Lischt vun dr Gmeina im Département Lot

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Lot zellt àlla 226 Gmeina ìm Département Pyrénées-Orientales uf.

Gmein Kàtàlànisch Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Alénya Alenyà 66002 66200 3645 5,34 683 La Plaine d’Illibéris
La Côte Radieuse
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Amélie-les-Bains-Palalda Arles i Palaldà 66003 66110 3542 29,43 120 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Angoustrine-Villeneuve-des-Escaldes Angostrina i Vilanova de les Escaldes 66005 66760 561 87,87 6 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Ansignan Ansinhan 66006 66220 165 7,84 21 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Arboussols Arboçols 66007 66320 124 14,08 9 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Argelès-sur-Mer Argelers de la Marenda 66008 66700 10.260 58,67 175 La Côte Vermeille
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Arles-sur-Tech Arles del Tec 66009 66150 2724 28,82 95 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Ayguatébia-Talau Aiguatèbia i Talau 66010 66360 36 29,68 1 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Bages Bages 66011 66670 4291 11,95 359 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Baho Baó 66012 66540 3431 7,90 434 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Baillestavy Vallestàvia 66013 66320 117 17,89 7 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Baixas Baixàs 66014 66390 2612 18,91 138 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Banyuls-dels-Aspres Banyuls dels Aspres 66015 66300 1271 10,53 121 Les Aspres
Céret
Céret
Céret
Aspres
Banyuls-sur-Mer Banyuls de la Marenda 66016 66650 4738 42,43 112 La Côte Vermeille
Côte Vermeille
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Bélesta Belhestar 66019 66720 216 20,52 11 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Bolquère Bolquera 66020 66210 818 17,61 46 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Bompas Bompàs 66021 66430 7426 5,70 1303 Perpignan-2
Perpignan-7
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Boule-d’Amont Bula d'Amunt 66022 66130 55 23,22 2 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Bouleternère Bulaternera 66023 66130 949 10,63 89 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Bourg-Madame la Guingueta d'Ix 66025 66760 1207 7,85 154 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Brouilla Brullà 66026 66620 1532 7,83 196 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Cabestany Cabestany 66028 66330 10.301 10,42 989 Perpignan-3
Perpignan-3
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Caixas Queixàs 66029 66300 134 28,11 5 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Calce Calce 66030 66600 213 23,77 9 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Calmeilles Calmella 66032 66400 59 13,22 4 Les Aspres
Céret
Céret
Céret
Aspres
Camélas Cameles 66033 66300 460 12,72 36 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Campôme Campome 66034 66500 111 5,26 21 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Campoussy Campossin 66035 66730 40 17,04 2 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Canaveilles Canavelles 66036 66360 24 10,95 2 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Canet-en-Roussillon Canet de Rosselló 66037 66140 12.284 22,39 549 La Côte Sableuse
Canet-en-Roussillon
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Canohès Cànoes 66038 66680 6344 8,56 741 Perpignan-5
Toulouges
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Caramany Caramany 66039 66720 137 14,00 10 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Casefabre Casafabre 66040 66130 41 6,99 6 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Cases-de-Pène les Cases de Pena 66041 66600 940 13,38 70 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Cassagnes Cassanyes 66042 66720 265 15,16 17 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Casteil Castell de Vernet 66043 66820 136 29,83 5 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Castelnou Castellnou 66044 66300 293 19,28 15 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Catllar Catllar 66045 66500 780 8,02 97 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Caudiès-de-Conflent Cauders de Conflent 66047 66220 18 6,50 3 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Caudiès-de-Fenouillèdes Caudièrs de Fenolhet 66046 66220 603 36,45 17 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Cerbère Cervera de la Marenda 66048 66290 1345 8,18 164 La Côte Vermeille
Côte Vermeille
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Céret Ceret 66049 66400 7857 37,86 208 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Claira Clairà 66050 66530 4470 19,34 231 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Corbières Salanque Méditerranée
Clara-Villerach Clarà 66051 66500 265 8,70 30 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Codalet Codalet 66052 66500 368 2,78 132 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Collioure Cotlliure 66053 66190 2407 13,02 185 La Côte Vermeille
Côte Vermeille
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Conat Conat 66054 66500 60 19,12 3 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Corbère Corbera 66055 66130 762 7,25 105 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Corbère-les-Cabanes Corbera de les Cabanes 66056 66130 1048 4,14 253 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Corneilla-de-Conflent Cornellà de Conflent 66057 66820 530 11,02 48 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Corneilla-del-Vercol Cornellà del Bèrcol 66059 66200 2327 5,43 429 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Corneilla-la-Rivière Cornellà de la Ribera 66058 66550 1975 11,90 166 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Corsavy Cortsaví 66060 66150 222 47,02 5 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Coustouges Costoja 66061 66260 93 16,86 6 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Dorres Dorres 66062 66760 169 24,77 7 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Égat Èguet 66064 66120 421 4,47 94 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Elne Elna 66065 66200 9248 21,29 434 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Enveitg Enveig 66066 66760 637 30,52 21 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Err Er 66067 66800 668 25,92 26 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Escaro Escaró 66068 66360 108 15,21 7 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Espira-de-Conflent Espirà de Conflent 66070 66320 165 6,03 27 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Espira-de-l’Agly Espirà de l'Aglí 66069 66600 3475 26,77 130 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Estagel Estagell 66071 66310 2049 20,83 98 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Estavar Estavar 66072 66800 477 9,24 52 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Estoher Estoer 66073 66320 138 26,08 5 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Eus Eus 66074 66500 381 20,08 19 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Eyne Eina 66075 66800 141 20,36 7 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Felluns Felhunhs 66076 66730 65 6,61 10 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Fenouillet Fenolhet 66077 66220 88 18,76 5 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Fillols Fillols 66078 66820 189 8,40 23 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Finestret Finestret 66079 66320 192 8,43 23 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Fontpédrouse Fontpedrosa 66080 66360 117 64,35 2 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Fontrabiouse Font-rabiosa 66081 66210 125 15,57 8 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Font-Romeu-Odeillo-Via Font-romeu, Odelló i Vià 66124 66120 1840 29,60 62 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Formiguères Formiguera 66082 66210 505 46,88 11 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Fosse Fòssa 66083 66220 41 4,43 9 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Fourques Forques 66084 66300 1311 9,39 140 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Fuilla Fullà 66085 66820 443 9,69 46 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Glorianes Glorianes 66086 66320 25 18,72 1 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Ille-sur-Têt Illa 66088 66130 5513 31,67 174 La Vallée de la Têt
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Joch Jóc 66089 66320 321 3,38 95 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Jujols Jújols 66090 66360 44 10,11 4 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
L’Albère L'Albera 66001 66480 73 17,10 4 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
La Bastide la Bastida 66018 66110 68 15,63 4 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
La Cabanasse la Cabanassa 66027 66210 694 3,26 213 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
La Llagonne la Llaguna 66098 66210 220 23,09 10 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Lamanère la Menera 66091 66230 57 23,83 2 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Lansac Lançac 66092 66720 90 5,20 17 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Laroque-des-Albères la Roca d'Albera 66093 66740 2140 20,51 104 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Latour-Bas-Elne la Torre d'Elna 66094 66200 3158 3,31 954 La Plaine d’Illibéris
La Côte Radieuse
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Latour-de-Carol la Tor de Querol 66095 66760 439 12,63 35 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Latour-de-France la Tor de Triniac 66096 66720 1038 13,94 74 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Le Barcarès el Barcarès 66017 66420 5771 11,65 495 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Le Boulou el Voló 66024 66160 5278 14,42 366 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Le Perthus El Pertús 66137 66480 549 4,27 129 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Le Soler el Soler 66195 66270 7752 10,35 749 La Vallée de la Têt
Millas
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Le Tech el Tec 66206 66230 93 25,18 4 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Le Vivier lo Viver 66234 66730 69 12,90 5 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Les Angles els Angles 66004 66210 553 43,20 13 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Les Cluses les Cluses 66063 66400 234 8,91 26 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Lesquerde l'Esquerda 66097 66220 139 15,67 9 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Llauro Llauró 66099 66300 317 8,34 38 Les Aspres
Thuir
Céret
Céret
Aspres
Llo Llo 66100 66800 171 28,44 6 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Llupia Llupià 66101 66300 2074 6,88 301 Les Aspres
Thuir
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Los Masos els Masos 66104 66500 982 5,71 172 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Mantet Mentet 66102 66360 29 32,15 1 Le Canigou
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Marquixanes Marqueixanes 66103 66320 574 4,80 120 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Matemale Matamala 66105 66210 277 18,88 15 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Maureillas-las-Illas Morellàs i les Illes 66106 66480 2568 42,10 61 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Maury Maurin 66107 66460 794 34,63 23 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Millas Millàs 66108 66170 4264 19,12 223 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Molitg-les-Bains Molig 66109 66500 242 12,96 19 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Montalba-le-Château Montalbà del Castell 66111 66130 149 15,90 9 La Vallée de la Têt
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Montauriol Montoriol 66112 66300 251 11,10 23 Les Aspres
Céret
Céret
Céret
Aspres
Montbolo Montvoló 66113 66110 177 21,98 8 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Montescot Montescot 66114 66200 1647 6,02 274 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Montesquieu-des-Albères Montesquiu de l'Albera 66115 66740 1235 17,06 72 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Montferrer Montferrer 66116 66150 186 21,95 8 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Mont-Louis el Vilar d'Ovança 66117 66210 148 0,39 379 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Montner Montner 66118 66720 338 10,98 31 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Mosset Mosset 66119 66500 318 71,93 4 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Nahuja Naüja 66120 66340 76 5,60 14 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Néfiach Nefiac 66121 66170 1287 8,81 146 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Nohèdes Noedes 66122 66500 60 30,91 2 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Nyer Nyer 66123 66360 151 37,00 4 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Olette Oleta i Èvol 66125 66360 351 28,95 12 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Oms Oms 66126 66400 332 18,53 18 Les Aspres
Céret
Céret
Céret
Aspres
Opoul-Périllos Òpol i Perellós 66127 66600 1192 50,53 24 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Oreilla Orellà 66128 66360 25 16,03 2 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Ortaffa Hortafà 66129 66560 1591 8,49 187 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Osséja Oceja 66130 66340 1350 17,13 79 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Palau-de-Cerdagne Palau de Cerdanya 66132 66340 417 11,50 36 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Palau-del-Vidre Palau del Vidre 66133 66690 3094 10,41 297 La Côte Vermeille
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Passa Paçà 66134 66300 970 13,47 72 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Perpignan Perpinyà 66136 66000
66100
119.344 68,07 1753 Perpignan-1
Perpignan-2
Perpignan-3
Perpignan-4
Perpignan-5
Perpignan-6
Perpignan-1
Perpignan-2
Perpignan-3
Perpignan-4
Perpignan-5
Perpignan-6
Perpignan-7
Perpignan-8
Perpignan-9
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Peyrestortes Paretstortes 66138 66600 1527 7,96 192 Le Ribéral
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Pézilla-de-Conflent Pesillà de Conflent 66139 66730 40 6,85 6 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Pézilla-la-Rivière Pesillà de la Ribera 66140 66370 3812 15,62 244 Le Ribéral
Millas
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Pia Pià 66141 66380 9849 13,18 747 La Côte Salanquaise
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Corbières Salanque Méditerranée
Planès Planès 66142 66210 54 14,24 4 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Planèzes Planesas 66143 66720 93 6,16 15 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Pollestres Pollestres 66144 66450 5229 8,30 630 Les Aspres
Toulouges
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Ponteilla Pontellà 66145 66300 2841 13,78 206 Les Aspres
Thuir
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Porta Porta 66146 66760 115 65,19 2 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Porté-Puymorens Porté 66147 66760 105 49,42 2 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Port-Vendres Portvendres 66148 66660 4016 14,77 272 La Côte Vermeille
Côte Vermeille
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Prades Prada de Conflent 66149 66500 6028 10,87 555 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Prats-de-Mollo-la-Preste Prats de Molló i la Presta 66150 66230 1175 145,09 8 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Prats-de-Sournia Prats de Sornhan 66151 66730 78 8,01 10 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Prugnanes Prunyanes 66152 66220 103 13,51 8 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Prunet-et-Belpuig Prunet i Bellpuig 66153 66130 48 21,68 2 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Puyvalador Puigbalador 66154 66210 63 19,46 3 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Py Pi 66155 66360 80 50,86 2 Le Canigou
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Rabouillet Rebolhet 66156 66730 93 19,21 5 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Railleu Ràlleu 66157 66360 26 9,97 3 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Rasiguères Rasigueras 66158 66720 151 13,72 11 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Réal Ral 66159 66210 63 10,45 6 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Reynès Reiners 66160 66400 1255 27,56 46 Le Canigou
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Ria-Sirach Rià i Cirac 66161 66500 1348 12,82 105 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Rigarda Rigardà 66162 66320 648 3,60 180 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Rivesaltes Ribesaltes 66164 66600 8888 28,76 309 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Rodès Rodès 66165 66320 628 18,11 35 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Sahorre Saorra 66166 66360 391 14,88 26 Le Canigou
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Saillagouse Sallagosa 66167 66800 1146 11,35 101 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Saint-André Sant Andreu de Sureda 66168 66690 3422 9,73 352 La Côte Vermeille
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Saint-Arnac Centarnac 66169 66220 111 6,60 17 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Saint-Cyprien Sant Cebrià de Rosselló 66171 66750 11.040 15,80 699 La Côte Sableuse
La Côte Radieuse
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Sainte-Colombe-de-la-Commanderie Santa Coloma de la Comanderia 66170 66300 161 4,74 34 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Sainte-Léocadie Santa Llocaia 66181 66800 122 8,88 14 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Sainte-Marie Santa Maria la Mar 66182 66470 4821 10,29 469 Perpignan-2
Canet-en-Roussillon
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Estève Sant Esteve del Monestir 66172 66240 11.719 11,67 1004 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Féliu-d’Amont Sant Feliu d'Amunt 66173 66170 1194 6,11 195 La Vallée de la Têt
Millas
Prades
Céret
Roussillon-Conflent
Saint-Féliu-d’Avall Sant Feliu d'Avall 66174 66170 2874 10,79 266 La Vallée de la Têt
Millas
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Génis-des-Fontaines Sant Hipòlit de Fontanes 66175 66740 2841 9,90 287 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Saint-Hippolyte Sant Hipòlit de la Salanca 66176 66510 3198 14,65 218 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Jean-Lasseille Sant Joan la Cella 66177 66300 1541 2,89 533 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Saint-Jean-Pla-de-Corts Sant Joan de Pladecorts 66178 66490 2273 10,62 214 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Saint-Laurent-de-Cerdans Sant Llorenç de Cerdans 66179 66260 1044 45,08 23 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Saint-Laurent-de-la-Salanque Sant Llorenç de la Salanca 66180 66250 10.071 12,39 813 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Marsal Sant Marçal 66183 66110 66 15,36 4 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Saint-Martin-de-Fenouillet Sant Martin 66184 66220 52 10,72 5 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Saint-Michel-de-Llotes Sant Miquel de Llotes 66185 66130 350 8,64 41 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Roussillon-Conflent
Saint-Nazaire Sant Nazari 66186 66570 2784 10,33 270 La Côte Sableuse
Canet-en-Roussillon
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Saint-Paul-de-Fenouillet Sant Pau de Fenolhet 66187 66220 1790 43,90 41 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Saint-Pierre-dels-Forcats Sant Pere dels Forcats 66188 66210 263 12,81 21 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Saleilles Salelles 66189 66280 5564 6,12 909 La Côte Sableuse
La Côte Radieuse
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Salses-le-Château Salses 66190 66600 3514 71,28 49 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Corbières Salanque Méditerranée
Sansa Sançà 66191 66360 19 22,27 1 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Sauto Sautó i Feixes 66192 66210 90 8,43 11 Les Pyrénées catalanes
Mont-Louis
Prades
Prades
Pyrénées Catalanes
Serdinya Serdinyà 66193 66360 232 16,91 14 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Serralongue Serrallonga 66194 66230 219 23,04 10 Le Canigou
Prats-de-Mollo-la-Preste
Céret
Céret
Haut Vallespir
Sorède Sureda 66196 66690 3343 34,54 97 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Souanyas Soanyes 66197 66360 37 4,81 8 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Sournia Sornhan 66198 66730 498 29,99 17 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Taillet Tallet 66199 66400 102 10,02 10 Le Canigou
Céret
Céret
Céret
Vallespir
Tarerach Tarerac 66201 66320 43 8,16 5 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Targassonne Targasona 66202 66120 195 7,80 25 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Taulis Teulís 66203 66110 56 6,19 9 Le Canigou
Arles-sur-Tech
Céret
Céret
Haut Vallespir
Taurinya Taurinyà 66204 66500 332 14,50 23 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Tautavel Talteüll 66205 66720 859 53,47 16 La Vallée de l’Agly
Latour-de-France
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Terrats Terrats 66207 66300 720 7,32 98 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Théza Tesà 66208 66200 2127 4,83 440 La Plaine d’Illibéris
Elne
Céret
Perpignan
Sud-Roussillon
Thuès-Entre-Valls Toès i Entrevalls 66209 66360 40 20,41 2 Les Pyrénées catalanes
Olette
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Thuir Tuïr 66210 66300 7924 19,90 398 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Tordères Torderes 66211 66300 172 9,91 17 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Torreilles Torrelles 66212 66440 3839 17,14 224 La Côte Salanquaise
Saint-Laurent-de-la-Salanque
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Toulouges Toluges 66213 66350 7192 8,04 895 Perpignan-6
Toulouges
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Tresserre Tresserres 66214 66300 1085 11,21 97 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Trévillach Trevilhac 66215 66130 160 17,24 9 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Trilla Trilhan 66216 66220 75 8,96 8 La Vallée de l’Agly
Sournia
Prades
Prades
Agly Fenouillèdes
Trouillas Trullàs 66217 66300 2174 17,01 128 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Ur Ur 66218 66760 359 6,79 53 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Urbanya Orbanyà 66219 66500 50 14,40 3 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Valcebollère Vallcebollera 66220 66340 38 26,03 1 Les Pyrénées catalanes
Saillagouse
Prades
Prades
Pyrénées Cerdagne
Valmanya Vallmanya 66221 66320 34 27,63 1 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Vernet-les-Bains Vernet 66222 66820 1450 16,76 87 Le Canigou
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Villefranche-de-Conflent Vilafranca de Conflent 66223 66500 210 4,46 47 Les Pyrénées catalanes
Prades
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Villelongue-de-la-Salanque Vilallonga de la Salanca 66224 66410 3248 7,21 450 Perpignan-2
Canet-en-Roussillon
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Villelongue-dels-Monts Vilallonga dels Monts 66225 66740 1780 11,55 154 Vallespir-Albères
Argelès-sur-Mer
Céret
Céret
Albères, Côte Vermeille et l’Illibéris
Villemolaque Vilamolaca 66226 66300 1390 6,00 232 Les Aspres
Thuir
Céret
Perpignan
Aspres
Villeneuve-de-la-Raho Vilanova de Raó 66227 66180 3977 11,41 349 La Plaine d’Illibéris
Elne
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Villeneuve-la-Rivière Vilanova de la Ribera 66228 66610 1372 4,38 313 Le Ribéral
Saint-Estève
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Vinça Vinçà 66230 66320 2131 7,74 275 Le Canigou
Vinça
Prades
Prades
Conflent-Canigó
Vingrau Vingrau 66231 66600 574 32,12 18 La Vallée de l’Agly
Rivesaltes
Perpignan
Perpignan
Perpignan Méditerranée Métropole
Vira Virà 66232 66220 26 12,96 2 La Vallée de l’Agly
Saint-Paul-de-Fenouillet
Prades
Céret
Agly Fenouillèdes
Vivès Vivers 66233 66490 175 11,07 16 Vallespir-Albères
Céret
Céret
Céret
Vallespir