Lischt vun dr Gmeina im Département Var

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Var zellt àlla 153 Gmeina ìm Département Var uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aiguines Aiguina 83002 83630 270 114,43 2 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Ampus Empus 83003 83111 913 82,77 11 Flayosc
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Artignosc-sur-Verdon Artinhòsc 83005 83630 288 18,53 16 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Artigues Artiga 83006 83560 283 31,85 9 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Aups Aups 83007 83630 2284 64,15 36 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Bagnols-en-Forêt Banhòus 83008 83600 2862 42,90 67 Roquebrune-sur-Argens
Fréjus
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Bandol Bandòu 83009 83150 8403 8,58 979 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Bargème Bargema 83010 83840 225 27,95 8 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Bargemon Barjamon 83011 83830 1334 35,14 38 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Barjols Barjòus 83012 83670 2990 30,06 99 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Baudinard-sur-Verdon Bèudiran 83014 83630 235 21,97 11 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Bauduen Bauduen 83015 83630 321 47,45 7 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Belgentier Beujanciá 83017 83210 2423 13,38 181 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Besse-sur-Issole Bessa 83018 83890 3038 37,19 82 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Bormes-les-Mimosas Bòrmas 83019 83230 8162 97,32 84 La Crau
Collobrières
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Bras Bras 83021 83149 2629 34,93 75 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Brenon Brenon 83022 83840 25 5,59 4 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Brignoles Brinhòla 83023 83170 17.361 70,53 246 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Brue-Auriac Brua e Auriac 83025 83119 1419 36,73 39 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Cabasse Cabassa 83026 83340 1951 45,49 43 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Callas Calàs 83028 83830 1948 49,26 40 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Callian Calian 83029 83440 3341 25,42 131 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Camps-la-Source Camps 83030 83170 1897 22,47 84 Garéoult
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Carcès Carces 83032 83570 3380 35,76 95 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Carnoules Carnolas 83033 83660 3525 25,49 138 Garéoult
Cuers
Brignoles
Toulon
Cœur du Var
Carqueiranne Carcairana 83034 83320 9518 14,48 657 La Garde
La Crau
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Cavalaire-sur-Mer Cavalaira de Mar 83036 83240 7586 16,74 453 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Châteaudouble Castèudoble 83038 83300 477 40,91 12 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Châteauvert Castèuverd 83039 83670 147 27,52 5 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Châteauvieux Castèuvièlh 83040 83840 79 14,97 5 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Claviers Clavier 83041 83830 720 15,90 45 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Cogolin Cogolin 83042 83310 11.311 27,93 405 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Collobrières Colobrieras 83043 83610 1874 112,68 17 Le Luc
Collobrières
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Comps-sur-Artuby Comps d'Artubi 83044 83840 328 63,49 5 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Correns Correnç 83045 83570 906 37,06 24 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Cotignac Cotinhac 83046 83570 2111 44,26 48 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Cuers Cuers 83049 83390 11.962 50,53 237 Solliès-Pont
Cuers
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Draguignan Draguinhan 83050 83300 39.433 53,75 734 Draguignan
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Entrecasteaux Entrecastèus 83051 83570 1118 32,11 35 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Esparron Esparron 83052 83560 371 30,04 12 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Évenos Evenós 83053 83330 2416 41,95 58 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Fayence Faiença 83055 83440 5735 27,68 207 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Figanières Figanieras 83056 83830 2623 28,17 93 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Flassans-sur-Issole Flassan d'Içòla 83057 83340 3564 43,68 82 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Flayosc Flaiòsc 83058 83780 4247 45,95 92 Flayosc
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Forcalqueiret Forcauqueiret 83059 83136 3101 10,33 300 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Fox-Amphoux Fòs Amfós 83060 83670 458 40,76 11 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Fréjus Frejús 83061 83370
83600
54.458 102,27 532 Fréjus
Saint-Raphaël
Fréjus
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Garéoult Gareut 83064 83136 5303 15,75 337 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Gassin Gassin 83065 83580 2614 24,74 106 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Ginasservis Ginacèrvias 83066 83560 1874 37,47 50 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Gonfaron Gonfaron 83067 83590 4329 40,42 107 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Grimaud Grimaud 83068 83310 4562 44,58 102 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Hyères Ieras 83069 83400 54.821 132,28 414 La Crau
Hyères
La Crau
Hyères-Est
Hyères-Ouest
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Bastide La Bastida 83013 83840 208 11,76 18 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
La Cadière-d’Azur La Cadiera 83027 83740 5574 37,42 149 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
La Celle La Cèla 83037 83170 1483 21,00 71 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
La Crau La Crau d'Ieras 83047 83260 18.774 37,87 496 La Crau
La Crau
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Croix-Valmer La Crotz Valmer 83048 83420 3779 22,28 170 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
La Farlède La Farleta 83054 83210 9614 8,31 1157 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
La Garde La Garda 83062 83130 25.505 15,54 1641 La Garde
La Garde
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Garde-Freinet La Gàrdia 83063 83680 1847 76,64 24 Le Luc
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
La Londe-les-Maures La Lònda dei Mauras 83071 83250 10.641 79,29 134 La Crau
La Crau
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
La Martre La Martra 83074 83840 204 20,37 10 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
La Môle La Mòla 83079 83310 1461 45,28 32 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
La Motte La Mota 83085 83920 2804 28,12 100 Flayosc
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
La Roquebrussanne La Ròcabrussana 83108 83136 2203 37,05 59 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
La Roque-Esclapon La Ròca Esclapon 83109 83840 256 26,98 9 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
La Seyne-sur-Mer La Sanha de Mar 83126 83500 62.987 22,17 2841 La Seyne-sur-Mer-1
La Seyne-sur-Mer-2
La Seyne-sur-Mer
Saint-Mandrier-sur-Mer
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Valette-du-Var La Valeta 83144 83160 24.087 15,50 1554 Toulon-3
La Valette-du-Var
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
La Verdière La Verdiera 83146 83560 1603 68,16 24 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Le Beausset Lo Baucet 83016 83330 9845 35,95 274 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Le Bourguet Lo Borguet 83020 83840 41 25,39 2 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Le Cannet-des-Maures Lo Canet dei Mauras 83031 83340 4279 73,64 58 Le Luc
Le Luc
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Le Castellet Lo Castelet 83035 83330 3873 44,77 87 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Le Lavandou Lo Lavandor 83070 83980 5985 29,65 202 La Crau
Collobrières
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Le Luc Lo Luc 83073 83340 11.094 44,16 251 Le Luc
Le Luc
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Le Muy Lo Muei 83086 83490 9288 66,58 140 Vidauban
Le Muy
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Le Plan-de-la-Tour Lo Plan de la Torre 83094 83120 3048 36,80 83 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Le Pradet Lo Pradet 83098 83220 10.277 9,97 1031 La Garde
La Garde
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Le Revest-les-Eaux Lo Revèst leis Aigas 83103 83200 3962 24,07 165 Toulon-3
La Valette-du-Var
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Le Thoronet Lo Toronet 83136 83340 2552 37,53 68 Le Luc
Lorgues
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Le Val Lo Vau 83143 83143 4292 39,34 109 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Les Adrets-de-l’Estérel Leis Adrechs 83001 83600 2784 22,26 125 Saint-Raphaël
Fréjus
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Les Arcs Los Arcs 83004 83460 7066 54,26 130 Vidauban
Lorgues
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Les Mayons Lei Maions 83075 83340 631 28,86 22 Le Luc
Le Luc
Brignoles
Draguignan
Cœur du Var
Les Salles-sur-Verdon Lei Salas de Verdon 83122 83630 226 4,97 45 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Lorgues Lòrgas 83072 83510 9054 64,37 141 Vidauban
Lorgues
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Mazaugues Masaugas 83076 83136 868 53,79 16 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Méounes-lès-Montrieux Meonas 83077 83136 2226 40,92 54 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Moissac-Bellevue Moissac 83078 83630 290 20,59 14 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Mons Mons 83080 83440 806 76,63 11 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Montauroux Montaurós 83081 83440 6548 33,54 195 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Montferrat Montferrat 83082 83131 1527 34,01 45 Flayosc
Callas
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Montfort-sur-Argens Montfòrt d'Argenç 83083 83570 1420 11,92 119 Brignoles
Cotignac
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Montmeyan Montmejan 83084 83670 533 39,43 14 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Nans-les-Pins Nans 83087 83860 4835 47,99 101 Saint-Cyr-sur-Mer
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Néoules Neolas 83088 83136 2828 25,08 113 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Ollières Olieras 83089 83470 650 39,66 16 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Ollioules Oliulas 83090 83190 13.866 19,89 697 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Pierrefeu-du-Var Pèirafuec 83091 83390 6068 58,36 104 Garéoult
Cuers
Toulon
Toulon
Méditerranée Porte des Maures
Pignans Pinhans 83092 83790 4588 34,87 132 Le Luc
Besse-sur-Issole
Brignoles
Brignoles
Cœur du Var
Plan-d’Aups-Sainte-Baume Lo Plan d'Aups de la Santa Bauma 83093 83640 2187 24,91 88 Saint-Cyr-sur-Mer
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Pontevès Pontevès 83095 83670 737 41,07 18 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Pourcieux Porcièu 83096 83470 1574 21,23 74 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Pourrières Porrièras 83097 83910 5181 56,32 92 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Puget-sur-Argens Lo Puget d'Argenç 83099 83480 8062 26,9 300 Roquebrune-sur-Argens
Le Muy
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Puget-Ville Puget Vila 83100 83390 4357 36,83 118 Garéoult
Cuers
Brignoles
Toulon
Cœur du Var
Ramatuelle Ramatuela 83101 83350 2115 35,57 59 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Rayol-Canadel-sur-Mer Lo Raiòu Canadèu 83152 83820 667 6,83 98 La Crau
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Régusse Regussa 83102 83630 2642 35,30 75 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Rians Rians 83104 83560 4278 96,87 44 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Riboux Ribòus 83105 13780 49 13,48 4 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Rocbaron Ròcbaron 83106 83136 5250 20,28 259 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Roquebrune-sur-Argens Ròcabruna d'Argenç 83107 83520 14.937 106,10 141 Roquebrune-sur-Argens
Le Muy
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Rougiers Rotgiers 83110 83170 1662 20,53 81 Brignoles
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Saint-Antonin-du-Var Sant Antonin 83154 83510 722 17,64 41 Brignoles
Cotignac
Draguignan
Brignoles
Dracénoise
Saint-Cyr-sur-Mer Sant Ceri de Mar 83112 83270 11.484 21,15 543 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Sainte-Anastasie-sur-Issole Santa Anastasia d'Içòla 83111 83136 2048 10,71 191 Garéoult
La Roquebrussanne
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Sainte-Maxime Santa Maxima 83115 83120 14.448 81,61 177 Sainte-Maxime
Grimaud
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Saint-Julien Sant Julian lo Montanhier 83113 83560 2402 75,88 32 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Saint-Mandrier-sur-Mer Sant Mandrier de Mar 83153 83430 6095 5,12 1190 La Seyne-sur-Mer-2
Saint-Mandrier-sur-Mer
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Saint-Martin-de-Pallières Sant Martin 83114 83560 247 26,33 9 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume Sant Maissemin de la Santa Bauma 83116 83470 17.095 64,13 267 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Saint-Paul-en-Forêt Sant Pau 83117 83440 1757 20,26 87 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Saint-Raphaël Sant Rafèu 83118 83530
83700
36.027 89,59 402 Saint-Raphaël
Saint-Raphaël
Draguignan
Draguignan
Var Estérel Méditerranée
Saint-Tropez Sant Tropetz 83119 83990 3851 11,18 344 Sainte-Maxime
Saint-Tropez
Draguignan
Draguignan
Golfe de Saint-Tropez
Saint-Zacharie Sant Jacariá 83120 83640 6051 27,02 224 Saint-Cyr-sur-Mer
Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Brignoles
Brignoles
Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Salernes Salèrna 83121 83690 3761 39,30 96 Flayosc
Salernes
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Sanary-sur-Mer Sant Nari de Mar 83123 83110 16.889 19,24 878 Ollioules
Ollioules
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Seillans Selhan 83124 83440 2669 88,66 30 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Seillons-Source-d’Argens Selhon Fònt d'Argenç 83125 83470 2492 25,11 99 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Signes Sinha 83127 83870 2927 133,10 22 Saint-Cyr-sur-Mer
Le Beausset
Toulon
Toulon
Sud Sainte Baume
Sillans-la-Cascade Silan 83128 83690 745 20,17 37 Flayosc
Tavernes
Draguignan
Brignoles
Dracénoise
Six-Fours-les-Plages Sieis Forns lei Plaias 83129 83140 34.592 26,58 1301 La Seyne-sur-Mer-2
Six-Fours-les-Plages
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Solliès-Pont Soliès-Pònt 83130 83210 11.762 17,73 663 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Solliès-Toucas Soliès-Tocàs 83131 83210 5753 30,09 191 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Solliès-Ville Soliès-Vila 83132 83210 2526 14,10 179 Solliès-Pont
Solliès-Pont
Toulon
Toulon
Vallée du Gapeau
Tanneron Tanneron 83133 83440 1671 52,78 32 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Taradeau Taradèu 83134 83460 1784 17,31 103 Vidauban
Lorgues
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Tavernes Tavèrnas 83135 83670 1405 31,15 45 Flayosc
Tavernes
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Toulon Tolon 83137 83000
83100
83200
178.745 42,84 4172 Toulon-1
Toulon-2
Toulon-3
Toulon-4
Toulon-1
Toulon-2
Toulon-3
Toulon-4
Toulon-5
Toulon-6
Toulon-7
Toulon-8
Toulon-9
Toulon
Toulon
Toulon-Provence-Méditerranée
Tourrettes Torretas 83138 83440 2877 33,99 85 Roquebrune-sur-Argens
Fayence
Draguignan
Draguignan
Pays de Fayence
Tourtour Tortor 83139 83690 585 28,69 20 Flayosc
Salernes
Brignoles
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Tourves Torvas 83140 83170 5042 65,62 77 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte
Trans-en-Provence Trans 83141 83720 5947 16,99 350 Draguignan
Draguignan
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Trigance Trigança 83142 83840 203 60,60 3 Flayosc
Comps-sur-Artuby
Draguignan
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Varages Varatge 83145 83670 1176 35,11 33 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Barjols
Brignoles
Brignoles
Provence Verdon
Vérignon Verinhon 83147 83630 9 36,9 0 Flayosc
Aups
Brignoles
Brignoles
Lacs et Gorges du Verdon
Vidauban Vidauban 83148 83550 12.616 73,93 171 Vidauban
Le Luc
Draguignan
Draguignan
Dracénoise
Villecroze Vilacròsa 83149 83690 1466 20,60 71 Flayosc
Salernes
Brignoles
Draguignan
Lacs et Gorges du Verdon
Vinon-sur-Verdon Vinon de Verdon 83150 83560 4248 36,00 118 Saint-Maximin-la-Sainte-Baume
Rians
Brignoles
Brignoles
Durance-Luberon-Verdon Agglomération
Vins-sur-Caramy Vins de Carami 83151 83170 963 16,30 59 Brignoles
Brignoles
Brignoles
Brignoles
Provence Verte