Lischt vun dr Gmeina im Département Nièvre

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Nièvre zellt àlla 309 Gmeina ìm Département Nièvre uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Achun 58001 58110 160 24,51 7 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Alligny-Cosne 58002 58200 905 34,41 26 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Alligny-en-Morvan 58003 58230 607 48,85 12 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Alluy 58004 58110 377 27,44 14 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Amazy 58005 58190 224 13,74 16 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Anlezy 58006 58270 244 21,13 12 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Annay 58007 58450 340 26,27 13 Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Anthien 58008 58800 169 19,68 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Arbourse 58009 58350 128 9,20 14 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Arleuf 58010 58430 683 59,77 11 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Armes 58011 58500 283 8,49 33 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Arquian 58012 58310 574 33,56 17 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Arthel 58013 58700 97 7,73 13 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Arzembouy 58014 58700 67 12,85 5 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Asnan 58015 58420 120 4,77 25 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Asnois 58016 58190 141 5,69 25 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Aunay-en-Bazois 58017 58110 226 45,16 5 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Authiou 58018 58700 47 7,31 6 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Avrée 58019 58170 83 13,03 6 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Avril-sur-Loire 58020 58300 253 24,86 10 Saint-Pierre-le-Moûtier
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Azy-le-Vif 58021 58240 204 46,9 4 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Bazoches 58023 58190 175 14,65 12 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Bazolles 58024 58110 280 28,57 10 Guérigny
Châtillon-en-Bazois
Nevers
Château-Chinon (Ville)
Amognes Cœur du Nivernais
Béard 58025 58160 162 7,71 21 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Beaulieu 58026 58420 141 15,54 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Beaumont-la-Ferrière 58027 58700 121 28,13 4 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Beaumont-Sardolles 58028 58270 117 29,14 4 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Beuvron 58029 58210 81 9,50 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Biches 58030 58110 284 24,55 12 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Billy-Chevannes 58031 58270 299 23,76 13 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Billy-sur-Oisy 58032 58500 361 26,65 14 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Bitry 58033 58310 296 17,47 17 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Blismes 58034 58120 183 26,89 7 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Bona 58035 58330 302 23,24 13 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Bouhy 58036 58310 464 36,37 13 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Brassy 58037 58140 592 54,15 11 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Breugnon 58038 58460 160 13,35 12 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Brèves 58039 58530 236 16,64 14 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Brinay 58040 58110 144 15,90 9 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Brinon-sur-Beuvron 58041 58420 171 8,06 21 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Bulcy 58042 58400 136 8,43 16 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Bussy-la-Pesle 58043 58420 54 5,15 10 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Cercy-la-Tour 58046 58340 1713 45,57 38 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Cervon 58047 58800 661 54,06 12 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Cessy-les-Bois 58048 58220 107 17,49 6 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Chalaux 58049 58140 83 10,19 8 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Challement 58050 58420 45 9,52 5 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Challuy 58051 58000 1526 18,89 81 Nevers-3
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Champallement 58052 58420 45 8,07 6 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Champlemy 58053 58210 325 36,82 9 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Champlin 58054 58700 39 7,91 5 La Charité-sur-Loire
Prémery
Clamecy
Cosne-Cours-sur-Loire
Tannay-Brinon-Corbigny
Champvert 58055 58300 761 46,12 17 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Champvoux 58056 58400 297 10,67 28 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Chantenay-Saint-Imbert 58057 58240 1152 41,69 28 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Charrin 58060 58300 619 26,30 24 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Chasnay 58061 58350 122 11,76 10 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Château-Chinon (Campagne) 58063 58120 546 28,39 19 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Château-Chinon (Ville) 58062 58120 1932 4,28 451 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Châteauneuf-Val-de-Bargis 58064 58350 499 47,56 10 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Châtillon-en-Bazois 58065 58110 905 19,26 47 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Châtin 58066 58120 84 12,99 6 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Chaulgnes 58067 58400 1503 25,10 60 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Chaumard 58068 58120 209 16,15 13 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Chaumot 58069 58800 160 7,69 21 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chazeuil 58070 58700 57 4,61 12 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chevannes-Changy 58071 58420 138 18,92 7 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chevenon 58072 58160 618 32,94 19 Saint-Pierre-le-Moûtier
Imphy
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Chevroches 58073 58500 122 3,21 38 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Chiddes 58074 58170 339 26,04 13 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Chitry-les-Mines 58075 58800 215 6,19 35 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chougny 58076 58110 79 14,87 5 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Ciez 58077 58220 374 28,34 13 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Cizely 58078 58270 54 7,10 8 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Clamecy 58079 58500 3590 30,26 119 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Colméry 58081 58350 276 24,17 11 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Corancy 58082 58120 285 30,15 9 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Corbigny 58083 58800 1440 20,06 72 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Corvol-d’Embernard 58084 58210 85 9,86 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Corvol-l’Orgueilleux 58085 58460 753 30,22 25 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Cosne-Cours-sur-Loire 58086 58200 9589 53,30 180 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Cossaye 58087 58300 706 51,17 14 Decize
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Coulanges-lès-Nevers 58088 58660 3724 10,80 345 Nevers-1
Nevers-Nord
Nevers
Nevers
Nevers
Couloutre 58089 58220 189 21,03 9 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Courcelles 58090 58210 219 9,56 23 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Crux-la-Ville 58092 58330 395 45,56 9 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Cuncy-lès-Varzy 58093 58210 127 15,24 8 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Dampierre-sous-Bouhy 58094 58310 448 26,90 17 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Decize 58095 58300 5233 48,22 109 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Devay 58096 58300 495 12,08 41 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Diennes-Aubigny 58097 58340 92 36,89 2 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Dirol 58098 58190 112 9,48 12 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Dommartin 58099 58120 164 13,46 12 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Dompierre-sur-Nièvre 58101 58350 190 18,60 10 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Donzy 58102 58220 1575 63,18 25 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Dornecy 58103 58530 470 17,35 27 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Dornes 58104 58390 1466 39,49 37 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Moulins Communauté
Druy-Parigny 58105 58160 308 25,12 12 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Dun-les-Places 58106 58230 353 45,10 8 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Dun-sur-Grandry 58107 58110 144 11,91 12 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Empury 58108 58140 85 11,79 7 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Entrains-sur-Nohain 58109 58410 748 58,73 13 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Epiry 58110 58800 245 12,13 20 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Fâchin 58111 58430 106 13,88 8 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Fertrève 58113 58270 98 24,43 4 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Fléty 58114 58170 93 20,06 5 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Fleury-sur-Loire 58115 58240 227 19,74 11 Saint-Pierre-le-Moûtier
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Flez-Cuzy 58116 58190 131 5,92 22 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Fourchambault 58117 58600 4125 4,55 907 Fourchambault
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Fours 58118 58250 642 25,53 25 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Frasnay-Reugny 58119 58270 82 13,62 6 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Gâcogne 58120 58140 224 25,21 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Garchizy 58121 58600 3740 16,42 228 Fourchambault
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Garchy 58122 58150 425 21,18 20 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Germenay 58123 58800 129 12,91 10 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Germigny-sur-Loire 58124 58320 769 18,78 41 Fourchambault
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Gien-sur-Cure 58125 58230 95 11,04 9 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Gimouille 58126 58470 450 14,26 32 Nevers-3
Imphy
Nevers
Nevers
Nevers
Giry 58127 58700 188 23,78 8 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Glux-en-Glenne 58128 58370 91 22,06 4 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Gouloux 58129 58230 176 21,94 8 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Grenois 58130 58420 95 14,50 7 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Guérigny 58131 58130 2510 7,29 344 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Guipy 58132 58420 227 18,36 12 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Héry 58133 58800 73 7,72 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Imphy 58134 58160 3202 16,62 193 Imphy
