Lischt vun dr Gmeina im Département Isère

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Isère zellt àlla 512 Gmeina ìm Département Isère uf.

Gmein Okzitànisch Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agnin 38003 38150 1127 7,96 142 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Allemond 38005 38114 954 44,75 21 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Allevard Alevârd 38006 38580 4062 25,63 158 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Ambel Ambél 38008 38970 28 4,83 6 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Anjou 38009 38150 1009 5,03 201 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Annoisin-Chatelans 38010 38460 686 13,27 52 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Anthon 38011 38280 1073 8,82 122 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Aoste 38012 38490 2880 9,82 293 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Apprieu 38013 38140 3347 15,09 222 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Arandon-Passins 38297 38510 1828 26,14 70 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Artas 38015 38440 1804 14,15 127 La Verpillière
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Assieu 38017 38150 1529 12,34 124 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Auberives-en-Royans 38018 38680 369 5,07 73 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Auberives-sur-Varèze 38019 38550 1482 7,05 210 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Auris 38020 38142 185 11,21 17 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Autrans-Méaudre en Vercors 38225 38880 3030 77,89 39 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Avignonet Avinhonet 38023 38650 197 8,41 23 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Barraux Barrâls 38027 38530 1918 11,13 172 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Beaucroissant 38030 38140 1713 11,18 153 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Beaufin 38031 38970 20 6,36 3 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Beaufort 38032 38270 561 8,69 65 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Beaulieu 38033 38470 636 8,79 72 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Beaurepaire 38034 38270 4953 18,46 268 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Beauvoir-de-Marc 38035 38440 1111 11,27 99 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Beauvoir-en-Royans 38036 38160 93 2,10 44 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Bellegarde-Poussieu 38037 38270 990 16,79 59 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Belmont 38038 38690 598 6,51 92 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Bernin 38039 38190 3044 7,67 397 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Besse 38040 38142 133 25,46 5 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Bessins 38041 38160 113 4,65 24 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Bévenais 38042 38690 1015 14,08 72 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Bilieu 38043 38850 1560 6,71 232 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Biol 38044 38690 1436 15,51 93 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Biviers 38045 38330 2359 6,17 382 Meylan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Bizonnes 38046 38690 977 11,04 88 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Blandin 38047 38730 148 4,26 35 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Bonnefamille 38048 38090 1084 9,43 115 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Collines du Nord Dauphiné
Bossieu 38049 38260 299 13,48 22 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Bougé-Chambalud 38051 38150 1363 15,85 86 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Bourgoin-Jallieu 38053 38300 28.494 24,37 1169 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Bouvesse-Quirieu 38054 38390 1523 17,51 87 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Brangues 38055 38510 629 11,67 54 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Bressieux 38056 38870 93 0,89 104 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Bresson 38057 38320 677 2,78 244 Échirolles
Échirolles-Est
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Brézins 38058 38590 2161 8,26 262 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Brié-et-Angonnes 38059 38320 2554 6,61 386 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Brion 38060 38590 142 3,94 36 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Burcin 38063 38690 431 6,69 64 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Cessieu 38064 38110 3053 14,35 213 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Châbons 38065 38690 2065 18,14 114 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Chalon 38066 38122 177 5,20 34 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Chamagnieu 38067 38460 1697 13,70 124 La Verpillière
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Champagnier 38068 38800 1214 6,61 184 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Champier 38069 38260 1419 14,43 98 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Champ-sur-Drac 38071 38560 3090 8,92 346 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Chamrousse 38567 38410 403 13,29 30 Oisans-Romanche
Domène
Vizille
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Chanas 38072 38150 2711 11,65 233 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Chantepérier Chantaperièr 38073 38740 199 81,40 2 Matheysine-Trièves Grenoble Matheysine
Chantesse 38074 38470 348 5,83 60 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chapareillan Chaparèlyan 38075 38530 2997 30,28 99 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Charancieu 38080 38490 769 5,53 139 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Charantonnay 38081 38790 1940 11,00 176 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Charavines Charagenes / Charagénes 38082 38850 1914 7,52 255 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Charette 38083 38390 454 11,26 40 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Charnècles Charnécllo 38084 38140 1405 5,23 269 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Charvieu-Chavagneux 38085 38230 10.029 8,65 1159 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Chasselay 38086 38470 405 9,45 43 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chasse-sur-Rhône 38087 38670 6128 7,91 775 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Chassignieu 38089 38730 228 5,17 44 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Château-Bernard 38090 38650 268 18,27 15 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Châteauvilain 38091 38300 748 8,82 85 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Châtel-en-Trièves 38456 38710 463 47,60 10 Matheysine-Trièves
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Trièves
Châtelus 38092 38680 90 12,30 7 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Châtenay 38093 38980 443 4,62 96 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Châtonnay 38094 38440 2046 31,84 64 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Chatte 38095 38160 2500 22,81 110 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chavanoz 38097 38230 4777 8,24 580 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Chélieu 38098 38730 694 10,13 69 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Chevrières 38099 38160 717 16,62 43 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Cheyssieu 38101 38550 1024 8,55 120 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Chèzeneuve Chiérenôva 38102 38300 611 6,79 90 L’Isle-d’Abeau
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Chichilianne 38103 38930 307 62,48 5 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Chimilin 38104 38490 1432 9,66 148 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Chirens 38105 38850 2352 17,53 134 Le Grand-Lemps
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Cholonge Châlonge 38106 38220 337 8,92 38 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Chonas-l’Amballan 38107 38121 1672 7,41 226 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Choranche 38108 38680 121 10,63 11 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Chozeau 38109 38460 1052 8,20 128 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Chuzelles Chusèla 38110 38200 2221 13,03 170 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Claix Cllêx / Clêx 38111 38640 7921 24,12 328 Fontaine-Seyssinet
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Clavans-en-Haut-Oisans 38112 38142 100 15,58 6 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Clelles 38113 38930 541 20,88 26 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Clonas-sur-Varèze Cllônâs 38114 38550 1453 6,83 213 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Cognet Côgnèt 38116 38350 41 1,80 23 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Cognin-les-Gorges 38117 38470 633 12,52 51 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Colombe 38118 38690 1596 13,23 121 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Corbelin 38124 38630 2210 12,00 184 Morestel
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Corenc 38126 38700 4053 6,50 624 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Cornillon-en-Trièves Cornilhon 38127 38710 166 13,92 12 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Corps Corps 38128 38970 470 11,22 42 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Corrençon-en-Vercors 38129 38250 357 39,34 9 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Coublevie 38133 38500 5026 7,05 713 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Cour-et-Buis 38134 38122 906 13,73 66 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Courtenay 38135 38510 1275 32,08 40 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crachier 38136 38300 525 3,64 144 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Cras 38137 38210 433 5,43 80 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Crémieu Crèmiœ 38138 38460 3311 6,14 539 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crêts en Belledonne 38439 38570 3299 33,80 98 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Creys-Mépieu 38139 38510 1499 28,99 52 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Crolles 38140 38920 8260 14,21 581 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Culin 38141 38300 752 7,32 103 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Diémoz 38144 38790 2748 13,72 200 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Dizimieu 38146 38460 832 9,74 85 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Doissin 38147 38730 875 8,45 104 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Dolomieu 38148 38110 3176 13,32 238 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Domarin 38149 38300 1674 2,99 560 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Domène 38150 38420 6701 5,29 1267 Meylan
Domène
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Échirolles 38151 38130 36.961 7,86 4702 Échirolles
Échirolles-Est
Échirolles-Ouest
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Eclose-Badinières 38152 38300 1438 16,28 88 Bourgoin-Jallieu
Saint-Jean-de-Bournay
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Vienne
Porte de l’Isère
Engins 38153 38360 457 20,64 22 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Entraigues Entraigas 38154 38740 226 21,66 10 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Entre-deux-Guiers 38155 38380 1817 10,55 172 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Estrablin 38157 38780 3450 20,69 167 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Eybens 38158 38320 9947 4,50 2210 Échirolles
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Eydoche 38159 38690 536 5,58 96 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Eyzin-Pinet 38160 38780 2272 28,44 80 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Faramans 38161 38260 1041 10,79 96 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Faverges-de-la-Tour 38162 38110 1461 7,67 190 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Flachères 38167 38690 532 4,94 108 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Fontaine 38169 38600 22.906 6,74 3399 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Fontanil-Cornillon 38170 38120 2940 5,50 535 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Four 38172 38080 1582 11,82 134 L’Isle-d’Abeau
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Froges 38175 38190 3361 6,43 523 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Frontonas 38176 38290 2091 12,65 165 La Verpillière
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Gières 38179 38610 6956 6,93 1004 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Gillonnay 38180 38260 1012 14,29 71 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Goncelin 38181 38570 2470 14,36 172 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Granieu 38183 38490 500 3,73 134 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Grenay 38184 38540 1596 7,20 222 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Grenoble Grenoblo 38185 38000
38100
157.650 18,13 8696 Grenoble-1
Grenoble-2
Grenoble-3
Grenoble-4
Grenoble-1
Grenoble-2
Grenoble-3
Grenoble-4
Grenoble-5
Grenoble-6
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Gresse-en-Vercors Gresa de Vercòrs 38186 38650 386 81,13 5 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Herbeys 38188 38320 1361 7,73 176 Le Pont-de-Claix
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Heyrieux 38189 38540 4767 13,95 342 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Hières-sur-Amby 38190 38118 1166 8,73 134 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Huez Ueis 38191 38750 1303 14,16 92 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Hurtières 38192 38570 181 3,35 54 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Izeaux 38194 38140 2139 15,54 138 Le Grand-Lemps
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Izeron 38195 38160 739 17,19 43 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Janneyrias 38197 38280 1818 10,52 173 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Jarcieu 38198 38270 1048 6,31 166 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Jardin 38199 38200 2181 9,25 236 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Jarrie Jarria 38200 38560 3763 13,26 284 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
L’Albenc 38004 38470 1279 9,86 130 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
L’Isle-d’Abeau L’Ila-d’Âbél 38193 38080 16.169 9,11 1775 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
La Balme-les-Grottes 38026 38390 1068 14,61 73 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
La Bâtie-Montgascon 38029 38110 1932 8,43 229 La Tour-du-Pin
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Buisse 38061 38500 3189 11,52 277 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Buissière 38062 38530 700 7,71 91 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Chapelle-de-la-Tour 38076 38110 1846 9,04 204 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Chapelle-de-Surieu 38077 38150 751 11,22 67 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
La Chapelle-du-Bard 38078 38580 577 27,71 21 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Combe-de-Lancey 38120 38190 705 18,55 38 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Côte-Saint-André 38130 38260 4820 27,93 173 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
La Flachère 38166 38530 478 2,85 168 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Forteresse 38171 38590 328 9,22 36 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
La Frette 38174 38260 1091 11,80 92 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
La Garde 38177 38520 101 9,09 11 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
La Morte 38264 38350 134 19,45 7 Oisans-Romanche
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Motte-d’Aveillans 38265 38770 1701 9,78 174 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Motte-Saint-Martin 38266 38770 449 14,64 31 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Mure 38269 38350 4930 8,33 592 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Murette 38270 38140 1860 4,22 441 Voiron
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Pierre 38303 38570 570 3,31 172 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Rivière 38338 38210 741 18,45 40 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
La Salette-Fallavaux 38469 38970 67 22,29 3 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Salle-en-Beaumont 38470 38350 328 9,26 35 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Sône 38495 38840 586 2,95 199 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
La Sure en Chartreuse 38407 38134 985 27,73 36 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
La Terrasse 38503 38660 2524 9,47 267 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
La Tour-du-Pin La Tor 38509 38110 8137 4,77 1706 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
La Tronche 38516 38700 6588 6,40 1029 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
La Valette 38521 38350 70 7,87 9 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
La Verpillière 38537 38290 7305 6,64 1100 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Laffrey Lafrêd 38203 38220 457 6,72 68 Matheysine-Trièves
Vizille
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Lalley 38204 38930 193 23,65 8 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Lans-en-Vercors 38205 38250 2664 38,67 69 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Laval 38206 38190 982 25,33 39 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Lavaldens La Vâldens 38207 38350 151 41,40 4 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Lavars 38208 38710 149 14,80 10 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Le Bouchage 38050 38510 626 11,20 56 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Le Bourg-d’Oisans 38052 38520 3267 35,75 91 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Le Champ-près-Froges 38070 38190 1186 4,83 246 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Cheylas 38100 38570 2555 8,44 303 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Freney-d’Oisans 38173 38142 249 14,54 17 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Le Grand-Lemps 38182 38690 3085 12,90 239 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Le Gua 38187 38450 1793 28,40 63 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Haut-Bréda 38163 38580 393 78,60 5 Haut-Grésivaudan Grenoble Le Grésivaudan
Le Monestier-du-Percy 38243 38930 252 14,99 17 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Le Moutaret 38268 38580 261 5,29 49 Haut-Grésivaudan
Allevard
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Passage 38296 38490 833 6,68 125 La Tour-du-Pin
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Le Péage-de-Roussillon 38298 38550 6588 7,41 889 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Le Pont-de-Beauvoisin 38315 38480 3582 7,36 487 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Le Pont-de-Claix 38317 38800 10.605 5,60 1894 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Sappey-en-Chartreuse 38471 38700 1127 15,13 74 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Le Touvet 38511 38660 3203 11,56 277 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Le Versoud 38538 38420 4876 6,35 768 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Lentiol 38209 38270 229 7,60 30 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Les Abrets en Dauphiné Los Âbrèts 38001 38490 6336 27,41 231 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Les Adrets 38002 38190 1025 16,15 63 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Les Avenières Veyrins-Thuellin 38022 38630 7772 41,56 187 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Les Côtes-d’Arey 38131 38138 2023 24,31 83 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Les Côtes-de-Corps 38132 38970 71 9,83 7 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Les Deux Alpes 38253 38860 1916 56,72 34 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Les Éparres 38156 38300 979 7,95 123 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Les Roches-de-Condrieu 38340 38370 1915 1,03 1859 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Leyrieu 38210 38460 857 6,39 134 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Lieudieu 38211 38440 347 5,94 58 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Livet-et-Gavet 38212 38220 1300 46,54 28 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Longechenal 38213 38690 577 8,12 71 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
Vienne
La Tour-du-Pin
Bièvre Isère
Lumbin 38214 38660 2151 6,77 318 Le Moyen Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Luzinay 38215 38200 2333 18,96 123 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Malleval-en-Vercors 38216 38470 54 14,10 4 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Marcieu Marciox / Marciœx 38217 38350 72 11,97 6 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Marcilloles 38218 38260 1140 9,50 120 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Marcollin 38219 38270 658 10,69 62 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Marnans 38221 38980 144 6,60 22 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Massieu 38222 38620 752 10,46 72 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Maubec 38223 38300 1765 8,57 206 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Mayres-Savel 38224 38350 94 12,51 8 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Mens Menç Mens 38226 38710 1397 28,29 49 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Merlas 38228 38620 483 15,64 31 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Meylan 38229 38240 17.448 12,32 1416 Meylan
Meylan
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Meyrié 38230 38300 1024 3,43 299 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Meyrieu-les-Étangs 38231 38440 1023 8,54 120 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Meyssiez 38232 38440 638 13,88 46 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Miribel-Lanchâtre Mirabèu e L'Enchastre 38235 38450 445 9,65 46 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Miribel-les-Échelles 38236 38380 1721 29,34 59 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Mizoën 38237 38142 191 14,60 13 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Moidieu-Détourbe 38238 38440 1914 18,04 106 Vienne-1
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Moirans 38239 38430 7675 20,06 383 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Moissieu-sur-Dolon 38240 38270 723 14,38 50 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Monestier-d’Ambel 38241 38970 18 11,02 2 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Monestier-de-Clermont Lo Monastièr de Clarmont 38242 38650 1428 5,45 262 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Monsteroux-Milieu 38244 38122 796 8,17 97 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Montagne 38245 38160 267 8,78 30 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Montagnieu 38246 38110 1094 8,83 124 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Montalieu-Vercieu 38247 38390 3417 8,66 395 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Montaud 38248 38210 533 14,59 37 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Montbonnot-Saint-Martin 38249 38330 5306 6,38 832 Meylan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Montcarra 38250 38890 551 4,90 112 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Montchaboud 38252 38220 337 1,96 172 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Monteynard 38254 38770 493 10,72 46 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Montfalcon 38255 38940 134 5,82 23 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Montferrat 38256 38620 1810 12,26 148 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Montrevel 38257 38690 446 9,37 48 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Mont-Saint-Martin 38258 38120 77 5,31 15 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Montseveroux 38259 38122 964 16,48 58 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Moras 38260 38460 515 8,32 62 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Morestel Mouretél 38261 38510 4472 8,03 557 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Morette 38263 38210 410 6,27 65 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Mottier 38267 38260 742 10,72 69 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Murianette 38271 38420 872 6,07 144 Meylan
Domène
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Murinais 38272 38160 401 8,22 49 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Nantes-en-Ratier 38273 38350 466 12,13 38 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Nivolas-Vermelle 38276 38300 2649 6,09 435 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Notre-Dame-de-Commiers 38277 38450 520 4,79 109 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Notre-Dame-de-l’Osier 38278 38470 497 8,38 59 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Notre-Dame-de-Mésage 38279 38220 1131 4,53 250 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Notre-Dame-de-Vaulx 38280 38144 515 7,88 65 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Noyarey 38281 38360 2216 16,86 131 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Optevoz 38282 38460 858 12,00 72 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Oris-en-Rattier 38283 38350 112 18,83 6 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Ornacieux-Balbins 38284 38260 846 12,15 70 Bièvre Vienne Bièvre Isère
Ornon 38285 38520 161 11,60 14 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Oulles 38286 38520 6 11,01 1 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Oyeu 38287 38690 1033 13,69 75 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Oytier-Saint-Oblas 38288 38780 1653 14,30 116 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Oz 38289 38114 224 16,81 13 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Pact 38290 38270 852 9,74 87 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Pajay 38291 38260 1147 14,32 80 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Panossas 38294 38460 662 7,99 83 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Parmilieu 38295 38390 709 12,83 55 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Pellafol Pelafòl 38299 38970 137 34,73 4 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Penol 38300 38260 356 12,16 29 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Percy 38301 38930 172 15,93 11 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Pierre-Châtel 38304 38119 1496 11,48 130 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Pisieu 38307 38270 525 18,76 28 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Plan 38308 38590 263 6,10 43 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Plateau-des-Petites-Roches 38395 38660 2408 36,91 65 Le Moyen Grésivaudan Grenoble Le Grésivaudan
Poisat 38309 38320 2147 2,56 839 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Poliénas 38310 38210 1200 14,03 86 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pommier-de-Beaurepaire 38311 38260 705 19,16 37 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Ponsonnas 38313 38350 293 2,90 101 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Pontcharra Pont-Charrâ 38314 38530 7376 15,58 473 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Pont-de-Chéruy 38316 38230 5876 2,51 2341 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Pont-en-Royans 38319 38680 779 2,90 269 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pont-Évêque 38318 38780 5207 8,76 594 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Porcieu-Amblagnieu 38320 38390 1776 15,80 112 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Porte-des-Bonnevaux 38479 38260 2008 43,88 46 Bièvre Vienne Bièvre Isère
Prébois 38321 38710 164 16,03 10 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Presles 38322 38680 90 25,68 4 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Pressins 38323 38480 1155 10,10 114 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Primarette 38324 38270 717 21,76 33 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Proveysieux 38325 38120 509 20,37 25 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Prunières 38326 38350 361 8,20 44 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Quaix-en-Chartreuse 38328 38950 887 18,09 49 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Quet-en-Beaumont 38329 38970 68 8,10 8 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Quincieu 38330 38470 101 4,75 21 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Réaumont 38331 38140 1010 4,95 204 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Renage 38332 38140 3487 5,10 684 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Bièvre Est
Rencurel 38333 38680 323 35,00 9 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Revel 38334 38420 1313 29,55 44 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Revel-Tourdan 38335 38270 1052 11,62 91 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Reventin-Vaugris 38336 38121 1941 18,40 105 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Rives 38337 38140 6606 10,93 604 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Roche 38339 38090 2105 21,04 100 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Collines du Nord Dauphiné
Rochetoirin 38341 38110 1104 10,62 104 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Roissard 38342 38650 311 14,25 22 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Romagnieu 38343 38480 1566 17,11 92 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Roussillon 38344 38150 8453 11,62 727 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Rovon 38345 38470 609 11,82 52 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Royas 38346 38440 398 5,48 73 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Roybon 38347 38940 1150 67,31 17 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Ruy-Montceau 38348 38300 4606 20,81 221 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Sablons 38349 38550 2297 10,23 225 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint Antoine l’Abbaye 38359 38160 1164 36,22 32 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Agnin-sur-Bion 38351 38300 1076 9,70 111 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Alban-de-Roche 38352 38080 2056 6,11 336 L’Isle-d’Abeau
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Alban-du-Rhône 38353 38370 836 3,56 235 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Albin-de-Vaulserre 38354 38480 403 4,99 81 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Andéol Sant Andiòu 38355 38650 122 29,7 4 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-André-en-Royans 38356 38680 312 10,42 30 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-André-le-Gaz 38357 38490 2777 8,89 312 La Tour-du-Pin
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Appolinard 38360 38160 409 10,76 38 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Arey 38361 38350 81 6,67 12 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Aupre 38362 38960 1147 11,93 96 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Barthélemy 38363 38270 930 7,98 117 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Saint-Barthélemy-de-Séchilienne 38364 38220 432 12,10 36 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Baudille-de-la-Tour 38365 38118 817 21,76 38 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Baudille-et-Pipet 38366 38710 259 35,97 7 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Blaise-du-Buis 38368 38140 1071 5,44 197 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Bonnet-de-Chavagne 38370 38840 644 15,18 42 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Bueil 38372 38620 723 3,81 190 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Cassien 38373 38500 1156 5,67 204 Voiron
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Chef 38374 38890 3637 27,16 134 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Christophe-en-Oisans 38375 38520 107 123,47 1 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Saint-Christophe-sur-Guiers 38376 38380 831 23,54 35 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Clair-de-la-Tour 38377 38110 3454 9,24 374 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Clair-du-Rhône 38378 38370 3761 7,16 525 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Clair-sur-Galaure 38379 38940 276 15,30 18 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Didier-de-Bizonnes 38380 38690 305 7,20 42 Le Grand-Lemps
Le Grand-Lemps
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Bièvre Est
Saint-Didier-de-la-Tour 38381 38110 2072 14,63 142 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Sainte-Agnès 38350 38190 558 26,85 21 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Sainte-Anne-sur-Gervonde 38358 38440 715 7,67 93 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Sainte-Blandine 38369 38110 959 9,21 104 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Égrève 38382 38120 15.801 10,88 1452 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Sainte-Luce 38414 38970 42 7,95 5 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Sainte-Marie-d’Alloix 38417 38660 483 3,04 159 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Sainte-Marie-du-Mont 38418 38660 236 23,87 10 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Étienne-de-Crossey 38383 38960 2581 12,84 201 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs 38384 38590 3226 18,62 173 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Geoire-en-Valdaine 38386 38620 2390 16,73 143 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Geoirs 38387 38590 511 6,93 74 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Georges-d’Espéranche 38389 38790 3396 24,65 138 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Saint-Georges-de-Commiers 38388 38450 2406 14,62 165 Le Pont-de-Claix
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Gervais 38390 38470 540 13,15 41 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Guillaume 38391 38650 252 13,33 19 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Hilaire-de-Brens 38392 38460 625 7,52 83 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Hilaire-de-la-Côte 38393 38260 1540 13,75 112 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Hilaire-du-Rosier 38394 38840 1868 16,42 114 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Honoré Sent-Honorâ 38396 38350 818 14,58 56 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Ismier 38397 38330 7026 14,90 472 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Jean-d’Avelanne Sent-Jian-de-Bournê 38398 38480 971 7,85 124 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Jean-d’Hérans Hèrans 38403 38710 286 17,48 16 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Jean-de-Bournay 38399 38440 4579 26,87 170 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Saint-Jean-de-Moirans 38400 38430 3543 6,43 551 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Jean-de-Soudain 38401 38110 1612 7,48 216 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Jean-de-Vaulx 38402 38220 530 10,73 49 Matheysine-Trièves
Vizille
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Jean-le-Vieux 38404 38420 295 4,59 64 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Joseph-de-Rivière 38405 38134 1222 17,39 70 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Julien-de-l’Herms 38406 38122 149 9,17 16 Roussillon
Beaurepaire
Vienne
Vienne
Territoire de Beaurepaire
Saint-Just-Chaleyssin 38408 38540 2611 13,95 187 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Saint-Just-de-Claix 38409 38680 1262 11,59 109 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Lattier 38410 38840 1366 18,17 75 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Laurent-du-Pont 38412 38380 4520 35,25 128 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Laurent-en-Beaumont 38413 38350 441 13,15 34 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Marcel-Bel-Accueil 38415 38080 1413 18,23 78 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Marcellin 38416 38160 7791 7,81 998 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Martin-d’Hères 38421 38400 38.398 9,26 4147 Saint-Martin-d’Hères
Saint-Martin-d’Hères-Nord
Saint-Martin-d’Hères-Sud
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Martin-d’Uriage 38422 38410 5482 29,69 185 Oisans-Romanche
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Martin-de-Clelles 38419 38930 189 14,72 13 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Martin-de-la-Cluze Sant Martin de la Clusa 38115 38650 723 16,26 44 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Martin-de-Vaulserre 38420 38480 254 3,92 65 Chartreuse-Guiers
Le Pont-de-Beauvoisin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Martin-le-Vinoux 38423 38950 5799 10,06 576 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Maurice-en-Trièves 38424 38930 161 12,94 12 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Maurice-l’Exil 38425 38550 6192 12,82 483 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Maximin 38426 38530 659 10,35 64 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Michel-de-Saint-Geoirs 38427 38590 301 7,14 42 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Michel-en-Beaumont 38428 38350 31 8,04 4 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Michel-les-Portes 38429 38650 275 20,59 13 Matheysine-Trièves
Clelles
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Mury-Monteymond 38430 38190 319 11,09 29 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Nazaire-les-Eymes 38431 38330 2949 8,49 347 Le Moyen Grésivaudan
Saint-Ismier
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Saint-Nicolas-de-Macherin 38432 38500 958 10,60 90 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Saint-Nizier-du-Moucherotte 38433 38250 1092 11,26 97 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Saint-Ondras 38434 38490 645 8,15 79 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Paul-d’Izeaux 38437 38140 293 7,63 38 Bièvre
Tullins
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Paul-de-Varces 38436 38760 2222 20,00 111 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Paul-lès-Monestier 38438 38650 265 13,88 19 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Saint-Pierre-d’Entremont 38446 73670 570 32,31 18 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Bressieux 38440 38870 758 23,08 33 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Pierre-de-Chartreuse 38442 38380 989 80,12 12 Chartreuse-Guiers
Saint-Laurent-du-Pont
Grenoble
Grenoble
Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Chérennes 38443 38160 462 12,03 38 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Pierre-de-Méaroz 38444 38350 121 4,64 26 Matheysine-Trièves
Corps
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Pierre-de-Mésage 38445 38220 767 7,03 109 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Saint-Prim 38448 38370 1390 7,30 190 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Quentin-Fallavier 38449 38070 6083 22,83 266 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Quentin-sur-Isère 38450 38210 1472 19,45 76 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Romain-de-Jalionas 38451 38460 3324 13,65 244 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Romain-de-Surieu 38452 38150 353 4,71 75 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Saint-Romans 38453 38160 1774 17,04 104 Le Sud Grésivaudan
Pont-en-Royans
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Sauveur 38454 38160 2102 9,42 223 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Savin 38455 38300 4094 24,55 167 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Saint-Siméon-de-Bressieux 38457 38870 2888 18,79 154 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Saint-Sorlin-de-Morestel 38458 38510 621 5,38 115 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Sorlin-de-Vienne 38459 38200 877 9,94 88 Vienne-2
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Saint-Sulpice-des-Rivoires 38460 38620 430 7,16 60 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Saint-Théoffrey 38462 38119 534 5,75 93 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Saint-Vérand 38463 38160 1716 17,83 96 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Saint-Victor-de-Cessieu 38464 38110 2235 12,22 183 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Saint-Victor-de-Morestel 38465 38510 1086 13,13 83 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Saint-Vincent-de-Mercuze 38466 38660 1512 7,85 193 Haut-Grésivaudan
Le Touvet
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Salagnon 38467 38890 1436 8,21 175 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Nord
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Salaise-sur-Sanne 38468 38150 4485 16,15 278 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Sarcenas 38472 38700 202 7,76 26 Grenoble-2
Saint-Égrève
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Sardieu 38473 38260 1137 11,20 102 Bièvre
La Côte-Saint-André
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Sassenage Sassenâjo 38474 38360 11.277 13,31 847 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Satolas-et-Bonce 38475 38290 2438 16,80 145 La Verpillière
La Verpillière
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Savas-Mépin 38476 38440 896 10,43 86 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Séchilienne 38478 38220 1051 21,47 49 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Septème 38480 38780 2067 21,55 96 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Sérézin-de-la-Tour 38481 38300 1068 9,31 115 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Sermérieu 38483 38510 1663 17,14 97 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Serpaize 38484 38200 2030 11,71 173 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Serre-Nerpol 38275 38470 302 13,16 23 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Seyssinet-Pariset 38485 38170 12.017 10,65 1128 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Seyssins 38486 38180 7783 8,00 973 Fontaine-Seyssinet
Fontaine-Seyssinet
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Seyssuel 38487 38200 2010 9,75 206 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Siccieu-Saint-Julien-et-Carisieu 38488 38460 580 14,22 41 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Siévoz 38489 38350 135 7,37 18 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Sillans 38490 38590 1921 12,61 152 Bièvre
Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Sinard Sinârd 38492 38650 704 10,44 67 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Soleymieu 38494 38460 780 13,36 58 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Sonnay 38496 38150 1243 14,17 88 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Sousville Sotvela / Sotviala 38497 38350 142 2,93 48 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Succieu 38498 38300 733 8,35 88 Bourgoin-Jallieu
Bourgoin-Jallieu-Sud
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Susville 38499 38350 1239 9,91 125 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Têche 38500 38470 574 5,03 114 Le Sud Grésivaudan
Saint-Marcellin
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Tencin 38501 38570 2112 6,75 313 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Theys Tês 38504 38570 1980 35,77 55 Haut-Grésivaudan
Goncelin
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Thodure 38505 38260 757 14,43 52 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Tignieu-Jameyzieu 38507 38230 7385 13,32 554 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Torchefelon 38508 38690 766 8,68 88 La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Tramolé 38512 38300 768 6,99 110 L’Isle-d’Abeau
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Treffort 38513 38650 296 10,99 27 Matheysine-Trièves
Monestier-de-Clermont
Grenoble
Grenoble
Trièves
Tréminis 38514 38710 177 49,40 4 Matheysine-Trièves
Mens
Grenoble
Grenoble
Trièves
Trept 38515 38460 2173 15,87 137 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Tullins 38517 38210 7719 28,79 268 Tullins
Tullins
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Valbonnais Vaubonés 38518 38740 501 23,95 21 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Val-de-Virieu 38560 38730 1537 16,26 95 Le Grand-Lemps La Tour-du-Pin Les Vals du Dauphiné
Valencin 38519 38540 2795 9,63 290 La Verpillière
Heyrieux
Vienne
Vienne
Collines du Nord Dauphiné
Valencogne 38520 38730 691 7,55 92 Le Grand-Lemps
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Vals du Dauphiné
Valjouffrey Vaujofrei 38522 38740 132 72,56 2 Matheysine-Trièves
Valbonnais
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Varacieux 38523 38470 842 18,48 46 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Varces-Allières-et-Risset 38524 38760 8272 21,00 394 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vasselin 38525 38890 461 3,85 120 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vatilieu 38526 38470 362 9,22 39 Le Sud Grésivaudan
Tullins
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Vaujany 38527 38114 339 64,54 5 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Vaulnaveys-le-Bas 38528 38410 1292 11,90 109 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vaulnaveys-le-Haut 38529 38410 3902 19,86 196 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vaulx-Milieu 38530 38090 2546 9,02 282 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Velanne 38531 38620 543 8,04 68 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Vénérieu 38532 38460 892 6,00 149 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Venon 38533 38610 723 4,34 167 Saint-Martin-d’Hères
Eybens
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vernas 38535 38460 265 5,87 45 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vernioz 38536 38150 1346 11,32 119 Vienne-2
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Vertrieu Vèrtriox 38539 38390 625 4,59 136 Morestel
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Veurey-Voroize 38540 38113 1436 12,21 118 Fontaine-Vercors
Fontaine-Sassenage
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Veyssilieu 38542 38460 333 6,49 51 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vézeronce-Curtin 38543 38510 2147 14,37 149 Morestel
Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Vienne Vièna 38544 38200 29.583 22,65 1306 Vienne-1
Vienne-2
Vienne-Nord
Vienne-Sud
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Vif 38545 38450 8580 28,30 303 Le Pont-de-Claix
Vif
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Vignieu 38546 38890 994 9,40 106 Morestel
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Villages du Lac de Paladru 38292 38850 2507 21,24 118 Le Grand-Lemps
Saint-Geoire-en-Valdaine
Virieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Villard-Bonnot 38547 38190 7175 5,84 1229 Le Moyen Grésivaudan
Domène
Grenoble
Grenoble
Le Grésivaudan
Villard-de-Lans Lo Vilar de Lans 38548 38250 4239 67,20 63 Fontaine-Vercors
Villard-de-Lans
Grenoble
Grenoble
Massif du Vercors
Villard-Notre-Dame 38549 38520 28 14,06 2 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Reculas 38550 38114 56 4,99 11 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Reymond 38551 38520 42 11,21 4 Oisans-Romanche
Le Bourg-d’Oisans
Grenoble
Grenoble
Oisans
Villard-Saint-Christophe 38552 38119 405 14,22 28 Matheysine-Trièves
La Mure
Grenoble
Grenoble
Matheysine
Villefontaine 38553 38090 18.808 11,63 1617 L’Isle-d’Abeau
L’Isle-d’Abeau
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Porte de l’Isère
Villemoirieu 38554 38460 1837 13,29 138 Charvieu-Chavagneux
Crémieu
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Les Balcons du Dauphiné
Villeneuve-de-Marc 38555 38440 1153 26,18 44 Bièvre
Saint-Jean-de-Bournay
Vienne
Vienne
Bièvre Isère
Ville-sous-Anjou 38556 38150 1176 18,25 64 Roussillon
Roussillon
Vienne
Vienne
Pays Roussillonnais
Villette-d’Anthon 38557 38280 5035 22,80 221 Charvieu-Chavagneux
Pont-de-Chéruy
La Tour-du-Pin
Vienne
Lyon Saint Exupéry en Dauphiné
Villette-de-Vienne 38558 38200 1923 11,03 174 Vienne-1
Vienne-Nord
Vienne
Vienne
Vienne Condrieu
Vinay 38559 38470 4298 16,01 268 Le Sud Grésivaudan
Vinay
Grenoble
Grenoble
Saint-Marcellin Vercors Isère Communauté
Viriville 38561 38980 1647 30,46 54 Bièvre
Roybon
Vienne
Grenoble
Bièvre Isère
Vizille 38562 38220 7303 10,51 695 Oisans-Romanche
Vizille
Grenoble
Grenoble
Grenoble-Alpes-Métropole
Voiron 38563 38500 20.248 21,90 925 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Voissant 38564 38620 230 3,88 59 Chartreuse-Guiers
Saint-Geoire-en-Valdaine
La Tour-du-Pin
La Tour-du-Pin
Pays Voironnais
Voreppe 38565 38340 9229 28,65 322 Voiron
Voiron
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais
Vourey 38566 38210 1702 6,88 247 Tullins
Rives
Grenoble
Grenoble
Pays Voironnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: