Lischt vun dr Gmeina im Département Val-d’Oise

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Val-d’Oise zellt àlla 184 Gmeina ìm Département Val-d’Oise uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ableiges 95002 95450 1142 8,03 142 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Aincourt 95008 95510 901 10,03 90 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Ambleville 95011 95710 379 7,96 48 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Amenucourt 95012 95510 208 8,70 24 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Andilly 95014 95580 2581 2,73 945 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Argenteuil 95018 95100 110.213 17,22 6400 Argenteuil-1
Argenteuil-2
Argenteuil-3
Argenteuil-Est
Argenteuil-Nord
Argenteuil-Ouest
Argenteuil
Argenteuil
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine
Arnouville 95019 95400 14.329 2,84 5045 Garges-lès-Gonesse
Villiers-le-Bel
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Arronville 95023 95810 647 15,85 41 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Arthies 95024 95420 274 7,40 37 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Asnières-sur-Oise 95026 95270 2795 14,07 199 L’Isle-Adam
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Attainville 95028 95570 1693 7,16 236 Fosses
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Auvers-sur-Oise 95039 95430 6860 12,69 541 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Avernes 95040 95450 855 17,15 50 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Baillet-en-France 95042 95560 1928 7,91 244 Domont
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Banthelu 95046 95420 151 8,10 19 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Beauchamp 95051 95250 8675 3,02 2873 Taverny
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Beaumont-sur-Oise 95052 95260 9555 5,60 1706 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Bellefontaine 95055 95270 481 7,53 64 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Belloy-en-France 95056 95270 2211 9,49 233 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Bernes-sur-Oise 95058 95340 2718 5,45 499 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Berville 95059 95810 351 8,51 41 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bessancourt 95060 95550 7528 6,39 1178 Taverny
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Béthemont-la-Forêt 95061 95840 413 3,79 109 Domont
Taverny
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Bezons 95063 95870 30.484 4,16 7328 Argenteuil-3
Bezons
Argenteuil
Argenteuil
Saint-Germain Boucles de Seine
Boisemont 95074 95000 782 2,77 282 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Boissy-l’Aillerie 95078 95650 1838 6,53 281 Pontoise
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bonneuil-en-France 95088 95500 1101 4,71 234 Villiers-le-Bel
Garges-lès-Gonesse-Est
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Bouffémont 95091 95570 6453 4,51 1431 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Bouqueval 95094 95720 304 2,81 108 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Bray-et-Lû 95101 95710 961 3,71 259 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Bréançon 95102 95640 389 10,61 37 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Brignancourt 95110 95640 210 3,06 69 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bruyères-sur-Oise 95116 95820 4326 8,91 486 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Buhy 95119 95770 323 6,86 47 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Butry-sur-Oise 95120 95430 2274 2,60 875 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Cergy 95127 95000
95800
66.322 11,20 5922 Cergy-1
Cergy-2
Cergy-Nord
Cergy-Sud
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Champagne-sur-Oise 95134 95660 5024 9,45 532 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Charmont 95141 95420 36 3,83 9 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Chars 95142 95750 2078 16,71 124 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Châtenay-en-France 95144 95190 76 3,07 25 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Chaumontel 95149 95270 3251 4,23 769 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Chaussy 95150 95710 586 14,56 40 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Chauvry 95151 95560 298 5,00 60 Domont
Taverny
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Chennevières-lès-Louvres 95154 95380 305 4,58 67 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Chérence 95157 95510 127 8,74 15 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Cléry-en-Vexin 95166 95420 462 5,10 91 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Commeny 95169 95450 493 4,72 104 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Condécourt 95170 95450 551 6,94 79 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Cormeilles-en-Parisis 95176 95240 24.681 8,33 2963 Franconville
Cormeilles-en-Parisis
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Cormeilles-en-Vexin 95177 95830 1367 9,56 143 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Courcelles-sur-Viosne 95181 95650 278 3,61 77 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Courdimanche 95183 95800 6650 5,54 1200 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Deuil-la-Barre 95197 95170 22.165 3,76 5895 Deuil-la-Barre
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Domont 95199 95330 15.418 8,33 1851 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Eaubonne 95203 95600 25.139 4,42 5688 Ermont
Eaubonne
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Écouen 95205 95440 7145 7,59 941 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Enghien-les-Bains 95210 95880 11.285 1,77 6376 Montmorency
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Ennery 95211 95300 2426 7,43 327 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Épiais-lès-Louvres 95212 95380 107 3,42 31 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Épiais-Rhus 95213 95810 615 10,46 59 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Épinay-Champlâtreux 95214 95270 69 3,56 19 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Éragny 95218 95610 18.162 4,72 3848 Cergy-2
Cergy-Sud
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Ermont 95219 95120 29.079 4,16 6990 Ermont
Ermont
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Ézanville 95229 95460 9719 5,19 1873 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Fontenay-en-Parisis 95241 95190 1988 10,84 183 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Fosses 95250 95470 9737 3,61 2697 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Franconville 95252 95130 37.010 6,19 5979 Franconville
Franconville
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Frémainville 95253 95450 510 5,61 91 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Frémécourt 95254 95830 565 4,28 132 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Frépillon 95256 95740 3339 3,35 997 Saint-Ouen-l’Aumône
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Frouville 95258 95690 354 7,60 47 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Garges-lès-Gonesse 95268 95140 42.956 5,47 7853 Garges-lès-Gonesse
Garges-lès-Gonesse-Est
Garges-lès-Gonesse-Ouest
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Genainville 95270 95420 542 10,50 52 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Génicourt 95271 95650 523 6,44 81 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Gonesse 95277 95500 26.019 20,09 1295 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Goussainville 95280 95190 30.642 11,52 2660 Goussainville
Goussainville
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Gouzangrez 95282 95450 163 0,77 212 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Grisy-les-Plâtres 95287 95810 696 7,15 97 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Groslay 95288 95410 8545 2,94 2906 Deuil-la-Barre
Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Guiry-en-Vexin 95295 95450 145 6,16 24 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Haravilliers 95298 95640 555 10,90 51 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Haute-Isle 95301 95780 282 2,57 110 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Hédouville 95304 95690 282 5,28 53 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Herblay-sur-Seine 95306 95220 30.095 12,74 2362 Herblay
Herblay
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Hérouville-en-Vexin 95308 95300 590 8,42 70 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Hodent 95309 95420 210 4,37 48 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Jagny-sous-Bois 95316 95850 267 4,18 64 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Jouy-le-Moutier 95323 95280 16.214 6,89 2353 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
L’Isle-Adam 95313 95290 11.986 14,94 802 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
La Chapelle-en-Vexin 95139 95420 324 3,61 90 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
La Frette-sur-Seine 95257 95530 4697 2,02 2325 Herblay
Herblay
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
La Roche-Guyon 95523 95780 479 4,61 104 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Labbeville 95328 95690 634 8,07 79 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Lassy 95331 95270 183 1,92 95 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Le Bellay-en-Vexin 95054 95750 223 5,02 44 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Heaulme 95303 95640 208 1,96 106 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Mesnil-Aubry 95395 95720 910 6,64 137 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Le Perchay 95483 95450 537 5,46 98 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Plessis-Bouchard 95491 95130 8488 2,66 3191 Domont
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Le Plessis-Gassot 95492 95720 70 4,10 17 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Le Plessis-Luzarches 95493 95270 130 0,90 144 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Le Thillay 95612 95500 4534 3,94 1151 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Livilliers 95341 95300 385 6,53 59 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Longuesse 95348 95450 551 8,50 65 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Louvres 95351 95380 10.478 11,33 925 Goussainville
Goussainville
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Luzarches 95352 95270 4637 20,49 226 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Maffliers 95353 95560 1839 6,79 271 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Magny-en-Vexin 95355 95420 5750 14,02 410 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Mareil-en-France 95365 95850 702 7,00 100 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Margency 95369 95580 2859 0,72 3971 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Marines 95370 95640 3459 8,26 419 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Marly-la-Ville 95371 95670 5657 8,62 656 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Maudétour-en-Vexin 95379 95420 188 6,55 29 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Menouville 95387 95810 61 2,78 22 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Menucourt 95388 95180 5753 3,68 1563 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Mériel 95392 95630 5124 5,31 965 Saint-Ouen-l’Aumône
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Méry-sur-Oise 95394 95540 9900 11,17 886 Saint-Ouen-l’Aumône
Saint-Ouen-l’Aumône
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Moisselles 95409 95570 1308 1,46 896 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montgeroult 95422 95650 356 4,97 72 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Montigny-lès-Cormeilles 95424 95370 21.638 4,07 5316 Herblay
Cormeilles-en-Parisis
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Montlignon 95426 95680 2963 2,84 1043 Montmorency
Saint-Leu-la-Forêt
Sarcelles
Pontoise
Plaine Vallée
Montmagny 95427 95360 14.145 2,91 4861 Deuil-la-Barre
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montmorency 95428 95160 21.647 5,37 4031 Montmorency
Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montreuil-sur-Epte 95429 95770 411 7,15 57 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Montsoult 95430 95560 3558 3,84 927 Domont
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Mours 95436 95260 1609 2,45 657 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Moussy 95438 95640 125 4,75 26 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Nerville-la-Forêt 95445 95590 705 6,68 106 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Nesles-la-Vallée 95446 95690 1824 13,46 136 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Neuilly-en-Vexin 95447 95640 220 2,96 74 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Neuville-sur-Oise 95450 95000 2046 4,25 481 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Nointel 95452 95590 839 3,20 262 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Noisy-sur-Oise 95456 95270 659 3,79 174 L’Isle-Adam
Viarmes
Pontoise
Sarcelles
Haut Val-d’Oise
Nucourt 95459 95420 704 7,65 92 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Omerville 95462 95420 324 11,98 27 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Osny 95476 95520 17.402 12,52 1390 Cergy-1
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Parmain 95480 95620 5575 9,20 606 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Persan 95487 95340 13.386 5,14 2604 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Pierrelaye 95488 95480 8908 9,21 967 Taverny
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Piscop 95489 95350 670 4,08 164 Domont
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Pontoise 95500 95300 31.422 7,15 4395 Pontoise
Pontoise
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Presles 95504 95590 3921 9,95 394 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Puiseux-en-France 95509 95380 3543 5,11 693 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Puiseux-Pontoise 95510 95650 593 5,64 105 Cergy-1
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Roissy-en-France 95527 95700 2858 14,09 203 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Ronquerolles 95529 95340 870 4,74 184 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Sagy 95535 95450 1106 10,53 105 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Saint-Brice-sous-Forêt 95539 95350 14.875 6,00 2479 Deuil-la-Barre
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Saint-Clair-sur-Epte 95541 95770 996 12,18 82 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Cyr-en-Arthies 95543 95510 242 3,89 62 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Gervais 95554 95420 908 13,18 69 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Gratien 95555 95210 20.893 2,42 8633 Argenteuil-1
Saint-Gratien
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Saint-Leu-la-Forêt 95563 95320 15.829 5,26 3009 Domont
Saint-Leu-la-Forêt
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Saint-Martin-du-Tertre 95566 95270 2737 13,23 207 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Saint-Ouen-l’Aumône 95572 95310 24.385 12,21 1997 Saint-Ouen-l’Aumône
Saint-Ouen-l’Aumône
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Saint-Prix 95574 95390 7123 7,93 898 Domont
Saint-Leu-la-Forêt
Sarcelles
Pontoise
Plaine Vallée
Saint-Witz 95580 95470 2381 7,66 311 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Sannois 95582 95110 26.484 4,78 5541 Argenteuil-1
Sannois
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Santeuil 95584 95640 664 5,34 124 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Sarcelles 95585 95200 58.811 8,45 6960 Sarcelles
Sarcelles-Nord-Est
Sarcelles-Sud-Ouest
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Seraincourt 95592 95450 1295 11,28 115 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Seugy 95594 95270 1012 1,70 595 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Soisy-sous-Montmorency 95598 95230 18.243 3,98 4584 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Survilliers 95604 95470 4198 5,38 780 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Taverny 95607 95150 26.576 10,48 2536 Taverny
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Théméricourt 95610 95450 298 7,58 39 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Theuville 95611 95810 47 4,97 9 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Us 95625 95450 1331 10,98 121 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Vallangoujard 95627 95810 605 7,40 82 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Valmondois 95628 95760 1205 4,59 263 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Vaudherland 95633 95500 99 0,09 1100 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Vauréal 95637 95490 16.575 3,46 4790 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Vémars 95641 95470 2684 8,18 328 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Vétheuil 95651 95510 871 4,30 203 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Viarmes 95652 95270 5220 8,19 637 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Vienne-en-Arthies 95656 95510 397 3,76 106 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Vigny 95658 95450 1087 6,56 166 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Villaines-sous-Bois 95660 95570 782 1,89 414 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Villeron 95675 95380 1253 5,61 223 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Villers-en-Arthies 95676 95510 497 8,25 60 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Villiers-Adam 95678 95840 861 9,82 88 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Villiers-le-Bel 95680 95400 28.041 7,30 3841 Villiers-le-Bel
Villiers-le-Bel
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Villiers-le-Sec 95682 95720 187 3,26 57 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Wy-dit-Joli-Village 95690 95420 332 8,37 40 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2018: Füsion Avernes un Villers-en-Arthies → Avernes