Lischt vun dr Gmeina im Département Savoie

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Savoie zellt àlla 273 Gmeina ìm Département Savoie uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aiguebelette-le-Lac Égouabelèta / Égabèlèta 73001 73610 234 7,91 30 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Aillon-le-Jeune Alyon-le-Joueno / Alyon-l-Dzwéno 73004 73340 434 34,09 13 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Aillon-le-Vieux Alyon-le-Viely / Alyon-l-Vyeû 73005 73340 181 21,63 8 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Aime-la-Plagne Èma / Éma 73006 73210 4486 94,67 47 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
Aiton Êton / Éton 73007 73220 1674 16,29 103 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Aix-les-Bains Èx-en-Savouè / Ésse in Savwé 73008 73100 29.993 12,62 2377 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Sud
Aix-les-Bains-Centre
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Albertville Arbèrtvela 73011 73200 19.214 17,54 1095 Albertville-1
Albertville-2
Albertville-Nord
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Albiez-le-Jeune Arbiéz-lo-Joueno 73012 73300 147 12,45 12 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Albiez-Montrond Arbiéz-Montriond 73013 73300 370 48,58 8 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Allondaz Alonda 73014 73200 279 4,08 68 Albertville-1
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Apremont Âpromont 73017 73190 1000 17,76 56 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Arbin Arben 73018 73800 773 1,71 452 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Argentine Argentena 73019 73220 954 28,03 34 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Arith Arit 73020 73340 442 24,27 18 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Arvillard Arvelâr 73021 73110 858 29,28 29 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Attignat-Oncin Ategnat-Oncin 73022 73610 551 18,46 30 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Aussois Ôçès 73023 73500 691 41,94 16 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Avressieux 73025 73240 524 8,07 65 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Avrieux 73026 73500 388 37,85 10 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Ayn Ayen 73027 73470 385 7,44 52 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Barberaz Bârberâz 73029 73000 4876 3,79 1287 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Barby Barbi 73030 73230 3422 2,48 1380 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Bassens Bassens 73031 73000 4625 3,11 1487 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Beaufort Bôfôrt 73034 73270 2051 149,53 14 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Bellecombe-en-Bauges Bèlacomba 73036 73340 674 22,89 29 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Belmont-Tramonet Bèrmont-Tramonèt 73039 73330 548 5,46 100 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Bessans Bèssans 73040 73480 360 128,08 3 Modane
Lanslebourg-Mont-Cenis
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Betton-Bettonet 73041 73390 311 3,41 91 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Billième Blièma 73042 73170 266 5,98 44 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Bonneval-sur-Arc Bônavâl-sus-Arc 73047 73480 260 82,72 3 Modane
Lanslebourg-Mont-Cenis
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Bonvillard Bonvelâr 73048 73460 358 17,10 21 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Bonvillaret Bonvelârêt 73049 73220 146 8,88 16 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Bourdeau Bourdô 73050 73370 565 4,83 117 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Bourget-en-Huile 73052 73110 147 6,79 22 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Bourgneuf 73053 73390 680 6,48 105 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Bourg-Saint-Maurice Le Bôrg / Le Bœrg 73054 73700 7252 179,07 40 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Bozel Bosél / Bozél 73055 73350 1864 28,80 65 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Brides-les-Bains Breda / Bouerda 73057 73570 500 2,63 190 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Brison-Saint-Innocent 73059 73100 2196 8,75 251 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Césarches 73061 73200 428 2,90 148 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Cevins 73063 73730 730 32,66 22 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Challes-les-Eaux Chales 73064 73190 5584 5,65 988 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Chambéry Chambèri / Shanbêri 73065 73000 58.833 20,99 2803 Chambéry-1
Chambéry-2
Chambéry-3
Chambéry-Est
Chambéry-Nord
Chambéry-Sud
Chambéry-Sud-Ouest
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Chamousset Chamossèt 73068 73390 587 6,31 93 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Chamoux-sur-Gelon Chamoux 73069 73390 947 10,63 89 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Champagneux Champagnœx 73070 73240 695 10,68 65 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Champagny-en-Vanoise Champègni 73071 73350 566 84,96 7 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Champ-Laurent Champ-Lorent 73072 73390 34 5,07 7 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Chanaz Chana 73073 73310 524 6,75 78 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Châteauneuf 73079 73390 913 6,99 131 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Chignin Chegnin 73084 73800 956 8,32 115 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Chindrieux Chindriox 73085 73310 1382 16,42 84 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Cléry Clléri 73086 73460 399 10,90 37 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Cognin Cognen 73087 73160 6264 4,48 1398 Chambéry-3
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Cohennoz 73088 73400 160 13,78 12 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Coise-Saint-Jean-Pied-Gauthier 73089 73800 1259 10,38 121 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Conjux Conjûx 73091 73310 204 1,70 120 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Corbel 73092 73160 155 10,31 15 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Courchevel Sènt-Bon 73227 73120 2362 68,90 34 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Crest-Voland 73094 73590 337 9,96 34 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Cruet Cruêt 73096 73800 1040 10,06 103 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Curienne Curièna 73097 73190 685 8,55 80 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Détrier Détrér 73099 73110 429 2,25 191 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Domessin Dôméssen 73100 73330 1880 9,83 191 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Doucy-en-Bauges Dœci 73101 73630 96 12,65 8 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Drumettaz-Clarafond Drumèta-Cllârafond 73103 73420 2871 11,38 252 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Dullin Diyen 73104 73610 462 5,31 87 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
École Écoula 73106 73630 301 29,65 10 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Entrelacs Arbens 73010 73410 6290 51,90 121 Aix-les-Bains-1
Albens
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Entremont-le-Vieux Entremont-le-Viûx 73107 73670 648 33,01 20 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Épierre Èpiérra 73109 73220 767 19,36 40 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Esserts-Blay 73110 73540 792 15,51 51 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Feissons-sur-Salins Fêch·on 73113 73350 178 4,80 37 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Flumet Flemèt 73114 73590 808 17,15 47 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Fontcouverte-la-Toussuire Fontcuvèrta-la Tôchuire 73116 73300 496 21,52 23 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Fourneaux 73117 73500 682 5,04 135 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Freney 73119 73500 102 11,13 9 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Fréterive 73120 73250 589 11,01 53 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Frontenex Frontenêx 73121 73460 1913 1,71 1119 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Gerbaix Gerbêx 73122 73470 417 6,91 60 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Gilly-sur-Isère Gèlié 73124 73200 3029 7,03 431 Albertville-2
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Grand-Aigueblanche Égouablanche / Èg(a)blantse 73003 73260 3818 27,33 140 Moûtiers Albertville Vallées d’Aigueblanche
Grésy-sur-Aix Grèsi 73128 73100 4570 12,73 359 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Grésy-sur-Isère Grêj·é 73129 73460 1229 9,02 136 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Grignon 73130 73200 2113 9,29 227 Albertville-2
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Hautecour Hôtacort / Hœtacort 73131 73600 305 11,65 26 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Hauteluce Hôtaluce 73132 73620 758 62,39 12 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Hauteville Hiôtavela 73133 73390 350 2,45 143 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Jacob-Bellecombette 73137 73000 4070 2,47 1648 Chambéry-2
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Jarrier Jariér 73138 73300 497 17,79 28 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Jarsy 73139 73630 269 32,68 8 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Jongieux 73140 73170 287 6,43 45 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
La Balme La Bârma 73028 73170 328 9,40 35 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
La Bâthie 73032 73540 2176 22,45 97 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
La Bauche La Bôche 73033 73360 499 6,58 76 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
La Biolle La Biôla 73043 73410 2699 13,04 207 Aix-les-Bains-1
Albens
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
La Bridoire La Barduire 73058 73520 1270 6,18 206 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
La Chambre La Chambra /La Shuanbra 73067 73130 1157 3,20 362 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
La Chapelle La Chapèla 73074 73660 331 12,28 27 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
La Chapelle-Blanche La Chapèla-Bllanche 73075 73110 566 4,13 137 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
La Chapelle-du-Mont-du-Chat 73076 73370 260 7,08 37 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
La Chapelle-Saint-Martin La Chapèla-Sant-Martin 73078 73170 145 2,57 56 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
La Chavanne La Chavana 73082 73800 735 3,06 240 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
La Compôte 73090 73630 260 7,57 34 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Croix-de-la-Rochette 73095 73110 377 3,04 124 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
La Giettaz L'Agièta / La Giéta 73123 73590 391 35,20 11 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
La Léchère 73187 73260 2634 134,54 20 Moûtiers Albertville Vallées d’Aigueblanche
La Motte-en-Bauges La Mota-en-Bôges 73178 73340 501 9,96 50 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Motte-Servolex La Mota-Servolêx 73179 73290 11.932 29,85 400 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Plagne Tarentaise Mâcot 73150 73210 3705 96,07 39 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
La Ravoire La Rovouère / La Ravouère 73213 73490 8494 6,82 1245 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Table 73289 73110 435 14,85 29 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
La Thuile 73294 73190 329 18,26 18 Saint-Alban-Leysse
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
La Tour-en-Maurienne 73135 73300 1077 40,96 26 Saint-Jean-de-Maurienne Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
La Trinité La Trinitât/La Tarntâ 73302 73110 342 4,88 70 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Laissaud 73141 73800 679 6,57 103 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Landry 73142 73210 821 10,62 77 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
Le Bourget-du-Lac Lo Borgèt 73051 73370 5018 20,05 250 La Motte-Servolex
La Motte-Servolex
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Le Châtelard Le Châtelârd 73081 73630 669 18,00 37 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Le Noyer 73192 73340 214 12,30 17 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Le Pont-de-Beauvoisin Le Pont 73204 73330 2073 1,83 1133 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Le Pontet 73205 73110 119 8,66 14 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Le Verneil Le Varné 73311 73110 104 7,52 14 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Lépin-le-Lac Lépen-le-Léc 73145 73610 460 5,11 90 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Les Allues Los Alués 73015 73550 1857 85,99 22 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Les Avanchers-Valmorel Los Avanchiérs 73024 73260 781 21,93 36 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Vallées d’Aigueblanche
Les Belleville Sent-Martin-de-Bèlavela 73257 73440
73600
3503 226,84 15 Moûtiers Albertville Cœur de Tarentaise
Les Chapelles La Chapèla 73077 73700 564 17,31 33 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Les Chavannes-en-Maurienne Les Chavanes-en-Môriena 73083 73660 234 4,69 50 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Les Déserts 73098 73230 810 33,59 24 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Les Échelles L'Échyéle 73105 73360 1231 3,75 328 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Les Mollettes 73159 73800 830 5,47 152 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Lescheraines Lècherena 73146 73340 773 8,17 95 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Loisieux 73147 73170 204 9,33 22 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Lucey 73149 73170 311 6,14 51 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Marcieux 73152 73470 204 4,40 46 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Marthod Martoud 73153 73400 1360 14,78 92 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Mercury 73154 73200 3159 22,33 141 Albertville-1
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Méry Mêri 73155 73420 1900 9,07 209 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Meyrieux-Trouet Mèriox / Mèriœx 73156 73170 309 11,05 28 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Modane Amoudâna / Modâna 73157 73500 3077 71,04 43 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Montagnole 73160 73000 932 11,30 82 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Montagny Montègni 73161 73350 658 13,26 50 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Montailleur 73162 73460 679 15,30 44 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Montcel Moncél / Montcél 73164 73100 1010 15,23 66 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Montendry Montendri 73166 73390 56 8,28 7 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Montgilbert 73168 73220 121 9,53 13 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Monthion 73170 73200 538 6,36 85 Albertville-2
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Montmélian Montmèlyan 73171 73800 4101 5,69 721 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Montricher-Albanne 73173 73870 473 27,99 17 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Montsapey 73175 73220 68 26,36 3 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Montvalezan 73176 73700 701 25,90 27 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Montvernier 73177 73300 233 6,68 35 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Motz Môtz 73180 73310 435 9,04 48 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Moûtiers Motiérs / Montiérs 73181 73600 3511 3,16 1111 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Mouxy 73182 73100 2226 6,28 354 Aix-les-Bains-2
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Myans 73183 73800 1262 3,58 353 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Nances 73184 73470 502 9,90 51 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Notre-Dame-de-Bellecombe 73186 73590 476 21,45 22 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Notre-Dame-des-Millières 73188 73460 1031 10,35 100 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Notre-Dame-du-Cruet Senta-Maria-de-Crosa 73189 73130 228 1,90 120 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Notre-Dame-du-Pré 73190 73600 250 18,20 14 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Novalaise Novalâse 73191 73470 2109 16,26 130 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Ontex Ontêx 73193 73310 106 4,62 23 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Orelle 73194 73140 338 69,25 5 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Pallud 73196 73200 792 5,20 152 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Peisey-Nancroix Pèsê 73197 73210 643 70,64 9 Bourg-Saint-Maurice
Aime
Albertville Les Versants d’Aime
Planaise 73200 73800 552 4,16 133 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Planay 73201 73350 434 22,41 19 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Plancherine 73202 73200 446 6,86 65 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Porte-de-Savoie Les Mârches 73151 73800 3717 22,28 167 Montmélian Chambéry Cœur de Savoie
Pralognan-la-Vanoise 73206 73710 715 88,57 8 Moûtiers
Bozel
Albertville Val Vanoise
Presle 73207 73110 425 11,58 37 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Pugny-Chatenod 73208 73100 955 5,36 178 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Puygros Puégrôs 73210 73190 382 10,34 37 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Queige 73211 73720 794 32,61 24 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Rochefort 73214 73240 234 5,60 42 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Rognaix Rognêx 73216 73730 484 8,98 54 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Rotherens Roterens 73217 73110 368 1,74 211 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Ruffieux Refiœx 73218 73310 826 13,21 63 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint François Longchamp Sent-Francês-sur-Bugeon 73235 73130 545 60,68 9 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Alban-d’Hurtières Sent-Arban-de-les-Urtiéres 73220 73220 365 19,40 19 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Alban-de-Montbel Sant-Arban-de-Montbèl 73219 73610 653 4,55 144 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Lac d’Aiguebelette
Saint-Alban-des-Villards Sent-Alban-dus-Velârs 73221 73130 94 24,02 4 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Alban-Leysse 73222 73230 6146 8,40 732 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-André Sant-Andri 73223 73500 448 30,84 15 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Saint-Avre Sent-Apro 73224 73130 878 3,64 241 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Baldoph 73225 73190 2778 6,24 445 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Béron Sent-Beron 73226 73520 1688 8,66 195 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Saint-Cassin Sent-Cassen 73228 73160 848 14,79 57 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Christophe Sant-Crestou 73229 73360 532 11,01 48 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Colomban-des-Villards Sent-Colomban-dus-Velârs / Sin-Kolonban-dou-Vlâr 73230 73130 133 81,12 2 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Sainte-Foy-Tarentaise Senta-Fê 73232 73640 750 100,15 7 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Sainte-Hélène-du-Lac Sent-Alêna-du-Léc 73240 73800 784 7,09 111 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Sainte-Hélène-sur-Isère Sent-Eléna 73241 73460 1182 14,43 82 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Sainte-Marie-d’Alvey 73254 73240 116 2,61 44 Bugey savoyard
Saint-Genix-sur-Guiers
Chambéry Val Guiers
Sainte-Marie-de-Cuines Senta-Maria-de-Cuina 73255 73130 818 14,95 55 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Sainte-Reine Senta-Réna 73277 73630 166 14,62 11 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Étienne-de-Cuines Sent-Tièno-de-Cuina 73231 73130 1203 20,50 59 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Franc Sant-Franc 73233 73360 167 7,25 23 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-François-de-Sales 73234 73340 149 14,44 10 Saint-Alban-Leysse
Le Châtelard
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Genix-les-Villages Sant-Genés / Sant-Genix 73236 73240 2924 25,45 115 Bugey savoyard Chambéry Val Guiers
Saint-Georges-d’Hurtières Sent-Jôrjo-de-les-Urtiéres 73237 73220 343 11,85 29 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Jean-d’Arves Sent-Jian-d'Arves 73242 73530 269 75,60 4 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Jean-d’Arvey Sant-Jian-d'Arvê 73243 73230 1712 13,01 132 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Jean-de-Chevelu 73245 73170 817 12,72 64 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Saint-Jean-de-Couz 73246 73160 295 7,71 38 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Jean-de-la-Porte 73247 73250 955 16,01 60 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Saint-Jean-de-Maurienne Sent-Jian-de-Môrièna / Sin Zhian de Moryèna 73248 73300 7683 11,51 668 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Jeoire-Prieuré Sant-Jouère 73249 73190 1765 5,34 331 La Ravoire
La Ravoire
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Julien-Mont-Denis 73250 73870 1616 33,04 49 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Léger 73252 73220 231 11,06 21 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Marcel 73253 73600 607 8,76 69 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Saint-Martin-d’Arc 73256 73140 344 4,93 70 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Saint-Martin-de-la-Porte Sent-Martin-la-Pôrta 73258 73140 679 19,25 35 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Saint-Martin-sur-la-Chambre Sent-Martin-dessus-la-Chambra 73259 73130 549 4,69 117 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Michel-de-Maurienne 73261 73140 2466 36,31 68 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Saint-Nicolas-la-Chapelle Sant-Nicolês-la-Chapèla 73262 73590 463 23,63 20 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Saint-Offenge Sent-Ofenjo-dzo 73263 73100 1120 15,63 72 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint-Ours Sant-Orso/Santò 73265 73410 700 4,59 153 Aix-les-Bains-1
Albens
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint-Pancrace Sent-Pè / Sent-Pèx 73267 73300 294 5,59 53 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Paul Sent-Pol 73269 73170 705 13,25 53 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Saint-Paul-sur-Isère 73268 73730 531 20,93 25 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Saint-Pierre-d’Albigny Sent-Piêre-d'Arbigny 73270 73250 4027 18,46 218 Saint-Pierre-d’Albigny
Saint-Pierre-d’Albigny
Chambéry Cœur de Savoie
Saint-Pierre-d’Alvey 73271 73170 302 7,70 39 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Saint-Pierre-d’Entremont Sant-Piére-d'Entremont 73274 73670 456 18,36 25 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Belleville Sant-Pière-de-Bèlavela 73272 73220 175 7,46 23 Saint-Pierre-d’Albigny
Aiguebelle
Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Saint-Pierre-de-Curtille 73273 73310 489 9,75 50 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Saint-Pierre-de-Genebroz Sant-Piére-de-G·ènbrôz 73275 73360 327 6,14 53 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Pierre-de-Soucy 73276 73800 426 9,09 47 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Saint-Rémy-de-Maurienne 73278 73660 1238 44,26 28 Saint-Jean-de-Maurienne
La Chambre
Saint-Jean-de-Maurienne Canton de La Chambre
Saint-Sorlin-d’Arves Sent-Sorlin-d’Ârva 73280 73530 338 39,00 9 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Saint-Sulpice Sant-Sœrpi 73281 73160 752 8,82 85 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Saint-Thibaud-de-Couz 73282 73160 1065 24,17 44 Le Pont-de-Beauvoisin
Les Échelles
Chambéry Cœur de Chartreuse
Saint-Vital Sent-Viâr 73283 73460 705 3,60 196 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Salins-Fontaine 73284 73600 1009 8,64 117 Moûtiers
Moûtiers
Albertville Cœur de Tarentaise
Séez Sést 73285 73700 2342 42,55 55 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Serrières-en-Chautagne Sèrriéres 73286 73310 1188 16,04 74 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Sonnaz Sônâ 73288 73000 1932 6,79 285 Chambéry-1
Chambéry-Nord
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Thénésol 73292 73200 313 5,49 57 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Thoiry 73293 73230 456 17,75 26 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Tignes Tignes 73296 73320 2034 81,63 25 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Tournon Tournon 73297 73460 602 4,86 124 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Tours-en-Savoie 73298 73790 935 15,37 61 Albertville-1
Albertville-Sud
Albertville Arlysère
Traize Trêze 73299 73170 322 9,48 34 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Tresserve 73300 73100 3003 2,77 1084 Aix-les-Bains-2
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Trévignin 73301 73100 795 6,89 115 Aix-les-Bains-1
Aix-les-Bains-Nord-Grésy
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Ugine Ugena 73303 73400 7076 57,36 123 Ugine
Ugine
Albertville Arlysère
Val-Cenis Tèrmegnon 73290 73500 2061 408,05 5 Modane
Lanslebourg-Mont-Cenis
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Val-d’Arc 73212 73220 2012 14,21 142 Saint-Pierre-d’Albigny Saint-Jean-de-Maurienne Porte de Maurienne
Val-d’Isère 73304 73150 1577 94,39 17 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Valgelon-La Rochette 73215 73110 4150 7,36 564 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Valloire Vârouère 73306 73450 1058 137,48 8 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Valmeinier Vârmêniér 73307 73450 541 54,26 10 Modane
Saint-Michel-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Maurienne-Galibier
Venthon Vêton 73308 73200 607 2,50 243 Ugine
Albertville-Nord
Albertville Arlysère
Verel-de-Montbel Verél-de-Montbél 73309 73330 299 3,74 80 Le Pont-de-Beauvoisin
Le Pont-de-Beauvoisin
Chambéry Val Guiers
Verel-Pragondran Verél-Pragondran 73310 73230 475 6,53 73 Saint-Alban-Leysse
Saint-Alban-Leysse
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Verrens-Arvey Vèrrens 73312 73460 910 10,82 84 Albertville-2
Grésy-sur-Isère
Albertville Arlysère
Verthemex Vèrtemêx 73313 73170 231 9,28 25 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne
Villard-d’Héry 73314 73800 264 4,90 54 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Villard-Léger Velâr-Legiér 73315 73390 465 6,73 69 Saint-Pierre-d’Albigny
Chamoux-sur-Gelon
Chambéry Cœur de Savoie
Villard-Sallet Velâr-Salœt 73316 73110 290 3,14 92 Montmélian
La Rochette
Chambéry Cœur de Savoie
Villard-sur-Doron 73317 73270 708 22,21 32 Ugine
Beaufort
Albertville Arlysère
Villarembert Velâr-Rambèrt 73318 73300 249 9,58 26 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Villargondran Velâr-Gondran 73320 73300 857 6,12 140 Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne
Saint-Jean-de-Maurienne Cœur de Maurienne Arvan
Villarodin-Bourget 73322 73500 532 33,08 16 Modane
Modane
Saint-Jean-de-Maurienne Haute Maurienne Vanoise
Villaroger 73323 73640 356 28,15 13 Bourg-Saint-Maurice
Bourg-Saint-Maurice
Albertville Haute Tarentaise
Villaroux 73324 73110 198 3,09 64 Montmélian
Montmélian
Chambéry Cœur de Savoie
Vimines 73326 73160 2059 14,23 145 Le Pont-de-Beauvoisin
Cognin
Chambéry Chambéry Métropole-Cœur des Bauges
Vions 73327 73310 401 5,70 70 Bugey savoyard
Ruffieux
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Viviers-du-Lac Le Veviérs 73328 73420 2253 3,94 572 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Voglans Voglans 73329 73420 1897 4,62 411 La Motte-Servolex
Aix-les-Bains-Sud
Chambéry Grand Lac – Lac du Bourget
Yenne Yèna 73330 73170 2999 23,36 128 Bugey savoyard
Yenne
Chambéry Yenne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017:

2019: