Lischt vun dr Gmeina im Département Vendée

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Vendée zellt àlla 258 Gmeina ìm Département Vendée uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aizenay 85003 85190 9694 81,99 118 Aizenay
Le Poiré-sur-Vie
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Vie et Boulogne
Angles 85004 85750 2847 33,42 85 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Antigny 85005 85120 1052 22,38 47 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Apremont 85006 85220 1833 30,15 61 Challans
Palluau
La Roche-sur-Yon
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Aubigny-Les Clouzeaux 85008 85430 6712 52,49 128 La Roche-sur-Yon-2
La Roche-sur-Yon-Sud
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
Auchay-sur-Vendée 85009 85200 1143 21,21 54 Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Avrillé 85010 85440 1421 25,55 56 Talmont-Saint-Hilaire
Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Barbâtre 85011 85630 1725 12,65 136 Saint-Jean-de-Monts
Noirmoutier-en-l’Île
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
L’Île de Noirmoutier
Bazoges-en-Paillers 85013 85130 1440 11,58 124 Montaigu
Saint-Fulgent
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
Bazoges-en-Pareds 85014 85390 1149 33,89 34 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Beaufou 85015 85170 1511 27,98 54 Aizenay
Le Poiré-sur-Vie
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Vie et Boulogne
Beaulieu-sous-la-Roche 85016 85190 2225 25,77 86 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays des Achards
Beaurepaire 85017 85500 2425 24,50 99 Mortagne-sur-Sèvre
Les Herbiers
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays des Herbiers
Beauvoir-sur-Mer 85018 85230 3883 35,10 111 Saint-Jean-de-Monts
Beauvoir-sur-Mer
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Bellevigny 85019 85170 6079 38,99 156 Aizenay
Le Poiré-sur-Vie
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Vie et Boulogne
Benet 85020 85490 3992 50,30 79 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Bessay 85023 85320 433 10,77 40 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
Bois-de-Céné 85024 85710 2024 42,71 47 Challans
Challans
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Bouillé-Courdault 85028 85420 598 9,76 61 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Bouin 85029 85230 2157 52,25 41 Saint-Jean-de-Monts
Beauvoir-sur-Mer
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Bourneau 85033 85200 728 16,34 45 La Châtaigneraie
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Bournezeau 85034 85480 3386 61,08 55 Chantonnay
Chantonnay
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Brem-sur-Mer 85243 85470 2780 16,17 172 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Bretignolles-sur-Mer 85035 85470 4868 27,33 178 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Breuil-Barret 85037 85120 610 14,92 41 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Cezais 85041 85410 296 12,24 24 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Chaillé-les-Marais 85042 85450 1884 40,10 47 Luçon
Chaillé-les-Marais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Challans 85047 85300 20.898 65,47 319 Challans
Challans
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Champagné-les-Marais 85049 85450 1782 49,83 36 Luçon
Chaillé-les-Marais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Chantonnay 85051 85110 8354 83,87 100 Chantonnay
Chantonnay
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Chanverrie 85302 85130
85500
5489 59,29 93 Mortagne-sur-Sèvre La Roche-sur-Yon Pays de Mortagne
Chasnais 85058 85400 729 10,86 67 Luçon
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Château-Guibert 85061 85320 1505 35,19 43 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
Châteauneuf 85062 85710 1085 16,03 68 Challans
Challans
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Chauché 85064 85140 2456 41,89 59 Montaigu
Saint-Fulgent
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
Chavagnes-en-Paillers 85065 85250 3529 40,38 87 Montaigu
Saint-Fulgent
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
Chavagnes-les-Redoux 85066 85390 824 13,58 61 Les Herbiers
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
Cheffois 85067 85390 985 18,81 52 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Coëx 85070 85220 3230 39,83 81 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Commequiers 85071 85220 3554 40,63 87 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Corpe 85073 85320 1012 17,08 59 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
Cugand 85076 85610 3531 13,76 257 Mortagne-sur-Sèvre
Montaigu
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Montaigu-Rocheservière
Curzon 85077 85540 526 5,93 89 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Damvix 85078 85420 745 11,51 65 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Doix lès Fontaines 85080 85200 1723 24,04 72 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Dompierre-sur-Yon 85081 85170 4294 33,93 127 La Roche-sur-Yon-1
Les Essarts
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
Essarts en Bocage 85084 85140 9053 100,59 90 Chantonnay
Les Essarts
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
Falleron 85086 85670 1617 29,06 56 Challans
Palluau
La Roche-sur-Yon
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Faymoreau 85087 85240 200 10,97 18 Fontenay-le-Comte
Saint-Hilaire-des-Loges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Fontenay-le-Comte 85092 85200 13.302 34,16 389 Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Fougeré 85093 85480 1215 27,23 45 Chantonnay
La Roche-sur-Yon-Sud
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
Foussais-Payré 85094 85240 1147 34,58 33 Fontenay-le-Comte
Saint-Hilaire-des-Loges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Froidfond 85095 85300 1903 21,82 87 Challans
Challans
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Givrand 85100 85800 2223 11,81 188 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Grand’Landes 85102 85670 681 20,32 34 Challans
Palluau
La Roche-sur-Yon
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Grosbreuil 85103 85440 2210 36,69 60 Talmont-Saint-Hilaire
Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Grues 85104 85580 873 47,70 18 Luçon
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Jard-sur-Mer 85114 85520 2664 16,82 158 Talmont-Saint-Hilaire
Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
L’Aiguillon-sur-Mer 85001 85460 2062 10,17 203 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
L’Aiguillon-sur-Vie 85002 85220 1987 23,19 86 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
L’Épine 85083 85740 1633 8,69 188 Saint-Jean-de-Monts
Noirmoutier-en-l’Île
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
L’Île de Noirmoutier
L’Herbergement 85108 85260 3204 16,93 189 Aizenay
Rocheservière
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Montaigu-Rocheservière
L’Hermenault 85110 85570 915 11,43 80 La Châtaigneraie
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
L’Île-d’Elle 85111 85770 1507 19,20 78 Luçon
Chaillé-les-Marais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
L’Île-d’Olonne 85112 85340 2739 19,56 140 Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne Agglomération
L’Île-d’Yeu 85113 85350 4829 24,66 196 L’Île-d’Yeu
L’Île-d’Yeu
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
L’Orbrie 85167 85200 793 9,66 82 Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
La Barre-de-Monts 85012 85550 2201 27,29 81 Saint-Jean-de-Monts
Saint-Jean-de-Monts
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Océan Marais de Monts
La Bernardière 85021 85610 1835 14,80 124 Mortagne-sur-Sèvre
Montaigu
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Montaigu-Rocheservière
La Boissière-de-Montaigu 85025 85600 2258 29,22 77 Montaigu
Montaigu
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Montaigu-Rocheservière
La Boissière-des-Landes 85026 85430 1403 23,83 59 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
La Bretonnière-la-Claye 85036 85320 580 16,45 35 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
La Bruffière 85039 85530 3972 40,66 98 Mortagne-sur-Sèvre
Montaigu
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Montaigu-Rocheservière
La Caillère-Saint-Hilaire 85040 85410 1118 15,43 72 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
La Chaize-Giraud 85045 85220 1076 2,78 387 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
La Chaize-le-Vicomte 85046 85310 3785 49,74 76 La Roche-sur-Yon-2
La Roche-sur-Yon-Sud
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
La Chapelle-aux-Lys 85053 85120 256 10,68 24 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
La Chapelle-Hermier 85054 85220 902 18,14 50 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays des Achards
La Chapelle-Palluau 85055 85670 945 12,95 73 Challans
Palluau
La Roche-sur-Yon
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
La Chapelle-Thémer 85056 85210 388 15,16 26 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
La Châtaigneraie 85059 85120 2565 7,96 322 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
La Copechagnière 85072 85260 1012 9,90 102 Montaigu
Saint-Fulgent
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
La Couture 85074 85320 220 7,23 30 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
La Faute-sur-Mer 85307 85460 664 7,26 91 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Sud Vendée Littoral
La Ferrière 85089 85280 5285 46,96 113 Chantonnay
Les Essarts
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
La Garnache 85096 85710 5075 60,52 84 Challans
Challans
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
La Gaubretière 85097 85130 3085 30,15 102 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
La Génétouze 85098 85190 1956 13,30 147 Aizenay
Le Poiré-sur-Vie
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Vie et Boulogne
La Guérinière 85106 85680 1333 7,90 169 Saint-Jean-de-Monts
Noirmoutier-en-l’Île
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
L’Île de Noirmoutier
La Jaudonnière 85115 85110 602 8,28 73 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
La Jonchère 85116 85540 460 11,54 40 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
La Meilleraie-Tillay 85140 85700 1498 20,21 74 Les Herbiers
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
La Merlatière 85142 85140 1006 15,04 67 Chantonnay
Les Essarts
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
La Rabatelière 85186 85250 995 8,25 121 Montaigu
Saint-Fulgent
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
La Réorthe 85188 85210 1099 24,12 46 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
La Roche-sur-Yon 85191 85000 54.766 87,79 624 La Roche-sur-Yon-1
La Roche-sur-Yon-2
La Roche-sur-Yon-Nord
La Roche-sur-Yon-Sud
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
La Taillée 85286 85450 571 11,55 49 Luçon
Chaillé-les-Marais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
La Tardière 85289 85120 1320 20,39 65 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
La Tranche-sur-Mer 85294 85360 2924 21,04 139 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Sud Vendée Littoral
Lairoux 85117 85400 620 13,31 47 Luçon
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Landeronde 85118 85150 2335 18,27 128 La Roche-sur-Yon-1
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
La Roche-sur-Yon Agglomération
Landevieille 85120 85220 1419 13,82 103 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Le Bernard 85022 85560 1227 27,55 45 Talmont-Saint-Hilaire
Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Le Boupère 85031 85510 3168 43,66 73 Chantonnay
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
Le Champ-Saint-Père 85050 85540 1836 24,75 74 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Le Fenouiller 85088 85800 4796 17,83 269 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Le Girouard 85099 85150 1073 25,51 42 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays des Achards
Le Givre 85101 85540 499 12,49 40 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Le Gué-de-Velluire 85105 85770 536 12,84 42 Luçon
Chaillé-les-Marais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Le Langon 85121 85370 1011 23,77 43 Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Le Mazeau 85139 85420 447 8,32 54 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Le Perrier 85172 85300 2043 33,00 62 Saint-Jean-de-Monts
Saint-Jean-de-Monts
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Océan Marais de Monts
Le Poiré-sur-Vie 85178 85170 8530 72,00 118 Aizenay
Le Poiré-sur-Vie
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Vie et Boulogne
Le Tablier 85285 85310 744 9,25 80 Mareuil-sur-Lay-Dissais
La Roche-sur-Yon-Sud
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
Les Achards 85152 85150 5189 30,45 170 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays des Achards
Les Brouzils 85038 85260 2808 41,67 67 Montaigu
Saint-Fulgent
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
Les Epesses 85082 85590 2873 31,56 91 Les Herbiers
Les Herbiers
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays des Herbiers
Les Herbiers 85109 85500 16.135 88,87 182 Les Herbiers
Les Herbiers
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays des Herbiers
Les Landes-Genusson 85119 85130 2407 31,27 77 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
Les Lucs-sur-Boulogne 85129 85170 3498 53,20 66 Aizenay
Le Poiré-sur-Vie
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Vie et Boulogne
Les Magnils-Reigniers 85131 85400 1531 18,07 85 Luçon
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Les Pineaux 85175 85320 651 17,34 38 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
Les Sables-d’Olonne 85194 85100
85180
85166
44.355 86,07 515 Les Sables-d’Olonne Les Sables-d’Olonne Les Sables-d’Olonne Agglomération
Les Velluire-sur-Vendée 85177 85770 1382 26,60 52 Fontenay-le-Comte Fontenay-le-Comte Pays de Fontenay-Vendée
Liez 85123 85420 278 8,48 33 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Loge-Fougereuse 85125 85120 398 10,35 38 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Longèves 85126 85200 1337 11,91 112 Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Longeville-sur-Mer 85127 85560 2435 38,03 64 Talmont-Saint-Hilaire
Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Luçon 85128 85400 9576 31,42 305 Luçon
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Maché 85130 85190 1564 18,16 86 Challans
Palluau
La Roche-sur-Yon
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Maillé 85132 85420 754 17,68 43 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Maillezais 85133 85420 929 20,49 45 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Mallièvre 85134 85590 247 0,22 1123 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
Mareuil-sur-Lay-Dissais 85135 85320 2803 25,70 109 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
Marillet 85136 85240 119 4,21 28 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Marsais-Sainte-Radégonde 85137 85570 482 14,72 33 La Châtaigneraie
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Martinet 85138 85150 1154 18,40 63 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays des Achards
Menomblet 85141 85700 665 21,19 31 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Mervent 85143 85200 1044 22,49 46 Fontenay-le-Comte
Saint-Hilaire-des-Loges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Mesnard-la-Barotière 85144 85500 1472 11,85 124 Montaigu
Les Herbiers
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays des Herbiers
Monsireigne 85145 85110 964 20,92 46 Les Herbiers
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
Montaigu-Vendée 85146 85600 20.229 117,92 172 Montaigu La Roche-sur-Yon Montaigu-Rocheservière
Montournais 85147 85700 1651 29,46 56 Les Herbiers
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
Montreuil 85148 85200 806 12,04 67 Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Montréverd 85197 85260 3732 48,71 77 Aizenay
Rocheservière
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Montaigu-Rocheservière
Moreilles 85149 85450 416 19,79 21 Luçon
Chaillé-les-Marais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Mortagne-sur-Sèvre 85151 85290 6000 22,06 272 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
Mouchamps 85153 85640 2901 54,87 53 Les Herbiers
Les Herbiers
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays des Herbiers
Mouilleron-le-Captif 85155 85000 4946 19,89 249 La Roche-sur-Yon-1
La Roche-sur-Yon-Nord
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
Mouilleron-Saint-Germain 85154 85390 1825 28,66 64 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Moutiers-les-Mauxfaits 85156 85540 2159 9,25 233 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Moutiers-sur-le-Lay 85157 85320 757 18,40 41 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
Mouzeuil-Saint-Martin 85158 85370 1200 26,03 46 Luçon
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Nalliers 85159 85370 2306 32,84 70 Luçon
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Nesmy 85160 85310 2899 24,62 118 La Roche-sur-Yon-2
La Roche-sur-Yon-Sud
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
Nieul-le-Dolent 85161 85430 2495 28,02 89 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays des Achards
Noirmoutier-en-l’Île 85163 85330 4614 19,97 231 Saint-Jean-de-Monts
Noirmoutier-en-l’Île
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
L’Île de Noirmoutier
Notre-Dame-de-Monts 85164 85690 2143 20,76 103 Saint-Jean-de-Monts
Saint-Jean-de-Monts
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Océan Marais de Monts
Notre-Dame-de-Riez 85189 85270 2128 14,74 144 Saint-Jean-de-Monts
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Palluau 85169 85670 1106 7,49 148 Challans
Palluau
La Roche-sur-Yon
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Péault 85171 85320 609 9,08 67 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
Petosse 85174 85570 697 15,90 44 La Châtaigneraie
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Pissotte 85176 85200 1160 11,92 97 Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Poiroux 85179 85440 1124 25,73 44 Talmont-Saint-Hilaire
Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Pouillé 85181 85570 636 17,23 37 Luçon
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Pouzauges 85182 85700 5549 36,52 152 Les Herbiers
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
Puy-de-Serre 85184 85240 317 13,88 23 Fontenay-le-Comte
Saint-Hilaire-des-Loges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Puyravault 85185 85450 663 17,25 38 Luçon
Chaillé-les-Marais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Réaumur 85187 85700 863 22,24 39 Les Herbiers
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
Rives-d’Autise 85162 85240
85420
2104 32,03 66 Fontenay-le-Comte Fontenay-le-Comte Vendée, Sèvre, Autise
Rives de l’Yon 85213 85310 4180 54,52 77 Mareuil-sur-Lay-Dissais
La Roche-sur-Yon-Sud
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
Rocheservière 85190 85620 3350 28,26 119 Aizenay
Rocheservière
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Montaigu-Rocheservière
Rochetrejoux 85192 85510 969 11,01 88 Chantonnay
Chantonnay
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Rosnay 85193 85320 639 14,23 45 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
Saint-André-Goule-d’Oie 85196 85250 1844 20,38 90 Montaigu
Saint-Fulgent
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
Saint-Aubin-des-Ormeaux 85198 85130 1330 12,67 105 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
Saint-Aubin-la-Plaine 85199 85210 540 11,62 46 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Saint-Avaugourd-des-Landes 85200 85540 1075 20,87 52 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Saint-Benoist-sur-Mer 85201 85540 487 15,56 31 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Saint-Christophe-du-Ligneron 85204 85670 2570 42,15 61 Challans
Palluau
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Saint-Cyr-des-Gâts 85205 85410 531 21,09 25 La Châtaigneraie
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Saint-Cyr-en-Talmondais 85206 85540 387 13,93 28 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Saint-Denis-du-Payré 85207 85580 385 16,31 24 Luçon
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Saint-Denis-la-Chevasse 85208 85170 2349 39,86 59 Aizenay
Le Poiré-sur-Vie
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Vie et Boulogne
Sainte-Cécile 85202 85110 1605 32,05 50 Chantonnay
Les Essarts
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Sainte-Flaive-des-Loups 85211 85150 2417 36,28 67 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays des Achards
Sainte-Foy 85214 85150 2315 15,72 147 Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne Agglomération
Sainte-Gemme-la-Plaine 85216 85400 2048 35,54 58 Luçon
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Sainte-Hermine 85223 85210 2930 34,93 84 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Sainte-Pexine 85261 85320 267 15,89 17 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Mareuil-sur-Lay-Dissais
Fontenay-le-Comte
La Roche-sur-Yon
Sud Vendée Littoral
Sainte-Radégonde-des-Noyers 85267 85450 925 31,41 29 Luçon
Chaillé-les-Marais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Saint-Étienne-de-Brillouet 85209 85210 625 18,96 33 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Saint-Étienne-du-Bois 85210 85670 2118 29,63 71 Challans
Palluau
La Roche-sur-Yon
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Saint-Fulgent 85215 85250 3803 36,83 103 Montaigu
Saint-Fulgent
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Saint-Fulgent Les Essarts
Saint-Georges-de-Pointindoux 85218 85150 1670 15,67 107 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays des Achards
Saint-Germain-de-Prinçay 85220 85110 1566 24,76 63 Chantonnay
Chantonnay
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Saint-Gervais 85221 85230 2685 42,53 63 Saint-Jean-de-Monts
Beauvoir-sur-Mer
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Saint-Gilles-Croix-de-Vie 85222 85800 7759 10,46 742 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Saint-Hilaire-de-Riez 85226 85270 11.179 48,83 229 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Saint-Hilaire-des-Loges 85227 85240 1936 35,31 55 Fontenay-le-Comte
Saint-Hilaire-des-Loges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Saint-Hilaire-de-Voust 85229 85120 590 18,84 31 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Saint-Hilaire-la-Forêt 85231 85440 788 10,94 72 Talmont-Saint-Hilaire
Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Saint-Hilaire-le-Vouhis 85232 85480 1069 29,18 37 Chantonnay
Chantonnay
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Saint-Jean-de-Beugné 85233 85210 603 13,31 45 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Saint-Jean-de-Monts 85234 85160 8668 62,25 139 Saint-Jean-de-Monts
Saint-Jean-de-Monts
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Océan Marais de Monts
Saint-Juire-Champgillon 85235 85210 415 20,70 20 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Saint-Julien-des-Landes 85236 85150 1834 28,45 64 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays des Achards
Saint-Laurent-de-la-Salle 85237 85410 367 19,33 19 La Châtaigneraie
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Saint-Laurent-sur-Sèvre 85238 85290 3620 15,49 234 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
Saint-Maixent-sur-Vie 85239 85220 1101 10,74 103 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Saint-Malô-du-Bois 85240 85590 1610 14,26 113 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
Saint-Mars-la-Réorthe 85242 85590 988 9,28 106 Les Herbiers
Les Herbiers
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays des Herbiers
Saint-Martin-de-Fraigneau 85244 85200 813 13,47 60 Fontenay-le-Comte
Saint-Hilaire-des-Loges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Saint-Martin-des-Fontaines 85245 85570 171 5,71 30 La Châtaigneraie
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Saint-Martin-des-Noyers 85246 85140 2427 41,49 58 Chantonnay
Les Essarts
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Saint-Martin-des-Tilleuls 85247 85130 1075 14,10 76 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
Saint-Martin-Lars-en-Sainte-Hermine 85248 85210 412 18,84 22 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Saint-Mathurin 85250 85150 2294 23,90 96 Talmont-Saint-Hilaire
La Mothe-Achard
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne Agglomération
Saint-Maurice-des-Noues 85251 85120 641 21,51 30 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Saint-Maurice-le-Girard 85252 85390 592 11,46 52 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Saint-Mesmin 85254 85700 1761 26,46 67 Les Herbiers
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
Saint-Michel-en-l’Herm 85255 85580 2344 57,85 41 Luçon
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Saint-Michel-le-Cloucq 85256 85200 1289 17,65 73 Fontenay-le-Comte
Saint-Hilaire-des-Loges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Saint-Paul-en-Pareds 85259 85500 1332 12,29 108 Les Herbiers
Les Herbiers
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays des Herbiers
Saint-Paul-Mont-Penit 85260 85670 811 16,76 48 Challans
Palluau
La Roche-sur-Yon
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Saint-Philbert-de-Bouaine 85262 85660 3472 50,56 69 Aizenay
Rocheservière
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Montaigu-Rocheservière
Saint-Pierre-du-Chemin 85264 85120 1333 29,83 45 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Saint-Pierre-le-Vieux 85265 85420 951 23,32 41 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Saint-Prouant 85266 85110 1647 12,95 127 Chantonnay
Chantonnay
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Saint-Révérend 85268 85220 1445 15,74 92 Saint-Hilaire-de-Riez
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Pays de Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Saint-Sigismond 85269 85420 413 10,37 40 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Saint-Sulpice-en-Pareds 85271 85410 434 13,32 33 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Saint-Urbain 85273 85230 1849 16,53 112 Saint-Jean-de-Monts
Beauvoir-sur-Mer
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Saint-Valérien 85274 85570 528 14,58 36 La Châtaigneraie
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Saint-Vincent-Sterlanges 85276 85110 772 4,57 169 Chantonnay
Chantonnay
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Saint-Vincent-sur-Graon 85277 85540 1517 48,80 31 Mareuil-sur-Lay-Dissais
Moutiers-les-Mauxfaits
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Saint-Vincent-sur-Jard 85278 85520 1302 14,62 89 Talmont-Saint-Hilaire
Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Sallertaine 85280 85300 3129 49,76 63 Challans
Challans
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vie et Boulogne
Sérigné 85281 85200 971 18,46 53 La Châtaigneraie
L’Hermenault
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Sèvremont 85090 85700 6455 89,02 73 Les Herbiers
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
Sigournais 85282 85110 910 18,46 49 Chantonnay
Chantonnay
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Chantonnay
Soullans 85284 85300 4225 41,38 102 Saint-Jean-de-Monts
Saint-Jean-de-Monts
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Océan Marais de Monts
Tallud-Sainte-Gemme 85287 85390 464 18,72 25 Les Herbiers
Pouzauges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Pouzauges
Talmont-Saint-Hilaire 85288 85440 7748 90,48 86 Talmont-Saint-Hilaire
Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Vendée Grand Littoral
Thiré 85290 85210 561 11,60 48 La Châtaigneraie
Sainte-Hermine
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Thorigny 85291 85480 1231 32,09 38 Chantonnay
La Roche-sur-Yon-Sud
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
Thouarsais-Bouildroux 85292 85410 774 17,37 45 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de la Châtaigneraie
Tiffauges 85293 85130 1581 9,80 161 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
Treize-Septiers 85295 85600 3245 22,36 145 Montaigu
Montaigu
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Montaigu-Rocheservière
Treize-Vents 85296 85590 1252 19,07 66 Mortagne-sur-Sèvre
Mortagne-sur-Sèvre
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays de Mortagne
Triaize 85297 85580 999 57,15 17 Luçon
Luçon
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Vairé 85298 85150 1727 28,29 61 Talmont-Saint-Hilaire
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne
Les Sables-d’Olonne Agglomération
Venansault 85300 85190 4636 44,72 104 La Roche-sur-Yon-1
La Roche-sur-Yon-Nord
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon Agglomération
Vendrennes 85301 85250 1743 17,16 102 Montaigu
Les Herbiers
La Roche-sur-Yon
La Roche-sur-Yon
Pays des Herbiers
Vix 85303 85770 1796 28,82 62 Fontenay-le-Comte
Maillezais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise
Vouillé-les-Marais 85304 85450 748 9,05 83 Luçon
Chaillé-les-Marais
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Sud Vendée Littoral
Vouvant 85305 85120 876 20,42 43 La Châtaigneraie
La Châtaigneraie
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Pays de Fontenay-Vendée
Xanton-Chassenon 85306 85240 731 19,35 38 Fontenay-le-Comte
Saint-Hilaire-des-Loges
Fontenay-le-Comte
Fontenay-le-Comte
Vendée, Sèvre, Autise

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: