Lischte vo de Mitgliider vom Schwiizer Nazionalroot i dr 51. Legislaturperioode

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Das isch d Lischte vo de Lüüt im Schwiizer Nazionalroot 2019 bis 2023.

Es sind die Persoone, wo s Volch i de Kantöön vo dr Schwiiz am 20. Oktober 2019 bi dr Wahl vom Schwiizer Parlamänt für in Nazionalroot uf Bärn ufe gwählt het.

Name Joorgang wo si woone i welem Kantoon vo welere Partäi sit wänn scho
im Nazionalroot
Funkzioon Aamerkig
Addor, Jean-Luc Jean-Luc Addor 1964 Savièse Wallis SVP 2015 Mitgliid
Aebi, Andreas Andreas Aebi 1958 Auchistoorf Bäärn SVP 2007 1. Vizebresidänt 2019/20
Aebischer, Matthias Matthias Aebischer 1967 Bäärn Bäärn SP 2011 Mitgliid
Aeschi, Thomas Thomas Aeschi 1979 Baar Zug SVP 2011 Mitgliid
Amaudruz, Céline Céline Amaudruz 1979 Gämf Gämf SVP 2011 Mitgliid
Andrey, Gerhard Gerhard Andrey 1976 Granges-Paccot Fryburg GPS 2019 Mitgliid
Arslan, Sibel Sibel Arslan 1980 Basel Baselstadt GPS 2015 Mitgliid
Atici, Mustafa Mustafa Atici 1969 Basel Baselstadt SP 2019 Mitgliid
Badertscher, Christine Christine Badertscher 1982 Madiswiu Bäärn GPS 2019 Mitgliid
Badran, Jacqueline Jacqueline Badran 1961 Züri Züri SP 2011 Mitgliid
Barrile, Angelo Angelo Barrile 1976 Züri Züri SP 2015 Mitgliid
Baumann, Kilian Kilian Baumann 1980 Suberg Bäärn GPS 2019 Mitgliid
Bäumle, Martin Martin Bäumle 1964 Dübedoorff Züri glp 2003 Mitgliid
Bellaïche, Judith Judith Bellaïche 1971 Chilchbèèrg Züri glp 2019 Mitgliid
Bendahan, Samuel Samuel Bendahan 1980 Lausanne Waadtland SP 2017 Mitgliid
Bertschy, Kathrin Kathrin Bertschy 1979 Bäärn Bäärn glp 2011 Mitgliid
Binder-Keller, Marianne Marianne Binder-Keller 1958 Baade Aargau CVP 2019 Mitgliid
Bircher, Martina Martina Bircher 1984 Aarburg Aargau SVP 2019 Mitgliid
Birrer-Heimo, Prisca Prisca Birrer-Heimo 1959 Rooteburg Luzärn SP 2010 Mitgliid
Borloz, Frédéric Frédéric Borloz 1966 Aigle Waadtland FDP 2015 Mitgliid
Bourgeois, Jacques Jacques Bourgeois 1958 Avry-sur-Matran Fryburg FDP 2007 Mitgliid
Bregy, Philipp Matthias Philipp Matthias Bregy 1978 Natersch Wallis CVP 2019 Mitgliid
Brélaz, Daniel Daniel Brélaz 1950 Lausanne Waadtland GPS 1979, 2007, 2015 Mitgliid
Brenzikofer, Florence Florence Brenzikofer 1975 Oltige Baasel-Landschaft GPS 2019 Mitgliid noogruggt für d Maya Graf
Brunner, Thomas Thomas Brunner 1960 Sanggale Sanggale glp 2019 Mitgliid
Büchel, Roland Rino Roland Rino Büchel 1965 Oberriet Sanggale SVP 2019 Mitgliid
Buffat, Michaël Michaël Buffat 1979 Vuarrens Waadtland SVP 2015 Mitgliid
Bulliard-Marbach, Christine Christine Bulliard-Marbach 1959 Überschtòrf Fryburg CVP 2011 Mitgliid
Burgherr, Thomas Thomas Burgherr 1962 Wiliberg Aargau SVP 2015 Mitgliid
Candinas, Martin Martin Candinas 1980 Chur Bündnerland CVP 2011 Mitgliid
Cattaneo, Rocco Rocco Cattaneo 1958 Bironico Tessin FDP 2017 Mitgliid
Chevalley, Isabelle Isabelle Chevalley 1972 Saint-George Waadtland glp 2011 Mitgliid
Christ, Katja Katja Christ 1972 Rieche Baselstadt glp 2019 Mitgliid
Clivaz, Christophe Christophe Clivaz 1969 Sitte Wallis GPS 2019 Mitgliid
Cottier, Damien Damien Cottier 1975 Hauterive Nöieburg FDP 2019 Mitgliid
Crottaz, Brigitte Brigitte Crottaz 1957 Epalinges Waadtland SP 2018 Mitgliid
Dandrès, Christian Christian Dandrès 1981 Chêne-Bougeries Gämf SP 2019 Mitgliid
de Courten, Thomas Thomas de Courten 1966 Rüünebäärg Baselland SVP 2011 Mitgliid
Dettling, Marcel Marcel Dettling 1981 Oberybrig Schwyz SVP 2015 Mitgliid
Dobler, Marcel Marcel Dobler 1980 Rapperswil-Jona Sanggale FDP 2015 Mitgliid
Egger, Kurt Mike Egger 1992 Berneck Sanggale SVP 2019 Mitgliid
Egger, Mike Kurt Egger 1956 Eschlike Tuurgi GPS 2019 Mitgliid
Estermann, Yvette Yvette Estermann 1967 Chriens Luzärn SVP 2007 Mitgliid
Eymann, Christoph Christoph Eymann 1951 Basel Baselstadt LDP 2015 Mitgliid
Farinelli, Alex Alex Farinelli 1981 Comano Tessin FDP 2019 Mitgliid
Fehlmann Rielle, Laurence Laurence Fehlmann Rielle 1955 Gämf Gämf SP 2015 Mitgliid
Feller, Olivier Olivier Feller 1974 Genolier Waadtland FDP 2011 Mitgliid
Feri, Yvonne Yvonne Feri 1966 Wetige Aargau SP 2011 Mitgliid
Fiala, Doris Doris Fiala 1957 Züri Züri FDP 2007 Mitgliid
Fischer, Roland Roland Fischer 1965 Udlige Luzärn glp 2019 Mitgliid
Fivaz, Fabien Fabien Fivaz 1978 La Chaux-de-Fonds Nöieburg GPS 2019 Mitgliid
Flach, Beat Beat Flach 1965 Gaueschtäi Aargau glp 2011 Mitgliid
Fluri, Kurt Kurt Fluri 1955 Soledurn Soledurn FDP 2003 Mitgliid
Fridez, Pierre-Alain Pierre-Alain Fridez 1957 Fontenais Jura SP 2011 Mitgliid
Friedl, Claudia Claudia Friedl 1960 Sanggale Sanggale SP 2013 Mitgliid
Friedli, Esther Esther Friedli 1977 Ebnet-Chappel Sanggale SVP 2019 Mitgliid
Funiciello, Tamara Tamara Funiciello 1990 Bäärn Bäärn SP 2019 Mitgliid
Gafner, Andreas Andreas Gafner 1971 Oberwyl Bäärn EDU 2019 Mitgliid
Geissbühler, Andrea Andrea Geissbühler 1976 Bäriswiu Bäärn SVP 2007 Mitgliid
Giacometti, Anna Anna Giacometti 1961 Bregaglia Bündnerland FDP 2019 Mitgliid
Giezendanner, Benjamin Benjamin Giezendanner 1982 Rootrischt Aargau SVP 2019 Mitgliid
Girod, Bastien Bastien Girod 1980 Züri Züri GPS 2007 Mitgliid
Glanzmann-Hunkeler, Ida Ida Glanzmann-Hunkeler 1958 Autishofe Luzärn CVP 2006 Mitgliid
Glarner, Andreas Andreas Glarner 1962 Oberwil-Lieli Aargau SVP 2015 Mitgliid
Glättli, Balthasar Balthasar Glättli 1972 Züri Züri GPS 2011 Mitgliid
Gmür, Andrea Alois Gmür 1955 Äisidle Schwyz CVP 2011 Mitgliid
Gössi, Petra Petra Gössi 1976 Chüsnacht Schwyz FDP 2011 Mitgliid
Graf-Litscher, Edith Edith Graf-Litscher 1964 Frauefäld Tuurgi SP 2005 Mitgliid
Gredig, Corina Corina Gredig 1987 Züri Züri glp 2019 Mitgliid
Grin-Hofmann, Jean-Pierre Jean-Pierre Grin-Hofmann 1947 Pomy Waadtland SVP 2007 Mitgliid
Grossen, Jürg Jürg Grossen 1969 Frutige Bäärn glp 2011 Mitgliid
Grüter, Franz Franz Grüter 1963 Eich Luzärn SVP 2015 Mitgliid
Gschwind, Jean-Paul Jean-Paul Gschwind 1952 Courchavon Jura CVP 2011 Mitgliid
Gugger, Nik Nik Gugger 1970 Winterthur Züri EVP 2017 Mitgliid
Guggisberg, Lars Lars Guggisberg 1977 Lingech Bäärn SVP 2019 Mitgliid noogruggt für de Werner Salzmann
Gutjahr, Diana Diana Gutjahr 1984 Amriswil Tuurgi SVP 2017 Mitgliid
Gysi, Barbara Barbara Gysi 1964 Wil Sanggale SP 2011 Mitgliid
Gysin, Greta Greta Gysin 1983 Züri Tessin GPS 2019 Mitgliid
Haab, Martin Martin Haab 1962 Mäpmischtette Züri SVP 2019 Mitgliid
Heer, Alfred Alfred Heer 1961 Züri Züri SVP 2007 Mitgliid
Heimgartner, Stefanie Stefanie Heimgartner 1987 Bade Aargau SVP 2019 Mitgliid noogruggt für de Hansjörg Knecht
Herzog, Verena Verena Herzog 1956 Frauefäld Tuurgi SVP 2013 Mitgliid
Hess, Erich Erich Hess 1981 Bäärn Bäärn SVP 2015 Mitgliid
Hess, Lorenz Lorenz Hess 1961 Stettle Bäärn BDP 2011 Mitgliid
Huber, Alois Alois Huber 1962 Muri Aargau SVP 2020 Mitgliid noogruggt für de Jean-Pierre Gallati
Humbel Näf, Ruth Ruth Humbel Näf 1957 Birmeschdorff Aargau CVP 2003 Mitgliid
Hurni, Baptiste Baptiste Hurni 1986 Nöieburg Nöieburg SP 2019 Mitgliid
Hurter, Thomas Thomas Hurter 1963 Schaffuuse Schaffuuse SVP 2011 Mitgliid
Imark, Christian Christian Imark 1982 Feere Soledurn SVP 2015 Mitgliid
Jans, Beat Beat Jans 1964 Basel Baselstadt SP 2010 Mitgliid
Jauslin, Matthias Matthias Jauslin 1962 Woole Aargau FDP 2015 Mitgliid
Kälin, Irène Irène Kälin 1987 Schinznach Aargau GPS 2017 2. Vizebresidänti 2019/20
Kamerzin, Sidney Sidney Kamerzin 1975 Siders Wallis CVP 2019 Mitgliid
Keller, Peter Peter Keller 1971 Hergiswil Nidwalde SVP 2011 Mitgliid
Klopfenstein Broggini, Delphine Delphine Klopfenstein Broggini 1976 Versoix Gämf GPS 2019 Mitgliid
Köppel, Roger Roger Köppel 1965 Chüsnacht Züri SVP 2015 Mitgliid
Kutter, Philipp Philipp Kutter 1975 Wädischwiil Züri CVP 2018 Mitgliid
Landolt, Martin Martin Landolt 1968 Näfels Glarus BDP 2009 Mitgliid
Locher Benguerel, Sandra Sandra Locher Benguerel 1975 Chur Bündnerland SP 2019 Mitgliid
Lohr, Christian Christian Lohr 1962 Chrüüzlinge Tuurgi CVP 2011 Mitgliid
Lüscher, Christian Christian Lüscher 1963 Gämf Gämf FDP 2007 Mitgliid
Mäder, Jörg Jörg Mäder 1975 Opfike Züri glp 2019 Mitgliid
Maillard, Pierre-Yves Pierre-Yves Maillard 1968 Renens Waadtland SP 2019 Mitgliid
Maitre, Vincent Vincent Maitre 1981 Gämf Gämf CVP 2019 Mitgliid
Marchesi, Piero Piero Marchesi 1981 Monteggio Tessin SVP 2019 Mitgliid noogruggt für de Marco Chiesa
Markwalder, Christa Christa Markwalder 1975 Buurtlef Bäärn FDP 2003 Mitgliid
Marra, Ada Ada Marra 1973 Lausanne Waadtland SP 2007 Mitgliid
Marti, Min Li Samira Marti 1994 Zieefe Baselland SP 2018 Mitgliid
Marti, Samira Min Li Marti 1974 Züri Züri SP 2015 Mitgliid
Martullo-Blocher, Magdalena Magdalena Martullo-Blocher 1969 Mäile Bündnerland SVP 2015 Mitgliid
Masshardt, Nadine Nadine Masshardt 1984 Bäärn Bäärn SP 2013 Mitgliid
Matter, Michel Michel Matter 1964 Thônex Gämf GPS 2018 Mitgliid
Matter, Thomas Thomas Matter 1966 Mäile Züri SVP 2014 Mitgliid
Mettler, Melanie Melanie Mettler 1977 Bäärn Bäärn glp 2019 Mitgliid
Meyer, Mattea Mattea Meyer 1987 Winterthur Züri SP 2015 Mitgliid
Michaud Gigon, Sophie Sophie Michaud Gigon 1975 Lausanne Waadtland GPS 2019 Mitgliid
Molina, Fabian Fabian Molina 1990 Züri Züri SP 2018 Mitgliid
Montmollin, Simone de Simone de Montmollin 1968 Laconnex Gämf FDP 2019 Mitgliid
Moret, Isabelle Isabelle Moret 1970 Yens Waadtland FDP 2006 Nazionaalrootsbresidänti 2019/20
Moser, Tiana Angelina Tiana Angelina Moser 1979 Züri Züri glp 2007 Mitgliid
Müller, Leo Leo Müller 1958 Ruswil Luzärn CVP 2011 Mitgliid
Müller-Altermatt, Stefan Stefan Müller-Altermatt 1976 Herbedswüu Soledurn CVP 2011 Mitgliid
Munz, Martina Martina Munz 1955 Hallau Schaffuuse SP 2013 Mitgliid
Nantermod, Philippe Philippe Nantermod 1984 Morgins Wallis FDP 2015 Mitgliid
Nicolet, Jacques Jacques Nicolet 1965 Lignerolle Waadtland SVP 2015 Mitgliid
Nidegger, Yves Yves Nidegger 1957 Gämf Gämf SVP 2007 Mitgliid
Nordmann, Roger Roger Nordmann 1973 Lausanne Waadtland SP 2004 Mitgliid
Nussbaumer, Eric Eric Nussbaumer 1960 Lieschtel Baselland SP 2007 Mitgliid
Paganini, Nicolo Nicolo Paganini 1966 Abtwil Sanggale CVP 2018 Mitgliid
Page, Pierre-André Pierre-André Page 1960 Châtonnaye Fryburg SVP 2015 Mitgliid
Pasquier-Eichenberger, Isabelle Isabelle Pasquier-Eichenberger 1973 Carouge Gämf GPS 2019 Mitgliid noogruggt für d Lisa Mazzone
Pfister, Gerhard Gerhard Pfister 1962 Oberägeri Zug CVP 2003 Mitgliid
Pieren, Nadja Nadja Pieren 1980 Heimiswiu Bäärn SVP 2011 Mitgliid
Piller Carrard, Valérie Valérie Piller Carrard 1978 Cheyres Fryburg SP 2011 Mitgliid
Pointet, François François Pointet 1969 Jongny Waadtland glp 2019 Mitgliid
Porchet, Léonore Léonore Porchet 1989 Lausanne Waadtland GPS 2019 Mitgliid
Portmann, Hans-Peter Hans-Peter Portmann 1963 Rüüschlike Züri FDP 2014 Mitgliid
Prelicz-Huber, Katharina Katharina Prelicz-Huber 1959 Züri Züri GPS 2019 Mitgliid
Prezioso, Stéfanie Stéfanie Prezioso 1969 Gämf Gämf Sol 2019 Mitgliid noogruggt für d Jocelyne Haller
Pult, Jon Jon Pult 1984 Chur Bündnerland SP 2019 Mitgliid
Python, Valentine Valentine Python 1975 La Tour-de-Peilz Waadt GPS 2019 Mitgliid noogruggt für d Adèle Thorens Goumaz
Quadri, Lorenzo Lorenzo Quadri 1974 Lugano Tessin Lega dei Ticinesi 2011 Mitgliid
Quattro, Jacqueline de Jacqueline de Quattro 1960 Clarens Waadtland FDP 2019 Mitgliid
Rechsteiner, Thomas Thomas Rechsteiner 1971 Appezöll Appezäll Inneroode CVP 2019 Mitgliid
Regazzi, Fabio Fabio Regazzi 1962 Gordola Tessin CVP 2011 Mitgliid
Reimann, Lukas Lukas Reimann 1982 Wil Sanggale SVP 2007 Mitgliid
Reussille, Denis de la Denis de la Reussille 1960 Le Locle Nöieburg PdA 2015 Mitgliid
Reynard, Mathias Mathias Reynard 1987 Savièse Wallis SP 2011 Mitgliid
Riniker, Maja Maja Riniker 1978 Suhr Aargau FDP 2019 Mitgliid noogruggt für de Thierry Burkart
Ritter, Markus Markus Ritter 1967 Aaltstetta Sanggale CVP 2011 Mitgliid
Roduit, Benjamin Benjamin Roduit 1962 Saillon Wallis CVP 2018 Mitgliid
Romano, Marco Marco Romano 1982 Mendrisio Tessin CVP 2011 Mitgliid
Rösti, Albert Albert Rösti 1967 Üetedorf Bäärn SVP 2011 Mitgliid
Roth Pasquier, Marie-France Marie-France Roth Pasquier 1968 Bulle Fryburg CVP 2019 Mitgliid
Roth, Franziska Franziska Roth 1966 Soledurn Soledurn SP 2019 Mitgliid
Rüegger, Monika Monika Rüegger 1968 Ängelbäärg Obwalde SVP 2019 Mitgliid
Ruppen, Franz Franz Ruppen 1971 Natersch Wallis SVP 2015 Mitgliid
Rutz, Gregor Gregor Rutz 1972 Züri Züri SVP 2012 Mitgliid
Ryser, Franziska Franziska Ryser 1991 Sanggale Sanggale GPS 2019 Mitgliid
Rytz, Regula Regula Rytz 1962 Bäärn Bäärn GPS 2011 Mitgliid
Sauter, Regine Regine Sauter 1966 Züri Züri FDP 2015 Mitgliid
Schaffner, Barbara Barbara Schaffner 1968 Ootelfinge Züri glp 2019 Mitgliid
Schläpfer, Therese Therese Schläpfer 1959 Hagebuech Züri SVP 2019 Mitgliid
Schlatter, Marionna Marionna Schlatter 1980 Hiiwiil Züri GPS 2019 Mitgliid
Schneeberger, Daniela Daniela Schneeberger 1967 Tüürne Baselland FDP 2011 Mitgliid
Schneider Schüttel, Ursula Ursula Schneider Schüttel 1961 Mùùrte Fryburg SP 2017 Mitgliid
Schneider, Meret Meret Schneider 1992 Uschter Züri GPS 2019 Mitgliid
Schneider-Schneiter, Elisabeth Elisabeth Schneider-Schneiter 1964 Biel-Bängge Baselland CVP 2010 Mitgliid
Schwander, Pirmin Pirmin Schwander 1961 Lache Schwyz SVP 2003 Mitgliid
Seiler Graf, Priska Priska Seiler Graf 1968 Chloote Züri SP 2015 Mitgliid
Siebenthal, Erich von Erich von Siebenthal 1958 Gstaad Bäärn SVP 2007 Mitgliid
Siegenthaler, Heinz Heinz Siegenthaler 1955 Rüti bi Büre Bäärn BDP 2014, 2017, 2019 Mitgliid noogruggt für d Beatrice Simon
Silberschmidt, Andri Andri Silberschmidt 1994 Züri Züri FDP 2019 Mitgliid
Sollberger-Muff, Sandra Sandra Sollberger-Muff 1973 Buebedoorff Baselland SVP 2015 Mitgliid
Stadler, Simon Simon Stadler 1988 Alteref Uri CVP 2019 Mitgliid
Steinemann, Barbara Barbara Steinemann 1976 Rägischtoorf Züri SVP 2015 Mitgliid
Storni, Bruno Bruno Storni 1954 Gordola Tessin SP 2019 Mitgliid noogruggt für d Marina Carobbio Guscetti
Streiff-Feller, Marianne Marianne Streiff-Feller 1957 Urtene-Schömbüeu Bäärn EVP 2010 Mitgliid
Strupler, Manuel Manuel Strupler 1980 Wyfälde Tuurgi SVP 2019 Mitgliid
Studer, Lilian Lilian Studer 1977 Wetige Aargau EVP 2019 Mitgliid
Suter, Gabriela Gabriela Suter 1972 Aarau Aargau SP 2019 Mitgliid
Töngi, Michael Michael Töngi 1967 Chriens Luzärn glp 2019 Mitgliid
Trede, Aline Aline Trede 1983 Bäärn Bäärn GPS 2018 Mitgliid
Tuena, Mauro Mauro Tuena 1972 Züri Züri SVP 2015 Mitgliid
Vincenz-Stauffacher, Susanne Susanne Vincenz-Stauffacher 1967 Abtwil Sanggale FDP 2019 Mitgliid
Vitali, Albert Albert Vitali 1955 Oberchöuch Luzärn FDP 2011 Mitgliid
Vogt, Hans-Ueli Hans-Ueli Vogt 1969 Züri Züri SVP 2015 Mitgliid
Walder, Nicolas Nicolas Walder 1966 Carouge Gämf GPS 2019 Mitgliid
Walliser, Bruno Bruno Walliser 1966 Volketswil Züri SVP 2015 Mitgliid
Walti, Beat Beat Walti 1968 Zolike Züri FDP 2014 Mitgliid
Wasserfallen, Christian Christian Wasserfallen 1981 Bäärn Bäärn FDP 2007 Mitgliid
Wasserfallen, Flavia Flavia Wasserfallen 1979 Bäärn Bäärn SP 2018 Mitgliid
Wehrli, Laurent Laurent Wehrli 1965 Glion Waadt FDP 2015 Mitgliid noogruggt für de Olivier Français
Weichelt-Picard, Manuela Manuela Weichelt-Picard 1967 Zug Zug GPS 2019 Mitgliid
Wermuth, Cédric Cédric Wermuth 1986 Zofige Aargau SP 2011 Mitgliid
Wettstein, Felix Felix Wettstein 1958 Olte Soledurn GPS 2019 Mitgliid
Widmer, Céline Céline Widmer 1978 Züri Züri SP 2019 Mitgliid
Wismer-Felder, Priska Priska Wismer-Felder 1970 Reckebach Lozärn CVP 2019 Mitgliid noogruggt für d Andrea Gmür
Wobmann, Walter Walter Wobmann 1957 Gretzebach Soledurn SVP 2003 Mitgliid
Zuberbühler, David David Zuberbühler 1979 Herisau Appezäll Osseroode SVP 2015 Mitgliid
Jean-Luc Addor | SVP | * 22. April 1964 | VSAndreas Aebi | SVP | * 26. November 1958 | BEMatthias Aebischer | SP | * 18. Oktober 1967 | BEThomas Aeschi | SVP | * 13. Januar 1979 | ZGCéline Amaudruz | SVP | * 15. März 1979 | GEGerhard Andrey | GPS | * 1976 | FRSibel Arslan | GPS | * 23. Juni 1980 | BSMustafa Atici | SP | * 2. Oktober 1969 | BSChristine Badertscher | GPS | * 1982 | BEJacqueline Badran | SP | * 12. November 1961 | ZHAngelo Barrile | SP | * 22. August 1976 | ZHKilian Baumann | GPS | * 14. Dezember 1980 | BEMartin Bäumle | glp | * 3. Juni 1964 | ZHJudith Bellaïche | glp | * 1971 | ZHSamuel Bendahan | SP | * 11. Juni 1980 | VDKathrin Bertschy | glp | * 2. Juli 1979 | BEMarianne Binder-Keller | CVP | * 15. Juni 1958 | AGMartina Bircher | SVP | * 13. April 1984 | AGPrisca Birrer-Heimo | SP | * 4. Februar 1959  | LUFrédéric Borloz | FDP | * 22. April 1966 | VDJacques Bourgeois | FDP | * 14. März 1958 | FRDaniel Brélaz | GPS | * 4. Januar 1950 | VDFlorence Brenzikofer | GPS | * 1975 | BLThomas Brunner | glp | * 1960 | SGMichaël Buffat | SVP | * 27. September 1979 | VDChristine Bulliard-Marbach | CVP | * 13. Oktober 1959 | FRThomas Burgherr | SVP | * 1. August 1962 | AGMartin Candinas | CVP | * 20. August 1980 | GRRocco Cattaneo | FDP | * 6. Dezember 1958 | TIIsabelle Chevalley | glp | * 13. April 1972 | VDKatja Christ | glp | * 1. August 1972 | BSChristophe Clivaz | GPS | * 7. Januar 1969 | VSDamien Cottier | FDP | * 3. April 1975 | NEBrigitte Crottaz | SP | * 6. Oktober 1957 | VDChristian Dandrès | SP | * 13. Februar 1981 | GEThomas de Courten | SVP | * 29. Juli 1966 | BLDenis de la Reussille | PdA | * 24. Oktober 1960 | NESimone de Montmollin | FDP | * 1968 | GEJacqueline de Quattro | FDP | * 24. Juni 1960 | VDMarcel Dettling | SVP | * 1. Februar 1981 | SZMarcel Dobler | FDP | * 29. August 1980 | SGMike Egger | SVP | * 2. August 1992 | SGKurt Egger | GPS | * 1956 | TGYvette Estermann | SVP | * 26. Februar 1967 | LUChristoph Eymann | FDP | * 15. Januar 1951 | BSAlex Farinelli | FDP | * 16. Dezember 1981 | TILaurence Fehlmann Rielle | SP | * 11. September 1955 | GEOlivier Feller | FDP | * 30. August 1974 | VDYvonne Feri | SP | * 21. März 1966 | AGDoris Fiala | FDP | * 29. Januar 1957 | ZHRoland Fischer | glp | * 5. April 1965 | LUFabian Fivaz | GPS | * 25. Februar 1978 | NEBeat Flach | glp | * 21. Januar 1965 | AGKurt Fluri | FDP | * 19. August 1955 | SOPierre-Alain Fridez | SP | * 20. November 1957 | JUClaudia Friedl | SP | * 19. Juli 1960 | SGEsther Friedli | SVP | * 4. Juni 1977 | SGTamara Funiciello | SP | * 20. März 1990 | BEAndreas Gafner | EDU | * 1971 | BEJean-Pierre Gallati | SVP | * 24. August 1966 | AGAndrea Geissbühler | SVP | * 3. August 1976 | BEAnna Giacometti | FDP | * 1961 | GRBenjamin Giezendanner | SVP | * 22. April 1982 | AGBastien Girod | GPS | * 21. Dezember 1980 | ZHIda Glanzmann-Hunkeler | CVP | * 29. September 1958 | LUAndreas Glarner | SVP | * 9. Oktober 1962 | AGBalthasar Glättli | GPS | * 12. Februar 1972 | ZHAlois Gmür | CVP | * 3. April 1955 | SZPetra Gössi | FDP | * 12. Januar 1976 | SZEdith Graf-Litscher | SP | * 25. März 1964 | TGCorina Gredig | glp | * 8. September 1987 | ZHJean-Pierre Grin-Hofmann | SVP | * 16. März 1947 | VDJürg Grossen | glp | * 24. August 1969 | BEFranz Grüter | SVP | * 29. Juli 1963 | LUJean-Paul Gschwind | CVP | * 31. Oktober 1952 | JUNik Gugger | EVP | * 1. Mai 1970 | ZHLars Guggisberg | SVP | * 19. Juli 1977 | BEDiana Gutjahr | SVP | * 1984 | TGBarbara Gysi | SP | * 14. Mai 1964 | SGGreta Gysin | GPS | * 6. Oktober 1983 | TIMartin Haab | SVP | * 3. Mai 1962 | ZHAlfred Heer | SVP | * 12. Oktober 1961 | ZHStefanie Heimgartner | SVP | * 25. April 1987 | AGVerena Herzog | SVP | * 7. Februar 1956 | TGErich Hess | SVP | * 25. März 1981  | BELorenz Hess | BDP | * 28. Juni 1961 | BERuth Humbel Näf | CVP | * 23. Juli 1957 | AGBaptiste Hurni | SP | * 4. April 1986 | NEThomas Hurter | SVP | * 1. November 1963 | SHChristian Imark | SVP | * 29. Januar 1982 | SOBeat Jans | SP | * 12. Juli 1964 | BSMatthias Jauslin | FDP | * 20. April 1962 | AGIrène Kälin | GPS | * 6. Februar 1987 | AGSidney Kamerzin | CVP | * 19. März 1975 | VSPeter Keller | SVP | * 22. April 1971 | NWDelphine Klopfenstein Broggini | GPS | * 1976 | GERoger Köppel | SVP | * 21. März 1965 | ZHPhilipp Kutter | CVP | * 31. August 1975 | ZHMartin Landolt | BDP | * 30. Juni 1968 | GLMin Li Marti | SP | * 1. Juni 1974 | ZHSandra Locher Benguerel | SP | * 16. September 1975 | GRChristian Lohr | CVP | * 5. April 1962 | TGChristian Lüscher | FDP | * 6. Dezember 1963 | GEJörg Mäder | glp | * 20. Juli 1975 | ZHPierre-Yves Maillard | SP | * 16. März 1968 | VDVincent Maitre | CVP | * 1981 | GEPiero Marchesi | SVP | * 1981 | TIChrista Markwalder | FDP | * 27. Juli 1975 | BEAda Marra | SP | * 10. März 1973 | VDSamira Marti | SP | * 23. Januar 1994 | BLMagdalena Martullo-Blocher | SVP | * 13. August 1969 | GRNadine Masshardt | SP | * 4. Oktober 1984 | BEMichael Matter | glp | * 1964 | GEThomas Matter | SVP | * 23. März 1966 | ZHPhilipp Matthias Bregy | CVP | * 7. Juli 1978 | VSMelanie Mettler | glp | * 3. Dezember 1977 | BEMattea Meyer | SP | * 9. November 1987 | ZHSophie Michaud Gigon | GPS | * 20. Januar 1975 | VDFabian Molina | SP | * 8. Juli 1990 | ZHIsabelle Moret | FDP | * 30. Dezember 1970 | VDTiana Angelina  Moser | glp | * 6. April 1979 | ZHLeo Müller | CVP | * 4. Juli 1958 | LUStefan Müller-Altermatt | CVP | * 17. Juni 1976 | SOMartina Munz | SP | * 26. Dezember 1955 | SHPhilippe Nantermod | FDP | * 27. März 1984 | VSJacques Nicolet | SVP | * 24. Oktober 1965 | VDYves Nidegger | SVP | * 17. Mai 1957 | GERoger Nordmann | SP | * 23. März 1973 | VDEric Nussbaumer | SP | * 11. Juli 1960 | BLNicolo Paganini | CVP | * 8. Juni 1966 | SGPierre-André Page | SVP | * 19. April 1960 | FRIsabelle Pasquier-Eichenberger | GPS | * 1973 | GEGerhard Pfister | CVP | * 1. Oktober 1962 | ZGNadja Pieren | SVP | * 14. Februar 1980 | BEValérie Piller Carrard | SP | * 9. September 1978 | FRFrançois Pointet | glp | * 25. Juni 1969 | VDLéonore Porchet | GPS | * 9. Juli 1989 | VDHans-Peter Portmann | FDP | * 22. Februar 1963 | ZHKatharina Prelicz-Huber | GPS | * 12. Oktober 1959 | ZHStéfanie Prezioso | Sol | * 25. Januar 1969 | GEJon Pult | SP | * 12. Oktober 1984 | GRValentine Python | GPS | * 18. Juni 1975 | VDLorenzo Quadri | Lega | * 5. November 1974 | TIThomas Rechsteiner | CVP | * 1971 | AIFabio Regazzi | CVP | * 22. Juni 1962 | TILukas Reimann | SVP | * 18. September 1982 | SGMathias Reynard | SP | * 7. September 1987 | VSMaja Riniker | FDP | * 1978 | AGRoland Rino Büchel | SVP | * 8. Oktober 1965 | SGMarkus Ritter | CVP | * 19. April 1967 | SGBenjamin Roduit | CVP | * 22. November 1962 | VSMarco Romano | CVP | * 6. November 1982 | TIAlbert Rösti | SVP | * 7. August 1967 | BEFranziska Roth | SP | * 17. April 1966  | SOMarie-France Roth Pasquier | CVP | * 25. April 1968 | FRMonika Rüegger | SVP | * 25. März 1968 | OWFranz Ruppen | SVP | * 24. Februar 1971 | VSGregor A. Rutz | SVP | * 12. Oktober 1972 | ZHFranziska Ryser | GPS | * 22. Oktober 1991 | SGRegula Rytz | GPS | * 2. März 1962 | BERegine Sauter | FDP | * 16. April 1966 | ZHBarbara Schaffner | glp | * 28. Juli 1968 | ZHTherese Schläpfer | SVP | * 14. April 1959 | ZHMarionna Schlatter | GPS | * 14. November 1980 | ZHDaniela Schneeberger | FDP | * 19. September 1967 | BLMeret Schneider | GPS | * 22. August 1992 | ZHUrsula Schneider Schüttel | SP | * 26. November 1961 | FRElisabeth Schneider-Schneiter | CVP | * 19. Februar 1964 | BLPirmin Schwander | SVP | * 28. Dezember 1961 | SZPriska Seiler Graf | SP | * 29. August 1968 | ZHHeinz Siegenthaler | BDP | * 11. Oktober 1955 | BEAndri Silberschmidt | FDP | * 26. Februar 1994 | ZHSandra Sollberger-Muff | SVP | * 27. Oktober 1973 | BLSimon Stadler | CVP | * 2. Mai 1988 | URBarbara Steinemann | SVP | * 18. Juni 1976 | ZHBruno Storni | SP | * 17. August 1954 | TIMarianne Streiff-Feller | EVP | * 17. August 1957 | BEManuel Strupler | SVP | * 12. April 1980 | TGLilian Studer | EVP | * 20. Dezember 1977 | AGGabriela Suter | SP | * 1972 | AGMichael Töngi | GPS | * 16. März 1967 | LUAline Trede | GPS | * 26. August 1983 | BEMauro Tuena | SVP | * 25. Januar 1972 | ZHSusanne Vincenz-Stauffacher | FDP | * 21. Januar 1967 | SGAlbert Vitali | FDP | * 26. Juni 1955 | LUHans-Ueli Vogt | SVP | * 5. Dezember 1969 | ZHErich von Siebenthal | SVP | * 30. Dezember 1958 | BENicolas Walder | GPS | * 2. Mai 1966 | GEBruno Walliser | SVP | * 11. April 1966 | ZHBeat Walti | FDP | * 22. November 1968 | ZHFlavia Wasserfallen | SP | * 7. Februar 1979 | BEChristian Wasserfallen | FDP | * 30. Juni 1981 | BELaurent Wehrli | FDP | * 4. Juni 1965 | VDManuela Weichelt-Picard | GPS | * 21. Juli 1967 | ZGCédric Wermuth | SP | * 19. Februar 1986 | AGFelix Wettstein | GPS | * 19. Januar 1958 | SOCéline Widmer | SP | * 1978 | ZHPriska Wismer-Felder | CVP | * 2. Oktober 1970 | LUWalter Wobmann | SVP | * 21. November 1957 | SODavid Zuberbühler | SVP | * 20. Februar 1979 | ARBerichterstatter/inBerichterstatter/inBundesrat/rätinBundesrat/rätinBundesrat/rätinBundesrat/rätinBundesrat/rätinBundesrat/rätinGeneralsekretär/inRedner/inRatssekretäre/innenRatssekretäre/innenSozialdemokratische Fraktion der Bundesversammlung (SP)Die Fraktion der Mitte CVP-EVP-BDP der Bundesversammlung (CEB)Grüne Fraktion der Bundesversammlung (Grüne)Fraktion der Schweizerischen Volkspartei der Bundesversammlung (SVP)FDP-Liberale Fraktion der Bundesversammlung (FDP)Grünliberale Fraktion der Bundesversammlung (GLP)
Sitzoornig Nazionaalroot ab Dezämber 2019 no Frakzioon


Änderige i de Legislaturperiood[ändere | Quälltäxt bearbeite]

Name Joorgang wo si woone i welem Kantoon vo welere Partäi worum nimi im Nazionalroot Aamerkig
Burkart, Thierry Thierry Burkart 1975 Baade Aargau FDP in Ständeroot gweelt Nooruggere: Maja Riniker
Carobbio Guscetti, Marina Marina Carobbio Guscetti 1966 Lumino Tessin SP in Ständeroot gweelt Noorugger: Bruno Storni
Chiesa, Marco Marco Chiesa 1974 Lugano Tessin SVP in Ständeroot gweelt Noorugger: Piero Marchesi
Français, Olivier Olivier Français 1955 Lausanne Waadtland FDP in Ständeroot gweelt Noorugger: Laurent Wehrli
Gallati, Jean-Pierre Jean-Pierre Gallati 1966 Woole Aargau SVP in Aargauer Regierigsroot gweelt Noorugger: Alois Huber
Gmür, Alois Andrea Gmür 1964 Luzärn Luzärn CVP in Ständeroot gweelt Nooruggere: Priska Wismer-Felder
Goumaz, Adèle Thorens Adèle Thorens Goumaz 1971 Lausanne Waadtland GPS in Ständeroot gweelt Nooruggere: Valentine Python
Graf, Maya Maya Graf 1962 Sissech Baselland GPS in Ständeroot gweelt Nooruggere: Florence Brenzikofer
Haller, Jocelyne Jocelyne Haller 1954 Meyrin Gämf EAG verzichtet Nooruggere: Stéfanie Prezioso
Knecht, Hansjörg Hansjörg Knecht 1960 Löibschlet Aargau SVP in Ständeroot gweelt Nooruggere: Stefanie Heimgartner
Mazzone, Lisa Lisa Mazzone 1988 Gämf Gämf GPS in Ständeroot gweelt Nooruggere: Isabelle Pasquier-Eichenberger
Salzmann, Werner Werner Salzmann 1962 Möuchi Bäärn SVP in Ständeroot gweelt Noorugger: Lars Guggisberg
Simon, Beatrice Beatrice Simon 1960 Seederf Bäärn BDP verzichtet Noorugger: Heinz Siegenthaler