Lischte vo de IATA-Airline-Codes

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D IATA-Codes für Fluggsellschafte oder ou Zwöi-Buechstabe-Codes uf (änglisch: tow letter codes) wärde vo der Internationale Air Transport Association (IATA) ufgrund vo der Resolution 762 vergäh u besöh us ere Kombination vo zwöi Buechstabe und/oder ere Zahl. Si findet sech vor allem, aber nid nur, bi der Usgabe vom Flugschyn (änglisch ticketing) u i Fluggaschtinformationssystem Awändig. Si bildet ou der erschti teil vo der Flugnummere. (Zum Byspiil SR 111 für d Swissair-Flug 111)

Ufgrund vo der sehr gringe Azahl vo Kombinationsmüglechkeite (36 × 36 = 1296) het me im verlouf vo der Gschicht vili Codes mehrmals vergäh. Der glych Codes cha aber ou glychzytig a zwöi verschidenei Fluggsellschafte vergäh wärde. allerdings nur wenn di beträffendi Fluggsellschafte nid ds glyche Gebiet bediene. So het di US-amerikanischi Regionalfluggsellschaft Skyway Airlines u di wyssrussischi Fluggsellschaft glychzytig der Code AL über cho.

Bi eltere Fluggsellschafte chunnt's hüüffiger zu Verwächslige zwüschem IATA-Code u em ICAO-Code. Da beidi Instituone bis i ds Jahr 1982 identischi Codes gnutzt hei u die usschliesslech zwöitrangig si gsi, hets der Begriff IATA-Code u ICAO-Code no nid gä. Me het aber scho vom two-letter-airline-designators gred. Aber allei uf grund vom Code vo nere Fluggsellschaft isch es unmöglech gsi, Rückschlüss z zieh, öp si es Mitgliid im Linieflugdachverand IATA sy gsi oder nid. Bim IATA-Bytritt vonere Fluggsellschaft blibt ihre zwöistellig ICAO-Code unveränderet u wird mit gnützt. So het ds Chürzel LH vo der Liniefluggselschaft Lufhansa i de 1970er-Jahr e doppelfunktion als ICAO- u IATA-Code gha. Zu dere Zyt hei Frachtfluggsellschafte u Tscharterfluggselschafte wi d Gemanair oder Hapag-Lioyd Flug nid Mitgliid vo der IATA chönne wärde. Drum hei die für e two-letter-airline-designator der ICAO-Code gnützt. Im Jahr 1982 het d ICAO versuechswys e dreistellige Code ygfüehrt. Aber erscht füüf Jahr später, am 1. Novämer 1987 isch das du zu offizielle Standartsystem worde. D IATA het im glyche Momänt ihres zwöistellige Codesystem erwyteret u zwar i däm si ei Buechstabe mit ere Zahl kombiniert hei.

D Lischte isch vom Stand vom 5. Juli 2019. Ehemaligi Mitgliider vo der IATA si mit der Bemerkig Code wird nümm gnützt kennzeichnet. Wir der Code under verschidene E Fluggsellschaft wird dopplet agäh, wenn di der glych Code under underschidleche Näme benützt hei (wi Atlantic Coast Airliner u Independence Air). Vili IATA-Codes sy a Undernähme vergä wo kei Fluggsellschaft sy. Z dene Firmene ghöre zum Bischpil Abieter vo Reservierigssystem, Bahngsellschafte oder Färnbusundernähme.

Inhaltsverzeichnis

D Codes[ändere | Quälltäxt bearbeite]

Codes: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Code Fluggesellschaft Land Bemerkige
0B Blue Air Rumänien Rumänie
0D Darwin Airline SchweizSchweiz Schwiz neue Code: F7
0J JetClub SchweizSchweiz Schwiz Betriib 2011 ygstellt
0J Premium Jet SchweizSchweiz Schwiz
1A Amadeus Global Travel Distribution SpanienSpanien Spanie kei Fluggsellschaft, Flugreservierigssystem
1B Abacus International Singapur Singapur
1C Hewlett-Packard GmbH SchweizSchweiz Schwiz
1D Radixx Solutions International Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1E Travelsky Technology China China
1F INFINI Travel Information JapanJapan Japan
1G Galileo International (Galileo Host) Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1H JSC Sirena-Travel RusslandRussland Russland
1I Netjets Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1I Deutsche Rettungsflugwacht DeutschlandDeutschland Dytschland
1I Novair SchwedenSchweden Schwede neue Code: N9
1I Sky Trek International Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2000 ygstellt
1I Sierra Nevada Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1J Axess international JapanJapan Japan
1K Sutra Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1K Southern Cross Distribution AustralienAustralien Australie
1L OpenSkies Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich neue Code: EC
1M JSC Transport Automated Information Systems RusslandRussland Russland
1N Navitaire Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1P WorldSpan Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1Q InteliSys Aviation Systems KanadaKanada Kanada
1R Hainan Phoenix Information Systems China China
1S Sabre Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1T 1time SüdafrikaSüdafrika Südafrika Betriib 2012 ygstellt
1T PT Aerosystems Indonesia Indonesien Indonesie
1U ITA Software Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1V Galileo International (Apollo Host) Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1Y Electronic Data Systems Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
1Z Sabre Pacific AustralienAustralien Australie
2A Deutsche Bahn DeutschlandDeutschland Dytschland Ysebahngsellschaft lueg under Rail&Fly
2B Aerocondor PortugalPortugal Portugal Betriib 2009 ygstellt
2C SNCF FrankreichFrankreich Frankriich Ysebahngsellschaft, Rail&Fly
2D Dynamic Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
2E Smokey Bay Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
2F Payam Air IranIran Iran
2G Angara Airlines RusslandRussland Russland
2H Thalys Belgien Belgie Ysebahngsellschaft, Rail&Fly
2I Star Perú Peru Peru
2J Air Burkina Burkina Faso Burkina Faso
2K AeroGal Ecuador Ecuador umfirmiert i Avianca Ecuador
2K Avianca Ecuador Ecuador Ecuador
2L Helvetic Airways SchweizSchweiz Schwiz
2L Transportes Aéreos Bolivianos Bolivien Bolivie
2M Moldavian Airlines Moldawien Moldawie Betriib 2014 ygstellt
2N Nextjet SchwedenSchweden Schwede
2P Airphil Express PhilippinenPhilippinen Philippine umfirmiert i Air Philippines
2P Air Philippines PhilippinenPhilippinen Philippine im Uftag vo der PAL Express Margge
2Q Air Cargo Carriers Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
2R Star Airlines FrankreichFrankreich Frankriich 2006 umfirmiert i XL Airways France, neue Code: SE
2S Island Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
2T Canada 3000 KanadaKanada Kanada Betriib 2001 ygstellt
2U Atlasjet TürkeiTürkei Türkei 2015 umfirmiert i AtlasGlobal, neue Code: KK
2U Sun d’Or International Airlines Israel Israel
2V Amtrak Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Ysebahngsellschaft, Rail&Fly
2W Welcome Air OsterreichÖsterreich Öschterriich Code wird nümm gnützt
2Y Helenair Caribbean St. Lucia St. Lucia Betriib 2001 ygstellt
2Y My Indo Airlines Indonesien Indonesie
2Z Air Plus Comet SpanienSpanien Spanie Betriib 2009 ygstellt
2Z Chang An Airlines China China neue Code: 9H
2Z Passaredo Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie
3A Alliance Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
3B Central Connect Airlines TschechienTschechien Tschechie Betriib 2014 ygstellt
3C RegionsAir Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2007 ygstellt
3D Denim Air NiederlandeNiederlande Niiderlande Code wird nümm gnützt
3D Dokasch Air Cargo Equipment DeutschlandDeutschland Dytschland
3E Air Choice One Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
3F Pacific Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
3G Atlant-Soyuz Airlines RusslandRussland Russland 2010 umfirmiert i d Moscow Airlines
3G Moscow Airlines RusslandRussland Russland Betriib 2011 ygstellt
3G Gading Sari Malaysia Malaysia
3H Air Inuit KanadaKanada Kanada
3J Jubba Airways (Kenia) Kenia Kenia
3K Jetstar Asia Airways Singapur Singapur
3K Tatonduk Flying Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate umfirmiert i d Everts Air
3L Intersky OsterreichÖsterreich Öschterriich Betriib 2015 ygstellt
3M Gulfstream International Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate umfirmiert i d Silver Airways
3M Silver Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
3N Air Urga Ukraine Ukraine
3O Air Arabia Maroc MarokkoMarokko Marokko
3P Tiara Air Aruba Aruba
3Q China Yunnan Airlines China China i d China Eastern Airlines integriert
3R Avior Regional VenezuelaVenezuela Venezuela
3S Aerologic DeutschlandDeutschland Dytschland Joint Venture vo DHL u Lufthansa
3S Air Antilles Express Guadeloupe Guadelup
3T Tarco Airlines Sudan Sudan
3T Turan Air Aserbaidschan Aserbaidschan Betriib 2013 ygstellt
3U Sichuan Airlines China China
3V TNT Airways Belgien Belgie
3W Malawian Airlines Malawi Malawi
3W Wan Air Französisch-Polynesien Französisch-Polynesie
3X Japan Air Commuter JapanJapan Japan neue Code: JC
3X Premier Trans Aire Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
3Z Everts Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate neue Code: 5V
3Z Necon Air Nepal Nepal Betriib 2006 ygstellt
3Z Travel Service Polska PolenPolen Pole
4A Air Go Airlines GriechenlandGriechenland Griecheland Betriib 2011 ygstellt
4A Air Kiribati Kiribati Kiribati
4B Boutique Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
4B Perimeter Aviation KanadaKanada Kanada neue Code: YP
4C AIRES KolumbienKolumbien Kolumbie umfirmiert i d LAN Colombia
4C LAN Colombia KolumbienKolumbien Kolumbie
4D Air Sinai Ägypten Ägypte
4E Stabo Air Sambia Sambia
4E Tanana Air Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
4G Advance Leasing Company Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
4G Gazpromavia RusslandRussland Russland
4G Shenzhen Airlines China China neue Code: ZH
4H Fly Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie Betriib 2003 ygstellt
4H United Airways Bangladesch Bangladesch
4I İzmir Airlines TürkeiTürkei Türkei
4J Flydamas Airlines Syrien Syrie
4K Kenn Borek Air KanadaKanada Kanada
4L Air Astana Kirgisistan Kirgisistan neue Code: KC
4L Deltacraft FinnlandFinnland Finnland Betriib 2004 ygstellt
4M LAN Argentina ArgentinienArgentinie Argentinie
4N Air North KanadaKanada Kanada
4O Interjet MexikoMexiko Mexiko
4P Air Polonia PolenPolen Pole Betriib 2004 ygstellt
4P Business Aviation Demokratische Republik KongoDemokratische Republik Kongo Demokratischi Republik Kongo Betriib 2007 ygstellt
4P Travel Air Papua-Neuguinea Papua-Nöiguinea
4P Viking Airlines SchwedenSchweden Schwede Betriib 2011 ygstellt
4Q Air Italy Polska PolenPolen Pole 2011 umfirmiert i d Air Poland
4Q Air Poland PolenPolen Pole Betriib 2012 ygstellt
4Q Safi Airways Afghanistan Afghanischtan
4R Orient Eagle Airways Kirgisistan Kirgisistan Betriib 2002 ygstellt
4R Royal Flight Airlines RusslandRussland Russland neue Code: RL
4S Solar Cargo VenezuelaVenezuela Venezuela
4U Germanwings DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib dür d Eurowings wyter gfüehrt
4U Tavaj Linhas Aereas BrasilienBrasilien Brasilie
4V Birdy Airlines Belgien Belgie 2004 ufgangen i der SN Brussels Airlines
4V Voyageur Airways KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
4W Allied Air Nigeria Nigeria
4W Warbelow’s Air Ventures Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
4Y Airbus Transport International FrankreichFrankreich Frankriich
4Y Yute Air Alaska Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
4Z South African Airlink SüdafrikaSüdafrika Südafrika
5A Alpine Aviation Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
5B Bassaka Air Kambodscha Kambodscha
5B Trans International Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
5C Air Tahoma Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2009 ygstellt
5C CAL Cargo Airlines Israel Israel
5D Aerolitoral MexikoMexiko Mexiko
5D Dutchbird NiederlandeNiederlande Niiderlande Betriib 2004 ygstellt
5E Base Airlines NiederlandeNiederlande Niiderlande Betriib 2001 ygstellt
5E East Coast Flight Services Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
5F Arctic Circle Air Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird syt 2011 nümm bruucht
5G Skyservice Airlines KanadaKanada Kanada Betriib 2010 ygstellt
5H Fly540 Kenia Kenia
5J Cebu Pacific PhilippinenPhilippinen Philippine
5K Hi Fly PortugalPortugal Portugal
5K Odessa Airlines Ukraine Ukraine Betriib 2006 ygstellt
5L Aerosur Bolivien Bolivie Betriib 2012 ygstellt
5L Fly Salone Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2016 ygstellt
5M Montserrat Airways Montserrat Montserrat
5M Sibaviatrans RusslandRussland Russland Betriib 2008 ygstellt
5N Nordavia RusslandRussland Russland 2019 umfirmiert i d Smartavia
5N SmartAvia RusslandRussland Russland
5O Europe Airpost FrankreichFrankreich Frankriich
5P ACM Air Charter DeutschlandDeutschland Dytschland
5P Pena Transportes Aéreos BrasilienBrasilien Brasilie Betriib 2005 ygstellt
5P Skyeurope Hungary Ungarn Ungarn Betriib 2009 ygstellt
5Q BQB Líneas Aéreas Uruguay Uruguay Betriib 2015 ygestellt
5Q Euroceltic Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2003 ygstellt
5R IRS Aero RusslandRussland Russland Betriib 2002 ygstellt
5R Karthago Airlines Tunesien Tunesie Betriib 2011 ygstellt
5R RUTACA Airlines VenezuelaVenezuela Venezuela
5S L'Aéropostale FrankreichFrankreich Frankriich Betriib 2001 ygstellt
5S Servicios Aéreos Profesionales Dominikanische Republik Dominikanischi Republik
5T Canadian North KanadaKanada Kanada
5T Transwede Airways SchwedenSchweden Schwede Betriib 2010 ygstellt
5U Transportes Aéreos Guatemaltecos Guatemala Guatemala
5V Everts Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
5V Lviv Airlines Ukraine Ukraine Betriib 2009 ygstellt
5W Astraeus Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2011 ygstellt
5W WESTbahn Management OsterreichÖsterreich Öschterriich Ysebahngsellschaft
5X UPS Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
5Y Atlas Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
5Y Isles of Scilly Skybus Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Code wird nümm bruucht
5Z Airfreight Express Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2002 ygstellt
5Z CemAir SüdafrikaSüdafrika Südafrika
6A Armenia Airways Armenien Armenie planeti Betriibsufnahm het nid stattgfunde
6A Aviacsa MexikoMexiko Mexiko Betriib 2009 ygstellt
6B Blue Scandinavia SchwedenSchweden Schwede 1998 umfirmiert i d Britannia Airways, AB
6B Britannia Airways AB SchwedenSchweden Schwede 2005 umfirmiert i d Thomsonfly AB
6B Thomsonfly AB SchwedenSchweden Schwede 2006 umfirmiert i d TUIfly Nordic
6B TUIfly Nordic SchwedenSchweden Schwede
6C Cape Smythe Air Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
6D Pelita Air Service Indonesien Indonesie Code wird nümm bruucht
6E IndiGo Airlines IndienIndien Indie
6F Primera Air Nordic Lettland Lettland
6G Go2Sky SlowakeiSlowakei Slowakei
6G Sun Air Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
6H Israir Israel Israel
6I Air Alsie Dänemark Dänemark
6J Jubba Airways (Somalia) Kenia Kenia Code wird nümm bruucht
6J Solaseed Air JapanJapan Japan
6K Asian Spirit PhilippinenPhilippinen Philippine 2008 umfirmiert i d Zest Airlines, speter i d AirAsia Zest
6K Inter Airlines TürkeiTürkei Türkei Betriib 2008 ygstellt
6K Songbird Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
6L Aklak Air KanadaKanada Kanada
6M South Asia Airlines Bangladesch Bangladesch Code wird nümm bruucht
6M Zacarías Moreno (Frigocontainer) SpanienSpanien Spanie kei Fluggsellschaft
6N Aerosucre KolumbienKolumbien Kolumbie Code wird nümm bruucht
6N Nordic Airways SchwedenSchweden Schwede Betriib 2009 ygstellt
6N Niger Airlines Niger Niger
6N Rossair Europe NiederlandeNiederlande Niiderlande Betriib 2004 ygstellt
6Q Cham Wings Airlines Syrien Syrie
6Q Slovak Airlines SlowakeiSlowakei Slowakei Betriib 2007 ygstellt
6S Sahara Airlines Algerien Algerie Betriib 2003 ygstellt
6T Air Mandalay Myanmar Myanmar
6U Air Ukraine Ukraine Ukraine Betriib 2004 ygstellt
6U Unique Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
6U Air Cargo Germany DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 2013 ygstellt
6V Air Vegas Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2004 ygstellt
6V Grupo Avanza SpanienSpanien Spanie kei Fluggsellschaft, Fernbusverchehr
6W Saravia / Saratov Airlines RusslandRussland Russland
6Y SmartLynx Airlines Lettland Lettland
6Z Euro-Asia Air Kasachstan Kasachstan
6Z Ukrainian Cargo Airways Ukraine Ukraine Betriib 2009 ygstellt
7A Alaska Coastal Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate i d Alaska Airlines ufgange
7B Fly Blue Crane SüdafrikaSüdafrika Südafrika
7C Coyne Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Code wird nümm bruucht
7C Jeju Air Südkorea Südkorea
7D Donbassaero Ukraine Ukraine Betriib 2013 ygstellt
7C MGC Aviation Lesotho Lesotho
7E Sylt Air GmbH DeutschlandDeutschland Dytschland
7F First Air KanadaKanada Kanada
7G MK Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2010 ygstellt
7G StarFlyer JapanJapan Japan
7H Corvus Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
7H Era Alaska Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2014 umfirmiert i d Corvus Airlines
7H Era Aviation Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2010 umfirmiert i d Era Alaska
7J Skagway Air Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2007 ygstellt
7J Tajikistan Airlines Tadschikistan Tadschikistan
7J CSafe Global Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate kei Fluggsellschaft
7K Kolavia RusslandRussland Russland Betriib 2015 ygstellt
7L Aerocaribbean Kuba Kuba 2015 fusioniert mit der Cubana
7L Silk Way West Airlines Aserbaidschan Aserbaidschan
7M MAYair MexikoMexiko Mexiko
7M Mistral Air ItalienItalien Italie neue Code: M4
7N Inland Aviation Services Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
7N PAWA Dominicana Dominikanische Republik Dominikanischi Republik
7P Air Panama Panama Panama
7P APA International Air Dominikanische Republik Dominikanischi Republik Betriib 2001 ygstellt
7Q Elite Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
7Q Sundance Air Venezuela VenezuelaVenezuela Venezuela Code wird nümm bruucht
7R RusLine RusslandRussland Russland
7S Arctic Transportation Services Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
7T Air Glaciers SchweizSchweiz Schwiz Code wird nümm bruucht
7T Aero Express del Ecuador Ecuador Ecuador im Ussenuftritt für d DHL Ecuador
7U Aviaenergo RusslandRussland Russland Betriib 2011 ygstellt
7U Commercial Aviation Services Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
7V Austin Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2000 ygstellt
7V Federal Air SüdafrikaSüdafrika Südafrika
7W Wind Rose Aviation Ukraine Ukraine
7Y Mann Yadanarpon Airlines Myanmar Myanmar
7Y Med Airways Libanon Libanon Code wird nümm bruucht
7Y Mid Airlines Sudan Sudan Code wird nümm bruucht
7Z Ameristar Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
7Z Laker Airways BahamasBahamas Bahamas Betriib 2005 ygstellt
8A Arctic Air NorwegenNorwegen Norwege Betriib 2003 ygstellt
8A Atlas Blue MarokkoMarokko Marokko Betriib 2010 ygstellt
8A Panama Airways Panama Panama
8B Business Air Thailand Thailand 2015 umfirmiert i d Intira Airlines
8B TransNusa Air Services Indonesien Indonesie
8C Air Transport International Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
8C Cotai Water Jet China China kei Fluggsellschaft, Wassertaxi
8C East Star Airlines China China Betriib 2009 ygstellt
8C Shan Xi Airlines China China 2009 ufgange in der Hainan Airlines
8D Expo Aviation Sri Lanka Sri Lanka umfirmiert i d FitsAir
8D FitsAir Sri Lanka Sri Lanka
8D Interavia Airlines RusslandRussland Russland Betriib 2008 ygstellt
8D Servant Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
8E Bering Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
8E Easy Fly Express Bangladesch Bangladesch
8F Cardig Air Indonesien Indonesie
8F STP Airways São Tomé und Príncipe São Tomé und Príncipe
8G Angel Airlines Thailand Thailand Betriib 2003 ygstellt
8G Gulf & Caribbean Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
8G Mid Africa Aviation Gambia Gambia
8H BH Air Bulgarien Bulgarie
8H Equaflight Service Republik Kongo Republik Kongo neue Code: E7
8I InselAir Aruba Aruba Aruba
8I myair ItalienItalien Italie Betriib 2004 ygstellt
8J EcoJet Bolivien Bolivie
8J Jet4you MarokkoMarokko Marokko Betriib 2012 ygstellt
8J Kominteravia RusslandRussland Russland Code wird nümm bruucht
8K K-Mile Air Thailand Thailand
8L Cargo Plus Aviation Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat Betriib 2008 ygstellt
8L Lucky Air China China
8L Newair Dänemark Dänemark Betriib 2003 ygstellt
8M Maxair SchwedenSchweden Schwede Betriib 2005 ygstellt
8M Myanmar Airways International Myanmar Myanmar
8N Aerodynamics Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
8N Nordkalottflyg SchwedenSchweden Schwede 2006 umfirmiert i d Barents AirLink
8N Regional Air Services Tansania Tansania
8O West Coast Air KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
8P Pacific Coastal Airlines KanadaKanada Kanada
8P Payam Aviation Services IranIran Iran Code wird nümm bruucht
8Q Baker Aviation Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
8Q Onur Air TürkeiTürkei Türkei
8R Sol Líneas Aéreas ArgentinienArgentinie Argentinie Betriib 2015 ygstellt
8S Scorpio Aviation Ägypten Ägypte Betriib 2002 ygstellt
8S Shun Tak-China Travel Ship China China kei Fluggsellschaft, Wassertaxi
8T Air Tindi KanadaKanada Kanada
8U Afriqiyah Airways Libyen Libye
8U Simon Air Liberia Liberia Betriib 2006 ygstellt
8V Astral Aviation Kenia Kenia
8V Wright Air Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
8W BAX Global Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
8Y Air Burundi Burundi Burundi Betriib 2013 ygstellt
8Y Astro Air International PhilippinenPhilippinen Philippine
9A Eaglexpress Air Charter Malaysia Malaysia
9B AccesRail KanadaKanada Kanada Abieter vo Bahnbilette für Reise in Europa
9C Gill Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2001 ygstellt
9C Spring Airlines China China
9C Samair SlowakeiSlowakei Slowakei Betriib 2014 ygstellt
9D Perm Airlines RusslandRussland Russland Betriib 2009 ygstellt
9E Endeavor Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
9F Eurostar International Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Ysebahngsellschaft
9G 9G Rail Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Ysebahngsellschaft
9G Galaxy Airways GriechenlandGriechenland Griecheland Betriib 2001 ygstellt
9H Chang An Airlines China China
9H Medavia Malta Malta Code wird nümm bruucht
9H Ecoair International Algerien Algerie Betriib 2002 ygstellt
9H MDLR Airlines IndienIndien Indie Betriib 2009 ygstellt
9I Alliance Air IndienIndien Indie
9J Dana Airlines Nigeria Nigeria
9J Pacific Island Aviation Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2005 ygstellt
9K Cape Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
9M Central Mountain Air KanadaKanada Kanada
9N Trans States Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate neue Code: AX
9N Tropic Air Belize Belize
9O The Cargo Flights Thailand Thailand
9P Air Arabia Jordan Jordanien Jordanie
9P Pelangi Airways Malaysia Malaysia Betriib 2001 ygstellt
9Q Caicos Express Airways BahamasBahamas Bahamas
9Q PB Air Thailand Thailand Betriib 2009 ygstellt
9R Phuket Airlines Thailand Thailand Betriib 2013 ygstellt
9R SATENA KolumbienKolumbien Kolumbie
9S Southern Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
9T MyCargo Airlines TürkeiTürkei Türkei
9T Transwest Air KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
9U Air Moldova Moldawien Moldawie
9V Avior Airlines VenezuelaVenezuela Venezuela
9V Vipair Airlines Kasachstan Kasachstan Betriib 2000 ygstellt
9W Jet Airways IndienIndien Indie
9X Southern Airways Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
A2 Astra Airlines GriechenlandGriechenland Griecheland
A2 Cielos del Perú Peru Peru Betriib 2012 ygstellt
A3 Aegean Airlines GriechenlandGriechenland Griecheland
A4 Aerocon Bolivien Bolivie
A4 Southern Winds ArgentinienArgentinie Argentinie Betriib 2005 ygstellt
A5 Airlinair FrankreichFrankreich Frankriich Betriib 2013 ygstellt
A5 Hop! FrankreichFrankreich Frankriich
A5 Tikal Jets Guatemala Guatemala Betriib 2006 ygstellt
A6 Air Alps OsterreichÖsterreich Öschterriich Betriib 2014 ygstellt
A7 Air Plus Comet SpanienSpanien Spanie Betriib 2009 ygstellt
A7 Air Niamey Niger Niger
A8 Aerolíneas Paraguayas Paraguay Paraguay Betriib 2002 ygstellt
A8 Ameriflight Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
A8 Benin Golf Air Benin Benin Betrieb 2012 eingestellt
A9 Georgian Airways Georgien Georgie
AA American Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
AB Air Berlin DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 2017 ygstellt
AC Air Canada KanadaKanada Kanada
AD Air Paradise Indonesien Indonesie Betriib 2005 ygstellt
AD Avialeasing Aviation Usbekistan Usbekistan neue Code: V2
AD Azul BrasilienBrasilien Brasilie
AE Air Ceylon Sri Lanka Sri Lanka Betriib 1978 ygstellt
AE Air Europe Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 1991 ygstellt
AE Iceland Express Island Island Betriib 2012 ygstellt
AE Mandarin Airlines Taiwan Republik China
AF Air France FrankreichFrankreich Frankriich
AG Air Contractors Irland Irland 2015 umfirmiert i d ASL Airlines Ireland
AG Air Ghana Ghana Ghana
AG Aruba Airlines Aruba Aruba
AH Air Algérie Algerien Algerie
AI Air India IndienIndien Indie
AJ Air Belgium (1979) Belgien Belgie Betriib 2000 ygstellt
AJ Aztec Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
AK Air Asia Malaysia Malaysia
AK Airways International Cymru Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 1988 ygstellt
AL Air Leisure Ägypten Ägypte
AL Allegheny Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate umfirmiert i d USAir
AL Skyway Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2008 ygstellt
AL Trans Avia Export WeißrusslandWeißrussland Wiissrussland Code wird nümm bruucht
AM Aeroméxico MexikoMexiko Mexiko
AO Aviaco SpanienSpanien Spanie 1999 i d Iberia integriert
AO AviaNova RusslandRussland Russland Betriib 2011 ygstellt
AO Australian Airlines AustralienAustralien Australie Betriib 2006 ygestellt
AP Air One ItalienItalien Italie Betriib 2014 ygstellt
AP Alba Star SpanienSpanien Spanie
AQ 9 Air China China
AQ Aloha Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2008 ygstellt
AQ Aquila Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 1958 ygstellt
AR Aerolíneas Argentinas ArgentinienArgentinie Argentinie
AS Alaska Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
AT Royal Air Maroc MarokkoMarokko Marokko
AU Austral ArgentinienArgentinie Argentinie
AV Avianca KolumbienKolumbien Kolumbie
AW Dirgantara Air Services Indonesien Indonesie Betriib 2009 ygstellt
AW Schreiner Airways NiederlandeNiederlande Niiderlande Betriib 2005 ygstellt
AW Venezolana VenezuelaVenezuela Venezuela
AX Trans States Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
AY Finnair FinnlandFinnland Finnland
AZ Alitalia ItalienItalien Italie
B0 La Compagnie FrankreichFrankreich Frankriich
B1 Bravo Passenger Solutions Singapur Singapur kei Fluggsellschaft, Flugreservierigssyschtem
B2 Belavia WeißrusslandWeißrussland Wiissrussland
B3 Bellview Airlines Nigeria Nigeria Betriib 2009 ygstellt
B4 ZanAir Tansania Tansania
B4 B.A.C.H. Flugbetrieb OsterreichÖsterreich Öschterriich Code wird nümm bruucht
B4 Bankair Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
B5 Amadeus Flugdienst DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 2004 ygstellt
B5 Flightline Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2008 ygstellt
B6 JetBlue Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
B7 Uni Air Taiwan Republik China
B8 Eritrean Airlines Eritrea Eritrea
B9 Air Bangladesh Bangladesch Bangladesch Betriib 2005 ygstellt
B9 Iran Airtour IranIran Iran Code wird nümm bruucht
BA British Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich ou British Airways/Comair (Südafrika)
BA British Overseas Airways Corporation Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1974 mit der BEA fusioniert u i d British Airways umbenennt
BB Seaborne Airlines Puerto Rico Puerto Rico
BC Skymark Airlines JapanJapan Japan
BD British Midland Airways / bmi Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2012 ygstellt
BD Cambodia Bayon Airlines Kambodscha Kambodscha
BE British European Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1974 mit der BOAC fusioniert u i d British Airways umbenannt
BE Flybe Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich
BE Jersey European Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich umfirmiert i d Flybe
BF Bluebird Cargo Island Island Code wird nümm bruucht
BF Aéro-Service Republik Kongo Republik Kongo Code wird nümm bruucht
BG Biman Bangladesh Airlines Bangladesch Bangladesch
BH Hawkair KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
BI Royal Brunei Airlines Brunei Darussalam Brunei
BJ Bakhtar Afghan Airlines Afghanistan Afghanischtan 1988 ufgangen in der Ariana Afghan Airlines
BJ Nouvelair Tunesien Tunesie
BK BKS Air Transport Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1970 umfirmiert i d Northeast Airlines
BK MidAtlantic Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2006 ygstellt
BK Okay Airways China China
BK Potomac Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2000 ygstellt
BL JetstarPacific Vietnam Vietnam
BM Aero Trasporti Italiani (ATI) ItalienItalien Italie 1994 ufgangen in der Alitalia
BM Air Sicilia ItalienItalien Italie Betriib 2003 ygstellt
BM Bayu Indonesia Air Indonesien Indonesie Betriib 2004 ygstellt
BM bmi regional Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich
BN Braniff International Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 1982 ygstellt
BN Braniff Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 1990 ygstellt
BO Air Columbus PortugalPortugal Portugal Betriib 1994 ygstellt
BO Bouraq Indonesia Airlines Indonesien Indonesie Betriib 2005 ygstellt
BP Air Botswana Botsuana Botsuana
BQ Aeromar Líneas Aéreas Dominicanas Dominikanische Republik Dominikanischi Republik Betriib 2003 ygstellt
BR British Caledonian Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1988 vo der British Airways überno
BR British United Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1970 i d British Caledonian Airways umfirmiert
BR EVA Air Taiwan Republik China
BS British International Helicopters Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Code wird nümm bruucht
BS Busy Bee of Norway NorwegenNorwegen Norwege Betriib 1992 ygstellt
BS CHC Scotia Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Code wird nümm bruucht
BS US-Bangla Airlines Bangladesch Bangladesch
BT AirBaltic Lettland Lettland
BU Braathens NorwegenNorwegen Norwege umfirmiert i d SAS Norge
BU Compagnie Africaine d'Aviation Demokratische Republik KongoDemokratische Republik Kongo Demokratischi Republik Kongo
BU SAS Norge NorwegenNorwegen Norwege 2009 fusioniert mit der SAS
BV Blue Panorama Airlines ItalienItalien Italie
BW BWIA West Indies Airways Trinidad und Tobago Trinidad und Tobago Betriib 2006 ygstellt
BW Caribbean Airlines Trinidad und Tobago Trinidad und Tobago
BY Britannia Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2005 umfirmiert i d Thomsonfly
BY Thomsonfly Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2009 i der Thomson Airways ufgange
BY Thomson Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich
BZ Blue Bird Airways GriechenlandGriechenland Griecheland
BZ Blue Dart Aviation IndienIndien Indie
BZ Keystone Air Services KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
C0 Centralwings PolenPolen Pole Betriib 2009 ygstellt
C1 Tectimes Sudamericana ArgentinienArgentinie Argentinie kei Fluggsellschaft
C1 CEIBA Intercontinental ÄquatorialguineaÄquatorialguinea Equatorialginea
C3 Contact Air DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 2012 ygstellt
C3 Trade Air KroatienKroatien Kroazie
C4 Alma de Mexico MexikoMexiko Mexiko Betriib 2008 ygstellt
C4 Conquest Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
C4 Zimex Aviation SchweizSchweiz Schwiz Code wird nümm bruucht
C5 Commutair Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
C6 CanJet Airlines KanadaKanada Kanada
C6 CHEP Aerospace Solutions SchweizSchweiz Schwiz kei Fluggsellschaft
C7 Aero Continente Chile ChileChile Chile Betriib 2002 ygstellt
C7 Cinnamon Air Sri Lanka Sri Lanka
C7 Rico Linhas Aereas BrasilienBrasilien Brasilie Betriib 2010 ygstellt
C8 Cargolux Italia ItalienItalien Italie
C8 Chicago Express Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2005 ygstellt
CA Air China China China
CA CAAC China China 1987 umfirmiert i d Air China
CA Capital Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1961 in der United Air Lines ufgange
CB Air 1 Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 1985 ygstellt
CB Scot Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich umfirmiert i d Suckling Airways
CB Suckling Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2013 ygstellt
CB Trans Caribbean Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
CC Air Atlanta Icelandic Island Island
CC CM Airlines Honduras Honduras
CC MacAir Airlines AustralienAustralien Australie Betriib 2009 ygstellt
CD Corendon Dutch Airlines NiederlandeNiederlande Niiderlande
CE Central African Airways RhodesienRhodesien Rhodesie Betriib 1967 ygstellt
CE Chalair Aviation FrankreichFrankreich Frankriich
CE Nationwide Airlines SüdafrikaSüdafrika Südafrika Betriib 2008 ygstellt
CF China Postal Airlines China China
CF City Airline SchwedenSchweden Schwede Betriib 2011 ygstellt
CF Faucett Perú Peru Peru Betriib 1999 ygstellt
CG Airlines PNG Papua-Neuguinea Papua-Nöiguinea
CH Bemidji Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
CI China Airlines Taiwan Republik China
CJ BA CityFlyer Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich
CJ China Northern Airlines China China ufgangen in der China Southern Airlines
CK China Cargo Airlines China China
CL Capitol Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 1984 ygstellt
CL Lufthansa CityLine DeutschlandDeutschland Dytschland
CL Tempelhof Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 1991 ygstellt
CM Copa Airlines Panama Panama
CN Grand China Air China China
CN Islands Nationair Papua-Neuguinea Papua-Nöiguinea Code wird nümm bruucht
CN Westward Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2005 ygstellt
CN Torosair TürkeiTürkei Türkei Betriib 1989 ygstellt
CO Continental Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2011 fusioniert mit der United Airlines
CP Canadian Airlines International KanadaKanada Kanada 2001 i d Air Canada integriert
CP Canadian Pacific Air Lines KanadaKanada Kanada 1968 umfirmiert i d CP Air
CP Compass Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
CP CP Air KanadaKanada Kanada 1987 i der Canadian Airlines ufgange
CQ Charterlines Tansania Tansania
CQ Coastal Aviation Tansania Tansania
CQ Sunshine Express Airlines AustralienAustralien Australie Code wird nümm bruucht
CR OAG Worldwide Limited Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich kei Fluggsellschaft
CS Air One CityLiner ItalienItalien Italie 2011 umfirmiert i d Alitalia CityLiner
CS Air Sofia Bulgarien Bulgarie Betriib 2007 ygstellt
CS Cambrian Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1976 i der British Airways ufgangen
CS Continental Micronesia Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2010 ygstellt
CT Alitalia CityLiner ItalienItalien Italie
CU Cubana Kuba Kuba
CV Air Chathams Neuseeland Nöiseeland Code wird nümm bruucht
CV Cargolux LuxemburgLuxemburg Luxeburg
CW Air Cargo Global SlowakeiSlowakei Slowakei
CW Air Marshall Islands Marshallinseln Marshallinsle Code wird nümm bruucht
CX Cathay Pacific Hongkong, China Hongkong, China
CY Cyprus Airways ZypernZypern Zypere Betriib 2015 ygstellt
CZ Cascade Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 1986 ygstellt
CZ China Southern Airlines China China
D0 DHL Air UK Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich
D2 Damania Airways IndienIndien Indie Betriib 1997 ygstellt
D2 Severstal Aircompany RusslandRussland Russland
D3 Daallo Airlines Dschibuti Dschibuti
D4 Alidaunia ItalienItalien Italie Code wird nümm bruucht
D4 Dart Airlines Ukraine Ukraine
D5 DHL Aero Expreso Panama Panama
D5 NEPC Airlines IndienIndien Indie Betriib 1997 ygstellt
D6 Inter Air SüdafrikaSüdafrika Südafrika
D7 AirAsia X Malaysia Malaysia
D7 Dinar Líneas Aéreas ArgentinienArgentinie Argentinie Betriib 2002 ygstellt
D8 Diamond Sakha Airlines RusslandRussland Russland Code wird nümm bruucht
D8 Djibouti Airlines Dschibuti Dschibuti Betriib 2009 ygstellt
D8 Norwegian Air International Irland Irland
D9 Aeroflot-Don RusslandRussland Russland 2009 umfirmiert i d Donavia
D9 Donavia RusslandRussland Russland
DA Daily Air Taiwan Republik China Code wird nümm bruucht
DA Dan-Air Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1992 ufgangen i der British Airways
DA Air Georgia Georgien Georgie 1999 ufgangen i der Georgian Airways
DB Brit Air FrankreichFrankreich Frankriich 2013 ufgangen i der Hop!
DC BRA SchwedenSchweden Schwede
DC Sverigeflyg SchwedenSchweden Schwede Code wird nümm bruucht
DD Amber Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 1988 ygstellt
DD Atlantic Coast Jet Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Reintegriert i d Atlantic Coast Airlines
DD Conti-Flug DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 1994 ygstellt
DD Nok Air Thailand Thailand
DE Condor Flugdienst DeutschlandDeutschland Dytschland
DF AeBal SpanienSpanien Spanie 2008 umfirmiert i d Quantum Air
DF Condor Berlin DeutschlandDeutschland Dytschland 2013 integriert i d Condor Flugdienst
DF Quantum Air SpanienSpanien Spanie Betriib 2010 ygstellt
DG Custom Air Transport Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
DH Atlantic Coast Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2004 umfirmiert i d Independence Air
DH DHL Aviation Belgien Belgie Code wird nümm bruucht
DH Independence Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2006 ygstellt
DH Norwegian Air Norway NorwegenNorwegen Norwege
DI Air Djibouti Dschibuti Dschibuti Betriib 1991 ygstellt
DI dba DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 2008 ygstellt
DI Deutsche BA DeutschlandDeutschland Dytschland 2006 umfirmiert i d dba
DI Norwegian Air UK Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich
DJ AirAsia Japan JapanJapan Japan
DJ Nordic European Airlines SchwedenSchweden Schwede Betriib 1998 ygstellt
DJ Virgin Australia AustralienAustralien Australie neue Code: VA
DK Scanair SchwedenSchweden Schwede Betriib 1993 ygstellt
DK Premiair Dänemark Dänemark 2002 umfirmiert i d MyTravel Airways A/S
DK MyTravel Airways Dänemark Dänemark 2008 umfirmiert i d Thomas Cook Airlines Scandinavia
DK Thomas Cook Airlines Scandinavia Dänemark Dänemark
DL Delta Air Lines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
DM Asian Air Thailand Thailand
DM Maersk Air Dänemark Dänemark 2005 i d Sterling Airlines integriert
DN Air Exel Belgique Belgien Belgie Betriib 1991 ygstellt
DN Sénégal Airlines Senegal Senegal
DO Air Vallée ItalienItalien Italie neue Code: VK
DO Dominicana de Aviación Dominikanische Republik Dominikanischi Republik Betriib 1999 ygstellt
DP First Choice Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2008 ygstellt
DQ Air Direct-Connect Kenia Kenia
DQ Coastal Air Transport Amerikanische Jungferninseln Amerikanischi Jungfereinsle Code wird nümm bruucht
DR Air Link AustralienAustralien Australie neue Code: ZL
DR Hyeres Aero Service FrankreichFrankreich Frankriich Code wird nümm bruucht
DR Mediterranean Air Service Tunesien Tunesie Betriib 2003 ygstellt
DR Ruili Airlines China China
DS Das Nordisk Hongkong, China Hongkong, China kei Fluggsellschaft
DS EasyJet Switzerland SchweizSchweiz Schwiz
DT TAAG Angola Airways Angola Angola
DU Hemus Air Bulgarien Bulgarie fusioniert mit der Bulgaria Air
DV Aircompany SCAT Kasachstan Kasachstan
DV Lufttaxi Flug DeutschlandDeutschland Dytschland Code wird nümm bruucht
DV Nantucket Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
DW Aero Charter Ukraine Ukraine Ukraine Code wird nümm bruucht
DW Deutsche Luftverkehrsgesellschaft (DLT) DeutschlandDeutschland Dytschland 1991 integriert i d Lufthansa CityLine
DW Dominican Wings Dominikanische Republik Dominikanischi Republik
DX Danish Air Transport Dänemark Dänemark
DY Air Djibouti Dschibuti Dschibuti Betriib 2001 ygstellt
DY Norwegian Air Shuttle NorwegenNorwegen Norwege
DZ Air Metro North Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
DZ Air Tropical FrankreichFrankreich Frankriich Code wird nümm bruucht
DZ Donghai Airlines China China
DZ Air Tropical FrankreichFrankreich Frankriich Code wird nümm bruucht
E0 Eos Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2008 ygstellt
E2 Rio Grande Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2004 ygstellt
E2 Eurowings Europe OsterreichÖsterreich Öschterriich Gründig 2015
E3 Domodedovo Airlines RusslandRussland Russland Betriib 2008 ygstellt
E3 New Gen Airways Thailand Thailand
E4 Aero Asia Pakistan Pakistan Betriib 2007 ygstellt
E4 Enter Air PolenPolen Pole
E4 Estelar Latinoamerica VenezuelaVenezuela Venezuela
E5 Air Arabia Egypt Ägypten Ägypte
E6 Avia Express Kruiz RusslandRussland Russland Betriib 2002 ygstellt
E6 Bringer Air Cargo Taxi Aereo BrasilienBrasilien Brasilie
E7 Equaflight Service Republik Kongo Republik Kongo
E7 Estafeta Carga Aerea MexikoMexiko Mexiko
E7 European Aviation Air Charter Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2008 ygstellt
E8 Alpi Eagles ItalienItalien Italie Betriib 2008 ygstellt
E9 AJT Air International RusslandRussland Russland Betriib 2003 ygstellt
E9 Boston-Maine Airways (1999) Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2008 ygstellt
E9 Evelop Airlines SpanienSpanien Spanie
EA Ándalus Lineas Aéreas SpanienSpanien Spanie Betriib 2010 ygstellt
EA Eastern Air Lines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 1991 ygstellt
EA Eastern Air Lines (2011) Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2017 ygstellt
EB Emery Worldwide Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2001 ygstellt
EB Wamos Air SpanienSpanien Spanie
EC Avialeasing Aviation Usbekistan Usbekistan Code wird nümm bruucht
EC East African Airways Kenia Kenia Tansania Tansania Uganda Uganda Betriib 1977 ygstellt
EC Heli-Inter FrankreichFrankreich Frankriich Code wird nümm bruucht
EC OpenSkies Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich
ED Airblue Pakistan Pakistan neue Code: PA
ED AirExplore SlowakeiSlowakei Slowakei
ED CCAir Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2002 ygstellt
EE Aero Airlines Estland Eschtland Betriib 2008 ygstellt
EE Regional Jet Estland Eschtland
EF Fly Caminter Kamerun Kamerun
EG British Eagle International Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 1968 ygstellt
EG East Air Tadschikistan Tadschikistan
EG Enerjet KanadaKanada Kanada
EG Japan Asia Airways JapanJapan Japan 2008 i der Japan Airlines ufgange
EH Air Nippon Network JapanJapan Japan 2010 ufgangen i der ANA Wings
EH ANA Wings JapanJapan Japan
EH SAETA Ecuador Ecuador Betriib 2000 ygstellt
EI Aer Lingus Irland Irland
EJ Air Atlantis PortugalPortugal Portugal 1993 integriert i der TAP Air Portugal
EJ European Cargo Services NiederlandeNiederlande Niiderlande kei Fluggsellschaft, Logistikunternähme
EJ New England Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
EK Emirates Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat
EL Air Nippon JapanJapan Japan 2012 ufgangen i der All Nippon Airways
EL Ellinair GriechenlandGriechenland Griecheland
EL Export Air Cargo Peru Peru 1997 umfirmiert i d Cielos del Perú
EM Aero Benin Benin Benin Code wird nümm bruucht
EM Empire Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
EM Western Airlines AustralienAustralien Australie Betriib 2002 ygstellt
EN Air Dolomiti ItalienItalien Italie
EN Cal Air International Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1988 umfirmiert i d Novair International Airways
EN Novair International Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 1990 ygstellt
EO Air Go Airlines Ägypten Ägypte
EO Express One International Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2002 ygstellt
EO flyCongo Demokratische Republik KongoDemokratische Republik Kongo Demokratischi Republik Kongo Betriib 2013 ygstellt
EO Hewa Bora Airways Demokratische Republik KongoDemokratische Republik Kongo Demokratischi Republik Kongo 2012 umfirmiert i d flyCongo
EP Iran Aseman Airlines IranIran Iran
EQ TAME Ecuador Ecuador
ER Astar Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2012 ygstellt
ER DHL Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
ES DHL Aviation Bahrain Bahrain
ET Ethiopian Airlines Äthiopien Äthiopie
EU Ecuatoriana Ecuador Ecuador Betriib 2006 ygstellt
EU Chengdu Airlines China China
EU United Eagle Airlines China China 2009 umfirmiert i d Chengdu Airlines
EV Atlantic Southeast Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2012 ufgangen i der ExpressJet Airlines
EV ExpressJet Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
EW Eurowings DeutschlandDeutschland Dytschland
EX Excalibur Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 1996 ygstellt
EX Thai Express Air Thailand Thailand
EY Eagle Air Tansania Tansania Betriib 2002 ygstellt
EY Etihad Airways Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat
EZ Evergreen International Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2013 ygstellt
EZ Sun Air of Scandinavia Dänemark Dänemark
F1 Farelogix Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate kei Fluggsellschaft
F2 Falcon Air Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2015 ygstell
F2 Flyair TürkeiTürkei Türkei Betriib 2007 ygstellt
F2 Safarilink Aviation Kenia Kenia
F3 FAI rent-a-jet DeutschlandDeutschland Dytschland
F4 Air Flamenco Puerto Rico Puerto Rico
F4 Shanghai Airlines Cargo China China Betriib 2011 ygstellt
F5 Aerotrans Cargo Moldawien Moldawie
F5 Cosmic Air Nepal Nepal Betriib 2008 ygstellt
F6 Zhejiang Airlines China China Betriib 2004 ygstellt
F7 Volare Aviation Enterprise Ukraine Ukraine Betriib 2009 ygstellt
F7 Darwin Airline SchweizSchweiz Schwiz Marktuftritt d Etihad Regional, vorhärige Code: 0D
F8 Flair Airlines KanadaKanada Kanada
F8 Flying Carpet Airlines Libanon Libanon 2009 umfirmiert i d Med Airways
F8 Freedom Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2010 ygstellt
F9 Frontier Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
FA Safair SüdafrikaSüdafrika Südafrika
FB Bulgaria Air Bulgarien Bulgarie
FB Fine Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2002 ygstellt
FC Falcon Express Cargo Airlines Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat Betriib 2012 ygstellt
FC Tempelhof Express Airlines DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 2000 ygstellt
FC Flybe Nordic FinnlandFinnland Finnland 2015 umfirmiert i d Nordic Regional Airlines
FC Viva Colombia KolumbienKolumbien Kolumbie
FD Cityflyer Express Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2000 ygstellt
FD Thai AirAsia Thailand Thailand
FE Far Eastern Air Transport Taiwan Republik China
FE Royal Khmer Airlines Kambodscha Kambodscha Betriib 2007 ygstellt
FF Airshop B.V. NiederlandeNiederlande Niiderlande kei Fluggsellschaft
FF Tower Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2000 ygstellt
FG Ariana Afghan Airlines Afghanistan Afghanischtan
FH Freebird Airlines TürkeiTürkei Türkei
FI Icelandair Island Island
FJ Air Pacific Fidschi Fidschi 2012 umfirmiert i d Fiji Airways
FJ Fiji Airways Fidschi Fidschi
FJ Fiji Link Fidschi Fidschi
FK Air Sul PortugalPortugal Portugal Betriib 1992 ygstellt
FK Keewatin Air KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
FK KF Cargo KanadaKanada Kanada
FL AirTran Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2014 ufgangen i der Southwest Airlines
FM FedEx / Federal Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code FM verwändet bis 1994, neue Code: FX
FM Shanghai Airlines China China
FN Fastjet Airlines Tansania Tansania
FN Regional Air Lines MarokkoMarokko Marokko Betriib 2009 ygstellt
FP TAG Aviation SchweizSchweiz Schwiz Code wird nümm bruucht
FQ Brindabella Airlines AustralienAustralien Australie Betriib 2013 ygstellt
FR Ryanair Irland Irland
FS Servicios de Transportes Aéreos Fueguinos (STAF) ArgentinienArgentinie Argentinie Betriib 2005 ygstellt
FS Syphax Airlines Tunesien Tunesie
FT Fly Egypt Ägypten Ägypte
FT Flying Tiger Line (Flying Tigers) Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1989 vo der Federal Express überno
FT Siem Reap Airways Kambodscha Kambodscha Betriib 2008 ygstellt
FU Air Littoral FrankreichFrankreich Frankriich Betriib 2004 ygstellt
FU ARTOP Linhas Aéreas PortugalPortugal Portugal Betriib 1958 ygstellt
FV Pulkovo Airlines RusslandRussland Russland 2006 ufgangen i der Rossija
FV Rossija RusslandRussland Russland
FV Viva Air SpanienSpanien Spanie 1999 integriert i d Iberia
FW Ibex Airlines JapanJapan Japan
FX FedEx / Federal Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
FX German Cargo DeutschlandDeutschland Dytschland 1993 umfirmiert i d Lufthansa Cargo
FY Firefly Malaysia Malaysia
FZ Air Facilities AustralienAustralien Australie Code wird nümm bruucht
FZ Broome Aviation AustralienAustralien Australie Code wird nümm bruucht
FZ Fly Dubai Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat
G2 Avirex Gabun Gabun 2008 umfirmiert i d Jet Express
G3 Emerald Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2006 ygstellt
G3 Gol Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie
G4 Guizhou Airlines China China 1998 ufgangen i d China Southern Airlines
G4 Allegiant Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
G5 China Express Airlines China China
G6 Guine Bissau Airlines Guinea-Bissau Guinea-Bissau Betriib 2003 ygstellt
G7 Gandalf Airlines ItalienItalien Italie Betriib 2004 ygstellt
G7 GoJet Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
G8 GoAir IndienIndien Indie
G9 Air Arabia Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat
G9 Gol Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie neue Code: G3
GA Garuda Indonesia Indonesien Indonesie
GB Airborne Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2004 ygstellt
GB ABX Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
GC Gambia International Airlines Gambia Gambia Betriib 2007 ygstellt
GC Global Feeder Services AustralienAustralien Australie kei Fluggsellschaft
GD Grandstar Cargo China China Betriib 2012 ygstellt
GE TransAsia Airways Taiwan Republik China
GF Gulf Air Bahrain Bahrain,Katar Katar, Oman Oman. Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat
GG Air Guyane Französisch-Guayana Französisch-Guayana
GG Air Holland NiederlandeNiederlande Niiderlande neue Code: HD
GG Cargo 360 Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2008 ufgangen i der Southern Air
GG Sky Lease Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
GH Ghana Airways Ghana Ghana Betriib 2004 ygstellt
GH Globus Airlines RusslandRussland Russland
GI Itek Air Kirgisistan Kirgisistan Betriib 2010 ygstellt
GJ Eurofly ItalienItalien Italie Betriib 2010 ygstellt
GJ Zhejiang Loong Airlines China China
GK Jetstar Japan JapanJapan Japan
GL Air Greenland Grönland Grönland
GL AirGlow Aviation Services Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat
GL Miami Air International Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate neue Code: LL
GM Air Slovakia SlowakeiSlowakei Slowakei Betriib 2010 ygstellt
GM Germania Flug SchweizSchweiz Schwiz
GM Tri-MG Intra Asia Airlines Indonesien Indonesie
GN Air Gabon Gabun Gabun Betriib 2006 ygstellt
GO Go Fly Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2002 ygstellt
GO ULS Airlines Cargo TürkeiTürkei Türkei
GP Gestair Executive Jet SpanienSpanien Spanie Code wird nümm bruucht
GP Pantanal Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie Betriib 2013 ygstellt
GQ Big Sky Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2008 ygstellt
GQ Sky Express SA GriechenlandGriechenland Griecheland
GR Aurigny Air Services Guernsey Guernsey
GR Gemini Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2008 ygstellt
GS Airfoyle Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2000 ygstellt
GS Grant Aviation Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
GS Tianjin Airlines China China
GT GB Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2008 ygstellt
GU Aviateca Guatemala Guatemala
GW Kuban Airlines RusslandRussland Russland Betriib 2012 ygstellt
GX GX Airlines China China
GX Pacificair PhilippinenPhilippinen Philippine Betriib 2003 ygstellt
GY Colorful Guizhou Airlines China China
GY Gabon Airlines Gabun Gabun Betriib 2011 ygstellt
GY Guyana Air Guyana Guyana 2001 umfirmiert i d Guyana Air 2000
GY Guyana Air 2000 Guyana Guyana Betriib 2003 ygstellt
GZ Air Rarotonga Neuseeland Nöiseeland
H1 Hahn Air Systems DeutschlandDeutschland Dytschland kei Fluggsellschaft
H1 Hooters Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2006 ygstellt
H2 City Bird Belgien Belgie Betriib 2001 ygstellt
H2 Sky Airline ChileChile Chile
H3 Harbour Air KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
H4 Inter Islands Airlines Kap Verde Kap Verde Betriib 2009 ygstellt
H5 Mavial Magadan Airlines RusslandRussland Russland Betriib 2006 ygstellt
H5 I-Fly RusslandRussland Russland neue Code: I4
H6 Bulgarian Air Charter Bulgarien Bulgarie
H6 Chelyabinsk Air Enterprise RusslandRussland Russland 2004 ufgangen i der Siberia Airlines
H6 Hageland Aviation Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
H7 Eagle Air Uganda Uganda Code wird nümm bruucht
H8 Dalavia RusslandRussland Russland Betriib 2008 ygstellt
H9 Himalaya Airlines Nepal Nepal
H9 Pegasus Airlines TürkeiTürkei Türkei neue Code: PC
HA Hawaiian Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
HB Asia Atlantic Airlines Thailand Thailand
HB Harbor Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
HC Aero Tropics Air Services AustralienAustralien Australie Betriib 2008 ygstellt
HD Air Do JapanJapan Japan
HD Air Holland NiederlandeNiederlande Niiderlande Betriib 2004 ygstellt
HD Hokkaido International Airlines JapanJapan Japan 2012 umfirmiert i d Air Do
HE LGW Luftfahrtgesellschaft Walter DeutschlandDeutschland Dytschland
HE Trans European Airways (TEA) Belgien Belgie Betriib 1991 ygstellt
HF Air Côte d’Ivoire Elfenbeinküste Elfebeiküschte
HF Hapag-Lloyd Flug DeutschlandDeutschland Dytschland jitz TUIfly, syt Juli 2007 neue Code: X3
HG Niki Luftfahrt OsterreichÖsterreich Öschterriich Flugbetriib am 14. Dezämber 2017 ygstellt, isch zu Laudamotion worde
HH Air Hamburg DeutschlandDeutschland Dytschland Code wird nümm bruucht
HH Islandsflug Island Island Betriib 2005 ygstellt
HH Somali Airlines Somalia Somalia Betriib 1991 ygstellt
HH Taban Air IranIran Iran
HI Papillon Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
HI Papillon Crand Canyon Helicopters Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate umfirmiert i d Papillon Airways
HJ Air Haiti Haiti Haiti Betriib 1982 ygstellt
HJ Asian Express Airlines AustralienAustralien Australie 2008 umfirmiert i d Tasman Cargo Airlines
HJ Swedeways SchwedenSchweden Schwede Betriib 2001 ygstellt
HJ Tasman Cargo Airlines AustralienAustralien Australie
HK Four Star Air Cargo Puerto Rico Puerto Rico Betriib 2009 ygstellt
HK Hamburg Airways DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 2014 ygstellt
HK Skippers Aviation AustralienAustralien Australie
HK Yangon Airways Myanmar Myanmar neue Code: YH
HL Holiday Express DeutschlandDeutschland Dytschland 1988 integriert i d Hamburg Airlines
HM Air Seychelles Seychellen Seyschelle
HN HeavyLift Cargo Airlines AustralienAustralien Australie Code wird nümm bruucht
HN Proteus Helicopters FrankreichFrankreich Frankriich Betriib 2009 ygstellt
HN NLM City Hopper NiederlandeNiederlande Niiderlande 1991 i der KLM Cityhopper ufgange
HO Antinea Airlines Algerien Algerie 2001 i der Khalifa Airways ufgange
HO Juneyao Airlines China China
HP Amapola Flyg SchwedenSchweden Schwede
HP America West Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2006 mit der US Airways fusioniert
HQ Thomas Cook Belgium Airlines Belgien Belgie
HR Hahn Air Lines DeutschlandDeutschland Dytschland
HT Hellenic Imperial Airways GriechenlandGriechenland Griecheland Betriib 2012 ygstellt
HT Ningxia Cargo Airlines China China
HT Royal Airways IndienIndien Indie 2005 umfirmiert i d SpiceJet
HU Hainan Airlines China China
HV Transavia Airlines NiederlandeNiederlande Niiderlande
HW Hello SchweizSchweiz Schwiz Betriib 2012 ygstellt
HW Holiday Airlines TürkeiTürkei Türkei Betriib 1996 ygstellt
HW North-Wright Airways KanadaKanada Kanada
HX Trans North Aviation Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
HX Hong Kong Airlines China China
HY Uzbekistan Airways Usbekistan Usbekistan
HZ Aurora Airlines RusslandRussland Russland
HZ SAT Airlines RusslandRussland Russland 2013 ufgangen i der Aurora Airlines
I2 Iberia Express SpanienSpanien Spanie
I4 I-Fly RusslandRussland Russland
I4 Island Air Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
I5 AirAsia India IndienIndien Indie
I7 Inter Îles Air Komoren Komore
I8 Izhavia RusslandRussland Russland
I9 Air Italy (2005) ItalienItalien Italie 2013 vo der Meridiana überno
IA Iraqi Airways Irak Irak Code wird nümm bruucht
IB Iberia SpanienSpanien Spanie
IC Indian Airlines IndienIndien Indie 2011 i der Air India ufgange
ID Air Normandie FrankreichFrankreich Frankriich Code wird nümm bruucht
ID Batik Air Indonesien Indonesie
IE Solomon Airlines Salomonen Salomone
IF Contract Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
IF Fly Baghdad Airlines Irak Irak
IF Islas Airways SpanienSpanien Spanie Betriib 2012 ygstellt
IF Italy First ItalienItalien Italie Betriib 2005 ygstellt
IF Interflug DDR DDR Betriib 1991 ygstellt
IG Alisarda ItalienItalien Italie 1991 umfirmiert i d Meridiana
IG Meridiana ItalienItalien Italie
IH Aerolinee Itavia ItalienItalien Italie Betriib 1980 ygstellt
IH Falcon Air SchwedenSchweden Schwede Betriib 2006 ygstellt
IJ Air Liberté FrankreichFrankreich Frankriich 2001 umfirmiert i d Air Lib
IJ Great Wall Airlines China China Betriib 2011 ygstellt
IJ Spring Airlines Japan JapanJapan Japan
IK Air Kiribati Kiribati Kiribati
IK IKAR RusslandRussland Russland 2014 umfirmiert i d Pegas Fly
IK Pegas Fly RusslandRussland Russland
IK Imair Airlines Aserbaidschan Aserbaidschan Betriib 2009 ygstellt
IL Istanbul Airlines TürkeiTürkei Türkei Betriib 2000 ygstellt
IL Trigana Air Service Indonesien Indonesie
IL Aircompany ATMA Kasachstan Kasachstan
IM Intensive Air SüdafrikaSüdafrika Südafrika Betriib 2002 ygstellt
IN Macedonian Airlines MAT NordmazedonienMazedonien Nordmazedonie Betriib 2009 ygstellt
IN NAM Air Indonesien Indonesie
IP Atyrau Airways Kasachstan Kasachstan Betriib 2010 ygstellt
IP Inter European Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1993 i der Airtours International ufgange
IP Orbest Orizonia Airlines SpanienSpanien Spanie Betriib 2013 ygstellt
IP Transportes Aéreos da Índia Portuguesa PortugalPortugal Portugal Betriib 1961 ygstellt
IQ Augsburg Airways DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 2013 ygstellt
IQ Qazaq Air Kasachstan Kasachstan
IR Iran Air IranIran Iran
IS Island Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2015 ygstellt
IS Sunways Intersun TürkeiTürkei Türkei Betriib 1997 ygstellt
IT Air Inter FrankreichFrankreich Frankriich 1997 integriert i d Air France
IT Kingfisher Airlines IndienIndien Indie Betriib 2012 ygstellt
IT Tigerair Taiwan Taiwan Republik China
IV VG Airlines Belgien Belgie Betriib 2002 ygstellt
IV VVB Aviation Malta Malta Malta
IV Wind Jet ItalienItalien Italie Betriib 2012 ygstellt
IW Air Lib FrankreichFrankreich Frankriich Betriib 2003 ygstellt
IW AOM French Airlines FrankreichFrankreich Frankriich 2001 ufgangen i der Air Lib
IW Wings Abadi Airlines Indonesien Indonesie
IY Yemenia Jemen Jemen
IZ Arkia Israeli Airlines Israel Israel
J1 One Jet Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
J2 Azerbaijan Airlines Aserbaidschan Aserbaidschan
J3 Northwestern Air KanadaKanada Kanada
J4 Badr Airlines Sudan Sudan
J4 Buffalo Airways KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
J5 Alaska Seaplane Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
J6 Avcom Commercial Aviation RusslandRussland Russland Betriib 2000 ygstellt
J6 Jet Ops Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat
J6 Larry’s Flying Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
J7 Centre-Avia RusslandRussland Russland Betriib 2010 ygstellt
J7 ValuJet Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1997 umfirmiert i d AirTran Airways, neue Code: FL
J8 Berjaya Air Malaysia Malaysia
J9 Jazeera Airways Kuwait Kuwait
JA JetSmart ChileChile Chile
JA Air Bosna Bosnien und HerzegowinaBosnien und Herzegowina Bosnie un Herzegowina Betriib 2003 ygstellt, 2005 umfirmiert i d B&H Airlines
JA B&H Airlines Bosnien und HerzegowinaBosnien und Herzegowina Bosnie un Herzegowina Betriib 2015 ygstellt
JB Helijet International KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
JC Japan Air Commuter JapanJapan Japan
JC JAL Express JapanJapan Japan Betriib 2014 ygstellt
JD Japan Air System JapanJapan Japan Betriib 2002 ygstellt
JD Beijing Capital Airlines China China
JE Jettainer DeutschlandDeutschland Dytschland kei Fluggsellschaft, Logistikunternähme
JE Mango SüdafrikaSüdafrika Südafrika
JE Manx Airlines Isle of Man Isle of Man Betriib 2002 ygstellt
JF Jetairfly Belgien Belgie neue Code: TB
JF LAB Flying Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2008 ygstellt
JG Jetgo Australia AustralienAustralien Australie
JH Fuji Dream Airlines JapanJapan Japan
JH Harlequin Air JapanJapan Japan Betriib 2005 ygstellt
JI Jade Cargo International China China Betriib 2011 ygstellt
JI Meraj Air IranIran Iran
JJ TAM Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie 2016 umfirmiert i d LATAM Brasil
JJ LATAM Brasil BrasilienBrasilien Brasilie
JK Spanair SpanienSpanien Spanie Betriib 2012 ygstellt
JL Japan Airlines JapanJapan Japan
JM Air Jamaica Jamaika Jamaika 2011 i der Caribbean Airlines ufgange
JN Livingston Compagnia Aerea ItalienItalien Italie Betriib 2014 ygstellt
JN Rich International Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 1997 ygstellt
JN XL Airways UK Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Betriib 2008 ygstellt
JO JALways JapanJapan Japan Betriib 2010 ygstellt
JP Adria Airways Slowenien Slowenie Betriib 2019 ygstellt
JP Inex-Adria Aviopromet Jugoslawien Sozialistische Föderative RepublikJugoslawien Jugoslawie 1986 umfirmiert i d Adria Airways
JQ Air Jamaica Express Jamaika Jamaika Betriib 2005 ygstellt
JQ Jetstar Airways AustralienAustralien Australie
JQ Alba Star SpanienSpanien Spanie neue Code: AP
JR Aero California MexikoMexiko Mexiko Betriib 2008 ygstellt
JR Joy Air China China
JS Air Koryo Nordkorea Nordkorea
JT Lion Air Indonesien Indonesie
JT Transair AustralienAustralien Australie Betriib 2006 ygstellt
JU Air Serbia SerbienSerbien Serbie
JU JAT Airways SerbienSerbien Serbie 2013 umfirmiert i d Air Serbia
JU Jugoslovenski Aerotransport Jugoslawien Sozialistische Föderative RepublikJugoslawien Jugoslawie 2003 umfirmiert i d JAT Airways
JV Bearskin Airlines KanadaKanada Kanada
JW Arrow Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2010 ygstellt
JW Skippers Aviation AustralienAustralien Australie Code wird nümm bruucht
JW Vanilla Air JapanJapan Japan
JX DAC Aviation Kenia Kenia
JX Nice Helicopters FrankreichFrankreich Frankriich Code wird nümm bruucht
JY Inter Caribbean Airways Turks- und Caicosinseln Turks- und Caicosinsle
JZ Skyways SchwedenSchweden Schwede Betriib 2012 ygstellt
K1 Topas Südkorea Südkorea kei Fluggsellschaft, Reservierigssyschteme
K2 EuroLOT PolenPolen Pole Betriib 2015 ygstellt
K3 SAC Kenia Kenia
K3 Taquan Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
K4 Kalitta Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
K5 SeaPort Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
K5 Wings of Alaska Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2015 i der SeaPort Airlines ufgange
K6 Cambodia Angkor Air Kambodscha Kambodscha
K6 Khalifa Airways Algerien Algerie Betriib 2003 ygstellt
K7 Air KBZ Myanmar Myanmar
K7 Sakha Avia RusslandRussland Russland 2002 umfirmiert i d Yakutia Airlines
K8 InterJet West Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
K8 Kan Air Thailand Thailand
K8 Zambia Skyways Sambia Sambia Betriib 2010 ygstellt
K9 Kalitta Charters Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
K9 Krylo Aviakompania RusslandRussland Russland Betriib 2006 ygstellt
K9 Skyward Aviation KanadaKanada Kanada Betriib 2005 ygstellt
KA Cathay Dragon Hongkong, China Hongkong, China
KB Drukair Bhutan Bhutan
KC Air Astana Kasachstan Kasachstan
KC Conair of Scandinavia Dänemark Dänemark Betriib 1993 ygstellt
KD Kal Star Aviation Indonesien Indonesie
KD KD Avia RusslandRussland Russland Betriib 2009 ygstellt
KD Kendell Airlines AustralienAustralien Australie Betriib 2001 ygstellt
KD Regional Express Airlines AustralienAustralien Australie neue Code: ZL
KD Western Global Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
KE Korean Air Südkorea Südkorea
KF Air Botnia FinnlandFinnland Finnland 2004 umfirmiert i d Blue1
KF Blue1 FinnlandFinnland Finnland
KG Caledonian Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2000 integriert i d JMC Airlines
KG Key Lime Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
KG Línea Aérea IAACA (LAI) VenezuelaVenezuela Venezuela Betriib 2006 ygstellt
KG Orion Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1989 ufgangen i der Britannia Airways
KH Aloha Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
KI Adam Air Indonesien Indonesie Betriib 2008 ygstellt
KI Contact Air DeutschlandDeutschland Dytschland Betriiib 2012 ygstellt
KI KrasAvia RusslandRussland Russland
KJ Air Incheon Südkorea Südkorea
KJ British Mediterranean Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2007 integriert i d British Midland Airways / bmi
KJ Sultan Air TürkeiTürkei Türkei Betriib 1993 ygstellt
KK AtlasGlobal TürkeiTürkei Türkei
KL KLM – Royal Dutch Airlines NiederlandeNiederlande Niiderlande
KM Air Malta Malta Malta
KN China United Airlines China China
KN Maroomba Airlines AustralienAustralien Australie Code wird nümm bruucht
KN Moris Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1995 ufgangen i der Southwest Airlines
KO Alaska Central Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
KO Khors Air Company Ukraine Ukraine Code wird nümm bruucht
KO Komiaviatrans RusslandRussland Russland
KP Asky Airlines Togo Togo
KQ Kenya Airways Kenia Kenia
KR Air Bishkek Kirgisistan Kirgisistan
KR Karair FinnlandFinnland Finnland 1990 integriert i d Finnair
KR Kitty Hawk Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2008 ygstellt
KS Penair Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
KT Kampuchea Airlines Kambodscha Kambodscha Betriib 2004 ygstellt
KU Kuwait Airways Kuwait Kuwait
KV Kavminvodyavia (KMV) RusslandRussland Russland Betriib 2011 ygstellt
KW Kelowna Flightcraft KanadaKanada Kanada umfirmiert i d KF Cargo
KW KAS Air Company Kirgisistan Kirgisistan Code wird nümm bruucht
KX Cayman Airways Kaimaninseln Kaimaninsle
KY Air São Tomé and Príncipe São Tomé und Príncipe São Tomé und Príncipe Betriib 2006 ygstellt
KY Kunming Airlines China China
KZ Nippon Cargo Airlines JapanJapan Japan
L1 Airlliance Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
L1 Lufthansa Systems DeutschlandDeutschland Dytschland neue Code: S1
L2 Lynden Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
L3 DHL de Guatemala Guatemala Guatemala
L4 Lauda Air Italia ItalienItalien Italie 2003 ufgangen i der Livingston Energy Flight
L5 Atlantique Air Assistance FrankreichFrankreich Frankriich
L5 CHC Helicopter Service NorwegenNorwegen Norwege Code wird nümm bruucht
L6 Mauritania Airlines International Mauretanien Mauretanie
L7 LAN Cargo Colombia KolumbienKolumbien Kolumbie
L7 Laoag International Airlines PhilippinenPhilippinen Philippine Betriib 2002 ygstellt
L8 Afric Aviation Gabun Gabun
L9 Compagnie Aérienne du Mali Mali Mali 2009 umfirmiert i d Air Mali
L9 Air Mali (2009) Mali Mali Betriib 2012 ygstellt
L9 Bristow US Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
L9 Belle Air Europe ItalienItalien Italie Betriib 2013 ygstellt
LA LAN Airlines ChileChile Chile
LA Lan Chile ChileChile Chile umfirmiert i d LAN Airlines
LB Air Costa IndienIndien Indie
LB Lloyd Aéreo Boliviano Bolivien Bolivie Betriib 2010 ygstellt
LC Varig Log BrasilienBrasilien Brasilie Betriib 2012 ygstellt
LC Equatorial Congo Airlines Republik Kongo Republik Kongo
LD Air Hong Kong Hongkong, China Hongkong, China
LD Línea Turística Aereotuy VenezuelaVenezuela Venezuela Code wird nümm bruucht
LE Helgoland Airlines DeutschlandDeutschland Dytschland Betriib 2003 ygstellt
LF Corporate Flight Management Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
LF Linair Ungarn Ungarn Betriib 2003 ygstellt
LF Linjeflyg SchwedenSchweden Schwede 1993 ufgangen i der Scandinavian Airlines
LG Luxair LuxemburgLuxemburg Luxeburg
LH Lufthansa DeutschlandDeutschland Dytschland
LH Lufthansa Cargo DeutschlandDeutschland Dytschland
LH Lufthansa Italia ItalienItalien Italie Betriib 2011 ygstellt
LI LIAT Antigua un Barbuda Antigua un Barbuda
LJ Jin Air Südkorea Südkorea
LJ Sierra National Airlines Sierra Leone Sierra Leone Betriib 2005 ygstellt
LK Air Luxor PortugalPortugal Portugal Betriib 2006 ygstellt
LL Líneas Aéreas Allegro MexikoMexiko Mexiko Betriib 2004 ygstellt
LL Miami Air International Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
LM Air ALM Niederländische Antillen Niederländischi Antille Betriib 2002 ygstellt
LM Livingston Energy Flight ItalienItalien Italie Betriib 2010 ygstellt
LM Loganair Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich
LN Libyan Airlines Libyen Libye
LN Libyan Arab Airlines Libyen Libye umfirmiert i d Libyan Airlines
LO LOT Polish Airlines / Polskie Linie Lotnicze PolenPolen Pole
LP LAN Perú Peru Peru
LR Avianca Costa Rica Costa Rica Costa Rica
LR Lacsa Costa Rica Costa Rica umfirmiert i d Avianca Costa Rica
LS Channel Express Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2006 ufgangen i der Jet2.com
LS Iliamna Air Taxi Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Code wird nümm bruucht
LS Jet2.com Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich
LT Air Lituanica Litauen Litaue Betriib 2015 ygstellt
LT LTU DeutschlandDeutschland Dytschland integriert i d Air Berlin
LU LAN Express ChileChile Chile
LV Albanian Airlines AlbanienAlbanien Albanie Betriib 2011 ygstellt
LV Latavio Estland Eschtland Betriib 1996 ygstellt
LV Mega Maldives Airlines Malediven Maledive
LW Pacific Wings Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2013 ygstellt
LX Crossair SchweizSchweiz Schwiz 2002 umfirmiert i d Swiss International Air Lines
LX Swiss International Air Lines SchweizSchweiz Schwiz
LY El Al Israel Israel
LZ Balkan Bulgarian Airlines Bulgarien Bulgarie Betriib 2002 ygstellt
LZ Belle Air AlbanienAlbanien Albanie Betriib 2013 ygstellt
LZ Swiss Global Air Lines SchweizSchweiz Schwiz
M0 Aero Mongolia Mongolei Mongolei
M2 Mahfooz Aviation Gambia Gambia Code wird nümm bruucht
M2 MHS Aviation DeutschlandDeutschland Dytschland
M2 Millon Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
M3 North Flying Dänemark Dänemark
M3 TAM Cargo BrasilienBrasilien Brasilie
M4 Avioimpex NordmazedonienMazedonien Nordmazedonie Betriib 2002 ygstellt
M4 Mistral Air ItalienItalien Italie
M5 Kenmore Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
M6 Amerijet International Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
M7 MAS Air Cargo MexikoMexiko Mexiko
M7 Superior Aviation Services Kenia Kenia Code wird nümm bruucht
M8 Med Airlines ItalienItalien Italie Betriib 2001 ygstellt
M8 Moscow Airways RusslandRussland Russland Betriib 1996 ygstellt
M8 Skyjet Airlines PhilippinenPhilippinen Philippine
M8 Trans Maldivian Airways Malediven Maledive Code wird nümm bruucht
M9 ModiLuft IndienIndien Indie Betriib 1996 ygstellt
M9 Motor Sich Airlines Ukraine Ukraine
MA Malév Ungarn Ungarn Betriib 2012 ygstellt
MB Execaire KanadaKanada Kanada Code wird nümm bruucht
MB MNG Airlines TürkeiTürkei Türkei
MC Air Mobility Command Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate kei Fluggsellschaft
MD Air Madagascar Madagaskar Madagaskar
ME Middle East Airlines (MEA) Libanon Libanon
MF Xiamen Airlines China China
MG Champion Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 2008 ygstellt
MG Miami Air Lease Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
MH Malaysia Airlines Malaysia Malaysia
MI Silk Air Singapur Singapur
MJ LAPA ArgentinienArgentinie Argentinie Betriib 2003 ygstellt
MJ Mihin Lanka Sri Lanka Sri Lanka Betriib 2016 ygstellt
MJ MyWay Airlines Georgien Georgie
ML Air Méditerranée FrankreichFrankreich Frankriich Betriib 2016 ygstellt
ML Midway Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate Betriib 1991 ygstellt
ML Olympic Aviation GriechenlandGriechenland Griecheland Betriib 2003 ygstellt
MM EuroAtlantic Airways PortugalPortugal Portugal neue Code: YU
MM Peach Aviation JapanJapan Japan
MM SAM Colombia KolumbienKolumbien Kolumbie Betriib 2010 ygstellt
MN Kulula SüdafrikaSüdafrika Südafrika
MO Calm Air KanadaKanada Kanada
MO Abu Dhabi Amiri Flight Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat Code wird nümm bruucht
MP Martinair Holland NiederlandeNiederlande Niiderlande
MQ Envoy Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate
MQ American Eagle Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2014 umfirmiert i d Envoy Air
MQ Simmons Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1998 ufgangen i der American Eagle Airlines
MR Air Mauritanie Mauretanien Mauretanie Betriib 2007 ygstellt
MR Hunnu Air Mongolei Mongolei
MS Egypt Air Ägypten Ägypte
MT Flying Colours Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2000 ufgangen i der JMC Airlines
MT JMC Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2008 ufgangen i der Thomas Cook Airlines UK
MT