Lischt vun dr Gmeina im Département Isère

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Isère zellt àlla 512 Gmeina ìm Département Isère uf.

Gmein Okzitànisch Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agnin 38003 38150 1149 7,96 144 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Allemond 38005 38114 946 44,75 21 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Allevard Alevârd 38006 38580 4023 25,63 157 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Ambel Ambél 38008 38970 27 4,83 6 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Anjou 38009 38150 1045 5,03 208 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Annoisin-Chatelans 38010 38460 696 13,27 52 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Anthon 38011 38280 1077 8,82 122 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Aoste 38012 38490 2882 9,82 293 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Apprieu 38013 38140 3380 15,09 224 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Arandon-Passins 38297 38510 1851 26,14 71 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Artas 38015 38440 1824 14,15 129 La Verpillière
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Assieu 38017 38150 1586 12,34 129 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Auberives-en-Royans 38018 38680 363 5,07 72 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Auberives-sur-Varèze 38019 38550 1480 7,05 210 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Auris 38020 38142 183 11,21 16 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Autrans-Méaudre en Vercors 38225 38880 3039 77,89 39 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Avignonet Avinhonet 38023 38650 198 8,41 24 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Barraux Barrâls 38027 38530 1950 11,13 175 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Beaucroissant 38030 38140 1740 11,18 156 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Beaufin 38031 38970 21 6,36 3 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Beaufort 38032 38270 561 8,69 65 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Beaulieu 38033 38470 635 8,79 72 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Beaurepaire 38034 38270 4977 18,46 270 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Beauvoir-de-Marc 38035 38440 1114 11,27 99 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Beauvoir-en-Royans 38036 38160 95 2,10 45 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Bellegarde-Poussieu 38037 38270 991 16,79 59 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Belmont 38038 38690 599 6,51 92 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Bernin 38039 38190 3025 7,67 394 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Besse 38040 38142 141 25,46 6 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Bessins 38041 38160 107 4,65 23 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Bévenais 38042 38690 1023 14,08 73 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Bilieu 38043 38850 1575 6,71 235 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Biol 38044 38690 1454 15,51 94 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Biviers 38045 38330 2331 6,17 378 Meylan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Bizonnes 38046 38690 991 11,04 90 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Blandin 38047 38730 149 4,26 35 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Bonnefamille 38048 38090 1073 9,43 114 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Collines du Nord Dauphiné
Bossieu 38049 38260 302 13,48 22 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Bougé-Chambalud 38051 38150 1351 15,85 85 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Bourgoin-Jallieu 38053 38300 28.834 24,37 1183 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Bouvesse-Quirieu 38054 38390 1542 17,51 88 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Brangues 38055 38510 632 11,67 54 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Bressieux 38056 38870 93 0,89 104 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Bresson 38057 38320 671 2,78 241 Échirolles
Échirolles-Est
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Brézins 38058 38590 2186 8,26 265 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Brié-et-Angonnes 38059 38320 2545 6,61 385 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Brion 38060 38590 141 3,94 36 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Burcin 38063 38690 441 6,69 66 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Cessieu 38064 38110 3113 14,35 217 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Châbons 38065 38690 2119 18,14 117 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Chalon 38066 38122 175 5,20 34 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Chamagnieu 38067 38460 1697 13,70 124 La Verpillière
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Champagnier 38068 38800 1200 6,61 182 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Champier 38069 38260 1436 14,43 100 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Champ-sur-Drac 38071 38560 3172 8,92 356 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Chamrousse 38567 38410 407 13,29 31 Oisans-Romanche
Domène
Vizille
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Chanas 38072 38150 2726 11,65 234 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Chantepérier Chantaperièr 38073 38740 195 81,40 2 Matheysine-Trièves Grenoble Matheysine
Chantesse 38074 38470 360 5,83 62 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chapareillan Chaparèlyan 38075 38530 2986 30,28 99 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Charancieu 38080 38490 767 5,53 139 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Charantonnay 38081 38790 1969 11,00 179 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Charavines Charagenes / Charagénes 38082 38850 1918 7,52 255 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Charette 38083 38390 450 11,26 40 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Charnècles Charnécllo 38084 38140 1407 5,23 269 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Charvieu-Chavagneux 38085 38230 10.102 8,65 1168 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Chasselay 38086 38470 402 9,45 43 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chasse-sur-Rhône 38087 38670 6308 7,91 797 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Chassignieu 38089 38730 225 5,17 44 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Château-Bernard 38090 38650 268 18,27 15 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Châteauvilain 38091 38300 753 8,82 85 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Châtel-en-Trièves 38456 38710 477 47,60 10 Matheysine-Trièves
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Trièves
Châtelus 38092 38680 91 12,30 7 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Châtenay 38093 38980 439 4,62 95 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Châtonnay 38094 38440 2020 31,84 63 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Chatte 38095 38160 2480 22,81 109 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chavanoz 38097 38230 4869 8,24 591 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Chélieu 38098 38730 712 10,13 70 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Chevrières 38099 38160 726 16,62 44 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Cheyssieu 38101 38550 1028 8,55 120 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Chèzeneuve Chiérenôva 38102 38300 626 6,79 92 L’Isle-d’Abeau
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Chichilianne 38103 38930 306 62,48 5 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Chimilin 38104 38490 1411 9,66 146 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Chirens 38105 38850 2369 17,53 135 Le Grand-Lemps
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Cholonge Châlonge 38106 38220 346 8,92 39 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Chonas-l’Amballan 38107 38121 1679 7,41 227 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Choranche 38108 38680 120 10,63 11 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chozeau 38109 38460 1051 8,20 128 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Chuzelles Chusèla 38110 38200 2260 13,03 173 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Claix Cllêx / Clêx 38111 38640 7924 24,12 329 Fontaine-Seyssinet
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Clavans-en-Haut-Oisans 38112 38142 100 15,58 6 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Clelles 38113 38930 536 20,88 26 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Clonas-sur-Varèze Cllônâs 38114 38550 1450 6,83 212 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Cognet Côgnèt 38116 38350 40 1,80 22 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Cognin-les-Gorges 38117 38470 630 12,52 50 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Colombe 38118 38690 1625 13,23 123 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Corbelin 38124 38630 2238 12,00 187 Morestel
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Corenc 38126 38700 4075 6,50 627 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Cornillon-en-Trièves Cornilhon 38127 38710 163 13,92 12 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Corps Corps 38128 38970 450 11,22 40 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Corrençon-en-Vercors 38129 38250 360 39,34 9 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Coublevie 38133 38500 5216 7,05 740 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Cour-et-Buis 38134 38122 920 13,73 67 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Courtenay 38135 38510 1282 32,08 40 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crachier 38136 38300 530 3,64 146 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Cras 38137 38210 432 5,43 80 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Crémieu Crèmiœ 38138 38460 3375 6,14 550 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crêts en Belledonne 38439 38570 3372 33,80 100 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Creys-Mépieu 38139 38510 1503 28,99 52 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crolles 38140 38920 8293 14,21 584 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Culin 38141 38300 758 7,32 104 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Diémoz 38144 38790 2799 13,72 204 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Dizimieu 38146 38460 827 9,74 85 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Doissin 38147 38730 885 8,45 105 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Dolomieu 38148 38110 3192 13,32 240 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Domarin 38149 38300 1675 2,99 560 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Domène 38150 38420 6677 5,29 1262 Meylan
Domène
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Échirolles 38151 38130 36.932 7,86 4699 Échirolles
Échirolles-Est
Échirolles-Ouest
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Eclose-Badinières 38152 38300 1441 16,28 89 Bourgoin-Jallieu
Saint-Jean-de-Bournay
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Vienne
Porte de l’Isère
Engins 38153 38360 449 20,64 22 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Entraigues Entraigas 38154 38740 221 21,66 10 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Entre-deux-Guiers 38155 38380 1871 10,55 177 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Estrablin 38157 38780 3535 20,69 171 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Eybens 38158 38320 9980 4,50 2218 Échirolles
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Eydoche 38159 38690 539 5,58 97 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Eyzin-Pinet 38160 38780 2303 28,44 81 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Faramans 38161 38260 1062 10,79 98 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Faverges-de-la-Tour 38162 38110 1464 7,67 191 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Flachères 38167 38690 540 4,94 109 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Fontaine 38169 38600 23.211 6,74 3444 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Fontanil-Cornillon 38170 38120 3172 5,50 577 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Four 38172 38080 1625 11,82 137 L’Isle-d’Abeau
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Froges 38175 38190 3392 6,43 528 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Frontonas 38176 38290 2096 12,65 166 La Verpillière
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Gières 38179 38610 7134 6,93 1029 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Gillonnay 38180 38260 1013 14,29 71 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Goncelin 38181 38570 2476 14,36 172 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Granieu 38183 38490 502 3,73 135 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Grenay 38184 38540 1627 7,20 226 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Grenoble Grenoblo 38185 38000
38100
158.198 18,13 8726 Grenoble-1
Grenoble-2
Grenoble-3
Grenoble-4
Grenoble-1
Grenoble-2
Grenoble-3
Grenoble-4
Grenoble-5
Grenoble-6
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Gresse-en-Vercors Gresa de Vercòrs 38186 38650 377 81,13 5 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Herbeys 38188 38320 1362 7,73 176 Le Pont-de-Claix
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Heyrieux 38189 38540 4712 13,95 338 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Hières-sur-Amby 38190 38118 1171 8,73 134 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Huez Ueis 38191 38750 1306 14,16 92 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Hurtières 38192 38570 195 3,35 58 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Izeaux 38194 38140 2137 15,54 138 Le Grand-Lemps
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Izeron 38195 38160 745 17,19 43 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Janneyrias 38197 38280 1816 10,52 173 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Jarcieu 38198 38270 1059 6,31 168 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Jardin 38199 38200 2156 9,25 233 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Jarrie Jarria 38200 38560 3779 13,26 285 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
L’Albenc 38004 38470 1279 9,86 130 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
L’Isle-d’Abeau L’Ila-d’Âbél 38193 38080 16.584 9,11 1820 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
La Balme-les-Grottes 38026 38390 1100 14,61 75 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
La Bâtie-Montgascon 38029 38110 1941 8,43 230 La Tour-du-Pin
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Buisse 38061 38500 3235 11,52 281 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Buissière 38062 38530 732 7,71 95 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Chapelle-de-la-Tour 38076 38110 1886 9,04 209 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Chapelle-de-Surieu 38077 38150 757 11,22 67 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
La Chapelle-du-Bard 38078 38580 584 27,71 21 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Combe-de-Lancey 38120 38190 709 18,55 38 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Côte-Saint-André 38130 38260 4829 27,93 173 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
La Flachère 38166 38530 466 2,85 164 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Forteresse 38171 38590 328 9,22 36 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
La Frette 38174 38260 1092 11,80 93 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
La Garde 38177 38520 103 9,09 11 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
La Morte 38264 38350 136 19,45 7 Oisans-Romanche
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Motte-d’Aveillans 38265 38770 1692 9,78 173 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Motte-Saint-Martin 38266 38770 450 14,64 31 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Mure 38269 38350 4920 8,33 591 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Murette 38270 38140 1858 4,22 440 Voiron
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Pierre 38303 38570 565 3,31 171 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Rivière 38338 38210 740 18,45 40 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
La Salette-Fallavaux 38469 38970 68 22,29 3 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Salle-en-Beaumont 38470 38350 335 9,26 36 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Sône 38495 38840 585 2,95 198 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
La Sure en Chartreuse 38407 38134 987 27,73 36 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Terrasse 38503 38660 2510 9,47 265 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Tour-du-Pin La Tor 38509 38110 8167 4,77 1712 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Tronche 38516 38700 6602 6,40 1032 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
La Valette 38521 38350 67 7,87 9 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Verpillière 38537 38290 7293 6,64 1098 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Laffrey Lafrêd 38203 38220 465 6,72 69 Matheysine-Trièves
Vizille
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Lalley 38204 38930 192 23,65 8 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Lans-en-Vercors 38205 38250 2676 38,67 69 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Laval 38206 38190 983 25,33 39 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Lavaldens La Vâldens 38207 38350 151 41,40 4 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Lavars 38208 38710 148 14,80 10 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Le Bouchage 38050 38510 629 11,20 56 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Le Bourg-d’Oisans 38052 38520 3286 35,75 92 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Le Champ-près-Froges 38070 38190 1211 4,83 251 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Cheylas 38100 38570 2528 8,44 300 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Freney-d’Oisans 38173 38142 247 14,54 17 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Le Grand-Lemps 38182 38690 3079 12,90 239 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Le Gua 38187 38450 1796 28,40 63 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Haut-Bréda 38163 38580 387 78,60 5 Haut-Grésivaudan Grenoble Le Grésivaudan
Le Monestier-du-Percy 38243 38930 250 14,99 17 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Le Moutaret 38268 38580 264 5,29 50 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Passage 38296 38490 876 6,68 131 La Tour-du-Pin
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Le Péage-de-Roussillon 38298 38550 6516 7,41 879 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Le Pont-de-Beauvoisin 38315 38480 3570 7,36 485 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Le Pont-de-Claix 38317 38800 10.716 5,60 1914 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Sappey-en-Chartreuse 38471 38700 1133 15,13 75 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Touvet 38511 38660 3176 11,56 275 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Versoud 38538 38420 4933 6,35 777 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Lentiol 38209 38270 235 7,60 31 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Les Abrets en Dauphiné Los Âbrèts 38001 38490 6389 27,41 233 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Les Adrets 38002 38190 1044 16,15 65 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Les Avenières Veyrins-Thuellin 38022 38630 7804 41,56 188 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Les Côtes-d’Arey 38131 38138 2024 24,31 83 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Les Côtes-de-Corps 38132 38970 73 9,83 7 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Les Deux Alpes 38253 38860 1929 56,72 34 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Les Éparres 38156 38300 972 7,95 122 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Les Roches-de-Condrieu 38340 38370 1981 1,03 1923 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Leyrieu 38210 38460 871 6,39 136 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Lieudieu 38211 38440 352 5,94 59 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Livet-et-Gavet 38212 38220 1284 46,54 28 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Longechenal 38213 38690 584 8,12 72 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
Vienne
La Tour-du-Pin
Bièvre Isère
Lumbin 38214 38660 2166 6,77 320 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Luzinay 38215 38200 2314 18,96 122 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Malleval-en-Vercors 38216 38470 54 14,10 4 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Marcieu Marciox / Marciœx 38217 38350 71 11,97 6 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Marcilloles 38218 38260 1176 9,50 124 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Marcollin 38219 38270 645 10,69 60 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Marnans 38221 38980 141 6,60 21 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Massieu 38222 38620 750 10,46 72 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Maubec 38223 38300 1876 8,57 219 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Mayres-Savel 38224 38350 91 12,51 7 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Mens Menç Mens 38226 38710 1393 28,29 49 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Merlas 38228 38620 479 15,64 31 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Meylan 38229 38240 17.786 12,32 1444 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Meyrié 38230 38300 1023 3,43 298 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Meyrieu-les-Étangs 38231 38440 1025 8,54 120 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Meyssiez 38232 38440 638 13,88 46 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Miribel-Lanchâtre Mirabèu e L'Enchastre 38235 38450 456 9,65 47 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Miribel-les-Échelles 38236 38380 1733 29,34 59 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Mizoën 38237 38142 190 14,60 13 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Moidieu-Détourbe 38238 38440 1941 18,04 108 Vienne-1
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Moirans 38239 38430 7499 20,06 374 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Moissieu-sur-Dolon 38240 38270 738 14,38 51 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Monestier-d’Ambel 38241 38970 16 11,02 1 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Monestier-de-Clermont Lo Monastièr de Clarmont 38242 38650 1428 5,45 262 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Monsteroux-Milieu 38244 38122 797 8,17 98 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Montagne 38245 38160 269 8,78 31 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Montagnieu 38246 38110 1132 8,83 128 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Montalieu-Vercieu 38247 38390 3467 8,66 400 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Montaud 38248 38210 524 14,59 36 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Montbonnot-Saint-Martin 38249 38330 5477 6,38 858 Meylan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Montcarra 38250 38890 569 4,90 116 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Montchaboud 38252 38220 337 1,96 172 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Monteynard 38254 38770 500 10,72 47 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Montfalcon 38255 38940 139 5,82 24 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Montferrat 38256 38620 1833 12,26 150 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Montrevel 38257 38690 446 9,37 48 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Mont-Saint-Martin 38258 38120 76 5,31 14 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Montseveroux 38259 38122 972 16,48 59 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Moras 38260 38460 525 8,32 63 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Morestel Mouretél 38261 38510 4526 8,03 564 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Morette 38263 38210 391 6,27 62 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Mottier 38267 38260 768 10,72 72 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Murianette 38271 38420 862 6,07 142 Meylan
Domène
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Murinais 38272 38160 399 8,22 49 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Nantes-en-Ratier 38273 38350 464 12,13 38 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Nivolas-Vermelle 38276 38300 2648 6,09 435 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Notre-Dame-de-Commiers 38277 38450 536 4,79 112 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Notre-Dame-de-l’Osier 38278 38470 498 8,38 59 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Notre-Dame-de-Mésage 38279 38220 1131 4,53 250 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Notre-Dame-de-Vaulx 38280 38144 521 7,88 66 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Noyarey 38281 38360 2256 16,86 134 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Optevoz 38282 38460 871 12,00 73 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Oris-en-Rattier 38283 38350 109 18,83 6 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Ornacieux-Balbins 38284 38260 849 12,15 70 Bièvre Vienne Bièvre Isère
Ornon 38285 38520 161 11,60 14 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Oulles 38286 38520 6 11,01 1 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Oyeu 38287 38690 1039 13,69 76 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Oytier-Saint-Oblas 38288 38780 1668 14,30 117 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Oz 38289 38114 213 16,81 13 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Pact 38290 38270 855 9,74 88 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Pajay 38291 38260 1153 14,32 81 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Panossas 38294 38460 660 7,99 83 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Parmilieu 38295 38390 723 12,83 56 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Pellafol Pelafòl 38299 38970 137 34,73 4 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Penol 38300 38260 362 12,16 30 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Percy 38301 38930 175 15,93 11 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Pierre-Châtel 38304 38119 1493 11,48 130 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Pisieu 38307 38270 521 18,76 28 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Plan 38308 38590 271 6,10 44 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Plateau-des-Petites-Roches 38395 38660 2380 36,91 64 Le Moyen Grésivaudan Grenoble Le Grésivaudan
Poisat 38309 38320 2127 2,56 831 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Poliénas 38310 38210 1212 14,03 86 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pommier-de-Beaurepaire 38311 38260 709 19,16 37 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Ponsonnas 38313 38350 296 2,90 102 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Pontcharra Pont-Charrâ 38314 38530 7348 15,58 472 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Pont-de-Chéruy 38316 38230 5980 2,51 2382 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Pont-en-Royans 38319 38680 785 2,90 271 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pont-Évêque 38318 38780 5313 8,76 607 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Porcieu-Amblagnieu 38320 38390 1786 15,80 113 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Porte-des-Bonnevaux 38479 38260 2016 43,88 46 Bièvre Vienne Bièvre Isère
Prébois 38321 38710 165 16,03 10 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Presles 38322 38680 92 25,68 4 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pressins 38323 38480 1161 10,10 115 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Primarette 38324 38270 716 21,76 33 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Proveysieux 38325 38120 513 20,37 25 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Prunières 38326 38350 367 8,20 45 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Quaix-en-Chartreuse 38328 38950 897 18,09 50 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Quet-en-Beaumont 38329 38970 68 8,10 8 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Quincieu 38330 38470 102 4,75 21 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Réaumont 38331 38140 998 4,95 202 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Renage 38332 38140 3467 5,10 680 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Rencurel 38333 38680 324 35,00 9 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Revel 38334 38420 1313 29,55 44 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Revel-Tourdan 38335 38270 1051 11,62 90 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Reventin-Vaugris 38336 38121 1974 18,40 107 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Rives 38337 38140 6668 10,93 610 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Roche 38339 38090 2128 21,04 101 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Collines du Nord Dauphiné
Rochetoirin 38341 38110 1090 10,62 103 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Roissard 38342 38650 316 14,25 22 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Romagnieu 38343 38480 1584 17,11 93 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Roussillon 38344 38150 8457 11,62 728 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Rovon 38345 38470 611 11,82 52 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Royas 38346 38440 397 5,48 72 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Roybon 38347 38940 1132 67,31 17 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Ruy-Montceau 38348 38300 4717 20,81 227 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Sablons 38349 38550 2285 10,23 223 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint Antoine l’Abbaye 38359 38160 1162 36,22 32 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Agnin-sur-Bion 38351 38300 1089 9,70 112 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Alban-de-Roche 38352 38080 2130 6,11 349 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Alban-du-Rhône 38353 38370 840 3,56 236 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Albin-de-Vaulserre 38354 38480 410 4,99 82 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Andéol Sant Andiòu 38355 38650 123 29,7 4 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-André-en-Royans 38356 38680 310 10,42 30 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-André-le-Gaz 38357 38490 2760 8,89 310 La Tour-du-Pin
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Appolinard 38360 38160 414 10,76 38 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Arey 38361 38350 79 6,67 12 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Aupre 38362 38960 1157 11,93 97 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Barthélemy 38363 38270 932 7,98 117 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Saint-Barthélemy-de-Séchilienne 38364 38220 430 12,10 36 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Baudille-de-la-Tour 38365 38118 814 21,76 37 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Baudille-et-Pipet 38366 38710 260 35,97 7 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Blaise-du-Buis 38368 38140 1094 5,44 201 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Bonnet-de-Chavagne 38370 38840 653 15,18 43 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Bueil 38372 38620 724 3,81 190 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Cassien 38373 38500 1149 5,67 203 Voiron
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Chef 38374 38890 3689 27,16 136 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Christophe-en-Oisans 38375 38520 110 123,47 1 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Saint-Christophe-sur-Guiers 38376 38380 824 23,54 35 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Clair-de-la-Tour 38377 38110 3456 9,24 374 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Clair-du-Rhône 38378 38370 3705 7,16 517 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Clair-sur-Galaure 38379 38940 269 15,30 18 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Didier-de-Bizonnes 38380 38690 308 7,20 43 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Saint-Didier-de-la-Tour 38381 38110 2098 14,63 143 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Sainte-Agnès 38350 38190 554 26,85 21 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Sainte-Anne-sur-Gervonde 38358 38440 717 7,67 93 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Sainte-Blandine 38369 38110 985 9,21 107 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Égrève 38382 38120 15.944 10,88 1465 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Sainte-Luce 38414 38970 41 7,95 5 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Sainte-Marie-d’Alloix 38417 38660 479 3,04 158 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Sainte-Marie-du-Mont 38418 38660 235 23,87 10 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Étienne-de-Crossey 38383 38960 2595 12,84 202 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs 38384 38590 3206 18,62 172 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Geoire-en-Valdaine 38386 38620 2394 16,73 143 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Geoirs 38387 38590 506 6,93 73 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Georges-d’Espéranche 38389 38790 3439 24,65 140 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Saint-Georges-de-Commiers 38388 38450 2537 14,62 174 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Gervais 38390 38470 544 13,15 41 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Guillaume 38391 38650 247 13,33 19 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Hilaire-de-Brens 38392 38460 615 7,52 82 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Hilaire-de-la-Côte 38393 38260 1558 13,75 113 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Hilaire-du-Rosier 38394 38840 1869 16,42 114 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Honoré Sent-Honorâ 38396 38350 810 14,58 56 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Ismier 38397 38330 7064 14,90 474 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Jean-d’Avelanne Sent-Jian-de-Bournê 38398 38480 976 7,85 124 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Jean-d’Hérans Hèrans 38403 38710 286 17,48 16 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Jean-de-Bournay 38399 38440 4590 26,87 171 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Jean-de-Moirans 38400 38430 3564 6,43 554 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Jean-de-Soudain 38401 38110 1636 7,48 219 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Jean-de-Vaulx 38402 38220 529 10,73 49 Matheysine-Trièves
Vizille
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Jean-le-Vieux 38404 38420 300 4,59 65 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Joseph-de-Rivière 38405 38134 1224 17,39 70 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Julien-de-l’Herms 38406 38122 152 9,17 17 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Saint-Just-Chaleyssin 38408 38540 2656 13,95 190 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Saint-Just-de-Claix 38409 38680 1311 11,59 113 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Lattier 38410 38840 1399 18,17 77 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Laurent-du-Pont 38412 38380 4510 35,25 128 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Laurent-en-Beaumont 38413 38350 429 13,15 33 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Marcel-Bel-Accueil 38415 38080 1432 18,23 79 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Marcellin 38416 38160 7766 7,81 994 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Martin-d’Hères 38421 38400 37.935 9,26 4097 Saint-Martin-d’Hères
Saint-Martin-d’Hères-Nord
Saint-Martin-d’Hères-Sud
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Martin-d’Uriage 38422 38410 5512 29,69 186 Oisans-Romanche
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Martin-de-Clelles 38419 38930 185 14,72 13 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Martin-de-la-Cluze Sant Martin de la Clusa 38115 38650 730 16,26 45 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Martin-de-Vaulserre 38420 38480 248 3,92 63 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Martin-le-Vinoux 38423 38950 5880 10,06 584 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Maurice-en-Trièves 38424 38930 168 12,94 13 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Maurice-l’Exil 38425 38550 6387 12,82 498 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Maximin 38426 38530 656 10,35 63 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Michel-de-Saint-Geoirs 38427 38590 299 7,14 42 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Michel-en-Beaumont 38428 38350 31 8,04 4 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Michel-les-Portes 38429 38650 281 20,59 14 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Mury-Monteymond 38430 38190 325 11,09 29 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Nazaire-les-Eymes 38431 38330 2960 8,49 349 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Nicolas-de-Macherin 38432 38500 977 10,60 92 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Nizier-du-Moucherotte 38433 38250 1083 11,26 96 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Saint-Ondras 38434 38490 648 8,15 80 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Paul-d’Izeaux 38437 38140 293 7,63 38 Bièvre
Tullins
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Paul-de-Varces 38436 38760 2247 20,00 112 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Paul-lès-Monestier 38438 38650 267 13,88 19 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Pierre-d’Entremont 38446 73670 570 32,31 18 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Bressieux 38440 38870 758 23,08 33 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Pierre-de-Chartreuse 38442 38380 962 80,12 12 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Chérennes 38443 38160 465 12,03 39 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Pierre-de-Méaroz 38444 38350 116 4,64 25 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Pierre-de-Mésage 38445 38220 781 7,03 111 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Prim 38448 38370 1407 7,30 193 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Quentin-Fallavier 38449 38070 6020 22,83 264 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Quentin-sur-Isère 38450 38210 1475 19,45 76 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Romain-de-Jalionas 38451 38460 3346 13,65 245 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Romain-de-Surieu 38452 38150 368 4,71 78 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Romans 38453 38160 1785 17,04 105 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Sauveur 38454 38160 2107 9,42 224 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Savin 38455 38300 4202 24,55 171 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Siméon-de-Bressieux 38457 38870 2921 18,79 155 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Sorlin-de-Morestel 38458 38510 614 5,38 114 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Sorlin-de-Vienne 38459 38200 918 9,94 92 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Saint-Sulpice-des-Rivoires 38460 38620 431 7,16 60 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Théoffrey 38462 38119 540 5,75 94 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Vérand 38463 38160 1713 17,83 96 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Victor-de-Cessieu 38464 38110 2249 12,22 184 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Victor-de-Morestel 38465 38510 1093 13,13 83 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Vincent-de-Mercuze 38466 38660 1505 7,85 192 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Salagnon 38467 38890 1452 8,21 177 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Salaise-sur-Sanne 38468 38150 4488 16,15 278 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Sarcenas 38472 38700 214 7,76 28 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Sardieu 38473 38260 1158 11,20 103 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Sassenage Sassenâjo 38474 38360 11.062 13,31 831 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Satolas-et-Bonce 38475 38290 2487 16,80 148 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Savas-Mépin 38476 38440 898 10,43 86 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Séchilienne 38478 38220 1063 21,47 50 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Septème 38480 38780 2071 21,55 96 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Sérézin-de-la-Tour 38481 38300 1106 9,31 119 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Sermérieu 38483 38510 1659 17,14 97 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Serpaize 38484 38200 2116 11,71 181 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Serre-Nerpol 38275 38470 308 13,16 23 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Seyssinet-Pariset 38485 38170 11.891 10,65 1117 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Seyssins 38486 38180 7827 8,00 978 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Seyssuel 38487 38200 2049 9,75 210 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Siccieu-Saint-Julien-et-Carisieu 38488 38460 583 14,22 41 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Siévoz 38489 38350 133 7,37 18 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Sillans 38490 38590 1946 12,61 154 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Sinard Sinârd 38492 38650 703 10,44 67 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Soleymieu 38494 38460 797 13,36 60 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Sonnay 38496 38150 1239 14,17 87 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Sousville Sotvela / Sotviala 38497 38350 143 2,93 49 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Succieu 38498 38300 735 8,35 88 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Susville 38499 38350 1206 9,91 122 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Têche 38500 38470 574 5,03 114 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Tencin 38501 38570 2128 6,75 315 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Theys Tês 38504 38570 1995 35,77 56 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Thodure 38505 38260 772 14,43 53 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Tignieu-Jameyzieu 38507 38230 7555 13,32 567 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Torchefelon 38508 38690 794 8,68 91 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Tramolé 38512 38300 777 6,99 111 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Treffort 38513 38650 301 10,99 27 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Tréminis 38514 38710 177 49,40 4 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Trept 38515 38460 2212 15,87 139 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Tullins 38517 38210 7816 28,79 271 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Valbonnais Vaubonés 38518 38740 506 23,95 21 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Val-de-Virieu 38560 38730 1537 16,26 95 Le Grand-Lemps La Tour-du-Pin Les Vals du Dauphiné
Valencin 38519 38540 2879 9,63 299 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Valencogne 38520 38730 698 7,55 92 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Valjouffrey Vaujofrei 38522 38740 130 72,56 2 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Varacieux 38523 38470 843 18,48 46 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Varces-Allières-et-Risset 38524 38760 8301 21,00 395 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vasselin 38525 38890 461 3,85 120 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vatilieu 38526 38470 360 9,22 39 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Vaujany 38527 38114 342 64,54 5 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Vaulnaveys-le-Bas 38528 38410 1321 11,90 111 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vaulnaveys-le-Haut 38529 38410 3965 19,86 200 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vaulx-Milieu 38530 38090 2537 9,02 281 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Velanne 38531 38620 561 8,04 70 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Vénérieu 38532 38460 923 6,00 154 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Venon 38533 38610 732 4,34 169 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vernas 38535 38460 262 5,87 45 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vernioz 38536 38150 1397 11,32 123 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Vertrieu Vèrtriox 38539 38390 617 4,59 134 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Veurey-Voroize 38540 38113 1433 12,21 117 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Veyssilieu 38542 38460 330 6,49 51 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vézeronce-Curtin 38543 38510 2142 14,37 149 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vienne Vièna 38544 38200 29.993 22,65 1324 Vienne-1
Vienne-2
Vienne-Nord
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Vif 38545 38450 8547 28,30 302 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vignieu 38546 38890 973 9,40 104 Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Villages du Lac de Paladru 38292 38850 2528 21,24 119 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Villard-Bonnot 38547 38190 7249 5,84 1241 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Villard-de-Lans Lo Vilar de Lans 38548 38250 4234 67,20 63 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Villard-Notre-Dame 38549 38520 28 14,06 2 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Reculas 38550 38114 57 4,99 11 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Reymond 38551 38520 40 11,21 4 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Saint-Christophe 38552 38119 403 14,22 28 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Villefontaine 38553 38090 18.835 11,63 1620 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Villemoirieu 38554 38460 1820 13,29 137 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Villeneuve-de-Marc 38555 38440 1160 26,18 44 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Ville-sous-Anjou 38556 38150 1179 18,25 65 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Villette-d’Anthon 38557 38280 5113 22,80 224 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Villette-de-Vienne 38558 38200 1920 11,03 174 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Vinay 38559 38470 4352 16,01 272 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Viriville 38561 38980 1664 30,46 55 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Vizille 38562 38220 7246 10,51 689 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Voiron 38563 38500 20.372 21,90 930 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Voissant 38564 38620 234 3,88 60 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Voreppe 38565 38340 9275 28,65 324 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Vourey 38566 38210 1700 6,88 247 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: