Lischt vun dr Gmeina im Département Var

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Var zellt àlla 153 Gmeina ìm Département Var uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aiguines Aiguina 83002 83630 276 114,43 2 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Ampus Empus 83003 83111 934 82,77 11 Flayosc
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Artignosc-sur-Verdon Artinhòsc 83005 83630 314 18,53 17 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Artigues Artiga 83006 83560 260 31,85 8 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Aups Aups 83007 83630 2228 64,15 35 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Bagnols-en-Forêt Banhòus 83008 83600 2788 42,90 65 Roquebrune-sur-Argens
Fréjus
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Bandol Bandòu 83009 83150 8409 8,58 980 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Bargème Bargema 83010 83840 217 27,95 8 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Bargemon Barjamon 83011 83830 1365 35,14 39 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Barjols Barjòus 83012 83670 2979 30,06 99 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Baudinard-sur-Verdon Bèudiran 83014 83630 224 21,97 10 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Bauduen Bauduen 83015 83630 318 47,45 7 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Belgentier Beujanciá 83017 83210 2429 13,38 182 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Besse-sur-Issole Bessa 83018 83890 3039 37,19 82 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Bormes-les-Mimosas Bòrmas 83019 83230 8102 97,32 83 La Crau
Collobrières
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Bras Bras 83021 83149 2698 34,93 77 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Brenon Brenon 83022 83840 29 5,59 5 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Brignoles Brinhòla 83023 83170 17.179 70,53 244 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Brue-Auriac Brua e Auriac 83025 83119 1376 36,73 37 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Cabasse Cabassa 83026 83340 1947 45,49 43 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Callas Calàs 83028 83830 1909 49,26 39 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Callian Calian 83029 83440 3206 25,42 126 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Camps-la-Source Camps 83030 83170 1906 22,47 85 Garéoult
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Carcès Carces 83032 83570 3447 35,76 96 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Carnoules Carnolas 83033 83660 3448 25,49 135 Garéoult
Cuers
Brignoles
Toulon
Cœur du Var
Carqueiranne Carcairana 83034 83320 9700 14,48 670 La Garde
La Crau
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Cavalaire-sur-Mer Cavalaira de Mar 83036 83240 7385 16,74 441 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Châteaudouble Castèudoble 83038 83300 473 40,91 12 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Châteauvert Castèuverd 83039 83670 145 27,52 5 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Châteauvieux Castèuvièlh 83040 83840 83 14,97 6 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Claviers Clavier 83041 83830 692 15,90 44 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Cogolin Cogolin 83042 83310 11.736 27,93 420 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Collobrières Colobrieras 83043 83610 1908 112,68 17 Le Luc
Collobrières
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Comps-sur-Artuby Comps d'Artubi 83044 83840 364 63,49 6 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Correns Correnç 83045 83570 903 37,06 24 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Cotignac Cotinhac 83046 83570 2163 44,26 49 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Cuers Cuers 83049 83390 11.425 50,53 226 Solliès-Pont
Cuers
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Draguignan Draguinhan 83050 83300 39.340 53,75 732 Draguignan
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Entrecasteaux Entrecastèus 83051 83570 1123 32,11 35 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Esparron Esparron 83052 83560 356 30,04 12 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Évenos Evenós 83053 83330 2405 41,95 57 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Fayence Faiença 83055 83440 5792 27,68 209 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Figanières Figanieras 83056 83830 2605 28,17 92 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Flassans-sur-Issole Flassan d'Içòla 83057 83340 3533 43,68 81 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Flayosc Flaiòsc 83058 83780 4294 45,95 93 Flayosc
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Forcalqueiret Forcauqueiret 83059 83136 2990 10,33 289 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Fox-Amphoux Fòs Amfós 83060 83670 459 40,76 11 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Fréjus Frejús 83061 83370
83600
52.672 102,27 515 Fréjus
Saint-Raphaël
Fréjus
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Garéoult Gareut 83064 83136 5330 15,75 338 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Gassin Gassin 83065 83580 2560 24,74 103 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Ginasservis Ginacèrvias 83066 83560 1799 37,47 48 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Gonfaron Gonfaron 83067 83590 4318 40,42 107 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Grimaud Grimaud 83068 83310 4541 44,58 102 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Hyères Ieras 83069 83400 55.588 132,28 420 La Crau
Hyères
La Crau
Hyères-Est
Hyères-Ouest
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Bastide La Bastida 83013 83840 205 11,76 17 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
La Cadière-d’Azur La Cadiera 83027 83740 5550 37,42 148 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
La Celle La Cèla 83037 83170 1477 21,00 70 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
La Crau La Crau d'Ieras 83047 83260 18.288 37,87 483 La Crau
La Crau
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Croix-Valmer La Crotz Valmer 83048 83420 3780 22,28 170 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
La Farlède La Farleta 83054 83210 9083 8,31 1093 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
La Garde La Garda 83062 83130 25.126 15,54 1617 La Garde
La Garde
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Garde-Freinet La Gàrdia 83063 83680 1887 76,64 25 Le Luc
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
La Londe-les-Maures La Lònda dei Mauras 83071 83250 10.297 79,29 130 La Crau
La Crau
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
La Martre La Martra 83074 83840 211 20,37 10 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
La Môle La Mòla 83079 83310 1432 45,28 32 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
La Motte La Mota 83085 83920 2845 28,12 101 Flayosc
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
La Roquebrussanne La Ròcabrussana 83108 83136 2455 37,05 66 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
La Roque-Esclapon La Ròca Esclapon 83109 83840 267 26,98 10 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
La Seyne-sur-Mer La Sanha de Mar 83126 83500 63.936 22,17 2884 La Seyne-sur-Mer-1
La Seyne-sur-Mer-2
La Seyne-sur-Mer
Saint-Mandrier-sur-Mer
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Valette-du-Var La Valeta 83144 83160 23.884 15,50 1541 Toulon-3
La Valette-du-Var
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Verdière La Verdiera 83146 83560 1601 68,16 23 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Le Beausset Lo Baucet 83016 83330 9736 35,95 271 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Le Bourguet Lo Borguet 83020 83840 35 25,39 1 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Le Cannet-des-Maures Lo Canet dei Mauras 83031 83340 4300 73,64 58 Le Luc
Le Luc
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Le Castellet Lo Castelet 83035 83330 3886 44,77 87 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Le Lavandou Lo Lavandor 83070 83980 5985 29,65 202 La Crau
Collobrières
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Le Luc Lo Luc 83073 83340 11.067 44,16 251 Le Luc
Le Luc
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Le Muy Lo Muei 83086 83490 9134 66,58 137 Vidauban
Le Muy
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Le Plan-de-la-Tour Lo Plan de la Torre 83094 83120 2827 36,80 77 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Le Pradet Lo Pradet 83098 83220 10.249 9,97 1028 La Garde
La Garde
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Le Revest-les-Eaux Lo Revèst leis Aigas 83103 83200 3865 24,07 161 Toulon-3
La Valette-du-Var
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Le Thoronet Lo Toronet 83136 83340 2462 37,53 66 Le Luc
Lorgues
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Le Val Lo Vau 83143 83143 4295 39,34 109 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Les Adrets-de-l’Estérel Leis Adrechs 83001 83600 2750 22,26 124 Saint-Raphaël
Fréjus
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Les Arcs Los Arcs 83004 83460 7064 54,26 130 Vidauban
Lorgues
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Les Mayons Lei Maions 83075 83340 644 28,86 22 Le Luc
Le Luc
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Les Salles-sur-Verdon Lei Salas de Verdon 83122 83630 245 4,97 49 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Lorgues Lòrgas 83072 83510 8990 64,37 140 Vidauban
Lorgues
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Mazaugues Masaugas 83076 83136 889 53,79 17 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Méounes-lès-Montrieux Meonas 83077 83136 2184 40,92 53 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Moissac-Bellevue Moissac 83078 83630 291 20,59 14 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Mons Mons 83080 83440 817 76,63 11 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Montauroux Montaurós 83081 83440 6411 33,54 191 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Montferrat Montferrat 83082 83131 1536 34,01 45 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Montfort-sur-Argens Montfòrt d'Argenç 83083 83570 1349 11,92 113 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Montmeyan Montmejan 83084 83670 551 39,43 14 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Nans-les-Pins Nans 83087 83860 4627 47,99 96 Saint-Cyr-sur-Mer
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Néoules Neolas 83088 83136 2712 25,08 108 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Ollières Olieras 83089 83470 646 39,66 16 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Ollioules Oliulas 83090 83190 13.702 19,89 689 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Pierrefeu-du-Var Pèirafuec 83091 83390 6045 58,36 104 Garéoult
Cuers
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Pignans Pinhans 83092 83790 4201 34,87 120 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Plan-d’Aups-Sainte-Baume Lo Plan d'Aups de la Santa Bauma 83093 83640 2158 24,91 87 Saint-Cyr-sur-Mer
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Pontevès Pontevès 83095 83670 748 41,07 18 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Pourcieux Porcièu 83096 83470 1564 21,23 74 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Pourrières Porrièras 83097 83910 5155 56,32 92 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Puget-sur-Argens Lo Puget d'Argenç 83099 83480 8097 26,9 301 Roquebrune-sur-Argens
Le Muy
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Puget-Ville Puget Vila 83100 83390 4280 36,83 116 Garéoult
Cuers
Brignoles
Toulon
Cœur du Var
Ramatuelle Ramatuela 83101 83350 2070 35,57 58 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Rayol-Canadel-sur-Mer Lo Raiòu Canadèu 83152 83820 711 6,83 104 La Crau
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Régusse Regussa 83102 83630 2613 35,30 74 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Rians Rians 83104 83560 4232 96,87 44 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Riboux Ribòus 83105 13780 46 13,48 3 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Rocbaron Ròcbaron 83106 83136 5033 20,28 248 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Roquebrune-sur-Argens Ròcabruna d'Argenç 83107 83520 14.251 106,10 134 Roquebrune-sur-Argens
Le Muy
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Rougiers Rotgiers 83110 83170 1656 20,53 81 Brignoles
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Saint-Antonin-du-Var Sant Antonin 83154 83510 741 17,64 42 Brignoles
Cotignac
Draguignan
Brignoles
Dracénoise
Saint-Cyr-sur-Mer Sant Ceri de Mar 83112 83270 11.761 21,15 556 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Sainte-Anastasie-sur-Issole Santa Anastasia d'Içòla 83111 83136 1973 10,71 184 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Sainte-Maxime Santa Maxima 83115 83120 13.968 81,61 171 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Saint-Julien Sant Julian lo Montanhier 83113 83560 2409 75,88 32 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Saint-Mandrier-sur-Mer Sant Mandrier de Mar 83153 83430 5862 5,12 1145 La Seyne-sur-Mer-2
Saint-Mandrier-sur-Mer
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Saint-Martin-de-Pallières Sant Martin 83114 83560 244 26,33 9 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume Sant Maissemin de la Santa Bauma 83116 83470 16.433 64,13 256 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Saint-Paul-en-Forêt Sant Pau 83117 83440 1730 20,26 85 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Saint-Raphaël Sant Rafèu 83118 83530
83700
35.042 89,59 391 Saint-Raphaël
Saint-Raphaël
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Saint-Tropez Sant Tropetz 83119 83990 4352 11,18 389 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Saint-Zacharie Sant Jacariá 83120 83640 5604 27,02 207 Saint-Cyr-sur-Mer
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Salernes Salèrna 83121 83690 3840 39,30 98 Flayosc
Salernes
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Sanary-sur-Mer Sant Nari de Mar 83123 83110 16.605 19,24 863 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Seillans Selhan 83124 83440 2669 88,66 30 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Seillons-Source-d’Argens Selhon Fònt d'Argenç 83125 83470 2468 25,11 98 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Signes Sinha 83127 83870 2844 133,10 21 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Sillans-la-Cascade Silan 83128 83690 752 20,17 37 Flayosc
Tavernes
Draguignan
Brignoles
Dracénoise
Six-Fours-les-Plages Sieis Forns lei Plaias 83129 83140 32.829 26,58 1235 La Seyne-sur-Mer-2
Six-Fours-les-Plages
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Solliès-Pont Soliès-Pònt 83130 83210 11.149 17,73 629 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Solliès-Toucas Soliès-Tocàs 83131 83210 5719 30,09 190 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Solliès-Ville Soliès-Vila 83132 83210 2450 14,10 174 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Tanneron Tanneron 83133 83440 1666 52,78 32 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Taradeau Taradèu 83134 83460 1803 17,31 104 Vidauban
Lorgues
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Tavernes Tavèrnas 83135 83670 1399 31,15 45 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Toulon Tolon 83137 83000
83100
83200
171.953 42,84 4014 Toulon-1
Toulon-2
Toulon-3
Toulon-4
Toulon-1
Toulon-2
Toulon-3
Toulon-4
Toulon-5
Toulon-6
Toulon-7
Toulon-8
Toulon-9
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Tourrettes Torretas 83138 83440 2884 33,99 85 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Tourtour Tortor 83139 83690 581 28,69 20 Flayosc
Salernes
Brignoles
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Tourves Torvas 83140 83170 5025 65,62 77 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Trans-en-Provence Trans 83141 83720 5847 16,99 344 Draguignan
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Trigance Trigança 83142 83840 191 60,60 3 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Varages Varatge 83145 83670 1178 35,11 34 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Vérignon Verinhon 83147 83630 10 36,9 0 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Vidauban Vidauban 83148 83550 11.907 73,93 161 Vidauban
Le Luc
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Villecroze Vilacròsa 83149 83690 1463 20,60 71 Flayosc
Salernes
Brignoles
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Vinon-sur-Verdon Vinon de Verdon 83150 83560 4233 36,00 118 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Vins-sur-Caramy Vins de Carami 83151 83170 1014 16,30 62 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte