Lischt vun dr Gmeina im Département Hautes-Pyrénées

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Hautes-Pyrénées zellt àlla 469 Gmeina ìm Département Hautes-Pyrénées uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Adast Adast 65001 65260 292 1,05 278 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Adé Adèr 65002 65100 801 7,24 111 Lourdes-2
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Adervielle-Pouchergues Adervièla-Pochergues 65003 65240 129 9,14 14 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Agos-Vidalos Agòs-Vidalòs 65004 65400 425 6,11 70 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Allier Alièr 65005 65360 400 3,69 108 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ancizan Ancida 65006 65440 274 39,97 7 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Andrest Andrest 65007 65390 1395 6,19 225 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Anères Aneras 65009 65150 179 2,66 67 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Angos Angòs 65010 65690 228 2,98 77 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Anla Anlar 65012 65370 97 2,85 34 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Ansost Ansòst 65013 65140 56 2,20 25 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Antichan Antishan 65014 65370 33 1,19 28 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Antin Antin 65015 65220 109 7,46 15 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Antist Antist 65016 65200 171 2,43 70 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Aragnouet Aranhoet 65017 65170 247 108,29 2 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Arbéost Arbiost 65018 65560 85 14,90 6 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pays de Nay
Arcizac-Adour Arcisac Ador 65019 65360 536 5,10 105 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Arcizac-ez-Angles Arcisac eths Angles 65020 65100 258 1,93 134 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Arcizans-Avant Arcisans Abans 65021 65400 394 15,04 26 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Arcizans-Dessus Arcisans Dessús 65022 65400 126 5,01 25 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Ardengost Ardengòst 65023 65240 12 5,82 2 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Argelès-Bagnères Argelèrs 65024 65200 115 2,62 44 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Argelès-Gazost Argelèrs de Gasòst 65025 65400 2940 3,05 964 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Aries-Espénan Ariés-Espénan 65026 65230 69 5,55 12 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Arné Arnèr 65028 65670 215 8,34 26 La Vallée de la Barousse
Castelnau-Magnoac
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Arras-en-Lavedan Arràs 65029 65400 492 24,66 20 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Arrayou-Lahitte Arrajon-Era Hita 65247 65100 108 4,81 22 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Arreau Àrreu 65031 65240 757 11,12 68 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Arrens-Marsous Arrens-Marçós 65032 65400 721 100,55 7 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Arrodets Eths Arrodèths 65034 65130 21 0,90 23 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Arrodets-ez-Angles Arrodèths eths Angles 65033 65100 112 4,79 23 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Artagnan Artanhan 65035 65500 513 4,94 104 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Artalens-Souin Artalens-Soïn 65036 65400 138 3,90 35 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Artiguemy Artigamin 65037 65130 94 2,97 32 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Artigues Artigas 65038 65100 18 1,46 12 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Aspin-Aure Aspin 65039 65240 50 12,27 4 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Aspin-en-Lavedan Aspin 65040 65100 314 1,77 177 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Asque Asca 65041 65130 116 15,85 7 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Asté Astèr 65042 65200 553 26,67 21 La Haute-Bigorre
Campan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Astugue Astuga 65043 65200 261 7,96 33 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Aubarède Avereda 65044 65350 295 4,85 61 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Aucun Aucun 65045 65400 244 12,94 19 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Aulon Aulon 65046 65240 84 28,84 3 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Aureilhan Aurelhan 65047 65800 7783 9,44 824 Aureilhan
Aureilhan
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Aurensan Aurensan 65048 65390 775 7,11 109 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Auriébat Auriavath 65049 65700 249 16,12 15 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Avajan Avanha 65050 65240 74 3,29 22 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Aventignan Aventinhan 65051 65660 203 5,22 39 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Averan Averan 65052 65380 69 4,35 16 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Aveux Avèus 65053 65370 43 3,08 14 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Avezac-Prat-Lahitte Avesac-Prat-Era Hita 65054 65130 605 17,81 34 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Ayros-Arbouix Airòs-Arboish 65055 65400 314 2,72 115 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Ayzac-Ost Aisac-Òst 65056 65400 455 3,08 148 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Azereix Asereish 65057 65380 989 15,20 65 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Azet Adet 65058 65170 154 26,63 6 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Bagnères-de-Bigorre Banhèras de Bigòrra 65059 65200 7404 125,86 59 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Banios Baniòs 65060 65200 51 5,26 10 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Barbachen Barbachen 65061 65140 54 3,04 18 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Barbazan-Debat Barbasan Devath 65062 65690 3449 9,78 353 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Barbazan-Dessus Barbadan Dessús 65063 65360 160 4,24 38 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Barèges Varètja 65481 65120 170 45,84 4 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Bareilles Era Varelha 65064 65240 46 20,84 2 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Barlest Barlest 65065 65100 293 4,02 73 Lourdes-1
Saint-Pé-de-Bigorre
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Barrancoueu Barrancoèu 65066 65240 33 3,80 9 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Barry Barri 65067 65380 127 2,54 50 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Barthe Barta 65068 65230 16 1,35 12 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bartrès Bartrés 65070 65100 502 7,31 69 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Batsère Vathsèra 65071 65130 39 2,30 17 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Bazet Badèth 65072 65460 1710 2,84 602 Bordères-sur-l’Échez
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bazillac Baselhac 65073 65140 345 10,28 34 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Bazordan Bajordan 65074 65670 113 9,22 12 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bazus-Aure Badús 65075 65170 132 1,95 68 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Bazus-Neste Basús de Nestés 65076 65250 58 2,49 23 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Beaucens Biussens 65077 65400 409 36,82 11 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Beaudéan Beudian 65078 65710 392 16,70 23 La Haute-Bigorre
Campan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Bégole Begòla 65079 65190 210 10,24 21 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Bénac Benac 65080 65380 534 7,93 67 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Benqué-Molère 65081 65130 121 3,79 32 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Berbérust-Lias Berberust-Liàs 65082 65100 50 5,73 9 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bernac-Debat Bernac Devath 65083 65360 671 3,90 172 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bernac-Dessus Bernac Dessús 65084 65360 293 4,60 64 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bernadets-Debat Vernadèth Devath 65085 65220 109 8,77 12 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bernadets-Dessus Vernadèth Dessús 65086 65190 157 7,86 20 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Bertren Bertren 65087 65370 174 2,66 65 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Betbèze Bèthvéser 65088 65230 45 3,45 13 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Betpouey Bèthpuei 65089 65120 88 16,20 5 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Betpouy Bèthpoi 65090 65230 77 4,15 19 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bettes Bètas 65091 65130 52 3,38 15 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Beyrède-Jumet-Camous Veireda-Jumet 65092 65410 213 19,19 11 Neste, Aure et Louron Bagnères-de-Bigorre Aure Louron
Bize Bisa 65093 65150 218 12,96 17 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Bizous Bisós 65094 65150 109 3,18 34 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Bonnefont Bonahont 65095 65220 346 15,37 23 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bonnemazon Bonamason 65096 65130 64 5,00 13 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Bonrepos Bon-Repaus 65097 65330 186 8,80 21 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Boô-Silhen Bòr-Silhen 65098 65400 299 3,12 96 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Bordères-Louron Bordèras 65099 65590 166 17,41 10 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Bordères-sur-l’Échez Bordèras 65100 65320 5151 15,95 323 Bordères-sur-l’Échez
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bordes Bòrdas 65101 65190 758 11,22 68 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Bouilh-Devant Bolh Davant 65102 65140 21 2,99 7 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Bouilh-Péreuilh Bolh-Perulh 65103 65350 86 7,85 11 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Boulin Bolin 65104 65350 284 2,52 113 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Bourg-de-Bigorre Borg 65105 65130 196 7,92 25 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Bourisp Borisp 65106 65170 158 1,90 83 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Bourréac Borriac 65107 65100 107 1,26 85 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bours Borç 65108 65460 811 4,68 173 Bordères-sur-l’Échez
Aureilhan
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Bramevaque Brauvaca 65109 65370 37 3,77 10 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Bugard Bugar 65110 65220 86 5,32 16 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Bulan Bulan 65111 65130 60 3,41 18 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Bun Bun 65112 65400 140 2,80 50 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Burg Burc 65113 65190 272 12,56 22 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Buzon Buson 65114 65140 80 4,40 18 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Cabanac Cabanac 65115 65350 285 5,56 51 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Cadéac Cadiac 65116 65240 310 6,15 50 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Cadeilhan-Trachère Cadelha-Trashèrra 65117 65170 38 4,86 8 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Caharet Caharet 65118 65190 37 1,23 30 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Caixon Caishon 65119 65500 376 8,55 44 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Calavanté Calavantèr 65120 65190 327 2,06 159 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Camalès Camalèrs 65121 65500 388 4,67 83 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Campan Campan 65123 65710 1336 95,36 14 La Haute-Bigorre
Campan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Camparan Camparan 65124 65170 55 2,35 23 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Campistrous Campistrons 65125 65300 317 10,12 31 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Campuzan Campudan 65126 65230 163 6,62 25 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Cantaous Eths Cantaus 65482 65150 437 5,68 77 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Capvern Capvèrn 65127 65130 1303 21,84 60 Neste, Aure et Louron
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Castelbajac Castèthbajac 65128 65330 133 8,20 16 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Castelnau-Magnoac Castèthnau de Manhoac 65129 65230 789 12,56 63 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Castelnau-Rivière-Basse Castèthnau de Ribèra Baisha 65130 65700 631 18,50 34 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Castelvieilh Castèthvielh 65131 65350 245 5,31 46 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Castéra-Lanusse Casterar 65132 65190 45 0,80 56 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Castéra-Lou Lo Casterar 65133 65350 225 4,82 47 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Casterets Casterés 65134 65230 13 1,86 7 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Castillon Castilhon 65135 65130 81 3,32 24 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Caubous Cauvós 65136 65230 42 3,77 11 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Caussade-Rivière Cauçada 65137 65700 98 6,16 16 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Cauterets Cautarés 65138 65110 924 156,84 6 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Cazarilh Casarilh 65139 65370 51 3,06 17 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Cazaux-Debat Cadaus de Devath 65140 65590 31 1,48 21 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Cazaux-Fréchet-Anéran-Camors Cadaus-Hereishet-Anèra-Camors 65141 65240 46 12,35 4 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Chelle-Debat Shèla Devath 65142 65350 212 8,69 24 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Chelle-Spou Shèla-Espon 65143 65130 119 4,58 26 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Cheust Sheust 65144 65100 87 3,06 28 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Chèze Shèsa 65145 65120 51 10,07 5 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Chis Shins 65146 65800 315 3,74 84 Bordères-sur-l’Échez
Aureilhan
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Cieutat Ciutat 65147 65200 599 18,78 32 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Cizos Cidòs 65148 65230 124 7,61 16 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Clarac Clarac 65149 65190 180 6,36 28 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Clarens Clarenç 65150 65300 516 11,30 46 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Collongues Còllongas 65151 65350 147 2,14 69 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Coussan Coçan 65153 65350 119 3,12 38 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Créchets Creishèths 65154 65370 54 0,97 56 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Devèze Devesa 65155 65230 65 5,05 13 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Dours Dors 65156 65350 226 4,99 45 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Ens Ens 65157 65170 26 3,49 7 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Esbareich Esbarèish 65158 65370 81 8,68 9 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Escala Escalar 65159 65250 378 3,88 97 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Escaunets Escaunets 65160 65500 129 6,24 21 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Escondeaux Los Condaus 65161 65140 280 3,79 74 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Esconnets Esconets 65162 65130 37 2,31 16 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Escots Escòts 65163 65130 32 4,06 8 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Escoubès-Pouts Escobèrs-Potz 65164 65100 106 2,77 38 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Esparros Esparròs 65165 65130 179 32,56 5 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Espèche Espeisha 65166 65130 54 2,67 20 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Espieilh Espielh 65167 65130 26 2,12 12 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Esquièze-Sère Esquiesa-Cèra 65168 65120 399 1,52 263 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Estaing Estanh 65169 65400 78 71,53 1 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Estampures Estampuras 65170 65220 76 5,56 14 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Estarvielle Estarvièla 65171 65240 34 0,80 43 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Estensan Estença 65172 65170 39 1,54 25 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Esterre Estèrra 65173 65120 191 1,74 110 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Estirac Estirac 65174 65700 101 5,21 19 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Ferrère Harrèra 65175 65370 43 57,56 1 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Ferrières Herrèra 65176 65560 97 16,97 6 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pays de Nay
Fontrailles Fontralha 65177 65220 145 8,99 16 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Fréchède Freisheda 65178 65220 49 5,43 9 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Fréchendets Arshindèth 65179 65130 31 2,02 15 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Fréchet-Aure Hereishet 65180 65240 13 3,40 4 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Fréchou-Fréchet Herèisho-Hereishet 65181 65190 163 2,97 55 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Gaillagos Galhagòs 65182 65400 128 8,46 15 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Galan Galan 65183 65330 723 14,05 51 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Galez Galés 65184 65330 190 7,29 26 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Gardères Gardèras 65185 65320 441 15,23 29 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gaudent Gaudent 65186 65370 42 1,57 27 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Gaussan Gaussan 65187 65670 116 7,72 15 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Gavarnie-Gèdre Gavarniens 65192 65120 352 227,08 2 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Gayan Gaian 65189 65320 277 2,78 100 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gazave Gasava 65190 65250 65 7,17 9 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Gazost Gasòst 65191 65100 132 40,60 3 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gembrie Gembria 65193 65370 76 1,00 76 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Générest Generest 65194 65150 100 11,83 8 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Génos Genos 65195 65240 144 23,63 6 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Gensac Gençac 65196 65140 104 3,44 30 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Ger Jèr 65197 65100 168 1,94 87 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gerde Gerda 65198 65200 1150 6,93 166 La Haute-Bigorre
Campan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Germ Gèrm 65199 65240 36 12,55 3 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Germs-sur-l’Oussouet Gèrms 65200 65200 109 12,96 8 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Geu Ieu 65201 65100 168 2,67 63 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gez Gès 65202 65400 328 3,89 84 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Gez-ez-Angles Gès eths Angles 65203 65100 28 2,37 12 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Gonez Gonés 65204 65350 29 1,08 27 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Gouaux Guaus 65205 65240 57 6,02 9 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Goudon Godor 65206 65190 232 7,53 31 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Gourgue Gorga 65207 65130 61 1,53 40 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Grailhen Gralhen 65208 65170 22 6,06 4 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Grézian Gredian 65209 65240 86 1,98 43 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Grust Grust 65210 65120 39 9,52 4 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Guchan Guisha 65211 65170 136 2,59 53 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Guchen Guishen 65212 65240 356 5,55 64 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Guizerix Guiseric 65213 65230 125 7,20 17 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Hachan Haishan 65214 65230 42 1,86 23 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Hagedet Hagedèth 65215 65700 45 2,21 20 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Hauban Hauban 65216 65200 109 2,14 51 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Hautaget Hauthaget 65217 65150 54 1,35 40 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Hèches Hèishas 65218 65250 611 35,44 17 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Hères Èras 65219 65700 125 5,89 21 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Hibarette Hibarèta 65220 65380 239 1,53 156 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Hiis Hins 65221 65200 247 3,03 82 La Haute-Bigorre
Laloubère
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Haute-Bigorre
Hitte Hita 65222 65190 165 2,91 57 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Haute-Bigorre
Horgues Hòrgas 65223 65310 1195 4,49 266 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Houeydets Hueidèth 65224 65330 257 7,53 34 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Hourc Lo Horc 65225 65350 111 2,00 56 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Ibos Ibòs 65226 65420 2890 32,88 88 Bordères-sur-l’Échez
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ilhet Ilhet 65228 65410 120 8,02 15 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Ilheu Ilhèu 65229 65370 39 2,01 19 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Izaourt Isaort 65230 65370 258 2,41 107 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Izaux Isaus 65231 65250 204 5,33 38 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Jacque Jaca 65232 65350 74 1,87 40 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Jarret Jarret 65233 65100 312 4,44 70 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Jézeau Gèdo 65234 65240 98 12,20 8 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Juillan Julhan 65235 65290 4137 8,20 505 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Julos Julòs 65236 65100 385 5,86 66 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Juncalas Juncalàs 65237 65100 170 3,51 48 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
La Barthe-de-Neste La Barta de Nestés 65069 65250 1228 7,62 161 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Labassère Labassèra 65238 65200 233 10,09 23 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Labastide Era Bastida 65239 65130 162 5,58 29 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Labatut-Rivière L’Abatut 65240 65700 407 12,71 32 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Laborde Era Bòrda 65241 65130 87 1,82 48 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Lacassagne La Cassanha 65242 65140 234 6,65 35 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lafitole La Fitòla 65243 65700 479 8,69 55 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lagarde La Garda 65244 65320 518 4,91 105 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lagrange Era Granja 65245 65300 225 3,58 63 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Lahitte-Toupière La Hita Topièra 65248 65700 260 5,60 46 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lalanne La Lana 65249 65230 99 6,56 15 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Lalanne-Trie La Lana 65250 65220 112 4,92 23 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Laloubère La Lobèra 65251 65310 1897 4,05 468 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lamarque-Pontacq Era Marca-Pontac 65252 65380 842 10,85 78 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lamarque-Rustaing La Marca d’Arrostanh 65253 65220 54 2,79 19 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Laméac Hlamiac 65254 65140 150 5,32 28 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lançon Lançon 65255 65240 33 2,80 12 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Lanespède Lanespeda 65256 65190 148 4,47 33 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lanne Lana 65257 65380 585 5,75 102 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lannemezan Lanamesa 65258 65300 5865 19,03 308 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Lansac Lançac 65259 65350 177 3,87 46 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lapeyre La Pèira 65260 65220 98 3,57 27 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Laran Laran 65261 65670 49 3,44 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Larreule La Reula 65262 65700 409 10,14 40 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Larroque L’Arròca 65263 65230 103 6,89 15 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Lascazères Lascasèras 65264 65700 314 9,21 34 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Laslades Lasladas 65265 65350 351 5,26 67 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lassales Eras Salas 65266 65670 32 2,52 13 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Lau-Balagnas Laur-Balanhans 65267 65400 521 2,90 180 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Layrisse Lairissa 65268 65380 180 3,33 54 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Les Angles Eths Angles 65011 65100 122 3,10 39 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lescurry Lescurri 65269 65140 173 5,02 34 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Lespouey Lespuei 65270 65190 211 2,96 71 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lézignan Lesinhan 65271 65100 346 2,56 135 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lhez Lhes 65272 65190 77 0,80 96 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Liac Liac 65273 65140 198 4,17 47 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Libaros Libaròs 65274 65330 135 9,08 15 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Lies Lias 65275 65200 69 3,66 19 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Lizos Lidòs 65276 65350 112 1,73 65 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lombrès Lombrés 65277 65150 104 1,42 73 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Lomné Lomner 65278 65130 32 2,94 11 La Vallée de l’Arros et des Baïses
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Lortet Lortèth 65279 65250 209 3,63 58 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Loubajac Lobajac 65280 65100 395 6,55 60 Lourdes-1
Saint-Pé-de-Bigorre
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Loucrup Locrup 65281 65200 222 3,62 61 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Loudenvielle Lodenvièla 65282 65510 293 43,35 7 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Loudervielle Lodervièla 65283 65240 54 5,39 10 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Louey Luei 65284 65290 976 6,06 161 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Louit Loït 65285 65350 201 5,04 40 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lourdes Lorda 65286 65100 13.651 36,94 370 Lourdes-1
Lourdes-2
Lourdes-Est
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Loures-Barousse Loras 65287 65370 620 2,16 287 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Lubret-Saint-Luc Lubret-Sent Luc 65288 65220 57 5,61 10 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Luby-Betmont Lube-Bèthmont 65289 65220 104 7,16 15 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Luc Luc 65290 65190 211 4,93 43 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Lugagnan Luganhan 65291 65100 139 0,70 199 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Luquet Luquet 65292 65320 401 8,17 49 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Lustar Lustar 65293 65220 118 4,91 24 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Lutilhous Luctilhós 65294 65300 224 3,85 58 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Luz-Saint-Sauveur Lus e Sent Sauvaire 65295 65120 979 50,38 19 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Madiran Madiran 65296 65700 421 15,02 28 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Mansan Mançan 65297 65140 42 2,08 20 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Marquerie Marqueria 65298 65350 78 3,46 23 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Marsac Marçac 65299 65500 227 1,55 146 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Marsas Marçans 65300 65200 71 2,77 26 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Marseillan Marcelhan 65301 65350 249 4,40 57 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Mascaras Mascarans 65303 65190 345 4,76 72 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Maubourguet Mauborguet 65304 65700 2433 22,04 110 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Mauléon-Barousse Maulion de Varossa 65305 65370 95 5,49 17 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Mauvezin Mauvesin 65306 65130 235 10,00 24 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Mazères-de-Neste Maseras 65307 65150 326 3,36 97 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Mazerolles Maderòlas 65308 65220 108 6,33 17 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Mazouau Masoau 65309 65250 16 1,40 11 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Mérilheu Merlhèu 65310 65200 252 3,38 75 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Mingot Mingòt 65311 65140 98 1,73 57 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Momères Momèras 65313 65360 758 2,34 324 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Monfaucon Montfaucon 65314 65140 214 10,38 21 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Monléon-Magnoac Montlion 65315 65670 437 19,66 22 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Monlong Montlong 65316 65670 103 7,21 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Mont Mont 65317 65240 46 8,41 5 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Montastruc Montastruc 65318 65330 236 12,34 19 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Montégut Montagut 65319 65150 133 6,94 19 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Montgaillard Montgalhard 65320 65200 847 9,64 88 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Montignac Montinhac 65321 65690 137 1,07 128 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Montoussé Montorsèr 65322 65250 247 7,88 31 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Montsérié Montcirèr 65323 65150 74 2,25 33 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Moulédous Montledós 65324 65190 209 6,98 30 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Moumoulous Momolons 65325 65140 41 3,36 12 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Mun Mun 65326 65350 102 4,81 21 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Nestier Nestièr 65327 65150 159 4,94 32 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Neuilh Nulh 65328 65200 98 2,39 41 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Nistos Nistòs 65329 65150 218 32,59 7 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Nouilhan Nolhan 65330 65500 198 4,53 44 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Odos Audòs 65331 65310 3231 8,77 368 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Oléac-Debat Auliac Devath 65332 65350 168 1,94 87 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Oléac-Dessus Auliac Dessús 65333 65190 126 3,72 34 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Omex Aumets 65334 65100 231 5,53 42 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ordizan Ordisan 65335 65200 551 5,89 94 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Organ Organ 65336 65230 42 2,73 15 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Orieux Aurius 65337 65190 120 8,19 15 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Orignac Aurinhac 65338 65200 263 9,91 27 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Orincles Aurinclas 65339 65380 335 5,86 57 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Orleix Orleish 65340 65800 2123 8,28 256 Bordères-sur-l’Échez
Aureilhan
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Oroix Auroish 65341 65320 121 8,90 14 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Osmets Losmés/Lausmés 65342 65350 86 4,88 18 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Ossen Aussen 65343 65100 229 6,91 33 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ossun Aussun 65344 65380 2364 27,59 86 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ossun-ez-Angles Aussun eths Angles 65345 65100 47 2,14 22 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Oueilloux Uelhons 65346 65190 178 4,40 40 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Ourde Orda 65347 65370 34 5,60 6 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Ourdis-Cotdoussan Ordins-Còth d’Ossan 65348 65100 50 4,85 10 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ourdon Ordon 65349 65100 5 2,66 2 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Oursbelille Ors-Belila 65350 65490 1190 11,33 105 Bordères-sur-l’Échez
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ousté Ostèr 65351 65100 27 2,35 11 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Ouzous Ausons 65352 65400 207 4,76 43 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Ozon Audon 65353 65190 285 9,08 31 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Pailhac Palhac 65354 65240 69 0,90 77 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Paréac Pariac 65355 65100 59 2,42 24 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Péré Perèr 65356 65130 53 4,71 11 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Peyraube Peirauba 65357 65190 162 3,46 47 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Peyret-Saint-André Peiret-Sent-Andrèu 65358 65230 55 6,25 9 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Peyriguère Peiriguèra 65359 65350 26 4,17 6 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Peyrouse Peirosa 65360 65270 276 4,80 58 Lourdes-1
Saint-Pé-de-Bigorre
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Peyrun Peirun 65361 65140 86 4,01 21 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Pierrefitte-Nestalas Pèirafita-Nestalàs 65362 65260 1155 1,76 656 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Pinas Pinars 65363 65300 451 5,93 76 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Pintac Pintac 65364 65320 23 1,49 15 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Poueyferré Poiharrèr 65366 65100 856 6,20 138 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Poumarous Pomarós 65367 65190 152 5,68 27 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Pouy Eth Poi 65368 65230 44 1,92 23 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Pouyastruc Poiastruc 65369 65350 698 11,60 60 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Pouzac Posac 65370 65200 1106 7,58 146 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Préchac Preishac 65371 65400 227 1,59 143 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Pujo Pujòu 65372 65500 638 5,28 121 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Puntous Puntós 65373 65230 190 8,85 21 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Puydarrieux Poidarrius 65374 65220 218 13,99 16 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Rabastens-de-Bigorre Rabastens de Bigòrra 65375 65140 1461 8,93 164 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Recurt Arrecurt 65376 65330 202 13,43 15 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Réjaumont Rejaumont 65377 65300 166 6,70 25 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Ricaud Ricau 65378 65190 65 3,30 20 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Ris Arrís 65379 65590 17 1,89 9 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Sabalos Sabalòs 65380 65350 149 2,20 68 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Sabarros Sabarròs 65381 65330 34 3,67 9 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Sacoué Sàcoe 65382 65370 62 13,14 5 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Sadournin Sadornin 65383 65220 178 12,41 14 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Sailhan Salhan 65384 65170 159 2,64 60 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Saint-Arroman Sent Arroma 65385 65250 90 4,25 21 Neste, Aure et Louron
La Barthe-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Saint-Créac Sent Criac 65386 65100 96 2,20 44 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sainte-Marie Senta-Maria de Varossa 65391 65370 68 0,28 243 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Saint-Lanne Senlana 65387 65700 136 13,10 10 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Saint-Lary-Soulan Sent Lari e Sola 65388 65170 844 90,97 9 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Saint-Laurent-de-Neste Sent Laurenç de Nestés 65389 65150 924 10,41 89 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Saint-Lézer Sent Leser 65390 65500 422 11,17 38 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Saint-Martin Sent Martin 65392 65360 439 8,08 54 Moyen-Adour
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Saint-Pastous Sent Pastors 65393 65400 131 8,20 16 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Saint-Paul Sent Pau de Nestés 65394 65150 315 6,85 46 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Saint-Pé-de-Bigorre Sent-Pèr 65395 65270 1159 43,44 27 Lourdes-1
Saint-Pé-de-Bigorre
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Saint-Savin Sent Savin 65396 65400 379 3,86 98 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Saint-Sever-de-Rustan Sent Sever d'Arrostanh 65397 65140 173 9,52 18 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Saléchan Saleishan 65398 65370 265 4,10 65 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Saligos Saligosiens 65399 65120 110 7,07 16 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Salles Salas 65400 65400 226 27,48 8 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Salles-Adour Salas Ador 65401 65360 582 2,48 235 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Samuran Samuran 65402 65370 26 2,55 10 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Sanous Sanós 65403 65500 97 1,63 60 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sariac-Magnoac Sariac 65404 65230 152 10,93 14 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Sarlabous Sarlabons 65405 65130 67 3,39 20 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Sarniguet Sarniguet 65406 65390 252 2,07 122 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sarp Sarp 65407 65370 110 1,82 60 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Sarrancolin Sarrancolin 65408 65410 569 32,10 18 Neste, Aure et Louron
Arreau
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Sarriac-Bigorre Sarriac 65409 65140 299 10,80 28 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sarrouilles Sarrolhas 65410 65600 527 4,21 125 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sassis Sassís 65411 65120 83 0,50 166 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Sauveterre Sauvatèrra 65412 65700 171 10,38 16 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sazos Sasòs 65413 65120 123 29,38 4 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Ségalas Segalàs 65414 65140 82 5,97 14 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Ségus Segús 65415 65100 246 10,72 23 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Seich Sèish 65416 65150 90 7,17 13 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Séméac Sémiac 65417 65600 4902 6,29 779 Aureilhan
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sénac Senac 65418 65140 299 8,94 33 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sentous Sent Ors 65419 65330 68 7,30 9 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Sère-en-Lavedan Cèra 65420 65400 71 1,87 38 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Sère-Lanso Cèra - Lançòu 65421 65100 52 4,27 12 Lourdes-2
Lourdes-Est
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sère-Rustaing Cèra d’Arrostanh 65423 65220 128 5,29 24 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Séron Seron 65422 65320 328 9,29 35 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Sers Sers 65424 65120 110 29,91 4 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Siarrouy Siarroi 65425 65500 431 6,20 70 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Sinzos Sindòu 65426 65190 146 4,11 36 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Siradan Siradan 65427 65370 285 2,74 104 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Sireix Sirèish 65428 65400 65 1,73 38 La Vallée des Gaves
Aucun
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Sombrun Sombrun 65429 65700 207 9,67 21 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Soréac Soriac 65430 65350 52 2,31 23 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Sost Sòst 65431 65370 87 32,05 3 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Soublecause Soblacausa 65432 65700 188 6,18 30 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Soues Soas 65433 65430 3046 3,90 781 Aureilhan
Laloubère
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Soulom Solon 65435 65260 257 2,91 88 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Souyeaux Sojèus 65436 65350 305 6,02 51 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Tajan Tajan 65437 65300 138 4,93 28 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Talazac Talasac 65438 65500 74 1,58 47 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Tarasteix Tarastèish 65439 65320 263 9,85 27 Vic-en-Bigorre
Bordères-sur-l’Échez
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Tarbes Tarba 65440 65000 40.318 15,33 2630 Tarbes-1
Tarbes-2
Tarbes-3
Tarbes-1
Tarbes-2
Tarbes-3
Tarbes-4
Tarbes-5
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Thèbe Teve 65441 65370 79 7,60 10 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Thermes-Magnoac Tèrmes 65442 65230 214 10,83 20 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Thuy Tuí 65443 65350 19 0,50 38 Les Coteaux
Pouyastruc
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Tibiran-Jaunac Tibiran - Jaunac 65444 65150 311 6,38 49 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Tilhouse Telhosa 65445 65130 224 6,51 34 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Tostat Tostat 65446 65140 526 6,27 84 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Tournay Tornai 65447 65190 1264 14,32 88 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Tournay
Tarbes
Tarbes
Coteaux du Val d’Arros
Tournous-Darré Tornons Darrèr 65448 65220 83 5,63 15 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Tournous-Devant Tornós Davant 65449 65330 113 4,67 24 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Galan
Bagnères-de-Bigorre
Tarbes
Plateau de Lannemezan
Tramezaïgues Tramedaigues 65450 65170 34 34,96 1 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Trébons Trebons 65451 65200 754 10,19 74 La Haute-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Trie-sur-Baïse Tria 65452 65220 1062 11,20 95 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Troubat Trobath 65453 65370 73 2,79 26 La Vallée de la Barousse
Mauléon-Barousse
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Trouley-Labarthe Trolei - La Barta 65454 65140 97 4,39 22 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Tuzaguet Tusaguèth 65455 65150 461 7,72 60 La Vallée de la Barousse
Saint-Laurent-de-Neste
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Neste Barousse
Uglas Uglans 65456 65300 287 8,54 34 La Vallée de la Barousse
Lannemezan
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Plateau de Lannemezan
Ugnouas Unhoans 65457 65140 76 1,59 48 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Rabastens-de-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Uz Us 65458 65400 33 2,45 13 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Uzer Usèr 65459 65200 106 3,48 30 La Vallée de l’Arros et des Baïses
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Haute-Bigorre
Vic-en-Bigorre Vic de Bigòrra 65460 65500 4930 31,93 154 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Vidou Vido 65461 65220 104 4,96 21 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Vidouze Vidosa 65462 65700 238 16,01 15 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Maubourguet
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Viella Vielar 65463 65120 88 3,14 28 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Vielle-Adour Vièla Ador 65464 65360 509 5,82 87 Moyen-Adour
Séméac
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Vielle-Aure Vièla d’Aura 65465 65170 332 5,38 62 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Vielle-Louron Vièla de Loron 65466 65240 91 2,89 31 Neste, Aure et Louron
Bordères-Louron
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Vier-Bordes Bièr - Bòrdas 65467 65400 104 9,39 11 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Vieuzos Viudòs 65468 65230 46 4,93 9 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Viey Biei 65469 65120 32 6,24 5 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Viger Biger 65470 65100 135 3,37 40 Lourdes-1
Lourdes-Ouest
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Tarbes-Lourdes-Pyrénées
Vignec Viec 65471 65170 226 6,42 35 Neste, Aure et Louron
Vielle-Aure
Bagnères-de-Bigorre
Bagnères-de-Bigorre
Aure Louron
Villefranque Vilafranca 65472 65700 81 3,17 26 Val d’Adour-Rustan-Madiranais
Castelnau-Rivière-Basse
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Villelongue Vilalònca 65473 65260 397 20,46 19 La Vallée des Gaves
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Villembits Vialambit 65474 65220 116 5,25 22 Les Coteaux
Trie-sur-Baïse
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Villemur Jalamur 65475 65230 58 3,71 16 Les Coteaux
Castelnau-Magnoac
Tarbes
Tarbes
Pays de Trie et du Magnoac
Villenave-près-Béarn Vièlanava 65476 65500 54 3,09 17 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Villenave-près-Marsac Vièlanava 65477 65500 85 1,12 76 Vic-en-Bigorre
Vic-en-Bigorre
Tarbes
Tarbes
Adour Madiran
Viscos Biscòs 65478 65120 36 6,52 6 La Vallée des Gaves
Luz-Saint-Sauveur
Argelès-Gazost
Argelès-Gazost
Pyrénées Vallées des Gaves
Visker Bisquèr 65479 65200 334 4,16 80 Ossun
Ossun
Tarbes
Tarbes
Tarbes-Lourdes-Pyrénées

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: