Liste vu dr Krater uf em Moo/M

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen



Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



Namme Daift uf Lag Middlerer
Durmesser (km)
Mach Ernst Mach 18° 30' N
149° 18' W
180
MacLaurin Colin MacLaurin 1° 54' S
68° 00' O
50
MacLear Thomas MacLear 10° 30' N
20° 06' O
20
MacMillan William Duncan MacMillan 24° 12' N
7° 48' W
7
Macrobius Ambrosius Aurelius Theodosius Macrobius 21° 18' N
46° 00' O
64
Mädler Johann Heinrich Mädler 11° 00' S
29° 48' O
27
Maestlin Michael Maestlin 4° 54' N
40° 36' W
7
Magelhaens Fernao de Magellan 11° 54' S
44° 06' O
40
Maginus Giovanni Antonio Magini 50° 30' S
6° 18' W
194
Main Robert Main 80° 48' N
10° 06' O
46
Mairan Jean Jacques d'Ortous de Mairan 41° 36' N
43° 24' W
40
Maksutov Dmitrij D. Maksutov 40° 30' S
168° 42' W
83
Malapert Charles Malapert 84° 54' S
12° 54' O
69
Mallet Robert Mallet 45° 24' S
54° 12' O
58
Malyy Aleksandr L. Malyy 21° 54' N
105° 18' O
41
Mandel'shtam Leonid I. Mandel'shtam 5° 24' N
162° 24' O
197
Manilius Marcus Manilius 14° 30' N
9° 06' O
38
Manners Russell Henry Manners 4° 36' N
20° 00' O
15
Manuel spanischer Männervornamme 24° 30' N
11° 18' O
0,5
Manzinus Carlo Antonio Manzini 67° 42' S
26° 48' O
98
Maraldi Giovanni Domenico Maraldi,
Jacques Philippe Maraldi
19° 24' N
34° 54' O
39
Marci Jan Marek Marci von Kronland 22° 36' N
167° 00' W
25
Marco Polo Marco Polo 15° 24' N
2° 00' W
28
Marconi Guglielmo Marconi 9° 36' S
145° 06' O
73
Marinus Marinus von Tyros 39° 24' S
76° 30' O
58
Mariotte Edme Mariotte 28° 30' S
139° 06' W
65
Marius Simon Marius 11° 54' N
50° 48' W
41
Markov Aleksandr V. Markov
Andrei A. Markov
53° 24' N
62° 42' W
40
Marth Albert Marth 31° 06' S
29° 18' W
6
Mary Englischi Form vu Maria 18° 54' N
27° 24' O
1
Maskelyne Nevil Maskelyne 2° 12' N
30° 06' O
23
Mason Charles Mason 42° 36' N
30° 30' O
33
Maunder Annie S. D. R. Maunder
Edward Walter Maunder
14° 36' S
93° 48' W
55
Maupertuis Pierre Louis de Maupertuis 49° 36' N
27° 18' W
45
Maurolycus Francesco Maurolico 42° 00' S
14° 00' O
114
Maury Matthew Fontaine Maury
Antonia C. Maury
37° 06' N
39° 36' O
17
Mavis Schottischer Frauenamme 29° 48' N
26° 24' W
1
Maxwell James Clerk Maxwell 30° 12' N
98° 54' O
107
McAdie Alexander George McAdie 2° 06' N
92° 06' O
45
McAuliffe Sharon Christa McAuliffe
Früeheri Bezeichnig: Borman Y.
33° 00' S
148° 54' W
19
McClure Robert le Mesurier McClure 15° 18' S
50° 18' O
23
McDonald William Johnson McDonald
Thomas Logie McDonald
30° 24' N
20° 54' W
7
McKellar Andrew McKellar 15° 42' S
170° 48' W
51
McLaughlin Dean B. McLaughlin 47° 06' N
92° 54' W
79
McMath Francis C. McMath
Robert R. McMath
17° 18' N
165° 36' W
86
McNair Ronald Erwin McNair
Früeheri Bezeichnig: Borman A.
35° 42' S
147° 18' W
29
McNally Paul A. McNally 22° 36' N
127° 12' W
47
Mechnikov Il'ya I. Mechnikov 11° 00' S
149° 00' W
60
Mee Arthur Butler Phillips Mee 43° 42' S
35° 18' W
126
Mees C. E. Kenneth Mees 13° 36' N
96° 06' W
50
Meggers William F. Meggers 24° 18' N
123° 00' O
52
Meitner Lise Meitner 10° 30' S
112° 42' O
87
Melissa Grichischer Frauenamme 8° 06' N
121° 48' O
18
Mendel Gregor Mendel 48° 48' S
109° 24' W
138
Mendeleev Dmitrij I. Mendeleev 5° 42' N
140° 54' O
313
Menelaus Menelaus von Alexandria 16° 18' N
16° 00' O
26
Menzel Donald Howard Menzel 3° 24' N
36° 54' O
3
Mercator Gerhardus Mercator 29° 18' S
26° 06' W
46
Mercurius Dr römisch Gott Mercurius 46° 36' N
66° 12' O
67
Merrill Paul W. Merrill 75° 12' N
116° 18' W
57
Mersenius Marin Mersenne 21° 30' S
49° 12' W
84
Meshcherskiy Ivan V. Meshcherskiy 12° 12' N
125° 30' O
65
Messala Ma-Sa-Allah 39° 12' N
60° 30' O
125
Messier Charles Messier 1° 54' S
47° 36' O
11
Metius Adriaan Adriaanszoon Metius 40° 18' S
43° 18' O
87
Meton Meton 73° 36' N
18° 48' O
130
Mezentsev Yurij B. Mezentsev 72° 06' N
128° 42' W
82
Michael Englischer Männername 25° 06' N
0° 12' O
4
Michelson Albert A. Michelson 7° 12' N
120° 42' W
123
Milankovic M. Milankovic 77° 12' N
168° 48' O
101
Milichius Jacob Milich 10° 00' N
30° 12' W
12
Miller William Allen Miller 39° 18' S
0° 48' O
61
Millikan Robert Andrews Millikan 46° 48' N
121° 30' O
98
Mills Mark M. Mills 8° 36' N
156° 00' O
32
Milne E. Arthur Milne 31° 24' S
112° 12' O
272
Mineur Henri Mineur 25° 00' N
161° 18' W
73
Minkowski Hermann Minkowski
Rudolph L. B. Minkowski
56° 30' S
146° 00' W
113
Minnaert Marcel G. Minnaert 67° 48' S
179° 36' O
125
Mitchell Maria Mitchell 49° 42' N
20° 12' O
30
Mitra S. K. Mitra 18° 00' N
154° 42' W
92
Möbius August Ferdinand Möbius 15° 48' N
101° 12' O
50
Mohorovicic Andrija Mohorovicic 19° 00' S
165° 00' W
51
Moigno Francois Napoleon Marie Moigno 66° 24' N
28° 54' O
36
Moiseev Nikolaj D. Moiseev 9° 30' N
103° 18' O
59
Moissan Ferdinand Frederic Henri Moissan 4° 48' N
137° 24' O
21
Moltke Graf Helmuth Karl von Moltke 0° 36' S
24° 12' O
6
Monge Gaspard Monge 19° 12' S
47° 36' O
36
Monira Arabischer Frauenamme 12° 36' S
1° 42' W
2
Montanari Geminiano Montanari 45° 48' S
20° 36' W
76
Montgolfier Jacques E. Montgolfier
Joseph M. Montgolfier
47° 18' N
159° 48' W
88
Moore Joseph H. Moore 37° 24' N
177° 30' W
54
Moretus Theodore Moret 70° 36' S
5° 48' W
111
Morley Edward Williams Morley 2° 48' S
64° 36' O
14
Morozov Nikolaj A. Morozov 5° 00' N
127° 24' O
42
Morse Samuel Morse 22° 06' N
175° 06' W
77
Moseley Henry G. J. Moseley 20° 54' N
90° 06' W
90
Mösting Johan Sigismund von Mösting 0° 42' S
5° 54' W
24
Mouchez Ernest Amedee Barthelemy Mouchez 78° 18' N
26° 36' W
81
Moulton Forest R. Moulton 61° 06' S
97° 12' O
49
Müller Karl Müller 7° 36' S
2° 06' O
22
Murakami H. Murakami 23° 18' S
140° 30' W
45
Murchison Sir Roderick Impey Murchison 5° 06' N
0° 06' W
57
Mutus Vincente Mut (Muth) 63° 36' S
30° 06' O
77



Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z