Imphy
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Isenay 58135 58290 102 20,17 5 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Jailly 58136 58330 68 10,74 6 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
La Celle-sur-Loire 58044 58440 813 21,17 38 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
La Celle-sur-Nièvre 58045 58700 158 12,95 12 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
La Chapelle-Saint-André 58058 58210 300 27,15 11 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
La Charité-sur-Loire 58059 58400 4742 15,78 301 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
La Collancelle 58080 58800 169 21,95 8 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
La Fermeté 58112 58160 632 36,02 18 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
La Machine 58151 58260 3240 17,95 181 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
La Maison-Dieu 58154 58190 117 13,82 8 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
La Marche 58155 58400 561 10,87 52 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
La Nocle-Maulaix 58195 58250 279 32,66 9 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Lamenay-sur-Loire 58137 58300 68 11,53 6 Decize
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Langeron 58138 58240 357 20,26 18 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Lanty 58139 58250 116 12,06 10 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Larochemillay 58140 58370 231 41,15 6 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Lavault-de-Frétoy 58141 58230 71 15,27 5 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Limanton 58142 58290 239 46,93 5 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Limon 58143 58270 144 8,04 18 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Livry 58144 58240 698 27,62 25 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Lormes 58145 58140 1273 51,71 25 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Lucenay-lès-Aix 58146 58380 978 55,05 18 Decize
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Lurcy-le-Bourg 58147 58700 278 22,58 12 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Luthenay-Uxeloup 58148 58240 615 37,69 16 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Luzy 58149 58170 1988 41,67 48 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Lys 58150 58190 110 10,67 10 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Magny-Cours 58152 58470 1395 31,87 44 Nevers-2
Imphy
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Magny-Lormes 58153 58800 71 8,35 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Marcy 58156 58210 145 14,31 10 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Marigny-l’Église 58157 58140 282 38,80 7 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Marigny-sur-Yonne 58159 58800 197 11,10 18 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Mars-sur-Allier 58158 58240 306 20,93 15 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Marzy 58160 58180 3724 24,41 153 Fourchambault
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Maux 58161 58290 144 22,60 6 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Menestreau 58162 58410 110 19,49 6 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Menou 58163 58210 185 17,41 11 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Mesves-sur-Loire 58164 58400 667 18,64 36 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Metz-le-Comte 58165 58190 160 14,37 11 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Mhère 58166 58140 231 25,25 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Millay 58168 58170 441 37,55 12 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Moissy-Moulinot 58169 58190 15 2,81 5 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Monceaux-le-Comte 58170 58190 122 3,28 37 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Montambert 58172 58250 122 25,97 5 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montapas 58171 58110 289 23,48 12 Château-Chinon
Saint-Saulge
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Bazois Loire Morvan
Montaron 58173 58250 158 33,40 5 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montenoison 58174 58700 120 16,73 7 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Mont-et-Marré 58175 58110 157 18,00 9 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montigny-aux-Amognes 58176 58130 634 25,17 25 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Montigny-en-Morvan 58177 58120 281 20,09 14 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Montigny-sur-Canne 58178 58340 153 30,36 5 Luzy
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montreuillon 58179 58800 259 35,55 7 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Clamecy
Château-Chinon (Ville)
Tannay-Brinon-Corbigny
Montsauche-les-Settons 58180 58230 513 44,30 12 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Moraches 58181 58420 145 14,90 10 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Moulins-Engilbert 58182 58290 1445 40,76 35 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Mouron-sur-Yonne 58183 58800 97 10,76 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Moussy 58184 58700 103 11,97 9 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Moux-en-Morvan 58185 58230 529 42,51 12 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Murlin 58186 58700 69 15,09 5 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Myennes 58187 58440 518 7,40 70 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Nannay 58188 58350 114 11,44 10 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Narcy 58189 58400 478 29,14 16 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Neuffontaines 58190 58190 105 14,34 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Neuilly 58191 58420 113 13,92 8 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Neuville-lès-Decize 58192 58300 218 26,74 8 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Neuvy-sur-Loire 58193 58450 1410 21,31 66 Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Nevers 58194 58000 33.005 17,33 1905 Nevers-1
Nevers-2
Nevers-3
Nevers-4
Nevers-Centre
Nevers-Est
Nevers-Nord
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Nolay 58196 58700 347 43,04 8 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Nuars 58197 58190 159 15,60 10 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Oisy 58198 58500 301 17,50 17 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Onlay 58199 58370 154 19,54 8 Château-Chinon
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Ouagne 58200 58500 149 11,72 13 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Oudan 58201 58210 143 20,11 7 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Ougny 58202 58110 24 8,17 3 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Oulon 58203 58700 63 10,99 6 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Ouroux-en-Morvan 58205 58230 600 60,56 10 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Parigny-la-Rose 58206 58210 36 8,77 4 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Parigny-les-Vaux 58207 58320 970 31,47 31 Varennes-Vauzelles
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Pazy 58208 58800 296 21,99 13 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Perroy 58209 58220 150 21,68 7 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Planchez 58210 58230 301 43,65 7 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Poil 58211 58170 147 27,02 5 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Poiseux 58212 58130 328 30,20 11 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Pougny 58213 58200 467 19,19 24 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Pougues-les-Eaux 58214 58320 2355 12,72 185 Varennes-Vauzelles
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Pouilly-sur-Loire 58215 58150 1606 20,28 79 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Pouques-Lormes 58216 58140 158 13,96 11 Corbigny
Lormes
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Pousseaux 58217 58500 198 11,11 18 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Prémery 58218 58700 1823 45,62 40 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Préporché 58219 58360 208 29,89 7 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Raveau 58220 58400 654 35,50 18 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Rémilly 58221 58250 150 36,43 4 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Rix 58222 58500 159 3,92 41 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Rouy 58223 58110 630 35,88 18 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Ruages 58224 58190 89 10,30 9 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saincaize-Meauce 58225 58470 369 21,48 17 Nevers-3
Imphy
Nevers
Nevers
Nevers
Saint-Agnan 58226 58230 131 23,87 5 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Amand-en-Puisaye 58227 58310 1225 41,51 30 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Saint-Andelain 58228 58150 580 20,31 29 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-André-en-Morvan 58229 58140 311 22,82 14 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Aubin-des-Chaumes 58230 58190 71 10,58 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saint-Aubin-les-Forges 58231 58130 392 26,34 15 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Saint-Benin-d’Azy 58232 58270 1265 35,80 35 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Benin-des-Bois 58233 58330 166 19,40 9 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Bonnot 58234 58700 144 16,14 9 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Saint-Brisson 58235 58230 260 29,82 9 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Didier 58237 58190 29 3,51 8 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Sainte-Colombe-des-Bois 58236 58220 135 29,59 5 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Éloi 58238 58000 2221 16,45 135 Nevers-2
Nevers-Est
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Sainte-Marie 58253 58330 78 15,64 5 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Firmin 58239 58270 159 10,40 15 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Franchy 58240 58330 77 18,63 4 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Germain-Chassenay 58241 58300 316 24,03 13 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Saint-Germain-des-Bois 58242 58210 125 12,43 10 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saint-Gratien-Savigny 58243 58340 116 19,53 6 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Hilaire-en-Morvan 58244 58120 217 21,30 10 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Hilaire-Fontaine 58245 58300 166 23,37 7 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Honoré-les-Bains 58246 58360 714 25,12 28 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Jean-aux-Amognes 58247 58270 484 18,02 27 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Laurent-l’Abbaye 58248 58150 214 1,41 152 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Léger-de-Fougeret 58249 58120 352 32,19 11 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Léger-des-Vignes 58250 58300 1863 9,18 203 Decize
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Saint-Loup 58251 58200 474 17,28 27 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Malo-en-Donziois 58252 58350 127 14,81 9 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Martin-d’Heuille 58254 58130 570 13,36 43 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Saint-Martin-du-Puy 58255 58140 279 30,70 9 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Martin-sur-Nohain 58256 58150 376 24,03 16 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Maurice 58257 58330 64 10,39 6 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Ouen-sur-Loire 58258 58160 561 23,71 24 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Saint-Parize-en-Viry 58259 58300 144 15,51 9 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Moulins Communauté
Saint-Parize-le-Châtel 58260 58490 1246 49,11 25 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Saint-Père 58261 58200 1059 17,09 62 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Péreuse 58262 58110 212 16,45 13 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Pierre-du-Mont 58263 58210 170 17,57 10 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Saint-Pierre-le-Moûtier 58264 58240 1879 47,67 39 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Saint-Quentin-sur-Nohain 58265 58150 94 15,98 6 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Révérien 58266 58420 155 18,48 8 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saint-Saulge 58267 58330 724 25,77 28 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Seine 58268 58250 196 17,73 11 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Sulpice 58269 58270 413 25,71 16 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Vérain 58270 58310 351 24,69 14 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Saizy 58271 58190 187 13,23 14 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Sardy-lès-Épiry 58272 58800 108 15,37 7 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Sauvigny-les-Bois 58273 58160 1434 29,64 48 Imphy
Imphy
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Savigny-Poil-Fol 58274 58170 115 17,30 7 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saxi-Bourdon 58275 58330 297 18,44 16 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Sémelay 58276 58360 221 33,53 7 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Sermages 58277 58290 191 22,07 9 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Sermoise-sur-Loire 58278 58000 1482 24,88 60 Nevers-2
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Sichamps 58279 58700 180 5,90 31 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Sougy-sur-Loire 58280 58300 598 32,92 18 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Suilly-la-Tour 58281 58150 596 36,91 16 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Surgy 58282 58500 333 16,03 21 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Taconnay 58283 58420 74 8,00 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Talon 58284 58190 38 6,27 6 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Tamnay-en-Bazois 58285 58110 160 10,53 15 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Tannay 58286 58190 575 15,36 37 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Tazilly 58287 58170 191 25,81 7 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Teigny 58288 58190 102 7,42 14 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Ternant 58289 58250 189 19,38 10 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Thaix 58290 58250 46 20,04 2 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Thianges 58291 58260 176 12,80 14 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Tintury 58292 58110 167 23,28 7 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Toury-Lurcy 58293 58300 416 25,54 16 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Toury-sur-Jour 58294 58240 119 24,40 5 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Tracy-sur-Loire 58295 58150 986 23,07 43 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Tresnay 58296 58240 137 18,15 8 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Trois-Vèvres 58297 58260 243 7,65 32 Imphy
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Tronsanges 58298 58400 398 8,58 46 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Trucy-l’Orgueilleux 58299 58460 219 13,54 16 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Urzy 58300 58130 1746 23,41 75 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Vandenesse 58301 58290 298 32,49 9 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Varennes-lès-Narcy 58302 58400 928 18,33 51 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Varennes-Vauzelles 58303 58640 9201 33,99 271 Varennes-Vauzelles
Guérigny
Nevers
Nevers
Nevers
Varzy 58304 58210 1103 41,18 27 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Vauclaix 58305 58140 135 14,39 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Vaux d’Amognes 58204 58130 540 37,84 14 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Verneuil 58306 58300 296 26,86 11 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Vielmanay 58307 58150 179 21,33 8 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Vignol 58308 58190 62 8,97 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Villapourçon 58309 58370 407 50,43 8 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Ville-Langy 58311 58270 242 26,86 9 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Villiers-le-Sec 58310 58210 48 1,38 35 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Villiers-sur-Yonne 58312 58500 269 15,86 17 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Vitry-Laché 58313 58420 80 20,83 4 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017: Füsion Balleray un OurouërVaux d’Amognes

2016: Füsion Beaulieu, Dompierre-sur-Héry un MichauguesBeaulieu