Lischt vun dr Gmeina im Département Loir-et-Cher

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Loir-et-Cher zellt àlla 267 Gmeina ìm Département Loir-et-Cher uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ambloy 41001 41310 188 13,16 14 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Angé 41002 41400 850 17,36 49 Saint-Aignan
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Areines 41003 41100 605 4,84 125 Vendôme
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Artins 41004 41800 265 11,72 23 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Autainville 41006 41240 446 25,01 18 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Authon 41007 41310 726 32,26 23 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Avaray 41008 41500 734 13,88 53 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Averdon 41009 41330 692 29,14 24 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Azé 41010 41100 1014 31,93 32 Vendôme
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Baillou 41012 41170 213 19,85 11 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Bauzy 41013 41250 275 24,70 11 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Beauce la Romaine 41173 41160
41240
3495 136,51 26 La Beauce
Ouzouer-le-Marché
Blois
Blois
Terres du Val de Loire
Beauchêne 41014 41170 164 10,08 16 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Billy 41016 41130 1024 26,47 39 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Binas 41017 41240 666 26,38 25 La Beauce
Ouzouer-le-Marché
Blois
Blois
Terres du Val de Loire
Blois 41018 41000 45.871 37,46 1225 Blois-1
Blois-2
Blois-3
Vineuil
Blois-1
Blois-2
Blois-3
Blois-4
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Boisseau 41019 41290 97 8,06 12 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Bonneveau 41020 41800 461 10,95 42 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Bouffry 41022 41270 133 17,73 8 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Boursay 41024 41270 171 22,08 8 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Bracieux 41025 41250 1304 2,95 442 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Brévainville 41026 41160 173 16,16 11 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Briou 41027 41370 145 10,17 14 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Busloup 41028 41160 453 18,94 24 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Candé-sur-Beuvron 41029 41120 1500 15,49 97 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Cellé 41030 41360 224 12,67 18 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Cellettes 41031 41120 2642 20,96 126 Vineuil
Blois-2
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chailles 41032 41120 2684 18,54 145 Blois-3
Blois-2
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chambord 41034 41250 93 54,38 2 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Champigny-en-Beauce 41035 41330 613 22,31 27 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chaon 41036 41600 455 31,85 14 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Châteauvieux 41042 41110 534 33,48 16 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Châtillon-sur-Cher 41043 41130 1707 29,66 58 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Châtres-sur-Cher 41044 41320 1103 35,33 31 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Chaumont-sur-Loire 41045 41150 1082 26,84 40 Blois-3
Montrichard
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chaumont-sur-Tharonne 41046 41600 1076 78,33 14 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Chauvigny-du-Perche 41048 41270 223 23,43 10 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Chémery 41049 41700 956 34,16 28 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Cheverny 41050 41700 929 33,00 28 Vineuil
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Chissay-en-Touraine 41051 41400 1103 18,17 61 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Chitenay 41052 41120 1084 15,61 69 Vineuil
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Choue 41053 41170 532 37,39 14 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Choussy 41054 41700 336 15,45 22 Montrichard
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Conan 41057 41290 172 15,30 11 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Concriers 41058 41370 180 4,84 37 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Cormenon 41060 41170 691 5,76 120 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Cormeray 41061 41120 1555 10,31 151 Vineuil
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Couddes 41062 41700 548 18,64 29 Montrichard
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Couëtron-au-Perche 41248 41170 1052 86,47 12 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Couffy 41063 41110 488 14,92 33 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Coulommiers-la-Tour 41065 41100 559 12,12 46 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Courbouzon 41066 41500 434 6,41 68 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Cour-Cheverny 41067 41700 2824 29,80 95 Vineuil
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Courmemin 41068 41230 501 24,17 21 Chambord
Romorantin-Lanthenay-Nord
Blois
Romorantin-Lanthenay
Grand Chambord
Cour-sur-Loire 41069 41500 258 5,40 48 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Crouy-sur-Cosson 41071 41220 546 28,37 19 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Crucheray 41072 41100 390 25,43 15 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Danzé 41073 41160 688 42,26 16 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Dhuizon 41074 41220 1231 43,34 28 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Droué 41075 41270 1000 24,04 42 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Épiais 41077 41290 133 8,70 15 La Beauce
Selommes
Blois
Vendôme
Beauce Val de Loire
Épuisay 41078 41360 820 23,52 35 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Faverolles-sur-Cher 41080 41400 1387 15,51 89 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Faye 41081 41100 235 8,70 27 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Fontaine-les-Coteaux 41087 41800 334 22,11 15 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Fontaine-Raoul 41088 41270 232 21,90 11 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Fontaines-en-Sologne 41086 41250 637 46,25 14 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Fortan 41090 41360 262 5,98 44 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Fossé 41091 41330 1311 10,20 129 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Françay 41093 41190 272 20,31 13 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Fresnes 41094 41700 1153 16,02 72 Montrichard
Contres
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Fréteval 41095 41160 1075 20,49 52 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Gièvres 41097 41130 2386 38,05 63 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Gombergean 41098 41310 181 12,18 15 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Gy-en-Sologne 41099 41230 498 35,92 14 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Herbault 41101 41190 1207 13,01 93 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Houssay 41102 41800 387 16,56 23 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Huisseau-en-Beauce 41103 41310 420 8,98 47 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Huisseau-sur-Cosson 41104 41350 2297 22,79 101 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Josnes 41105 41370 875 20,63 42 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
La Chapelle-Enchérie 41037 41290 210 10,76 20 Le Perche
Selommes
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
La Chapelle-Montmartin 41038 41320 427 10,72 40 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
La Chapelle-Saint-Martin-en-Plaine 41039 41500 715 22,83 31 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
La Chapelle-Vendômoise 41040 41330 792 13,07 61 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
La Chapelle-Vicomtesse 41041 41270 164 15,03 11 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
La Chaussée-Saint-Victor 41047 41260 4530 6,63 683 Blois-2
Blois-1
Blois
Blois
Agglomération de Blois
La Ferté-Beauharnais 41083 41210 540 2,42 223 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
La Ferté-Imbault 41084 41300 974 50,02 19 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
La Ferté-Saint-Cyr 41085 41220 1054 57,93 18 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Blois
Romorantin-Lanthenay
Grand Chambord
La Fontenelle 41089 41270 199 20,10 10 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
La Madeleine-Villefrouin 41121 41370 31 9,68 3 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
La Marolle-en-Sologne 41127 41210 340 25,24 13 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
La Ville-aux-Clercs 41275 41160 1260 26,61 47 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Lamotte-Beuvron 41106 41600 4688 23,34 201 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Lancé 41107 41310 475 18,01 26 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Lancôme 41108 41190 123 9,89 12 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Landes-le-Gaulois 41109 41190 748 24,15 31 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Langon-sur-Cher 41110 41320 818 38,82 21 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Lassay-sur-Croisne 41112 41230 247 16,92 15 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Lavardin 41113 41800 180 6,71 27 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Le Controis-en-Sologne 41059 41120
41400
41700
6783 100,41 68 Montrichard
Blois-3
Romorantin-Lanthenay Val de Cher-Controis
Le Gault-Perche 41096 41270 340 28,20 12 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Le Plessis-Dorin 41177 41170 165 14,19 12 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Le Plessis-l’Échelle 41178 41370 66 11,70 6 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Le Poislay 41179 41270 184 15,89 12 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Le Temple 41254 41170 186 13,32 14 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Les Essarts 41079 41800 106 4,38 24 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Les Hayes 41100 41800 173 15,71 11 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Les Montils 41147 41120 1919 9,27 207 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Les Roches-l’Évêque 41192 41800 271 2,40 113 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Lestiou 41114 41500 287 8,29 35 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Lignières 41115 41160 386 15,77 24 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Lisle 41116 41100 195 6,61 30 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Loreux 41118 41200 203 29,95 7 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Sud
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Lorges 41119 41370 350 13,52 26 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Lunay 41120 41360 1263 38,63 33 Montoire-sur-le-Loir
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Maray 41122 41320 233 27,80 8 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Marchenoir 41123 41370 669 9,42 71 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Marcilly-en-Beauce 41124 41100 343 6,39 54 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Marcilly-en-Gault 41125 41210 730 50,31 15 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Mareuil-sur-Cher 41126 41110 1153 31,88 36 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Marolles 41128 41330 718 9,88 73 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Maslives 41129 41250 706 7,35 96 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Maves 41130 41500 664 33,33 20 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Mazangé 41131 41100 843 24,26 35 Vendôme
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Méhers 41132 41140 326 18,27 18 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Menars 41134 41500 622 4,50 138 Blois-2
Mer
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Mennetou-sur-Cher 41135 41320 876 16,26 54 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Mer 41136 41500 6205 26,47 234 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Mesland 41137 41150 570 26,38 22 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Meslay 41138 41100 312 7,18 43 Vendôme
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Meusnes 41139 41130 1094 13,35 82 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Millançay 41140 41200 759 57,94 13 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Nord
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Moisy 41141 41160 368 17,33 21 Le Perche
Ouzouer-le-Marché
Vendôme
Blois
Perche et Haut Vendômois
Mondoubleau 41143 41170 1318 4,84 272 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Monteaux 41144 41150 752 6,27 120 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Monthou-sur-Bièvre 41145 41120 806 16,62 48 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Monthou-sur-Cher 41146 41400 961 20,16 48 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Montlivault 41148 41350 1346 10,73 125 Chambord
Vineuil
Blois
Blois
Grand Chambord
Montoire-sur-le-Loir 41149 41800 3752 21,02 178 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Mont-près-Chambord 41150 41250 3305 28,51 116 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Montrichard Val de Cher 41151 41400 3763 19,20 196 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Montrieux-en-Sologne 41152 41210 639 34,11 19 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Montrouveau 41153 41800 153 17,70 9 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Morée 41154 41160 1082 25,83 42 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Muides-sur-Loire 41155 41500 1235 9,15 135 La Beauce
Bracieux
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Mulsans 41156 41500 507 16,00 32 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Mur-de-Sologne 41157 41230 1518 50,50 30 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Naveil 41158 41100 2386 13,24 180 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Neung-sur-Beuvron 41159 41210 1234 63,00 20 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Neuvy 41160 41250 322 31,28 10 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Nouan-le-Fuzelier 41161 41600 2324 85,49 27 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Nourray 41163 41310 113 12,17 9 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Noyers-sur-Cher 41164 41140 2725 22,74 120 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Oisly 41166 41700 377 10,61 36 Montrichard
Contres
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Orçay 41168 41300 235 18,75 13 Selles-sur-Cher
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Oucques la Nouvelle 41171 41290 1730 49,37 35 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Ouzouer-le-Doyen 41172 41160 234 16,59 14 Le Perche
Ouzouer-le-Marché
Vendôme
Blois
Perche et Haut Vendômois
Périgny 41174 41100 177 10,41 17 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Pezou 41175 41100 1120 13,97 80 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Pierrefitte-sur-Sauldre 41176 41300 770 74,96 10 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Pontlevoy 41180 41400 1529 51,12 30 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Pouillé 41181 41110 796 18,03 44 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Pray 41182 41190 288 10,48 27 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Prunay-Cassereau 41184 41310 607 32,85 18 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Pruniers-en-Sologne 41185 41200 2353 43,84 54 Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay-Sud
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Rahart 41186 41160 317 14,23 22 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Renay 41187 41100 176 12,05 15 Le Perche
Selommes
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Rhodon 41188 41290 120 7,12 17 La Beauce
Selommes
Blois
Vendôme
Beauce Val de Loire
Rilly-sur-Loire 41189 41150 474 10,22 46 Blois-3
Montrichard
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Rocé 41190 41100 215 10,27 21 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Roches 41191 41370 68 8,79 8 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Romilly 41193 41270 137 14,90 9 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Romorantin-Lanthenay 41194 41200 17.871 45,31 394 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Nord
Romorantin-Lanthenay-Sud
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Rougeou 41195 41230 155 7,89 20 Saint-Aignan
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Ruan-sur-Egvonne 41196 41270 89 11,35 8 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Saint-Aignan 41198 41110 2844 18,48 154 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Saint-Amand-Longpré 41199 41310 1208 21,37 57 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Arnoult 41201 41800 322 9,57 34 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Bohaire 41203 41330 503 14,06 36 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Claude-de-Diray 41204 41350 1783 9,17 194 Chambord
Vineuil
Blois
Blois
Grand Chambord
Saint-Cyr-du-Gault 41205 41190 174 26,06 7 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Denis-sur-Loire 41206 41000 850 12,40 69 Blois-2
Blois-1
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Dyé-sur-Loire 41207 41500 1136 5,51 206 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Sainte-Anne 41200 41100 465 5,13 91 Vendôme
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Étienne-des-Guérets 41208 41190 113 11,72 10 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Firmin-des-Prés 41209 41100 819 13,89 59 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Georges-sur-Cher 41211 41400 2704 23,78 114 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Saint-Gervais-la-Forêt 41212 41350 3181 8,97 355 Vineuil
Blois-2
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Gourgon 41213 41310 109 10,15 11 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Hilaire-la-Gravelle 41214 41160 701 17,57 40 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Saint-Jacques-des-Guérets 41215 41800 93 1,81 51 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Jean-Froidmentel 41216 41160 553 17,20 32 Le Perche
Morée
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Saint-Julien-de-Chédon 41217 41400 754 9,87 76 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Saint-Julien-sur-Cher 41218 41320 764 15,99 48 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Saint-Laurent-des-Bois 41219 41240 299 18,32 16 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Terres du Val de Loire
Saint-Laurent-Nouan 41220 41220 4352 60,98 71 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Saint-Léonard-en-Beauce 41221 41370 645 40,66 16 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Saint-Loup 41222 41320 373 14,70 25 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Saint-Lubin-en-Vergonnois 41223 41190 718 17,06 42 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Marc-du-Cor 41224 41170 182 13,09 14 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Saint-Martin-des-Bois 41225 41800 576 36,40 16 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Ouen 41226 41100 3124 11,30 276 Vendôme
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Rimay 41228 41800 290 7,36 39 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Saint-Romain-sur-Cher 41229 41140 1468 31,17 47 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Saint-Sulpice-de-Pommeray 41230 41000 1848 11,50 161 Onzain
Blois-5
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Saint-Viâtre 41231 41210 1189 89,79 13 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Salbris 41232 41300 5060 106,61 47 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Sambin 41233 41120 920 20,83 44 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Santenay 41234 41190 286 30,28 9 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Sargé-sur-Braye 41235 41170 1028 42,61 24 Le Perche
Mondoubleau
Vendôme
Vendôme
Collines du Perche
Sasnières 41236 41310 104 7,83 13 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Sassay 41237 41700 1043 16,44 63 Montrichard
Contres
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Savigny-sur-Braye 41238 41360 1987 67,18 30 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Seigy 41239 41110 1026 8,18 125 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Selles-Saint-Denis 41241 41300 1338 50,98 26 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Selles-sur-Cher 41242 41130 4581 25,74 178 Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Selommes 41243 41100 812 28,01 29 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Séris 41245 41500 379 17,52 22 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Seur 41246 41120 480 3,85 125 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Soings-en-Sologne 41247 41230 1611 35,30 46 Saint-Aignan
Selles-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Souesmes 41249 41300 1053 99,50 11 La Sologne
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Sougé 41250 41800 482 16,88 29 Le Perche
Savigny-sur-Braye
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Souvigny-en-Sologne 41251 41600 533 41,55 13 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Suèvres 41252 41500 1641 36,65 45 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Talcy 41253 41370 252 15,21 17 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Ternay 41255 41800 334 14,38 23 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Theillay 41256 41300 1251 96,38 13 Selles-sur-Cher
Salbris
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Rivières
Thésée 41258 41140 1144 17,61 65 Saint-Aignan
Saint-Aignan
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Val de Cher-Controis
Thoré-la-Rochette 41259 41100 863 10,78 80 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Thoury 41260 41220 419 15,76 27 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Blois
Romorantin-Lanthenay
Grand Chambord
Tourailles 41261 41190 134 7,46 18 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Tour-en-Sologne 41262 41250 1117 26,34 42 Chambord
Bracieux
Blois
Blois
Grand Chambord
Troo 41265 41800 290 14,19 20 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Valaire 41266 41120 85 6,68 13 Blois-3
Contres
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Vallée-de-Ronsard 41070 41800 521 19,95 26 Montoire-sur-le-Loir Vendôme Territoires Vendômois
Valencisse 41142 41190 2376 43,76 54 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Vallières-les-Grandes 41267 41400 938 40,75 23 Montrichard
Montrichard
Romorantin-Lanthenay
Blois
Val de Cher-Controis
Valloire-sur-Cisse 41055 41150 2416 40,36 60 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Veilleins 41268 41230 161 43,26 4 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Nord
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Vendôme 41269 41100 16.133 23,89 675 Vendôme
Vendôme-1
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Vernou-en-Sologne 41271 41230 626 51,31 12 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Nord
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Veuzain-sur-Loire 41167 41150 3482 37,96 92 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Vievy-le-Rayé 41273 41290 455 45,12 10 La Beauce
Ouzouer-le-Marché
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Villavard 41274 41800 128 5,18 25 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villebarou 41276 41000 2462 9,11 270 Blois-2
Blois-1
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Villebout 41277 41270 133 11,21 12 Le Perche
Droué
Vendôme
Vendôme
Perche et Haut Vendômois
Villechauve 41278 41310 268 11,02 24 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villedieu-le-Château 41279 41800 406 29,65 14 Montoire-sur-le-Loir
Montoire-sur-le-Loir
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villefranche-sur-Cher 41280 41200 2662 27,23 98 Selles-sur-Cher
Mennetou-sur-Cher
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Villefrancœur 41281 41330 423 18,08 23 Onzain
Herbault
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Villeherviers 41282 41200 457 38,90 12 Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay-Sud
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Romorantinais et du Monestois
Villemardy 41283 41100 276 12,17 23 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villeneuve-Frouville 41284 41290 62 4,36 14 La Beauce
Marchenoir
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Villeny 41285 41220 489 33,98 14 Chambord
Neung-sur-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs
Villeporcher 41286 41310 152 12,10 13 Montoire-sur-le-Loir
Saint-Amand-Longpré
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villerable 41287 41100 515 16,81 31 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villerbon 41288 41000 804 17,28 47 Blois-2
Blois-1
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Villermain 41289 41240 395 28,75 14 La Beauce
Ouzouer-le-Marché
Blois
Blois
Terres du Val de Loire
Villeromain 41290 41100 238 13,08 18 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villetrun 41291 41100 322 6,83 47 Montoire-sur-le-Loir
Selommes
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villexanton 41292 41500 201 11,53 17 La Beauce
Mer
Blois
Blois
Beauce Val de Loire
Villiersfaux 41293 41100 248 7,22 34 Montoire-sur-le-Loir
Vendôme-2
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Villiers-sur-Loir 41294 41100 1125 10,00 113 Vendôme
Vendôme-1
Vendôme
Vendôme
Territoires Vendômois
Vineuil 41295 41350 7845 22,34 351 Vineuil
Vineuil
Blois
Blois
Agglomération de Blois
Vouzon 41296 41600 1472 78,25 19 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Cœur de Sologne
Yvoy-le-Marron 41297 41600 742 48,92 15 La Sologne
Lamotte-Beuvron
Romorantin-Lanthenay
Romorantin-Lanthenay
Sologne des Étangs

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: