Lischt vun dr Gmeina im Département Savoie

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Savoie zellt àlla 273 Gmeina ìm Département Savoie uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aiguebelette-le-Lac Égouabelèta / Égabèlèta 73001 73610 235 7,91 30 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Aillon-le-Jeune Alyon-le-Joueno / Alyon-l-Dzwéno 73004 73340 434 34,09 13 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Aillon-le-Vieux Alyon-le-Viely / Alyon-l-Vyeû 73005 73340 179 21,63 8 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Aime-la-Plagne Èma / Éma 73006 73210 4443 94,67 47 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
Aiton Êton / Éton 73007 73220 1667 16,29 102 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Aix-les-Bains Èx-en-Savouè / Ésse in Savwé 73008 73100 29.794 12,62 2361 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Sud
Aix-les-Bains-Centre
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Albertville Arbèrtvela 73011 73200 18.899 17,54 1077 Albertville-1
Albertville-2
Albertville-Nord
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Albiez-le-Jeune Arbiéz-lo-Joueno 73012 73300 146 12,45 12 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Albiez-Montrond Arbiéz-Montriond 73013 73300 376 48,58 8 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Allondaz Alonda 73014 73200 275 4,08 67 Albertville-1
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Apremont Âpromont 73017 73190 1013 17,76 57 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Arbin Arben 73018 73800 777 1,71 454 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Argentine Argentena 73019 73220 954 28,03 34 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Arith Arit 73020 73340 442 24,27 18 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Arvillard Arvelâr 73021 73110 854 29,28 29 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Attignat-Oncin Ategnat-Oncin 73022 73610 538 18,46 29 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Aussois Ôçès 73023 73500 679 41,94 16 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Avressieux 73025 73240 522 8,07 65 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Avrieux 73026 73500 388 37,85 10 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Ayn Ayen 73027 73470 376 7,44 51 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Barberaz Bârberâz 73029 73000 4717 3,79 1245 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Barby Barbi 73030 73230 3414 2,48 1377 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Bassens Bassens 73031 73000 4466 3,11 1436 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Beaufort Bôfôrt 73034 73270 2040 149,53 14 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Bellecombe-en-Bauges Bèlacomba 73036 73340 668 22,89 29 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Belmont-Tramonet Bèrmont-Tramonèt 73039 73330 561 5,46 103 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Bessans Bèssans 73040 73480 353 128,08 3 Modane
Lanslebourg-Mont-Cenis
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Betton-Bettonet 73041 73390 313 3,41 92 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Billième Blièma 73042 73170 269 5,98 45 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Bonneval-sur-Arc Bônavâl-sus-Arc 73047 73480 261 82,72 3 Modane
Lanslebourg-Mont-Cenis
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Bonvillard Bonvelâr 73048 73460 359 17,10 21 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Bonvillaret Bonvelârêt 73049 73220 143 8,88 16 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Bourdeau Bourdô 73050 73370 555 4,83 115 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Bourget-en-Huile 73052 73110 147 6,79 22 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Bourgneuf 73053 73390 682 6,48 105 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Bourg-Saint-Maurice Le Bôrg / Le Bœrg 73054 73700 7302 179,07 41 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Bozel Bosél / Bozél 73055 73350 1841 28,80 64 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Brides-les-Bains Breda / Bouerda 73057 73570 506 2,63 192 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Brison-Saint-Innocent 73059 73100 2131 8,75 244 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Césarches 73061 73200 427 2,90 147 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Cevins 73063 73730 743 32,66 23 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Challes-les-Eaux Chales 73064 73190 5590 5,65 989 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Chambéry Chambèri / Shanbêri 73065 73000 58.919 20,99 2807 Chambéry-1
Chambéry-2
Chambéry-3
Chambéry-Est
Chambéry-Nord
Chambéry-Sud
Chambéry-Sud-Ouest
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Chamousset Chamossèt 73068 73390 587 6,31 93 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Chamoux-sur-Gelon Chamoux 73069 73390 940 10,63 88 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Champagneux Champagnœx 73070 73240 688 10,68 64 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Champagny-en-Vanoise Champègni 73071 73350 579 84,96 7 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Champ-Laurent Champ-Lorent 73072 73390 36 5,07 7 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Chanaz Chana 73073 73310 512 6,75 76 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Châteauneuf 73079 73390 894 6,99 128 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Chignin Chegnin 73084 73800 862 8,32 104 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Chindrieux Chindriox 73085 73310 1361 16,42 83 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Cléry Clléri 73086 73460 404 10,90 37 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Cognin Cognen 73087 73160 6204 4,48 1385 Chambéry-3
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Cohennoz 73088 73400 161 13,78 12 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Coise-Saint-Jean-Pied-Gauthier 73089 73800 1243 10,38 120 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Conjux Conjûx 73091 73310 201 1,70 118 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Corbel 73092 73160 157 10,31 15 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Courchevel Sènt-Bon 73227 73120 2361 68,90 34 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Crest-Voland 73094 73590 341 9,96 34 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Cruet Cruêt 73096 73800 1038 10,06 103 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Curienne Curièna 73097 73190 682 8,55 80 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Détrier Détrér 73099 73110 427 2,25 190 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Domessin Dôméssen 73100 73330 1855 9,83 189 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Doucy-en-Bauges Dœci 73101 73630 95 12,65 8 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Drumettaz-Clarafond Drumèta-Cllârafond 73103 73420 2807 11,38 247 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Dullin Diyen 73104 73610 444 5,31 84 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
École Écoula 73106 73630 291 29,65 10 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Entrelacs Arbens 73010 73410 6268 51,90 121 Aix-les-Bains-1
Albens
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Entremont-le-Vieux Entremont-le-Viûx 73107 73670 649 33,01 20 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Épierre Èpiérra 73109 73220 759 19,36 39 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Esserts-Blay 73110 73540 809 15,51 52 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Feissons-sur-Salins Fêch·on 73113 73350 182 4,80 38 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Flumet Flemèt 73114 73590 810 17,15 47 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Fontcouverte-la-Toussuire Fontcuvèrta-la Tôchuire 73116 73300 510 21,52 24 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Fourneaux 73117 73500 676 5,04 134 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Freney 73119 73500 103 11,13 9 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Fréterive 73120 73250 576 11,01 52 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Frontenex Frontenêx 73121 73460 1898 1,71 1110 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Gerbaix Gerbêx 73122 73470 401 6,91 58 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Gilly-sur-Isère Gèlié 73124 73200 3013 7,03 429 Albertville-2
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Grand-Aigueblanche Égouablanche / Èg(a)blantse 73003 73260 3850 27,33 141 Moûtiers Albertville Vallées d’Aigueblanche
Grésy-sur-Aix Grèsi 73128 73100 4545 12,73 357 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Grésy-sur-Isère Grêj·é 73129 73460 1242 9,02 138 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Grignon 73130 73200 2119 9,29 228 Albertville-2
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Hautecour Hôtacort / Hœtacort 73131 73600 307 11,65 26 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Hauteluce Hôtaluce 73132 73620 757 62,39 12 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Hauteville Hiôtavela 73133 73390 352 2,45 144 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Jacob-Bellecombette 73137 73000 3984 2,47 1613 Chambéry-2
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Jarrier Jariér 73138 73300 503 17,79 28 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Jarsy 73139 73630 267 32,68 8 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Jongieux 73140 73170 293 6,43 46 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
La Balme La Bârma 73028 73170 320 9,40 34 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
La Bâthie 73032 73540 2194 22,45 98 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
La Bauche La Bôche 73033 73360 505 6,58 77 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
La Biolle La Biôla 73043 73410 2578 13,04 198 Aix-les-Bains-1
Albens
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
La Bridoire La Barduire 73058 73520 1272 6,18 206 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
La Chambre La Chambra /La Shuanbra 73067 73130 1164 3,20 364 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
La Chapelle La Chapèla 73074 73660 331 12,28 27 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
La Chapelle-Blanche La Chapèla-Bllanche 73075 73110 561 4,13 136 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
La Chapelle-du-Mont-du-Chat 73076 73370 257 7,08 36 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
La Chapelle-Saint-Martin La Chapèla-Sant-Martin 73078 73170 148 2,57 58 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
La Chavanne La Chavana 73082 73800 685 3,06 224 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
La Compôte 73090 73630 257 7,57 34 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Croix-de-la-Rochette 73095 73110 365 3,04 120 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
La Giettaz L'Agièta / La Giéta 73123 73590 403 35,20 11 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
La Léchère 73187 73260 2586 134,54 19 Moûtiers Albertville Vallées d’Aigueblanche
La Motte-en-Bauges La Mota-en-Bôges 73178 73340 498 9,96 50 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Motte-Servolex La Mota-Servolêx 73179 73290 11.826 29,85 396 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Plagne Tarentaise Mâcot 73150 73210 3638 96,07 38 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
La Ravoire La Rovouère / La Ravouère 73213 73490 8457 6,82 1240 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Table 73289 73110 448 14,85 30 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
La Thuile 73294 73190 330 18,26 18 Saint-Alban-Leysse
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Tour-en-Maurienne 73135 73300 1074 40,96 26 Saint-Jean-de-Maurienne Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
La Trinité La Trinitât/La Tarntâ 73302 73110 345 4,88 71 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Laissaud 73141 73800 671 6,57 102 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Landry 73142 73210 825 10,62 78 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
Le Bourget-du-Lac Lo Borgèt 73051 73370 4866 20,05 243 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Le Châtelard Le Châtelârd 73081 73630 670 18,00 37 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Le Noyer 73192 73340 214 12,30 17 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Le Pont-de-Beauvoisin Le Pont 73204 73330 2074 1,83 1133 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Le Pontet 73205 73110 122 8,66 14 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Le Verneil Le Varné 73311 73110 102 7,52 14 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Lépin-le-Lac Lépen-le-Léc 73145 73610 454 5,11 89 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Les Allues Los Alués 73015 73550 1841 85,99 21 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Les Avanchers-Valmorel Los Avanchiérs 73024 73260 784 21,93 36 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Vallées d’Aigueblanche
Les Belleville Sent-Martin-de-Bèlavela 73257 73440
73600
3494 226,84 15 Moûtiers Albertville Cœur de Tarentaise
Les Chapelles La Chapèla 73077 73700 561 17,31 32 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Les Chavannes-en-Maurienne Les Chavanes-en-Môriena 73083 73660 246 4,69 52 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Les Déserts 73098 73230 795 33,59 24 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Les Échelles L'Échyéle 73105 73360 1223 3,75 326 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Les Mollettes 73159 73800 816 5,47 149 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Lescheraines Lècherena 73146 73340 764 8,17 94 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Loisieux 73147 73170 205 9,33 22 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Lucey 73149 73170 318 6,14 52 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Marcieux 73152 73470 190 4,40 43 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Marthod Martoud 73153 73400 1367 14,78 92 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Mercury 73154 73200 3088 22,33 138 Albertville-1
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Méry Mêri 73155 73420 1803 9,07 199 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Meyrieux-Trouet Mèriox / Mèriœx 73156 73170 311 11,05 28 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Modane Amoudâna / Modâna 73157 73500 3097 71,04 44 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Montagnole 73160 73000 887 11,30 78 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Montagny Montègni 73161 73350 661 13,26 50 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Montailleur 73162 73460 679 15,30 44 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Montcel Moncél / Montcél 73164 73100 999 15,23 66 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Montendry Montendri 73166 73390 58 8,28 7 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Montgilbert 73168 73220 123 9,53 13 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Monthion 73170 73200 550 6,36 86 Albertville-2
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Montmélian Montmèlyan 73171 73800 4123 5,69 725 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Montricher-Albanne 73173 73870 471 27,99 17 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Montsapey 73175 73220 63 26,36 2 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Montvalezan 73176 73700 686 25,90 26 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Montvernier 73177 73300 230 6,68 34 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Motz Môtz 73180 73310 437 9,04 48 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Moûtiers Motiérs / Montiérs 73181 73600 3501 3,16 1108 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Mouxy 73182 73100 2234 6,28 356 Aix-les-Bains-2
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Myans 73183 73800 1236 3,58 345 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Nances 73184 73470 490 9,90 49 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Notre-Dame-de-Bellecombe 73186 73590 479 21,45 22 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Notre-Dame-des-Millières 73188 73460 1031 10,35 100 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Notre-Dame-du-Cruet Senta-Maria-de-Crosa 73189 73130 226 1,90 119 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Notre-Dame-du-Pré 73190 73600 249 18,20 14 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Novalaise Novalâse 73191 73470 2071 16,26 127 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Ontex Ontêx 73193 73310 105 4,62 23 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Orelle 73194 73140 349 69,25 5 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Pallud 73196 73200 780 5,20 150 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Peisey-Nancroix Pèsê 73197 73210 642 70,64 9 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
Planaise 73200 73800 545 4,16 131 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Planay 73201 73350 428 22,41 19 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Plancherine 73202 73200 439 6,86 64 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Porte-de-Savoie Les Mârches 73151 73800 3680 22,28 165 Montmélian Chambéry Cœur de Savoie
Pralognan-la-Vanoise 73206 73710 724 88,57 8 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Presle 73207 73110 418 11,58 36 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Pugny-Chatenod 73208 73100 951 5,36 177 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Puygros Puégrôs 73210 73190 385 10,34 37 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Queige 73211 73720 805 32,61 25 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Rochefort 73214 73240 232 5,60 41 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Rognaix Rognêx 73216 73730 478 8,98 53 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Rotherens Roterens 73217 73110 367 1,74 211 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Ruffieux Refiœx 73218 73310 837 13,21 63 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint François Longchamp Sent-Francês-sur-Bugeon 73235 73130 517 60,68 9 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Alban-d’Hurtières Sent-Arban-de-les-Urtiéres 73220 73220 356 19,40 18 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Alban-de-Montbel Sant-Arban-de-Montbèl 73219 73610 643 4,55 141 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Saint-Alban-des-Villards Sent-Alban-dus-Velârs 73221 73130 100 24,02 4 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Alban-Leysse 73222 73230 6007 8,40 715 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-André Sant-Andri 73223 73500 457 30,84 15 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Saint-Avre Sent-Apro 73224 73130 868 3,64 238 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Baldoph 73225 73190 2809 6,24 450 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Béron Sent-Beron 73226 73520 1671 8,66 193 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Saint-Cassin Sent-Cassen 73228 73160 838 14,79 57 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Christophe Sant-Crestou 73229 73360 531 11,01 48 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Colomban-des-Villards Sent-Colomban-dus-Velârs / Sin-Kolonban-dou-Vlâr 73230 73130 135 81,12 2 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Sainte-Foy-Tarentaise Senta-Fê 73232 73640 768 100,15 8 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Sainte-Hélène-du-Lac Sent-Alêna-du-Léc 73240 73800 779 7,09 110 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Sainte-Hélène-sur-Isère Sent-Eléna 73241 73460 1183 14,43 82 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Sainte-Marie-d’Alvey 73254 73240 117 2,61 45 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Sainte-Marie-de-Cuines Senta-Maria-de-Cuina 73255 73130 803 14,95 54 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Sainte-Reine Senta-Réna 73277 73630 159 14,62 11 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Étienne-de-Cuines Sent-Tièno-de-Cuina 73231 73130 1195 20,50 58 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Franc Sant-Franc 73233 73360 167 7,25 23 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-François-de-Sales 73234 73340 150 14,44 10 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Genix-les-Villages Sant-Genés / Sant-Genix 73236 73240 2944 25,45 116 Bugey savoyard Chambéry Val Guiers
Saint-Georges-d’Hurtières Sent-Jôrjo-de-les-Urtiéres 73237 73220 339 11,85 29 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Jean-d’Arves Sent-Jian-d'Arves 73242 73530 266 75,60 4 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Jean-d’Arvey Sant-Jian-d'Arvê 73243 73230 1697 13,01 130 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Jean-de-Chevelu 73245 73170 813 12,72 64 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Saint-Jean-de-Couz 73246 73160 291 7,71 38 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Jean-de-la-Porte 73247 73250 937 16,01 59 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Saint-Jean-de-Maurienne Sent-Jian-de-Môrièna / Sin Zhian de Moryèna 73248 73300 7746 11,51 673 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Jeoire-Prieuré Sant-Jouère 73249 73190 1704 5,34 319 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Julien-Mont-Denis 73250 73870 1618 33,04 49 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Léger 73252 73220 224 11,06 20 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Marcel 73253 73600 607 8,76 69 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Saint-Martin-d’Arc 73256 73140 361 4,93 73 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Saint-Martin-de-la-Porte Sent-Martin-la-Pôrta 73258 73140 679 19,25 35 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Saint-Martin-sur-la-Chambre Sent-Martin-dessus-la-Chambra 73259 73130 552 4,69 118 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Michel-de-Maurienne 73261 73140 2461 36,31 68 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Saint-Nicolas-la-Chapelle Sant-Nicolês-la-Chapèla 73262 73590 454 23,63 19 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Saint-Offenge Sent-Ofenjo-dzo 73263 73100 1104 15,63 71 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint-Ours Sant-Orso/Santò 73265 73410 677 4,59 147 Aix-les-Bains-1
Albens
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint-Pancrace Sent-Pè / Sent-Pèx 73267 73300 290 5,59 52 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Paul Sent-Pol 73269 73170 686 13,25 52 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Saint-Paul-sur-Isère 73268 73730 524 20,93 25 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Saint-Pierre-d’Albigny Sent-Piêre-d'Arbigny 73270 73250 3943 18,46 214 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Saint-Pierre-d’Alvey 73271 73170 292 7,70 38 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Saint-Pierre-d’Entremont Sant-Piére-d'Entremont 73274 73670 457 18,36 25 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Belleville Sant-Pière-de-Bèlavela 73272 73220 171 7,46 23 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Pierre-de-Curtille 73273 73310 491 9,75 50 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint-Pierre-de-Genebroz Sant-Piére-de-G·ènbrôz 73275 73360 334 6,14 54 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Soucy 73276 73800 437 9,09 48 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Saint-Rémy-de-Maurienne 73278 73660 1253 44,26 28 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Sorlin-d’Arves Sent-Sorlin-d’Ârva 73280 73530 331 39,00 8 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Sulpice Sant-Sœrpi 73281 73160 760 8,82 86 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Thibaud-de-Couz 73282 73160 1060 24,17 44 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Vital Sent-Viâr 73283 73460 694 3,60 193 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Salins-Fontaine 73284 73600 1011 8,64 117 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Séez Sést 73285 73700 2355 42,55 55 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Serrières-en-Chautagne Sèrriéres 73286 73310 1208 16,04 75 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Sonnaz Sônâ 73288 73000 1857 6,79 273 Chambéry-1
Chambéry-Nord
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Thénésol 73292 73200 310 5,49 56 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Thoiry 73293 73230 457 17,75 26 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Tignes Tignes 73296 73320 2196 81,63 27 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Tournon Tournon 73297 73460 611 4,86 126 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Tours-en-Savoie 73298 73790 959 15,37 62 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Traize Trêze 73299 73170 318 9,48 34 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Tresserve 73300 73100 3014 2,77 1088 Aix-les-Bains-2
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Trévignin 73301 73100 776 6,89 113 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Ugine Ugena 73303 73400 7039 57,36 123 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Val-Cenis Tèrmegnon 73290 73500 2088 408,05 5 Modane
Lanslebourg-Mont-Cenis
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Val-d’Arc 73212 73220 2008 14,21 141 Saint-Pierre-d’Albigny Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Val-d’Isère 73304 73150 1555 94,39 16 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Valgelon-La Rochette 73215 73110 4111 7,36 559 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Valloire Vârouère 73306 73450 1083 137,48 8 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Valmeinier Vârmêniér 73307 73450 515 54,26 9 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Venthon Vêton 73308 73200 621 2,50 248 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Verel-de-Montbel Verél-de-Montbél 73309 73330 303 3,74 81 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Verel-Pragondran Verél-Pragondran 73310 73230 476 6,53 73 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Verrens-Arvey Vèrrens 73312 73460 900 10,82 83 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Verthemex Vèrtemêx 73313 73170 229 9,28 25 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Villard-d’Héry 73314 73800 268 4,90 55 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Villard-Léger Velâr-Legiér 73315 73390 473 6,73 70 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Villard-Sallet Velâr-Salœt 73316 73110 290 3,14 92 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Villard-sur-Doron 73317 73270 712 22,21 32 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Villarembert Velâr-Rambèrt 73318 73300 247 9,58 26 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Villargondran Velâr-Gondran 73320 73300 862 6,12 141 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Villarodin-Bourget 73322 73500 529 33,08 16 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Villaroger 73323 73640 366 28,15 13 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Villaroux 73324 73110 203 3,09 66 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Vimines 73326 73160 2028 14,23 143 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Vions 73327 73310 403 5,70 71 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Viviers-du-Lac Le Veviérs 73328 73420 2235 3,94 567 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Voglans Voglans 73329 73420 1897 4,62 411 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Yenne Yèna 73330 73170 2978 23,36 127 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017:

2019: