Lischt vun dr Gmeina im Département Lot

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Lot zellt àlla 226 Gmeina ìm Département Pyrénées-Orientales uf.

Gmein Kàtàlànisch Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Alénya Alenyà 66002 66200 3601 5,34 674 La Plaine d’Illibéris
La Côte Radieuse
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Amélie-les-Bains-Palalda Arles i Palaldà 66003 66110 3460 29,43 118 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Angoustrine-Villeneuve-des-Escaldes Angostrina i Vilanova de les Escaldes 66005 66760 608 87,87 7 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Ansignan Ansinhan 66006 66220 166 7,84 21 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Arboussols Arboçols 66007 66320 118 14,08 8 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Argelès-sur-Mer Argelers de la Marenda 66008 66700 10.383 58,67 177 La Côte Vermeille
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Arles-sur-Tech Arles del Tec 66009 66150 2705 28,82 94 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Ayguatébia-Talau Aiguatèbia i Talau 66010 66360 38 29,68 1 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Bages Bages 66011 66670 4174 11,95 349 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Baho Baó 66012 66540 3217 7,90 407 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Baillestavy Vallestàvia 66013 66320 115 17,89 6 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Baixas Baixàs 66014 66390 2573 18,91 136 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Banyuls-dels-Aspres Banyuls dels Aspres 66015 66300 1259 10,53 120 Les Aspres
Céret
Céret
Céret
Aspres
Banyuls-sur-Mer Banyuls de la Marenda 66016 66650 4761 42,43 112 La Côte Vermeille
Côte Vermeille
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Bélesta Belhestar 66019 66720 221 20,52 11 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Bolquère Bolquera 66020 66210 808 17,61 46 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Bompas Bompàs 66021 66430 7254 5,70 1273 Perpignan-2
Perpignan-7
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Boule-d’Amont Bula d'Amunt 66022 66130 55 23,22 2 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Bouleternère Bulaternera 66023 66130 935 10,63 88 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Bourg-Madame la Guingueta d'Ix 66025 66760 1224 7,85 156 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Brouilla Brullà 66026 66620 1437 7,83 184 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Cabestany Cabestany 66028 66330 10.106 10,42 970 Perpignan-3
Perpignan-3
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Caixas Queixàs 66029 66300 142 28,11 5 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Calce Calce 66030 66600 210 23,77 9 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Calmeilles Calmella 66032 66400 59 13,22 4 Les Aspres
Céret
Céret
Céret
Aspres
Camélas Cameles 66033 66300 464 12,72 36 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Campôme Campome 66034 66500 111 5,26 21 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Campoussy Campossin 66035 66730 37 17,04 2 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Canaveilles Canavelles 66036 66360 26 10,95 2 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Canet-en-Roussillon Canet de Rosselló 66037 66140 12.130 22,39 542 La Côte Sableuse
Canet-en-Roussillon
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Canohès Cànoes 66038 66680 6097 8,56 712 Perpignan-5
Toulouges
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Caramany Caramany 66039 66720 150 14,00 11 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Casefabre Casafabre 66040 66130 40 6,99 6 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Cases-de-Pène les Cases de Pena 66041 66600 926 13,38 69 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Cassagnes Cassanyes 66042 66720 267 15,16 18 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Casteil Castell de Vernet 66043 66820 136 29,83 5 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Castelnou Castellnou 66044 66300 315 19,28 16 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Catllar Catllar 66045 66500 771 8,02 96 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Caudiès-de-Conflent Cauders de Conflent 66047 66220 17 6,50 3 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Caudiès-de-Fenouillèdes Caudièrs de Fenolhet 66046 66220 618 36,45 17 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Cerbère Cervera de la Marenda 66048 66290 1355 8,18 166 La Côte Vermeille
Côte Vermeille
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Céret Ceret 66049 66400 7798 37,86 206 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Claira Clairà 66050 66530 4181 19,34 216 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Corbières Salanque Méditerranée
Clara-Villerach Clarà 66051 66500 256 8,70 29 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Codalet Codalet 66052 66500 386 2,78 139 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Collioure Cotlliure 66053 66190 2427 13,02 186 La Côte Vermeille
Côte Vermeille
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Conat Conat 66054 66500 61 19,12 3 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Corbère Corbera 66055 66130 733 7,25 101 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Corbère-les-Cabanes Corbera de les Cabanes 66056 66130 1070 4,14 258 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Corneilla-de-Conflent Cornellà de Conflent 66057 66820 490 11,02 44 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Corneilla-del-Vercol Cornellà del Bèrcol 66059 66200 2293 5,43 422 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Corneilla-la-Rivière Cornellà de la Ribera 66058 66550 1991 11,90 167 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Corsavy Cortsaví 66060 66150 218 47,02 5 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Coustouges Costoja 66061 66260 98 16,86 6 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Dorres Dorres 66062 66760 169 24,77 7 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Égat Èguet 66064 66120 438 4,47 98 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Elne Elna 66065 66200 8941 21,29 420 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Enveitg Enveig 66066 66760 641 30,52 21 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Err Er 66067 66800 673 25,92 26 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Escaro Escaró 66068 66360 106 15,21 7 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Espira-de-Conflent Espirà de Conflent 66070 66320 168 6,03 28 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Espira-de-l’Agly Espirà de l'Aglí 66069 66600 3455 26,77 129 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Estagel Estagell 66071 66310 2016 20,83 97 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Estavar Estavar 66072 66800 472 9,24 51 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Estoher Estoer 66073 66320 145 26,08 6 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Eus Eus 66074 66500 388 20,08 19 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Eyne Eina 66075 66800 130 20,36 6 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Felluns Felhunhs 66076 66730 70 6,61 11 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Fenouillet Fenolhet 66077 66220 89 18,76 5 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Fillols Fillols 66078 66820 185 8,40 22 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Finestret Finestret 66079 66320 176 8,43 21 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Fontpédrouse Fontpedrosa 66080 66360 123 64,35 2 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Fontrabiouse Font-rabiosa 66081 66210 127 15,57 8 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Font-Romeu-Odeillo-Via Font-romeu, Odelló i Vià 66124 66120 1928 29,60 65 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Formiguères Formiguera 66082 66210 479 46,88 10 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Fosse Fòssa 66083 66220 40 4,43 9 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Fourques Forques 66084 66300 1280 9,39 136 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Fuilla Fullà 66085 66820 448 9,69 46 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Glorianes Glorianes 66086 66320 25 18,72 1 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Ille-sur-Têt Illa 66088 66130 5446 31,67 172 La Vallée de la Têt
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Joch Jóc 66089 66320 265 3,38 78 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Jujols Jújols 66090 66360 44 10,11 4 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
L’Albère L'Albera 66001 66480 80 17,10 5 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
La Bastide la Bastida 66018 66110 72 15,63 5 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
La Cabanasse la Cabanassa 66027 66210 669 3,26 205 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
La Llagonne la Llaguna 66098 66210 219 23,09 9 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Lamanère la Menera 66091 66230 46 23,83 2 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Lansac Lançac 66092 66720 89 5,20 17 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Laroque-des-Albères la Roca d'Albera 66093 66740 2112 20,51 103 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Latour-Bas-Elne la Torre d'Elna 66094 66200 2797 3,31 845 La Plaine d’Illibéris
La Côte Radieuse
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Latour-de-Carol la Tor de Querol 66095 66760 424 12,63 34 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Latour-de-France la Tor de Triniac 66096 66720 1026 13,94 74 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Le Barcarès el Barcarès 66017 66420 5915 11,65 508 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Le Boulou el Voló 66024 66160 5514 14,42 382 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Le Perthus El Pertús 66137 66480 574 4,27 134 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Le Soler el Soler 66195 66270 7710 10,35 745 La Vallée de la Têt
Millas
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Le Tech el Tec 66206 66230 95 25,18 4 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Le Vivier lo Viver 66234 66730 75 12,90 6 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Les Angles els Angles 66004 66210 547 43,20 13 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Les Cluses les Cluses 66063 66400 242 8,91 27 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Lesquerde l'Esquerda 66097 66220 133 15,67 8 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Llauro Llauró 66099 66300 317 8,34 38 Les Aspres
Thuir
Céret
Céret
Aspres
Llo Llo 66100 66800 172 28,44 6 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Llupia Llupià 66101 66300 1943 6,88 282 Les Aspres
Thuir
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Los Masos els Masos 66104 66500 966 5,71 169 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Mantet Mentet 66102 66360 30 32,15 1 Le Canigou
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Marquixanes Marqueixanes 66103 66320 555 4,80 116 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Matemale Matamala 66105 66210 267 18,88 14 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Maureillas-las-Illas Morellàs i les Illes 66106 66480 2544 42,10 60 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Maury Maurin 66107 66460 785 34,63 23 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Millas Millàs 66108 66170 4279 19,12 224 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Molitg-les-Bains Molig 66109 66500 233 12,96 18 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Montalba-le-Château Montalbà del Castell 66111 66130 149 15,90 9 La Vallée de la Têt
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Montauriol Montoriol 66112 66300 247 11,10 22 Les Aspres
Céret
Céret
Céret
Aspres
Montbolo Montvoló 66113 66110 180 21,98 8 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Montescot Montescot 66114 66200 1712 6,02 284 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Montesquieu-des-Albères Montesquiu de l'Albera 66115 66740 1224 17,06 72 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Montferrer Montferrer 66116 66150 188 21,95 9 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Mont-Louis el Vilar d'Ovança 66117 66210 152 0,39 390 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Montner Montner 66118 66720 348 10,98 32 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Mosset Mosset 66119 66500 308 71,93 4 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Nahuja Naüja 66120 66340 76 5,60 14 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Néfiach Nefiac 66121 66170 1280 8,81 145 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Nohèdes Noedes 66122 66500 63 30,91 2 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Nyer Nyer 66123 66360 148 37,00 4 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Olette Oleta i Èvol 66125 66360 364 28,95 13 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Oms Oms 66126 66400 333 18,53 18 Les Aspres
Céret
Céret
Céret
Aspres
Opoul-Périllos Òpol i Perellós 66127 66600 1199 50,53 24 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Oreilla Orellà 66128 66360 23 16,03 1 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Ortaffa Hortafà 66129 66560 1481 8,49 174 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Osséja Oceja 66130 66340 1330 17,13 78 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Palau-de-Cerdagne Palau de Cerdanya 66132 66340 408 11,50 35 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Palau-del-Vidre Palau del Vidre 66133 66690 3142 10,41 302 La Côte Vermeille
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Passa Paçà 66134 66300 820 13,47 61 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Perpignan Perpinyà 66136 66000
66100
120.158 68,07 1765 Perpignan-1
Perpignan-2
Perpignan-3
Perpignan-4
Perpignan-5
Perpignan-6
Perpignan-1
Perpignan-2
Perpignan-3
Perpignan-4
Perpignan-5
Perpignan-6
Perpignan-7
Perpignan-8
Perpignan-9
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Peyrestortes Paretstortes 66138 66600 1427 7,96 179 Le Ribéral
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Pézilla-de-Conflent Pesillà de Conflent 66139 66730 46 6,85 7 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Pézilla-la-Rivière Pesillà de la Ribera 66140 66370 3662 15,62 234 Le Ribéral
Millas
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Pia Pià 66141 66380 9035 13,18 686 La Côte Salanquaise
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Corbières Salanque Méditerranée
Planès Planès 66142 66210 53 14,24 4 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Planèzes Planesas 66143 66720 99 6,16 16 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Pollestres Pollestres 66144 66450 4887 8,30 589 Les Aspres
Toulouges
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Ponteilla Pontellà 66145 66300 2738 13,78 199 Les Aspres
Thuir
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Porta Porta 66146 66760 116 65,19 2 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Porté-Puymorens Porté 66147 66760 101 49,42 2 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Port-Vendres Portvendres 66148 66660 4129 14,77 280 La Côte Vermeille
Côte Vermeille
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Prades Prada de Conflent 66149 66500 6124 10,87 563 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Prats-de-Mollo-la-Preste Prats de Molló i la Presta 66150 66230 1163 145,09 8 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Prats-de-Sournia Prats de Sornhan 66151 66730 78 8,01 10 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Prugnanes Prunyanes 66152 66220 104 13,51 8 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Prunet-et-Belpuig Prunet i Bellpuig 66153 66130 49 21,68 2 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Puyvalador Puigbalador 66154 66210 72 19,46 4 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Py Pi 66155 66360 88 50,86 2 Le Canigou
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Rabouillet Rebolhet 66156 66730 103 19,21 5 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Railleu Ràlleu 66157 66360 32 9,97 3 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Rasiguères Rasigueras 66158 66720 152 13,72 11 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Réal Ral 66159 66210 66 10,45 6 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Reynès Reiners 66160 66400 1328 27,56 48 Le Canigou
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Ria-Sirach Rià i Cirac 66161 66500 1325 12,82 103 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Rigarda Rigardà 66162 66320 641 3,60 178 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Rivesaltes Ribesaltes 66164 66600 8610 28,76 299 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Rodès Rodès 66165 66320 619 18,11 34 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Sahorre Saorra 66166 66360 382 14,88 26 Le Canigou
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Saillagouse Sallagosa 66167 66800 1089 11,35 96 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Saint-André Sant Andreu de Sureda 66168 66690 3443 9,73 354 La Côte Vermeille
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Saint-Arnac Centarnac 66169 66220 115 6,60 17 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Saint-Cyprien Sant Cebrià de Rosselló 66171 66750 10.511 15,80 665 La Côte Sableuse
La Côte Radieuse
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Sainte-Colombe-de-la-Commanderie Santa Coloma de la Comanderia 66170 66300 153 4,74 32 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Sainte-Léocadie Santa Llocaia 66181 66800 127 8,88 14 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Sainte-Marie Santa Maria la Mar 66182 66470 4773 10,29 464 Perpignan-2
Canet-en-Roussillon
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Estève Sant Esteve del Monestir 66172 66240 11.658 11,67 999 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Féliu-d’Amont Sant Feliu d'Amunt 66173 66170 1133 6,11 185 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Saint-Féliu-d’Avall Sant Feliu d'Avall 66174 66170 2797 10,79 259 La Vallée de la Têt
Millas
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Génis-des-Fontaines Sant Hipòlit de Fontanes 66175 66740 2826 9,90 285 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Saint-Hippolyte Sant Hipòlit de la Salanca 66176 66510 3052 14,65 208 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Jean-Lasseille Sant Joan la Cella 66177 66300 1540 2,89 533 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Saint-Jean-Pla-de-Corts Sant Joan de Pladecorts 66178 66490 2218 10,62 209 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Saint-Laurent-de-Cerdans Sant Llorenç de Cerdans 66179 66260 1098 45,08 24 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Saint-Laurent-de-la-Salanque Sant Llorenç de la Salanca 66180 66250 10.246 12,39 827 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Marsal Sant Marçal 66183 66110 71 15,36 5 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Saint-Martin-de-Fenouillet Sant Martin 66184 66220 55 10,72 5 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Saint-Michel-de-Llotes Sant Miquel de Llotes 66185 66130 348 8,64 40 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Saint-Nazaire Sant Nazari 66186 66570 2688 10,33 260 La Côte Sableuse
Canet-en-Roussillon
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Paul-de-Fenouillet Sant Pau de Fenolhet 66187 66220 1812 43,90 41 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Saint-Pierre-dels-Forcats Sant Pere dels Forcats 66188 66210 267 12,81 21 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Saleilles Salelles 66189 66280 5282 6,12 863 La Côte Sableuse
La Côte Radieuse
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Salses-le-Château Salses 66190 66600 3501 71,28 49 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Corbières Salanque Méditerranée
Sansa Sançà 66191 66360 22 22,27 1 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Sauto Sautó i Feixes 66192 66210 91 8,43 11 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Serdinya Serdinyà 66193 66360 246 16,91 15 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Serralongue Serrallonga 66194 66230 226 23,04 10 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Sorède Sureda 66196 66690 3267 34,54 95 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Souanyas Soanyes 66197 66360 37 4,81 8 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Sournia Sornhan 66198 66730 498 29,99 17 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Taillet Tallet 66199 66400 105 10,02 10 Le Canigou
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Tarerach Tarerac 66201 66320 46 8,16 6 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Targassonne Targasona 66202 66120 184 7,80 24 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Taulis Teulís 66203 66110 52 6,19 8 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Taurinya Taurinyà 66204 66500 336 14,50 23 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Tautavel Talteüll 66205 66720 866 53,47 16 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Terrats Terrats 66207 66300 640 7,32 87 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Théza Tesà 66208 66200 2040 4,83 422 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Thuès-Entre-Valls Toès i Entrevalls 66209 66360 37 20,41 2 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Thuir Tuïr 66210 66300 7635 19,90 384 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Tordères Torderes 66211 66300 165 9,91 17 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Torreilles Torrelles 66212 66440 3812 17,14 222 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Toulouges Toluges 66213 66350 6881 8,04 856 Perpignan-6
Toulouges
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Tresserre Tresserres 66214 66300 1066 11,21 95 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Trévillach Trevilhac 66215 66130 157 17,24 9 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Trilla Trilhan 66216 66220 74 8,96 8 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Trouillas Trullàs 66217 66300 2067 17,01 122 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Ur Ur 66218 66760 363 6,79 53 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Urbanya Orbanyà 66219 66500 55 14,40 4 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Valcebollère Vallcebollera 66220 66340 42 26,03 2 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Valmanya Vallmanya 66221 66320 34 27,63 1 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Vernet-les-Bains Vernet 66222 66820 1387 16,76 83 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Villefranche-de-Conflent Vilafranca de Conflent 66223 66500 213 4,46 48 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Villelongue-de-la-Salanque Vilallonga de la Salanca 66224 66410 3254 7,21 451 Perpignan-2
Canet-en-Roussillon
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Villelongue-dels-Monts Vilallonga dels Monts 66225 66740 1706 11,55 148 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Villemolaque Vilamolaca 66226 66300 1370 6,00 228 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Villeneuve-de-la-Raho Vilanova de Raó 66227 66180 3926 11,41 344 La Plaine d’Illibéris
Elne
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Villeneuve-la-Rivière Vilanova de la Ribera 66228 66610 1316 4,38 300 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Vinça Vinçà 66230 66320 2075 7,74 268 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Vingrau Vingrau 66231 66600 606 32,12 19 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Vira Virà 66232 66220 26 12,96 2 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Vivès Vivers 66233 66490 176 11,07 16 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir