Lischt vun dr Gmeina im Département Deux-Sèvres

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Deux-Sèvres zellt àlla 256 Gmeina ìm Département Deux-Sèvres uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Adilly 79002 79200 302 12,92 23 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Aiffres 79003 79230 5510 25,72 214 La Plaine Niortaise
Prahecq
Niort Niortais
Aigondigné 79185 79370 4789 69,87 69 Celles-sur-Belle Niort Mellois en Poitou
Airvault 79005 79600 3289 63,88 51 Le Val de Thouet Parthenay Airvaudais-Val du Thouet
Alloinay 79136 79110
79190
868 32,38 27 Melle
Chef-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Allonne 79007 79130 665 22,98 29 La Gâtine
Secondigny
Parthenay Parthenay-Gâtine
Amailloux 79008 79350 829 37,24 22 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Amuré 79009 79210 432 14,86 29 Frontenay-Rohan-Rohan
Frontenay-Rohan-Rohan
Niort Niortais
Arçais 79010 79210 614 15,12 41 Frontenay-Rohan-Rohan
Frontenay-Rohan-Rohan
Niort Niortais
Ardin 79012 79160 1249 29,59 42 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Argentonnay 79013 79150 3176 117,04 27 Bressuire
Mauléon
Argenton-les-Vallées
Bressuire Bocage Bressuirais
Asnières-en-Poitou 79015 79170 202 19,06 11 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Assais-les-Jumeaux 79016 79600 781 52,26 15 Le Val de Thouet
Saint-Loup-Lamairé
Parthenay Airvaudais-Val du Thouet
Aubigné 79018 79110 212 29,15 7 Melle
Chef-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Aubigny 79019 79390 172 11,98 14 La Gâtine
Thénezay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Augé 79020 79400 923 23,33 40 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-1
Niort Haut Val de Sèvre
Availles-Thouarsais 79022 79600 196 10,85 18 Le Val de Thouet
Airvault
Parthenay Airvaudais-Val du Thouet
Avon 79023 79800 68 12,54 5 Celles-sur-Belle
La Mothe-Saint-Héray
Niort Haut Val de Sèvre
Azay-le-Brûlé 79024 79400 1926 22,10 87 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-1
Niort Haut Val de Sèvre
Azay-sur-Thouet 79025 79130 1155 20,20 57 La Gâtine
Secondigny
Parthenay Parthenay-Gâtine
Beaulieu-sous-Parthenay 79029 79420 675 26,72 25 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
Beaussais-Vitré 79030 79370 979 25,62 38 Celles-sur-Belle
Celles-sur-Belle
Niort Mellois en Poitou
Beauvoir-sur-Niort 79031 79360 1763 23,48 75 Mignon-et-Boutonne
Beauvoir-sur-Niort
Niort Niortais
Béceleuf 79032 79160 753 19,04 40 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Bessines 79034 79000 1659 11,41 145 Frontenay-Rohan-Rohan
Frontenay-Rohan-Rohan
Niort Niortais
Boismé 79038 79300 1202 37,80 32 Bressuire
Bressuire
Bressuire Bocage Bressuirais
Beugnon-Thireuil 79077 79130
79160
726 33,42 22 Autize-Égray Niort Val de Gâtine
Bougon 79042 79800 179 11,70 15 Celles-sur-Belle
La Mothe-Saint-Héray
Niort Haut Val de Sèvre
Boussais 79047 79600 456 19,72 23 Le Val de Thouet
Airvault
Parthenay Airvaudais-Val du Thouet
Bressuire 79049 79300 19.499 180,59 108 Bressuire
Bressuire
Bressuire Bocage Bressuirais
Bretignolles 79050 79140 614 13,16 47 Cerizay
Cerizay
Bressuire Bocage Bressuirais
Brieuil-sur-Chizé 79055 79170 119 8,06 15 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Brion-près-Thouet 79056 79290 752 8,06 93 Le Val de Thouet
Thouars-2
Bressuire Thouarsais
Brioux-sur-Boutonne 79057 79170 1505 15,49 97 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Brûlain 79058 79230 746 24,67 30 La Plaine Niortaise
Prahecq
Niort Niortais
Caunay 79060 79190 183 14,42 13 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Celles-sur-Belle 79061 79370 3884 41,37 94 Celles-sur-Belle Niort Mellois en Poitou
Cerizay 79062 79140 4776 18,55 257 Cerizay
Cerizay
Bressuire Bocage Bressuirais
Champdeniers 79066 79220 1632 21,81 75 Autize-Égray
Champdeniers-Saint-Denis
Niort Val de Gâtine
Chanteloup 79069 79320 1009 20,71 49 Cerizay
Moncoutant
Parthenay Bocage Bressuirais
Châtillon-sur-Thouet 79080 79200 2688 16,45 163 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Chauray 79081 79180 6931 14,50 478 La Plaine Niortaise
Niort-Nord
Niort Niortais
Chef-Boutonne 79083 79110 2583 40,38 64 Melle Niort Mellois en Poitou
Chenay 79084 79120 471 21,70 22 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Chérigné 79085 79170 157 7,88 20 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Cherveux 79086 79410 1896 22,25 85 Autize-Égray
Saint-Maixent-l’École-1
Niort Haut Val de Sèvre
Chey 79087 79120 568 21,59 26 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Chiché 79088 79350 1690 46,99 36 Bressuire
Bressuire
Bressuire Bocage Bressuirais
Chizé 79090 79170 871 23,50 37 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Cirières 79091 79140 959 16,83 57 Cerizay
Cerizay
Bressuire Bocage Bressuirais
Clavé 79092 79420 364 19,53 19 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
Clessé 79094 79350 954 29,08 33 Cerizay
Moncoutant
Parthenay Bocage Bressuirais
Clussais-la-Pommeraie 79095 79190 591 31,03 19 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Combrand 79096 79140 1168 24,62 47 Cerizay
Cerizay
Bressuire Bocage Bressuirais
Coulon 79100 79510 2264 29,79 76 Frontenay-Rohan-Rohan
Niort-Ouest
Niort Niortais
Coulonges-sur-l’Autize 79101 79160 2351 18,87 125 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Coulonges-Thouarsais 79102 79330 430 17,26 25 Le Val de Thouet
Saint-Varent
Bressuire Thouarsais
Courlay 79103 79440 2454 29,46 83 Cerizay
Cerizay
Bressuire Bocage Bressuirais
Cours 79104 79220 553 14,92 37 Autize-Égray
Champdeniers-Saint-Denis
Niort Val de Gâtine
Couture-d’Argenson 79106 79110 368 24,16 15 Melle
Chef-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Doux 79108 79390 226 9,85 23 La Gâtine
Thénezay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Échiré 79109 79410 3337 30,96 108 La Plaine Niortaise
Niort-Nord
Niort Niortais
Ensigné 79111 79170 288 20,30 14 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Épannes 79112 79270 856 8,01 107 Frontenay-Rohan-Rohan
Frontenay-Rohan-Rohan
Niort Niortais
Exireuil 79114 79400 1585 21,06 75 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-2
Niort Haut Val de Sèvre
Exoudun 79115 79800 594 25,95 23 Celles-sur-Belle
La Mothe-Saint-Héray
Niort Mellois en Poitou
Faye-l’Abbesse 79116 79350 1042 23,27 45 Bressuire
Bressuire
Bressuire Bocage Bressuirais
Faye-sur-Ardin 79117 79160 623 15,03 41 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Fénery 79118 79450 298 12,63 24 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Fenioux 79119 79160 654 33,65 19 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Fomperron 79121 79340 427 17,40 25 La Gâtine
Ménigoute
Parthenay Parthenay-Gâtine
Fontenille-Saint-Martin-d’Entraigues 79122 79110 553 15,11 37 Melle
Chef-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Fontivillié 79064 79110
79500
871 24,69 35 Melle Niort Mellois en Poitou
Fors 79125 79230 1789 18,82 95 Frontenay-Rohan-Rohan
Prahecq
Niort Niortais
François 79128 79260 961 9,39 102 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-1
Niort Haut Val de Sèvre
Fressines 79129 79370 1658 9,61 173 Celles-sur-Belle
Celles-sur-Belle
Niort Mellois en Poitou
Frontenay-Rohan-Rohan 79130 79270 2882 33,79 85 Frontenay-Rohan-Rohan
Frontenay-Rohan-Rohan
Niort Niortais
Geay 79131 79330 319 19,25 17 Bressuire
Saint-Varent
Bressuire Bocage Bressuirais
Genneton 79132 79150 327 27,75 12 Mauléon
Argenton-les-Vallées
Bressuire Bocage Bressuirais
Germond-Rouvre 79133 79220 1171 17,88 65 Autize-Égray
Champdeniers-Saint-Denis
Niort Niortais
Glénay 79134 79330 568 21,14 27 Le Val de Thouet
Saint-Varent
Bressuire Thouarsais
Gourgé 79135 79200 965 50,43 19 La Gâtine
Saint-Loup-Lamairé
Parthenay Parthenay-Gâtine
Granzay-Gript 79137 79360 905 21,55 42 Frontenay-Rohan-Rohan
Beauvoir-sur-Niort
Niort Niortais
Irais 79141 79600 206 13,50 15 Le Val de Thouet
Airvault
Parthenay Airvaudais-Val du Thouet
Juillé 79142 79170 99 4,87 20 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Juscorps 79144 79230 366 6,48 56 La Plaine Niortaise
Prahecq
Niort Niortais
L’Absie 79001 79240 941 13,02 72 Cerizay
Moncoutant
Parthenay Bocage Bressuirais
La Boissière-en-Gâtine 79040 79310 251 10,98 23 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
La Chapelle-Bâton 79070 79220 400 16,93 24 Autize-Égray
Champdeniers-Saint-Denis
Niort Val de Gâtine
La Chapelle-Bertrand 79071 79200 483 19,39 25 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
La Chapelle-Pouilloux 79074 79190 184 7,85 23 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
La Chapelle-Saint-Laurent 79076 79430 1986 28,85 69 Cerizay
Moncoutant
Parthenay Bocage Bressuirais
La Crèche 79048 79260 5576 34,50 162 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-1
Niort Haut Val de Sèvre
La Ferrière-en-Parthenay 79120 79390 804 29,12 28 La Gâtine
Thénezay
Parthenay Parthenay-Gâtine
La Forêt-sur-Sèvre 79123 79380 2337 55,94 42 Cerizay
Cerizay
Bressuire Bocage Bressuirais
La Foye-Monjault 79127 79360 836 19,06 44 Mignon-et-Boutonne
Beauvoir-sur-Niort
Niort Niortais
La Mothe-Saint-Héray 79184 79800 1699 14,92 114 Celles-sur-Belle
La Mothe-Saint-Héray
Niort Mellois en Poitou
La Petite-Boissière 79207 79700 638 12,92 49 Mauléon
Mauléon
Bressuire Bocage Bressuirais
La Peyratte 79208 79200 1170 46,86 25 La Gâtine
Thénezay
Parthenay Parthenay-Gâtine
La Rochénard 79229 79270 581 8,55 68 Mignon-et-Boutonne
Mauzé-sur-le-Mignon
Niort Niortais
Lageon 79145 79200 351 14,02 25 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Largeasse 79147 79240 741 30,35 24 Cerizay
Moncoutant
Parthenay Bocage Bressuirais
Le Bourdet 79046 79210 592 8,30 71 Mignon-et-Boutonne
Mauzé-sur-le-Mignon
Niort Niortais
Le Busseau 79059 79240 733 27,65 27 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Le Chillou 79089 79600 170 5,12 33 Le Val de Thouet
Saint-Loup-Lamairé
Parthenay Airvaudais-Val du Thouet
Le Pin 79210 79140 1052 19,09 55 Cerizay
Cerizay
Bressuire Bocage Bressuirais
Le Retail 79226 79130 279 14,45 19 La Gâtine
Secondigny
Parthenay Parthenay-Gâtine
Le Tallud 79322 79200 2033 19,22 106 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Le Vanneau-Irleau 79337 79270 876 14,17 62 Frontenay-Rohan-Rohan
Frontenay-Rohan-Rohan
Niort Niortais
Le Vert 79346 79170 128 11,81 11 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Les Châteliers 79105 79340 497 26,42 19 La Gâtine Parthenay Parthenay-Gâtine
Les Forges 79124 79340 138 10,61 13 La Gâtine
Ménigoute
Parthenay Parthenay-Gâtine
Les Fosses 79126 79360 446 12,04 37 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Les Groseillers 79139 79220 57 4,46 13 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
Lezay 79148 79120 2028 45,63 44 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Lhoumois 79149 79390 153 9,67 16 La Gâtine
Thénezay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Limalonges 79150 79190 842 24,39 35 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Loretz-d’Argenton 79014 79290 2674 52,64 51 Le Val de Thouet Bressuire Thouarsais
Lorigné 79152 79190 299 11,10 27 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Loubigné 79153 79110 162 11,01 15 Melle
Chef-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Loubillé 79154 79110 388 21,21 18 Melle
Chef-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Louin 79156 79600 682 20,56 33 Le Val de Thouet
Saint-Loup-Lamairé
Parthenay Airvaudais-Val du Thouet
Louzy 79157 79100 1350 18,64 72 Thouars
Thouars-2
Bressuire Thouarsais
Luché-sur-Brioux 79158 79170 139 5,16 27 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Luché-Thouarsais 79159 79330 508 13,46 38 Le Val de Thouet
Saint-Varent
Bressuire Thouarsais
Lusseray 79160 79170 153 8,14 19 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Luzay 79161 79100 631 20,98 30 Le Val de Thouet
Saint-Varent
Bressuire Thouarsais
Magné 79162 79460 2656 14,80 179 Frontenay-Rohan-Rohan
Niort-Ouest
Niort Niortais
Mairé-Levescault 79163 79190 546 17,38 31 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Maisonnay 79164 79500 255 5,17 49 Melle
Melle
Niort Mellois en Poitou
Maisontiers 79165 79600 160 18,29 9 Le Val de Thouet
Saint-Loup-Lamairé
Parthenay Airvaudais-Val du Thouet
Marcillé 79251 79500 768 18,22 42 Melle Niort Mellois en Poitou
Marigny 79166 79360 873 31,72 28 Mignon-et-Boutonne
Beauvoir-sur-Niort
Niort Niortais
Marnes 79167 79600 254 17,19 15 Le Val de Thouet
Airvault
Parthenay Thouarsais
Mauléon 79079 79700 8499 120,64 70 Mauléon
Mauléon
Bressuire Bocage Bressuirais
Mauzé-sur-le-Mignon 79170 79210 2788 23,62 118 Mignon-et-Boutonne
Mauzé-sur-le-Mignon
Niort Niortais
Mazières-en-Gâtine 79172 79310 1003 19,06 53 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
Melle 79174 79500 6284 65,34 96 Melle Niort Mellois en Poitou
Melleran 79175 79190 516 19,90 26 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Ménigoute 79176 79340 860 19,22 45 La Gâtine
Ménigoute
Parthenay Parthenay-Gâtine
Messé 79177 79120 190 12,31 15 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Moncoutant-sur-Sèvre 79179 79240
79320
79380
5041 92,78 54 Cerizay Bressuire Bocage Bressuirais
Montalembert 79180 79190 287 11,80 24 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Montravers 79183 79140 378 10,12 37 Cerizay
Cerizay
Bressuire Bocage Bressuirais
Nanteuil 79189 79400 1717 20,62 83 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-2
Niort Haut Val de Sèvre
Neuvy-Bouin 79190 79130 508 25,30 20 Cerizay
Secondigny
Parthenay Bocage Bressuirais
Niort 79191 79000 59.005 68,20 865 Niort-1
Niort-2
Niort-3
Niort-Est
Niort-Nord
Niort-Ouest
Niort Niortais
Nueil-les-Aubiers 79195 79250 5568 98,83 56 Mauléon
Mauléon
Bressuire Bocage Bressuirais
Oroux 79197 79390 98 6,56 15 La Gâtine
Thénezay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Paizay-le-Chapt 79198 79170 262 20,34 13 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Pamplie 79200 79220 277 12,29 23 Autize-Égray
Champdeniers-Saint-Denis
Niort Val de Gâtine
Pamproux 79201 79800 1733 36,30 48 Celles-sur-Belle
La Mothe-Saint-Héray
Niort Haut Val de Sèvre
Parthenay 79202 79200 10.388 11,38 913 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Pas-de-Jeu 79203 79100 369 11,11 33 Le Val de Thouet
Thouars-1
Bressuire Thouarsais
Périgné 79204 79170 1008 21,18 48 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Pers 79205 79190 73 4,73 15 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Pierrefitte 79209 79330 334 15,91 21 Le Val de Thouet
Saint-Varent
Bressuire Thouarsais
Plaine-d’Argenson 79078 79360 976 44,93 22 Mignon-et-Boutonne
Beauvoir-sur-Niort
Niort Niortais
Plaine-et-Vallées 79196 79100
79600
2413 92,71 26 Le Val de Thouet Bressuire Thouarsais
Pliboux 79212 79190 207 15,29 14 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Pompaire 79213 79200 2010 12,80 157 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Pougne-Hérisson 79215 79130 371 11,86 31 La Gâtine
Secondigny
Parthenay Parthenay-Gâtine
Prahecq 79216 79230 2157 24,95 86 La Plaine Niortaise
Prahecq
Niort Niortais
Prailles-La Couarde 79217 79370
79800
945 35,22 27 Celles-sur-Belle Niort Mellois en Poitou
Pressigny 79218 79390 182 12,12 15 La Gâtine
Thénezay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Prin-Deyrançon 79220 79210 610 16,12 38 Mignon-et-Boutonne
Mauzé-sur-le-Mignon
Niort Niortais
Puihardy 79223 79160 54 1,18 46 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Reffannes 79225 79420 361 8,58 42 La Gâtine
Ménigoute
Parthenay Parthenay-Gâtine
Rom 79230 79120 858 52,38 16 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Romans 79231 79260 706 11,42 62 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-2
Niort Haut Val de Sèvre
Saint Maurice Étusson 79280 79150 876 56,81 15 Mauléon
Argenton-les-Vallées
Bressuire Bocage Bressuirais
Saint-Amand-sur-Sèvre 79235 79700 1399 32,36 43 Mauléon
Mauléon
Bressuire Bocage Bressuirais
Saint-André-sur-Sèvre 79236 79380 649 19,85 33 Cerizay
Cerizay
Bressuire Bocage Bressuirais
Saint-Aubin-du-Plain 79238 79300 551 14,06 39 Mauléon
Argenton-les-Vallées
Bressuire Bocage Bressuirais
Saint-Aubin-le-Cloud 79239 79450 1773 41,83 42 La Gâtine
Secondigny
Parthenay Parthenay-Gâtine
Saint-Christophe-sur-Roc 79241 79220 551 10,60 52 Autize-Égray
Champdeniers-Saint-Denis
Niort Val de Gâtine
Saint-Coutant 79243 79120 286 11,94 24 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Saint-Cyr-la-Lande 79244 79100 355 8,83 40 Le Val de Thouet
Thouars-1
Bressuire Thouarsais
Sainte-Eanne 79246 79800 618 13,83 45 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-2
Niort Haut Val de Sèvre
Sainte-Gemme 79250 79330 401 8,84 45 Le Val de Thouet
Saint-Varent
Bressuire Thouarsais
Sainte-Néomaye 79283 79260 1330 10,69 124 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-2
Niort Haut Val de Sèvre
Sainte-Ouenne 79284 79220 817 11,58 71 Autize-Égray
Champdeniers-Saint-Denis
Niort Val de Gâtine
Sainte-Soline 79297 79120 358 25,65 14 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Sainte-Verge 79300 79100 1405 12,83 110 Thouars
Thouars-2
Bressuire Thouarsais
Saint-Gelais 79249 79410 2066 16,40 126 La Plaine Niortaise
Niort-Nord
Niort Niortais
Saint-Généroux 79252 79600 369 20,46 18 Le Val de Thouet
Airvault
Parthenay Thouarsais
Saint-Georges-de-Noisné 79253 79400 710 24,64 29 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
Saint-Georges-de-Rex 79254 79210 436 17,63 25 Mignon-et-Boutonne
Mauzé-sur-le-Mignon
Niort Niortais
Saint-Germain-de-Longue-Chaume 79255 79200 404 14,63 28 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Saint-Germier 79256 79340 226 11,78 19 La Gâtine
Ménigoute
Parthenay Parthenay-Gâtine
Saint-Hilaire-la-Palud 79257 79210 1557 34,12 46 Mignon-et-Boutonne
Mauzé-sur-le-Mignon
Niort Niortais
Saint-Jacques-de-Thouars 79258 79100 445 5,55 80 Thouars
Thouars-1
Bressuire Thouarsais
Saint-Jean-de-Thouars 79259 79100 1353 4,96 273 Thouars
Thouars-1
Bressuire Thouarsais
Saint-Laurs 79263 79160 567 8,14 70 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Saint-Léger-de-Montbrun 79265 79100 1265 30,72 41 Le Val de Thouet
Thouars-1
Bressuire Thouarsais
Saint-Lin 79267 79420 334 11,21 30 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
Saint-Loup-Lamairé 79268 79600 978 21,80 45 Le Val de Thouet
Saint-Loup-Lamairé
Parthenay Airvaudais-Val du Thouet
Saint-Maixent-de-Beugné 79269 79160 402 11,02 36 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Saint-Maixent-l’École 79270 79400 6756 5,22 1294 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-1
Saint-Maixent-l’École-2
Niort Haut Val de Sèvre
Saint-Marc-la-Lande 79271 79310 360 10,22 35 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
Saint-Martin-de-Bernegoue 79273 79230 780 17,75 44 La Plaine Niortaise
Prahecq
Niort Niortais
Saint-Martin-de-Mâcon 79274 79100 315 12,28 26 Le Val de Thouet
Thouars-1
Bressuire Thouarsais
Saint-Martin-de-Saint-Maixent 79276 79400 1097 12,64 87 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-2
Niort Haut Val de Sèvre
Saint-Martin-de-Sanzay 79277 79290 1082 24,69 44 Le Val de Thouet
Thouars-2
Bressuire Thouarsais
Saint-Martin-du-Fouilloux 79278 79420 235 23,97 10 La Gâtine
Ménigoute
Parthenay Parthenay-Gâtine
Saint-Maxire 79281 79410 1289 14,41 89 Autize-Égray
Niort-Nord
Niort Niortais
Saint-Pardoux-Soutiers 79285 79310 1879 39,67 47 La Gâtine Parthenay Val de Gâtine
Saint-Paul-en-Gâtine 79286 79240 446 15,39 29 Cerizay
Moncoutant
Parthenay Bocage Bressuirais
Saint-Pierre-des-Échaubrognes 79289 79700 1408 28,92 49 Mauléon
Mauléon
Bressuire Bocage Bressuirais
Saint-Pompain 79290 79160 942 24,28 39 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Saint-Rémy 79293 79410 1086 13,64 80 Autize-Égray
Niort-Nord
Niort Niortais
Saint-Romans-des-Champs 79294 79230 179 4,10 44 La Plaine Niortaise
Prahecq
Niort Niortais
Saint-Romans-lès-Melle 79295 79500 722 8,91 81 Melle
Melle
Niort Mellois en Poitou
Saint-Symphorien 79298 79270 1902 19,01 100 Frontenay-Rohan-Rohan
Frontenay-Rohan-Rohan
Niort Niortais
Saint-Varent 79299 79330 2457 34,42 71 Le Val de Thouet
Saint-Varent
Bressuire Thouarsais
Saint-Vincent-la-Châtre 79301 79500 658 21,18 31 Melle
Melle
Niort Mellois en Poitou
Saivres 79302 79400 1451 21,24 68 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-1
Niort Haut Val de Sèvre
Salles 79303 79800 333 7,77 43 Celles-sur-Belle
La Mothe-Saint-Héray
Niort Haut Val de Sèvre
Sansais 79304 79270 741 14,94 50 Frontenay-Rohan-Rohan
Frontenay-Rohan-Rohan
Niort Niortais
Saurais 79306 79200 194 11,30 17 La Gâtine
Thénezay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Sauzé-Vaussais 79307 79190 1636 19,08 86 Melle
Sauzé-Vaussais
Niort Mellois en Poitou
Sciecq 79308 79000 639 4,33 148 Autize-Égray
Niort-Nord
Niort Niortais
Scillé 79309 79240 363 11,43 32 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Val de Gâtine
Secondigné-sur-Belle 79310 79170 520 24,39 21 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Secondigny 79311 79130 1850 37,34 50 La Gâtine
Secondigny
Parthenay Parthenay-Gâtine
Séligné 79312 79170 115 9,83 12 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Sepvret 79313 79120 608 17,01 36 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Soudan 79316 79800 434 23,29 19 Celles-sur-Belle
La Mothe-Saint-Héray
Niort Haut Val de Sèvre
Souvigné 79319 79800 914 26,41 35 Saint-Maixent-l’École
Saint-Maixent-l’École-2
Niort Haut Val de Sèvre
Surin 79320 79220 663 13,61 49 Autize-Égray
Champdeniers-Saint-Denis
Niort Val de Gâtine
Thénezay 79326 79390 1403 48,49 29 La Gâtine
Thénezay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Thouars 79329 79100 14.055 81,48 172 Thouars Bressuire Thouarsais
Tourtenay 79331 79100 116 7,72 15 Le Val de Thouet
Thouars-1
Bressuire Thouarsais
Trayes 79332 79240 128 7,20 18 Cerizay
Moncoutant
Parthenay Bocage Bressuirais
Valdelaume 79140 79110 866 50,57 17 Melle Niort Mellois en Poitou
Val-du-Mignon 79334 79210
79360
1108 28,34 39 Mignon-et-Boutonne Niort Niortais
Val en Vignes 79063 79150
79290
2043 78,30 26 Le Val de Thouet
Argenton-les-Vallées
Bressuire Thouarsais
Vallans 79335 79270 795 9,03 88 Frontenay-Rohan-Rohan
Frontenay-Rohan-Rohan
Niort Niortais
Vançais 79336 79120 225 16,99 13 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Vanzay 79338 79120 223 11,40 20 Celles-sur-Belle
Lezay
Niort Mellois en Poitou
Vasles 79339 79340 1684 89,16 19 La Gâtine
Ménigoute
Parthenay Parthenay-Gâtine
Vausseroux 79340 79420 330 19,12 17 La Gâtine
Ménigoute
Parthenay Parthenay-Gâtine
Vautebis 79341 79420 115 7,26 16 La Gâtine
Ménigoute
Parthenay Parthenay-Gâtine
Vernoux-en-Gâtine 79342 79240 568 31,20 18 La Gâtine
Secondigny
Parthenay Parthenay-Gâtine
Vernoux-sur-Boutonne 79343 79170 222 8,12 27 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Verruyes 79345 79310 910 26,24 35 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
Viennay 79347 79200 1095 15,71 70 Parthenay
Parthenay
Parthenay Parthenay-Gâtine
Villefollet 79348 79170 212 13,04 16 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Villemain 79349 79110 152 16,68 9 Melle
Chef-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Villiers-en-Bois 79350 79360 125 18,53 7 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Villiers-en-Plaine 79351 79160 1770 27,89 63 Autize-Égray
Coulonges-sur-l’Autize
Niort Niortais
Villiers-sur-Chizé 79352 79170 160 11,37 14 Mignon-et-Boutonne
Brioux-sur-Boutonne
Niort Mellois en Poitou
Vouhé 79354 79310 397 13,95 28 La Gâtine
Mazières-en-Gâtine
Parthenay Val de Gâtine
Vouillé 79355 79230 3283 22,30 147 La Plaine Niortaise
Prahecq
Niort Niortais
Voulmentin 79242 79150 1114 31,23 36 Mauléon
Argenton-les-Vallées
Bressuire Bocage Bressuirais
Xaintray 79357 79220 223 11,15 20 Autize-Égray
Champdeniers-Saint-Denis
Niort Val de Gâtine

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: