Lischte vo de Mitglider vom Grosse Rot vom Kanton Aargau in de Wahlperiode 2017–2020

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen


In dere Lischte sind alli ufgführt, wo am 23. Juni 2017 Mitglider vom Grosse Rot vom Kanton Aargau gsi sind:

Name Partei Wohnort Jahrgang Wahljahr Funktion
Roland Agustoni GLP Rhyfälde 1955 1997 Mitglied
Anna Andermatt SP Wettige 1983 2013 Mitglied
Maya Bally Frehner BDP Händschike 1961 2013 Mitglied
Colette Basler SP Zeihe 1973 2017 Mitglied
Erwin Baumgartner FDP Tägerfäld 1965 2014 Mitglied
Jürg Baur CVP Brugg 1959 2017 Mitglied
Marco Beng CVP Berike 1967 2014 Mitglied
Karin Bertschi SVP Leimbach 1990 2017 Mitglied
Marianne Binder-Keller CVP Bade 1958 2013 Mitglied
Adrian Bircher GLP Aarau 1988 2016 Mitglied
René Bodmer SVP Arni 1962 2013 Mitglied
Simona Brizzi SP Ännebaade 1973 2017 Mitglied
Martin Brügger SP Brugg 1959 2013 Mitglied
Marcel Bruggisser BDP Aarau 1968 2013 Mitglied
Ralf Bucher CVP Mülau 1978 2013 Mitglied
Elisabeth Burgener Brogli SP Gipf-Oberfrick 1961 2007 Mitglied
Ulrich Bürgi FDP Aarau 1957 2014 Mitglied
Flurin Burkard SP Walteschwil 1987 2010 Mitglied
Josef Bütler FDP Schpreitebach 1968 2012 Mitglied
Jürg Caflisch SP Bade 1962 2008 Mitglied
Max Chopard-Acklin SP Obersiggedaal 1966 2017 Mitglied
Serge Demuth SVP Dättwil 1981 2013 Mitglied
Therese Dietiker EVP Aarau 1962 2015 Mitglied
Manfred Dubach SP Zofige 1958 2001 Mitglied
Antoinette Eckert FDP Wettige 1956 2009 Mitglied
Dieter Egli SP Windisch 1970 2005 Fraktionspräsident (SP)
Kurt Emmenegger SP Bade 1955 2000 Mitglied
Hansjörg Erne SVP Lüggere 1980 2012 Mitglied
Andreas Fischer Bargetzi Grüne Meeli 1977 2014 Mitglied
Roland Frauchiger EVP Tale 1960 2014 Mitglied
Daniel Frautschi SVP Wettige 1954 2015 Mitglied
Sabina Freiermuth-Salz FDP Zofige 1964 2010 Fraktionspräsident (FDP)
Vreni Friker-Kaspar SVP Oberämpfäud 1961 2001 Mitglied
Pascal Furer SVP Staufe 1971 2001 Mitglied
Markus Gabriel SVP Uerke 1965 2015 Mitglied
Jean-Pierre Gallati SVP Wohle 1966 2009 Fraktionspräsident (SVP)
Renate Gautschy FDP Gonteschwil 1954 2005 Mitglied
Benjamin Giezendanner SVP Rothrist 1982 2001 Präsident des Grossen Rates
Janine Glarner FDP Möriken-Wildegg 1984 2012 Mitglied
Christian Glur SVP Murgenthal 1975 2009 Mitglied
Patrick Gosteli SVP Kleindöttingen 1973 2008 Mitglied
Franziska Graf-Bruppacher SP Aarau-Rohr 1971 2012 Mitglied
Bruno Gretener FDP Mellingen 1967 2013 Mitglied
Rosmarie Groux SP Berikon 1954 2005 Mitglied
Christoph Hagenbuch SVP Oberlunkhofen 1985 2017 Mitglied
Rolf Haller EDU Zetzwil 1970 2013 Mitglied
Marco Hardmeier SP Aarau 1976 2010 Mitglied
Max Härri SVP Birrwil 1964 2001 Mitglied
Gertrud Häseli-Stadler Grüne Wittnau 1963 2009 Mitglied
Kathrin Hasler SVP Hellikon 1956 2013 Mitglied
Fabian Hauser BDP Birmenstorf 1970 2012 Mitglied
Stefanie Heimgartner SVP Baden AG 1987 2013 Mitglied
Silvan Hilfiker FDP Oberlunkhofen 1980 2013 Mitglied
Clemens Hochreuter SVP Aarau 1980 2009 Mitglied
Daniel Hölzle Grüne Brittnau 1981 2013 Mitglied
Viviane Hösli SP Zofingen 1984 2013 Mitglied
Hans-Ruedi Hottiger parteilos Zofingen 1953 2009 Mitglied
Alois Huber SVP Möriken-Wildegg 1962 2012 Mitglied
René Huber CVP Leuggern 1969 2013 Mitglied
Michaela Huser SVP Wettingen 1987 2017 Mitglied
Stefan Huwyler FDP Muri 1983 2015 Mitglied
Rolf Jäggi SVP Egliswil 1969 2017 Mitglied
Irène Kälin Grüne Lenzburg 1987 2010 Fraktionspräsidentin (Grüne)
Alfons Paul Kaufmann CVP Wallbach 1962 2017 Mitglied
Tonja Kaufmann SVP Hausen 1987 2017 Mitglied
Martin Keller SVP Obersiggenthal 1965 2008 Mitglied
Christine Keller Sallenbach FDP Zufikon 1971 2017 Mitglied
Jürg Knuchel SP Aarau 1959 2013 Mitglied
Marlène Koller SVP Untersiggenthal 1953 2009 Mitglied
Peter Koller SP Rheinfelden 1953 2008 Mitglied
Monika Küng Grüne Wohlen 1961 2009 Mitglied
Regina Lehmann-Wälchli SVP Reitnau 1956 2001 Mitglied
Thomas Leitch-Frey SP Wohlen 1962 1997 Mitglied
Theres Lepori-Scherrer CVP Berikon 1955 2001 Mitglied
Martin Lerch EDU Rothrist 1952 2009 Mitglied
Severin Lüscher Grüne Schöftland 1963 2015 Mitglied
Gabriel Lüthy FDP Widen 1967 2015 Mitglied
Markus Lüthy SVP Erlinsbach 1963 2013 Mitglied
Sander Mallien GLP Baden AG 1958 2013 Mitglied
Franco Mazzi FDP Rheinfelden AG 1959 2013 Mitglied
Andreas Meier CVP Klingnau 1962 2017 Mitglied
Maya Meier SVP Auenstein 1985 2011 Mitglied
Titus Meier FDP Brugg 1981 2009 Mitglied
Alfred Merz SP Menziken 1955 2013 Mitglied
Christian Merz SVP Beinwil am See 1961 2017 Mitglied
Christian Minder EVP Lenzburg 1983 2016 Mitglied
Daniel Mosimann EVP Lenzburg 1958 2017 Mitglied
Nicole Müller-Boder SVP Buttwil 1978 2017 Mitglied
Ruth Müri Grüne Baden AG 1970 2017 Mitglied
Michael Notter BDP Niederrohrdorf 1978 2016 Mitglied
Robert Obrist Grüne Schinznach Dorf 1958 2014 Mitglied
Arsène Perroud SP Wohlen 1977 2017 Mitglied
Dominik Peter GLP Bremgarten 1986 2017 Mitglied
Lukas Pfisterer FDP Aarau 1973 2013 Mitglied
Urs Plüss-Bernhard EVP Zofingen 1970 2013 Mitglied
Barbara Portmann-Müller GLP Lenzburg 1975 2009 Fraktionspräsident (GLP)
Christoph Riner SVP Zeihen 1977 2009 Mitglied
Dominik Riner SVP Schinznach 1974 2017 Mitglied
Maja Riniker FDP Suhr 1978 2014 Mitglied
Claudia Rohrer SP Rheinfelden 1967 2017 Mitglied
Andre Rotzetter CVP Buchs AG 1959 2013 Mitglied
Bruno Rudolf SVP Reinach AG 1967 2013 Mitglied
Rolf Ryser SVP Würenlingen 1957 2009 Mitglied
Edith Saner CVP Birmenstorf 1960 2014 Mitglied
Ruth Scheier GLP Wettingen 1976 2009 Mitglied
Werner Scherer SVP Baden AG 1964 2017 Mitglied
Lea Schmidmeister SP Wettingen 1983 2015 Mitglied
Bernhard Scholl FDP Möhlin 1951 2014 1.Vizepräsident des Grossen Rates
Herbert H. Scholl FDP Zofingen 1948 1981 Mitglied
Kathrin Scholl-Debrunner SP Lenzburg 1962 2005 Fraktionspräsidentin (SP)
Adrian Schopp FDP Turgi 1985 2017 Mitglied
Kim Lara Schweri Grüne Untersiggenthal 1984 2016 Mitglied
Uriel Seibert EVP Schlossrued 1991 2015 Mitglied
Renata Siegrist-Bachmann GLP Zofingen 1959 2013 2.Vizepräsidentin des Grossen Rates
Martina Sigg FDP Schinznach-Dorf 1960 2010 Mitglied
Marlise Spörri SVP Wohlen AG 1956 2013 Mitglied
Monika Stadelmann SP Bad Zurzach 1956 2014 Mitglied
Martin Steinacher-Eckert CVP Gansingen 1966 2009 Mitglied
Walter Stierli-Popp SVP Fischbach-Göslikon 1962 2001 Mitglied
Milly Stöckli-Ammann SVP Muri 1962 2001 Mitglied
Herbert Strebel CVP Muri 1952 2004 Mitglied
Gérald Strub FDP Boniswil 1970 2017 Mitglied
Lilian Studer EVP Wettingen 1977 2002 Fraktionspräsident (EVP/BDP)
Désirée Stutz SVP Möhlin 1981 2017 Mitglied
Daniel Suter FDP Frick 1964 2017 Mitglied
Gabriela Suter SP Aarau 1972 2017 Mitglied
Tanja Suter SVP Gipf-Oberfrick 1979 2013 Mitglied
Sabine Sutter-Suter CVP Lenzburg 1964 2017 Mitglied
Syed Rahela SP Zofingen 1968 2017 Mitglied
Manuel Tinner SVP Döttingen 1970 2015 Mitglied
Daniel Urech SVP Sins 1963 2015 Mitglied
Roland Vogt SVP Wohlen 1969 2017 Mitglied
Peter Voser CVP Killwangen 1955 2003 Fraktionspräsident (CVP)
Susanne Voser CVP Neuenhof 1967 2017 Mitglied
Daniel Vulliamy SVP Rheinfelden 1956 2005 Mitglied
Daniel Wehrli SVP Küttigen 1968 2009 Mitglied
Martin Wernli SVP Thalheim 1968 2011 Mitglied
Hansjörg Wittwer Grüne Aarau 1953 2003 Mitglied