Lischt vun dr Gmeina im Département Jura

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Jura zellt àlla 495 Gmeina ìm Département Jura uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abergement-la-Ronce 39001 39500 859 7,12 121 Tavaux
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Abergement-le-Grand 39002 39600 61 4,22 14 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Abergement-le-Petit 39003 39800 46 1,52 30 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Abergement-lès-Thésy 39004 39110 53 4,63 11 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Aiglepierre 39006 39110 444 6,97 64 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Alièze 39007 39270 151 5,86 26 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Amange 39008 39700 444 6,77 66 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Andelot-en-Montagne 39009 39110 509 12,48 41 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Andelot-Morval 39010 39320 93 10,54 9 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Annoire 39011 39120 404 15,69 26 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Arbois 39013 39600 3295 45,42 73 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Archelange 39014 39290 216 5,09 42 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Ardon 39015 39300 116 5,04 23 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Aresches 39586 39110 30 4,76 6 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Arinthod 39016 39240 1094 19,77 55 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Arlay 39017 39140 1206 20,19 60 Bletterans
Poligny
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Aromas 39018 39240 658 18,75 35 Moirans-en-Montagne
Saint-Amour
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Arsure-Arsurette 39020 39250 100 12,56 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Asnans-Beauvoisin 39022 39120 739 16,24 46 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Audelange 39024 39700 272 4,64 59 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Augea 39025 39190 269 7,52 36 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Augerans 39026 39380 181 8,05 22 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Augisey 39027 39270 191 9,29 21 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Aumont 39028 39800 475 7,97 60 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Aumur 39029 39410 370 9,22 40 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Authume 39030 39100 820 7,52 109 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Auxange 39031 39700 201 5,20 39 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Grand Dole
Avignon-lès-Saint-Claude 39032 39200 364 7,83 46 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Balaiseaux 39034 39120 315 6,01 52 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Balanod 39035 39160 351 4,93 71 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Bans 39037 39380 195 3,92 50 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Barésia-sur-l’Ain 39038 39130 146 9,39 16 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Barretaine 39040 39800 177 9,23 19 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Baume-les-Messieurs 39041 39210 160 13,09 12 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Baverans 39042 39100 492 3,41 144 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Beaufort-Orbagna 39043 39190 1398 17,22 81 Saint-Amour Lons-le-Saunier Porte du Jura
Beffia 39045 39270 81 5,17 16 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Bellecombe 39046 39310 71 12,17 6 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Bellefontaine 39047 39400 527 24,71 21 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura
Belmont 39048 39380 251 16,06 16 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Bersaillin 39049 39800 408 13,90 29 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Besain 39050 39800 158 12,84 12 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Biarne 39051 39290 409 6,21 66 Authume
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Bief-des-Maisons 39052 39150 68 5,79 12 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Bief-du-Fourg 39053 39250 208 10,20 20 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Biefmorin 39054 39800 110 11,25 10 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Billecul 39055 39250 47 4,41 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Bletterans 39056 39140 1500 7,97 188 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Blois-sur-Seille 39057 39210 101 5,40 19 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Blye 39058 39130 174 10,76 16 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Bois-d’Amont 39059 39220 1642 12,06 136 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Station des Rousses-Haut Jura
Bois-de-Gand 39060 39230 55 3,25 17 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Boissia 39061 39130 109 5,67 19 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Bonlieu 39063 39130 267 13,05 20 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Lons-le-Saunier
Saint-Claude
Pays des Lacs
Bonnefontaine 39065 39800 112 8,80 13 Poligny
Poligny
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Bornay 39066 39570 179 6,76 26 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Bourg-de-Sirod 39070 39300 94 4,42 21 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Bracon 39072 39110 268 6,29 43 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Brainans 39073 39800 170 7,07 24 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Brans 39074 39290 206 8,77 23 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Bretenières 39077 39120 43 4,11 10 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Brevans 39078 39100 682 3,62 188 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Briod 39079 39570 204 4,04 50 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Broissia 39080 39320 62 2,97 21 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Buvilly 39081 39800 388 6,00 65 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Censeau 39083 39250 319 9,86 32 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Cernans 39084 39110 143 5,51 26 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Cerniébaud 39085 39250 89 10,53 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Cernon 39086 39240 237 16,45 14 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Cesancey 39088 39570 392 5,12 77 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Chaînée-des-Coupis 39090 39120 184 5,04 37 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Chambéria 39092 39270 182 14,67 12 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Chamblay 39093 39380 424 13,82 31 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Chamole 39094 39800 163 5,78 28 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Champagne-sur-Loue 39095 39600 123 3,77 33 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Champagney 39096 39290 469 15,58 30 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Champagnole 39097 39300 8014 20,18 397 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Champdivers 39099 39500 438 7,45 59 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Champrougier 39100 39230 102 8,73 12 Bletterans
Poligny
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Champvans 39101 39100 1442 14,22 101 Dole-1
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Chancia 39102 1590 228 2,41 95 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Chapelle-Voland 39104 39140 604 30,50 20 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chapois 39105 39300 219 10,07 22 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Charchilla 39106 39260 289 6,84 42 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Charcier 39107 39130 139 12,91 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Charency 39108 39250 55 2,73 20 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Charézier 39109 39130 178 9,26 19 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Charnod 39111 39240 39 5,17 8 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Chassal-Molinges 39339 39360 1123 7,76 145 Saint-Lupicin Saint-Claude Haut-Jura Saint-Claude
Château-Chalon 39114 39210 141 10,17 14 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chatelay 39117 39380 109 13,07 8 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Châtel-de-Joux 39118 39130 53 14,13 4 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Châtelneuf 39120 39300 130 13,00 10 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Châtenois 39121 39700 406 8,03 51 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Châtillon 39122 39130 108 16,77 6 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Chaumergy 39124 39230 472 6,14 77 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chaussenans 39127 39800 106 4,40 24 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Chaussin 39128 39120 1575 16,82 94 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Chaux-Champagny 39133 39110 70 7,33 10 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Chaux-des-Crotenay 39129 39150 396 11,67 34 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Chavéria 39134 39270 227 10,22 22 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Chemenot 39136 39230 37 4,74 8 Bletterans
Poligny
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chemin 39138 39120 343 9,14 38 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Chêne-Bernard 39139 39120 73 3,61 20 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Chêne-Sec 39140 39230 39 0,76 51 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Chevigny 39141 39290 281 7,67 37 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Chevreaux 39142 39190 129 6,12 21 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Chevrotaine 39143 39130 34 5,33 6 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Chille 39145 39570 295 1,96 151 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Chilly-le-Vignoble 39146 39570 627 3,07 204 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Chilly-sur-Salins 39147 39110 100 11,94 8 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Chissey-sur-Loue 39149 39380 310 38,56 8 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Choisey 39150 39100 1023 7,64 134 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Choux 39151 39370 124 8,27 15 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Cize 39153 39300 795 4,19 190 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Clairvaux-les-Lacs 39154 39130 1435 12,29 117 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Clucy 39155 39110 77 5,13 15 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Cogna 39156 39130 245 6,60 37 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Coiserette 39157 39200 53 5,91 9 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Colonne 39159 39800 262 11,13 24 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Commenailles 39160 39140 896 21,52 42 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Condamine 39162 39570 260 3,65 71 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Condes 39163 39240 114 2,05 56 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Conliège 39164 39570 664 6,05 110 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Conte 39165 39300 55 3,32 17 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Cornod 39166 39240 216 13,99 15 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Cosges 39167 39140 360 13,49 27 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Coteaux du Lizon 39491 39170 2260 15,49 146 Saint-Claude
Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Courbette 39168 39570 46 2,65 17 Moirans-en-Montagne
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Courbouzon 39169 39570 592 3,35 177 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Courlans 39170 39570 923 6,16 150 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Courlaoux 39171 39570 1144 12,42 92 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Courtefontaine 39172 39700 254 13,64 19 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Cousance 39173 39190 1300 6,39 203 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Coyrière 39174 39200 65 4,11 16 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Coyron 39175 39260 72 5,53 13 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Cramans 39176 39600 526 8,13 65 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Crans 39178 39300 73 9,03 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Crenans 39179 39260 237 8,82 27 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Cressia 39180 39270 253 14,99 17 Saint-Amour
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Crissey 39182 39100 677 4,81 141 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Crotenay 39183 39300 630 11,61 54 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Cuisia 39185 39190 390 10,16 38 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Cuvier 39187 39250 270 10,32 26 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Dammartin-Marpain 39188 39290 345 11,32 30 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Damparis 39189 39500 2629 8,85 297 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Dampierre 39190 39350
39700
1293 9,48 136 Mont-sous-Vaudrey
Authume
Dole Jura Nord
Darbonnay 39191 39230 85 4,39 19 Bletterans
Sellières
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Denezières 39192 39130 72 6,41 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Lons-le-Saunier
Saint-Claude
Pays des Lacs
Desnes 39194 39140 481 9,06 53 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Digna 39197 39190 359 3,38 106 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Dole 39198 39100 23.711 38,38 618 Dole-1
Dole-2
Dole-Nord-Est
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Domblans 39199 39210
39230
1232 14,86 83 Poligny
Bletterans
Lons-le-Saunier Bresse Haute Seille
Dompierre-sur-Mont 39200 39270 219 7,37 30 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Doucier 39201 39130 281 12,52 22 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Dournon 39202 39110 139 6,55 21 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Doye 39203 39250 104 3,56 29 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Dramelay 39204 39240 29 6,53 4 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Éclans-Nenon 39205 39700 382 25,83 15 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Écleux 39206 39600 228 6,20 37 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Écrille 39207 39270 78 5,25 15 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Entre-deux-Monts 39208 39150 136 5,36 25 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Équevillon 39210 39300 582 4,84 120 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Esserval-Tartre 39214 39250 122 12,19 10 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Étival 39216 39130 310 13,83 22 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Étrepigney 39218 39700 427 15,6 27 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Évans 39219 39700 657 9,87 67 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Falletans 39220 39700 401 24,35 16 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Fay-en-Montagne 39222 39800 82 6,26 13 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Foncine-le-Bas 39227 39520 189 9,29 20 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Foncine-le-Haut 39228 39460 1081 28,95 37 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Fontainebrux 39229 39140 203 6,75 30 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Fontenu 39230 39130 75 6,71 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Fort-du-Plasne 39232 39150 442 12,92 34 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
Foucherans 39233 39100 2266 7,70 294 Dole-1
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Foulenay 39234 39230 79 4,16 19 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Fraisans 39235 39700 1192 16,90 71 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Francheville 39236 39230 59 1,46 40 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Fraroz 39237 39250 51 6,22 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Frasne-les-Meulières 39238 39290 110 4,88 23 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Frébuans 39241 39570 375 2,65 142 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Frontenay 39244 39210 159 8,13 20 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Gatey 39245 39120 360 14,84 24 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Gendrey 39246 39350 425 13,90 31 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Genod 39247 39240 72 3,14 23 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Geraise 39248 39110 44 6,04 7 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Germigney 39249 39380 76 5,44 14 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Geruge 39250 39570 172 4,36 39 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Gevingey 39251 39570 452 5,90 77 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Gevry 39252 39100 706 5,31 133 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Gigny 39253 39320 276 16,04 17 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Gillois 39254 39250 137 9,65 14 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Gizia 39255 39190 232 7,35 32 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Grande-Rivière Château 39258 39150 626 39,21 16 Saint-Laurent-en-Grandvaux Saint-Claude La Grandvallière
