Lischte vo de Fluggsellschafte

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Disambig.svg Dä Artikel beinhaltet eine Auflistung aktiver Fluggesellschaften.

E Ordnig nach Grössi finet sich uf de Liste der größten Fluggesellschaften der Welt.
Ehemalige Gesellschaften sind iner Liste ehemaliger Fluggesellschaften ufgfüehrt.

Allianzen
Die größten Fluggesellschaften nach
Millionen Fluggästen im Jahr 2015 und deren Allianz-Mitgliedschaft
  1. Vereinigte StaatenVereinigte Staaten American Airlines 146,5 Oneworld Logo.svg
  2. Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Southwest Airlines 144,5
  3. Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Delta Air Lines 138,8 Skyteam Logo 001.svg
  4. China China China Southern Airlines 109,3 Skyteam Logo 001.svg
  5. ItalienIrland Ryanair 101,4
  6. Vereinigte StaatenVereinigte Staaten United Airlines 95,3 Star Alliance Logo.svg
  7. DeutschlandDeutschland Lufthansa 77,5 Star Alliance Logo.svg
  8. China China China Eastern Airlines 75,1 Skyteam Logo 001.svg
  9. Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich EasyJet 70,2
  10. TürkeiTürkei Turkish Airlines 60,1 Star Alliance Logo.svg
  11. China China Air China 58,6 Star Alliance Logo.svg

Dies isch e Liste von aktive Fluggesellschaften. E Fluggesellschaft (auch: Luftverkehrsgesellschaft, Fluglinie oder Airline) isch es Unternehmen, das Persone oder Frachtguet gäge Bezahlig transportiert. Si bsitzt (im Eigentum oder gemietet) Flugzeuge, mit denen der Transport ermöglicht wird. Besunders Forme vo de Fluggschellschafte sind d Billigfluggesellschaften und d Charter-Fluggesellschaften.

Erklärungen[ändere | Quälltäxt bearbeite]

  • B: Billigfluggschellschaft
  • C: Charterfluggschellschaft
  • P: Passagierfluggschellschaft mit Linienflüg und ggf. es paar Charterflüg
  • R: führt Regierigsflüg durch
  • S: Sonstigi Flüg, wie z. B. medizinischi Dienst oder Nostalgieflüg
  • T: Transportfluggschellschaft
  • U: Universal; Passagier und Fracht

Wenn e genaui Iordnig ned möglich isch → P

Liste[ändere | Quälltäxt bearbeite]

Inhaltsverzeichnis A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Name IATA ICAO Rufzeichen Herkunftsland Luftfahrtallianz Bemerkung
Abaeté Linhas Aéreas ABJ BrasilienBrasilien Brasilie P
ABC Air Hungary AHU ABC HUNGARY Ungarn Ungarn T
Abelag Aviation W9 AAB ABG BelgienBelgien Belgie C (Business- u. Ambulanzflüge)
ABS Jets ABP BAIR TschechienTschechien Tschechie P
ABSA Cargo Airline M3 TUS TURISMO BrasilienBrasilien Brasilie T
Abu Dhabi Aviation AXU Vereinigte Arabische Emirate VAE C
ABX Air GB ABX ABEX Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA T/C
ACM Air Charter BVR BAVARIAN DeutschlandDeutschland Dytschland AirClub C
ACT Airlines 9T RUN CARGO TURK TürkeiTürkei Türkei T/C
Aegean Airlines A3 AEE AEGEAN GriechenlandGriechenland Griecheland Star Alliance P
Aer Arann / Aer Arann Islands RE REA AER ARANN ItalienIrland Irland P/C
Aer Lingus EI EIN SHAMROCK ItalienIrland Irland P/C
Alpine Flight Service OsterreichÖsterreich Öschterriich C
Aero Africa RFC AERO AFRICA SüdafrikaSüdafrika Südafrika C
Aerocaribbean 7L CRN AEROCARIBBEAN Kuba Kuba P
Aero Charter DW UCR CHARTER UKRAINE UkraineUkraine Ukraine C
Aero Contractors (Nigeria) AJ NIG AEROLINE Nigeria Nigeria P
Aero Contractors Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA R
Aero-Dienst ADN AERODIENST DeutschlandDeutschland Dytschland P (auch Ambulanzflüge)
Aero-Service BF RSR CONGOSERV Republik Kongo Republik Kongo P
Aero Services Executive W4 BES BIRD EXPRESS FrankreichFrankreich Frankriich C
Avianca Ecuador 2K GLG AVIANCA ECUADOR Ecuador Ecuador P/C
Aerogaviota KG GTV AEROGAVIOTA Kuba Kuba C/P
Aero Mongolia M0 MNG AERO MONGOLIA Mongolei Mongolei P
AeroRescue RES Search AustralienAustralien Australie Search and Rescue
Aerostar Airlines UAR AEROSTAR UkraineUkraine Ukraine C
Aerosucre KRE AEROSUCRE KolumbienKolumbien Kolumbie T/C
Aerounion - Aerotransporte de Carga Union 6R TNO AEROUNION MexikoMexiko Mexiko T
Aerovías Dap DAP DAP ChileChile Chile P/C
Aeroflot SU AFL AEROFLOT RusslandRussland Russland SkyTeam P
Aerogem Airlines GCK AEROGEM Ghana Ghana T
Aerolíneas Argentinas AR ARG ARGENTINA ArgentinienArgentinie Argentinie SkyTeam P
Aerolitoral 5D SLI COSTERA MexikoMexiko Mexiko P
Aerologic 3S BOX GERMAN CARGO DeutschlandDeutschland Dytschland T
Aeromar VW TAO TRANS-AEROMAR MexikoMexiko Mexiko P
Aeroméxico AM AMX AEROMEXICO MexikoMexiko Mexiko SkyTeam P
Aeropelican Air Services OT PEL AEROPELICAN AustralienAustralien Australie P
Aeropostal VH LAV AEROPOSTAL VenezuelaVenezuela Venezuela P
Aerotours ATU BERLIN SKY DeutschlandDeutschland Dytschland C/S/T
Afit KIE TWEETY DeutschlandDeutschland Dytschland P
Africa Charter Airline FSK AFRICAN SKY SüdafrikaSüdafrika Südafrika C
Africa West Airlines FK WTA WEST TOGO Togo Togo T
African Express Airways XU AXK EXPRESS JET Kenia Kenia P
Afriqiyah Airways 8U AAW AFRIQIYAH Libyen Libye P
Aigle Azur (1970) ZI AAF AIGLE AZUR FrankreichFrankreich Frankriich P(/C)
Air Alps A6 LPV AIR ALPS OsterreichÖsterreich Öschterriich P
Air Algérie AH DAH AIR ALGERIE Algerien Algerie P
Air Alliance Express AYY LUPUS DeutschlandDeutschland Dytschland C/S
Air Antilles Express 3S GUY GREEN BIRD Guadeloupe Guadelup P
Air Arabia G9 ABY ARABIA Vereinigte Arabische Emirate VAE B
Air Arabia Egypt E5 RBG AIR ARABIA Ägypten Ägypte B
Air Arabia Maroc 3O MAC AIR ARABIA MarokkoMarokko Marokko B
Air Armenia QN ARR AIR ARMENIA Armenien Armenie P
AirAsia AK AXM ASIAN EXPRESS Malaysia Malaysia B
Air Astana KC KZR ASTANALINE KasachstanKasachstan Kasachstan P
Air Atlanta Icelandic CC ABD ATLANTA Island Island T/P
Air Atlantique KI AAG ATLANTIC EnglandEngland Ängland S
Air Austral UU REU REUNION Réunion Réunion P
Air Baltic BT BTI AIRBALTIC Lettland Lettland P
Air Burundi 8Y PBU AIR-BURUNDI Burundi Burundi P
airblue ED ABQ PAKBLUE Pakistan Pakistan P
Airbus Transport International 4Y BGA BELOUGA DeutschlandDeutschland Dytschland T
Airfast Indonesia FS AFE AIRFAST Indonesien Indonesie P/C
Air Botswana BP BOT BOTSWANA Botsuana Botsuana P
Air Bucharest BUR AIR BUCHAREST Rumänien Rumänie C
Air Burkina 2J VBW BURKINA Burkina Faso Burkina Faso P
Air Busan BX ABL AIR BUSAN Südkorea Südkorea P
Air Cairo MC MSC AIR CAIRO Ägypten Ägypte P
Air Calédonie TY TPC AIRCAL Neukaledonien Neukaledonie P
Air Canada AC ACA AIR CANADA KanadaKanada Kanada Star Alliance P
Air Canada Jazz QK ARN AIR CANADA KanadaKanada Kanada Star Alliance P
Air Canada Rouge RV ROU ROUGE KanadaKanada Kanada Star Alliance P
Air Caraïbes TX FWI FRENCH WEST Guadeloupe Guadelup P
Air Cargo Carriers 2Q SNC NIGHT CARGO Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA T
Air Cargo Global CW CCC GLOBAL CARGO SlowakeiSlowakei Slowakei T
Air Century Y2 CEY CENTURYFLIGHT Dominikanische Republik Dominikanischi Republik T
Air Creebec YN CRQ CREE KanadaKanada Kanada U
Air Chathams CV CVA CHATHAM Neuseeland Nöiseeland P
Air China CA CCA AIR CHINA China China Star Alliance P
Air China Cargo CA CAO AIR CHINA China China T
Air Class Líneas Aéreas QD QCL ACLA Uruguay Uruguay U
Air Corsica XK CCM CORSICA FrankreichFrankreich Frankriich, Korsika P
Air Côte d’Ivoire HF VRE COTE D'IVOIRE Elfenbeinküste Elfebeiküschte P
Air Dolomiti EN DLA DOLOMITI ItalienItalien Italie Star Alliance P
Air Europa UX AEA EUROPA SpanienSpanien Spanie SkyTeam P
Air Europa Express X5 OVA SpanienSpanien Spanie SkyTeam P
Air Excel XLL Tansania Tansania P
AirExplore ED AXE GALILEO SlowakeiSlowakei Slowakei C
Air Finland OF FIF AIR FINLAND FinnlandFinnland Finnland P
Air France AF AFR AIR FRANCE FrankreichFrankreich Frankriich SkyTeam P
Air Freight NZ AF TFR AIR FREIGHT Neuseeland Nöiseeland C/T
Air Go Airlines 4A AGY AIRGO CARGO Ägypten Ägypte P
AirGO Flugservice XGO PASTIS DeutschlandDeutschland Dytschland P
Air Georgian ZX GGN Georgian KanadaKanada Kanada P
Air Greenland GL GRL GREENLANDAIR Grönland Grönland P
Air Guyane Express 3S GUY GREEN BIRD Französisch-Guayana Französisch-Guayana P
Air Hamburg HH AHO AIR HAMBURG DeutschlandDeutschland Dytschland AirClub P/C
Air Hong Kong LD AHK AIR HONG KONG Hongkong, China Hongkong, China T
Air Iceland NY FNA FAXI Island Island T
Air Independence DLY oder JTV DAILY DeutschlandDeutschland Dytschland C/P
Air India AI AIC AIR INDIA IndienIndien Indie P
Air India Express IX AXB EXPRESS INDIA IndienIndien Indie B
Air India Regional 9I LLR ALLIED IndienIndien Indie P
Air Inuit 3H AIE AIR INUIT KanadaKanada Kanada U
Air Italy IG ISS AIR ITALY ItalienItalien Italie keine P
Air Jamaica JM AJM JAMAICA Jamaika Jamaika P
Air Japan NQ AJX AIR JAPAN JapanJapan Japan C
Air Kiribati IK AKL KIRIBATI Kiribati Kiribati P
Air Koryo JS KOR AIR KORYO Nordkorea Nordkorea P
Air Leisure AL ALD AIR LEISURE Ägypten Ägypte P
Air Libya 7Q TLR AIR LIBYA Libyen Libye P
Airlink (Österreich) JAR AIRLINK OsterreichÖsterreich Öschterriich C/T
Air Link DR UNK UNK AustralienAustralien Australie P
Air Macau NX AMU AIR MACAU Macau Macau P/C
Air Madagascar MD MDG AIR MADAGASCAR Madagaskar Madagaskar P
Air Malta KM AMC AIR MALTA Malta Malta P
Air Mandalay 6T AMY SIX TANGO oder AIR MANDALAY Myanmar Myanmar P/C
Air Marshall Islands CW MRS MARSHALL ISLANDS Marshallinseln Marshallinsle P
Air Mauritius MK MAU AIRMAURITIUS Mauritius Mauritius P
Air Moldova 9U MLD AIR MOLDOVA MoldawienMoldawien Moldawie P
Air Namibia SW NMB NAMIBIA Namibia Namibia P
Air Nelson NZ RLK LINK Neuseeland Nöiseeland Star Alliance P
Air New Zealand NZ ANZ NEW ZEALAND Neuseeland Nöiseeland Star Alliance P
Air Niugini PX ANG NIUGINI Papua-Neuguinea Papua-Nöiguinea P
Air North 4N ANT AIR NORTH KanadaKanada Kanada P
Airnorth TL ANO TOPEND AustralienAustralien Australie P
Air Norway M3 NFA North Flying NorwegenNorwegen Norwege P
Air Nostrum YW ANE NOSTRUM AIR SpanienSpanien Spanie oneworld Alliance P
Air One Cityliner AP ADH HERON ItalienItalien Italie P
Air People International 3D APG AIR PEOPLE Thailand Thailand T
Air Philippines 2P GAP ORIENT PACIFIC PhilippinenPhilippinen Philippine P
Air Rarotonga GZ RAR Cookinseln Cookinsle P
Air Saint-Pierre PJ SPM SAINT-PIERRE FrankreichFrankreich Frankriich P
Air Seoul RS ASV AIR SEOUL Südkorea Südkorea B
Air Serbia JU ASL AIR SERBIA SerbienSerbien Serbie Etihad Airways Partners P
Air Seychelles HM SEY SEYCHELLES Seychellen Seyschelle Etihad Airways Partners P
Air Sunshine YI RSI AIR SUNSHINE Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA P
Air Sweden SNX SNOWFLAKE SchwedenSchweden Schwede C
Air Sylhet SL SHR SYLHET OsterreichÖsterreich Öschterriich C
Air Tahiti VT VTA AIR TAHITI Französisch-Polynesien Französisch-Polynesie P
Air Tahiti Nui TN THT TAHITI AIRLINES Französisch-Polynesien Französisch-Polynesie P
Air-taxi europe TZ TWG TWIN GOOSE DeutschlandDeutschland Dytschland R
Air Transport International 8C ATN AIR TRANSPORT Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA T
Air Tindi 8T TID KanadaKanada Kanada P
Air Transat TS TSC TRANSAT KanadaKanada Kanada C
Air Trust RTR AIR TRUST KasachstanKasachstan Kasachstan T
Air Turks and Caicos JY TCI ISLANDWAYS Turks- und Caicosinseln Turks- und Caicosinsle P
Air Uganda U7 UGA UGANDA Uganda Uganda P
Air Urga 3N URG URGA UkraineUkraine Ukraine U
Air Vanuatu NF AVN AIR VAN Vanuatu Vanuatu P
Air Via VL VIM VIA AIRWAYS Bulgarien Bulgarie P
Air Vallée DO RVL AIR VALLEE ItalienItalien Italie P
Air West (Sudan) AWZ Sudan Sudan U
Air Wisconsin ZW AWI AIR WISCONSIN Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA P
Air Zimbabwe UM AZW AIR ZIMBABWE SimbabweSimbabwe Simbabwe P
AirAsia X D7 XAX XANADU Malaysia Malaysia B
AirBridgeCargo RU ABW AIRBRIDGE CARGO RusslandRussland Russland Volga-Dnepr Group T
Aircalin SB ACI AIRCALIN Neukaledonien Neukaledonie P
Aires Colombia 4C ARE AIRES KolumbienKolumbien Kolumbie P
Airkenya QP XAK AIRKENYA Kenia Kenia P
Airlines of Tasmania FO ATM AIRTAS AustralienAustralien Australie P
Airlines PNG CG TOK BALUS Papua-Neuguinea Papua-Nöiguinea P
Airwork HT PST POST Neuseeland Nöiseeland T
AIS Airlines IS PNX SPINNER NiederlandeNiederlande Niiderlande P
Aklak Air 6L AKK AKLAK KanadaKanada Kanada C
Alas U Uruguay Uruguay P
Alaska Airlines AS ASA ALASKA Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA P
Alaska Central Express KO AER ACE AIR Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA P
Alexandria Airlines XH oder DQ KHH Ägypten Ägypte P
Alidaunia D4 LID ItalienItalien Italie P
Alitalia AZ AZA ALITALIA ItalienItalien Italie SkyTeam P
Alitalia Express XM SMX ALIEXPRESS ItalienItalien Italie SkyTeam R
Allegiant Air G4 AAY ALLEGIANT Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA P
Alliance Airlines QQ UTY UNITY AustralienAustralien Australie C
ANA All Nippon Airways NH ANA ALL NIPPON JapanJapan Japan Star Alliance P
Al Maha Airways Saudi-Arabien Saudi-Arabie P
AlMasria Universal Airlines UJ LMU ALMASRIA Ägypten Ägypte P
Almaty Aviation 6T LMT ALMATY KasachstanKasachstan Kasachstan T
Aloha Air Cargo KH AAH ALOHA Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA T
Alpha Express Airlines APZ APPLE PIE Lettland Lettland P
Alpine Air Express 5A AIP ALPINE AIR Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA T
Alrosa Airlines 6R DRU MIRNY RusslandRussland Russland P
Amapola Flyg HP APF AMAPOLA SchwedenSchweden Schwede T
AMC Airlines YJ AMV AMC AIRLINES Ägypten Ägypte C
American Airlines AA AAL AMERICAN Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA oneworld Alliance P
American Eagle Airlines MQ EGF EAGLE FLIGHT Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA oneworld Alliance P
Ameriflight 1Y AMF AMFLIGHT Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA T
Amerijet International M6 AJT AMERIJET Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA T
Ameristar Jet Charter 7Z AJI AMERISTAR Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA C
Anadolujet KT AJA ANADOLUJET TürkeiTürkei Türkei B
Andes Líneas Aéreas OY ANS AEROANDES ArgentinienArgentinie Argentinie P
Angara Airlines 2G AGU SARMA RusslandRussland Russland P, S, SAR
Angola Air Charter C3 AGO ANGOLA CHARTER Angola Angola C
Antonov Airlines ADB ANTONOV BUREAU UkraineUkraine Ukraine T
Antrak Air O4 ABV ANTRAK Ghana Ghana T
Arab Wings SI AWS ARAB WINGS Jordanien Jordanie C
Arcus-Air Logistic ZE AZE ARCUS AIR DeutschlandDeutschland Dytschland C
Aria Air IRX ARIA IranIran Iran P
Ariana Afghan Airlines FG AFG ARIANA Afghanistan Afghanischtan P
Arik Air Limited W3 ARA ARIK AIR Nigeria Nigeria P
Arkia Israeli Airlines IZ AIZ ARKIA Israel Israel P
Aserca Airlines R7 OCA AROSCA VenezuelaVenezuela Venezuela P
Asiana Airlines OZ AAR ASIANA Südkorea Südkorea Star Alliance P
Askari Aviation Services 4K AAS AL-AAS Pakistan Pakistan P
Asky Airlines KP SKK ASKY Togo Togo P
ASL Airlines Belgium 3V TAY QUALITY BelgienBelgien Belgie keine T/(C)
ASL Airlines France 5O FPO FRENCH POST FrankreichFrankreich Frankriich keine P/T/C
ASL Airlines Hungary FAH BLUE STRIP Ungarn Ungarn T
ASL Airlines Ireland AG ABR CONTRACT ItalienIrland Irland U
Associated Aviation SCD ASSOCIATED Nigeria Nigeria P
Astra Airlines A2 AZI GREEK STAR GriechenlandGriechenland Griecheland C
Astral Aviation 8V ACP ASTRAL CARGO Kenia Kenia T
Atlantic Airlines NPT NEPTUNE Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich T
Atlantic Airways RC FLI FAROELINE Färöer Färöer Insle P
Atlantic Southeast Airlines EV ASQ ACEY Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA SkyTeam R
Atlantique Air Assistance TLB TRIPLE ALPHA FrankreichFrankreich Frankriich C
Atlas Air 5Y GTI GIANT Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA T
Atlas Air Service ATL AIR BREMEN DeutschlandDeutschland Dytschland C
Air Sinai 4D ASD AIR SINAI Ägypten Ägypte P
AtlasGlobal KK OGE ATLASJET TürkeiTürkei Türkei P
ATRAN V8 VAS ATRAN RusslandRussland Russland Volga-Dnepr Group T
Aurigny Air Services GR AUR AYLINE Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich P
Aurora Airlines HZ SHU AURORA RusslandRussland Russland P
Austrian Airlines OS AUA AUSTRIAN OsterreichÖsterreich Öschterriich Star Alliance P
Avanti Air AX ATV AVANTI AIR DeutschlandDeutschland Dytschland C
Avianca AV AVA AVIANCA KolumbienKolumbien Kolumbie Star Alliance P
Aviastar Mandiri MV VIT AVIASTAR Indonesien Indonesie P
Aviavilsa LVR AVIAVILSA LitauenLitauen Litaue T
Avies U3 AIA AVIES Estland Eschtland C
Avior Airlines 9V ROI AVIOR VenezuelaVenezuela Venezuela P/C
Azerbaijan Airlines J2 AHY AZAL Aserbaidschan Aserbaidschan P/T
Azul Linhas Aéreas AD AZU AZUL BrasilienBrasilien Brasilie B
Azman Air AZM AZMAN AIR Nigeria Nigeria P
Azza Transport AZZ AZZA TRANSPORT Sudan Sudan T
B-Air Charter BBF SPEED CHARTER DeutschlandDeutschland Dytschland C
BH Air 1B BGH BALKAN HOLIDAYS Bulgarien Bulgarie P/C
BA CityFlyer CJ CFE FLYER Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich oneworld Alliance P
Badr Airlines J4 BDR BADR AIR Sudan Sudan P
Bahamasair UP BHS BAHAMAS BahamasBahamas Bahamas P
Bangkok Airways PG BKP BANGKOK AIR Thailand Thailand P
Bearskin Airlines JV BLS BEARSKIN KanadaKanada Kanada P
Beijing Capital Airlines JD CBJ CAPITAL JET China China P/C
Bek Air Z9 BEK BEKAIR KasachstanKasachstan Kasachstan P
Belavia Belarusian Airlines B2 BRU BELAVIA WeißrusslandWeißrussland Wiissrussland P
Bemidji Airlines CH BMJ BEMIDJI Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA U
Bergen Air Transport BGT BERGEN AIR NorwegenNorwegen Norwege P
Berjaya Air J8 BVT BERJAYA AIR Malaysia Malaysia P
BHS Aviation DCS TWIN STAR DeutschlandDeutschland Dytschland P Business-Helikopter (Kooperation DC Aviation)
Biman Bangladesh Airlines BG BBC BANGLADESH Bangladesch Bangladesch P
Bin Air BID BINAIR DeutschlandDeutschland Dytschland T
Binter Canarias NT IBB BINTER SpanienSpanien Spanie P
Bishwo Airways Nepal Nepal P
Blue Air 0B JOR BLUE TRANSPORT Rumänien Rumänie B
Blue Dart Aviation BZ BDA BLUE DART IndienIndien Indie keine T
Blue Islands AX BCI BLUE ISLANDS Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine P
Blue Panorama Airlines BV BPA BLUE PANORAMA ItalienItalien Italie keine P/C/B
Blue Sky Aviation (Kenia) SBK MAWINGU Kenia Kenia keine P/C
Blue Sky Aviation (Mongolei) BCA BLUE SKY MONGOLIA Mongolei Mongolei keine C
Blue Wing Airlines BWI BLUE TAIL Suriname Surinam keine P/C/T
Bluebird Aviation (Kenia) BBZ COBRA Kenia Kenia keine C/T
BMW Flugdienst BMW BMW-FLIGHT DeutschlandDeutschland Dytschland keine Werksflugverkehr
Boliviana de Aviación OB BOV BOLIVIANA Bolivien Bolivie P
Bosnian Wand Airlines H3 unbekannt unbekannt Bosnien und HerzegowinaBosnien und Herzegowina Bosnie un Herzegowina keine nicht zugelassen
Braathens Regional Airways DC BRX BRAATHENS SchwedenSchweden Schwede P
Braathens Regional Aviation TF SCW SCANWING SchwedenSchweden Schwede P
Brindabella Airlines FQ BRI BRINDABELLA AustralienAustralien Australie P/C
British Airways BA BAW SPEEDBIRD Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich oneworld Alliance P
Brussels Airlines SN BEL BEE-LINE BelgienBelgien Belgie Star Alliance P
Buddha Air U4 BHA BUDDHA AIR Nepal Nepal keine P
Buffalo Airways J4 BFL BUFFALO KanadaKanada Kanada keine P/C
Bulgaria Air FB LZB FLYING BULGARIA Bulgarien Bulgarie keine P
Bulgarian Air Charter 1T BUC BULGARIAN CHARTER Bulgarien Bulgarie keine C
Bukovyna Airlines BQ BKV BUKOVYNA UkraineUkraine Ukraine keine C
Businesswings JMP JUMP RUN DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Cairo Aviation CCE Ägypten Ägypte keine C/T
CAL Cargo Airlines 5C ICL CAL Israel Israel keine T
Calm Air MO CAV CALM AIR KanadaKanada Kanada keine P/C/T
Camair-Co QC CRD CAM AIR Kamerun Kamerun keine P
Cambodia Airways KR KME GIGANT IBIS Kambodscha Kambodscha keine P
Cambodia Bayon Airlines BD BYC BAYON AIR Kambodscha Kambodscha keine P
Canadian North 5T ANX NORTERRA KanadaKanada Kanada keine P/T
Canarias Airlines RSC CANAIR SpanienSpanien Spanie P
Canary Fly PM CNF CANARY FLY SpanienSpanien Spanie keine P
Cape Air 9K KAP CAIR Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
Cardig Air 8F CAD CARDIG AIR Indonesien Indonesie T
Cargo Air CGF CLEVER Bulgarien Bulgarie keine T/C
CargoLogicAir CLU FIREBIRD Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich Volga-Dnepr-Gruppe T
CargoLogic Germany CLG SAXONIA DeutschlandDeutschland Dytschland Volga-Dnepr-Gruppe T
Cargolux CV CLX CARGOLUX LuxemburgLuxemburg Luxeburg keine T
Cargolux Italia C8 ICV CARGOLUX ITALIA ItalienItalien Italie keine T
Caribbean Airlines BW BWA CARIBBEAN AIRLINES Trinidad und Tobago Trinidad und Tobago keine P
Carpatair V3 KRP CARPATAIR Rumänien Rumänie keine P
Caspian Airlines RV CPN CASPIAN IranIran Iran keine P
Cat Aviation CAZ EUROCAT SchweizSchweiz Schwiz keine C
Cathay Pacific CX CPA CATHAY Hongkong, China Hongkong, China oneworld Alliance P/T/C
Cathelicopters SpanienSpanien Spanie P
Cavok Airlines CVK CARGOLINE UkraineUkraine Ukraine keine T
Cayman Airways KX CAY CAYMAN Kaimaninseln Kaimaninsle keine P
CCF Manager Airline CCF TOMCAT DeutschlandDeutschland Dytschland keine C/T
Cebu Pacific 5J CEB CEBU AIR PhilippinenPhilippinen Philippine keine B
CEIBA Intercontinental G2 CBA CEIBA LINE ÄquatorialguineaÄquatorialguinea Equatorialginea keine P
Central Mongolia Airways CEM Mongolei Mongolei keine C (nur Hubschrauber)
Central Mountain Air 9M GLR GLACIER KanadaKanada Kanada keine P/C
Centurion Air Cargo WE CWC CHALLENGE CARGO Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine T
Challenge Air CLS AIRISTO DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Chanchangi Airlines 5B NCH Nigeria Nigeria keine P
Chathams Pacific CV CVA CHATHAM Tonga Tonga P
Chautauqua Airlines RP CHQ CHAUTAUQUA Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
Chengdu Airlines EU UEA JINGXIU China China keine P
China Airlines CI CAL DYNASTY Taiwan Republik China SkyTeam P
China Eastern MU CES CHINA EASTERN China China SkyTeam P
China Express Airlines G5 HXA CHINA EXPRESS China China keine P
China Southern Airlines CZ CSN CHINA SOUTHERN China China SkyTeam P
Citilink QG CTV SUPERGREEN Indonesien Indonesie keine B
City Airways E8 GTA CITY AIRWAYS Thailand Thailand keine P
CityJet WX BCY CITY-IRELAND ItalienIrland Irland SkyTeam P
Cityline Hungary ZM CNB CITYLINE HUN Ungarn Ungarn T/C
Clipper Aviation DeutschlandDeutschland Dytschland S
Cobalt Air CO FCB NEW AGE ZypernZypern Zypere keine P
CommutAir C5 UCA COMMUTAIR Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
Condor Flugdienst DE CFG CONDOR DeutschlandDeutschland Dytschland keine P
Conviasa V0 VCV CONVIASA VenezuelaVenezuela Venezuela keine P
Copa Airlines CM CMP COPA Panama Panama Star Alliance P
Copa Airlines Colombia P5 RBP AEROREPUBLICA KolumbienKolumbien Kolumbie Star Alliance P/C
Copterline FinnlandFinnland Finnland keine C
Corendon Airlines XC CAI CORENDON TürkeiTürkei Türkei keine B
Corendon Dutch Airlines CD CND DUTCH CORENDON NiederlandeNiederlande Niiderlande keine B
Corsairfly SS CRL CORSAIR FrankreichFrankreich Frankriich C
Costa Airlines COT COAIR VenezuelaVenezuela Venezuela
Croatia Airlines OU CTN CROATIA KroatienKroatien Kroazie Star Alliance P
CSA Czech Airlines OK CSA CSA LINES TschechienTschechien Tschechie SkyTeam P
Cubana CU CUB CUBANA Kuba Kuba keine P
Daallo Airlines D3 DAO DALO AIRLINES Somalia Somalia
Dschibuti Dschibuti
keine P
Dalian Airlines CA CCD XIANGJIAN China China P
Danish Air Transport DX DTR DANISH DänemarkDänemark Dänemark keine P
Danu Oro Transportas R6 DNU DANU LitauenLitauen Litaue keine C
DC Aviation DCS TWIN STAR DeutschlandDeutschland Dytschland keine P
Delta Air Lines DL DAL DELTA Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA SkyTeam P
Dexter Air Taxi DXT DEXTER RusslandRussland Russland P
DHL Aero Expreso D5 DAE YELLOW Panama Panama keine T
DHL Air UK D0 DHK WORLD EXPRESS Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine T/C
DHL Aviation BC DHL DAHL BelgienBelgien Belgie keine T/C
DHL International Aviation ME ES DHX DILMUN Bahrain Bahrain keine T
DRF Luftrettung 1I AMB CIVIL AIR AMBULANCE DeutschlandDeutschland Dytschland keine S
Dniproawia Z6 UDN DNIEPRO UkraineUkraine Ukraine keine P
Donghai Airlines DZ EPA DONGHAI AIR China China keine T/P
Cathay Dragon KA HDA DRAGON Hongkong, China Hongkong, China oneworld Alliance P
Drukair KB DRK ROYAL BHUTAN Bhutan Bhutan keine P
Eagle Air (Sierra Leone) EGR FLYING EAGLE / EAGLE SIERRA Sierra Leone Sierra Leone keine P/C
Eagle Air (Uganda) H7 EGU AFRICAN EAGLE Uganda Uganda keine P/C
Eagle Airways NZ EAG EAGLE Neuseeland Nöiseeland Star Alliance P/C
Eastar Jet ZE ESR EASTARJET Südkorea Südkorea U-FLY Alliance B
Eastern Airways T3 EZE EASTFLIGHT Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine P
Eastern Australia Airlines QF EAQ EASTERN AustralienAustralien Australie oneworld Alliance P
EasyJet Europe U2 EZY - OsterreichÖsterreich Öschterriich keine B
EasyJet Switzerland DS EZS TOPSWISS SchweizSchweiz Schwiz keine B
EasyJet U2 EZY EASY Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine B
Edelweiss Air WK EDW EDELWEISS SchweizSchweiz Schwiz keine C
EFD Eisele Flugdienst EFD EVERFLIGHT DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Egypt Air MS MSR EGYPTAIR Ägypten Ägypte Star Alliance P/T
El Al LY ELY EL AL Israel Israel keine P/T
Ellinair EL ELB ELLINAIR HELLAS GriechenlandGriechenland Griecheland keine P
Emirates EK UAE EMIRATES Vereinigte Arabische Emirate VAE keine P/T
Era Alaska 7H ERR ERAH Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA P
Eritrean Airlines B8 ERT ERITREAN Eritrea Eritrea keine P
Estonian Air Regional Estland Eschtland keine P
Ethiopian Airlines ET ETH ETHIOPIAN Äthiopien Äthiopie Star Alliance P/T
Etihad Airways EY ETD ETIHAD Vereinigte Arabische Emirate VAE Etihad Airways Partners P/T
Euro-Asia Air 6Z EAK EAKAZ KasachstanKasachstan Kasachstan P
EuroAtlantic Airways MM MMZ EUROATLANTIC PortugalPortugal Portugal keine C
eurolot K2 ELO EUROLOT PolenPolen Pole keine P
Euro Mediterranean Ägypten Ägypte keine P
European Air Transport Leipzig QY BCS EUROTRANS DeutschlandDeutschland Dytschland keine T/C
Eurowings EW EWG EUROWINGS DeutschlandDeutschland Dytschland Star Alliance P
EVA Air BR EVA EVA Taiwan Republik China Star Alliance P
Evelop Airlines E9 EVE EVELOP SpanienSpanien Spanie P
Everts Air 3Z VTS EVERTS Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA, Alaska keine P/T/C
Express Air XN XAR TRAVEL EXPRESS Indonesien Indonesie P
ExpressJet Airlines XE BTA JET LINK Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P/C
Eznis Airways EZA EZA Mongolei Mongolei keine P
FAI rent-a-jet F3 IFA RED ANGEL DeutschlandDeutschland Dytschland keine T/C (auch Ambulanzflüge)
Farnair Switzerland FAT FARNER SchweizSchweiz Schwiz keine T/C
Federal Air FDR FEDAIR SüdafrikaSüdafrika Südafrika keine P, C
FedEx FX FDX FEDEX Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine T
Fiji Airways FJ FJI PACIFIC Fidschi Fidschi P
Finnair AY FIN FINNAIR FinnlandFinnland Finnland oneworld Alliance P
Firefly FY FMM FIREFLY Malaysia Malaysia keine P
First Air 7F FAB FIRST AIR KanadaKanada Kanada keine P/T
First Nation Airways FRN FIRST Nigeria Nigeria keine P
Flamingo Air FMR FLAMINGO AIR Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA P
Fleet Air International FRF FAIRFLEET Ungarn Ungarn keine C
FLN Frisia-Luftverkehr DeutschlandDeutschland Dytschland keine P/C
Fly540 5H FFV SWIFT TANGO Kenia Kenia keine B
Fly All Ways FAW Fly All Ways Suriname Surinam keine P/C
Fly Alpha BFX BLUE FOX DeutschlandDeutschland Dytschland keine C (Business- u. Ambulanzflüge)
Fly Baghdad IF FBA IRAQ EXPRESS Irak Irak P
Flybe BE BEE JERSEY Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine B
Flybmi BM BMR MIDLAND Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine P
Flydubai FZ FDB SKYDUBAI Vereinigte Arabische Emirate VAE keine B/P
Fly Egypt FT FEG SKY EGYPT Ägypten Ägypte keine C
Flying Carpet Airlines F8 FCR FLYING CARPET Libanon Libanon keine P
Fly Jamaica Airways OJ FJM GREENHEART Jamaika Jamaika keine P
FlyMontserrat 5M MONTSERRAT Montserrat Montserrat keine
Fly Tyrol FTY OsterreichÖsterreich Öschterriich keine C
FMI Air FMI FIRST MYANMAR oder GECKO Myanmar Myanmar keine C
Freebird Airlines FH FHY FREE BIRD TürkeiTürkei Türkei keine C
French Bee BF FBU FRENCH BEE FrankreichFrankreich Frankriich keine P
Frontier Airlines F9 FFT FRONTIER oder FRONTIER FLIGHT Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine B
Fuji Dream Airlines JH FDA FUJI DREAM JapanJapan Japan keine P
Gambia Bird 3G GBQ Gambia Bird Gambia Gambia keine P
Gambia International Airlines GC GNR Gambia Gambia keine
Garuda Indonesia GA GIA INDONESIA Indonesien Indonesie SkyTeam P
Georgian Airways A9 TGZ TAMASI Georgien Georgie keine P
Germanwings 4U GWI GERMANWINGS DeutschlandDeutschland Dytschland keine B/C
Gesellschaft für Flugzieldarstellung GFD KITE DeutschlandDeutschland Dytschland keine Übungsflüge
Global Africa Aviation GAA SimbabweSimbabwe Simbabwe keine T
GlobeAir GAC OsterreichÖsterreich Öschterriich AirClub C
GoAir G8 GOW GO AIR IndienIndien Indie keine P
GoJet Airlines G7 GJS LINDBERGH Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA Star Alliance P
Gol Transportes Aéreos G3 GLO GOL TRANSPORTE BrasilienBrasilien Brasilie keine B
Golden Rule Airlines GRS Golden Rule Kirgisistan Kirgisistan keine C/T
Grand China Air CN GDC GRAND CHINA China China Xinxing P
Grand China Express Airlines GS GDC GRAND CHINA China China keine P/T
Grand Cru Airlines GCA LitauenLitauen Litaue keine C
Great Lakes Airlines ZK GLA LAKES AIR Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
Grossmann Jet Service GSJ GROSSJET TschechienTschechien Tschechie keine C
Gulf Air GF GFA GULF AIR Bahrain Bahrain keine P
Gulfstream International Airlines 3M GFT GULF FLIGHT Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
Gum Air GUM GUM AIR Suriname Surinam keine P
GX Airlines GP CBG SPRAY China China P
Hahn Air Lines HR HHN ROOSTER DeutschlandDeutschland Dytschland keine P/C
Hainan Airlines HU CHH HAINAN China China keine P
Harbour Air H3 HARBOUR AIR KanadaKanada Kanada keine P/C
Hawaiian Airlines HA HAL HAWAIIAN Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
Hawkair BH KanadaKanada Kanada keine P
Heliswiss Ibérica SpanienSpanien Spanie P
Helvetic Airways 2L OAW HELVETIC SchweizSchweiz Schwiz keine P/C
Hewa Bora Airways EO ALX ALL CONGO Demokratische Republik KongoDemokratische Republik Kongo DR Kongo keine P
Hex’Air UD HER HEX'AIR FrankreichFrankreich Frankriich keine C
Hongtu Airlines A6 HTU HONGLAND China China P
Hokkaido Air System NTH NORTH AIR JapanJapan Japan keine P
Hokkaido International Airlines HD ADO AIR DO JapanJapan Japan keine B
Horizon Air QX QXE HORIZON AIR Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
Hong Kong Airlines HX CRK BAUHINIA Hongkong, China Hongkong, China keine P
Hong Kong Express Airways UO HKE HONGKONG SHUTTLE Hongkong, China Hongkong, China P
Hunnu Air MR MML TRANSMONGOLIA Mongolei Mongolei P
IAS Itzehoer Airservice FNK FUNKY DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Iberia IB IBE IBERIA SpanienSpanien Spanie oneworld Alliance P
Ibex Airlines FW IBX IBEX JapanJapan Japan P
Icelandair FI ICE ICEAIR Island Island keine P
Illich-Avia UkraineUkraine Ukraine P
Imperial Air Cargo FA (von Safair) SFR (von Safair) SAFAIR SüdafrikaSüdafrika Südafrika keine T
IndiGo Airlines 6E IGO IFLY IndienIndien Indie keine B
Indonesia AirAsia QZ AWQ WAGON AIR Indonesien Indonesie keine B
Insel Air 7I INC INSELAIR CuraçaoCuraçao Curaçao keine P
Interair South Africa D6 ILN INLINE SüdafrikaSüdafrika Südafrika keine P
Interjet 4O AIJ INTERJET MexikoMexiko Mexiko keine B
Iran Air IR IRA IRAN AIR IranIran Iran keine P/T
Iran Airtour B9 IRB IranIran Iran keine P
Iran Aseman Airlines EP IRC ASSEMAN IranIran Iran keine P
Iraqi Airways IA IAW IRAQI Irak Irak keine P/R
Israir 6H ISR ISRAIR Israel Israel keine P
İzmir Airlines 4I IHY IZMIR TürkeiTürkei Türkei P
Jambojet Limited JM JMA CHUI Kenia Kenia keine B
Janet Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine Personentransport zur Nevada Test Site und Area 51
Japan Airlines JL JAL JAPANAIR JapanJapan Japan oneworld Alliance P/T
Japan Air Commuter 3X JAC COMMUTER JapanJapan Japan oneworld Alliance P
Jazeera Airways J9 JZR JAZEERA Kuwait Kuwait keine B
J-Air XM JLJ J-AIR JapanJapan Japan oneworld Alliance P
Jeju Air 7C JJA JEJU AIR Südkorea Südkorea Value Alliance B
Jet2.com LS EXS CHANNEX Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine B
Jet Asia Airways JF JAA JET ASIA Thailand Thailand keine P
Jet Aviation SchweizSchweiz Schwiz keine Airtaxi
JetConnect QF QNZ QANTAS JETCONNECT Neuseeland Nöiseeland oneworld Alliance P
Jetblue Airways B6 JBU JETBLUE Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine B
Jet Executive International Charter JEI JET EXECUTIVE DeutschlandDeutschland Dytschland keine C/T
JetSmart JA JAT ROCKSMART ChileChile Chile keine B
Jetstar Airways JQ JST JETSTAR AustralienAustralien Australie keine B
Jetstar Asia Airways 3K JSA JETSTAR ASIA Singapur Singapur keine B
Jetstar Pacific BL PIC PACIFIC EXPRESS Vietnam Vietnam keine B
Jet Time JO JTG JETTIME DänemarkDänemark Dänemark keine C
Jhonlin Air Transport JLB JHONLIN Indonesien Indonesie P
Jin Air LJ JNA JIN AIR Südkorea Südkorea keine P
Jordan Aviation R5 JAV JORDAN AVIATION Jordanien Jordanie P
Jubba Airways (Somalia) 6J JUB Jubba Somalia Somalia keine P
Jubba Airways (Kenia) 3J JBW Airjub Kenia Kenia keine C
Ju-Air JUR Ju-Air SchweizSchweiz Schwiz keine S (Nostalgieflüge)
Justice Prisoner and Alien Transportation System (ugs. Con Air) DOJ Justice Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine Gefangenentransport
K-Mile Air 8K KMI Thailand Thailand T
Kalitta Air K4 CKS CONNIE Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine T
Kalitta Charters CB KFS KALITTA Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine C
Kam Air RQ KMF KAMGAR Afghanistan Afghanischtan keine P
KAPO Aviakompania G7 KAO RusslandRussland Russland T
Karinou Airlines U5 KRN Zentralafrikanische Republik Zentralafrikanischi Republik keine P
Kaz Air Trans KUY KAIGA KasachstanKasachstan Kasachstan P
Kazaviaspas KZS SPAKAZ KasachstanKasachstan Kasachstan P
Kenn Borek Air 4K KBA BOREK AIR KanadaKanada Kanada P/T
Kenya Airways KQ KQA KENYA Kenia Kenia SkyTeam P
Kish Air Y9 IRK KISHAIR IranIran Iran keine P
KLM KL KLM KLM NiederlandeNiederlande Niiderlande SkyTeam P
KLM Cityhopper WA KLC KLM NiederlandeNiederlande Niiderlande SkyTeam P
Korean Air KE KAL KOREANAIR Südkorea Südkorea SkyTeam P/T
Korongo ZC KGO KORONGO Demokratische Republik KongoDemokratische Republik Kongo DR Kongo P
KrasAvia KRS RusslandRussland Russland P
Kulula MN CAW COMAIR SüdafrikaSüdafrika Südafrika keine B
Kunpeng Airlines VD KPA KUNPENG China China keine P
Kuwait Airways KU KAC KUWAITI Kuwait Kuwait P
Air Kyrgyzstan QH LYN ALTYN AVIA Kirgisistan Kirgisistan keine P
LAM Lineas Aereas de Mocambique TM LAM MOZAMBIQUE Mosambik Mosambik keine P
LAN Argentina 4M DSM LAN AR ArgentinienArgentinie Argentinie oneworld Alliance P
LAN Colombia 4C ARE AIRES KolumbienKolumbien Kolumbie B
LAN Ecuador XL LNA LAN ECUADOR Ecuador Ecuador oneworld Alliance P
LAN Express LU LXP LAN EX ChileChile Chile oneworld Alliance P
LAN Perú LP LPE LAN PERU Peru Peru oneworld Alliance P
Lao Airlines QV LAO LAO Laos Laos keine P
LATAM Airlines LA LAN LAN ChileChile Chile oneworld Alliance P
Lauda Motion OE LDM LAUDA MOTION OsterreichÖsterreich Öschterriich Ryanair Group C
LC Busre LCB Peru Peru keine P/C
Leeward Islands Air Transport LI LIA LIAT Antigua un Barbuda Antigua un Barbuda keine P
Level (Fluggesellschaft) IB IBE IBERIA SpanienSpanien Spanie keine B
Level Europe VK FOO AUSTROJET OsterreichÖsterreich Öschterriich C
Libyan Airlines LN LAA LIBAIR Libyen Libye P
Libyan Arab Air Cargo LCR LIBAC Libyen Libye T
Linea Aeropostal Venezolana VH LAV AEROPOSTAL VenezuelaVenezuela Venezuela keine P
Línea Aérea Amaszonas Z8 AZN AMAZONAS Bolivien Bolivie keine P
Línea Turística Aereotuy L4 TUY AEREOTUY VenezuelaVenezuela Venezuela P
Líneas Aéreas del Estado LD LDE ArgentinienArgentinie Argentinie keine P/T
Líneas Aéreas Suramericanas LAU SURAMERICANO KolumbienKolumbien Kolumbie keine T
Lion Air JT LNI LION INTER Indonesien Indonesie keine P
Loganair LC LOG LOGAN Schottland Schottland keine P
LOT Polish Airlines – Polskie Linie Lotnicze LO LOT POLLOT PolenPolen Pole Star Alliance P/C/T
Luftfahrtgesellschaft Walter HE LGW WALTER DeutschlandDeutschland Dytschland P
Luftverkehr Friesland Harle LFH DeutschlandDeutschland Dytschland keine P
Lufthansa LH DLH LUFTHANSA DeutschlandDeutschland Dytschland Star Alliance P/C
Lufthansa Cargo LH GEC LUFTHANSA CARGO DeutschlandDeutschland Dytschland T
Lufthansa CityLine CL CLH Mit LH-Flugnummer: LUFTHANSA
Mit CL-Flugnummer: HANSALINE
DeutschlandDeutschland Dytschland Star Alliance P
Luxair LG LGL LUXAIR LuxemburgLuxemburg Luxeburg keine P/R
Luxaviation LXA RED LION LuxemburgLuxemburg Luxeburg keine R/C
Lynden Air Cargo LY LYC LYNDEN Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine T/C
Mahan Air W5 IRM MAHAN AIR IranIran Iran keine P/C
Mahfooz Aviation M2 MZS MAHFOOZ Gambia Gambia keine P
Malaysia Airlines MH MAS MALAYSIAN Malaysia Malaysia oneworld Alliance P/T
Maldivian Q2 DQA MALDIVIAN Malediven Maledive keine P
Mali Air MAE OsterreichÖsterreich Öschterriich keine C/T
Mandala Airlines RI MDL MANDALA Indonesien Indonesie keine P
Mandarin Airlines AE MDA MANDARIN Taiwan Republik China keine P
Mango JE MNO TULCA SüdafrikaSüdafrika Südafrika keine B
Mann Yadanarpon Airlines 7Y MYP MANN ROYAL Myanmar Myanmar keine P
Manunggal Air Service MNS MANUNGGAL Indonesien Indonesie P
Manx2 NM BPS VANNIN Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine P
Martinair MP MPH MARTINAIR NiederlandeNiederlande Niiderlande keine P/T
MASwings MH MWG MASWINGS Malaysia Malaysia keine P
Max Air NR NGL Nigeria Nigeria keine C
Maya Island Air MY MYD MYLAND Belize Belize P
Maximus Air Cargo MXU CARGO MAX Vereinigte Arabische Emirate VAE keine T
Med-View Airline VL MEV MED-VIEW Nigeria Nigeria keine P
Medavia 9H MDM MEDAVIA Malta Malta keine C
Mega Maldives Airlines LV MEG SANDBAR Malediven Maledive P
Melilla Airlines SpanienSpanien Spanie P
Mesa Airlines YV ASH AIR SHUTTLE Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
MHS Aviation M2 MHV SNOWCAP DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Miami Air International GL BSK BISCAYNE Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine C
Mid Airlines NYL NILE Sudan Sudan keine C
MIAT Mongolian Airlines OM MGL MONGOL AIR Mongolei Mongolei keine P
Mount Cook Airline NM NZM MOUNT COOK Neuseeland Nöiseeland Star Alliance P
Motor Sich Airlines M9 MSI MOTOR SICH UkraineUkraine Ukraine keine U
Middle East Airlines ME MEA CEDAR JET Libanon Libanon Sky Team P
MiniLiner MNL MINILINER ItalienItalien Italie T
MNG Airlines MB MNB BLACK SEA TürkeiTürkei Türkei keine T
Montenegro Airlines YM MGX MONTAIR Montenegro Montenegro keine P/C
Mustique Airways MAW MUSTIQUE St. Vincent und die Grenadinen St. Vincent un d'Grenadine P
Myanmar National Airlines UB UBA UNIONAIR Myanmar Myanmar keine P
Myanmar Airways International 8M UBA UNIONAIR Myanmar Myanmar keine P
MyWay Airlines MJ MYW MY SKY Georgien Georgie keine P
My Wings FYA SchweizSchweiz Schwiz keine P
Nasair XY KNE NAS EXPRESS Saudi-Arabien Saudi-Arabie keine B
National Air Services XY KNE NAS EXPRESS Saudi-Arabien Saudi-Arabie keine C
NationalJet NC NJS NATIONAL JETEX AustralienAustralien Australie keine P/C/R
Neos NO NOS MOONFLOWER ItalienItalien Italie keine C
Nepal Airlines RA RNA NEPAL Nepal Nepal keine P
NetJets NJE FRACTION PortugalPortugal Portugal keine C
New England Airlines EJ NEA NEW ENGLAND Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P/C
New Gen Airways E3 VGO VIRGO Thailand Thailand keine P
Nightexpress EXT EXECUTIVE DeutschlandDeutschland Dytschland keine T/C
Nihon Transocean Kōkū NU JTA JAI OCEAN JapanJapan Japan oneworld Alliance P
Nippon Cargo Airlines KZ NCA NIPPON CARGO JapanJapan Japan keine T
Nok Air DD NOK NOK AIR Thailand Thailand keine B
Nordavia 5N AUL DVINA RusslandRussland Russland keine P
Nordic Global Airlines NJ NGB NORDIC GLOBAL FinnlandFinnland Finnland keine T
Northern Thunderbird Air NTA THUNDERBIRD KanadaKanada Kanada keine C
North-Wright Airways HW NWL NORTHWRIGHT KanadaKanada Kanada keine P
Norwegian Air Shuttle DY NAX NOR SHUTTLE NorwegenNorwegen Norwege keine P
Nouvelair Tunisie BJ LBT NOUVELAIR Tunesien Tunesie keine C/B
Nouvelle Air Affaires Gabon NVS NOUVELLE AFFAIRES Gabun Gabun keine P/T/C
Novair 1I NVR NAVIGATOR SchwedenSchweden Schwede keine C
OFD Ostfriesischer Flugdienst DeutschlandDeutschland Dytschland keine P
Olympic Air OA OAL OLYMPIC GriechenlandGriechenland Griecheland keine P
Oman Air WY OMA OMAN AIR Oman Oman P/C
Omni Aviation OC OAV PortugalPortugal Portugal P
Omni Air International OY OAE OMNI-EXPRESS Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P/C/R
Onur Air 8Q OHY ONUR AIR TürkeiTürkei Türkei keine C
OpenSkies EC BOS MISTRAL Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine P
Orca Airways ORK ORCA KanadaKanada Kanada keine P/R
Orient Thai Airlines OX OEA ORIENT THAI Thailand Thailand keine P
Our Airline ON RON OUR AIRLINE Nauru Nauru keine P
Overland Airways OJ OLA OVERLAND Nigeria Nigeria keine P/C
Pacific Coastal Airlines 8P PCO PASCO KanadaKanada Kanada keine P
Palestinian Airlines PF PNW PALESTINIAN Palastina AutonomiegebietePalästinensische Autonomiegebiete Palästina P/C
Pakistan International Airlines PK PIA PAKISTAN Pakistan Pakistan keine P
Pantanal Linhas Aéreas P8 PTN PANTANAL BrasilienBrasilien Brasilie Star Alliance P
Passaredo Transportes Aéreos Y8 PTB PASSAREDO BrasilienBrasilien Brasilie keine P
PAWA Dominicana 7Q PWD Dominikanische Republik Dominikanischi Republik P
Pegasus Airlines H9 PGT SUNTURK TürkeiTürkei Türkei keine P/C
Pel-Air XM QWA AustralienAustralien Australie keine P/C/T
Pelita Air Service 6D PAS PELITA Indonesien Indonesie P
Peninsula Airways KS PEN PENINSULA Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
Peruvian Airlines P9 PVN PE Peru Peru keine P
Piedmont Airlines EN PDT PIEDMONT Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA Star Alliance P
Pinnacle Airlines 9E FLG FLAGSHIP Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA SkyTeam P
Philippine Airlines PR PAL PHILIPPINE PhilippinenPhilippinen Philippine keine P
Polar Air Cargo PO PAC POLAR Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine T
Porter Airlines PD POE PORTER AIR KanadaKanada Kanada keine P
Poste Air Cargo 7M MSA MISTRAL ItalienItalien Italie P/T
Precision Air PW PRF Tansania Tansania keine P
Primera Air Scandinavia GX PRI PRIMERA DänemarkDänemark Dänemark keine C
Primera Air Nordic 6F PRW JETBIRD Lettland Lettland keine C
PrivatAir PTI PRIVAT AIR SchweizSchweiz Schwiz AirClub R/C
Private Wings 8W PWF PRIVATE WINGS DeutschlandDeutschland Dytschland keine C/T
PSA Airlines JS JIA BLUE STREAK Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA P
Pskovavia PSW PKSOVAVIA RusslandRussland Russland U
PTL Luftfahrtunternehmen PQ KST KING STAR DeutschlandDeutschland Dytschland keine C/T (auch Ambulanzflüge)
Pullmantur Air EB PLM PULLMANTUR SpanienSpanien Spanie keine C
Qantas Airways QF QFA QANTAS AustralienAustralien Australie oneworld Alliance P
QantasLink QF EAQ, SSQ, NJS, UTY EASTERN, SUNSTATE, NATIONAL JET, UNITY AustralienAustralien Australie keine P
Qatar Airways QR QTR QATARI Katar Katar oneworld Alliance P
RAF Avia MTL MITAVIA Lettland Lettland T
Rainbow Airlines RAT RAINBOW SimbabweSimbabwe Simbabwe keine P
Raya Airways TH TSE TRANSMILE Malaysia Malaysia keine T
Real Tonga Airlines RT RLT REAL TONGA Tonga Tonga keine P
Red Wings Airlines WZ RWZ RED AIR RusslandRussland Russland keine P
Regio Air RAG GERMAN LINK DeutschlandDeutschland Dytschland keine P
R1 Airlines TSH TRANSCANADA KanadaKanada Kanada P
Regional Air Services REG REGIONAL SERVICES Tansania Tansania keine P/C
Regional Express Airlines (REX) ZL RXA REX AustralienAustralien Australie keine P
Republic Airline RW RPA BRICKYARD Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA Star Alliance P
Rossija R4 & FV SDM & PLK RUSSIA RusslandRussland Russland keine P
Royal Air Maroc AT RAM ROYAL AIR MAROC MarokkoMarokko Marokko keine P
Royal Air Maroc Express FN RXP EXPRESS MAROC MarokkoMarokko Marokko P
Royal Bengal Airline 4A RRY Royal Bengal Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich P
Royal Brunei BI RBA BRUNEI Brunei Darussalam Brunei keine P
Royal Jordanian RJ RJA JORDANIAN Jordanien Jordanie oneworld Alliance P
Royal Wings RY RWZ Jordanien Jordanie keine C
RwandAir WB RWD RWANDAIR Ruanda Ruanda


keine P
Ryanair FR RYR RYANAIR ItalienIrland Irland Ryanair Group B
Ryūkyū Air Commuter RAC RYUKYU JapanJapan Japan keine P
Sabang Merauke Raya Air Charter FA SFR SAFAIR SüdafrikaSüdafrika Südafrika keine C
Safair SMC SAMER Indonesien Indonesie P
Safi Airways 4Q SFW SAFI AIRWAYS Afghanistan Afghanischtan keine P
SalamAir OV OMS MAZOON Oman Oman B
Samoa Airways OL PAO POLYNESIAN Samoa Samoa keine P/C
Sansa Airlines RZ LRS Costa Rica Costa Rica P
Santa Barbara Airlines S3 BBR SANTA BARBARA VenezuelaVenezuela Venezuela keine P
Saravia 6W SOV SARATOV AIR RusslandRussland Russland keine P
SATA Air Açores SP SAT SATA PortugalPortugal Portugal (Azoren) keine P/T
SATA International S4 RZO AIR AZORES PortugalPortugal Portugal keine P/C
Satena 9N NSE SATENA KolumbienKolumbien Kolumbie keine P
SAS Scandinavian Airlines SK SAS SCANDINAVIAN SchwedenSchweden Schwede Star Alliance P
Saudi Arabian Airlines SV SVA SAUDIA Saudi-Arabien Saudi-Arabie SkyTeam P
Sayat Air SYM SAYAT AIR KasachstanKasachstan Kasachstan P
Scandinavian Airlines Ireland SZS SPINNAKER ItalienIrland Irland P
SCAT DV VSV VLASTA KasachstanKasachstan Kasachstan keine P
Scoot OQ SCO SCOOTER Singapur Singapur keine B
Semeyavia E8 SMK ERTIS KasachstanKasachstan Kasachstan P
Senator Aviation Charter SNA SENATOR DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Shaheen Air International NL SAI SHAHEEN AIR Pakistan Pakistan keine P
Shandong Airlines SC CDG SHANDONG China China Xinxing P
Shanghai Airlines FM CSH SHANGHAI AIR China China Keine P
Shenzhen Airlines ZH CSZ SHENZENAIR China China Star Alliance P
Shin Chūō Kōkū CUK CHUOH AIR JapanJapan Japan P
Shuttle America S5 TCF MERCURY Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA SkyTeam (Delta Connection), Star Alliance (United Express) P
Siam Air RBR SIAM AIRNET Thailand Thailand keine P
Siam General Aviation Co., Ltd. 5E SGN SIAM Thailand Thailand keine P
S7 Airlines S7 SBI SIBERIAN AIRLINES RusslandRussland Russland oneworld Alliance P
Sichuan Airlines 3U CSC CHUANHANG China China Xinxing P
Sierra Pacific Airlines SI SPA SIERRA PACIFIC Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine C
Silk Air MI SLK SILKAIR Singapur Singapur keine P
Silver Cloud Air SCR Silver Cloud DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Singapore Airlines SQ SIA SINGAPORE Singapur Singapur Star Alliance P
Singapore Airlines Cargo SQ SQC SINGCARGO Singapur Singapur T
Sky Airline H2 SKU AEROSKY ChileChile Chile keine P
Sky Georgia QB GFG NATIONAL Georgien Georgie keine P
Sky Lease Cargo WI KYE SKY CUBE Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine C
Sky Regional Airlines RS SKV MAPLE KanadaKanada Kanada P
SkyWork Airlines SX SRK SKYFOX SchweizSchweiz Schwiz keine P
Skymark Airlines BC SKY SKYMARK JapanJapan Japan keine P/C
Skyservice 5G SSV SKYTOUR KanadaKanada Kanada keine C
Skytraders AustralienAustralien Australie keine P
Skytrans Airlines Q6 SKP AustralienAustralien Australie keine P/C
SkyUp Airlines PQ SQP SKYUP UkraineUkraine Ukraine keine C
Skywest Airlines XR OZW OZWEST AustralienAustralien Australie P
SkyWest Airlines OO SKW SKYWEST Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA Sky Team (Delta Connection)
Star Alliance (United Express)
P
Small Planet Airlines (Litauen) S5 LLC SMALL PLANET LitauenLitauen Litaue keine C
Smart Wings QS TVS SKYTRAVEL TschechienTschechien Tschechie keine B
Sol Líneas Aéreas 8R OLS FLIGHT SOL ArgentinienArgentinie Argentinie keine P
Solinair SOP SOLINAIR SlowenienSlowenien Slowenie P
Solomon Airlines IE SOL SOLOMON Salomonen Salomone keine P
South African Airlink 4Z LNK LINK SüdafrikaSüdafrika Südafrika keine P
South African Airways SA SAA SPRINGBOK SüdafrikaSüdafrika Südafrika Star Alliance P
South African Express Airways YB EXY EXPRESSWAYS SüdafrikaSüdafrika Südafrika keine P
South East Asian Airlines DG SRQ SEAIR PhilippinenPhilippinen Philippine keine P
South Supreme Airlines FDD SudsudanSüdsudan Südsudan P
Southwest Airlines WN SWA SOUTHWEST Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine B
SpiceJet SG SEJ SPICEJET IndienIndien Indie keine B
Spirit Airlines NK NKS SPIRIT WINGS Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine B
Spring Airlines 9C CQH AIR SPRING China China keine B
Sprintair SRN SPRINTAIR PolenPolen Pole U
SriLankan Airlines UL ALK SRILANKAN Sri Lanka Sri Lanka keine P
St Barth Commuter PV SBU BLACK FIN FrankreichFrankreich Frankriich keine P
Star Air S6 SRR WHITESTAR DänemarkDänemark Dänemark keine T
StarFlyer 7G SFJ STAR LINK JapanJapan Japan keine B
Star Perú 2I SRU STAR UP Peru Peru keine P
Stuttgarter Flugdienst FFD FIRST FLIGHT DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Sudan Airways SD SUD SUDANAIR Sudan Sudan keine P
Sun Air of Scandinavia EZ SUS SUNSCAN DänemarkDänemark Dänemark oneworld Alliance P
Sunclass Airlines DK VKG VIKING DänemarkDänemark Dänemark C
Sun Country Airlines SY SCX SUN COUNTRY Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine B
Sundair SDR SDR SUNDAIR DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Sun d’Or 2U ERO ECHO ROMEO Israel Israel keine C
Sunexpress XQ SXS SUNEXPRESS TürkeiTürkei Türkei keine P
Sunexpress Deutschland XG SXD SUNRISE DeutschlandDeutschland Dytschland keine P
Sunstate Airlines QF SSQ Q LINK AustralienAustralien Australie oneworld Alliance P
Sunwing Airlines WG SWG SUNWING KanadaKanada Kanada keine C
Suparna Airlines Y8 YZR YANGTZE RIVER China China keine T
Surinam Airways PY SLM SURINAM Suriname Surinam keine P
Susi Air SI SUSI AIR Indonesien Indonesie P
SVG Air SVD GRENADINES St. Vincent und die Grenadinen St. Vincent un d'Grenadine keine P
Swaziland Airlink SA SZL SWAZILINK Swasiland Swasiland keine P
Swiss LX SWR SWISS SchweizSchweiz Schwiz Star Alliance P
Swiss European Air Lines LX SWU EUROSWISS SchweizSchweiz Schwiz Star Alliance P
Sydney Seaplanes AustralienAustralien Australie
Sylt Air 7E AWU SYLT AIR DeutschlandDeutschland Dytschland keine P
Syphax Airlines FS SYA SYPHAXAIR Tunesien Tunesie P
Syrian Arab Airlines RB SYR SYRIANAIR Syrien Syrie P
Syrian Pearl Airlines PSB Syrien Syrie P
TAAG Angola Airlines DT DTA ANGOLA Angola Angola keine P
TACV VR TCV CABO VERDE Kap Verde Kap Verde keine P
Tailwind Airlines TI TWI TAILWIND TürkeiTürkei Türkei keine C
Tajik Air 7J TZK TAJIKISTAN Tadschikistan Tadschikistan keine P
TAM Airlines PZ LAP PARAGUAYA Paraguay Paraguay Star Alliance P
TAM Linhas Aéreas JJ TAM TAM BrasilienBrasilien Brasilie oneworld Alliance P
TAME Transportes Aéreos Militares Ecuatorianos EQ TAE TAME Ecuador Ecuador keine P
Tampa Cargo QT TPA TAMPA KolumbienKolumbien Kolumbie keine T
TAP Express NI PGA AIR PORTUGAL PortugalPortugal Portugal keine P/C
TAP Portugal TP TAP AIR PORTUGAL PortugalPortugal Portugal Star Alliance P
Tara Air Nepal Nepal keine P
TAROM RO ROT TAROM Rumänien Rumänie SkyTeam P
Tasman Cargo Airlines HJ TMN TASMAN AustralienAustralien Australie T
Tassili Airlines SF DTH TASSILI Algerien Algerie keine P
Tepper Aviation Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine CIA-Dienst
Thai AirAsia FD AIQ THAI ASIA Thailand Thailand keine B
Thai Airways International TG THA THAI Thailand Thailand Star Alliance P
Tigerair TR TGW STRIPE Singapur Singapur keine B
Tigerair Australia TT TGW GO CAT AustralienAustralien Australie keine B
Titan Airways ZT AWC ZAP Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine C/T
Tomsk Avia TSK TOMSK-AVIA RusslandRussland Russland keine P
Trade Air 8P TDR TRADEAIR KroatienKroatien Kroazie keine T/C
TransNusa Air Services M8 TNU TRANSNUSA Indonesien Indonesie P
Trans Maldivian Airways M8 HUM TRANS MALDIVIAN Malediven Maledive keine P
Trans States Airlines AX LOF WATERSKI Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA Star Alliance P
TransAsia Airways GE TNA TRANSASIA Taiwan Republik China keine P
Transavia Airlines HV TRA TRANSAVIA NiederlandeNiederlande Niiderlande SkyTeam P
Transavia France TO TVF FRENCH SUN FrankreichFrankreich Frankriich SkyTeam P
Travel Service QS TVS SKYTRAVEL TschechienTschechien Tschechie keine C
Travel Service Hungary 7O TVL TRAVELLER Ungarn Ungarn keine P
Tri-MG Intra Asia Airlines GM TMG TRILINES Indonesien Indonesie T
Trigana Air Service IL TGN TRIGANA Indonesien Indonesie P
Tropic Air 9N TOS TROPISER Belize Belize P
TUIfly X3 TUI TUIJET DeutschlandDeutschland Dytschland P/C
TUIfly Nordic 6B BLX BLUESCAN SchwedenSchweden Schwede C
TUI Airlines Belgium TB JAF BEAUTY BelgienBelgien Belgie keine P/C
TUI Airlines Nederland OR TFL ARKEFLY NiederlandeNiederlande Niiderlande C
TUI Airways BY TOM THOMSON Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine C
Tunisair TU TAR TUNAIR Tunesien Tunesie keine P/C
Tunisair Express UG TUX TUNEXPRESS Tunesien Tunesie keine P/C
Turkish Airlines TK THY TURKISH TürkeiTürkei Türkei Star Alliance U
Turkmenistan Airlines T5 TUA TURKMENISTAN Turkmenistan Turkmenistan keine P
Tuva Airlines TIV RusslandRussland Russland P
T’way Air TW TWB TEEWAY Südkorea Südkorea keine B
Twin Jet T7 TJT TWINJET FrankreichFrankreich Frankriich keine P/C
Tyrolean Airways VO TYR TYROLEAN OsterreichÖsterreich Öschterriich Star Alliance P
Tyrolean Jet Services TJS TYROLJET OsterreichÖsterreich Öschterriich keine C
Ukraine Air Alliance UKL UKRAINE ALLIANCE UkraineUkraine Ukraine keine U
Ukraine Air Enterprise UKN ENTERPRISE UKRAINE UkraineUkraine Ukraine keine R
Ukraine International Airlines PS AUI UKRAINE INTERNATIONAL UkraineUkraine Ukraine keine P
Ulendo Airlink 7Q ULENDO Malawi Malawi P
Uni Air B7 UIA GLORY Taiwan Republik China keine P
United Nations Humanitarian Air Service Vereinte NationenVereinte Nationen UNO keine UNO-Einsätze
United Airlines UA UAL UNITED Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA Star Alliance P/T
UPS Airlines 5X UPS UPS Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine T
Ural Airlines U6 SVR SVERDLOVSK AIR RusslandRussland Russland keine P
UTair UT TMN UTAIR RusslandRussland Russland keine P/T/C
Uzbekistan Airways HY UZB UZBEK Usbekistan Usbekistan keine P
Valuair VF VLU VALUAIR Singapur Singapur P
Vanilla Air JW VNL VANILLA JapanJapan Japan Alliance Vanille P
Vensecar Internacional V4 VEC VECAR VenezuelaVenezuela Venezuela keine T
Vieques Air Link V4 VES VIEQUES Puerto Rico Puerto Rico P
VietJet Air VJ VJC VIETJETAIR Vietnam Vietnam keine B
Vietnam Airlines VN HVN VIET NAM AIRLINES Vietnam Vietnam SkyTeam P
VIP-Flights VFI VIP FLIGHT DeutschlandDeutschland Dytschland keine C
Virgin Atlantic Airways VS VIR VIRGIN Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich keine P
Virgin Australia DJ VOZ VIRGIN AustralienAustralien Australie keine B
Vision Airlines V2 RBY RUBY Vereinigte StaatenVereinigte Staaten USA keine P
VistaJet VJS VISTA JET SchweizSchweiz Schwiz keine C (Businessflüge auf Charterebene)
Viva Aerobus VB VIV AEROENLACES MexikoMexiko Mexiko keine B
Viva Air Perú VV VPE VIVA PERU Peru Peru keine B
Viva Air Colombia FC VVC VIVA COLOMBIA KolumbienKolumbien Kolumbie keine B
VLM Airlines (Brüssel) HQ TCW PHOENIX BelgienBelgien Belgie keine C
Volaris Y4 VOI VOLARIS MexikoMexiko Mexiko keine P
Volga-Dnepr Airlines VI VDA VOLGA-DNEPR RusslandRussland Russland Volga-Dnepr Group T
Volkswagen Airservice WGT WORLDGATE DeutschlandDeutschland Dytschland keine S
Vueling VY VLG VUELING SpanienSpanien Spanie keine B
Wasaya Airways WT WSG WASAYA KanadaKanada Kanada keine P
WDL Aviation W1 WDL WDL DeutschlandDeutschland Dytschland keine P
Welcome Air 2W WLC WELCOMEAIR OsterreichÖsterreich Öschterriich keine P/C
West Air Europe PT SWN AIR SWEDEN SchwedenSchweden Schwede

LuxemburgLuxemburg Luxeburg

keine P
West Coast Air 8O YWZ COAST AIR KanadaKanada Kanada keine P
Westküstenflug WK WKF DeutschlandDeutschland Dytschland keine P
Westair Wings Charters WAA WESTAIR WINGS Namibia Namibia keine P
Westjet Airlines WS WJA WESTJET KanadaKanada Kanada keine B
White Airways WI WHT YOUNG SKY PortugalPortugal Portugal keine C
Widerøe’s Flyveselskap WF WIF WIDEROE NorwegenNorwegen Norwege keine P
Winair WM WIA WINWARD Sint MaartenSint Maarten Sint Maarten keine P
Windrose Air QGA QUADRIGA DeutschlandDeutschland Dytschland keine P/T/C
Wings Abadi Airlines IW WON WINGS ABADI Indonesien Indonesie P
Wizz Air W6 WZZ WIZZAIR Bulgarien Bulgarie
Ungarn Ungarn
PolenPolen Pole
UkraineUkraine Ukraine
keine B
WOW air X9 NVD Island Island keine B
Xiamen Airlines MF CXA Xiamen Air China China P
XL Airways France SE XLF Starway FrankreichFrankreich Frankriich keine C, P
Yakutia Airlines R3 SYL AIR YAKUTIA RusslandRussland Russland keine P (selten C)
Yamal Airlines YC LLM YAMAL RusslandRussland Russland keine P
Yanair YE ANR YANAIR UkraineUkraine Ukraine keine P
Yemenia IY IYE Yemeni Jemen Jemen keine P
Yeti Airlines YA Nepal Nepal keine P (auch C, T)
Zagros Airlines IZG ZAGROS IranIran Iran keine P
Zagrosjet Z4 GZQ ZAGROSJET Irak Irak keine P
ZanAir B4 TAN ZANAIR Tansania Tansania keine C/P
Zest Airways 6K RIT Asian Spirit PhilippinenPhilippinen Philippine keine P
Zorex ORZ SpanienSpanien Spanie keine

Lueg au[ändere | Quälltäxt bearbeite]

Weblink[ändere | Quälltäxt bearbeite]