Lischt vun dr Gmeina im Département Jura

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Jura zellt àlla 495 Gmeina ìm Département Jura uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abergement-la-Ronce 39001 39500 845 7,12 119 Tavaux
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Abergement-le-Grand 39002 39600 56 4,22 13 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Abergement-le-Petit 39003 39800 38 1,52 25 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Abergement-lès-Thésy 39004 39110 63 4,63 14 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Aiglepierre 39006 39110 426 6,97 61 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Alièze 39007 39270 153 5,86 26 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Amange 39008 39700 427 6,77 63 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Andelot-en-Montagne 39009 39110 528 12,48 42 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Andelot-Morval 39010 39320 95 10,54 9 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Annoire 39011 39120 379 15,69 24 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Arbois 39013 39600 3350 45,42 74 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Archelange 39014 39290 223 5,09 44 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Ardon 39015 39300 115 5,04 23 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Aresches 39586 39110 34 4,76 7 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Arinthod 39016 39240 1125 19,77 57 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Arlay 39017 39140 1232 20,19 61 Bletterans
Poligny
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Aromas 39018 39240 650 18,75 35 Moirans-en-Montagne
Saint-Amour
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Arsure-Arsurette 39020 39250 100 12,56 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Asnans-Beauvoisin 39022 39120 726 16,24 45 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Audelange 39024 39700 272 4,64 59 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Augea 39025 39190 283 7,52 38 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Augerans 39026 39380 174 8,05 22 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Augisey 39027 39270 209 9,29 22 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Aumont 39028 39800 460 7,97 58 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Aumur 39029 39410 367 9,22 40 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Authume 39030 39100 821 7,52 109 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Auxange 39031 39700 201 5,20 39 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Grand Dole
Avignon-lès-Saint-Claude 39032 39200 393 7,83 50 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Balaiseaux 39034 39120 303 6,01 50 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Balanod 39035 39160 352 4,93 71 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Bans 39037 39380 190 3,92 48 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Barésia-sur-l’Ain 39038 39130 153 9,39 16 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Barretaine 39040 39800 177 9,23 19 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Baume-les-Messieurs 39041 39210 169 13,09 13 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Baverans 39042 39100 499 3,41 146 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Beaufort-Orbagna 39043 39190 1349 17,22 78 Saint-Amour Lons-le-Saunier Porte du Jura
Beffia 39045 39270 76 5,17 15 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Bellecombe 39046 39310 64 12,17 5 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Bellefontaine 39047 39400 545 24,71 22 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura
Belmont 39048 39380 266 16,06 17 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Bersaillin 39049 39800 402 13,90 29 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Besain 39050 39800 162 12,84 13 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Biarne 39051 39290 406 6,21 65 Authume
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Bief-des-Maisons 39052 39150 73 5,79 13 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Bief-du-Fourg 39053 39250 196 10,20 19 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Biefmorin 39054 39800 94 11,25 8 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Billecul 39055 39250 45 4,41 10 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Bletterans 39056 39140 1440 7,97 181 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Blois-sur-Seille 39057 39210 109 5,40 20 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Blye 39058 39130 163 10,76 15 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Bois-d’Amont 39059 39220 1674 12,06 139 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Station des Rousses-Haut Jura
Bois-de-Gand 39060 39230 56 3,25 17 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Boissia 39061 39130 123 5,67 22 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Bonlieu 39063 39130 258 13,05 20 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Lons-le-Saunier
Saint-Claude
Pays des Lacs
Bonnefontaine 39065 39800 102 8,80 12 Poligny
Poligny
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Bornay 39066 39570 174 6,76 26 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Bourg-de-Sirod 39070 39300 91 4,42 21 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Bracon 39072 39110 270 6,29 43 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Brainans 39073 39800 168 7,07 24 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Brans 39074 39290 221 8,77 25 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Bretenières 39077 39120 39 4,11 9 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Brevans 39078 39100 660 3,62 182 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Briod 39079 39570 203 4,04 50 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Broissia 39080 39320 66 2,97 22 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Buvilly 39081 39800 386 6,00 64 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Censeau 39083 39250 293 9,86 30 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Cernans 39084 39110 139 5,51 25 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Cerniébaud 39085 39250 87 10,53 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Cernon 39086 39240 258 16,45 16 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Cesancey 39088 39570 394 5,12 77 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Chaînée-des-Coupis 39090 39120 180 5,04 36 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Chambéria 39092 39270 169 14,67 12 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Chamblay 39093 39380 423 13,82 31 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Chamole 39094 39800 166 5,78 29 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Champagne-sur-Loue 39095 39600 125 3,77 33 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Champagney 39096 39290 485 15,58 31 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Champagnole 39097 39300 7928 20,18 393 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Champdivers 39099 39500 433 7,45 58 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Champrougier 39100 39230 96 8,73 11 Bletterans
Poligny
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Champvans 39101 39100 1397 14,22 98 Dole-1
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Chancia 39102 1590 222 2,41 92 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Chapelle-Voland 39104 39140 608 30,50 20 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chapois 39105 39300 220 10,07 22 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Charchilla 39106 39260 275 6,84 40 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Charcier 39107 39130 123 12,91 10 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Charency 39108 39250 56 2,73 21 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Charézier 39109 39130 172 9,26 19 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Charnod 39111 39240 40 5,17 8 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Chassal-Molinges 39339 39360 1137 7,76 147 Saint-Lupicin Saint-Claude Haut-Jura Saint-Claude
Château-Chalon 39114 39210 148 10,17 15 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chatelay 39117 39380 105 13,07 8 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Châtel-de-Joux 39118 39130 51 14,13 4 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Châtelneuf 39120 39300 139 13,00 11 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Châtenois 39121 39700 382 8,03 48 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Châtillon 39122 39130 113 16,77 7 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Chaumergy 39124 39230 487 6,14 79 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chaussenans 39127 39800 96 4,40 22 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Chaussin 39128 39120 1667 16,82 99 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Chaux-Champagny 39133 39110 73 7,33 10 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Chaux-des-Crotenay 39129 39150 406 11,67 35 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Chavéria 39134 39270 232 10,22 23 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Chemenot 39136 39230 36 4,74 8 Bletterans
Poligny
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chemin 39138 39120 343 9,14 38 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Chêne-Bernard 39139 39120 66 3,61 18 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Chêne-Sec 39140 39230 35 0,76 46 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chevigny 39141 39290 281 7,67 37 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Chevreaux 39142 39190 121 6,12 20 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Chevrotaine 39143 39130 32 5,33 6 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Chille 39145 39570 292 1,96 149 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Chilly-le-Vignoble 39146 39570 671 3,07 219 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Chilly-sur-Salins 39147 39110 112 11,94 9 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Chissey-sur-Loue 39149 39380 324 38,56 8 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Choisey 39150 39100 1064 7,64 139 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Choux 39151 39370 118 8,27 14 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Cize 39153 39300 785 4,19 187 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Clairvaux-les-Lacs 39154 39130 1444 12,29 117 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Clucy 39155 39110 81 5,13 16 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Cogna 39156 39130 252 6,60 38 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Coiserette 39157 39200 53 5,91 9 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Colonne 39159 39800 268 11,13 24 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Commenailles 39160 39140 869 21,52 40 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Condamine 39162 39570 269 3,65 74 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Condes 39163 39240 111 2,05 54 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Conliège 39164 39570 673 6,05 111 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Conte 39165 39300 59 3,32 18 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Cornod 39166 39240 221 13,99 16 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Cosges 39167 39140 366 13,49 27 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Coteaux du Lizon 39491 39170 2390 15,49 154 Saint-Claude
Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Courbette 39168 39570 53 2,65 20 Moirans-en-Montagne
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Courbouzon 39169 39570 587 3,35 175 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Courlans 39170 39570 930 6,16 151 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Courlaoux 39171 39570 1092 12,42 88 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Courtefontaine 39172 39700 244 13,64 18 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Cousance 39173 39190 1301 6,39 204 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Coyrière 39174 39200 65 4,11 16 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Coyron 39175 39260 74 5,53 13 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Cramans 39176 39600 524 8,13 64 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Crans 39178 39300 74 9,03 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Crenans 39179 39260 239 8,82 27 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Cressia 39180 39270 260 14,99 17 Saint-Amour
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Crissey 39182 39100 640 4,81 133 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Crotenay 39183 39300 654 11,61 56 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Cuisia 39185 39190 393 10,16 39 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Cuvier 39187 39250 259 10,32 25 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Dammartin-Marpain 39188 39290 333 11,32 29 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Damparis 39189 39500 2727 8,85 308 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Dampierre 39190 39350
39700
1266 9,48 134 Mont-sous-Vaudrey
Authume
Dole Jura Nord
Darbonnay 39191 39230 93 4,39 21 Bletterans
Sellières
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Denezières 39192 39130 73 6,41 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Lons-le-Saunier
Saint-Claude
Pays des Lacs
Desnes 39194 39140 475 9,06 52 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Digna 39197 39190 354 3,38 105 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Dole 39198 39100 23.579 38,38 614 Dole-1
Dole-2
Dole-Nord-Est
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Domblans 39199 39210
39230
1212 14,86 82 Poligny
Bletterans
Lons-le-Saunier Bresse Haute Seille
Dompierre-sur-Mont 39200 39270 237 7,37 32 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Doucier 39201 39130 306 12,52 24 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Dournon 39202 39110 137 6,55 21 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Doye 39203 39250 103 3,56 29 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Dramelay 39204 39240 29 6,53 4 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Éclans-Nenon 39205 39700 386 25,83 15 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Écleux 39206 39600 222 6,20 36 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Écrille 39207 39270 85 5,25 16 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Entre-deux-Monts 39208 39150 145 5,36 27 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Équevillon 39210 39300 582 4,84 120 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Esserval-Tartre 39214 39250 117 12,19 10 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Étival 39216 39130 307 13,83 22 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Étrepigney 39218 39700 423 15,6 27 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Évans 39219 39700 640 9,87 65 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Falletans 39220 39700 391 24,35 16 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Fay-en-Montagne 39222 39800 86 6,26 14 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Foncine-le-Bas 39227 39520 198 9,29 21 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Foncine-le-Haut 39228 39460 1055 28,95 36 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Fontainebrux 39229 39140 201 6,75 30 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Fontenu 39230 39130 74 6,71 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Fort-du-Plasne 39232 39150 442 12,92 34 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
Foucherans 39233 39100 2159 7,70 280 Dole-1
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Foulenay 39234 39230 85 4,16 20 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Fraisans 39235 39700 1228 16,90 73 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Francheville 39236 39230 51 1,46 35 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Fraroz 39237 39250 48 6,22 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Frasne-les-Meulières 39238 39290 124 4,88 25 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Frébuans 39241 39570 376 2,65 142 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Frontenay 39244 39210 178 8,13 22 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Gatey 39245 39120 378 14,84 25 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Gendrey 39246 39350 430 13,90 31 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Genod 39247 39240 69 3,14 22 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Geraise 39248 39110 41 6,04 7 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Germigney 39249 39380 79 5,44 15 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Geruge 39250 39570 170 4,36 39 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Gevingey 39251 39570 453 5,90 77 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Gevry 39252 39100 685 5,31 129 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Gigny 39253 39320 284 16,04 18 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Gillois 39254 39250 131 9,65 14 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Gizia 39255 39190 237 7,35 32 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Grande-Rivière Château 39258 39150 630 39,21 16 Saint-Laurent-en-Grandvaux Saint-Claude La Grandvallière
Grange-de-Vaivre 39259 39600 37 1,74 21 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Lons-le-Saunier
Val d’Amour
Graye-et-Charnay 39261 39320 138 6,31 22 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Gredisans 39262 39290 137 2,37 58 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Grozon 39263 39800 428 14,25 30 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Hautecour 39265 39130 190 5,19 37 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Hauteroche 39177 39210
39570
942 38,93 24 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Hauts de Bienne 39368 39400 5370 23,48 229 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura
Ivory 39267 39110 94 9,13 10 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Ivrey 39268 39110 63 6,67 9 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Jeurre 39269 39360 271 6,99 39 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Jouhe 39270 39100 557 5,96 93 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
La Barre 39039 39700 229 3,31 69 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
La Boissière 39062 39240 66 5,36 12 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
La Bretenière 39076 39700 220 1,63 135 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
La Chailleuse 39021 39270
39570
604 24,53 25 Moirans-en-Montagne
Saint-Amour
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
La Chapelle-sur-Furieuse 39103 39110 318 9,03 35 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
La Charme 39110 39230 69 3,71 19 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
La Chassagne 39112 39230 123 5,67 22 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
La Châtelaine 39116 39600 134 13,17 10 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
La Chaumusse 39126 39150 407 10,62 38 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
La Chaux-du-Dombief 39131 39150 530 21,65 24 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
La Chaux-en-Bresse 39132 39230 37 2,05 18 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
La Favière 39221 39250 26 2,78 9 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
La Ferté 39223 39600 193 11,75 16 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
La Frasnée 39239 39130 38 3,19 12 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
La Latette 39282 39250 70 5,89 12 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
La Loye 39305 39380 549 19,56 28 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
La Marre 39317 39210 331 10,63 31 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
La Pesse 39413 39370 349 24,26 14 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
La Rixouse 39460 39200 191 12,59 15 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
La Tour-du-Meix 39534 39270 231 13,42 17 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
La Vieille-Loye 39559 39380 408 9,19 44 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Lac-des-Rouges-Truites 39271 39150 396 19,69 20 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
Ladoye-sur-Seille 39272 39210 54 3,69 15 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Lajoux 39274 1410 250 23,65 11 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Lamoura 39275 39310 630 22,28 28 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Station des Rousses-Haut Jura
Largillay-Marsonnay 39278 39130 163 6,98 23 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Larnaud 39279 39140 599 10,67 56 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Larrivoire 39280 39360 109 6,50 17 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Lavancia-Epercy 39283 1590 655 10,56 62 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Lavangeot 39284 39700 135 2,41 56 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Lavans-lès-Dole 39285 39700 322 10,27 31 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Lavans-lès-Saint-Claude 39286 39170 2498 23,68 105 Saint-Lupicin
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude Haut-Jura Saint-Claude
Lavigny 39288 39210 375 5,38 70 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Le Chateley 39119 39230 88 4,67 19 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Le Deschaux 39193 39120 1022 8,56 119 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Grand Dole
Le Fied 39225 39800 204 8,39 24 Poligny
Voiteur
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Le Frasnois 39240 39130 158 14,56 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Le Larderet 39277 39300 76 6,31 12 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Le Latet 39281 39300 80 4,02 20 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Le Louverot 39304 39210 213 1,74 122 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Le Pasquier 39406 39300 256 7,75 33 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Le Pin 39421 39210 242 2,82 86 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
L’Étoile 39217 39570 559 6,13 91 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Le Vaudioux 39545 39300 176 6,01 29 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Le Vernois 39553 39210 316 1,08 293 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Le Villey 39575 39230 88 3,57 25 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Lect 39289 39260 353 11,94 30 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Lemuy 39291 39110 237 21,33 11 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Lent 39292 39300 146 4,11 36 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Les Arsures 39019 39600 237 4,44 53 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Les Bouchoux 39068 39370 318 21,71 15 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Les Chalesmes 39091 39150 92 9,47 10 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Les Crozets 39184 39260 202 7,59 27 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Les Deux-Fays 39196 39230 101 6,77 15 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Les Essards-Taignevaux 39211 39120 262 5,40 49 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Les Hays 39266 39120 324 6,80 48 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Les Moussières 39373 39310 171 16,95 10 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Les Nans 39381 39300 89 8,05 11 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Les Planches-en-Montagne 39424 39150 165 13,48 12 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Les Planches-près-Arbois 39425 39600 100 1,39 72 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Les Repôts 39457 39140 54 4,02 13 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Les Rousses 39470 39220 3544 38,00 93 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Station des Rousses-Haut Jura
Les Trois Châteaux 39378 39160 772 19,28 40 Saint-Amour Lons-le-Saunier Porte du Jura
Leschères 39293 39170 211 8,28 25 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Loisia 39295 39320 166 11,58 14 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Lombard 39296 39230 209 5,41 39 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Longchaumois 39297 39400 1179 57,60 20 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura
Longcochon 39298 39250 62 3,64 17 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Longwy-sur-le-Doubs 39299 39120 513 16,46 31 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Lons-le-Saunier 39300 39000 17.364 7,68 2261 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Loulle 39301 39300 172 10,90 16 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Louvatange 39302 39350 98 3,31 30 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Macornay 39306 39570 980 4,60 213 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Maisod 39307 39260 328 7,39 44 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Malange 39308 39700 323 8,40 38 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Grand Dole
Mantry 39310 39230 449 10,83 41 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Marigna-sur-Valouse 39312 39240 118 8,35 14 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Marigny 39313 39130 200 11,99 17 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Marnézia 39314 39270 95 4,97 19 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Marnoz 39315 39110 407 4,87 84 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Martigna 39318 39260 199 8,77 23 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Mathenay 39319 39600 140 3,54 40 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Maynal 39320 39190 342 8,14 42 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Menétru-le-Vignoble 39321 39210 152 5,88 26 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Menétrux-en-Joux 39322 39130 56 8,78 6 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Menotey 39323 39290 298 5,02 59 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Mérona 39324 39270 9 2,97 3 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Mesnay 39325 39600 579 8,32 70 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Mesnois 39326 39130 192 11,47 17 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Messia-sur-Sorne 39327 39570 842 2,69 313 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Meussia 39328 39260 424 13,64 31 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Mièges 39329 39250 155 7,68 20 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Miéry 39330 39800 153 7,67 20 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Mignovillard 39331 39250 804 53,82 15 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Moirans-en-Montagne 39333 39260 2092 26,56 79 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Moiron 39334 39570 132 1,85 71 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Moissey 39335 39290 557 10,63 52 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Molain 39336 39800 108 11,5 9 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Molamboz 39337 39600 89 7,06 13 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Molay 39338 39500 502 6,38 79 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Monay 39342 39230 126 2,50 50 Bletterans
Sellières
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Monnetay 39343 39320 14 2,46 6 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Monnet-la-Ville 39344 39300 347 6,19 56 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Monnières 39345 39100 425 2,06 206 Dole-1
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Montagna-le-Reconduit 39346 39160 118 5,43 22 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Montaigu 39348 39570 451 7,10 64 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Montain 39349 39210 518 2,29 226 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Montbarrey 39350 39380 317 9,70 33 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Montcusel 39351 39260 163 9,55 17 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Monteplain 39352 39700 136 1,68 81 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Montfleur 39353 39320 190 7,88 24 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Montholier 39354 39800 354 7,99 44 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Montigny-lès-Arsures 39355 39600 264 10,63 25 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Montigny-sur-l’Ain 39356 39300 195 7,99 24 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Montlainsia 39273 39320 247 21,50 11 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Montmarlon 39359 39110 31 3,28 9 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Montmirey-la-Ville 39360 39290 179 3,93 46 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Montmirey-le-Château 39361 39290 194 8,02 24 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Montmorot 39362 39570 3025 11,36 266 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Montrevel 39363 39320 94 6,39 15 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Montrond 39364 39300 493 25,32 19 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Mont-sous-Vaudrey 39365 39380 1253 14,86 84 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Mont-sur-Monnet 39366 39300 248 19,93 12 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Morbier 39367 39400 2306 41,58 55 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura
Mouchard 39370 39330 1116 6,18 181 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Mournans-Charbonny 39372 39250 92 5,06 18 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Moutonne 39375 39270 131 3,99 33 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Moutoux 39376 39300 70 4,27 16 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Mutigney 39377 39290 169 8,00 21 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Nance 39379 39140 511 7,34 70 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Nanchez 39130 39150
39200
800 31,65 25 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude La Grandvallière
Nancuise 39380 39270 45 5,21 9 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Neublans-Abergement 39385 39120 529 11,64 45 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Neuvilley 39386 39800 86 4,07 21 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Nevy-lès-Dole 39387 39380 274 7,01 39 Mont-sous-Vaudrey
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Nevy-sur-Seille 39388 39210 212 6,56 32 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Ney 39389 39300 566 7,26 78 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Nogna 39390 39570 294 6,11 48 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Nozeroy 39391 39250 436 3,74 117 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Offlanges 39392 39290 198 8,73 23 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Onglières 39393 39250 65 8,99 7 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Onoz 39394 39270 74 14,85 5 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Orchamps 39396 39700 1106 9,92 111 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Orgelet 39397 39270 1583 23,11 68 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Ougney 39398 39350 370 7,08 52 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Ounans 39399 39380 367 12,19 30 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Our 39400 39700 139 13,86 10 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Oussières 39401 39800 230 7,54 31 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Pagney 39402 39350 337 5,99 56 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Pagnoz 39403 39330 234 3,29 71 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Pannessières 39404 39570 481 5,35 90 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Parcey 39405 39100 961 8,94 107 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Passenans 39407 39230 350 4,94 71 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Patornay 39408 39130 139 1,80 77 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Peintre 39409 39290 123 6,34 19 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Perrigny 39411 39570 1526 8,89 172 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Peseux 39412 39120 316 5,36 59 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Petit-Noir 39415 39120 1112 20,52 54 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Picarreau 39418 39800 103 8,96 11 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Pillemoine 39419 39300 57 4,69 12 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Pimorin 39420 39270 193 10,29 19 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Plainoiseau 39422 39210 529 5,38 98 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Plaisia 39423 39270 111 5,31 21 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Plasne 39426 39210 224 7,76 29 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Plénise 39427 39250 63 5,43 12 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Plénisette 39428 39250 24 2,61 9 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Pleure 39429 39120 424 5,07 84 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Plumont 39430 39700 103 12,1 9 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Poids-de-Fiole 39431 39570 330 6,49 51 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Pointre 39432 39290 125 6,54 19 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Poligny 39434 39800 4079 50,22 81 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Pont-d’Héry 39436 39110 236 13,54 17 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Pont-de-Poitte 39435 39130 653 7,02 93 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Pont-du-Navoy 39437 39300 267 9,46 28 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Port-Lesney 39439 39330 538 10,91 49 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Prémanon 39441 39220 1182 28,18 42 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Station des Rousses-Haut Jura
Présilly 39443 39270 130 11,23 12 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Pretin 39444 39110 62 5,44 11 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Publy 39445 39570 285 15,18 19 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Pupillin 39446 39600 240 6,61 36 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Quintigny 39447 39570 241 3,65 66 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Rahon 39448 39120 509 19,60 26 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Rainans 39449 39290 270 3,67 74 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Ranchot 39451 39700 486 6,91 70 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Rans 39452 39700 538 6,14 88 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Ravilloles 39453 39170 488 7,79 63 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Recanoz 39454 39230 90 3,01 30 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Reithouse 39455 39270 63 4,84 13 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Relans 39456 39140 341 4,74 72 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Revigny 39458 39570 249 6,51 38 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Rix 39461 39250 72 5,17 14 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Rochefort-sur-Nenon 39462 39700 662 10,20 65 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Rogna 39463 39360 226 10,46 22 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Romain 39464 39350 205 6,07 34 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Romange 39465 39700 198 5,49 36 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Rosay 39466 39190 125 9,93 13 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Rotalier 39467 39190 166 4,07 41 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Rothonay 39468 39270 133 12,98 10 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Rouffange 39469 39350 103 2,87 36 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Ruffey-sur-Seille 39471 39140 722 18,01 40 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Rye 39472 39230 217 11,84 18 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Saffloz 39473 39130 108 8,65 12 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Saint-Amour 39475 39160 2369 11,65 203 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Saint-Aubin 39476 39410 1798 33,76 53 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Saint-Baraing 39477 39120 264 6,28 42 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Saint-Claude 39478 39200 9526 70,19 136 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Saint-Cyr-Montmalin 39479 39600 228 10,21 22 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Saint-Didier 39480 39570 274 3,02 91 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Sainte-Agnès 39474 39190 355 4,08 87 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Saint-Germain-en-Montagne 39481 39300 423 5,35 79 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Saint-Hymetière-sur-Valouse 39137 39240 434 18,30 24 Moirans-en-Montagne Lons-le-Saunier Petite Montagne
Saint-Lamain 39486 39230 116 4,16 28 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Saint-Laurent-en-Grandvaux 39487 39150 1819 17,57 104 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
Saint-Lothain 39489 39230 473 12,33 38 Bletterans
Sellières
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Saint-Loup 39490 39120 284 9,58 30 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Saint-Maur 39492 39570 233 6,50 36 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Saint-Maurice-Crillat 39493 39130 239 20,79 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Lons-le-Saunier
Saint-Claude
Pays des Lacs
Saint-Pierre 39494 39150 341 16,37 21 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
Saint-Thiébaud 39495 39110 60 7,94 8 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Saizenay 39497 39110 98 4,88 20 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Salans 39498 39700 580 6,88 84 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Saligney 39499 39350 186 7,98 23 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Salins-les-Bains 39500 39110 2652 24,68 107 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Sampans 39501 39100 1154 7,58 152 Dole-1
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Santans 39502 39380 305 16,52 18 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Sapois 39503 39300 368 3,56 103 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Sarrogna 39504 39270 233 19,87 12 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Saugeot 39505 39130 65 4,49 14 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Lons-le-Saunier
Saint-Claude
Pays des Lacs
Séligney 39507 39120 76 4,15 18 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Sellières 39508 39230 756 9,90 76 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Septmoncel les Molunes 39510 39310 843 39,91 21 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Sergenaux 39511 39230 69 3,24 21 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Sergenon 39512 39120 53 3,88 14 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Sermange 39513 39700 257 7,07 36 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Serre-les-Moulières 39514 39700 189 5,67 33 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Sirod 39517 39300 533 16,10 33 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Songeson 39518 39130 69 8,42 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Soucia 39519 39130 192 12,37 16 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Souvans 39520 39380 483 19,66 25 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Supt 39522 39300 103 13,97 7 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Syam 39523 39300 190 6,90 28 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Tassenières 39525 39120 394 6,64 59 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Tavaux 39526 39500 3908 13,86 282 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Taxenne 39527 39350 104 3,84 27 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Thervay 39528 39290 385 15,75 24 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Thésy 39529 39110 67 4,92 14 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Thoirette-Coisia 39530 39240 870 15,50 56 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Thoiria 39531 39130 198 12,24 16 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Thoissia 39532 39160 34 3,89 9 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Toulouse-le-Château 39533 39230 221 4,16 53 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Tourmont 39535 39800 471 9,73 48 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Trenal 39537 39570 461 9,54 48 Lons-le-Saunier-2
Saint-Amour
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Uxelles 39538 39130 53 5,27 10 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Vadans 39539 39600 274 11,25 24 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Val d’Épy 39209 39160
39320
352 25,35 14 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Val Suran 39485 39320 797 37,49 21 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Valempoulières 39540 39300 203 16,25 12 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Val-Sonnette 39576 39190 912 15,25 60 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Valzin en Petite Montagne 39290 39240 493 26,38 19 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Vannoz 39543 39300 203 5,75 35 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Vaudrey 39546 39380 388 17,87 22 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Vaux-lès-Saint-Claude 39547 39360 699 9,36 75 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Vaux-sur-Poligny 39548 39800 83 1,26 66 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Verges 39550 39570 192 6,16 31 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Véria 39551 39160 118 10,09 12 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Vernantois 39552 39570 340 6,99 49 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Vers-en-Montagne 39554 39300 239 8,35 29 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Vers-sous-Sellières 39555 39230 237 8,48 28 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Vertamboz 39556 39130 92 6,66 14 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Vescles 39557 39240 196 20,27 10 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Vevy 39558 39570 265 9,62 28 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Villard-Saint-Sauveur 39560 39200 618 9,05 68 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Villards-d’Héria 39561 39260 425 9,91 43 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Villeneuve-d’Aval 39565 39600 87 3,99 22 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Villeneuve-sous-Pymont 39567 39570 286 2,67 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Villerserine 39568 39800 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39568 2,85 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Bletterans
Sellières
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Villers-Farlay 39569 39600 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39569 10,04 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Villers-les-Bois 39570 39120 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39570 10,50 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Villers-Robert 39571 39120 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39571 10,13 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Grand Dole
Villette-lès-Arbois 39572 39600 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39572 5,45 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Villette-lès-Dole 39573 39100 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39573 4,59 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Dole-2
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Villevieux 39574 39140 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39574 9,87 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Vincent-Froideville 39577 39230 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39577 11,69 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Viry 39579 39360 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39579 25,40 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Vitreux 39581 39350 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39581 7,85 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Voiteur 39582 39210 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39582 9,42 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Vosbles-Valfin 39583 39240 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39583 21,34 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Vriange 39584 39700 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39584 5,78 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Vulvoz 39585 39360 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 39585 4,49 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: