Lischt vun dr Gmeina im Département Nièvre

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Nièvre zellt àlla 309 Gmeina ìm Département Nièvre uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Achun 58001 58110 159 24,51 6 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Alligny-Cosne 58002 58200 879 34,41 26 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Alligny-en-Morvan 58003 58230 615 48,85 13 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Alluy 58004 58110 389 27,44 14 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Amazy 58005 58190 230 13,74 17 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Anlezy 58006 58270 255 21,13 12 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Annay 58007 58450 339 26,27 13 Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Anthien 58008 58800 182 19,68 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Arbourse 58009 58350 125 9,20 14 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Arleuf 58010 58430 751 59,77 13 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Armes 58011 58500 291 8,49 34 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Arquian 58012 58310 586 33,56 17 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Arthel 58013 58700 95 7,73 12 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Arzembouy 58014 58700 69 12,85 5 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Asnan 58015 58420 127 4,77 27 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Asnois 58016 58190 151 5,69 27 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Aunay-en-Bazois 58017 58110 229 45,16 5 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Authiou 58018 58700 43 7,31 6 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Avrée 58019 58170 82 13,03 6 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Avril-sur-Loire 58020 58300 266 24,86 11 Saint-Pierre-le-Moûtier
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Azy-le-Vif 58021 58240 207 46,9 4 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Bazoches 58023 58190 176 14,65 12 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Bazolles 58024 58110 282 28,57 10 Guérigny
Châtillon-en-Bazois
Nevers
Château-Chinon (Ville)
Amognes Cœur du Nivernais
Béard 58025 58160 177 7,71 23 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Beaulieu 58026 58420 168 15,54 11 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Beaumont-la-Ferrière 58027 58700 123 28,13 4 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Beaumont-Sardolles 58028 58270 118 29,14 4 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Beuvron 58029 58210 78 9,50 8 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Biches 58030 58110 294 24,55 12 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Billy-Chevannes 58031 58270 324 23,76 14 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Billy-sur-Oisy 58032 58500 374 26,65 14 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Bitry 58033 58310 307 17,47 18 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Blismes 58034 58120 179 26,89 7 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Bona 58035 58330 312 23,24 13 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Bouhy 58036 58310 454 36,37 12 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Brassy 58037 58140 621 54,15 11 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Breugnon 58038 58460 174 13,35 13 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Brèves 58039 58530 255 16,64 15 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Brinay 58040 58110 147 15,90 9 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Brinon-sur-Beuvron 58041 58420 186 8,06 23 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Bulcy 58042 58400 132 8,43 16 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Bussy-la-Pesle 58043 58420 57 5,15 11 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Cercy-la-Tour 58046 58340 1763 45,57 39 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Cervon 58047 58800 649 54,06 12 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Cessy-les-Bois 58048 58220 97 17,49 6 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Chalaux 58049 58140 87 10,19 9 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Challement 58050 58420 56 9,52 6 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Challuy 58051 58000 1543 18,89 82 Nevers-3
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Champallement 58052 58420 51 8,07 6 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Champlemy 58053 58210 335 36,82 9 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Champlin 58054 58700 39 7,91 5 La Charité-sur-Loire
Prémery
Clamecy
Cosne-Cours-sur-Loire
Tannay-Brinon-Corbigny
Champvert 58055 58300 819 46,12 18 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Champvoux 58056 58400 312 10,67 29 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Chantenay-Saint-Imbert 58057 58240 1195 41,69 29 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Charrin 58060 58300 606 26,30 23 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Chasnay 58061 58350 115 11,76 10 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Château-Chinon (Campagne) 58063 58120 555 28,39 20 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Château-Chinon (Ville) 58062 58120 2001 4,28 468 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Châteauneuf-Val-de-Bargis 58064 58350 546 47,56 11 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Châtillon-en-Bazois 58065 58110 904 19,26 47 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Châtin 58066 58120 91 12,99 7 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Chaulgnes 58067 58400 1495 25,10 60 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Chaumard 58068 58120 207 16,15 13 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Chaumot 58069 58800 161 7,69 21 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chazeuil 58070 58700 61 4,61 13 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chevannes-Changy 58071 58420 129 18,92 7 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chevenon 58072 58160 576 32,94 17 Saint-Pierre-le-Moûtier
Imphy
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Chevroches 58073 58500 125 3,21 39 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Chiddes 58074 58170 333 26,04 13 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Chitry-les-Mines 58075 58800 207 6,19 33 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chougny 58076 58110 76 14,87 5 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Ciez 58077 58220 372 28,34 13 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Cizely 58078 58270 65 7,10 9 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Clamecy 58079 58500 3823 30,26 126 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Colméry 58081 58350 344 24,17 14 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Corancy 58082 58120 309 30,15 10 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Corbigny 58083 58800 1498 20,06 75 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Corvol-d’Embernard 58084 58210 88 9,86 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Corvol-l’Orgueilleux 58085 58460 803 30,22 27 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Cosne-Cours-sur-Loire 58086 58200 10.102 53,30 190 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Cossaye 58087 58300 725 51,17 14 Decize
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Coulanges-lès-Nevers 58088 58660 3612 10,80 334 Nevers-1
Nevers-Nord
Nevers
Nevers
Nevers
Couloutre 58089 58220 200 21,03 10 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Courcelles 58090 58210 214 9,56 22 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Crux-la-Ville 58092 58330 408 45,56 9 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Cuncy-lès-Varzy 58093 58210 130 15,24 9 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Dampierre-sous-Bouhy 58094 58310 458 26,90 17 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Decize 58095 58300 5519 48,22 114 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Devay 58096 58300 501 12,08 41 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Diennes-Aubigny 58097 58340 95 36,89 3 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Dirol 58098 58190 117 9,48 12 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Dommartin 58099 58120 172 13,46 13 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Dompierre-sur-Nièvre 58101 58350 195 18,60 10 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Donzy 58102 58220 1589 63,18 25 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Dornecy 58103 58530 489 17,35 28 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Dornes 58104 58390 1411 39,49 36 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Moulins Communauté
Druy-Parigny 58105 58160 325 25,12 13 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Dun-les-Places 58106 58230 350 45,10 8 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Dun-sur-Grandry 58107 58110 169 11,91 14 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Empury 58108 58140 80 11,79 7 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Entrains-sur-Nohain 58109 58410 813 58,73 14 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Epiry 58110 58800 233 12,13 19 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Fâchin 58111 58430 111 13,88 8 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Fertrève 58113 58270 103 24,43 4 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Fléty 58114 58170 107 20,06 5 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Fleury-sur-Loire 58115 58240 233 19,74 12 Saint-Pierre-le-Moûtier
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Flez-Cuzy 58116 58190 133 5,92 22 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Fourchambault 58117 58600 4253 4,55 935 Fourchambault
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Fours 58118 58250 652 25,53 26 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Frasnay-Reugny 58119 58270 89 13,62 7 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Gâcogne 58120 58140 256 25,21 10 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Garchizy 58121 58600 3723 16,42 227 Fourchambault
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Garchy 58122 58150 428 21,18 20 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Germenay 58123 58800 142 12,91 11 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Germigny-sur-Loire 58124 58320 770 18,78 41 Fourchambault
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Gien-sur-Cure 58125 58230 95 11,04 9 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Gimouille 58126 58470 463 14,26 32 Nevers-3
Imphy
Nevers
Nevers
Nevers
Giry 58127 58700 199 23,78 8 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Glux-en-Glenne 58128 58370 94 22,06 4 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Gouloux 58129 58230 183 21,94 8 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Grenois 58130 58420 99 14,50 7 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Guérigny 58131 58130 2498 7,29 343 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Guipy 58132 58420 243 18,36 13 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Héry 58133 58800 73 7,72 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Imphy 58134 58160 3416 16,62 206 Imphy
Imphy
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Isenay 58135 58290 96 20,17 5 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Jailly 58136 58330 59 10,74 5 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
La Celle-sur-Loire 58044 58440 836 21,17 39 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
La Celle-sur-Nièvre 58045 58700 161 12,95 12 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
La Chapelle-Saint-André 58058 58210 329 27,15 12 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
La Charité-sur-Loire 58059 58400 4965 15,78 315 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
La Collancelle 58080 58800 178 21,95 8 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
La Fermeté 58112 58160 675 36,02 19 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
La Machine 58151 58260 3385 17,95 189 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
La Maison-Dieu 58154 58190 123 13,82 9 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
La Marche 58155 58400 559 10,87 51 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
La Nocle-Maulaix 58195 58250 280 32,66 9 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Lamenay-sur-Loire 58137 58300 57 11,53 5 Decize
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Langeron 58138 58240 369 20,26 18 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Lanty 58139 58250 123 12,06 10 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Larochemillay 58140 58370 231 41,15 6 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Lavault-de-Frétoy 58141 58230 63 15,27 4 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Limanton 58142 58290 242 46,93 5 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Limon 58143 58270 151 8,04 19 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Livry 58144 58240 702 27,62 25 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Lormes 58145 58140 1296 51,71 25 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Lucenay-lès-Aix 58146 58380 985 55,05 18 Decize
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Lurcy-le-Bourg 58147 58700 294 22,58 13 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Luthenay-Uxeloup 58148 58240 633 37,69 17 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Luzy 58149 58170 1976 41,67 47 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Lys 58150 58190 108 10,67 10 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Magny-Cours 58152 58470 1403 31,87 44 Nevers-2
Imphy
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Magny-Lormes 58153 58800 74 8,35 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Marcy 58156 58210 158 14,31 11 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Marigny-l’Église 58157 58140 299 38,80 8 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Marigny-sur-Yonne 58159 58800 204 11,10 18 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Mars-sur-Allier 58158 58240 300 20,93 14 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Marzy 58160 58180 3666 24,41 150 Fourchambault
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Maux 58161 58290 140 22,60 6 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Menestreau 58162 58410 114 19,49 6 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Menou 58163 58210 182 17,41 10 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Mesves-sur-Loire 58164 58400 707 18,64 38 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Metz-le-Comte 58165 58190 163 14,37 11 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Mhère 58166 58140 230 25,25 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Millay 58168 58170 447 37,55 12 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Moissy-Moulinot 58169 58190 20 2,81 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Monceaux-le-Comte 58170 58190 123 3,28 38 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Montambert 58172 58250 129 25,97 5 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montapas 58171 58110 287 23,48 12 Château-Chinon
Saint-Saulge
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Bazois Loire Morvan
Montaron 58173 58250 161 33,40 5 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montenoison 58174 58700 122 16,73 7 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Mont-et-Marré 58175 58110 165 18,00 9 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montigny-aux-Amognes 58176 58130 603 25,17 24 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Montigny-en-Morvan 58177 58120 304 20,09 15 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Montigny-sur-Canne 58178 58340 151 30,36 5 Luzy
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montreuillon 58179 58800 268 35,55 8 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Clamecy
Château-Chinon (Ville)
Tannay-Brinon-Corbigny
Montsauche-les-Settons 58180 58230 531 44,30 12 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Moraches 58181 58420 139 14,90 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Moulins-Engilbert 58182 58290 1455 40,76 36 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Mouron-sur-Yonne 58183 58800 96 10,76 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Moussy 58184 58700 107 11,97 9 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Moux-en-Morvan 58185 58230 545 42,51 13 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Murlin 58186 58700 92 15,09 6 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Myennes 58187 58440 533 7,40 72 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Nannay 58188 58350 118 11,44 10 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Narcy 58189 58400 531 29,14 18 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Neuffontaines 58190 58190 106 14,34 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Neuilly 58191 58420 121 13,92 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Neuville-lès-Decize 58192 58300 238 26,74 9 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Neuvy-sur-Loire 58193 58450 1465 21,31 69 Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Nevers 58194 58000 33.235 17,33 1918 Nevers-1
Nevers-2
Nevers-3
Nevers-4
Nevers-Centre
Nevers-Est
Nevers-Nord
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Nolay 58196 58700 361 43,04 8 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Nuars 58197 58190 155 15,60 10 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Oisy 58198 58500 307 17,50 18 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Onlay 58199 58370 150 19,54 8 Château-Chinon
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Ouagne 58200 58500 155 11,72 13 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Oudan 58201 58210 145 20,11 7 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Ougny 58202 58110 25 8,17 3 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Oulon 58203 58700 66 10,99 6 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Ouroux-en-Morvan 58205 58230 632 60,56 10 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Parigny-la-Rose 58206 58210 40 8,77 5 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Parigny-les-Vaux 58207 58320 960 31,47 31 Varennes-Vauzelles
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Pazy 58208 58800 310 21,99 14 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Perroy 58209 58220 167 21,68 8 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Planchez 58210 58230 301 43,65 7 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Poil 58211 58170 140 27,02 5 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Poiseux 58212 58130 337 30,20 11 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Pougny 58213 58200 463 19,19 24 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Pougues-les-Eaux 58214 58320 2405 12,72 189 Varennes-Vauzelles
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Pouilly-sur-Loire 58215 58150 1672 20,28 82 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Pouques-Lormes 58216 58140 161 13,96 12 Corbigny
Lormes
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Pousseaux 58217 58500 196 11,11 18 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Prémery 58218 58700 1853 45,62 41 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Préporché 58219 58360 203 29,89 7 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Raveau 58220 58400 686 35,50 19 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Rémilly 58221 58250 154 36,43 4 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Rix 58222 58500 157 3,92 40 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Rouy 58223 58110 604 35,88 17 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Ruages 58224 58190 94 10,30 9 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saincaize-Meauce 58225 58470 383 21,48 18 Nevers-3
Imphy
Nevers
Nevers
Nevers
Saint-Agnan 58226 58230 143 23,87 6 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Amand-en-Puisaye 58227 58310 1282 41,51 31 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Saint-Andelain 58228 58150 488 20,31 24 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-André-en-Morvan 58229 58140 310 22,82 14 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Aubin-des-Chaumes 58230 58190 71 10,58 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saint-Aubin-les-Forges 58231 58130 405 26,34 15 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Saint-Benin-d’Azy 58232 58270 1288 35,80 36 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Benin-des-Bois 58233 58330 169 19,40 9 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Bonnot 58234 58700 132 16,14 8 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Saint-Brisson 58235 58230 266 29,82 9 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Didier 58237 58190 28 3,51 8 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Sainte-Colombe-des-Bois 58236 58220 126 29,59 4 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Éloi 58238 58000 2128 16,45 129 Nevers-2
Nevers-Est
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Sainte-Marie 58253 58330 81 15,64 5 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Firmin 58239 58270 183 10,40 18 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Franchy 58240 58330 74 18,63 4 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Germain-Chassenay 58241 58300 328 24,03 14 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Saint-Germain-des-Bois 58242 58210 115 12,43 9 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saint-Gratien-Savigny 58243 58340 112 19,53 6 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Hilaire-en-Morvan 58244 58120 217 21,30 10 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Hilaire-Fontaine 58245 58300 178 23,37 8 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Honoré-les-Bains 58246 58360 751 25,12 30 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Jean-aux-Amognes 58247 58270 501 18,02 28 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Laurent-l’Abbaye 58248 58150 216 1,41 153 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Léger-de-Fougeret 58249 58120 385 32,19 12 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Léger-des-Vignes 58250 58300 1901 9,18 207 Decize
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Saint-Loup 58251 58200 478 17,28 28 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Malo-en-Donziois 58252 58350 129 14,81 9 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Martin-d’Heuille 58254 58130 609 13,36 46 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Saint-Martin-du-Puy 58255 58140 274 30,70 9 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Martin-sur-Nohain 58256 58150 373 24,03 16 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Maurice 58257 58330 59 10,39 6 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Ouen-sur-Loire 58258 58160 561 23,71 24 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Saint-Parize-en-Viry 58259 58300 154 15,51 10 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Moulins Communauté
Saint-Parize-le-Châtel 58260 58490 1329 49,11 27 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Saint-Père 58261 58200 1116 17,09 65 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Péreuse 58262 58110 227 16,45 14 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Pierre-du-Mont 58263 58210 201 17,57 11 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Saint-Pierre-le-Moûtier 58264 58240 1957 47,67 41 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Saint-Quentin-sur-Nohain 58265 58150 105 15,98 7 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Révérien 58266 58420 162 18,48 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saint-Saulge 58267 58330 747 25,77 29 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Seine 58268 58250 208 17,73 12 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Sulpice 58269 58270 409 25,71 16 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Vérain 58270 58310 334 24,69 14 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Saizy 58271 58190 192 13,23 15 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Sardy-lès-Épiry 58272 58800 115 15,37 7 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Sauvigny-les-Bois 58273 58160 1458 29,64 49 Imphy
Imphy
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Savigny-Poil-Fol 58274 58170 129 17,30 7 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saxi-Bourdon 58275 58330 298 18,44 16 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Sémelay 58276 58360 240 33,53 7 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Sermages 58277 58290 189 22,07 9 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Sermoise-sur-Loire 58278 58000 1540 24,88 62 Nevers-2
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Sichamps 58279 58700 194 5,90 33 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Sougy-sur-Loire 58280 58300 644 32,92 20 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Suilly-la-Tour 58281 58150 600 36,91 16 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Surgy 58282 58500 336 16,03 21 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Taconnay 58283 58420 79 8,00 10 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Talon 58284 58190 42 6,27 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Tamnay-en-Bazois 58285 58110 173 10,53 16 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Tannay 58286 58190 588 15,36 38 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Tazilly 58287 58170 202 25,81 8 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Teigny 58288 58190 103 7,42 14 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Ternant 58289 58250 194 19,38 10 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Thaix 58290 58250 54 20,04 3 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Thianges 58291 58260 170 12,80 13 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Tintury 58292 58110 186 23,28 8 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Toury-Lurcy 58293 58300 421 25,54 16 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Toury-sur-Jour 58294 58240 120 24,40 5 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Tracy-sur-Loire 58295 58150 958 23,07 42 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Tresnay 58296 58240 153 18,15 8 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Trois-Vèvres 58297 58260 239 7,65 31 Imphy
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Tronsanges 58298 58400 393 8,58 46 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Trucy-l’Orgueilleux 58299 58460 221 13,54 16 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Urzy 58300 58130 1802 23,41 77 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Vandenesse 58301 58290 322 32,49 10 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Varennes-lès-Narcy 58302 58400 976 18,33 53 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Varennes-Vauzelles 58303 58640 9389 33,99 276 Varennes-Vauzelles
Guérigny
Nevers
Nevers
Nevers
Varzy 58304 58210 1219 41,18 30 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Vauclaix 58305 58140 132 14,39 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Vaux d’Amognes 58204 58130 546 37,84 14 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Verneuil 58306 58300 297 26,86 11 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Vielmanay 58307 58150 181 21,33 8 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Vignol 58308 58190 62 8,97 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Villapourçon 58309 58370 418 50,43 8 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Ville-Langy 58311 58270 264 26,86 10 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Villiers-le-Sec 58310 58210 49 1,38 36 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Villiers-sur-Yonne 58312 58500 276 15,86 17 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Vitry-Laché 58313 58420 83 20,83 4 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017: Füsion Balleray un OurouërVaux d’Amognes

2016: Füsion Beaulieu, Dompierre-sur-Héry un MichauguesBeaulieu