Lischt vun dr Gmeina im Département Isère

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Isère zellt àlla 512 Gmeina ìm Département Isère uf.

Gmein Okzitànisch Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agnin 38003 38150 1100 7,96 138 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Allemond 38005 38114 989 44,75 22 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Allevard Alevârd 38006 38580 4148 25,63 162 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Ambel Ambél 38008 38970 25 4,83 5 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Anjou 38009 38150 1008 5,03 200 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Annoisin-Chatelans 38010 38460 666 13,27 50 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Anthon 38011 38280 1049 8,82 119 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Aoste 38012 38490 2873 9,82 293 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Apprieu 38013 38140 3280 15,09 217 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Arandon-Passins 38297 38510 1797 26,14 69 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Artas 38015 38440 1813 14,15 128 La Verpillière
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Assieu 38017 38150 1436 12,34 116 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Auberives-en-Royans 38018 38680 382 5,07 75 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Auberives-sur-Varèze 38019 38550 1487 7,05 211 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Auris 38020 38142 196 11,21 17 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Autrans-Méaudre en Vercors 38225 38880 2969 77,89 38 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Avignonet Avinhonet 38023 38650 196 8,41 23 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Barraux Barrâls 38027 38530 1885 11,13 169 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Beaucroissant 38030 38140 1652 11,18 148 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Beaufin 38031 38970 20 6,36 3 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Beaufort 38032 38270 556 8,69 64 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Beaulieu 38033 38470 628 8,79 71 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Beaurepaire 38034 38270 4906 18,46 266 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Beauvoir-de-Marc 38035 38440 1132 11,27 100 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Beauvoir-en-Royans 38036 38160 91 2,10 43 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Bellegarde-Poussieu 38037 38270 987 16,79 59 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Belmont 38038 38690 590 6,51 91 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Bernin 38039 38190 3097 7,67 404 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Besse 38040 38142 129 25,46 5 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Bessins 38041 38160 119 4,65 26 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Bévenais 38042 38690 1000 14,08 71 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Bilieu 38043 38850 1529 6,71 228 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Biol 38044 38690 1402 15,51 90 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Biviers 38045 38330 2322 6,17 376 Meylan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Bizonnes 38046 38690 948 11,04 86 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Blandin 38047 38730 144 4,26 34 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Bonnefamille 38048 38090 1107 9,43 117 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Collines du Nord Dauphiné
Bossieu 38049 38260 291 13,48 22 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Bougé-Chambalud 38051 38150 1391 15,85 88 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Bourgoin-Jallieu 38053 38300 27.651 24,37 1135 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Bouvesse-Quirieu 38054 38390 1516 17,51 87 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Brangues 38055 38510 621 11,67 53 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Bressieux 38056 38870 92 0,89 103 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Bresson 38057 38320 684 2,78 246 Échirolles
Échirolles-Est
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Brézins 38058 38590 2078 8,26 252 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Brié-et-Angonnes 38059 38320 2553 6,61 386 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Brion 38060 38590 141 3,94 36 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Burcin 38063 38690 416 6,69 62 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Cessieu 38064 38110 2935 14,35 205 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Châbons 38065 38690 2086 18,14 115 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Chalon 38066 38122 178 5,20 34 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Chamagnieu 38067 38460 1651 13,70 121 La Verpillière
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Champagnier 38068 38800 1235 6,61 187 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Champier 38069 38260 1390 14,43 96 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Champ-sur-Drac 38071 38560 3020 8,92 339 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Chamrousse 38567 38410 441 13,29 33 Oisans-Romanche
Domène
Vizille
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Chanas 38072 38150 2581 11,65 222 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Chantepérier Chantaperièr 38073 38740 210 81,40 3 Matheysine-Trièves Grenoble Matheysine
Chantesse 38074 38470 325 5,83 56 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chapareillan Chaparèlyan 38075 38530 3007 30,28 99 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Charancieu 38080 38490 758 5,53 137 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Charantonnay 38081 38790 1882 11,00 171 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Charavines Charagenes / Charagénes 38082 38850 1952 7,52 260 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Charette 38083 38390 463 11,26 41 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Charnècles Charnécllo 38084 38140 1472 5,23 281 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Charvieu-Chavagneux 38085 38230 9292 8,65 1074 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Chasselay 38086 38470 411 9,45 43 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chasse-sur-Rhône 38087 38670 5968 7,91 754 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Chassignieu 38089 38730 227 5,17 44 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Château-Bernard 38090 38650 272 18,27 15 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Châteauvilain 38091 38300 711 8,82 81 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Châtel-en-Trièves 38456 38710 452 47,60 9 Matheysine-Trièves
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Trièves
Châtelus 38092 38680 87 12,30 7 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Châtenay 38093 38980 440 4,62 95 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Châtonnay 38094 38440 2098 31,84 66 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Chatte 38095 38160 2493 22,81 109 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chavanoz 38097 38230 4608 8,24 559 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Chélieu 38098 38730 674 10,13 67 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Chevrières 38099 38160 712 16,62 43 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Cheyssieu 38101 38550 1025 8,55 120 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Chèzeneuve Chiérenôva 38102 38300 554 6,79 82 L’Isle-d’Abeau
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Chichilianne 38103 38930 295 62,48 5 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Chimilin 38104 38490 1473 9,66 152 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Chirens 38105 38850 2332 17,53 133 Le Grand-Lemps
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Cholonge Châlonge 38106 38220 328 8,92 37 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Chonas-l’Amballan 38107 38121 1676 7,41 226 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Choranche 38108 38680 121 10,63 11 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chozeau 38109 38460 1047 8,20 128 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Chuzelles Chusèla 38110 38200 2050 13,03 157 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Claix Cllêx / Clêx 38111 38640 8029 24,12 333 Fontaine-Seyssinet
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Clavans-en-Haut-Oisans 38112 38142 105 15,58 7 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Clelles 38113 38930 557 20,88 27 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Clonas-sur-Varèze Cllônâs 38114 38550 1459 6,83 214 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Cognet Côgnèt 38116 38350 43 1,80 24 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Cognin-les-Gorges 38117 38470 637 12,52 51 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Colombe 38118 38690 1540 13,23 116 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Corbelin 38124 38630 2226 12,00 186 Morestel
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Corenc 38126 38700 3996 6,50 615 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Cornillon-en-Trièves Cornilhon 38127 38710 167 13,92 12 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Corps Corps 38128 38970 483 11,22 43 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Corrençon-en-Vercors 38129 38250 351 39,34 9 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Coublevie 38133 38500 4668 7,05 662 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Cour-et-Buis 38134 38122 853 13,73 62 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Courtenay 38135 38510 1276 32,08 40 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crachier 38136 38300 501 3,64 138 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Cras 38137 38210 443 5,43 82 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Crémieu Crèmiœ 38138 38460 3297 6,14 537 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crêts en Belledonne 38439 38570 3379 33,80 100 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Creys-Mépieu 38139 38510 1523 28,99 53 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crolles 38140 38920 8296 14,21 584 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Culin 38141 38300 739 7,32 101 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Diémoz 38144 38790 2692 13,72 196 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Dizimieu 38146 38460 842 9,74 86 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Doissin 38147 38730 886 8,45 105 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Dolomieu 38148 38110 3123 13,32 234 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Domarin 38149 38300 1608 2,99 538 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Domène 38150 38420 6742 5,29 1274 Meylan
Domène
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Échirolles 38151 38130 35.855 7,86 4562 Échirolles
Échirolles-Est
Échirolles-Ouest
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Eclose-Badinières 38152 38300 1404 16,28 86 Bourgoin-Jallieu
Saint-Jean-de-Bournay
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Vienne
Porte de l’Isère
Engins 38153 38360 469 20,64 23 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Entraigues Entraigas 38154 38740 234 21,66 11 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Entre-deux-Guiers 38155 38380 1709 10,55 162 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Estrablin 38157 38780 3332 20,69 161 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Eybens 38158 38320 10.391 4,50 2309 Échirolles
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Eydoche 38159 38690 531 5,58 95 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Eyzin-Pinet 38160 38780 2228 28,44 78 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Faramans 38161 38260 1035 10,79 96 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Faverges-de-la-Tour 38162 38110 1388 7,67 181 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Flachères 38167 38690 520 4,94 105 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Fontaine 38169 38600 22.411 6,74 3325 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Fontanil-Cornillon 38170 38120 2722 5,50 495 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Four 38172 38080 1495 11,82 126 L’Isle-d’Abeau
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Froges 38175 38190 3300 6,43 513 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Frontonas 38176 38290 2049 12,65 162 La Verpillière
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Gières 38179 38610 6601 6,93 953 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Gillonnay 38180 38260 1015 14,29 71 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Goncelin 38181 38570 2379 14,36 166 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Granieu 38183 38490 491 3,73 132 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Grenay 38184 38540 1596 7,20 222 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Grenoble Grenoblo 38185 38000
38100
158.180 18,13 8725 Grenoble-1
Grenoble-2
Grenoble-3
Grenoble-4
Grenoble-1
Grenoble-2
Grenoble-3
Grenoble-4
Grenoble-5
Grenoble-6
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Gresse-en-Vercors Gresa de Vercòrs 38186 38650 396 81,13 5 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Herbeys 38188 38320 1360 7,73 176 Le Pont-de-Claix
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Heyrieux 38189 38540 4695 13,95 337 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Hières-sur-Amby 38190 38118 1219 8,73 140 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Huez Ueis 38191 38750 1303 14,16 92 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Hurtières 38192 38570 166 3,35 50 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Izeaux 38194 38140 2150 15,54 138 Le Grand-Lemps
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Izeron 38195 38160 714 17,19 42 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Janneyrias 38197 38280 1796 10,52 171 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Jarcieu 38198 38270 1027 6,31 163 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Jardin 38199 38200 2232 9,25 241 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Jarrie Jarria 38200 38560 3734 13,26 282 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
L’Albenc 38004 38470 1208 9,86 123 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
L’Isle-d’Abeau L’Ila-d’Âbél 38193 38080 16.074 9,11 1764 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
La Balme-les-Grottes 38026 38390 1041 14,61 71 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
La Bâtie-Montgascon 38029 38110 1904 8,43 226 La Tour-du-Pin
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Buisse 38061 38500 3133 11,52 272 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Buissière 38062 38530 665 7,71 86 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Chapelle-de-la-Tour 38076 38110 1767 9,04 195 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Chapelle-de-Surieu 38077 38150 751 11,22 67 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
La Chapelle-du-Bard 38078 38580 564 27,71 20 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Combe-de-Lancey 38120 38190 697 18,55 38 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Côte-Saint-André 38130 38260 4805 27,93 172 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
La Flachère 38166 38530 487 2,85 171 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Forteresse 38171 38590 323 9,22 35 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
La Frette 38174 38260 1112 11,80 94 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
La Garde 38177 38520 98 9,09 11 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
La Morte 38264 38350 130 19,45 7 Oisans-Romanche
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Motte-d’Aveillans 38265 38770 1724 9,78 176 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Motte-Saint-Martin 38266 38770 440 14,64 30 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Mure 38269 38350 4970 8,33 597 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Murette 38270 38140 1907 4,22 452 Voiron
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Pierre 38303 38570 579 3,31 175 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Rivière 38338 38210 758 18,45 41 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
La Salette-Fallavaux 38469 38970 64 22,29 3 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Salle-en-Beaumont 38470 38350 322 9,26 35 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Sône 38495 38840 581 2,95 197 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
La Sure en Chartreuse 38407 38134 991 27,73 36 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Terrasse 38503 38660 2554 9,47 270 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Tour-du-Pin La Tor 38509 38110 8023 4,77 1682 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Tronche 38516 38700 6644 6,40 1038 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
La Valette 38521 38350 72 7,87 9 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Verpillière 38537 38290 7104 6,64 1070 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Laffrey Lafrêd 38203 38220 445 6,72 66 Matheysine-Trièves
Vizille
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Lalley 38204 38930 197 23,65 8 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Lans-en-Vercors 38205 38250 2645 38,67 68 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Laval 38206 38190 986 25,33 39 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Lavaldens La Vâldens 38207 38350 157 41,40 4 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Lavars 38208 38710 149 14,80 10 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Le Bouchage 38050 38510 624 11,20 56 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Le Bourg-d’Oisans 38052 38520 3259 35,75 91 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Le Champ-près-Froges 38070 38190 1209 4,83 250 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Cheylas 38100 38570 2586 8,44 306 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Freney-d’Oisans 38173 38142 252 14,54 17 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Le Grand-Lemps 38182 38690 3096 12,90 240 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Le Gua 38187 38450 1796 28,40 63 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Haut-Bréda 38163 38580 403 78,60 5 Haut-Grésivaudan Grenoble Le Grésivaudan
Le Monestier-du-Percy 38243 38930 250 14,99 17 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Le Moutaret 38268 38580 260 5,29 49 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Passage 38296 38490 790 6,68 118 La Tour-du-Pin
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Le Péage-de-Roussillon 38298 38550 6652 7,41 898 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Le Pont-de-Beauvoisin 38315 38480 3602 7,36 489 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Le Pont-de-Claix 38317 38800 10.698 5,60 1910 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Sappey-en-Chartreuse 38471 38700 1113 15,13 74 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Touvet 38511 38660 3256 11,56 282 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Versoud 38538 38420 4797 6,35 755 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Lentiol 38209 38270 216 7,60 28 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Les Abrets en Dauphiné Los Âbrèts 38001 38490 6289 27,41 229 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Les Adrets 38002 38190 1004 16,15 62 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Les Avenières Veyrins-Thuellin 38022 38630 7712 41,56 186 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Les Côtes-d’Arey 38131 38138 2004 24,31 82 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Les Côtes-de-Corps 38132 38970 68 9,83 7 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Les Deux Alpes 38253 38860 1905 56,72 34 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Les Éparres 38156 38300 992 7,95 125 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Les Roches-de-Condrieu 38340 38370 1977 1,03 1919 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Leyrieu 38210 38460 818 6,39 128 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Lieudieu 38211 38440 343 5,94 58 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Livet-et-Gavet 38212 38220 1304 46,54 28 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Longechenal 38213 38690 564 8,12 69 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
Vienne
La Tour-du-Pin
Bièvre Isère
Lumbin 38214 38660 2129 6,77 314 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Luzinay 38215 38200 2319 18,96 122 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Malleval-en-Vercors 38216 38470 53 14,10 4 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Marcieu Marciox / Marciœx 38217 38350 73 11,97 6 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Marcilloles 38218 38260 1071 9,50 113 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Marcollin 38219 38270 668 10,69 62 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Marnans 38221 38980 148 6,60 22 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Massieu 38222 38620 743 10,46 71 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Maubec 38223 38300 1724 8,57 201 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Mayres-Savel 38224 38350 108 12,51 9 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Mens Menç Mens 38226 38710 1397 28,29 49 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Merlas 38228 38620 494 15,64 32 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Meylan 38229 38240 17.115 12,32 1389 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Meyrié 38230 38300 1006 3,43 293 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Meyrieu-les-Étangs 38231 38440 991 8,54 116 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Meyssiez 38232 38440 634 13,88 46 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Miribel-Lanchâtre Mirabèu e L'Enchastre 38235 38450 422 9,65 44 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Miribel-les-Échelles 38236 38380 1720 29,34 59 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Mizoën 38237 38142 192 14,60 13 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Moidieu-Détourbe 38238 38440 1862 18,04 103 Vienne-1
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Moirans 38239 38430 8042 20,06 401 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Moissieu-sur-Dolon 38240 38270 692 14,38 48 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Monestier-d’Ambel 38241 38970 23 11,02 2 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Monestier-de-Clermont Lo Monastièr de Clarmont 38242 38650 1427 5,45 262 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Monsteroux-Milieu 38244 38122 789 8,17 97 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Montagne 38245 38160 266 8,78 30 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Montagnieu 38246 38110 1054 8,83 119 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Montalieu-Vercieu 38247 38390 3379 8,66 390 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Montaud 38248 38210 552 14,59 38 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Montbonnot-Saint-Martin 38249 38330 5015 6,38 786 Meylan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Montcarra 38250 38890 530 4,90 108 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Montchaboud 38252 38220 349 1,96 178 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Monteynard 38254 38770 492 10,72 46 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Montfalcon 38255 38940 128 5,82 22 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Montferrat 38256 38620 1763 12,26 144 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Montrevel 38257 38690 456 9,37 49 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Mont-Saint-Martin 38258 38120 80 5,31 15 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Montseveroux 38259 38122 957 16,48 58 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Moras 38260 38460 507 8,32 61 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Morestel Mouretél 38261 38510 4425 8,03 551 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Morette 38263 38210 420 6,27 67 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Mottier 38267 38260 689 10,72 64 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Murianette 38271 38420 892 6,07 147 Meylan
Domène
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Murinais 38272 38160 388 8,22 47 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Nantes-en-Ratier 38273 38350 465 12,13 38 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Nivolas-Vermelle 38276 38300 2604 6,09 428 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Notre-Dame-de-Commiers 38277 38450 498 4,79 104 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Notre-Dame-de-l’Osier 38278 38470 485 8,38 58 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Notre-Dame-de-Mésage 38279 38220 1164 4,53 257 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Notre-Dame-de-Vaulx 38280 38144 503 7,88 64 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Noyarey 38281 38360 2240 16,86 133 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Optevoz 38282 38460 840 12,00 70 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Oris-en-Rattier 38283 38350 116 18,83 6 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Ornacieux-Balbins 38284 38260 848 12,15 70 Bièvre Vienne Bièvre Isère
Ornon 38285 38520 143 11,60 12 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Oulles 38286 38520 7 11,01 1 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Oyeu 38287 38690 981 13,69 72 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Oytier-Saint-Oblas 38288 38780 1625 14,30 114 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Oz 38289 38114 247 16,81 15 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Pact 38290 38270 844 9,74 87 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Pajay 38291 38260 1131 14,32 79 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Panossas 38294 38460 679 7,99 85 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Parmilieu 38295 38390 703 12,83 55 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Pellafol Pelafòl 38299 38970 136 34,73 4 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Penol 38300 38260 344 12,16 28 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Percy 38301 38930 169 15,93 11 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Pierre-Châtel 38304 38119 1500 11,48 131 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Pisieu 38307 38270 535 18,76 29 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Plan 38308 38590 258 6,10 42 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Plateau-des-Petites-Roches 38395 38660 2460 36,91 67 Le Moyen Grésivaudan Grenoble Le Grésivaudan
Poisat 38309 38320 2208 2,56 863 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Poliénas 38310 38210 1176 14,03 84 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pommier-de-Beaurepaire 38311 38260 704 19,16 37 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Ponsonnas 38313 38350 288 2,90 99 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Pontcharra Pont-Charrâ 38314 38530 7228 15,58 464 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Pont-de-Chéruy 38316 38230 5703 2,51 2272 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Pont-en-Royans 38319 38680 782 2,90 270 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pont-Évêque 38318 38780 5213 8,76 595 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Porcieu-Amblagnieu 38320 38390 1756 15,80 111 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Porte-des-Bonnevaux 38479 38260 2011 43,88 46 Bièvre Vienne Bièvre Isère
Prébois 38321 38710 166 16,03 10 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Presles 38322 38680 88 25,68 3 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pressins 38323 38480 1152 10,10 114 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Primarette 38324 38270 722 21,76 33 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Proveysieux 38325 38120 505 20,37 25 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Prunières 38326 38350 360 8,20 44 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Quaix-en-Chartreuse 38328 38950 900 18,09 50 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Quet-en-Beaumont 38329 38970 67 8,10 8 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Quincieu 38330 38470 103 4,75 22 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Réaumont 38331 38140 1033 4,95 209 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Renage 38332 38140 3532 5,10 693 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Rencurel 38333 38680 313 35,00 9 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Revel 38334 38420 1327 29,55 45 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Revel-Tourdan 38335 38270 1041 11,62 90 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Reventin-Vaugris 38336 38121 1861 18,40 101 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Rives 38337 38140 6355 10,93 581 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Roche 38339 38090 1993 21,04 95 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Collines du Nord Dauphiné
Rochetoirin 38341 38110 1124 10,62 106 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Roissard 38342 38650 300 14,25 21 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Romagnieu 38343 38480 1571 17,11 92 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Roussillon 38344 38150 8327 11,62 717 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Rovon 38345 38470 610 11,82 52 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Royas 38346 38440 393 5,48 72 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Roybon 38347 38940 1179 67,31 18 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Ruy-Montceau 38348 38300 4471 20,81 215 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Sablons 38349 38550 2300 10,23 225 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint Antoine l’Abbaye 38359 38160 1165 36,22 32 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Agnin-sur-Bion 38351 38300 1018 9,70 105 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Alban-de-Roche 38352 38080 1908 6,11 312 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Alban-du-Rhône 38353 38370 842 3,56 237 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Albin-de-Vaulserre 38354 38480 401 4,99 80 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Andéol Sant Andiòu 38355 38650 123 29,7 4 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-André-en-Royans 38356 38680 315 10,42 30 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-André-le-Gaz 38357 38490 2807 8,89 316 La Tour-du-Pin
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Appolinard 38360 38160 404 10,76 38 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Arey 38361 38350 83 6,67 12 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Aupre 38362 38960 1127 11,93 94 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Barthélemy 38363 38270 944 7,98 118 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Saint-Barthélemy-de-Séchilienne 38364 38220 439 12,10 36 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Baudille-de-la-Tour 38365 38118 806 21,76 37 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Baudille-et-Pipet 38366 38710 256 35,97 7 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Blaise-du-Buis 38368 38140 1041 5,44 191 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Bonnet-de-Chavagne 38370 38840 628 15,18 41 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Bueil 38372 38620 722 3,81 190 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Cassien 38373 38500 1148 5,67 202 Voiron
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Chef 38374 38890 3618 27,16 133 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Christophe-en-Oisans 38375 38520 104 123,47 1 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Saint-Christophe-sur-Guiers 38376 38380 848 23,54 36 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Clair-de-la-Tour 38377 38110 3395 9,24 367 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Clair-du-Rhône 38378 38370 3873 7,16 541 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Clair-sur-Galaure 38379 38940 281 15,30 18 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Didier-de-Bizonnes 38380 38690 299 7,20 42 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Saint-Didier-de-la-Tour 38381 38110 2020 14,63 138 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Sainte-Agnès 38350 38190 567 26,85 21 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Sainte-Anne-sur-Gervonde 38358 38440 670 7,67 87 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Sainte-Blandine 38369 38110 970 9,21 105 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Égrève 38382 38120 15.902 10,88 1462 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Sainte-Luce 38414 38970 43 7,95 5 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Sainte-Marie-d’Alloix 38417 38660 480 3,04 158 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Sainte-Marie-du-Mont 38418 38660 238 23,87 10 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Étienne-de-Crossey 38383 38960 2546 12,84 198 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs 38384 38590 3242 18,62 174 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Geoire-en-Valdaine 38386 38620 2408 16,73 144 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Geoirs 38387 38590 521 6,93 75 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Georges-d’Espéranche 38389 38790 3311 24,65 134 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Saint-Georges-de-Commiers 38388 38450 2145 14,62 147 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Gervais 38390 38470 558 13,15 42 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Guillaume 38391 38650 261 13,33 20 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Hilaire-de-Brens 38392 38460 624 7,52 83 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Hilaire-de-la-Côte 38393 38260 1467 13,75 107 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Hilaire-du-Rosier 38394 38840 1903 16,42 116 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Honoré Sent-Honorâ 38396 38350 810 14,58 56 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Ismier 38397 38330 6907 14,90 464 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Jean-d’Avelanne Sent-Jian-de-Bournê 38398 38480 955 7,85 122 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Jean-d’Hérans Hèrans 38403 38710 292 17,48 17 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Jean-de-Bournay 38399 38440 4609 26,87 172 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Jean-de-Moirans 38400 38430 3482 6,43 542 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Jean-de-Soudain 38401 38110 1576 7,48 211 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Jean-de-Vaulx 38402 38220 533 10,73 50 Matheysine-Trièves
Vizille
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Jean-le-Vieux 38404 38420 287 4,59 63 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Joseph-de-Rivière 38405 38134 1217 17,39 70 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Julien-de-l’Herms 38406 38122 147 9,17 16 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Saint-Just-Chaleyssin 38408 38540 2526 13,95 181 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Saint-Just-de-Claix 38409 38680 1182 11,59 102 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Lattier 38410 38840 1309 18,17 72 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Laurent-du-Pont 38412 38380 4540 35,25 129 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Laurent-en-Beaumont 38413 38350 466 13,15 35 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Marcel-Bel-Accueil 38415 38080 1374 18,23 75 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Marcellin 38416 38160 8015 7,81 1026 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Martin-d’Hères 38421 38400 38.634 9,26 4172 Saint-Martin-d’Hères
Saint-Martin-d’Hères-Nord
Saint-Martin-d’Hères-Sud
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Martin-d’Uriage 38422 38410 5416 29,69 182 Oisans-Romanche
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Martin-de-Clelles 38419 38930 183 14,72 12 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Martin-de-la-Cluze Sant Martin de la Clusa 38115 38650 713 16,26 44 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Martin-de-Vaulserre 38420 38480 266 3,92 68 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Martin-le-Vinoux 38423 38950 5757 10,06 572 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Maurice-en-Trièves 38424 38930 154 12,94 12 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Maurice-l’Exil 38425 38550 6092 12,82 475 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Maximin 38426 38530 648 10,35 63 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Michel-de-Saint-Geoirs 38427 38590 306 7,14 43 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Michel-en-Beaumont 38428 38350 31 8,04 4 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Michel-les-Portes 38429 38650 269 20,59 13 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Mury-Monteymond 38430 38190 325 11,09 29 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Nazaire-les-Eymes 38431 38330 2967 8,49 349 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Nicolas-de-Macherin 38432 38500 933 10,60 88 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Nizier-du-Moucherotte 38433 38250 1105 11,26 98 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Saint-Ondras 38434 38490 631 8,15 77 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Paul-d’Izeaux 38437 38140 296 7,63 39 Bièvre
Tullins
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Paul-de-Varces 38436 38760 2186 20,00 109 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Paul-lès-Monestier 38438 38650 263 13,88 19 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Pierre-d’Entremont 38446 73670 564 32,31 17 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Bressieux 38440 38870 763 23,08 33 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Pierre-de-Chartreuse 38442 38380 1041 80,12 13 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Chérennes 38443 38160 468 12,03 39 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Pierre-de-Méaroz 38444 38350 132 4,64 28 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Pierre-de-Mésage 38445 38220 760 7,03 108 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Prim 38448 38370 1355 7,30 186 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Quentin-Fallavier 38449 38070 6099 22,83 267 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Quentin-sur-Isère 38450 38210 1423 19,45 73 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Romain-de-Jalionas 38451 38460 3252 13,65 238 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Romain-de-Surieu 38452 38150 345 4,71 73 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Romans 38453 38160 1782 17,04 105 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Sauveur 38454 38160 2091 9,42 222 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Savin 38455 38300 4037 24,55 164 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Siméon-de-Bressieux 38457 38870 2882 18,79 153 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Sorlin-de-Morestel 38458 38510 634 5,38 118 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Sorlin-de-Vienne 38459 38200 872 9,94 88 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Saint-Sulpice-des-Rivoires 38460 38620 433 7,16 60 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Théoffrey 38462 38119 513 5,75 89 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Vérand 38463 38160 1725 17,83 97 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Victor-de-Cessieu 38464 38110 2212 12,22 181 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Victor-de-Morestel 38465 38510 1097 13,13 84 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Vincent-de-Mercuze 38466 38660 1500 7,85 191 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Salagnon 38467 38890 1404 8,21 171 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Salaise-sur-Sanne 38468 38150 4542 16,15 281 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Sarcenas 38472 38700 191 7,76 25 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Sardieu 38473 38260 1110 11,20 99 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Sassenage Sassenâjo 38474 38360 11.372 13,31 854 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Satolas-et-Bonce 38475 38290 2404 16,80 143 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Savas-Mépin 38476 38440 890 10,43 85 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Séchilienne 38478 38220 1038 21,47 48 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Septème 38480 38780 2064 21,55 96 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Sérézin-de-la-Tour 38481 38300 1034 9,31 111 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Sermérieu 38483 38510 1657 17,14 97 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Serpaize 38484 38200 1924 11,71 164 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Serre-Nerpol 38275 38470 291 13,16 22 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Seyssinet-Pariset 38485 38170 11.981 10,65 1125 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Seyssins 38486 38180 7352 8,00 919 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Seyssuel 38487 38200 1996 9,75 205 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Siccieu-Saint-Julien-et-Carisieu 38488 38460 591 14,22 42 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Siévoz 38489 38350 138 7,37 19 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Sillans 38490 38590 1897 12,61 150 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Sinard Sinârd 38492 38650 677 10,44 65 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Soleymieu 38494 38460 773 13,36 58 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Sonnay 38496 38150 1238 14,17 87 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Sousville Sotvela / Sotviala 38497 38350 139 2,93 47 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Succieu 38498 38300 733 8,35 88 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Susville 38499 38350 1292 9,91 130 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Têche 38500 38470 574 5,03 114 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Tencin 38501 38570 2079 6,75 308 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Theys Tês 38504 38570 1958 35,77 55 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Thodure 38505 38260 751 14,43 52 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Tignieu-Jameyzieu 38507 38230 7145 13,32 536 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Torchefelon 38508 38690 726 8,68 84 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Tramolé 38512 38300 714 6,99 102 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Treffort 38513 38650 283 10,99 26 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Tréminis 38514 38710 180 49,40 4 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Trept 38515 38460 2106 15,87 133 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Tullins 38517 38210 7679 28,79 267 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Valbonnais Vaubonés 38518 38740 498 23,95 21 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Val-de-Virieu 38560 38730 1558 16,26 96 Le Grand-Lemps La Tour-du-Pin Les Vals du Dauphiné
Valencin 38519 38540 2751 9,63 286 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Valencogne 38520 38730 678 7,55 90 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Valjouffrey Vaujofrei 38522 38740 138 72,56 2 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Varacieux 38523 38470 867 18,48 47 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Varces-Allières-et-Risset 38524 38760 8278 21,00 394 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vasselin 38525 38890 466 3,85 121 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vatilieu 38526 38470 367 9,22 40 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Vaujany 38527 38114 322 64,54 5 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Vaulnaveys-le-Bas 38528 38410 1265 11,90 106 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vaulnaveys-le-Haut 38529 38410 3725 19,86 188 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vaulx-Milieu 38530 38090 2532 9,02 281 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Velanne 38531 38620 530 8,04 66 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Vénérieu 38532 38460 799 6,00 133 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Venon 38533 38610 721 4,34 166 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vernas 38535 38460 262 5,87 45 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vernioz 38536 38150 1244 11,32 110 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Vertrieu Vèrtriox 38539 38390 653 4,59 142 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Veurey-Voroize 38540 38113 1440 12,21 118 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Veyssilieu 38542 38460 336 6,49 52 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vézeronce-Curtin 38543 38510 2097 14,37 146 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vienne Vièna 38544 38200 29.454 22,65 1300 Vienne-1
Vienne-2
Vienne-Nord
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Vif 38545 38450 8372 28,30 296 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vignieu 38546 38890 1039 9,40 111 Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Villages du Lac de Paladru 38292 38850 2463 21,24 116 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Villard-Bonnot 38547 38190 7102 5,84 1216 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Villard-de-Lans Lo Vilar de Lans 38548 38250 4208 67,20 63 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Villard-Notre-Dame 38549 38520 26 14,06 2 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Reculas 38550 38114 56 4,99 11 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Reymond 38551 38520 43 11,21 4 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Saint-Christophe 38552 38119 406 14,22 29 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Villefontaine 38553 38090 18.653 11,63 1604 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Villemoirieu 38554 38460 1867 13,29 140 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Villeneuve-de-Marc 38555 38440 1152 26,18 44 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Ville-sous-Anjou 38556 38150 1195 18,25 65 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Villette-d’Anthon 38557 38280 4881 22,80 214 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Villette-de-Vienne 38558 38200 1821 11,03 165 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Vinay 38559 38470 4217 16,01 263 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Viriville 38561 38980 1638 30,46 54 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Vizille 38562 38220 7428 10,51 707 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Voiron 38563 38500 20.209 21,90 923 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Voissant 38564 38620 220 3,88 57 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Voreppe 38565 38340 9356 28,65 327 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Vourey 38566 38210 1710 6,88 249 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: