Lischt vun dr Gmeina im Département Loir-et-Cher

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Loir-et-Cher zellt àlla 267 Gmeina ìm Département Loir-et-Cher uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ambloy 41001 41310 185 13,16 14 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Angé 41002 41400 882 17,36 51 Saint-Aignan
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Areines 41003 41100 616 4,84 127 Vendôme
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Artins 41004 41800 264 11,72 23 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Autainville 41006 41240 444 25,01 18 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Authon 41007 41310 721 32,26 22 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Avaray 41008 41500 737 13,88 53 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Averdon 41009 41330 697 29,14 24 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Azé 41010 41100 1033 31,93 32 Vendôme
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Baillou 41012 41170 226 19,85 11 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Bauzy 41013 41250 278 24,70 11 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Beauce la Romaine 41173 41160
41240
3484 136,51 26 La Beauce
Ouzouer-le-Marché
Blois
Blois
Terres du Val de Loire
Beauchêne 41014 41170 173 10,08 17 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Billy 41016 41130 1020 26,47 39 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Binas 41017 41240 686 26,38 26 La Beauce
Ouzouer-le-Marché
Blois
Blois
Terres du Val de Loire
Blois 41018 41000 46.086 37,46 1230 Blois-1
Blois-2
Blois-3
Vineuil
Blois-1
Blois-2
Blois-3
Blois-4
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Boisseau 41019 41290 99 8,06 12 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Bonneveau 41020 41800 467 10,95 43 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Bouffry 41022 41270 134 17,73 8 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Boursay 41024 41270 166 22,08 8 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Bracieux 41025 41250 1305 2,95 442 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Brévainville 41026 41160 170 16,16 11 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Briou 41027 41370 147 10,17 14 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Busloup 41028 41160 439 18,94 23 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Candé-sur-Beuvron 41029 41120 1497 15,49 97 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Cellé 41030 41360 225 12,67 18 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Cellettes 41031 41120 2633 20,96 126 Vineuil
Blois-2
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chailles 41032 41120 2680 18,54 145 Blois-3
Blois-2
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chambord 41034 41250 93 54,38 2 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Champigny-en-Beauce 41035 41330 604 22,31 27 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chaon 41036 41600 459 31,85 14 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Châteauvieux 41042 41110 538 33,48 16 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Châtillon-sur-Cher 41043 41130 1722 29,66 58 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Châtres-sur-Cher 41044 41320 1097 35,33 31 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Chaumont-sur-Loire 41045 41150 1086 26,84 40 Blois-3
Montrichard
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chaumont-sur-Tharonne 41046 41600 1074 78,33 14 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Chauvigny-du-Perche 41048 41270 220 23,43 9 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Chémery 41049 41700 971 34,16 28 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Cheverny 41050 41700 956 33,00 29 Vineuil
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chissay-en-Touraine 41051 41400 1127 18,17 62 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Chitenay 41052 41120 1068 15,61 68 Vineuil
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Choue 41053 41170 529 37,39 14 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Choussy 41054 41700 338 15,45 22 Montrichard
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Conan 41057 41290 175 15,30 11 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Concriers 41058 41370 176 4,84 36 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Cormenon 41060 41170 690 5,76 120 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Cormeray 41061 41120 1560 10,31 151 Vineuil
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Couddes 41062 41700 546 18,64 29 Montrichard
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Couëtron-au-Perche 41248 41170 1065 86,47 12 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Couffy 41063 41110 497 14,92 33 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Coulommiers-la-Tour 41065 41100 557 12,12 46 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Courbouzon 41066 41500 435 6,41 68 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Cour-Cheverny 41067 41700 2845 29,80 95 Vineuil
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Courmemin 41068 41230 509 24,17 21 Chambord
Romorantin-Lanthenay-Nord
Blois
Romorantin-Lanthenay
Grand Chambord
Cour-sur-Loire 41069 41500 266 5,40 49 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Crouy-sur-Cosson 41071 41220 537 28,37 19 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Crucheray 41072 41100 381 25,43 15 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Danzé 41073 41160 694 42,26 16 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Dhuizon 41074 41220 1233 43,34 28 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Droué 41075 41270 992 24,04 41 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Épiais 41077 41290 136 8,70 16 La Beauce
Selommes
Blois
Vendôme
Beauce Val de Loire
Épuisay 41078 41360 831 23,52 35 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Faverolles-sur-Cher 41080 41400 1386 15,51 89 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Faye 41081 41100 243 8,70 28 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Fontaine-les-Coteaux 41087 41800 337 22,11 15 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Fontaine-Raoul 41088 41270 225 21,90 10 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Fontaines-en-Sologne 41086 41250 633 46,25 14 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Fortan 41090 41360 269 5,98 45 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Fossé 41091 41330 1308 10,20 128 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Françay 41093 41190 273 20,31 13 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Fresnes 41094 41700 1145 16,02 71 Montrichard
Contres
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Fréteval 41095 41160 1083 20,49 53 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Gièvres 41097 41130 2396 38,05 63 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Gombergean 41098 41310 188 12,18 15 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Gy-en-Sologne 41099 41230 499 35,92 14 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Herbault 41101 41190 1249 13,01 96 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Houssay 41102 41800 387 16,56 23 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Huisseau-en-Beauce 41103 41310 423 8,98 47 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Huisseau-sur-Cosson 41104 41350 2281 22,79 100 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Josnes 41105 41370 887 20,63 43 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
La Chapelle-Enchérie 41037 41290 211 10,76 20 Le Perche
Selommes
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
La Chapelle-Montmartin 41038 41320 435 10,72 41 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
La Chapelle-Saint-Martin-en-Plaine 41039 41500 730 22,83 32 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
La Chapelle-Vendômoise 41040 41330 783 13,07 60 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
La Chapelle-Vicomtesse 41041 41270 169 15,03 11 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
La Chaussée-Saint-Victor 41047 41260 4503 6,63 679 Blois-2
Blois-1
Blois
Blois
Agglomération de Blois
La Ferté-Beauharnais 41083 41210 525 2,42 217 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
La Ferté-Imbault 41084 41300 975 50,02 19 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
La Ferté-Saint-Cyr 41085 41220 1056 57,93 18 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Blois
Romorantin-Lanthenay
Grand Chambord
La Fontenelle 41089 41270 195 20,10 10 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
La Madeleine-Villefrouin 41121 41370 30 9,68 3 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
La Marolle-en-Sologne 41127 41210 344 25,24 14 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
La Ville-aux-Clercs 41275 41160 1273 26,61 48 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Lamotte-Beuvron 41106 41600 4724 23,34 202 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Lancé 41107 41310 473 18,01 26 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Lancôme 41108 41190 122 9,89 12 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Landes-le-Gaulois 41109 41190 750 24,15 31 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Langon-sur-Cher 41110 41320 812 38,82 21 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Lassay-sur-Croisne 41112 41230 249 16,92 15 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Lavardin 41113 41800 183 6,71 27 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Le Controis-en-Sologne 41059 41120
41400
41700
6866 100,41 68 Montrichard
Blois-3
Romorantin-Lanthenay Val de Cher-Controis
Le Gault-Perche 41096 41270 341 28,20 12 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Le Plessis-Dorin 41177 41170 167 14,19 12 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Le Plessis-l’Échelle 41178 41370 70 11,70 6 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Le Poislay 41179 41270 181 15,89 11 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Le Temple 41254 41170 187 13,32 14 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Les Essarts 41079 41800 108 4,38 25 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Les Hayes 41100 41800 176 15,71 11 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Les Montils 41147 41120 1943 9,27 210 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Les Roches-l’Évêque 41192 41800 279 2,40 116 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Lestiou 41114 41500 290 8,29 35 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Lignières 41115 41160 380 15,77 24 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Lisle 41116 41100 195 6,61 30 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Loreux 41118 41200 209 29,95 7 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Sud
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Lorges 41119 41370 352 13,52 26 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Lunay 41120 41360 1267 38,63 33 Montoire-sur-le-Loir
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Maray 41122 41320 233 27,80 8 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Marchenoir 41123 41370 659 9,42 70 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Marcilly-en-Beauce 41124 41100 348 6,39 54 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Marcilly-en-Gault 41125 41210 735 50,31 15 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Mareuil-sur-Cher 41126 41110 1142 31,88 36 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Marolles 41128 41330 725 9,88 73 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Maslives 41129 41250 702 7,35 96 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Maves 41130 41500 661 33,33 20 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Mazangé 41131 41100 855 24,26 35 Vendôme
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Méhers 41132 41140 338 18,27 19 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Menars 41134 41500 626 4,50 139 Blois-2
Mer
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Mennetou-sur-Cher 41135 41320 885 16,26 54 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Mer 41136 41500 6238 26,47 236 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Mesland 41137 41150 565 26,38 21 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Meslay 41138 41100 312 7,18 43 Vendôme
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Meusnes 41139 41130 1097 13,35 82 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Millançay 41140 41200 780 57,94 13 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Nord
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Moisy 41141 41160 365 17,33 21 Le Perche
Ouzouer-le-Marché
Vendôme
Blois
Perche et Haut Vendômois
Mondoubleau 41143 41170 1335 4,84 276 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Monteaux 41144 41150 768 6,27 122 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Monthou-sur-Bièvre 41145 41120 811 16,62 49 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Monthou-sur-Cher 41146 41400 964 20,16 48 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Montlivault 41148 41350 1377 10,73 128 Chambord
Vineuil
Blois
Blois
Grand Chambord
Montoire-sur-le-Loir 41149 41800 3782 21,02 180 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Mont-près-Chambord 41150 41250 3297 28,51 116 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Montrichard Val de Cher 41151 41400 3810 19,20 198 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Montrieux-en-Sologne 41152 41210 651 34,11 19 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Montrouveau 41153 41800 154 17,70 9 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Morée 41154 41160 1071 25,83 41 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Muides-sur-Loire 41155 41500 1259 9,15 138 La Beauce
Bracieux
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Mulsans 41156 41500 502 16,00 31 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Mur-de-Sologne 41157 41230 1519 50,50 30 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Naveil 41158 41100 2361 13,24 178 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Neung-sur-Beuvron 41159 41210 1226 63,00 19 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Neuvy 41160 41250 319 31,28 10 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Nouan-le-Fuzelier 41161 41600 2326 85,49 27 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Nourray 41163 41310 109 12,17 9 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Noyers-sur-Cher 41164 41140 2728 22,74 120 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Oisly 41166 41700 377 10,61 36 Montrichard
Contres
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Orçay 41168 41300 235 18,75 13 Selles-sur-Cher
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Oucques la Nouvelle 41171 41290 1724 49,37 35 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Ouzouer-le-Doyen 41172 41160 243 16,59 15 Le Perche
Ouzouer-le-Marché
Vendôme
Blois
Perche et Haut Vendômois
Périgny 41174 41100 177 10,41 17 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Pezou 41175 41100 1119 13,97 80 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Pierrefitte-sur-Sauldre 41176 41300 789 74,96 11 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Pontlevoy 41180 41400 1524 51,12 30 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Pouillé 41181 41110 796 18,03 44 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Pray 41182 41190 292 10,48 28 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Prunay-Cassereau 41184 41310 612 32,85 19 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Pruniers-en-Sologne 41185 41200 2388 43,84 54 Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay-Sud
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Rahart 41186 41160 325 14,23 23 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Renay 41187 41100 171 12,05 14 Le Perche
Selommes
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Rhodon 41188 41290 123 7,12 17 La Beauce
Selommes
Blois
Vendôme
Beauce Val de Loire
Rilly-sur-Loire 41189 41150 474 10,22 46 Blois-3
Montrichard
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Rocé 41190 41100 218 10,27 21 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Roches 41191 41370 69 8,79 8 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Romilly 41193 41270 140 14,90 9 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Romorantin-Lanthenay 41194 41200 17.754 45,31 392 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Nord
Romorantin-Lanthenay-Sud
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Rougeou 41195 41230 159 7,89 20 Saint-Aignan
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Ruan-sur-Egvonne 41196 41270 94 11,35 8 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Saint-Aignan 41198 41110 2849 18,48 154 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Saint-Amand-Longpré 41199 41310 1224 21,37 57 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Arnoult 41201 41800 321 9,57 34 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Bohaire 41203 41330 497 14,06 35 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Claude-de-Diray 41204 41350 1783 9,17 194 Chambord
Vineuil
Blois
Blois
Grand Chambord
Saint-Cyr-du-Gault 41205 41190 174 26,06 7 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Denis-sur-Loire 41206 41000 837 12,40 68 Blois-2
Blois-1
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Dyé-sur-Loire 41207 41500 1140 5,51 207 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Sainte-Anne 41200 41100 459 5,13 89 Vendôme
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Étienne-des-Guérets 41208 41190 111 11,72 9 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Firmin-des-Prés 41209 41100 824 13,89 59 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Georges-sur-Cher 41211 41400 2691 23,78 113 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Saint-Gervais-la-Forêt 41212 41350 3201 8,97 357 Vineuil
Blois-2
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Gourgon 41213 41310 113 10,15 11 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Hilaire-la-Gravelle 41214 41160 717 17,57 41 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Saint-Jacques-des-Guérets 41215 41800 91 1,81 50 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Jean-Froidmentel 41216 41160 548 17,20 32 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Saint-Julien-de-Chédon 41217 41400 756 9,87 77 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Saint-Julien-sur-Cher 41218 41320 768 15,99 48 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Saint-Laurent-des-Bois 41219 41240 287 18,32 16 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Terres du Val de Loire
Saint-Laurent-Nouan 41220 41220 4357 60,98 71 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Saint-Léonard-en-Beauce 41221 41370 644 40,66 16 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Saint-Loup 41222 41320 375 14,70 26 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Saint-Lubin-en-Vergonnois 41223 41190 718 17,06 42 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Marc-du-Cor 41224 41170 183 13,09 14 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Saint-Martin-des-Bois 41225 41800 579 36,40 16 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Ouen 41226 41100 3189 11,30 282 Vendôme
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Rimay 41228 41800 291 7,36 40 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Romain-sur-Cher 41229 41140 1478 31,17 47 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Saint-Sulpice-de-Pommeray 41230 41000 1855 11,50 161 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Viâtre 41231 41210 1196 89,79 13 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Salbris 41232 41300 5166 106,61 48 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Sambin 41233 41120 940 20,83 45 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Santenay 41234 41190 290 30,28 10 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Sargé-sur-Braye 41235 41170 1041 42,61 24 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Sasnières 41236 41310 112 7,83 14 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Sassay 41237 41700 1023 16,44 62 Montrichard
Contres
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Savigny-sur-Braye 41238 41360 2017 67,18 30 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Seigy 41239 41110 1055 8,18 129 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Selles-Saint-Denis 41241 41300 1337 50,98 26 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Selles-sur-Cher 41242 41130 4567 25,74 177 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Selommes 41243 41100 813 28,01 29 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Séris 41245 41500 376 17,52 21 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Seur 41246 41120 477 3,85 124 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Soings-en-Sologne 41247 41230 1614 35,30 46 Saint-Aignan
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Souesmes 41249 41300 1059 99,50 11 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Sougé 41250 41800 479 16,88 28 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Souvigny-en-Sologne 41251 41600 524 41,55 13 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Suèvres 41252 41500 1693 36,65 46 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Talcy 41253 41370 243 15,21 16 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Ternay 41255 41800 336 14,38 23 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Theillay 41256 41300 1260 96,38 13 Selles-sur-Cher
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Thésée 41258 41140 1132 17,61 64 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Thoré-la-Rochette 41259 41100 885 10,78 82 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Thoury 41260 41220 420 15,76 27 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Blois
Romorantin-Lanthenay
Grand Chambord
Tourailles 41261 41190 134 7,46 18 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Tour-en-Sologne 41262 41250 1117 26,34 42 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Troo 41265 41800 297 14,19 21 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Valaire 41266 41120 86 6,68 13 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Vallée-de-Ronsard 41070 41800 523 19,95 26 Montoire-sur-le-Loir Vendôme Territoires Vendômois
Valencisse 41142 41190 2398 43,76 55 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Vallières-les-Grandes 41267 41400 937 40,75 23 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Valloire-sur-Cisse 41055 41150 2438 40,36 60 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Veilleins 41268 41230 161 43,26 4 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Nord
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Vendôme 41269 41100 16.569 23,89 694 Vendôme
Vendôme-1
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Vernou-en-Sologne 41271 41230 624 51,31 12 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Nord
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Veuzain-sur-Loire 41167 41150 3503 37,96 92 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Vievy-le-Rayé 41273 41290 453 45,12 10 La Beauce
Ouzouer-le-Marché
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Villavard 41274 41800 128 5,18 25 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villebarou 41276 41000 2460 9,11 270 Blois-2
Blois-1
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Villebout 41277 41270 140 11,21 12 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Villechauve 41278 41310 276 11,02 25 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villedieu-le-Château 41279 41800 414 29,65 14 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villefranche-sur-Cher 41280 41200 2667 27,23 98 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Villefrancœur 41281 41330 424 18,08 23 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Villeherviers 41282 41200 471 38,90 12 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Sud
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Villemardy 41283 41100 277 12,17 23 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villeneuve-Frouville 41284 41290 61 4,36 14 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Villeny 41285 41220 493 33,98 15 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Villeporcher 41286 41310 153 12,10 13 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villerable 41287 41100 520 16,81 31 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villerbon 41288 41000 799 17,28 46 Blois-2
Blois-1
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Villermain 41289 41240 398 28,75 14 La Beauce
Ouzouer-le-Marché
Blois
Blois
Terres du Val de Loire
Villeromain 41290 41100 240 13,08 18 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villetrun 41291 41100 322 6,83 47 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villexanton 41292 41500 201 11,53 17 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Villiersfaux 41293 41100 255 7,22 35 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villiers-sur-Loir 41294 41100 1131 10,00 113 Vendôme
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Vineuil 41295 41350 7815 22,34 350 Vineuil
Vineuil
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Vouzon 41296 41600 1483 78,25 19 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Yvoy-le-Marron 41297 41600 728 48,92 15 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: