hitte Hita 65222 65190 163 2,91 56 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Haute-Bigorre
Horgues Hòrgas 65223 65310 1195 4,49 266 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Houeydets Hueidèth 65224 65330 281 7,53 37 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Hourc Lo Horc 65225 65350 105 2,00 53 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Ibos Ibòs 65226 65420 2906 32,88 88 Bordères-sur-l’Échez
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ilhet Ilhet 65228 65410 121 8,02 15 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Ilheu Ilhèu 65229 65370 45 2,01 22 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Izaourt Isaort 65230 65370 255 2,41 106 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Izaux Isaus 65231 65250 200 5,33 38 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Jacque Jaca 65232 65350 68 1,87 36 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Jarret Jarret 65233 65100 315 4,44 71 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Jézeau Gèdo 65234 65240 93 12,20 8 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Juillan Julhan 65235 65290 4045 8,20 493 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Julos Julòs 65236 65100 441 5,86 75 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Juncalas Juncalàs 65237 65100 160 3,51 46 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
La Barthe-de-Neste La Barta de Nestés 65069 65250 1224 7,62 161 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Labassère Labassèra 65238 65200 236 10,09 23 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Labastide Era Bastida 65239 65130 154 5,58 28 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Labatut-Rivière L’Abatut 65240 65700 385 12,71 30 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Laborde Era Bòrda 65241 65130 85 1,82 47 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Lacassagne La Cassanha 65242 65140 238 6,65 36 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lafitole La Fitòla 65243 65700 458 8,69 53 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lagarde La Garda 65244 65320 529 4,91 108 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lagrange Era Granja 65245 65300 234 3,58 65 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Lahitte-Toupière La Hita Topièra 65248 65700 258 5,60 46 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lalanne La Lana 65249 65230 101 6,56 15 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Lalanne-Trie La Lana 65250 65220 118 4,92 24 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Laloubère La Lobèra 65251 65310 1877 4,05 463 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lamarque-Pontacq Era Marca-Pontac 65252 65380 866 10,85 80 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lamarque-Rustaing La Marca d’Arrostanh 65253 65220 53 2,79 19 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Laméac Hlamiac 65254 65140 143 5,32 27 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lançon Lançon 65255 65240 30 2,80 11 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Lanespède Lanespeda 65256 65190 147 4,47 33 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lanne Lana 65257 65380 601 5,75 105 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lannemezan Lanamesa 65258 65300 5816 19,03 306 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Lansac Lançac 65259 65350 180 3,87 47 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lapeyre La Pèira 65260 65220 95 3,57 27 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Laran Laran 65261 65670 48 3,44 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Larreule La Reula 65262 65700 400 10,14 39 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Larroque L’Arròca 65263 65230 95 6,89 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Lascazères Lascasèras 65264 65700 311 9,21 34 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Laslades Lasladas 65265 65350 329 5,26 63 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lassales Eras Salas 65266 65670 36 2,52 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Lau-Balagnas Laur-Balanhans 65267 65400 522 2,90 180 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Layrisse Lairissa 65268 65380 212 3,33 64 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Les Angles Eths Angles 65011 65100 130 3,10 42 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lescurry Lescurri 65269 65140 168 5,02 33 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lespouey Lespuei 65270 65190 204 2,96 69 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lézignan Lesinhan 65271 65100 355 2,56 139 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lhez Lhes 65272 65190 78 0,80 98 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Liac Liac 65273 65140 198 4,17 47 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Libaros Libaròs 65274 65330 138 9,08 15 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Lies Lias 65275 65200 74 3,66 20 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Lizos Lidòs 65276 65350 117 1,73 68 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lombrès Lombrés 65277 65150 92 1,42 65 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Lomné Lomner 65278 65130 31 2,94 11 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Lortet Lortèth 65279 65250 218 3,63 60 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Loubajac Lobajac 65280 65100 424 6,55 65 Lourdes-1
Saint-Pé-de-Bigorre
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Loucrup Locrup 65281 65200 242 3,62 67 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Loudenvielle Lodenvièla 65282 65510 297 43,35 7 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Loudervielle Lodervièla 65283 65240 50 5,39 9 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Louey Luei 65284 65290 1040 6,06 172 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Louit Loït 65285 65350 188 5,04 37 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lourdes Lorda 65286 65100 13.132 36,94 355 Lourdes-1
Lourdes-2
Lourdes-Est
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Loures-Barousse Loras 65287 65370 630 2,16 292 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Lubret-Saint-Luc Lubret-Sent Luc 65288 65220 53 5,61 9 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Luby-Betmont Lube-Bèthmont 65289 65220 111 7,16 16 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Luc Luc 65290 65190 193 4,93 39 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lugagnan Luganhan 65291 65100 135 0,70 193 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Luquet Luquet 65292 65320 401 8,17 49 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lustar Lustar 65293 65220 104 4,91 21 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Lutilhous Luctilhós 65294 65300 219 3,85 57 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Luz-Saint-Sauveur Lus e Sent Sauvaire 65295 65120 939 50,38 19 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Madiran Madiran 65296 65700 424 15,02 28 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Mansan Mançan 65297 65140 41 2,08 20 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Marquerie Marqueria 65298 65350 85 3,46 25 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Marsac Marçac 65299 65500 222 1,55 143 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Marsas Marçans 65300 65200 67 2,77 24 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Marseillan Marcelhan 65301 65350 260 4,40 59 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Mascaras Mascarans 65303 65190 362 4,76 76 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Maubourguet Mauborguet 65304 65700 2266 22,04 103 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Mauléon-Barousse Maulion de Varossa 65305 65370 92 5,49 17 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Mauvezin Mauvesin 65306 65130 233 10,00 23 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Mazères-de-Neste Maseras 65307 65150 337 3,36 100 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Mazerolles Maderòlas 65308 65220 106 6,33 17 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Mazouau Masoau 65309 65250 15 1,40 11 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Mérilheu Merlhèu 65310 65200 243 3,38 72 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Mingot Mingòt 65311 65140 101 1,73 58 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Momères Momèras 65313 65360 744 2,34 318 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Monfaucon Montfaucon 65314 65140 209 10,38 20 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Monléon-Magnoac Montlion 65315 65670 419 19,66 21 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Monlong Montlong 65316 65670 103 7,21 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Mont Mont 65317 65240 36 8,41 4 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Montastruc Montastruc 65318 65330 227 12,34 18 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Montégut Montagut 65319 65150 137 6,94 20 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Montgaillard Montgalhard 65320 65200 850 9,64 88 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Montignac Montinhac 65321 65690 144 1,07 135 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Montoussé Montorsèr 65322 65250 254 7,88 32 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Montsérié Montcirèr 65323 65150 82 2,25 36 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Moulédous Montledós 65324 65190 212 6,98 30 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Moumoulous Momolons 65325 65140 44 3,36 13 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Mun Mun 65326 65350 89 4,81 19 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Nestier Nestièr 65327 65150 153 4,94 31 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Neuilh Nulh 65328 65200 97 2,39 41 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Nistos Nistòs 65329 65150 210 32,59 6 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Nouilhan Nolhan 65330 65500 216 4,53 48 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Odos Audòs 65331 65310 3290 8,77 375 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Oléac-Debat Auliac Devath 65332 65350 170 1,94 88 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Oléac-Dessus Auliac Dessús 65333 65190 114 3,72 31 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Omex Aumets 65334 65100 224 5,53 41 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ordizan Ordisan 65335 65200 523 5,89 89 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Organ Organ 65336 65230 36 2,73 13 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Orieux Aurius 65337 65190 106 8,19 13 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Orignac Aurinhac 65338 65200 245 9,91 25 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Orincles Aurinclas 65339 65380 327 5,86 56 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Orleix Orleish 65340 65800 2011 8,28 243 Bordères-sur-l’Échez
Aureilhan
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Oroix Auroish 65341 65320 111 8,90 12 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Osmets Losmés/Lausmés 65342 65350 95 4,88 19 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Ossen Aussen 65343 65100 246 6,91 36 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ossun Aussun 65344 65380 2374 27,59 86 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ossun-ez-Angles Aussun eths Angles 65345 65100 55 2,14 26 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Oueilloux Uelhons 65346 65190 160 4,40 36 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Ourde Orda 65347 65370 44 5,60 8 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Ourdis-Cotdoussan Ordins-Còth d’Ossan 65348 65100 46 4,85 9 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ourdon Ordon 65349 65100 11 2,66 4 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Oursbelille Ors-Belila 65350 65490 1197 11,33 106 Bordères-sur-l’Échez
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ousté Ostèr 65351 65100 32 2,35 14 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ouzous Ausons 65352 65400 219 4,76 46 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Ozon Audon 65353 65190 259 9,08 29 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Pailhac Palhac 65354 65240 71 0,90 79 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Paréac Pariac 65355 65100 71 2,42 29 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Péré Perèr 65356 65130 59 4,71 13 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Peyraube Peirauba 65357 65190 168 3,46 49 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Peyret-Saint-André Peiret-Sent-Andrèu 65358 65230 52 6,25 8 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Peyriguère Peiriguèra 65359 65350 30 4,17 7 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Peyrouse Peirosa 65360 65270 276 4,80 58 Lourdes-1
Saint-Pé-de-Bigorre
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Peyrun Peirun 65361 65140 93 4,01 23 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Pierrefitte-Nestalas Pèirafita-Nestalàs 65362 65260 1126 1,76 640 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Pinas Pinars 65363 65300 450 5,93 76 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Pintac Pintac 65364 65320 21 1,49 14 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Poueyferré Poiharrèr 65366 65100 843 6,20 136 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Poumarous Pomarós 65367 65190 164 5,68 29 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Pouy Eth Poi 65368 65230 43 1,92 22 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Pouyastruc Poiastruc 65369 65350 647 11,60 56 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Pouzac Posac 65370 65200 1115 7,58 147 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Préchac Preishac 65371 65400 234 1,59 147 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Pujo Pujòu 65372 65500 644 5,28 122 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Puntous Puntós 65373 65230 165 8,85 19 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Puydarrieux Poidarrius 65374 65220 232 13,99 17 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Rabastens-de-Bigorre Rabastens de Bigòrra 65375 65140 1447 8,93 162 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Recurt Arrecurt 65376 65330 223 13,43 17 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Réjaumont Rejaumont 65377 65300 158 6,70 24 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Ricaud Ricau 65378 65190 67 3,30 20 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Ris Arrís 65379 65590 15 1,89 8 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Sabalos Sabalòs 65380 65350 149 2,20 68 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Sabarros Sabarròs 65381 65330 34 3,67 9 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Sacoué Sàcoe 65382 65370 74 13,14 6 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Sadournin Sadornin 65383 65220 193 12,41 16 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Sailhan Salhan 65384 65170 173 2,64 66 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Saint-Arroman Sent Arroma 65385 65250 93 4,25 22 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Saint-Créac Sent Criac 65386 65100 97 2,20 44 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sainte-Marie Senta-Maria de Varossa 65391 65370 59 0,28 211 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Saint-Lanne Senlana 65387 65700 128 13,10 10 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Saint-Lary-Soulan Sent Lari e Sola 65388 65170 844 90,97 9 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Saint-Laurent-de-Neste Sent Laurenç de Nestés 65389 65150 943 10,41 91 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Saint-Lézer Sent Leser 65390 65500 426 11,17 38 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Saint-Martin Sent Martin 65392 65360 445 8,08 55 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Saint-Pastous Sent Pastors 65393 65400 142 8,20 17 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Saint-Paul Sent Pau de Nestés 65394 65150 318 6,85 46 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Saint-Pé-de-Bigorre Sent-Pèr 65395 65270 1159 43,44 27 Lourdes-1
Saint-Pé-de-Bigorre
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Saint-Savin Sent Savin 65396 65400 360 3,86 93 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Saint-Sever-de-Rustan Sent Sever d'Arrostanh 65397 65140 165 9,52 17 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Saléchan Saleishan 65398 65370 254 4,10 62 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Saligos Saligosiens 65399 65120 102 7,07 14 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Salles Salas 65400 65400 229 27,48 8 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Salles-Adour Salas Ador 65401 65360 581 2,48 234 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Samuran Samuran 65402 65370 25 2,55 10 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Sanous Sanós 65403 65500 100 1,63 61 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sariac-Magnoac Sariac 65404 65230 154 10,93 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Sarlabous Sarlabons 65405 65130 75 3,39 22 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Sarniguet Sarniguet 65406 65390 257 2,07 124 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sarp Sarp 65407 65370 107 1,82 59 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Sarrancolin Sarrancolin 65408 65410 563 32,10 18 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Sarriac-Bigorre Sarriac 65409 65140 301 10,80 28 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sarrouilles Sarrolhas 65410 65600 518 4,21 123 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sassis Sassís 65411 65120 77 0,50 154 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Sauveterre Sauvatèrra 65412 65700 167 10,38 16 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sazos Sasòs 65413 65120 139 29,38 5 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Ségalas Segalàs 65414 65140 79 5,97 13 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Ségus Segús 65415 65100 242 10,72 23 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Seich Sèish 65416 65150 86 7,17 12 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Séméac Sémiac 65417 65600 5085 6,29 808 Aureilhan
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sénac Senac 65418 65140 291 8,94 33 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sentous Sent Ors 65419 65330 68 7,30 9 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Sère-en-Lavedan Cèra 65420 65400 77 1,87 41 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Sère-Lanso Cèra - Lançòu 65421 65100 50 4,27 12 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sère-Rustaing Cèra d’Arrostanh 65423 65220 131 5,29 25 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Séron Seron 65422 65320 332 9,29 36 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sers Sers 65424 65120 117 29,91 4 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Siarrouy Siarroi 65425 65500 447 6,20 72 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sinzos Sindòu 65426 65190 132 4,11 32 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Siradan Siradan 65427 65370 283 2,74 103 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Sireix Sirèish 65428 65400 63 1,73 36 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Sombrun Sombrun 65429 65700 206 9,67 21 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Soréac Soriac 65430 65350 43 2,31 19 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Sost Sòst 65431 65370 95 32,05 3 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Soublecause Soblacausa 65432 65700 180 6,18 29 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Soues Soas 65433 65430 3066 3,90 786 Aureilhan
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Soulom Solon 65435 65260 274 2,91 94 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Souyeaux Sojèus 65436 65350 305 6,02 51 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Tajan Tajan 65437 65300 129 4,93 26 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Talazac Talasac 65438 65500 76 1,58 48 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Tarasteix Tarastèish 65439 65320 271 9,85 28 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Tarbes Tarba 65440 65000 42.758 15,33 2789 Tarbes-1
Tarbes-2
Tarbes-3
Tarbes-1
Tarbes-2
Tarbes-3
Tarbes-4
Tarbes-5
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Thèbe Teve 65441 65370 78 7,60 10 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Thermes-Magnoac Tèrmes 65442 65230 211 10,83 19 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Thuy Tuí 65443 65350 17 0,50 34 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Tibiran-Jaunac Tibiran - Jaunac 65444 65150 319 6,38 50 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Tilhouse Telhosa 65445 65130 227 6,51 35 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Tostat Tostat 65446 65140 547 6,27 87 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Tournay Tornai 65447 65190 1172 14,32 82 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Tournous-Darré Tornons Darrèr 65448 65220 92 5,63 16 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Tournous-Devant Tornós Davant 65449 65330 90 4,67 19 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Tramezaïgues Tramedaigues 65450 65170 37 34,96 1 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Trébons Trebons 65451 65200 753 10,19 74 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Trie-sur-Baïse Tria 65452 65220 1007 11,20 90 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Troubat Trobath 65453 65370 75 2,79 27 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Trouley-Labarthe Trolei - La Barta 65454 65140 104 4,39 24 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Tuzaguet Tusaguèth 65455 65150 438 7,72 57 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Uglas Uglans 65456 65300 288 8,54 34 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Ugnouas Unhoans 65457 65140 83 1,59 52 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Uz Us 65458 65400 31 2,45 13 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Uzer Usèr 65459 65200 102 3,48 29 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Vic-en-Bigorre Vic de Bigòrra 65460 65500 4843 31,93 152 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Vidou Vido 65461 65220 112 4,96 23 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Vidouze Vidosa 65462 65700 243 16,01 15 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Viella Vielar 65463 65120 85 3,14 27 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Vielle-Adour Vièla Ador 65464 65360 505 5,82 87 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Vielle-Aure Vièla d’Aura 65465 65170 325 5,38 60 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Vielle-Louron Vièla de Loron 65466 65240 86 2,89 30 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Vier-Bordes Bièr - Bòrdas 65467 65400 98 9,39 10 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Vieuzos Viudòs 65468 65230 40 4,93 8 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Viey Biei 65469 65120 25 6,24 4 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Viger Biger 65470 65100 144 3,37 43 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Vignec Viec 65471 65170 215 6,42 33 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Villefranque Vilafranca 65472 65700 76 3,17 24 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Villelongue Vilalònca 65473 65260 397 20,46 19 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Villembits Vialambit 65474 65220 112 5,25 21 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Villemur Jalamur 65475 65230 60 3,71 16 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Villenave-près-Béarn Vièlanava 65476 65500 64 3,09 21 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Villenave-près-Marsac Vièlanava 65477 65500 101 1,12 90 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Viscos Biscòs 65478 65120 32 6,52 5 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Visker Bisquèr 65479 65200 351 4,16 84 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: