Lischt vun dr Gmeina im Département Eure

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Eure zellt àlla 585 Gmeina ìm Département Eure uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aclou 27001 27800 325 3,70 84 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Acon 27002 27570 466 9,16 52 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Acquigny 27003 27400 1598 17,83 86 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Aigleville 27004 27120 423 3,24 120 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Ailly 27005 27600 1164 15,55 74 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Aizier 27006 27500 143 2,36 56 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Alizay 27008 27460 1573 8,62 171 Pont-de-l’Arche
Pont-de-l’Arche
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Ambenay 27009 27250 565 16,80 34 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Amécourt 27010 27140 166 6,01 28 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Amfreville-les-Champs 27012 27380 450 6,56 70 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Amfreville-Saint-Amand 27011 27370 1199 9,62 126 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Amfreville-sous-les-Monts 27013 27380 489 7,52 68 Val-de-Reuil
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Amfreville-sur-Iton 27014 27400 848 5,48 147 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Andé 27015 27430 1302 5,31 236 Louviers
Louviers-Nord
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Angerville-la-Campagne 27017 27930 1378 3,62 335 Évreux-3
Évreux-Sud
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Appeville-Annebault 27018 27290 1003 13,35 76 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Armentières-sur-Avre 27019 27820 166 6,11 28 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Arnières-sur-Iton 27020 27180 1677 12,19 131 Évreux-1
Évreux-Ouest
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Asnières 27021 27260 330 8,14 38 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Aulnay-sur-Iton 27023 27180 709 1,53 469 Conches-en-Ouche
Évreux-Ouest
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Autheuil-Authouillet 27025 27490 958 11,66 82 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Authevernes 27026 27420 416 8,15 48 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Authou 27028 27290 335 2,96 114 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Aviron 27031 27930 1101 7,32 152 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Bacquepuis 27033 27930 308 5,09 63 Le Neubourg
Évreux-Nord
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Bacqueville 27034 27440 630 11,01 55 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Bailleul-la-Vallée 27035 27260 108 4,67 26 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Bâlines 27036 27130 558 3,73 150 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Barc 27037 27170 1202 11,35 106 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Barneville-sur-Seine 27039 27310 516 8,77 57 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Barquet 27040 27170 449 13,68 32 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Barville 27042 27230 77 2,71 21 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Bazincourt-sur-Epte 27045 27140 768 11,00 69 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Bazoques 27046 27230 155 6,90 24 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Beaubray 27047 27190 324 15,43 21 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Beauficel-en-Lyons 27048 27480 188 7,20 27 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Beaumontel 27050 27170 647 11,63 58 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Beaumont-le-Roger 27051 27170 2813 36,42 83 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Bémécourt 27054 27160 580 17,11 31 Breteuil
Breteuil
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Bérengeville-la-Campagne 27055 27110 331 9,19 34 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Bernay 27056 27300 9951 24,03 434 Bernay
Bernay-Est
Bernay-Ouest
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Bernienville 27057 27180 286 7,81 36 Le Neubourg
Évreux-Nord
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Bernouville 27059 27660 307 6,12 48 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Berthouville 27061 27800 319 7,53 41 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Berville-la-Campagne 27063 27170 248 8,68 28 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Berville-sur-Mer 27064 27210 693 5,08 137 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Beuzeville 27065 27210 4619 23,25 196 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Bézu-la-Forêt 27066 27480 325 8,98 33 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Bézu-Saint-Éloi 27067 27660 1527 11,42 130 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Bois-Anzeray 27068 27330 175 11,61 15 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Bois-Arnault 27069 27250 696 12,9 56 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Bois-Jérôme-Saint-Ouen 27072 27620 744 10,51 71 Les Andelys
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Bois-le-Roi 27073 27220 1198 5,42 211 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Boisney 27074 27800 280 5,76 50 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Bois-Normand-près-Lyre 27075 27330 342 16,88 21 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Boisset-les-Prévanches 27076 27120 476 7,46 60 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Boissey-le-Châtel 27077 27520 862 4,38 209 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Boissy-Lamberville 27079 27300 357 8,08 41 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Boncourt 27081 27120 185 4,15 46 Évreux-3
Pacy-sur-Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Bonneville-Aptot 27083 27290 260 7,47 34 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Bosgouet 27091 27310 729 9,55 69 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Bosquentin 27094 27480 122 6,90 19 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Bosrobert 27095 27800 662 9,21 70 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Bosroumois 27090 27670 3613 13,24 266 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Bouafles 27097 27700 658 12,61 51 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Bouchevilliers 27098 27150 81 4,31 18 Romilly-sur-Andelle
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
4 Rivières
Boulleville 27100 27210 1167 7,17 159 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Bouquelon 27101 27500 517 11,71 40 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Bouquetot 27102 27310 1041 13,07 84 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Bourg-Achard 27103 27310 3945 12,32 290 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Bourg-Beaudouin 27104 27380 701 5,33 135 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Bournainville-Faverolles 27106 27230 480 6,96 68 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Bourneville-Sainte-Croix 27107 27500 1313 15,83 79 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Bourth 27108 27580 1230 18,63 68 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Bray 27109 27170 398 5,85 65 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Brestot 27110 27350 609 8,73 63 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Bretagnolles 27111 27220 203 3,78 52 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Breteuil 27112 27160 4353 55,05 83 Breteuil
Breteuil
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Brétigny 27113 27800 136 5,40 27 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Breuilpont 27114 27640 1222 12,21 98 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Breux-sur-Avre 27115 27570 342 7,08 49 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Brionne 27116 27800 4238 16,77 258 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Broglie 27117 27270 1038 7,96 138 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Brosville 27118 27930 640 7,20 87 Le Neubourg
Évreux-Nord
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Bueil 27119 27730 1618 4,91 326 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Burey 27120 27190 402 5,40 72 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Caillouet-Orgeville 27123 27120 484 7,89 56 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Cailly-sur-Eure 27124 27490 216 3,33 67 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Calleville 27125 27800 664 8,57 77 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Campigny 27126 27500 1168 10,74 108 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Canappeville 27127 27400 689 10,37 64 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Caorches-Saint-Nicolas 27129 27300 593 11,78 50 Bernay
Bernay-Ouest
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Capelle-les-Grands 27130 27270 422 13,39 33 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Caugé 27132 27180 862 11,61 72 Conches-en-Ouche
Évreux-Ouest
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Caumont 27133 27310 1061 6,00 171 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Cauverville-en-Roumois 27134 27350 217 3,24 75 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Cesseville 27135 27110 474 6,57 73 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Chaignes 27136 27120 277 6,41 43 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Chaise-Dieu-du-Theil 27137 27580 205 5,93 40 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Chamblac 27138 27270 394 20,90 19 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Chambois 27032 27240 1389 27,60 48 Verneuil-sur-Avre
Damville
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Chambord 27139 27250 170 14,62 10 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Chambray 27140 27120 418 8,42 51 Pacy-sur-Eure
Vernon-Nord
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Champ-Dolent 27141 27190 64 2,28 31 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Champenard 27142 27600 276 2,32 109 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Champigny-la-Futelaye 27144 27220 284 15,98 17 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Charleval 27151 27380 1761 14,14 129 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Château-sur-Epte 27152 27420 560 4,60 130 Les Andelys
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Chauvincourt-Provemont 27153 27150 367 10,83 33 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Chavigny-Bailleul 27154 27220 593 18,42 31 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Chennebrun 27155 27820 108 2,92 38 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Chéronvilliers 27156 27250 488 21,51 24 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Cierrey 27158 27930 755 4,03 180 Évreux-3
Pacy-sur-Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Claville 27161 27180 1083 17,66 61 Conches-en-Ouche
Évreux-Ouest
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Clef Vallée d’Eure 27191 27490 2517 25,59 97 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Collandres-Quincarnon 27162 27190 240 7,98 27 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Colletot 27163 27500 207 4,32 46 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Combon 27164 27170 818 16,30 51 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Conches-en-Ouche 27165 27190 5004 16,72 302 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Condé-sur-Risle 27167 27290 642 9,87 64 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Connelles 27168 27430 185 4,17 47 Val-de-Reuil
Val-de-Reuil
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Conteville 27169 27210 1004 10,68 91 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Cormeilles 27170 27260 1164 3,05 379 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Corneville-la-Fouquetière 27173 27300 121 3,99 31 Bernay
Bernay-Est
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Corneville-sur-Risle 27174 27500 1363 13,23 101 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Coudray 27176 27150 217 7,78 28 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Coudres 27177 27220 547 15,37 36 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Courbépine 27179 27300 721 11,91 62 Bernay
Bernay-Ouest
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Courcelles-sur-Seine 27180 27940 2068 5,47 366 Gaillon
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Courdemanche 27181 27320 600 8,99 67 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Courteilles 27182 27130 153 6,24 24 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Crasville 27184 27400 125 2,45 52 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Crestot 27185 27110 583 6,31 85 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Criquebeuf-la-Campagne 27187 27110 321 7,75 39 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Criquebeuf-sur-Seine 27188 27340 1470 14,74 93 Pont-de-l’Arche
Pont-de-l’Arche
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Croisy-sur-Eure 27190 27120 197 3,95 49 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Crosville-la-Vieille 27192 27110 601 7,74 76 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Croth 27193 27530 1362 10,51 123 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Cuverville 27194 27700 248 6,17 39 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Dangu 27199 27720 573 7,97 73 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Dardez 27200 27930 150 2,82 55 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Daubeuf-la-Campagne 27201 27110 234 6,34 37 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Daubeuf-près-Vatteville 27202 27430 462 11,35 42 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Douains 27203 27120 494 11,27 45 Pacy-sur-Eure
Vernon-Sud
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Doudeauville-en-Vexin 27204 27150 293 5,85 52 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Douville-sur-Andelle 27205 27380 448 4,51 97 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Droisy 27206 27320 445 17,49 24 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Drucourt 27207 27230 599 11,97 50 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Duranville 27208 27230 152 4,73 32 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Écaquelon 27209 27290 607 13,04 47 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Écardenville-la-Campagne 27210 27170 473 7,40 64 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Écauville 27212 27110 110 3,35 34 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Écouis 27214 27440 817 13,07 63 Les Andelys
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Ecquetot 27215 27110 379 5,74 67 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Émalleville 27216 27930 507 4,19 128 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Émanville 27217 27190 560 10,76 55 Le Neubourg
Conches-en-Ouche
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Épaignes 27218 27260 1598 26,10 61 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Épégard 27219 27110 561 4,41 129 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Épieds 27220 27730 352 4,87 75 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Épreville-en-Lieuvin 27222 27560 197 6,72 31 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Épreville-près-le-Neubourg 27224 27110 465 7,73 62 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Étrépagny 27226 27150 3753 20,38 190 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Étréville 27227 27350 671 11,23 59 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Éturqueraye 27228 27350 298 6,72 42 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Évreux 27229 27000 46.707 26,45 1869 Évreux-1
Évreux-2
Évreux-3
Évreux-Est
Évreux-Nord
Évreux-Ouest
Évreux-Sud
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Ézy-sur-Eure 27230 27530 3690 8,92 405 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Agglo du Pays de Dreux
Fains 27231 27120 442 3,77 107 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Farceaux 27232 27150 345 7,56 45 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Fatouville-Grestain 27233 27210 730 10,26 76 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Fauville 27234 27930 354 3,33 108 Évreux-3
Évreux-Est
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Faverolles-la-Campagne 27235 27190 167 4,71 31 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Ferrières-Haut-Clocher 27238 27190 1161 11,38 106 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Ferrières-Saint-Hilaire 27239 27270 420 9,84 42 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Feuguerolles 27241 27110 176 8,20 22 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Fiquefleur-Équainville 27243 27210 737 9,80 72 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Flancourt-Crescy-en-Roumois 27085 27310 1486 19,01 74 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Fleury-la-Forêt 27245 27480 261 7,85 35 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Fleury-sur-Andelle 27246 27380 1838 3,79 493 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Flipou 27247 27380 323 6,97 48 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Folleville 27248 27230 197 6,16 33 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Fontaine-Bellenger 27249 27600 1151 4,96 225 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Fontaine-l’Abbé 27251 27470 538 13,23 40 Bernay
Bernay-Est
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Fontaine-la-Louvet 27252 27230 331 11,11 31 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Fontaine-sous-Jouy 27254 27120 860 7,33 120 Pacy-sur-Eure
Évreux-Est
Les Andelys
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Fort-Moville 27258 27210 510 9,32 51 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Foucrainville 27259 27220 84 5,26 14 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Foulbec 27260 27210 661 11,86 54 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Fouqueville 27261 27370 454 8,18 56 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Pays du Neubourg
Franqueville 27266 27800 325 3,03 111 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Frenelles-en-Vexin 27070 27150
27700
1706 29,06 58 Les Andelys Les Andelys Seine Normandie Agglomération
Freneuse-sur-Risle 27267 27290 355 8,13 44 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Fresne-Cauverville 27269 27260 196 6,15 33 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Fresney 27271 27220 338 6,34 54 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Gadencourt 27273 27120 380 3,89 98 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Gaillon 27275 27600 6892 10,19 690 Gaillon
Gaillon
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Gamaches-en-Vexin 27276 27150 289 8,68 35 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Garennes-sur-Eure 27278 27780 1926 10,52 180 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Gasny 27279 27620 3065 12,89 240 Vernon
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Gauciel 27280 27930 831 7,72 119 Évreux-3
Évreux-Est
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Gaudreville-la-Rivière 27281 27190 229 6,73 33 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Gauville-la-Campagne 27282 27930 591 6,15 89 Conches-en-Ouche
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Gisors 27284 27140 11.674 16,67 712 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Giverny 27285 27620 496 6,46 79 Vernon
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Giverville 27286 27560 405 6,14 61 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Glisolles 27287 27190 862 10,92 75 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Glos-sur-Risle 27288 27290 596 7,33 79 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Goupil-Othon 27290 27170 1256 14,8 84 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Gournay-le-Guérin 27291 27580 129 12,27 11 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Grand Bourgtheroulde 27105 27520 3876 19,51 190 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Grand-Camp 27295 27270 485 14,11 34 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Graveron-Sémerville 27298 27110 308 8,03 37 Le Neubourg
Évreux-Nord
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Gravigny 27299 27930 3967 9,98 393 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Grosley-sur-Risle 27300 27170 524 13,18 40 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Grossœuvre 27301 27220 1239 16,36 71 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Guerny 27304 27720 169 6,03 29 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Guichainville 27306 27930 2807 15,32 170 Évreux-3
Évreux-Sud
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Guiseniers 27307 27700 469 10,71 42 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Hacqueville 27310 27150 432 9,81 45 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Harcourt 27311 27800 1077 15,20 67 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Hardencourt-Cocherel 27312 27120 264 4,93 51 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Harquency 27315 27700 266 13,95 19 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Hauville 27316 27350 1273 14,69 88 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Hébécourt 27324 27150 601 11,24 51 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Hecmanville 27325 27800 180 2,99 57 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Hécourt 27326 27120 322 7,73 45 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Hectomare 27327 27110 216 2,05 110 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Hennezis 27329 27700 780 15,63 50 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Herqueville 27330 27430 133 3,76 38 Val-de-Reuil
Val-de-Reuil
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Heubécourt-Haricourt 27331 27630 459 11,92 39 Les Andelys
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Heudebouville 27332 27400 787 9,28 85 Louviers
Louviers-Nord
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Heudicourt 27333 27860 703 10,73 60 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Heudreville-en-Lieuvin 27334 27230 109 4,15 26 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Heudreville-sur-Eure 27335 27400 1062 14,15 74 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Heuqueville 27337 27700 360 7,77 47 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Hondouville 27339 27400 793 6,88 116 Le Neubourg
Louviers-Sud
Bernay
Les Andelys
Pays du Neubourg
Honguemare-Guenouville 27340 27310 703 9,30 74 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Houetteville 27342 27400 205 6,85 30 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Houlbec-Cocherel 27343 27120 1293 11,64 114 Pacy-sur-Eure
Vernon-Sud
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Houville-en-Vexin 27346 27440 234 8,09 29 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Huest 27347 27930 792 6,57 118 Évreux-3
Évreux-Est
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Igoville 27348 27460 1742 5,61 307 Pont-de-l’Arche
Pont-de-l’Arche
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Illeville-sur-Montfort 27349 27290 874 14,95 59 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Illiers-l’Évêque 27350 27770 995 20,63 48 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Incarville 27351 27400 1419 8,35 168 Louviers
Louviers-Nord
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Irreville 27353 27930 469 5,60 85 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Iville 27354 27110 436 8,81 57 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Ivry-la-Bataille 27355 27540 2694 7,76 353 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Agglo du Pays de Dreux
Jouy-sur-Eure 27358 27120 586 9,80 58 Pacy-sur-Eure
Évreux-Est
Les Andelys
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Juignettes 27359 27250 228 12,96 18 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Jumelles 27360 27220 327 7,29 42 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
L’Habit 27309 27220 506 5,08 102 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
L’Hosmes 27341 27570 67 6,74 11 Verneuil-sur-Avre
Damville
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
La Baronnie 27277 27220 732 11,22 62 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
La Boissière 27078 27220 270 3,45 79 Pacy-sur-Eure
Saint-André-de-l’Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
La Bonneville-sur-Iton 27082 27190 2102 4,00 559 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
La Chapelle-Bayvel 27146 27260 379 4,84 83 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
La Chapelle-du-Bois-des-Faulx 27147 27930 682 4,00 148 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
La Chapelle-Gauthier 27148 27270 406 16,43 25 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
La Chapelle-Hareng 27149 27230 107 4,07 21 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
La Chapelle-Longueville 27554 27950 3325 19,60 176 Pacy-sur-Eure
Saint-André-de-l’Eure
Vernon-Nord
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
La Couture-Boussey 27183 27750 2305 10,90 214 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
La Croisille 27189 27190 435 5,40 82 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
La Ferrière-sur-Risle 27240 27760 221 0,20 1135 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
La Forêt-du-Parc 27256 27220 611 7,67 76 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
La Goulafrière 27289 27390 166 14,38 11 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
La Harengère 27313 27370 601 3,59 160 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Seine-Eure
La Haye-Aubrée 27317 27350 463 7,50 62 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
La Haye-de-Calleville 27318 27800 261 2,95 93 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
La Haye-de-Routot 27319 27350 307 2,51 119 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
La Haye-du-Theil 27320 27370 301 7,02 42 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Pays du Neubourg
La Haye-le-Comte 27321 27400 135 3,32 41 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
La Haye-Malherbe 27322 27400 1398 9,93 143 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
La Haye-Saint-Sylvestre 27323 27330 280 18,64 15 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
La Heunière 27336 27950 407 3,07 94 Pacy-sur-Eure
Vernon-Sud
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
La Houssaye 27345 27410 209 4,25 50 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
La Lande-Saint-Léger 27361 27210 377 7,96 43 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
La Madeleine-de-Nonancourt 27378 27320 1145 22,61 51 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Évreux
Évreux
Agglo du Pays de Dreux
La Neuve-Grange 27430 27150 331 5,09 66 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
La Neuve-Lyre 27431 27330 575 2,85 201 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
La Neuville-du-Bosc 27432 27890 675 14,45 45 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
La Noë-Poulain 27435 27560 275 4,70 54 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
La Poterie-Mathieu 27475 27560 165 6,41 27 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
La Pyle 27482 27370 167 1,69 92 Le Neubourg
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Pays du Neubourg
La Roquette 27495 27700 238 5,90 41 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
La Saussaye 27616 27370 1883 3,53 524 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Seine-Eure
La Trinité 27659 27930 120 2,99 38 Évreux-3
Évreux-Est
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
La Trinité-de-Réville 27660 27270 238 11,15 22 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
La Trinité-de-Thouberville 27661 27310 427 3,33 133 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
La Vacherie 27666 27400 567 7,63 73 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
La Vieille-Lyre 27685 27330 655 19,63 33 Breteuil Bernay Interco Normandie Sud Eure
Launay 27364 27470 197 2,26 91 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Le Bec-Hellouin 27052 27800 397 9,55 43 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Le Bec-Thomas 27053 27370 218 1,40 153 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Seine-Eure
Le Bois-Hellain 27071 27260 220 3,20 72 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Le Bosc du Theil 27302 27370 1324 20,11 67 Le Neubourg
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Pays du Neubourg
Le Boulay-Morin 27099 27930 784 5,55 138 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Le Cormier 27171 27120 396 10,48 39 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Le Favril 27237 27230 168 4,03 43 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Le Fidelaire 27242 27190 1023 33,55 31 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Le Landin 27363 27350 215 3,15 62 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Le Lesme 27565 27160 675 26,50 25 Breteuil
Breteuil
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Le Manoir 27386 27460 1310 2,39 513 Pont-de-l’Arche
Pont-de-l’Arche
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Le Mesnil-Fuguet 27401 27930 174 3,58 49 Le Neubourg
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Le Mesnil-Jourdain 27403 27400 234 10,41 22 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Le Mesnil-Saint-Jean 27541 27560 215 7,65 26 Beuzeville Bernay Lieuvin Pays d’Auge
Le Neubourg 27428 27110 4204 9,91 414 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Le Noyer-en-Ouche 27444 27410 228 10,90 21 Bernay
Beaumesnil
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Le Perrey 27263 27500
27680
1239 21,40 58 Pont-Audemer
Bourg-Achard
Bernay Pont-Audemer Val de Risle
Le Planquay 27462 27230 159 4,04 38 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Le Plessis-Grohan 27464 27180 881 8,28 102 Évreux-3
Évreux-Sud
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Le Plessis-Hébert 27465 27120 399 11,73 34 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Le Plessis-Sainte-Opportune 27466 27170 335 11,37 29 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Le Theil-Nolent 27627 27230 246 4,11 63 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Le Thil 27632 27150 562 4,24 116 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Le Thuit 27635 27700 141 3,02 49 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Le Thuit de l’Oison 27638 27370 3670 15,58 226 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Le Tilleul-Lambert 27641 27110 256 5,83 42 Le Neubourg
Évreux-Nord
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Le Torpt 27646 27210 446 6,59 65 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Le Tremblay-Omonville 27658 27110 348 5,41 62 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Le Troncq 27663 27110 170 4,59 38 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Le Tronquay 27664 27480 512 19,06 27 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Le Val d’Hazey 27022 27940 5451 14,37 385 Gaillon
Gaillon
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Le Val-David 27668 27120 712 6,79 109 Évreux-3
Évreux-Est
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Le Val-Doré 27447 27190 909 20,17 46 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Le Vaudreuil 27528 27100 3701 14,22 261 Val-de-Reuil
Val-de-Reuil
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Le Vieil-Évreux 27684 27930 829 11,57 67 Évreux-3
Évreux-Est
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Léry 27365 27690 2028 14,51 141 Val-de-Reuil
Val-de-Reuil
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Les Andelys 27016 27700 8092 40,62 200 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Les Authieux 27027 27220 290 4,87 61 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Les Barils 27038 27130 272 9,53 26 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Les Baux-de-Breteuil 27043 27160 670 34,22 19 Breteuil
Breteuil
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Les Baux-Sainte-Croix 27044 27180 829 17,03 51 Évreux-3
Évreux-Sud
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Les Bottereaux 27096 27250 345 22,13 16 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Les Damps 27196 27340 1380 4,74 281 Pont-de-l’Arche
Pont-de-l’Arche
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Les Hogues 27338 27910 658 11,81 53 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Les Monts du Roumois 27062 27520 1563 23,81 66 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Les Places 27459 27230 76 1,93 40 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Les Préaux 27476 27500 382 5,96 65 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Les Thilliers-en-Vexin 27633 27420 492 1,57 298 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Les Trois Lacs 27676 27940 1780 36,53 49 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Les Ventes 27678 27180 1036 20,65 51 Conches-en-Ouche
Évreux-Sud
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Letteguives 27366 27910 206 4,10 48 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Lieurey 27367 27560 1463 18,21 79 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Lignerolles 27368 27220 333 6,22 50 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Lilly 27369 27480 82 6,03 14 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Lisors 27370 27440 340 10,75 32 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Livet-sur-Authou 27371 27800 155 3,90 38 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Longchamps 27372 27150 658 15,43 40 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Lorleau 27373 27480 131 12,31 12 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Louversey 27374 27190 536 10,73 52 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Louviers 27375 27400 18.348 27,06 68 Louviers
Louviers-Nord
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Louye 27376 27650 223 5,20 46 Saint-André-de-l’Eure
Nonancourt
Évreux
Évreux
Agglo du Pays de Dreux
Lyons-la-Forêt 27377 27480 717 26,99 27 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Mainneville 27379 27150 434 8,14 51 Romilly-sur-Andelle
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Malleville-sur-le-Bec 27380 27800 263 6,98 37 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Malouy 27381 27300 161 3,14 51 Bernay
Bernay-Ouest
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Mandeville 27382 27370 316 3,05 107 Le Neubourg
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Seine-Eure
Mandres 27383 27130 376 11,79 31 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Manneville-la-Raoult 27384 27210 505 7,37 69 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Manneville-sur-Risle 27385 27500 1514 9,32 164 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Marais-Vernier 27388 27680 498 24,98 20 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Marbeuf 27389 27110 459 8,48 52 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Marbois 27157 27160 1356 46,54 30 Breteuil
Verneuil-sur-Avre
Breteuil
Damville
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Marcilly-la-Campagne 27390 27320 1141 19,50 60 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Marcilly-sur-Eure 27391 27810 1605 15,48 101 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Martagny 27392 27150 151 4,38 33 Romilly-sur-Andelle
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Martainville 27393 27210 499 9,09 51 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Martot 27394 27340 531 8,48 68 Pont-de-l’Arche
Pont-de-l’Arche
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Mélicourt 27395 27390 85 6,40 13 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Ménesqueville 27396 27850 465 4,17 112 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Ménilles 27397 27120 1739 5,81 293 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Menneval 27398 27300 1460 6,63 207 Bernay
Bernay-Est
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Mercey 27399 27950 52 3,50 14 Pacy-sur-Eure
Vernon-Sud
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Merey 27400 27640 345 8,66 40 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Mesnil-en-Ouche 27049 27410 4623 165,40 28 Bernay
Beaumesnil
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Mesnil-Rousset 27404 27390 92 7,22 14 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Mesnil-sous-Vienne 27405 27150 106 5,72 21 Romilly-sur-Andelle
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Mesnils-sur-Iton 27198 27160
27240
6126 125,03 49 Verneuil-sur-Avre Bernay Interco Normandie Sud Eure
Mesnil-sur-l’Estrée 27406 27650 895 5,76 162 Saint-André-de-l’Eure
Nonancourt
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Mesnil-Verclives 27407 27440 323 9,96 28 Les Andelys
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Mézières-en-Vexin 27408 27510 606 12,70 49 Les Andelys
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Miserey 27410 27930 634 8,11 76 Évreux-3
Évreux-Est
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Moisville 27411 27320 236 6,99 32 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Montfort-sur-Risle 27413 27290 767 3,94 190 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Montreuil-l’Argillé 27414 27390 832 13,72 59 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Morainville-Jouveaux 27415 27260 371 15,39 24 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Morgny 27417 27150 662 17,37 37 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Morsan 27418 27800 107 4,83 24 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Mouettes 27419 27220 773 8,39 90 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Mouflaines 27420 27420 164 3,75 46 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Mousseaux-Neuville 27421 27220 644 14,20 46 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Muids 27422 27430 877 15,22 56 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Muzy 27423 27650 788 9,18 90 Saint-André-de-l’Eure
Nonancourt
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Nagel-Séez-Mesnil 27424 27190 326 11,72 28 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Nassandres sur Risle 27425 27550 2396 25,58 94 Bernay
Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay-Est
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Neaufles-Auvergny 27427 27250 422 17,35 24 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Neaufles-Saint-Martin 27426 27830 1306 9,07 135 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Neuilly 27429 27730 181 4,71 35 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Neuville-sur-Authou 27433 27800 191 5,54 36 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Noards 27434 27560 56 4,21 14 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Nogent-le-Sec 27436 27190 435 10,11 41 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Nojeon-en-Vexin 27437 27150 339 13,02 26 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Nonancourt 27438 27320 2290 7,21 317 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Évreux
Évreux
Agglo du Pays de Dreux
Normanville 27439 27930 1133 9,14 121 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Notre-Dame-d’Épine 27441 27800 78 1,70 47 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Notre-Dame-de-l’Isle 27440 27940 665 11,81 57 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Notre-Dame-du-Hamel 27442 27390 204 13,58 16 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Noyers 27445 27720 257 5,37 52 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Ormes 27446 27190 484 14,10 36 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Pacy-sur-Eure 27448 27120 5069 22,03 232 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Parville 27451 27180 300 4,54 69 Conches-en-Ouche
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Perriers-sur-Andelle 27453 27910 1798 11,21 164 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Perruel 27454 27910 467 5,37 88 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Piencourt 27455 27230 160 8,70 17 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Pinterville 27456 27400 752 5,93 126 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Piseux 27457 27130 720 19,63 39 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Pîtres 27458 27590 2580 10,97 224 Pont-de-l’Arche
Pont-de-l’Arche
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Plainville 27460 27300 200 6,41 30 Bernay
Bernay-Ouest
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Plasnes 27463 27300 719 16,06 44 Bernay
Bernay-Ouest
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Pont-Audemer 27467 27500 10.120 14,66 728 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Pont-Authou 27468 27290 615 3,52 189 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Pont-de-l’Arche 27469 27340 4151 9,35 446 Pont-de-l’Arche
Pont-de-l’Arche
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Pont-Saint-Pierre 27470 27360 1143 6,90 169 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Porte-de-Seine 27471 27430 207 11,55 18 Val-de-Reuil
Val-de-Reuil
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Portes 27472 27190 274 9,44 28 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Port-Mort 27473 27940 916 12,17 77 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Poses 27474 27740 1167 7,20 163 Val-de-Reuil
Val-de-Reuil
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Pressagny-l’Orgueilleux 27477 27510 700 10,27 69 Les Andelys
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Prey 27478 27220 950 8,09 118 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Puchay 27480 27150 640 13,93 44 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Pullay 27481 27130 404 12,03 33 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Quatremare 27483 27400 429 5,99 67 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Quillebeuf-sur-Seine 27485 27680 839 10,11 92 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Quittebeuf 27486 27110 659 13,45 48 Le Neubourg
Évreux-Nord
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Radepont 27487 27380 657 15,81 42 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Renneville 27488 27910 193 6,30 31 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Reuilly 27489 27930 523 9,73 55 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Richeville 27490 27420 270 3,92 70 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Romilly-la-Puthenaye 27492 27170 318 11,85 27 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Romilly-sur-Andelle 27493 27610 3277 8,53 379 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Rosay-sur-Lieure 27496 27790 522 8,21 66 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Rougemontiers 27497 27350 1052 11,96 86 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Rouge-Perriers 27498 27110 367 4,12 86 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Routot 27500 27350 1650 6,61 233 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Rouvray 27501 27120 258 2,51 108 Pacy-sur-Eure
Vernon-Sud
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Rugles 27502 27250 2231 14,10 164 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Sacquenville 27504 27930 1262 9,97 120 Le Neubourg
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Agnan-de-Cernières 27505 27390 164 7,42 20 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-André-de-l’Eure 27507 27220 3996 19,83 199 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Antonin-de-Sommaire 27508 27250 191 7,16 26 Breteuil
Rugles
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Saint-Aubin-d’Écrosville 27511 27110 707 14,60 48 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Saint-Aubin-de-Scellon 27512 27230 338 13,90 26 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Aubin-du-Thenney 27514 27270 375 13,96 26 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Aubin-sur-Gaillon 27517 27600 2048 19,46 96 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Saint-Aubin-sur-Quillebeuf 27518 27680 735 12,39 55 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Benoît-des-Ombres 27520 27450 142 3,63 38 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Christophe-sur-Avre 27521 27820 139 10,76 14 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Saint-Christophe-sur-Condé 27522 27450 458 9,00 55 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Cyr-de-Salerne 27527 27800 207 6,38 32 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Cyr-la-Campagne 27529 27370 431 2,91 145 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Seine-Eure
Saint-Denis-d’Augerons 27530 27390 83 4,27 21 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Denis-des-Monts 27531 27520 208 3,88 54 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Denis-le-Ferment 27533 27140 491 18,01 27 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Saint-Didier-des-Bois 27534 27370 887 5,58 155 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Seine-Eure
Sainte-Colombe-la-Commanderie 27524 27110 862 10,86 76 Le Neubourg
Évreux-Nord
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Sainte-Colombe-près-Vernon 27525 27950 303 2,69 118 Pacy-sur-Eure
Vernon-Nord
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Sainte-Geneviève-lès-Gasny 27540 27620 669 4,17 160 Vernon
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Saint-Élier 27535 27190 438 2,32 191 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Saint-Éloi-de-Fourques 27536 27800 530 7,23 70 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Sainte-Marie-d’Attez 27578 27160 599 26,04 22 Breteuil
Breteuil
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Sainte-Marie-de-Vatimesnil 27567 27150 270 7,35 35 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Sainte-Marthe 27568 27190 501 17,50 29 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Sainte-Opportune-du-Bosc 27576 27110 641 8,07 82 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Pays du Neubourg
Sainte-Opportune-la-Mare 27577 27680 438 10,89 41 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Étienne-du-Vauvray 27537 27430 878 8,84 101 Louviers
Louviers-Nord
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Saint-Étienne-l’Allier 27538 27450 546 11,32 50 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Étienne-sous-Bailleul 27539 27920 384 4,34 93 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Saint-Georges-du-Vièvre 27542 27450 882 10,19 84 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Georges-Motel 27543 27710 896 4,97 185 Saint-André-de-l’Eure
Nonancourt
Évreux
Évreux
Agglo du Pays de Dreux
Saint-Germain-de-Fresney 27544 27220 206 5,35 39 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Germain-de-Pasquier 27545 27370 124 1,99 66 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Seine-Eure
Saint-Germain-des-Angles 27546 27930 169 1,81 102 Évreux-2
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Germain-la-Campagne 27547 27230 877 22,23 40 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Germain-sur-Avre 27548 27320 1171 5,39 222 Verneuil-sur-Avre
Nonancourt
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Grégoire-du-Vièvre 27550 27450 312 8,97 36 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Jean-du-Thenney 27552 27270 248 8,31 29 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Julien-de-la-Liègue 27553 27600 417 4,67 87 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Saint-Laurent-des-Bois 27555 27220 247 3,33 74 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Laurent-du-Tencement 27556 27390 64 2,76 21 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Léger-de-Rôtes 27557 27300 455 6,46 62 Bernay
Bernay-Est
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Léger-du-Gennetey 27558 27520 179 3,27 57 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Luc 27560 27930 252 5,08 50 Évreux-3
Évreux-Sud
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Maclou 27561 27210 637 5,56 109 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Saint-Marcel 27562 27950 4446 9,93 462 Pacy-sur-Eure
Vernon-Nord
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Saint-Mards-de-Blacarville 27563 27500 819 8,78 91 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Saint-Mards-de-Fresne 27564 27230 333 13,49 26 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Martin-du-Tilleul 27569 27300 242 5,15 47 Bernay
Bernay-Ouest
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Martin-la-Campagne 27570 27930 99 3,52 28 Le Neubourg
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Martin-Saint-Firmin 27571 27450 329 6,37 49 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Meslin-du-Bosc 27572 27370 282 1,57 184 Le Neubourg
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Pays du Neubourg
Saint-Ouen-de-Pontcheuil 27579 27370 97 1,17 84 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Ouen-de-Thouberville 27580 27310 2382 6,32 373 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Ouen-du-Tilleul 27582 27670 1662 3,99 402 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Paul-de-Fourques 27584 27800 288 4,03 73 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Philbert-sur-Boissey 27586 27520 171 3,03 57 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Philbert-sur-Risle 27587 27290 789 13,15 59 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Saint-Pierre-de-Bailleul 27589 27920 960 6,34 153 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Saint-Pierre-de-Cernières 27590 27390 230 11,62 18 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Pierre-de-Cormeilles 27591 27260 602 17,29 35 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Pierre-de-Salerne 27592 27800 246 6,92 36 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Pierre-des-Fleurs 27593 27370 1588 2,79 549 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Pierre-des-Ifs 27594 27450 277 6,17 46 Beuzeville
Saint-Georges-du-Vièvre
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Pierre-du-Bosguérard 27595 27370 1023 10,10 105 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Saint-Pierre-du-Val 27597 27210 578 12,23 47 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Saint-Pierre-du-Vauvray 27598 27430 1264 5,22 247 Louviers
Louviers-Nord
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Saint-Pierre-la-Garenne 27599 27600 910 7,64 123 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Saint-Samson-de-la-Roque 27601 27680 434 15,69 27 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Saint-Sébastien-de-Morsent 27602 27180 5646 10,02 563 Évreux-1
Évreux-Ouest
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Siméon 27603 27560 313 7,49 43 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Sulpice-de-Grimbouville 27604 27210 160 4,32 42 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Pays de Honfleur-Beuzeville
Saint-Sylvestre-de-Cormeilles 27605 27260 245 9,50 26 Beuzeville
Cormeilles
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Saint-Symphorien 27606 27500 489 3,78 125 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Saint-Victor-d’Épine 27609 27800 327 7,89 41 Brionne
Brionne
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Victor-de-Chrétienville 27608 27300 451 5,81 78 Bernay
Bernay-Ouest
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Saint-Victor-sur-Avre 27610 27130 57 6,90 9 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Saint-Vigor 27611 27930 325 6,58 50 Évreux-2
Évreux-Est
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saint-Vincent-des-Bois 27612 27950 331 5,29 64 Pacy-sur-Eure
Vernon-Sud
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Saint-Vincent-du-Boulay 27613 27230 380 6,56 56 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Sancourt 27614 27150 161 6,63 24 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Sassey 27615 27930 192 4,28 43 Évreux-3
Évreux-Est
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Saussay-la-Campagne 27617 27150 531 5,00 105 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Sébécourt 27618 27190 473 14,80 32 Conches-en-Ouche
Conches-en-Ouche
Évreux
Évreux
Pays de Conches
Selles 27620 27500 464 10,09 46 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Serez 27621 27220 163 6,33 22 Saint-André-de-l’Eure
Saint-André-de-l’Eure
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Serquigny 27622 27470 1910 11,40 176 Bernay
Bernay-Est
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Surtauville 27623 27400 488 4,42 110 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Surville 27624 27400 891 5,72 163 Pont-de-l’Arche
Louviers-Sud
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Suzay 27625 27420 352 4,11 82 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Sylvains-Lès-Moulins 27693 27240 1293 26,24 49 Verneuil-sur-Avre
Damville
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Terres de Bord 27412 27400 1481 22,44 68 Pont-de-l’Arche
Pont-de-l’Arche
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Thénouville 27089 27520 1010 13,19 76 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Thiberville 27629 27230 1792 7,98 229 Beuzeville
Thiberville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Thibouville 27630 27800 315 8,83 34 Brionne
Beaumont-le-Roger
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Thierville 27631 27290 371 3,60 103 Pont-Audemer
Montfort-sur-Risle
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Tilleul-Dame-Agnès 27640 27170 193 5,12 38 Conches-en-Ouche
Beaumont-le-Roger
Évreux
Bernay
Pays de Conches
Tillières-sur-Avre 27643 27570 1077 16,76 66 Verneuil-sur-Avre
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Tilly 27644 27510 550 12,19 45 Les Andelys
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Tocqueville 27645 27500 155 2,48 62 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Touffreville 27649 27440 352 10,68 32 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Tournedos-Bois-Hubert 27650 27180 472 7,99 58 Le Neubourg
Évreux-Nord
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Tourneville 27652 27930 311 7,31 46 Le Neubourg
Évreux-Nord
Évreux
Évreux
Évreux Portes de Normandie
Tourville-la-Campagne 27654 27370 1100 8,27 126 Bourgtheroulde-Infreville
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Pays du Neubourg
Tourville-sur-Pont-Audemer 27655 27500 726 10,80 68 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Toutainville 27656 27500 1327 11,85 112 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Treis-Sants-en-Ouche 27516 27300
27270
1416 30,73 46 Bernay
Breteuil
Bernay Intercom Bernay Terres de Normandie
Triqueville 27662 27500 330 9,48 36 Pont-Audemer
Pont-Audemer
Bernay
Bernay
Pont-Audemer Val de Risle
Trouville-la-Haule 27665 27680 764 12,25 63 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Val d’Orger 27294 27380 990 10,97 90 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Valailles 27667 27300 381 5,37 73 Bernay
Bernay-Ouest
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Val-de-Reuil 27701 27100 13.114 26,61 499 Val-de-Reuil
Val-de-Reuil
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Valletot 27669 27350 434 5,79 68 Bourg-Achard
Routot
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Vandrimare 27670 27380 958 6,48 148 Romilly-sur-Andelle
Fleury-sur-Andelle
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Vannecrocq 27671 27210 159 4,93 30 Beuzeville
Beuzeville
Bernay
Bernay
Lieuvin Pays d’Auge
Vascœuil 27672 27910 354 7,39 48 Romilly-sur-Andelle
Lyons-la-Forêt
Les Andelys
Les Andelys
Lyons Andelle
Vatteville 27673 27430 180 4,27 43 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Vaux-sur-Eure 27674 27120 268 2,90 95 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Venon 27677 27110 405 5,07 75 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Verneuil d’Avre et d’Iton 27679 27130 7854 56,00 146 Breteuil
Verneuil-sur-Avre
Breteuil
Verneuil-sur-Avre
Bernay
Évreux
Interco Normandie Sud Eure
Verneusses 27680 27390 197 16,15 13 Breteuil
Broglie
Bernay
Bernay
Intercom Bernay Terres de Normandie
Vernon 27681 27200 23.777 34,92 681 Vernon
Vernon-Nord
Vernon-Sud
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Vesly 27682 27870 676 11,96 56 Gisors
Gisors
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Vexin-sur-Epte 27213 27630 6008 114,49 53 Les Andelys
Écos
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Vézillon 27683 27700 242 2,04 129 Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Les Andelys
Seine Normandie Agglomération
Vieux-Port 27686 27680 47 0,57 82 Bourg-Achard
Quillebeuf-sur-Seine
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Villegats 27689 27120 349 3,58 99 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Villers-en-Vexin 27690 27420 312 6,29 49 Gisors
Étrépagny
Les Andelys
Les Andelys
Vexin Normand
Villers-sur-le-Roule 27691 27940 862 4,32 192 Gaillon
Gaillon-Campagne
Les Andelys
Les Andelys
Eure-Madrie-Seine
Villettes 27692 27110 166 6,87 26 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Villez-sous-Bailleul 27694 27950 313 4,36 72 Pacy-sur-Eure
Vernon-Nord
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Villez-sur-le-Neubourg 27695 27110 282 4,82 58 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Villiers-en-Désœuvre 27696 27640 937 14,65 62 Pacy-sur-Eure
Pacy-sur-Eure
Les Andelys
Évreux
Seine Normandie Agglomération
Vironvay 27697 27400 331 3,90 85 Louviers
Louviers-Nord
Les Andelys
Les Andelys
Seine-Eure
Vitot 27698 27110 560 4,69 119 Le Neubourg
Le Neubourg
Bernay
Évreux
Pays du Neubourg
Voiscreville 27699 27520 122 1,69 75 Bourgtheroulde-Infreville
Bourgtheroulde-Infreville
Bernay
Bernay
Roumois Seine
Vraiville 27700 27370 718 6,82 94 Le Neubourg
Amfreville-la-Campagne
Bernay
Bernay
Seine-Eure

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: