Lischt vun dr Gmeina in Frànzeesch-Polynesie

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Gmeina vun Frànzeesch-Polynesie

D Lischt vun dr Gmeina in Frànzeesch-Polynesie zellt àlla 48 Gmeina ìm Ìwerseegebiat Frànzeesch-Polynesie uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Subdivision
Anaa 98711 98760 811 56,00 14 Îles Tuamotu-Gambier
Arue 98712 98701 10.243 16,00 640 Îles du Vent
Arutua 98713 98761 1664 46,00 36 Îles Tuamotu-Gambier
Bora-Bora 98714 98730 10.549 38,00 278 Îles Sous-le-Vent
Faa’a 98715 98704 29.506 34,20 863 Îles du Vent
Fakarava 98716 98763 1637 110,00 15 Îles Tuamotu-Gambier
Fangatau 98717 98765 296 14,00 21 Îles Tuamotu-Gambier
Fatu Hiva 98718 98740 612 84,00 7 Îles Marquises
Gambier 98719 98755 1535 46,00 33 Îles Tuamotu-Gambier
Hao 98720 98767 1258 65,00 19 Îles Tuamotu-Gambier
Hikueru 98721 98768 275 15,00 18 Îles Tuamotu-Gambier
Hitia’a O Te Ra 98722 98705 10.033 218,00 46 Îles du Vent
Hiva Oa 98723 98741 2243 316,00 7 Îles Marquises
Huahine 98724 98731 6075 74,00 82 Îles Sous-le-Vent
Mahina 98725 98709 14.763 52,00 284 Îles du Vent
Makemo 98726 98769 1508 100,00 15 Îles Tuamotu-Gambier
Manihi 98727 98771 1141 25,00 46 Îles Tuamotu-Gambier
Maupiti 98728 98732 1286 14,00 92 Îles Sous-le-Vent
Moorea-Maiao 98729 98728 17.816 134,00 133 Îles du Vent
Napuka 98730 98772 284 12,00 24 Îles Tuamotu-Gambier
Nuku Hiva 98731 98742 2951 387,00 8 Îles Marquises
Nukutavake 98732 98773 295 12,00 25 Îles Tuamotu-Gambier
Paea 98733 98711 13.021 65,00 200 Îles du Vent
Papara 98734 98712 11.680 93,00 126 Îles du Vent
Papeete 98735 98714 26.926 19,00 1417 Îles du Vent
Pirae 98736 98716 14.209 35,00 406 Îles du Vent
Pukapuka 98737 98774 163 8,00 20 Îles Tuamotu-Gambier
Punaauia 98738 98718 28.103 76,00 370 Îles du Vent
Raivavae 98739 98750 903 16,00 56 Îles Australes
Rangiroa 98740 98776 3657 145,00 25 Îles Tuamotu-Gambier
Rapa 98741 98751 507 40,00 13 Îles Australes
Reao 98742 98779 587 18,00 33 Îles Tuamotu-Gambier
Rimatara 98743 98752 872 9,00 97 Îles Australes
Rurutu 98744 98753 2466 29,00 85 Îles Australes
Tahaa 98745 98733 5234 88,00 59 Îles Sous-le-Vent
Tahuata 98746 98743 653 69,00 9 Îles Marquises
Taiarapu-Est 98747 98722 12.701 216,00 59 Îles du Vent
Taiarapu-Ouest 98748 98722 8078 104,00 78 Îles du Vent
Takaroa 98749 98781 1175 35,00 34 Îles Tuamotu-Gambier
Taputapuatea 98750 98735 4792 83,00 58 Îles Sous-le-Vent
Tatakoto 98751 98783 259 7,00 37 Îles Tuamotu-Gambier
Teva I Uta 98752 98726 10.254 120,00 85 Îles du Vent
Tubuai 98753 98754 2217 45,00 49 Îles Australes
Tumaraa 98754 98735 3721 71,00 52 Îles Sous-le-Vent
Tureia 98755 98784 336 7,00 48 Îles Tuamotu-Gambier
Ua Huka 98756 98744 674 83,00 8 Îles Marquises
Ua Pou 98757 98745 2213 105,00 21 Îles Marquises
Uturoa 98758 98735 3736 16,00 234 Îles Sous-le-Vent