Grange-de-Vaivre 39259 39600 32 1,74 18 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Lons-le-Saunier
Val d’Amour
Graye-et-Charnay 39261 39320 141 6,31 22 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Gredisans 39262 39290 135 2,37 57 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Grozon 39263 39800 396 14,25 28 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Hautecour 39265 39130 197 5,19 38 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Hauteroche 39177 39210
39570
969 38,93 25 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Hauts de Bienne 39368 39400 5275 23,48 225 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura
Ivory 39267 39110 103 9,13 11 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Ivrey 39268 39110 58 6,67 9 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Jeurre 39269 39360 269 6,99 38 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Jouhe 39270 39100 546 5,96 92 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
La Barre 39039 39700 239 3,31 72 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
La Boissière 39062 39240 70 5,36 13 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
La Bretenière 39076 39700 220 1,63 135 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
La Chailleuse 39021 39270
39570
594 24,53 24 Moirans-en-Montagne
Saint-Amour
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
La Chapelle-sur-Furieuse 39103 39110 308 9,03 34 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
La Charme 39110 39230 66 3,71 18 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
La Chassagne 39112 39230 110 5,67 19 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
La Châtelaine 39116 39600 149 13,17 11 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
La Chaumusse 39126 39150 395 10,62 37 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
La Chaux-du-Dombief 39131 39150 571 21,65 26 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
La Chaux-en-Bresse 39132 39230 34 2,05 17 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
La Favière 39221 39250 31 2,78 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
La Ferté 39223 39600 197 11,75 17 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
La Frasnée 39239 39130 39 3,19 12 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
La Latette 39282 39250 80 5,89 14 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
La Loye 39305 39380 562 19,56 29 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
La Marre 39317 39210 352 10,63 33 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
La Pesse 39413 39370 334 24,26 14 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
La Rixouse 39460 39200 193 12,59 15 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
La Tour-du-Meix 39534 39270 245 13,42 18 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
La Vieille-Loye 39559 39380 395 9,19 43 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Lac-des-Rouges-Truites 39271 39150 394 19,69 20 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
Ladoye-sur-Seille 39272 39210 49 3,69 13 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Lajoux 39274 1410 285 23,65 12 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Lamoura 39275 39310 647 22,28 29 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Station des Rousses-Haut Jura
Largillay-Marsonnay 39278 39130 143 6,98 20 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Larnaud 39279 39140 606 10,67 57 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Larrivoire 39280 39360 101 6,50 16 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Lavancia-Epercy 39283 1590 629 10,56 60 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Lavangeot 39284 39700 142 2,41 59 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Lavans-lès-Dole 39285 39700 328 10,27 32 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Lavans-lès-Saint-Claude 39286 39170 2352 23,68 99 Saint-Lupicin
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude Haut-Jura Saint-Claude
Lavigny 39288 39210 385 5,38 72 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Le Chateley 39119 39230 86 4,67 18 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Le Deschaux 39193 39120 1012 8,56 118 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Grand Dole
Le Fied 39225 39800 195 8,39 23 Poligny
Voiteur
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Le Frasnois 39240 39130 167 14,56 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Le Larderet 39277 39300 60 6,31 10 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Le Latet 39281 39300 85 4,02 21 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Le Louverot 39304 39210 222 1,74 128 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Le Pasquier 39406 39300 262 7,75 34 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Le Pin 39421 39210 238 2,82 84 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
L’Étoile 39217 39570 565 6,13 92 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Le Vaudioux 39545 39300 173 6,01 29 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Le Vernois 39553 39210 292 1,08 270 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Le Villey 39575 39230 88 3,57 25 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Lect 39289 39260 350 11,94 29 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Lemuy 39291 39110 240 21,33 11 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Lent 39292 39300 154 4,11 37 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Les Arsures 39019 39600 218 4,44 49 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Les Bouchoux 39068 39370 308 21,71 14 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Les Chalesmes 39091 39150 91 9,47 10 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Les Crozets 39184 39260 194 7,59 26 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Les Deux-Fays 39196 39230 114 6,77 17 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Les Essards-Taignevaux 39211 39120 256 5,40 47 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Les Hays 39266 39120 344 6,80 51 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Les Moussières 39373 39310 160 16,95 9 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Les Nans 39381 39300 96 8,05 12 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Les Planches-en-Montagne 39424 39150 161 13,48 12 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Les Planches-en-Montagne
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Les Planches-près-Arbois 39425 39600 89 1,39 64 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Les Repôts 39457 39140 54 4,02 13 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Les Rousses 39470 39220 3648 38,00 96 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Station des Rousses-Haut Jura
Les Trois Châteaux 39378 39160 765 19,28 40 Saint-Amour Lons-le-Saunier Porte du Jura
Leschères 39293 39170 207 8,28 25 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Loisia 39295 39320 167 11,58 14 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Lombard 39296 39230 215 5,41 40 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Longchaumois 39297 39400 1143 57,60 20 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura
Longcochon 39298 39250 60 3,64 16 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Longwy-sur-le-Doubs 39299 39120 491 16,46 30 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Lons-le-Saunier 39300 39000 17.189 7,68 2238 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Loulle 39301 39300 171 10,90 16 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Louvatange 39302 39350 94 3,31 28 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Macornay 39306 39570 955 4,60 208 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Maisod 39307 39260 332 7,39 45 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Malange 39308 39700 318 8,40 38 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Grand Dole
Mantry 39310 39230 470 10,83 43 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Marigna-sur-Valouse 39312 39240 111 8,35 13 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Marigny 39313 39130 213 11,99 18 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Marnézia 39314 39270 80 4,97 16 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Marnoz 39315 39110 396 4,87 81 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Martigna 39318 39260 192 8,77 22 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Mathenay 39319 39600 144 3,54 41 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Maynal 39320 39190 334 8,14 41 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Menétru-le-Vignoble 39321 39210 157 5,88 27 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Menétrux-en-Joux 39322 39130 53 8,78 6 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Menotey 39323 39290 312 5,02 62 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Mérona 39324 39270 7 2,97 2 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Mesnay 39325 39600 577 8,32 69 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Mesnois 39326 39130 177 11,47 15 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Messia-sur-Sorne 39327 39570 847 2,69 315 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Meussia 39328 39260 421 13,64 31 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Mièges 39329 39250 172 7,68 22 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Miéry 39330 39800 152 7,67 20 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Mignovillard 39331 39250 828 53,82 15 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Moirans-en-Montagne 39333 39260 2120 26,56 80 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Moiron 39334 39570 127 1,85 69 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Moissey 39335 39290 567 10,63 53 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Molain 39336 39800 110 11,5 10 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Molamboz 39337 39600 88 7,06 12 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Molay 39338 39500 506 6,38 79 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Monay 39342 39230 123 2,50 49 Bletterans
Sellières
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Monnetay 39343 39320 15 2,46 6 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Monnet-la-Ville 39344 39300 335 6,19 54 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Monnières 39345 39100 405 2,06 197 Dole-1
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Montagna-le-Reconduit 39346 39160 114 5,43 21 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Montaigu 39348 39570 417 7,10 59 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Montain 39349 39210 490 2,29 214 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Montbarrey 39350 39380 310 9,70 32 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Montcusel 39351 39260 147 9,55 15 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Monteplain 39352 39700 132 1,68 79 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Montfleur 39353 39320 166 7,88 21 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Montholier 39354 39800 367 7,99 46 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Montigny-lès-Arsures 39355 39600 238 10,63 22 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Montigny-sur-l’Ain 39356 39300 207 7,99 26 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Montlainsia 39273 39320 241 21,50 11 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Montmarlon 39359 39110 32 3,28 10 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Montmirey-la-Ville 39360 39290 171 3,93 44 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Montmirey-le-Château 39361 39290 195 8,02 24 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Montmorot 39362 39570 3082 11,36 271 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Montrevel 39363 39320 84 6,39 13 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Montrond 39364 39300 491 25,32 19 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Mont-sous-Vaudrey 39365 39380 1275 14,86 86 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Mont-sur-Monnet 39366 39300 242 19,93 12 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Morbier 39367 39400 2263 41,58 54 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura
Mouchard 39370 39330 1070 6,18 173 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Mournans-Charbonny 39372 39250 87 5,06 17 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Moutonne 39375 39270 129 3,99 32 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Moutoux 39376 39300 74 4,27 17 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Mutigney 39377 39290 173 8,00 22 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Nance 39379 39140 525 7,34 72 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Nanchez 39130 39150
39200
805 31,65 25 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude La Grandvallière
Nancuise 39380 39270 46 5,21 9 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Neublans-Abergement 39385 39120 541 11,64 46 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Neuvilley 39386 39800 89 4,07 22 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Nevy-lès-Dole 39387 39380 291 7,01 42 Mont-sous-Vaudrey
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Nevy-sur-Seille 39388 39210 196 6,56 30 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Ney 39389 39300 589 7,26 81 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Nogna 39390 39570 296 6,11 48 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Nozeroy 39391 39250 408 3,74 109 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Offlanges 39392 39290 194 8,73 22 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Onglières 39393 39250 63 8,99 7 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Onoz 39394 39270 71 14,85 5 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Orchamps 39396 39700 1134 9,92 114 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Orgelet 39397 39270 1606 23,11 69 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Ougney 39398 39350 395 7,08 56 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Ounans 39399 39380 349 12,19 29 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Our 39400 39700 144 13,86 10 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Oussières 39401 39800 238 7,54 32 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Pagney 39402 39350 319 5,99 53 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Pagnoz 39403 39330 220 3,29 67 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Pannessières 39404 39570 488 5,35 91 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Parcey 39405 39100 999 8,94 112 Dole-2
Dole-Sud-Ouest
Dole
Dole
Grand Dole
Passenans 39407 39230 335 4,94 68 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Patornay 39408 39130 149 1,80 83 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Peintre 39409 39290 133 6,34 21 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Perrigny 39411 39570 1515 8,89 170 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Peseux 39412 39120 320 5,36 60 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Petit-Noir 39415 39120 1095 20,52 53 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Picarreau 39418 39800 98 8,96 11 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Pillemoine 39419 39300 62 4,69 13 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Pimorin 39420 39270 209 10,29 20 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Plainoiseau 39422 39210 528 5,38 98 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Plaisia 39423 39270 106 5,31 20 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Plasne 39426 39210 212 7,76 27 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Plénise 39427 39250 62 5,43 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Plénisette 39428 39250 23 2,61 9 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Pleure 39429 39120 440 5,07 87 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Plumont 39430 39700 105 12,1 9 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Poids-de-Fiole 39431 39570 335 6,49 52 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Pointre 39432 39290 127 6,54 19 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Grand Dole
Poligny 39434 39800 4003 50,22 80 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Pont-d’Héry 39436 39110 230 13,54 17 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Pont-de-Poitte 39435 39130 630 7,02 90 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Pont-du-Navoy 39437 39300 274 9,46 29 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Port-Lesney 39439 39330 524 10,91 48 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Prémanon 39441 39220 1200 28,18 43 Morez
Morez
Saint-Claude
Saint-Claude
Station des Rousses-Haut Jura
Présilly 39443 39270 123 11,23 11 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Pretin 39444 39110 61 5,44 11 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Publy 39445 39570 283 15,18 19 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Pupillin 39446 39600 244 6,61 37 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Quintigny 39447 39570 253 3,65 69 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Rahon 39448 39120 477 19,60 24 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Rainans 39449 39290 266 3,67 72 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Ranchot 39451 39700 504 6,91 73 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Rans 39452 39700 532 6,14 87 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Ravilloles 39453 39170 453 7,79 58 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Recanoz 39454 39230 91 3,01 30 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Reithouse 39455 39270 55 4,84 11 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Relans 39456 39140 342 4,74 72 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Revigny 39458 39570 243 6,51 37 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Rix 39461 39250 82 5,17 16 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Nozeroy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Rochefort-sur-Nenon 39462 39700 677 10,20 66 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Rogna 39463 39360 230 10,46 22 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Romain 39464 39350 210 6,07 35 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Romange 39465 39700 201 5,49 37 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Rosay 39466 39190 123 9,93 12 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Rotalier 39467 39190 156 4,07 38 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Rothonay 39468 39270 138 12,98 11 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Rouffange 39469 39350 113 2,87 39 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Ruffey-sur-Seille 39471 39140 747 18,01 41 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Rye 39472 39230 213 11,84 18 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Saffloz 39473 39130 90 8,65 10 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Saint-Amour 39475 39160 2392 11,65 205 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Saint-Aubin 39476 39410 1814 33,76 54 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Saint-Baraing 39477 39120 260 6,28 41 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Saint-Claude 39478 39200 8985 70,19 128 Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Saint-Cyr-Montmalin 39479 39600 241 10,21 24 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Saint-Didier 39480 39570 260 3,02 86 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Sainte-Agnès 39474 39190 355 4,08 87 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Saint-Germain-en-Montagne 39481 39300 389 5,35 73 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Saint-Hymetière-sur-Valouse 39137 39240 440 18,30 24 Moirans-en-Montagne Lons-le-Saunier Petite Montagne
Saint-Lamain 39486 39230 115 4,16 28 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Saint-Laurent-en-Grandvaux 39487 39150 1812 17,57 103 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
Saint-Lothain 39489 39230 461 12,33 37 Bletterans
Sellières
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Saint-Loup 39490 39120 249 9,58 26 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Saint-Maur 39492 39570 236 6,50 36 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Saint-Maurice-Crillat 39493 39130 235 20,79 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Lons-le-Saunier
Saint-Claude
Pays des Lacs
Saint-Pierre 39494 39150 359 16,37 22 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Claude
Saint-Claude
La Grandvallière
Saint-Thiébaud 39495 39110 66 7,94 8 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Saizenay 39497 39110 93 4,88 19 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Salans 39498 39700 602 6,88 88 Mont-sous-Vaudrey
Dampierre
Dole
Dole
Jura Nord
Saligney 39499 39350 194 7,98 24 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Salins-les-Bains 39500 39110 2551 24,68 103 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Sampans 39501 39100 1200 7,58 158 Dole-1
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Santans 39502 39380 281 16,52 17 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Sapois 39503 39300 385 3,56 108 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Sarrogna 39504 39270 224 19,87 11 Moirans-en-Montagne
Orgelet
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Région d’Orgelet
Saugeot 39505 39130 61 4,49 14 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Saint-Laurent-en-Grandvaux
Lons-le-Saunier
Saint-Claude
Pays des Lacs
Séligney 39507 39120 79 4,15 19 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Sellières 39508 39230 719 9,90 73 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Septmoncel les Molunes 39510 39310 800 39,91 20 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Sergenaux 39511 39230 63 3,24 19 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Sergenon 39512 39120 49 3,88 13 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Sermange 39513 39700 236 7,07 33 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Serre-les-Moulières 39514 39700 189 5,67 33 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Sirod 39517 39300 517 16,10 32 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Songeson 39518 39130 70 8,42 8 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Soucia 39519 39130 177 12,37 14 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Souvans 39520 39380 478 19,66 24 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Supt 39522 39300 103 13,97 7 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Syam 39523 39300 189 6,90 27 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Tassenières 39525 39120 395 6,64 59 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Plaine Jurassienne
Tavaux 39526 39500 3957 13,86 285 Tavaux
Chemin
Dole
Dole
Grand Dole
Taxenne 39527 39350 118 3,84 31 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Thervay 39528 39290 384 15,75 24 Authume
Montmirey-le-Château
Dole
Dole
Jura Nord
Thésy 39529 39110 65 4,92 13 Arbois
Salins-les-Bains
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Thoirette-Coisia 39530 39240 855 15,50 55 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Thoiria 39531 39130 185 12,24 15 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Thoissia 39532 39160 39 3,89 10 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Toulouse-le-Château 39533 39230 217 4,16 52 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Tourmont 39535 39800 462 9,73 47 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Trenal 39537 39570 456 9,54 48 Lons-le-Saunier-2
Saint-Amour
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Uxelles 39538 39130 59 5,27 11 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Vadans 39539 39600 286 11,25 25 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Val d’Épy 39209 39160
39320
325 25,35 13 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Val Suran 39485 39320 787 37,49 21 Saint-Amour
Saint-Julien
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Valempoulières 39540 39300 191 16,25 12 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Val-Sonnette 39576 39190 928 15,25 61 Saint-Amour
Beaufort
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Valzin en Petite Montagne 39290 39240 476 26,38 18 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Vannoz 39543 39300 216 5,75 38 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Vaudrey 39546 39380 354 17,87 20 Mont-sous-Vaudrey
Montbarrey
Dole
Dole
Val d’Amour
Vaux-lès-Saint-Claude 39547 39360 682 9,36 73 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Vaux-sur-Poligny 39548 39800 74 1,26 59 Poligny
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Verges 39550 39570 193 6,16 31 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Véria 39551 39160 116 10,09 11 Saint-Amour
Saint-Amour
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Porte du Jura
Vernantois 39552 39570 303 6,99 43 Lons-le-Saunier-2
Lons-le-Saunier-Sud
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Vers-en-Montagne 39554 39300 230 8,35 28 Champagnole
Champagnole
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Champagnole Nozeroy Jura
Vers-sous-Sellières 39555 39230 247 8,48 29 Bletterans
Sellières
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Vertamboz 39556 39130 95 6,66 14 Saint-Laurent-en-Grandvaux
Clairvaux-les-Lacs
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Pays des Lacs
Vescles 39557 39240 187 20,27 9 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Vevy 39558 39570 288 9,62 30 Poligny
Conliège
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Villard-Saint-Sauveur 39560 39200 615 9,05 68 Saint-Lupicin
Saint-Claude
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Villards-d’Héria 39561 39260 391 9,91 39 Moirans-en-Montagne
Moirans-en-Montagne
Saint-Claude
Saint-Claude
Jura Sud
Villeneuve-d’Aval 39565 39600 85 3,99 21 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Villeneuve-sous-Pymont 39567 39570 301 2,67 113 Lons-le-Saunier-1
Lons-le-Saunier-Nord
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Espace Communautaire Lons Agglomération
Villerserine 39568 39800 42 2,85 15 Bletterans
Sellières
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Villers-Farlay 39569 39600 678 10,04 68 Mont-sous-Vaudrey
Villers-Farlay
Dole
Dole
Val d’Amour
Villers-les-Bois 39570 39120 215 10,50 20 Bletterans
Poligny
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Villers-Robert 39571 39120 232 10,13 23 Tavaux
Chaussin
Dole
Dole
Grand Dole
Villette-lès-Arbois 39572 39600 392 5,45 72 Arbois
Arbois
Dole
Lons-le-Saunier
Arbois, Poligny, Salins, Cœur du Jura
Villette-lès-Dole 39573 39100 775 4,59 169 Dole-2
Dole-Nord-Est
Dole
Dole
Grand Dole
Villevieux 39574 39140 712 9,87 72 Bletterans
Bletterans
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Vincent-Froideville 39577 39230 399 11,69 34 Bletterans
Chaumergy
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Viry 39579 39360 904 25,40 36 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude
Vitreux 39581 39350 282 7,85 36 Authume
Gendrey
Dole
Dole
Jura Nord
Voiteur 39582 39210 770 9,42 82 Poligny
Voiteur
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Bresse Haute Seille
Vosbles-Valfin 39583 39240 184 21,34 9 Moirans-en-Montagne
Arinthod
Lons-le-Saunier
Lons-le-Saunier
Petite Montagne
Vriange 39584 39700 163 5,78 28 Authume
Rochefort-sur-Nenon
Dole
Dole
Grand Dole
Vulvoz 39585 39360 22 4,49 5 Saint-Lupicin
Les Bouchoux
Saint-Claude
Saint-Claude
Haut-Jura Saint-Claude

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: