Lischt vun dr Gmeina im Département Val-d’Oise

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Val-d’Oise zellt àlla 184 Gmeina ìm Département Val-d’Oise uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ableiges 95002 95450 1161 8,03 145 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Aincourt 95008 95510 916 10,03 91 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Ambleville 95011 95710 372 7,96 47 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Amenucourt 95012 95510 210 8,70 24 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Andilly 95014 95580 2590 2,73 949 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Argenteuil 95018 95100 110.210 17,22 6400 Argenteuil-1
Argenteuil-2
Argenteuil-3
Argenteuil-Est
Argenteuil-Nord
Argenteuil-Ouest
Argenteuil
Argenteuil
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine
Arnouville 95019 95400 14.227 2,84 5010 Garges-lès-Gonesse
Villiers-le-Bel
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Arronville 95023 95810 656 15,85 41 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Arthies 95024 95420 278 7,40 38 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Asnières-sur-Oise 95026 95270 2650 14,07 188 L’Isle-Adam
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Attainville 95028 95570 1702 7,16 238 Fosses
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Auvers-sur-Oise 95039 95430 6908 12,69 544 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Avernes 95040 95450 852 17,15 50 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Baillet-en-France 95042 95560 1957 7,91 247 Domont
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Banthelu 95046 95420 154 8,10 19 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Beauchamp 95051 95250 8683 3,02 2875 Taverny
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Beaumont-sur-Oise 95052 95260 9576 5,60 1710 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Bellefontaine 95055 95270 485 7,53 64 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Belloy-en-France 95056 95270 2189 9,49 231 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Bernes-sur-Oise 95058 95340 2708 5,45 497 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Berville 95059 95810 352 8,51 41 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bessancourt 95060 95550 7318 6,39 1145 Taverny
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Béthemont-la-Forêt 95061 95840 414 3,79 109 Domont
Taverny
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Bezons 95063 95870 29.383 4,16 7063 Argenteuil-3
Bezons
Argenteuil
Argenteuil
Saint-Germain Boucles de Seine
Boisemont 95074 95000 745 2,77 269 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Boissy-l’Aillerie 95078 95650 1816 6,53 278 Pontoise
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bonneuil-en-France 95088 95500 1076 4,71 228 Villiers-le-Bel
Garges-lès-Gonesse-Est
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Bouffémont 95091 95570 6327 4,51 1403 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Bouqueval 95094 95720 306 2,81 109 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Bray-et-Lû 95101 95710 957 3,71 258 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Bréançon 95102 95640 373 10,61 35 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Brignancourt 95110 95640 206 3,06 67 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bruyères-sur-Oise 95116 95820 4323 8,91 485 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Buhy 95119 95770 325 6,86 47 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Butry-sur-Oise 95120 95430 2272 2,60 874 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Cergy 95127 95000
95800
65.177 11,20 5819 Cergy-1
Cergy-2
Cergy-Nord
Cergy-Sud
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Champagne-sur-Oise 95134 95660 5018 9,45 531 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Charmont 95141 95420 36 3,83 9 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Chars 95142 95750 2110 16,71 126 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Châtenay-en-France 95144 95190 74 3,07 24 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Chaumontel 95149 95270 3261 4,23 771 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Chaussy 95150 95710 591 14,56 41 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Chauvry 95151 95560 299 5,00 60 Domont
Taverny
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Chennevières-lès-Louvres 95154 95380 306 4,58 67 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Chérence 95157 95510 138 8,74 16 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Cléry-en-Vexin 95166 95420 459 5,10 90 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Commeny 95169 95450 483 4,72 102 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Condécourt 95170 95450 556 6,94 80 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Cormeilles-en-Parisis 95176 95240 24.161 8,33 2900 Franconville
Cormeilles-en-Parisis
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Cormeilles-en-Vexin 95177 95830 1402 9,56 147 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Courcelles-sur-Viosne 95181 95650 268 3,61 74 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Courdimanche 95183 95800 6681 5,54 1206 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Deuil-la-Barre 95197 95170 22.306 3,76 5932 Deuil-la-Barre
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Domont 95199 95330 15.514 8,33 1862 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Eaubonne 95203 95600 25.097 4,42 5678 Ermont
Eaubonne
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Écouen 95205 95440 7188 7,59 947 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Enghien-les-Bains 95210 95880 11.228 1,77 6344 Montmorency
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Ennery 95211 95300 2430 7,43 327 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Épiais-lès-Louvres 95212 95380 107 3,42 31 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Épiais-Rhus 95213 95810 615 10,46 59 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Épinay-Champlâtreux 95214 95270 68 3,56 19 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Éragny 95218 95610 17.354 4,72 3677 Cergy-2
Cergy-Sud
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Ermont 95219 95120 29.108 4,16 6997 Ermont
Ermont
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Ézanville 95229 95460 9775 5,19 1883 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Fontenay-en-Parisis 95241 95190 1980 10,84 183 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Fosses 95250 95470 9679 3,61 2681 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Franconville 95252 95130 36.762 6,19 5939 Franconville
Franconville
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Frémainville 95253 95450 499 5,61 89 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Frémécourt 95254 95830 572 4,28 134 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Frépillon 95256 95740 3337 3,35 996 Saint-Ouen-l’Aumône
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Frouville 95258 95690 358 7,60 47 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Garges-lès-Gonesse 95268 95140 42.728 5,47 7811 Garges-lès-Gonesse
Garges-lès-Gonesse-Est
Garges-lès-Gonesse-Ouest
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Genainville 95270 95420 543 10,50 52 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Génicourt 95271 95650 528 6,44 82 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Gonesse 95277 95500 25.999 20,09 1294 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Goussainville 95280 95190 30.637 11,52 2659 Goussainville
Goussainville
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Gouzangrez 95282 95450 165 0,77 214 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Grisy-les-Plâtres 95287 95810 696 7,15 97 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Groslay 95288 95410 8778 2,94 2986 Deuil-la-Barre
Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Guiry-en-Vexin 95295 95450 155 6,16 25 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Haravilliers 95298 95640 550 10,90 50 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Haute-Isle 95301 95780 278 2,57 108 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Hédouville 95304 95690 282 5,28 53 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Herblay-sur-Seine 95306 95220 29.342 12,74 2303 Herblay
Herblay
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Hérouville-en-Vexin 95308 95300 605 8,42 72 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Hodent 95309 95420 214 4,37 49 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Jagny-sous-Bois 95316 95850 258 4,18 62 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Jouy-le-Moutier 95323 95280 16.035 6,89 2327 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
L’Isle-Adam 95313 95290 12.057 14,94 807 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
La Chapelle-en-Vexin 95139 95420 333 3,61 92 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
La Frette-sur-Seine 95257 95530 4686 2,02 2320 Herblay
Herblay
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
La Roche-Guyon 95523 95780 478 4,61 104 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Labbeville 95328 95690 626 8,07 78 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Lassy 95331 95270 176 1,92 92 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Le Bellay-en-Vexin 95054 95750 234 5,02 47 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Heaulme 95303 95640 211 1,96 108 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Mesnil-Aubry 95395 95720 921 6,64 139 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Le Perchay 95483 95450 541 5,46 99 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Plessis-Bouchard 95491 95130 8408 2,66 3161 Domont
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Le Plessis-Gassot 95492 95720 71 4,10 17 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Le Plessis-Luzarches 95493 95270 136 0,90 151 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Le Thillay 95612 95500 4557 3,94 1157 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Livilliers 95341 95300 385 6,53 59 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Longuesse 95348 95450 542 8,50 64 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Louvres 95351 95380 10.337 11,33 912 Goussainville
Goussainville
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Luzarches 95352 95270 4551 20,49 222 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Maffliers 95353 95560 1843 6,79 271 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Magny-en-Vexin 95355 95420 5653 14,02 403 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Mareil-en-France 95365 95850 698 7,00 100 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Margency 95369 95580 2887 0,72 4010 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Marines 95370 95640 3481 8,26 421 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Marly-la-Ville 95371 95670 5677 8,62 659 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Maudétour-en-Vexin 95379 95420 189 6,55 29 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Menouville 95387 95810 60 2,78 22 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Menucourt 95388 95180 5771 3,68 1568 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Mériel 95392 95630 5083 5,31 957 Saint-Ouen-l’Aumône
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Méry-sur-Oise 95394 95540 9892 11,17 886 Saint-Ouen-l’Aumône
Saint-Ouen-l’Aumône
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Moisselles 95409 95570 1347 1,46 923 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montgeroult 95422 95650 369 4,97 74 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Montigny-lès-Cormeilles 95424 95370 21.601 4,07 5307 Herblay
Cormeilles-en-Parisis
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Montlignon 95426 95680 2978 2,84 1049 Montmorency
Saint-Leu-la-Forêt
Sarcelles
Pontoise
Plaine Vallée
Montmagny 95427 95360 14.173 2,91 4870 Deuil-la-Barre
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montmorency 95428 95160 21.461 5,37 3996 Montmorency
Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montreuil-sur-Epte 95429 95770 417 7,15 58 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Montsoult 95430 95560 3482 3,84 907 Domont
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Mours 95436 95260 1609 2,45 657 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Moussy 95438 95640 130 4,75 27 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Nerville-la-Forêt 95445 95590 663 6,68 99 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Nesles-la-Vallée 95446 95690 1843 13,46 137 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Neuilly-en-Vexin 95447 95640 208 2,96 70 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Neuville-sur-Oise 95450 95000 2048 4,25 482 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Nointel 95452 95590 816 3,20 255 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Noisy-sur-Oise 95456 95270 665 3,79 175 L’Isle-Adam
Viarmes
Pontoise
Sarcelles
Haut Val-d’Oise
Nucourt 95459 95420 712 7,65 93 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Omerville 95462 95420 319 11,98 27 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Osny 95476 95520 16.910 12,52 1351 Cergy-1
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Parmain 95480 95620 5549 9,20 603 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Persan 95487 95340 12.695 5,14 2470 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Pierrelaye 95488 95480 8393 9,21 911 Taverny
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Piscop 95489 95350 676 4,08 166 Domont
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Pontoise 95500 95300 30.767 7,15 4303 Pontoise
Pontoise
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Presles 95504 95590 3904 9,95 392 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Puiseux-en-France 95509 95380 3523 5,11 689 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Puiseux-Pontoise 95510 95650 603 5,64 107 Cergy-1
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Roissy-en-France 95527 95700 2883 14,09 205 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Ronquerolles 95529 95340 872 4,74 184 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Sagy 95535 95450 1114 10,53 106 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Saint-Brice-sous-Forêt 95539 95350 14.883 6,00 2481 Deuil-la-Barre
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Saint-Clair-sur-Epte 95541 95770 996 12,18 82 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Cyr-en-Arthies 95543 95510 244 3,89 63 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Gervais 95554 95420 920 13,18 70 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Gratien 95555 95210 20.682 2,42 8546 Argenteuil-1
Saint-Gratien
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Saint-Leu-la-Forêt 95563 95320 15.798 5,26 3003 Domont
Saint-Leu-la-Forêt
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Saint-Martin-du-Tertre 95566 95270 2778 13,23 210 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Saint-Ouen-l’Aumône 95572 95310 23.741 12,21 1944 Saint-Ouen-l’Aumône
Saint-Ouen-l’Aumône
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Saint-Prix 95574 95390 7158 7,93 903 Domont
Saint-Leu-la-Forêt
Sarcelles
Pontoise
Plaine Vallée
Saint-Witz 95580 95470 2383 7,66 311 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Sannois 95582 95110 26.662 4,78 5578 Argenteuil-1
Sannois
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Santeuil 95584 95640 672 5,34 126 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Sarcelles 95585 95200 58.587 8,45 6933 Sarcelles
Sarcelles-Nord-Est
Sarcelles-Sud-Ouest
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Seraincourt 95592 95450 1299 11,28 115 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Seugy 95594 95270 999 1,70 588 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Soisy-sous-Montmorency 95598 95230 18.155 3,98 4562 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Survilliers 95604 95470 4171 5,38 775 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Taverny 95607 95150 26.441 10,48 2523 Taverny
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Théméricourt 95610 95450 297 7,58 39 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Theuville 95611 95810 45 4,97 9 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Us 95625 95450 1322 10,98 120 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Vallangoujard 95627 95810 612 7,40 83 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Valmondois 95628 95760 1195 4,59 260 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Vaudherland 95633 95500 92 0,09 1022 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Vauréal 95637 95490 16.464 3,46 4758 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Vémars 95641 95470 2471 8,18 302 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Vétheuil 95651 95510 857 4,30 199 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Viarmes 95652 95270 5175 8,19 632 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Vienne-en-Arthies 95656 95510 416 3,76 111 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Vigny 95658 95450 1089 6,56 166 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Villaines-sous-Bois 95660 95570 776 1,89 411 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Villeron 95675 95380 1001 5,61 178 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Villers-en-Arthies 95676 95510 503 8,25 61 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Villiers-Adam 95678 95840 859 9,82 87 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Villiers-le-Bel 95680 95400 27.676 7,30 3791 Villiers-le-Bel
Villiers-le-Bel
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Villiers-le-Sec 95682 95720 185 3,26 57 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Wy-dit-Joli-Village 95690 95420 333 8,37 40 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2018: Füsion Avernes un Villers-en-Arthies → Avernes