Lischt vun dr Gmeina im Département Savoie

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Savoie zellt àlla 273 Gmeina ìm Département Savoie uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aiguebelette-le-Lac Égouabelèta / Égabèlèta 73001 73610 232 7,91 29 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Aillon-le-Jeune Alyon-le-Joueno / Alyon-l-Dzwéno 73004 73340 433 34,09 13 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Aillon-le-Vieux Alyon-le-Viely / Alyon-l-Vyeû 73005 73340 182 21,63 8 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Aime-la-Plagne Èma / Éma 73006 73210 4444 94,67 47 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
Aiton Êton / Éton 73007 73220 1679 16,29 103 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Aix-les-Bains Èx-en-Savouè / Ésse in Savwé 73008 73100 30.463 12,62 2414 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Sud
Aix-les-Bains-Centre
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Albertville Arbèrtvela 73011 73200 19.502 17,54 1112 Albertville-1
Albertville-2
Albertville-Nord
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Albiez-le-Jeune Arbiéz-lo-Joueno 73012 73300 147 12,45 12 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Albiez-Montrond Arbiéz-Montriond 73013 73300 365 48,58 8 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Allondaz Alonda 73014 73200 288 4,08 71 Albertville-1
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Apremont Âpromont 73017 73190 987 17,76 56 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Arbin Arben 73018 73800 769 1,71 450 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Argentine Argentena 73019 73220 955 28,03 34 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Arith Arit 73020 73340 443 24,27 18 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Arvillard Arvelâr 73021 73110 850 29,28 29 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Attignat-Oncin Ategnat-Oncin 73022 73610 563 18,46 30 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Aussois Ôçès 73023 73500 698 41,94 17 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Avressieux 73025 73240 526 8,07 65 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Avrieux 73026 73500 389 37,85 10 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Ayn Ayen 73027 73470 387 7,44 52 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Barberaz Bârberâz 73029 73000 5022 3,79 1325 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Barby Barbi 73030 73230 3429 2,48 1383 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Bassens Bassens 73031 73000 4785 3,11 1539 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Beaufort Bôfôrt 73034 73270 2034 149,53 14 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Bellecombe-en-Bauges Bèlacomba 73036 73340 683 22,89 30 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Belmont-Tramonet Bèrmont-Tramonèt 73039 73330 536 5,46 98 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Bessans Bèssans 73040 73480 359 128,08 3 Modane
Lanslebourg-Mont-Cenis
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Betton-Bettonet 73041 73390 306 3,41 90 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Billième Blièma 73042 73170 263 5,98 44 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Bonneval-sur-Arc Bônavâl-sus-Arc 73047 73480 259 82,72 3 Modane
Lanslebourg-Mont-Cenis
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Bonvillard Bonvelâr 73048 73460 355 17,10 21 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Bonvillaret Bonvelârêt 73049 73220 148 8,88 17 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Bourdeau Bourdô 73050 73370 574 4,83 119 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Bourget-en-Huile 73052 73110 147 6,79 22 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Bourgneuf 73053 73390 690 6,48 106 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Bourg-Saint-Maurice Le Bôrg / Le Bœrg 73054 73700 7195 179,07 40 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Bozel Bosél / Bozél 73055 73350 1876 28,80 65 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Brides-les-Bains Breda / Bouerda 73057 73570 500 2,63 190 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Brison-Saint-Innocent 73059 73100 2262 8,75 259 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Césarches 73061 73200 423 2,90 146 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Cevins 73063 73730 718 32,66 22 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Challes-les-Eaux Chales 73064 73190 5609 5,65 993 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Chambéry Chambèri / Shanbêri 73065 73000 58.917 20,99 2807 Chambéry-1
Chambéry-2
Chambéry-3
Chambéry-Est
Chambéry-Nord
Chambéry-Sud
Chambéry-Sud-Ouest
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Chamousset Chamossèt 73068 73390 587 6,31 93 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Chamoux-sur-Gelon Chamoux 73069 73390 952 10,63 90 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Champagneux Champagnœx 73070 73240 702 10,68 66 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Champagny-en-Vanoise Champègni 73071 73350 565 84,96 7 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Champ-Laurent Champ-Lorent 73072 73390 33 5,07 7 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Chanaz Chana 73073 73310 535 6,75 79 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Châteauneuf 73079 73390 924 6,99 132 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Chignin Chegnin 73084 73800 952 8,32 114 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Chindrieux Chindriox 73085 73310 1394 16,42 85 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Cléry Clléri 73086 73460 393 10,90 36 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Cognin Cognen 73087 73160 6359 4,48 1419 Chambéry-3
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Cohennoz 73088 73400 159 13,78 12 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Coise-Saint-Jean-Pied-Gauthier 73089 73800 1269 10,38 122 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Conjux Conjûx 73091 73310 207 1,70 122 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Corbel 73092 73160 153 10,31 15 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Courchevel Sènt-Bon 73227 73120 2360 68,90 34 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Crest-Voland 73094 73590 336 9,96 34 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Cruet Cruêt 73096 73800 1041 10,06 103 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Curienne Curièna 73097 73190 678 8,55 79 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Détrier Détrér 73099 73110 433 2,25 192 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Domessin Dôméssen 73100 73330 1904 9,83 194 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Doucy-en-Bauges Dœci 73101 73630 96 12,65 8 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Drumettaz-Clarafond Drumèta-Cllârafond 73103 73420 2934 11,38 258 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Dullin Diyen 73104 73610 479 5,31 90 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
École Écoula 73106 73630 303 29,65 10 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Entrelacs Arbens 73010 73410 6315 51,90 122 Aix-les-Bains-1
Albens
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Entremont-le-Vieux Entremont-le-Viûx 73107 73670 644 33,01 20 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Épierre Èpiérra 73109 73220 777 19,36 40 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Esserts-Blay 73110 73540 782 15,51 50 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Feissons-sur-Salins Fêch·on 73113 73350 177 4,80 37 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Flumet Flemèt 73114 73590 802 17,15 47 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Fontcouverte-la-Toussuire Fontcuvèrta-la Tôchuire 73116 73300 481 21,52 22 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Fourneaux 73117 73500 691 5,04 137 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Freney 73119 73500 99 11,13 9 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Fréterive 73120 73250 609 11,01 55 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Frontenex Frontenêx 73121 73460 1928 1,71 1127 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Gerbaix Gerbêx 73122 73470 424 6,91 61 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Gilly-sur-Isère Gèlié 73124 73200 3042 7,03 433 Albertville-2
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Grand-Aigueblanche Égouablanche / Èg(a)blantse 73003 73260 3838 27,33 140 Moûtiers Albertville Vallées d’Aigueblanche
Grésy-sur-Aix Grèsi 73128 73100 4595 12,73 361 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Grésy-sur-Isère Grêj·é 73129 73460 1215 9,02 135 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Grignon 73130 73200 2107 9,29 227 Albertville-2
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Hautecour Hôtacort / Hœtacort 73131 73600 303 11,65 26 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Hauteluce Hôtaluce 73132 73620 758 62,39 12 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Hauteville Hiôtavela 73133 73390 351 2,45 143 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Jacob-Bellecombette 73137 73000 4047 2,47 1638 Chambéry-2
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Jarrier Jariér 73138 73300 491 17,79 28 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Jarsy 73139 73630 271 32,68 8 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Jongieux 73140 73170 283 6,43 44 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
La Balme La Bârma 73028 73170 337 9,40 36 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
La Bâthie 73032 73540 2152 22,45 96 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
La Bauche La Bôche 73033 73360 494 6,58 75 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
La Biolle La Biôla 73043 73410 2781 13,04 213 Aix-les-Bains-1
Albens
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
La Bridoire La Barduire 73058 73520 1272 6,18 206 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
La Chambre La Chambra /La Shuanbra 73067 73130 1151 3,20 360 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
La Chapelle La Chapèla 73074 73660 330 12,28 27 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
La Chapelle-Blanche La Chapèla-Bllanche 73075 73110 572 4,13 138 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
La Chapelle-du-Mont-du-Chat 73076 73370 261 7,08 37 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
La Chapelle-Saint-Martin La Chapèla-Sant-Martin 73078 73170 144 2,57 56 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
La Chavanne La Chavana 73082 73800 747 3,06 244 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
La Compôte 73090 73630 264 7,57 35 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Croix-de-la-Rochette 73095 73110 382 3,04 126 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
La Giettaz L'Agièta / La Giéta 73123 73590 387 35,20 11 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
La Léchère 73187 73260 2635 134,54 20 Moûtiers Albertville Vallées d’Aigueblanche
La Motte-en-Bauges La Mota-en-Bôges 73178 73340 505 9,96 51 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Motte-Servolex La Mota-Servolêx 73179 73290 12.120 29,85 406 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Plagne Tarentaise Mâcot 73150 73210 3766 96,07 39 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
La Ravoire La Rovouère / La Ravouère 73213 73490 8530 6,82 1251 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Table 73289 73110 427 14,85 29 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
La Thuile 73294 73190 338 18,26 19 Saint-Alban-Leysse
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Tour-en-Maurienne 73135 73300 1079 40,96 26 Saint-Jean-de-Maurienne Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
La Trinité La Trinitât/La Tarntâ 73302 73110 338 4,88 69 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Laissaud 73141 73800 687 6,57 105 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Landry 73142 73210 817 10,62 77 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
Le Bourget-du-Lac Lo Borgèt 73051 73370 4966 20,05 248 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Le Châtelard Le Châtelârd 73081 73630 668 18,00 37 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Le Noyer 73192 73340 213 12,30 17 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Le Pont-de-Beauvoisin Le Pont 73204 73330 2075 1,83 1134 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Le Pontet 73205 73110 117 8,66 14 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Le Verneil Le Varné 73311 73110 105 7,52 14 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Lépin-le-Lac Lépen-le-Léc 73145 73610 464 5,11 91 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Les Allues Los Alués 73015 73550 1860 85,99 22 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Les Avanchers-Valmorel Los Avanchiérs 73024 73260 778 21,93 35 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Vallées d’Aigueblanche
Les Belleville Sent-Martin-de-Bèlavela 73257 73440
73600
3494 226,84 15 Moûtiers Albertville Cœur de Tarentaise
Les Chapelles La Chapèla 73077 73700 563 17,31 33 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Les Chavannes-en-Maurienne Les Chavanes-en-Môriena 73083 73660 222 4,69 47 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Les Déserts 73098 73230 811 33,59 24 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Les Échelles L'Échyéle 73105 73360 1239 3,75 330 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Les Mollettes 73159 73800 845 5,47 154 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Lescheraines Lècherena 73146 73340 781 8,17 96 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Loisieux 73147 73170 202 9,33 22 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Lucey 73149 73170 305 6,14 50 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Marcieux 73152 73470 213 4,40 48 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Marthod Martoud 73153 73400 1352 14,78 91 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Mercury 73154 73200 3299 22,33 148 Albertville-1
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Méry Mêri 73155 73420 2013 9,07 222 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Meyrieux-Trouet Mèriox / Mèriœx 73156 73170 313 11,05 28 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Modane Amoudâna / Modâna 73157 73500 3075 71,04 43 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Montagnole 73160 73000 978 11,30 87 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Montagny Montègni 73161 73350 654 13,26 49 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Montailleur 73162 73460 678 15,30 44 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Montcel Moncél / Montcél 73164 73100 1011 15,23 66 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Montendry Montendri 73166 73390 54 8,28 7 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Montgilbert 73168 73220 119 9,53 12 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Monthion 73170 73200 526 6,36 83 Albertville-2
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Montmélian Montmèlyan 73171 73800 4102 5,69 721 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Montricher-Albanne 73173 73870 475 27,99 17 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Montsapey 73175 73220 73 26,36 3 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Montvalezan 73176 73700 709 25,90 27 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Montvernier 73177 73300 238 6,68 36 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Motz Môtz 73180 73310 435 9,04 48 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Moûtiers Motiérs / Montiérs 73181 73600 3496 3,16 1106 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Mouxy 73182 73100 2241 6,28 357 Aix-les-Bains-2
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Myans 73183 73800 1289 3,58 360 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Nances 73184 73470 509 9,90 51 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Notre-Dame-de-Bellecombe 73186 73590 477 21,45 22 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Notre-Dame-des-Millières 73188 73460 1029 10,35 99 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Notre-Dame-du-Cruet Senta-Maria-de-Crosa 73189 73130 227 1,90 119 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Notre-Dame-du-Pré 73190 73600 247 18,20 14 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Novalaise Novalâse 73191 73470 2147 16,26 132 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Ontex Ontêx 73193 73310 106 4,62 23 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Orelle 73194 73140 328 69,25 5 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Pallud 73196 73200 789 5,20 152 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Peisey-Nancroix Pèsê 73197 73210 641 70,64 9 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
Planaise 73200 73800 553 4,16 133 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Planay 73201 73350 441 22,41 20 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Plancherine 73202 73200 454 6,86 66 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Porte-de-Savoie Les Mârches 73151 73800 3796 22,28 170 Montmélian Chambéry Cœur de Savoie
Pralognan-la-Vanoise 73206 73710 715 88,57 8 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Presle 73207 73110 432 11,58 37 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Pugny-Chatenod 73208 73100 950 5,36 177 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Puygros Puégrôs 73210 73190 379 10,34 37 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Queige 73211 73720 782 32,61 24 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Rochefort 73214 73240 235 5,60 42 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Rognaix Rognêx 73216 73730 487 8,98 54 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Rotherens Roterens 73217 73110 368 1,74 211 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Ruffieux Refiœx 73218 73310 816 13,21 62 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint François Longchamp Sent-Francês-sur-Bugeon 73235 73130 545 60,68 9 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Alban-d’Hurtières Sent-Arban-de-les-Urtiéres 73220 73220 366 19,40 19 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Alban-de-Montbel Sant-Arban-de-Montbèl 73219 73610 663 4,55 146 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Saint-Alban-des-Villards Sent-Alban-dus-Velârs 73221 73130 88 24,02 4 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Alban-Leysse 73222 73230 6285 8,40 748 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-André Sant-Andri 73223 73500 446 30,84 14 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Saint-Avre Sent-Apro 73224 73130 889 3,64 244 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Baldoph 73225 73190 2759 6,24 442 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Béron Sent-Beron 73226 73520 1706 8,66 197 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Saint-Cassin Sent-Cassen 73228 73160 905 14,79 61 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Christophe Sant-Crestou 73229 73360 533 11,01 48 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Colomban-des-Villards Sent-Colomban-dus-Velârs / Sin-Kolonban-dou-Vlâr 73230 73130 132 81,12 2 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Sainte-Foy-Tarentaise Senta-Fê 73232 73640 729 100,15 7 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Sainte-Hélène-du-Lac Sent-Alêna-du-Léc 73240 73800 793 7,09 112 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Sainte-Hélène-sur-Isère Sent-Eléna 73241 73460 1196 14,43 83 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Sainte-Marie-d’Alvey 73254 73240 120 2,61 46 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Sainte-Marie-de-Cuines Senta-Maria-de-Cuina 73255 73130 818 14,95 55 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Sainte-Reine Senta-Réna 73277 73630 172 14,62 12 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Étienne-de-Cuines Sent-Tièno-de-Cuina 73231 73130 1205 20,50 59 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Franc Sant-Franc 73233 73360 162 7,25 22 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-François-de-Sales 73234 73340 149 14,44 10 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Genix-les-Villages Sant-Genés / Sant-Genix 73236 73240 2905 25,45 114 Bugey savoyard Chambéry Val Guiers
Saint-Georges-d’Hurtières Sent-Jôrjo-de-les-Urtiéres 73237 73220 350 11,85 30 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Jean-d’Arves Sent-Jian-d'Arves 73242 73530 272 75,60 4 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Jean-d’Arvey Sant-Jian-d'Arvê 73243 73230 1726 13,01 133 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Jean-de-Chevelu 73245 73170 823 12,72 65 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Saint-Jean-de-Couz 73246 73160 299 7,71 39 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Jean-de-la-Porte 73247 73250 956 16,01 60 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Saint-Jean-de-Maurienne Sent-Jian-de-Môrièna / Sin Zhian de Moryèna 73248 73300 7621 11,51 662 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Jeoire-Prieuré Sant-Jouère 73249 73190 1866 5,34 349 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Julien-Mont-Denis 73250 73870 1627 33,04 49 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Léger 73252 73220 239 11,06 22 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Marcel 73253 73600 601 8,76 69 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Saint-Martin-d’Arc 73256 73140 327 4,93 66 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Saint-Martin-de-la-Porte Sent-Martin-la-Pôrta 73258 73140 679 19,25 35 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Saint-Martin-sur-la-Chambre Sent-Martin-dessus-la-Chambra 73259 73130 544 4,69 116 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Michel-de-Maurienne 73261 73140 2467 36,31 68 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Saint-Nicolas-la-Chapelle Sant-Nicolês-la-Chapèla 73262 73590 472 23,63 20 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Saint-Offenge Sent-Ofenjo-dzo 73263 73100 1145 15,63 73 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint-Ours Sant-Orso/Santò 73265 73410 723 4,59 158 Aix-les-Bains-1
Albens
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint-Pancrace Sent-Pè / Sent-Pèx 73267 73300 297 5,59 53 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Paul Sent-Pol 73269 73170 724 13,25 55 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Saint-Paul-sur-Isère 73268 73730 529 20,93 25 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Saint-Pierre-d’Albigny Sent-Piêre-d'Arbigny 73270 73250 4097 18,46 222 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Saint-Pierre-d’Alvey 73271 73170 307 7,70 40 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Saint-Pierre-d’Entremont Sant-Piére-d'Entremont 73274 73670 451 18,36 25 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Belleville Sant-Pière-de-Bèlavela 73272 73220 178 7,46 24 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Pierre-de-Curtille 73273 73310 487 9,75 50 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint-Pierre-de-Genebroz Sant-Piére-de-G·ènbrôz 73275 73360 321 6,14 52 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Soucy 73276 73800 415 9,09 46 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Saint-Rémy-de-Maurienne 73278 73660 1238 44,26 28 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Sorlin-d’Arves Sent-Sorlin-d’Ârva 73280 73530 344 39,00 9 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Sulpice Sant-Sœrpi 73281 73160 747 8,82 85 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Thibaud-de-Couz 73282 73160 1062 24,17 44 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Vital Sent-Viâr 73283 73460 709 3,60 197 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Salins-Fontaine 73284 73600 997 8,64 115 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Séez Sést 73285 73700 2322 42,55 55 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Serrières-en-Chautagne Sèrriéres 73286 73310 1168 16,04 73 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Sonnaz Sônâ 73288 73000 2002 6,79 295 Chambéry-1
Chambéry-Nord
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Thénésol 73292 73200 318 5,49 58 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Thoiry 73293 73230 455 17,75 26 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Tignes Tignes 73296 73320 2020 81,63 25 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Tournon Tournon 73297 73460 592 4,86 122 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Tours-en-Savoie 73298 73790 910 15,37 59 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Traize Trêze 73299 73170 325 9,48 34 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Tresserve 73300 73100 2988 2,77 1079 Aix-les-Bains-2
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Trévignin 73301 73100 814 6,89 118 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Ugine Ugena 73303 73400 7096 57,36 124 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Val-Cenis Tèrmegnon 73290 73500 2062 408,05 5 Modane
Lanslebourg-Mont-Cenis
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Val-d’Arc 73212 73220 2018 14,21 142 Saint-Pierre-d’Albigny Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Val-d’Isère 73304 73150 1583 94,39 17 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Valgelon-La Rochette 73215 73110 4160 7,36 565 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Valloire Vârouère 73306 73450 1066 137,48 8 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Valmeinier Vârmêniér 73307 73450 566 54,26 10 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Venthon Vêton 73308 73200 593 2,50 237 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Verel-de-Montbel Verél-de-Montbél 73309 73330 300 3,74 80 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Verel-Pragondran Verél-Pragondran 73310 73230 479 6,53 73 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Verrens-Arvey Vèrrens 73312 73460 918 10,82 85 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Verthemex Vèrtemêx 73313 73170 230 9,28 25 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Villard-d’Héry 73314 73800 261 4,90 53 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Villard-Léger Velâr-Legiér 73315 73390 457 6,73 68 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Villard-Sallet Velâr-Salœt 73316 73110 290 3,14 92 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Villard-sur-Doron 73317 73270 705 22,21 32 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Villarembert Velâr-Rambèrt 73318 73300 252 9,58 26 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Villargondran Velâr-Gondran 73320 73300 853 6,12 139 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Villarodin-Bourget 73322 73500 536 33,08 16 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Villaroger 73323 73640 360 28,15 13 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Villaroux 73324 73110 193 3,09 62 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Vimines 73326 73160 2114 14,23 149 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Vions 73327 73310 395 5,70 69 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Viviers-du-Lac Le Veviérs 73328 73420 2269 3,94 576 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Voglans Voglans 73329 73420 1911 4,62 414 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Yenne Yèna 73330 73170 3002 23,36 129 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017:

2019: