Lischte vo de ehemalige Fluggsellschafte

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Disambig.svg Dä Artikel hät en Uuflischtig vo ehmolige Fluggsellschafte dinne. Zu de bestehende Fluglinie lueg under Lischte vo Fluggsellschafte. Lueg au: Lischte vo ehmolige europäische Fluggsellschafte.


Inhaltsverzeichnis A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Name Herkunftsland Gründungsjahr Jahr der Betriebseinstellung
1time SüdafrikaSüdafrika Südafrika 2003 2012
AB Aerotransport SchwedenSchweden Schwede 1924 1950
Aberdeen Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1962 1992
Active Air TurkeiTürkei Türkei 1994 1996
Ada Air Albania AlbanienAlbanien Albanie 1991 2007
Adam Air Indonesien Indonesie 2002 2008
Ad Astra Aero SchweizSchweiz Schwiz 1919 1930
ADC Airlines Namibia Namibia 1984 2006
Adria Airways SlowenienSlowenien Slowenie 1961 2019
AeBal SpanienSpanien Spanie 1999 2008
Aermediterranea ItalienItalien Italie 1981 1985
Aero PolenPolen Pole 1925 1928
Aero Airlines Estland Eschtland 2002 2008
Aero Asia Pakistan Pakistan 1993 2007
Aero Business Charter DeutschlandDeutschland Dytschland 1997 2010
Aero California MexikoMexiko Mexiko 1960 2008
Aero Flight DeutschlandDeutschland Dytschland 2003 2005
Aero Lloyd DeutschlandDeutschland Dytschland 1979 2003
Aeropelican Air Services AustralienAustralien Australie 1968 2013
Aero Portuguesa PortugalPortugal Portugal 1934 1953
Aero Trasporti Italiani ItalienItalien Italie 1963 1994
Vuelos Internos Privados Ecuador Ecuador 1997 2012
Aero Zambia Sambia Sambia 1995 2001
Aero-Nord DänemarkDänemark Dänemark 1965 1965
Aerocancun MexikoMexiko Mexiko 1988 1966
Aerocondor PortugalPortugal Portugal 1975 2009
Aeroflot Cargo RusslandRussland Russland 2005 2009
AeroGal Ecuador Ecuador 1986 2014
Aerojet (Schweiz) SchweizSchweiz Schwiz 1991 1996
Aeroland GriechenlandGriechenland Griecheland 2000 2012
Aerolloyd PolenPolen Pole 1922 1928
Aéromaritime FrankreichFrankreich Frankriich 1966 1991
Aeromist-Kharkiv Uruguay Uruguay 2002 2007
Aeronaut Estland Eschtland 1921 1928
Aeroperlas Panama Panama 1970 2012
Aeroperú Peru Peru 1973 1999
Aeroput Jugoslawien Sozialistische Föderative RepublikJugoslawien Jugoslawie 1927 1947
Aeroquetzal Guatemala Guatemala 1987 1992
Aerosur Bolivien Bolivie 1992 2012
Aerosvit Airlines Uruguay Uruguay 1994 2013
Aerovista Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat 2001 2012
Affretair SimbabweSimbabwe Simbabwe 1964 2000
African Safari Airways Kenia Kenia
SchweizSchweiz Schwiz
1967 2008
Afrinat International Airlines Gambia Gambia 2002 2004
Ago Estland Eschtland 1939 1940
Aigle Azur (1946) FrankreichFrankreich Frankriich 1946 1955
Air 1 Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1981 1985
Air Adriatic KroatienKroatien Kroazie 2001 2007
Air Afrique Afrika u FrankreichFrankreich Frankriich (multinationali Fluggesellschaft) 1961 2001
Air Åland ÅlandÅland Åland 2005 2012
Air Alfa TürkeiTürkei Türkei 1992 2001
Air Alliance KanadaKanada Kanada 1988 1999
Air Alpes SchweizSchweiz Schwiz 1996 1996
Air Alsace FrankreichFrankreich Frankriich 1962 1981
Air America Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1946 1976
Air Aruba Niederländische Antillen Niederländischi Antille 1986 2000
Air Australia AustralienAustralien Australie 2009 2012
Air Austria OsterreichÖsterreich Öschterriich 1955 1957
Air Atlantic KanadaKanada Kanada 1985 1990
Air Atlantis PortugalPortugal Portugal 1985 1993
Air Belgium (1979) BelgienBelgien Belgie 1979 2000
Air Berlin DeutschlandDeutschland Dytschland 1978 2017
Airborne Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1946 2004
Air Bashkortostan RusslandRussland Russland 2006 2013
Air Bissau Guinea-Bissau Guinea-Bissau 1960 1998
Air Bremen DeutschlandDeutschland Dytschland 1988 1990
Air Cargo Germany DeutschlandDeutschland Dytschland 2008 2013
Air Central JapanJapan Japan 1988 2010
Air Ceylon Sri Lanka Sri Lanka 1947 1978
Air Charter FrankreichFrankreich Frankriich 1966 1998
Air City SchweizSchweiz Schwiz 1987 1991
Air Columbus PortugalPortugal Portugal 1989 1994
Air Comet SpanienSpanien Spanie 1996 2009
Air Comet Chile ChileChile Chile 2004 2008
Air Commerz DeutschlandDeutschland Dytschland 1970 1972
Air Comores International Komoren Komore 2004 2006
Air Congo Demokratische Republik KongoDemokratische Republik Kongo Demokratischi Republik Kongo 1961 1971
Air Corridor Mosambik Mosambik 2004 2008
Air Dabia Gambia Gambia 1996 1998
Air Djibouti Dschibuti Dschibuti 1963 1991
Air Djibouti Dschibuti Dschibuti 1997 2002
Air Engiadina SchweizSchweiz Schwiz 1986 1999
Air Europe Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1979 1991
Air Europe ItalienItalien Italie 1989 2008
Air Evex DeutschlandDeutschland Dytschland 1990 2007
Air Exel NiederlandeNiederlande Niiderlande 1991 2005
Air Express Sweden SchwedenSchweden Schwede 2008 2009
Air Ferry Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1963 1968
Air Fiji Fidschi Fidschi 1967 2009
Air Finland FinnlandFinnland Finnland 2002 2012
Air Gabon Gabun Gabun 1951 2006
Air Gambia Gambia Gambia 1990 1994
Air Globe SchweizSchweiz Schwiz 1947 1948
Air Go Airlines GriechenlandGriechenland Griecheland 2008 2011
Air Holland NiederlandeNiederlande Niiderlande 1984 2004
Air Inter FrankreichFrankreich Frankriich 1954 1997
Air Ivoire Elfenbeinküste Elfebeiküschte 1960 2011
Air Kazakhstan KasachstanKasachstan Kasachstan 1996 2004
Air Laos Commerciale Laos Laos 1958 1965
Air Liberté FrankreichFrankreich Frankriich 1987 2003
Air Lithuania LitauenLitauen Litaue 1991 2005
Air Littoral FrankreichFrankreich Frankriich 1973 2004
Air Lituanica LitauenLitauen Litaue 2013 2015
Air Luxor PortugalPortugal Portugal 1988 2006
Air Madrid SpanienSpanien Spanie 2003 2006
Air Malawi Malawi Malawi 1963 / 1967 2013
Air Mali (1960) Mali Mali 1960 1988
Air Mali (2009) Mali Mali 2005 2012
Air Mauritanie Mauretanien Mauretanie 1962 2007
Air Mekong Vanuatu Vanuatu 2009 2013
Air Moorea Französisch-Polynesien Französisch-Polynesie 1968 2010
Air Nepal International Nepal Nepal 2005 2005
Air Next JapanJapan Japan 2004 2010
Air Niger Niger Niger 1966 1993
Air Nigeria Nigeria Nigeria 2004 2012
Air Nippon JapanJapan Japan 1974 2012
Air Nippon Network JapanJapan Japan 2001 2010
Air One ItalienItalien Italie 1983 2014
Air Onix Uruguay Uruguay 2012 2013
Air Panama Internacional Panama Panama 1967 1990
Air Paradise Indonesien Indonesie 2002 2005
Air Poland PolenPolen Pole 2007 2012
Air Polonia PolenPolen Pole 2001 2004
Air Rhodesia SimbabweSimbabwe Simbabwe 1967 1979
Air Rum Jordanien Jordanie
Sierra Leone Sierra Leone
2002 2008
Air Sénégal International Senegal Senegal 1971 2009
Air Service Gabon Gabun Gabun 1965 2010
Air Siam Thailand Thailand 1965 1977
Air Slovakia SlowakeiSlowakei Slowakei 1993 2010
Air Somali Dschibuti Dschibuti 1962 1971
Air Southwest Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2003 2011
Air Spain SpanienSpanien Spanie 1965 1975
Air Starline SchweizSchweiz Schwiz 1990 1994
Air Sul PortugalPortugal Portugal 1989 1992
Air Switzerland SchweizSchweiz Schwiz 2002 2002
Air Tourisme Alpin ATA SchweizSchweiz Schwiz 1969 1973
Air Tungaru Kiribati Kiribati 1977 1996
Air UK Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1980 2003
Air Viking Island Island 1970 1976
Air Wales Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1997 2006
Air West (USA) Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1968 1970
Air Zaire ZaireZaire Zaire 1971 1995
AirClass Airways SpanienSpanien Spanie 2003 2008
Aircraft Transport & Travel Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1916 1921
AirLift Service NordmazedonienMazedonien Nordmazedonie 2008 2010
Airlinair FrankreichFrankreich Frankriich 1998 2013
Airlink Papua-Neuguinea Papua-Nöiguinea 1989 2007
Airstars RusslandRussland Russland 2000 2011
Airtours International Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1990 2002
AirTran Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1992 (als ValuJet) 2014
AiRUnion RusslandRussland Russland 2004 2008
Airways International Cymru Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1984 1988
Airworld Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1994 1998
Akdeniz Airlines TürkeiTürkei Türkei 1995 1995
Ala Littoria ItalienItalien Italie 1934 1946
Alajnihah Airways Libyen Libye 2006 2011
Albanian Airlines AlbanienAlbanien Albanie 1992 2011
Albatros Airline TürkeiTürkei Türkei 1992 1996
Albatros Airways AlbanienAlbanien Albanie 2004 2006
Alexandair GriechenlandGriechenland Griecheland 2005 2007
Alitalia Cargo ItalienItalien Italie 1947 2009
ALM Antillean Airlines Niederländische Antillen Niederländischi Antille 1964 2002
Alma de Mexico MexikoMexiko Mexiko 2006 2008
Aloha Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1946 2008
Alpi Eagles ItalienItalien Italie 1996 2008
Alyemda Jemen Jemen 1971 1996
Amadeus Flugdienst DeutschlandDeutschland Dytschland 1996 2004
Amber Air LitauenLitauen Litaue 2004 2007
Amber Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1988 1988
Amerer Air OsterreichÖsterreich Öschterriich 1995 2012
American Overseas Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1937 1950
America West Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1983 2007
Amsterdam Airlines NiederlandeNiederlande Niiderlande 2007 2011
Ándalus Lineas Aéreas SpanienSpanien Spanie 2008 2010
Angel Airlines Thailand Thailand 1997 2002
Angkor Airways Kambodscha Kambodscha 2004 2008
Ankair TürkeiTürkei Türkei 2005 2008
Ansett Australia AustralienAustralien Australie 1935 2001
Antares Airtransport DeutschlandDeutschland Dytschland 2001 2007
AOM French Airlines FrankreichFrankreich Frankriich 1991 2001 / 2003
Apatas Air LitauenLitauen Litaue 2003 2009
Apollo Airlines GriechenlandGriechenland Griecheland 1994 1996
Arberia Airlines AlbanienAlbanien Albanie 1991 1995
ArGo Airways GriechenlandGriechenland Griecheland 2009 2010
Armavia Armenien Armenie 1996 2013
Armenian Airlines Armenien Armenie 1991 2004
Armenian International Airways Armenien Armenie 2002 2005
Arrow Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1947 2010
ARTOP Linhas Aéreas PortugalPortugal Portugal 1951 1958
Aryan Cargo Express IndienIndien Indie 2005 2010
Astar Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1969 2012
Astraeus Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2002 2011
ATA Airlines (American Trans Air) Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1973 2008
Athens Airways GriechenlandGriechenland Griecheland 2008 2010
Atlantic Southeast Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1979 2012
Atlantis DeutschlandDeutschland Dytschland 1968 1972
Atlas Blue MarokkoMarokko Marokko 2004 2010
Atyrau Airways KasachstanKasachstan Kasachstan 1996 2010
Augsburg Airways DeutschlandDeutschland Dytschland 1980 (als Interot Airways) 2013
Augusta Air DeutschlandDeutschland Dytschland 1985 2014
Aurela LitauenLitauen Litaue 1995 2013
Aurora Airlines SlowenienSlowenien Slowenie 2005 2009
Australian Air Express AustralienAustralien Australie 1992 2012
Austrojet OsterreichÖsterreich Öschterriich 2008 2010
Autair International Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1960 1970
AVE.com Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat 1996 2013
AVENSA VenezuelaVenezuela Venezuela 1943 2009
Aviaco SpanienSpanien Spanie 1948 1998
Aviacsa MexikoMexiko Mexiko 1990 2009
Aviaction DeutschlandDeutschland Dytschland 1969 1973
Aviaenergo RusslandRussland Russland 1992 2011
Avianova ItalienItalien Italie 1987 1997
AviaNova RusslandRussland Russland 2009 2011
Aviaprad RusslandRussland Russland 1996 2008
Aviateca Guatemala Guatemala 1945 2013
Avient Aviation SimbabweSimbabwe Simbabwe 1993 2013
Aviogenex SerbienSerbien Serbie 1968 2015
Avioimpex NordmazedonienMazedonien Nordmazedonie 1992 2002
Avio Linee Italiane ItalienItalien Italie 1926 1952
Avirex Gabun Gabun 2004 2006
Avitrans SchwedenSchweden Schwede 2004 2010
BA Connect Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1970 2007
Baboo SchweizSchweiz Schwiz 2003 2011
Badische Luftverkehrs-GmbH DeutschlandDeutschland Dytschland 1919 1921
Bahrain Air Bahrain Bahrain 2007 2013
Baikal Airlines RusslandRussland Russland 1991 1999
Bakhtar Afghan Airlines Afghanistan Afghanischtan 1967 1988
Balair SchweizSchweiz Schwiz 1925 2001
Bali Air Indonesien Indonesie 1973 2006
Balkan Bulgarian Airlines Bulgarien Bulgarie 1947 2002
Baltic International Lettland Lettland 1992 1995
Base Airlines NiederlandeNiederlande Niiderlande 1985 2001
Bashkirian Airlines RusslandRussland Russland 1991 2007
Batavia Air Indonesien Indonesie 2002 2013
Bavaria Fluggesellschaft DeutschlandDeutschland Dytschland 1957 1977
Bavaria Germanair DeutschlandDeutschland Dytschland 1977 1979
BEA Airtours Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1969 1973
Belgian International Air Services (BIAS) BelgienBelgien Belgie 1959 1973
Belle Air AlbanienAlbanien Albanie 2005 2013
Belle Air Europe ItalienItalien Italie 2009 2013
Bellview Airlines Nigeria Nigeria 1992 2009
Berline DeutschlandDeutschland Dytschland 1991 1994
Berlin European UK Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1985 1991
Bestair TürkeiTürkei Türkei 2005 2009
Bhoja Air Pakistan Pakistan 1993 2012
Bingo Airways PolenPolen Pole 2012 2014
Birdy Airlines BelgienBelgien Belgie 2002 2004
Birgenair TürkeiTürkei Türkei 1988 1996
Bizair DeutschlandDeutschland Dytschland 1990 2010
BKS Air Transport Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1952 1970
Blue Line FrankreichFrankreich Frankriich 2002 2010
Blue Scandinavia SchwedenSchweden Schwede 1996 1998
Blue Wings DeutschlandDeutschland Dytschland 2002 2010
Bluebird Aviation (Deutschland) DeutschlandDeutschland Dytschland ? 2013
bmibaby Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2002 2012
Bosphorus Airways TürkeiTürkei Türkei 1991 1994
Boston-Maine Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1999 2008
Botir Avia Kirgisistan Kirgisistan 2000 2006
Bouraq Indonesia Airlines IndienIndien Indie 1970 2005
Braniff International Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1928 1982
Bravo Airlines SpanienSpanien Spanie 2004 2008
Bravo Air Congo Demokratische Republik KongoDemokratische Republik Kongo Demokratischi Republik Kongo 2006 2007
Bremenfly DeutschlandDeutschland Dytschland 2008 2010
Brindabella Airlines AustralienAustralien Australie 1994 2013
Brit Air FrankreichFrankreich Frankriich 1973 2013
Britannia Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1961 2005
British Airtours Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1973 1988
British Caledonian Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1970 1988
British Caledonian Airways Charter Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1982 1985
British Eagle International Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1948 1968
British European Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1948 1974
British Midland Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1938 2012
British Overseas Airways Corporation Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1939 1974
British South American Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1945 1950
British United Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1960 1970
British World Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1963 2001
Busy Bee of Norway NorwegenNorwegen Norwege 1965 1992
Buzz Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2000 2003
BWIA West Indies Airways Trinidad und Tobago Trinidad und Tobago 1940 2006
Calair DeutschlandDeutschland Dytschland 1970 1972
Cal Air International Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1985 1988
Caledonian Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1961 1970
Caledonian Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1988 2000
Cambrian Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1935 1976
Cameroon Airlines Kamerun Kamerun 1971 2008
Canada 3000 Airlines KanadaKanada Kanada 1988 2001
Canadian Airlines International KanadaKanada Kanada 1987 2001
Canadian Pacific Air Lines KanadaKanada Kanada 1942 1987
Capital Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1926 1961
Capitol Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1946 1984
Cargo 360 Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2006 2008
Cargoitalia ItalienItalien Italie 2003 2011
Carib Aviation Antigua un Barbuda Antigua un Barbuda 1972 2008
Caucasus Airlines Georgien Georgie 2001 2004
Centavia SerbienSerbien Serbie 2005 2006
Central African Airways Rhodesien und NjassalandFöderation von Rhodesien und Njassaland Föderation vo Rhodesie und Njassaland 1946 1967
Central Connect Airlines TschechienTschechien Tschechie 2005 2014
Centralwings PolenPolen Pole 2004 2009
Chalk’s International Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1919 2007
Champion Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1987 2008
Chang An Airlines China China 1992 2007
Channel Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1946 1972
Channel Express Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1978 2006
China Northwest Airlines China China 1989 2002
China Xinjiang Airlines China China 1985 2003
China Yunnan Airlines China China 1992 2003
CIDNA FrankreichFrankreich Frankriich
Rumänien Rumänie
1920 1933
Cimber Sterling DänemarkDänemark Dänemark 1950 2012
Cirrus Airlines DeutschlandDeutschland Dytschland 1995 2012
City Airline SchwedenSchweden Schwede 1997 2011
City Bird BelgienBelgien Belgie 1996 2001
City-air Germany DeutschlandDeutschland Dytschland 2000 2004
Clickair SpanienSpanien Spanie 2006 2009
Clipper International (Avistar Cyprus) SchweizSchweiz Schwiz 1980 1999
Coast Air NorwegenNorwegen Norwege 1986 2008
Colgan Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1991 2012
Cologne Air Transport GmbH DeutschlandDeutschland Dytschland 1991 1996
Color Air NorwegenNorwegen Norwege 1998 1999
Comair (Vereinigte Staaten) Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1977 2012
Comfort Air DeutschlandDeutschland Dytschland 1978 2009
Compagnie de transport aérien (CTA) SchweizSchweiz Schwiz 1978 1993
Companhia de Transportes Aéreos PortugalPortugal Portugal 1945 1949
Compañía Aero Marítima Mallorquina SpanienSpanien Spanie 1921 1922
Conair of Scandinavia DänemarkDänemark Dänemark 1963 1993
Condor Berlin DeutschlandDeutschland Dytschland 1998 2013
Condor Syndikat BrasilienBrasilien Brasilie 1927 1943
Congo Express Demokratische Republik KongoDemokratische Republik Kongo Demokratischi Republik Kongo 2010 2011
Contact Air DeutschlandDeutschland Dytschland 1974 2012
Continental Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1934 2011
Cosmic Air Nepal Nepal 1997 2008
Court Line Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1970 1974
Cronus Airlines GriechenlandGriechenland Griecheland 1995 2001
Crossair SchweizSchweiz Schwiz 1978 2002
Crossair Europe FrankreichFrankreich Frankriich 1997 2005
Cyprus Airways ZypernZypern Zypere 1947 2015
Czech Connect Airlines TschechienTschechien Tschechie 2011 2012
Dalavia RusslandRussland Russland 1998 2008
Dan-Air London Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1953 1992
Darwin Airline SchweizSchweiz Schwiz 2003 2017
Danube Wings SlowakeiSlowakei Slowakei 2008 2013
dauair DeutschlandDeutschland Dytschland 2003 2006
dba DeutschlandDeutschland Dytschland 1978 2008
DELAG DeutschlandDeutschland Dytschland 1909 1935
Delta Air Transport BelgienBelgien Belgie 1966 2002
Denim Airways NiederlandeNiederlande Niiderlande 1996 2010
Deruluft Deutsches Reich Dütsches Riich/Sowjetunion 1923Sowjetunion Sowjetunion 1921 1937
Det Norske Luftfartselskap (DNL) NorwegenNorwegen Norwege 1933 1948
DETA Air KasachstanKasachstan Kasachstan 2006 2010
Deutsche Luft-Reederei DeutschlandDeutschland Dytschland 1917 1923
Deutsche Lufthansa (DDR) DDR DDR 1955 1963
Deutsche Zeppelin-Reederei Deutsches Reich NSDeutsches Reich (NS-Zeit) Dütsches Riich 1935 1937
Direct Fly PolenPolen Pole 2005 2007
Dirgantara Air Service Indonesien Indonesie 1971 2009
DIX Aviation DeutschlandDeutschland Dytschland 1991 2008
Djibouti Airlines Dschibuti Dschibuti 1996 2009
Dobrolet Airlines RusslandRussland Russland 2013 2014
Domodedovo Airlines RusslandRussland Russland 1998 2008
Donaldson International Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1964 1974
Donavia RusslandRussland Russland 2000 2016
Donbassaero UkraineUkraine Ukraine 1933 2013
Dubrovnik Airline KroatienKroatien Kroazie 2004 2011
Dutch Antilles Express Niederländische Antillen Niederländischi Antille 2005 2013
Eagle Air Island Island 1976 1990
East African Airways Kenia Kenia
Tansania Tansania
Uganda Uganda
1956 1976
East Star Airlines China China 2005 2009
Eastern Air Lines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1926 1991
Eastern Caribbean Express St. Lucia St. Lucia 1999 2001
Efly Malta Malta 2009 2011
EFS Flug-Service DeutschlandDeutschland Dytschland 1980 2009
Eirjet ItalienIrland Irland 2004 2006
Elbe Air DeutschlandDeutschland Dytschland 2002 2008
Elivie ItalienItalien Italie 1956 1971
Elysian Airlines Kamerun Kamerun 2006 2010
Emerald Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1987 (als Janes Aviation) 2006
Empresa de Transporte Aéreo BrasilienBrasilien Brasilie 1928 1929
Enkor RusslandRussland Russland 1997 2004
Eos Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2004 2008
Era Aviation Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1948 2010
EUjet ItalienIrland Irland 2002 2005
Eurasia Corporation Taiwan Republik China 1931 1943
EuroAir GriechenlandGriechenland Griecheland 1995 2009
EuroBerlin France FrankreichFrankreich Frankriich 1988 1994
Eurocypria ZypernZypern Zypere 1991 2010
Eurofly ItalienItalien Italie 1989 2010
European Air Express DeutschlandDeutschland Dytschland 1999 2007
European Air Transport BelgienBelgien Belgie 1971 2010
European Aviation Air Charter Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1989 2008
Evergreen International Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1960 2013
Excalibur Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1992 1996
Excellent Air DeutschlandDeutschland Dytschland 1969 2007
Executive Airlines Puerto Rico Puerto Rico 1986 2013
Far Eastern Air Transport Taiwan Republik China 1957 2008
Fast Air ChileChile Chile 1978 1998
Faucett Perú Peru Peru 1928 1999
Finncomm Airlines FinnlandFinnland Finnland 1993 2011
First Choice Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1987 2008
Flash Airlines Ägypten Ägypte 1995 2004
Flitestar SüdwestafrikaSüdwestafrika Südweschtafrika 1991 1994
FLM Aviation DeutschlandDeutschland Dytschland 1976 2013
Flugdienst Fehlhaber DeutschlandDeutschland Dytschland 1970 2006
Fly Air TurkeiTürkei Türkei 2002 2007
Fly Hellas GriechenlandGriechenland Griecheland 2009 2011
Fly Salone Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2015 2016
Fly6ix Sierra Leone Sierra Leone 2010 2011
FlyAnt SpanienSpanien Spanie 2006 2008
Flyglobespan Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2002 2009
Flying Enterprise DänemarkDänemark Dänemark 1959 1965
Flying Finn FinnlandFinnland Finnland 2002 2004
Flying Tiger Line Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1945 1989
FlyLAL-Lithuanian Airlines LitauenLitauen Litaue 1991 2010
FlyMe SchwedenSchweden Schwede 2004 2007
Flynext DeutschlandDeutschland Dytschland 2004 2008
Fox Air DeutschlandDeutschland Dytschland 2002 2006
Freedom Air Neuseeland Nöiseeland 1995 2008
Freedom Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2002 2010
FTI Fluggesellschaft DeutschlandDeutschland Dytschland 1998 2001
Futura Gael ItalienIrland Irland 2007 2008
Futura International Airways SpanienSpanien Spanie 1989 2008
Gabon Airlines Gabun Gabun 2007 2011
Gabon Express Gabun Gabun 1998 2004
Gambia Bird Gambia Gambia 2012 2014
Gambia International Airlines Gambia Gambia 1996 2005
GB Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1995 2008
Gemini Air Cargo Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1995 2008
General Air DeutschlandDeutschland Dytschland 1962 1976
Georgian International Airlines Georgien Georgie 2004 2011
Germanair DeutschlandDeutschland Dytschland 1968 1977
Germania DeutschlandDeutschland Dytschland 1986 2019
German Cargo DeutschlandDeutschland Dytschland 1977 1993
German Wings DeutschlandDeutschland Dytschland 1989 1990
Ghana Airways Ghana Ghana 1958 2004
Ghana International Airlines Ghana Ghana 2004 2010
Girjet SpanienSpanien Spanie 2003 2008
Globe Air SchweizSchweiz Schwiz 1958 1967
GMG Airlines Bangladesch Bangladesch 1997 2012
Go Fly Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1998 2002
go! Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2005 2014
Golden International Airlines TurkeiTürkei Türkei 2005 2008
Grandstar Cargo China China 2007 2012
Great Wall Airlines China China 2005 2011
Greenair TurkeiTürkei Türkei 1990 1994
Griechische Luftfahrtgesellschaft GriechenlandGriechenland Griecheland 1930 1940
Gulf Traveller Bahrain Bahrain 2003 2007
HADAG Air DeutschlandDeutschland Dytschland 1974 1983
Hamburg Airlines DeutschlandDeutschland Dytschland 1988 1997
Hamburg Airways DeutschlandDeutschland Dytschland 2010 2014
Hamburg International DeutschlandDeutschland Dytschland 1998 2010
Hanse Express (Fluggesellschaft) DeutschlandDeutschland Dytschland 1987 1988
Hanseflug DeutschlandDeutschland Dytschland 1992 2013
Hapag-Lloyd Express DeutschlandDeutschland Dytschland 2002 2007
Helenair Caribbean St. Lucia St. Lucia 1987 2001
Helgoland Airlines DeutschlandDeutschland Dytschland 1994 1996
Helios Airways ZypernZypern Zypere 1999 2006
Heliswiss SchweizSchweiz Schwiz 1953 2012
Helitt Líneas Aéreas SpanienSpanien Spanie 2010 2014
Hellas Jet GriechenlandGriechenland Griecheland 2002 2010
Hellenic Imperial Airways GriechenlandGriechenland Griecheland 2006 2012
Hello SchweizSchweiz Schwiz 2004 2012
Helvetic Wings SchweizSchweiz Schwiz 2003 2004
Hemus Air Bulgarien Bulgarie 1986 2013
Hispania Lineas Aéreas SpanienSpanien Spanie 1982 1989
Hola Airlines SpanienSpanien Spanie 2002 2010
Holiday Express DeutschlandDeutschland Dytschland 1983 1987
Holidays Czech Airlines TschechienTschechien Tschechie 2010 2014
Hooters Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2003 2006
Hughes Airwest Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1970 1980
Icaro Air Ecuador Ecuador 1971 2011
Icejet Island Island 2005 2010
Iceland Express Island Island 2003 2012
Imperial Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1924 1939
Independence Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1989 2006
Indian National Airways IndienIndien Indie 1933 1953
Indian Airlines IndienIndien Indie 1953 2011
Indochina Airlines Vietnam Vietnam 2008 2009
Instone Air Line Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1919 1924
Inter Airlines TurkeiTürkei Türkei 1999 2008
Inter European Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1986 1993
Interflug DDR DDR 1958 1991
Internord DänemarkDänemark Dänemark 1965 1968
InterSky OsterreichÖsterreich Öschterriich 2001 2015
Invicta International Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1964 1982
Islandsflug Island Island 1991 2005
Islas Airways SpanienSpanien Spanie 2001 2012
Isleña Honduras Honduras 1981 2013
Istanbul Airlines TurkeiTürkei Türkei 1985 2000
ItAli Airlines ItalienItalien Italie 2003 2011
Itavia ItalienItalien Italie 1958 1980
Itek Air Kirgisistan Kirgisistan 1999 2012
Jade Cargo International China China 2006 2012
JAL Express JapanJapan Japan 1997 2014
JALways JapanJapan Japan 1990 2010
Japan Air System JapanJapan Japan 1988 2002
Japan Asia Airways JapanJapan Japan 1975 2008
Japan Domestic Airlines JapanJapan Japan 1964 1971
Jet Airways IndienIndien Indie 1992 2019 (Vorläufig)
Jet Connection DeutschlandDeutschland Dytschland 1998 2007
Jet Express Gabun Gabun 1989
Jet Republic PortugalPortugal Portugal 2008 2008
Jet4you MarokkoMarokko Marokko 2006 2012
Jetair DeutschlandDeutschland Dytschland 1982 1985
Jetalliance OsterreichÖsterreich Öschterriich 1996 2013
JetClub SchweizSchweiz Schwiz 2003 2011
JetGreen Airways ItalienIrland Irland 2004 2004
Jetline DeutschlandDeutschland Dytschland 2005 2010
JetLink Express Kenia Kenia 2006 2012
JetLite IndienIndien Indie 1991 2012
JeTran Air Rumänien Rumänie 2005 2008
Jetsgo KanadaKanada Kanada 2001 2005
Joon FrankreichFrankreich Frankriich 2017 2019
Kalahari Express Airlines Namibia Namibia 1997 1999
Karat RusslandRussland Russland 1993 2011
Karl Herfurtner Düsseldorf DeutschlandDeutschland Dytschland 1955 1957
Karthago Airlines Tunesien Tunesie 2001 2011
Kartika Airlines Indonesien Indonesie 2001 2011
Kavminvodyavia RusslandRussland Russland 1961 2011
Kayala Airline Saudi-Arabien Saudi-Arabie 2005 2009
KD Avia RusslandRussland Russland 1992 2009
Kıbrıs Türk Hava Yolları TurkeiTürkei Türkei
Türkische Republik NordzypernTürkische Republik Nordzypern Türkische Republik Nordzypere
1974 2010
Kingfisher Airlines IndienIndien Indie 2004 2012
Kingfisher Red IndienIndien Indie 2003 2012
Koral Blue Ägypten Ägypte 2006 2011
Kosova Airlines KosovoKosovo Kosovo 2003 2006
KrasAir RusslandRussland Russland 1934 2008
Kuban Airlines RusslandRussland Russland 1993 2012
L’Avion FrankreichFrankreich Frankriich 2002 2009
Lacsa Costa Rica Costa Rica 1946 2013
Lagunair SpanienSpanien Spanie 2003 2008
Laker Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1966 1982
LANSA Peru Peru 1963 1972
Latavio Lettland Lettland 1992 1996
Lauda Air OsterreichÖsterreich Öschterriich 1979 2013
Laus Air KroatienKroatien Kroazie 1993 2004
Lesotho Airways Lesotho Lesotho 1979 1997
Ligne Aérienne Seychelles Seychellen Seyschelle 1986 1987
Linjeflyg SchwedenSchweden Schwede 1957 1992
Livingston Compagnia Aerea ItalienItalien Italie 2012 2014
Livingston Energy Flight ItalienItalien Italie 2003 2010
Lloyd Aéreo Boliviano Bolivien Bolivie 1925 2010
LoneStar Airways Liberia Liberia 2004 2008
Los Angeles Air Service Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1948 1960
Lotus Air Ägypten Ägypte 1997 2011
LTE International Airways SpanienSpanien Spanie 1987 2008
LTU DeutschlandDeutschland Dytschland 1955 2008
LTU Austria OsterreichÖsterreich Öschterriich 2004 2006
LTU-Süd DeutschlandDeutschland Dytschland 1987 1998
Lufthansa Italia ItalienItalien Italie 2009 2011
Luftreederei Karl Herfurtner DeutschlandDeutschland Dytschland 1995 1957
Lufttaxi Fluggesellschaft DeutschlandDeutschland Dytschland 1995 2005
Luftverkehrsgesellschaft Ruhrgebiet DeutschlandDeutschland Dytschland 1925 1936
Luft-Verkehr-Strähle DeutschlandDeutschland Dytschland 1919 1926
LTS – Lufttransport Süd DeutschlandDeutschland Dytschland 1984 1987
Luxor Air Ägypten Ägypte 1997 2008
Luzair PortugalPortugal Portugal 1997 2011
MacAir Airlines AustralienAustralien Australie 1992 2009
Macedonian Airlines MAT Mazedonien 1995Mazedonien Mazedonie 1994 2009
Maersk Air DänemarkDänemark Dänemark 1969 2005
Maldivian Air Taxi Malediven Maledive 1993 2013
Malév Ungarn Ungarn 1946 2012
Manchuria Aviation Company MandschukuoMandschukuo Mandschukuo 1932 1945
Marsland Aviation Sudan Sudan 2001 2013
Master Airways SerbienSerbien Serbie 2006 2007
Maui Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1984 1988
Mauritania Airways Mauretanien Mauretanie 2007 2010
MCA Airlines SchwedenSchweden Schwede 2009 2009
MDLR Airlines IndienIndien Indie 2007 2009
Meelad Air Jordanien Jordanie 2005 2008
Merpati Nusantara Airlines Indonesien Indonesie 1962 2014
Mesaba Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1944 2012
Mexicana de Aviación MexikoMexiko Mexiko 1921 2010
MexicanaClick MexikoMexiko Mexiko 1975 2005
Mey-Air NorwegenNorwegen Norwege 1967 1973
Midwest Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1948 2010
Minerva Airlines ItalienItalien Italie 1995 2003
Mint Airways SpanienSpanien Spanie 2009 2012
MK Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1990 2010
Modern Air Transport Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1946 1975
Mohawk Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1945 1972
Monarch Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1967 2017
Montana Austria OsterreichÖsterreich Öschterriich 1976 1981
Moscow Airways RusslandRussland Russland 1991 1996
Moskovia Airlines RusslandRussland Russland 1995 2014
Moskwa RusslandRussland Russland 1993 2011
MSR Flug-Charter DeutschlandDeutschland Dytschland 1977 2008
Muse Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1981 1986
myair ItalienItalien Italie 2004 2009
MyTravel Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2002 2008
MyTravel Airways Scandinavia SchwedenSchweden Schwede 2002 2008
Naganagani Burkina Faso Burkina Faso 1984 1992
Nationair Canada KanadaKanada Kanada 1984 1993
National Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1934 1980
National Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1977 1985
National Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1998 2002
Nationwide SüdwestafrikaSüdwestafrika Südweschtafrika 1991 2008
Necon Air Nepal Nepal 1998 2003
New Axis Airways FrankreichFrankreich Frankriich 1998 2003 ??? -->
New Axis Airways FrankreichFrankreich Frankriich 2001 2009
New York Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1980 1986
Nigeria Airways Nigeria Nigeria 2001 2009
Noble Air TurkeiTürkei Türkei 1989 1992
Nordair KanadaKanada Kanada 1947 1987
Nordavia DeutschlandDeutschland Dytschland 1976 2000
Nordic Airways SchwedenSchweden Schwede 2004 2009
Nordic East Airways SchwedenSchweden Schwede 1991 1996
Nordic European Airlines SchwedenSchweden Schwede 1996 1998
North American Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1989 2014
Northeast Airlines China China 2006 2010
Northeast Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1970 1976
Northeast Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1931 1972
Northern Air Charter DeutschlandDeutschland Dytschland 1991 2003
Northwest Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1926 2010
Norway Airlines NorwegenNorwegen Norwege 1987 1992
Norwegian.se SchwedenSchweden Schwede 2001 2008
Novair International Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1988 1990
Nuevo Continente Peru Peru 1992 2005
Nürnberger Flugdienst DeutschlandDeutschland Dytschland 1974 1992
Oasis Hong Kong Airlines HongkongHongkong Hongkong 2005 2008
Oasis International Airlines SpanienSpanien Spanie 1986 1997
OceanAir (Avianca Brasil) BrasilienBrasilien Brasilie 1998 2019
Odessa Airlines UkraineUkraine Ukraine 1996 2006
Odette Airways SchweizSchweiz Schwiz 2002 2003
ÖLAG OsterreichÖsterreich Öschterriich 1923 1939
OLT Express DeutschlandDeutschland Dytschland 1958 2013
OLT Express Poland PolenPolen Pole 2010 (als Yes Airways) 2012
OLT Express Regional PolenPolen Pole 2001 2012
Olympic Airlines GriechenlandGriechenland Griecheland 1957 2009
Olympic Aviation GriechenlandGriechenland Griecheland 1971 2003
Omskavia RusslandRussland Russland 1994 2008
One-Two-Go Airlines Thailand Thailand 2003 2010
Orbest Orizonia Airlines SpanienSpanien Spanie 1998 2013
Orenair RusslandRussland Russland 1992 2016
Orion Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1956 1960
Orion Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1978 1989
Osterman Air Charter SchwedenSchweden Schwede 1962 1965
Overseas National Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1950 1978
OzJet AustralienAustralien Australie 2005 2009
Pacific Blue Airlines Neuseeland Nöiseeland 2003 2011
Pacific Flier Palau Palau 2009 2010
Pacific Royale Airways Indonesien Indonesie 2011 2012
Pacific Southwest Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1949 1988
Pacific Western Airlines KanadaKanada Kanada 1946 1987
PAL Express PhilippinenPhilippinen Philippine 2008 2010
Palair Macedonian Airways Mazedonien 1995Mazedonien Mazedonie 1991 1997
Palau Micronesia Air Palau Palau 2003 2004
Pamir Airways Afghanistan Afghanischtan 1995 2011
Pan American World Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1927 1991
Panair do Brasil BrasilienBrasilien Brasilie 1929 1965
Paninternational DeutschlandDeutschland Dytschland 1968 1971
Paramount Airlines Sierra Leone Sierra Leone 2001 2007
Paramount Airways IndienIndien Indie 2005 2010
Paramount Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1986 1989
Partnair NorwegenNorwegen Norwege 1968 1989
PBair Thailand Thailand 1995 2009
Peach Air Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1996 1998
Peau Vavau Airlines Tonga Tonga 2004 2006
Penas Air Indonesien Indonesie 2010 2012
People Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1981 1987
Perm Airlines RusslandRussland Russland 1992 2009
Phoenix Air Service DeutschlandDeutschland Dytschland 1989 2006
Phoenix Airways SchweizSchweiz Schwiz 1970 1974
Phuket Airlines Thailand Thailand 1999 2013
Piedmont Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1948 1989
PLUNA Uruguay Uruguay 1936 2012
PMTair Kambodscha Kambodscha 2003 2008
Polet Airlines RusslandRussland Russland 1988 2014
Polynesian Airlines Samoa Samoa 1959 2017
Polynesian Blue Neuseeland Nöiseeland 2005 2011
Pomair BelgienBelgien Belgie 1969 1974
Premiair SchwedenSchweden Schwede 1994 2002
PRiMA Aero Trasporti Italiani ItalienItalien Italie 2010 2011
Primaris Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2002 2008
Prinair Puerto Rico Puerto Rico 1966 1984
Prince Edward Air KanadaKanada Kanada 1990 2010
Private Jet Expeditions Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1989 1995
Pronair SpanienSpanien Spanie 2007 2009
Pulkovo Airlines Sowjetunion 1923Sowjetunion Sowjetunion 1932 2006
Quantum Air SpanienSpanien Spanie 1999 2010
Quebecair KanadaKanada Kanada 1953 1987
Queen Charlotte Airlines KanadaKanada Kanada 1943 1955
Reise- und Industrieflug DeutschlandDeutschland Dytschland 1976 1993
RAK Airways Vereinigte Arabische Emirate Vereinigti Arabischi Emirat 2007 2013
Rayani Air Malaysia Malaysia 2015 2016
Redcoat Air Cargo Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1976 1982
REDjet Barbados Barbados 2006 2012
Regio Air DeutschlandDeutschland Dytschland 1993 2015
Régional FrankreichFrankreich Frankriich 2001 2013
Regional Air Express DeutschlandDeutschland Dytschland 2004 2010
Regional Air Lines MarokkoMarokko Marokko 1996 2009
Reno Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1990 1999
Republic Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1979 1986
Rheintalflug OsterreichÖsterreich Öschterriich 1973 2002
Rhine Air SchweizSchweiz Schwiz 1974 1982
Riau Airlines Indonesien Indonesie 2002 2011
Rich International Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1969 1997
Robin Hood Aviation OsterreichÖsterreich Öschterriich 2007 2011
Rousseau Aviation FrankreichFrankreich Frankriich 1963 1975
Royal Swazi National Airways Swasiland Swasiland 1978 1999
Royal Tongan Airlines Tonga Tonga 1985 2005
Rumpler Luftverkehr DeutschlandDeutschland Dytschland 1922 1926
Ryan Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1925 1927
Ryan International Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1972 (als Ryan Aviation) 2013
Saarland Airlines DeutschlandDeutschland Dytschland 1992 1993
Sabena BelgienBelgien Belgie 1923 2001
SAETA Ecuador Ecuador 1960 2000
Saha Air IranIran Iran 1990 2013
SAL Luftverkehr DeutschlandDeutschland Dytschland 1991 1995
Sama Airlines Saudi-Arabien Saudi-Arabie 2007 2010
Samair SlowakeiSlowakei Slowakei 2010 2014
Samara Airlines RusslandRussland Russland 1996 2008
Samoa Air Samoa Samoa 2012 2015
Samoa Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1982 1985
Samoa Aviation Amerikanisch-Samoa Amerikanisch-Samoa 1988 2003
Santa Barbara Airlines VenezuelaVenezuela Venezuela 1995 2018
SAS Norge NorwegenNorwegen Norwege 1946 2009
S.A.T. DeutschlandDeutschland Dytschland 1978 1986
SAT Airlines RusslandRussland Russland 1992 2013
SATA SchweizSchweiz Schwiz 1966 1978
Sayakhat KasachstanKasachstan Kasachstan 1989 2005
SBZ Cargo ZaireZaire Zaire 1976 1979
Scanair DänemarkDänemark Dänemark
NorwegenNorwegen Norwege
SchwedenSchweden Schwede
1961 1993
Scibe Airlift ZaireZaire Zaire 1979 1998
Scimitar Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1978 1981
Seaboard World Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1946 1980
Seagle Air SlowakeiSlowakei Slowakei 1995 2009
SEDTA Ecuador Ecuador 1938 1941
Senegal Airlines Senegal Senegal 2009 2016
Serviços Aéreos Cruzeiro do Sul BrasilienBrasilien Brasilie 1928 1993
Serviços Aéreos Portugueses PortugalPortugal Portugal 1927 1945
Seychelles International Safari Air Seychellen Seyschelle 1982 1986
Shangri-La Air Nepal Nepal 1999 2008
Shan Xi Airlines China China 1988 2009
Shorouk Air Ägypten Ägypte 1992 2003
Siam General Aviation Thailand Thailand 2001 2014
Sibaviatrans RusslandRussland Russland 1995 2008
Siem Reap Airways Kambodscha Kambodscha 2000 2008
Sierra National Airlines Sierra Leone Sierra Leone 1990 2005
Silverjet Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2004 2008
Sky Airlines TurkeiTürkei Türkei 2000 2013
Sky Wings GriechenlandGriechenland Griecheland 2004 2012
Skybus Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2006 2008
SkyEurope OsterreichÖsterreich Öschterriich
SlowakeiSlowakei Slowakei
2001 2009
SkyExpress RusslandRussland Russland 2006 2011
Skyline Airways Nepal Nepal 1998 2006
Skyservice KanadaKanada Kanada 1986 2010
Skyway Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1994 2008
Skywork SchweizSchweiz Schwiz 1983 2018
Skyways Express SchwedenSchweden Schwede 1993 2012
Slok Air International Gambia Gambia 2004 2009
Slovak Airlines SlowakeiSlowakei Slowakei 1996 2007
Small Planet Airlines (Italien) ItalienItalien Italie 2010 2014
SN Brussels Airlines BelgienBelgien Belgie 2002 2006
Sobelair BelgienBelgien Belgie 1946 2004
Sol del Paraguay Paraguay Paraguay 2011 2012
Sol Líneas Aéreas ArgentinienArgentinie Argentinie 2006 2016
Sol Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie 2008 2016
Somali Airlines Somalia Somalia 1964 1991
Song Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2003 2006
South Airlines UkraineUkraine Ukraine 1999 2013
South West African Airways SüdwestafrikaSüdwestafrika Südweschtafrika 1930 1935
Southern Winds ArgentinienArgentinie Argentinie 1996 2005
Southwest Air Lines JapanJapan Japan 1967 1993
Spanair SpanienSpanien Spanie 1986 2012
Spantax SpanienSpanien Spanie 1959 1988
Spirit of Manila Airlines PhilippinenPhilippinen Philippine 2008 2011
St. Lucia Airways St. Lucia St. Lucia 1975 1987
Star Airways AlbanienAlbanien Albanie 2008/2010 2010
Star1 Airlines LitauenLitauen Litaue 2009 2010
Starways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1948 1964
Sterling Airlines DänemarkDänemark Dänemark 1962 2008
Styrian Spirit OsterreichÖsterreich Öschterriich 2003 2006
Suckling Airways Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1984 2013
Südavia DeutschlandDeutschland Dytschland 1980 1990
Südflug International DeutschlandDeutschland Dytschland 1952 1968
Südwestflug DeutschlandDeutschland Dytschland 1964 1968
Sultan Air TurkeiTürkei Türkei 1989 1993
Sunshine Aviation SchweizSchweiz Schwiz 1987 1994
Sunways Airlines SchwedenSchweden Schwede 1994 1997
Sunways Intersun TurkeiTürkei Türkei 1994 1997
Sverigeflyg SchwedenSchweden Schwede 2001 2016
Swedish Moose SchwedenSchweden Schwede 2010 2010
Swiss World Airways SchweizSchweiz Schwiz 1997 1998
Swissair SchweizSchweiz Schwiz 1931 2002
Swisswings SchweizSchweiz Schwiz 1999 2002
TACA El Salvador El Salvador 1931 2013
TACA Perú Peru Peru 1999 2013
TAF Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie 1971 2010
TAG City Air DeutschlandDeutschland Dytschland 2000 2001
TANS Perú Peru Peru 1964 2006
Tarhan Air TürkeiTürkei Türkei 2006 2007
Tata Airlines IndienIndien Indie 1932 1946
Tatarstan Airlines RusslandRussland Russland 1993 2013
TED Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2003 2009
Tempelhof Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1981 1991
Teuto Airways Germany DeutschlandDeutschland Dytschland 1997 2000
Texas International Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1947 1982
Thomsonfly Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1962 2008
TMA Cargo Libanon Libanon 1953 2014
Toa Airways JapanJapan Japan 1953 1971
Toa Domestic Airlines JapanJapan Japan 1971 1988
Tobago Express Trinidad und Tobago Trinidad und Tobago 2001 2006
TonleSap Airlines Kambodscha Kambodscha 2010 2013
Torosair TürkeiTürkei Türkei 1986 1989
Tower Air Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1982 2000
Trabajos Aéreos del Sahara SpanienSpanien Spanie 1961 1965
Trabajos Aéreos y Enlaces SpanienSpanien Spanie 1957 1981
Trans Australia Airlines AustralienAustralien Australie 1946 1996
Trans European Airways BelgienBelgien Belgie 1970 1991
Trans International Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1960 1979
Trans Mediterranean Airways Libanon Libanon 1953 2004
Trans World Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1925 2001
Trans World Express Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1991 1995
Transair Sweden SchwedenSchweden Schwede 1950 1981
Transaero RusslandRussland Russland 1991 2015
Transamerica Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1979 1986
Transavia Denmark DänemarkDänemark Dänemark 2009 2011
Transavia Flug DeutschlandDeutschland Dytschland 1957 1959
Transbrasil BrasilienBrasilien Brasilie 1955 2001
Transeuropa Compañía de Aviación SpanienSpanien Spanie 1965 1982
Transocean Air Lines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1946 1960
Transportes Aéreos da Índia Portuguesa PortugalPortugal Portugal 1955 1961
Transportes Aéreos de Timor PortugalPortugal Portugal 1939 1975
TranStar Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1986 1987
Transwede SchwedenSchweden Schwede 1985 1996
Transwede Airways SchwedenSchweden Schwede 2004 2010
TRIP Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie 1998 2013
Triple Alpha Luftfahrtgesellschaft DeutschlandDeutschland Dytschland 1995 2011
Trump Shuttle Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1989 1992
Turkuaz Airlines TurkeiTürkei Türkei 2007 2010
Unión Aérea Española SpanienSpanien Spanie 1925 1939
Union Airways Sudafrika 1928Südafrikanische Union Südafrikanischi Union 1929 1934
Union de Transports Aériens FrankreichFrankreich Frankriich 1963 1992
United Airways Bangladesch Bangladesch 2007 2014
US Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1937 2015
USA 3000 Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 2001 2012
V Bird NiederlandeNiederlande Niiderlande 2003 2004
ValuJet Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1993 1997
VARIG BrasilienBrasilien Brasilie 1927 2007/2010
Varig Log BrasilienBrasilien Brasilie 2000 2012
Vega Airlines Bulgarien Bulgarie 1998 2007
Velvet Sky SüdafrikaSüdafrika Südafrika 2011 2012
Venus Airlines GriechenlandGriechenland Griecheland 1992 1996
VG Airlines BelgienBelgien Belgie 2002 2002
VHM Schul- und Charterflug DeutschlandDeutschland Dytschland 1976 2011
Viaggio Air Bulgarien Bulgarie 2002 2008
VIASA, Venezolana Internacional de Aviación S.A. VenezuelaVenezuela Venezuela 1960 1997
VASP, Viação Aérea São Paulo BrasilienBrasilien Brasilie 1933 2005
Vibroair DeutschlandDeutschland Dytschland 1987 2013
Viking Airlines SchwedenSchweden Schwede 2003 2011
Vildanden NorwegenNorwegen Norwege 2004 2011
VipJets OsterreichÖsterreich Öschterriich 2007 2011
Virgin Express BelgienBelgien Belgie 1996 2006
Virgin Samoa Neuseeland Nöiseeland 2011 2017
Virgin Sun Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1998 2001
Viva Air SpanienSpanien Spanie 1988 1999
Vladivostok Avia RusslandRussland Russland 1932 2014
VLM Airlines BelgienBelgien Belgie 1992 2016
Vnukovo Airlines RusslandRussland Russland 1993 2001
Volar Airlines SpanienSpanien Spanie 1987 2005
VolaSalerno ItalienItalien Italie 2008 2008
Wardair Canada KanadaKanada Kanada 1952 1990
WebJet Linhas Aéreas BrasilienBrasilien Brasilie 2005 2012
Welcome Air OsterreichÖsterreich Öschterriich 2000 2017
West Caribbean Airways KolumbienKolumbien Kolumbie 1998 2005
WestAir Commuter Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1986 1998
Western Airlines Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1925 1987
Wien Air Alaska Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1927 1985
Wind Jet ItalienItalien Italie 2003 2012
World Airways Vereinigte StaatenVereinigte Staaten Vereinigti Staate 1948 2014
Worldways Canada KanadaKanada Kanada 1974 1990
WOW air Island Island 2012 2019
Wuhan Airlines China China 1986 2009
XL Airways Germany DeutschlandDeutschland Dytschland 2006 2012
XL Airways UK Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 1994 2008
Young Cargo BelgienBelgien Belgie 1974 1979
Zambezi Airlines Sambia Sambia 2008 2011
Zambia Airways Sambia Sambia 1963/1967 1994
Zambian Airways Sambia Sambia 1999 2009
ZAS Airline of Egypt Ägypten Ägypte 1981 1995
Zhongyuan Airlines China China 1986 2000
Zoom Airlines KanadaKanada Kanada 2002 2008
Zoom Airlines Vereinigtes KonigreichVereinigtes Königreich Vereinigts Königriich 2006 2008