Lischt vun dr Gmeina im Département Tarn

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Tarn zellt àlla 314 Gmeina ìm Département Tarn uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aguts Aguts 81001 81470 218 9,79 22 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Sor et l’Agout
Aiguefonde Aigafonda 81002 81200 2522 19,13 132 Mazamet-1
Mazamet-Sud-Ouest
Castres Castres Mazamet
Alban Alban 81003 81250 938 9,82 96 Le Haut Dadou
Alban
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Albi Albi 81004 81000 49.024 44,26 1108 Albi-1
Albi-2
Albi-3
Albi-4
Albi-Centre
Albi-Est
Albi-Nord-Est
Albi-Nord-Ouest
Albi-Ouest
Albi-Sud
Albi Albigeois
Albine Albina 81005 81240 504 17,15 29 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Saint-Amans-Soult
Castres Thoré Montagne Noire
Algans Algans e Lastens 81006 81470 205 14,43 14 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Sor et l’Agout
Almayrac Lo Mairac 81008 81190 288 10,97 26 Carmaux-1 Le Ségala
Pampelonne
Albi Carmausin-Ségala
Alos Alans 81007 81140 92 6,32 15 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Amarens Amarens 81009 81170 68 4,88 14 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Gaillac-Graulhet
Ambialet Ambialet 81010 81430 455 30,04 15 Le Haut Dadou
Villefranche-d’Albigeois
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Ambres Ambres 81011 81500 986 19,11 52 Les Portes du Tarn
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Andillac Andilhac 81012 81140 123 5,44 23 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Andouque Andoca 81013 81350 398 26,21 15 Carmaux-1 Le Ségala
Valderiès
Albi Val 81
Anglès Angles 81014 81260 508 85,62 6 Les Hautes Terres d’Oc
Anglès
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Appelle Apèla 81015 81700 71 3,87 18 Le Pastel
Puylaurens
Castres Sor et l’Agout
Arfons Arfonts 81016 81110 172 40,71 4 La Montagne noire
Dourgne
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Arifat Arifat 81017 81360 166 20,28 8 Le Haut Dadou
Montredon-Labessonnié
Castres Centre Tarn
Arthès Artés 81018 81160 2488 10,01 249 Saint-Juéry
Albi-Nord-Est
Albi Albigeois
Assac Açac 81019 81340 144 15,06 10 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Aussac Auçac 81020 81600 259 6,06 43 Les Deux Rives
Cadalen
Albi Gaillac-Graulhet
Aussillon Aussilhon 81021 81200 5968 10,26 582 Mazamet-1
Mazamet-Sud-Ouest
Castres Castres Mazamet
Bannières Banhièras 81022 81500 209 7,31 29 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Barre Barre 81023 81320 206 15,07 14 Les Hautes Terres d’Oc
Murat-sur-Vèbre
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Beauvais-sur-Tescou Belvés de Tescon 81024 81630 349 12,10 29 Vignobles et Bastides
Salvagnac
Albi Gaillac-Graulhet
Belcastel Bèlcastèl 81025 81500 229 10,81 21 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Bellegarde-Marsal Bèlagarda 81026 81430 719 19,39 37 Le Haut Dadou
Villefranche-d’Albigeois
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Belleserre Bèlasèrra 81027 81540 164 4,76 34 La Montagne noire
Dourgne
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Berlats Berlats 81028 81260 104 10,45 10 Les Hautes Terres d’Oc
Lacaune
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Bernac Bernac 81029 81150 187 5,54 34 Les Deux Rives
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Bertre Bèrtre 81030 81700 121 4,14 29 Le Pastel
Puylaurens
Castres Sor et l’Agout
Blan Blan 81032 81700 1121 13,30 84 Le Pastel
Puylaurens
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Blaye-les-Mines Blaia 81033 81400 3009 8,88 339 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Carmaux-Sud
Albi Carmausin-Ségala
Boissezon Boisseson 81034 81490 402 19,36 21 Mazamet-1
Mazamet-Nord-Est
Castres Castres Mazamet
Bournazel Bornasèl 81035 81170 179 7,41 24 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Bout-du-Pont-de-Larn Cap del Pont de Larn 81036 81660 1261 7,63 165 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Saint-Amans-Soult
Castres Thoré Montagne Noire
Brassac Braçac 81037 81260 1281 23,87 54 Les Hautes Terres d’Oc
Brassac
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Brens Brens 81038 81600 2296 22,79 101 Gaillac
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Briatexte Britèsta 81039 81390 2007 15,00 134 Graulhet
Graulhet
Castres Gaillac-Graulhet
Brousse Brossa 81040 81440 417 14,77 28 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Broze Bròsa 81041 81600 116 4,02 29 Gaillac
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Burlats Burlats 81042 81100 2127 32,62 65 Castres-2
Roquecourbe
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Busque Buscas 81043 81300 752 8,38 90 Graulhet
Graulhet
Castres Gaillac-Graulhet
Cabanès Cabanés 81044 81500 285 8,86 32 Plaine de l’Agoût
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Cadalen Cadaluènh 81046 81600 1528 40,41 38 Les Deux Rives
Cadalen
Albi Gaillac-Graulhet
Cadix Cadiç 81047 81340 231 18,13 13 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Cagnac-les-Mines Canhac de las Minas 81048 81130 2532 24,70 103 Albi-3
Albi-Nord-Ouest
Albi Carmausin-Ségala
Cahuzac Caüsac 81049 81540 388 5,69 68 La Montagne noire
Dourgne
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Cahuzac-sur-Vère Caüsac de Vera 81051 81140 1144 30,58 37 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Cambon Cambon 81052 81990 2122 7,71 275 Saint-Juéry
Villefranche-d’Albigeois
Albi Albigeois
Cambon-lès-Lavaur Cambon de La Vaur 81050 81470 335 12,14 28 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Sor et l’Agout
Cambounès Cambonés 81053 81260 329 22,58 15 Les Hautes Terres d’Oc
Brassac
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Cambounet-sur-le-Sor Cambonet de Sòr 81054 81580 921 7,65 120 Le Pastel
Puylaurens
Castres Sor et l’Agout
Campagnac Campanhac 81056 81140 152 7,43 20 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Carbes Carbas 81058 81570 228 7,40 31 Plaine de l’Agoût
Vielmur-sur-Agout
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Carlus Carlús 81059 81990 682 10,60 64 Albi-2
Albi-Sud
Albi Albigeois
Carmaux Carmauç 81060 81400 9356 14,16 661 Carmaux-1 Le Ségala
Carmaux-2 Vallée du Cérou
Carmaux-Nord
Carmaux-Sud
Albi Carmausin-Ségala
Castanet Castanet 81061 81150 202 7,21 28 Les Deux Rives
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Castelnau-de-Lévis Castèlnòu de Lèvis 81063 81150 1571 21,42 73 Albi-3
Albi-Nord-Ouest
Albi Albigeois
Castelnau-de-Montmiral Castèlnòu de Montmiralh 81064 81140 1038 88,81 12 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Castres Castras 81065 81100 41.338 98,17 421 Castres-1
Castres-2
Castres-3
Castres-Est
Castres-Nord
Castres-Ouest
Castres-Sud
Castres Castres Mazamet
Caucalières Caucalièira 81066 81200 289 12,80 23 Mazamet-1
Mazamet-Sud-Ouest
Castres Castres Mazamet
Cestayrols Sestairòls 81067 81150 465 17,03 27 Les Deux Rives
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Combefa Combafan 81068 81640 156 2,93 53 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Monestiés
Albi Carmausin-Ségala
Cordes-sur-Ciel Còrdas 81069 81170 909 8,27 110 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Coufouleux Confolèuç 81070 81800 2819 27,16 104 Les Portes du Tarn
Rabastens
Albi Gaillac-Graulhet
Courris Corris 81071 81340 81 9,42 9 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Crespin Crespin 81072 81350 129 14,15 9 Carmaux-1 Le Ségala
Valderiès
Albi Carmausin-Ségala
Crespinet Crespinet 81073 81350 173 9,15 19 Carmaux-1 Le Ségala
Valderiès
Albi Val 81
Cunac Cunac 81074 81990 1551 6,38 243 Saint-Juéry
Villefranche-d’Albigeois
Albi Albigeois
Cuq Cuc 81075 81570 495 14,99 33 Plaine de l’Agoût
Vielmur-sur-Agout
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Cuq-Toulza Cuc Tolzan 81076 81470 699 23,05 30 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Sor et l’Agout
Curvalle Curvala 81077 81250 395 38,63 10 Le Haut Dadou
Alban
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Damiatte Damiata 81078 81220 1025 31,78 32 Plaine de l’Agoût
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Dénat Denat 81079 81120 794 15,01 53 Saint-Juéry
Réalmont
Albi Albigeois
Donnazac Donasac 81080 81170 77 4,74 16 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Gaillac-Graulhet
Dourgne Dornha 81081 81110 1313 22,75 58 La Montagne noire
Dourgne
Castres Sor et l’Agout
Durfort Durfòrt 81083 81540 252 4,54 56 La Montagne noire
Dourgne
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Escoussens Escorsens 81084 81290 606 23,62 26 La Montagne noire
Labruguière
Castres Sor et l’Agout
Escroux La Capèla d'Escrós 81085 81530 50 10,24 5 Les Hautes Terres d’Oc
Lacaune
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Espérausses Esperauças 81086 81260 172 12,20 14 Les Hautes Terres d’Oc
Lacaune
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Fauch Fauch 81088 81120 527 17,32 30 Le Haut Dadou
Réalmont
Albi Centre Tarn
Faussergues Faussèrgas 81089 81340 145 14,84 10 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Fayssac Faiçac 81087 81150 345 7,62 45 Les Deux Rives
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Fénols Fenòls 81090 81600 240 6,00 40 Les Deux Rives
Cadalen
Albi Gaillac-Graulhet
Fiac Fiac 81092 81500 929 25,00 37 Plaine de l’Agoût
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Florentin Florentin 81093 81150 677 12,62 54 Les Deux Rives
Cadalen
Albi Gaillac-Graulhet
Fontrieu Castèlnòu de Braçac 81062 81260 943 102,62 9 Les Hautes Terres d’Oc
Brassac
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Fraissines Fraissinhas 81094 81340 92 6,34 15 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Frausseilles Fraucelhas 81095 81170 87 5,87 15 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Gaillac-Graulhet
Fréjairolles Frejairòlas 81097 81990 1321 17,41 76 Saint-Juéry
Albi-Est
Albi Albigeois
Fréjeville Frejavila 81098 81570 651 9,48 69 Plaine de l’Agoût
Vielmur-sur-Agout
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Gaillac Galhac 81099 81600 15.254 50,93 300 Gaillac
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Garrevaques En Garravacas 81100 81700 396 6,86 58 Le Pastel
Dourgne
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Garrigues Garrigas 81102 81500 254 10,51 24 Les Portes du Tarn
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Gijounet Gijonet 81103 81530 125 15,13 8 Les Hautes Terres d’Oc
Lacaune
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Giroussens Girocens 81104 81500 1490 41,67 36 Les Portes du Tarn
Lavaur
Castres Gaillac-Graulhet
Graulhet Graulhet 81105 81300 12.542 56,75 221 Graulhet
Graulhet
Castres Gaillac-Graulhet
Grazac Grasac 81106 81800 597 32,02 19 Vignobles et Bastides
Rabastens
Albi Gaillac-Graulhet
Guitalens-L’Albarède Guitalens e l'Albareda 81132 81220 886 9,36 95 Plaine de l’Agoût
Vielmur-sur-Agout
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Itzac Itsac 81108 81170 151 11,24 13 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Vaour
Albi Gaillac-Graulhet
Jonquières Jonquièiras 81109 81440 451 12,20 37 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Jouqueviel Jocavièlh 81110 81190 96 12,15 8 Carmaux-1 Le Ségala
Pampelonne
Albi Carmausin-Ségala
La Sauzière-Saint-Jean La Sausièra e Sant Joan 81279 81630 270 15,82 17 Vignobles et Bastides
Salvagnac
Albi Gaillac-Graulhet
Labarthe-Bleys La Barta de Bluèis 81111 81170 74 9,06 8 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Labastide-de-Lévis La Bastida de Lèvis 81112 81150 903 14,29 63 Les Deux Rives
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Labastide-Gabausse La Bastida Gavaussa 81114 81400 502 12,18 41 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Carmaux-Sud
Albi Carmausin-Ségala
Labastide-Rouairoux La Bastida de Roairós 81115 81270 1410 23,67 60 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Saint-Amans-Soult
Castres Thoré Montagne Noire
Labastide-Saint-Georges La Bastida de Sant Jòrdi 81116 81500 1927 6,23 309 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Labessière-Candeil La Becièira de Candelh 81117 81300 742 21,98 34 Les Deux Rives
Cadalen
Albi Gaillac-Graulhet
Laboulbène La Bolbena 81118 81100 140 4,65 30 Plaine de l’Agoût
Castres-Nord
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Laboutarie La Botariá 81119 81120 492 5,39 91 Le Haut Dadou
Réalmont
Albi Centre Tarn
Labruguière La Bruguièira 81120 81290 6523 60,73 107 La Montagne noire
Labruguière
Castres Castres Mazamet
Lacabarède La Cabareda 81121 81240 309 14,50 21 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Saint-Amans-Soult
Castres Thoré Montagne Noire
Lacapelle-Pinet La Capèla Pinet 81122 81340 75 8,15 9 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Lacapelle-Ségalar La Capèla Segalar 81123 81170 99 6,83 14 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Lacaune La Cauna 81124 81230 2507 91,36 27 Les Hautes Terres d’Oc
Lacaune
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Lacaze La Casa 81125 81330 292 46,16 6 Les Hautes Terres d’Oc
Vabre
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Lacougotte-Cadoul La Cogòta Cadol 81126 81500 172 8,81 20 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Lacroisille La Crosilha 81127 81470 116 6,67 17 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Sor et l’Agout
Lacrouzette La Croseta 81128 81210 1745 28,77 61 Les Hautes Terres d’Oc
Roquecourbe
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Lagardiolle La Gardiòla 81129 81110 241 10,25 24 La Montagne noire
Dourgne
Castres Sor et l’Agout
Lagarrigue La Garriga 81130 81090 1809 4,86 372 Mazamet-1
Labruguière
Castres Castres Mazamet
Lagrave La Grava 81131 81150 2127 9,46 225 Les Deux Rives
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Lamillarié La Milhariá 81133 81120 497 13,95 36 Le Haut Dadou
Réalmont
Albi Centre Tarn
Lamontélarié La Montelariá 81134 81260 74 21,58 3 Les Hautes Terres d’Oc
Anglès
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Laparrouquial La Parroquial 81135 81640 106 8,43 13 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Monestiés
Albi Cordais et Causse
Larroque La Ròca 81136 81140 163 17,97 9 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Lasfaillades Las Falhadas 81137 81260 78 8,32 9 Les Hautes Terres d’Oc
Anglès
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Lasgraisses Las Graissas 81138 81300 503 12,22 41 Les Deux Rives
Cadalen
Albi Gaillac-Graulhet
Lautrec Lautrèc 81139 81440 1781 54,64 33 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Lavaur La Vaur 81140 81500 10.783 62,83 172 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Le Bez Lo Bèç 81031 81260 838 32,13 26 Les Hautes Terres d’Oc
Brassac
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Le Dourn Lo Dorn 81082 81340 115 9,32 12 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Le Fraysse Lo Fraisse 81096 81430 387 29,63 13 Le Haut Dadou
Villefranche-d’Albigeois
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Le Garric Lo Garric 81101 81450 1258 22,88 55 Albi-4
Albi-Nord-Est
Albi Carmausin-Ségala
Le Masnau-Massuguiès Lo Mas Nòu 81158 81530 272 47,63 6 Les Hautes Terres d’Oc
Vabre
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Le Rialet Lo Rialet 81223 81240 55 7,64 7 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Mazamet-Nord-Est
Castres Thoré Montagne Noire
Le Riols Lo Riòl 81224 81170 105 5,01 21 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Vaour
Albi Cordais et Causse
Le Ségur Lo Segur 81280 81640 255 18,91 13 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Monestiés
Albi Carmausin-Ségala
Le Sequestre Lo Sequèstre 81284 81990 1755 5,42 324 Albi-2
Albi-Sud
Albi Albigeois
Le Verdier Lo Verdièr 81313 81140 221 9,54 23 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Le Vintrou Lo Vintron 81321 81240 83 11,38 7 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Mazamet-Nord-Est
Castres Thoré Montagne Noire
Lédas-et-Penthiès Ledàs e Pentièrs 81141 81340 143 12,53 11 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Lempaut L'Empèut 81142 81700 862 14,18 61 Le Pastel
Puylaurens
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Les Cabannes Las Cabanas 81045 81170 369 6,16 60 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Les Cammazes Les Capmases 81055 81540 331 7,68 43 La Montagne noire
Dourgne
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Lescout L'Escot 81143 81110 701 6,72 104 Le Pastel
Puylaurens
Castres Sor et l’Agout
Lescure-d’Albigeois L'Escura d'Albigés 81144 81380 4508 14,18 318 Albi-4
Albi-Nord-Est
Albi Albigeois
Lisle-sur-Tarn L'Illa d'Albigés 81145 81310 4634 86,56 54 Vignobles et Bastides
Lisle-sur-Tarn
Albi Gaillac-Graulhet
Livers-Cazelles Livèrç e Casèlas 81146 81170 222 13,05 17 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Lombers Lombèrs 81147 81120 1126 38,79 29 Le Haut Dadou
Réalmont
Albi Centre Tarn
Loubers Lobèrs 81148 81170 78 4,23 18 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Gaillac-Graulhet
Loupiac Lopiac 81149 81800 405 10,82 37 Les Portes du Tarn
Rabastens
Albi Gaillac-Graulhet
Lugan Luganh 81150 81500 411 10,13 41 Les Portes du Tarn
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Magrin Magrinh 81151 81220 131 8,07 16 Plaine de l’Agoût
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Mailhoc Mailuòc 81152 81130 287 12,67 23 Albi-3
Albi-Nord-Ouest
Albi Carmausin-Ségala
Marnaves Marnavas 81154 81170 77 10,29 7 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Vaour
Albi Cordais et Causse
Marssac-sur-Tarn Marçac de Tarn 81156 81150 3124 7,17 436 Albi-3
Albi-Ouest
Albi Albigeois
Marzens Sant Salvaire (Marzens) 81157 81500 289 11,26 26 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Massac-Séran Maçac 81159 81500 378 8,52 44 Lavaur Cocagne
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Tarn-Agout
Massaguel Maçaguèl 81160 81110 409 10,09 41 La Montagne noire
Dourgne
Castres Sor et l’Agout
Massals Maçals 81161 81250 99 16,30 6 Le Haut Dadou
Alban
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Maurens-Scopont Maurens e Escotpònt 81162 81470 187 8,60 22 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Sor et l’Agout
Mazamet Masamet 81163 81200 9969 72,08 138 Mazamet-1
Mazamet-2 Vallée du Thoré
Mazamet-Nord-Est
Mazamet-Sud-Ouest
Castres Castres Mazamet
Mézens Mesens 81164 81800 480 5,90 81 Vignobles et Bastides
Rabastens
Albi Gaillac-Graulhet
Milhars Milhars 81165 81170 236 16,28 14 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Vaour
Albi Cordais et Causse
Milhavet Milhavet 81166 81130 87 4,28 20 Albi-3
Albi-Nord-Ouest
Albi Carmausin-Ségala
Miolles Muòlas 81167 81250 105 12,10 9 Le Haut Dadou
Alban
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Mirandol-Bourgnounac Borionac de Mirandòl 81168 81190 1040 38,19 27 Carmaux-1 Le Ségala
Pampelonne
Albi Carmausin-Ségala
Missècle Missegle 81169 81300 96 5,77 17 Graulhet
Graulhet
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Monestiés Monestièr 81170 81640 1371 26,83 51 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Monestiés
Albi Carmausin-Ségala
Montans Montans 81171 81600 1390 32,43 43 Les Deux Rives
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Montauriol Montauriòl 81172 81190 47 5,30 9 Carmaux-1 Le Ségala
Pampelonne
Albi Carmausin-Ségala
Montcabrier Montcabrièr 81173 81500 293 5,43 54 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Montdragon Montdragon 81174 81440 620 12,19 51 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Montdurausse Montdurauça 81175 81630 419 15,92 26 Vignobles et Bastides
Salvagnac
Albi Gaillac-Graulhet
Montels Montelhs 81176 81140 103 3,23 32 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Montfa Montfan 81177 81210 484 10,69 45 Castres-2
Roquecourbe
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Montgaillard Montgalhard 81178 81630 387 14,95 26 Vignobles et Bastides
Salvagnac
Albi Gaillac-Graulhet
Montgey Montjuèi 81179 81470 291 9,91 29 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Montirat Montirat 81180 81190 250 27,78 9 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Monestiés
Albi Carmausin-Ségala
Montpinier Montpinhièr 81181 81440 191 7,60 25 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Montredon-Labessonnié La Bessoniá (de Montredond) 81182 81360 2019 110,88 18 Le Haut Dadou
Montredon-Labessonnié
Castres Centre Tarn
Mont-Roc Montròc 81183 81120 192 14,18 14 Le Haut Dadou
Montredon-Labessonnié
Castres Monts d’Alban et Villefranchois
Montrosier Montrosièrs 81184 81170 31 3,39 9 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Vaour
Albi Quercy Rouergue et Gorges de l’Aveyron
Montvalen Montvalent 81185 81630 233 11,73 20 Vignobles et Bastides
Salvagnac
Albi Gaillac-Graulhet
Moularès Molarés 81186 81190 280 16,81 17 Carmaux-1 Le Ségala
Pampelonne
Albi Carmausin-Ségala
Moulayrès Molairés 81187 81300 197 8,85 22 Graulhet
Graulhet
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Moulin-Mage Lo Molin Màger 81188 81320 308 15,06 20 Les Hautes Terres d’Oc
Murat-sur-Vèbre
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Mouzens Mosens 81189 81470 123 4,87 25 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Sor et l’Agout
Mouzieys-Panens Mosièis e Panens 81191 81170 242 13,13 18 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Mouzieys-Teulet Mosièis e Teulet 81190 81430 491 13,21 37 Le Haut Dadou
Villefranche-d’Albigeois
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Murat-sur-Vèbre Murat 81192 81320 832 93,87 9 Les Hautes Terres d’Oc
Murat-sur-Vèbre
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Nages Najas 81193 81320 327 47,11 7 Les Hautes Terres d’Oc
Murat-sur-Vèbre
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Navès Navés 81195 81710 683 9,75 70 Castres-3
Castres-Ouest
Castres Castres Mazamet
Noailhac Nòstra Dama de Noalhac 81196 81490 859 20,77 41 Mazamet-1
Labruguière
Castres Castres Mazamet
Noailles Noalhas 81197 81170 218 11,59 19 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Gaillac-Graulhet
Orban Orbanh 81198 81120 335 8,76 38 Le Haut Dadou
Réalmont
Albi Centre Tarn
Padiès Padièrs 81199 81340 191 14,69 13 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Palleville Palavila 81200 81700 443 6,44 69 Le Pastel
Dourgne
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Pampelonne Pampalona 81201 81190 855 36,40 23 Carmaux-1 Le Ségala
Pampelonne
Albi Carmausin-Ségala
Parisot Parisòt 81202 81310 959 28,99 33 Les Deux Rives
Lisle-sur-Tarn
Albi Gaillac-Graulhet
Paulinet Paulinet 81203 81250 542 73,75 7 Le Haut Dadou
Alban
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Payrin-Augmontel Pairin e Aut Montel 81204 81660 2180 12,84 170 Mazamet-1
Mazamet-Nord-Est
Castres Castres Mazamet
Péchaudier Puèjaudièr 81205 81470 186 6,80 27 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Sor et l’Agout
Penne Pena 81206 81140 578 64,04 9 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Vaour
Albi Cordais et Causse
Peyregoux Peiregós 81207 81440 81 4,50 18 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Peyrole Peiròla 81208 81310 573 20,59 28 Les Deux Rives
Lisle-sur-Tarn
Albi Gaillac-Graulhet
Pont-de-Larn Pont de Larn 81209 81660 2869 34,51 83 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Mazamet-Nord-Est
Castres Castres Mazamet
Poudis Podiç 81210 81700 259 4,62 56 Le Pastel
Puylaurens
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Poulan-Pouzols Polanh e Posòls 81211 81120 483 11,86 41 Le Haut Dadou
Réalmont
Albi Centre Tarn
Prades Pradas 81212 81220 132 5,24 25 Plaine de l’Agoût
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Pratviel Pratvièlh 81213 81500 86 7,11 12 Plaine de l’Agoût
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Puéchoursi Puèjorsin 81214 81470 96 3,55 27 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Puybegon Puègbegon 81215 81390 647 19,01 34 Graulhet
Graulhet
Castres Gaillac-Graulhet
Puycalvel Puègcalvèl 81216 81440 217 12,27 18 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Puycelsi Puègcèlsi 81217 81140 448 39,20 11 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Puygouzon Puèg Goson 81218 81990 3417 19,96 171 Albi-2
Saint-Juéry
Albi-Sud
Albi Albigeois
Puylaurens Puèglaurenç 81219 81700 3275 81,82 40 Le Pastel
Puylaurens
Castres Sor et l’Agout
Rabastens Rabastens 81220 81800 5565 66,29 84 Vignobles et Bastides
Rabastens
Albi Gaillac-Graulhet
Rayssac Raiçac 81221 81330 248 29,95 8 Le Haut Dadou
Montredon-Labessonnié
Castres Monts d’Alban et Villefranchois
Réalmont Reialmont 81222 81120 3383 14,33 236 Le Haut Dadou
Réalmont
Albi Centre Tarn
Rivières Ribièras 81225 81600 1037 9,57 108 Les Deux Rives
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Roquecourbe Ròcacorba 81227 81210 2200 16,70 132 Castres-2
Roquecourbe
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Roquemaure Ròcamaura 81228 81800 442 15,77 28 Vignobles et Bastides
Rabastens
Albi Gaillac-Graulhet
Roquevidal Ròcavidal 81229 81470 137 7,71 18 Lavaur Cocagne
Cuq-Toulza
Castres Tarn-Agout
Rosières Rosièiras 81230 81400 746 10,55 71 Carmaux-1 Le Ségala
Carmaux-Nord
Albi Carmausin-Ségala
Rouairoux Roairós 81231 81240 370 28,48 13 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Saint-Amans-Soult
Castres Thoré Montagne Noire
Rouffiac Rofiac 81232 81150 630 11,13 57 Albi-2
Albi-Sud
Albi Albigeois
Roussayrolles Rossairòlas 81234 81140 77 5,38 14 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Vaour
Albi Cordais et Causse
Saint-Affrique-les-Montagnes Sant Africa de las Montanhas 81235 81290 736 7,86 94 La Montagne noire
Labruguière
Castres Sor et l’Agout
Saint-Agnan Sanch Inhan 81236 81500 232 6,88 34 Les Portes du Tarn
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Saint-Amancet Sanch Amauç 81237 81110 190 12,33 15 La Montagne noire
Dourgne
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Saint-Amans-Soult Sant Amanç (de Solt) 81238 81240 1614 24,87 65 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Saint-Amans-Soult
Castres Castres Mazamet
Saint-Amans-Valtoret Sant Amanç de Val Toret 81239 81240 921 35,58 26 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Saint-Amans-Soult
Castres Thoré Montagne Noire
Saint-André Sant Andrieu 81240 81250 97 7,27 13 Le Haut Dadou
Alban
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Saint-Avit Sant Avit 81242 81110 266 4,86 55 La Montagne noire
Dourgne
Castres Sor et l’Agout
Saint-Beauzile Sant Bausèli 81243 81140 127 9,23 14 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Saint-Benoît-de-Carmaux Sant Benesech de Carmauç 81244 81400 2152 4,49 479 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Carmaux-Nord
Albi Carmausin-Ségala
Saint-Christophe Sant Cristòfol 81245 81190 130 14,47 9 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Monestiés
Albi Carmausin-Ségala
Saint-Cirgue Sent Cirgue 81247 81340 208 18,70 11 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Sainte-Cécile-du-Cayrou Santa Ceselha del Cairon 81246 81140 116 7,95 15 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Sainte-Croix Santa Crotz 81326 81150 378 7,22 52 Albi-3
Albi-Nord-Ouest
Albi Carmausin-Ségala
Sainte-Gemme Santa Gèma 81249 81190 893 20,16 44 Carmaux-1 Le Ségala
Pampelonne
Albi Carmausin-Ségala
Saint-Gauzens Sant Gausenç 81248 81390 838 18,42 45 Graulhet
Graulhet
Castres Gaillac-Graulhet
Saint-Genest-de-Contest Sent Guinièis 81250 81440 297 13,71 22 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Saint-Germain-des-Prés Sant German dels Prats 81251 81700 914 16,97 54 Le Pastel
Puylaurens
Castres Sor et l’Agout
Saint-Germier Sant Germièr 81252 81210 168 4,16 40 Castres-2
Roquecourbe
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Saint-Grégoire Sent Gorgòri 81253 81350 475 12,75 37 Carmaux-1 Le Ségala
Valderiès
Albi Val 81
Saint-Jean-de-Marcel Sant Joan de Marcelh 81254 81350 368 18,25 20 Carmaux-1 Le Ségala
Valderiès
Albi Carmausin-Ségala
Saint-Jean-de-Rives Sant Joan de Ribas 81255 81500 490 6,02 81 Les Portes du Tarn
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Saint-Jean-de-Vals Sant Joan de Vals 81256 81210 76 4,75 16 Castres-2
Roquecourbe
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Saint-Juéry Sant Juèri 81257 81160 6814 9,21 740 Saint-Juéry
Villefranche-d’Albigeois
Albi Albigeois
Saint-Julien-du-Puy Sant Julian dal Puòg 81258 81440 433 19,38 22 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Saint-Julien-Gaulène Sent Julian e Gaulena 81259 81340 211 11,84 18 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Saint-Lieux-lès-Lavaur Sant Lionç de la Vaur 81261 81500 1027 9,54 108 Les Portes du Tarn
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Saint-Marcel-Campes Sent Marcèl e Campas 81262 81170 208 22,34 9 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Saint-Martin-Laguépie Sant Martin de la Guèpia 81263 81170 400 21,51 19 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Saint-Michel-de-Vax Sent Miquèl de Bag 81265 81140 66 5,90 11 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Vaour
Albi Cordais et Causse
Saint-Michel-Labadié Sent Miquèl de l'Abadiá 81264 81340 95 9,78 10 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Saint-Paul-Cap-de-Joux Sant Pau del Cabdal Jòus 81266 81220 1114 17,01 65 Plaine de l’Agoût
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Saint-Pierre-de-Trivisy Sent Pèire de Trevesi 81267 81330 625 36,09 17 Les Hautes Terres d’Oc
Vabre
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Saint-Salvi-de-Carcavès Sent Salvi de Carcavés 81268 81530 72 10,96 7 Les Hautes Terres d’Oc
Vabre
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Saint-Salvy-de-la-Balme Sant Salvi dels Ròcs 81269 81490 527 18,36 29 Castres-2
Mazamet-Nord-Est
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Saint-Sernin-lès-Lavaur Sant Sarnin de la Vaur 81270 81700 166 4,21 39 Le Pastel
Puylaurens
Castres Sor et l’Agout
Saint-Sulpice-la-Pointe Sant Sulpici 81271 81370 8934 23,99 372 Les Portes du Tarn
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Saint-Urcisse Sent Orsesi 81272 81630 211 12,05 18 Vignobles et Bastides
Salvagnac
Albi Gaillac-Graulhet
Saïx Sais 81273 81710 3509 13,79 254 Le Pastel
Castres-Ouest
Castres Sor et l’Agout
Saliès Saliès 81274 81990 821 3,55 231 Albi-2
Albi-Sud
Albi Albigeois
Salles Salas 81275 81640 182 8,19 22 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Monestiés
Albi Carmausin-Ségala
Salvagnac Salvanhac 81276 81630 1183 33,41 35 Vignobles et Bastides
Salvagnac
Albi Gaillac-Graulhet
Saussenac Saussenac 81277 81350 585 17,39 34 Carmaux-1 Le Ségala
Valderiès
Albi Val 81
Sauveterre Sauvatèrra 81278 81240 168 12,39 14 Mazamet-2 Vallée du Thoré
Saint-Amans-Soult
Castres Thoré Montagne Noire
Sémalens Semalens 81281 81570 2019 11,12 182 Plaine de l’Agoût
Vielmur-sur-Agout
Castres Sor et l’Agout
Senaux Senaus 81282 81530 33 4,73 7 Les Hautes Terres d’Oc
Lacaune
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Senouillac Senolhac 81283 81600 1102 15,01 73 Les Deux Rives
Gaillac
Albi Gaillac-Graulhet
Sérénac Serenac 81285 81350 480 17,02 28 Carmaux-1 Le Ségala
Valderiès
Albi Val 81
Serviès Serviès 81286 81220 636 12,80 50 Plaine de l’Agoût
Vielmur-sur-Agout
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Sieurac Siurac (Albigés) 81287 81120 271 8,72 31 Le Haut Dadou
Réalmont
Albi Centre Tarn
Sorèze Sorese 81288 81540 2802 41,64 67 La Montagne noire
Dourgne
Castres Lauragais Revel Sorèzois
Soual Soal 81289 81580 2530 14,17 179 Le Pastel
Dourgne
Castres Sor et l’Agout
Souel Soelh 81290 81170 171 9,70 18 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Taïx Tais 81291 81130 464 4,76 97 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Carmaux-Sud
Albi Carmausin-Ségala
Tanus Tanús 81292 81190 535 19,07 28 Carmaux-1 Le Ségala
Pampelonne
Albi Carmausin-Ségala
Tauriac Tauriac 81293 81630 334 9,92 34 Vignobles et Bastides
Salvagnac
Albi Gaillac-Graulhet
Técou Tecon 81294 81600 975 19,40 50 Les Deux Rives
Cadalen
Albi Gaillac-Graulhet
Teillet Telhet 81295 81120 443 24,22 18 Le Haut Dadou
Alban
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Terre-de-Bancalié Romegós 81233 81120 1696 84,14 20 Le Haut Dadou Albi Centre Tarn
Terssac Terçac 81297 81150 1176 5,43 217 Albi-3
Albi-Ouest
Albi Albigeois
Teulat Taulat 81298 81500 494 10,07 49 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Teyssode Teissòde 81299 81220 376 22,88 16 Plaine de l’Agoût
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Tonnac Totnac 81300 81170 116 11,23 10 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Gaillac-Graulhet
Tréban Trebanh 81302 81190 46 3,17 15 Carmaux-1 Le Ségala
Pampelonne
Albi Carmausin-Ségala
Trébas Trebàs 81303 81340 414 5,67 73 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Trévien Trevièn 81304 81190 185 16,26 11 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Monestiés
Albi Carmausin-Ségala
Vabre Vabre 81305 81330 792 28,43 28 Les Hautes Terres d’Oc
Vabre
Castres Sidobre Vals et Plateaux
Valderiès Valdariás 81306 81350 852 20,42 42 Carmaux-1 Le Ségala
Valderiès
Albi Carmausin-Ségala
Valdurenque Val Durenca 81307 81090 824 5,99 138 Mazamet-1
Labruguière
Castres Castres Mazamet
Valence-d’Albigeois Valença d'Albigés 81308 81340 1325 20,47 65 Carmaux-1 Le Ségala
Valence-d’Albigeois
Albi Val 81
Vaour Vaur 81309 81140 334 14,12 24 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Vaour
Albi Cordais et Causse
Veilhes Velhas 81310 81500 137 5,59 25 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Vénès Venés 81311 81440 793 27,42 29 Plaine de l’Agoût
Lautrec
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Verdalle Verdala 81312 81110 992 24,24 41 La Montagne noire
Dourgne
Castres Sor et l’Agout
Viane Viana 81314 81530 538 38,37 14 Les Hautes Terres d’Oc
Lacaune
Castres Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Vielmur-sur-Agout Vièlhmur 81315 81570 1488 11,61 128 Plaine de l’Agoût
Vielmur-sur-Agout
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Vieux Viuç 81316 81140 222 6,95 32 Vignobles et Bastides
Castelnau-de-Montmiral
Albi Gaillac-Graulhet
Villefranche-d’Albigeois Vilafranca d'Albigés 81317 81430 1245 22,09 56 Le Haut Dadou
Villefranche-d’Albigeois
Albi Monts d’Alban et Villefranchois
Villeneuve-lès-Lavaur Vilanava de La Vaur 81318 81500 152 6,16 25 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Villeneuve-sur-Vère Vilanòva de Vera 81319 81130 495 15,89 31 Albi-3
Albi-Nord-Ouest
Albi Carmausin-Ségala
Vindrac-Alayrac Vindrac e Alairac 81320 81170 158 9,82 16 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Cordes-sur-Ciel
Albi Cordais et Causse
Virac Virac 81322 81640 228 11,44 20 Carmaux-2 Vallée du Cérou
Monestiés
Albi Carmausin-Ségala
Viterbe Vitèrba 81323 81220 360 6,51 55 Plaine de l’Agoût
Saint-Paul-Cap-de-Joux
Castres Lautrécois et Pays d’Agout
Viviers-lès-Lavaur Vivièrs de La Vaur 81324 81500 220 10,02 22 Lavaur Cocagne
Lavaur
Castres Tarn-Agout
Viviers-lès-Montagnes Vivièrs de las Montanhas 81325 81290 1918 17,91 107 Le Pastel
Labruguière
Castres Sor et l’Agout

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: