Lischt vun dr Gmeina im Département Var

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Var zellt àlla 153 Gmeina ìm Département Var uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aiguines Aiguina 83002 83630 274 114,43 2 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Ampus Empus 83003 83111 944 82,77 11 Flayosc
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Artignosc-sur-Verdon Artinhòsc 83005 83630 328 18,53 18 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Artigues Artiga 83006 83560 248 31,85 8 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Aups Aups 83007 83630 2181 64,15 34 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Bagnols-en-Forêt Banhòus 83008 83600 2746 42,90 64 Roquebrune-sur-Argens
Fréjus
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Bandol Bandòu 83009 83150 8366 8,58 975 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Bargème Bargema 83010 83840 206 27,95 7 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Bargemon Barjamon 83011 83830 1374 35,14 39 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Barjols Barjòus 83012 83670 3015 30,06 100 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Baudinard-sur-Verdon Bèudiran 83014 83630 223 21,97 10 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Bauduen Bauduen 83015 83630 316 47,45 7 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Belgentier Beujanciá 83017 83210 2432 13,38 182 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Besse-sur-Issole Bessa 83018 83890 3050 37,19 82 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Bormes-les-Mimosas Bòrmas 83019 83230 7982 97,32 82 La Crau
Collobrières
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Bras Bras 83021 83149 2732 34,93 78 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Brenon Brenon 83022 83840 31 5,59 6 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Brignoles Brinhòla 83023 83170 17.498 70,53 248 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Brue-Auriac Brua e Auriac 83025 83119 1343 36,73 37 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Cabasse Cabassa 83026 83340 1932 45,49 42 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Callas Calàs 83028 83830 1880 49,26 38 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Callian Calian 83029 83440 3165 25,42 125 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Camps-la-Source Camps 83030 83170 1876 22,47 83 Garéoult
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Carcès Carces 83032 83570 3485 35,76 97 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Carnoules Carnolas 83033 83660 3462 25,49 136 Garéoult
Cuers
Brignoles
Toulon
Cœur du Var
Carqueiranne Carcairana 83034 83320 9846 14,48 680 La Garde
La Crau
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Cavalaire-sur-Mer Cavalaira de Mar 83036 83240 7270 16,74 434 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Châteaudouble Castèudoble 83038 83300 469 40,91 11 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Châteauvert Castèuverd 83039 83670 149 27,52 5 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Châteauvieux Castèuvièlh 83040 83840 87 14,97 6 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Claviers Clavier 83041 83830 678 15,90 43 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Cogolin Cogolin 83042 83310 12.032 27,93 431 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Collobrières Colobrieras 83043 83610 1921 112,68 17 Le Luc
Collobrières
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Comps-sur-Artuby Comps d'Artubi 83044 83840 382 63,49 6 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Correns Correnç 83045 83570 905 37,06 24 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Cotignac Cotinhac 83046 83570 2208 44,26 50 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Cuers Cuers 83049 83390 11.192 50,53 221 Solliès-Pont
Cuers
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Draguignan Draguinhan 83050 83300 40.053 53,75 745 Draguignan
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Entrecasteaux Entrecastèus 83051 83570 1117 32,11 35 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Esparron Esparron 83052 83560 349 30,04 12 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Évenos Evenós 83053 83330 2325 41,95 55 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Fayence Faiença 83055 83440 5731 27,68 207 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Figanières Figanieras 83056 83830 2602 28,17 92 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Flassans-sur-Issole Flassan d'Içòla 83057 83340 3513 43,68 80 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Flayosc Flaiòsc 83058 83780 4318 45,95 94 Flayosc
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Forcalqueiret Forcauqueiret 83059 83136 2871 10,33 278 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Fox-Amphoux Fòs Amfós 83060 83670 463 40,76 11 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Fréjus Frejús 83061 83370
83600
53.168 102,27 520 Fréjus
Saint-Raphaël
Fréjus
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Garéoult Gareut 83064 83136 5349 15,75 340 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Gassin Gassin 83065 83580 2557 24,74 103 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Ginasservis Ginacèrvias 83066 83560 1782 37,47 48 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Gonfaron Gonfaron 83067 83590 4313 40,42 107 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Grimaud Grimaud 83068 83310 4421 44,58 99 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Hyères Ieras 83069 83400 55.772 132,28 422 La Crau
Hyères
La Crau
Hyères-Est
Hyères-Ouest
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Bastide La Bastida 83013 83840 199 11,76 17 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
La Cadière-d’Azur La Cadiera 83027 83740 5537 37,42 148 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
La Celle La Cèla 83037 83170 1457 21,00 69 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
La Crau La Crau d'Ieras 83047 83260 17.920 37,87 473 La Crau
La Crau
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Croix-Valmer La Crotz Valmer 83048 83420 3798 22,28 170 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
La Farlède La Farleta 83054 83210 8768 8,31 1055 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
La Garde La Garda 83062 83130 25.236 15,54 1624 La Garde
La Garde
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Garde-Freinet La Gàrdia 83063 83680 1882 76,64 25 Le Luc
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
La Londe-les-Maures La Lònda dei Mauras 83071 83250 10.235 79,29 129 La Crau
La Crau
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
La Martre La Martra 83074 83840 213 20,37 10 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
La Môle La Mòla 83079 83310 1418 45,28 31 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
La Motte La Mota 83085 83920 2875 28,12 102 Flayosc
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
La Roquebrussanne La Ròcabrussana 83108 83136 2578 37,05 70 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
La Roque-Esclapon La Ròca Esclapon 83109 83840 276 26,98 10 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
La Seyne-sur-Mer La Sanha de Mar 83126 83500 64.620 22,17 2915 La Seyne-sur-Mer-1
La Seyne-sur-Mer-2
La Seyne-sur-Mer
Saint-Mandrier-sur-Mer
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Valette-du-Var La Valeta 83144 83160 23.775 15,50 1534 Toulon-3
La Valette-du-Var
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Verdière La Verdiera 83146 83560 1600 68,16 23 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Le Beausset Lo Baucet 83016 83330 9637 35,95 268 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Le Bourguet Lo Borguet 83020 83840 31 25,39 1 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Le Cannet-des-Maures Lo Canet dei Mauras 83031 83340 4328 73,64 59 Le Luc
Le Luc
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Le Castellet Lo Castelet 83035 83330 3875 44,77 87 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Le Lavandou Lo Lavandor 83070 83980 5759 29,65 194 La Crau
Collobrières
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Le Luc Lo Luc 83073 83340 10.952 44,16 248 Le Luc
Le Luc
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Le Muy Lo Muei 83086 83490 9248 66,58 139 Vidauban
Le Muy
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Le Plan-de-la-Tour Lo Plan de la Torre 83094 83120 2714 36,80 74 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Le Pradet Lo Pradet 83098 83220 10.027 9,97 1006 La Garde
La Garde
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Le Revest-les-Eaux Lo Revèst leis Aigas 83103 83200 3812 24,07 158 Toulon-3
La Valette-du-Var
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Le Thoronet Lo Toronet 83136 83340 2449 37,53 65 Le Luc
Lorgues
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Le Val Lo Vau 83143 83143 4297 39,34 109 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Les Adrets-de-l’Estérel Leis Adrechs 83001 83600 2745 22,26 123 Saint-Raphaël
Fréjus
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Les Arcs Los Arcs 83004 83460 7104 54,26 131 Vidauban
Lorgues
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Les Mayons Lei Maions 83075 83340 641 28,86 22 Le Luc
Le Luc
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Les Salles-sur-Verdon Lei Salas de Verdon 83122 83630 255 4,97 51 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Lorgues Lòrgas 83072 83510 8968 64,37 139 Vidauban
Lorgues
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Mazaugues Masaugas 83076 83136 899 53,79 17 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Méounes-lès-Montrieux Meonas 83077 83136 2165 40,92 53 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Moissac-Bellevue Moissac 83078 83630 292 20,59 14 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Mons Mons 83080 83440 835 76,63 11 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Montauroux Montaurós 83081 83440 6346 33,54 189 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Montferrat Montferrat 83082 83131 1549 34,01 46 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Montfort-sur-Argens Montfòrt d'Argenç 83083 83570 1331 11,92 112 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Montmeyan Montmejan 83084 83670 561 39,43 14 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Nans-les-Pins Nans 83087 83860 4453 47,99 93 Saint-Cyr-sur-Mer
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Néoules Neolas 83088 83136 2692 25,08 107 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Ollières Olieras 83089 83470 638 39,66 16 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Ollioules Oliulas 83090 83190 13.563 19,89 682 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Pierrefeu-du-Var Pèirafuec 83091 83390 6060 58,36 104 Garéoult
Cuers
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Pignans Pinhans 83092 83790 4008 34,87 115 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Plan-d’Aups-Sainte-Baume Lo Plan d'Aups de la Santa Bauma 83093 83640 2113 24,91 85 Saint-Cyr-sur-Mer
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Pontevès Pontevès 83095 83670 767 41,07 19 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Pourcieux Porcièu 83096 83470 1566 21,23 74 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Pourrières Porrièras 83097 83910 5123 56,32 91 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Puget-sur-Argens Lo Puget d'Argenç 83099 83480 7839 26,9 291 Roquebrune-sur-Argens
Le Muy
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Puget-Ville Puget Vila 83100 83390 4235 36,83 115 Garéoult
Cuers
Brignoles
Toulon
Cœur du Var
Ramatuelle Ramatuela 83101 83350 2077 35,57 58 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Rayol-Canadel-sur-Mer Lo Raiòu Canadèu 83152 83820 717 6,83 105 La Crau
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Régusse Regussa 83102 83630 2615 35,30 74 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Rians Rians 83104 83560 4264 96,87 44 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Riboux Ribòus 83105 13780 44 13,48 3 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Rocbaron Ròcbaron 83106 83136 4925 20,28 243 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Roquebrune-sur-Argens Ròcabruna d'Argenç 83107 83520 14.048 106,10 132 Roquebrune-sur-Argens
Le Muy
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Rougiers Rotgiers 83110 83170 1648 20,53 80 Brignoles
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Saint-Antonin-du-Var Sant Antonin 83154 83510 744 17,64 42 Brignoles
Cotignac
Draguignan
Brignoles
Dracénoise
Saint-Cyr-sur-Mer Sant Ceri de Mar 83112 83270 11.752 21,15 556 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Sainte-Anastasie-sur-Issole Santa Anastasia d'Içòla 83111 83136 1922 10,71 179 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Sainte-Maxime Santa Maxima 83115 83120 14.263 81,61 175 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Saint-Julien Sant Julian lo Montanhier 83113 83560 2413 75,88 32 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Saint-Mandrier-sur-Mer Sant Mandrier de Mar 83153 83430 5766 5,12 1126 La Seyne-sur-Mer-2
Saint-Mandrier-sur-Mer
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Saint-Martin-de-Pallières Sant Martin 83114 83560 246 26,33 9 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume Sant Maissemin de la Santa Bauma 83116 83470 16.388 64,13 256 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Saint-Paul-en-Forêt Sant Pau 83117 83440 1718 20,26 85 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Saint-Raphaël Sant Rafèu 83118 83530
83700
35.222 89,59 393 Saint-Raphaël
Saint-Raphaël
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Saint-Tropez Sant Tropetz 83119 83990 4299 11,18 385 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Saint-Zacharie Sant Jacariá 83120 83640 5539 27,02 205 Saint-Cyr-sur-Mer
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Salernes Salèrna 83121 83690 3879 39,30 99 Flayosc
Salernes
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Sanary-sur-Mer Sant Nari de Mar 83123 83110 16.733 19,24 870 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Seillans Selhan 83124 83440 2626 88,66 30 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Seillons-Source-d’Argens Selhon Fònt d'Argenç 83125 83470 2490 25,11 99 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Signes Sinha 83127 83870 2804 133,10 21 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Sillans-la-Cascade Silan 83128 83690 752 20,17 37 Flayosc
Tavernes
Draguignan
Brignoles
Dracénoise
Six-Fours-les-Plages Sieis Forns lei Plaias 83129 83140 33.250 26,58 1251 La Seyne-sur-Mer-2
Six-Fours-les-Plages
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Solliès-Pont Soliès-Pònt 83130 83210 11.056 17,73 624 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Solliès-Toucas Soliès-Tocàs 83131 83210 5741 30,09 191 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Solliès-Ville Soliès-Vila 83132 83210 2412 14,10 171 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Tanneron Tanneron 83133 83440 1619 52,78 31 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Taradeau Taradèu 83134 83460 1807 17,31 104 Vidauban
Lorgues
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Tavernes Tavèrnas 83135 83670 1396 31,15 45 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Toulon Tolon 83137 83000
83100
83200
169.634 42,84 3960 Toulon-1
Toulon-2
Toulon-3
Toulon-4
Toulon-1
Toulon-2
Toulon-3
Toulon-4
Toulon-5
Toulon-6
Toulon-7
Toulon-8
Toulon-9
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Tourrettes Torretas 83138 83440 2898 33,99 85 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Tourtour Tortor 83139 83690 587 28,69 20 Flayosc
Salernes
Brignoles
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Tourves Torvas 83140 83170 4983 65,62 76 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Trans-en-Provence Trans 83141 83720 5770 16,99 340 Draguignan
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Trigance Trigança 83142 83840 182 60,60 3 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Varages Varatge 83145 83670 1172 35,11 33 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Vérignon Verinhon 83147 83630 10 36,9 0 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Vidauban Vidauban 83148 83550 11.545 73,93 156 Vidauban
Le Luc
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Villecroze Vilacròsa 83149 83690 1442 20,60 70 Flayosc
Salernes
Brignoles
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Vinon-sur-Verdon Vinon de Verdon 83150 83560 4224 36,00 117 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Vins-sur-Caramy Vins de Carami 83151 83170 1003 16,30 62 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte