Lischt vun dr Gmeina im Département Isère

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Isère zellt àlla 512 Gmeina ìm Département Isère uf.

Gmein Okzitànisch Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agnin 38003 38150 1106 7,96 139 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Allemond 38005 38114 971 44,75 22 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Allevard Alevârd 38006 38580 4102 25,63 160 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Ambel Ambél 38008 38970 28 4,83 6 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Anjou 38009 38150 1013 5,03 201 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Annoisin-Chatelans 38010 38460 676 13,27 51 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Anthon 38011 38280 1061 8,82 120 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Aoste 38012 38490 2878 9,82 293 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Apprieu 38013 38140 3313 15,09 220 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Arandon-Passins 38297 38510 1809 26,14 69 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Artas 38015 38440 1809 14,15 128 La Verpillière
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Assieu 38017 38150 1472 12,34 119 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Auberives-en-Royans 38018 38680 376 5,07 74 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Auberives-sur-Varèze 38019 38550 1484 7,05 210 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Auris 38020 38142 190 11,21 17 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Autrans-Méaudre en Vercors 38225 38880 3000 77,89 39 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Avignonet Avinhonet 38023 38650 197 8,41 23 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Barraux Barrâls 38027 38530 1886 11,13 169 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Beaucroissant 38030 38140 1682 11,18 150 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Beaufin 38031 38970 20 6,36 3 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Beaufort 38032 38270 548 8,69 63 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Beaulieu 38033 38470 638 8,79 73 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Beaurepaire 38034 38270 4921 18,46 267 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Beauvoir-de-Marc 38035 38440 1121 11,27 99 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Beauvoir-en-Royans 38036 38160 92 2,10 44 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Bellegarde-Poussieu 38037 38270 990 16,79 59 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Belmont 38038 38690 598 6,51 92 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Bernin 38039 38190 3072 7,67 401 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Besse 38040 38142 126 25,46 5 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Bessins 38041 38160 116 4,65 25 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Bévenais 38042 38690 1008 14,08 72 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Bilieu 38043 38850 1544 6,71 230 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Biol 38044 38690 1419 15,51 91 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Biviers 38045 38330 2386 6,17 387 Meylan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Bizonnes 38046 38690 963 11,04 87 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Blandin 38047 38730 145 4,26 34 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Bonnefamille 38048 38090 1096 9,43 116 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Collines du Nord Dauphiné
Bossieu 38049 38260 294 13,48 22 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Bougé-Chambalud 38051 38150 1375 15,85 87 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Bourgoin-Jallieu 38053 38300 28.387 24,37 1165 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Bouvesse-Quirieu 38054 38390 1512 17,51 86 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Brangues 38055 38510 626 11,67 54 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Bressieux 38056 38870 93 0,89 104 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Bresson 38057 38320 684 2,78 246 Échirolles
Échirolles-Est
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Brézins 38058 38590 2132 8,26 258 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Brié-et-Angonnes 38059 38320 2556 6,61 387 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Brion 38060 38590 144 3,94 37 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Burcin 38063 38690 423 6,69 63 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Cessieu 38064 38110 2984 14,35 208 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Châbons 38065 38690 2075 18,14 114 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Chalon 38066 38122 180 5,20 35 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Chamagnieu 38067 38460 1674 13,70 122 La Verpillière
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Champagnier 38068 38800 1226 6,61 185 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Champier 38069 38260 1400 14,43 97 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Champ-sur-Drac 38071 38560 3007 8,92 337 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Chamrousse 38567 38410 422 13,29 32 Oisans-Romanche
Domène
Vizille
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Chanas 38072 38150 2589 11,65 222 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Chantepérier Chantaperièr 38073 38740 203 81,40 2 Matheysine-Trièves Grenoble Matheysine
Chantesse 38074 38470 337 5,83 58 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chapareillan Chaparèlyan 38075 38530 3010 30,28 99 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Charancieu 38080 38490 774 5,53 140 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Charantonnay 38081 38790 1911 11,00 174 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Charavines Charagenes / Charagénes 38082 38850 1925 7,52 256 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Charette 38083 38390 459 11,26 41 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Charnècles Charnécllo 38084 38140 1438 5,23 275 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Charvieu-Chavagneux 38085 38230 9661 8,65 1117 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Chasselay 38086 38470 406 9,45 43 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chasse-sur-Rhône 38087 38670 6048 7,91 765 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Chassignieu 38089 38730 232 5,17 45 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Château-Bernard 38090 38650 267 18,27 15 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Châteauvilain 38091 38300 716 8,82 81 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Châtel-en-Trièves 38456 38710 449 47,60 9 Matheysine-Trièves
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Trièves
Châtelus 38092 38680 88 12,30 7 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Châtenay 38093 38980 440 4,62 95 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Châtonnay 38094 38440 2072 31,84 65 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Chatte 38095 38160 2512 22,81 110 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chavanoz 38097 38230 4685 8,24 569 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Chélieu 38098 38730 676 10,13 67 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Chevrières 38099 38160 708 16,62 43 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Cheyssieu 38101 38550 1024 8,55 120 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Chèzeneuve Chiérenôva 38102 38300 596 6,79 88 L’Isle-d’Abeau
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Chichilianne 38103 38930 305 62,48 5 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Chimilin 38104 38490 1452 9,66 150 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Chirens 38105 38850 2337 17,53 133 Le Grand-Lemps
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Cholonge Châlonge 38106 38220 329 8,92 37 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Chonas-l’Amballan 38107 38121 1668 7,41 225 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Choranche 38108 38680 121 10,63 11 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chozeau 38109 38460 1064 8,20 130 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Chuzelles Chusèla 38110 38200 2181 13,03 167 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Claix Cllêx / Clêx 38111 38640 7932 24,12 329 Fontaine-Seyssinet
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Clavans-en-Haut-Oisans 38112 38142 101 15,58 6 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Clelles 38113 38930 543 20,88 26 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Clonas-sur-Varèze Cllônâs 38114 38550 1458 6,83 213 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Cognet Côgnèt 38116 38350 42 1,80 23 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Cognin-les-Gorges 38117 38470 635 12,52 51 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Colombe 38118 38690 1574 13,23 119 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Corbelin 38124 38630 2235 12,00 186 Morestel
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Corenc 38126 38700 4013 6,50 617 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Cornillon-en-Trièves Cornilhon 38127 38710 165 13,92 12 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Corps Corps 38128 38970 486 11,22 43 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Corrençon-en-Vercors 38129 38250 354 39,34 9 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Coublevie 38133 38500 4836 7,05 686 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Cour-et-Buis 38134 38122 879 13,73 64 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Courtenay 38135 38510 1276 32,08 40 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crachier 38136 38300 508 3,64 140 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Cras 38137 38210 438 5,43 81 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Crémieu Crèmiœ 38138 38460 3282 6,14 535 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crêts en Belledonne 38439 38570 3339 33,80 99 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Creys-Mépieu 38139 38510 1503 28,99 52 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crolles 38140 38920 8247 14,21 580 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Culin 38141 38300 745 7,32 102 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Diémoz 38144 38790 2722 13,72 198 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Dizimieu 38146 38460 837 9,74 86 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Doissin 38147 38730 881 8,45 104 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Dolomieu 38148 38110 3167 13,32 238 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Domarin 38149 38300 1661 2,99 556 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Domène 38150 38420 6745 5,29 1275 Meylan
Domène
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Échirolles 38151 38130 36.840 7,86 4687 Échirolles
Échirolles-Est
Échirolles-Ouest
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Eclose-Badinières 38152 38300 1434 16,28 88 Bourgoin-Jallieu
Saint-Jean-de-Bournay
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Vienne
Porte de l’Isère
Engins 38153 38360 465 20,64 23 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Entraigues Entraigas 38154 38740 230 21,66 11 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Entre-deux-Guiers 38155 38380 1763 10,55 167 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Estrablin 38157 38780 3365 20,69 163 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Eybens 38158 38320 10.185 4,50 2263 Échirolles
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Eydoche 38159 38690 533 5,58 96 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Eyzin-Pinet 38160 38780 2252 28,44 79 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Faramans 38161 38260 1038 10,79 96 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Faverges-de-la-Tour 38162 38110 1445 7,67 188 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Flachères 38167 38690 524 4,94 106 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Fontaine 38169 38600 22.523 6,74 3342 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Fontanil-Cornillon 38170 38120 2710 5,50 493 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Four 38172 38080 1494 11,82 126 L’Isle-d’Abeau
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Froges 38175 38190 3331 6,43 518 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Frontonas 38176 38290 2069 12,65 164 La Verpillière
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Gières 38179 38610 6779 6,93 978 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Gillonnay 38180 38260 1012 14,29 71 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Goncelin 38181 38570 2425 14,36 169 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Granieu 38183 38490 501 3,73 134 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Grenay 38184 38540 1606 7,20 223 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Grenoble Grenoblo 38185 38000
38100
158.454 18,13 8740 Grenoble-1
Grenoble-2
Grenoble-3
Grenoble-4
Grenoble-1
Grenoble-2
Grenoble-3
Grenoble-4
Grenoble-5
Grenoble-6
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Gresse-en-Vercors Gresa de Vercòrs 38186 38650 395 81,13 5 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Herbeys 38188 38320 1361 7,73 176 Le Pont-de-Claix
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Heyrieux 38189 38540 4731 13,95 339 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Hières-sur-Amby 38190 38118 1192 8,73 137 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Huez Ueis 38191 38750 1307 14,16 92 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Hurtières 38192 38570 168 3,35 50 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Izeaux 38194 38140 2147 15,54 138 Le Grand-Lemps
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Izeron 38195 38160 726 17,19 42 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Janneyrias 38197 38280 1829 10,52 174 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Jarcieu 38198 38270 1037 6,31 164 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Jardin 38199 38200 2207 9,25 239 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Jarrie Jarria 38200 38560 3746 13,26 283 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
L’Albenc 38004 38470 1244 9,86 126 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
L’Isle-d’Abeau L’Ila-d’Âbél 38193 38080 16.124 9,11 1770 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
La Balme-les-Grottes 38026 38390 1060 14,61 73 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
La Bâtie-Montgascon 38029 38110 1919 8,43 228 La Tour-du-Pin
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Buisse 38061 38500 3142 11,52 273 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Buissière 38062 38530 669 7,71 87 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Chapelle-de-la-Tour 38076 38110 1807 9,04 200 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Chapelle-de-Surieu 38077 38150 751 11,22 67 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
La Chapelle-du-Bard 38078 38580 571 27,71 21 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Combe-de-Lancey 38120 38190 701 18,55 38 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Côte-Saint-André 38130 38260 4811 27,93 172 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
La Flachère 38166 38530 490 2,85 172 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Forteresse 38171 38590 322 9,22 35 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
La Frette 38174 38260 1094 11,80 93 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
La Garde 38177 38520 98 9,09 11 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
La Morte 38264 38350 132 19,45 7 Oisans-Romanche
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Motte-d’Aveillans 38265 38770 1712 9,78 175 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Motte-Saint-Martin 38266 38770 444 14,64 30 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Mure 38269 38350 4948 8,33 594 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Murette 38270 38140 1884 4,22 446 Voiron
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Pierre 38303 38570 574 3,31 173 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Rivière 38338 38210 747 18,45 40 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
La Salette-Fallavaux 38469 38970 65 22,29 3 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Salle-en-Beaumont 38470 38350 318 9,26 34 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Sône 38495 38840 584 2,95 198 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
La Sure en Chartreuse 38407 38134 984 27,73 35 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Terrasse 38503 38660 2539 9,47 268 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Tour-du-Pin La Tor 38509 38110 8080 4,77 1694 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Tronche 38516 38700 6596 6,40 1031 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
La Valette 38521 38350 71 7,87 9 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Verpillière 38537 38290 7226 6,64 1088 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Laffrey Lafrêd 38203 38220 455 6,72 68 Matheysine-Trièves
Vizille
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Lalley 38204 38930 193 23,65 8 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Lans-en-Vercors 38205 38250 2651 38,67 69 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Laval 38206 38190 984 25,33 39 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Lavaldens La Vâldens 38207 38350 151 41,40 4 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Lavars 38208 38710 148 14,80 10 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Le Bouchage 38050 38510 623 11,20 56 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Le Bourg-d’Oisans 38052 38520 3278 35,75 92 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Le Champ-près-Froges 38070 38190 1197 4,83 248 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Cheylas 38100 38570 2566 8,44 304 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Freney-d’Oisans 38173 38142 252 14,54 17 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Le Grand-Lemps 38182 38690 3094 12,90 240 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Le Gua 38187 38450 1779 28,40 63 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Haut-Bréda 38163 38580 398 78,60 5 Haut-Grésivaudan Grenoble Le Grésivaudan
Le Monestier-du-Percy 38243 38930 251 14,99 17 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Le Moutaret 38268 38580 261 5,29 49 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Passage 38296 38490 793 6,68 119 La Tour-du-Pin
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Le Péage-de-Roussillon 38298 38550 6680 7,41 901 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Le Pont-de-Beauvoisin 38315 38480 3630 7,36 493 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Le Pont-de-Claix 38317 38800 10.435 5,60 1863 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Sappey-en-Chartreuse 38471 38700 1121 15,13 74 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Touvet 38511 38660 3229 11,56 279 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Versoud 38538 38420 4818 6,35 759 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Lentiol 38209 38270 222 7,60 29 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Les Abrets en Dauphiné Los Âbrèts 38001 38490 6311 27,41 230 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Les Adrets 38002 38190 1006 16,15 62 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Les Avenières Veyrins-Thuellin 38022 38630 7739 41,56 186 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Les Côtes-d’Arey 38131 38138 2026 24,31 83 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Les Côtes-de-Corps 38132 38970 70 9,83 7 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Les Deux Alpes 38253 38860 1908 56,72 34 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Les Éparres 38156 38300 985 7,95 124 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Les Roches-de-Condrieu 38340 38370 1925 1,03 1869 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Leyrieu 38210 38460 838 6,39 131 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Lieudieu 38211 38440 341 5,94 57 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Livet-et-Gavet 38212 38220 1315 46,54 28 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Longechenal 38213 38690 571 8,12 70 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
Vienne
La Tour-du-Pin
Bièvre Isère
Lumbin 38214 38660 2136 6,77 316 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Luzinay 38215 38200 2302 18,96 121 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Malleval-en-Vercors 38216 38470 53 14,10 4 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Marcieu Marciox / Marciœx 38217 38350 72 11,97 6 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Marcilloles 38218 38260 1104 9,50 116 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Marcollin 38219 38270 670 10,69 63 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Marnans 38221 38980 147 6,60 22 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Massieu 38222 38620 747 10,46 71 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Maubec 38223 38300 1745 8,57 204 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Mayres-Savel 38224 38350 97 12,51 8 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Mens Menç Mens 38226 38710 1397 28,29 49 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Merlas 38228 38620 487 15,64 31 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Meylan 38229 38240 17.129 12,32 1390 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Meyrié 38230 38300 995 3,43 290 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Meyrieu-les-Étangs 38231 38440 1015 8,54 119 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Meyssiez 38232 38440 637 13,88 46 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Miribel-Lanchâtre Mirabèu e L'Enchastre 38235 38450 433 9,65 45 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Miribel-les-Échelles 38236 38380 1721 29,34 59 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Mizoën 38237 38142 191 14,60 13 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Moidieu-Détourbe 38238 38440 1889 18,04 105 Vienne-1
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Moirans 38239 38430 7852 20,06 391 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Moissieu-sur-Dolon 38240 38270 707 14,38 49 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Monestier-d’Ambel 38241 38970 21 11,02 2 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Monestier-de-Clermont Lo Monastièr de Clarmont 38242 38650 1427 5,45 262 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Monsteroux-Milieu 38244 38122 792 8,17 97 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Montagne 38245 38160 266 8,78 30 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Montagnieu 38246 38110 1084 8,83 123 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Montalieu-Vercieu 38247 38390 3368 8,66 389 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Montaud 38248 38210 543 14,59 37 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Montbonnot-Saint-Martin 38249 38330 5134 6,38 805 Meylan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Montcarra 38250 38890 532 4,90 109 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Montchaboud 38252 38220 339 1,96 173 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Monteynard 38254 38770 487 10,72 45 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Montfalcon 38255 38940 133 5,82 23 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Montferrat 38256 38620 1786 12,26 146 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Montrevel 38257 38690 451 9,37 48 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Mont-Saint-Martin 38258 38120 79 5,31 15 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Montseveroux 38259 38122 961 16,48 58 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Moras 38260 38460 511 8,32 61 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Morestel Mouretél 38261 38510 4469 8,03 557 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Morette 38263 38210 428 6,27 68 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Mottier 38267 38260 715 10,72 67 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Murianette 38271 38420 882 6,07 145 Meylan
Domène
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Murinais 38272 38160 397 8,22 48 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Nantes-en-Ratier 38273 38350 466 12,13 38 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Nivolas-Vermelle 38276 38300 2649 6,09 435 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Notre-Dame-de-Commiers 38277 38450 518 4,79 108 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Notre-Dame-de-l’Osier 38278 38470 492 8,38 59 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Notre-Dame-de-Mésage 38279 38220 1147 4,53 253 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Notre-Dame-de-Vaulx 38280 38144 509 7,88 65 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Noyarey 38281 38360 2223 16,86 132 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Optevoz 38282 38460 843 12,00 70 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Oris-en-Rattier 38283 38350 114 18,83 6 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Ornacieux-Balbins 38284 38260 844 12,15 69 Bièvre Vienne Bièvre Isère
Ornon 38285 38520 152 11,60 13 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Oulles 38286 38520 7 11,01 1 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Oyeu 38287 38690 1006 13,69 73 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Oytier-Saint-Oblas 38288 38780 1637 14,30 114 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Oz 38289 38114 235 16,81 14 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Pact 38290 38270 841 9,74 86 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Pajay 38291 38260 1146 14,32 80 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Panossas 38294 38460 666 7,99 83 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Parmilieu 38295 38390 709 12,83 55 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Pellafol Pelafòl 38299 38970 136 34,73 4 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Penol 38300 38260 350 12,16 29 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Percy 38301 38930 172 15,93 11 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Pierre-Châtel 38304 38119 1496 11,48 130 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Pisieu 38307 38270 531 18,76 28 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Plan 38308 38590 261 6,10 43 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Plateau-des-Petites-Roches 38395 38660 2434 36,91 66 Le Moyen Grésivaudan Grenoble Le Grésivaudan
Poisat 38309 38320 2168 2,56 847 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Poliénas 38310 38210 1188 14,03 85 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pommier-de-Beaurepaire 38311 38260 704 19,16 37 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Ponsonnas 38313 38350 291 2,90 100 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Pontcharra Pont-Charrâ 38314 38530 7344 15,58 471 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Pont-de-Chéruy 38316 38230 5772 2,51 2300 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Pont-en-Royans 38319 38680 774 2,90 267 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pont-Évêque 38318 38780 5210 8,76 595 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Porcieu-Amblagnieu 38320 38390 1766 15,80 112 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Porte-des-Bonnevaux 38479 38260 2015 43,88 46 Bièvre Vienne Bièvre Isère
Prébois 38321 38710 164 16,03 10 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Presles 38322 38680 87 25,68 3 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pressins 38323 38480 1156 10,10 114 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Primarette 38324 38270 720 21,76 33 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Proveysieux 38325 38120 507 20,37 25 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Prunières 38326 38350 355 8,20 43 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Quaix-en-Chartreuse 38328 38950 893 18,09 49 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Quet-en-Beaumont 38329 38970 67 8,10 8 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Quincieu 38330 38470 103 4,75 22 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Réaumont 38331 38140 1021 4,95 206 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Renage 38332 38140 3507 5,10 688 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Rencurel 38333 38680 322 35,00 9 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Revel 38334 38420 1314 29,55 44 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Revel-Tourdan 38335 38270 1053 11,62 91 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Reventin-Vaugris 38336 38121 1909 18,40 104 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Rives 38337 38140 6476 10,93 592 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Roche 38339 38090 2083 21,04 99 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Collines du Nord Dauphiné
Rochetoirin 38341 38110 1116 10,62 105 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Roissard 38342 38650 306 14,25 21 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Romagnieu 38343 38480 1580 17,11 92 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Roussillon 38344 38150 8455 11,62 728 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Rovon 38345 38470 609 11,82 52 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Royas 38346 38440 396 5,48 72 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Roybon 38347 38940 1157 67,31 17 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Ruy-Montceau 38348 38300 4529 20,81 218 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Sablons 38349 38550 2309 10,23 226 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint Antoine l’Abbaye 38359 38160 1155 36,22 32 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Agnin-sur-Bion 38351 38300 1043 9,70 108 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Alban-de-Roche 38352 38080 1982 6,11 324 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Alban-du-Rhône 38353 38370 842 3,56 237 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Albin-de-Vaulserre 38354 38480 405 4,99 81 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Andéol Sant Andiòu 38355 38650 122 29,7 4 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-André-en-Royans 38356 38680 315 10,42 30 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-André-le-Gaz 38357 38490 2793 8,89 314 La Tour-du-Pin
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Appolinard 38360 38160 409 10,76 38 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Arey 38361 38350 84 6,67 13 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Aupre 38362 38960 1137 11,93 95 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Barthélemy 38363 38270 941 7,98 118 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Saint-Barthélemy-de-Séchilienne 38364 38220 433 12,10 36 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Baudille-de-la-Tour 38365 38118 814 21,76 37 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Baudille-et-Pipet 38366 38710 257 35,97 7 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Blaise-du-Buis 38368 38140 1062 5,44 195 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Bonnet-de-Chavagne 38370 38840 634 15,18 42 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Bueil 38372 38620 723 3,81 190 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Cassien 38373 38500 1162 5,67 205 Voiron
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Chef 38374 38890 3585 27,16 132 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Christophe-en-Oisans 38375 38520 107 123,47 1 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Saint-Christophe-sur-Guiers 38376 38380 838 23,54 36 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Clair-de-la-Tour 38377 38110 3424 9,24 371 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Clair-du-Rhône 38378 38370 3817 7,16 533 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Clair-sur-Galaure 38379 38940 282 15,30 18 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Didier-de-Bizonnes 38380 38690 302 7,20 42 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Saint-Didier-de-la-Tour 38381 38110 2045 14,63 140 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Sainte-Agnès 38350 38190 563 26,85 21 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Sainte-Anne-sur-Gervonde 38358 38440 692 7,67 90 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Sainte-Blandine 38369 38110 977 9,21 106 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Égrève 38382 38120 15.838 10,88 1456 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Sainte-Luce 38414 38970 43 7,95 5 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Sainte-Marie-d’Alloix 38417 38660 478 3,04 157 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Sainte-Marie-du-Mont 38418 38660 237 23,87 10 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Étienne-de-Crossey 38383 38960 2542 12,84 198 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs 38384 38590 3225 18,62 173 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Geoire-en-Valdaine 38386 38620 2399 16,73 143 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Geoirs 38387 38590 516 6,93 74 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Georges-d’Espéranche 38389 38790 3354 24,65 136 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Saint-Georges-de-Commiers 38388 38450 2276 14,62 156 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Gervais 38390 38470 549 13,15 42 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Guillaume 38391 38650 258 13,33 19 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Hilaire-de-Brens 38392 38460 636 7,52 85 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Hilaire-de-la-Côte 38393 38260 1504 13,75 109 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Hilaire-du-Rosier 38394 38840 1886 16,42 115 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Honoré Sent-Honorâ 38396 38350 814 14,58 56 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Ismier 38397 38330 6966 14,90 468 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Jean-d’Avelanne Sent-Jian-de-Bournê 38398 38480 966 7,85 123 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Jean-d’Hérans Hèrans 38403 38710 288 17,48 16 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Jean-de-Bournay 38399 38440 4594 26,87 171 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Jean-de-Moirans 38400 38430 3536 6,43 550 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Jean-de-Soudain 38401 38110 1585 7,48 212 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Jean-de-Vaulx 38402 38220 532 10,73 50 Matheysine-Trièves
Vizille
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Jean-le-Vieux 38404 38420 292 4,59 64 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Joseph-de-Rivière 38405 38134 1219 17,39 70 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Julien-de-l’Herms 38406 38122 149 9,17 16 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Saint-Just-Chaleyssin 38408 38540 2568 13,95 184 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Saint-Just-de-Claix 38409 38680 1212 11,59 105 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Lattier 38410 38840 1338 18,17 74 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Laurent-du-Pont 38412 38380 4531 35,25 129 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Laurent-en-Beaumont 38413 38350 454 13,15 35 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Marcel-Bel-Accueil 38415 38080 1393 18,23 76 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Marcellin 38416 38160 7903 7,81 1012 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Martin-d’Hères 38421 38400 38.487 9,26 4156 Saint-Martin-d’Hères
Saint-Martin-d’Hères-Nord
Saint-Martin-d’Hères-Sud
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Martin-d’Uriage 38422 38410 5451 29,69 184 Oisans-Romanche
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Martin-de-Clelles 38419 38930 186 14,72 13 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Martin-de-la-Cluze Sant Martin de la Clusa 38115 38650 717 16,26 44 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Martin-de-Vaulserre 38420 38480 260 3,92 66 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Martin-le-Vinoux 38423 38950 5778 10,06 574 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Maurice-en-Trièves 38424 38930 155 12,94 12 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Maurice-l’Exil 38425 38550 6141 12,82 479 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Maximin 38426 38530 654 10,35 63 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Michel-de-Saint-Geoirs 38427 38590 304 7,14 43 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Michel-en-Beaumont 38428 38350 31 8,04 4 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Michel-les-Portes 38429 38650 269 20,59 13 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Mury-Monteymond 38430 38190 320 11,09 29 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Nazaire-les-Eymes 38431 38330 2955 8,49 348 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Nicolas-de-Macherin 38432 38500 938 10,60 88 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Nizier-du-Moucherotte 38433 38250 1098 11,26 98 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Saint-Ondras 38434 38490 640 8,15 79 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Paul-d’Izeaux 38437 38140 295 7,63 39 Bièvre
Tullins
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Paul-de-Varces 38436 38760 2173 20,00 109 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Paul-lès-Monestier 38438 38650 267 13,88 19 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Pierre-d’Entremont 38446 73670 571 32,31 18 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Bressieux 38440 38870 761 23,08 33 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Pierre-de-Chartreuse 38442 38380 1015 80,12 13 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Chérennes 38443 38160 464 12,03 39 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Pierre-de-Méaroz 38444 38350 126 4,64 27 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Pierre-de-Mésage 38445 38220 764 7,03 109 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Prim 38448 38370 1372 7,30 188 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Quentin-Fallavier 38449 38070 6103 22,83 267 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Quentin-sur-Isère 38450 38210 1451 19,45 75 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Romain-de-Jalionas 38451 38460 3288 13,65 241 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Romain-de-Surieu 38452 38150 353 4,71 75 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Romans 38453 38160 1778 17,04 104 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Sauveur 38454 38160 2098 9,42 223 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Savin 38455 38300 4076 24,55 166 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Siméon-de-Bressieux 38457 38870 2887 18,79 154 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Sorlin-de-Morestel 38458 38510 627 5,38 117 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Sorlin-de-Vienne 38459 38200 878 9,94 88 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Saint-Sulpice-des-Rivoires 38460 38620 430 7,16 60 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Théoffrey 38462 38119 521 5,75 91 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Vérand 38463 38160 1721 17,83 97 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Victor-de-Cessieu 38464 38110 2240 12,22 183 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Victor-de-Morestel 38465 38510 1092 13,13 83 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Vincent-de-Mercuze 38466 38660 1519 7,85 194 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Salagnon 38467 38890 1420 8,21 173 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Salaise-sur-Sanne 38468 38150 4513 16,15 279 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Sarcenas 38472 38700 189 7,76 24 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Sardieu 38473 38260 1124 11,20 100 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Sassenage Sassenâjo 38474 38360 11.376 13,31 855 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Satolas-et-Bonce 38475 38290 2419 16,80 144 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Savas-Mépin 38476 38440 895 10,43 86 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Séchilienne 38478 38220 1052 21,47 49 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Septème 38480 38780 2063 21,55 96 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Sérézin-de-la-Tour 38481 38300 1057 9,31 114 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Sermérieu 38483 38510 1668 17,14 97 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Serpaize 38484 38200 1939 11,71 166 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Serre-Nerpol 38275 38470 296 13,16 22 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Seyssinet-Pariset 38485 38170 12.013 10,65 1128 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Seyssins 38486 38180 7685 8,00 961 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Seyssuel 38487 38200 2003 9,75 205 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Siccieu-Saint-Julien-et-Carisieu 38488 38460 583 14,22 41 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Siévoz 38489 38350 136 7,37 18 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Sillans 38490 38590 1909 12,61 151 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Sinard Sinârd 38492 38650 692 10,44 66 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Soleymieu 38494 38460 777 13,36 58 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Sonnay 38496 38150 1241 14,17 88 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Sousville Sotvela / Sotviala 38497 38350 140 2,93 48 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Succieu 38498 38300 735 8,35 88 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Susville 38499 38350 1272 9,91 128 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Têche 38500 38470 574 5,03 114 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Tencin 38501 38570 2095 6,75 310 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Theys Tês 38504 38570 1961 35,77 55 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Thodure 38505 38260 743 14,43 51 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Tignieu-Jameyzieu 38507 38230 7249 13,32 544 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Torchefelon 38508 38690 739 8,68 85 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Tramolé 38512 38300 754 6,99 108 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Treffort 38513 38650 292 10,99 27 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Tréminis 38514 38710 178 49,40 4 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Trept 38515 38460 2170 15,87 137 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Tullins 38517 38210 7680 28,79 267 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Valbonnais Vaubonés 38518 38740 495 23,95 21 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Val-de-Virieu 38560 38730 1539 16,26 95 Le Grand-Lemps La Tour-du-Pin Les Vals du Dauphiné
Valencin 38519 38540 2799 9,63 291 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Valencogne 38520 38730 689 7,55 91 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Valjouffrey Vaujofrei 38522 38740 135 72,56 2 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Varacieux 38523 38470 854 18,48 46 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Varces-Allières-et-Risset 38524 38760 8250 21,00 393 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vasselin 38525 38890 474 3,85 123 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vatilieu 38526 38470 365 9,22 40 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Vaujany 38527 38114 337 64,54 5 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Vaulnaveys-le-Bas 38528 38410 1282 11,90 108 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vaulnaveys-le-Haut 38529 38410 3867 19,86 195 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vaulx-Milieu 38530 38090 2553 9,02 283 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Velanne 38531 38620 537 8,04 67 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Vénérieu 38532 38460 846 6,00 141 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Venon 38533 38610 729 4,34 168 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vernas 38535 38460 266 5,87 45 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vernioz 38536 38150 1294 11,32 114 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Vertrieu Vèrtriox 38539 38390 639 4,59 139 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Veurey-Voroize 38540 38113 1438 12,21 118 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Veyssilieu 38542 38460 336 6,49 52 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vézeronce-Curtin 38543 38510 2129 14,37 148 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vienne Vièna 38544 38200 29.306 22,65 1294 Vienne-1
Vienne-2
Vienne-Nord
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Vif 38545 38450 8532 28,30 301 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vignieu 38546 38890 1015 9,40 108 Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Villages du Lac de Paladru 38292 38850 2485 21,24 117 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Villard-Bonnot 38547 38190 7107 5,84 1217 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Villard-de-Lans Lo Vilar de Lans 38548 38250 4210 67,20 63 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Villard-Notre-Dame 38549 38520 27 14,06 2 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Reculas 38550 38114 56 4,99 11 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Reymond 38551 38520 43 11,21 4 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Saint-Christophe 38552 38119 406 14,22 29 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Villefontaine 38553 38090 18.763 11,63 1613 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Villemoirieu 38554 38460 1852 13,29 139 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Villeneuve-de-Marc 38555 38440 1147 26,18 44 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Ville-sous-Anjou 38556 38150 1173 18,25 64 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Villette-d’Anthon 38557 38280 4936 22,80 216 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Villette-de-Vienne 38558 38200 1872 11,03 170 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Vinay 38559 38470 4251 16,01 266 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Viriville 38561 38980 1630 30,46 54 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Vizille 38562 38220 7361 10,51 700 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Voiron 38563 38500 20.108 21,90 918 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Voissant 38564 38620 226 3,88 58 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Voreppe 38565 38340 9293 28,65 324 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Vourey 38566 38210 1705 6,88 248 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: