Lischt vun dr Gmeina im Département Nièvre

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Nièvre zellt àlla 309 Gmeina ìm Département Nièvre uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Achun 58001 58110 161 24,51 7 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Alligny-Cosne 58002 58200 891 34,41 26 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Alligny-en-Morvan 58003 58230 610 48,85 12 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Alluy 58004 58110 381 27,44 14 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Amazy 58005 58190 226 13,74 16 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Anlezy 58006 58270 246 21,13 12 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Annay 58007 58450 339 26,27 13 Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Anthien 58008 58800 173 19,68 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Arbourse 58009 58350 127 9,20 14 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Arleuf 58010 58430 716 59,77 12 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Armes 58011 58500 283 8,49 33 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Arquian 58012 58310 578 33,56 17 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Arthel 58013 58700 96 7,73 12 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Arzembouy 58014 58700 67 12,85 5 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Asnan 58015 58420 122 4,77 26 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Asnois 58016 58190 143 5,69 25 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Aunay-en-Bazois 58017 58110 226 45,16 5 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Authiou 58018 58700 46 7,31 6 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Avrée 58019 58170 81 13,03 6 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Avril-sur-Loire 58020 58300 260 24,86 10 Saint-Pierre-le-Moûtier
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Azy-le-Vif 58021 58240 204 46,9 4 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Bazoches 58023 58190 178 14,65 12 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Bazolles 58024 58110 279 28,57 10 Guérigny
Châtillon-en-Bazois
Nevers
Château-Chinon (Ville)
Amognes Cœur du Nivernais
Béard 58025 58160 167 7,71 22 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Beaulieu 58026 58420 150 15,54 10 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Beaumont-la-Ferrière 58027 58700 122 28,13 4 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Beaumont-Sardolles 58028 58270 116 29,14 4 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Beuvron 58029 58210 80 9,50 8 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Biches 58030 58110 285 24,55 12 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Billy-Chevannes 58031 58270 304 23,76 13 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Billy-sur-Oisy 58032 58500 365 26,65 14 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Bitry 58033 58310 301 17,47 17 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Blismes 58034 58120 182 26,89 7 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Bona 58035 58330 308 23,24 13 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Bouhy 58036 58310 463 36,37 13 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Brassy 58037 58140 602 54,15 11 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Breugnon 58038 58460 165 13,35 12 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Brèves 58039 58530 240 16,64 14 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Brinay 58040 58110 144 15,90 9 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Brinon-sur-Beuvron 58041 58420 177 8,06 22 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Bulcy 58042 58400 133 8,43 16 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Bussy-la-Pesle 58043 58420 55 5,15 11 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Cercy-la-Tour 58046 58340 1730 45,57 38 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Cervon 58047 58800 657 54,06 12 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Cessy-les-Bois 58048 58220 101 17,49 6 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Chalaux 58049 58140 84 10,19 8 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Challement 58050 58420 46 9,52 5 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Challuy 58051 58000 1531 18,89 81 Nevers-3
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Champallement 58052 58420 47 8,07 6 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Champlemy 58053 58210 328 36,82 9 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Champlin 58054 58700 39 7,91 5 La Charité-sur-Loire
Prémery
Clamecy
Cosne-Cours-sur-Loire
Tannay-Brinon-Corbigny
Champvert 58055 58300 779 46,12 17 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Champvoux 58056 58400 303 10,67 28 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Chantenay-Saint-Imbert 58057 58240 1149 41,69 28 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Charrin 58060 58300 610 26,30 23 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Chasnay 58061 58350 119 11,76 10 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Château-Chinon (Campagne) 58063 58120 546 28,39 19 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Château-Chinon (Ville) 58062 58120 1926 4,28 450 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Châteauneuf-Val-de-Bargis 58064 58350 515 47,56 11 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Châtillon-en-Bazois 58065 58110 900 19,26 47 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Châtin 58066 58120 86 12,99 7 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Chaulgnes 58067 58400 1506 25,10 60 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Chaumard 58068 58120 209 16,15 13 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Chaumot 58069 58800 158 7,69 21 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chazeuil 58070 58700 58 4,61 13 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chevannes-Changy 58071 58420 135 18,92 7 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chevenon 58072 58160 604 32,94 18 Saint-Pierre-le-Moûtier
Imphy
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Chevroches 58073 58500 125 3,21 39 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Chiddes 58074 58170 338 26,04 13 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Chitry-les-Mines 58075 58800 208 6,19 34 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Chougny 58076 58110 77 14,87 5 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Ciez 58077 58220 370 28,34 13 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Cizely 58078 58270 58 7,10 8 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Clamecy 58079 58500 3674 30,26 121 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Colméry 58081 58350 299 24,17 12 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Corancy 58082 58120 293 30,15 10 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Corbigny 58083 58800 1463 20,06 73 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Corvol-d’Embernard 58084 58210 86 9,86 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Corvol-l’Orgueilleux 58085 58460 777 30,22 26 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Cosne-Cours-sur-Loire 58086 58200 9741 53,30 183 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Cossaye 58087 58300 712 51,17 14 Decize
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Coulanges-lès-Nevers 58088 58660 3638 10,80 337 Nevers-1
Nevers-Nord
Nevers
Nevers
Nevers
Couloutre 58089 58220 190 21,03 9 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Courcelles 58090 58210 218 9,56 23 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Crux-la-Ville 58092 58330 400 45,56 9 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Cuncy-lès-Varzy 58093 58210 126 15,24 8 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Dampierre-sous-Bouhy 58094 58310 453 26,90 17 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Decize 58095 58300 5267 48,22 109 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Devay 58096 58300 495 12,08 41 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Diennes-Aubigny 58097 58340 93 36,89 3 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Dirol 58098 58190 114 9,48 12 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Dommartin 58099 58120 167 13,46 12 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Dompierre-sur-Nièvre 58101 58350 191 18,60 10 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Donzy 58102 58220 1578 63,18 25 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Dornecy 58103 58530 472 17,35 27 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Dornes 58104 58390 1448 39,49 37 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Moulins Communauté
Druy-Parigny 58105 58160 315 25,12 13 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Dun-les-Places 58106 58230 351 45,10 8 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Dun-sur-Grandry 58107 58110 144 11,91 12 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Empury 58108 58140 84 11,79 7 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Entrains-sur-Nohain 58109 58410 758 58,73 13 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Epiry 58110 58800 241 12,13 20 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Fâchin 58111 58430 108 13,88 8 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Fertrève 58113 58270 100 24,43 4 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Fléty 58114 58170 98 20,06 5 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Fleury-sur-Loire 58115 58240 228 19,74 12 Saint-Pierre-le-Moûtier
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Flez-Cuzy 58116 58190 133 5,92 22 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Fourchambault 58117 58600 4182 4,55 919 Fourchambault
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Fours 58118 58250 643 25,53 25 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Frasnay-Reugny 58119 58270 85 13,62 6 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Gâcogne 58120 58140 235 25,21 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Garchizy 58121 58600 3735 16,42 227 Fourchambault
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Garchy 58122 58150 425 21,18 20 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Germenay 58123 58800 137 12,91 11 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Germigny-sur-Loire 58124 58320 769 18,78 41 Fourchambault
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Gien-sur-Cure 58125 58230 97 11,04 9 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Gimouille 58126 58470 454 14,26 32 Nevers-3
Imphy
Nevers
Nevers
Nevers
Giry 58127 58700 191 23,78 8 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Glux-en-Glenne 58128 58370 92 22,06 4 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Gouloux 58129 58230 178 21,94 8 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Grenois 58130 58420 96 14,50 7 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Guérigny 58131 58130 2511 7,29 344 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Guipy 58132 58420 234 18,36 13 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Héry 58133 58800 73 7,72 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Imphy 58134 58160 3273 16,62 197 Imphy
Imphy
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Isenay 58135 58290 100 20,17 5 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Jailly 58136 58330 68 10,74 6 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
La Celle-sur-Loire 58044 58440 819 21,17 39 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
La Celle-sur-Nièvre 58045 58700 158 12,95 12 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
La Chapelle-Saint-André 58058 58210 302 27,15 11 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
La Charité-sur-Loire 58059 58400 4812 15,78 305 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
La Collancelle 58080 58800 172 21,95 8 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
La Fermeté 58112 58160 635 36,02 18 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
La Machine 58151 58260 3292 17,95 183 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
La Maison-Dieu 58154 58190 119 13,82 9 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
La Marche 58155 58400 562 10,87 52 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
La Nocle-Maulaix 58195 58250 280 32,66 9 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Lamenay-sur-Loire 58137 58300 66 11,53 6 Decize
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Langeron 58138 58240 362 20,26 18 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Lanty 58139 58250 118 12,06 10 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Larochemillay 58140 58370 231 41,15 6 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Lavault-de-Frétoy 58141 58230 70 15,27 5 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Limanton 58142 58290 239 46,93 5 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Limon 58143 58270 145 8,04 18 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Livry 58144 58240 700 27,62 25 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Lormes 58145 58140 1280 51,71 25 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Lucenay-lès-Aix 58146 58380 980 55,05 18 Decize
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Lurcy-le-Bourg 58147 58700 281 22,58 12 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Luthenay-Uxeloup 58148 58240 618 37,69 16 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Luzy 58149 58170 1982 41,67 48 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Lys 58150 58190 109 10,67 10 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Magny-Cours 58152 58470 1382 31,87 43 Nevers-2
Imphy
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Magny-Lormes 58153 58800 73 8,35 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Marcy 58156 58210 148 14,31 10 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Marigny-l’Église 58157 58140 288 38,80 7 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Marigny-sur-Yonne 58159 58800 201 11,10 18 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Mars-sur-Allier 58158 58240 304 20,93 15 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Marzy 58160 58180 3704 24,41 152 Fourchambault
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Maux 58161 58290 143 22,60 6 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Menestreau 58162 58410 112 19,49 6 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Menou 58163 58210 183 17,41 11 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Mesves-sur-Loire 58164 58400 679 18,64 36 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Metz-le-Comte 58165 58190 161 14,37 11 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Mhère 58166 58140 231 25,25 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Millay 58168 58170 443 37,55 12 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Moissy-Moulinot 58169 58190 17 2,81 6 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Monceaux-le-Comte 58170 58190 121 3,28 37 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Montambert 58172 58250 122 25,97 5 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montapas 58171 58110 288 23,48 12 Château-Chinon
Saint-Saulge
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Bazois Loire Morvan
Montaron 58173 58250 159 33,40 5 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montenoison 58174 58700 120 16,73 7 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Mont-et-Marré 58175 58110 160 18,00 9 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montigny-aux-Amognes 58176 58130 633 25,17 25 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Montigny-en-Morvan 58177 58120 285 20,09 14 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Montigny-sur-Canne 58178 58340 153 30,36 5 Luzy
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Montreuillon 58179 58800 260 35,55 7 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Clamecy
Château-Chinon (Ville)
Tannay-Brinon-Corbigny
Montsauche-les-Settons 58180 58230 512 44,30 12 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Moraches 58181 58420 144 14,90 10 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Moulins-Engilbert 58182 58290 1443 40,76 35 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Mouron-sur-Yonne 58183 58800 97 10,76 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Moussy 58184 58700 104 11,97 9 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Moux-en-Morvan 58185 58230 531 42,51 12 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Murlin 58186 58700 80 15,09 5 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Myennes 58187 58440 527 7,40 71 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Nannay 58188 58350 116 11,44 10 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Narcy 58189 58400 496 29,14 17 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Neuffontaines 58190 58190 104 14,34 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Neuilly 58191 58420 114 13,92 8 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Neuville-lès-Decize 58192 58300 224 26,74 8 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Neuvy-sur-Loire 58193 58450 1423 21,31 67 Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Nord
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Nevers 58194 58000 33.279 17,33 1920 Nevers-1
Nevers-2
Nevers-3
Nevers-4
Nevers-Centre
Nevers-Est
Nevers-Nord
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Nolay 58196 58700 352 43,04 8 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Nuars 58197 58190 158 15,60 10 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Oisy 58198 58500 303 17,50 17 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Onlay 58199 58370 148 19,54 8 Château-Chinon
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Ouagne 58200 58500 151 11,72 13 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Oudan 58201 58210 144 20,11 7 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Ougny 58202 58110 25 8,17 3 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Oulon 58203 58700 63 10,99 6 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Ouroux-en-Morvan 58205 58230 601 60,56 10 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Parigny-la-Rose 58206 58210 37 8,77 4 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Parigny-les-Vaux 58207 58320 967 31,47 31 Varennes-Vauzelles
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Pazy 58208 58800 301 21,99 14 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Perroy 58209 58220 152 21,68 7 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Planchez 58210 58230 301 43,65 7 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Poil 58211 58170 142 27,02 5 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Poiseux 58212 58130 331 30,20 11 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Pougny 58213 58200 464 19,19 24 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Pougues-les-Eaux 58214 58320 2375 12,72 187 Varennes-Vauzelles
Pougues-les-Eaux
Nevers
Nevers
Nevers
Pouilly-sur-Loire 58215 58150 1621 20,28 80 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Pouques-Lormes 58216 58140 159 13,96 11 Corbigny
Lormes
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Pousseaux 58217 58500 200 11,11 18 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Prémery 58218 58700 1823 45,62 40 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Préporché 58219 58360 209 29,89 7 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Raveau 58220 58400 664 35,50 19 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Rémilly 58221 58250 151 36,43 4 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Rix 58222 58500 161 3,92 41 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Rouy 58223 58110 621 35,88 17 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Ruages 58224 58190 91 10,30 9 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saincaize-Meauce 58225 58470 368 21,48 17 Nevers-3
Imphy
Nevers
Nevers
Nevers
Saint-Agnan 58226 58230 133 23,87 6 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Amand-en-Puisaye 58227 58310 1233 41,51 30 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Saint-Andelain 58228 58150 549 20,31 27 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-André-en-Morvan 58229 58140 310 22,82 14 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Aubin-des-Chaumes 58230 58190 70 10,58 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saint-Aubin-les-Forges 58231 58130 398 26,34 15 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Saint-Benin-d’Azy 58232 58270 1269 35,80 35 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Benin-des-Bois 58233 58330 167 19,40 9 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Bonnot 58234 58700 145 16,14 9 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Saint-Brisson 58235 58230 261 29,82 9 Château-Chinon
Montsauche-les-Settons
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Didier 58237 58190 28 3,51 8 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Sainte-Colombe-des-Bois 58236 58220 133 29,59 4 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Éloi 58238 58000 2184 16,45 133 Nevers-2
Nevers-Est
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Sainte-Marie 58253 58330 80 15,64 5 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Firmin 58239 58270 167 10,40 16 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Franchy 58240 58330 75 18,63 4 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Germain-Chassenay 58241 58300 319 24,03 13 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Saint-Germain-des-Bois 58242 58210 126 12,43 10 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saint-Gratien-Savigny 58243 58340 114 19,53 6 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Hilaire-en-Morvan 58244 58120 219 21,30 10 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Hilaire-Fontaine 58245 58300 166 23,37 7 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Honoré-les-Bains 58246 58360 730 25,12 29 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Jean-aux-Amognes 58247 58270 484 18,02 27 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Laurent-l’Abbaye 58248 58150 214 1,41 152 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Léger-de-Fougeret 58249 58120 363 32,19 11 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Léger-des-Vignes 58250 58300 1871 9,18 204 Decize
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Saint-Loup 58251 58200 471 17,28 27 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Malo-en-Donziois 58252 58350 127 14,81 9 Pouilly-sur-Loire
Donzy
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Martin-d’Heuille 58254 58130 583 13,36 44 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Saint-Martin-du-Puy 58255 58140 277 30,70 9 Corbigny
Lormes
Château-Chinon (Ville)
Nevers
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Martin-sur-Nohain 58256 58150 373 24,03 16 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Maurice 58257 58330 63 10,39 6 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Ouen-sur-Loire 58258 58160 561 23,71 24 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Saint-Parize-en-Viry 58259 58300 148 15,51 10 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Moulins Communauté
Saint-Parize-le-Châtel 58260 58490 1274 49,11 26 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Saint-Père 58261 58200 1078 17,09 63 Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire-Sud
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Péreuse 58262 58110 216 16,45 13 Château-Chinon
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Morvan Sommets et Grands Lacs
Saint-Pierre-du-Mont 58263 58210 180 17,57 10 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Saint-Pierre-le-Moûtier 58264 58240 1918 47,67 40 Saint-Pierre-le-Moûtier
Saint-Pierre-le-Moûtier
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Saint-Quentin-sur-Nohain 58265 58150 97 15,98 6 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Saint-Révérien 58266 58420 157 18,48 8 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Saint-Saulge 58267 58330 732 25,77 28 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Seine 58268 58250 201 17,73 11 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saint-Sulpice 58269 58270 406 25,71 16 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Saint-Vérain 58270 58310 346 24,69 14 Pouilly-sur-Loire
Saint-Amand-en-Puisaye
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Puisaye-Forterre
Saizy 58271 58190 187 13,23 14 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Sardy-lès-Épiry 58272 58800 111 15,37 7 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Sauvigny-les-Bois 58273 58160 1438 29,64 49 Imphy
Imphy
Nevers
Nevers
Loire et Allier
Savigny-Poil-Fol 58274 58170 120 17,30 7 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Saxi-Bourdon 58275 58330 298 18,44 16 Guérigny
Saint-Saulge
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Sémelay 58276 58360 227 33,53 7 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Sermages 58277 58290 190 22,07 9 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Sermoise-sur-Loire 58278 58000 1498 24,88 60 Nevers-2
Nevers-Sud
Nevers
Nevers
Nevers
Sichamps 58279 58700 187 5,90 32 La Charité-sur-Loire
Prémery
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Sougy-sur-Loire 58280 58300 606 32,92 18 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Suilly-la-Tour 58281 58150 597 36,91 16 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Surgy 58282 58500 330 16,03 21 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Taconnay 58283 58420 75 8,00 9 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Talon 58284 58190 39 6,27 6 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Tamnay-en-Bazois 58285 58110 162 10,53 15 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Tannay 58286 58190 581 15,36 38 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Tazilly 58287 58170 194 25,81 8 Luzy
Luzy
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Teigny 58288 58190 103 7,42 14 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Ternant 58289 58250 191 19,38 10 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Thaix 58290 58250 48 20,04 2 Luzy
Fours
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Thianges 58291 58260 172 12,80 13 Imphy
La Machine
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Tintury 58292 58110 175 23,28 8 Château-Chinon
Châtillon-en-Bazois
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Toury-Lurcy 58293 58300 423 25,54 17 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Toury-sur-Jour 58294 58240 120 24,40 5 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Tracy-sur-Loire 58295 58150 983 23,07 43 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Tresnay 58296 58240 142 18,15 8 Saint-Pierre-le-Moûtier
Dornes
Nevers
Nevers
Nivernais Bourbonnais
Trois-Vèvres 58297 58260 241 7,65 32 Imphy
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Tronsanges 58298 58400 396 8,58 46 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Trucy-l’Orgueilleux 58299 58460 220 13,54 16 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Urzy 58300 58130 1749 23,41 75 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Loire, Nièvre et Bertranges
Vandenesse 58301 58290 297 32,49 9 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Varennes-lès-Narcy 58302 58400 933 18,33 51 La Charité-sur-Loire
La Charité-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Nièvre et Bertranges
Varennes-Vauzelles 58303 58640 9207 33,99 271 Varennes-Vauzelles
Guérigny
Nevers
Nevers
Nevers
Varzy 58304 58210 1152 41,18 28 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Vauclaix 58305 58140 135 14,39 9 Corbigny
Corbigny
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Vaux d’Amognes 58204 58130 542 37,84 14 Guérigny
Guérigny
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Verneuil 58306 58300 296 26,86 11 Decize
Decize
Nevers
Nevers
Sud Nivernais
Vielmanay 58307 58150 181 21,33 8 Pouilly-sur-Loire
Pouilly-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Cosne-Cours-sur-Loire
Loire, Vignobles et Nohain
Vignol 58308 58190 62 8,97 7 Clamecy
Tannay
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny
Villapourçon 58309 58370 411 50,43 8 Luzy
Moulins-Engilbert
Château-Chinon (Ville)
Château-Chinon (Ville)
Bazois Loire Morvan
Ville-Langy 58311 58270 248 26,86 9 Guérigny
Saint-Benin-d’Azy
Nevers
Nevers
Amognes Cœur du Nivernais
Villiers-le-Sec 58310 58210 48 1,38 35 Clamecy
Varzy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Villiers-sur-Yonne 58312 58500 271 15,86 17 Clamecy
Clamecy
Clamecy
Clamecy
Haut Nivernais-Val d’Yonne
Vitry-Laché 58313 58420 80 20,83 4 Corbigny
Brinon-sur-Beuvron
Clamecy
Clamecy
Tannay-Brinon-Corbigny

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017: Füsion Balleray un OurouërVaux d’Amognes

2016: Füsion Beaulieu, Dompierre-sur-Héry un MichauguesBeaulieu