Lischt vun dr Gmeina im Département Val-d’Oise

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Val-d’Oise zellt àlla 184 Gmeina ìm Département Val-d’Oise uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ableiges 95002 95450 1149 8,03 143 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Aincourt 95008 95510 930 10,03 93 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Ambleville 95011 95710 378 7,96 47 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Amenucourt 95012 95510 213 8,70 24 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Andilly 95014 95580 2604 2,73 954 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Argenteuil 95018 95100 110.468 17,22 6415 Argenteuil-1
Argenteuil-2
Argenteuil-3
Argenteuil-Est
Argenteuil-Nord
Argenteuil-Ouest
Argenteuil
Argenteuil
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine
Arnouville 95019 95400 14.353 2,84 5054 Garges-lès-Gonesse
Villiers-le-Bel
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Arronville 95023 95810 666 15,85 42 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Arthies 95024 95420 281 7,40 38 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Asnières-sur-Oise 95026 95270 2661 14,07 189 L’Isle-Adam
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Attainville 95028 95570 1731 7,16 242 Fosses
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Auvers-sur-Oise 95039 95430 6955 12,69 548 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Avernes 95040 95450 858 17,15 50 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Baillet-en-France 95042 95560 2000 7,91 253 Domont
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Banthelu 95046 95420 157 8,10 19 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Beauchamp 95051 95250 8691 3,02 2878 Taverny
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Beaumont-sur-Oise 95052 95260 9597 5,60 1714 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Bellefontaine 95055 95270 483 7,53 64 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Belloy-en-France 95056 95270 2177 9,49 229 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Bernes-sur-Oise 95058 95340 2689 5,45 493 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Berville 95059 95810 349 8,51 41 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bessancourt 95060 95550 7065 6,39 1106 Taverny
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Béthemont-la-Forêt 95061 95840 421 3,79 111 Domont
Taverny
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Bezons 95063 95870 28.976 4,16 6965 Argenteuil-3
Bezons
Argenteuil
Argenteuil
Saint-Germain Boucles de Seine
Boisemont 95074 95000 752 2,77 271 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Boissy-l’Aillerie 95078 95650 1809 6,53 277 Pontoise
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bonneuil-en-France 95088 95500 1035 4,71 220 Villiers-le-Bel
Garges-lès-Gonesse-Est
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Bouffémont 95091 95570 6204 4,51 1376 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Bouqueval 95094 95720 308 2,81 110 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Bray-et-Lû 95101 95710 954 3,71 257 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Bréançon 95102 95640 376 10,61 35 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Brignancourt 95110 95640 202 3,06 66 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bruyères-sur-Oise 95116 95820 4303 8,91 483 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Buhy 95119 95770 323 6,86 47 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Butry-sur-Oise 95120 95430 2265 2,60 871 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Cergy 95127 95000
95800
63.820 11,20 5698 Cergy-1
Cergy-2
Cergy-Nord
Cergy-Sud
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Champagne-sur-Oise 95134 95660 5029 9,45 532 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Charmont 95141 95420 33 3,83 9 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Chars 95142 95750 2142 16,71 128 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Châtenay-en-France 95144 95190 72 3,07 23 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Chaumontel 95149 95270 3283 4,23 776 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Chaussy 95150 95710 591 14,56 41 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Chauvry 95151 95560 302 5,00 60 Domont
Taverny
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Chennevières-lès-Louvres 95154 95380 307 4,58 67 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Chérence 95157 95510 150 8,74 17 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Cléry-en-Vexin 95166 95420 456 5,10 89 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Commeny 95169 95450 465 4,72 99 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Condécourt 95170 95450 566 6,94 82 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Cormeilles-en-Parisis 95176 95240 23.924 8,33 2872 Franconville
Cormeilles-en-Parisis
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Cormeilles-en-Vexin 95177 95830 1379 9,56 144 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Courcelles-sur-Viosne 95181 95650 274 3,61 76 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Courdimanche 95183 95800 6712 5,54 1212 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Deuil-la-Barre 95197 95170 22.320 3,76 5936 Deuil-la-Barre
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Domont 95199 95330 15.401 8,33 1849 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Eaubonne 95203 95600 25.161 4,42 5693 Ermont
Eaubonne
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Écouen 95205 95440 7192 7,59 948 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Enghien-les-Bains 95210 95880 11.355 1,77 6415 Montmorency
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Ennery 95211 95300 2423 7,43 326 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Épiais-lès-Louvres 95212 95380 110 3,42 32 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Épiais-Rhus 95213 95810 623 10,46 60 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Épinay-Champlâtreux 95214 95270 65 3,56 18 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Éragny 95218 95610 16.980 4,72 3597 Cergy-2
Cergy-Sud
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Ermont 95219 95120 29.112 4,16 6998 Ermont
Ermont
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Ézanville 95229 95460 9767 5,19 1882 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Fontenay-en-Parisis 95241 95190 1963 10,84 181 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Fosses 95250 95470 9622 3,61 2665 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Franconville 95252 95130 36.112 6,19 5834 Franconville
Franconville
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Frémainville 95253 95450 489 5,61 87 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Frémécourt 95254 95830 563 4,28 132 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Frépillon 95256 95740 3336 3,35 996 Saint-Ouen-l’Aumône
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Frouville 95258 95690 363 7,60 48 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Garges-lès-Gonesse 95268 95140 42.598 5,47 7788 Garges-lès-Gonesse
Garges-lès-Gonesse-Est
Garges-lès-Gonesse-Ouest
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Genainville 95270 95420 544 10,50 52 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Génicourt 95271 95650 526 6,44 82 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Gonesse 95277 95500 26.336 20,09 1311 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Goussainville 95280 95190 30.948 11,52 2686 Goussainville
Goussainville
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Gouzangrez 95282 95450 168 0,77 218 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Grisy-les-Plâtres 95287 95810 695 7,15 97 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Groslay 95288 95410 8722 2,94 2967 Deuil-la-Barre
Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Guiry-en-Vexin 95295 95450 166 6,16 27 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Haravilliers 95298 95640 547 10,90 50 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Haute-Isle 95301 95780 279 2,57 109 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Hédouville 95304 95690 278 5,28 53 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Herblay-sur-Seine 95306 95220 29.066 12,74 2281 Herblay
Herblay
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Hérouville-en-Vexin 95308 95300 619 8,42 74 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Hodent 95309 95420 218 4,37 50 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Jagny-sous-Bois 95316 95850 258 4,18 62 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Jouy-le-Moutier 95323 95280 16.044 6,89 2329 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
L’Isle-Adam 95313 95290 12.395 14,94 830 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
La Chapelle-en-Vexin 95139 95420 341 3,61 94 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
La Frette-sur-Seine 95257 95530 4668 2,02 2311 Herblay
Herblay
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
La Roche-Guyon 95523 95780 471 4,61 102 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Labbeville 95328 95690 617 8,07 76 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Lassy 95331 95270 170 1,92 89 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Le Bellay-en-Vexin 95054 95750 245 5,02 49 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Heaulme 95303 95640 209 1,96 107 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Mesnil-Aubry 95395 95720 930 6,64 140 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Le Perchay 95483 95450 549 5,46 101 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Plessis-Bouchard 95491 95130 8230 2,66 3094 Domont
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Le Plessis-Gassot 95492 95720 73 4,10 18 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Le Plessis-Luzarches 95493 95270 141 0,90 157 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Le Thillay 95612 95500 4427 3,94 1124 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Livilliers 95341 95300 387 6,53 59 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Longuesse 95348 95450 536 8,50 63 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Louvres 95351 95380 10.284 11,33 908 Goussainville
Goussainville
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Luzarches 95352 95270 4553 20,49 222 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Maffliers 95353 95560 1848 6,79 272 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Magny-en-Vexin 95355 95420 5555 14,02 396 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Mareil-en-France 95365 95850 693 7,00 99 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Margency 95369 95580 2916 0,72 4050 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Marines 95370 95640 3504 8,26 424 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Marly-la-Ville 95371 95670 5696 8,62 661 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Maudétour-en-Vexin 95379 95420 191 6,55 29 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Menouville 95387 95810 62 2,78 22 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Menucourt 95388 95180 5607 3,68 1524 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Mériel 95392 95630 5059 5,31 953 Saint-Ouen-l’Aumône
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Méry-sur-Oise 95394 95540 9712 11,17 869 Saint-Ouen-l’Aumône
Saint-Ouen-l’Aumône
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Moisselles 95409 95570 1385 1,46 949 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montgeroult 95422 95650 382 4,97 77 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Montigny-lès-Cormeilles 95424 95370 20.927 4,07 5142 Herblay
Cormeilles-en-Parisis
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Montlignon 95426 95680 2993 2,84 1054 Montmorency
Saint-Leu-la-Forêt
Sarcelles
Pontoise
Plaine Vallée
Montmagny 95427 95360 13.602 2,91 4674 Deuil-la-Barre
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montmorency 95428 95160 21.457 5,37 3996 Montmorency
Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montreuil-sur-Epte 95429 95770 422 7,15 59 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Montsoult 95430 95560 3405 3,84 887 Domont
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Mours 95436 95260 1552 2,45 633 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Moussy 95438 95640 132 4,75 28 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Nerville-la-Forêt 95445 95590 692 6,68 104 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Nesles-la-Vallée 95446 95690 1822 13,46 135 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Neuilly-en-Vexin 95447 95640 196 2,96 66 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Neuville-sur-Oise 95450 95000 2051 4,25 483 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Nointel 95452 95590 792 3,20 248 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Noisy-sur-Oise 95456 95270 669 3,79 177 L’Isle-Adam
Viarmes
Pontoise
Sarcelles
Haut Val-d’Oise
Nucourt 95459 95420 717 7,65 94 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Omerville 95462 95420 316 11,98 26 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Osny 95476 95520 16.869 12,52 1347 Cergy-1
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Parmain 95480 95620 5583 9,20 607 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Persan 95487 95340 12.665 5,14 2464 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Pierrelaye 95488 95480 8168 9,21 887 Taverny
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Piscop 95489 95350 691 4,08 169 Domont
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Pontoise 95500 95300 30.690 7,15 4292 Pontoise
Pontoise
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Presles 95504 95590 3837 9,95 386 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Puiseux-en-France 95509 95380 3493 5,11 684 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Puiseux-Pontoise 95510 95650 544 5,64 96 Cergy-1
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Roissy-en-France 95527 95700 2899 14,09 206 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Ronquerolles 95529 95340 876 4,74 185 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Sagy 95535 95450 1111 10,53 106 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Saint-Brice-sous-Forêt 95539 95350 14.815 6,00 2469 Deuil-la-Barre
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Saint-Clair-sur-Epte 95541 95770 986 12,18 81 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Cyr-en-Arthies 95543 95510 246 3,89 63 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Gervais 95554 95420 932 13,18 71 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Gratien 95555 95210 20.824 2,42 8605 Argenteuil-1
Saint-Gratien
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Saint-Leu-la-Forêt 95563 95320 15.597 5,26 2965 Domont
Saint-Leu-la-Forêt
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Saint-Martin-du-Tertre 95566 95270 2773 13,23 210 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Saint-Ouen-l’Aumône 95572 95310 24.087 12,21 1973 Saint-Ouen-l’Aumône
Saint-Ouen-l’Aumône
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Saint-Prix 95574 95390 7201 7,93 908 Domont
Saint-Leu-la-Forêt
Sarcelles
Pontoise
Plaine Vallée
Saint-Witz 95580 95470 2387 7,66 312 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Sannois 95582 95110 26.537 4,78 5552 Argenteuil-1
Sannois
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Santeuil 95584 95640 664 5,34 124 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Sarcelles 95585 95200 57.781 8,45 6838 Sarcelles
Sarcelles-Nord-Est
Sarcelles-Sud-Ouest
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Seraincourt 95592 95450 1304 11,28 116 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Seugy 95594 95270 1001 1,70 589 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Soisy-sous-Montmorency 95598 95230 18.046 3,98 4534 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Survilliers 95604 95470 4149 5,38 771 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Taverny 95607 95150 26.296 10,48 2509 Taverny
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Théméricourt 95610 95450 291 7,58 38 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Theuville 95611 95810 38 4,97 8 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Us 95625 95450 1305 10,98 119 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Vallangoujard 95627 95810 620 7,40 84 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Valmondois 95628 95760 1202 4,59 262 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Vaudherland 95633 95500 86 0,09 956 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Vauréal 95637 95490 16.258 3,46 4699 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Vémars 95641 95470 2434 8,18 298 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Vétheuil 95651 95510 843 4,30 196 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Viarmes 95652 95270 5188 8,19 633 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Vienne-en-Arthies 95656 95510 434 3,76 115 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Vigny 95658 95450 1082 6,56 165 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Villaines-sous-Bois 95660 95570 770 1,89 407 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Villeron 95675 95380 748 5,61 133 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Villers-en-Arthies 95676 95510 506 8,25 61 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Villiers-Adam 95678 95840 863 9,82 88 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Villiers-le-Bel 95680 95400 27.247 7,30 3732 Villiers-le-Bel
Villiers-le-Bel
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Villiers-le-Sec 95682 95720 183 3,26 56 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Wy-dit-Joli-Village 95690 95420 335 8,37 40 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2018: Füsion Avernes un Villers-en-Arthies → Avernes